Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Joka tapauksessa olen voittaja itselleni ;)!

Keskiviikko 20.4.2011 klo 2:00 - Antti"The Ex- Kansanedustaja"Kurhinen

No morjesta pöytään taas :)!

No nyt on sen aika taas!

Eli vaalit on nyt ohi,aamen!

Eli nyt kerron lyhyesti teille mielipiteeni teidän reaktioihin vaalituloksieni suhteen ;)!

Ohessa laitan linkkejä uutisiin minusta vaalien jälkeen ja samalla vastaan ihmisille siitä mistä tässä nyt oikeesti oli kyse kun ei näköjään kaikille mennyt ajoissa perille ;) :D!

Julkkisehdokkaiden äänimäärät: Katso yllättävät flopit - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

BB-Antille vaatimaton äänisaalis | Viihde | Iltalehti.fi

BB-Antti ja Idolsin Ibi Love floppasivat vaaleissa - Viihdelehti Stara

Näin kävi Antti Kurhiselle eduskuntavaaleissa! - Ilta-Sanomat

Eli nyt kun luitte noi uutiset niin lukekaahan tarkkaan mitä nyt alla kirjoitan ;)!

Luuletteko tosiaan hyvät ihmiset että ajattelin pääseväni eduskuntaan tuolla mun "vaalikampanjalla"vai :D?

Miettikää nyt hyvät naiset ja herrat sitä että olisinko itsekkään äänetästänyt ihmistä joka kampanjoi avoimesti koko Suomen edessä niin sanotusti"Kikkeli kovana" ja yms.? Luuletteko että antaisin ääneni ihmiselle joka kirjoittaa blogissaan alapäävitsejä samalla kun kampanjoi eduskuntavaaleissa :D?

Heh,heh..en muuta oikein voi edes sanoa tuohon jos oikeesti luulitte että tekisin niin pyrkiessäni tosissani eduskuntaan :D!

Eiköhän fikusile ja filmaattisille tullut selväksi tämä asia kun leikkiin ryhdyin, mutta tyhmät ne vaan jakosoi uskoa ja kauhistella mun juttuja ;) :XD!

Hei haloo,herätys ihmiset!! Tämä oli teille viihdettä taas vaihteeksi ja nyt ku se päättyi,niin avaan teille silmät taas siitä, että teatteri on taas päättynyt tältä erää ;)!

Kiitän kummiskin kaikkia mukana olleita ja niitä ketkä piti hauskaa minun kanssa loppuun asti ;)!

Kiitos myös niille jotka äänestitte oikeesti minua ja sanon teille tosiaan sen, että olen pahoillani jos luulitte minun olleeni ihan tosissani..sitä voisin tosiaan olla ehkä ensi vuonna kunnallisvaaleissa jos niihin ryhdyn :)!

Ne minun kaksi asiaa mitä taas ajoin nuorten syjäytymisen ja päihteiden suhteen, sekä Venäjän kieli ja kauppasuhteet on ihan tosiasioita joita tulevaisuudessa en sotke komiikkaan ja ne on tosiaankin niitä asioita joista olen huolissani ja haluan parantaa tulevaisuudessa! Kaikki muu olikin sitten huumoria :D!

Kiitos myös puolueelleni, joka otti myöskin huumrilla nää jutut ja oli ihan messissä loppun asti tässä ;)! Kyllä poltiikassakin pitää olla kunnon huumoria ettei ole liian jäykkää ja tasapaksua meininki ;)!

Ja hei,oltiinhan me ainoa eduskunnan ulkopuolinen puolue joka yltyi prosentuaalisesti listoille :)! Hurraa meille hei ;)!

Vaalivalvojaisjuhlinta alkoi minulla jo ajoissa ja launtaina aloitinkin kaverin synttäreistäja päätin vasta maanataina päivällä sen reissun :D!Huhhuh! Kylläpäs teki tiukkaa,mutta erittäin hauskaa :)) <3!Oujee siistii oli ja meno maistui <3!

Laaserpoint oli taas jytkettä täynnä ja hikinen kuin sauna..porukka oli aika villillä päällä ja kuulemma jotain elvyteltiinkin lopussa,huh..voi tätä nykyajan nuorisoa perkule ku ei osaa enää juhlia edes järkevästi :/!

Vaalivalvojaiset alkoi hyvällä menolla munkkiniemenrannassa, jossa puolueellamme oli vuokrattuna Villa Haka ja mesta oli aivan täynnä piraatteja ja muita tovereita :)! Tunnelma oli aika katossa ja isolta screeniltä seurasimme silmä tarkkana vaalien edistymistä!

Tiloissa oli saunat ja uima-altaat,jotka tuli ahkeraan käyttöön sitten yön mittaan moneen kertaan ja tuli myös kaverilleni tyttöystävältään turpaan, kun erehtyi hölmö kännissä naisten saunaan miesten sijaan :XD! Oli kyl aikamoista menoa,mutta onneksi saatiin sitten rauhotettua ja vasta lähdettyämme Tigeriin jatkaa, sai hän vielä pari huitaisua ja tikit päähän sitten aamuyöstä,huh!Aika pippurinen nainen kyllä sillä :D!

Vielä sitten palattiiin Villalle aamuyöstä Tigerin jälkeen ja menoa riitti sitten ihan reilusti aamuun saakka :D! Päivällä sitten joskus maanantaina vaelsin kuin zombi himaan nukkumaan tämän rankan juhlimisen jälkeen :D!

Vielä loppuun kiitos kaikille mukana olleille ja iso kiitos koko tästä vaalihässäkästä, sekä upeasta kokemuksesta :)!

