Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

A2 Venäjä ilta 15.4.2014 Yle 2 ja pienet loppulöylyt Tsaarin kanssa..

Lauantai 19.4.2014 klo 13:02 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Hei vaan kaikille!

Pitkästä aikaa olen taas blogin kimpussa. Tämänkin kirjoitan ihmisten palauteryöpyn ja pyyntöjen takia. Haluan selventää vähän  asioita..

Monia kiinnostaa, että miksi A2 Venäjä-illassa oli kauhea soppa ja ihmiset huusi,rääkyi,haukkui toisiaan, vaikka ohjelman piti olla asiaohjelma ja miksi minä olin liian asiallinen.

Tähän nyt sitten vastaankin teille lyhyesti siitä täällä blogissani, vaikka en mielelläni enää blogia kirjoittele.

Minulle on satatanut paljon viestejä, missä minua kehutaan että olin asiallinen ja toiset taas haukkui siitä, että olin liian lepsu ja hiljainen, ketkä odotti että pistän haisemaan vähintään yhtä paljon kuin herra dosentti Bäckman.  Joka puolella pohdittiin minun motiiveja olla näin. No nyt avaan vähäsen lisää miksi.. 

Ihmiset monet ovat saaneet ihan väärän kuvan minusta facebookin kautta, jossa tosiaan heitän aikamoista huumoria ja läppää,sekä yliliiottelen asioita välillä. Siitä olen ennenkin sanonut, että teen niin ja toistan nyt taas kerran.

Haluan todeta sen, että kyllä minä rakastan toista kotimaatani Venäjää ja kyllä kunniotan Putinia vahvana johtajana, mutta se ei tarkoita että minä rakastan sitä ja hyväksyn kaikkia hänen tekojaan. Facebookissa Putinin ja Venäjän ylihehkuttaminen välillä johtuu enemmänkin ihmisistä, ketkä ovat ahdasmielisiä ja tulevat haukkumaan minua ihan tyhjästä , jos vähänkin kirjoitan jotain Venäjästä.

Olen yrittänyt monesti jollekkin todistella jotain asioita mitä Venäjäällä tapahtuu ja miten asiat on, mutta turhaan.. monilla on vain ennakkoluulo juurtunut ja monen median kautta saatu negatiivinen kuva, jota ei saa mitenkään pois kertomalla tosiasoita. Täten minä siis päätin, että miksi nyt tuhlaan aikaa selittelyyn sun muuhun joillekkin tyhjäpäille joille ei mee mikään perille, vaan ajattelin, että jos kerran Venäjä on pahuuden imperiumi heidän mielestään ja vituttaa niin pahasti tiettyjä ihmisiä niin pistetään nyt sitten vituttamaan aivan helvetin pahasti koko tuutin täydeltä sitten :D!

Tämä on siis tarkoitettu niille ahdasmielisille ja todella pahoille Russofobeille, jotka ei oieesti tiedä mitään Venäjästä,ei ole koskaan käynyt siellä ja luulevat tietävänsä kaiken lukemalla ainoastaan roskalehitä sun muuta! Fiksummat ihmiset tietää että minun yltiömäinen hehkuttaminen ja muu soopa on vain suurta spektaakkelia ja ei ole minun oikea kantani ;)!

Eli tässä selitys siitä teille, miksi teen sitä mitä teen facebookissa, mutta ohjelmassa olin asiallinen, enkä huutanut tai ylistänyt Putinia!

Medialla on liiankin vahva osa kaikessa nykyään ja nämä sodatkin käydään niiin sanotusti enemmänkin media/propagandasotina, ja sotilaallisesti vain siivotaan jäljet.

Hyvä todiste tästä on, miten media voi käyttää sanomisiasi ja lietsoa sinusta niin sanotusti negatiivista palautetta ja ennakkoluuloja on näin kuten Ilta-sanomat esim. minusta kirjoitti juuri ennen vierailuani Ylen Venäjä-iltaa. Tässä esimerkki.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288677252260.html 

Ei varmaan tullut mikän ihan paras kuva musta eikö niin :D? Kyllä,siis omaahan syytänihän se on joo mitä olen kirjoittanut, mutta asiat on poimittu kummiskin facebookissa, missä olen painottanut monesti,e ttä sanomisiani ei kannata ottaa vakavasti. Tämän pystyy kummiskin kääntämään semmoiseksi uutisen avulla, että ihmiset tosiaan luulevat että olen semmoinen mitä lehti kirjoittaa. Medialla on vaan niin vahva valta saada muokattua ihmisten mielipiteet semmoiseksi kuin ne haluaa.

No, kummiskin vielä kerran toistan niille niin kiinnostuneile siitä miksi en puolustanut Putinia ohjelmassa.. En ole semmoinen kuten moni kuvittelee ja tämän takia en heilunut kuin heinämies Venäjä-illassa ja otin rauhallisesti,sekä vastasin vain asioihin joista tiesin vähän ja missä ei käytyy huutomylläkkää.

Ja tosiaan jos ette nähnyt itse ohjelmaa, niin sen voitte katsoa vielä jälkikäteen Yle areenasta.

http://areena.yle.fi/tv/2166867 

http://areena.yle.fi/tv/2166870 

Vielä Venäjä illasta sen verran voisin kertoa, että oli kyllä  Ylen tuotanto kerännyt kasaan aikamoisen poppoon huhhuh :D! Oli kyllä aikamoinen sekoitus laidasta laitaan kaiken maailman hiihtäjiä, minä mukaan lukien ;):D!

Jotkut oli tosi asiallisia ja varsinkin Markku Kangaspuro Aleksanteri instituutista teki minun vaikutuksen omalla tilannetajullaan ja älykkyydellään.

Ja Voin sanoa rehellisesti, että kun Johan Bäcman rupes huutaa siinä minun vieressäni fasistijuntoista naama punasena ja sitten vielä riidellä Ilkka Kanervan kanssa nokkapokkaa, sitten takana oleva Sami Hyrskylahti vuorostaan kiinalaista sieniteetä juoneena rupes heitää ihme juttuja kesken kaiken kovalla äänellä,sekä sitten viel lopussat osi älyttömän tyhmä heitto "tappajalle ruusu" kommentti, niin olin kyllä aika järkyttänyt kaikesta! Tämähän oli pahempi kuin Bb-talosta, missä porukka vetää perseet ja sitten alkaa riitelee :D! Tuolla meille ei edes tarjoilut alhoholia niin silti hirvee sirkus oli päällä :D!

Aika uskomatonta settiä kyllä..:D!

Ja kaikkein hauskinta tässä oli se, että kun matkalla tultiin ohjelmaan kaikki oli rauhassa ja eivät riidelleet keskenään, mutta kun sitten kameroiden eteen astuttiin niin kaikki muuttui :D!Siitä hieman täällä lisää..

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/1611455-venaja-iltaan-osallistunut-antti-kurhinen-tilanne-muuttui-kameroiden-edessa

Mutta kaikesta huolimatta, kaikki oli huikeitaja fiksuja  persoonia kun esim. kahdestaan jutteli keskenään ja näköjään vaan tuo esiintyminen tv:een edessä tekee ihmisistä niitä mitä ne haluavat ihmisten ajattelevan heistä,vaikkeivat ole itse tommoisia. Eli käytännössä propagandaa kansalle :D!

Vielä loppuun haluan sanoa suuren kiitoksen siitä, että sain olla mukana näin mielenkiintoisessa ohjelmassa. Oli huikeaa tutustua niin erilaisiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin, sekä heidän näkemyksiin maailman menosta!

Suomen ja Venäjän suhteet ovat ja aina tulevat olemaan lähellä sydäntä. Tulen aina tekemään niiden eteen kaiken,että meillä Suomessa olisi hyvä olla ison naapurin kanssa, joka ei oikeesti pahaa halua Suomelle,mutta länsi on juurruttaa meihin täällä negatiivista suhtautimista Venäjään. Ei Venäjä todellakaaan mikään ruusunnuppunen ole, mutta ei hirviökään. Loppujen lopuksi Venäjä vain pistää Yhdysvalloille ja natolle kampoihin, joiden lonkerot ovat levinneet niin pitkälle ympäri Venäjän. Venäjä vain taistelee yksinkertaisesti omien intressien eteen ja suurvalta-asemansa! Tavalliset ihmiset ei ehkä sitä ymmärrä, että silloin käsissä on paljon enemmän valtaa ja on tehtävä joskus todella vaikeita päätöksiä, jopa aika raakoja sillä hetkellä ajatellen, mutta tulevan tulevaisuuden paremman eteen.

Suomea Venäjä on ainakin viimeiset parikymmentä vuotta ihaillut ja sen valtiollista infrastuktuuria. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Venäjä ei missään nimessä halua hajottaa sitä mitä itse ihailee ja haluaa päästä samaan. Suomella on täysin turvallista olla Venäjän vieressä, eikä tarvitse pelätä mitään sotilaallista väliintuloa, niin kauan kun on liittoutumaton naton kanssa.

Valitattavasti tämä pistää karvat pystyyn ja hieman pelkoa..

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10439 

Toivoisin että asiat eivät ole näin miten tuossa jutussa kerrotaan, koska se olisi suurin virhe mitä voi tehdä.

Ei,en usko Suomen tekevän tuota hölmöä päätöstä!

No mutta eiköhän se riitä nyt politiikka ja Venäjästä puhuminen jokskuksi aikaa.. Hei,nyt on tullut tuutin täydeltä joka suunnasta Venäjää ja jopa minä, itse Tsaari, Putinin koira,en jaksa hetkeen jauhaa poltiikkaa :D!

Haluan vielä loppuun toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista pääsiäistä, sekä oikein ihanaa keväänjatkoa <3!

