Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Antti Kurhinen=Tuleva Sosiaali-ja terveysministeri :)!

Torstai 14.4.2011 klo 0:22 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Halleluja pjarkule sentää;)!Ministeri tässä hei :)!

img_0378.jpgimg_0379.jpgAloitetaan vaikka tuolla iloisella uutisella kuin että minusta on leivottu uuden hallituksen Sosiaali-ja Terveysministeri :) :D!

Onhan tämä kunnia kyllä ja kyllähän minä nimenomaan tiedän kaiken miten terveyden kanssa voi pelata ;)!Osaan pilata sen parhaalla mahdolliselle tavalla ja osaan myös pitää siitä huolta parhaimmalla mahollisella tavalla ;)!Eli tämä virka on kuin leivottu minua varten,vaikka pääministeri olisi ollut myöskin aika jeesh :)!


No mutta tästä se ura lähtee urkenemaan kuulkaas ;)!

Tämän sivussa olevan jutun on siis tehnyt Helsingin sanomat 9.4

img_0381.jpg

Jatketaan sitten muihin poliittiisiin asioihin ja kuulumisiin..tosiaankin on taas viikko kulunut siitä kun blogiani kuulumisieni osalta olen päivitellyt.

Taas viikko on ollut todella mielenkiintoinen ja uusia kokemuksia täynnä ;)!

Esimerkiksi tämä juttu on taas niin huumoria kuin olla ja voi :D!img_0383.jpg

Antti Kurhinen juhlii jo vaalivoittoaan! – Hymy 

Sitten siirrytäänkin noihin vieressä oleviin kuviin minun pääkopastani ;)!

Kyllä,aivan oikein mitä näette :D! Olen virallisetsi Helsingin sanomien mukaan Sosiaali-ja terveysministeri, jotenka päätin sitten ihan virallisesti ottaa ministerin salkun itselleni ;)!hehee..niin kuin jo aiemmin sanoin, että poltiikkakin voi olla hauskaa samalla ja huumoria pitää olla ;)!


Kiitos tästä upeasta kampauksesta taas iki-ihanalle Super Sigelle Salon Uniquesta itäkeskuksesta,joka osaa oman hommansa :)! Käykää tekin leikkauttamassa itsellenne upeat hiukset! Ja  kysykää Sigrid parturikampaajaa..

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=23&lang=fi

 

Jepulist..jospa sitte siirrytään vähän kertomaan viikon tapahtumia lyhyesti..

Tosiaankin tässä viikko mennyt aika paljon vaalihommelien kanssa ja kaiken laista kivaa olenkin kerennyt jo esimerkiksi flyereiden kanssa kyhäilläkkin :D!

BB-Antti sai Stockan vartijat peräänsä! – Hymy

Olen kyllä aika epeli vai mitä ;) :D? No niin kuin sanotaan että kaikki konstit käyttöön jos haluaa menestyä elämässä!

Olen myös muutamat yöt ajanut kaarallani pitkin bussipysäkkejä liimailemassa minun flyereita :D! Teen mitä pystyn, koska meidän puolueellamme ei ole varoja samanlaisiin mainoksiin kuin isoilla puolueilla. Hyvä niiden miljoonabudjeteilla ostella mainostilaa joka puolelta,kun me joudumme suurimmaksi osaksi omillamme toimimaan! Noo,tämä vain vahvistaa meitä ja jos eduskuntaan menemme niin sitäkin enemmän :)!

Nuorten keskuudessa olimme vihreiden kanssa aika hyvässä kärjessä ja se kertoo paljon...uusi vallankumouson tulossa ja me näytämme ;)! Ensi sunnuntaina minut kruunataan kansanedustajaksi ja sitten sitä kautta sosiaali-ja terveysministeriksi! Siitä sitten lähtee uusi poliittinen tuulahdus Suomessa ja loppuu tuo paskanjauhanta ;)!

Koulukiusaamisellekin on jotain tehtävä, koska en turhaan ole itse kärsinyt lapsuudessa ja vuosi sitten tähän aikaan olin yle 1  kanavalla rauhan asialla avausjakson pääosassa jos muistatte! Nyt käyn taistoon oikeuden puolesta kansalaiset!!! Äänestäkää rakkaat oikesati elämää nahnyt nuori joka haluaa että asiolle tehdään jotain eikä vaan puhuta ja pällistellä!! Meillä ei ole varaa pelleillä nuorisolla ja heidän hyvinvoinnilla,koska he ovat meidän ja Suomen tulvaisuus!!!

No mutta,tosiaankin..kiitän kaikki jotka kävitte äänestämässä minua ennakkoäänestyksessä ja toivin sitten muiden ketkä ei vielä äänetästänyt,niin tulevan vaaliuurnille ensi sunnuntaina ;)! Ja numeron pistäkää päähän!! Eli Helsingin vaalipiiri ja nro. 175!


http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Sitten viime viikolla tapahtui se mitä en odottanut ja melkein unohdin..

Minulle tuli kämppis niin sanotusti pariksi kuukaudeksi pyörii nurkkiini,huh!

Tämä vain sen takia että hän on siskoni tuttava ja tuli työharjoitteluun Helsinkiin..olin joskus  luvannut että helposti 2 kuukautta mun luona voi bunkkaa,mutta kyllä se mieli muttui nopee..ainoo ongelma oli että lupaus oli tehty ja tyttelillä ei ole muuta paikkaa mihin mennä.

Kaiken lisäksi hän pöräytti ensi kerralla heti poikaystävänsä kanssa ja siinä sitten oltiin kun tilaa ei olekkaan melkein :D! Onneksi tämä poikaystävä oli vaan sen 2-3 päivää ja lähti sit sinne jonnekkin opiskelee autorassajaaksi :D!

Yksi juttu ärsytti pirusti kun olin launtaina lähössä Lahteen kavereiden luo ja unohdin jotain himaan ja palasin 5 min kuluttua,niin neiti makasi mun sängyssä iloisena ja poikäystävä oli todennäköisesti pesemässä mulkkuaan vessassa sessiota varten!!!Tai niin epäilen ainakin..!Huhhuh mitä touhua..Siinä vaiheessa pääsi pari valittua ja sanoin että anna olla viimeinen kerta kun mun huonessa palloilet tollei ja hiplaat mun tavaroita,puhumattakaan mun rakkaasta parisängyssä, jossa on harrastettu ainoastaan aviollisia rakkaudentunnustuksia!! Tyttö vielä kysyi että"mitä pahaa jos oon sun sängys" :D..kelatkaa?? On neidillä pokkaa kuin vesieläimellä nokkaa nätisti sanottuna!!! Kiire kun olin niin sen kauemmin en kerennyt väleijä selvitellä ja lähin menee..toivon että meni perille ja enää ei toistu..mutta hieman paskan maku jäi suuhun :/! Katsotaan mitä tuleman pitää vielä..

Eli nyt joudun jakamaan minun kämppäni vieraan ihmisen kanssa pari kuukautta :/! Pahinta tästä tekee se,että olen omassa huoneessa ja hän olohuoneessa,mutta keittiä ja vessa on olohuoneeseen yhdistetty..se tarkoittaa että en voi sinne enää noin vaan hiippailla milloin haluun ja tämä neitoinen menee nukkuu jo 10 aikaan joka päivä illalla. Ei siis yöruokailua pahemmin,ei kusemista ja paskomista kun haluu :(,ettei vaan herätä arvon neitiä uniltaan..nyt sitten on otettu avuksi kusipullo huoneeseen ja yritetään olla hiirenhiljaa 10 jälkeen :(!

On tää vaikeeta kyllä totutella jakaa oma kämppä ventovieraan kanssa jolla on kyllä omia torakoita päässä :D!

Mutta kaikki kokemus on hyvästä ja onpahan hyvä meili että autoin tyttöparkaa kun mistään ei löytynyt majoitusta ja Ministeri-Antti auttoi hädässä :)!Eli teen niin kuin hyvän politiikon kuuluukin ;)! Tästä se minun hyväntekeväisyysura lähtee urkenee ;)! Kuka haluu olla mun next kämppis hei ;) :D?

No mutta joo..Lahdessakin tuli viikonloppuna pyörähdettyä pitkästä aikaa tapaamassa vanhoja tuttuja, ketkä muutti Pietarista sinne vähäna aikaa sitten..

Ilta olikin mitä hupaisin ja antoisin ;) :D!

Sanotaan että naistarjontaa riittää ja vasrinkin iäkkäämmät mammat söi katsellaan kun kävimme pyörähtämässä 10 min Armaksessa tai mikä nyt olikaan..paikka kuhisi milffejä ja ne olisi syönyt mut ihan just jos ei oltais lähetty toiseen paikkaan kun nää muut halus..Tivolissa olikin perusjunttimeininkiä ja meitsii katottiin kuin elukkaa häkissä,sekä tyttelit tuli mitä urpoimmailla jutuilla tussuaan tyrkyttää :D! Yksi politiikan suhteen kysyi että miksi hänen pitäisi äänestää minua ja sitä sun tätä piikitteli vitsikkäästi,kysyi miten vakuutan sen äänestämään minua..kuuntelin sitä vähän aikaa ja kysyin että" Oletko sinä Helsingissä kirjoilla"?tyttö katsoi ihmeellisenä ja vastasi että "en". Siihen naurahin ja sanoin yksinkertaisesti että "en jaska nähä vaivaa"..miksi tyttö kysyi? No sanoin että otappa selvää ennen kuin esität fiksua ja filmaattista poltiikan suhteen, niin miten tuo äänestäminen menee ja kuka saa ännestää mistä vaalipiiristä ketäkin :D! Ja ei ollut ainut kuka politiikan avulla yritti persettään hinata mun vierelle :D!

