Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Vuosikatsaus 2014..

Sunnuntai 28.12.2014 - Antti Kurhinen

Tervehdys,

En olisi uskonut sitä, että minusta olisi vielä kirjoittamaan blogia tänä vuonna, mutta sitten halusinkin pikaisesti analysoida  ja jakaa mietteet menneeltä 2014 vuoden yhdessä teidän kanssa.

Vuosi on ollut minulle todella vaikea kaikilta osin. Alkuvuodesta perheeseemme tuli suru-uutisia ja vaarini kuoli 30 syntymäpäiväni edeltävänä päivänä. Olin juuri tullut Petroskoihin samana päivänä ja oli vain tunneista kiinni etten nähnyt vaaria viimeisen kerran elossa. Tämä kosketti minua todella paljon kaikilta osin.

Sitten tuo 30 vuotisuus on avannut minulle uudestaan silmät ja uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani havahduin siihen, että tajusin vihdoin sen, että me emme ole kuolemattomia ja me kaikki vanhenemme. Tämä kaikki sai minun sisälläni suuren myllerryksen ja miettimään elämääni taysin uudestaan kaikilta kanteilta. 

Mietin paljon sitä, mitä olenkaan saavuttanut elämältäni tähän hetkeen mennessä ja miten paljon olisin voinut saavuttaa enemmän jos olisin tehnyt oikeita valintoja enemmän, joista olin tietoinen että ne on oikein, mutta silti tein päinvastoin. Itsensä täydellinen analysointi ja rehellinen arvointi sai minut olemaan pettynyt todella monesta ásiasta, mutta samalla kiittelin myös itseäni siitä rohkeudesta asioista mitä tein monesti täysin mukavuusalueeni ulkopuolella.

Eli kertyi paljon miinuksia, mutta myöskin paljon plussia. Niistä kaikista olen kuluvan vuoden aikana rakentanut itselleni uutta pohjaa tulevalle vuodelle. Olen vihdoin ihan rauhassa pysähtynyt miettimään kaikkia asioita tosissani,kiirehtimättä liikaa, jota tein aikaisemmin tosi paljon, vaikken silloin laskenutkaan elämäni aikaa kuten nyt. Me jokainen pohdimme vuoden lopussa näitä asioita, mutta loppujen lopuksi aika harva tosissaan pysähtyy miettimään ja analysoimaan omaa mennyttään kunnolla. Kaikki vaan mieluummin lakaisevat menneet maton alle sen kummemmin perehtymättä miksi ne on tehnyt kuten on tehnyt ja mitä siitä pitäisi oppia menneistä tulevaa varten. Te jotka luette nyt tätä blogikirjoitustani, pyydän, istukaa miettimään kaikessa rauhassa yksin omia kuluneita vuosianne ja tehkää siitä niin sanottu "tuloslaskelma", niin näette missä mennään ja missä on parantamisen varaa.

Kulunut vuosi ja myös ollut vaikea työrintamalla. Yrittäminen ei todellakaan ole niin helppoa kuin sen aluksi luulee. Sitä kun katselee eri menestyvien yrityksien menestystarinoita niin helposti luulee,että "Hei, toi on helppoa kuin mikä. Pistän puljun pystynyt kun mulla on helkutin hyvä liikeidea ja rupeen tienaa". Joo, tosiaan se onnistuu, jos kaikki on suunniteltu tip top ja on varaa ylläpitää sitä alkua, jos tosiaankin liiketoimintasuunnitelma on viimeisen päälle hyvä. Muuten jos noi kaikki asiat ei ole tip top heti alkuun suunniteltu, niin saattaa tulla itku aika nopeasti nuorelle kokemattomalle yrittäjälle kun tajuaa olevansa hirveän byrokratiaviidakon keskellä, missä jokainen siirto maksaa rahaa ja Suomen viranomaiset tarkkailevat jokaista siirtoasi. 

Itsekkin vaikean vuoden jälkeen olenkin kaiken ne miinukset saanut kokea omalla nahallani ja voin sanoa että ei ole kivaa. Moni joutuu velkoihin ja vaikeuksiin ennen kuin on päässyt edes kunnolla pyörittämään liiketoimintaansa. On todella valitettavaa että näin käy usein kun ei ole tarpeeksi tukea ja apua lähellä. Nyt olen tässä sinnitellyt vuoden kohta vaikeudesta toiseen, mutta sen voin sanoa, että en luovuta enää! Olen liian monesti luovuttanut kesken matkani määränpäätä ja kironnut myhemmin itseäni siitä, että "saamarin luuseri,miksi luovutit, oisit painanut veri suussa loppuun asti"! Eli nyt sitä virhettä en enää tee ja uppoan sitten vaikka saappaat jalassa suohon mieluummin, kuin heti kun kastellut ne niin juoksen vaihtamaan uusiin sillä aikaa kun suo on jo kuivunut ja toinen vierelläni ollut on päässyt matkan määränpäähän!

Kulunut vuosi on monella tavalla murtanut minun yleispersoonaani monella tavalla. Ja mikä parasta näistä kaikista asioista mitä on olen käynyt läpi nyt analysoiden, todella vaikeista asioista, surullisista asioista, hyvistä asioista, olen tajunnut sen tärkeimmän asian elämässäni, että HALUAN YKSINKERTAISESTI ELÄÄ, OLI SITTEN SE VAIKEETA,SURULLISTA TAI RUUSUILLA HYPPIMISTÄ ! Elämä on ainutlaatuinen mahdollisuun jonka meille on annettu ja on turha valittaa mistään, koska juuri sinä ELÄT ja sinulle on annettu oikeus ELÄÄ!!!

Tämän takia kaikki negatiivisetkin asiat nykyään jo pienen hetken päästä käännän positiiviselle puolelle, koska mitä sitten, minähän ELÄN ja se on pääasia! Tämä ei kummiskaan tarkoita sitä, että ei tarvitsisi pysähtyä miettimään vakavissaan tapatuneita negatiivisia asioita. Jos niin ei tee, niin äkkiä sitä tulee hällä väliä asenne jos kaikki omat virheet käännetään "Kukkasiksi ja mehiläiseksi, sekä vain toitotetaan päälle päässä"Elämä on ihanaa,ihan sama mitä tapahtuu". Ei,vkaikessa pitää olla järki mukana, sen takia me ollaankin ihmisiä, eikä eläimiä, että me pystytään ajattelemaanja analysoimaan.

Se mitä tulee minun blogin pitämiseen ja kun moni kysellyt minulta miksi en pidä sitä enää päivittäin,tai edes viikottain, niin vastaus on tämä.

Sitten kun olen onnistunut elämässäni saavuttamaan jotain semmoista suurta jollain osa-alueella täydellisesti, josta muiden ihmisten kannattaisi ottaa esimerkkiä niin aloitan bloginpitämisen tai kirjoitan kirjan. Tällä hetkellä en koe itseäni mitenkään malliesimerkiksi kellekkään sen suuremmin ja turhanpäiväinen lässynlään kirjoittaminen siitä, että miten olen käynyt salilla,bailaamassa, pyörähtänyt jossain ohjelmassa näyttämässä pärstääni, käynyt ostamassa uuden auton,yms yms. Ennen tein sitä, kyllä,myönnän, mutta myös myönnän itselleni sen, että olin nuori,tyhmä, kokematon ja kokeilin asioita. Annan itselleni sen anteeksi. Jokainen meistä on aluksi lapsi,nuori, sitten aikuinen. Jokainen kulkee virheiden kautta joko fiksuksi aikuiseski ihmiseksi tai sitten virheidensä nujertamana epäonnistuu elämässään. Kaikki on suurimmaksi osaksi meidän käsissämme, miten kohtalomme rakennamme, vaikka miten muuttuvat tekijät yrittävät sen vaikeuttaa.

Tähän blogini loppuun voin vielä kiteyttää rehellisesti oman arvosanan menneen 2014 vuoden kouluasteikossa 4-10, niin se on 7 ja lupaan itselleni että pyrin siihen että ensi vuosi on täysi 10, mutta vähintäänkin parempi kuin tämä mennyt vuosi!

Nyt oikein Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille! Ja haluan muistuttaa vielä kerran kaikkein tärkeimmän asian, että meille jokaiselle maan päällä on annettu elämä ja olemme etuoikeutettuja kun saamme ELÄÄ, jotenka ELÄKÄÄMME JA NAUTTIKAAMME JOKAISESTA HETKESTÄMME!

Nähdään taas ensi vuonna :)!

Antti Kurhinen

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, tsaari, vuosi, 2014, vuosikatsaus, Bb-Antti, elämä, tulevaisuus, menneisyys, elämänhalu, analysointi, vaikeus, life, live, finland, suomi, russia, russian, helsinki, yrittäminen, järki, tulevaisuus, menneisyys, blogi, kirjoitus, filosofia

Olenko muka kolmekymppinen?!? Haistakaahan huilu :D, mutta kummiskin erittäin hyvää joulua <3!

Tiistai 7.1.2014 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Morjesta mun rakkaat marakatit!

Piti kirjoittaa teille taas hirveän pitkän runon siitä, miltä tuntuu olla nyt kun on vihdoin se kolmekyppinen mistä aina puhutaan, mutta kun istuin ja rupesin miettii kaikkea tätä ikäasiaa, niin rupes vituttaa niin perkuleesti kun en tunne olevani yhtään niin vanha vätys, että meni hermo ja  tähän päätin että jääkin mun kertomus siitä miltä tuntuu olla 30 kymppinen sori nyt vaan  :D!!! Katotaan miltä teistä tuntuu samassa iässä ja jos on samoja fiiliksiä niin tervetuloa kerhoon ;) :D! Turha siitä jaaritella kuinka ihana elämä on ku potuttaa :D! Silti päivitin edes nyt sen verran tähän ja halusin että olette kartalla siitä miltä musta tuntuu ;)!

Ei mul muuta kiitos ja hei..Tai siis kiitos tietty onnitteluista tosi paljon <3!

Ja tärkeämpi asia kuin minun synttärit unohtui sanoa :D..!

No ortodoksinen joulu tietty,huh mua pässiä :D! Eli Erittäin Hyvää joulu kaikille ortodokseille tänä suurena päivänä <3! Jeesus syntyi,pelastajamme <3!

P.s Ja tietty anteeks nyt vaan muistakaa nyt kaikki anustapit ja markatit tulla mun syndebileisiin 11.1.2014 ravintola idän pisteeseen ehdottomasti ja käykäähän tsekkaamassa lisäinfoa järjettömistä syndebileistä ja tsekatkaa kutsunne tuolta alta olevasta linkistä :)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2014-01-11&eventId=77#cal_event772014-01-11 

Nähdään siis siellä mestoilla, hoppaa ;)!

Antti

Я должен был написать вам ужасно длинное стихотворение о том, что я чувствую, как быть теперь, когда наконец 30.. Но когда я сел и начал думать обо всем этом возрасте я стал Черт так зол, птпомучьто я такой старый но не чуствую себя на 30!!! Кароче передумал я вам чтото об етом писать и пошол етот возраст куда подальше!! Давайте посмотрим, как вы себя будете чувствовать в том же возрасте, и если у вас есть те же самые чувства, так добро пожаловать в клуб ;): D!
Ладно, спасибо и до свидания .. Я имею виду, спасибо огромное за поздравления <3!

И чють незабыл о самом важном!!! С Рождеством Христовым всех православных сегодня <3! Иисус родился, Спаситель наш <3!

Чють незабыл напомнить!В дополнение незабудьте проверить если вам приглошение на мою суперднюху риглашение в ссылке ниже ;)! Увидимся у меня на супертусе скоро,ооппаа ;)! 

http://vk.com/event62777098

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2014-01-11&eventId=77#cal_event772014-01-11 

https://www.facebook.com/events/645043455538657/?fref=ts 

https://www.facebook.com/events/532620293512743/?fref=ts 

6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, hymy, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, hevosen vuosi, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, tsaarin 30 vuotissyndet, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, uusi vuosi, vuosi 2014

Raskas mennyt vuosi ja Uusi vuosi, jossa totta tosiaan uudempaakin uudemmat kujeet ;)!

Tiistai 31.12.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Se olis sitten siinä!!!

Kuluneen Vuoden viimeinen blogi minulta..

Ensimmäisenä tietty pamautan pöytään ne tärkeimmät uutiset ja sit siirrytään jaaritteluun.

30 vuottahan mä täytän 7 tammikuuta ja niitä juhlitaan todella suuresti sitten 11.1.2014 ravintola Idän pisteessä.

Kaikki tietää,että mun synttäreillä on aina villiä menoa, jotenka eiköhän se nytkin niin ole. 

Kaikille kutsutuille lähtenyt kutsut jo facebookissa ja ne jotka haluaa onnitella minua nin voivat tulla vapaasti paikan päälle klo.23.00 jälkeen.

Tässä tapahtumakalenterissani alla on kaikki tarkkaan eritelty, jotenka käy ehdottomasti tutustumassa!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2014 

https://www.facebook.com/events/645043455538657/?fref=ts 

https://www.facebook.com/events/532620293512743/?fref=ts 

Ja täältä uuden tammikuun Hymy lehdestä löydät lisätietoa synttäreistä ja muutenkin elämänsuunnitelmista, jotenka hankihan omasi ;)!

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen palasivat yhteen: ”Haluamme lapsen” – Hymy 

Eli toivottavasti näen teidät kaikki mun synttäreillä rakkaat ja ei niin rakkaat ihmiset <3!

Nyt siirrytään todella pikaiseen menneen vuoden analysointiin ja mitä tulevalta voisi odottaa.

Mennyt vuosi oli todella rikkonainen minulla ja pettymyksiä täynnä.. Alku oli lupaava, mutta sitten hetipä melkein helmikuusta alkoi rakoilla. Terveydessä oli ongelmaa, duunijutuissa,henkilökohtaisessa elämässä,kaikkialla. Se on kuin kirous ja tosiaan vanha sanonta pitää paikkaansa että "kun joku menee vikaan niin sitten kaikki menee päin prinkkulaa"!

Ja sitten olikin junnaamista.. Monen todella suuren unelman piti toteutua,mutta kuin joku kirous ne meni nenän alta,kaikista yrityksistä ja vaivoistani huolimatta. Tein todella paljon duunia tiettyen asoiden takia ja kaikki oli valmista,mutta mutta.. pieni mutka matkaan ja se oli siinä.. Tosiaan on paljon tänä vuonna ollut pettymyksiä,todella paljon ja ehkä hyvä että tämä vuosi menee pois. On hyvä että sen mukana kaikki jää taakse..

Paljon olen tänä vuonna, varsinkin loppupuolella miettinyt elämäntarkoitusta yleisesti ja omaa tarkoitusta maapallolla. Tietyt asiat ajoivat minut ajattelemaan niitä ja todella omalaatuisten ihmisten tapaaminen herätti minussa uuden puolen, joka ajattelee nykyään ihan eri tavalla.

Olen ottanut tämän vuoden koetteluksena, ärsytyksenä ja testinä jumalalta,mutta myös todella hyvänä opetuksena siitä, että mikään ei ole itsestäänselvää ja kaiken voi menettää hetkessä..

Olen myös tajunnut sen,että tosiaan nuoruus ei ole ikuista ja olen kärsinyt omanlaisesta 30 kriisistä, tai yleisesti kriisistä..

