Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

A2 Venäjä ilta 15.4.2014 Yle 2 ja pienet loppulöylyt Tsaarin kanssa..

Lauantai 19.4.2014 klo 13:02 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Hei vaan kaikille!

Pitkästä aikaa olen taas blogin kimpussa. Tämänkin kirjoitan ihmisten palauteryöpyn ja pyyntöjen takia. Haluan selventää vähän  asioita..

Monia kiinnostaa, että miksi A2 Venäjä-illassa oli kauhea soppa ja ihmiset huusi,rääkyi,haukkui toisiaan, vaikka ohjelman piti olla asiaohjelma ja miksi minä olin liian asiallinen.

Tähän nyt sitten vastaankin teille lyhyesti siitä täällä blogissani, vaikka en mielelläni enää blogia kirjoittele.

Minulle on satatanut paljon viestejä, missä minua kehutaan että olin asiallinen ja toiset taas haukkui siitä, että olin liian lepsu ja hiljainen, ketkä odotti että pistän haisemaan vähintään yhtä paljon kuin herra dosentti Bäckman.  Joka puolella pohdittiin minun motiiveja olla näin. No nyt avaan vähäsen lisää miksi.. 

Ihmiset monet ovat saaneet ihan väärän kuvan minusta facebookin kautta, jossa tosiaan heitän aikamoista huumoria ja läppää,sekä yliliiottelen asioita välillä. Siitä olen ennenkin sanonut, että teen niin ja toistan nyt taas kerran.

Haluan todeta sen, että kyllä minä rakastan toista kotimaatani Venäjää ja kyllä kunniotan Putinia vahvana johtajana, mutta se ei tarkoita että minä rakastan sitä ja hyväksyn kaikkia hänen tekojaan. Facebookissa Putinin ja Venäjän ylihehkuttaminen välillä johtuu enemmänkin ihmisistä, ketkä ovat ahdasmielisiä ja tulevat haukkumaan minua ihan tyhjästä , jos vähänkin kirjoitan jotain Venäjästä.

Olen yrittänyt monesti jollekkin todistella jotain asioita mitä Venäjäällä tapahtuu ja miten asiat on, mutta turhaan.. monilla on vain ennakkoluulo juurtunut ja monen median kautta saatu negatiivinen kuva, jota ei saa mitenkään pois kertomalla tosiasoita. Täten minä siis päätin, että miksi nyt tuhlaan aikaa selittelyyn sun muuhun joillekkin tyhjäpäille joille ei mee mikään perille, vaan ajattelin, että jos kerran Venäjä on pahuuden imperiumi heidän mielestään ja vituttaa niin pahasti tiettyjä ihmisiä niin pistetään nyt sitten vituttamaan aivan helvetin pahasti koko tuutin täydeltä sitten :D!

Tämä on siis tarkoitettu niille ahdasmielisille ja todella pahoille Russofobeille, jotka ei oieesti tiedä mitään Venäjästä,ei ole koskaan käynyt siellä ja luulevat tietävänsä kaiken lukemalla ainoastaan roskalehitä sun muuta! Fiksummat ihmiset tietää että minun yltiömäinen hehkuttaminen ja muu soopa on vain suurta spektaakkelia ja ei ole minun oikea kantani ;)!

Eli tässä selitys siitä teille, miksi teen sitä mitä teen facebookissa, mutta ohjelmassa olin asiallinen, enkä huutanut tai ylistänyt Putinia!

Medialla on liiankin vahva osa kaikessa nykyään ja nämä sodatkin käydään niiin sanotusti enemmänkin media/propagandasotina, ja sotilaallisesti vain siivotaan jäljet.

Hyvä todiste tästä on, miten media voi käyttää sanomisiasi ja lietsoa sinusta niin sanotusti negatiivista palautetta ja ennakkoluuloja on näin kuten Ilta-sanomat esim. minusta kirjoitti juuri ennen vierailuani Ylen Venäjä-iltaa. Tässä esimerkki.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288677252260.html 

Ei varmaan tullut mikän ihan paras kuva musta eikö niin :D? Kyllä,siis omaahan syytänihän se on joo mitä olen kirjoittanut, mutta asiat on poimittu kummiskin facebookissa, missä olen painottanut monesti,e ttä sanomisiani ei kannata ottaa vakavasti. Tämän pystyy kummiskin kääntämään semmoiseksi uutisen avulla, että ihmiset tosiaan luulevat että olen semmoinen mitä lehti kirjoittaa. Medialla on vaan niin vahva valta saada muokattua ihmisten mielipiteet semmoiseksi kuin ne haluaa.

No, kummiskin vielä kerran toistan niille niin kiinnostuneile siitä miksi en puolustanut Putinia ohjelmassa.. En ole semmoinen kuten moni kuvittelee ja tämän takia en heilunut kuin heinämies Venäjä-illassa ja otin rauhallisesti,sekä vastasin vain asioihin joista tiesin vähän ja missä ei käytyy huutomylläkkää.

Ja tosiaan jos ette nähnyt itse ohjelmaa, niin sen voitte katsoa vielä jälkikäteen Yle areenasta.

http://areena.yle.fi/tv/2166867 

http://areena.yle.fi/tv/2166870 

Vielä Venäjä illasta sen verran voisin kertoa, että oli kyllä  Ylen tuotanto kerännyt kasaan aikamoisen poppoon huhhuh :D! Oli kyllä aikamoinen sekoitus laidasta laitaan kaiken maailman hiihtäjiä, minä mukaan lukien ;):D!

Jotkut oli tosi asiallisia ja varsinkin Markku Kangaspuro Aleksanteri instituutista teki minun vaikutuksen omalla tilannetajullaan ja älykkyydellään.

Ja Voin sanoa rehellisesti, että kun Johan Bäcman rupes huutaa siinä minun vieressäni fasistijuntoista naama punasena ja sitten vielä riidellä Ilkka Kanervan kanssa nokkapokkaa, sitten takana oleva Sami Hyrskylahti vuorostaan kiinalaista sieniteetä juoneena rupes heitää ihme juttuja kesken kaiken kovalla äänellä,sekä sitten viel lopussat osi älyttömän tyhmä heitto "tappajalle ruusu" kommentti, niin olin kyllä aika järkyttänyt kaikesta! Tämähän oli pahempi kuin Bb-talosta, missä porukka vetää perseet ja sitten alkaa riitelee :D! Tuolla meille ei edes tarjoilut alhoholia niin silti hirvee sirkus oli päällä :D!

Aika uskomatonta settiä kyllä..:D!

Ja kaikkein hauskinta tässä oli se, että kun matkalla tultiin ohjelmaan kaikki oli rauhassa ja eivät riidelleet keskenään, mutta kun sitten kameroiden eteen astuttiin niin kaikki muuttui :D!Siitä hieman täällä lisää..