Hauskaahan tommoinen oli ja meno sen kuin yltyi..niin kauan kuin kaveri vippas vahingossa mun päälle kokonaisen tuopin karpalolonkeroa :XD! voi viddu että vitutti kyllä ja keräsin itseni että ei se ilta mee pilalle vaikka märkiä ollaankin..ja sainkin tsempattua itteni sen verra että jytke yltyi ja viina virtasi :)!

Yhessä vaiheessa sitten tulikin 2 kivan näköistä hupakko siihen heiluu ja se oli sitten siinä..meitsi villiintyi humalassa ja sitten meno jatkui erittäin villinä jatkoille, missää suorastaan hullaannuin ;):D! Olinkin sitten aikamoinen ritari kun monen kaa pärjään yksin,vaikka itse näin sen sanonkin,haha ;)! Tästä ei sen enempää,koska muuten menee k 18 blogiksi tää ;) :D haha..!

Eli hauskaa,mutta seuraavana päivänä olo ei ollut hauskaa :/..Ja vielä oli yhdet kuvaukset, joissa olin aivan jäässä ja menin ihan puolivaloilla :XD!

Eli viime viikonloppu oli mitä hauskin pitkästä aikaa ja seuravaalla pistetään toivottavsti paremmaksi ;)!

Mitä miä vielä teille kertoisin oikein? On ollut vaan niin paljon kaikkea hauskaa ja ei hauskaa, niin ei vaan pysty/jaksa kaikkea kirjoittaa tänne!


Tuosta aiheesta vooin vielä hieman kirjoittaa..

Antti Kurhinen juhlii jo vaalivoittoaan! – Hymy 

Tosiaankin kyse on taas huulenheitosta ja en tietenkään juhli vielä mitään voittoa vaa kunha  pelleilen itseni kustannuksella ;)!

Älkää ymmärtäkö väärin taas tuota uutisesta ;)!

Ja tuosta nenäleikkauksesta sen verran,että tosiaankin olen todella paljon sen takia saanut kärsiä ja minua on pompotelut sieltä sun tänne,niin on se vähän kuin voitto kun olen saanut oman kantani edes jotenkin läpi, kun aluksi kiistivät vahingon ja nyt sitten vihdoin totesivat että se ei parane paremmaksi odottamalla ja että uusintaleikkaus tehdään heti kun mahdollista syksyllä! Kaikkien limakalvojen ja rustokudoksen pitää parantua suhteellsien hyvin,ennen kiin se voidaans orkkia uudestaan. Ja onhan se totta, että riski on suuri epäonnistua kun sitä on niin monta kertaa leikattu huonoin tuloksin:/!

No toivotaan parasta ja yritän luottavaisin mielin mennä kaikesta huolimatta mitä olen joutunut kokemaan..

Sitten oiskin aika puhua siitä hyypiöstä joka uhkaili meitä facebookissa tapporyhmällä..no nyt sitten vihdoin käytiin oikeudenkäynti 12.04 ja oli hauska nähdä tyyppi itse henkilökohtaisesti..eli se kuka niin iloisetsi halusi meidän kuolemaa ja yllytti muita..ei kehdannut edes silmiin kattoa kunnolla koko jätkä!!

Kaiken lisäksi yritti vielä kiistää että olsi halnnut meille pahaa ja esitti ettei tajuu mitä tarkoittaa facebookissa "suljettu" ja "avoin" ryhmä, että ei tajunnut että sen voi nähdä koko Suomi googlettamalla meidän nimet! Jopa syyttäjä rupesi vittuilevaan ja todella ivalliseen tyyliin kysyy,"ai et muka tajua suljetun ryhmän ja avoimen mekitystä"??Siis aivan naurettavin asioin yritti vielä sheivata itteensä tilneteesta ja kaiekn lisäksi sytti meitä että me ollaan syyllisiä kun pyöritään julkisuudessa koko ajan,sekä se tarkoittaa että meistä saa heittää tappamispilkkaa :D!!Siis aivan älytön jäpikkä,tai ennemminkin sen asianajaja!!huuhhuh sanon minä ja jopa meidän asianjaja Ingrid Heickell tuohtui siinä vaiheessa kun sen asianajaja rupesi ihan juttuun liittymättömiä asiota kertomaan että emme ole pulmusia ja olemme jääneet huumausaineen käyttörikosesta kiinni..a,juttu ei liity mitenkään tohon,B itselle vaingon tekeminen on ihan eri asia kun uhata tappaa toinen!!Siis aivan sekasin sen asianajajakin!!

Vaadimme kummatkin Hennan kanssa 6000e kärsimyksistä yms.,koska uhkaus on niin vakava,koska koko maailman käytetyimmän sosiaalisen median välitiksellä yllytetään tappamaan ja kaiken lisäksi julkisuuden henkilöitä!!


Tuo on vielä pieni summa verrattuna siihen mitä olisit maksellut jossain jenkeissä samanlaisesta teosta ja siihen nähden kuinka paljon olemme saaneet henkisesti kärsiä!!!

Ja hoviin mennään 100% jos tuomio kumotaan!!! Se olisi oikeusmurha jos niin kävisi!!!

Linkki alla juttuun:

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1109449/antti-kurhinen-facebookin-tapporyhmasta-tama-ei-jaa-tahan

 

No sen me saamme tietää sitten 02.05.11 kun käräjäoikeus antaa tuomionsa tässä jutussa!

Tämmöistä tällä kertaa..ja nyt vähän iloisempiin uutisiin..

Käväisin tossa oikeudenkäynnin jälkeen radio Trobitin vieraana ja oli oikein hupaisaa opiskelijaporukkaa kyl :)! Kiitos teille ja opdcasti tulee jossain vaiheessa kai niiden Radio Trombitin sivuille. Hauskaa settiä tuli ja taisin siinä sivussa luvata kaikille äänestäjille että jos mut valitaan eduskuntaan niin ne kullatutu vessanpöntöt :Dhaha..taitaa tulla kalliiksi mulle tää keissi jos mut valitaan :D!

http://www.trombit.net/radio/

Ja sitten annoin vielä heidän lehdelle hauskan haastattelun jonka voit luke täältä alla olevan linkin kautta ;)!

http://www.trombit.net/blog/2011/04/13/eduskunta-tahtaimessa-antti-kurhinen/

 

Ja sitten vielä loppuun muutamat peruslinkit mistä voitte seurata minun poliittisia edesottamuksia.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-04-12&eventId=39#cal_event392011-04-12


Ja tietysti edellisessä blogissani on paljon asiaa jota en uudestaan tänne kirjoita,jotenka käykäähän tarkistamassa jos jotain jäi vaivaamaan ja ette kaikkea tajunnut :)!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/04/05/171

Jatuon blogin lopusta löytyy myös tilitiedot,jos joku haluu vielä vähän tukea minua vaaleissa ;)!

Tietysti myös minun ihana kaarani on myytävänä ja voinkin sanoa, että hyviä on tullut tarjouksia, mutta ei kummiskaan tarpeeksi..jotenka yrittäkäähän lisää ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja palataan tossa ihan lähipäivinä ennen vaaleja päivitän veilä kerran ja kerron yhen hauskan jutun jos se vaan onnistuu..tai siis sen onnistuu..ainoo vaan minkälaautinen siitä tulee ;) :D!No mutta jätän teidät arvailemaan,hehee ;)!

Ei muuta kuin KKKKKKK eli siis tuleva Ministeri kiittää ja kuittaa kaikkia lukijoita <3!


 

img_0384.jpg

5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, äänestäkää, lahjoitukset, ministeri antti, ennakkoäänestys,

Täyteläinen viikko ja Ennakkoäänestys kotimaassa 6.-12.4. (keskiviikosta tiistaihin)

Tiistai 5.4.2011 klo 19:37 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

HUOMIO KANSALAISET!KKKKKKK PUHUU ASIAA TAAS ;)!

Mitäs mun pikku palleroiset? Onkos teillä ollut ikävä iskää ;)? No on varmasti kun en oo vähään aikaan taas mitään kirjoitellut ja päivitellyt teille..nyt kerron lyhyesti taas viikon tärkeimmät tapahtumat teille rakkaat ;)!

Viikkoon on mahtunut missikisoja,viisaudenhampaan repimiset,Popkellarin avajaisbileet,Dtm drag Queen 2011 finaali,synttäreitä,leffassakäyntiä,herkuttelupäivän mukavien ihmisten kanssa <3 ,epäonnistuneet käräjät,nenälääkärissä käynti ja uuden leikkauksen vihdoin saaminen ja paljon paljon muuta ;)!On tää elämä kyllä aikamoista ja menoa aina riittää ;)!

Aloitetaan sitten siitä että viime keskiviikkona oli Miss-Helsinki finaali..joopa joo..järkytykseni oli valtava kun kuulin ja näin voittajan...!Huhhuh sanon minä kyllä! En tiedä mitä tuomreille annettiin vai "antoiko"kenties voittaja :D haha..no mutta siis valinta oli järkytys monelle muullekkin,tai siis enemmänkin kaikillle ympärillä,koska katseet vaelteli epäuskoisina toisten ihmisten silmissä..ja niin minunkin!

BB-Antti tylytti Miss Helsinki -voittajaa! – Hymy 

En väitä että eikö tämä Elina olisi nätti,vaan sitä että olisi paljon parempia vaihtoehtoja ollut voittajaksi!!! Törkeetä! No mutta niin kuin tuossa uutisessa sanotaankin,on niitä järkystyksiä ennenkin kokenut ;) :D!

Muuten tytöt yleisesti oli tosi nättejä ja olihan siellä muutama tuttavakin kisaamassa..harmi ettei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon,vaikka olisi kuulunut :/! No mutte tästä vaan eteenpäin ja kohti uusia pettymyksiä mussukat hei ;) :D haha..no ei :D!