Ja ai niin,tämän on pakko kyllä kertoa vielä loppuun loppukevennyksenä sekä hehkutuksena :)!

Eilen sitten joku ihana ihminen otti minuun yhteyttä netissä kun olin epätoivoisen jättänyt ilmoituksen joskus kun en saanut ostettua lippua Tomorrowland festivaaleille silloin kun ne tuli myyntiin tammikuussa. No nyt tämä ihana tyyppi joka fanitti mua,tei sen mahdolliseski,kiiitos valtavasti siitä :)!

Tapahtuma on valittu maailman parhaimmaksi festivaaliksi viime vuonna ja liput menivät kaupaksi sekunnissa kaikki! Moni jäi ilman..Niin kävi minullekkin, vaikka istuin ja odotin lipunmyyntipäivää kuin kuuta nousevaa koneen ääressä ja tein kaiken niin kuin piti, mutta ei,en sanut silloin lippuja ja melkein itkin sen takia..! Nyt sitten kun olin jo luopunut melkein toivosta, niin sitten joku mukava sälli otti yheyttä facebookissa ja tarjosi minulle lippua vain ja ainoastaan vähän yli 50e kalliimmalla mitä normaalisti, vaikka monet myyvät niitä nyt mustassa marketissa 1500e kpl hintaan huhhuh!

Eli anteeksi, ehkä ajattelette, että mitä hemmettiä tuo Kurhinen selittää jostain festareista, mutta tää on vaan ollut niin pitkään mun haaveenaa mennä tuonne ja nyt kun vihdoin pääsen sinne, varisnkin kun siellä on 10 vuotisjuhlapirskeet. :)! Ei ole pakko ymmärtää, mutta nyt pli pakko kertoa tästä huikeesta fiiliksestä ja että yksi unelmistani taas toteutuu, hurraaa :)))!

No, eiköhän nyt riitä tällä kertaa ja palaan taas kerran joskus kun on sen aika, sekä tuntuu siltä, että mieli tekee blogata ja kirjoittaa. Tosiaan minulla on hävinnyt jotenkin mielenkiinto kirjoittaa blogia viimeisen puolen vuoden aikana ja olen miettinyt sitä itsekkin, että miksi? 

Ennen muistan että rustasin tuntitolkulla joka päivä kokonaisen kirjan kokoisia mietteitä tänne, mutta nykyään tuottaa ahdistusta jopa näinkin lyhyen blogin kirjoittamista.

Ehkä tämä myöskin johtuu siitä, että olen enemmän ruvennut miettimään tekemisiäni ja ottanut vastuun sanomistani. Tämä myöskin heijastuu siitä, miten käyttäydyin Venäjä-illassa. Jos minut olisi laitettu 5 vuotta sitten siiehn ohjelmaan, niin sitten olisin ollut pahempi kuin Bäcman ja muut yhteensä laukomassa kaikkee soopaa, mutta nykyään jo ymmärrän, ettei se kannata eikä se edes ole niin hauskaakaan.

Tästä syystä todennäköisesti myös blogin kirjoittaminen on jäänyt, koska e jaksa enää kirjoittaa yksinkertaisesti "PASKAA" josta minulle ei ole mitään hyötyä vaan pelkkää harmia!

Niille jotka ennen odottivat innoissaan blogiani joka päivä,jotta pääsisivät nauraa räkättää mun idioottimaisille jutuille, joudun kyllä tuottamaan pettymyksen. Se on nyt LOPPU!!!

Se ei tarkoita, ettenkö huumoria heitä joskus facebookissa tai muualla, mutta ylenpalttinen paskanjauhaminen kyllä loppui,sori!!!

Nyt on aika vihdoin siis laittaa pakettiin tämä blogi ja toivottaa uudemman kerran erittäin hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille <3!

Olkaahan suhteellisen kiltisti, koska minäkin olen alkanut niin olemaan ;)!

Palaillaan..venaja-ilta_facebookkansi_v2_simppeli.jpg

Tsaarinne <3

3 kommenttia . Avainsanat: ministeri, tsaari, ilkka kanerva, johan bäcman, jon hellevig, lakimies, moscow, helsinki, yle, yle2venäjäilta, a2ilta, venäjä, vladimir putin, viktor janukovich, tampere, yletalotampere, politik, politiikka, anttikurhinen, ukraine, usa, nato, valtio, eduskunta,

Synttäreitä ja seksimessuja,sekä karmivaa Halloweenia ;)!

Perjantai 2.11.2012 klo 18:17 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Ciao cari amici!

Liirum laarum laa..Tässä sitä taas ollaan taas trallallaalaa.

Innoissaan kertomassa menneitä taas viikolta :) .

Kaikkea taas on tapahtunut. Olimme tietysti Sara Shafakin synttäreillä lauantaina Namussa. Oli kyllä niin sairaan makeeta,ettei mitään rajaa.

Paikalla tietysti minun lisäksi liuta julkkiksia. Kaikki tuntuivat olevan ihania ihmisiä ja juttelinkin tosi pitkään monen kanssa.

Synttärisankari Sara on kyllä ihan huipputyyppi ja hänen poikaystävänsä myös :).

Upeita ihmisiä:)!

Mega Paulakin pitkästä aikaa pääsi moikkaamaan.

Meille oli varattu Vip-tilat,jossa olikin sitten ihmettelemistä ja sekoilemista.. samaan aikaan juhli HJK Jalkapalloklibi omia mestaruusjuhlia ja heillä oli vastapäätä varattu pöytä..No lopputuloshan oli se,että sinne yritti kaikki päästä Vippiin ja sekasorto oli valtava! Kaikki kaatuilivat pöydille ja meno oli hurjaa huhhhuh :D!

Hjk:n pelaajat oli niin päissään,ettei mitään rajaa :DDD! Noh,itse asiassa itsekkin olin aika hyvin alkomahoolin vaikutuksen alaisena ja muistelenkin hämärästi,että jotain muutama pelaaja mulle selitti ja kyseli,mut en muista mitä :D! Sitä ihme pystiäkin pääsin hiplailee kun se kiersi siellä kaikkien kanssa..en tiedä säilyikö se pysti edes kunnossa olevana kaiken sen jälkeen mitä se sai kokea kun kaikki hiplaili ja kuvasi sen kanssa :D!

Loppujen lopuksi meidän porukka ja Hjk:n porukka oli jo toistensa sylissä ja meno oli hurjaa :D!

Aika meni tosi nopeasti,vaikka syndet alkoi jo klo 20.00 ja baaritkin oli samana yönä tunnin pidempään kellojen siirron takia.

Näin tosi paljon vanhoja tuttuja ja oli ihanaa jutella eri ihmisten kanssa :)!

Jotkut Venäläisturistit tunnistivat mut siellä baarissa Talo 2 ohjelmasta ja sitten olivat mun kimpussa loppuillan :D! Pyysivät hotelliin jatkoille,mutta sitten meninkin toiseen paikkaan ja eksytin ne :D!

Ajattelin että se on menoa se,jos menen yksin kolmen Venäläisen naisen matkaan hotellille,jotenka päätin eksyttää ne :D!

Jatkoilla sitten juotiin muutaman hassu ja juteltiin  mukavia. Nyt kun itselleniolen luvannut,etten enää rallattele samalla lailla niin kilttinä poikana menin kotio jo ajoissa jatkoilta :).

Sunnuntaina herättyäni sain taas tuta sen armottoman krapulan voiman..

Iltaan asti vointi oli todella hutera ja illalla sitten meninkin syömään kunnon krapulathaimaalaiset mätöt itikseen.

Siinä siitten oloa paranneltiin ja sitten mentiin taas :).

Viikko alkoi erilaisten haasteiden parissa ja samalla minun lihottamiskuuri on tepsinyt hyvin :D!

Olen turvonnut kyllä niin mukavasti ja kiloja tullut tässä 3 viikona aikana semmoiset 5-6 kiloa :)! Lihotuskuurin syytä en voi vielä kertoa,mutta hyvään tarkoituseen se menee kyllä ;)! Ei haittaa jos vähän aikaa on vähän plösö :D!

Enkä nyt niin lihavaksi muutu,koska kummiskin käyn salilla yhtä intenssiivisesti niin kuin kävinkin. Muutin vaan nyt vähän ohjelmaa ja teen massakuuria :)!

Yksi asia harmittaa eniten että mun perse levii kuin sotanorsulla ja mitkään fakut ei mahu päälle :(! Olenkin joutun jättää kymmenet niin makeet fakut roikkuu hyllyyn kun ne ei mahdu sitten millään päälle :/! Nyt oon joutunut ostaa uusia housuja roppakaupalla kun ei sitä viitti pelkissä verkkareissa käydä joka puolella :D!

No mä toivon tosiaankin että sitten keväällä saan aiken sen paskan ylimääräisen pois ja saan taas pitää mun siitejä farkkuja päällä :)!

No mutta ei huolta,kyl mä uskon että saan sen hoidettua ;)!

Nyt sitten onkin jo viikonloppu tulossa ja tänään olisi meno Seksimessuille :)! Anssi eli Mr.Lothar kovasti kirjoitti mulle että joudun puulavalle vähintään paidan ottaa pois ;) :D! No katotaan miten käy ja kyllä se vaan paitaan enintään saa jäädä,tämän takia menenkin ihan selvinpäin,ettei vaan vahingossa mitään semmoista vahinkoa satu :D! Seksimessuilla ei voi olla edes kännissä,muuten käy huonosti ja löytää ittensä jonkun todella arveelluttavan olennon vierestä ja miettii kuka on ketä mihinkin porannut perkue sentään nou nou nou mitään tommoista haluu :D haha!!

;)

Enkä mä edes kehtaisi mennä Anssin kaa samaan aikaan lavalle :D!