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/1611455-venaja-iltaan-osallistunut-antti-kurhinen-tilanne-muuttui-kameroiden-edessa

Mutta kaikesta huolimatta, kaikki oli huikeitaja fiksuja  persoonia kun esim. kahdestaan jutteli keskenään ja näköjään vaan tuo esiintyminen tv:een edessä tekee ihmisistä niitä mitä ne haluavat ihmisten ajattelevan heistä,vaikkeivat ole itse tommoisia. Eli käytännössä propagandaa kansalle :D!

Vielä loppuun haluan sanoa suuren kiitoksen siitä, että sain olla mukana näin mielenkiintoisessa ohjelmassa. Oli huikeaa tutustua niin erilaisiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin, sekä heidän näkemyksiin maailman menosta!

Suomen ja Venäjän suhteet ovat ja aina tulevat olemaan lähellä sydäntä. Tulen aina tekemään niiden eteen kaiken,että meillä Suomessa olisi hyvä olla ison naapurin kanssa, joka ei oikeesti pahaa halua Suomelle,mutta länsi on juurruttaa meihin täällä negatiivista suhtautimista Venäjään. Ei Venäjä todellakaaan mikään ruusunnuppunen ole, mutta ei hirviökään. Loppujen lopuksi Venäjä vain pistää Yhdysvalloille ja natolle kampoihin, joiden lonkerot ovat levinneet niin pitkälle ympäri Venäjän. Venäjä vain taistelee yksinkertaisesti omien intressien eteen ja suurvalta-asemansa! Tavalliset ihmiset ei ehkä sitä ymmärrä, että silloin käsissä on paljon enemmän valtaa ja on tehtävä joskus todella vaikeita päätöksiä, jopa aika raakoja sillä hetkellä ajatellen, mutta tulevan tulevaisuuden paremman eteen.

Suomea Venäjä on ainakin viimeiset parikymmentä vuotta ihaillut ja sen valtiollista infrastuktuuria. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Venäjä ei missään nimessä halua hajottaa sitä mitä itse ihailee ja haluaa päästä samaan. Suomella on täysin turvallista olla Venäjän vieressä, eikä tarvitse pelätä mitään sotilaallista väliintuloa, niin kauan kun on liittoutumaton naton kanssa.

Valitattavasti tämä pistää karvat pystyyn ja hieman pelkoa..

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10439 

Toivoisin että asiat eivät ole näin miten tuossa jutussa kerrotaan, koska se olisi suurin virhe mitä voi tehdä.

Ei,en usko Suomen tekevän tuota hölmöä päätöstä!

No mutta eiköhän se riitä nyt politiikka ja Venäjästä puhuminen jokskuksi aikaa.. Hei,nyt on tullut tuutin täydeltä joka suunnasta Venäjää ja jopa minä, itse Tsaari, Putinin koira,en jaksa hetkeen jauhaa poltiikkaa :D!

Haluan vielä loppuun toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista pääsiäistä, sekä oikein ihanaa keväänjatkoa <3!

Ja ai niin,tämän on pakko kyllä kertoa vielä loppuun loppukevennyksenä sekä hehkutuksena :)!

Eilen sitten joku ihana ihminen otti minuun yhteyttä netissä kun olin epätoivoisen jättänyt ilmoituksen joskus kun en saanut ostettua lippua Tomorrowland festivaaleille silloin kun ne tuli myyntiin tammikuussa. No nyt tämä ihana tyyppi joka fanitti mua,tei sen mahdolliseski,kiiitos valtavasti siitä :)!

Tapahtuma on valittu maailman parhaimmaksi festivaaliksi viime vuonna ja liput menivät kaupaksi sekunnissa kaikki! Moni jäi ilman..Niin kävi minullekkin, vaikka istuin ja odotin lipunmyyntipäivää kuin kuuta nousevaa koneen ääressä ja tein kaiken niin kuin piti, mutta ei,en sanut silloin lippuja ja melkein itkin sen takia..! Nyt sitten kun olin jo luopunut melkein toivosta, niin sitten joku mukava sälli otti yheyttä facebookissa ja tarjosi minulle lippua vain ja ainoastaan vähän yli 50e kalliimmalla mitä normaalisti, vaikka monet myyvät niitä nyt mustassa marketissa 1500e kpl hintaan huhhuh!

Eli anteeksi, ehkä ajattelette, että mitä hemmettiä tuo Kurhinen selittää jostain festareista, mutta tää on vaan ollut niin pitkään mun haaveenaa mennä tuonne ja nyt kun vihdoin pääsen sinne, varisnkin kun siellä on 10 vuotisjuhlapirskeet. :)! Ei ole pakko ymmärtää, mutta nyt pli pakko kertoa tästä huikeesta fiiliksestä ja että yksi unelmistani taas toteutuu, hurraaa :)))!

No, eiköhän nyt riitä tällä kertaa ja palaan taas kerran joskus kun on sen aika, sekä tuntuu siltä, että mieli tekee blogata ja kirjoittaa. Tosiaan minulla on hävinnyt jotenkin mielenkiinto kirjoittaa blogia viimeisen puolen vuoden aikana ja olen miettinyt sitä itsekkin, että miksi? 

Ennen muistan että rustasin tuntitolkulla joka päivä kokonaisen kirjan kokoisia mietteitä tänne, mutta nykyään tuottaa ahdistusta jopa näinkin lyhyen blogin kirjoittamista.

Ehkä tämä myöskin johtuu siitä, että olen enemmän ruvennut miettimään tekemisiäni ja ottanut vastuun sanomistani. Tämä myöskin heijastuu siitä, miten käyttäydyin Venäjä-illassa. Jos minut olisi laitettu 5 vuotta sitten siiehn ohjelmaan, niin sitten olisin ollut pahempi kuin Bäcman ja muut yhteensä laukomassa kaikkee soopaa, mutta nykyään jo ymmärrän, ettei se kannata eikä se edes ole niin hauskaakaan.

Tästä syystä todennäköisesti myös blogin kirjoittaminen on jäänyt, koska e jaksa enää kirjoittaa yksinkertaisesti "PASKAA" josta minulle ei ole mitään hyötyä vaan pelkkää harmia!

Niille jotka ennen odottivat innoissaan blogiani joka päivä,jotta pääsisivät nauraa räkättää mun idioottimaisille jutuille, joudun kyllä tuottamaan pettymyksen. Se on nyt LOPPU!!!

Se ei tarkoita, ettenkö huumoria heitä joskus facebookissa tai muualla, mutta ylenpalttinen paskanjauhaminen kyllä loppui,sori!!!

Nyt on aika vihdoin siis laittaa pakettiin tämä blogi ja toivottaa uudemman kerran erittäin hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille <3!

Olkaahan suhteellisen kiltisti, koska minäkin olen alkanut niin olemaan ;)!

