Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Vuosikatsaus 2014..

Sunnuntai 28.12.2014 - Antti Kurhinen

Tervehdys,

En olisi uskonut sitä, että minusta olisi vielä kirjoittamaan blogia tänä vuonna, mutta sitten halusinkin pikaisesti analysoida  ja jakaa mietteet menneeltä 2014 vuoden yhdessä teidän kanssa.

Vuosi on ollut minulle todella vaikea kaikilta osin. Alkuvuodesta perheeseemme tuli suru-uutisia ja vaarini kuoli 30 syntymäpäiväni edeltävänä päivänä. Olin juuri tullut Petroskoihin samana päivänä ja oli vain tunneista kiinni etten nähnyt vaaria viimeisen kerran elossa. Tämä kosketti minua todella paljon kaikilta osin.

Sitten tuo 30 vuotisuus on avannut minulle uudestaan silmät ja uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani havahduin siihen, että tajusin vihdoin sen, että me emme ole kuolemattomia ja me kaikki vanhenemme. Tämä kaikki sai minun sisälläni suuren myllerryksen ja miettimään elämääni taysin uudestaan kaikilta kanteilta. 

Mietin paljon sitä, mitä olenkaan saavuttanut elämältäni tähän hetkeen mennessä ja miten paljon olisin voinut saavuttaa enemmän jos olisin tehnyt oikeita valintoja enemmän, joista olin tietoinen että ne on oikein, mutta silti tein päinvastoin. Itsensä täydellinen analysointi ja rehellinen arvointi sai minut olemaan pettynyt todella monesta ásiasta, mutta samalla kiittelin myös itseäni siitä rohkeudesta asioista mitä tein monesti täysin mukavuusalueeni ulkopuolella.

Eli kertyi paljon miinuksia, mutta myöskin paljon plussia. Niistä kaikista olen kuluvan vuoden aikana rakentanut itselleni uutta pohjaa tulevalle vuodelle. Olen vihdoin ihan rauhassa pysähtynyt miettimään kaikkia asioita tosissani,kiirehtimättä liikaa, jota tein aikaisemmin tosi paljon, vaikken silloin laskenutkaan elämäni aikaa kuten nyt. Me jokainen pohdimme vuoden lopussa näitä asioita, mutta loppujen lopuksi aika harva tosissaan pysähtyy miettimään ja analysoimaan omaa mennyttään kunnolla. Kaikki vaan mieluummin lakaisevat menneet maton alle sen kummemmin perehtymättä miksi ne on tehnyt kuten on tehnyt ja mitä siitä pitäisi oppia menneistä tulevaa varten. Te jotka luette nyt tätä blogikirjoitustani, pyydän, istukaa miettimään kaikessa rauhassa yksin omia kuluneita vuosianne ja tehkää siitä niin sanottu "tuloslaskelma", niin näette missä mennään ja missä on parantamisen varaa.

Kulunut vuosi ja myös ollut vaikea työrintamalla. Yrittäminen ei todellakaan ole niin helppoa kuin sen aluksi luulee. Sitä kun katselee eri menestyvien yrityksien menestystarinoita niin helposti luulee,että "Hei, toi on helppoa kuin mikä. Pistän puljun pystynyt kun mulla on helkutin hyvä liikeidea ja rupeen tienaa". Joo, tosiaan se onnistuu, jos kaikki on suunniteltu tip top ja on varaa ylläpitää sitä alkua, jos tosiaankin liiketoimintasuunnitelma on viimeisen päälle hyvä. Muuten jos noi kaikki asiat ei ole tip top heti alkuun suunniteltu, niin saattaa tulla itku aika nopeasti nuorelle kokemattomalle yrittäjälle kun tajuaa olevansa hirveän byrokratiaviidakon keskellä, missä jokainen siirto maksaa rahaa ja Suomen viranomaiset tarkkailevat jokaista siirtoasi. 