Eli sen pituinen se näitten vaalien suhteen ja nyt pidetään vähän taukoa politiikasta.. Jos jotain nyt jäi vielä vaivaamaan ja haluatte tietää mun poliittisista edesottamuksista, niin lukekaahan minun aiempia blogeja ja nauttikaa siitä mahtavasta poliittisesta alapäähuumorista ;) :XD muahaha!


Ja loppuun on kyllä pakko sanoa että en olisi uskonut videoni olevan niin suosittua hot tavaraa teidän keskuudessa, kun sitä on jo katsottu muutaman päivän ollessa vasta julkaistuna, niin melkein 27000 kertaa :))!!! No eihä siinä mittää ja olen iloinen että kysyntää riittää :D!

Mitäs siihen sanoisitte että tekisin lisää hyvää matskua teille ja ehkä ihan telkkariin asti ;)? Mitäs siitä sanoisitte :D?

Ei muuta kuin mietitään sitä vakavasti ja palataan taas rakkaat ;)!

Viikonloppuna onkin sitten pääsiäinen ja toivotankin kaikille oikein hyvää pääsiäistä ja kaikkein ihanimmalle naiselle maailmassa toivotan hyvää syntymäpäivää vähän etukäteen ja tämä nainen on minun rakkain äitini, joka täyttää sunnuntaina 24.4 vaivaiset 52 vuotta <3! Tätä en voi missata mistään hinnasta ja lähdenkin Äiti-Venäjälle rakasta Äitiäni juhlistamaan :)!

Olet minulle maailman rakkain, koska tiedän sinun rakastavan minua aina semmoisena kuin olen ja tekisin ihan mitä vaan <3 ja samoin minä sinua <3!

Ja muutenkin on ollut ikävä muitakin läheisiä Venäjällä kun en ole nyt oikein melkein 2 kuukauteen kunnolla käynyt Venäjällä vaalihössötyksen sekä muiden kiireiden takia..

Onneksi tulee kesä ja se onkin ihaninta aikaa siellä oleiluun, varsinkin kaikkein romanttisemmassa ja rakkaimmassa rakkauden kaupungissa Pietarissa <3! Paljon on tois ihania ja rakkaita muistoja sieltä ja on todella paljon surullisia ja koskettavia muistoja..2 vuotta sitten tämä kaupunki avasi uusia tuulia minulle..Nämä tuulet ovat menneet ja myrskyt tulivat tilalle..Nämä myrskyt ovat tuhonsa tehneet ja pyyhkineet kaiken mennensä..Nyt on jälleenrakennuksen aika, joka on aina kaikkein vaikeinta ja työläisintä :/..Kauanko siihen menee ei koskaan tiedä..Joskus jälkijäristykset täristyttävät vielä pitkään ja jälleenrakennus tuntuu aivan mahdottomalta ja hyödyttämältä..Pitää kummiskin uskoa, usko tulevaisuuteen, koska ilman sitä olemme tuhoon tuomittuja ja kuihdumme kuin vesi aavikossa..

Oho,nyt minä ihemettelen jo sitä mitä mä oikein tässä taas höpötän ja miksi? Miksi minä tässä runoilen ihme soopaa :D? Tähän on yksi syy ja se on että jotain sisälläni tunteistui..tämä on minun osaltani huono juttu koska tiedän että se ei ole hyvään johtanut ja sitä en enää anna tapahtua itselleni!!!

Nyt siirrytään loppua kohti jo ja onkin parasta mennä nukkumaan nämä tyhmät tunnetilat pois ;)!

Ex-KKKKKKK, sekä lopputilin ottanut "Pää"ministeri kiittää ja kuittaa eduskuntavaalit päättyneeksi!!!

Mutta..iso MUTTA...JULISTAUDUN TÄTEN ENSI VUODEN SUOMEN PRESIDENTTIKILPAAN MUKAAN!!!OLETTEHAN VALMIINA TÄHÄN;)?OUJEEE LINNA TÄÄLTÄ TULLAAN ;) :D <3!

MUAHAHAHAHAHAHA ;)!

Palaillaan <3!


75 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, pääministeri, piraatipuolue, lihakset, vaalivalvojaiset, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, äänestäkää, sosiaali-ja terveysministeri antti, laserpoint, vaalitulokset, voit

Aivan täysin väärä tuomio ja kansanedustajan kuulumisia

Torstai 10.3.2011 klo 2:21 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Heipparalla kaikki :)!

Nyt linkitän nopeasti teille muutamia uutisia mitä tapahtnut viimeisin viikon aikana,koska kirjoittamalla minulle menisi koko päivä kertoakseen viikon tapahtumia ja kaikkia kissanristiäisiä.

Aloitetaan viikko sitten Maria-ohjelmasta,missä olimme Hennan kanssa vieraina ja ilmoitin että minusta tulee eduskuntavaaliehdokas ja todennäköisesti kansanedustaja ;)!

Maria! - Pariskuntahaastattelussa eroprosessissa olevat Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen | Nelonen.fi

Tuon katsottua selviää paljon ;)!

Seuraava juttu ;)!

BB-Antti: Näin yllättävä on Matti Vanhanen! - 7 päivää

Tosiaankin Matti on menevän näköinen äijä ja nostan hattua hänelle :)! toivottavasti minustakin tulee joku päivä pääministeri :)!

Siiten minua hieman vaalitentattiin Ylex:ltä ja mukana Jani Toivola ja Essi Pöysti!

Julkkisehdokkaat vaalitentissä! | YLEX | yle.fi 

 

Sitten onkin aika hieman päivitellä melkein vuosi sitten vappuna tapahtunutta selkkausta mikä johti siihen että minut tuomittiin aivan väärin ja olemme asianajajani varatuomari Tommi Heinosen kanssa tehneet valituksen tuomiosta,sekä ilman muuta viemme asian hovi-oikeuteen ja jos sekään ei riitä,niin anomme korkeimpaan oikeuteen!!

