Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

A2 Venäjä ilta 15.4.2014 Yle 2 ja pienet loppulöylyt Tsaarin kanssa..

Lauantai 19.4.2014 klo 13:02 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Hei vaan kaikille!

Pitkästä aikaa olen taas blogin kimpussa. Tämänkin kirjoitan ihmisten palauteryöpyn ja pyyntöjen takia. Haluan selventää vähän  asioita..

Monia kiinnostaa, että miksi A2 Venäjä-illassa oli kauhea soppa ja ihmiset huusi,rääkyi,haukkui toisiaan, vaikka ohjelman piti olla asiaohjelma ja miksi minä olin liian asiallinen.

Tähän nyt sitten vastaankin teille lyhyesti siitä täällä blogissani, vaikka en mielelläni enää blogia kirjoittele.

Minulle on satatanut paljon viestejä, missä minua kehutaan että olin asiallinen ja toiset taas haukkui siitä, että olin liian lepsu ja hiljainen, ketkä odotti että pistän haisemaan vähintään yhtä paljon kuin herra dosentti Bäckman.  Joka puolella pohdittiin minun motiiveja olla näin. No nyt avaan vähäsen lisää miksi.. 

Ihmiset monet ovat saaneet ihan väärän kuvan minusta facebookin kautta, jossa tosiaan heitän aikamoista huumoria ja läppää,sekä yliliiottelen asioita välillä. Siitä olen ennenkin sanonut, että teen niin ja toistan nyt taas kerran.

Haluan todeta sen, että kyllä minä rakastan toista kotimaatani Venäjää ja kyllä kunniotan Putinia vahvana johtajana, mutta se ei tarkoita että minä rakastan sitä ja hyväksyn kaikkia hänen tekojaan. Facebookissa Putinin ja Venäjän ylihehkuttaminen välillä johtuu enemmänkin ihmisistä, ketkä ovat ahdasmielisiä ja tulevat haukkumaan minua ihan tyhjästä , jos vähänkin kirjoitan jotain Venäjästä.

Olen yrittänyt monesti jollekkin todistella jotain asioita mitä Venäjäällä tapahtuu ja miten asiat on, mutta turhaan.. monilla on vain ennakkoluulo juurtunut ja monen median kautta saatu negatiivinen kuva, jota ei saa mitenkään pois kertomalla tosiasoita. Täten minä siis päätin, että miksi nyt tuhlaan aikaa selittelyyn sun muuhun joillekkin tyhjäpäille joille ei mee mikään perille, vaan ajattelin, että jos kerran Venäjä on pahuuden imperiumi heidän mielestään ja vituttaa niin pahasti tiettyjä ihmisiä niin pistetään nyt sitten vituttamaan aivan helvetin pahasti koko tuutin täydeltä sitten :D!

Tämä on siis tarkoitettu niille ahdasmielisille ja todella pahoille Russofobeille, jotka ei oieesti tiedä mitään Venäjästä,ei ole koskaan käynyt siellä ja luulevat tietävänsä kaiken lukemalla ainoastaan roskalehitä sun muuta! Fiksummat ihmiset tietää että minun yltiömäinen hehkuttaminen ja muu soopa on vain suurta spektaakkelia ja ei ole minun oikea kantani ;)!

Eli tässä selitys siitä teille, miksi teen sitä mitä teen facebookissa, mutta ohjelmassa olin asiallinen, enkä huutanut tai ylistänyt Putinia!

Medialla on liiankin vahva osa kaikessa nykyään ja nämä sodatkin käydään niiin sanotusti enemmänkin media/propagandasotina, ja sotilaallisesti vain siivotaan jäljet.

Hyvä todiste tästä on, miten media voi käyttää sanomisiasi ja lietsoa sinusta niin sanotusti negatiivista palautetta ja ennakkoluuloja on näin kuten Ilta-sanomat esim. minusta kirjoitti juuri ennen vierailuani Ylen Venäjä-iltaa. Tässä esimerkki.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288677252260.html 

Ei varmaan tullut mikän ihan paras kuva musta eikö niin :D? Kyllä,siis omaahan syytänihän se on joo mitä olen kirjoittanut, mutta asiat on poimittu kummiskin facebookissa, missä olen painottanut monesti,e ttä sanomisiani ei kannata ottaa vakavasti. Tämän pystyy kummiskin kääntämään semmoiseksi uutisen avulla, että ihmiset tosiaan luulevat että olen semmoinen mitä lehti kirjoittaa. Medialla on vaan niin vahva valta saada muokattua ihmisten mielipiteet semmoiseksi kuin ne haluaa.

No, kummiskin vielä kerran toistan niille niin kiinnostuneile siitä miksi en puolustanut Putinia ohjelmassa.. En ole semmoinen kuten moni kuvittelee ja tämän takia en heilunut kuin heinämies Venäjä-illassa ja otin rauhallisesti,sekä vastasin vain asioihin joista tiesin vähän ja missä ei käytyy huutomylläkkää.

Ja tosiaan jos ette nähnyt itse ohjelmaa, niin sen voitte katsoa vielä jälkikäteen Yle areenasta.

http://areena.yle.fi/tv/2166867 

http://areena.yle.fi/tv/2166870 

Vielä Venäjä illasta sen verran voisin kertoa, että oli kyllä  Ylen tuotanto kerännyt kasaan aikamoisen poppoon huhhuh :D! Oli kyllä aikamoinen sekoitus laidasta laitaan kaiken maailman hiihtäjiä, minä mukaan lukien ;):D!

Jotkut oli tosi asiallisia ja varsinkin Markku Kangaspuro Aleksanteri instituutista teki minun vaikutuksen omalla tilannetajullaan ja älykkyydellään.

Ja Voin sanoa rehellisesti, että kun Johan Bäcman rupes huutaa siinä minun vieressäni fasistijuntoista naama punasena ja sitten vielä riidellä Ilkka Kanervan kanssa nokkapokkaa, sitten takana oleva Sami Hyrskylahti vuorostaan kiinalaista sieniteetä juoneena rupes heitää ihme juttuja kesken kaiken kovalla äänellä,sekä sitten viel lopussat osi älyttömän tyhmä heitto "tappajalle ruusu" kommentti, niin olin kyllä aika järkyttänyt kaikesta! Tämähän oli pahempi kuin Bb-talosta, missä porukka vetää perseet ja sitten alkaa riitelee :D! Tuolla meille ei edes tarjoilut alhoholia niin silti hirvee sirkus oli päällä :D!

Aika uskomatonta settiä kyllä..:D!

Ja kaikkein hauskinta tässä oli se, että kun matkalla tultiin ohjelmaan kaikki oli rauhassa ja eivät riidelleet keskenään, mutta kun sitten kameroiden eteen astuttiin niin kaikki muuttui :D!Siitä hieman täällä lisää..

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/1611455-venaja-iltaan-osallistunut-antti-kurhinen-tilanne-muuttui-kameroiden-edessa

Mutta kaikesta huolimatta, kaikki oli huikeitaja fiksuja  persoonia kun esim. kahdestaan jutteli keskenään ja näköjään vaan tuo esiintyminen tv:een edessä tekee ihmisistä niitä mitä ne haluavat ihmisten ajattelevan heistä,vaikkeivat ole itse tommoisia. Eli käytännössä propagandaa kansalle :D!

Vielä loppuun haluan sanoa suuren kiitoksen siitä, että sain olla mukana näin mielenkiintoisessa ohjelmassa. Oli huikeaa tutustua niin erilaisiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin, sekä heidän näkemyksiin maailman menosta!

Suomen ja Venäjän suhteet ovat ja aina tulevat olemaan lähellä sydäntä. Tulen aina tekemään niiden eteen kaiken,että meillä Suomessa olisi hyvä olla ison naapurin kanssa, joka ei oikeesti pahaa halua Suomelle,mutta länsi on juurruttaa meihin täällä negatiivista suhtautimista Venäjään. Ei Venäjä todellakaaan mikään ruusunnuppunen ole, mutta ei hirviökään. Loppujen lopuksi Venäjä vain pistää Yhdysvalloille ja natolle kampoihin, joiden lonkerot ovat levinneet niin pitkälle ympäri Venäjän. Venäjä vain taistelee yksinkertaisesti omien intressien eteen ja suurvalta-asemansa! Tavalliset ihmiset ei ehkä sitä ymmärrä, että silloin käsissä on paljon enemmän valtaa ja on tehtävä joskus todella vaikeita päätöksiä, jopa aika raakoja sillä hetkellä ajatellen, mutta tulevan tulevaisuuden paremman eteen.

Suomea Venäjä on ainakin viimeiset parikymmentä vuotta ihaillut ja sen valtiollista infrastuktuuria. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Venäjä ei missään nimessä halua hajottaa sitä mitä itse ihailee ja haluaa päästä samaan. Suomella on täysin turvallista olla Venäjän vieressä, eikä tarvitse pelätä mitään sotilaallista väliintuloa, niin kauan kun on liittoutumaton naton kanssa.

Valitattavasti tämä pistää karvat pystyyn ja hieman pelkoa..

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10439 

Toivoisin että asiat eivät ole näin miten tuossa jutussa kerrotaan, koska se olisi suurin virhe mitä voi tehdä.

Ei,en usko Suomen tekevän tuota hölmöä päätöstä!

No mutta eiköhän se riitä nyt politiikka ja Venäjästä puhuminen jokskuksi aikaa.. Hei,nyt on tullut tuutin täydeltä joka suunnasta Venäjää ja jopa minä, itse Tsaari, Putinin koira,en jaksa hetkeen jauhaa poltiikkaa :D!

Haluan vielä loppuun toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista pääsiäistä, sekä oikein ihanaa keväänjatkoa <3!

Ja ai niin,tämän on pakko kyllä kertoa vielä loppuun loppukevennyksenä sekä hehkutuksena :)!

Eilen sitten joku ihana ihminen otti minuun yhteyttä netissä kun olin epätoivoisen jättänyt ilmoituksen joskus kun en saanut ostettua lippua Tomorrowland festivaaleille silloin kun ne tuli myyntiin tammikuussa. No nyt tämä ihana tyyppi joka fanitti mua,tei sen mahdolliseski,kiiitos valtavasti siitä :)!

Tapahtuma on valittu maailman parhaimmaksi festivaaliksi viime vuonna ja liput menivät kaupaksi sekunnissa kaikki! Moni jäi ilman..Niin kävi minullekkin, vaikka istuin ja odotin lipunmyyntipäivää kuin kuuta nousevaa koneen ääressä ja tein kaiken niin kuin piti, mutta ei,en sanut silloin lippuja ja melkein itkin sen takia..! Nyt sitten kun olin jo luopunut melkein toivosta, niin sitten joku mukava sälli otti yheyttä facebookissa ja tarjosi minulle lippua vain ja ainoastaan vähän yli 50e kalliimmalla mitä normaalisti, vaikka monet myyvät niitä nyt mustassa marketissa 1500e kpl hintaan huhhuh!

Eli anteeksi, ehkä ajattelette, että mitä hemmettiä tuo Kurhinen selittää jostain festareista, mutta tää on vaan ollut niin pitkään mun haaveenaa mennä tuonne ja nyt kun vihdoin pääsen sinne, varisnkin kun siellä on 10 vuotisjuhlapirskeet. :)! Ei ole pakko ymmärtää, mutta nyt pli pakko kertoa tästä huikeesta fiiliksestä ja että yksi unelmistani taas toteutuu, hurraaa :)))!

No, eiköhän nyt riitä tällä kertaa ja palaan taas kerran joskus kun on sen aika, sekä tuntuu siltä, että mieli tekee blogata ja kirjoittaa. Tosiaan minulla on hävinnyt jotenkin mielenkiinto kirjoittaa blogia viimeisen puolen vuoden aikana ja olen miettinyt sitä itsekkin, että miksi? 

Ennen muistan että rustasin tuntitolkulla joka päivä kokonaisen kirjan kokoisia mietteitä tänne, mutta nykyään tuottaa ahdistusta jopa näinkin lyhyen blogin kirjoittamista.

Ehkä tämä myöskin johtuu siitä, että olen enemmän ruvennut miettimään tekemisiäni ja ottanut vastuun sanomistani. Tämä myöskin heijastuu siitä, miten käyttäydyin Venäjä-illassa. Jos minut olisi laitettu 5 vuotta sitten siiehn ohjelmaan, niin sitten olisin ollut pahempi kuin Bäcman ja muut yhteensä laukomassa kaikkee soopaa, mutta nykyään jo ymmärrän, ettei se kannata eikä se edes ole niin hauskaakaan.

Tästä syystä todennäköisesti myös blogin kirjoittaminen on jäänyt, koska e jaksa enää kirjoittaa yksinkertaisesti "PASKAA" josta minulle ei ole mitään hyötyä vaan pelkkää harmia!

Niille jotka ennen odottivat innoissaan blogiani joka päivä,jotta pääsisivät nauraa räkättää mun idioottimaisille jutuille, joudun kyllä tuottamaan pettymyksen. Se on nyt LOPPU!!!

Se ei tarkoita, ettenkö huumoria heitä joskus facebookissa tai muualla, mutta ylenpalttinen paskanjauhaminen kyllä loppui,sori!!!

Nyt on aika vihdoin siis laittaa pakettiin tämä blogi ja toivottaa uudemman kerran erittäin hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille <3!

Olkaahan suhteellisen kiltisti, koska minäkin olen alkanut niin olemaan ;)!

Palaillaan..venaja-ilta_facebookkansi_v2_simppeli.jpg

Tsaarinne <3

3 kommenttia . Avainsanat: ministeri, tsaari, ilkka kanerva, johan bäcman, jon hellevig, lakimies, moscow, helsinki, yle, yle2venäjäilta, a2ilta, venäjä, vladimir putin, viktor janukovich, tampere, yletalotampere, politik, politiikka, anttikurhinen, ukraine, usa, nato, valtio, eduskunta,

Olenko muka kolmekymppinen?!? Haistakaahan huilu :D, mutta kummiskin erittäin hyvää joulua <3!

Tiistai 7.1.2014 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Morjesta mun rakkaat marakatit!

Piti kirjoittaa teille taas hirveän pitkän runon siitä, miltä tuntuu olla nyt kun on vihdoin se kolmekyppinen mistä aina puhutaan, mutta kun istuin ja rupesin miettii kaikkea tätä ikäasiaa, niin rupes vituttaa niin perkuleesti kun en tunne olevani yhtään niin vanha vätys, että meni hermo ja  tähän päätin että jääkin mun kertomus siitä miltä tuntuu olla 30 kymppinen sori nyt vaan  :D!!! Katotaan miltä teistä tuntuu samassa iässä ja jos on samoja fiiliksiä niin tervetuloa kerhoon ;) :D! Turha siitä jaaritella kuinka ihana elämä on ku potuttaa :D! Silti päivitin edes nyt sen verran tähän ja halusin että olette kartalla siitä miltä musta tuntuu ;)!

Ei mul muuta kiitos ja hei..Tai siis kiitos tietty onnitteluista tosi paljon <3!

Ja tärkeämpi asia kuin minun synttärit unohtui sanoa :D..!

No ortodoksinen joulu tietty,huh mua pässiä :D! Eli Erittäin Hyvää joulu kaikille ortodokseille tänä suurena päivänä <3! Jeesus syntyi,pelastajamme <3!

P.s Ja tietty anteeks nyt vaan muistakaa nyt kaikki anustapit ja markatit tulla mun syndebileisiin 11.1.2014 ravintola idän pisteeseen ehdottomasti ja käykäähän tsekkaamassa lisäinfoa järjettömistä syndebileistä ja tsekatkaa kutsunne tuolta alta olevasta linkistä :)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2014-01-11&eventId=77#cal_event772014-01-11 

Nähdään siis siellä mestoilla, hoppaa ;)!

Antti

Я должен был написать вам ужасно длинное стихотворение о том, что я чувствую, как быть теперь, когда наконец 30.. Но когда я сел и начал думать обо всем этом возрасте я стал Черт так зол, птпомучьто я такой старый но не чуствую себя на 30!!! Кароче передумал я вам чтото об етом писать и пошол етот возраст куда подальше!! Давайте посмотрим, как вы себя будете чувствовать в том же возрасте, и если у вас есть те же самые чувства, так добро пожаловать в клуб ;): D!
Ладно, спасибо и до свидания .. Я имею виду, спасибо огромное за поздравления <3!

И чють незабыл о самом важном!!! С Рождеством Христовым всех православных сегодня <3! Иисус родился, Спаситель наш <3!

Чють незабыл напомнить!В дополнение незабудьте проверить если вам приглошение на мою суперднюху риглашение в ссылке ниже ;)! Увидимся у меня на супертусе скоро,ооппаа ;)! 

http://vk.com/event62777098

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2014-01-11&eventId=77#cal_event772014-01-11 

https://www.facebook.com/events/645043455538657/?fref=ts 

https://www.facebook.com/events/532620293512743/?fref=ts 

6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, hymy, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, hevosen vuosi, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, tsaarin 30 vuotissyndet, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, uusi vuosi, vuosi 2014

Raskas mennyt vuosi ja Uusi vuosi, jossa totta tosiaan uudempaakin uudemmat kujeet ;)!

Tiistai 31.12.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Se olis sitten siinä!!!

Kuluneen Vuoden viimeinen blogi minulta..

Ensimmäisenä tietty pamautan pöytään ne tärkeimmät uutiset ja sit siirrytään jaaritteluun.

30 vuottahan mä täytän 7 tammikuuta ja niitä juhlitaan todella suuresti sitten 11.1.2014 ravintola Idän pisteessä.

Kaikki tietää,että mun synttäreillä on aina villiä menoa, jotenka eiköhän se nytkin niin ole. 

Kaikille kutsutuille lähtenyt kutsut jo facebookissa ja ne jotka haluaa onnitella minua nin voivat tulla vapaasti paikan päälle klo.23.00 jälkeen.

Tässä tapahtumakalenterissani alla on kaikki tarkkaan eritelty, jotenka käy ehdottomasti tutustumassa!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2014 

https://www.facebook.com/events/645043455538657/?fref=ts 

https://www.facebook.com/events/532620293512743/?fref=ts 

Ja täältä uuden tammikuun Hymy lehdestä löydät lisätietoa synttäreistä ja muutenkin elämänsuunnitelmista, jotenka hankihan omasi ;)!