Sitä väkisinkin alkaa ahdistaa,kun 10 vuotta on mennyt elämässä niin nopeasti,että en ole kerennyt kissaa sanoa. Ahdistaa myös enemmänkin se, että sitä kun unelmoi 10 vuotta sitten jostain, niin ei toteutunut ja monet haaveista muuttunut matkan varrella rakastetusta asiasta vihaan asti!

Sen voin sanoa, että olen muuttunut,todella paljon muuttunut, mutta silti haluan ja tunnen osittain olevani vain se 20 kolli joka haluaa ulvoa kuulle ja sekoilla :D!

Yksi syy taitaa olla myös siinä,että en ehkä halua muuttua,mutta samalla taas muutun automaattisesti itse.

Ne asiat ei tunnu enää kivoilta jotia tein vielä muutama vuosi sitten,mutta minä itse pakotan itseni tykkäämään niistä yrttämällä luoda sen fiiliksen mikä oli joskus,vaikka sitä ei millään saa..

Olisi tosiaan aika lampisa eteenpäin kaikessa..en voi olla ikuinen nuori ja vallaton,tehden mitä huvittaa, milloin huvittaa..

Olen alkanut arvostamaan enemmän elämää,ihmisiä,terveyttä ja rauhaa,omaa rauhaa..

Keikun tosiaan menneen ja ihan uuden elämän vaiheilla,enkä osaa päättää kumpaa haluan..tai siis tiedän kumpaa haluan, koska vanha ei enää maistu enää, mutta uusi saa karvat nousemaan pystyyn ja pelko valtaa mielen..

Ensi askel onkin pahin aina..

Silti olen ylepä myös itsestäni.

Olen koittanut tänä vuonna todella paljon kaikkea,laittanut likoon itteäni ja riskeerannut todella paljon. Valitettavasti vaan lopulliset päätöksen ja riskit eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, mutta tämä on opettanut minua antamaan enemmän anteeksi itselleni ja ympärillä tapahtuville asioille. Joillekin voi tehdä,joillekkin ei voinut tehdä mitään, mutta tajuamalla,että raivolla,vihalla,kostolla ja menneitä hautuamalla ei etene mihinkään vaan on parempi kohauttaa olkapäitä huutaa kerran ja sanoa,ei voi mitään,seuraavalla kerralla onnistun sitten tai olen jossain muussa parempi :).

Tämä on jaksanut todella paljon eteenpäin ja uskon että seuraava vuosi tulee olemaan jo paljon erilaisempi,tasaisempi ja harkitumpi monilta osin.

Vaikkakin pieni vallankumoksen liekki edelleen roiuhuaa minussa ja kokeilunhalua olisi tiettyjen unelmien suhteen jotka jo tuntuvat todella kaukaisilta..

Tämä on yksi asia mikä ahdistaa myös. Tehdäkö oikein ja ilman riskejä,elää tasaisesti suhteellisen tyyytväisenä kaikkeen vai ottaako vielä iso riski ja myllertää elämä kokonaan edesalaisin!?

Molemmat tuntuvat oikeilta ratkaisuilta ja miksi omalla tavalla kallistun siihen toiseen, on se, että ei minulla ole enää aikaa kauaa kokeilla niitä haaveita, nimittäin ei sinne kaivata enää yli 40 vuotiaita "yrittäjiälupauksia"!

Unelmani olisi lähteä Hollywoodiin kokeilemaan itseäni keinolla millä hyvänsä,aloittaa vaikka kääpipornosta, jos se  sitä vaatii! Niin kuin Sylvester Stallonekin aloitti Italian orhina b luokan pornoleffoissa ja katsokaas missä nyt on:)!

Siinä on niin erinoimainen esimerkki, että sydän rupee roihuamaan ja tekee mieli pakata laukku vaikka nyt ja lähteä heti! Järki ja pelko pysäyttää kummiskin,sekä sanoo tylyllä tavalla" olet vanha nahjus,sua ei kaipaa kukaan siellä hollywoodissa,samanlaisia kuin sinä on miljoonia,jotneka älä tuhlaa aikaas vaan tee täällä uraa"! Eli juuri tuo sisäinen järki ja sitten se elämän muuttamisen pelko kytee sisällä ja estää sitä unelmaan pyrkimistä!

Sitten tietysti on myöskin tämä rakkaus ja parisuhde. Tämän vuoden parasta satoa, joka tuli vasta loppuvuodesta <3! Siitä en sen enempää vaan voitte lukea kaiken uusimmasta tammikuun Hymy lehdestä.

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen palasivat yhteen: ”Haluamme lapsen” – Hymy

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013123017882136_vi.shtml

Ja kun miettii hollywoodia, niin Ei toista osapuolta voi eikä halua jättää Suomeen, jotenka nämäkin asiat hiertävät unelman toteuttamista..

Ehkä sitten me molemmat pakkaamme laukut ja lähdemme sinne Hollywoodoon katsomatta taakse mitä jäi ;) :D!

Myös yksi bisnes kiinteistöjen myynnin suhteen on suunnitteilla, mutta siitä ei sen enempää vielä voi paljastaa,mutta hyvin pian ;)..Tosiaan se on melkeinpä etusijalla kaikessa tässä. Oli vaan kiva kertoa unlemista ja haaveista..

Katsotaan ja tosiaan tuleva vuosi tulee olemaan todella tärkeä koko tulevaisuuden elämän suhteen ja on päätöksenteon sekä rankan duunin aika..

Eli johdanto on se,että kiitos menneestä vuodesta kaikille ketkä siinä oli mukana ja kiitos hyvistä sekä huonoista kokemuksista, nimittäin tämä kaikki on tehynyt minusta entistä vahemman ja päättäväisemmän :)! Se oli todella rankka,liiankin rankka varsinkin henkisesti..

Nyt haluan toivottaa kaikille todella hyvät uudet vuodet ja iloita teidänkin menneestä ja tulevasta vuodesta :)! 

Muistakaa että kaikki kokemukset ovat hyvästä,vaikkakin ne olisi pahoja..ne voi vahvistaa sinut todella paljon tai tuhota sinut,mutta niistä on hyötyä jälkeenpäin vaikkakin aluksia ei siltä tunnu..

Ja tosiaan ensi vuosi on kiinalaisen horospoopin mukaan hevosen vuosi ja kuin aavistin itsekkin,että se vuosi tulee olemaan tommoinen ennen kuin edes luin tuota :)

"Vuosi on suotuisa muutoksille. Ajasta hyötyvät etenkin ihmiset, jotka osaavat oikealla hetkellä tarttua tilaisuuteen ja hyödyntää uudet mahdollisuudet. Vuosi tuo mukanaan muutoksia, jotka vaikuttavat elämäntapoihimme jopa vuosikymenten ajan. Hevosen vuonna nuo muutokset tulevat vauhdilla. Kyytiin on hypättävä nopeasti tai jäätävä suosiolla sivusta katsojaksi. Välimuotoja ei juuri ole tarjolla."

Eli siitä sitten ihmiset, Kyytiin on hypättävä tai jäätävä sivusta katsojaksi ja minähän en jää kyydistä,se on selvää kuin pläkki ;)!

Yksi asia harmittaa omalla tavallaan vielä, että kun tämä uusi vuosi Venäjällä on tosi tärekä juttu, niin en mennyt sitä sinne viettämään :/! En menyt sen takia,että koin sen olevan liian turhaa ajaa tuhat kilmetiä äiidn luo sitten tulla takas hoitaa asoita,sitten taas hakea äiti mun synttäreille tänne..hirveetä ramppaamista siis olisi ja rahantuhlausta.. Päätin siis että jätätn nyt menemättä rahan säästön takia, kun tuo meidän New Yorkin matkakin on heti synttäreitteni jälkeen ja sinne haluan matkarahaa..

Onneksi sentään täällä meillä on hyvä porukka menossa ravintola loisteeseen istumaan alkuiltaa,juomaan skumppaa,saunomaan ja yksinkertaisesti helkutin hyvin viettää aikaa :)! Kyllä me täälläkin saadaan hyvät pirskeet ;)!

Ikävä on kaikkia sukulaisia ja riita iskän kaa painaa mieltä kun ei olla puhuttu sen kanssa sitten elokuun jälkeen..On harmillista että olemme molemmat niin samanlaisia,niin peräänantamattomia ja ehdottomia monien asioiden suhteen..Toivottavasti tulevassa vuodessa meidän perhekin yhdistyy paremmin ja turhat riidat saa jäädä..

Tämä vuosi on myöskin tuonut paljon esille ystävien ja ihmisten oikeita luonteita kun on ravinnut apua ja ei ole tullut vaikka itse on auttanut monia vaikka viimeiseen hengenvetoon saakka..

Eih..tässä ois niin paljon vielä kerrottavaa,mutta mielestäni kaikkea ei tarvi kertoa ja päästää suustaan,olen sen oppinut kyllä näitten vuosien saatossa ja päätän nyt tämän tähän..blogistani, tarinoinnista,tästä  menneestä vuodesta,huolista,kaikesta turhasta..kaikesta :)!!!!

Kohta korkataan shamppanjat ja sit huudetaan " rai rai rai Hyvää uutta vuotta kaikille, oooppaaaaa <3!!!

С новым годом 2014 дорогие мои <3! Happy New year 2014 <3!

Isolla rakkaudella <3

Antti

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, hymy, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, hevosen vuosi, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, uusi vuosi, vuosi 2014

Bang,Bang, Bangkok ;) ja uuden vuoden alkua..

Keskiviikko 23.1.2013 klo 23:30 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

No heippatirallaa rakkaat!!!

Nyt on vuosi 2013 ja on tämän vuoden ensimmäisen blogin aika:)!

Niin kuin viime vuoden viimeisessä blogissa kerroin,että lähden Bangokkiin vajaaksi pariksi viikoksi,niin siellähän mä pyörähdin joo :)!

Lähellä oli että pyörähdyt olisi jäänyt pelkäksi yrittämiseksi,nimittäin minulla oli 7 minuutista kiinni etten myöhästynyt selvityksestä :DDD!

Uuden vuoden juhliminen meni niin rankaksi ja venyi niin pitkälle,että kun minut istutettiin metroon noin klo 14.00 aikaan,niin tarkoitus oli nopee mennä kotiin hakee tavarat ja kentälle,mutta kävikin niin että nukahdn metroon ja heräsin vasta vuosaaressa siihen että metrokuski heiluttaa minua ja huutaa "herää kaveri" :D!!!

Herättyäni tajuan että olen vuosaaressa,katson kelloa ja tajuan että perkele olen myöhässä ja en ehkä kerkee koneeseen enää!!! Siis olin niin paniikissa ja niin vihainen itelleni,ettei voi kuvitellakkaan sitä!! En tiedä millä ilvellä kerkesin himaan kaiken,mutta kerkesin kummiskin!! Kiirellä kotio,passi mukaan ja taksi alle!! Kaikki tärkeet tavarat unohtui ja lähinkin melkein tyhjä laukku mukana Bangokkiin :D!

Voin sanoa että kaupunki on aikamoinen ja heidän elintapansa on kyllä aikamoiset..

Kaupunki on valtava,sekainen,likainen,mutta samalla upea ja ystävällinen..Kaikki nämä yhdistyvät tässä aasian isossa Megapoliksessa :)!

Eniten hirvistytti siellä liikenne..Siis ihan järkyttävää meininkiä ja itse olin ihan shokissa,koska jopa Venäjän liikenne kalpenee sille hulluudelle mitä ne siellä vetää :D! Pahinta on se mopo/moottoripyöräliikenne. Ne painelevat autojen välistä kuin mitkäkin herhiläiset,eivätkä vari kunnolla yhtän mitään! Pukkelehtivat kuin missäkin radalla ja "läheltä piti" tilanteita on valtavasti koko ajan!

Kertaakaan en mennyt ihan semmoisen pienen kaksipyöräisen kyytiin vaan tuk tuk riitti mulle kyllä hyvin huh!

Pahinta mitä näin mopolla on se,että kyydissä oli yhellä skootterilla 4 ihmistä,eli koko perhe ilman kypärää :D!

Edessä tangon lähellä 5 vuotias poika,sit iskä ajaa,takana äiti istuu ja pitää ylhäällä vielä pientä vauvaa!!!! Ja siis kaikki yhdellä pienellä skootterilla ja kaikki ilman  kypärää!!!! Siis ihan älytöntä touhua oikeesti!!!

Miten voi olla noin vastuuntunnoton ??! Mä en siis millään ymmärrä sitä!

Toisaalta thaikut ovat niin kilttejä ja ystävällisiä,mutta samalla taas niin vastuutunnottomia!

No,kai se menee niin että "maassa maan tavalla"..ei voi mittää,omapahan on henkensä..

Toinen asia mikä oli epämiellyttävä,niin se oli epähygienisuus..!

Siinä samassa kun syöt paikallisten kanssa,niin oli järkytyts ainakin minulle,kun vierellä on iso kasa jätteitä joita ei kukaan vie ja ne haisee,eikä siinä vielä mitään vaan pahinta on saamarin isot rotat jotka hyppii melkein sun syliin kun siinä syöt illalla huhhuh!!Ja tämä on ihan täysin totta!! Tälläistä Bangokin kaduilla tapahtuu!

Kävimme sitten mun synttäreinä tsekkaamassa Tiffany shown Pattayalla ja se olisikin siinä. Olihan mun tämän vuoden synttärit aika pettymys..ei sen takia että en tehnyt paljoo mitään,vaan se fiilis oli koko päivän ihan maassa..no ei voi mitään..

Haluan kummiskin muistaa kaikkia onnittelijoitani <3!

Huomio toverit! Lyhyt synttäripuhe minulta kaikille onnittelijoilleni! Nyt yksi vuosi vanhempana taas haluan kiittää kaikkia onnittelijoita todella paljon :)! Vuodet ovat vierineet lujaa ja paikoin liiankin lujaa..on ollut paljon pahaa, mutta myös paljon hyvää :)..kaikki nämä kokemukset ovat tehneet minusta varmemman ja vahvemman ihmisen! Rakkauden kokeminen ja sen menettäminen on taas opettanut miten iso asia elämässä on rakkaus..!Matkustaminen on avartanut todella paljon maailmaa ja ajattelen iha eri tavalla joka kerta kun näen omin silmin jokaisen uuden kulttuurin ja uuden maan! Tässä nyt seison 29 vuotiaana ja voin sanoa rehellisesti ja suoraan, että olen ylpeä itsestäni kaikista puutteista ja virheistä huolimatta! Kukaan ei ole täydellinen, ei edes herra Tsaari itse;):D!Kiitän kaikkia teitä ketkä olette olleet minun elämässä tekemässä minun elämästä sitä mitä se on ollut ♥! Love yoy all ♥!! Nyt nokka kohti uutta alkanutta vuotta ja tiedän että unelmoimalla ja niiden toteuttamisen yrityksellä tästä tulee mahtava vuosi meillä kaikille!!!Kiitän vielä kerran kaikkia ja päästän teidät nyt unelmoimaan omia unelmianne ja varsinkin toteuttamaan niitä ;)!!!

Semoista sitten :)!

Loppuloma sitten oltiin vaan ja hengailtiin..

Käin bilettämässä yhden päivän kunnolla ja minulle näytti kaupungin menoa yksi Venäläinen kuka asuu siellä jo 3 vuotta.

Häntä minulle neuvoi yksi kaveri kuka asuu Hua Hinissä jo jonkun aikaa myös.

Bangokin yöelämä on kuin muissakin maissa,mutta ainoastaan naiset sitten ovat melkein kaikki ostettavissa rahalla. Eli loppujen lopuksi ihan melkein kenet vaan voi saada mukaansa rahalla.