Palaillaan..venaja-ilta_facebookkansi_v2_simppeli.jpg

Tsaarinne <3

3 kommenttia . Avainsanat: ministeri, tsaari, ilkka kanerva, johan bäcman, jon hellevig, lakimies, moscow, helsinki, yle, yle2venäjäilta, a2ilta, venäjä, vladimir putin, viktor janukovich, tampere, yletalotampere, politik, politiikka, anttikurhinen, ukraine, usa, nato, valtio, eduskunta,

Tv kuvauksia ja lisää kuvauksia,sekä jalkapallon Em-kisat :)!

Lauantai 9.6.2012 klo 20:18 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hei makakakkalapukkala rakkaat <3! Ну ето просто полное каккалапуккала <3 !

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Tässä taas ollaan ja kirjoitetaan blogia minun erittäin mielenkiintoisesta elämästä :)!

Vauhdin huuma on tuntunut kyllä melkoisasti ja puskenut läpi kuin hiki mun paksusta nahasta ;) :D!

Viikko on ollut lennokas ja mentiin ex-vaimoni kanssa lujaa ku rullatuolit ;)!

Kävin tossa tamppaa jalkaa viikonloppuna ja meno oli kovaa kyllä joo :D! Siitä voit katsoa kuvista linkin alta ja antaa arvosanat jos haluat ;)!

http://anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/1288938


Siellä
on lisää kuvia myös mun hyvästä bilekunnosta :D!

Samalla sieltä löytyy kuvia Tallinnasta murun kanssa <3!

Olimme siis kuvaamassa yhtä tv ohjelmaa joka tulee elo-syyskuussa ulos Suomalaiselsta kuuluisalta tv kanavalta :)! Sen voin sanoa että jaksot tulee meidän kanssa olemaan todella hauskoja,jotenka todellakin kannattaa katsoa  ;)!

Eli muistakaa olla silloin telkkareiden ääressä satavarmasti ;)!


Ainoana miinuksena on oli että tuli kipeeksi siellä Tallinnassa ja koko viikon olen ollut kipeenä :(!

Vielä pitää kiittää koko kuvausryhmää ja tuotantoa todella hauskoista kuvauksista :)!

Ja lisää vain tulossa..:)!

Huomenna sitten kuvataan yhtä tv dokumenttia Hollantilaiselle isolle kanavalle :)! Enempää en kerro,koska käsky kävi ettei saa enempää vielä paljastaa,mutta myöhemmin voin kertoa mistä on kyse :))!Jippijajeii :))!

Muuten nämä puolitoista viikkoa on ollut aikamoista meininkiä suuntaan ja toiseen,sekä tietysti monia vastoinkäymisiäkin,mutta kyllä niistä selvitään niin kuin aina :)!

Sitten meillä on murun kanssa oma projekti ihan tässä viittä vaille ideoitu loppuun ja toivottavsti pääsemme toteuttamaan vihdoin unelmiamme <3!

Tästäkään ei sen enempää vielä,ennen kuin kaikki on suht.varmaa ;)!

Meitä harmittaa hieman se,että meidän piti mennä Pietarin sensationiin,mutta se nyt jää sitten menemättä kun lipun hinnat oli niin korkeita ja tuli muutenkin muita menoja..Olisi kyllä ollut makeeta mennä murun kaa,niin kuin aikoinaan mentiin aina, mutta ei voi mitään, kyllä me keretään vielä kesän aikana noita isoja parteja koluta läpi ;)!

Nyt kaiken lisäksi meillä on pieni vauveli-hauveli nimeltä Vanilla <3 ja se tarvii meidän huomioo <3!

On se kyllä niin ihana,että olen ihan itsekkin ihan myyty kun se tulee syliin ja kujertaa nautinnosta kun sitä silittää <3!

Nyt se ei ole enää niin pelokas ja se on oppinut paljon :)! Ja kaikkein parasta on se että se tuottaa iloa mun rakkaalle murulle silloin kun minä sitä en pysty tekemään :) <3!

Tämä muuten ei ehkä jää tähän,vaan ehkä on tulossa lisää perheelisäystä lähiviikkoina,koska me halutaan vielä yorkshiren terrieri :)! Olemme siitä jo neuvotelleet ja se tulee Venäjältä <3! kuvia olen nähnyt pennuista ja ne on yybersöpöjä myös <3 ui ui ui <3!

yorkeja.jpg


Eli tämmöisiä karvapalleroita ne on <3! Eikös ole ihania :)?? Tämmöinen yksi narttu meitä odottaa jo

Sitten pakko kertoa, että mua muisteltiin tosi paljon 8 kesäkuun lähetyksessä Dom 2 ohjelmassa :)!

http://dom2.ru/videos/95290890?order=day.date:desc


Minulle moni kirjoitti,että siellä ne puhuu susta tosi paljon ja laittoi lähetyksen linkkinä..tosiaankin tuli tosi nostalginen olo ja ikävä monia asioita.. Mutta kaikkein parasta on se,että minua muistetaan :))!

Loppuun vielä haluan kertoa että olen täysillä messissä jalkapallon Euroopanmestaruuskilpailuissa ja toivon että Venäjä näyttää kyntensä läpi koko kisojen niin kuin 4 vuotta sitten :)! Eilinen Tsekkiä käyty ottelu näytti sen,että Venäjällä on saumoja vaikka mihin ja joukkue pystyy taistelemaan vaikka voitosta saakka :))! Minun oma lempipelaajani Arshavin on tykityskunnossa ja toivon että hänen ailahteleva pelityyli saa juuri nyt sen kunnon tykityksen päälle eikä nyhvöttämistä!!! Niin kuin Arshavin itsekkin sanoi, " Venäjä pystyy parhaimmillaan voittamaan vaikka maailman parhaimman,mutta pahimmillaan hävitä ihan paskalle joukkueelle"! Se on vain jätkistä kiinni ja heidän mielialasta! Toivon kummiskin,että Venäjä pystyisi sen tekemään ja että jääkiekon maailmanmestaruus saa jatkoa jalkapallon EM-mestaruudella ;)! Hurraa,hurraa oi suuri ja mahtava Venäjä :) <3!

Sanoinkin cheddalle kun teimme lätkäbiisiä Venäjän maajoukkueelle,että tehdään hei jalkapallon kannustusbiisi,koska fudis on niin paljon suositumpi Venäjällä,mutta hän ei uskonut mua hölmö :D! Tosiaankin fudis on tosi kova sana Venäjällä ja paljon kovempi kuin joku lätkä! Esim. kun etin jääkkiekon pelipaitoja Pietarissa tossa vajaa puolitoista kuukautta sitten,niin ei löytynyt mistään, mutta sitten fudikseen ja em kisoihin liittyen rekvisiittaa oli yllin kyllin joka helkutin kaupassa! Tämä kertoo jo paljon! Ja kaiken lisäksi Pietarin Zenit on hallitseva mestari Venäjällä ja 7 pelaajaa pelkästään on Zenitista,niin sekin kertoo paljon :)!