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen palasivat yhteen: ”Haluamme lapsen” – Hymy 

Eli toivottavasti näen teidät kaikki mun synttäreillä rakkaat ja ei niin rakkaat ihmiset <3!

Nyt siirrytään todella pikaiseen menneen vuoden analysointiin ja mitä tulevalta voisi odottaa.

Mennyt vuosi oli todella rikkonainen minulla ja pettymyksiä täynnä.. Alku oli lupaava, mutta sitten hetipä melkein helmikuusta alkoi rakoilla. Terveydessä oli ongelmaa, duunijutuissa,henkilökohtaisessa elämässä,kaikkialla. Se on kuin kirous ja tosiaan vanha sanonta pitää paikkaansa että "kun joku menee vikaan niin sitten kaikki menee päin prinkkulaa"!

Ja sitten olikin junnaamista.. Monen todella suuren unelman piti toteutua,mutta kuin joku kirous ne meni nenän alta,kaikista yrityksistä ja vaivoistani huolimatta. Tein todella paljon duunia tiettyen asoiden takia ja kaikki oli valmista,mutta mutta.. pieni mutka matkaan ja se oli siinä.. Tosiaan on paljon tänä vuonna ollut pettymyksiä,todella paljon ja ehkä hyvä että tämä vuosi menee pois. On hyvä että sen mukana kaikki jää taakse..

Paljon olen tänä vuonna, varsinkin loppupuolella miettinyt elämäntarkoitusta yleisesti ja omaa tarkoitusta maapallolla. Tietyt asiat ajoivat minut ajattelemaan niitä ja todella omalaatuisten ihmisten tapaaminen herätti minussa uuden puolen, joka ajattelee nykyään ihan eri tavalla.

Olen ottanut tämän vuoden koetteluksena, ärsytyksenä ja testinä jumalalta,mutta myös todella hyvänä opetuksena siitä, että mikään ei ole itsestäänselvää ja kaiken voi menettää hetkessä..

Olen myös tajunnut sen,että tosiaan nuoruus ei ole ikuista ja olen kärsinyt omanlaisesta 30 kriisistä, tai yleisesti kriisistä..

Sitä väkisinkin alkaa ahdistaa,kun 10 vuotta on mennyt elämässä niin nopeasti,että en ole kerennyt kissaa sanoa. Ahdistaa myös enemmänkin se, että sitä kun unelmoi 10 vuotta sitten jostain, niin ei toteutunut ja monet haaveista muuttunut matkan varrella rakastetusta asiasta vihaan asti!

Sen voin sanoa, että olen muuttunut,todella paljon muuttunut, mutta silti haluan ja tunnen osittain olevani vain se 20 kolli joka haluaa ulvoa kuulle ja sekoilla :D!

Yksi syy taitaa olla myös siinä,että en ehkä halua muuttua,mutta samalla taas muutun automaattisesti itse.

Ne asiat ei tunnu enää kivoilta jotia tein vielä muutama vuosi sitten,mutta minä itse pakotan itseni tykkäämään niistä yrttämällä luoda sen fiiliksen mikä oli joskus,vaikka sitä ei millään saa..

Olisi tosiaan aika lampisa eteenpäin kaikessa..en voi olla ikuinen nuori ja vallaton,tehden mitä huvittaa, milloin huvittaa..

Olen alkanut arvostamaan enemmän elämää,ihmisiä,terveyttä ja rauhaa,omaa rauhaa..

Keikun tosiaan menneen ja ihan uuden elämän vaiheilla,enkä osaa päättää kumpaa haluan..tai siis tiedän kumpaa haluan, koska vanha ei enää maistu enää, mutta uusi saa karvat nousemaan pystyyn ja pelko valtaa mielen..

Ensi askel onkin pahin aina..

Silti olen ylepä myös itsestäni.

Olen koittanut tänä vuonna todella paljon kaikkea,laittanut likoon itteäni ja riskeerannut todella paljon. Valitettavasti vaan lopulliset päätöksen ja riskit eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, mutta tämä on opettanut minua antamaan enemmän anteeksi itselleni ja ympärillä tapahtuville asioille. Joillekin voi tehdä,joillekkin ei voinut tehdä mitään, mutta tajuamalla,että raivolla,vihalla,kostolla ja menneitä hautuamalla ei etene mihinkään vaan on parempi kohauttaa olkapäitä huutaa kerran ja sanoa,ei voi mitään,seuraavalla kerralla onnistun sitten tai olen jossain muussa parempi :).

Tämä on jaksanut todella paljon eteenpäin ja uskon että seuraava vuosi tulee olemaan jo paljon erilaisempi,tasaisempi ja harkitumpi monilta osin.

Vaikkakin pieni vallankumoksen liekki edelleen roiuhuaa minussa ja kokeilunhalua olisi tiettyjen unelmien suhteen jotka jo tuntuvat todella kaukaisilta..

Tämä on yksi asia mikä ahdistaa myös. Tehdäkö oikein ja ilman riskejä,elää tasaisesti suhteellisen tyyytväisenä kaikkeen vai ottaako vielä iso riski ja myllertää elämä kokonaan edesalaisin!?

Molemmat tuntuvat oikeilta ratkaisuilta ja miksi omalla tavalla kallistun siihen toiseen, on se, että ei minulla ole enää aikaa kauaa kokeilla niitä haaveita, nimittäin ei sinne kaivata enää yli 40 vuotiaita "yrittäjiälupauksia"!

Unelmani olisi lähteä Hollywoodiin kokeilemaan itseäni keinolla millä hyvänsä,aloittaa vaikka kääpipornosta, jos se  sitä vaatii! Niin kuin Sylvester Stallonekin aloitti Italian orhina b luokan pornoleffoissa ja katsokaas missä nyt on:)!

Siinä on niin erinoimainen esimerkki, että sydän rupee roihuamaan ja tekee mieli pakata laukku vaikka nyt ja lähteä heti! Järki ja pelko pysäyttää kummiskin,sekä sanoo tylyllä tavalla" olet vanha nahjus,sua ei kaipaa kukaan siellä hollywoodissa,samanlaisia kuin sinä on miljoonia,jotneka älä tuhlaa aikaas vaan tee täällä uraa"! Eli juuri tuo sisäinen järki ja sitten se elämän muuttamisen pelko kytee sisällä ja estää sitä unelmaan pyrkimistä!

Sitten tietysti on myöskin tämä rakkaus ja parisuhde. Tämän vuoden parasta satoa, joka tuli vasta loppuvuodesta <3! Siitä en sen enempää vaan voitte lukea kaiken uusimmasta tammikuun Hymy lehdestä.

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen palasivat yhteen: ”Haluamme lapsen” – Hymy

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013123017882136_vi.shtml

Ja kun miettii hollywoodia, niin Ei toista osapuolta voi eikä halua jättää Suomeen, jotenka nämäkin asiat hiertävät unelman toteuttamista..

Ehkä sitten me molemmat pakkaamme laukut ja lähdemme sinne Hollywoodoon katsomatta taakse mitä jäi ;) :D!

Myös yksi bisnes kiinteistöjen myynnin suhteen on suunnitteilla, mutta siitä ei sen enempää vielä voi paljastaa,mutta hyvin pian ;)..Tosiaan se on melkeinpä etusijalla kaikessa tässä. Oli vaan kiva kertoa unlemista ja haaveista..

Katsotaan ja tosiaan tuleva vuosi tulee olemaan todella tärkeä koko tulevaisuuden elämän suhteen ja on päätöksenteon sekä rankan duunin aika..

Eli johdanto on se,että kiitos menneestä vuodesta kaikille ketkä siinä oli mukana ja kiitos hyvistä sekä huonoista kokemuksista, nimittäin tämä kaikki on tehynyt minusta entistä vahemman ja päättäväisemmän :)! Se oli todella rankka,liiankin rankka varsinkin henkisesti..

Nyt haluan toivottaa kaikille todella hyvät uudet vuodet ja iloita teidänkin menneestä ja tulevasta vuodesta :)! 

Muistakaa että kaikki kokemukset ovat hyvästä,vaikkakin ne olisi pahoja..ne voi vahvistaa sinut todella paljon tai tuhota sinut,mutta niistä on hyötyä jälkeenpäin vaikkakin aluksia ei siltä tunnu..

Ja tosiaan ensi vuosi on kiinalaisen horospoopin mukaan hevosen vuosi ja kuin aavistin itsekkin,että se vuosi tulee olemaan tommoinen ennen kuin edes luin tuota :)

"Vuosi on suotuisa muutoksille. Ajasta hyötyvät etenkin ihmiset, jotka osaavat oikealla hetkellä tarttua tilaisuuteen ja hyödyntää uudet mahdollisuudet. Vuosi tuo mukanaan muutoksia, jotka vaikuttavat elämäntapoihimme jopa vuosikymenten ajan. Hevosen vuonna nuo muutokset tulevat vauhdilla. Kyytiin on hypättävä nopeasti tai jäätävä suosiolla sivusta katsojaksi. Välimuotoja ei juuri ole tarjolla."

Eli siitä sitten ihmiset, Kyytiin on hypättävä tai jäätävä sivusta katsojaksi ja minähän en jää kyydistä,se on selvää kuin pläkki ;)!

Yksi asia harmittaa omalla tavallaan vielä, että kun tämä uusi vuosi Venäjällä on tosi tärekä juttu, niin en mennyt sitä sinne viettämään :/! En menyt sen takia,että koin sen olevan liian turhaa ajaa tuhat kilmetiä äiidn luo sitten tulla takas hoitaa asoita,sitten taas hakea äiti mun synttäreille tänne..hirveetä ramppaamista siis olisi ja rahantuhlausta.. Päätin siis että jätätn nyt menemättä rahan säästön takia, kun tuo meidän New Yorkin matkakin on heti synttäreitteni jälkeen ja sinne haluan matkarahaa..

Onneksi sentään täällä meillä on hyvä porukka menossa ravintola loisteeseen istumaan alkuiltaa,juomaan skumppaa,saunomaan ja yksinkertaisesti helkutin hyvin viettää aikaa :)! Kyllä me täälläkin saadaan hyvät pirskeet ;)!

Ikävä on kaikkia sukulaisia ja riita iskän kaa painaa mieltä kun ei olla puhuttu sen kanssa sitten elokuun jälkeen..On harmillista että olemme molemmat niin samanlaisia,niin peräänantamattomia ja ehdottomia monien asioiden suhteen..Toivottavasti tulevassa vuodessa meidän perhekin yhdistyy paremmin ja turhat riidat saa jäädä..

Tämä vuosi on myöskin tuonut paljon esille ystävien ja ihmisten oikeita luonteita kun on ravinnut apua ja ei ole tullut vaikka itse on auttanut monia vaikka viimeiseen hengenvetoon saakka..

Eih..tässä ois niin paljon vielä kerrottavaa,mutta mielestäni kaikkea ei tarvi kertoa ja päästää suustaan,olen sen oppinut kyllä näitten vuosien saatossa ja päätän nyt tämän tähän..blogistani, tarinoinnista,tästä  menneestä vuodesta,huolista,kaikesta turhasta..kaikesta :)!!!!

Kohta korkataan shamppanjat ja sit huudetaan " rai rai rai Hyvää uutta vuotta kaikille, oooppaaaaa <3!!!

С новым годом 2014 дорогие мои <3! Happy New year 2014 <3!

Isolla rakkaudella <3

Antti

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, hymy, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, hevosen vuosi, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, uusi vuosi, vuosi 2014

Joulun aikaa, joulun taikaa..

Tiistai 24.12.2013 klo 12:51 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Marakatirallaa kaikille taas pitkästä aikaa ja eirittäin hyvää joulua kaikille <3!

Tässä myö taas ollaan ja päivittelen miun blogia teille rakkaat <3!

Kaikenmoista on tapahtunut on elämän aikana taas ja vielä enemmän on tapahtumassa tulvaisuudessa :)!

Monia asioita en olisi uskonut tapahtuvan,mutta kyllä ne vaan tapahtuu..

Työasioiden suhteen uusia tuulia tulossa ja omalla henkilökohtaisella ritamalla kuohuu ;)!

Aloitin joogaamisenkin  ja meditaation :)!

No mutta niistä ei vielä sen enempää vaan kyllä te saatte kaiken kyllä tietää ihan muutaman päivän päästä ;)!

Nyt keskitytetään siihen,että nythän on joulu teillä rakkaat luerilaiset toverini <3!!!

Apua tää vuosi on taas mennyt niin nopeasti,etten ole kerennyt kissaa sanoa edes..

Ei se kyllä hyvä juttu ole ja ahdistus on ollut suuri,varsinkin kun ihan tässä oven takan 30 vuotissyndet koputtelee :D! Sen olenkin jo aiemmissa blogeissa kertonut ja onneksi sentään löysin elämäntarkoituksen itselleni :)! Se painoi suuresti minun mieltäni, mutta pitkän pohdinnan,itsensä etsimisen jälkeen vihdoin tajusin sen, että ainut tarkoitus tässä maailmassa ainakin minulla on rakkaus <3, se pelastaa minut ja myös maailman <3!

Tosiaan minun jouluni on vasta 7 tammikuuta, kun silloin on meidän Venäjän ortodoksien joulu, jotenka itse en juhli nyt 24-26 joulukuuta..

Ja muutenkin minusta tuo joulun tarkoitus Suomessa ja katolisessa maailmassa unohtunut,varskinkin Suomessa lapset ei enää muista mikä oikea tarkoitus joululla on..ja se on todella valitettavaa :/! Ei tiedetä kuin että joulupukki tulee ja hössötetään lahjoista,mutta kukaan ei edes muista että se on oikeesi Jeesuksen syntymisen juhla!!!  Tähän tämä maailman on mennyt, valitettavasti..

No mutta en sen enempää jaksa jauhaa joulusta, enkä sen enempi muustakaan, mutta päätarkoitusnyt kummiskin tällä blogilla oli ainoastaan muistaa teitä katolisluterilaisia ja toivottaa sitä oikein rauhallista ja hyvää joulua rakkaat <3!

Palataan taas tossa joulun jälkeisinä päivinä kun minulle on teille todella paljon kerrottavana silloin ;)!

merry_fucking_christmas.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, sisäsiittoisuus, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, joulu, joulupukki, korvatuntur

Elämäntarkoitus,itsensä etsiminen, maailmanloppu, sisäsiittoisuus ja sukurutsaus!!!

Maanantai 25.11.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Heippa taas kaikille pitkästä aikaa!


En ole pitkään aikaan taas tänne omille kotisivuilleni päivitellyt ja tosiaan nyt on taas aika :)!!!

Haluan kertoa teille siitä, että olen tosi paljon nyt viime viikkoina ajatellut tätä maailman menoa ja elämäntarkoitusta..Olen siitä tehnyt videoblogia minun seiskan sivuille ja nyt linkitänkin teille ne blogit!!! On aika pysähtyä miettimään mitä teemme ja miksi maailmanloppua joka on oven takana!!!Olen ruvennut etsimään itseäni ja luostariinmenokin on harkinnan alla!
Käyhän tsekkaamassa tuo kaikki ja kerro ihmeessä omat kantasi mielipiteisiini..Todella arkoja elämänasioita, josiat meidän on pakko keskustella, ennen kuin on myöhäistä!!!


http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Materialistisen-maailman-maailmanloppu/1024139

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Etteko-ymmarra-etta-te-teette-meidan-ihmiskunnasta-moraalisesti-vammaisen/1024167

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Voi-herra-jumala-mista-saada-voimat-pelastaa-itsensa/1024205

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/On-pakko-saada-vastauksia/1024243

http://www.seiska.fi/Antti-Kurhinen/Tsaarilta-loytyi-todellinen-aarre-hyllysta-huhhuh-Loytyyko-sulta-viela-myos-ja-uskallatko-nayttaa-niita/1024380

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Rakkausko-elamantarkoitus/1024411

Ja tässä alimmassa vidossa hieman siitä sukurutsauksesta!!!Pohjautuu Suomalaiseen sisäsiittoiseen yhteiskuntaan ja maalla asuviin ihmisiin..

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Tosi-paljon-onnea-Mauno-Koivisto-90-v-syntympaivien-johdosta-ja-iso-kiitos-/1024463

Toivottavasti saitte vähän silmiänne auki mitä kaikkea maailmassa tapahtuu ja ruepat pohtimaan omaa elämäntarkoitusta!!!


Ja seuraavaksi haluan kertoa teille todella äimistyttävästä tarjouksesta, että sinulla on vain viikkoa aikaa saada tämä upea paketti itsellesi,huhhuh!

Eli menehän kipin kapin ho hop tsekkaamaan alta omasi kun vielä voit!!! Mä ainakin otin ainakin tuon supertarjouksen itelleni ja olen erittäin tyytyväinen!!!


MegaReilu 3G hintaan 19,90 €/kk (normaalihinta 29,70 €/kk, alennus -33%). Ei määräaikaisuutta, alennettu hinta on voimassa 12kk ja sen jälkeen hinta on normaali Reilusti kaikkea paitsi hintaa – Saunalahti MEGAREILU 3G!

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, sisäsiittoisuus, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, helsinki, mauno koivisto

Melkein vuosipäivä,mutta onneksi näin kuin vielä myöhemmin vielä huonommin ;)...

Lauantai 20.11.2010 klo 21:51 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

juttu_hesarista.jpg

Hei vaan rakkaat ja ei niin rakkaat!

Nyt kirjoitankin blogia aiheesta mikä on aika kipee ja ehkä olisi pitänyt jättää väliin...Mietittyäni kummiskin päätin kirjoittaa,koska olihan tämä sentään yksi elämäni suurimmista asioista mihin ryhdyin ja koin!

Oli meidän välit sitten minkälaiset tahansa Hennan kaa niin silti nyt kirjoitan tämän...

Ja tässä vaiheessa voin sanoa sen verran että en todellakaan haikaile kenenkään perään tai muuta,vaan ainoastaan olen ihminen jolla on tunteita ja haluun vaan kertoa niistä...Kun viime yhdessä blogissa joillekkin jäi epäselväksi ja luuli että haikailen Hennan perään,niin en todellakaan! Olen kummiskin fiksu sen suhteen ja haluan päällisin osin säilyttää muistissa hyvät asiat,eikä pahat...toisin kuin eräät,mutta mehän nyt olemme jokainen persoona ja käymme erovaiheet omalla tavalla läpi...