Torstaina oliskin odottamassa maailman pahin ja pelottavin juttu :/!Eli sen aikasemmin monesti tulhetuneen viisaudenhampaan poisto..huh..olin tätä lykännyt monta kertaa eteenpäin,koska vanhojen traumojen takia ei vaan pystynyt millään,varsinkinkaan kun tämä oli kirurginen toimenpide :/!huhhuh!! Kyllä siinä tärisin ennen kuin menin sinne ja pakotettua itseni väkisin paikalle,hiki puski kuin saunassa vaan :XD!Siis olin aivan täpinöissä ja olin valmis tirvaisee hammaslääkäriä yhdestäkin väärästä liikkeestä :D!

Ennen prosessin alkua jouduin pitkään haukkoo happee ja sitten kun vihodin prosessi alkoi puristin niin kovaa kädet tuolista kiinni ettei mitään rajaa :D! Siinä sitten lääkäri sanoi että"mnyt poraan hieman luuta kun se on syvällä,ja sitten hakkaan vähän tällä sivusta,oota leikkaan nyt ikenen auki ja nyt rupeen nykimään kunnolla pidä pää kiinni paikallasi"!Näitten järkyttävien sanojen jälkeen yritin tsempata itteäni ja sanoin itselleni ett"älä Antti ressaa ja muistelee Neuvostoaikoja..jos on kuollakseen niin sitten se on kohtalo"..että näillä mentiin :D! nyt jälkeenpäin vähän naurattaa jo,mutta silloin tilanne oli aivan toinen...!Siinä minä Kansanedustaja pinnistelin hiki otsassa ja paskat housuissa,sekä rukoilin että milloinka tämä kaikki loppuu :D!!!

No loppuihan se jossain vaiheessa vihdoin..vääntelyn ja kääntelyn jälkeen..taukojakin jouduimme pitämään välillä :XD!

Oli miten oli,niin olen ylpeä itsestäni että uskalsin mennä ja kestin sen piinan,joka osoittautui paljon helpommaksi mitä ajattelin :)!

Tikit suuhun ja sitten menoksi luulin,mutta mutta..ei se ollutkaan niin helppoa..verta tuprutti niin perkuleesti ja burana 800 ja antibiootteja jouduin vetää ja vedän vieläkin..

Tyhmää oli että lähin melkein samantien Popkellarin avajaisiin psoki ruvella,lääkkeiden alla ja sitten lärvit vedettiin :D! Tämän takia tämä video onkin vähän hassu kultaisineen vessanpönttöineen ja vaalivalvojaisineen :D haha!Olen pahoillani ihmiset,olin vähän ting tong segasi kyllä :D!

BB-Antti: Seuraavan naiseni kanssa teen lapsia! - 7 päivää

Mutta lapsijuttu on ihan totta ja kullatut vessanpönttölupauskin kylläkin :D!

Kyllä miä haluan pieniä palleroisia itselleni pikkuhiljaa kun ikääkin on ihan tarpeeksi..

Jos tota lääketokkuraa ei oteta tohon,niin ilta oli suhteellisen hauska ja siinä samassa pöhnässä tutustuinkin erittäin hauskoihin ihmisiin samalla :D!Se ei olisi ehkä onnistunut selvinpäin ihan multa ja ihan sillä tavalla :XD! Tuttavuus oli aika hauska siis ja toivottavasti ehkä joksus poikii tulosta :D!

Kaikin puolin oli hauskaa ja kiitos Seiskalle taas hyvistä pirskeistä :)! Ainahan ne hyvin järkätty kun kyseinen taho niitä järkkää :)!

Sieltä sitten jossain vaiheessa lähdinkin sitten aikamoisissa sievissä,niin kuin kunnon kansanedustajan kuuluukin :D!

Siellä bileissä oltuani,en alkohuuruissa tajunnut sitä,että multahan koko ajan on vuotenut verta ikenestä ja minä olin melekein kuolemassa verenhukkaan...muhaha..no ei ehkä ihan,mutta tosiaankin sitä tuli ihan kuin ämpäristä ja herättyäni aivan järkyttävään päänsärkyyn,tajusin että tyynyni on aivan veressä :/!Huh..vielä tänä päivänäklin vuotaa hieman :/!

No mutta joo...olo oli mitä järkyttävin ja ei muu auttanut kuin 800 burana ja sitten lepo,ruoka..ruokaa ei pysyt kunnolla syömään kun ien auki ja poski turvonnut...aika kauheeta kaikki oli...

Jotain muistikuvia on myöskin siitä että Tuksu tuli valittaa Hennasta ja Artosta,ihan ku mua kiinnostaisi :D hyh koko nainen! Artoa käy kyl sääliks ku se tekee mitä tekee ja antaa itselleen tehdä, en tiiä mikä takia,mutta alentuu pahimmaksi maan matoseksi sen naisen edessä...tästä kertoo seiskan ottama video siellä Popkellarissa...Aika liiankin "jäätävää" katseltavaa...nyt Arto oikeesti,Camoon..herää hei,mitä sä teet itsellesi tai annat tehdä..? Vaikka et sinäkään ruusunnuppu ole,mutta mies kummiskin ja ihan fiksu kun sun kaa olen jutellut!!!What a fuck??

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a172529/tuksu+ja+arto+kohtasivat+viikon+jalkeen++jaatavaa/

 

Enempää ei kiinnosta teidän jutut,mutta ton halusin sanoa kun niin pahalta tuntui katsoa videota..!

Palataan siihen särkyyn ja verisiin tyynyihin :D!

 

Tosiaankin en jäänyt makaamaan himaan koko päiväksi vaan yksi tyddeli sai minut houkutettua katsomaan Miss drag Queen 2011 DTM ravintolaan..

Muisiankin että olin viime vuonnakin sitä kattelemassa ja on kyllä hupaisa tapahtuma kyllä :)!

Nyt tultiin kyllä aika myöhään paikalle ja nähtiin 3 viimeistä esitystä vaan :/..Jone Nikulan hauskat kommentit esiintyjille kyllä sain nauramaan ja muutenkin oli ihan hauskaa :)! Ainut asia mikä potutti oli turvonnut poski ja verta tihutti edelleen..:(..

Martinankin esityksen näin ensimmäistä kertaa livenä ja voin sanoa että aika hyvinhän se veti :)!Hyvin tyttö on panostanut ja treenannut :)!Onnea tuleviin keikkoihin ja laulu-uraan,kyllä tolla asenteella pärjää :)!

Jeesh..ei siitä sen enempää..

Lauantai toikin mukanaan todella mielenkiintoiset synttärit ja sainkin kokea uusia ruokanautintoja <3! Olit todella mielenkiintoista seurata miten oikeesti aasialaisessa kulttuurissa tehdään ruoka :)! Suoraan laitetaan ruokaeinekset pöytään ja siitä jokaine itse keittää isoissa pöydälle laitetuissa kattiloissa ruokansa ja samantien syö ja sit lisää..tosi jännän näköistä touhua kyllä :D,mutta saakelin hyvää ruokaa :)..paitsi se mustakala minkä söin,yök :XD!

Illalla sitten vielä oli myöhäisleffassa käynti ja kiltisti kotiin nukkumaan..ainakin melkein heti,kun yhtäkkiä kun kerroin kavereille että liikun autolla niin jouduin vähän kuskailee kaikkia kotiin :D!Perkule,minä kansanedustaja itse ajelltuin mun kamuja himaan :D! haha...Tottakai kamuja pitää autta hädässsä koska nekin auttaisi mua :)!

Khyyl khyyl..ja sunnuntaina odotteli tietämättäni herkkupäivä <3!

Herätyäni joskus tosi myöhään melkein illasta ja ihan tokkurassa Kefexin antibiooteista,katsoin ulos ja oli masentava sää...teki mieli jotain hyvää,mut ei ollut ja laiskuus oli suurta..sitten kuin tilauksesta facebookissa pari ihanaa kilttiä kaveria sanoi että niillä on herkkupäivä ja ne lähtee ajelee kaverille..siinä minä sitten läpällä heitin ett"tänne myös" ja siinähän sitten oltiin :D..täysin pöytä sipsiä,dippiä,kakkuja,suklaamunia,karkkia,huh..ja siinä sitten ahmittiin ja puitiin parisuhteiden saloja samalla kuin jotkut juoru-akat :D! Kiitos teille illan piristyksestä ja herkkupäivästä <3!Pidetään useamminkin,mutta ei liian usein,muuten en mahu enää edes viimeisiin farkkuihin mitä on,kun muutenkin talven aikan perse leinnyt mahottomaksi ja mitkään hyvät farkut ei enää sovi :/..

Tämmöistä juu..maanantaina sitten odotti jo kauan odotettu oikeudenkäynti..no miten kävikään taas prkl..tyypi ei saapunut paikalle ja ei vastannut puheluihin yms.jotenka lykkääntyi 6 toukokuuta ja tämä on jo 3 kerta!! Ottaa kyllä pannuun ku venyy ja venyy,vaikka tapahtuneesta on jo yli vuosi!!Tuomari sanoi että seuraavaksi haku päälle jos ei saavu paikalle tyypille! Hölmöhän sä oot ku pelleilet,koska teon olet itse poliisilla tunnustanut ja korvauksien suhteen vain korko juoksee sulle..eli ihan hyvä neuvo,että kannataa saapua sen seuraavan kerran sinne käräjille ;)! Eli siis tästä jutusta oli kyse jos ihmettelette että mitkä käräjät taas :D!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-04-04&eventId=35#cal_event352011-04-04

Tulossa vielä 12 huhtikuuta se facebooktappouhkailijakäräjät,joista oli paljon kohua ja siitä keskustelimme myös Maria-showssa.

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a111675/bbhenna+ja+antti+halutaan+hengilta/

Saa toikin vastata teoistaan,prkl...!

Sitten meinasinkin unohtaa kertoa melkein että huomenna alkaa ennakkoäänestys hei mussukat ;)!

Eli muistakaahan äänestää minua ahkerasti ja lupaan parantaa tämän Suomen <3!