Kävimme noin 4-5 klubia läpi ja parasta on kun tuntee jonkun kuka asuu siellä oli se,että tämä Venäläinen toverini tiesi että klubien välill voi mennä taksilla ilmaiseksi,koska klubit on tehnyt diilejä taksien kanssa :)! Jos tota ei tietäisi niin tulisi paljon kalliimmaksi tämä ajelu..

Jo ennen biletystä tunsin että kurkkuni on tosi kipee ja olen tulossa kipeeksi,mutta en tiennyt että noin kipeeksi :(! Olen ollut jo yli kaksi viikkoa kipeenä ja päässä heittää vieläkin ihmeellisesti!

On yli kaksi viikkoa kulunut ja vieläkin olen ihan kuuppa pihalla..!

Toivon tosiaankin että miulla on pelkkä flunssa eikä mikään sarssi :D!

Takaisin sitten kun tultiin Bangokista niin sieltähän tultiin Bisnesluokassa :))! Se oli kyllä miellyttävä juttu kun on kipeenä ja muutenkin..en ennen ollut koskaan mennyt Bisneksessä ja nyt kun pääsin niin on se kyllä ihan eri maailma kun tavallinen!

Recaron penkit jotka siirtyy mihin asentoon tahansa ja pääset ihan makuuasentoon saakka :))!

Suomeen päästyä,oli kyllä shokki melkoinen kun pääsi ulos..ensiksi kylmä viima puhalsi sun naamaan niin inhottavasti ettei mitäään rajaa huhhuh!

Sitten mun flunssa paheni ja sitä oltiin sänkypotilaita..sitä on sit mennyt kipeenä jo duuniin kun ei sitä haluu vaan kipeenä himassa olla..!

Se pienikin rusketus kuoriutui musta heti viikossa pois ja taas sitä ollaan kalkkilaivan kapteeneja :D!

Kuvia Bangokista löytyy täältä jos haluatte katsella :)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/bangokthailand2012/


Suurimpia järkytyksiä oli sitten nämä Bangokissa :D!

Antti Kurhinen thaisaunassa Bangkokissa | Iltamakasiini

No nyt voin sanoa että se on ihan myytti kun puhutaan että kiinalaisilla on pienet vehkeet, koska äskön kun kävin hotellin saunassa niin saunaan pieni kiinalainen jolla roikkui ihan hervoton heiluri jalkojen välissä polveen saakka, huhhuh ..:DDD! Kyllä sitä tunsi itteensä maskuliinisena länsimaalaisena hyvin vaivautuneeksi kun oma veli-veitikka näytti sen rinnalla Vantaanjoen katkaravulta :DDD!

Toinen iso järkytys oli tämmöinen :D!

Maailma on ihmeitä kyllä täynnä ja varsinkin täällä Bangokissa :D! Pelasin ping pongia ihan suoraan sanottuna "pillun"kanssa ja kattelin kun sillä värkillä ammutaan ilmapalloja, poltetaan tupakkaa, soitettiin torvea, kirjoitti kynällä "Happy new year",avasi kaljapulloja ja paljon muuta :DDDDD! En olisi uskonut että naisen pimppi on noin monipuolinen huhhuh:DDDDD!!!!

Semmoista siis Thaimaan ekasta reissustani :))!

Ja kaikesta järkytyksestä huolimatta haluan joskus uudestaan sinne :)!

Nyt sitten ihan vaan hieman vielä Thaimaan jälkeisiin tapahtumiin täällä..

No kipeenähän sitä oltiin jonkun hirveen viruksen kaa ja vielkin ollaan..


Sitten tuli hirvee järkytys itselleni,josta en ikinä olisi uskonut että olisi tullut mitään,koska olen täysin syytön..

Tässä vielä vielä siitä pieni tosiasia mitä kerron radio rockin aamuhaastattelussa mikä pitää täysin paikkaansa!

http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=302712

Ja jos haluatte niin paljon tietää mistä on kyse ja mitä silloin vuoden 2011 bileristeilyll tapahtui,niin voitte lukea minun silloisen blogin tästä niin ymmärrätte mistä on kyse..

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/12/02/204

Se siitä sitten..en halua edes enää muistella tommoista ihan älytöntä juttua! Onneksi minulla on todistajat tapahtumakulusta ja sitten jos joskus oikeuteen mennään niin ison teinilauman syytökset kaatuu kuin seinään;)!

Semmoista siis nyt tällä kertaa ja tuskinpa haluatte enempää että rustaan,kun tää blogi n venynyt muutenkin aika pitkäksi.

Seuraavat kuukaudet menee duunia painaessa..

Paljon on projekteja suunnitteilla kaikkien asoiden suhteen..

Uudenvuodenlupaukseni on lähtenyt pyörii ja en oo sauhutellut yhtään Thaimaan jälkeen röökiä ja olen vähän ruvennut mitä syön.

Haluaisin vaan että tää ihme thaimaan flunssa menisi ohi,kun se haittaa mun treenaamista ja myös duunintekoa :/! Päässä huippaa ja humisee vähän väliä,niin ei hirveen hyvä juttu ja ei siinä paljoo treenailla kun taju meinaa lähtee salilla :/!

Nyt siis yritetään parantua ja pistetän hihat heilumaan :)!

Ja tieytysti unohtamatta rakasta äitiäni <3!

Seuraavaa etelän reissua toisin ei hirvee kauaa tarvi odottaa, koska Seuraavaksi sitten vienkin rakkaan äitimammani jonnekkin kun sen olen jo monta vuotta luvannut ja nyt vihdoin päätin että toteutan sen :)!Äiti viimeksi käynyt etelässä vuonna muussi ja nakki kun Neuvostoliitto oli vielä ja sekin perus mustallamerellä käynti...nyt siis loppuu ittensä hemmottelu ja seuraavaksi hemmotellaan rakasta äitiä ♥!!!

Nyt saa siis riittää blogia tältä kertaa ja palataan taas rakkaat <3!

Rakkaudella <3!


Antti

P.s Liity WWF:ään tästä ja auta eläimiä hädässä <3!3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Hyvää Joulua, Uusi vuosi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, helsinki-vantaa airport, innovaatio, Thaimaa, Bangkok, äiti, happy

Hyvästi mennyt vuosi ja Hyvää uutta vuotta kaikille :)!

Maanantai 31.12.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa kaikki taas :)!

И конечноже  не забывая вас Pуcскоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Nyt on sitten tämän vuoden viimeisen blogin paikka.

Tosiaankin vuodet vierii todella nopeasti ja tuskin kerkee huomatakkaan kuinka sitä ollaan taas vuoden vanhempia ja eletään kohta jo vuotta 2013..

Enää en voi sanoa ett haluaisin juosta tulevaisuuteen,koska siellä nen vanhuutta,joka alkaa tosiaankin pelottaa jonkun verran.

Itse juuri kävin Venäjällä moikkaa äitiäni,mummia,vaaria ja muita sukulaisia, niin näin miten paljon he kärsivät siitä että ovat niin vanhoja ja mitään muuta kuin paljon sairauksia,sekä tuskaa..Se vetää todella surulliseksi,varsinkin kun vanhuuden äivillä nuppikin sekoo ja muisti menee yms.

Katson heitä ja miten he rukoilevat että pääsisivät taivaaseen, niin silloin väkisinkin juoksee ajatus päähän,että een minä ikinä halua vahentua niin vanhaksi,se on varmaa..

Mitenpä viime vuodesta voisi lyhyesti vetäää johtopäätökset..hmm..No ainakin e on ollut todella sekalainen taas kerran!

Alkuvuosi meni siinä, että vielä viime vuodelta elin Venäjän talo 2 ohjelmassa ja sitten etsin taas itteäni.. Tuli hölmöiltyä julkisuudessa alkuvuodesta aika pahasti,mutta onneksi tajusin että nyt riittää,en jaksa enää sitä paskaa mit on ollut muut edelliset 4 vuotta julkisuudessa!

Tuli totaalikielto hölmöilyille ja muutenkin päätin ottaa itteä niskasta kiinni!

Kaikki meni pikkuhiljaa miten pitikin..

Keväällä palattiin vielä yhden viimeisen kerran ex-vaimoni kanssa yhteen  ja se oli kyllä aika toivotonta. Kyllä sit ois pitänyt jo muutamasta jo aiemmasta kerrasta oppia että jos se ei toimi niin se ei toimi!

Onneksi olemme päässeet kaiken sen yli nyt ja olemme hyviä ystäviä nykyään :)! Henna aina tulee olemaan tärkeä ihminen mun elämässä,vaikka yhdessä emme tule olemaan..

Erottuamme alkukesästä alkoi mulla villi bilekausi ja kesä meni tosi rankasti rallattaen :D!

Vähän liiankin rankasti..

Jotain keikkoja tein,mut muuten rellestys oli hurjaa..!

Syksy tuli ja alkoi Bb taas.. sitä kautta sitten tutustuin uusiin ihmisiin.

Sitten siitä lähtikin oman ohjelman suunnittelu,sitten uusi duuni yms.yms..

Loppuvuosi onkin ollut sitten kiireistä ja duunia painettu ja uusia saavutuksia saavutettu :)!

Nyt ollaan semmoisella tasaisella vyöhykkeellä ja olenkin rankan biletyksen jättänyt pois melkein kokonaan ja siirtynyt Namu linjalle muutaman shamppanjalasin kera :)!

Olen itse asiassa ollut tosi tyytyväinen siihen :)!

Ainoa miinus on ollut,että olen lihonut lähemmäs 10 kiloa kesästä ja mitkään housut ei mee enää päälle :D! Olen joutunut ostaa uudet housut yms.

No,se on pientä se..

Eli johtopäätöksenä on se,että vuosi on ollut todella opettavainen monen suhteen.. Monet virheet jotka tein oli lopullisia ja pakotti lopettamaan tyhmyydet! Yksinkertaisesti voin sanoa, että aikuistuin aika paljon tämän vuoden aikana! Intressit eri asioita kohtaan muuttuivat..rupesin näkemään asioita eri tavalla,eri silmin..

Nyt olenkin ihan eri ihminen melkein :)!

Johtopäätös vuodella on se,että se on ollut todella opettavainen ja todella uuteen elämään johtava..parempaan semmoiseen :)!

Haluan että meillä kaikille ensi vuosi tulee olemaan todella onnellinen vuosi,koska todella monella tämä 2012 on ollut todella huono vuosi. Ja olihan se merkitty kiinalaisessa kalenterissa kuolemien ja sairauksien vuodeksi.

No onneksi nyt sitten vuosi on ohi ja me voidaan kaikki katsoa tulevaisuuteen silmät kirkkaina :)!

Ensi vuonna onkin paljon töitä luvassa ja meidän pitää saada Wellmen Oy kukoistamaan yksi Suomen parhaimmista uusyrittäjistä :)!

Tavoitteena on kehittää myös uusia innovaatioita ja siirtyä sitä kautta Venäjän markkinoille myös. Siellä joillain on rahaa kuin roskaa ja sitä me halutaan ;)!

Vain taivas on rajana meille ;)!

Semmoista..

Sitten tietysti yhden jutun haluan nyt kertoa..Ensiksi sen,että 4 vuoteen en ole Suomessa viettänyt uutta vuotta,mutta nyt vietän..

Ja syy on siihen todella painava ;)!

Lähden 1 tammikuuta Thaimaaseen,Bangkokiin :))! Jepaa jee jee:)! Mun eka kerta Thaimaassa :)!

Olen niin paljon kuullut siitä maasta eri tahoilta,että on hyvä että vihdoin itsekkin pääsen katsomaan sitä paljon kehuttua Aasian paratiisia :)!

Olen siellä ainoastaan 10 päivää ja osittain se on myös työmatkani,koska me etsitään siellä uusia innovaatioita meidän yritykseen :)!

Pattayalla olisi ainakin tarkoitus käväistä edes yhdeksi päiväksi,mutta muuten ollaan suurimaksi osaksi vain Bangkokissa.

Eniten olen kuullut niistä Ladyboysta,jotka on kauniimpia kuin kukaan tyttö siellä ja on todella suuri mahdollisuus vahingossa painaa niitä naisen sijaan :D!

Hyi saamari sentään :D!

Itse tein itelleni selväksi,että en ketään juota tai mee mihinkään,ennen kuin nostaa mekon ylös ja näyttää jalkojenvälit :D!

Mä en transuja nussi perkule :D!

Ja muuten sattuipa niin,että vietän yös synttärini,sekä meidän ortodoksisen Joulunkin Thaimaassa!

Nyt tänä vuonna saa jäädä superhyper isot synttäripippalot taakse,joita olen jo 3 edellistä vuotta pitänyt!

Tässä niistä vähän muistja minkälaisia ne on ollut aina mulla ;)!

Nämä alla on 25 vuotissyndet :)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/778738?big_brother


Nämä alla on 26 vuotissyndet,jotka oli elämäni katastrofaalisimpia synttäreitä..

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a105929/bbantti+ja+tony+halme+yhteiset+synttaribileet/

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1030852?kurhinen_antti

http://www.stara.fi/2010/01/10/bb-henna-tony-halmeen-juhlista-et-koskaan-saapunut/

http://www.stara.fi/2010/01/10/bb-antin-synttarit-pahasti-reisille-poliisi-pilasi-juhlat/

http://www.voice.fi/index.php?mw=tony_halme+antti_kurhinen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=11190

http://www.stara.fi/2010/01/11/pidatetty-bb-antti-halmeen-kuolemasta-illalla-sitten-selvisi-hirvea-totuus/

http://www.voice.fi/index.php?mw=bbantti+antti_kurhinen+tony_halme&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=11230

Eli noi luettueanne ymmärrätte varmaan miksi mun synet oli katastrofaalisimmat koskaan! No mut ei niistä enää sen enempää..

Sitten alla on 27 syndet :).

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1253465/antti-kurhisen-hurjat-synttarit-katso-kuvat

Ja sitten vielä 28 vuotissyndet alla :)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1473586/antti-kurhinen-juhli-syntymapaiviaan-nayttavasti-yokerhossa--katso

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/suomalaiset-turhisjulkkikset-kokoontuivat-yhteen-eilen-tassa-syy

http://metrolive.fi/jutut/artikkeli/7041/kohujulkkikset-juhlivat-antti-kurhisen/

Eli noi kaikki luettueanne ja katotottueanne,ymmärrätte varmaan iten olen aina juhlistanut mun syndejä ;)! Eli saamarin isosti aina :D!

Nyt sitten kun lähen Thaimaaseen,niin jää tuo suuren maailmanluokan juhliminen pois ja muutenkin olen kyllästynyt järjestämään noin suuria juhlia aina..Kaiken lisäksi täytän 29,eli 30 olisi se järkevä isoiden bileiden paikka :)!

Eli mä joudun tuottaa pettymyksen kaikille täällä tällä kertaa..ei tuu bileitä ei..koittakaa nyt vuoden pärjätä ja odotella,koska silloin potti räjähtää ja silloin juhlitaan suuremmin kuin koskaan aiemmin  ;)!!!

Aika juoksee nopeasti ja sitä ei kerennyt kissaa sanoa kun on jo 30 melkein huhhuh..Vielä muistan kuin eilisen, kun täytin 18,mutta nyt sitä ollaankin jo 29!! Apua sanon minä kyllä..! No,sille emme voi mitään ja tämä on vain elämää ja kaikkien on meidän vanhennuttava halusimme sitä tai emme! Näillä mennään,muttei masistella ;)! Yritetään nauttia niin paljon kuin pystytään kaikesta mitä meille elämä tuo <3!