Toiseksi...on vaan niin turhaa tuhlata aikaa esittämällä toiselle että kuinka hyvä toinen on ja näyttää sitä mitä ei oikeesti ole...mä en jaksa tommoista ja toivottavasti sinäkin sen ymmärtäisit..Onko järkee suolata toisillemme? Kuka siitä hyötyy?Sinäkö Henna?No et todellakaan,enkä minä...lehdet kylläkin..ymmärrä jo,jos sinä teet mulle paskaa,mä teen takasin ja muut nauraa ja nauttii ;)!"Henna Haukkui"ja"Antti vastasi"tämmöistäkö suunilleen paskaa haluut jatkossakin käydä lehtien kautta vai?

Eli tämmöisiäkö uutisia haluut jatkossakin?:

Henna Kalinainen rötkötti pikaruokaravintolassa sammuneena- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

BB-Hennan murskaava vastaisku ex-miehelleen Antille! – Hymy

On aika naurettavaa,mutta tämmöiseksi se on mennyt näköjään valitettavasti..

Ja muista se vanha sanonta"Jos laiva uppoaa niin uppoat sen mukana" ja sä tiedät sen mitä tarkoitan...

Mutta joo,se on sun päätös ja muistahan vaan mitä sulle sanoin ja mieti tarkkaan mitä teet ja mitäs siirtoja kannataa tehdä ja mitä ei...mä olen omani elämäni valinnut ja sitä jatkan ja yksi ainut neuvo,älä astu mun varpaille ja anna mun elää omaa elämää niin kaikki on hyvin ja minä annan sun elää omaa elämää :)....!

Mutta nyt silti muistelen kaikesta huolimatta tätä päivää...hyvällä silti enimmäkseen :)!

Kyllä...21 päivä olisi ollut meidän hääpäivän vuosipäivä,tai onhan se silti ja pysyy,ainoo vaan että me ei pysytty yhdessä ja sille ei voi mitään ja parempi niin kuin oltaiosiin tajuttu vielä myöhemmin ettei sovita toisillemme...

Aika on kummiskin ollut todella värikästä ja on niitä hetkiä mitä on hauska muistella ja on mitä kauhulla muistella...mutta silti,hiton värikästä ja loppupeleissä siistiihän se oli :)! Ollaan ainakin se villein puoli käyty läpi ja voi sitten seuraavassa suhteessa miettii miten käyttäytyy ja miten elää ;)!

Muistan kuin eilisen kun vuosi sitten hössättiin kuin viiemeistä päivää ja paniikki oli valtava! hääpuvut,sormukset,kanpaukset,kaikki mediajuttujen suunnittelu,siis apua mikä stressi oli :D!

Olimme tekemässä historiaa!!Siis maailman Bb-talon historiaa ja meitä näytettiin ympäri europpaa ja maailmaa kun menimme naimisiin :)!

Ja nyt ihan rehellisesti minä ainakin tunnustan että emme olisi menneet ikinä naimisiin jos se ei olisi historiaa ja että siitä meille molemmille olisi hyötyä tulvaisuuden suhteen! Kyllä!Mitä siinä on hävettävää? Rakkaus on rakkautta ja se ei muutu mihinkään siitä onko nimi paperissa vai ei,ollaanko naimisissa vai ei..

Monet kritisoi meitä silloin siitä että teemme sen rahan ja median takia,mutta niin tekisi moni muu jos sama tilaisuus olisi tarjoutunut hänelle! Kyllä sitä on helppo haukkua ja kritisoida kun itse ei ole ja ei saa mahdollisuutta samaan!

No mutta joo,.se on ollutta ja mennyttä,ja siitä nyt on enää turha edes puhua! Ainoa asia kummiskin on se,että kyllä sitä silti todella haikein fiiliksin muistelee miten sitä hössäsi paniikissa,astui taloon,vihkiminen,ulosmeno,kaikki!!Siis aivan unohtumaton kokemus,mitä en siltikään sitä vaihtaisi mihinkään,vaikka näin loppupeleissä on käynytkin näin...ja tuskinpa Hennakaan tätä muistoa vaihtaisi mihinkään vaikka vihaakin mua hieman,mutta ihan turhaan koska minäkin voisin vihata monesta syystä,mutten sitä tee..ei se mua auta vaan raastaisi sydäntä...sen opin jo silloin loppukesästä kun ensimmäinen eromme tuli...

Voi vitsi kun aika menee nopeasti..nämä kaksi vuotta on mennyt niin nopeasti ja niin paljon kaikkea ollut täynnä,ettei tajua edes...

Mutta viimeistään nyt,tämän muiston jälkeen käännämme sivua,eikö niin? Unohdetaan pahimmat menneet ja mennään uusilla eväillä eteenpäin...ihan sama meneekö hyvin tai huonosti kummallakaan meistä,pääasia ettei sotketa mitään menneitä enää tulevaisuuteen ja unohdetaan toisemme :)!Eikö niin?

Jos me ollaan päästy yhteisymmärrykseen,niin mä en toivo mitään muuta kuin kaikkee hyvää sulle ex-vaimo ja  ja toivottavasti toivot samaa mulle :)!

Tässä muuten huomasin helsingin uutisissa huomasin  kirjoituksen jossa psykoterapeutti kertoo nykyajan ihmisistä ja miten he ratkaisevat parisuhdeongelmansa,no avioerolla :D! Ja kun luin tuon,tajusin että tuohan on täysin totta ja rimmaa meidänkin kohdalla!

(Laitan liitteenä tähän jutun ja toivottavsti saatte siitä selvä,kun vähän suttuiselta vaikutti).

"Vastuutunto toisesta ihmisestä, joka kuuluu oleellisena osana avioliittoon,ei enää kiinnosta suomalaisia. Itsekeskeisyys avioliitossa näyttäytyy niin,että usein aviopuolisot kokevat,että heillä on vain oikeuksia, ei velvollisuuksia." Varsinkin tämä osui silmään jutussa ja hävettää sanoa että näen tosiaankin kaikesta rakkaudesta huolimatta isteni siinä ja kyllä  myös Hennan!

Että semmoista...ja näin on todella monessa suhteessa ja uskaltakaa myöntää se,koska sitten ehkä pystytte korjaa asiaa ja nähdä ne4 vaikeudet,eikä juosta eri suuntiin kuin rotat uppoavasta laivasta!!

Mutta joo,ei tässä sen enmpää...tämäkin nyt käyty läpi ja jos joksus vielä vakavaan suhteeseen päädyn,niin nämä kaikki laitan itselleni muistiin!!!

Ja tietysti ei unohdeta että kaikki me olemme persoonia ja yksilöitä!

 

Nyt en jaksa enempää ja toivotan teille parempaa avio-onnea kuin meillä oli ja muistakaahan nämä asiat ;)!

Ei muuta kuin hurraa hei ja menneistä veis ;)!

Näkemiin vaan ja palaillaan ihan eri aiheilla tulevaisuudessa ;)!

Antti

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, henna kalinainen, tissit, pimpsa, nakuna, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, vuosipäivä

Mahtava viikonloppu ja perverssi junassa..hullu tää maailma :D!

Maanantai 15.11.2010 klo 22:30 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

pkoppa_009.jpgpkoppa_010.jpgpkoppa_011.jpgpkoppa_012.jpgimg_0200.jpgimg_0203.jpg

Heissuliveissuli perverssit ;)!

 

Taas ollaan tosiaankin selvitty hengissä viikonlopusta ja kiitos siitä :)! Oli kyllä sen verran rankkaa menoa,että kävi oikein kunnolla sydämmelle,huhuh! Kyllä taas testailtiin kuinka rakas sydän sykkeröinen sykkii siellä rintakehässä ja valvotettiin pääkoppaa melkein 3 päivää..oli kyl rankkaa mutta saakelin hauskaa :)! Kiitos,kiitos,kiitos teille ketkä viihdytitte minua viikonloppuna <3!

Aluksi  perjantai alkoi pahimmalla mahollisella tavalla ja ajettin että ei hyvää seuraa..eli tultuani auton luo,omalle parkkikselle,oli pyyhkijien alla sakkolappu :/!Siis mitääh?Joo,mä maksan parkkisestani ja saan sakot omalla paikalla!!Meinasin hyppiä auton katolla perkule ilosta! Sitten huomasin että parkkitunnukseni oli tippunut lattialle kun tulin illalla himaan ja en huomannut sitä...eli paska onni :/! Ton tkia sain sakot :/!Synkkänä ajoin myöhässä itsikseen parturikampaajani luo Salon Uniqueen,missä leikkasin uudet kuviot päähän...en siis itse vaan Sigge :)!Kuvioista tulikin sitten aijempia hienompia ja aivan mahtavia,mikä nosti fiiliksen kattoon :)!Liitteenä tossa vierellä kuvia uusista kuvioista! Käyhän tekee omasi erittäin hyvään hintaan Salon Uniquessa ja kysy Sigge kampaajaa. Sanot vaan että paremmat kuviot kuin Antilla niin homma hoituu nopeasti,mutta ammattitaidolla ;)!

Sitten uuden leikkauksen kaa meillä oli tapaaminen mun entisen opettajan kaa,joka on aivan paras Liiketalousopisto Helmestä :)! Tkkäs mun kampauksestakin :D!sanoi että pisnesmiehellä juuri pitääkin olla tommoinen :)!haha!Pyysin häntä syömään ja kiitin  kaikesta häntä ja että sain neuvoja ja apuja mun rankan taipaleen aikana!Kiitos sulle paljon vielä Kerran :)!

Mahtava tapaaminen ja mahtava ruoka ja sen jälkeen kiiruhdinkin jo valmistelemaan illan kohokohtaa varten <3!

Eli siis perjantainahan esiintyi Above & Beyond Tivolissa,missä siis oli aivan mahtavat bileet :)! Te jotka ette päässeet,niin olen todella surullinen teidän puolesta,menetitte paljon ja varsinkin minut :/ ;)!

Tämä poika otti kyllä ilon irti näistä bileistä ja tietenkin kavereiden  yllyttämänä taas heiluttiin lavalla ilman paitaa läskejä näyttelemäs kaikille :D!Olen pahoillani jos aiheutin joillekkin pahoinvointia menollani :D!haha!

Naisia ei ainakaan mun meno haitannut ja kovin moni näytti siltä kun katsoi minua silmiin, että olisi halunnut varmaan silittää mun päätä,.en sit tiedä kumpaa päätä mieluummin,mutta toisessa ei ole noin siistejä kuvioita ja sigge ei nyt oikein lämpee sille ajatukselle että toinenkin pää kaipaisi trimmausta ;) :D haha! No,minähän en paljoo noista emakoista bileiden aikana välittänyt,kun eihän tommoinen artisti joka päivä tuu Suomeen,mutta emakoita on mielin määrin tarjolla vaikka joka päivä :D haha! Sori emakot ;)! Ja anteeksi jos pilailen,mutta en tarkoita pahalla arvon naiset,vain huumoria ;)!

Kaiken tämän jälkeen meno jatkui sitten mahtavasti hotellilla,minne änki liiankin paljon porukkaa ja valitusta tuli :D,perussettiä,haha! Sit aamubileissä,missä meno sen kun yltyi vaan :)! Sitten oliskin jatkot ja tass jatkot,bileet taas,jatkot...ja näin tajuan yhtäkkiä että perkule nythän on jo sunnuntai ja mähän lähin perjantaina liikkeelle :D haha! Apua! Mis mä oon,mitä teen :DDD haha! Kylläs sitä rupeskin tuntee ittensä aika voimattomaksi sunnuntaiillasta ja enää kuntoa ei riittänyt muiden mukana vielä sunnuntain Acapulco Tigeriin,eli jäi edelleen näkemättä tämä Sunnuntain Acapulco meininki...no mutta ei se haittaa,koska kyllä se oma henki/kunto on tärkeempi kuin yhdet bileet :D!

Tässä nyt sitten ollaan jotenkin elossa,mutta olo on kuin pesusienellä :D!

On tää kyllä jo rankkaa mun nikäisenä tuo monen päivän valvominen ja biletys...alkaa jo ikä painaa :(!Eihän tässä kauakaan kun täytän jo 27!Voi apua sentään mikä shaisse!Kohta jo 30 :/!Nyt kriisi pukkaa jo :D!haha!

No ei ihan,mutta huolestuttaa jo...ei kyllä enää haluais yhtään vanhentua...saisi stopata tää ikä tähän ja olla kuolematon,niin kuin vampyyrit,olenhan sentään melkein vampyyri itsekkin ;),mutta kuolemattomuus puuttuu :/! Harmi että se kaikki on vain elokuvissa :/!

Eli palataan olennaiseen ja tajusitte varmaan että silloin kun oikeesti lähen bilettää niin silloin mennään eikä meinata ;) hehee!

Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos Clinicille(järjestäjä),kuka järjestää aina mahtavia bileitä ja mahtavia artisteja Suomeen <3! Mukava tehdä yhteistyötä hyvien tyyppien kanssa ja vielä sitten bilettää yhdessä :)!

Jep,jep...eli tänään maanantaina herättyäni pää neliskanttisena,olin silt niin väsynyt...pakotin itseni nousee suht.kohta ajoissa,jotta rytmi edes vähän pysyy kunnossa..Päivälläs sitten soitettiin taas vaihteeksi voicelta juoruja kyselemään :D!ki

No lttinä poikana kerroin :)! tässä päivän annos mitä saatoin päästää suustani ;)!

Antti Kurhinen vitsaili myyvänsä häpykarvoja – ostajat innostuivat - The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

 

Muuttaako Antti Kurhinen Venäjälle - mahdollisuus päästä suhteilla sisään teatterikorkeakouluun- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

 

Ja totta tosiaan innostuivat kun vähänkin taas muistutin Suomen kuuluisimmista häpykarvoista ;) :D! Haha! Joo,eli totta tosiaan taidanpa mennä heti huomenna patentoimaan idean,ettei vaan muut ala tekee tätä tuottoisaa pisnestä ;) haha! Olenhan sentään juuri valmistunut pisnesmies ;)! Pitääpä tästä ruveta ihan kunnolla oikein Oy:tä perustamaan ja muut rekvisiitat...työsuhdeautot,kännykät ja muu,koska kysyntä on kovaa,kovempaa kuin tuotanto tällä hetkellä ;)!Tulevaisuudessa jos yritystoiminta kukoistaa,niin voisin palkata karvakasvattajia ;)!haha! Mutta joo,ei juosta asioiden edelle vaan pikkuhiljaa hyvvää tulloo ;)! Eikä ihan kaikki yrityssalaisuuksia viiitti kaikille paljastella :D!

Tuleeko karvakalsareiden raaka-aine Antti Kurhisen 'turkiskaupasta'? - EGORAZZI.com - Miehinen elämäntapalehti, jota naisetkin lukevat | Viihdeuutiset | Julkkikset | Mirrit & Beibit | Penkkiurheilu | Tozimies & Blogi 

 

Sitten tässä vähän siitä sinkusta kerroin alustavasti ja näinhän se on...todella säälittävää yhteistyötä Dj:suunnalta,mutta joo..taitaa jäädä pyörimään sinne D-luokan tiskijukaksi mitä on ;)!Mutta ei siitä  sen enempää nyt...

Sitten onkin aikamoinen juttu sattui perkule :D!

Juuri eilen palattua myöhään himaan,niin naistuttava kirjoitti että illalla oli mennyt junalla leppävaaraan ja se oli tyhjillään,siis vaunu,junan lähdettyä joku äijä istui viereen veti housut kinttuun ihan muina miehinä ja katsoi mun naistuttavaa suoraan silmiin ja rupes hakkaa hanskaan :D! Voi jumankauta mä meinasin pudota tuolilta kun luin se mitä se kirjoitti mulle!!!Voi apua mitä juttuu!!Naistuttava lähti siitä pois toiseen vaunuun karkuun ja se äijä runkkas vaan siinä innoissaan kuulemma :D!Okei,kuullostaa aika sairaalta ja naurattaa jollain tavalla,mutta ei se oikeesti ollut tyttelin mielestä ja oli aika shokissa tyttö... Kysyin että kai sanoit konduktöörille ja sit poliisille..ei ollut :/! Ei kehannut ja viittinyt kun ei sattunut mitään..Pitkän väännön jälkeen sain sen suotumaan ilmoittamaan kytille asian,selitin että koska tämä tyyppi saattaa seuraavan kerran käydä kiinni ja raiskata,ja jos ei sut niin jonkun muun!! Pakkohan se onb ilmoittaa ja ennaltaehkäsitä vielä pahempaa!!Eihän noista perversseistä nykyään tiedä mitä voi tehdä,kun lehestäkin joskus lukenut että keskellä kirkasta päivää,oleikohan se Aleksis kiven patsaan luona raiskattu nainen..! Kelatkaa!!? No onneksi ei mitään sen vakavempaa sattunut tällä kertaa...

Huhhuh,mitä meininkiä joo...no toivottavasti tää härski runkvisti jää nyt kiinni perkule! Menis himaan runkkaamaan eikä missään paikallisjunissa!Huuhhuh! Ja jos panettaa ja ei muuten saa,ja on niin saakelin ruma, niin voihan sitä mennä vaikka huoriin tarpeensa tyydyttää,anteeksi nyt vaan näin ronskia kieltäni,mutta pakko!!

Mutta joo...ei nyt enää tommoisista,kun yököttää jo :D! Palleista kattoon roikkumaan vaan tommoiset ;)!

Siirytäänkin taas asiasta kukkaruukkuun...

 

Sitten tulikin ihan lopussa huomattua hymyn uutisen netistä..

BB-Hennan murskaava vastaisku ex-miehelleen Antille! – Hymy

 

Tuohon en voi muuta sanoa että hyvin toimii myös sarkastinen huumori ex-vaimolla :DDD! Tunnistan hyvin opettamisen jälkeni ;)! Hyvin sää vedät Henna pikkuinen ;)! Tässä sulle jo taas yksi asia mistä voit kiittää mua tulevaisuudessa,kun tajuat vaan ettei pelkkä katkeruus vie sua pitkälle ja tekee vaan sulle hallaa ;)!