Antti Kurhisen vaalipuheet tyrmistyttävät! – Hymy 

Ja se mitä tuossa vaaliradion haastiksessa sanoin,on täysin totta!!Pysyn sanojeni takana,mutta ainoastaan voin korjata sen että en todellakaan kannata kovien huumeiden laillistamista,vaan ainoastaan kannabiksen!Asia on jakanut jo kauan eduskunnan ja uskoisin että pikkuhiljaa asia saadaan käsiteltyä loppuun ja laittomat biskenset kuriin..sitä kautta kerrytetään valtion kassaa mielummin kuin rikollisen taskua ;)!

No,ei mun tarvi kertoa tota vaan voitte ihan hyvin itsekkin tajuta ja katsoa vaikka Hollannin mallia sen suhteen..

Portugali jopa laillisti kovatkin huumeet,niin niillä laski puolella huumerikollisuus ja niihin liittyvät kuolemat yms. että semmoista ;)! No mutta en rupee saarnaa tässä,vaan voitte itse googlettamalla löytää paljon mielenkiintoista informaatiota asian suhteen!

Sitten jotain vanhempaa vielä joka jäi viime bileristeilyltä laittamatta,kun videot ilmetyi vasta viime viikolla..

Tässä jotain..

BB-Antti: Misterit jäävät varjooni - tämän takia! - 7 päivää

No jäähän ne mun varjoon ja moni muukin hei,sehän on itsestäänselvyys hei ihmiset vai mitä ;)? :D haha!

 

Sitten tämä minun ihkun ihana seitsemän K:n pikku ripsukka jaksaa vieläkin ihmetyttää kaikkia :D! Mitä ihmeellistä siinä on hei muka :)?

Antti Kurhisen vaaliteemana seitsemän K:ta - lue rivo rimpsu! – Hymy 

Ei se nyt mitenkään erityisen rivo ole minun mielestäni,vaan enemmänkin hauskan hupaisa ;)!

Ja loppuun tietysti ei onohdeta minun erinomaista supertajousta,joka on ollut jonkun aikaa tarjolla ja toisaankin on tullut suhteellisen hyviä tarjouksia,mutta ei tarpeeksi..vaihdot ei erityisemmin kiinnosta,muuta kiitos että niitäkin tarjoatte ja tietenkin katsoon jokaisen tarjouksen minkä laitatte minulle.

Käykää nyt ihmeessä tsekkaamassa tätä ihmepirssiä ja laittakaahan tarjousta tulemaan ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

 

Ja tietysti tämä on pakko laittaa,hehee ;)!

Ja pakkohan se on muistuttaa taas että tarvitsen apuanne jotta pääsen eduskuntaan,jotenka olkaa avomielisiä ja muistakaa tämä tilinumero ;)!

FI40 5447 0620 0693 10

Jeesh..mä taidan tästä lähteä hakemaan kohta flyereita lisää ja lähteä kampanjoimaan ;)!

Tässä vielä äänetysinformaatio huomista ennakkoäänetystä varten.

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Ja lappusen olettekin aikaisemmin saanut jo kotio,jotenka ei muuta kuin siihen iskette kynällä numeron 175 Helsingin vaalipiiristä niin Suomesta tulee maanpäällinen paratiisi elää ;) <3!

 

Ei mulla tällä kertaa muuta ja ollaan koodeissa tulevista ihmiset ja jos on jotain kysyttävää tai tajottavaa niin yhteydenottolomakkeen kauttaa minulle tulee perille viestisi. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian.

Palaillaan taas..

Rakkaudella <3!

KKKKKKK ;)

P.S Kannattaa hyödyntää tarjousta ja tilata itselleen ilmainen Sheiveri alla olevan bannerin kautta,koska aivan mahtavaa tulosta kun itse genitaalialueeni ajelin ;)! Tulos on Pehmeetä kuin vauvanpylly ;)!
21 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, ennakkoäänestys,

Kansanedustaja Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana) Kiittää Kaikkia todella mahtavasta viikonlopusta <3!

Tiistai 29.3.2011 klo 0:33 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Heipsistarallaa taas kaikille :)!

Niin kuin edellisessä blogissani lupasin,että päivittelen kuulumisia heti viikonlopun jälkeen,niin yritän pitää tästä lupauskesta kiinni nyt,vaikka olo ei ole semmoinen että mielenkiintoisia blogeja kirjoittelisi tällä hetkellä :D huh!

Tosiaankin joo,eli siis menoa onkin riittänyt oikein olan takaa :)!

Tosiaankin viime viikon torstaina risteiltiin seiskan bileristeilyä ja siitä se viikonloppu jo mulla alkoikin ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-24&eventId=30#cal_event302011-03-24


Voisin sanoa että se meni liiankin hyvin mitä ajattelin :D! Olinkin positiivisesti yllättynyt että jotkut osaa jättää rauhaan ja ei kerjää nykypäivänä turhaan verta nenästään ;) :D!Hianoa :)!

Risteilylle otin meidän uudenmaan piraatipuolueen puheenjohtajan,joka oli inota täynnä nähä seiskan julkkikiksia :D!No onhan sekin meillä vähän julkkis kylläkin,kun vaalipornoa tekee urakalla ;) : haha!

Laivalla olikin enemmän mieskomeutta kuin naiskauneutta,koska oli mr.finland semifinaalit. No mutta mulle se ei ollut tärkeetä vaan hauska ilta ja se että pääsin jakamaan minun poliittista sanomaa kaikille ihmisille laivalla ja jakaa flyereita :)! Silti naiskauneudelta ei voinut välttyä ja tutustuinkin pariin todella nättiin ja mukavaan missityttöön :)!Oli ihan kivoja ilopillereitä nämä kaksi miss-Suomi kilpailun 2011 perintöprinsessat Sara Sieppi ja Niina Lavonen :)!Kiitos tytöille illasta,oli hauskaa tutustua :)! Tuolla oli muutama albumikelpoinen kuva laivalta,kun muut oli ihan jotain yhtä sekasotkua :D!Tietysti saatte lisää matskua risteilystä seuraavassa seiskassa joka ilmestyy ensi torstaina.

http://www.anttikurhinen.fi/albumi.html

Ainoa asia harmittaa että filmi meni poikki jossain vaiheessa yötä ja en muista miten jatkui kaikki ja olinko edes yökerhossa vai olinko jonkun hytissä :D!Siis ei mitään hajua whats happened :D!No ainakin se lohduttaa että heräsin sentään omasta hytistä ja vaatteet päällä :D!Tämä riittää mulle ;) haha!En tiiä miten vaan olen omin jaloin päässyt hyttiin :D?ja huhhuh sitä oloa seuraavana päivänä :XD!En saanut päätä ylös aluksi ollenkaan ja ennen kuin toveri puheenjohtaja antanut muutaman buranan mulle,niin en olisi kyennyt edes kävelemään! siis aivan järkyttäviä nämä krapulat nykypäivänä :/!Rupee tuntee sen että ei olekkaan enää ihan siinä juomakunnossa enää elimistö,kuin silloin 10 vuotta sitten...tai no ne edes 5 vuotta sitten. On tää rankkaa kyl,huh,mutta saamarin kivaa silti ;)!

Eli joo,hauskaa oli ja viunaa riitti :) :D!Jotain matskua on sitten vielä seuraavassa seiskassa ;)!

Joop..sitten palattua risteilyltä ja tehtyä nopea välikuolema himassa,meno jatkui Playboy bileisiin Tigeriin :)!

Huhhuh että oli kyllä paljaita tissejä ja tiukkoja pyllyjä :D! Jotkut Playboy tytöistä oli kyl aika sievoissessa änkyräkännissä,että ei meinannut oikein edes käveleminen onnistua kunnolla :D!

No oli ihan hauskaa ja minä taas keskityin enemmän minun poliittisen uran luomiseen ja olinkin taas edustustehävissä jakamassa flyereita ja mun poliittista sanomaa ;) hehe..Olin positiivisesti yllättynyt että monia ihmisiä kiinnosti jutella mulle politiikasta kuin katsella paljaita Playboy-tyttöjen tissejä :XD haha! Olen otettu :D!

Ja onneksi mukaani tuli pari pirteää eestin tyttöä,jotka ei paljoa kaihda mitään ja pokkana auttoi jakaa noita mun flyereita. Ryysiksestä ja muusta huolimatta flyeri tavoitti jopa Sedu Koskisen väkisin tunkemalla sen Sedun naaman  eteen :D haha! Siis näitten Eestin tyttöjen avulla homma hoitui nopeasti ja leikiten ja sitäpaitsi miehetkin tykkäs enemmän kun kaksi kaunista tytteliä antaa flyerin kuin minä karvainen kansanedustajaehdokas ;) :D haha! Kiitti mimmit teille :)!

Ilta meni mukavasti ja sitten piti ajoissa kotio mennä,koska seuraavan päivänä odottikin jo vaalityö Columbuksessa Vuosaaressa.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-26&eventId=29#cal_event292011-03-26

Ensimmäisen kerran pääsin edustamaan oikein isoon vaalitapahtumaan itseäni ja puoluetta :)! Paikalla olikin sitten tosi paljon istuvia kansanedustajia ja eri puolueiden puheenjohtajia. Jaana Pelkosen kaa vaiehttiin sanaa ja tehtiin käyntikorttivaihtarit. On se nätti tyttö se Jaana ;)!

Erkki Tuomiojankin kanssa tehtiin vaihtarit,Päiville Lipposelle annoin flyerin ja Jukka "pyöveli"Järvinen oli mukavaa miestä myös :)!Anni Sinnemäki oli hymyilevää tyttöä ja Paavo Arhinmäki nauru oli aika kovaa ja kuullosto hevoselta :D haha! Eli siis koko Suomen poliittinen kerma oli samaan aikaan vuosaaren Columbuksessa paikalla,mutta kukaan ei erottunut yhtä hyvin joukosta kuin minä ;)! Ai miksikö vai? No tän takia ;) :D!