Alla on siis väärin annettu tuomio ja siitä linkkejä uutisiin,mikä nyt ei ole lainvoimainen ennen kuin hovi-oikeus antaa tuomionsa!

BB-Antti tuomittiin vankeuteen - huumeita ja pahoinpitely! – Hymy

 

BB-julkkis Antti Kurhiselle ehdollista vankeutta - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

MTV3: Kansanedustajaehdokas BB-Antti Kurhinen sai vankeustuomion - Viihdelehti Stara

 

Tämä on täysin totta että annettiin nimmarit ja ei tiedetty mitä pussissa on!! Vartijat kuulusteluissa valehtelivat siitä että paikalla muka ei ollut muita kuin me ja yhtäkkiä ei ollut valvontanauhoja tarkistettavaksi...vittu mitä paskaa sanon minä ja nähää hovissa vitun runkkarit saatana ;)!Varsinkin ne vartijat voisi vetää suoraan h...irteen vaan niiden käytöksen ja kusettamisen takia!!!Huhhuh!

Tämä yllä oleva teksti viittaapacifique_2011.jpg alla olevaan "huumepussukka"uutiseen!

Antti Kurhisen puolustelut: ”Sain huumepussukan nimikirjoituksenpyytäjiltä!” – Hymy

 

Kansanedustajaa ei turhaan mustamaalata!

Ja siinä alla on minun muutama vastaus yllä oleviin uutisiin lyhyesti!

Näin BB-Antti kommentoi vankeustuomiotaan - 7 päivää

BB-Antti vankeustuomiostaan: Valitan hovioikeuteen - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Näin on siis närhen munat ja puolueeni seisoo minun rinnallani tässä ja tietää minun olevan syytön!


Piraattipuolue Kurhisen tuomiosta: Osattiin varautua - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Eli tästä jatketaan täydellä höyryllä kohti vaaleja ja puolueeni kanssa olemme valmiina eduskuntaan :)!

Lisää infoa tulee ihan lähiaikoina asian suhteen,kunhan saamme kaikki vaalinumerot.

Minä aloitan kunnolla vaalikampanjan ja lähden heidän kanssaan aina kun pystyn jakaa pullaa ja kahvia eri paikkoihin,sekä kerromme samalla meidän politiikkaa ja ajatusmaailmaa!

Me olemme vapaus!

Ja minä lupaan auttaa ongelmanuoria,niin kuin alusta lähtien puhuin,sekä tehdä toisesta kielestä valinnanvaraisen koulussa!

Nämä kaksi asiaa on aivan varma nakki mun osalta ja itse kaiken paskan kokeneena en kaunistele vaan tiedän missä ongelma piilee nuorilla ja miten mahdollista ehkäistä ja korjata tilannetta!

Uskokaa muhun,koska minäkin uskon että kaikki mahdoton on mahdollista ja ilman sitä ajatusmaailmaa koko maailma olisi jo pysähtynyt pikkuhiljaa!

Äänestäkää siis minua ja valitkaa se parempi tulevaisuus kanssani,koska omista virheistä oppineena meidän vaan tarvii opettaa uusi sukupolvi tekemättä niitä virheitä!

 

Jepulista...Nyt sitten siirryn vähän pois uutisoinnista ja kansanedustajan homman puhumisesta tavalliseen Anttiin ;)!

Mennyt viikko on ollut mahtava monelta osin ja olenkin tällä hetkellä maailman onnellisimpia miehiä pitkästä aikaa <3!

Tämä mennyt viikko on muuttanut tosi paljon asioita ja tuonut paljon lämpöä ja tunteita elämääni taas <3! Olen tuntenut kun elän ja nautin,enkä siis itselleni,vaan toiselle ja miten paljon saan siitä nautintoa :)! On tämä niin jännää kyllä ettei mitään rajaa..

Mä toivon parasta ja toivon että myöskin toisella puolen ollaan avoimia ja rehellisiä minua kohtaan, niin kuin minä olen!

Mutta ei tästä sen enempää...

Sitten olikin tänä viikonloppuna vuoden odotuteimpia bileitä Serenassa,Pacifique Maupiti <3!

Tämä uskomaton tapahtuma aina vaan saa iloitsee täysillä :)!

Aivan mahtavaa taas oli,kiitos kaikille :)!

Tuli sielläkin sitten jaettua hieman minun äänestysflyeireita ja toivottavasti tulette toverit äänestämään minua ;)!

hammasantti.jpgJa sitten vielä yksi uutinen!

En tiedä hyvä vai huono,mutta olen nyt poistattanut itseltäni ensimmäisen kerran viisauden hampaan elämässäni!

Viime viikon perjantaina minulla rupesi hieman temppuilee minun alaviisaudenhammas, joka piti poistattaa jo monta vuotta sitten..

No,en sitä tietysti traumojen takia ole koskaan käynyt poistattattamassa,vaan lkuisat kerrat vaan perunut lääkäriaikoja ja odottanut ihmeen tapahtuvan etytä ne itse paranee niin sanotusti :D!

Kävi kummiskin niin että tulehtui tosi pahasti ja nyt viikonlopun jäljiltä,minä sitten maanantaina tunsin että mua sattuu jo aika paljon,ja tiistainan hyvä kun pystyin enää puhumaan ja heikotti..Pikamatka venäjällä pahensi vaan vielä ja eilen yöllä tultuani takaisin olin ihan kuumeessa ja tärisin kivusta kun yritin mennä nukkumaan :/!

Tänään herättyäni sitten päätin etten jää odottamaan milloin mun puoli päätä leikataan pois,vaan keräsin rohkeutta ja lähdin päivystävään hammaslääkäriin Pitäjänmäkeen!