Ja hei, kyllä minä sen sun osan karvoista maksan,kun myyn joskus :D! Kuningasideasta sen verran nauretaan nyt yhdessä, nimittäin sinunhan se "kuningasidea" aluperin oli ;)hehee,ei tarvi varmaan muistuttaa vai etsinkö radio rockin alkuperäisen haastattelun siitä karvavedosta ;)? Äläpäs sheivaa itteäs tilanteesta kuule tyttönen ;)! kyllä minäkin enkeliä ja äiti-teresaa voin leikkiä,mutta mutta,kun se vaan näyttäisi niin saakelin hölmöltä..uups,en kai paljastanut sua...apua..:D! Kyllä me kaikki tiedämme minkälainen "kiva ja kiltti"tyttö olet ;) haha! No mutta joo,.elähän mukavasti omaa elämääsi ja nauti jumalan antimista mitä sinulle on suonutkaan <3 ja minä omista :)! Hyvin ne uudet tissi ja pimpsakuvat onnistuu varmaan Hymy-lehteen hei,olihan mullakin hyvät photoshoppaajat asialla silloin aikoinaan kun pakaroitani vilauttelin ja uskoisin että sulla tulee olee ja tarvitaan vielä paremmat ;) haha!

Ja Hymy-lehdellä huumori toimii,ainoo vaan että joskus aika kierolla tavalla,niin kuin nyt vähäsen...heh,heh,.ja taidanpa oikein tietää kuka sen takana on ja tykkää noita mitä ihmeellisimpiä uutisia ja ostikoita repiä blogeistani yms..;)! Kakkapyllyt,karvajutut yms.otsikot ovatkin mitä kovempaa valuuttaa tällä hetkellä ;)!Ei muuta kun jatketaan samaa mallia niin kansalla on hauskaa ja viihdettä riittää ;)! Keep on rocking beibee;)!

Joopa joo..nyt väsyttää ja taidanpa mennä vääntää kunon munakkaan istelleni ja yritän mennä aikasemmin nukkumaan,nimittäin huomenna on totuuden päivä ja joudun kohtaamaan silmästä silmää hammaslääkärin :((! Voi apua kun oikeesti pelottaa hirveesti :D! Keerroinkin siitä joksus aiemmin blogissani mitä traumoja sainkaan Neuovosliiton aikana hammaslääkärin käsittelyssä ja iitä asti painajaiset ovat vaivanneet mieltäni ja hampaat sen kun reikiintyneet,kun ei ole uskalatanut mennä lääkärille...aloitetaan huomenna yhdesä reiästä ja katsotaan miten mene..Apua!

Ei muuta kuin palaillaan taas astioille <3!

Rakkaudella <3!

Kaikkivaltias Tsaari Anatoli ;)!

11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, henna kalinainen, tissit, pimpsa, nakuna, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, bileet, aamubileet, , perverssi jun

On tämä jännää tää elämä..

Keskiviikko 10.11.2010 klo 22:55 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

gangster_antti.jpgHeissuliveissuli kaikille taas!

 

(Yllä kuvassa viime reissulta Pietarissa ravintolassa ja viimeisiä päivä pitkät hiuset päässä :D ja asento on niinku leffasta,eli "Are you a gangster,no i am Russian ;)) !

Nyt ollaan taas blogia kirjoittamassa...nyt olen pitkästä aikaa myös pysähtynyt miettii asioita ja se ei kannata,tulee vaan paska fiilis vaikka muuten kaikki olisi suht ok.. Kai se tämä kunnon kaamosaika vaikutta tähän...odotan niin paljon että tulisi nyt valkoisen lumi maahan ja heti kaikki ulkona muuttuisi huomattavasti kauniimmaksi <3! Tällä hetkellä ilman on ihan hanurista ja se tarttuu mieleen..varsinkin jos olet ollut pitkässä parisuhteessa ja nyt tämmöisenä kaamosaikana joudut sinkuksi..huh,en suosittele kellekkään kyllä!

Aika nopeesti voi lähtee masennus lapasesta ja siirtyä dokaamisen ja päihteiden puolelle tuo sureminen..

Pitää vaan jaksaa ja olla kääntymättä taaksepäin liikaa,ettei se imaise mukaan taas helvettiin! Sitä vastaan itsekkin olen taistellut ja aika hyvin pärjännyt :)!

Tosi paljon saanut asioita aikaiseksi kaikesta susrusta huolimatta ja tajunnut ettei se auta se sureminen,koska se ei tässä tilanteessa auta mitään vaan päinvastoin...

Nyt onkin vaikeita aikoja ehkä edessä,vaikka muuten aika tasaisesti paskasta rämpinytkin ulos...ja on todella vaikeita päätöksiä... Yksi on se että minulle tarjosi isän vaimo Petroskoista teatterikorkekoulusta paikkaa opiskeluun...Kuullostaa tosi hyvältä eikö niin,mutta päätös on todella suuri! Se olisi muutto Venäjälle ja Petrokoihin pitkäksi aikaa,minimi 5 vuotta,huh...oonko valmis vaihtaa kaiken täällä ihan eri elämään..?Jollain tavalla haluaisi niin vaan heittää ja jättää kaiken taakseen ja lähteä kokeilemaan siipiään...ja toisaalta pelottaa tosi paljon...mitä siellä odottaa? Tulo kesken lukukauden mukaan ja kieli vaikka sen tunnenkin,niin kaikki kirjoitus yms. taito on ihan aloittellista Venäläiseen korkeakouluun :/!Toiseksi se opsikelu on maksullista,eli 2000e vuodessa on kyllä aika sievoinen summa! Ja jos en pärjää,joka todennäköisesti on mun kohtalo jos en jostain hellkutista palkkaa vielä lisäopetusta itselle jotta saan kiinni ja pysyn mukana..! Kaikki tämä on pelottavaa ja liiankin ehkä haastellista Suomen helpon koulun jälkeen...siellä kuri yms. on niin paljon tiukempaa! Sitten olisi vielä opintojen rahoittaminen ja eläminen...aarghh!Ärsyttää kun on ei ole päätösaikaa vaan pitäisi mahdollisimma pian joko maksaa ja muutta sinne tai sitten jäädä tänne jatkamaan elämää..

En osaa päättää ja potuttaa,ärsyttää,vituttaa suoraan sanottuna kaikki kun kaikki tuli niin yhtäkkiä ja niin suri päätös nenän edessä,juuri nyt! Ja pahan tästä tekee sen,että tuo ryhmää kerää teatterilinjalle ainoastaan kerran 5 vuodessa ryhmän opiskelemaan  :(!Eli seuraava mahis mulla olisi sitten vasta 5 vuoden päästä :/..däämn!

Toiset sanoo mene,toiset sanoo että ootko hullu,eihän tosta tuu mitään...! What should i do?  Oisko fiksua ottaa riskin ja antaa kaiken haista täällä ja lähteä menemään ja sit jso onnistu tulla takas ei minkään luokse? Vai jäädä tänne ja saada kaikki mallilleen ja perustaa täällä bisnestä,koulua tai mitä nyt vaan..?

Ilmassa leijuu iso kysymysmerkki...jos järkevästi katsotaan,niin ehkä parmpi jäädä vielä tänne selvittämään ongelmat ja sitten ensi vuonna jostain muualta ulkomailta hakea koulupaikkaa?

Ääh,liian vaikeeta ja jään nyt kuumeisesti pähkäilee sitä...

 

Mutta yhden asian teille kaikille sanon,ketkä ette ole koulutusta saaneet ja olette jättäneet kesken tai jättämässä kesken...Käykää oikeesti loppuun se koulu niin kiitätte vielä sitä yli kaiken jonain päivänä,oikeesti,trust me Toverit ;)!

Antti Kurhinen kokemustensa jälkeen: Opiskelu kannattaa!- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

 

Asiasta kolmanteen,juuri puhuin kaverin kanssa ja mietimme että meidän äidit on kyllä ansainnut enemmän meidän pitäisi viedä ne etelään nyt talvella,ehkä meidän syntymäpäivinä,nimittäin eroa meillä siinä on vain 2 viikkoa! Varsinkin minun äitini on ansainnut loman etelässä kaiken sen jälkee mitä elämässä se on saanut kokea ja varsinkin viimeiset vuodet...saanut työstä pysyvän sairauden ja työkyvyttömyyseläkkeellä! Sitten hänen vanhemmat,eli mun mummi ja vaari,jotka ovat hassuja,mutta nyt todella vanhoja ja todella rasittavia kunnon Neuvostoliiton kasvatteja! Vaari suomalaissaksalaisella sotavankileirillä ollut ja sitten siperiassa monta vuotta ja mummi paartanut opettajana koko elämän...todella rankat elämät molemmilla ja molemmista tulikin todella Neukkukasvatteja ja muuta ei näe! Vaari ihan sokea jo melkein ja kaikki maailman taudit yms. vaivat..Mummilla vakava alzhaimerin tauti ja kädet tärisee ja unohtelee kaikkee...Vanhuus on kyllä todella pelottavaa kun heidän kanssa muutaman päivän on,niin tajuu,ettei ikinä haluu olla vanha..

Näitä kaikkia asioita äiti joutuu itse sairaana katsomaan joka päivä ja vielä hoitamaan heitä,koska Venäjällä ei ole tapana viedä vanhempiaan vanhuskotiin!

Äiti on ihan poikki ja viimeksi kun kävin niin itki minulle miten rankkaa hänellä on :((! Käy todella sääliksi äitiä ja haluaisin tehdä hänelle jotain hyvää ja vähän että hän vaihtaisi maisemaa,lepuuttaisi hermojaan vanhuksista..Hän on viimeksi käynyt etelässä Neuvostoliiton aikaan kun minäkin olin pieni,niin Krimissä,eli yli 20 vuotta sitten..Ois nyt aika päästä etelään <3! Nyt kuumeisesti mietin rahatilannettani,koska minä haluan sen maksaa ja se olisi kuin lahja äidilleni <3!En halua että hän miettii sekuntiakaan rahaa ja että syömme,juomme ja nautimme auringosta ja merestä <3! Nyt siis pitää säästää jokaista penniä,jotta voin sen tehdä <3! Voitte lähettää tietysti ylimääräiset roposet mulle jos pätäkkää tuntuu olevan liikaa tai ette tiedä miten sitä enää tuhlaisitte ;) :D! Mä kyllä voin neuvoa ja auttaa ;)!

Heh,no mutta joo,.tämmöistä olisi myös haavena,tai siis melkeinpä pakko toetuttaa,sen verran edes mammaa helliä <3!

Tuli tässä huumorilla mieleen että juuri tänään tossa itiksessa joku nuorisoporukka läpällä kyseli meidän häpykarvoja ja vieläkö niitä myyn :D haha? Siinä vaihettiin muutama hauska kommentti ja nyt sitten kun onkin rahan tarpeessa ja äiti  pitäisi etelään viedä,niin pitäisköhän ottaa ne hyllystä pölyttymästä ja pistää taasa myyntiin kun on kerran kysyntää ;) :D? Pitäiskö hei :D? Ainoa asia että mitenköhän tuo ex-vaimo suhtautuu kun myyn senkin kalliita ruumiinosia ilman lupaa :D?haha!

BB-Antilla rahapula - haluaa kaupata ex-vaimonsa häpykarvat! – Hymy 

 

Tässä muuten tulikin mieleen se,että se onkin ainut asia mitä unohdimme jakaa eroprosessissa :D! Voi apua,nyt varmaan vaimo vie käräjille perkule :D muahaha! Haastemies soittelee kohta : muahaha! On siinä sitten tuomareilla miettimistä miten karvat jaetaan :D?haha! No ehkä sillä nyt riittäisi älliä ja luottamusta siihen että jos myisin ne ja puolet rahoista antaisin hänelle,koska toivottavasti tajuu ettei se ehkä onnistu erotella niitä sieltä toisetmme seasta kun ovat niin rullalla toisiinsa :D! Ja mielelläni pääsen niistä eroon,koska se nyt on ainakin varmaa että semmoista muistoa varsinkaan en haluu ex-vaimosta,.hyi,hyi,hyi...mutta jos karvoja tekee mieli nin voin kyllä olla reilu ja antaa vaikka kaikki ex-vaimolle ;) :D! Let me know ;) :D haha! No mutta ihan miten vaan...hehee,huuhhuh,.haha!Heh,sainpas taas hyvät naurut itsekkin täällä kun mietinkin näitä asioita :D!

Hyvä että osaan itse piristää itteeni hei tämmöisinä synkkinä syyspäivinä ;)!hehee!

Asiasta kukkaruukkuun taas..;)!

Launtaina sitten olisi mahdollisesti taas nopee visiitti rakkaaseen Pietariin kamun kaa <3! on se vaan niin ihanaa aina käydä siellä <3! Loove that plase soo,soo much <3!

Ainoo asia mitä nyt kaivelee tosi paljon ja olen valittanut jo kymmeniä kertoja sinne fucking hotels.comiin siitä että varaus ei mennyt läpi viime kerralla ja nukuiin ulkona!! Eka Suomeksi monet kerrat,sitten englanniksi...tuli vastaus että käsittelemme 3 vuorokauden kuluessa,mutta mitään ei ole kuulunut :/! Pyytäisi edes anteeksi,mutta ei! Jotenka sanon nyt teille rehellisesti,paska paikka tuo hotels.com ja varokaa kun ostatte sieltä hotelleja tai varaatte! Voitte tulla yllätyksen eteen niin kuin minä tulin ;)! Lukekaahan aiempia blogeja,missä on kertomu Pietarin reissusta kamujen kaa ja sinne on ladattu videoita..

Tällä kertaa mennään joko mun tutuille tai sitten varmaan hotelliin ;) :D haha! Mä en haluu ihan samanlaista seikkailua kylläkään enää kadulla nukkumisen suhteen:D!

Ei tässä nyt oikeastaan muuta kuin alustavasti oikein hyvää viikonloppua ja pitäkäähän itsenne yhtä fiksuina ja filmaatisina kuin minäkin,niin elämä hymyilee,sekä aurinko paistaa läpi sen syvän paikankin ;)! Halleluja <3! Ja muistakaahan mennä leikkaa hiusenne salon uniqueen istikseen,koska siellä on maailman paras parturi Sigge ja meen huomenna itsekkin tekee lisää kuvioita päähäni ;)!

http://www.uniquekampaamot.fi/salon.html

Eli sinne soitto ja Sigge puhelimeen ja heti,niin eiköhän teidän ulkonäkö muutu vähintään Prinssiksi,koska minä olen Tsaari ;) hehee!

Palataan rakkaat <3!

11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, valmistuminen, malmin liiketalousopisto, merkonomi, shaisse, elämä

Hurraa,hurraa ja vielä kerran hurraa minulle <3!

Perjantai 5.11.2010 - Antti"The Tsaari" Kurhinen


Armoton hei kaikille :)!

Jumankauta! On ihme tapahtunut vihdoin ja olen maailman paras <3!!Ainakin tunne väliaikaiseti niin itsestäni hei ;)! Olen siis mestari :)!Olen tehnyt sen,mitä odotin kauan :)! Kiduin,väillä luovutin,taas aloitin..

BB-Antti valmistui merkonomiksi: Olen nyt pisnesmies! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

 

Aluksihan aloitin vuonna 2000 heinolan instituutissa merkonomin opintoni,mutta jo muuatamn kuukauden päästä lähdin pois,koska muutin silloin Helsinkiin. Ihmiset nauroivatkin stadissa silloin että jätkä tulee liiketalousopistosta jakomäen 10-luokalle,josta kaien lisäksi sain potkut :D haha! Se oli sinänsä saavutus,koska harvoin juuri jakomäen koululta joku sai potkuja kun sinne laitettiin yleensä kaupungin kerma opiskelemaan ;) :D haha! Eli saavutus sinänsä sekin oli joo :D! Olin sitten missä koulussa vaan,niin aina kaikki opettajat muistaa mut erittäin hyvin,verrattuna muihin opiskelijoihin ;)! Oon aina ollut aika spesial pakkaus ;),jo pienestä pitäen :D!

Sitten olikin muutamien vuosien tauko koulusta ja kokeilin siipiä kaikessa,eli siis työelämässä...olin siivojana,rakennusmiehenä,kaupan kassana,ikkunanpesijänä,kuorma-autokuskina,automyyjänä,liiekenteenhoitajana,liikenneasemanhoitajana,

pizzakuskina,monia monia muita duuneja on tullut kokeiltua...päädyin kummiskin pitkän työsuhteen jälkeen päätökseen että opiskelu kannattaa ja haluun saada tutkinnon!

Tuttavan kautta,joka valmistui liiketalousopisto Malmilta, suositteli minulle koulua jossa moni julkisuuden henkilö onkin käynyt oppinsa! Näin yhden hauskan opettajan,joka hommasi minulle oppisopimuspaikan kouluun ja duuniin:)! Duuni oli aivan loistava monen mielestä,mutta minun mielestä maistui puulta kuuukauden jälkeen...olin liikenteenhoitajana helsinki-vantaan lentokentällä. Eli bookkasin rahtilentoja eri lentoyhtiöille. Koko ajan vaan samaa paskaa koneella,koneella,ja vielä kerran koneella naku,naku,naku,naku! Ei oo ihan mun hommia vaikka hyväpalkkaista olikin ja tulevaisuus oli taattu...Otin riskin ja lähdin pois ja jatkoin vaan iltaopiskelijana liiketalousopistossa! motivaatio oli aluksi hyvä,mutta vuoden jälkeen alkoi taas laskukausi ja kaikki maistui puulta...Siitä se sitten taas pitkä ja kivinen tie alkoi! Kun opiskelu oli näyttötutkintoon perustuva,niin oli vaikea saada näyttöjä kun ei ollut työpaikkaa. Samalla rupesin jättää tunteja väliin...jäin jälkeen ja sitten alkoi tuo viihde-ala kiinnostaa...Mister finland kilpailut,mallitoimistot ja sitten oltiinkin jo Bb-talossa :D!Siihen tyssäsi opiskelu ja unohdin melkein kokonaan sen! Tästä täytyy antaa täydet pisteet koululle ja monele opettajalle,että kaikesta huolimattta että en käynyt koulussa,ne piti mua kirjoilla ja sitten rupesivatkin pommittaa että tulehan kouluun,tehdään joustava koulusuunnitelma,.auttoi mahdollisuuksien mukaan ja tsemppasi ihan täysillä mua,ainakin siis muutama opettaja (nimeltä en mainitse tässä).Suurin kiitos kuulu heille että saivat mua jaksamaan ja auttoivat mahdollisuuksien mukaan ja sain vapaasti tuoda tehtäviä milloin halusin ja sain suorittaa näyttöjä milloin halusin! Siis aivan mahtava koulu ja todella joustava ja ystävällinen <3!