Kansanedustajaehdokas taituroi numeronsa hiuksiinsa - katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Tuskinpa kellään politiikolla riittää rahkeet tohon noin ;) :D!Paitakin kaikilla numeroilla ja huumorisella tekstillä Pp-Antti oli päällä :)! Eli ei Bb-Antti vaan Pp-Antti nyt ainakin vaalien ajaksi ;)!Osaatte varmaan kääntää nuo Pp lyhenteen takana seisovan tarkoituksen ;)!

Toinen juttu,mikä sai mut oikeesti repeämään naurusta ja koko meidän puolueen porukan oikein urakalla :XD haha!siis aivan uskomatonta juttua :D!Lukekaa tarkkaan eteenpäin mitä kirjoitan ;)!

Siis olette lukeneet mun edelliset blogit varmaan ja tiedätte nämä jutut,eiks niin ;)!(linkki alla)

BB-julkkiksen vaalikampanja hämmentää: “Kikkeli kovana” - Viihdelehti Stara

No hämmentäähän tuo varmasti,mutta niin on tarkoituskin ;) :D haha!

Eli siis siinä seisoimme meidän puolueen standin takana ja siihen vanha mummeli..Tämä mummeli korjaa silmälasinsa ja katseellaan vilkaisee meidän kaikki puolueen edustajia ja sitten katsoo pitkään minua. sanon hänelle päivää annan mun flyerin. Tähän mummo vastaa näin:" Sinua minä halusinkin tavata ja kysyä yhdestä asiasta"no minä vastaan että "kysykää pois arvon rouva"Tämän jälkeen rouva paukauttaa semmoisen jutun ulos suustaan että hämmennys valstasi koko meidän kojun ja hetken päästä kaikki räjähdimme nauramaan:XD muahaha..paisti siis se rouva itse,hän oli täysin vakavissaan :XD! Eli näin hän minulta kysyy:" Olen lukenut sinun blogiasi"siihen minä että "oi kun mahtavaa että vanhemmatkin ihmiset lukevat blogiani"mummo tähän:"Joo,luen luen ja hämmästelen kummasti että mitenköhän siä meinaat siellä eduskunnassa olla koko ajan kikkeli kovana"korjaa silmälaseja ja pitkään sen jälkeen samalla tuijottaa minun genitaalialueen kohdalle :XD! SIIS EI JUMANTSUBALE ME EMME PYSTYNEET OLLA REPEÄMÄTTÄ JA NAUROIMME SIINÄ ITSEMME IHAN PUHKI SEN MUMMON EDESSÄ!!!SIIS TOI OLI VUODEN PARAS,OIKESTI :DDD!

Miettikää nyt itekkin kun tosi vanha mummo kysäsee tuollaisia teiltä vaaliedustustilanteessa :DDD?

Huuuhhhuh!!No siinä sitten keräilimme itseämme kasaan nauramisen jälkeen ja mummo jatkoi että:"meinaatki siis ihan oikeesti pärjätä kikkeli kovana eduskunnassa?" Siis taas repesimme ja en oikeesti pystynyt mitään vastaamaan tuohon ja mummo lähti sitten vihaisena pois ilman vastausta :XD! Kiitos sille mummolle joka veti vuoden parhaat ja sai mun koko päivän ihan tajuttoman hyvälle tuulelle :D!Tää juttu saa mut nauramaan aina vaan kun muistelen vähänkin tota tilannetta :XD!

No joo,se siitä mahtavasta vaalitelttailusta Columbuksessa  ;) :D! Päivä meni siis aivan mahtavasti ja oli tosi hauskaa jutella ihmisille ja yrittää ymmärtää politiikkaa samalla kun ihmiset kyselee ja samalla sitten itse vastaa mulle vaikeisiin kysymyksiin ;) :XD haha,kiitos :)!

Tosiaankin painotan sitä että olen todella nuori politiikko ja lähdin mukaan kilpailuun mukaan vasta 2 viikkoa ennen vaalien alkua,kun toiset ovat olleet varautuneet jo vuosi aiemmin tähän taistoon! Taistelen niillä eväillä millä pystyn ja toivottavasti pääsen eduskuntaan! Tosiaankin ne asiat mitä ajan eteenpäin,niin lupaan yrittää toteuttaa ne kun pääsen eduskuntaan!Eli se oli mun vastaus tähän Hymyn uutiseen ;)!(linkki alla)

BB-Antin hurjat vaalilupaukset - no ohhoh! – Hymy

Tästä on hyvä siis jatkaa ja muistakaahan ihmiset siis äänestää minua ;)!

Tässä teille hieman tietoa minusta ja puolueesta.

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Eli numero 175 Helsingin vaalipiiristä,Kiitos :)!

Sitten tietysti ilman muuta kannattaa lukea edelliset blogini joissa on tosi palljon matskua vaaleihin liittyen yms. Laitan linkin siis alla niihin viiemeisimpiin järjestyksessään.

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/24/169

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/17/168 

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/10/167

Ja sitten tietysti täältä "yritystoiminta"osiosta löytyy kaikkea vaaleihin liittyvää matskua.(linkki alla)

http://www.anttikurhinen.fi/3

Jepulis jee..

Sitten Tietysti yksi  on josta pitää puhua ja se on minun rakas hybridi <3! Tämä kaunoter on myytävänä siis pilkkahintaan ja nyt jollekkin onnelliselle tämä mahtava ekologinen voimanpesä lähtee liiankin halvalla!Tsekkaa tuo ja hämmästy ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Sitten pompataan taas vähän takaisin aiheeseen,eli menneeseen viikonloppuun.

Columbuksen vaalitelttailun jälkeen olikin vuorossa suurtakin suurempi Dj nimeltä Paul Van Dyk!!!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-27&eventId=31#cal_event312011-03-27

Tämä uskomaton velho veti kunnon settiä ja minä tanssin tahdissa ja jaoin flyereita koko bilekansalle ;)! Tuloksena toivottavasti taas tuhansia äänestäjiä lisää mulle ;) hehee..

Fiilis oli mitä parasta ja kiitänkin kaikkia mukana olleita mahtavsta illasta ja sitten stiä kautta tietysti mahtavista jatkoista Pleikkaris;)! Jatkoilla tietysti housen Suomen kuningatar Milla Lehto veti uskomattoman setin taas <3 ja tanssijalkaa kyllä vipatti :)!

Samalla tuli puhuttua tosi paljon henkeviä eri ihmisetn kanssa ja sainkin lohdutella rankaa elämää kokeneita nuoria..olen siis ihan oikeilla jalanjäljillä ja tosiaankin haluan auttaa syrjäytyviä nuoria ennen kuin on kokonaan myöhäistä! Minä tulen ja pelastan!!

Nyt siis oikein mahtava viikonloppu takana ja voimat on kyllä vähän ehtyneet,mutta Kansanedustaja Kurhinen ei pientä kaihda vaan jaksaa jaksaa kampanjoida ;)!

Ja pakkohan se on muistuttaa taas että tarvitsen apuanne jotta pääsen eduskuntaan,jotenka olkaa avomielisiä ja muistakaa tämä tilinumero ;)!

FI40 5447 0620 0693 10

Eli rohkeasti vaan kaikki voi osallistua ;)!

Sitten onkin torstaina tulossa tuomionpäivä ja joudun sinne kauan pelättyyn viisaudenhampaan poistoon,joka oli aiemmin tulehtunut ja säin sen takia antibiootteja :/! tilanne on kirurginen ja minä huudan hoosiaanna :/!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-30&eventId=32#cal_event322011-03-30

 

Tilannetta pahentaa myös se,että torstaina olisi illalla Popkellarin ja Seiskan kutsuvierasavajaisbileet ja mun poski on jalkapallon kokoinen ja en voi syödä mitään :/! Mä toivon parasta ja toivottavasti olisin kykeneväinen tulemaan sinne pippaloihin.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-31&eventId=33#cal_event332011-03-31

Joops..mitäköhän nyt vielä sitten semmoista kertoisin,mitä kehtaa sitten lukea lööpeistä taas :D?No joo,ehkäpä jätän tähän vaan,ettei tuu sanomista :XD haha!

Ei tässä muuta kuin ollaan taas koodeissa ihmiset ja muistakaahan äänestää mua numerolla 175 Helsingin vaalipiirissä :)!Kiitos rakkaat <3!

Palaillaan!

Rakkaudella<3

KKKKKKK

P.S Ja tota Carambaa alapuolella kannattaa oikeesti pelata kun siitä saa sen 5 euroa ilmaista pelirahaa ja voit voittaa sillä tonneja :)! Nyt siis pelaamaan!11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, tivoli, playground,

KKKKKKK:n kuulumisia ja tulevia tapahtumia :)!

Torstai 24.3.2011 klo 0:59 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana)Ehdokasnumerolla 175 kertoo kuulumisiaan :)!

Nyt potuttaa normaalia enemmän ja paljonkin koska äskön kirjoitin yhtä putkee tätä kirotun blogia yli tunnin ja kaikki pyyhkiytyi kuin tuhka tuuleen väärän yhen napin painalluksen takia!!Saatanan saatana!!Pyydän anteeksi kiroiluani,mutta ymmärrätte varmaan kun näin hirveesti vaivaa kirjoittaa ja sitten vahingossa painoin nappia ja sinne meni hyvä hauskaa matskua ihan roppakaupalla ja ymmärrätte että"vitutus on todella suuri nyt"!!!

En kerro enää yhtä hauskasi ja yhtä pitkästi vaan olen pahoillani ja kirjoitan mitä vielä pystyn ja on fiilistä!!

Pakko kummiskin päivittääe des vähän kuulumisia koska onhan tästä jo viikko kun viimeksi päivitn blogiani..