Mutta joo, en itse ole niin jalkapallofani, mutta kun on kyse mm-em kisoista niin kyllä seuraan ja paljon :)! Mestareiden liiga on toinen mitä seuraan ja chelsea onkin mun suosikki :)!

Chelsea veikin mestareiden liigan,Venäjä voitti lätkän mm kisat,nyt vielä kun tää fudis vietäisiin,niin olisi ihan uskomaton urheiluvuosi <3!!!

Nyt siis kannustetaan täysillä kaksipäistä kotkaa yhdessä toverit,nimittäin Suomi ei pelaa kisoissa ja tottakai pitää kannustaa naapurimaata hei ;)!

Nyt kun siis kannustusbiisiä emme kerenneet tehdä Venäjän jalkapallomaajoukkueelle,niin popitetaan tätä meidän lätkäbiisiä kun katsellaan matseja ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU

Jos ei videota katso,niin sanat voisi melkein ihan hyvin sopia jopa jalpapallojoukkueelle,jotenka hätää ei pitäisi olla sen suhteen,etteikö biisi maistuisi ;)!

Eli ei muuta kuin popittamaan vaan ;)!

Kaikesta tuosta voi enemmän lukea edellisestä blogistani,jos haluaa myös vähän mielipiteitä Suomen urheilukäyttäytymisestä yms..

Nyt pikkuhiljaa päästän teidät piinasta ja siiryn itse murun kaa Intialaiseen syömään ja sen jälkeen leffaan lumikki ja metsästäjää katsomaan,kun me unohdettiin kokonaan tuo kutsuveirasnäytös keskiviikkona..

Eli kaikkee hyvää ja palaillaan taas ensi viikolla :)!

Досвидание дорогие мои :)!

Rakkaudella <3!

Antti
6 kommenttia . Avainsanat: Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, murha, itsemurha, koulukiusaaminen, jalkapallon em kisat, Henna Kalinainen, häviö, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, totuus

Yhteiskunnan rippeet..

Keskiviikko 30.5.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar singer"Kurhinen

Terve taas rakkaat <3! Здраствуйте любимые мои <3!

Nyt ollaan taas liikeellä blogin kanssa ja kyllähän sitä pitäisi vähän nakuttaa tänne kuulumisia.

Viime viikko on ollut aika sekava,mutta samalla myös hyvin antoisa kaikin puolin.

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Sitten ekana haluaisin lähettää suruvalittelut kaikille poistuneen ihmisen sukulaisille..Tulin kyllä surulliseksi kun kuulin että yksi minun tosi hyvä tuttava poistui meidän keskuudesta ..Tänään taas tajusi miten pienestä on meidän elämä kiinni ja miten helposti täältä voi poistua :(..R.I.P Tosi hyvä ihminen Sysmästä..(en viitsi nimeä mainita yms.kun haluan kunnioittaa hänen yksityisyyttään)..

Jumala olkoon hänen kanssaan..

Nyt vähän iloisempiin asioihin.

On tullut juhlittua Venäjän maailmanmestaruutta oikein urakalla ja olenkin ollut tosi iloinen siitä pitkin viikkoa :)!

Sitten viime viikonloppuna oli vuorossa Euroviisut,jotka jännitin myös,koska Venäjällä oli mahis viedä nekin :)! No mutta Ruotsilla oli liian kova kappale,sen voin myöntää,koska jopa itse Venäjä antoi Ruotsille 12 pistettä vaikka se oli pahin vastustaja. Venäjän ihan superihanat buranovskie babuski mummelit jäin toiseksi Ruotsin ja siitä voi olla silti olla ylpeä :)! On ne mummelit kyllä sen verran ihania,että olen todella moneen otteeseen kattonut heidän esiintymisensä ja se vaan saa hymyilemään ja positiiviselle mielelle vaikka väkisin :)!

Jollain tavalla he olisivat ansainneet enemmän voittoa sen positiivisuuden ja vilpittömyyden takia,mutta laulullisesti tottakai Ruotsi oli parempi. No,mulle molemmat esiintyjät oli mieluisia,mutta tottakai hieman harmittaa kun oma maa ei voittanut..

Onnittelut Ruottille silti todella mahtavasta kappaleesta ja euroviisuvoitosta :)!

Sitten on aika kertoa myös hieman siitä kun edellisessä blogissa kerroin siitä miten suomalaiset ei osaa hävitä ja miten rasistisiksi muuttuu kun oma joukkue häviää jääkiekossa! Haukutaan pystyyn Ryssäksi yms.ja on painuttava maasta! Eli ei saa kannustaa ja juhlia muuta maata kun Suomi ei voittanut! Naurettavaa ja tästä kaikesta kerroin Yle Mondon kansainvälisessä radiohaastattelussa Venäjän kielellä! Jos et ole vielä kuullut niin linkki on alla tähän haastatteluun!

Ostanovka Finljandija: 25.05.2012 11.11 | Radio | Areena | yle.fi

Внимание!!!Если вы еще не слышали етого,срочно слушайте где я и Chedda рассказиваем о нашей песни в поодержку зборной России по хоккею и откуда она началась, и какие отзывы песня получила в России, а также в Финляндии. Финляндия также связана с очень негативной стороны в сторону Русских и мы расскажем, как большинство Финнов не умеют принять поражение с достоинством, и как грубо в виде расизма и угроз виплескивают свои имоции ха другие натсии изза поражения в спорте, и многое другое!!! Такчто обезательхо все слушаите Yle Mondo под ссыкой которая внизу! 

Ostanovka Finljandija: 25.05.2012 11.11 | Radio | Areena | yle.fi

Tosiaankin lisätietoa kaikesta löytyy edellisestä blogistani,jotenka hopi hopi sinne lukemaan ja kertomaan mielipiteensä!

http://anttikurhinen.fi/blogi/2012/05/23/227

Minä yksinkertaisesti taistlelen rasismia vastaan ja kun itsekkin olen kokenut nuorena todella pahaa rasisimia koko koulun ajan,niin olen osallitunut rauhan asialla Ylen ohjelmaan ja taistelen loppuun asti sorrettujen kiusattujen puolesta!!!

http://www.voice.fi/index.php?mw=antti_kurhinen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=15046

Ja viiem vuoden eduskuntavaaleissa nimenomaan tämä olit tärkein agendani ja en todellakaan katsele kun tämä Suomalainen yhteiskunta ajaa nuoria ihmismurhan partaalle,tai sitten tappaamaan toisia pääsemättömästä tilanteesta!!! Tämä esimerkiksi uutinen järkytti mua syvästi ja oikein selkäpiitä karmi kun kuin ton jutun! Muistelin itse nuorutta raisistisessa ympäristössä jossa olin itse taistelemassa yksin kokonaista yhteiskuntaa vastaan!!!

http://www.iltalehti.fi/perhe/2012052515577986_pr.shtml

Perkele tää kaikki rasismi ja koulukiusaaminen on liiankin suuri juttu täällä Suomessa!!! Nyt perkule pitää tehdä asian eteen jotain ja kunnolla!Vähemmän puhetta ja enemmän tekoja päättäjät hei!!!