Nyt on aika laittaa tämän vuoden viimeinen blogi pakettiin ja toivotella teille kaikille erittäin hyvät uudet vuodet ja tuokoon uusi vuosi teidän kaikki unelmat toteen :) <3!

Itse meinaan mennä varmaan Le Bonkkiin aluksi kun sinne tuli kutsu ja kaikki kaverit kerääntyy jo alkuillasta sinne boolia litkimään yms.Sitten menen ehkä kavereiden kämpille vielä juomaan shamppanjaa ja ampuu raketteja <3! Sitten katsotaan minne silmät vie,mutta kunhan ne vie seuraavana päivänä ajoissa lentokentälle,nimittäin ei oo varaa myöhästyä lennolta :D! Että tämmöistä..

Rakastan teitä niitä läheisiä ja ei niin läheisiä tosi paljon :) <3!

Olkoon meille kaikille uusi vuosi ilon ja unelmien totetumisien aikaa :)!

Nyt sanon heippatirallaa ja muistakaa olla varovaisia rakettien kanssa ;)!

Rakkaudella <3!

Antti


4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Hyvää Joulua, Uusi vuosi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, helsinki-vantaa airport, innovaatio, Thaimaa, Bangkok,

Hyvää joulua kaikille tasapuolisesti <3!

Lauantai 22.12.2012 klo 1:17 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hello qalb, iżda għal darb'oħra!

Heissulin veissuli rakkaat toverit.

Blogin poikasta taas teille tässä kirjoitan :).

Olen pahoillani etten ole pitkään aikaan taas kirjoittanut mitään,mutta on ollut tosi paljon kiirettä ja työtä riittänyt.

Olen pahoillani että tämä blogi on tosi tönkkö ja mitäänantamaton,mutta halusin edes vähän kertoa ja muistuttaa teille etten ole teitä unohtanut rakkaat ;)!

Viikot mennyt todella nopeasti ja ne on ollut todella työntäytteisiä ja sen takia en ole kerenyt eikä ole haluakaan ollut kirjoittaa mitään blogia..No mutta tässä nyt edes vähän jotain kostuketta teille rakkaat ;)!

Pari viikkoa sitten oltiin 4 päivää putkeen meidän Myyntijohtajan kanssa Silja Europalla promoamassa Selätintä.

Oli kyllä todella hauskaa ja samalla todella rankkaakin.

Rankinta hommassa oli se,että kun oli parasta pikkujouluaikaa ja porukkaa laivat täynnä, ja kaikki ihan seipäässä,eli siis umpikännissä :D! Yritäppä siinä sitten kertoa selättimen salaisuudet kun porukka vittuilee suurimaksi osaksi :D!

Oli se rankkaa huhhuh..

Samaan aikaan sattui sitten laivalle myös sinkkuristeily. Voi että se vasta olikin huhhuh :D!

Siinä sitten yritettiin selitellä kännikaloille selättimen salaisuudet yms.

Samaan aikaan siis risteilyllä oli Hunksit ja babesit esiintymässä.

Hunksien Maunolle sitten tarjosinkin Selättimiä,että Hunksit saisi vähän ennen esitystä venytystä ja reeniä.sekä myös vähän makkaroita pois vyötäröltä :D!

Eskokin siinä kippaili ohi ja tuli testaamaan meidän selätintä.. No hetken kun kerroin sille mikä se on,niin johan se vispas ku viimeistä päivää ja halusi omat Selättimet :)! Valitettavasti kovan kysynnän vuoksi annoimme vaan yhden paikan päällä ja lupasin toimittaa toisen sitten ku ollaan Helsingissä ja niin minä täytinkin minu lupaukseni! Sekä Eskolle,Maunolle ja tietysti meidän Joelin poikaselle lähti omat sellättimet ;)!

Muuten sen jälkeen on ollut tosi kiirus töissä ja ei ole oikein kerennyt muuta tehdä.

Sitten tämmöinen pisti silmään kun kaveri linkkas minulle tämän :DDD!

ToosaTV on nyt Rovaniemi - ToosaTV - Ilta-Sanomat  

En voi muuta sanoa,kuin että on noi Cristal ja Nikola niin hyviä kyl tossa Toosa-hommassa :D!

Oli kyllä naurussa pitelemistä kun katoin tota :D! Kiitos Cristal ja Nikola siitä :)!

Sitten piti kertoa tuunatuista selättimistä vähän.. Eli tänne meni lahjoitus myydyistä tuunatuista Bb-Selättimistä. Muutama myymättä jäänyt tuunattu Selätin menee sitten lahjaksi Koskentuvan nuorisokotiin jonne vein ne eilen henkilökohtaisesti :)! Ei muuta kuin oikein Hyvää joulun odotusta kaikille :) ja jopa niille jotka epäilivät meidän hyväntekeväisyyttä rahastamiseksi,huijaukseksi yms ;)!


P.s Alhaalla siellä Ihosyöpäpotiaiden nettisivuilla lukee että lahjoitus on mennyt perille ja Wellmen Oy on tukenut heitä!

http://www.syopapotilaat.fi/ 

Eli näin Wellmen Oy on mukana tukemassa hyväntekeväisyydessä aina mahdollisuuksien mukaan ja tulee aina tukemaan tulvaisuudessakin.

Siellä nuorisokodissa kaikki oli todella iloisia tuunatuista selättimistä tosi paljon :)! Kysyivätkin,että miksi valitsimme juuri heidät,niin kerroin itse omasta nuoruudesta kun oli perhekodissa ja oli monenlaisia ongelmia.

Kerroin miten paljon nuoren mieltä lämmittää edes pieni hitunen asia jos heitä muistaa joku ulkopuolinen taho. Se antaa voimaa siihen turhautuneisuuteen ja vihaan yhteiskuntaa kohtaan,että ei kaikki olekkaan niin pahasti tässä maailmassa ja on ihmisiä ketkä oikeesti välittää..

Pari päivää sitten kävin mun rakkaimmassa ravintolassa Saslikissa ja olin todella iloinen siitä :)! Se on niin paras ruokaravintola Stadissa,ettei mitään rajaa huhhuh <3! Niin hyvää ruokaa ja niin hyvää palvelua ettei mitään rajaa apua <3!

Että semmoista..

Jouluna itse meinasin käväistä Petroskoissa äidin luona,koska mahdollisesti lähden ulkomaille uuden vuoden jälkeen ja en pääse Petroskoihin. Kaiken lisäksi voi olla että olen yksin duunissa tuossa Joulun ja uuden vuoden välipäivinä,jotenka kiirettä voi olla.

Eli päätin nyt sitten että menen mamman luo huomenna Petroskoihin :) <3!

Ihana aina nähdä äitiä kuin vain mahdollista <3!

Uudeksi sitten palaan Suomeen ja 1 tammikuuta heti uudenvuodenpäivä silmät ristissä lennänkin sitten lämpimään maahan :)! Toivottavasti selviin vaan sinne lentokentälle ja koneeseen saakka :D!

Mutta nyt pidemmittä puheitta jätän teidät joulun viettoon ja haluankin toivottaa kaikille tasapuolisesti todella hyvät joulut <3! Tällä kertaa jätän kokonaan saarnaamatta siitä,että Suomessa on joulu mennyt ihan kaupalliseksi ja jumaloidaan vain joulupukkia,eikä sitä oikeata juhlaa,eli Jeesuksen syntymää..ääh,olen sen jo pari aiempaa vuotta tehnyt,eli eiköhän vihje ole mennyt kaikille perille ja jos ei niin antaa olla,kaikki ei voi olla tässä maailmassa oikeassa ;)!

Eli palataan taas rakkaat vielä yhden kerran ennen uutta vuotta tänne blogin puolelle..

Nyt bye bye ja toivottovasti kulkuset ulisee ja pukin kassit kilisee ;)!

Rakkaudella <3!

Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Hyvää Joulua, Bb-Jouko, Bb-markus, Uusi vuosi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, Bb-katarina, talk show, Bb-Janica, Bb-Teija,

Aivan supermahtavat synttärit,thank you all for that <3!

Torstai 12.1.2012 klo 19:16 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa mörriäiset!

Nyt on taas pienen blogin paikka ;)!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Eli nyt on syntymäpäiväni takana,joka oli aivan supermahtava ja varmaankin yski parhaista koskaan,jos ei parhain :)))!

Hauskaa riitti yllin kyllin ja meno oli villiä :D! Tästä kaikesta voit katsoa kuvasarjan täältä kuvat osiosto :)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/my28yearsbirthdayparty07.01.2012/

Iso Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille vieraille,esiintyjille ja klubin omistajille :))!Oli supermahtavaa :)))!Мой день рождения 28 лет было просто супер офигително :))! Спасибо огромное всем кто праздновал сомной,я очень благодарен любимые мои ♥!

Lukekaa näitä ja nauttikaa :))! Aivan uskomattoman hyvää meininkiä <3!

http://goo.gl/Tqa4g

Suomalaiset turhisjulkkikset kokoontuivat yhteen eilen - tässä syy! – Hymy 

Kohujulkkikset juhlivat Antti Kurhisen synttäreillä - katso kuvat | Metro Live 

Tässä vähän videoo myös ;)!

Antti Kurhinen: Seuraavaksi haluaisin näytellä ja levyttää | Metro Live 

Ja vasta todella mahtavaa juttua :)! Katso tätä,huuhuh!!!

Antti Kurhinen juhli syntymäpäiviään näyttävästi yökerhossa – katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset


Eli jos noista et huomannut mikä meno ja meininki meillä oli,niin sitten turha edes lukea enempää mun blogia ;) :D!

Olen tosiaankin tosi otettu..!

Kiitän siis vielä kerran vieraita,klubin omistajaa,esiintyjiä,kaikkia muitakin mukana olleita tästä mahtavasta juhlasta minun kanssani <3!

Littlebeatbox mies eli suomen moninkertainen sm-hopeamitalisti ja talent kilpailija veti aivan uskomattoman shown ja porukka oli aivan haltioissaan hänestä :))! Kiitos Lillfillbetbox vielä kerran valtavasti :))!

Ja tietysti Drama Kaput duo Diana ja Juliet oli ihan huippuja ja teki mulla valtavan yllärin,vaikka tiesin että suunnittelimme asiaa,mutta en tiennyt että tämä ylläri on juuri tuo paljastus :)!

Tämä suuri paljastus on tässä :))!lukekaa alta!!!

http://goo.gl/Tqa4g

Antti Kurhinen ryhtyi laulajaksi! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

Aivan oikein :)!

Ryhdyn laulajaksi,ainakin sinkun ajaksi <3! Kyllä,vaikka kunka hullulta kaikki kuullostaa niin haluan kokeilla asioita joista tykkään ja miellyttää minua :)! Haluan ottaa riskejä ja jopa nolata ittenäni jos on pakko,mutta unelmia päin on pakko mennä kaikin keinoin!!!

Huomenna olen menossa ensimmäisen kerran laulutunneille ja siellä sitten nähdään mihin minusta on ;)!

Palataan tohon laulamiseen hieman myöhemmin,mutta nyt palataan hetkellisesti takaisin juhliin ja siitä mitä tapahtui..

Tosiaankin menoa riitti ja kysyntääkin naisten puolelta oli yllin kyllin ja jopa liikaakin välillä :D!

Jätän todella paljon kertomatta,koska se ei ole teidän korviin kuultavaa ja en enää kerro niin kuin ennen aikoinaan ihan niin yksityiskohtaisesti ihan mun suhdeelämää yms seksiin liittyvää..

Vieraina oli erittäin kivoja tyttöjä ja monen kanssa meno oli villiä,mutta yhden kanssa oli vähän enemmän villimpää :)! En voi sanoa että minulla olisi ollut tylsää,koska sitä se ei todellakaan ollut illan aikana :DDD!Huhhuh! Joskus ajattelee että tommoista on vain leffoissa,mutta ei,kaikki on mahdollista tässä maailmassa niin kauan kuin meidän ihmisen mielikuvitus ja taivas on vaan rajana :)!

Yksi todella mielenkiintoisista tuttavuuksista oli tietysti meidän kohuleidi Saana Parviainen.. en tosiaankaan tuntenut ihmistä henk.kohtaisesti yhtään vaan ainoastaan jotain lehtien palstoilta lukenut. No nyt tuli aika tutustua,kun neiti käveli sisään synttäreilleni.

Näin sitten me juhlittiin yhdessä ja hauskaa oli :)!

Se mitä tulee näihin lehtiuutisiin alla,niin voin vaan sanoa,että so fucking what? Ollaan sinkkuja molemmat ja pidettiin saakelin hauskaa ja thats it :))!Mutta ei nyt mennä kiitos liiottelemaan kummiskaan asian suhteen..

Seiska: Saana Parviaisella ja Antti Kurhisella sutinaa | Viihde | Iltalehti.fi 

Saana Parviainen iski tunneissa julkkismiehen! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

BB-tähden treffisuunnitelmat Saana Parviaisen varalle! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

Eli siinä on kaikki mitä voin kertoa,samaa mitä yllä olevissa uutisissa ja en yhtään sen enempää..Hyviä ystäviä ollaan tällä hetkellä ja se riittää nyt :)!

No joo..menoa riitti pitkälle maanantaipäivään saakka ja sen takia olenkin kerännyt itseäni kasaan ja vasta nyt tunnen että edes vähän olen kasassa :D! huhhuheikkaa vanha mies oon jo :D..

Se mitä tulee seurusteluuteluihin/huhuihin,niin sanon sen,antakaahan olla..nou way!!!Kaikki menee miten elämä ja kohtalo on päättänyt..elämässä ei voi koskaan tietää milloin kukain tulee,mutta tässä vaihessa voitte ittekkin miettiä ettei semmoinen voi olla kyseessä muutaman päivän tuntemisen jälkeen :D! Haloo ihmiset! Ei oo mitään järkee ei! Olen nahkani polttanut pikaliitoilla yms. niin minun kohdallani semmoinen ei todellakaan tule kysymykseenkään enää! Varsinkin kun neitikin on omilla teoillaan julkisuudessa myöskin paljon saanut aikaan :D..

Ei se tarkoita jos käy ulkona yhdessä tai muuta,niin tarvi heti pommittaa mua kysymyksillä niin kuin koko päivän eilen on tullut, että "no ootteko te nyt yhdessä"..? Woi Kiesus sentääs,ei ei ja ei!!!

Saana on mukava,iloinen,kaunis ja elämäniloinen tyttö, ja sillä pääsee eteenpäin :)!Enempää en voi ihmisestä sanoa tällä hetkellä kun en kunnolla vielä tunne..

Eli katsotaan mitä tuleman pitää ja otataan ihan iisisti..

Samalla nyt samaan syssyyn nyt nopeasti vielä mainitsen yhdestä sairaasta ihmisestä kun sain kuulla mitä kirjoittelee..

Se mitä tässä nopeasti sain kuulla Saanan ex-miehen kirjoittaneen blogiinsa tai mikä nyt nykyään onkaan, niin en voi muuta kuin nauraa ja kauhistella :D!

Hän siis eilen julkaisi omilla sivuillaan ja minulle ihmiset laittoivat linnkejä,että mitäs tää sekopää sua täällä törkeästi mustamaalaa..! Menin lukemaan ja olin aika järkyttynyt ihmisen terveen järjen poissaolemisen suuruutta!!!

Siis en kyllä ole nähnyt tai kuullut kenenkään olleen niin vinksahtanut ja pervo,huhhuh :DDD!Ihan älytöntä,oikeesti :XD!