Jos haluat lisätietoja niin rohkeasti ota yhteyttä oppilaitokseen!(linkki alla)

http://www.liiketalousopisto.fi/

 

Bb-een jälkeen muistan mua ahdisti tosi paljon ja en saanut itseäni millään kouluun,.ihmiset ahisti,alku oli tosi rankkaa tottua siihen että sut tunnetaan. Sekin osittain vaikutti etten käynyt pitkään aikaan koulussa. Sitten sain jotenkin itseni aloittamaan pienestä,rupesin suorittamaan jotain näyttöjä pikkuhiljaa.

Merkonomiksi valmistunut Antti sai potkut koulusta! – Hymy 

 

Ja tietysti kaikesta tapahtuneesta huolimatta,eli tarkoitan meidän eroa Hennan kanssa,niin suuri kiitos siitä että kävin koulun loppuun,kuuluu hänelle. Se onkin ainut asia mistä olen todella kiitollinen ja olen edelleen vaikka miten huonoissa väleissä olisimme :)! Henna jaksoi kotona auttaa ja nakuttamaan koneella pitkää tekstiä,mihin mulla meni hermot :D! Hennan ja opettajan tsemppauksella pääsin loppusuoralle ja nyt lopussa vaikka erosimmekin,vannoin itselleni että minähän käyn tämän loppuun,perkule :D ja niin tein :))!eli suurkiitos sinulle Ex-vaimo avusta ja toivottavasti sinäkin osaat kaikesta huolimatta arvostaa myös niitä asioita mitä mimä sinulle tein!Et ehkä vielä haluu kun ilmassa on paskan makua puolin ja toisin,mutta ajan myötä ;)!

Kiitos kaikille tukijoille ja auttajille tässä mun koulun kivisellä tiellä ja nyt kiitos seisoo teille kaikille <3!

Nyt sitten diplomi kädessä ja elämä edessä ;)! nyt vaan pitää pelata kortit oikein ja järjestää kaikki omille paikoilleen ja oikein...vaikeeta on ja tulee olemaan,mutta eiköhän se tästä ;)!

Ja nyt taas tunnen että elän,ainakin hetkellisesti <3! On ollut energiaa ja päässyt hoitaa kertyneitä ongelmia :)!

Eilen kävin tässä Venäjällä taas tankkailemassa ja hakemassa viinaksia niin jono olikin takaisinpäin suomeen noin 6 tunnin pituinen ja minun matkatoveri meinasi kuolla sinne huoltoasemalle Suomen puolelle kun joutui istumaan puol yötä yksin :D! Olipa reissu kyl joo...en yhtään katos  muistanut että Venäjällä alkoi pidennetty viikonloppu jo torstaina ja minä hölmö lähin tankkaile,luullen että nopeastihan se mennöö kun käy vaan :D!

Nyt ollaankin ihan rättiväsyneitä ja chillisti tä päivä,.huomenn kaverin synttäreille sitten ja jos siinä sitten samalla vähän juhlistaisi valmistumistani <3!

Ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille <3!

Rakkaudella <3!

 

Antti

 

13 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, valmistuminen, malmin liiketalousopisto, merkonomi, shaisse

Uusi tukka,uusi elämä ;) <3!

Maanantai 1.11.2010 klo 17:13 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

sinkkutukka.jpgsinkkutukka_2.jpg

Kakkalapukkala taas kaikille :)!

Halloween on ohi ja hengissä ollaan ;)! Oli taas niin huitsin hauskaa koko viikonlopun :)!

Ensimmäisenä tietysti nyt kerron suuruutisen mistä mainitsinkin edellisessä blogissani,eli mun uudesta tukasta ;)!

eli niin sanotusti suurimmaksi osaksi tukka lähti ja tuli kuviot tilalle <3! Eli periaatteesa olen kalju kuvioineen :D haha! Tätä olin miettinyt jo jonkun aikaa ja nyt varsinkin kun elämäntilanne on muuttunut kokonaan ja nyt ollaan sinkkuja,niin vdein istelleni sinkkutukan ja samalla tästä alkaa uusi elämä ilman vanhaa shaisse :)! Tai siis kylhän se vanha shaisse väkisinkin vielä tunkee joka kolosta,mutta mää potkin sitä pois ja pyyhin valuvat paskat hyvin ;)!

Eli katsokaahan tässä maikkarin jutussa on pari kuvaa siitä kun minulle tehdään tukkaa salon uniquessa itäkeskuksessa! Tekijänä on minun hyvä tuttavani joka on Suomen parhaimpia tukanleikkaajia ja varsinkin perehtynyt kuvioihin,niin kuin näette minun päässäni!

BB-Antti leikkasi siilitukan – katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Tämmöinen siis tapaus ja laitan myöhemmin lisää kuvia tukasta ja parin viikon päästä leikataan lisää kuvioita niin laitan kuvia myös ;)!

http://www.uniquekampaamot.fi/salon.html

Ja yllä oli kampaamon sivut..Soittamalla sinne ja kysymällä Sigge nimistä kampaajaa,saatte itsellenne mahtavat ja supertyylikkäät hiukset,niin kuin mulla ;)! Kysykää vaan rohkeasti ja voitte sanoa että olette nähneet minulla kuviot ja haluutte vastaavaa! Eli nyt kaikki ketkä haluu olla ihan sairaan hyvännäköisiä niin kuin minä,ottakaa yhteyttä Siggeen ;)!

Aluksi tässä minulla on ollut vaikee tottua että olen "melkein kalju" ja kun katson peiliin niiin säikähän...tämä on ensimmäinen kerta elämässä että minulla on niin sanotusti kalju ;)!

Olen saanut erilaista palautetta,mutta kyllä ne naiset ovat hyvin mun kaljusta tykänneet ja varinkin kun sitä silitetään niin tuntuu saakelin hyvältä ;) :D!

Kuvioista melkein jokainen ihminen on kysellyt ja ihmetellyt että miten joku pystyy tommoiseen taiteeseen,mutta kyllä semmoinen ihminen löytyy tuolta itäkeskuksen salon Uniquesta nimellä Sigge :)!

Kiitos Sigelle tästä kaikesta :)!

 

Nyt Sitten halloweeniin ja muihin uutisiin...

Perjantaina nopeasti pyörähdin Tigerissa,oli pakko näyttää siskolle joka tuli Venäjältä käymään edes jotain ja Tigerissa se ei ollut koskaan käynytkään...No päätin sitten viedä sinne...päivä oli kyl väärä ja siellä oli opiskelijabileet :D! Ymmärrätte mitä se tarkoitta varmaan ;)! Jo portsari ovella kun tulin siihen niin sanoi että "tänään Antti maltti on valttia ja mee vaikka vipin puolelle aina jos joku örveltäjä tulee selittää shaissee"!Haha! Mä aattelin että ei saakeli,täähän on hanurista kun just tulin näyttää siskolle paikkaa niin tämmöistä tääl on :D! Mut suht koht ok kaikki meni,koska minä olin juuri leikannut tukkani ja kovin moni siinä kunnossa mitä porukka oli siellä,niin ei tunnistanut..ja sit ku tunnusti niin tussin kaa juoksi pyytelee nimmaria rintaan : haha! Sisko sai nauraa kerrakseen katsoessaan koko meininkiä,miten Suomen teinit juhlii :D haha! Hirveen kauaa aikaa ei siel viihdytty ja lähettiinkin sitten 2 aikaan kiltisti nukkuu kotio kun sisko lähtio sitten eteenpäin ja sielät sitten takaisin Venäjälle..

Tämän jälkeen olikin launtai ja itse halloweenpäivä,.oli meidän vuosipäivä kihlauksesta..siitä kirjoitin viime blogissani..

Nyt haluan sitten korjata median vääristynyttä uutisointia..eli tämmöistä pari uutista huiomasin netistä mun blogin jälkeen...

Antti itkee edelleen Hennan perään! – Hymy

Antti Kurhinen haikailee Henna Kalinaisen perään? – Fiilistelee blogissaan yhteistä aikaa- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

Nämä molemmat otsikot on päin häränpyllyä ja antaa ihan väärän kuvan siitä mitä tarkoitin blogissani!

Sanon nyt suoraan ja rehellisesti! En itke todellakaan Hennan perään ja en missään nimessä haluisi palata yhteen,vaan tuolla kirjoituksella kunnioitan meidän mennyttä suhdetta ja muitelen meidän ihania aikoja vuosi sitten! Silloin olimme nnemme kukkuloilla ja oli ihanaa...nyt kaikki on toisin ja ei pidä vääristellä sitä että kun kirjoitan menneessä muodossa jotain niin itken jonkun perään! Ei,vaan muistelen hyviä aikoja lämmöllä,mutta samalla katson eteenpäin ja tulevaisuuteen! Kerään hyvät asiat mukaan ja pahat tapahtuneet karsin pois,thats it! Siitä siinä blogissa oli kysymys ja samalla halusin ihmisillä avata silmiä ettei toista virheitä seuravaassa suhteessaan ja osaa järjellä katsoa menneitä,ilman vihaa ja ketkeruutta ;)! Tapahtunut mikä tapahtunut,ei sitä saa tekemättömäksi,mutta sen kaa pystyy elää ;)!

Ei mulla muuta sen asian suhteen ja pistäkäähän nyt kalloon että meidän ja Hennan kohdalla ei tule koskaan todennäköisesti olemaan enää mitään!Piste ja sillä sipuli ;)! Jotenka mua ei voisi vähempää kiinnostaa mitä neiti tekee ja lopettakaa se kysely että olemmeko yhdessä ja palaammeko yhteen! Ei,ei ja vielä kerran ei!

Toivottavasti nyt meni perille kaikille ;)!

 

Sitten on pakko vähän kirjoittaa eilisestä Bb- suorasta lähetyksestä...

Pakko valittaa sen verran että noi penkit millä joutu istuu,tai siisn anteeksi puuhöskät millä istumme yli poultoista tuntia,niin on aivan hirveitä :D! Perse puutuu ja seklkää pakottaa niin perkuleesti! En ole ainut kuka valittaa ja nyt tuotannolle vinkkii että hommatkaahan edes ensi vuodeksi joku parempi ratkaisu asiakkaiden viihtyvyyden parantamiseksi ;)! Semmoista ;)!

Sitten siitä kansainvälisestä vaihdosta sen verran että kyllä oli Sandra maatuskan näköinen astuessa taloon perkule :D!Haha!

Kuunneltuani Slovenian kiletä niin se oli kuin puoliksi Venäjää :)! SAnat muistuttavat niin perkuleesti ja jotkut tarkoittavat samaa kuin Venäjällä :)! Jeeah,hyvä Slovenia,hyvä Saalvilaiset veljemme ;) <3! Näytä Sandra taitoisi ja pistähän taloon vähän vilskettä niveliin ;)!

Ja tos yhden uutisen luettua rupesin nauramaan ja muistelin just mitä sanoin kamulle lähetyksessä siitä että se tulee olee shokissa kun ton porukan kaa on jonkun aikaa :D! Juntteja ja röyhtäileviä Suomalaisia Bb-asukkeja verraten heidän tapoihin Slovenian Bb-talossa :D! Otan osaa Sandra sen puolesta,koita kestää se viikko,vaikka varmaan haluut himaan jo nyt :D haha! Koeta kestää tyttö-pieni ja toivotaan ettei ne piere sun nenään ;) :D!

Antti Kurhinen BB-asukasvaihdokista: Maatuskan näköinen- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

 

Niko taas pääsi vuorostaan hyviin käsiin sinne Sloveniaan ja Niko olikin ainut fiksu valinta tuohon! Äijä sentään osaa käytöstavat ja on fiksu ja filmaattinen,niin kuin pitääkin tuohon hommaan valitulla olla ;). En voisi kuvitella jos joku noista nyt olevista lähetettäis sinne Slovenian julkkis-Bbeeseen :D! Haha! Voihan vitja mä sanon silloin olisi :D! No onneksi tuotannolla sentään älliä riitti fiksuun valintaan ;)! Ei muuta ku tsemiä ja nauti uusista mahtavista kokemuksista Niko Nousiainen :)!

Jeesh,.enpä mä muuta oikeastaan Bb-eestä haluakkaan sanoa koska ei oo tullut seurattua eikä kyllä itse asiassa kiinnosta paljoo paskaakaan...paitsi joskus nuo Bb-Extrat on mielenkiintoisia saapuvien vieraiden takia,jotka ovat välillä todella mielenkiitoisia ihmisiä :)!

Huomenna sitten minulla on valitusaika sairaalaan ja mun nenä tutkitaan sen takia kun se ei hengitä ja monta kertaa soitin ja valitin asisasta. Sain vihdoin ajan ja huomenna katsotaan kehtaako Husin porukka myöntää heti hoitovirheen vai joudunko sitten vielä yksityislääkärin lausunnon kautta todistelemaan oikeuttani?! Katsotaan,katsotaan,mutta sen sanon että en saakeli jätä tätä tähän mä en oo mikään koekaniini että mun terveydellä leikitään sillä tavalla,että"hups",no mutta leikataan uudestaan,pumpataan lääkkeitä täyteen taas parin viikona ajan,sydän tykkää hyvää nukutuksesta yms shaissea. Ja varsinkin tuo itse prosessi ja sen jälkeinen olotila kun nenästä verta valuu yms. Monta kertaa jouduhn tota kestämään ja vielä maksamaan siitä,huuhuh? Mä en tuohon pelleilyyn suostu ja saa kyllä korvata kaiken tuon mitä olen joutunut kestämään!

BB-Antti: Tyylinmuutos ja korvauksia nenäleikkauksesta! – Hymy 

 

Ei muuta kuin palaillaan taas pikkuiset ja pidän teitä ajan tasalla kaikesta <3!

Rakkaudella<3!

Antti"The Tsaari"Kurhinen

 

 

7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, salon unique itäkeskus, sigge

Halloweenin hyvää viikonloppua & dont worry,be happy ;)!

Torstai 28.10.2010 klo 16:06 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

 

 

Kakkalapukkala kaikille <3!

Mites mun rakkailla on mennyt? Ainahan mun rakkailla menee hyvin vai mitä ;)!?

No kyllä mullakin menee suht kohta ok,.ainakin ehkä kuvittelen niin, haha :D! Ei vaan,.kyl tässä on kaikenlaista taas kehissä negatiivisiakin asioita,mutta ne on vaan osa elämää,enkä edes niistä teille puhu ,ettei tuu paskaa mieltä kellekkään ;)!

Asiahan on näin että ntyhän on halloween ihan ovella hei ;)! Mitäs mitäs me oikein keksitään hei? Mulla ois kyl toi Napoleon-puku tuolla kaapissa,mutta taidan kyl jätää tällä kertaa käyttämättä :D haha! Muistan kun käytin sitä yhden ja ainoan kerran kaksi vuotta sitten Porvoossa ja oli kyl aikamoinen reissu kun muistelee joo :D!

Tänä vuonna suunnitelmat on kyllä todella rauhalliset,ehkä liiankin,mut hei, mä oon jo vanha  tommoisen pelleilyyn ;) D! ja jos jonnekkin meenkin,niin en tielle kerro sitä minne ;)!hehee!

Huomenna onkin sitten semmoinen päivä että tämä poika päätti pistää myöskin pään uusiksi ;)!Ja ei ole sitä mitä ajattelette,en meinaa vaihtaa mun aivoja ja päätä,vaikka sekin ehkä tekisi terää :D! Meinaas siis tehä mullistavan jutun mun hiuksille ja odotan sitä suurella innolla ja pelolla,huuhhuh :D!Apua!Entäs jos olenkin ihan linnunpelättimen näköinen sen jälkeen? Ei voi mitään,elämässä pitää ottaa riskejä jos haluu jotain muuttaa elämässä ja kattoo onko se hyvä vai ei ;)! Niin mäkin teen ;)! Pääsätni tietysti otamme kuvia ja muuan taho sitten julkaisee teille kaikille näytettäviksi,voitte arvioida onko jees vai ei ja sitten laitan yhteystiedot teille jos haluutte kenties samantapaisen tukkatyylin ;)! Eli jäämme innolla odottamaan huoomista,siis minä ja te ylihuomista,silloinh ne kuvat julkaistaan ;)! Palaan asian tiimoilta heti ja kyselyitä voi minulle yhteydenottolomakkeen kautta laittaa jos haluu tarkemin tietää salongista yms.!

Nyt sitten viel tämän päivän keskityn vaan siskonki kanssa palloiluun,joka tuli Venäjältä kyläilemään taas...kaupat on kierrelty ja äidille muutama hassu lahja tarttunut mukaan..ikävä mammaa on taas <3!

Miettiin mennä museoon,tai siis ennemminkin mun sisko haluaisi mennä...mua oikein hävettää tunnustaa,että olen asunut Helsingissä 10 vuotta ja en ole kertaakaan edes ateneumissa käynyt..hyi mua :D! Nyt olisi aika korjata tilanne ja mennä vähän katselemaan taidetta ;)!

Sitten sisko lähteekin Sysmän kautta Tpereelle ja takaisin kottio Petroskoihin ja yliopstoon viimeistä vuotta vetämään loppuun :)! Oi vitsi että olen ylpeä, että sentään meistä kahdesta edes yksi on yliopiston käynyt :)!Mä nyt oon tämmöinen pieni musta lammas,mut mut,.en oo sen tyhmempi,ehkä ihahn hiukkasen vaan levottomampi ;) :D haha! Jees jees <3!

Nyt sitten jätän taas ton aivottoman läpän heiton vähäks aikaa :D ja kerron hieman mun mietteitä...