No niin,yritetään..

Eli onhan ntässä ollut aikamoinen viikko joo...kaikkee vaaleihin liittyvää on ollut aika pljon ja juttuja riittänyt...radiohaastatteluja,kyselyitä,vaalikoneiden täyttöä,yms..

Nyt laitan muutamia juttuja tänne menneeltä viikolta!

Ehkä kaikkein hauskin heti alkuun minkä kävin tänään päivällä teetettämässä tällä taitavalla parturikampaajalla! Katsokaa ja hämmästelkää tätä kädentaitoa :) <3!Uskomatonta!!!

Kansanedustajaehdokas taituroi numeronsa hiuksiinsa - katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Kyllä :)!! Tämä kaikki on tehty Salon Uniquessa ja leikkaajan kukas muukaan kuin meidän iki-ihana Super-Sikke :)!Soita siis Salon Uniqueen itäkeskukseen ja varaa oma aikasi Sikelle ja ole vähintäänkin yhtä trendikäs kuin minäkin ;)!

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=13&lang=fi

 

Nämä numerot siis ovat mitä teidän kaikkien pitää mennä Helsigin vaalipiirissä mennä äänestää mukisematta  ;)!

Tässä lisäinfoa asiasta virallisilla puolueen sivuilla ;)!

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Eli nyt on mahdollisuus teillä kailla vaikuttaa teidän tulvaisuuteen ja tehdä siitä paratiisin,eli äänestää minua :)!

Jeesh..nyt vielä  muutamia juttuja menneeltä viikolta..

Nämä julkkikset aikovat eduskuntaan – katso lista - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Tosiaankin nuo kaikki julkkikset minun lisäksi pyrkivät eduskuntaan ja toivotan kaikille oikein hyvää vaalionnea :)!

Kurhinen Antti - Helsingin vaalipiiri - Eduskuntavaalit 2011 - Vaalikone.fi

Yllä oleva linkki on taas hesarin vaalikonevastuksiin joihin olen vastannut. Olen tietysti täyttänyt kymmeniä muitakin ja jos haluatte esim. iltasanomein ja iltalehiten yms. vaalikonevastauksia lukea,niin ei muuta kuin gooleen "antti kurhinen ja vaalikonevastukset",niin eiköhän sieltä rupee löytymään aika paljon matskua ja mun vastauksia erilaisiin kiperimpiin poliittisiin kysymyksiin ;)! Ja samlla saatte te kaikki ektkä kyselette minulta facebookin jatäälät sähköpostin kautta vastauksia niihin kysymyksiin...Ne kaikki löytyvät vaalikoneista.

Sitten tietenkin kaikkea muuta vaaleihin liittyvää voit tsekata mun edellisistä blogeista...;)!Siellä on todella paljon hauskaa matskua mikä kannattaa tsekata ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/17/168

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/10/167

Siinä siis pari edellistä blogiani vaaleihin liittyen :)!

Tietenkään ei pidä unohtaa ihan omaa vaaliosiota minun kotisivuiltani,joka on:

http://www.anttikurhinen.fi/3

 Sieltä siis löytyy kaikenlaista ja minun vaaliteemani ja esittelyni.

Ja sitten on vielä tietysti tämä kalneteriosio,mistä voit nähdä joitakin sellaisia tapahtumia mitä koen tärkeiksi ilmoittaa.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html

Tosiaankin,kaikki mikä vaan mahollsiat löydät mun kotisivuilta kunhan tutusut vaan niihin tarekemmin ja eri osioihin ;)!

Esimerkiksi kuvia ovit tsekata ja antaa niille arvosteluja ja kommentteja täältä:

http://www.anttikurhinen.fi/albumi.html

Eli kaikki löytyy ja ei tule tylsää jos olet kotona iltaisin..rohkeasti painelet kotisivuilleni ja klikkailet,sekä kirjoitat mulle kommentteja joita luen aina ja avstaan vain ainoastaan järkeviin kommentteihin. Kirjoittaa siis voi kaikkea,mutta vain minun mielestäni ok jutut julkaisen ja muut päätyvät roskiin,jotenka turha kirjoittaa paskaa roppakaupalla ;) :D!

Eli nyyt rohkeasti kaikki tutustumaan hei ;)!Olen nuori ja komea eduskuntavaalihedokas,jota ei tarvi pelätä lähestyä ;)!Olen tavallinen jannu,joka kuuntelee jokaikistä kunhan tietty taso jutuissa säilytetään ;)!

Jepulista jee..

Tosiaankin joo..Huomenna onkin sitten Seiskan bileristeily,johon menen meidän Helsingin piraattipuolueen puheenjohtajan kanssa :)! Ajattelin että tää jannu on ansainnut vähän vaihtelua toimistohommille ja vaaliduunille :)!Ole hyvä Oskar :)!Muuetn ihan hauskaa mutta yksi juttua/asia ei ole hauskaa laivalla,mutta en voi asialle mitään..aivan sama..mut käypä tsekkaa tossa alla oleevasta linkistä vähän meininkiä laivalta ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-24&eventId=30#cal_event302011-03-24

Jeesh...ja heti tosta toivuttua niin launtaina olenkin sitten ihan itse oikein edustamassa Vuosaaren Columbuksessa meidän puolueen kanssa.Käy tutustumassa lisää:

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-26&eventId=29#cal_event292011-03-26

Jaahas..eiköhän tässä tullut kerrottua mitä mistäkin löytyy ja mikä tuleman pitää ;)!

Henkilökohtaiseen yksityiseen elämääni minun ei nykyään ei des pahemmin kiinnosta uppoutua ja en näe siinä mitään järkeä,jotenka jätän ne jaarittelut kokonaan pois ja keskityn vaaleihin ja tulevaan,ei menneisyyteen ja muuhun paskaan ;)!

Tietysti yksi menneisyys on josta pitää puhua ja se on minun rakas hybridi <3! Tämä kaunoter on myytävänä siis pilkkahintaan ja nyt jollekkin onnelliselle tämä mahtava ekologinen voimanpesä lähtee liiankin halvalla!Tsekkaa tuo ja hämmästy ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Ja lopuksi kaikille vielä muistin virkistämistä ;)!

Tosiaankin tämä ei ole helppoa hommaa ja tarvitsen kaiken tukenne <3!Sen mä tiedän ainakin että vaalitilinnumero unohtuu yleensä aika helposti ja sen takia oikein uudestaan tähän kirjoitan ;) :D!

FI40 5447 0620 0693 10

Nyt en muuta voi sanoi kuin että toivotan oikein hyvää kevään jatkoa kaikille ja lupaan palata viimeistään ensi viikon alussa taas uuden blogin kera ja samalla päivittelen viikonlopun toilailuista ;) :D!

Hyvää viikonloppua kaikille näin jo aikasessa vaiheessa <3!

Palataan<3!

KKKKKKK<3 RAKKAUDELLA ;)

16 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, radio rock,

Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana)Ehdokasnumerolla 175!

Torstai 17.3.2011 klo 2:04 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Hoplaa taas kaikille!

antti_the_hauska_kansanedustaja.jpg

Arvatkaa mitä:)?No sitä että vaalinumerot tuli ja pistäkäähän kaikki nyt heti mieleen tämä taikanumero 175 mieleen!Se on mun vaalinumeroni♥! Eli Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessaan numerolla175! Мои номер на выборах 175!Голосуите все кто
 может за меня и я зделаю вашу жизнь в Финляндии восхетительной и прекрасной;)♥!

 

 

Otsikosta varmaanhuomaatte että olen löytänyt itselleni todella sointuvan slouganin 7 K:n kera ;) :D hehee! Ne kaksi viimeistä on sitten epävirallisissa tapaamisissa käytössä ;) :D haha..esim.naisille esitellessäni itseäni eduskuntatalon hississä ;) Muahaha!

Mun mielestä toi on aivan mahtavaa että juuri noin hyvin on saanut kaikki sanat alkamaan K:kirjaimella :) :D! jotenka ovitte kutsua mua lyhennetysti 7 tähden kansanedustajaksi ;)!


Olen pahoillani etten ole mitään kirjoitellut blogiini,mutta olin tosiaankin tois masentunut viikonlopun ajan ja nyt alkaa olla parempi. Se oli kyllä viimeinen kerta kun mua sattui!En vaan olisi ikinä uskonut tämmöisen tapahtuvan,mutta mutta...elämä on ylläreitä täynnä ja aina ne ei ole hirveen mieluisia..Se sivu elämänkirjastani on lopullisesti nyt suljettu!!!

Ei siitä sen enempää kun ei ole sen arvoista edes puhua,pthyi,hyi..


Ja sitten terveyskin on ollut koetuksella koko viikon ajan..

Aluksi oli se perkuleen ieantulehdus mistä kerroin aiemmassa blogissani ja liitin siihen vielä kuvan revitystä viisaudenhampaastani :D! Toivottavasti kovin monelle ei tullut siitä traumoja :D haha!Ihan huumorilla sen laitoin siihen..

Sitten koko viikon vetänyt antibiootteja eli käytännössä Penisiliinia joka on saanut nupin ihan pökerryksiin ja huonon olon..samalla se on heikentänyt immuunijärjestlmää niin että sain vielä flunssan kaupan päälle :((!

Aika tuskainen viikko on ollut sekä henkisesti,psyykkisesti ja terveydellisesti :/! Mutta tiedän että olen ansainnut hyvää ja sitä saan jossain vaiheessa,kunhan Jumala muistaa katsoo muhun päin :) <3!

Paljon silti on saatu aikaiseksi huonosta voinnista huolimatta ja nyt on alkamassa vihdoin kuukauden mittainen vaalitaisto ja siinä toivon teitä kaikkia mua tukevan <3!