Onneksi minulle ihana mussuntussu tuli mun henkiseksi tueksi ja jaksoin loppuun saakka,vaikka se oli yksi hirveimpiä hetkiä :D!

Tulin päivystävälle ja sanoin että tämä hammas on tulehtunut ja ien myös..lääkäri katsoo ja snoaa että en voi tehdä mitään koska se on kirurginen toimenpide ja en osaa sitä :D! No johan on kiva juttu..!Tulin juuri poistattamaan kipeetä ja tulehtunutta hammasta,mutta en saakkaan ku ei osata :XD!

No siinä sit hän sanoi että et turhaan tullut siltikään,koska määrään sulle antibioottikuurin mikä laskee tulehduksen siinä ja menet sitten myöhemmin ammattilaisen asialle ja nyt voimme poistaa sinulta tuonn yläviisaudenhampaan kun sillä et tee mitään ja siinä on reikä! Olin hieman shokissa,mutta sitten hetken mietittyäni sanoin että antaa mennä vaan,fuck it!kerran sitä eletään ja fuck the hammas!Menkööt!En turhaan tullut tänne asti ja vaivannut ihmistä että tulee henkiseksi tueksi!

Eli sitten mentiin eikä meinattu ja veri lensi pitkin seiniä!

Lääkärimamma ei meinannut millään saada hammasta irti ja jouduimme laittamaan jopa 5  vai 6 piikkiä puudutusta,jolloin en tuntenut enää edes naamaani :XD! Sitten hän väänsi ja koko kalustoni rutisi vaan kun hän väänteli hammasta kuin viimeistä päivää ja minä huusin hoosiannaa!!Monta kertaa pysähdyimme ja jatkoimme taas repimistä!Hiki puski ja minä huusin!!Onneksi henkinen tuki oli mukana ja kiitän häntä siitä yli kaiken <3!

Loppujen lopuksi tämä rumilus saatiin yläleusta pois ja siinä se on kuvassa liitteenä ;) :D!

Ei mulla tässä nyt muuta ja ainoan asian vielä loppuun sanon teille että olen ollut aivan superonnellinen sen takia että olen pelannut caramba.com:in sivuilla ilmaiseksi kun sieltä saa rekisteröitymällä 5 e ilmasta pelirahaa ja voi voittaa aivan mielettömiä määriä massia!Mäkin olen voittanut muutaman tonnin ja suosittelen teillekkin kokeilemaan :)! Ei tarvi enää tehdä ehkä töitä sen jälkeen :)!

Siihen pääsette klikkaamalla alla pyörivää caramba banneria!

Ei muuta kuin onnea peliin kaikille teille rakkaille <3!

Palataan taas<3!

Anttinne

39 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, voitto kotiin, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, käräjät,

Tuleva Kansanedustaja Antti Kurhinen

Torstai 3.3.2011 klo 0:58 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0333.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomio Kansalaiset!

Tätä te kaikki olette odottanut kuin kuuta nousevaa,eikö niin ;)? No todellakin ja lukekaahan nyt alla tämä superuutinen :)!

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/maria/etusivu/video/maria-pariskuntahaastattelussa-eroprosessissa-olevat-henna-kalinainen-ja-antti-kurhinen

Terve kaikille!

On aika paljastaa juttu, jota on pidetty salassa jo jonkin aikaa. Osallistun vuoden 2011
eduskuntavaaleihin. Puolueena on Piraattipuolue. Asetun ehdolle Helsingin vaalipiiristä.

Nyt monet kysyvät, miten BB-julkkis voisi olla kansanedustaja? Minä kysyn: Miksei BB-julkkis voisi olla poliitikko? Minut on nähty televisiossa 24/7; ihmiset tietävät tarkkaan, millainen olen, mitä teen, miten käyttäydyn. Samaa ei voi sanoa vaaleihin osallistuvista poliitikoista. Voi olla, että sellainen perinteinen ehdokas on paljon sekopäisempi kuin kukaan BB-julkkiksista. Minua äänestämällä ainakin tietää, mitä saa.

Minulla on kaksi tärkeintä vaaliteemaa, jotka esittelen seuraavassa.

Inkerinsuomalaisena tiedän, kuinka riippuvainen Suomi on venäjänkaupasta ja turismista.
Mielestäni venäjän kieli pitäisi nostaa ruotsille vaihtoehtoiseksi toiseksi kieleksi.
Koko Itä-Suomi on riippuvainen Venäjän turismista; työpaikka järjestyy heti jos osaa venäjää.

Osaajia on kuitenkin liian vähän. Ihmisillä pitää olla oikeus opiskella halutessaan venäjää ruotsin sijasta, jos he katsovat tästä olevan itselleen enemmän hyötyä. Varsinkin itärajan pinnassa hyödyt ovat aivan ilmeisiä. Turismin lisäksi venäjän kielen tuntemus on myös ulkopoliittisissa kauppasuhteissa suureksi eduksi.

Toinen teema liittyy nuoriin ja syrjäytymiseen. Suomessa syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttaminen on täysin retuperällä. Nuoren elämään voivat vaikuttaa negatiivisesti monet asiat, esimerkiksi ongelmalliset perhesuhteet, alkoholismi tai huumeet. Vaikeasta
tilanteesta nouseminen omin avuin on vaikeaa, usein mahdotonta.

Vaikka nämä nuoret haluaisivat apua, sitä ei ole tarjolla tarpeeksi. Nykyään meininki on se, että käteen lyödään purkki masennuslääkkeitä, jonka jälkeen nuori palaa takaisin kadulle vetämään kamaa. Suunnan on muututtava. Nuorten ongelmiin on puututtava nopeasti
ja kunnolla, tarvittaessa ihan kädestäpitäen.