Toisella mela roikkuu polvissa ja toisella katkarapu kylmissään tärisee :DDD! Ei mee karkit ihan tasan kyllä joo :Xd haha..

Emmä ny mun Etanaani kehtaa siellä esitellä ku se on niin ujo ja vetäytyy aina sisään kun on paljon uusia ihmisiä ympärillä :D haha..!

Noh,katsotaan mitä tästäkin tulee ;) :D! Olenhan sentään jo käynyt jo varmaan 8 kertaa ainakin elämäni aikana pornomessuilla,jotenka eipä minulle avaudu mitään uutta ja kaiken lisäksi kun olen ollut aikoinaan Anssin eli Mr.Lotharin Mäntyharjun huvilan vip-pirskeissä niin olen kyllä kaiken nähhnyt voin sanoa suoraan;) :Xd haha..!

Huomenna olisi luvassa hyvän kaverin synttärit ja toivon ettei tarvitse hirveesti siellä juoda alkomahoolia.

Sitten semmoinen pikku juttu vielä liittyen tosi tv maailmaan :D!

Kelatkaa..!!! Mä ihmettelin kun Venäläisessä facebookissa,eli vkontaktessa paljon tyttöjä rupesi Eestistä,Latviasta,Liettuasta kirjoittelee rakkausjuttuja lässyn lää kun olen Talo 2/dom 2 talossa niin ihana :D,(tarkoittaa siis Venäläistä tosi-tv jossa olin.), ja kysyinkin että miksi nyt vasta kun siitä on jo vuosi aikaa kun tulin pois sieltä, niin vastaus oli että baltian maissa TNT kanavan lähetykset tulee vuoden viiveellä :)) :D! Eli nyt pääsee olee julkkis Baltian maissa ;):DDD haha!!


Вот прикол,хахаха :Д! Я думаю почему мне девки с прибалтики начали очень активно писать в Контакте а дело окозалось в том,что в прибалтике показивают телепроект дом 2 с задержкой в 1 год :) :Д!!!

Eli semmoista juu :D!

Tällä kertaa en tiedä oikein mitä kertoisi edes Big brotherista,kun tämä viikko on ollut ihan tylsä täysin..eli enpä kommentoi oikeastaan millään muulla tavalla kuin että olen vielä enemmän pettynyt että kansainvälistä asukasvaihtoa ei tulekkaan :/! Osasin sitä kyllä arvailla,koska kausi on jo tässä vaiheessa ja mitään asukasvaihosta ei ole puhuttu.

Tämä kaikki viittaa siihen että ensi vuonna ei ole enää tavallista Bbeetä vaan on julkkis Bb ;)! Tämän voi arvailla jo siitä,että joka ikinen kerta joka vieraalta Cristal Snow kysyy extrassa,että "menisitkö julkkis Bb-taloon ja minkälainen asukas olisit"! Tämä on ihan suoraa markkinatutkimusta niin sanotusti,jolla mainostetaan ihmisten mieliin julkkis Bb:eetä ja samalla saadaan palautetta mitä ihmiset sitä keskutelufoorumeilla ja sosiaalisessa mediassa kommentoi.

Todella hyvä konsti ja se tuli selväksi nyt ainakin  mulle mitä seuraavana vuonna voi odottaa ;)!

Ai niin,unohdin toivotella teille kaikille Happy Halloweenia myös ;)!

Näihin tunnelmiin jätän teidän viettää viikonloppua ja toivotan oikein railakasta,seksikästä ja himokasta viikonloppua ;)!

Himolla ja rakkaudella toivottaen <3

Antti

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, halloween, Dom 2, tv-reality, mr.Lothar, seksimessut

Tallinna ohjelma meni ja messut myös,mutta ensilumi tuli <3

Perjantai 26.10.2012 klo 14:01 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hastala manjana toverit!

Mites teillä on mennyt taas ilman minua?

Onko ollut ikävä ;)?

Mulla on ainakin ollut teitä tosi ikävä..

Nyt siis voisin kertoa teille vähän kuulumisia viime viikon menosta.

Meidän iki-ihana Tallinna ohjelma on ohi ja nyt teillä on mahdollisuus nähdä viimeinen jakso netistä tämän linkin alta.

http://www.tv5.fi/netti-tv/tallinna-2-jakso-8


Oli kyllä viimeinen jakso niin siirappinen ettei mitään rajaa sanoi kaikki :D!

Mutta minä tykkään olla joskus tosi siirappinen ja siinä ei ole mitään pahaa minun mielestä!

Osaan olla myös todella rajukin jos tarvii,mutta minusta naiselle pitää antaa joskus kunnolla hellyyttää,rakkautta ja romantiikkaa,jotta nainen tuntee olevansa arvostettu ja rakastettu. Sitä kautta sinäkin saat pitkän ajan itse rakkautta :)!

Näin siis mennään ;)!

Sitten voidaan siirtyä eteenpäin. Viime blogeissa kerroin teille,että olen I LOVE ME messuilla töissä ja mainostan ihmevekotinta nimeltä Selätin.

Voin sanoa,että messut meni ihan huippuhyvin :). Oli todella mahtavaa työskennellä meidän tiimin kanssa ketkä oli messuilla.

Hilla,Pasi ja Atte olivat personal trainereita ja Risto sekä Tommi olivat selättimen omistajia.

Meillä oli ihan mahtava sijainti suoraan kauneuspuolen päälavan edessä ja kaikki ketkä katsoivat päälavaa,näivät myös meidät ja Selättimen ;)!

Vieressä oli myös Sara Siepin hammaskoju ja sainkin Saralle annettua Selättimen myös,jota hän halusi tosi paljon :)!

Saran missikaverille Niinallekin annoimme selätimen ;)!

Myös kaunille Sabina Särkälle annettiin Selätin,hän nimittäin juonsi kauneslavalla ja sieltä huomasi meidät. Kauaa ei kestänyt kun rohkea Sabina punnersi minun oheistamana vaikeampia liikkeitä Selättimellä:)!

Sitten meidän Miss Helsinki Katrie Dalerkin osui siihen paikalle kun juonsimme Eevan kanssa ja Katrielle kävi flaksi,hän pääsi osallitumaan showhun ja voitti itselleen Selättimen myös ;)! 

Eli Suomen kaikki mahdolliset Missit sai Selättimen itselleen ;)!

Sitten tietysti ilman muuta ensimmäisenä meni Selätin Henna ex-vaimoselle;),joka toivottavasti käyttää sitä todella ahkerasti kotonaan :)! Selätin pelastaa sinutkin ;)!

Kaiken lisäksi Selätin sain valtavan kiinnostuksen ihmisissä kun esittelimme sitä ja varsinkin kun me Eeva Jaakonmaan kanssa juonsimme ja kerroimme miten homma toimii :)!

Eeva on ihan paras juontaja ja antoi palaa kunnolla Selättimen ihmeellisestä mailmasta :)!

Selätin on uusi tuote joka pistää jokaisen Suomalaisen selän kuntoon ;)!

Messuilla tapasin valtavasti tuttuja joita en ollut pitkään aikaan nähnyt :).

Pezman ahmadi pyörähti meidän osastolla kuvausryhmänsä kanssa ja samalla pyysi minua "Hullut bileet" ohjelmaan. Asia on harkinnan alla.

Ensimmäisenä ja päällimmäisenä on nyt oma unelma jota olen työstänyt yhteistyökumppaneiden kanssa.

En viitsi juosta asioiden edellä,ja tämä onkin ainut asia mitä voin hieman paljastaa.

Antti Kurhinen yllättää: oma tv-ohjelma tulossa! | Metro Live

Enempää en voi paljastaa vielä.Jos tämä kaikki toteutuu,siitä tulee superkova juttu ja todella mahtava,siis toivottavasti ainakin ;)!

Semmoista..

Tänään sitten oli ensilumi jyrähtänyt maahan ja facebookpäivityksen kaikki oli että "lässyn lää ensilumi tuli maahan jee jee ihanaa"Aargh.. :D!!!

  

Onhan se kiva kun lumi tulee,mutta perkule kun koko naamakirja on yhtä ja samaa päivitystä täynnä :D! Ja kun päivitin tuon mun mielipiteen,niin sieltä tuli ovala kaveri ja kirjoitti että" ja loput ihmiset on näitä ''ärsyttäää ku jengil näit lumi päivityksiä' :D haha..!

Se on kyl ihan totta joo :D!

No mutta siis joo..onhan se ihanaa sinänsä herätä aurinkoisessa säässä ja kun kaikki on lumivalkoista <3!

Voittaa tuon sateen ja pimeyden 100-0 :))!

Odotankin että tuo lumi tulisi pysyväksi maahan,jotta olisi aina valkoista ja kirkasta :))! Se pitää mielen niin virkeänä ja masennuksen loitolla :)!

Sitten voisin kertoa vähän mun pari vuorokautta sitten nähdystä yöunesta :D!

Huhhuh olipa unet silloin oikeesti,jumantsipple sentään..!!!Heräsin sätkien siihen  aamulla että olen ihan hikinen ja ja oikeassa käsivarressa on veriset hampaanjäljet :DDD! WTF :D??! Apua!!Mitäköhän ihmettä oikein unessani tapahtui kun tämmöiseen on mennyt,että puren omaa kättä verille :D??! Toivottavasti joku päviä en herää siihen,että olen purrut pari sormee itseltäni poikki :XD haha..Nyt naurattaa vielä joo,mut kun oikeesti miettii,niin aika pelottavaa..!

Seuraavaks herään ilman penistä varmaan,huuhhuuh apuva :DDD haha..

Tämmöistä siis juu ;)!