Kaikki apua on paikallaan ja todellakin myös flyerien jako yms. on tervetullutta! Jos haluat auttaa ja vaikuttaa niin otahan minuun yhetyttä sähköpostilla antti@anttikurhinen.fi tai suoraan yhteyslomakkeen kautta ja kirjoita mitä olet valmis tekemään. Kaikille vapaaehtoisille auttajille annan nimmarin siitä hyvästä ja lupaan viedä vaikka leffaan ja syömään,sekä tietysti jos mihelle ei kelpaa leffaan meno niin lupaan antaa hybridi-ihmeellä koko päivän kyydit :)!Kuullostaako hyvältä? Eli nyt vaan auttamaan ;)! Kiitos etukäteen :)!

Voi ottaa myös vaalipuhelinnumeroon yhteyttä,joka menee kiinni aina sitten klo 21.00 viimeistään kiinni. Numero on 0408751807 ja siihen vain asiallisia soittoja vaaleihin liittyvää,kiitos!

Kävin myös Radio rockin vaaliväittelyssä,joka oli aika hauska ja meni enemmän huumoripuolelle :)! Onneksi juontajat nyt jotenkin ymmärsi aiankinminun kokemattomuuden,vaikka ei paljo armoa tippunut kysymyksissä :D! haha! Toivottavasti otitte myös huumorilla nuo monet mun vastaukset,koska juontajien oman johdattelun seurauksena vastaukset tuntuivat aivan joltain muulta kuin piti :D ;)!Kiitos Jussi ja Alexandra taas kivasta piikittelystä ;) :haha..ootte aina hyviä ;)!

No mutta hyvin kaikki hyvin ja antakaa vähän armoa aloittelevalle poltiikolle hei ;)! Lupaan sitten kun tulen valituksi,niin opettella nuo kaikki talouspoliittiset asiat,koska todennäköisesti kansanedustajan viran jälkeen minut nimetäänkin talousministeriksi ;)!

Käy siis kuuntelemassa 16.03.2011 Aamuhaastattelun jossa olimme Kirsikka Geroniman kanssa :)!

http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=133152

Eli siis tuo oli enemmän huumoria ja oikeasti todellakin ajan niitä asioita mitä sanoin alusta lähtien olen luvannutkin ja niihin voit tutustua täältä!

http://www.anttikurhinen.fi/3

 

ja lyhyesti puolueen sivuilta:

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

 

Näillä siis mennään ainakin aluksi ja lisätukea tarvitaan. Ei unohdeta tietenkään vaalitilinumeroa joka on IBAN-Muodossa,eli : FI4054470620069310

P.s Ylempään liittyen pakko kiittää ja kehua erästä ;)! Ja iso kiitos 16.03.2011 Maria-showssa itse Marialle,että auttaa mua mun vaalikeräyksen kanssa <3!Oot paras Maria ja lähetähän sille Toivo Sukarille se mun IBAN-Tilinumero sitä tonnia varten ;) hahaha..

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/maria/etusivu/video/topi-sukari-haastoi-jan-vapaavuorta-ensin-nyrkkeilykeh%C3%A4%C3%A4n-ja-tarjosi-lopuksi-tonnin-vaalirahaa

Ja tietysti Isot onnittelut Anyalle "Suomen seksikkäin" kipailun voitosta :)! On se ihanaa että maanainen voittaa :)!Мои поздравления с победои Анюта :)! Молодец,так держать :)!

 

Ja tietysti jos yrityksenne haluaa näkyvyyttä,oli se sitten aloittava yritys tai vanha ja menestynyt, niin tarjoan valtavasti näkyvyyttä kaikille halukkaille. Ottakaahan yhteyttä niin voimme sopia kaiken tarkemmin ja minkälaisessa muodossa haluatte näkyvyyttä. Kotisivuillani on  parhaimpina päivinä käynyt yli 15000 yksittäistä ip kävijää,joka on todella valtava määrä yksityiskotisivua kohti. Hinta/laatusuhde minulla mainonnassa on kohdallaan ja kaikki on sovittavissa.

Lisätietoja hinnoista yms. saa joko yhteydenottolomakkeella suoraan tai sähköpostilla antti@anttikurhinen.fi

Otahan rohkeasti yhteyttä ja Kansanedustaja Kurhinen pistää firmasi kukoistamaan :)!

Jepulista,tulikohan tässä nyt suunilleen kerrottua kaikki lyhyesti?

Ai niin,melkein unohdin kerota siis että Venäjän piraatit haluaa auttaa minua ja sanoivat että minun pitäisi tulla Venäjälle antamaan haastatteluja esim. mahdollisuus olisi Russia today kanavalle,joka on täyisn vapaamielinen ja todella katsottu ympäri maailmaa! Siiten jotain muitakin medialähteitä..ainakin lehtiin yms. olisi tarkoitus tehdä. Laitan teille linkin ohessa Venäjän piraattien sivuille! Kiitos toverit teille etukäteen <3! Spasibo tovarishi :)!

http://pirate-party.ru/

 

Ja täten minä myös pyydän anteeksi Venäjänkielisiltä äänestajiltäni,että unohdin heille tehdä Venäjän kielellä esittelyn,jotenka tein heti nyt mukisematta!Tein nyt  nopeasti lyhyen esittelyvideon ja se mitä asioita haluan ajaa eduskunnassa!teen sittenmyöhemmin vähän paremman..

Kiitos myös teille kaikille venäjänkielisille äänestänne ja muistakaa vaikuttaa äänestämällä minua,teidän tulevaisuuteen :)! Lupaan tehdä tästä maasta paremman elää <3!


Ja hei,älä unohda ostaa tämä Kansanedustajan auto itsellesi superhalvalla :)! Nyt on kyllä Kansanedustaja Kurhisella halvat  hinnat!!Nyt kannattaa hyödyntää tarjousta ja pian! Käy tsekkaa

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Ja tietysti etellään tekisi mieli lennähtää hieman hiekkaa heitellä silmille ja uida haikalojen kanssa kilpasilla ;)! Tätä ainutlaatuista tilaisuutta ja täysin ilmaiseksi voit saada vain alla olevan bannerin kautta! Tule ja voita oma matkasi Canarialle ja minä voin tulla messiin jos sinä maksat ;) <3! Onnea kaikille :)!

Paltaan taas rakkaat <3!

 


 

32 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, radio rock,

Aivan täysin väärä tuomio ja kansanedustajan kuulumisia

Torstai 10.3.2011 klo 2:21 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Heipparalla kaikki :)!

Nyt linkitän nopeasti teille muutamia uutisia mitä tapahtnut viimeisin viikon aikana,koska kirjoittamalla minulle menisi koko päivä kertoakseen viikon tapahtumia ja kaikkia kissanristiäisiä.

Aloitetaan viikko sitten Maria-ohjelmasta,missä olimme Hennan kanssa vieraina ja ilmoitin että minusta tulee eduskuntavaaliehdokas ja todennäköisesti kansanedustaja ;)!

Maria! - Pariskuntahaastattelussa eroprosessissa olevat Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen | Nelonen.fi

Tuon katsottua selviää paljon ;)!

Seuraava juttu ;)!

BB-Antti: Näin yllättävä on Matti Vanhanen! - 7 päivää

Tosiaankin Matti on menevän näköinen äijä ja nostan hattua hänelle :)! toivottavasti minustakin tulee joku päivä pääministeri :)!

Siiten minua hieman vaalitentattiin Ylex:ltä ja mukana Jani Toivola ja Essi Pöysti!

Julkkisehdokkaat vaalitentissä! | YLEX | yle.fi 

 

Sitten onkin aika hieman päivitellä melkein vuosi sitten vappuna tapahtunutta selkkausta mikä johti siihen että minut tuomittiin aivan väärin ja olemme asianajajani varatuomari Tommi Heinosen kanssa tehneet valituksen tuomiosta,sekä ilman muuta viemme asian hovi-oikeuteen ja jos sekään ei riitä,niin anomme korkeimpaan oikeuteen!!

Alla on siis väärin annettu tuomio ja siitä linkkejä uutisiin,mikä nyt ei ole lainvoimainen ennen kuin hovi-oikeus antaa tuomionsa!

BB-Antti tuomittiin vankeuteen - huumeita ja pahoinpitely! – Hymy

 

BB-julkkis Antti Kurhiselle ehdollista vankeutta - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

MTV3: Kansanedustajaehdokas BB-Antti Kurhinen sai vankeustuomion - Viihdelehti Stara

 

Tämä on täysin totta että annettiin nimmarit ja ei tiedetty mitä pussissa on!! Vartijat kuulusteluissa valehtelivat siitä että paikalla muka ei ollut muita kuin me ja yhtäkkiä ei ollut valvontanauhoja tarkistettavaksi...vittu mitä paskaa sanon minä ja nähää hovissa vitun runkkarit saatana ;)!Varsinkin ne vartijat voisi vetää suoraan h...irteen vaan niiden käytöksen ja kusettamisen takia!!!Huhhuh!

Tämä yllä oleva teksti viittaapacifique_2011.jpg alla olevaan "huumepussukka"uutiseen!

Antti Kurhisen puolustelut: ”Sain huumepussukan nimikirjoituksenpyytäjiltä!” – Hymy

 

Kansanedustajaa ei turhaan mustamaalata!

Ja siinä alla on minun muutama vastaus yllä oleviin uutisiin lyhyesti!

Näin BB-Antti kommentoi vankeustuomiotaan - 7 päivää

BB-Antti vankeustuomiostaan: Valitan hovioikeuteen - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Näin on siis närhen munat ja puolueeni seisoo minun rinnallani tässä ja tietää minun olevan syytön!


Piraattipuolue Kurhisen tuomiosta: Osattiin varautua - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Eli tästä jatketaan täydellä höyryllä kohti vaaleja ja puolueeni kanssa olemme valmiina eduskuntaan :)!

Lisää infoa tulee ihan lähiaikoina asian suhteen,kunhan saamme kaikki vaalinumerot.