Lisätietoja ehdokkuudestani saa kotisivuiltani http://www.anttikurhinen.fi ja osoitteesta
http://2011.piraattivaalit.fi/ehdokkaat/helsinki/antti-kurhinen/

Parannetaan Suomea yhdessä minun ja Piraattipuolueen avulla!

Vaalitili IBAN muodossa mihin voi laittaa rahaa on: 

FI40 5447 0620 0693 10

 

 

Rakkaudella <3!

Antti Kurhinen

 


 

 

 

29 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, voitto kotiin, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, antista presidentti

Älypokkaa!!!!

Lauantai 6.3.2010 klo 1:01 - Antti Kurhinen

Hejjjsutiralla pimskatihallaa :)!

Nyt sitä ollaan taas kirjoitellaan tänne elämän täkeyksiä ja neuvoja ;),jotenka ottakaa siitä vaarin,hehee!

 

 

Eli tänään alkoi klo 18.00 meidän älykkyysturnaus, missä olimme aivan ylitse muiden ja uskomattomia järjen jättiläisiä ;)! Siinä sitten tienattiin meidän ensimmäinen miljoona  ;) :D hehee! Huomenna sitten toinen vähintäänkin ja jos meinaat että sullakin rahkeita riittää,niin rohkeasti vaan huomenna samaan aikaan haastamaan meitä sivulta www.alypokka.com

 

Sitten siirrytäänkin vakaviin asioihin!

Viikko on ollut todella monimutkainen ja vaativa kaiken puolin ja on sattunut niitä näitä oikein urakalla! En viitsi tänne niitä tärkeimpiä kertoa,koska sen voitte lukea sitten lehdestä ;)!

Yksi asia mua kyllä kummastuttaa ja ihastuttaa yli kaiken viime viikossa :)!

Silloin kerran yli puolitoista kuukautta sitten rakas kultamussuni hukkasi mun kännykän ja litran vodkapullon kännissä jonnekkin päin herttoniemeä, niin tulikin pieni ylläri nyt!

Olin kironnut ja manannut vaimoni silloin kun puhelimeni hukkui ja rakas vodkapullo myös lähti kävelee... En ikinä uskonut että ne saapuisivat minun luo takaisin :D!!!

Näin kummiskin kävi uskokaa tai älkää!!!

Polisilta tuli lappu postitse ja ajattelin että mistäköhän sitä nyt oiken syytetään taas :D, mutta yllätykseski se olikin poliisin löytötavarapiste,missä luki että voitte hakea puhelimenne asemalta!!

Mä olin ihan pihalla että mitä hemmettiä ne lähettää 2 kuukauden päästä melkein tapahtuneesta! No me sitten menimme poliisille punanotkolle hakemaan puhelintani ja siinä sitten poliisivirkailija jokusen ajan päästä saapuu luukulle ja hänellä on yhdessä kädessä puhelimeni,sekä toisessa jotain pulloa muistuttavaa...hän siinä tokaisee että oliko sulla eväätkin hukassa :DDD!? Olinsillei että mitä hemmettiä..?? Ja isoksi ylläriksi siinä komeili minun rakas 70 % Stolypin vodkapullo,mikä oli tuotu Venäjän rajalta!! Ei koskettu,ei avattu,ei mitään!!! Siis mitä? Onko Suomessa oikeesti noin rehellisiä ihmisiä enää jäljellä??No näköjään :DDD! Huhhuh! Että joku viittii pitää puhelinta ja vodkapulloa puolentoista kuukauden ajan itsellään ja sitten yhtäkkiä palauttaa se poliisin löytötavaratoimistoon :D!

Kyllä siinä nauroimme sen poliisivirkailijan kanssa siitä ja yritin kysä että kuka se oli,mutta poliisi sanoi että ihminen ei halunnut mitään vastineeksi siitä!

Sanoinkin että tommoisesta olisin valmis antamaan vaikka enemmän kuin koko helahoito maksaa,koska tommmoista rehellisyyttä harvoin näkee enää tässä maailmassa!

Vaimonikin meinasi tippua ja oli ihan sekasi kun toin viinapullon ehjänä ja koskemattomana takaisin :D!

On tää Suomi sitten ihmeellinen maa välillä :)!

Eilen taas mun rakkaalle vaimolleni sattui huono tsägä kun me oltiin tulossa Vltvan synttäreiltä ilalla Metrolla. Istuimme hieman hilpeinä ja pilailimme itsemme kustannuksella ja heitimme ihme läppää kaikesta :D...no siinä vieressä sitten istui semmoinen ihmeellisen näköinen hippinisti ja me hekottelimme siinä niitä näitä vitsejä sille ku se vaan ihmetteli vieressä :DDD! Sitten olikin jo meidän pysäkin vuoro ja vaimoni repäs mut ylös että nyt lähetään... No lähdimme nauraen pois ja juuri ovien pamahdettua kiinni ja naurun lopetettuamme alkaa hirveä huuto!!! Ja se hutto ei tullut mistään muualta kuin minun rakkaan vaimoni suusta :D! Apua! Siinä raikui koko metro ja ihmiset mekein hyppi raiteille paniikissa :DDD! Minä hieman humaltuneena en tajunnut tilannetta vaan rupesin räkättää ihan sikana että mikäs nyt ja vaimo huutaa että mun kengät jäi metroon!!! Siis maailmanloppu tapahtui! Henna-kultsipuppelini unohti sen korkkarit metroon! Hirveä raivoaminen ja huudot! Minä sen kun nauran enemmän ja vaimo huutaa enemmän vaan :DDD! Voi tsiisus mikä juttu! Siinä se sitten suuttui mulle ja olin kuullemma hirveä barbaari ja ties mitä!! Muahhhaha!! Voi vitsi kun olisitte nähneet tilanteen niin olisitte kussut housuunne ;) :D!