Päättäjät vallassa vaan lässyttävät kuinka kauheeta tuo on ja pitää tehdä asioille jotain medialle ja siihen se jääkin!Suurimmaksi osaksi se on vaan politiikkaa ja oman maineen pitämistä yllä,mut ei heitä oikeesti kiinnosta tehdä asialle sen enempää kin vouhottaa tärkeänä eri iltapäivälehdille!! Mä oon jo nähnyt tuon ja suunilleen tiedän miten asiat menee! Säälittävää!!!

On se kumma et tuo Räsänen ilmestyy aina mielipiteidensä kanssa kuvaan, mut silti ikinä ei tehdä mitään muuta ku jauhetaan sontaa. Pitäs vähä skarpata,haloo!!!

Viitaten tuohon iltalehden juttuun,niin ei tullu yllätyksen kun opettajat sanoi ettei edes huomannut että Elisaa kiusattiin. Se on joka  kerta sama selitys kaikilla opettajilla!Sittent ne vielä aina sanoo et ''jos teitä kiusataan niin tulkaa heti kertomaan'' .. ja sitten kun menee kertoo niin ne sanoo että '' okei, pitää tarkkailla asiaa..'' se jääkin siihen et opettajat on opettajan huoneessa mussuttamassa pullaa ja lapset kuolee vieressä! Sairasta välinpitämättömyyttä!

Nyt pitää tehdä jotain hei päättäjät!!! Ja viimeisempänä nyt tuo 18 vuotias nuorukainen kuka Hyvinkäällä tappoi 2 ihmistä ja haavoitti ties kuinka monta! Onkohan tuollakaan lapsukaisella oikeesti ollut kaikki ihan okei koulussa ja perheessä? Tuskinpa..jotain varmasti pikkuhiljaa selviää myöhemmin tutkimuksissa ja hänenkin osalla voi olla kiusaamisesta yms. kyse!!!

Tämä nuorten pahoinvointi muka meidän hyvinvointiyhteiskunnassa voi koitua todella kalliiksi meille kaikille!!! Luulemme että tämä rakennettu yhteiskunta on terve,mutta se ei ole niin vaan päinvastoin!!! Tämä Suomi,maa jossa on todella hyvä ja turvallista elää ei pidä enää paikkaansa kohta,koska Suomalainen nuoriso on sekoamassa pikkuhiljaa tämän kaikein vapauden edessä ja moraaliset arvot ovat ihan päälaellaan! Enää ei mietitä tulevaisuutta sen enempää kuin perhettäkään ja läheisiä..elämme vaan itsellemme ja emme välitä enää mistään mitä on joskus tehnyt meistä ihmisiä moraalisesti! Huumeet,väkivalta ja tämä niin sanottu vapaus tekee meidän nuorista hirviöitä!!!  Nyt pitää herätä ja todella puuttua tähän ihmisen itsekkyyteen,elämänarvoihin,muistuttaa miten tärkeä asia perhe on sekä jälkikasvu! On niin paljon asioita joita pitäisi kieltää lailla vaikka miten ihmiset kitisisivät,että tuo on vapauden rajoittamista yms.!! Yksinkertaisesti suurin osa ihmisistä tarvitsee tiennäyttäjää ja vahvaa hallitsijaa,joka tiukan paikan tullen tekee todella vaikeita ja jopa raakoja päätöksiä säilyttääkseen tasapainon tässä maailmassa!

Suomessa on liikaa löysästty hanoja kaiken sen suhteen ja sen takia ihmiset eivät enää pelkää valtionjohtoa tai poliisia,kun seuraamusket ovat niin pienet ja jopa vapaudenriisto on tehty niin helpoksi kuin kesäleirillä olemiseen! Tässä kaikessa vapaudessa on omat haittapuolensa,joka nyt tuo näitä hedelmiä meille pomittavaksi näin julmilla tavoilla,kuten itsemurhilla tai aivan käsittämättömillä tappamisilla!!!

Vaikka kuinka minua arvostelisitte yms.,mutta yskinkertaisesti tänne yhteiskuntaan tarvittaisiin todella vahva päättäjä,kuin Stalin tai Hitler,mutta ilman murhaamista ja sotimista! En siis todellakaan kannata sotaa tai ihmisten murhaamista,vaan sitä vahvaa hallitsemista ja asioihin radikaalista puuttumista! Vahvaa ja julmaa päätöksien suhteen! Tänne heti saataisiin rotia monen asian suhteen ja tämä sairas mieleltään yhteiskunta saataisiin järjestykseen!!! Eli älkää ymmärtäkö väärin tuota minun vertauskuvaa ja älkää luulko että ihailen Stalinia tai Hitleriä,vaan heidän vahvaa johtamista,muttei heidän tehtyjä päätöksiä!!

No mutta nyt kyllä jätän teidät kyllä vähän sulattelemaan asioita ja miettimään mitä kirjoitin!

Tosiaankin niin kuin aiemmin sanoin,olen ollut eduskuntavaaleissa mukana ja todennäköisesti pyrin kunnallisvaaleissa läpi! Haluan päästä vaikuttamaan tähän julmaan maailmaan ja aloitetaan Suomesta!

Muistakaa äänestää minua sitten syksyllä ja takaan että teidän Suomesta tulee parempi paikka elää!!!

Voitte lukea minun ajatuksia eduskuntavaaleista täältä :

http://anttikurhinen.fi/3

Ja nyt olen kokenut vuoden aikana tosi paljon uutta ja ollut Venäjän ja koko maailman pisimmässä tosi-tveessä,joka on antanut uusia näkymiä monen asian suhteen,vaikka se kuullostaakin tyhmältä..Asian näette sitten kun vaalit tulee ja valitsette minut teidän kunnallisvaltuutetuksi!


Nyt vähän pois tästä hullusta maailmasta ja politiikasta ja kerronpa teille jotain mukavaakin :)!

Minun rakkaani on löytänyt ihanan koiranpuppelin,jonka rotu on chichuahua!

Olen iloinen hänen puolesta että se tekee hänet onnelliseksi ja vaikka tuli riitaa siitä kun hän on vähän hätähousu ja ottaa ensimmäisen vastaantulevan tarjouksen yms.,niin tässä tapauksessa en jaksa riidellä,onhan sentään eläimestä kyse ja pikku-vauvelista <3!

Tässä saa muruni vähän treeniä miten pientä lasta hoidetaan ja ehkä sitten voisi vuoden päästä pyöräyttää omankin mukulan tämän valkoisen pikku monsterin kaveriksi ;) <3!