En jaksa edes kommentoida asioita sen enempää kun niissä ei ole mitään tolkkua ja järjen totuutta!Mieluummin minun hienot lakimiehet hoitaa kunnianloukkausasiat ja Jussi Parviaisen velkataakka kasvaa vaan! Ei siinä mittää jos rahaa riittää tai muuten vaan on niin sekaisin, että haluaa joutua syytetyn penkille ihan turhaan :D!

Yhden ja puoli blogia juuri ja juuri pystyin sitä soopaa lukemaan ja sen jälkeen jo pystyin sanomaan, että tämä ihminen kaipaa vakavasti ammattiauttajan apua,nimittäin tuommoisessa tilassa olevat ihmiset ovat vaaraksi itselleen ja toisilleen!!

No eipä Suomessa siihen mitään tehdä viranomaisten osalta,ennen kuin tapahtuu jotain pahaa..Niin kuin aina..

Sanon nyt vaan tähän,että mene oikeesti hoitoon ennen kuin menetät viimeisenkin toivon elää.. Noin voi kirjoittaa ainoastaan ihminen joka on itsemurhan partaalla..!!! Jos ei herää kohta,niin finito la comedo!

Enempää en tuhlaa yhtään aikaa ihmiseen joka kuuluu Auroran sairaalaan oikeasti,eikä tonne kaupungin kaduille!!!

Adios ja poliisi, sekä lakimieheni sitten myöhemmin ottaa yhteyttä aivan varmasti ;)!

Nyt miä jatkan tästä lepäilee ja viikonloppuna onkin miun rakkaan mummin syndet Virossa Narvassa,jotenka siellä menee viikonloppu perheenjäsenten parissa <3!


Tämä mummini on kaikista rakkain minulle <3! Rakastan sitä yli kaiken <3!

Toivotan teillekkin kaikille oikein paljon rakkautta ja elämäniloa <3! Nimittäin mikään ongelma ei ole ongelma kun sitä katsoo oikealla tavalla ja osaa ajatella oikealla tavalla ;) <3! Ennen ajattelin tosi negatiivisesti jos epäonnistuin asioissa,tai jotain epäimiellyttävää sattui..nyt osaan katsoa sitä siten että käännän sen positiiviseksi :)! Eli melkeinpä mikä vastoinkäyminen vaan voidaan kääntää iloksi jos vain halutaan :)! Se on meidän päässä ainoastaan ja me päätämme siitä mitä haluamme tuntevan ;)!

Ilouutinen on myös,että eilen sain auton toyota korjaamolta entistä ehompana uuden takapuskurin kanssa :)! Nyt riittää taas ajoa mun rakkaalla ekologisella ihmeellä <3!

No nyt meen leffaan erään kanssa ja jatkoa teille kaikille rakkaat <3!

Alla venäjänkielisille lyhyt blogi taas,..olin vähän väsynyt ja huppelissa kun sen tein,jotenka se ei ole ihan maarittelevaa settiä :XD!

Kaikille oikein hyvää teille ja palataan ensi viikon alussa taas <3!

Я буду теперь певцом :)!читаите,переводите ;)!


2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Saana Parviainen, ihana, ihastus, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, ortodoksinen joulu, Uusi vuosi, rakkaus, Jussi Parviainen

Uuden vuoden hulinat ja Onni onnettomuudessa,sekä tietysti ortodoksinen joulumme ja synttärini <3!

Perjantai 6.1.2012 klo 14:59 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa ihmiset!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТСЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3!И поздравлаю всех вас с рождеством христовым <3! А вы меня незабудьте поздравить с днем рождением,потомучто я родился в рождество 7 Января :)!


Uusi vuosi 2012 on tullut :)!

Tämä vuosi on erilainen vuosi..rankka vuosi,siis ainakin kiinalaisen kalenterin mukaan..

Vuosi on lohikäärmeen,eli minun pikkusiskon vuosi :)!

Toivottavasti tämä vuosi tuo hänelle paljon onnea ja menestystä' kaikkeen mihin hän ryhtyykään :)!

Tosiaankin edellisen blogin kirjoitin kun olin Venäjällä viettämässä  uuttaa vuotta..

Nyt on siis aika kirjoittaa vähän blogia siitä ja mitä kaikkee viikon aikana on tapahtunut.


Uusi vuosi meni suhteellisen rauhallisesti verrattuna edellisiin vuosiin ja se ei haittaa yhtään :).

Olen jo elämäni aikana niin paljon juhlinut,että minulle oli aivan sama onko bileitä vai ei,kunhan saan viettää se rakkaiden ihmisten kanssa,niin kuin minä vietinkin :).


klo 12.00 kuunneltiin viimeistä kertaa Dimitri Medvedevin puheen,siis tarkoitten sitä että tuskin hän enää toista kautta presidentti on..

Ammuttiin raketit taivaalle ja sitten se oli menoa siskon kanssa klubille,jossa meillä oli varattuna iso pöytä isolle seurueelle :)!

Ja eipä kestänyt kauaakaan kun minut tunnistettiin ja vaikka hetken yritin sanoa että erehdytte henkilöstä,niin tovin jankkaamisen jälkeen tunnustin olevani DOM 2 talosta tutta Antti..Tämän jälkeen se oli menoa :D! Kaikki halusi kuviin kanssani ja alkoi sadella kysymyksiä kuin liukuhihnalta :D!

No onneksi ihmset olivat ymmärtäväisiä ja antoivat minun sitten edes hiukan olla,kun sanoin että haluan viettää myös rauhassakin aikaa :)!

Hauskaa siis oli,ja pöydässä virtasi vodka,konjakki,tequila,shamppanjaa,drinksuja..siis aivan kaikkea ja paljon!

Jatkoille vielä mentiin,mutta en kunnolla sitä enää muista kun  on niin huonossa hapessa oltiin :D!

En tarkkaan muista miten takaisin kotio päästiin,mutta sen tajusin että kun seuraavana iltana heräsin,niin olo oli sen mukainen :D! En pystnyt edes kävelemään ja päänsärky oli sen mukaista :XD! Silloin tajusin sen että en ole enää nuori jannu kuka voi litkiä miten tahansa kaikkee sekaisin ja herätä seuraavana päivänä kuin mitään ei olisi :D!

Ei oo helppoo olla vanhus :D!


Eli tämmöinen uusi vuosi minulla oli ja olen erittäin tyytyväinen että suhteellisen rauhallisesti mentiin,nimittäin säästelin itteäni minun syntymäpäiville,jotka on jo huomenna ja niistä on tulossa aika isot :))! Lukekaapa alta ;)!

BB-Antin megasynttäreiden yllätysesiintyjäksi tv-tähti | Metro Live

Tosiaankin paikalla on todella paljon ihmisiä ja mahtavia esiintyjiä :)!

Tästä kaikesta olen jo niin paljon kertonut edellisissä blogeissa,että en enää udestaan samaa kerro vaan suosiolla laitan suoraan niihin linkin,josta näette kaiken tärkeimmän ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html


http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/12/30/207


Tuon kaiken kun olette lukeneet niin mitään ei vaarmaan jäänyt epäselväksi ja sen että nämä ovat kovimmat bileet Suomessa tänä alkavana vuonna ;)!

Yhden asian haluan kummiskin kertoa,mikä tuli ilmi tuossa metrolehden uutisessakin,mutta kerronpa nyt vielä uudestaan..

Elikkä..syntymäpäivilläni esiintyy siis mahtavat yllätysesiintyjät klo 21.00 eteenpäin,johon on vapaa pääsy kaikille ketkä haluaa onnitella minua ja nähdä shown!! Eli tervetuloa kaikki rakkat :)! Ja te jotka ette ole vieläkään klikanneet itteänne mukaan facebookkutsun kautta,tehkäähän se nyt,nimittäin siellä on kaksi kutsua ja niissä on tarkkaan kerrottu mitä milloinkin tapahtuu ja mitä milloinkin tarjotaan,sekä milloin tarjoilu loppuu!Eli jos olet ystäväni niin hopi hopi tsekkaamaan oman kutsusi ja lue tarkkaan!

Tarjolla minulta on superhyvää ruokaa ja juomaa rakkaille ystäville alkuillan <3!

Näillä eväillä siis jäämme odottamaan launtaita ja megasynttäreitä :)!

Nyt siirryn vähän vakavempaan ja samalla surulliseen,että iloiseen uutiseen..

Antti Kurhinen vaaratilanteessa: Auto heittelehti moottoritiellä | Viihde | Iltalehti.fi 

Antti Kurhinen täräytti ekoautollaan ojaan - katso onnettomuuskuva! | Metro Live 

Tämä kaikki oli kuin pahaa unta vaan..!

Olin siis lähtenyt Venäjältä ajamaan takaisin Suomeen 2 päivä myöhään illalla,vaikka olisi pitänyt lähteä jo paljon aiemmin..Muutenkin kaikki olosuhteet oli sitä vastaan että lähden ajamaan sinä iltana mihinkään ja jumala antoi enteitä,mutta minä en niitä kuunnellut ja huomioinut!

Meidän piti lähteä jo päivällä ajamaan,mutta ihmset ketkä oli mun kyydissä halusi mennä hautausmaalle näkee vaariaan.He jäivät kuin kirottuina jumiin ojaan keskellä metsää eikä päässeet pois 4-5 tuntiin ja minä jouduin odottamaan heitä..he pyysivät jäisimme vielä yöksi,muttaa sanoin ei..sitten alkoi sataa lunta ja alkoi paha sää,sekin ennusti siis älä lähde ajamaan.. sitten päivällä kun odotin niin näin kuin verinen mies kannettiin ambulanssiin..tämä mies sitten kuoli sairaalaan,äiti ilmoitti minulle..sitten samana päivänä minun äidin serkku kuoli,senkin äiti mulle läehtii nyt jälkeenpäin ja kertoi että koko päivä oli kirottu ja enteet oli että ei pitäisi lähteä ajamaan..minä silti lähdin ja lopputulos oli se mitä luitte noista uutisista jotka linkitin teille yläpuolella..

Kaikki siis meni näin..

Olimme ajamassa Porvoon moottoritietä Venäjältä päin ja tulossa Porvoon moottoritietä Lahden moottoritien liittymää päin. Olin jakomäen ja länsimäen sillan alapuolella ohituskaistalla ja oikealla puolella tuli toinen auto,joka ei ehkä minua huomannut ja painoi kaasua. Tämän takia en päässyt kääntymään oikealle kaistalle ohituskaistalta. Mahdollisesti vieressä oikealla ajava ei huomannut minua ja sen takia painoi kaasua tahattomasti. Mielestäni syy vahinkoon ei ollut minun,vaan toisen auton tahattomasti. Ohituskaistalla olessani autoni töksähti loskalumikasaan ja autoni lähti heittelehtii oikealle. Yritin korjata auton heittelehtimistä,mutta turhaan. Autoni pyörähti ympäri monta kertaa liukkaalla tiellä ympäri ja sitten perä edellä lensi kovalla vauhdilla oikealle puolelle ojanpenkkaan. Tilanteen jälkeen olin pienessä shokissa ja soitin hetken päästä tokenettuani hätäkeskukseen.

Auto tömähti vain muutama kymmensenttiä puusta ja vahingot olisivat olleet todella surulliset jos olisimme törmänneet puuhun,nimittäin takakontissa Priuksella on hybridiakut ja minulla oli bensakanisteri täynnä bensaa!

Jumalalle kiitos että selvisimme!

Meillä oli suojelusenkeli mukana <3!

Mutta kyllähän tuo potuttaa suunnattomasti silti,koska ajettuani melkein 1000 km yhtäputkeen hyvin ja niin pahemmissa olosuhteissa Venäjällä,juuri 2 kilometriä ennen kotio kävi noin :(!

Silti kun oltiin siinä lentelemässä autojen ja rekkojen välissä moottoriteillä kuin keilapallo radalla ja sen jälkeen ojaan ja juuri puusta hitusen, niin tokenettua tilanteesta tajusi miten hirvee flaksi meillä kävi..!

Kun vihdoin pääsin kotiin auton hinauksen yms. jälkeen niin mentäessä nukkumaan,kiitin jumalaa kaikesta ja rukoilin..Tämmöiset asiat pistää miettimään miten pienestä meidän elämä on kiinni..!

Ennen olisin joskus nuorempana kironnut että auto meni mäsäks yms.,mutta nyt nauroin ja hymyilin sitä että pääasia ollaan kunnossa,auto on vaan peltiä ja rahaa saa lisää..henkeä ei!

Tämmöinen reissu siis meillä oli ja todella opettavainen..

Nyt sitten auto on korjaamolla ja siihen vaihdetaan uusi takapuskuri,sekä jotain pientä vielä,mutta ei sen enempää :)!

Muistakaa siis ihmiset että ajakaa varovasti ja muistakaa että jokainen hetki voi olla viimeinen,ja olkaa varovaisia itseänne ja toisia kohtaan :)!

Спасибо богу и ангелом хранителям что все обошлось без большых последствий!!! На скорости  100 км в час на автобане потерял управление машыны и чудом не врезавшысь в грузовик,улетели в кювет в пол метра от дерева!!! Просто жесть!!!

Vanha Venäläinen sanonta kertoo,että "turvallista ihmistä jumalakin turvaa"! Kuullostaa hölmöltä kun Suomentaa,mutta ymmärrätte varmaan tolkun ja opetuksen vai mitä ;)?

Nyt taidankin painua pikkuhiljaa pehkuihin nukkumaan ja lataamaan voimia launtaita varten :),ja tehkää tekin myös niin ;)!

Sitten ensi viikolla onkin yksi todella mielenkiitoinen uusi juttu mitä kokeilen,niin jännittää kyl pirusti onko mulle jumala suonut sitä lahjaa vai ei,mutta siitä ei sen enempää ennen kuin ollaan kokeiltu ;)!

Tämä uusi vuosi on kuulemma todella vaikea monelle ihmiselle,mutta voi olla myös todella antoisa..olen valmiina kaikkeen ja kohtaamaan pahimmatkin vaikeudet positiivisen mielin :)!

Vielä melkein unohdin sanoa tai enemmänkin toivottaa kaikille ortodokseille hyvää joulua,nimittäin vanhan juliaanisen kalenterin mukaan joulu on 7 tammikuuta ja tämän vanhan kalenterin mukaan aikoinaan kaikki muutkin kristityt juhli Jeesuksen syntymää..sitten katoliset ja luterilaiset rupesivat uuden kalenterin mukaan juhlimaan Jeesuksen syntymää..

Tämä on jollain tavalla väärin juhlia 24 -25 joulukuuta,koska hän on syntynyt 7 tammikuuta ja pitäisi juhlia sinä päivänä minä on syntynytkin!

No me ortodoksit olemme pysyneet siinä ja siitä olen ylpeä:)! Näin siis todella hyvää joulu kaikille ortodokseille ja sitä juhlistamme siis yhdessä mun syntympäivänä :)! On ilo ja kunnia olla syntynyt samana päivänä kuin vapahtajamme <3!

Näin ollen juhla on sitäkin suurempi,kun kahden suuren ihmisen synttärit on samaan aikaan ;) !

Heh..no niin,eiköhän nyt riitä taas :D! Jätän nyt teidät rauhaan ja palaan uusilla kujeilla ja uutisillla synttäreistä :)!

Nyt hyvää vielä kerran hyvää joulua ja nähdään taas <3!


И еще раз поздравлаю всех вас с рождеством христовым наступающим <3!