Minä aloitan kunnolla vaalikampanjan ja lähden heidän kanssaan aina kun pystyn jakaa pullaa ja kahvia eri paikkoihin,sekä kerromme samalla meidän politiikkaa ja ajatusmaailmaa!

Me olemme vapaus!

Ja minä lupaan auttaa ongelmanuoria,niin kuin alusta lähtien puhuin,sekä tehdä toisesta kielestä valinnanvaraisen koulussa!

Nämä kaksi asiaa on aivan varma nakki mun osalta ja itse kaiken paskan kokeneena en kaunistele vaan tiedän missä ongelma piilee nuorilla ja miten mahdollista ehkäistä ja korjata tilannetta!

Uskokaa muhun,koska minäkin uskon että kaikki mahdoton on mahdollista ja ilman sitä ajatusmaailmaa koko maailma olisi jo pysähtynyt pikkuhiljaa!

Äänestäkää siis minua ja valitkaa se parempi tulevaisuus kanssani,koska omista virheistä oppineena meidän vaan tarvii opettaa uusi sukupolvi tekemättä niitä virheitä!

 

Jepulista...Nyt sitten siirryn vähän pois uutisoinnista ja kansanedustajan homman puhumisesta tavalliseen Anttiin ;)!

Mennyt viikko on ollut mahtava monelta osin ja olenkin tällä hetkellä maailman onnellisimpia miehiä pitkästä aikaa <3!

Tämä mennyt viikko on muuttanut tosi paljon asioita ja tuonut paljon lämpöä ja tunteita elämääni taas <3! Olen tuntenut kun elän ja nautin,enkä siis itselleni,vaan toiselle ja miten paljon saan siitä nautintoa :)! On tämä niin jännää kyllä ettei mitään rajaa..

Mä toivon parasta ja toivon että myöskin toisella puolen ollaan avoimia ja rehellisiä minua kohtaan, niin kuin minä olen!

Mutta ei tästä sen enempää...

Sitten olikin tänä viikonloppuna vuoden odotuteimpia bileitä Serenassa,Pacifique Maupiti <3!

Tämä uskomaton tapahtuma aina vaan saa iloitsee täysillä :)!

Aivan mahtavaa taas oli,kiitos kaikille :)!

Tuli sielläkin sitten jaettua hieman minun äänestysflyeireita ja toivottavasti tulette toverit äänestämään minua ;)!

hammasantti.jpgJa sitten vielä yksi uutinen!

En tiedä hyvä vai huono,mutta olen nyt poistattanut itseltäni ensimmäisen kerran viisauden hampaan elämässäni!

Viime viikon perjantaina minulla rupesi hieman temppuilee minun alaviisaudenhammas, joka piti poistattaa jo monta vuotta sitten..

No,en sitä tietysti traumojen takia ole koskaan käynyt poistattattamassa,vaan lkuisat kerrat vaan perunut lääkäriaikoja ja odottanut ihmeen tapahtuvan etytä ne itse paranee niin sanotusti :D!

Kävi kummiskin niin että tulehtui tosi pahasti ja nyt viikonlopun jäljiltä,minä sitten maanantaina tunsin että mua sattuu jo aika paljon,ja tiistainan hyvä kun pystyin enää puhumaan ja heikotti..Pikamatka venäjällä pahensi vaan vielä ja eilen yöllä tultuani takaisin olin ihan kuumeessa ja tärisin kivusta kun yritin mennä nukkumaan :/!

Tänään herättyäni sitten päätin etten jää odottamaan milloin mun puoli päätä leikataan pois,vaan keräsin rohkeutta ja lähdin päivystävään hammaslääkäriin Pitäjänmäkeen!

Onneksi minulle ihana mussuntussu tuli mun henkiseksi tueksi ja jaksoin loppuun saakka,vaikka se oli yksi hirveimpiä hetkiä :D!

Tulin päivystävälle ja sanoin että tämä hammas on tulehtunut ja ien myös..lääkäri katsoo ja snoaa että en voi tehdä mitään koska se on kirurginen toimenpide ja en osaa sitä :D! No johan on kiva juttu..!Tulin juuri poistattamaan kipeetä ja tulehtunutta hammasta,mutta en saakkaan ku ei osata :XD!

No siinä sit hän sanoi että et turhaan tullut siltikään,koska määrään sulle antibioottikuurin mikä laskee tulehduksen siinä ja menet sitten myöhemmin ammattilaisen asialle ja nyt voimme poistaa sinulta tuonn yläviisaudenhampaan kun sillä et tee mitään ja siinä on reikä! Olin hieman shokissa,mutta sitten hetken mietittyäni sanoin että antaa mennä vaan,fuck it!kerran sitä eletään ja fuck the hammas!Menkööt!En turhaan tullut tänne asti ja vaivannut ihmistä että tulee henkiseksi tueksi!

Eli sitten mentiin eikä meinattu ja veri lensi pitkin seiniä!

Lääkärimamma ei meinannut millään saada hammasta irti ja jouduimme laittamaan jopa 5  vai 6 piikkiä puudutusta,jolloin en tuntenut enää edes naamaani :XD! Sitten hän väänsi ja koko kalustoni rutisi vaan kun hän väänteli hammasta kuin viimeistä päivää ja minä huusin hoosiannaa!!Monta kertaa pysähdyimme ja jatkoimme taas repimistä!Hiki puski ja minä huusin!!Onneksi henkinen tuki oli mukana ja kiitän häntä siitä yli kaiken <3!

Loppujen lopuksi tämä rumilus saatiin yläleusta pois ja siinä se on kuvassa liitteenä ;) :D!

Ei mulla tässä nyt muuta ja ainoan asian vielä loppuun sanon teille että olen ollut aivan superonnellinen sen takia että olen pelannut caramba.com:in sivuilla ilmaiseksi kun sieltä saa rekisteröitymällä 5 e ilmasta pelirahaa ja voi voittaa aivan mielettömiä määriä massia!Mäkin olen voittanut muutaman tonnin ja suosittelen teillekkin kokeilemaan :)! Ei tarvi enää tehdä ehkä töitä sen jälkeen :)!

Siihen pääsette klikkaamalla alla pyörivää caramba banneria!

Ei muuta kuin onnea peliin kaikille teille rakkaille <3!

Palataan taas<3!

Anttinne

39 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, voitto kotiin, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, käräjät,

Tuleva Kansanedustaja Antti Kurhinen

Torstai 3.3.2011 klo 0:58 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0333.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomio Kansalaiset!

Tätä te kaikki olette odottanut kuin kuuta nousevaa,eikö niin ;)? No todellakin ja lukekaahan nyt alla tämä superuutinen :)!

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/maria/etusivu/video/maria-pariskuntahaastattelussa-eroprosessissa-olevat-henna-kalinainen-ja-antti-kurhinen

Terve kaikille!

On aika paljastaa juttu, jota on pidetty salassa jo jonkin aikaa. Osallistun vuoden 2011
eduskuntavaaleihin. Puolueena on Piraattipuolue. Asetun ehdolle Helsingin vaalipiiristä.

Nyt monet kysyvät, miten BB-julkkis voisi olla kansanedustaja? Minä kysyn: Miksei BB-julkkis voisi olla poliitikko? Minut on nähty televisiossa 24/7; ihmiset tietävät tarkkaan, millainen olen, mitä teen, miten käyttäydyn. Samaa ei voi sanoa vaaleihin osallistuvista poliitikoista. Voi olla, että sellainen perinteinen ehdokas on paljon sekopäisempi kuin kukaan BB-julkkiksista. Minua äänestämällä ainakin tietää, mitä saa.

Minulla on kaksi tärkeintä vaaliteemaa, jotka esittelen seuraavassa.

Inkerinsuomalaisena tiedän, kuinka riippuvainen Suomi on venäjänkaupasta ja turismista.
Mielestäni venäjän kieli pitäisi nostaa ruotsille vaihtoehtoiseksi toiseksi kieleksi.
Koko Itä-Suomi on riippuvainen Venäjän turismista; työpaikka järjestyy heti jos osaa venäjää.

Osaajia on kuitenkin liian vähän. Ihmisillä pitää olla oikeus opiskella halutessaan venäjää ruotsin sijasta, jos he katsovat tästä olevan itselleen enemmän hyötyä. Varsinkin itärajan pinnassa hyödyt ovat aivan ilmeisiä. Turismin lisäksi venäjän kielen tuntemus on myös ulkopoliittisissa kauppasuhteissa suureksi eduksi.

Toinen teema liittyy nuoriin ja syrjäytymiseen. Suomessa syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttaminen on täysin retuperällä. Nuoren elämään voivat vaikuttaa negatiivisesti monet asiat, esimerkiksi ongelmalliset perhesuhteet, alkoholismi tai huumeet. Vaikeasta
tilanteesta nouseminen omin avuin on vaikeaa, usein mahdotonta.

Vaikka nämä nuoret haluaisivat apua, sitä ei ole tarjolla tarpeeksi. Nykyään meininki on se, että käteen lyödään purkki masennuslääkkeitä, jonka jälkeen nuori palaa takaisin kadulle vetämään kamaa. Suunnan on muututtava. Nuorten ongelmiin on puututtava nopeasti
ja kunnolla, tarvittaessa ihan kädestäpitäen.

Lisätietoja ehdokkuudestani saa kotisivuiltani http://www.anttikurhinen.fi ja osoitteesta
http://2011.piraattivaalit.fi/ehdokkaat/helsinki/antti-kurhinen/

Parannetaan Suomea yhdessä minun ja Piraattipuolueen avulla!

Vaalitili IBAN muodossa mihin voi laittaa rahaa on: 

FI40 5447 0620 0693 10

 

 

Rakkaudella <3!

Antti Kurhinen

 


 

 

 

29 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, voitto kotiin, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, antista presidentti