Itse asiassa se ei jää tähän vaan ehkä meidän koiraperhe lisääntyy yhdellä puppelilla lisää kesällä,kun haemme vielä meidän yhdessä toivomamme Yorkshiren terrierin Venäjältä <3! Olen saanut jo todella hyvän tarjouksen Venäjältä kun kirjoitin venäläiseen facebookkiin ilmoituksen että halutaan Yorkshiren terrieri ja sieltähänminun fanit Venäjällä rupesi kirjoittaa :)! yksi tarjosi juuri minulle puoleen hintaan narttu Yorkin,jos saan nimmarin ja kuvan minulta kun ostan koiran :)! No sehän passaa vallan mainiosti ja nyt odotamme sieltä sitten vastausta milloin koira on sirutettu ja tehty passit :)!Aluski en ollut niin innoissani,mut nyt jotenkin itekkin on ihan innoissaan pikku-dogista <3!

Katsotaan miten saamme kasvatettua siitä ihanan aikuisen fiksun puppetin ;) <3!

Tosiaankin Henna jo omassa blogissaan kyseli kaikkien mielipiteitä koiran nimen suhteen ja samaa minäkin voisin kysyä ihan muodon vuoksi :)? Tosiaankin on tulossa narttu,eli tyttönimiä vaan tulemaan,kiitos :)!

Sitten on meilläkin vielä yksi hauska juttu tulossa ensi viikolla ja lähdemme Hennan kanssa kuvaamaan yhtä ohjelmaa :)! Toivotaan että siitä tulee hyvä ja romanttinen <3! Enempää en kerro kun en tiedä saako paljastaa ohjelman nimeä..No ensi viikolla tiedämme lisää kun ollaan kuvaamassa sitä ja ilmoitellaan sitten tielle tietysti :)!


Nyt en voi muuta toivotella kuin oikein hyvää viikon jatkoa kaikille :)!

Teille Venäjänkielisille on lisänä alla vielä youtubeblogi Venäjän kielellä :)!

До встречи любимые <3!

From Russia & Finland with Love <3!

Antti


31 kommenttia . Avainsanat: Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, murha, itsemurha, koulukiusaaminen, jääkiekon mm kisat, Henna Kalinainen, häviö, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, totuus

Tv-dokkari ja Sysmän reissu <3!

Torstai 15.4.2010 klo 17:19 - Antti the " Tsaari" Kurhinen

Shalom taas kaikille  :)!

 

Nyt on Sysmän reissu tehty. Eilen myöhään yöllä palasimme rättiväsyneinä kotiin ja rojahdimme nukkumaan...

Reissu siis alkoi sillä että me päätimme kovina mennä aamulenkille :D! Jumankauta se oli tuskaa herätä klo 7 aamulla ja vetää lenkkitosut jalkaan ja lähtee hölkkäämään...! Ensimmäiset 15 minuuttia kirosin itsekseni koko maailmaa ja Hennakin tiuski kuin mikäkin tulivuori :D! Amuherätykset ei oikein sovi meille,puhumattakaan aamulenkeistä :D! Se oli mun ensimäinen aamulenkki tänä vuonna ja varmaan viimeinen :D! Emmä vaan tiedä, en koskaan ole ollut aamuihmisiä...

Syljettyämme ja kontattuamme tovin,palasimme himaan nauttii aamukaffeista ja valmistautumaan Sysmän reissuun :)!

Parin tunnin ajomatka ja olimme perillä mun rakkaassa ja vihatussa Sysmässä :)!

sielä sitten meitä odotteli kuvausryhmä ravintola uotissa, missä kävimme kaikki läpi päivän kuvauksien suhteen...

Tämä päivä oli päätös koulukiusaamisprojektille, joka tulee kesällä ulos Yleltä.

Dokumentti on todella mielenkiintoinen ja toivottavasti se auttaa muitakin ihmisiä käsittelemään tätä vakavaa asiaa kuin koulukiusaaminen!

Enempää en asian sisällöstä en voi paljastaa ennen ohjelman ulostuloa...

Ainoa vaan että tämä tulee olemaan Suomen suosituin dokkari ja varmasti mielenkiintoisin,sekä ristiriitaisia tunteita herättävä! Ihanaa,ihanaa <3!

Yksi vaikeimmista asioista myös minun piti käydä läpi tämän projektin aikana ja se oli esiintyä töpötäydelle yhteiskoululle Sysmässä, missä olen itsekkin opiskellut koko nuoruuden, sekä käynyt minun traagiset kiusaamistapahtumat läpi....! Se oli sama paikka missä olen monet agressiot ja patoutumat saanut itselleni :/!

Se oli kuin voitto minulle ja tunsin helpotuksen kaiken tämän jälkeen sisälläni :)! Olen sanut käsitellä asian, mikä on tehnyt osittain minusta hirviön!

Nyt minun on helpompi elää ja mieli on puhdas :)! Nyt kun kaikki on käsitelty, meinaamme minun koulukiusaajan kanssa mahdollisesti tulevaisuudessa lähteä kiertämään Suomea ja valistamaan nuoria tästä pahuudesta!

Nyt ei sitten sen enempää asiasta,ennen kuin ohjelma tosiankin tulee ulos. Sen jälkeen kerron suunnitelmista yms. lisää ;)!

Kiitos koko tuotantotiimille ja kuvausryhmälle todella hauskasta ajasta ja mielenkiitnoisesta kokemuksesta,sekä helpotuksesta minun mielelleni :)! Jäämme innolla odottamaan ohjelmaa <3!

 

Kuvauksien päätyttyä olikin taas roimasti aikaa kierellä Sysmää ja näyttää mun rakkaalle paikkoja missä vartuin kouluvuoteni :)!

Tietenkin ala- sekä ylä-aste tyuli tutuiksi. Ajoimme kymmeniä kertoja tätä päijänteen helmeä edestakaisin ja nautimme maisemista. Kerrin kaiken mitä ja missä olen asunut,missä käynyt pelaamassa fudista,lätkää yms.

Kaikki kolkat tuli koluttua ja tietenkin Sysmän grillin erikoinen piti kullaleni maistattaa, vaikka hänellä ruokavaliodietti onkin päällä ;) hehee, joskus pitää rentoutua myös ;)!

Sitten iskikin hirvee himo toisiamme kohtaan ja aloimme kuumeisesti suudella toisiamme....Se muuttuikin sitten hirveäksi seksuaaliseksi himoksi ja ajoimme rantaterassille,missä on venelaituri... Kaivoin nopeasti mun veitikan ulos ja sitten se lähtikin ;) :D...yksityiskohtaisesti en rupea kertomaan ;)hehee! Siinä sitten hyppäsimme autosta ulos ja ajttelimme että nyt hoidetaan asia kunnolla konepellillä :D! Siinä sitten olikin uteliaita jonkun verran ja yksi auto pörräytti suoraan meidän perään...Siinä nolona äkkiä vedimme housut päälle ja nasta lautaan pois rantaterassilta :D! Siinä jäi pari ukkoa suu auki toljottaa :DDD!