3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, vasikka, valehtelija, Lanzarote, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, ortodoksinen joulu, Uusi vuosi, kolari, rakkaus, club

Uuden vuoden meiningit ja tulevat synttärini <3!

Torstai 6.1.2011 klo 2:28 - Antti"the Tsaari"Kurhinen

img_0287.jpg

Heipsista rallaa rakkaat tämän vuoden puolella vihdoin :)!Olen pahoillani etten aikasemmin päivitellyt täällä mitään,mutta on ollut tosi kiirus ja samalla todella paha sairastuminen...eli myrkytys..mut siitä myöhemmin..

Nyt on vuosi 2011 ja uudet kujeet ;)!

Minä vietin uuden vuoden suhteellisen hillitysti ainakin aluksi,mutta sitten kun äidin kanssa oli vietetty uusivuosi,niin lähdettiin sitten siskon ja sen kavereidin kanssa Petroskoin suurimpaan klubiin.img_0288.jpg

Meillä onneksi oli pöytävaraus tehty ja saimmekin rauhassa istua ja juoda shamppanjaa ilman ryysistä :)! Paikka oli todella mukava ja hyvin tehty...3 eri tanssilattiaa ja mielenkiintoinen suunnittelu.

Silloin skumppaa ja rahaa ei paljoa säästelty,vaan laskimme että pöydössämme loppuvaiheessa olisi ollut noin 20 puolloa tyhjää skumppapuolloa. Hehee...ja kuntokin oli myös sen mukainen...eli hädin tuskin muistan miten pääsin himaan ja seuraavana päivänä en pystynyt nousee sängystä ylös :D! Että semmoista kun skumpalla vedetään kännit :D!

Sitte lisää tapahtumaa...

BB-Antti: ”Kasvoin ihmisenä!” – Hymy 

No mutta ei jaksa sen enempää uudesta vuodesta kun etukäteen siitä jo kaiken melkein kertonut ;)!img_0290.jpg

Monta päivää rankaa vodkan juomista ja tosi paha mahamyrkytys,siinä on tämän uuden vuoden saldo petroskoista :D! Ja tiestysti faijan mökillä käytiin äänisen rannalla <3!

Siellä saunottiin ja kävin tooodella pitkästä aikaa pilkkimässä...se olikin aikamoista pilkkimistä :D haha! Liitän tähän mukaan videot pilkkiretkeltä,niin tajuatte minkälaisia pilkin ammattilaisia me oltiin ;)! No siihen myöskin tietysti vanha kairo on osasyyllinen,kun tulosta ei kahdella äijällä meinannut syntyä puolentoista tunnin aikana perkule :D!

No,kaiken tämän ihanuuden näette neljältä lyhyeltä pätkältä videolta :D!

Sitten mökillä oli aivan liian ihana koiranpentu...se on kunnon sisukas venäläinen puppeli :D!Jo kuukauden ikäisenä ja noin söpönä se vaan elää yli 20 asteen pakkasessa mukisematta ja vikisemättä :))!Kunnon kuria jo lapsesta pitäen :)! Laitan kuvan siitä tänne <3! Se on kyl niin ihana palleroinen ettei mitään rajaa <3!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/909335

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/909334

Ja sieltä albumista löytyy lisää kuvia uudenvuodenvietosta yms.

img_0291.jpg

Sitten olikin sen jälkeen taas dokauspäivä ja sen piti ollakkin toiseksi viimeinen päivä Venäjällä ennen paluuta...no kuinkas kävikään...istuimme minä,mun siskopuolen miehen kanssa,sit sen 2 kaverin kanssa...yksi niistä oli miliisi ja suurella sydämmellä kertoi miten he hakkasivat porukkaa uutenavuotena ja heittivät putkaan ja hakkasivat siellä lisää..huhhuh mikä toveri :D! Siinä vodkaa juodessa ja tarinoite kertoessamme toisillemme humalluimme valtavastio ja kello oli paljon ja aamulla mun piti lähteä ajamaan ratissa Suomeen päin,melkein 1000km...kuinkas kävikään kun pääsin himaan umpikännissä nukkumaan..aamuyöstä herään siihen kun olen paskantanut housuuni :D!hyi saatana :D!haha! Nyt naurattaa,mutta silloin ei naurattanut kyllä :D! Onneksi tajusin unissani heti sen että housuun lorahti shaisset :D! Äkkiä juoksin vessaan vaihtaa kalsareita ja sen jälkeen pesee pyllyäni...sen jälkeen tajusin että mullahan on tosi huono happi ja heikottaa,sekä kymät väreet menee selkäpiitä pitkin :/! tajusin,myrkytys!!! noo,vedin ripulilääkettä ja jotian pientä vielä ja ajattelin että kyllä sitä pärjää ja lähdin ostelemaan kenkiä kauppaan...kaupassa kylmä hiki puski otsaan ja olin puolikuollut...menin mummin ja vaarin luo sanoo heippaa ennen lähtöäni Suomeen ja sinne jäin...mittasin kuumeen ja se pompsahti 38 asteeseen :/! Otin teetä ja jäin nukkumaan sinne,.hourin ja kousristelin nukkuessa...kello oli jo paljon ja silloin tajusin että ei ole mitään järkeä lähteä siinä kunnossa ajaa Suomea päin. Jos jotain sattuu niin se on moroo keskellä peltoa ja ei mitään...ja ajatus kyykkypaskasta Karjalan metikossa 20 asteen pakkasessa ei napannut :D!img_0292.jpg

Hädin tuskin jaksoin ajaa äidin luo takasin kun oli jo ilta...siellä join läkkeitä ja menin makuulle...hiki vaan puski ja tärisin...seuraavana päivänä oli pakko lähteä Suomeen päin mukisematta!! Miten siitä selviän...menin nukkuu ja aamulla olisi 7 herätys..kello 3 aikaan havahdun aivan järkyttävään kipuun ja tunne on kuin joku vetäisi puukolla vatsaan...kipu on aivan sietämätön ja en ole pitkään aikaan samanlaista kokenut...en pystynyt edes hengittää kunnolla!! Jouduin huutaa kivusta ja äiti heräsi ja kysyi mikä on! sanoin että nyt on kyl niin paha ettei mtiään rajaa! Se rupesi tekee kaikkia maailman rohtoja ja sekoituskia kun se on lääkärinä ollut mielisairaalassa aikoinaan ja tietää läkkeistä kaiken!

Olin jo valmis soittaa amulanssin ja äiti myös,mutta päätin kestää kivun ja mennä väkisin makuulle odottaa joko paranemista tai kuolemaa...en halunnut lähteä ambulanssilla..!

Ja kuin ihmeen kaupalla väkevät mutsin rohdot auttoi minua ja kipu vähän laski...sain unen päästä kiinni ja nukuin sen 2 tuntia ennen kuin piti lähteä ajamaan 1000km! Heräsin ihan järkkynä ja väsyneenä,kipujen kanssa,mutta ei niin pahojen kaa ja lähdimme siskoni kanssa ajamaan Suomeen päin...onneksi samaan aikaan lähti ajaa faija ja sen vaimo omalla autolla varmistukseski että jos mulle tulee paha olo ja en pysty ajaa...

No mutta hyvin kaikki hyvin ja selvisin himaan asti vain ainoastaan huoltsikoilla pysähtymisillä ja nopeilla vessakäynneillä,kipu oli asiallista..on noi venäläiset lääkkeet kyl jykeviä :D!

Eli tämmöinen tapaus sattui meikäläiselle nyt...en toivo tätä kellekkään ja oikeesti tuota kipua ei voita mikään...

Nyt ollaan keräilty voimia ja olenkin jo paremmassa hapessa :)! Sopivasti paranin synttäreitäni kohti :)! Eli tämmöiinen reissu se ;)!

Eli kaikki vallan mahtavasti,tuota pahaa myrkytystä lukuunottamatta...ja ties mstiä sekin tuli,kun tuli syötyä ja juotu kaikenlaista ja kymmenillä eri vierailla...kun joka paikkaan kun tulee niin tarjotaan safkaa ja ei voi kieltäytyä hyvän tavan mukaan maistamasta..

Mutta ei siinä mittää,elämä jatkuu ;)!

 

Ja nyt taas mun synttäreihin :)!

Niistä olette jo aiemmissa blogeissa lukenut ja jos ette,niin käykäähän klikkaamassa ittenne mukaan...

Ja niistähän te kaikki tiedättekin jo,mutta laitan varmuuden vuoksi linkin näihin supertapahtumiin joihin toiseen,eli aamusynttäribileisiin voit myös osallistua :)!Lukekaahan tarkkaan ja kunnolla alla olevasta linkistä!!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2011

Ja siellä mun kutsaribileissä aikasemmin,niin esiintyy superstrippari kauneammalle osapuolelle jossain vaiheessa iltaa ;)!Käykäähän lukemassa aiempaa blogiani niin voitte tutustua illan urhoon ;)!

Tervetuloa kaikki naiset siis katselemaan herkkupaikkoja ;)!hehee...saattaa vaikka nakkikin vilahtaa ohi suun ;) :D haha!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2010/12/31/153

Jeesh..olen pahoillani jos blogi on sekava,mutta kirjoitin sen todella nopeasti hutaisten,muttaa lupaan ensi viikolla kirjoittaa paremman blogin mun menneistä synttäreistä ja muusta :)!

Tänään kävin taas leikkaamassa supertukan Sigellä salon uniquessa itiksessä <3! Laitan kuvia kuvioista taas ;)!

Käy itekkin leikkaamassa itelle huippumuodikas tukka ja ole vähintäänkin yhtä kaunis tai komee kuin minä ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/paakoppatukkakuvioita3/

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=23&lang=fi

Jeesh...

Ja huomenna sitten mennään kokeilee ensimmäsitä kertaa ruiskurusketusta salon fenixistä tuttavan lahjana :)! katsotaan miten kestää melkein joka päivä saunassa käyvällä ihmisellä...

Käy tsekkaa

http://www.salonfenix.fi/10

Mutta nyt ei muuta kuin oikein hyvää loppiaista kaikille ja me palaamme taas ensi viikolla astioille kun julkaisen villit kuvat synttäreiltäni ;)! she on smoroo <3!

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozav, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, uusi vuosi,

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille :)!

Perjantai 31.12.2010 klo 21:32 - Antti Kurhinen

Heipparallaa täältä suoraan Petroskoista rakkaat :)!

Oli vaan pakko kirjoittaa teille pikaiset uutiset ja kertoa että yksityistilaisuudessani syntymäpäivänäni 7 tammikuuta  esiintyy kauniimman osapuolen edustajille miesstrippari taiteilijanimellä Mr.Alex ;)! Vaikka sen onkin minun juhlani,niin en unohda teitä naisia ja haluan että viihdytte ;)!

Lisätietoja löytyy alla olevasta linkistä

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2011 

alex_low1.jpg 

 Jeesh,eli toi kuuma kolli vetää teille kunnon shout sitten tyddelit ;)!Eli kannattaa olla ajoissa paikalla ;)!

 

Sitten nopeasti pakko mainita nyt tuosta uudesta Hymyn jutusta ,Missä ex-vaimoke tilittää ummet ja lammet potaskaa todistamatta yhtään asioita! Sama kun minä sanoisin potaskaa että se vetää jotain  "jauhoa" aina viikonloppuisin laihduttaakseen...;)!heh...vähän sama juttu...mut mä en niin väitäkkään niin,.krhm...:D!ööö..

Että tsemiä vaan...toivottavasti nuppi kestää...mutta aika heikolta näyttää noiden tempauksien jälkeen kyl...aijajjai...kannattaisi katsoa peiliin ja tajuta että kohta olet aika rappiolla...

Mutta te tiedätte,että kun yleensä nainen jätetään niin hän tekee ihan mitä vaan ja kertoo ihan mitä vaan, jotta saa loukattuihin tunteisiinsa lääkettä ;)! Varsinkin todella psykottisella ja tulisella luonteella varustettu nainen! Ja kaiken lisäksi sen miten se yleensä on kun varsinkin todella huonolla itsetunnolla varustettu nainen jätetään...

Siinä on lopputulos mitä voitte lukea tammikuun Hymystä..

Naurattaa pirusti vaan koko homma kun epätoivoisena yritetään suolata toiselle kun tietää ettei voi enää saada mua..

Enempää en jaksa nyt täältä Venäjältä kirjoittaa ja lukekaahan edellinen blogini niin ymmärrätte mitä tarkoitan epätoivoisilla yrityksillä saada edes jutella mulle...,heh..voi raukkaa tosiaankin...

Sääliksi käy ja nyt meni jopa viimeinenkin kunnioitus,vaikka edellisessä blogissani vielä siitä sanoin...

Ei tässä muuta nyt kun kohta alkaa ilon juhla,eli UUSI VUOSI ja me käännämme nyt hymyn korviin ja vaihdamme aihetta ;)! 

Nyt menen valmistelemaan itseäni uuteen vuoteen ja toivonkin kaikkee parasta teille kaikille rakkaille ja olkoon uusi vuosi todella paljon parempi kuin tämä mennyt :)!

Äskön vaan oli aikamoinen farssi tässä kun koko kerrostalosta vedettiin sähköt poikki ja olimme juuri yli tunnin ilman sähköjä kokonaan kynttilänvalossa :D! Tämmöistä voi sattua venäjällä aina silloin tällöin,koska venäjällä kaikki on ennaltaarvaamatona joskus ;)!

Nyt jo naurattaa,mutta ei vähän aikaa sitten naurattanut,kun pinna kiristyi ja saimme keskenämme hirveen riidan aikaiseksi...huusimme siskon kanssa varsinkin toisillemme kurkut suorina ja loukkaisimme toisiamme..molemmilla melkin itku silmillä menimme toisiin huoneisiin..hetken pohdinnan jälkeen onneksi sisko on kasvanut ja pyysi anteeksi,koska oli tosiaankin tois väärässä ja huusi mulle...ja minä kun yleensä kun muistaa mut pari vuotta sitten niin en olisi ikinä antanut anteeksi noita sanoja,niin annoin koska pitää osata antaa anteeksi...saimme sovinnon ja samaan aikaan sähköt tuli takaisin :))!tämä oli kuin jumalan testi meille tähän vuoden loppuun ja suoriuduimme parhaan mukaan <3! Olemme kasvaneet ihmisinä ja persoonina molemmat valtavasti tämän kahden vuoden aikana...tässä parissa vuodessa on ihan liikaa tapahtunut hyvää ja pahaa ja se on opettanut tosi paljon..

Kaikki tämä vahvistaa vaan eteenpäin ja tietysti kadun monia tekoja,mutta niitä ei saa tekemättömiksi,mutta ainakin tulevaisuudessa samoja en enää tee...

Olkoon seuraava vuosi kaiken tämän vastoinkäymisten jälkeen todella kehittävä...pakko saada vihdoin toimimaan kaiken ja tiedän että se tulee onnistumaan,vaikka kuinka sitä yritettäisiin pilata..minulla ei ole mitään menetettävää vaan ainosastaan voitettavaa tulevassa vuodessa ;)!Jotenka varokaahan vaan kaikki ketkä tulette mun tielle elämässä...;)!

Nyt istumme kohta viettämään vanhan vuoden kaikki mennet tapahtumat ja kilistämään menneet pahat taakse ja toivottaa uudet kujeet uudessa vuodessa ;) <3!

 

Eli vielä kerran oikein mahtavaa uutta vuotta kaikille ja nähdään rakkaat ensi vuonna taas <3!