Viikonloppu on tullut ja se tarkoittaa sitä,että huomenna juhlitaan kaikki Namussa meidän ihanan miss Suomen Sara Chafak synttäreitä :))!

Kiitos Saralle kutsusta :)!

Sunnuntaina taas seurataan kuka lentää kuin leppäkeihäs tuolta Bb-talosta.

Onneksi nyt vihdoin noita äijiäkin häädetään,eikä pelkkiä mimmejä!!

Suurin järkytykseni oli viime sunnuntailta kun Bb-Johanna häädettiin talosta!

Oli ihan uskomatonta kyllä ja kyllä loksahti suu auki kun Elina lausui Johannan nimen!!!

Kaikki järkyttyivät..tosiaankin luulin Johannan olevan ainakin finaalissa ja jopa ehkä voittavan. Näin ehkä olisikin käynyt,mutta näköjään tämä ennakkosuosikkiviitan kantaminen kostautui Johannalle pahimmalla mahdollisella tavalla..

Ymmärrän kyllä täysin ihmisiä ketkä katsoo ohjelmaa ja kun niiden tiedossa on että Johanna on kaikkien galluppien ja äänestyksien mukaan ennakkosuosikki, niin ihmiset automaattisesti olettavat hänen selviävän häätöäänestyksestä. Tämä tarkoittaa siis että hei eivät enää äänestä suosikkiaan.

Tämä on paha virhe ja Johannan kohdalla kävi juuri niin nyt. Paska nakki suoraan sanottuna,mutta herättää tosifanit ja äänestäjät pysymään jatkossa todella valppaana häätöäänestyksien suhteen, kun oma suosikki on mukana.

Nyt siis voi käydä samalla tavalla miehille,jos äänestäjät ei ole valppaana omista suosikeistaan!

Esim. Jouko tai Markus saaatavat olla liipaisimella kun heistäkin media on luonut ennakkosuosikkeja lukuisten uutisten kera. Eli nyt ihmiset se ei tarkoita että ne on automaattisesti turvassa ;)! Eli tiedätte nyt miten toimia!

Itse olen jotenkin jo kyllästynyt talon menoon ja ihmisiin..:D! Kaikki hyvännäköiset tytötkin on häädetty,eli ei ole mitään kateltavaa enää :/..Nyt kyllä isoveikan pitää ajatella meitä mieskatsojia ja laittaa nyt ihana,kaunis,fiksu ja filmaattinen uusi naisasukas taloon ;)!

Ja kyllähän naisiakin aina kiinnostaa joku tosi kaunis tyttö talossa,koska he alkavat vertailla itseensä ja ovat kiinnostuneita siitä miten toinen itseään huolittelee. Toiset katsjoat samaistuvat ja toiset rupeavat vihamaan erilaisuuden takia.

Näin ollen uudet kauniit tyttelit herättäisivät nukahtaneet katsojat horroksesta ja Bb-syän rupeaisi sykkii ihan uudella tavalla taas ;)!

Toivottavasti tuotanto ymmärsi tämän ja tottelee minun suositusta mukisematta ;) :D!

Nyt jätetään toi Bb-rauhaan tältä kertaa..

Itse olen lihotuskuurilla ja paino on noussut jo 5 kiloa parin viikon aikana :D!

Tietysti lihaakin on tullut eikä pelkkää läskiä ;)!

Eli näillä nyt mennään ja nyt jätän teidät kaikki rauhaan iloitsemaan ensilumesta ja viikonlopusta rakkaat toverit <3!

Nyt laitan vielä loppuun meidän kuvan Eevan kanssa messuilta <3!

Palataan taas ensi viikolla rakkaat <3!

antti_ja_eeva_messuilla.jpg


2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, rakkaus, Dom 2, tv-reality, muoti-kauneus ja terveysmessut, i love me messut

Lisää Tallinna ohjelmaa,I love Me messut & kuulumisia

Torstai 18.10.2012 klo 11:37 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Halleluja ja hellät tunteet!

Mitäs teille rakkaat kuuluu nykyään taas :)?

Mulle kuuluu muuten mahtavaa,paitsi se, että äitini ei päässyt tulee kyläilee Suomeen kun mummo sai sydänkohtauksia :( ja äiti joutui jäämään pitää huolta mummista..

Tuohon kaikkeen palaan kohta,mutta nyt sitten nopeasti laitan teille linkit supersuosittuun Tallinna ohjelmaan,jos ette ole sitä kerenneet nähdä telkkarista.

Nyt kaikki kolme jaksoa meistä löytyy tv 5 netti tv:eestä :)!

Tässä ne nyt tulevat järjestyksessä..

Tallinna 2, jakso 5 | TV5

Tallinna 2, jakso 6 | TV5


Ja tässä ovat mainosuutiset ohjelmasta iltapäivälehdissä.

Tallinna: Kamerat kuvaavat Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen siirappisia kylpyleikkejä - Ilta-Sanomat 

TV5: Hennan ja Antin rakkausloma pahasti pieleen | Viihde | Iltalehti.fi

Jakso 3 tulee näköään netti:tveeseen vasta sitten kun sen uusinta on ohi telkkarissa ensi sunnuntaina klo. 23.55. Laitan sitten linkin ensi blogiin siitä :).

Kiitos kaikille ketkä seurasitten meidän jaksoja ja toivottavasti nautitte näkemästänne :)! Tämmöistä siis olin minun ex-vaimolleni järjestänyt Tallinnassa :)!

Sen voin sanoa,että ohjelma ei vaikuttanut meidän eroon vaan ihan muut seikat. Kaiken lisäksi erosimme pari viikkoa myöhemmin toisen ohjelman kuvauksien jälkeen Tallinnassa. Tämä ohjelma oli Hollannin Endemolille kuvattu,eikä siis ole millään tavalla sidoksissa Tallinna tosi tv ohjelmaan. Tosiaankin harmi ettemme vaan yksinkertaisesti tule toimeen ja on liikaa erimielisyyksiä kaikista asioista, vaikkakin rakkautta ja romantiikkaa riittäisi vaikka muille jakaa. Joskus pelkkä rakkaus ei vaan riitä ja kun kompromisseihin ei päästä niin lopputulos on mikä on. Tosiaankin asiaa ei enää puida ja olemme Hennan kanssa nykyään hyvissä väleissä ja kavereita, ja se riittää vallan mainiosti :))! Hennaa tulena aina silti auttamaan jos hän apua tarvitsee,koska onhan minulle kuin perhettä. Onhan meillä aikamoinen historia takana..

Eli tämäkin uutinen antaa väärää tietoa sinne etelänaapuriin.

Gossip.ee - Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen taas koos?

En ihan hifaa kaikkea mitä siinä lukee,mutta sen verran tajuan että luulevat meidän olevan yhdessä,joka ei pidä siis paikkaan arvon Gossip.ee

Muuten kai ihan asiajuttua tulee siellä uutisessa:).

Mutta siis suurin pointti on se että meillä oli todella mukavaa tuolla Tallinna ohjelman kuvauksissa ja nautimme kaikesta tosissamme, :))). Jopa se lainelautailu nyt muistuu lämmöllä ja nauraen mieleen :D! Henna oli kyllä siinä ihan paras :D haha!

Kiitos kaikille muillekkin mukana olleille ja suuri kiitos Eeva Jaakonmaalle,sekä unohtamatta teitä katsojia :)))!

Nyt sitten siirrytään toiseen ohjelmaan joka tuli samaan aikaan kun tuo Tallinna ohjelman meidän ensimmäinen jakso.

Ohjelman nimi on siis "Hullu juttu" ja jos et sitä kerennyt nähdä,niin nyt senkin voi nähdä netistä Yle areenasta.

Tämä on mielenkiintoinen asiaohjelma,jota suosittelen katsomaan kaikille ja kaikkein eniten niille jotka pyrkii tai haluu olla julkkiksia.

Hullu juttu: 11.10.2012 20.00 | Tv | Areena | yle.fi 

Tuo ohjelmaa antaa pientä osvittaa siitä mitä julkisuuden henkilö joutuu mahdollisesti käymään elämässä läpi ja miten julkisuus ylipäätään vaikuttaa elämään.

Eli todella fiksu asiaohjelma jonka kannattaa ehdottomasti katsoa!

Sitten siirrytäänkin siihen,että viikonloppuna tapahtuu jänniäää ;)))!

Sitä sitten olaan edustamassa uutta uutuuskuntoilutuotetta I Love Me messuilla,toisella nimellä muoti,terveys ja- kauneusmessut.

Tervetuloa siis tsiigaamaan tämä uskomaton terveystuote paikan päälle ja samalla moikkaa minua ;)!

http://wellmen.fi/FI/Ajankohtaista

Приходите обезателньно на выходные на выстовку в Хельсинки!!Я буду там и новый спортивный пречендал ;)!

Tämä tuote on siis loppukaudesta Big Brother talossa asukkailla aamujumpan ohella aina :)! Olen siis itse päämainostaja ja selättimen aktiivinen käyttäjä :)!

Messuilla olemme yhdessä Eeva Jaakonmaan kanssa kertomassa tästä tuotteesta. Eli ei kannata missata missään tapauksessa messuja!

Kysy ihmeessä rohkeasti lisää minulta tuotteesta niin kerron lisää :)!

Että semmoista siis rakkaat toverit :)!

Nyt palataan hieman muihin tunnelmiin ja tapahtumiin.

Eli siis viikonloppuna minun piti hakee äiti Pietarista tänne Suomeen kyläilee,mutta rakas mummoni sai sydänkohtauksia Petroskoissa ja äiti joutui jäämään hoitamaan mummoa. Olin niin odottanut äiti 4 vuoden tauon jälkeen kyläilee,mutta nyt kävi näin. No onneksi nyt mummon on ainakin elossa ja se on pääasia ! Toivottavasti se nyt tokenee kaikesta. Nyt hänellä todettiin myös kivet munuaisissa ja niiden poistuminen kehosta on todella kivuliasta!