No nyt sitten toivomme samanlaista rehellisyyttä kuin puhelimen ja sen vodkapullon suhteen ja pyydämme teitä tovereita palauttamaan Hennan ostamat mustat korkkarit! Korkkarit ovat Hennalle todella tärkeät!

Valitettavasti rahaa emme voi löydöstä antaa,koska korkkarit maksoi mitä maksoi ja ei paljoa voi semmoisesta löytöpalkkiota maksella ;) hehee! Nimmarin tietysti voimme antaa ja laulaa vaikka nopeasti "Hoosianna ja Daavidin poikaa" laulun :))!

 

Nyt sitten lähdemme jatkamaan bissenjuontia hanituksen kaa ja kaipa sitten kohta voisin vaikka raksuani vaihteeksi taas kuuluisaan "ääshöyliin" pyöräyttää braatwurstiani ;) :DDD Muahahaha!

Palataan mörriäset taas <3!

9 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb-Antti, Bb-Henna, karvat, hyväntekeväisyystyö, naälkälapset, katulapset, haitin uhrit, radiomainos, radio, mainonta, huuto, myynti, metropoli-lehti, Klf, Voice, älypokka, voitotsuomalaisille.com, löytö,

Kohta pääsette piinaamaan meitä virallisesti ;)!

Tiistai 2.3.2010 klo 23:42 - Antti Kurhinen

Shalom!!

Eli nythän se on melkein lottovoitto teille ihmiset ;)!

BB-Kurhiset: Testaa itse, oletko fiksumpi kuin me! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

BB-julkkikset Henna ja Antti haastavat älyvisaan - Viihdelehti Stara.fi

Perjantainan alkaa älypokka ja mun aivot on kyllä ihan narikassa jotenkin ollut viime aikoina :/! En tiedä onko se tätä kevätuupumusta vai mikä on...

En ole ihan iskussa nyt ja voi teille tulla aika helppoo rahaa...

Huomenna kyllä yritän tsempata ja ostaa kalanmaksaöljytabletteja. Niistä kuulemma järki jyllää ;)! Toivottavasti se tepsii :)!

 

Nyt siirryn hieman menneisiin...

 

Viime viikonloppu olikin taas menoa täynnä...ehkä olisi kyllä voinut mennä hieman hitaamminkin :D!

Otettiin sitten kuppia oikein urakalla ja mitäköhän siitä sitten syntyi?

No aikamoinen soppa tietysti, kun kaksi tämmöistä järjen jätiläistä ottaa kirkasta niin ei hyvää seuraa :/ :DDD!haha!

Eli aikamoinen riita siitä tuli ja rakas vaimoni sitten taas vaihteeksi halusi tapailla virkavaltaa :D! No tällä kertaa se ei ollut mitään rikollista ainakaan, vaan ihan avun tarpeessa oltiin ja ihanat ambulanssisedät sitten istuuttivat taksiin kun ei omat jalat liikkunut :D!

BB-pariskuntan kännitoilailut jatkuvat – paikalle kutsuttiin ambulanssi- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

BB-Hennan raju bileilta: Ambulanssi paikalle! - 7 päivää

Eli yllä hieman meidän viikonlopun meiningeistä :D!Huhhuh!

Nyt ollaan sitten sovussa ja päädyttiin siihen että ei kirkas meille sovi ja nyt ei enää tulevaisuudessa yhtään enempää viunaa vaan ainoastaan  mummojen juomaa kurkusta alas ;)!

 

Eli tämmöistä meillä Kurhisten perheessä <3!hehee...

 

Ja meille sitten sattuu ja tapahtuu eri juttuja koko ajan...tänään taas todella paska nakki tapahtui ja olemme ihan sokissa !!!

Kävin tekemässä rikosilmoituksen poliisille asiasta ja enempää en vielävoi paljastaa...sen kuulette myöhemmin...Hirveetä kun tämmöistä tapahtuu!!

Ja kaiken lisäksi tänään jätän väliin pacifiquen Serenassa...eikös ole hirveetä..?Haha! No ei edes oo...onhan se jo niin nähty :)! Pitäkää te kaikki toverit siellä hauskaa ;)!

Nyt jätän tämän tähän,enkä paljasta yhtään enää,vaikka olisi niin paljon kerrottavaa...mutta ei vaan pysty ;)!!

Hyviä öitä kullervoiset ja palataan <3!

8 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb-Antti, Bb-Henna, karvat, hyväntekeväisyystyö, naälkälapset, katulapset, haitin uhrit, radiomainos, radio, mainonta, huuto, myynti, metropoli-lehti, Klf, Voice, älypokka, voitotsuomalaisille.com

http://www.voitotsuomalaisille.com/ haasta meidät alypokkassa jos on pokkaa ;)!

Tiistai 23.2.2010 klo 19:57 - Antti Kurhinen

Terse taas teille kaikille :)!

Nyt on sitten todella mehevät pelit tulossa ;)!Alla on lueteltu tarkkaan milloin ja missä voit meitä haastaa :)!

Käy siis tsekkaa sivuilta

http://www.voitotsuomalaisille.com/

ja älä unohda käydä lukasemassa erinomaista lehteä.

http://metropoli.net/

Ja älä unohda kuunnella radio Klf 100.00 Fm ja Voicea Fm,mistä voit kuulla mainoksen,missä henkilökohtaisesti kerromme asiasta ;)!

Siis mitä? BB-Antti ja Henna älykampanjan tähdiksi! – Hymy

Nyt siis kaikki äkkiä rekisteröitymään ja haastamaan meitä järjen käytössä ;) :D!hehee!  Meillä sitä järkeä on vaikka muille jakaa ;)!

Tule jakamman se meidän kanssa :)!