Palataan taas uusin kujein ;)!

 

Antti The Tsaari Kurhinen :)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozav, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, tarja halonen, eduskunta, hutsut, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, uusi vuosi, petros

Viime viikonloppu Pietarissa,tärkeä tiedotus ja uusi vuosi!

Keskiviikko 29.12.2010 klo 1:24 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

 

 

Hastala manjana rakkaat:)!

 

Joulu tuli ja meni :)! Kaikilla omalla tavallaan ja jollain jopa oikein erikoisella tavalla :D!

Meillä se meni varsin leppoisasti chillaillen Pietarissa koko viikonlopun :)!

Lähdettiin tossa perjantaina alkupäivästä sinnepäin ajelee ja illasta oltiin siellä jo :)! Kerettiin hyvin vielä chillailla illalla meidän lempipaikassa Gammassa Nevskij prospektilla! Paikka on aivan loistava seurustelulle,eli sosiaaliselle kanssakäymiselle :)! Ihmiset ovat tosi sosiaalisia ja nytkin kun tulin tonttulakki pässä sisään istuttiin pöytään,niin kaksi tytteliä rupesi hihittää ja sitten yski kysyikin minulta että saako pukilta toivoa lahjoja :D! haha! Ja ne oli ihan siis tosissaan,eikä leikillään :D! Siinä ihmeissäni sanoin joo ja samaan aikaan mimmi rupee raapustaa hirveetä stooria lappuun,että"hei pukki olen ollut tosi kiltti ja haluaisin lahjaksi Ford Carraleron"tai ainakin sinne päin se oli...haha!Hitto me revettiin kaverin kanssa ja samaan aikaan näytin heidän pöytään peukkua,että"tottakai" ja mimmi repee riemusta ja kiittää :))! Samaan iakaan se rupee kovaan ääneen kaveriaan myöskin patistaa,että ennen kuin lähetään niin toivo sinäkin hei pukilta jotain,kyl sääkin tarvit varmaan ainakin sen uuden auton :D haha! Ei hittolainen että oli kyl nauramista :D! siinä muutamia lauseita vaihtaen he lähtivät ja fiilis tosi iloisena me jäimme sinne polttelemaan meidän"Sishaa maidolla" ja nauttien ihanista juomista ja ympäristöstä :)!

Naiset on mitä kauniimpia ja pää kyllä pyörii kun väkkyrä siinä istuessa :D!

Tämänkin reissun aikana taas tuli nähtyä semmoisia prinsessoja mitä täällä kuuna päivänä nää koskaan...huhhuh!

Naiset siellä tosi sosiaalisia ja ihan erilainen käytös kuin täällä...psitää kyllä puheillaankin niin solmuun että oot siinä suu auki että mites tässä nyt tällei kävi :D!

Kyllä sitä vaimoa täältä pitää ruveta pikkuhiljaa etsimään :)! Ei tässä nyt koko elämää kuppaa olla ja toivonkin että astuisi nyt se oikea mun elämään vihdoin  perkule niin pääsee uutta kaunista vaimoa tuomaan ;):D!

Kauniiden naisten lisäksi Venäjällä on maailman parhaimpia sirkuksia,missä pääsin vihdoin lapsuuuden jälkeen käymään <3! Oi ku se oli niin ihanaa nähdä kaikki ne elukat kun karhu pelaa sokkelopeliä kuin ihminen konsanaan ja iso hylje vetää breikdancea :)!Huhhuh mitä kaikkea saa opetettua eläimille jos tarpeeksi haluaa ja osaa! Tämä ohjelma oli painotettu pelkästään eläimiin tällä kertaa ja saimmekin nauttia kaikista mahdollisita elukoista ja niiden taidoista :)!

Laitan teille linkin sinne sirkukseen,jos joskus itse eskytte Pietariin ja haluatte mennä katsomaan :)!

http://www.circus.spb.ru/en/

Suosittelen oikeesti lämpimästi kaikille sirkusta <3! Katsokaa valmiiksi netin kautta milloin mikä ohjelma alkaa ja matkan aikana käykää ihailemassa :)!

Tänään sitten luin todella surullisen uutisen aiheesta...olin todella hämmästynyt ja surullinen kun luin tämän...

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Tragedia%20el%C3%A4intarhassa%2050%20el%C3%A4int%C3%A4%20kuoli/art-1288358774565.html

eli heti seuraavana päivänä meidän jälkeen...todella surullista ja kun niitä eläimiä katsoi siellä ja näki miten taitavia ne oli niin riemu oli suunnaton,mutta nyt kun on lukenut että moni niistä on kuollut,niin selkäpiitä oikein karmii ://! Levätkää ihanat pörriäiset rauhassa...olitte mahtavia <3!

Muuten viikonloppu,eli Suomen joulu meni todella leppoisasti ja lataankin tänne muutamia videoita mitä nyt onnistuin ottamaan...

 

Palataan rakkaan taas <3!

 

 

 

 


 

Suomen laki ja miten se käytännössä toimii

 

 

Sitten haluankin siirtyä ihan eri aiheeseen ja tämän haluan selvittää kaikille teille ja ex-vaimolleni myös lyhyesti,mutta että varmasti menee perille!

Eli tässä on ollut aikamoista soppaa muutamat päivät...

Kaikki alkoi siis ihan naurettavasta asiasta kuin siitä että juuri ennen kuin olin lähdössä 24 päivä joulukuuta Pietariin,soitettiin viihdeuutisista ja kysyttiin miten vietän jouluni kun monelta muultakin julkisuuden henkilöltä sitä kysyttiin..vastasin siihen että Pietarissa ja en juhli kun olen Venäjän ortodoksi ja minun jouluni on 7 tammikuuta..Sitten sen jälkeen kuului kysymys että mitäs mieltä olet tämmöisestä uutisesta?

Antti Kurhinen miljonäärin tarjouksesta Hennalle: Pitäisikö itkeä vai nauraa? - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

No siihen vastasin  puoliksi vitsillä että "aijaa,että pitäsiköhän itkee vai nauraa" ja sitten nauran koska se oli vitsi,mutta toimittaja otti sen taas otsikoksi..! no ei voi mitään ja ei se ole edes  pahaa tarkoittava...

Sen jälkeen kerroin miten voi sattua ja tiedän itsekkin monta mallityttötapausta,missä tarjotaan kaikenlaista ensin ja sitten kun ollaan nussittu suoraan sanoen,niin lupaukset häviää...eli halusin vaan varoittaa,enkä vittuilla!! Asian kyllä ymmärtää jos lukee kunnolla jutun alusta loppuun...

Hennan tuntien sillä on jo varmaan pelkästä otsikosta jo korvista noussut höyryä ja kuin raivotautinen ruvennut riehumaan ja soittelee maikkarille tämmöisiä!

Henna Kalinainen vastaa Antille: Lopeta asioihini puuttuminen! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Tuohon vastaan lyhyesti,että sun asiat ei kiinnosta pätkän vertaa mua vaan jos nyt vahingossa kun seuraan uutisia niin pulpsahtaa joku uutinen neidosta niin ehkä saatan lukaista sen...tässä tapauksessa minulla KYSYTTIIN MIELIPIDETTÄ ASIAAN JA VASTASIN TÄYSIN HYVÄLLÄ TAHDOLLA JA REHELLISESTI! Yritä ymmärtää että en halua sinusta Henna yhtään mitään ja en puutu sun asioihin yhtään!!!Lopeta se liiottelu ja katsohan peiliin!!! En tarvi sinulta yhtään mitään enkä ottaisi edes vaikka tarjoaisit!!Minulla on aivan omat tulevaisuudensuunnitelmat sun julkisuus ei mua hyödytä yhtään kun ihan samalla tavalla mulla on sitä!! Ei susta ole mulle mitään hyötyä,usko jo ja älä luule itsestäsi liikoja!!Toi on niin naurettavaa sanoa tällä hetkellä!

No mutta...lisää tulossa...lukekaahan tarkkaan...

Ja eihän se riittänyt neidolle vaan menee raivopäissään päivittelee facebookkiin siitä että hakee mulle lähestymiskieltoa :D???Mistä hyvästä :DDD?En ole ollut lähelläkään Hennaa missään!!! Kuulin siitä vasta eilen kun multa ruvettiin kyselee facebookissa chatissä etttä ahdisteletko sinä Hennaa?? olin ihan ymmälläni että täh?? Mitä hittoa neito on taas keksinyt kun olin ollut poissa viikonlopun Pietarissa!

Mistä hakee lähestymiskieltoa kun en tiedä edes missä neito asuu ja en ole kertaakaan tavannut neitoa tämän muutaman kuukauden aikana kuin vahingossa yöklubilla,ja silloinkaan en edes ole lähellekkään mennyt vaan mennyt aina mahdollisimman kauas pois! Toista voin sanoa sinusta Henna,joka seurailee mihin klubiin meen ja mitä teen!

Jos jollekkin voisi sanoa että päästä irti jo,niin sinulle ja lopeta se mun sivujen kyttääminen ja minun seuraaminen yöklubeihin...ja minä en sinulle ole kertaakaan soittanut vaan sinä olet ja viimeksi juuri edellisenä iltana eli 23 päviä joulukuuta illalla! Olin yhden neidin kanssa leffassa ja huomasin että mitäköhän hemmettiä Henna haluaa ja sitten leffasta päästyä soitin hänelle takaisin ja kysyin että onko jotain sattunut kun soitat minulle...? Vastaus oli.."ööh,ajattelin kysästä sinulta viinaa,kun olin tos keskustassa ja kaupat meni kiinni ja tarvitsen tosi paljon"..siihen vastaan että oletko tosissas vai onx tää joku suuri vitsi?? Tähän Henna vastaa että ei...no siihen vastaan että oletko sekasin ja älä ikinä kysy multa tommosia! Kysyin että olisko tässä jotain muuta kyseessä ja siihen sain luurin korvaan...soitin takasin ja sanoin älä länttää luuria ja sanoin ei millään pahalla mutta älä vaivaa mua enää ja toivotin hyvää joulua ja ylipäätään kaikkea hyvää elämässä!Ja niin sain takasinkin! Thats it!! Ja tuo on kaikki täysin totta vannon kautta jumalan ja jeesuksen,sekä oman äidin!!En vannoisi tämmöisiä asioita varsinkaan äitini nimeen jos ne ei olisi totta!!!

Sitten seuraavana päivänä tulee tuo soitto maikkarilta,sitten Hennan raivoaminen ja sitten tuo Hennan uutinen maikkarilla...no eihän siinä mittää jos se olisi jäänyt siihen..mutta kun ei ja neito päättää sitten oikeesti loukata ja oikein tyhmällä tavalla!Tekemällä rikoksen josta on kaikki todisteet mustaa valkoisella!! Eli haukutaan twitterissä viintrokariksi,lyöjäksi ja sitten kaiken lisäksi vielä syytetään että kävisin maksullisissa naisissa!!!Siis onko järkee päässä yhtään??Oletko tuomioistuin että voit tuomita?No tottakai sadat mediatahot seuraa julkisuuden henkilöitä twitterissä ja muissa sosiaalisissa medioissa! Tästä Hymy tekee uutisen,mutta fiksulla tavalla jättää nuo haukkumasanat pois,koska niistä ropsahtaa jopa törkeä kunnianloukkaus muuten! Eli periaatteessa Hymy tekee siitä koko Suomen edessä julkisen kunnianloukkaksen viittaamalla uutisessaan että "Henna päivittää omassa twitterissään" eli tämä uutinen...

Henna raivoissaan Antille: ”Lopeta jo!” – Hymy

Tuon jälkeen tottakai kaikki menee lukemaan Hennan twitteriä ja samalla syntyy törkeä kunnianloukkaus,koska tämmöisistä asioista jos ei ole tuomittu tai poliisin pidättämänä oltu,niin ei saa julkisesti haukkua tai sen on vakava RIKOS!!Törkeä kunnianloukkaus!!!Ymmärrätkö sinä Henna Kalinainen?? Varmasti nyt ymmärsit taas kun tyhmä raivosi on laantunut ja muistat miten joulukalnerissamme kävi ja ollaanko siitä rosiksella nyt,häh??Ei tarvitse varmaan enempää kertoa...Niin,hups,mitäs tuli tehtyä vai? Eikä tämä ole minun suustani pelkästään,koska en kirjoittaisi siitä jos en olisi oman lakimieheni ,joka on varatuomari myöskin kanssa asiasta tarkkaan keskustellut ja saanut varmistuksen että kyseessä on täysin selvä kunnianloukkaus!!Ei ole epäilystä enää mitä missäkin!Haluatko lisää makseltavaa ja lisää velkaa jonon perälle ulosottoon vai?Ei ole minun mielestä fiksua jos haluat tulevaisuutta rakentaa...!!!

Minä en ole viinatrokari,lyöjä kunnes oikeus todistaa ja tuomitsee!!Ja maksullisissa naisissa en käy kun olen tarpeeksi komee saamaan ilmaiseksikin ja sitä myös saan koko ajan!

Ja se että sinulla on joku ihana,niin olen todella onnellinen sinun puolesta ja toivottavasti se ihana ohjaa sinut oikeille raiteille ja pitää susta huolta...kyllä minullekin se ihana tulee ja on paljon erilaisia ihania tullutkin vastaan,mutta kun ei tarpeeksi ihania että vakavaa suhdetta voisin aloittaa...aikansa kaikella...

Kirjoitinkin twitterissä julkisesti Hennalle että kannattaa miettiä mitä heittää tuolla suustaan ja on hilkulla etten mee tekee susta rikosilmoituksen!!!

Esimerkiksi tässä uutisessa sinua ei loukata mitenkään ja syytetä mistään asiasta,koska nimittäin Kaalinainen ei ole haukkumista vaan on vaan sattunut minulla kirjotusvirhe ja Kaalinainen ei ole syytös jostain vakavasta asiasta,kuten viinantrokaaminen!Voit kysyä taaskin lakimieheltä ;)!

Antti haukkui Hennan: Kaalinainen! – Hymy

Ymmärrätkö eron?? Jos et,niin hanki itsellesi vihdoin hyvä lakimies joka neuvoo sinua mitä voi sanoa ja mikä on kunnianloukkaus ja mistä saa mitäkin..samalla tajuat ettei tämä oikeussyteemi toimi miten luulet vaan asiat on todistettava viimeistä pilkkua myöten rikosasioissa,ennen kuin voit tuolla huudella kaiken maailman sontaa!!Minäkin voisin tässä keksiä että teet jotain semmoista mistä on laissa määrätty rikokseksi ja kirjoitella julkisesti joka sosiaaliseen mediaan! Syytehän minulla siitä napsahtaisi jos neito vaan tekisi rikosilmoituksen ja todisteetkin kaikki on mustaa valoisella niin ei pääse kuule pakoon!

Eli nyt kaiken tämän jälkeen mietin koko päivän eilen ja tänään että miksi näin?

Mutta silti tällä hetkellä tein päätöksen ja jätän asian vielä sikseen...eli "annan olla toistaiseksi" Suomen kielellä lausuttuna!! Ja tämä on ainoastaan sen takia koska haluan että tajuat ilman sitäkin mitä voi sanoa ja mitä ei,sekä sen takia ehkä että silti kunnioitan sua jonkun verran menneestä suhteestamme ja en oikeestikkaan halua sinulla pahaa...en oikeesti,kun rauhassa istut itsekkin ja mietit asioita,sekä kurkistat ihan vaan vähäksi aikaa menneisyyteen niin tajuat etten ole paha ihminen jos minulle ei ole paha...etkä ole sinäkään...Tässä taistelussa ei ole voittajia,vaan ainoastaan häviäjiä,yritä ymmärtää sen jo..minä voitan tämän oikeudenkäynnin,mutta mitä paskaa me joudumme käymään läpi taas...haluatko muka sitä?