Eli hommat jäi kesken...mietin ajaessa kanki kovana että mihin nyt äkkiä kurvaisin autoni ja survoisin kultaani kunnolla...päädyin siihen että jalkapallostadioni on siihen todella hyvä paikka. Se on hiljainen ja siellä tähän aikaan ei vielä hirveesti ihmisiä liiku,ainoastaan autotielle on ihana näkymä :D! Siinä sitten tuumasta toimeksi ja purimmme himomme kylmän tuulen hiveltäen arkoja paikkojamme. Siinä huomasin että siinähän on kylmähuoltoasema takana ja joku rekkamies toljottaa silmät kovana että mitäs siellä oikein tapahtuu :D!  Sanoin raksulle ja tämä naurahti ja päätimme hoitaa homman loppuun kaikesta huolimatta :)! Olisi tehnyt mieli vetästä kuivana kakkoseenkin,mutta olisi tehnyt liian kipeää kullalleni ja kaiken lisäksi julkisella paikalla :D, jotenka jätin tekemättä kakkoset! Hoidimme homman kotiin ja rekkamies siellä kaumpana lähti luikkimaan karkuun kun huomasi meidän huomanneen. Äkkiä siis nasta lautaan ja pois sieltä...! Aah...olipa kyllä ihanaa taas kokeilla jotain extremä taas Hanitukseni kanssa <3! Kesä on tulossa ja kaikkea taas pitää kokeilla, hehee!

 

Siitä sitten iloisina ajattelimme mennä hieman puhdistautumaan ja mennä Sysmän palvelutalon uimahalliin uiskentele ja nauttii ihanasta poreterapialataasta <3! Rakastan sitä ja Hennakin tykästyi jo viime kerralla kun kävime kuvaamassa ensimmäisen kerran dokkaria.

Siinä siiten iloisina menimme heti terapialataaseen, missä on aivan ihanat hierovat poreet :)! Siinä hetken oltuamme ja toisiamme suudellen hellästi, yhtäkkiä meidän eteen ilmestyy kurttuinen rouva joka rupee inisee...!

Huhhuh! Tämä rauva on uimavalvoja, joka kovaan ääneen siinä rupee huutaa että ei täällä porealtaassa voi harrastaa seksiä :D!! Haha! Emme siis edes olleet toisissamme kiinni, vaan ihan normaalisti lähekkäin pussailimme muutaman kerran! Uimavalvojan mielstä meidän ptiää harrastaa seksileikkejä kotona! Tämä hanakka pippurinen rouva ei edes natanut  suuvuoroa vaan toitotti samaa... sillon itsekkin nostin ääntä ja sanoin että emme mitään tehneet vaan pussailimme! pussailukin on kuulemma seksileikkiä ja meidän kuuluisi välittömastä lopettaa jos haluamme jäädä uimahalliin! Voi tsiisus sentään mikä ämmä :D! Vaimoni oli sokissa ja sanoi tuhahtaen, "Toi muija oli varmaan saanut viimeksi vuonna muussi ja nakki"! Haha, toi varmasti pitää paikkaansa :D!

Sen jälkeen se ämmä vahti meitä haukkana! Henna valitteli että johan nyt on markkinat kun ei saa edes omaa miestä koskee,muuten lentää uimahallista pois!

Rupesin miettimään ja muistin että minähän olen saanut tänne uimahalliin 3 kertaa teininä porttikiellon, viimeisin oli elinikäinen,mutta kumottiin sitten ajan myötä sovittuamme asiat uimahallin pitäjän kanssa.

Sysmä on pieni paikk aja kaikki tuntee toisensa sekä muistaa menneet...ehkäpä tämä akka muisti mun porttikiellot ja sen takia oli kärttyinen..? Ken tietää...ei viitsinyt hirveesti kysellä liikoja ettei lennä ulos :D!

Jonkun ajan päästä nauroimme jo koko jutulle ja nautimme poreista ja uimisesta <3!

Sen jälkeen käväisimme napostelemassa ja takaisinmatkalla piipahidimme vielä minun vanhojen tuttujen luona, ketkä asuu Sysmässä vieläkin.

Oli ihanaa nähdä taas teitäkin :)!

Ylipäätään oli todella hauskaa taas nähdä vanhoja lapsuudennurkkia ja ihmisiä.

Kesällä varmasti tulemme käymään useamminkin Sysmässä, onhan se sentään Päijänteen Helmi ;) hehee!

Nyt sitten ollaan taas täällä katkuisessa pääkaupungissa ja ressi pukkaa...maalla on ihan eri asia. Kaikki elää rauhassa ja mihinkään ei ole kiire...Ehkäpä sitten eläkeiässä viimeistään rakkaani kanssa muutamme rauhalliseen kylään ja päivystämme lapsenlapsien kanssa ;) !

 

BB-Antti Kurhinen: En pääse kotimaahani Venäjälle - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Sitten tämmöinen paska nakki vielä on ilmassa, minlä tossa yläpuolen linkissä laitoin...olen siitä kertonut kyllä aijemmassa blogissani. Se kertoo siitä miten ihanan helppoa on hakea Venäjän passia suurlähetystöstä...ihan vitun helppoa tosiaankin!!! Käy lukemassa aijempi blogi aiheesta niin tiedät mitä höpisen!

Jeesh..eiköhän tässä on tullut ihan tarpeeksi tekstiä ja nyt lähen tästä muoriani auttamaan siivouksessa ja palataan taas astioille kun on aika :)!

Viiseeessh, vai miten se nyt sanottiinkaan...!

22 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, henna kurhinen, bb-antti, bb-henna, big brother, bb, kevät, huume, pimpsa, koulukiusaaminen, dokumentti, tv-projekti, tv-show, iskä, raindeerspotting, nistit, sysmä,

Kevättä rinnoissa <3!

Tiistai 13.4.2010 klo 19:03 - Antti the "Tsaari" Kurhinen

Heissulivei kaikille taas!

En ole viikkoon nyt kirjoitellut yhtään mitään tänne,kun ei ole ollut mielenkiintoa...

Nyt ajattelin rustata jotain pientä...

Viikko on kulunut taas nopeasti ja kaikkee on taas kerennyt tapahtua...kaikkee en voi paljastaa, koska ehkäpä se paljastuu vasta seuraavassa lehdessä ;)!

Viikonloppu meni tosi rauhallisesti ja olimme vaan kotona ja nautimme elokuvista sekä toisistamme <3!

Nyt onkin sitten tulossa aikamoista huomenna taas :)! Eli huomenna kuvataan loput koulukiusaamisdokumentista Sysmässä :)!