No mä lähen tässä lähiaikoina katsomaan mummiani..

Nyt sitte kerron vähän toista.

Olin siis Pietarissa ja odotin äitini tuloa sinne viime viikonloppuna,mutta kun tuon mummon tapauksen jälkeen äiti ei ollut tulossa,niin jäiin iltaan asti sunnuntaina sinne ja odotin faijaa junasta illalla. Mulle sitten samalla sattui kiva juttu joo :DDD! Tämän kirjoitinkin jo facebookkiin,mutta jos joku ei vielä lukenut, niin tässä se tulee ;)!

"Siis jumankauta mikä päivä eilen Pietarissa huhhuheijaa :DDD..Jätin auton keskustaan Pietarin suurinta kauppakeskusta vastapäätä,johon kaikki muutkin jättivät autonsa ja lähdin kiertelee kauppakeskusta. Sitten kun huomasin että kello on jo kohta 22 ja pitää isä hakee juna-asemalta ja lähtee Suomeen kun hänellä on aamulla töitä, niin tultuani ulos, näen vaan tyhjän kadun edessäni..hieraisen vielä k

erran silmiä ja ajattelen että näen harhoja..läiskin itteäni naamalle ja avaan taas silmät,mutta tilanne on sama..AUTONI ON HÄVINNYT KADUNVARRELTA PERKELE!! Ajattelen että nyt on perkele joku väärinkäsitys,mutta käveltyäni katua pitkin toiseeen päähän,huomaan että kadulla on pysäköinti ja pysähtymiskielto :D! Jep jep..eli kadunvarrella jossa oli kymmeniä autoja oli hinautettu kaikki pois :DDD! Joo nyt kuullostaa hauskalta,mutta silloin eilen pääsi muutama Venäläinen ärräpää ja lujaa suusta :D! Siinä sitten selviteltiin ihme hätänumeroiden kautta,että minnekkös se on hinattu ja kymmenien soittojen jälkeen sain tiedon missä auto on ja otin sinne taksin. Paikan päällä autosakkoparkkipaikalla en saakkaan autoa vaan jonotan noin puolitoistatuntia,että saan lapun,jonka kanssa minun pitää mennä kaupungin toiselle puolelle kymmeniä kilometrjä hakemaan poliisiasemalta sakkolappu jonka suruus on 3000 ruplaa,eli noin 80e!! Siellä istun taas lisää poliisien kanssa kirjoittamassa sakkolappua ja tulkkaamassa mun tietoja,sen jälkeen taas ajetaan toiselle puolelle kaupunkia ja jonotetaan taas tunnin verran että pääsee sisälle autosakkiparkkipaikalle,jossa sitten vielä peritään melkein sen 3000 ruplaa eli sen n. 75e auton hinurista!!sitten pääsen vihdoin pois helpottuneena,väsyneenä,mutta monta tuntia menettäneenä ja noin pari sataa euroa menettäneenä hakee faijaa joka skitsona raivoo odottaen juna-asemalla!!!

Opetus on se,että älkää ikinä jättäkö autoa Pietarissa väärin pysköitynä kadulle,muuten tulee todella kallis paukku ja menetätte sen yhden päivän auton etsimiseen ainakin :D,nimittäin en voi kuvitellakkaan miten olisi käynyt jos en olisi puhunut Venäjää ja ollut sinnikäs kestämään kaikki odottelut ja vittumaisen käyttäytymisen viranomaistahojen puolelta :D! Todennäköisesti vieläkin etisin autoa 7 miljoonan asukkaan Pietarista ja huutaisin hoosiannaa huhhuh..jep jep että semmoista rakkaat ;).."
Siis ihan uskomatonta!!! Kelatkaa jos oikeesti joku turisti jättää auton kadunvarteen kun kaikki muutkin jättäneet,menee kyselee neuvoja jostain infokiskasta ja palattuaan huomaa autonsa hävinneen ja autossa on kaikki passit,sekä rahapussi!! Sen unohdin mainita,että onneksi tuttava pelasti tulemalla antaa mulle rahaa,koska autoon jäi passit sekä lompakko :DDD!
Niin kuin sanotaan aina että " Venäjää ei voi järjellä ymmärtää",se pätee kyllä se sanonta aina ;) :D! Silti rakastan sitä maata ja siinä on myös niin paljon hianoja puolia,joita ei missään muualla maailmassa ole <3!

Olipa siis kokemus taas,mutta nyt sitä muistelee jo nauraen koko juttua,vaikka silloin ei paljoo naurattanut kylmettyä kadulla tuntikaupalla odottamassa omaa vuoroaan viranomaisten puheille :D!

Olen huomannut,että pitkäkestoinen vihaisuus ja negatiivisuus huonoa kokemusta kohtaan pilaa vaan tuleviakin juttuja kun mieli on maassa.

Eli positiivista ajattelutapaa ihmiset hei vastoinkäymisistä huolimatta :)!

Jaahas,ja sitten pitäisi kai vielä teille jotain Bb:eestä kertoa..

Jotenkin minulla on nyt jäänyt katsominen ihan minimiin,kun ei siellä oikein enää ole mitään kiinnostavaa..

Ainoa mitä yritän katsoa mahdollisuuksien mukaan on tietysti Bb-extra,koska siellä on aina mielenkiintoisia vieraita :)!

Tietysti tuon Katarinan lähtö talosta miellytti,koska neiti ei vaan kuulunut sinne.

Uusista miesasukkaista sen verran,että aika juntin näköisiä kaikki, vaikkakin hauskan tuntuisia ainakin tuo Jarno Ja Petteri.

Joni heti tipahti joukosta inhokkilistalle,kun kuulin että äijää pieree yhteisessä ruokapöydässä!

Hyi saatana mikä sika! Mä ymmärrän kyllä jos yksinään joskus pöräyttää vitsinä pöydässä kun istuskelee,mutta kun syö ja pieree niin se on ihan älytöntä huhhuh!!! Se riittää mulle jo että pääsee mun inhokkilistalle myös :D!

Jotain kyllä puuttuu talosta ja kaipaisin jotain pirtsakoita uusia tytteleitä myös taloon :)!

Nyt periaatteessa kun ohjelma on yli puolenvälin,niin odottelen vaan sitä vaihtoa ja sitä finaalia. Muuta oikeastaan mielenkiintoista en näe tällä hetkellä ohjelmassa.

Nyt sitten taidan jättää teidän rakkaat rauhaan ja valmistautumaan viikonlopun muoti,kauneus ja terveysmessuille.

Nähdään siis siellä toverit ja muistakaa tulla noukkii nimmarin jos törmäätte meitsiin ;)!

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille <3!

Antaumuksella <3

Anttinne

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, äiti, Pietari, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonnat, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, Bb-talo, rakkaus, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, petroskoi, muoti-kauneus ja terveysmessut, i love me messut,

Tallinna realityohjelma ja Hullu juttu asiaohjelma

Keskiviikko 10.10.2012 klo 12:04 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Simbsalabim rakkaat!

Nyt ollaan taas liikkeellä blogin kanssa,mutta enemmänkin tällä kertaa informoin teitä!

Huhhuh!! Nyt on semmoinen juttu,että samana päivänä tulee telkkarista ohjelmaa meikäläisestä,eikä se jää pelkästään samaan päivään, vaan se tulee vielä kaiken lisäksi samaan aikaan :D! Eli käykää
hän kurkkaamassa mistä on oikein kyse tuolta kelenterista!!

http://www.telkku.com/program/show/2012101117009

Опа как Получается :Д!Так,что в один день и в одно время про меня будет 2 передачи идти по телеку!! Такчто обезательно смотрите в четверг телевизор!! По 2 юле каналу и по тв 5 каналу с 20.00!

Tosiaankin nyt on alkanut supersuosittu tosi tv ohjelma  "Tallinna"toisella tuotantokaudella!!!

TV5:n katsojaennätykset rikkoneessa sarjassa seurataan suomalaisten matkailijoiden edesottamuksia sekä Tallinnassa että muualla Virossa.

Uusissa toisen kauden jaksoissa Viron-matkalle lähtee lukuisia tunnettuja kasvoja. Ruudussa seurataan esimerkiksi räppäri Petri Nygårdin villiä keikkamatkaa, Tukiaisten siskosten ja Frederikin Pärnun-reissua ja CatCat-yhtyeen Virpi ja Katja Kätkän karavaanarikokemusta. Katsojat pääsevät myös mukaan muun muassa kauneusyrittäjä Tiina Jylhän loistokkaisiin 50-vuotisjuhliin, Hunksien pikkujouluihin, Miss XL Johanna Salmisen erojuhliin sekä Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen rakkauslomalle, jonka päätteeksi kaksikko katkaisi välinsä.

http://www.tv5.fi/ohjelmat/sarjat/tallinna-0

Eli kannattaa siis olla messissä joka jaksossa ;)!

Meidän jaksosta Hennan kanssa tulee mahtava ja kannattaa ehdottomasti katsoa se!!!

Eli nyt torstaina klo 20-21.00 tv 5 kanavalta, sekä uusinnat sunnuntaina klo 22.45-1.50!!!

Eli ei muuta kuin nautinnollisia tv hetkiä meidän kanssa Tallinna ohjelmassa :)!

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html

Vielä tietysti muistutan toisesta ohjelmasta jossa olen minä :)!

Tämä ohjelma on asiaohjelma ja kertoo todella vakavia juttuja julkisuuden henkilöihin kohdistuneesta paineesta median osalta,sekä tavallisten ihmisten osalta! valitettavasti tämä ohjelma tulee samaan aikaan kuin Tallinna ohjelma, jotenka suosittelen kyllä jomman kumman nauhoittamista,jotta pystyy myöhemmin sitten katsomaan.