Ja nyt vihdoin...Jos tämän jälkeen vielä tulee ongelmia ja kunnianloukkaaminen jatkuu,niin sitten joudun tekemään rikosilmoituksen ja tapaamme raastuvassa...

Eli fiksuin vaihtoehto on...

 Nyt siis minä unohdan sinut ja sinä minut,ja en yritän olla vahingossakaan kommentoimatta sun "asioitasi"jos joku kysyy, ja en todellakaan enää edes varoita asoista kun kiitokseksi saa paskaa niskaan vaan...sama pätee suhun myös sitten...

Tämän kaiken kirjoitin täysin ilman vitsiä ja tosissani...

Toivotan silti kaikesta huolimatta sinne Keravalle hyvät uudet vuodet ja toivottavasti se tulee olemaan ilman että me olemme missään tekemisissä toistemme kanssa paitsi jos pakkotilanteissa ja eläkäämme rauhassa :)!

PISTE!!!!

 

 


 

 

Jeesh!huomenna sitten on hammaslääkäri ja sitten matkaan kotikaupunkiini Petroskoihin,missä vietän minun uuden vuoden taas rakkaan perheeni kanssa <3! Siellä on ihmiset ketkä rakastaa minua aina ja kaikista virheistä ja minun oikuista huolimatta <3!

Harmi että asumme näin kaukana toisistamme,mutta voisi olla pahemminkin,niin kuin moni asuu Australiassa ja toinen Suomessa..silloin ei ihan noin vaan mennä autolla tapaa sukulaisia vaan täytyy varata aikaa ja rahaakin pitää olla lennellä semmoisia matkoja...

Mutta onneksi mulla on se vajaat 1000km ja kotona ollaan mamman sylissä <3!hehee...

 

Ei muuta kuin toivotan teille kaikille oikein hyvät uudet vudet näin alustavasti jo ja olkoon tämä tuleva "Pupun"vuosi paljon parempi kuin mitkään edelliset <3!

Mennyt vuosi oli muutoksia ja murheita täynnä todella monella ihmisellä,kuten minulla...yhtä asiaa lukuunottamatta..että valmistuin liiketalousopistosta vihodin viimein :)! She onkin yksi ainut piristävä asia menneessä vuodessa..

Ja muistakaahan kaikki vanhan sanonnan,eli "miten vietät Uuden vuoden niin siten vietät sen koko vuoden",eli muistahan olla kiltisti ja hyvässä seurassa niin vuosikin tulee olemaan iloa ja onnea täynnä ;) <3!

Ei muuta kuin palaillaan joko ensi vuonna tai ehkäpä jos en ole laiska niin kirjoitan vielä Petroskoista teille uudenvuoden onnittelublogin tänne ;)!

С новым Годом Любимые <3!

Pus pus <3!

 


         

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, tarja halonen, eduskunta, hutsut, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, jrikos, suomen laki, isoroba, pietari, uusi vuosi, petros

CLINIC NYE with SUPER8 & TAB, ORKIDEA perjantai 31.12.2010, 22 - 04,

Maanantai 27.12.2010 klo 13:29 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Päivää päivää kaikille :)!
Nyt kerron teille sensaatiomaisista uudenvuodenbileistä,joita ette voi jättää väliin mistään hinnasta ;)!
Tätä parempia bileitä ei koko Suomessa uudenavuotena ole :)!!! huuhuh!!
http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=20459

Eli Clinic tarjoilee uudenvuoden klubbaajille Fredan Tivolissa kattauksen, josta kotimaisella lineupilla on vaikea laittaa paremmaksi! Päästagella puikoissa juuri uuden albumin työstäneet Super8 ja Tab, jotka keikkailevat ulkomaan keikkakiireiden takia Suomessa erittäin harvoin.

Täydellisen uudenvuoden vastaanoton toisena pääkokkina on dj Orkidea. Hänellä jos kenellä on kokemusta uudenvuoden hypnoosin nostattamisesta vuosien ajalta, eikä vähiten viime vuoden 23h setin ansiosta, joka on painunut historian kirjoihin ja aiheuttaa edelleen kylmiä väreitä

Päästagen Super8:lle & Tab:lle sekä Orkidealle lämmitelee YleX:stä ja Miscin leiristä tuttu konemusiikin monitoimija Orion.

Pienemmällä stagella mennään tech housen ja teknon merkeissä, kansaa viihdyttämässä Clinicin residentti Paul Easy, After Hoursin Milla Lehto sekä Visions Collective. Kolmannella stagella puikoissa alkuillasta Flink ja sen jälkeen Denis Vakulin & Zwek.


Ja ei uusi vuosi tähän pääty, vaan bileet jatkuvat Playgroundissa klo 05 alkaen ja kestävät klo 15? klo 18? klo 22 asti? Loppumisajankohta riippuu täysin siitä miten väki jaksaa juhlia, Pleikkarista on luvattu pitää ovet auki vaikka iltaan asti :).
Viimeiset kaksi vuotta joka sunnuntai aamuväkeä hypnoottiseen tanssitunnelmaan saattaneet After Hours sekä Aftherapy nimittäin yhdistävät voimansa. Lisäksi keitokseen heitetään vielä viime uutenavuotena legendaarisen 23 tunnin keikan heittänyt Orkidea. Tällä kertaa tosin "vain" 3 tunnin undergroundin jacking setin kanssa. Hänen lisäkseen tanssilattiatunnelmaa luo After Hoursin ja Aftherapyn residentti. Suomen aamubailujen ehdoton ykkösnimi Paul Easy. Tällä kattauksella ei luulisi kenekään jäävän kylmäksi.

Luvassa on lisäksi liuta muita DJ:tä, jotka tanssittavat kasvojenkohotuksen saaneen Playgroundin tanssilattioilla pitkälle vuoden ensimmäiseen päivään, lisäksi yläkerran chillissä voi lepuuttaa jalkoja jos kunto ei kestä koko tanssimaratonia.
Näin siis mennää uutena vuotena ja toivon että te kaikki saavutte paikan päälle juhlistaa tätä tulee "Pupun" vuotta ;)! Olkaamme siis kuin pupuja ja nykikäämme vähintään samalla tavalla tuolla Tivolissa uutenavuotena ;)!
Palataan myöhemmin toisen blogin kanssa,missä kerron tästä menneestä Pietarin reissusta ja muitakain kuulumisia ;)!
Pus pus <3!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Clinic, Bb-Antti, Anttikurhinen, super8&tab, orkidea, fredan tivoli, uusi vuosi, uuuden vuoden bileet, afterapy, hyvää uutta vuotta,

Melkein vuosipäivä,mutta onneksi näin kuin vielä myöhemmin vielä huonommin ;)...

Lauantai 20.11.2010 klo 21:51 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

juttu_hesarista.jpg

Hei vaan rakkaat ja ei niin rakkaat!

Nyt kirjoitankin blogia aiheesta mikä on aika kipee ja ehkä olisi pitänyt jättää väliin...Mietittyäni kummiskin päätin kirjoittaa,koska olihan tämä sentään yksi elämäni suurimmista asioista mihin ryhdyin ja koin!

Oli meidän välit sitten minkälaiset tahansa Hennan kaa niin silti nyt kirjoitan tämän...

Ja tässä vaiheessa voin sanoa sen verran että en todellakaan haikaile kenenkään perään tai muuta,vaan ainoastaan olen ihminen jolla on tunteita ja haluun vaan kertoa niistä...Kun viime yhdessä blogissa joillekkin jäi epäselväksi ja luuli että haikailen Hennan perään,niin en todellakaan! Olen kummiskin fiksu sen suhteen ja haluan päällisin osin säilyttää muistissa hyvät asiat,eikä pahat...toisin kuin eräät,mutta mehän nyt olemme jokainen persoona ja käymme erovaiheet omalla tavalla läpi...

Toiseksi...on vaan niin turhaa tuhlata aikaa esittämällä toiselle että kuinka hyvä toinen on ja näyttää sitä mitä ei oikeesti ole...mä en jaksa tommoista ja toivottavasti sinäkin sen ymmärtäisit..Onko järkee suolata toisillemme? Kuka siitä hyötyy?Sinäkö Henna?No et todellakaan,enkä minä...lehdet kylläkin..ymmärrä jo,jos sinä teet mulle paskaa,mä teen takasin ja muut nauraa ja nauttii ;)!"Henna Haukkui"ja"Antti vastasi"tämmöistäkö suunilleen paskaa haluut jatkossakin käydä lehtien kautta vai?

Eli tämmöisiäkö uutisia haluut jatkossakin?:

Henna Kalinainen rötkötti pikaruokaravintolassa sammuneena- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

BB-Hennan murskaava vastaisku ex-miehelleen Antille! – Hymy

On aika naurettavaa,mutta tämmöiseksi se on mennyt näköjään valitettavasti..

Ja muista se vanha sanonta"Jos laiva uppoaa niin uppoat sen mukana" ja sä tiedät sen mitä tarkoitan...

Mutta joo,se on sun päätös ja muistahan vaan mitä sulle sanoin ja mieti tarkkaan mitä teet ja mitäs siirtoja kannataa tehdä ja mitä ei...mä olen omani elämäni valinnut ja sitä jatkan ja yksi ainut neuvo,älä astu mun varpaille ja anna mun elää omaa elämää niin kaikki on hyvin ja minä annan sun elää omaa elämää :)....!

Mutta nyt silti muistelen kaikesta huolimatta tätä päivää...hyvällä silti enimmäkseen :)!

Kyllä...21 päivä olisi ollut meidän hääpäivän vuosipäivä,tai onhan se silti ja pysyy,ainoo vaan että me ei pysytty yhdessä ja sille ei voi mitään ja parempi niin kuin oltaiosiin tajuttu vielä myöhemmin ettei sovita toisillemme...

Aika on kummiskin ollut todella värikästä ja on niitä hetkiä mitä on hauska muistella ja on mitä kauhulla muistella...mutta silti,hiton värikästä ja loppupeleissä siistiihän se oli :)! Ollaan ainakin se villein puoli käyty läpi ja voi sitten seuraavassa suhteessa miettii miten käyttäytyy ja miten elää ;)!

Muistan kuin eilisen kun vuosi sitten hössättiin kuin viiemeistä päivää ja paniikki oli valtava! hääpuvut,sormukset,kanpaukset,kaikki mediajuttujen suunnittelu,siis apua mikä stressi oli :D!

Olimme tekemässä historiaa!!Siis maailman Bb-talon historiaa ja meitä näytettiin ympäri europpaa ja maailmaa kun menimme naimisiin :)!

Ja nyt ihan rehellisesti minä ainakin tunnustan että emme olisi menneet ikinä naimisiin jos se ei olisi historiaa ja että siitä meille molemmille olisi hyötyä tulvaisuuden suhteen! Kyllä!Mitä siinä on hävettävää? Rakkaus on rakkautta ja se ei muutu mihinkään siitä onko nimi paperissa vai ei,ollaanko naimisissa vai ei..

Monet kritisoi meitä silloin siitä että teemme sen rahan ja median takia,mutta niin tekisi moni muu jos sama tilaisuus olisi tarjoutunut hänelle! Kyllä sitä on helppo haukkua ja kritisoida kun itse ei ole ja ei saa mahdollisuutta samaan!

No mutta joo,.se on ollutta ja mennyttä,ja siitä nyt on enää turha edes puhua! Ainoa asia kummiskin on se,että kyllä sitä silti todella haikein fiiliksin muistelee miten sitä hössäsi paniikissa,astui taloon,vihkiminen,ulosmeno,kaikki!!Siis aivan unohtumaton kokemus,mitä en siltikään sitä vaihtaisi mihinkään,vaikka näin loppupeleissä on käynytkin näin...ja tuskinpa Hennakaan tätä muistoa vaihtaisi mihinkään vaikka vihaakin mua hieman,mutta ihan turhaan koska minäkin voisin vihata monesta syystä,mutten sitä tee..ei se mua auta vaan raastaisi sydäntä...sen opin jo silloin loppukesästä kun ensimmäinen eromme tuli...

Voi vitsi kun aika menee nopeasti..nämä kaksi vuotta on mennyt niin nopeasti ja niin paljon kaikkea ollut täynnä,ettei tajua edes...

Mutta viimeistään nyt,tämän muiston jälkeen käännämme sivua,eikö niin? Unohdetaan pahimmat menneet ja mennään uusilla eväillä eteenpäin...ihan sama meneekö hyvin tai huonosti kummallakaan meistä,pääasia ettei sotketa mitään menneitä enää tulevaisuuteen ja unohdetaan toisemme :)!Eikö niin?

Jos me ollaan päästy yhteisymmärrykseen,niin mä en toivo mitään muuta kuin kaikkee hyvää sulle ex-vaimo ja  ja toivottavasti toivot samaa mulle :)!

Tässä muuten huomasin helsingin uutisissa huomasin  kirjoituksen jossa psykoterapeutti kertoo nykyajan ihmisistä ja miten he ratkaisevat parisuhdeongelmansa,no avioerolla :D! Ja kun luin tuon,tajusin että tuohan on täysin totta ja rimmaa meidänkin kohdalla!

(Laitan liitteenä tähän jutun ja toivottavsti saatte siitä selvä,kun vähän suttuiselta vaikutti).

"Vastuutunto toisesta ihmisestä, joka kuuluu oleellisena osana avioliittoon,ei enää kiinnosta suomalaisia. Itsekeskeisyys avioliitossa näyttäytyy niin,että usein aviopuolisot kokevat,että heillä on vain oikeuksia, ei velvollisuuksia." Varsinkin tämä osui silmään jutussa ja hävettää sanoa että näen tosiaankin kaikesta rakkaudesta huolimatta isteni siinä ja kyllä  myös Hennan!

Että semmoista...ja näin on todella monessa suhteessa ja uskaltakaa myöntää se,koska sitten ehkä pystytte korjaa asiaa ja nähdä ne4 vaikeudet,eikä juosta eri suuntiin kuin rotat uppoavasta laivasta!!

Mutta joo,ei tässä sen enmpää...tämäkin nyt käyty läpi ja jos joksus vielä vakavaan suhteeseen päädyn,niin nämä kaikki laitan itselleni muistiin!!!

Ja tietysti ei unohdeta että kaikki me olemme persoonia ja yksilöitä!

 

Nyt en jaksa enempää ja toivotan teille parempaa avio-onnea kuin meillä oli ja muistakaahan nämä asiat ;)!

Ei muuta kuin hurraa hei ja menneistä veis ;)!

Näkemiin vaan ja palaillaan ihan eri aiheilla tulevaisuudessa ;)!

Antti

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, henna kalinainen, tissit, pimpsa, nakuna, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, vuosipäivä

Pientä hauskaa Meksikosta <3!

Keskiviikko 6.1.2010 klo 0:55 - Antti Kurhinen

Tässä on kaksi auringonpistoksen saanutta rakastavaista turistia ja he sattuvat keskelle kammottavaa väliselkkausta missä ruumiit ja luodit lentää!

 

Apua!

 

 

 

28 kommenttia . Avainsanat: häät, häämatka, rakkaus, Bb-Antti, Bb-Henna, Tony Halme, Meksiko, Venäjä, joulu, uusivuosi