 

Sitten tässä istuskelin ja kattelin koneelta jotain kuvia ja löysin vahingossa kuvan,mikä oli otettu vuosi sitten 30.10 ravintola Saslikista...Tuli kyl tosi surullinen olo pitkästä aikaa ja pisti miettimään elämää...Tässä kuvassa olemme ex-vaimoni kanssa juuri viettämässä onnellisina meidän kihlajaisia ravintola Saslikissa...eli siis ylihuomenna on vuosi siitä...vaikka kuinka olisin halunnut olla muistelematta asiaa,mutta väkisinkin ajatukset seilasi vuosi taaksepäin kun olimme onnemme kukkuloilla...olimme silti,vaikka erimielisyyksiä oli enemmän jopa kuin nyt ennen eroamme..silti olimme onnellisia ja jaksoimme eteenpäin ja rakastimme toisiamme......Näin se vaan elämä heittelee ja vaikka kuinka vannot ikuisen rakkauden nimeen ja yhdessä olemisen kautta, niin silti vaan ihmiset eroavat,.näin kävi meille myös...en tiedä edes enää pitäiskö olla surullinen vai onnellinen..?Enkä halua...minusta minä yritin kaikkeni pelastakseen avioliiton ja tiedän sen...ei onnistunut,niin ei sitten, ainakaan ei voi sanoa ettei yrittänyt ja katunut jälkeenpäin ja miettinyt, että"mitä jos ja kun"!Tämä on nyt poissuljettua :)! En syytä enää itseäni mistään enkä ex-vaimoani mistään...haluan jatkaa eteenpäin,ilman että pidämme puukkoa selän takana toisiamme varten...ja jos jos toisella osapuolella on,niin sitten on,oma on häpeänsä sitten... Muistakaamme tätä kaikkea loppuelämän mahtavana kokemuksena ja opetuksena,joka opetti molempia valtavasti ja siitä ei voi edes väitellä ja kiistellä! Onhan se nyt kun pohtii että jos en olisi tehnyt niin,olisi toisin..,mut sitä kautta me opimme ja harmi tietysti että opimme ainoastaan omista virheistä,mutta tästä pitää vetää johtopäätökset ja tajuta sen etti missään nimessä tee samoja virheitä seuraavassa suhteessa,minä ainakin yritän kaikkeni ja en todellakaan meinaa tehdä samoja virheitä!

Век жыви,век учись <3! Tämä sanonta pätee meillä ihmisillä,eli "Vuosisadan elä,vuosisadan opi" ,kuullostaa tosi tyhmältä kun Suomentaa,mutta pointti varmasti meni perille ;)!

Eli nyt voimme vetää johtopäätöksen ja sanoa molemmat,sekä minä että Henna,. "Hei,olen nyt paljon parempi kuin silloin ja kullanarvoinen ihminen jollekkin seuraavalle" ;)! Opittuamme toisistamme valtavasti ja toivottavasti jätettyämme ne tekemämme virheet taakse, niin olemme korvaamattomia ja vain me sen ymmärämme ihan täysin ;)! Te varmaan ihmettelette että mitä hemmettiä ja mitä te luulette olevanne...mut hei,ne ihmiset jotka oikeesti on käynyt saman läpi,tajuavat lukemalla rivien välistä mitä tarkoitan ;)!

Tässä kohtaa toivotan kaikille oikein Hullun kauheeta Halloweenia ja jokainen elämänkokemus,oli se sitten hyvä tai huono,on elämänkokemusta,joka tekee teistä päivä päivältä enemmän korvaamattomia ;)!Ja lukekaahan rivien välistä opetuksen tarkoituksen hyvät toverit ;)!

Dont worry,be happy ;) <3!

 

Antti

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, , halloween

Pietarin reissu ja luxushotellimme :D!

Maanantai 25.10.2010 klo 17:59 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Heissuli vei rakkaat taas :)!

Ollaan palattu Suomeen Pietarin viikonloppureissun jälkeen...reissu oli kyllä tosiaankin oikein ainutlaatuinen joo :D!

Ryhmä rämä starttasi stadista pe. elkuillasta ja hyvällä menestyksellä pääse suhteellisen nopeasti rajan yli ja Pietariin...sää oli ihan kauhea ja lunta tuprutti kuin esterin perseestä! Onneksi meillä oli alla Porche Cayanne,joka oli juurin hankittu ja testiä vaille tommoisin oloihin...hyvin selvisi testistä,mutta pyyhkijät oli kyl aivan hanurista!

Nooh,iloisina saavuttuamme,ainut ongelma enää oli löytää meidän hotellit,.kaveri ja toinen kaveri oli varannut hotellit jo paljon aiemmin ja niiden hintakin oli aika suolainen...nooh,mää varailin kaverin neuvosta hotels.com sinulta suht.koht edullisen hotellin lähellä keskustaa...ainoa paska nakki oli se että siellä ei ollut valokuvia hotellista..luotin operaattoriin ja ajattelin että kyllähän se ihan ok place varmaan on ja kaikki pelaa niin kuin pitää...juuh,niin varmaan joo :DDD!

Kamut kävi kirjautumassa omaan hotlaan inee ja sitten lähdimme etsimään meidät Fredericks hotlaa...se olikin sitten vähän vaikeempi homma,nimittäin kadfulla pyörittyämme emme löytäneet yhtään kylttiä hotellista tai nimea,.ainoastaan tuosteinen ovi rappukäytävään,rähjäiseen kerrostaloon...Siiinä nauroimme ja ajattelimme että tässä on varmaan joku virhse sattunut ja mul on väärä osoite...nooh,päätin kummiskin mennä tolla osoitteella varmistaa ja menin siihen rappukäytävään joka haisi ihan kuselle ja ties mille kuolleelle rotalle :D! Nousin toiseen kerrokseen ja siellä oli rähjäinen rautainen ovi ja hikinen summeri...siinä nauroin,että onx tää nyt ihan oikeesti joku vitsi:D! Nooh,sieltä siitten valui uninen,turvonnut ja alkomahoolille haiseva nainen...kysyin että onko tämä hotelli ja hän vastasi minulle että  KYLLÄ!!!Siis apua!Tämä tosiaankin oli meidän hotelli :DDD!Reopesin siinä nauruun ja hän ihmetteli mikä mulla on...nooh,siinä kauhusta ja naurusta sekaisin tuntein menimme aulaan,jossa oli tiski ja sohhva missä tämä receptionin ihana täti paveli tai nukkui,ihan nyt miten vaan :D! Siinä oli yksi kone,mistä hän kysyi varustani...kaivoin varausnumeroni ja snaoin hänelle,.hetken etsittyään,hän toteaa,ettei täällä ole mitään varausta...olin että mitäääh!!?juu,ei ole tälle päiville mitään varausta hän visertää!!! Olin aivan shokissa! Pyysin tarkistamaan kaiken mahodollisen ja senkin jälkeen kun vastus oli ei,niin näytin hänen koneeltaan sähköpostistani suoraan varausvahvistuksen yms. Sitten nainen tokaisee,että"ai tää on tää firma,nää aika harvoin menee läpi meille"!!!Kelatkaa hei! Täällä vaan myydään hotels.comin sivuilla shaisse paketissa niin sanotusti!onko tämä nyt ihan laillista toimintaa? Laitoin tänään reklamaatiokirjeen asiakaspalveluun!

Mutta palataan olennaiseen taas...eli siinä seisoin ilman mitään,haisevassa luukussa,ilman tietoa missä olen seuraavan yön kamun kaa :D! Toverit nousi katsomaan ja nauroi aivan kippurassa siinä kun näki että täällä homeisessa rapussa tosiaankin oli hotelli :D! siinä sitten hekern naurettuamme rauhotuimm eja rupesimme miettii,että missä hemmetissä me nukutaan nyt tää yö?? Nainen sanoi että kaikki paikat on varattuja siinä homeluukussa,koska on joku lastenkotikatras yöpymässä ja ne lähtevät noin 9.00 aamulla pois..mitä vaihtoehtoja meil on?ei mitään oikein...kaikki mun tutut juuri tällä kertaa oli pois Pietarista ja yöpaikkaa ei saanut mistään...

Vaihtoehto oli venata 9.00 asti niin se nainen kuulemma päästäisi meidät silloin nukkuu,vaikka virallisesti saa vasta 12 jälkeen kun huoneet luovutetaan.. No kiitos edes siitä :)! siinä sitten jo naurun muuttuessa kiroiluksi,päätimme koko konkkaronkka mennä istumaan hieman iltaa ja polttaa hieman koljaania,eli vesipiippua 5 asti aamulla...sit paikan suljettua menemme istumaan johonkin toiseen paikkaan yhdeksään asti aamulla...näin siis teimme ja meidän kaksi tovera lähti nukkumaan omaan hotlaan vesipiippupaikan suljettua ja me raukat Pavelin kaa jäimme kadulle :D!

Vitutus oli suurta ja menimme johonkin saakelin donitsipaikkaan juomaan kahvia ja donitsja 9 asti aamul :D! voi herran lettas mikä kokemus joo :D!

Eikä tässä vielä kaikki hotellin suhteen vaan pahempi oli vasta edessä ;)!

Vihdoin kun pääsimme hotellille ja sieltä lauma riiviöitä häädettiin pois,niin meidän "huone"tai siis ennemminkin koppi vapautui..kun näimme huoneen ja millä tavalla kaikki oli tehty,nauroimme taas kippurassa :D! Seinät oli pahvia ja maalatt vaan päälle! Menimme nukkumaan,mutta eihän siitä tullut mitään,koska jokainen pienikin ääni,jopa hengitys tai pieraisu kuului meidän huoneeseen!siis aivan uskomatonta,järkyttävää!!! siinä sitten 4 tuntia pyöriskelle ja yrittäen nukahtaa,mutta turhaan kaikkeen kolinaan,luovitummme Pavelin kaa ja nousimme ylös! Päätimme käydä pesulla ja lähtee kaupungille pyörii,syömään juomaan,ja piristymään,unohtamaan kaiken paskan mitä meille vuorokauden aikana sattui...

rättiväsyneinä kävelimme Nevski prospektille,menimme syömään juuri sitä mitä kaikki Venäjän kanavat telkkarissa on kieltänyt,eli Shavermaa! Se on samantapaista kuin rullakebab,mutta vähän erilaista...se on Venäjän eteläisiimistä kolkista kotoisin oleva ruokalajike..muuten se on aivan mahtavaa,mutta miten se nykypäivänä tehdään ja mistä,niin se ei liene kellekkään salaisuus ;)! Koiria ja kulkukissojahan sinne yleensä on tungettu pikkukojuissa :D!Se on aivan totta ! ainoa asia mikä vähän lohdutti on se että se oli aivan Nevskij prospektilla ja siellä yleensä on valvontaa mitä oikein ihmisille tarjotaan syötäväksi! Vedettiin semmoiset naamariin ja se oli aivan sairaan pahaa ja suolaista,eli liha oli vanhaa ja ne mausti sitä pirusti,ette pilaannu lisää..mmm..ja me vaan vedettiin se nekkuun iloisina ;) :D! Nooh,mä oon tottunut jo noihin,.on niin monta ruokamyrkytsä ollut noista reissuista,että ei enää nappaa ja jos nappaa niin tottunut että paska lentää reissun jälkeen!

Tällä kertaa päästiin ilman haveria ja maha on vielkin ok,jotenka hyvin kaikki hyvin ;)!

Siinä palloillessa hieman,menimm kiertää kauppoja.. Nevkij  prospektilla riittää aina vilinää ja kaikkee tapahtumaa...yks oli kun yhen muotikaupan edessä oli ihan vahanukeksi meikattuja ihmisä jotka liikkuivat vahanukkien tyyliin :)! Siis se oli aivan upeen näköistä :)! kuvasin hieman ja minulla on video siitä tässä blogin päätteeksi!

Sitten tuli toiset toverit  toisesta hotlasta ja menimme aloittelemaan ruuolla ja bissellä venäläiseen ravintolaan!Onneksi yksi uuden Porchen omistaja ei halunnut juoda vaan halusi ajella autollaan pitkin Pietarin katuja! No sehän sopi meille hyvin...ajeltiin sitten Porchella pitkin katuja,juotiin ja huudeltiin hävyttömyyksiä paikallisille naisille ;) :D haha!

Oli kyl hauskaa ja ilta ajtkui tosi mahtavasti,yksityiskohtia ne edes jaksa kertoa :D!

Seuraavana päivänä olo oli kyl sen mukainen että olimme viihteellä olleet joo :D!

Tai mitä nyt sitten kerkesimme nukkua siinä meidän porttolassa :D!Pari kolme hikistä tuntia koiran unta pierujen keskellä :D!

Sitten olikin häätö meidän ihanasta 5 tähden hotlasta joo ja piti viedä kaverin serkku lentoketnälle kun se lähti kotiinsa Siperiaan Barnauliin! Sinne on smemoiset 5000km,ei sen pidemmällä :D!Huhhuh! Paikka on todella kaunis varsinkin kesällä ja siellä on yksi maailman kauneimmista vuoristoista :)!

Hänet lähetettyä kotiinsa,kävimme ostamassa tarpeellisemmat tavarat,eli viinakset ja tuliaiset ja itten olikin ilta ja aika siirtyä ajamaan takaisin Suomeen päin...

Eli oli todella hauskaa kaikesta tuosta pienestä hotellikusetuskesta huolimatta :)! nämä kaikki hetket nyt tuntuu jo niin hauskalta ja on taas mitä muistella :)!

Olen todella kiitollinen että on muutamia oikeita tosiystäviä,kenen kaa voi pitää hauskaa ja luottaa täysin :)! Kiitos teille toverit matkasta ja seurasta <3! Otetaan taas uusikis heti kuin tekin ehditte duunikiireiltänne niin kuin minä ;)!

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, turvonnut, mike tyson nenä, michael jackson nenä, venäjä, rakkaus, hotelli kuin sikala, hotels.com, kusetusta

Mennään eikä meinata ;)!

Perjantai 22.10.2010 klo 17:40 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Halleluja teille taas!

Tsaari is back to the good ;)!

What you want to know about Tsaari Kurhinen ;)! Hehee!

No sen verran että tämä kuninkaallinen lapsukainen on nyt ihan uusilla renkailla menossa elämäntietä eteenpäin ;)! Hyväkö vai huono juttu...uskoisin että helvetin hyvä :)! Paha ja pahuus on jäänyt taakse :)!

Mä en enää kattele yhtään taaksepäin :)!

Tässä onkin ollu todella vaikeaa miettiä mitä kaikkee haluis toteuttaa ja kokeilla kun niitä asioita on niin paljon,ettei mitään rajaa...

Monet asiat sitoo tietyt menneisyyden tyhmyydet,mut ei ne kauaa kummittele enää ;)! Ja jos kummittelee niin vaihdetaan maata ;)!Hehee!Tänne jää paska ja velat,jos niin pahasti mennöö jotain :D! Se on hianoa olla kaksoiskansalainen ja voi lähtee milloin huvittaa rajan toiselle puolelle ja kukaan täältä ei sieltä lähde mittää perimään ;) ,she on hianoa kun ei nuo euroopan unionin lait ja vaatimukset ei päde ;),hehee!

Tässä  nyt pakkailen tavaroita ja lähden viikonlopuksi Pietariin viettää toivottavasti hauskaa viikonloppua mun hyvien kamujen kaa :)!

Testataan samalla kaverin juuri hankittua Porchee pitkällä matkalla :)!

Ekaa kertaa elämässäni joudun ottamaan hotellin Pietarista perkule :D! kuin jollain ilveellä kaikki tuttuni tällä kertaa on poissa tai on tullut vieraita perkule! nooh,kokeillaan sitä Pietarin hotellielämää hieman  ;)!

Käykää muuten vuokraamassa itsellenne huoneet hotelcomsiat,mäkin vuokrasin ja saatanan halvalla perkule ;)!

Ei tässä oikeastaan kummempia tällä kertaa ja palaillaan sitten viikonlopun jälkeen astioille,jos vain ollaan hengissä :D!Haha!

Hyvää viikonloppua kaikille ja eläkäähän ihmisiksi niin kuin minä teen ;)!

Rakkaudella <3!

Anatoli

 

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, turvonnut, mike tyson nenä, michael jackson nenä, venäjä, sananlasku, isä, äiti, rakkaus, paneminen, kuksimen,

Unelmanainen <3!

Maanantai 18.10.2010 klo 18:02 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Moikkis taas kaikille :)!

Oli pakko linkittää tämä tähän ja että tajuatte minun arvomaailman ja mikä on unelmanainen.

Hyvin lyhyesti ja ytimekkäästi mainitsin siitä Voicelle kun kysyivät unelmanaista ja mitä siihen pitää kuulua.

Tällainen on Antti Kurhisen unelmanainen- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

 

Tarvitsen yksinkertaisesti ihmisen,kuka osaa rakastaa ja on hyväsydämminen <3! Aina sekään ei riitä vaan luonteiden on kohdattava ja osattava joustaa tietyissä tilanteissa...

 

Niin kuin edellisessä blogissani mainitsin siitä että nyt olen arvokkaampi kuin koskaan elämäkokemuksen ja rakastamisen suhteen.

Ja tosiaankin "Kuolema on elämisen arvoista ja rakkaus on odottamisen arvoista"!

Seuraavan ihmisen kanssa jos semmoinen joskus satuu kohdalle,niin ei enää toista samoja virheitä kuin edellisessä suhteessa ja toinkin sitten että siitä tulee täydellinen <3!Ainakin toivotaan niin :)!Tai ennemminkin tiedän 100% että tuleva suhde joksus ja nainenkin tulee olemaan edellistä parempi,koska pitää aina pyrkiä parempaan ja se tulee olemaan niin <3!

Nyt vaan eletään päivä kerrallaan ja unohdetaan menneet,selvitetään ongelmat ja sen jälkeen voikin aloittaa uuden elämän <3!

Tänään sain taas pari aika pottumaista uutista,jota osasin kyllä odottaa,mutta silti uskoin että järki ja kunnioitus olisi voittanut...mutta näin ei käynyt...valitettavaa,surullista,mutta kertoo paljon ja viimeistään nyt voin sanoa että nyt tein itselleni Berliinin muurin menneisyyteen ;)!Ette voita sillä mitään vaan päinvastoin ;) hehee!

Ei muuta kuin haistakaahan ihania kukkasia siellä kaikki te jotka nyt katkerina inisette ja ulisette ;)!

Life is a Bitch & then you die ;)!Remember ;)!