14 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb-Antti, Bb-Henna, karvat, hyväntekeväisyystyö, naälkälapset, katulapset, haitin uhrit, radiomainos, radio, mainonta, huuto, myynti, metropoli-lehti, Klf, Voice, älypokka, voitotsuomalaisille.com

Ihan tosissaan ollaan huumorilla liikenteessä! Ihmiset,missä teidän huumorintaju on?

Perjantai 22.1.2010 klo 17:30 - Antti Kurhinen

Hola Taas vaan teille kaikille!

En olisi vielä halunnut tätä karvoitushommaa kommentoida sen enempää,mutta valtavan kohun takia on pakko vähän selventää teille tilannetta!

Asiahan on näin, että se oli huumorilla heitetty veto kesällä, kun olimme  radio-rockin vieraina.

Käykää kuuntelemassa meidän tunnelmat radiorocin sivuilta ja arkistosta. Tässä on mitä itse löysin äkkiä ja sieltä löytyy myös kesältä se ensimmäinen haastattelu. En jaksa etsiä, mutta jos niin haluatte niin menkää sinne kuuntelemaan tunnelmia. Tässä on yksi vanha linkki mikä multa löytyi ja toivottavasti sieltä löytyy matskua asian suhteen.

Video: Miten BB-parin karvankasvatusprojekti etenee? Pariskunta pääsi taannoin myös kymppikerhoon. | Radio Rock

 

Ihmiset hei, tämä on huumoria!!! Joo,kyllä,tämä on sairasta,siis sairaan hauskaa! Me hauskuutamme teitä ja te valitatte???No huhhuh,johan on närhen karvaset kassit!!!

Loppujen lopuksi tiedämme että te olette kummiskin iloisia loppujen lopuksi että joku heittää tommosta juttua ja väitättekö ettei se  pistä nauramaan ja aamukahveja väärään kurkkuun ;) :D?? No kyllä mullakin menisi jos lukisin tommoisen aamulla :)! Mutta kyllä myös nauraisin tollaselle ja jos olisi huono päivä niin se kyllä kummasti piristäisi sitä tommoisen uutisen jälkeen!

Ja emme edes suutu teidän kommenteista ja kaikesta mitä kirjoitatte, vaan haluan tuoda esille sen lopputuloksen teille, että te haluatte tätä! Kuka jaksaa lukea samaa paskaa ja tavallisia uutisia lehdestä? No ei kukaan...ainakaan siis koko ajan! Tässä on siis teille vaihtelua arkiseen ja tavalliseen viihteeseen ja olkaa kiitollisia siitä ;)!!

Ja vaikka ette olisi, niin silti emme teitä jätä rauhaan vaan sitä suuremmalla syyllä laitamme pökköä pesään ;)!hehee!

Ja vaikka kuinka sairasta teidän mielestä tämä olisi, niin tarjouksia karvoista on tullut ja kaiken lisäksi ihan osoitteilla ja puhelinumeroiden kera! Eli on siis Suomessa noita pervoja ihan tarpeeksi ketkä haluaa nuuhkia ja  meidän karvoja :D Muahhaha!! No sehän meille käy ja pistäkäähän nyt loputkin pervot yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteella,nimellä,puhelinnumerolla varustettuja tarjouksia tulemaan!

Aikaa on vielä riittävästi,koska me emme meidän ihanista karvoista ihan heti ja halvalla luovu,sen verran meillä ihania muistoja karvoistamme ja siitä koko vedosta! Ihan mielellämme vielä itse pörrötämme niitä iltaisin ;)!Grr...

Olen huomannut että tämä on aika suosittua ja pyydänkin rajoittamaan kommenttien lähettelyä,koska sivuni on aivan tukossa niistä ja yritän hyväksyä kaikki suhteellisen järkevät kommentit!

Eilen sivuillani oli lähes 10000 yksittäistä ip:kävijää ja olin pudota tuolilta kun katsoin kävijätilastoja ja tänään tulee vielä enemmän:DDD! Ootte kyllä ihmiset ihan hulluja! No mutta kiitos kunniasta!

P.s  Eli karvoitusvideot tulevat mahdollisimman pian julki ja se on aivan hulvatonta matskua sitten ;)!

Emme siis vielä ole varmoja julkisemmeko ne itse vai joku muu taho, mutta informoimme teitä kaikkia ihailijoita siitä ja pääsette nauttimaan popcornit kädessä kotisohvillanne sitä ihanaa projektin loppuunsaattelua ;)! Muistakaa vaan ettei mene väärään kurkkuun ;)!

Nyt mene tästä syömään minun ihanan vaimoni valmistamaa pöperöä :)! Toivottavasti sieltä ei löydä karvoja :DDD!haha! Ja jos löytyy niin ne ei ole enää meidän vaan joku "pekka"on käynyt kylässä ..prkl..:D!haha!

Huumoria ihmiset,huumoria ja sillä jaksaa eteenpäin ;)!

Rakkaudella toivottaa!

Posliini-Antti <3

43 kommenttia . Avainsanat: karvoitus, bb-antti, bb-henna, kurhinen, kurhiset, kohu, julkkikset, kotisivut

Kaarrvoitukseeemmme on poissa!!! Posliinit ovat taas vauhdissa :)!

Torstai 21.1.2010 klo 17:28 - Antti Kurhinen

korvanpoistoprojekti_003.jpgHeipä hei lapsukaiset taas!

Ajattelin päivittäää vähän iloisemmissa merkeissä tätä blogia ja samalla kertoa meidän paljon kohutusta alapääkarvoitusvedosta ;)!

Viime aikaiset uutiset kaikista huumeista ja riitelyistä ovat antaneet surullista sävyä. Tämä on vaan kaikki ihan sattumien sumaa, joka on vaan kerta kaikkiaan sattunut samaan aikaan! Tämän sekavimmin Uusi vuosi ei olisi voinut alkaa ja tämä onkin koetellut meidän hermoja,suhdetta ja yleensäkkin meidän yleistä mielenterveyttä...Tämä on oikeesti ollut todella rankkaa ja ei todellakaan ole mitään hakemalla haettua!