Kaiken kukkuraksi joudun valistamaan koko Sysmän nuorisolle koulukiusaamisesta...apua...mitenköhän voisin neuvoa lapsukaisia ettei tee toisilleen pahaa ja ymmärtää kuinka vakavaa koulukiusaaminen on...? En oikein tiedä miten sanoin voisin kuvailla sitä tuskaa mitä koulukiusattu joutuu käymään... Noo,ehkä sanon vaan että katsoo kyseistä dokumenttia sitten Tv:eestä niin menee paremmin jakeluun ;)!

Eli hiphei Sysmä ja täältä tullaan taas :)!

Viikonloppuna onkin ihan eri meno ja silloin tanssijalkaa vipattaa :)! Vuoden isoimmat bileet on Kaapelilla ja me varmaan mennään näyttää miten tampataan :D! Jiihawouuu!!! Eli siellä nähdään :)!

Sitten mainitsen vielä että on avattu tämmöinen Julkkiskirppis mihin nyt sitten vein jotain vaatteita!

http://www.tahtiputiikki.fi/

Putiikki on aivan uniikki ja sieltä löytyy todella monen julkkiksen  vaatteita!

Nettikauppa avautuu ihan lähiaikoina ja vatteitamme voi tilata suoraan netin kautta :)! Itseltäni on muutama vaatekappale siellä ja myöhemmin vien lisää myytäväksi! Osa myyntituloista menee siis huumeiseen vastaiseen työhön, jotenka rahanne eivät mene hukkaan! Eli kaikki nyt tsiigailee hyviä kledjuja tähtiputiikkiin ;)!

Huuemeista sen verran, että menemme nyt katsomaan leffaan kohuttua "raindeerspottingia". Aika raakaa menoa kuulemma...Kerron sitten mitä mieltä olin leffasta tänne blogiin...

Eli palaillaan tässä myöhemmin taas lapsukaiset ja muistakaa olla kiltisti tai iskä tulee ja antaa selkään ;) :D!hehee!

Lue lisää »

7 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, henna kurhinen, bb-antti, bb-henna, big brother, bb, kevät, huume, pimpsa, koulukiusaaminen, dokumentti, tv-projekti, tv-show, iskä, raindeerspotting, nistit,

Huumeet helvettiin!

Keskiviikko 3.2.2010 klo 22:17 - Antti Kurhinen

Heipä hei kaikille taas kerran :)!

Kaikenlaista on taas riittänyt ja haluaisin kertoa siitä taas.

Ensimmäisenä tietysti kerron siitä että karvoitusveto ja kauan odotetut videot pyörivät tällä hetkellä radio rockin nettisivuilla, jotenka käykää nauramassa ittenne kipeiks ;)!

Matsku on ollut hyvää ja ollut todella suosittua, jotenka meiltä on pyydetty lisää  :D!

Ihan karvoja ei enä ehkä lähetä kasvattaa,mutta kaikenlaisia ideoita otetaan vastaan ;)!

Karvat ovat edelleen purkissa turvallisesti ja nuuhkimme niitä niin kuin ennenkin ennen nukkumaan menoa :)!hehee!

Tarjouksia tulee valtavasti ja emme tiedä vaan kunnolla,ketkä on tosissaan ja ketkä ei, jotenka ihmiset, laittakaa kaikki mahdolliset yhteystiedot ja oikeat semmoiset, niin voimme ottaa sitten yhteyttä kun mielestämme summa on täyttynyt!

Nyt karvoista siirrymme hieman toiseen aiheeseen.

Niin kuin aijemmin on uutisoitu, olemme tunnustaneet kokeilleemme ekstaasia...tämä on todella valitettavaa ja se oli tapahtunut 2-3 kertaa koko meidän elämämme aikana, jotenka älkäähän leimatko  heti nisteiksi yms., koska suurin osa ovat sitä kokeilleet joskus, esim. Marihuanaa polttelee Amsterdamissa pikkupojasta mummoon. Siellä se on normisettiä ja niin kaikki turistitkin tekevät. Suomessa  he eivät ole jääneet siitä kiinni ja ole ehkä julkisuuden henkilöitä. Me ollaan heti hirveitä kriminaaleja teidän silmissä! Se on väärin,koska ette tiedä kunnolla miten asiat ovat menneet ja mitä homman takana oikeesti on.

Tämän takia meitä heti arvostellaan, vaikka emme ole teheneet kellekkään mitään pahaa ja tämä on meidän asia mitä kadumme syvästi.

Tässä teille luettavaa ja ymmärätte ehkä hieman meidän tilannetta asian suhteen.

BB-pariskunta varoittaa huumeiden käytöstä: Ei kannata - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Haluamme tosiaankin auttaa nuorisoa enneltaehkäisyssä huumeiden suhteen. Asiasta en nyt sitten sen enempää viitti kertoa,ainoastaan olen todella pettynyt että entinen hyvä tuttavani on halunnut meidät mustamaalata ja pistää meidän piikkiin hänen tekemiään asioita! Olet todella säälittävä!

Paska jätkä kyl oot ja jumala kyllä näkee sinun tekosi. Harmi että edes koskaan tunsin sinua!

Asiasta nyt sitten kolmanteen...

Huomenna menemme kuvaamaan erittäin mielenkiintoista dokumenttia minun lapsuudenseuduille, missä kävin peruskouluni.

Tämäkin ohjelma on tarkoitettu opetuksena koulukiusaamista vastaan ja miten asiat voi hoitaa sitten kuntoon,sekä sopia lapsuudenkiusaukset.

Samalla on todella mukavaa päästä vahoille kotiseuduille pitkästä aikaan :)! Se herättää monia ristiriitaisia tunteita sisälläni. Sielä on todella paljon tapahtunut pahaa ja todella merkitysellistä tulevaisuuteni suhteen,eli miksi ehkä olen hieman epäonnistunut elämässä ja kuinka paljon asiat voisivat olla paremmin.

Enempää siitäkään en kerro ja asiasta ilmoitan sitten, kun ohjelma pärähtää TV-Ruudusta :)!

no niin...nyt alkaa väsyttää ja on aikainen herätys huomenna. Kanat ovat ihan juuri valmiita ja rakkaalla vaimollani on nälkä, jotenka menen ruokkimaan tästä mun rakasta Mussukkaani <3! Rakastan sua niiiiiiiiiiiin paljon, että en osaa edes kuvailla <3 <3 <3!!!

Mutta nyt lähden tästä, Adios!

Sysmä ja Sysmäläiset, huomenna nähdään ;)!

Rakkaudella <3!

Antti K

16 kommenttia . Avainsanat: Huumeet, kohu, antti kurhinen, henna kurhinen, kurhiset, big brother, bb-antti, bb-henna, sysmä, koulukiusaus, dokumentti