Ei muuta kuin hyvää illanjatkoa kaikille ihanille ihmisille :)!

Palaillaan <3!

5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, turvonnut, mike tyson nenä, michael jackson nenä, venäjä, sananlasku, isä, äiti, rakkaus, unelmanainen

Venäjän reissu ja henkeviä <3!

Lauantai 16.10.2010 klo 14:12 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Haistala maistala kaikille taas ;)!

 

Anatoli-poika on palannut taas Suomen kamaralle :)!

Oli kyl ihana pikareissu mutsin luo kotikaupunkiini <3!

Tämän matkan aikana olen saanut tosi paljon irti mun faijasta,kenen kanssa mulla on ollut aina vaikeeta tulla toimeen ja ollaan siedetty toisiaan,aiankin minä sitä...siitä ei pääse yli eikä ali,mitä hänen takia minun elämässäni on tapahtunut ja jos oisin saanut ehjän perheen lapsuudessani,niin kaikki olisi varmasti toisin..

Asialle ei nyt enää voi mitään ja monella perhe on hajonnut ja kohtaloita on monella vastaavanlaisia kuin minulla ja jopa pahempia...

Tässä onkin se tosi positiivinen asia se,että emme koskaan ennen ole pystyneet keskustelemaan normaalisti isän kaa,siis henkeviä ja yksityisasiooita,.rakkaudesta,tunteistä,seksuaalisuudesta yms. Nyt matkan aikana isäni näköjään vihdoin tavan millä tavalla lämmittää isä-poika suhteita ja keskusteli ihan eri tavalla minun kanssani :)! tämän takia matka sinne 1000km meni hujauksessa ja ei edes väsyttänyt yhtään,oli mielenkiiintoista keskustella ja puida asioita ja sama takaisinpäin <3!

BB-Antin rikkinäinen isäsuhde näyttää elpymisen merkkejä- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

 

Sain niin paljon tietää isäni nuoruusvuosista ja rakastumisista ja eroista ja minä kerroin hänelle tunteeni ja muuta...oli kyl aika herkkää..ei olisi uskonut että pystymme näin syvällisiä koskaan keskustelemaan..

Kaiken tämän jälkeen olen todella tyytyväinen ja nyt olen saanut todella syvällisä ja susrullisia asioita selville heidän ja äidin välisistä asioista ja avioerosta...miten kipeetä se on tehnyt isälle ja miten hän on käynyt aiva pohjalla tämän takia...kaikki nämä keskutelut antoivat mulle niin paljon,että voin sanoa sen että nyt ei enää jäänyt kysymysmerkkejä,että "miksi"? Nyt tiedän miten minun on fiksua tehdä ja olla hyvä ihminen :)!

Mähän tajusin sen että olen nykyään henkisesti ja kokemukseltaan arvokkaampi kuin koskaan ;)! Siis tajuatte mitä tarkoitan ja osaatte lukea rivien välistä ;)! Seuravaalle kumppanilleni ;)!

Ja nyt tiedän tosi tärkeän asian minkä yksi venäläinen kuuluisa laulaja sanoi aikoinaan(Victor Tsoi),että

"Kuolema on elämisen arvoinen ja rakkaus on odottamisen arvoinen"<3!

Nämä sanat saivat minulla kylmät väreet pintaan...Tämä laulaja on saanut niin paljon ihmisissä tunteita ja niin paljon tehnyt mahtavia ja tärkeitä lauluja!Hänen jokaisessa laulussa jokainen sana merkitsee todella paljon ja on todella tärkeä!

Nyt vaan tarvii aikaa ja että tietyt ongelmat selvitetään ja tietyt asiat menee unholaan...

Äidinkin kanssa oli ihanaa jubailla ja muutenkin tältä reissulta,vaikka se olikin lyhyt,jäi tosi positiivinen fiilis <3! Vaikka keskustelimmekin hänen ihmissuteista vanhempiinsa ja miten rankaa sillä on ollut,.oli hauskaa riidellä vaarin kanssa kun puolustin äitiä...tajusin miten paljon ihmiset riitelevät,selvittävät välejään,sopivat yms. Ihminen tarvii sitä ja sen takia olemmekin ihmisiä ja kaikille meille sattuu ja tapahtuu ;)!

Eli oli tosi henkevä reissu ja olen tosi iloinen siitä että kävin <3!

Näin yhden hyvän kaverin mitä en ollut nähnyt moneen vuoteen :)! Hänet oli karkoitettu Venäjälle hyvän käytöksen takia :D ja sen takia emme niin hirveesti ole tapailleet ;)! Hänenkin elämäntarinansa on aika koskettava ja oli tosi mukava nähdä ja kuulla mitä sen elämään kuuluu :)!

Nyt sitten onkin aika mennä ensimmäistä kertaa pariin viikkoon edes vähän venyttelee ja kuntoilee vähäsen...saakelin nenäleikkaus joo..

Ai niin, ja Karjalan puolella Venäjällä lunta oli kuin jouluna melkein :)!Huuhuh! Oli kyl nätin näköistä katsella valkoista lunta ja sitten samalla kun puut on vielä keltaisia lehdistä,niin tosi nätin näköistä oli <3!

Sitten on pakko sanoo kaikille ennen kuin on myöhäistä ;)!

Muistakaa hyvä ihmiset kun aloitatte pahoja tapoja,että...näin sanoo vahna venäläinen sananlasku ihan itse näin parhaimmalla tavalla suomennettuna ;),eli "Jos kylväät sattuman,kyntäät tavan,.Kun kylväät tavan,kyntäät luonteen,.Kun kylväät luonteen,kyntäät kohtalon!" Ja kun seuraavan kerran meinaatte tehdä tai kokeilla tietoisesti jotain pahaa,niin muistakaa tämä sananlasku;)!Mäkin yritän nykyään aina ;)!

Muistakaa tämän ja säästytte monelta paheelta ;)!

Nyt menen ja jätän teidät rauhaan vähäksi aikaa taas!

 

Rakkaudella <3!

 

Antti

Ei mulla nyt muuta kuin että

1 kommentti . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, turvonnut, mike tyson nenä, michael jackson nenä, venäjä, sananlasku, isä, äiti, rakkaus

Oikein mahtavia Jusseja kaikille <3!

Perjantai 25.6.2010 klo 1:16 - Antti "The Fucking Gretest Tsaari"Kurhinen

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1147953/bb-antti-kurhinen-lahjoin-miliisin-ruplilla-ylinopeudesta

Ei mulla ollut oikeastaan muutA sanottavaa teille kuin että oikein mahtavaa juhannusta kaikille <3! Nauttikaa,syökää,juokaa,paskokaa,tehkää niin paljon hauskaa kuin vain mahdollista ja muistakaa ehkäisy ettei pikku-pirut juoksentele yllättäen vuoden päästä ;) :D!

Meillä nyt jussi menee eri lailla mitä aluperin ehkä ajateltiin kuukausi sitten, mutta se ei meitä haittaa yhtään :)!Näin on jopa paljon parempi ja ei tarvi kattoo teekentelijöiden ja mielistelijöiden valehtelevia hymyjä jossain taas vaihteeksi täyteen ängetyllä "Vipillä"missä kaikki superjulkkikset kalastelevat ilmaisia juotavia ;) :D haha! Tää on niin nähty Suomen Julkkisbilemeiniki että älkää ihmiset olko yhtään kateelllisia naurettaville pikkuasioille oikeesti ;)! elämässä on paljon muutakin tärkeämpää!

Meidän juhannukseen kuuluu tällä kertaa meno huomenna ihan perussuomalainen Jussi :)! Eli Hennan vahemmat on kutsunut meidät mökille saunomaan ja syömään sekä juomaan :),kiitos siitä!

Launtaina sitten jos olemme kondiksessa niin paikka mitään kunnon klubimeininkiä ei olekkaan missään, niin eiköhän me itse keksitä jotain siistiä,i know that ;)!

Tänään käväisi tuttu Pietarista ja ehdotti samalla kun juttelimme niitä näitä,niin että lähtsimme sen kanssa ehkä 3 viikon päästä pietarista Ukrainaan autolla :)! vautsi,aivan mahatva idea ja olenkin aina halunnut käydä Kiovassa <3, nimittäin sieltä se alunperin niin sanottu "Äitä-Rusia on syntyperältäänkin tullut vuosisatoja sitten! Reissu päättyisi sitten mustameren rannalle Sevastopoliin tai kuka ties jos jaksaa ajaa autoa ja rahaa riittää niin käytäsiin tulevassa Olympiakaupungissa Sochissa hieman ihailemassa maisemia <3 <3 <3! tämä olisi kaikki niin mahatvaa ja toivonkin että tämä kaikki ei jää vain puheiden tasolle vaan toteutuu :)! Tietenkin kun siellä päin on niin olisi niin mukava pyörähtämässä kuuluisassa Tsestseniassa,Groznyin kaupungissa ja samalla Georgiakin on ihan siinä vierellä...seillä on niin paljon kaikkea että aah :)! Ennen tämä kaikki oli yjtä samaa maata ja nykyään ties kenen käsissä ja kaikki ajautunut ties mihin taloudelliseen tilanteeseen Neuvostoliiton romahdettua :/! no,mikään imperiumi ei ole koskaan säilynyt loppuun asti ja keikki aina hajonneet yhdestä samasta syystä loppujen lopuksi kun kunnolla pohtii...Noo,ei nyt ruveta taas historiasta ja politiiksata puhumaan liikaa,vaikka siitä diggankin tosi paljon :)! Mielelläni voisin kertoa minun mielipiteitäni eri asioista ja mun poliittisia näkemyksiä,mutta kun kirjoittaminen ei ole mun heiniä ja kymmensormijärjestelmä ei taitu,niin eivaan jaksa istua koneen ääressä tuntikaupalla rustaamassa :/!Ehkä sitten joskus voisin sitten nauhoittaa ajatuksiani ja liittää ne vaikka youtuben kautta tänne :)!? Helpottaisi kummasti tätä meidän vuorovaikutssuhdetta ja tekin lopettaisitte sen kirjoitusvirheistä valittamisen ;) :D hehee!

Nyt sitten lataan vielä videon Pietarin sensationeista teille katseltavaksi jos tulee tylsää Jussina ja olette koneen äärellä :)! Itse painun pehkuihin pikkuihlaa vaimon kanssa ja huomenna alkaa sitten meidänkin ryyppyreissu ;)! Toivottavsti ilman sen suurempia havereita tällä kertaa :D pthyi,ptrhyi,pthyi kolme kertaa vasemman olan yli vanhan perinteen mukaan ;)..te ymmärrätte mitä se tarkoittaa,te jotka tiedätte vanhoja perinteitä ;)!

Ei muuta kun oikein hyviä Jusseja vielä kerran,hyppikää sinne kokkoon kaikki urpot ja palaillaan jussin jälkeen taas astioille kun veikkaan että on todella paljon ihanaa kerrottavaa ;)!

Adios lepidos <3!

2 kommenttia . Avainsanat: Antti kurhinen, henna kurhinen, bb, big brother, glo hotelli, essot, bileet, käräjäoikeus, sakot, iltasanomat, mtv3, heroiini, nistit, voice, kerava, poliisi, takaaajo, potki poliisia, palokunta, ambulanssi, seiska, kesä, pietari, venäjä, sensation white, juhannus, paska

Halleluja ja hellät tunteet <3!

Tiistai 22.6.2010 klo 17:25 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Morjensta taas kaikille pitkästä aikaa :)!

Te olette varmaan odottanut ihan vesi kielellä meidän paluuta Suomeen,kun täällä on ollut ilman meitä helkutin tylsää...?

No uskon kyllä ;)! nyt sitten palasimme viihdyttämään teitä mitä erikoisimmilla asioilla ja tempauksilla ;) hehee!

Nyt tässä laitailen parhaillaan minun youtube sivuille videoita sensation white bileistä Pietarista. olette varmaankin niistä lukeneet jo ja jos ette niin laitan uudestaan linkit niin teidän on helpompi ymmärtää mistä bileistä on kyse ja mitä videoilla tapahtuu ;)!

BB-Kurhiset bilettävät Pietarissa: Henna on kuin lintunen - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Bilenaamareissa olleet BB-Kurhiset herättivät uteliaisuutta Pietarissa - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Tässä BB-Kurhiset hurjissa bileasussa Pietarissa – katso kuvat - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Nämä luettuanne ja tutustuanne minun vanhempiin blogeihin, ymmärrätte varmaan sitten miten mahtavat bileet nämä olivat :)!

Tunne oli aivan uskomaton ja fiilis aivan katossa kaikilla <3!

Samalla kun olen jo niin paljon kertonut jo sensationeista niin kerron hieman sitten jatkobileistä ;)!

Lähdettyämme 6 jälkeen aamulla Skk Areenalta,tuhannet ihmiset lähtivät valumaan eri paikkoihin ja kysäisimme yhdeltä pariskunnlata että mitäs oikein olisi luvassa vielä niin tuli flyeri että tuolla on viralliset sensationin jatkobileet! Palloiltuamme hetken pitkin Pietaria ja nähtyämme monia tuttuja päätimme mennä jatkoille sinne minne meitä neuvottiin. Otimme lukuisia pimeitä takseja ja meno oli hurjaa välillä yli 30 vuotta vanhoilla ladoilla ja kusina joku tummempi kaveri mikä ei ymmärrä kunnolla edes Venäjää :DDD! Oli kyllä hauskaa :D! Lopulta päästyämme klubille olimme aivan äimän käkenä kaikesta!! Meno oli aivan mahtavaa j klubi oli 3 kerroksinen ja kaikki paikat oli katettu valkoisiksi ja musa oli mitä parhainta settiä <3!

Viihdyttyämme siellä jokusen tunnin lähdimme valumaan tuttavani luo,kenen luo me olimme sopineet menevämme yöksi. Siinä matkalla juttelimme koko ajan niitä näitä ja palloilimme pitkin Pietarin katuja kummastuttamalla ihmisiä, nimittäin Henna jätti töythömaskin päälle, koska meikit olivat valuneet niin pakko oli pitää maskia :D! Siinä sitten moni turisti ja paikallinen kääntyi katsomaan ja pyytelemään jopa kuvaan :D! ParaS HETKI OLI KUN  TURISTIBUSSI AJOI PITKIN  pääkatua Nevski prospektia ja matkaopas jotain selitti nähtävyyksistä selitti niille. Yhtäkkiä huomattuaan meidät hän rupeaa viittoamaan meitä kohti ja jotain sössöttämällä siihen mikrofoniin. no sittenhän koko bussilasti turisteja kääntyi katsomaan ja napsimaan kuvia meisät kun kävelemme meidän vetimissä kadulla :D!haha! Samantapainen sattui meille Tsaarin palatsin edessä kun joku japanilaisryhmä pyysi kuvaan ja oli että"this is welcome to Russia" haha! Siinä sivussa sitten yhtäkkiä kuuluis suomalainen pyyntö että saadaanko mekin kuvan :D whaat...olin ihan ihmeissäni mut sitten ne naureskeli että "kyllä me teidät tunnistettiin", haha,ei ole kuulkaas helppo olla julkkis jopa Pietarissa ;) :D! Eli olimme aikamoinen nähtävyys niissä valkoisissa vetimissä,varsinkin Henna sen maskinsa kanssa <3!

kaiken tämän jälkeen vielä jatkoimme kamun luona juhlia yömyöhään ja menimme vasta sunnuntaiiltana nukkumaan!

Maanataina reissu sitten jatkui Ivangorodiin mummon luo...

Reissu ei alkanut mitenkään hirveen hyvin,koska olimme ihan poikki bileyksestä vieläkin ja pakoputki pärähti poikki heti alkuun :(! Siinä sitten autoni huuis kuin mikäkin traktori ja käänsimme päät taas, taas vähän erikoisella tavalla :D! Suomalaisilla kilvillä varustettu,liian madallettu auto huutaa "Mörrr"" ja ihmiset nauraa ja ottaa kuvia :D! Kyllä me sitten osataan vetää katseita aina puoleemme tahtomattakin :DDD!

siinä silloin ei kyllä naurattanut yhtään ja pelkäsin että miliisit nussii meitä kunnolla ja joudun makselemaan koko matkan jotain pikkusakkoja katkenneen putken takia...Onni oli kyllä siinä milessä mukana ja ei koppalakit sattunut sillä hetkellä oleman tiellä, vaikka yleensä niitä on enemmän kuin roskaa Venäjällä ja niitä kutsutaankin lempinimellä"Roskaläjät" eli "Trash"koska niitä on kuin roskaa joka puolella Venäjällä :D!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1147953/bb-antti-kurhinen-lahjoin-miliisin-ruplilla-ylinopeudesta

Päästiin sitten körrötellen mummolaan ja siellä sitten pappa vietti koko päivän korjaajan kanssa autoni alla hitsailemassa putkea kiinni ennen pitkää Petroskoin matkaa. mummolla saunoime ja söimme ihanasti mökillä <3!

Sieltä sitten emme lähteneetkään 2 staan vaan mummo ja vaari päätti tulla mukaan Petroskoihin. Matka olikin aikamoista,koska autoni on niin madallettu ettei mitään rajaa ja Venäjän teillä yleensä korotetaan autoja. Tämä tarkoitti sitä että Opelini mahalaukku mukavasti aina khräsi mahallaan asvalttia ja minä taas huusin kiroillen "Hoosiannaa"!!! Juu ei ollut kyllä mitään hirveetä herkkua mennä täydellä autolla niitä teitä. Itku meinasi monta kertaa tulla ja hermot olivat riekaileina :/!

Heti alkuun lähdettyämme vaimoni pääsi todistamaan hänelle erittäin uutta asiaa,eli lahjuksien antamista poliisille ;)!

Heti ajettuamme Ivangorosdista painoin tallan pohaajaan ja auto kiihtyi varmaan baout 140 saakka...rajoitus on 90 km Venäjällä yleisellä maantiellä. Sieltähän pusikosta hyppäsikin koppalakki pamppua heiluttaen! Siinä sitten huusin ja kiroilin että"nyt tulee kalliiks"!! Vaari ja mummo rauhoitteli ja sanoi minulle että annan kirjoittaa sakko,ei voi mitään. Sanoivat että jos asun Suomessa niin ei kannata maksaa... Kysyin että mitä jos en maksa ja sitten ne tarkastavat koneelta. Vaari toteaa iloisesti että 5 vuorokautta vankeutta sa masamattomista sakoista mutta eihän se mua haittaa kun asun Suomessa ja en enää aja kovaa jotta ne tarkistaisi mua koneelta. Nauroin siinä että oletko hölmökoska ajan aika usasti ylinopeutta ja en halua lähtee 5 vuorokaudeksi istumaan jonkun ylinopeuden takia.