Huumeasiat ovat todella paljon liioteltuja ja eivät pidä edes paikkaansa!

Olemme vaan olleet aikoinaan väärässä paikassa ja väärään aikaan...mutta ei tästä vielä sen enempää,koska sen verran arka aihe on!

Tunnustukset ovat meiltä vaadittu kuin väkisin ja moni muukin asia...

Ei me olla koskaan jääty huumeista kiinni ja ei meidän kotoa löytynyt mitään!!! Siis miten muka ollaan syyllisiä...? No koska vaimoni pelosta ja tahdosta päästä pois tunnusti kaikkee mitä ei ole tapahtunut!

 

Monien sattumien ja tapahtumien sumassa tämä meidän pitkäaikainen ja hauska projekti on jäänyt varjoon ja emme ole muistaneet informoida teitä asian suhteen.

Totta tosiaan on se, että me olemme sen vedon kestäneet ja karvat pysyivät vuoden loppuun saakka,jopa pidempäänkin kiireen ja reissaamisen takia. Asiahan on niin että ajoimme meidän karvat 7.1.2010 minun syntymäpäivänäni.

Krvat olivat älyttömän pitkät, varsinkin minulla ne rupesi jopa menee kiekuraksi :D ja jos suoristi ne oli melkein 10 sentin pituisia...haha,hyi kauheeta :D! Siis se oli jo jopa ällöttävää välillä,mutta samlla niin ihanaa kun tuhisti pehkoa ja siitä tuli semmoin iso AFRO :D HAHA :)! Pippeli peittyi karvojen sekaan ja koko helahoito oli aika koomisen näköinen :D!

Hennalla taas karvat kasvoivat tiettyyn pisteeseen saakka ja thats it. jollain tavalla minulla on jopa ikävä Hennan karvaista misu-mirräistä...grraauh,ai että se oli ihana ja oli kiva kutitella nenää siihen,ai että se oli todella ihanan kiihottavaa :)!

Yritinkin suostutella Henna jättämään karvat,mutta hän ei suostunut ja pakotti minutkin ajamaan omat.

Olemme tämän suuren vedon kunniaksi tehneet 2 todella mainiota videota hauskoineen kommentteineen, mutta valitettvasti toinen videoista on nyt jollain tavalla jumissa ja ei saa avattua koneella :/! Toivon todella suuresti että se saadaan toimimaan,koska hauskempaa settiä ette kuuna päivänä saanu nähdä ;)! :D haha! Siinä heiluu mun partakone molempien pöheköiden kimpussa :D...siis ihan partakoneen trimmauspää,hehee!

Tosiaankin video nyt tietotekniikka-ammatilaisella ja hän yrittäää korjata sen mahdollisimman pian, jotta kaikki te pääsette nauttimaan Suomen hauskimmasta viihteestä todellakin ;)!!!!

Karvat taas on turvallisesti purkissa hyllyssä :)! Ne ovat kuin taideteos!!!

Ne ovat niin ihania ja aina iltaisin avaamme purkin ja katsomme toisiamme huvittuneina, että johan oli veto :DDD!

Nyt sitten totta tosiaan ne ovat myynnissä!

Eli nyt kaikki halukkaat voivat laittaa tarjouksia tulemaan!

Karvat kaupataan huutokauppa periaatteella ja korkein tarjous voittaa! Kaikkien huutajien kannattaa siis laittaa puhelinnumeronsa ja henkilötiedot. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti kun meidän mielestä huutosumma on täyttynyt!

Eli siis karvoja voi jo nyt ruveta huutamaan meiltä!

Videot julkaistaan heti kuin vain saadaan toimimaan ne!

Laitan nyt tänne kuvan meidän karvoista purkissa!

Heipsista rallaa kaikille ja palataan astioille taas kaiken suhteen :)!

 

143 kommenttia . Avainsanat: Karvoitusveto, bb-antti Kurhinen, bb-henna Kurhinen, huumeet, kohu, uutiset, julkkikset

Karr,karr, karvoituksemme ;)!

Maanantai 16.11.2009 klo 1:01 - Antti Kurhinen

Hei vaan teille kaikille :)!

 

Moni teistä ihmisistä on kysellyt meidän "karvoitusvedon" kohtaloa ja miten karvat kasvaa :D!

Olemme todella pahoillamme ettemme ole kertoneet asiasta enempää, vaikka veto oli julkinen..

Sen verran vastaan että veto on voimassa ja karvaakaan ei olla ajettu pois sen jälkeen kun siitä veto astui voimaan :)!

Me molemmat olemme vahvoja ja viemme vedon loppuun asti niin kuin luvattiin!!!

Meidän piti tehdä väliraportti meidän karvoituksesta julkisesti,mutta kiireiden takia se on jäänyt..mutta olkaa huoleti, lähiviikkoina päivitämme teille tilannetta ja suunnitelmien mukaan värjäämme karvoituksen ;) D:!

 

Vaihtoehtoja on ollut monia,mutta tietenkin kaikki vinkit ja neuvot värin suhteen otetaan ilomielin vastaan ;)!

 

Veto siis loppuu 1.1.2010 ja silloin hyvillä mielin me ajamme karvat pois ja myymme ne huutokaupalla parhaimmin tarjonneelle ;) hehee!!! Tietenkin innokkaimmat karvojemme havittelijat voivat tarjota etukäteen hyvää käteistarjousta ;)!

Adios kaikille ja palataan asian tiimoilta lähiaikoina takaisin :)!

 

22 kommenttia . Avainsanat: Karvoitusveto