Olin siis mukana haastateltavana YLE TV2:en Hullu juttu -asiaohjelmassa. Kuvaukset olivat viime syksynä.

Jakso, jossa olen , tulee ulos to 11.10. klo 20.00. Kyseessä on syksyn kauden ensimmäinen jakso.

Uusinnat perjantaina klo 13.55 ja sunnuntaina klo 16.15. 

http://www.telkku.com/program/show/2012101117002

Eli tosi paljon ohjelmaa tulossa meikäläisestä nyt,jotenka nauttikaahan oikein olan takaa antimista ;)!

Sit jotain muutakin kuin pelkkää tv-ohjelmaa rakkaat :)!

Ihanaa ♥! Käyn viikonloppuna hakemassa äitini Venäjältä kyläilee tänne Suomeen yli 4 vuoden tauon jälkeen :))!

Замечательно ♥! Я поеду за любимой мамулей в Россию,чтобы она привести погостить у меня в Финляндии после перерыва более 4 лет :))!

Harmi tosiaan että nyt on ankea syksy menossa,mutta enköhän mä löydä jotain tekemistä mammalleni <3!

Voisi varmaan viedä sen Serenaan uiskentelee kai :)!

Sysmässäkin olisi kiva käydä :)!

Noh,pääasia että mamma tulee edes tänne,muulla ei ole niin väliä :)!

Sitä ennen heitetään vielä keikka!

Eli olemme heittämässä keikka rodeohärän kanssa Lappeenrannassa ja Tampereella :)!

Tulkaahan rohkeasti ratsastamaan härällä ja voittamaan :)!

Kohteena molemmissa on opiskelijabileet,jotenka rankkaa settiä aika varmasti luvassa huhhuh :D!

Ja rankkaa tulee olemaan myös sen takia,että meidän työpäivä on noin 24 h putkeen,joka ei ole ihan mikään helppo nakki yhtään huhhuh!

Sitten vielä yksi juttu huhhuh!

Eli tietenkin tämä tässä näin ;)!

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?date=2012-10-20&eventId=66#cal_event662012-10-20

Näitä messuja ei siis kannata missata missään tapauksessa!!!

Sitten vielä hieman vaan jotain kuulumisia loppuun..

Big brotherista varmaan jotain tietty haluatte kuulla ;)!

Sanotaanko näin,että olen iloinen että taloon on saatu uusia asukkaita,eikä edes haittaa että on miehiä. Nimittäin sen verran tylsä olo alkoi olla siellä ja varsinkin kun Irina ja Anne lähti.

Vaikka Annea haukuttiinkin,niin silti se oli aika mahtava viihdepersoona talossa,joka ei antanut talon meiningin mennä liian tylsäksi.

Nyt talo tosiaankin tarvitsi piristystä ja noin nyt nopealla katsaumuksella kun vilkaisin uusia miesasukkaita,niin ihan huumoriveikkojahan ne on :)!

Tuon Jonin Helsingistä olen monesti tavannut yöelämässä minun mielestäni ja uskon että hän jotain minun kaverini kavereita. Sen verran tutun näköinen naama oli kyllä.

Toivon että tästä se meno lähtee rullaa Bb-talossa.

Tietty uusia naisiakin saisi kyllä mennä taloon ;)!

Pitäisi varmaan joku sunnuntai  mennä itsekkin käymään sunnuntain suoraan käymään. Tähän asti aina ollut jotain menoa sunnuntaisin. Tänäkään sunnuntaina en pääse vielä. Ehkäpä sitä seuraavalla voisin mennä mun äidin kanssa sinne :)! Näkis munkin mamma vähän sitä menoa läheltä ja ihmetteleemän tätä Suomalaisen yhteiskunnan realitya ;) :D!

Toisin en tiedä tykkääkö hän semmoisesta,tuskin. Ainoa pelastus onkin ettei hän ymmärää hyvin Suomea ja jää pissa-kakka-pieru jutut ymmärtämättä :D haha..

Nyt taidankin jo lopetella tällä kertaa.

Huomenna siis rankka duunipäivä ja sitten vielä päälle pe. heti ajomatka Pietariin yötä myöden. Huh tulee kyllä rankka viikonloppu meikäläiselle.

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonjatkoa kaikille ja ennen kaikkea muistakaa katsoa nuo kaikki ohjelmat mitä suosittelin teille ;)!

Palataan taas

Rakkaudella <3

Antti

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, , Big brother 2012, äiti, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, Bb-talo, kick off, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, petroskoi, Bb-Irina mun suosikki, i love me,

Koulukiusaamiselle Loppu! Uusi koulukiusaamisvastainen kampanja kehiin ja heti! Pyrin eduskuntaan ja teen vannon lopettavani koulukiusaamisen!

Tiistai 25.5.2010 klo 20:13 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Heijjsan kaikille vaan taas!

Nyt sitten rauhan asialla dokumentti on tullut ulos ja heti alkuun meidän jakso teki huippukatsojaluvut. Yleltä vahvistettiin minulle että yli 310000 tuhatta katsojaa!!!! Ylen henkilökunta kiitti tois paljon meitä Akin kanssa ja sanoi että palautetta on tullut valtavasti,eli siis aivan mahtavaa :)! Olen kyllä itsekkin huomannut kun minulle tulee täällä yhteydenottolomakkeen kautta ja facebokissa todella paljon ihmisiä kehumaan ohjelmaa ja kertovan että heitäkin on kiusattu koko lapsuuden ajan...Yksi ihminen jopa sanoi että tämä meidän jakso muutti hänen elämänsä ja hän ei aio vaan kitua sisällään kiusaamista vaan meinaa tehdä asialle jotain! toinen sanoi että oli kiusattu koko lapsuuden ja meinaa nyt ton meidän jakson jälkeen ottaa yhteyttä kaikkiin Vantaan kouluihin ja ajaa koulukiusaamiskampanjaa,mihin ehdottaa meitä :)! Salilla tuli monta aikuista ihmistä kertomaan heidän sukulaisten lapsuuden kiusaamisesta tai sitten omista kokemuksista lapuudesta. Jokainen puristi kättä ja soi että oikealla asialla liikutaan ja hyvä että me uskalsimme tulla esiin ja kertoa omista kokemuksista rohkeasti...Siis olen todella otettu ja sisällä on todella hvä mieli että tämä asia koskettaa niin monia ihmisiä ja he ovat samaa mieltä kanssamme <3! Kiitos teille kaikille tuestanne <3!

Ohjelman loppuvaiheessa sovittelijat ehdottivat että jos vain menee läpi opetushalituksessa,niin me lähtisimme Akin kanssa Rauhan asialla kiertämään Suomea ja valistamaan nuoria kouluhin asiasta ja näyttäen meidän jaksoa kaikille. Tämä varmasti herättäisi varsinkin kiusattuja nousemaan koulukiusaajia vastaan ja lopettaa henkinen kidutus ja väkivalta! Toivottavasti opetushallitus on samaa mieltä ja antaa meille mahdollisuuden auttaa hädässä olevia tällä tavalla! Te ihmiset voitte myös vaikuttaa tähän asiaan! Eli rohkeasti ottakaa yhetyttä Opetushallitukseen ja tukekaa meitä! Tukekaa meitä hyvässä asiassa,koska me voimme olla ne ketkä pelastaa teidän lapset ja ennaltaehkäisee koulukiusaamiseen. Lähettäkää heille palautetta niin kauan että he tajuavat että tmä on vakava asia ja siihen on puututtava! Suomi on kiusamsien kärkimaita euroopassa ja tämä kyllä varmasti on huomattu! Kaikki nämä koulusurmat ja muut pommittajat ovat olleet jollain tavalla kiusattuja ja syrjittyjä lapsuudessa. Jotkut eivät ole niin vahvoja kuin me ja kestävät koko nuoruuden hirveätä tuskaa...Jotkut vaan sitten keräävät niin paljon vihaa itseensä,että se purkautuu koulusurmina tai ties millä aivan käsittämättömän raajoilla tavoillla...Ja sen jälkeen mietitään että miksi..?No tässä meillä on siihen vastaus miksi! Katsokaa vielä kerran vaikka jakso Ylen nettisivuilta tai sitten ensi sunnuntaina 30.5 klo.15.00 on tästä aiheesta uusinta Yle 1 tv-kanavalla. Alla on linkki suoraan jaksoon. Katsottuanne jakson ymmärrätte mistä kirjoitan nyt!

http://areena.yle.fi/video/1006069

Monia meistä on kiusattu nuorena. Minun rakasta vaimoa myös. Hänkin on ollut henkisen väkivallan kohteena eniten ja joutunut kärsii koko lapsuuden. Kaikki tämä jättää jälkensä ja pilaa monia tulevaisuuden asioita. Huono itsetunto,viha,itserakkaus,välinpitämättömyys ja moni moni muu asia yhdistää tulevaisuudessa koko lapsuuden kiusattuja ihmisiä. Nämä kaikki vaikeuttavat pääsyä normaalielämään ja sopeutumista yhteiskuntaan. Minun pelastus oli minun sisu kestää sitä kaikkea ptikän aikaa...Mutta silti se jätti jäljet...huonot hermot,äkkipikaisuuden ja suunnattoman raivon. Itsekeskeisyys ja sitten kostonhalu vielä enemmän pilasivat kaikkee...Onneksi olin tapeeksi fiksu ja aikuistuttuani tajusin sen olevan väärin. Muutto Helsinkiin auttoi asiaa. Täällä kaikki on niin kansainvälistä ja rasismia ei esiinny niin paljoa kuin pikku maalaispitäjässä.