Siinä sitten kiroten vaari ehdotti että yrittäisin lahjoa noi paskalakit...kysyin että paljonko tarjoaisin..se sanoi että ehdtoa 500 ruplaa niin eiköhän se siitä. Ajattelin että ei ne rupee niin pienellä summalla päästämään mua ja varsinkin kun nykyaikana nitä tarkkaillaan tarkemmin ja potkut tulee samantien lahjukisen ottamisesta. No tätä koppalakkia kiinnosti rahat enemmän ja mentyäni miliisiautoon viihyion siellä noin 30 sekuntia :D! Istuin autoon kun toinen miliis istui ratissa kijoittamaan sakkoa. Sakko jä'i hyvin lyhyeksi kun kysyin "voitaisiinko päästä nopeammalla tavalla"? Miliisi vastaa" Kyllä voi"! Kysyn että riittääkö 500 ruplaa". Miliisi hymyilee ja kysyy"Asutko Suomessa pysyvästi"!Vastaan"kyllä"! Miliisi sanoo" jätä vaihdekepin viereen rahat". Jätän siis siihen rahat ja miliisi tokaisee vielä että"hyvää matkaa ja varoppas sitten siellä 20 kilometrin päästä kun sielläkin on tutka"! Se oli sitten siinä ja matka jatkui taas tukka hulmuten :D!

Tulin takaisin autolle jA vaimoni kysyy että miten noin nopeesti..? Vastaan että "iloinen poliisi jolle raha maistuu" :DDD!Että sillä tavalla ;)!Vaari ja mummokin myhäilivät iloisina ja jatkoimme matkaa vitsejä koppalakeista vääntäen :D! tämän jälkeen en sitten viitsinyt ottaa riskejä ja ajelin paljon rauhallisemmin,koska tämmöisiä miliisieja on harvakseltaan enää ja jos onkin niin haluavat paljon enemmän rahaa nykyään!Se oli ainutlaatuinen kokemus vaimolleni taas :)!

Siitä matka jatkui Petroskoihin äitini luo. Perille saavuttuamme alkoi sitten meidän kunnon herkuttelu<3! Äiti teki kaikkia maailman herkkuja ja saimme syödä aamusta iltaan joka paikassa minne menimme käymään ja kaikki tyrkytti mitä parhaimpia ruokia koko ajan :)!

Meidän aiemmat kuntoilut sitten oliavt aika turhia,koska niin rasvaista ruokaa ja niin isoja määriä syöytämme turposimme muodottomiksi,varsnkin kun päälle otetaan kaikki alkoholijuomat ,sekä jälkiruuat yms.  Nyt on sitten kova duuni taas :/! Mutta kyllä se herkuttelu on sen arvoista,nimittäin niin herkullista ruokaa ei saa missään <3! Kiitos äiti ja kaikki mutt ihmiset vieraanvaraisuudestanne! Rakastamme teitä vaimoni kanssa <3!

Viikko siinä sitten vierähti syödessä ja kävimme faijani mökillä. Kävin siellä viimeksi kun se osti sen tontin 2-3 vuotta sitten ja siellä oli hökkeli joltain 1800-luvun lopulta ja ostettuaan tontin faija löysi viltiltä Suomen kansalaisen passin vuodelta 1919!! Huhhuh! Oisko se arvokas historiallinen esine?Onhan se varmaan ensimmäisiä suomen passeja itsenäisenä Suomena. Todennäköisesti siinä asunut se henkilö. Jos jotain kiinnostaa niin ottakaa yhetyttä minuun ;)! Ja älkä unohtako myöskään että meidän suvussa oli Trsaarin sukua ja siitä olen maininnut jo joskus aiemmin mun blogissani ;)! eli kuninkaalisia ollaan ja muistakaa se ;)!

Eli siis mökki oli aivan karmea ja nyt tultuamme sinnenäky oli mullistuttava!! Vanhan tilalla oli euroopan standardeja khehkuva talo ja naapurit kateellisina :)! Muilla ympärillä on vanahakot mökit kun meidän kiiltää kuin hornan perse :)! Ihanaa <3!

saunoimme ja joimme taas itsemme muodottomiksi mökilläkin ja sitten olkin maanantaina vuoro palata Suomeen. Minä lupasin kaikille että ääsee mun kyydillä Pietariin. se olikin sitten taas aikamoista säätämistä kun faijakin tunkeutui mukaan autoon viidenneksi ja auton takakontti täynnä viinaa ja kaljaa. Opelin maha laahusti jopa pienissä hidasteissa ja muut istuivat pelokkaina että miten me tästä selviämme Pietariin 500 km...?!

Nyt sentään oli onnea mukana,nimittäin Petroskoihin mentäessä meillä oli hidasteen tietyö Murmanskin maatiellä janyt takaisinpäin tultaessa kaikki melkein oli tehty :)! Tämä oli ihme,koska Venäjällä yleensä teitä tehdään niin kauan että ihmiset lupuvat jo toiovsta että joskus valmistuu loppuun...Nyt onkin sitten aikamoista keitystä tullut ja pitkä monen sadan kilometrin pätkä oli uutta asvallttia ja tasaista menoa :)! Opeli pääsi matkan päähänsä ja jätin mummoni ja vaarini pietariin. Me jatkoimme kolmistaan Suomeen.

kiva ylläri taas rajalla kun Venäjän tulli päätti vähän ottaa löysemmin ja jonoa kertyi aikamoisesti kun vain ainoastaan yksi luukku oli auki autojonolle ja muut virkailijat palloilivat pitkin tullia ja vittumaisesti vrnuillen. Noo,se on yleistä Venäjällä ;)!

Sitten olinkin  ihan paskanakoska olin viiem yönä nukkunut vain noin tunnin kun oli niin kuuma ja hyttyset olivat valloillaan. Ajettuani 800 km pyysin faijaani rattiin vaalimaalta Helsinkiin. Saavuimme eilen myöhään illalla Stadiin ja nyt sitten onkin jo ikävä takaisin...Mietimme jäämmekö Juhannukseksi tänne vai häivymmekö takaisin Äiti-Venäjälle...We think about that..

Nyt olen jo niiin täynnä tätä kirottamista ja tiedän että mulla on tuhansia kirjoitusvirheitä, josita teidän ihan turha mulle ryttyillä! Olen todella väsnyt vieläkin ja jos rupeaisin vielä katselemaan virheitäni,niin tätä olisin kirjoittamassa vielä huomenna ja tuskin ollenkaan jaksaisin kirjoitella pidempiä kuulumisiani. jotenka te jotka valitatte kirjoitusvirheistä voitte painua niin pitkälle kuin p***** kasvaa ja ei tarvitulla lukemaan mun blogia jos virheet vaivaavat!

lisään myöehmiin tähän viuelä lisää sensationeista videoita ja kirjoitan lisä blogia matkalta,nyt vaan saa tältä päivältä riittää ;)!

Adios!p1010001.jpg

12 kommenttia . Avainsanat: Antti kurhinen, henna kurhinen, bb, big brother, glo hotelli, essot, bileet, käräjäoikeus, sakot, iltasanomat, mtv3, heroiini, nistit, voice, kerava, poliisi, takaaajo, potki poliisia, palokunta, ambulanssi, seiska, kesä, pietari, venäjä, sensation white, petroskoi, back to finla

Siis aivan mahdottoman upeaa!!!Olemme aivan haltioissamme Sensationeista Pietarista <3!

Sunnuntai 13.6.2010 klo 20:07 - Antti The Tsaari Kurhinen

Shalom! Tehaa nyt pikainen uutinen tanne kun ollaan niin haltioissamme sensation white bileista!!!! Olen toverin koneella ja taalla ei ole suomen kirjaimia,niin en kirjoita sen enempaa blogia, ettei nayta liian holmolta ;) :D!

Linkitan nyt muuatamia uutisia Sensationeista ja tarkemmin kerron sitten kun palaamme Suomen kamaralle <3!

Taa on niin ihanaa olla Pietarissaaa <3!

 

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1142734/bilenaamareissa-olleet-bb-kurhiset-herattivat-uteliaisuutta-pietarissa 

 

 http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1142744/tassa-bb-kurhiset-hurjissa-bileasussa-pietarissa--katso-kuvat

 

Uvidemsja dorogusi :)!

3 kommenttia . Avainsanat: Antti kurhinen, henna kurhinen, bb, big brother, glo hotelli, essot, bileet, käräjäoikeus, sakot, iltasanomat, mtv3, heroiini, nistit, voice, kerava, poliisi, takaaajo, potki poliisia, palokunta, ambulanssi, seiska, kesä, pietari, venäjä, sensation white, petroskoi, pissa, kakka,

1 kommentti . Avainsanat: Antti kurhinen, henna kurhinen, bb, big brother, glo hotelli, essot, bileet, käräjäoikeus, sakot, iltasanomat, mtv3, heroiini, nistit, voice, kerava, poliisi, takaaajo, potki poliisia, palokunta, ambulanssi, seiska, kesä, pietari, venäjä, sensation white, petroskoi, pissa, kakka,

Sensation White Sankt- Petersburg & Russian trip

Perjantai 11.6.2010 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Helou Rahvaat! Tsaari is back to busness ;)!

BB-Kurhiset bilettävät Pietarissa: Henna on kuin lintunen - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

nyt kun luitte yllä olevan uutisen niin tiedätte että nämä bileet ei oo mitään turhia ja maineikkaita Dj.tä saapuu sinne ympäri maailmaa!

 

Jo aiemmissa blogeissani olen hehkuttanut niin paljon tuota sensation white bileitä Pietarissa <3! Bileet tosiaankin ovat todella mahtavat ja missään maailmassa ette näe parempia bileitä,paitsi tietysti Amsterdamissa,mistä sensationit alun perin ovat lähtöisin :)!

http://www.sensation.com/world/en/news/index/367/last-event-info-sensation-russia 

Siellä linkin alla on viimeisimmät uutiset mitä tapahtuu sensationeissa Pietarissa <3!

Vielä haluavat tosissaan saada kyydin Helsinki-Pietari tänä viikonloppuna niin laittakaa yhteydenottolomakkeen kautta ehdotuksia ja äkkiä! Meidän kyydillä siis pääsee Pietariin,mutta ei takaisin, koska me jatkamme Ivangorodiin mummoni luokse ja sieltä sitten taas Petroskoihin,eli mun kotikaupunkiin <3! Eli nyt olisi huippusiistiä kyytiä tarjolla Pietariin saakka ;)! me kaksi superjulkkista viihdytämme teitä koko matkan ja jos ääksöniä haluutte,niin kyllä mä sitä homaan teille ;)! Tallaa pohjaan ja katostaan kun miliisit lähtee perään,sitten jos massia riittää niin ei pysähdytä ja odotetaan sen verran että kalasnikovit rupee laulaa takarenkaisiin :)! Sen jälkeen muutama murtunut kylkiluu ja pääsette tutustumaan paikalliseen koppihoitoon,joka voi olla kyllä aikamoinen kokemus Suomen jälkeen ;)!

Eli kaikkee tätä voidaan järjestää teille pientä maksua vastaan :)! Nyt äkkiä siis laittaa omia ehdotuksia ennen perjantai-iltaa! Lähtö on aikaisin aamulla ja halukkaisen on oltava valmiina lähtöön heti kun pirautamme puhelimeenne! Ja hei,tietenkin...muistakaahan että viisumi pitää olla kunnossa jos rajan yli meinaatte päästä, koska me emme ongelmatapauksen ilmestyessä käännä rattia takaisinpäin!

Eli kaikkee hauskaa voi meiltä kysellä matkan suhteen ;)!

 

Bileiden jälkeen joudumme kummiskin lähtee eteenpäin mummini ja vaarini luo Ivangorodiin, jotenka kyytu takaisin Suomeen ei onnistu vaan joudutte menemään junalla,mikä ei ole yhtään sen huonompi vaihtoehto.

Vihodin viimein pääsemme pienellä breikille tästä Suomesta :)! Se tekee hyvää,koska on ollut tosiaankin tosi rankkaa ja erilaisia ongelmatilanteita ollut yllin kyllin...Ehkä tämä on tosiaankin menossa ohi pikkuhiljaa ja kaikki muuttumassa parempaan päin, niin kuin meille ennustettiin  horoskoopissa :)! Tämä ensimmäinen puolivuotinen oli ennustettu että olisi todella rankka ja seuraava puoli vuotinen olisi sitten ruusuilla tanssimista <3!Toivottavasti siis nyt ruusut lentelevät ja elämä hymyilee vihdoin <3!

Lupaamme tietysti matkalta tultuamme laittaa uusia kuvia ja videoita tänne sensation white bileistä ja muustakin Venäjän reissusta :)!

Maikkari seuraa tiiviisti eidän kakkia jalanjälkiä ihanalla Äiti-Venäjän maalla ja kaikki tapahtumat tulevat kuvina viihdeuutisiin :)! tukin siis maltatte odottaa kun tulemme takaisin ja kerromme mitä kaikkee on tapahtunutkaan ;)!

Kävin juuri vaihtamassa renkaat eteen matkaa varten kun edelliset oli aivan sliksit ja rengasvaihtopisteessä mulle sanottiiin että ihme että eturenkaat eivät olleet räjähtäneet tiellekoska mulla näkyi jo kudosta :DDD!Huhhuh! Hitto mikä tsägä,koska se sanoi että ihan muutaman kilometrin sisällä ois pamahtanut ja siinä olisi ollut auton alla tai ojassa ://!  Huhhuh! Voi däämn kun me leikittiin meidän hengellä yli 2 kuukautta noilla slikseillä renkailla! Venäjälle viime tipassa ajattelin sitten vaihtaa renkaat,koska tietäen Venäjän meiningin,en ottanut niin suurta riskiä ja vaihdoin.....Se kannatti,koska ties mitä olisi voinut meille sattua!

Nyt sitten pakkaillaan viimeisiä mukaan ja sitten illalla vielä nopee käynti Nrj at the Sea bileissä,kun kerran kutsuun jo vastasimme myöntävästi. Tekee kyllä tiukkaa herätä aikaisin aamulla ja lähtee ajamaan semmoista matkaa,huh! Se on vaan pakko käydä moikkaa Anssii ja Rennee ja sit tsekata meininkiikun viime vuonna sitten ei tullut kertaakaan käytyä.

Kaikki muut toverit on menossa tänään love tapahtumaan circukseen, kun Eric Prydz soittaa siellä tänään...mutta arvatkaas mitä,se soittaa huomenna Pietarin Sensation White bileissä ;) hehee ja paljon muitakin maailman parhaimpia tiskijukkia :)! Ja onhan sensationit 100 tuhatta kertaa isommat bileet ja järjestelytkin on sen mukaisia!  Pelkkä show maksaa jo yli 10 miljoonaa euroa ja 30-40000 ihmistä valkoisissa tamppaamassa musan tahdissa kertoo että mitkä bileet nämä on <3!! hell yeahh!!This is Sensation White! The biggest dance event in the World <3!

Prydzin poikanen taitaa tulla maybe meidän kyydillä Pietariin,kun kuulemma olemme niin Cooleja viilejä tyyppeja ja se on lukenut meistä paljon ;)! haha! Että semmoista :D!

No ei...taitaa Prydzin poikanen mennä suihkarilla,kun tämä miljonääripariskunta pöräyttää hienon Opelin käyntiin ja painaa tallaa kohti rajaa...kukin tavallaan :D!

line up on aivan mahtava Pietarissa ja taidamme tampata itsemme ihan hengiltä :D!

Lataan tossa vielä yhen viime vuoden videon Sensationeista Pietarista ja uusia sitten laitetaan reissun jälkeen viikon päästä :)!

Ja vihdoin  myös pääsen katsomaan rakasta äitimuoria ja muita rakkaimpia sukulaisia minun kotikaupunkiini Petroskoihin <3!

Siellä taas palloillaa,grillaillaan,mökkeillää,uidaan ja tietysti syödään maailman parasta kotiruokaa,venäläistä rasvasta kotiruokaa...mmmmmm...ai saakeli että vesi tulee kielelle <3!

Nyt meen pakkaa loput,tavarat,auto valmiiksi....aijaijai että odotetaan innolla <3!

Ps. Toivottavasti miliisit ovat kiltimpiä tänä vuonna ja eivät tutki mun munaani ja Hennan römpötintä :D! Viime vuonna kävi vähän hasusti ja siitä uutisoi seiskalehti,joka keroti meidän edellisestä Pietarin sensation matkasta...arkisoista voi löytää varmasti lisää aiheesta kun en jaksaisi uudestaan taas kertoa menneitä. Tällä kertaa vetäsen vaan kullin samantien esiin kun näen miliisin ja henna tussu tiskiin niin nopeutuu prosessi ja päästään nopeammin bilettämään ;) :D haha!

Joo,ei kyllä siinä tilnateessa yleensä naurata kun virkavalta fikkarilla kattelee sun mulkunpäätä ja tutkii joka ruumiinosan,sekä antaa ymmärtää että nyt tuli lähtö putkaan :/! Aika pelottavaa,varsinkin Venäjällä...mutta silti niin hauskan jännittävää <3!

Nyt sitten on aika lopettaa tää hehkutus ja siirtyä sorvin ääreen ;)!

Adios ja ollaan yhteyksissä...yritän päivittää hieman blogiani Venäjältä jos aikaa löytyy,mutta olen pahoillani jos en tee sitä...

Dosvidanija Toverit <3!

 

 

 

12 kommenttia . Avainsanat: poliisi, valitu, sbb-antti, bb-henna, big brother, glo hotelli, essot, bileet, käräjäoikeus, sakot, iltasanomat, mtv3, heroiini, nistit, voice, kerava, poliisi, takaaajo, potki poliisia, palokunta, ambulanssi, seiska, kesä, pietari, venäjä, sensation white, petroskoi, pissa, kakka,

Vanhemmat kirjoitukset »