Viime vuoden joulukuussa oltuamme vaimoni kanssa maria-shown vieraina,kerkesimme kertoa että meitä on nuoruudessa kiusattu ja sen on edesauttanut meitä haluamaan julkisuuteen. Tätä kauuta muuan taho yleltä otti yhteyttä ja kysyi haluanko käydä läpi lapsuuden traumoja ja sopia koulukiusaajani kanssa. Aluksi emmin,mutta sitten tajusin että ei hautomalla parane ja kaiken lisäksi ohjelma auttaa minun kaltaisiani lapsia rohkenemaan ja lopettamaan sen kiusaamisen ottamalla yhetyttä opettajiin ja vanhempiin :)! Uskoisin että ainakin jokusen pienen ihmisen tällä jaksolla saadaan pelastettua <3! Kiitos myös Akille,joka rohkeni tulla ohjelmaan mukaan ja osasi tunnustaa virheensä ja pyytää anteeksi! Tämä on todella kunnioitettavaa ja sen takia oletkin kasvanut ihmisenä valtavasti kouluvuosien jälkeen :)! Onneksi ymmärsit olevasi väärässä ja osasit lopettaa,sekä pyytää anteeksi!

Nyt siis te kaikki koulukiusatut tai koulukiusaajat! Katsokaa tämä jakso ja miettikää,että onko siinä mitään järkeä! kuunelkaa minua,kuunnelkaa Akia!

Jos avullanne kampanja toteutuu ja pääsemme kiertämään Suomea valistamassa tästä aiheesta, niin iso kiitos ja varmasti moni tulevaisuudesa kiittää meitä kaikkia siitä :)!

Ja viimesitään sitten kun pääsen eduskuntaan,niin ajan asiaa eteenpäin ja pistän koulukiusaamselle lopun!

Kyllä! Nyt siis vinkki kaikille puolujohtajille! Tässä on vakava asia kyseessä ja minä olen valmis ajamaan sitä eteenpäin! Olen kokenut kaikki nämä kauheudet ja olen paluumuuttajana saanut kokea rasismia! Arvon herrat ja naiset siellä Arkadianmäellä, nyt on aika kitkeä tämä erittäin haitallinen yhteiskunnalle oleva asia pois!!!

Nyt olen suunilleen sanottavani saanut sanottua ja kiitän kaikkia tukijoita <3!

Onneksi minulla on täällä rakas vaimo joka tukee minua aina ja minä häntä,sen takia olemme vahvoja ja jaksamme eteenpäin <3!

Olkaa tekin siis vahvoja ja Rauha olkoon kanssanne :)!rauhan_asialla_antti_ja_henna.jpg

15 kommenttia . Avainsanat: Rauhan asialla, tv dokkari, yle 1, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, nrj, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti

Tänään räjähtää potti tv yle 1 kanavalla klo. 20.00!

Maanantai 24.5.2010 klo 12:27 - Antti "The tsaari" Kurhinen

No nii,no nii!! Tänää tapahtuu! Eli tänään alkaa supersuosittu dokumettisarja Rauhan asialla yly 1 klo. 20.00

http://tv1.yle.fi/ohjelmat/asia/rauhan-asialla

Olen siinä pääosassa ja tämä jakso on todella vaikuttava ja sydäntä raastavaa...aihe on todella herkkä tällä hetkellä koko Suomessa ja vaikuttaa monen ihmisen elämään! Jos tämä saataisii pois,niin moni ihminen säästyisi mielisairaalalta ja itsemurhalta! Mä selvisin siitä pienillä traumoilla,mitkä vaikuttavat minun elämään koko ajan ja varmaan loppuelämän. Minua ei siihen aikaan autettu,mutta toivottavasti tämän ohjelman kautta saadaan pelastettua monta pientä ihmistä tässä maailmassa <3!

Hyvät lapset,nuoret,aikuiset...lopettakaa se kiusaaminen ajoissa,ennen kuin on myöhästä ja kiusatut, ottakaa yhteyttä vanhempiin,opettajiin,poliisiinkin jos tarve vaatii, niin saatte pisteen kiusaamiselle heti alkuun!

Lisää aiheesta voi lukea  viimeisimmästä Seura-lehdestä,jossa on minun haastattelu ja sitten tietenkin autan mielellään ihmisiä niin paljon kun pystyn,niin vastaamalla kysymyksiin koulukiusaamisesta kotisivujeni yhteydeottolomakkeen kautta :)!

Nyt kaikki yhdessä kitkemme koulukiusaamisen pois Suomesta ja näytämme muille maille mallia terveelisestä ja hyvinvoivasta maasta ;)!

rauhan_asialla_antti_ja_henna.jpg

5 kommenttia . Avainsanat: Rauhan asialla, tv dokkari, yle 1, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, nrj, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti

Pääsiäistunnelmaa ja tulevaa,sekä mennyttä(päivitys oikeudenkäynnin jälkeen)

Maanantai 5.4.2010 klo 23:59 - Antti The " Tsaari" Kurhinen

Heissulevei vatukit :)!

Oliko teillä kaikilla munarikas pääsiäinen :)? Toivottavasti ;)!

Me vietimme aivan mahtavan pääsiäisen kullannuppuseni kanssa!

Heiluttiin ja hassuteltiin hieman viikonloppuna <3! Muutamat stadin kuppilat ja klubit tuli kierrettyä ja oikein mukavaa oli :)! Tällä kertaa kaikki sujui rauhallisesti ja ilman suurempia riitoja ja havereita säästyttiin :)!

Pääsiäinen oli siis erittäin ihana <3!

Tänään sitten päätimme käydä rukoilemassa ja muistrelemassa meidän ihania tovereita, jotka lähtivät toiseen maailman aivan liian aikaisin ja aivan väärällä tavalla :(!

Ensimmäisenä suuntasimme tietysti Tylerin haudalle...

Etsimme sitä jonkin aikaa malmin hautausmaalta ja loppujen lopuksi monen puhelinsoiton ja hyvän onnen kautta löysimme haudan. Malmin hautausmaa ei nimittäin mikään pikkuinen paikka ole.

Siiähän se oli...aivan upo-uusi hautakivi, johon kaiverrettu nimi ja syntymä ja kuolinaika. Kyllä siinä tunne oli todella tukahduttava ja surullinen...Nuori kundi,mun ikäinen, poistunut tästä maailmasta aivan väärällä tavalla :(! Enempää en vatvo syytä ja miksi...kaikki on selvitetty ja syylliset saavat toivottavasti ansionsa mukaan. Siinä me vaimoni kanssa istuimme viime torstaina...oikeussalissa Tylerin tappajien kanssa! Siinä ne suureen ääneen kaikki kiistivät syyllisyytensä! Kukaan ei haluu ottaa vastuuta! Mihin tämä maailma on menossa ja mitä on odotettavissa? Aika pelottava on nykyinen maailman meno ja pahempaa näillä näkymin vaan tulossa...Nykyajajn nuoriso ei halua,eikä edes kiinnosta kuin oma perse! Että semmoista!

Laskimme tylerin haudalle kukkia ja toivotimme koko sydämmestä kaikkea mahdollista. Henna jopa purskahti itkuun...Ei kaukana mullakaan ollut...

Lepää rauhassa Tyler...Tulemme aina käymään haudallasi...

Sitten vuorossa olikin toinen aivan mahtava toveri, kuka sitten lähti myöskin todella surullisella tavalla...ehkä hän halusi itse sitä,ehkä ei, mutta sille ei voi enää mitään, se ei saa enää ihmistä takaisin :(! Yhteiset syntymäpäiväkekkerit jäivät pitämättä.

Lepää rauhassa Tony Halme...Muistamme sinuakin myös aina ja tulemme käymään haudalla aina.

Ainoa asia oli että hietaniemen hautausmaalla ei Tonyn nimeä vielä näkynyt,vaan se tulee kuulemma kesällä vasta uurnapylväisiin. Mutta siellä sinä olet jossain niissä...

Käytyämme haudoilla, ajataukset harhailivat ja surullisena mietti kaikkea mitä maailmassa ja ympärillä tapahtuu...Jotkut ihmiset elävät pahoina todella pitkään ja jotkut todella hyvät ihmiset lähtevät todella julmalla tavalla, liian aikaisin pois tästä maailmasta :(...Välillä en ymmärrä jumalan logiikkaa...Miksi jumala,miksi? Tämä kysymys syntyy todella usein...Siihen vain jumala tietää vastauksen, mutta ei vastaa...

Nyt lopetan filosofian ja siirryn pesulle ja sitä kautta nukkumaan...

Huoemnna aamulla on tärkeä päivä! Olemme siis taas käräjillä tämän huumejutun takia ja silloin ratkeaa meidän kohtalo!!!klo.9.00!

Toivokaamme parasta ja että oikeus on meidän puolella!

Hyvää yötä ja palataan ihan lähipäivinä takaisin!

 

 

Lue lisää »

30 kommenttia . Avainsanat: huumeet, drugs, käräjät, bb-antti, bb-henna, antti kurhinen, henna kurhinen, glo-hotelli, uutiset, kohu, vääryys, seiska, iltasanomat, iltalehti, alibi, rikos, rangaistus, esso, tony halme, tyler t, hautajaiset

Voihan naapurit sentääs :D!

Torstai 11.3.2010 klo 19:35 - Antti Kurhinen

Hellou kaikille taas!

 

Ajattelin hieman päivittää taas bogiani ja kertoa hieman tuosta tämän päivän ilmestyneessä seiskassa olevasta jutusta.

Jäimme kiinni asiasta mikä on aika nolo,mutta se mitä on tapahtunut on tapahtunut!! Naapurit oli näköjään urakalla vinkannut meistä seiskaan....

Arvanette mistään on varmaan kysymys...:D!? No kyllä vaan,eli meidän kirjallinen varoitus liian äänekkäästä sovintoseksin harrastamisesta!!!haha!

Nyt tämä juttu jo naurattaa, mutta silloin kun tipahti postiluukusta kirje isännöitsijältä,missä luki "kirjallinen varoitus" metelöinnistä!

Yhtään empimättä soitin isännöitsijälle ja kyselin että mistäs tässä on oikein kyse!?

Tiesin kyllä että olemme muutaman yönä kolistelleet ja riidelleet,sekä harrastaneet meidän mielestä jonkun verran äänekästä seksiä, mutta en nyt tiennyt että se olisi noin kovaa kuulunut naapureille ja siitä olisimme saaneet kirjallisen varoituksen :DDD!

BB-Kurhiset saivat varoituksen: Harrastimme liian äänekästä seksiä - MTV3.fi - Viihde - Uutiset  

BB-pariskunta sai varoituksen metelöinnistä – syynä kovaääninen seksi!- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

 

Oli kyllä todella noloa kuulla isnännöitsijän suusta, että teitlä on kuulunut oikein kunnon pauketta ja aah,uuh,äänetelyjä aamuyöstä...! Voi tsiisus,en saanut sanaa suustani kun isännöitsijä sanoi noi asiat...olin ihan nolona,mutta onneksi isännöitsijä ei ollut hirvee vaan ymmärsi että olen nolona ja osasi piristää ja korjata epämiellyttävän tilanteen sanomalla että "kaikki me ollaan nuorena oltu äänekkäitä ja niin nuoren kuuluukin olla, varsinkin kun rakastelu on tärkeä osa elämää"ja samalla hieman naurahti... Tilanne kuin raukesi ja pyysin anteeksi ja sanoin että tämä ei toistu,sekä ihmetteli kyllä todella heikkoja seiniä.

Hän ymmärsi ja pyysi sitten vastaisuudessa katsomaan aikaa,kun rupeamme äänekkäästi leikkimään Tarzania ja Janea ;) :DDD!haha!

Huhhuh! Voi tsiisus,voisko ikinä uskoa että semmoisesta olisi saanut varoitusta,mutta kyllä näköjään :D!

Ja kaikkein huvittavinta että MINÄ olen se äänekkäämpi osapuoli ;) :D!haha! Apua! Itsekkin kerran huomasin kesken session että "jumalauta meitsihän karjuu kuin villisika"  haha,ja että pitäsi vähän ääntä laittaa pienemmälle...!

BB-Antti avautuu sänkypuuhistaan: Karjun kuin villisika! - 7 päivää 

 

Voi sitä naapuriraukkaa kun on tähän asti saanut herätä aina välillä aamuyöstä hirveään ähinään ja örinään ;) :DDD! Anteeksi vaan naapuri!

 

Mutta ei meidän naapurikaan mikään enkeli ole,vaan näköjään vihaa meitä ja nykyään valittaa kuullemma koko ajan isännöitsijälle kun pierasenkin vähän kovepaa vessassa :D!

Se itse omineen koirineen aiheuttaa päivittäin aikamoista melua ja me emme siitä valita,koska ymmärrämme,mutta sinä et!

Väilillä seinän takaa kuuluu semmoista ulvontaa koirilta,että tuntuu kuin joku nussis niitä koiria!?? Koirat ulvoo kuin viimeistä päivää ja taustalta kuuluu ähinää ja örinää :D! Me vain yleensä olemme nauraneet ittemme kippurassa Hennan kaa ja jättäneet valittamatta isännöitsijälle,puhumattakaan eläinsuojeluviranomaisista!

Nyt kuule tsemppaa naapuri ja jätä koirat rauhaan ;)!Hyi,hyi...:D!

Eli eletään sovussa kaikki...me hässimme hiljempaa tästä lähtien klo.22 jälkeen ja ainakin sinä yksi "naapuri"(en mainitse nimeltä), niin myöskin pidät itsesi ja koirat kurissa klo 22 jälkeen :)! Kaikki pysyy tyytyväisinä ja naapurirauha säilyy :)))!

 

Elisestä popkult ohjelmasta missä me esiinnyimme niin vielä sen verran,että ohjelma pätki alusta lähtien Yle teeman kanavalla ja siä ei pystynyt katsomaan kun kuvaa tuli mutta äänet puuttuivat ja pätkivät :(! Olimme todella pettyneitä kun emme voineet katsoa normaalisti ohjelmaa ja lukuista muut ihmiset ympäri Suome myös :/! Vika tosiaankin ei ollut telkkaris eikä digiboxis, vaan Ylen puoleta jotain omituista häikkää...!

Ne jotka haluavat nähdä vielä sen,niin uskoisin että Ylen nettisivuilta löytyy tämä ohjelma ja sen voi katsoa sieltä.

Jepajee,nyt sitten taas viikonloppu lähenee ja huomenna on mahtavat bileet tiedossa :)! Maailman nro. 1 Dj esiintyy Vantaan Onnelassa :)!! Armin Van Buuren!!!! Hell Yeahhhh!!! Mulle tulee jopa Virosta serkku ison kaveriporukan kaa katsomaan ja kuuntelemaan maailman nro.1 Dj:n settiä :)! Pistähän Buureni parastasi ;)!!!

Sitten...eli me pelaamme taas älypokeria www.voitotsuomalaisille.com sivustolla ja meidät voi haastaa koko Suomi,sekä voittaa ihan aitoa helppoa rahaa!!! Nyt siis älä epäröi,vaan tule ja haasta meidät älytaistoon huomenna klo 18.00-20.00 ja sama myös La ja Su. Mainoksia älypokan suhteen voit bongata radiokanava Voicelta ja tanssimusiikkikanava Klf:ltä!

Nyt kiitos taas kaikille ja lähden tästä saunomaan!

Palataan taas astioille heti kun intoa ja aikaa löytyy kirjoittaa blogia ;)!

 

Rakkaudella <3!

Antti Kurhinen

19 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb, Big Brother, ohjelma, formaatti, kohu, yle, ylex, yle teema, telkkari, seiska, tuottaja, julkkis, valitus, seksi

YLEX:n radiokeskustelu 20.00-21.00 tänään ja sitten tv:eestä Yle teemalta myös me kohautetaan ;)!Mustakaa tsekata kumpaakin!

Tiistai 9.3.2010 klo 10:51 - Antti Kurhinen

No niin, eli olen pahoillani että eilen jukaisin blogissani että eilen olisi tullut Yle X keskuskomitealta mun keskustelu Bib Brother formaatista Mikko Räisäsen kanssa!

Eli se tulee siis tänään tiistaina klo 20.00-21.00 Ylex radiokanavalta!! Todella hauskaa settiä minun,Laura Vähähyypän,sekä Mikko Räisäsen kanssa :)! Muistakaa kuunnella!

Ja huomenna keskiviikkona sitten me kohautamme taas ja olemme telkkarissa :)! Eli katsokaa kaikki Popkult ohjelmaa Yle-teemalta, missä meitä ruoditaan julkisuuden suhteen ;)!

Eilen oli todella ihana päivä <3!

Yritin hemmotella minun naistani naistenpäivänä parhaimman mukaan ja taisin ainakin suuremmalta osin onnistuakkin kun kultamussuni kehräsi kuin mikäkin kisumirri ilosta koko päivän ;) <3!

Plajon lahjoja,kukkia,hellittelyä ja lellittelyä,sekä tietysti leffaan vienti oli mussulleni ihanaa <3! Teen sitä muutenkin yleensä aina, mutta eilen oli superhyper perseennuolija  ;) :D haha!!

BB-Hennaa hemmoteltiin erikoispäivän kunniaksi - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Oli tosi ihanaa <3!

Sitten kävimme neuvottelemassa yhden tärkeän tuottajan kanssa meidän omasta tv-ohjelmasta, ja tämä oli todella innostunut ja näytti vihreätä valoa meidän idealle :))))! Nyt vaan hiomme sitä ja jäämme odotta innolla, että mikä kanava nappaa :)!

Nyt sitten on taas uusi aivan ihanan aurinkoinen päivä ulkona ja elämä hymyilee kun on oma rakas vieressä <3!

Me jatkamme tästä omia puuhia ja toivton teille kaikille okien mukavaa viikon jatkoa :)!

13 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb, Big Brother, ohjelma, formaatti, kohu, yle, ylex, yle teema, telkkari, mikko räisänen, tuottaja, julkkis

YLEX:n radiokeskustelu 20.00-21.00 tänään! Muistakaa kuunnella!

Maanantai 8.3.2010 klo 17:17 - Antti Kurhinen

Kuulutus!!!Kuunnelkaa tänään illalla kaikki meidän keskusteluja Bb: formaatista Ylex:n radiokanavalta illan lähetyksessä 20.00-21-00 :)!!! Mukana tietysti minä aurinkoinen ja Big Brother "Daddy"tuottaja Mikko Räisänen ;)! Ja tietysti kauniimpaa osapuolta unohtamatta, niin TODELLA HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE MAAILMAN NAISILLE JA ERITYISESTI MINUN RAKKAALLE NAISELLENI ♥ ♥ ♥ !

Sitten vielä kohta mennään tapaamaan yhtä tuottajaa meidän oman mahdollisen tv-ohjelman tuotosta yms. :)! IHKUAA :)!!!

Raportoimme sitten kun on aika että miten käy ;)!!

Nyt jäädään jänskättää ;)!

Palataan taas mörriäiset <3!

1 kommentti . Avainsanat: YleX, anttikurhinen, henna kurhinen, mikko räisänen, big brother, bb-formaatti, tosi tv, reality tv, kohu, julkkis