Itsekkin vaikean vuoden jälkeen olenkin kaiken ne miinukset saanut kokea omalla nahallani ja voin sanoa että ei ole kivaa. Moni joutuu velkoihin ja vaikeuksiin ennen kuin on päässyt edes kunnolla pyörittämään liiketoimintaansa. On todella valitettavaa että näin käy usein kun ei ole tarpeeksi tukea ja apua lähellä. Nyt olen tässä sinnitellyt vuoden kohta vaikeudesta toiseen, mutta sen voin sanoa, että en luovuta enää! Olen liian monesti luovuttanut kesken matkani määränpäätä ja kironnut myhemmin itseäni siitä, että "saamarin luuseri,miksi luovutit, oisit painanut veri suussa loppuun asti"! Eli nyt sitä virhettä en enää tee ja uppoan sitten vaikka saappaat jalassa suohon mieluummin, kuin heti kun kastellut ne niin juoksen vaihtamaan uusiin sillä aikaa kun suo on jo kuivunut ja toinen vierelläni ollut on päässyt matkan määränpäähän!

Kulunut vuosi on monella tavalla murtanut minun yleispersoonaani monella tavalla. Ja mikä parasta näistä kaikista asioista mitä on olen käynyt läpi nyt analysoiden, todella vaikeista asioista, surullisista asioista, hyvistä asioista, olen tajunnut sen tärkeimmän asian elämässäni, että HALUAN YKSINKERTAISESTI ELÄÄ, OLI SITTEN SE VAIKEETA,SURULLISTA TAI RUUSUILLA HYPPIMISTÄ ! Elämä on ainutlaatuinen mahdollisuun jonka meille on annettu ja on turha valittaa mistään, koska juuri sinä ELÄT ja sinulle on annettu oikeus ELÄÄ!!!

Tämän takia kaikki negatiivisetkin asiat nykyään jo pienen hetken päästä käännän positiiviselle puolelle, koska mitä sitten, minähän ELÄN ja se on pääasia! Tämä ei kummiskaan tarkoita sitä, että ei tarvitsisi pysähtyä miettimään vakavissaan tapatuneita negatiivisia asioita. Jos niin ei tee, niin äkkiä sitä tulee hällä väliä asenne jos kaikki omat virheet käännetään "Kukkasiksi ja mehiläiseksi, sekä vain toitotetaan päälle päässä"Elämä on ihanaa,ihan sama mitä tapahtuu". Ei,vkaikessa pitää olla järki mukana, sen takia me ollaankin ihmisiä, eikä eläimiä, että me pystytään ajattelemaanja analysoimaan.

Se mitä tulee minun blogin pitämiseen ja kun moni kysellyt minulta miksi en pidä sitä enää päivittäin,tai edes viikottain, niin vastaus on tämä.

Sitten kun olen onnistunut elämässäni saavuttamaan jotain semmoista suurta jollain osa-alueella täydellisesti, josta muiden ihmisten kannattaisi ottaa esimerkkiä niin aloitan bloginpitämisen tai kirjoitan kirjan. Tällä hetkellä en koe itseäni mitenkään malliesimerkiksi kellekkään sen suuremmin ja turhanpäiväinen lässynlään kirjoittaminen siitä, että miten olen käynyt salilla,bailaamassa, pyörähtänyt jossain ohjelmassa näyttämässä pärstääni, käynyt ostamassa uuden auton,yms yms. Ennen tein sitä, kyllä,myönnän, mutta myös myönnän itselleni sen, että olin nuori,tyhmä, kokematon ja kokeilin asioita. Annan itselleni sen anteeksi. Jokainen meistä on aluksi lapsi,nuori, sitten aikuinen. Jokainen kulkee virheiden kautta joko fiksuksi aikuiseski ihmiseksi tai sitten virheidensä nujertamana epäonnistuu elämässään. Kaikki on suurimmaksi osaksi meidän käsissämme, miten kohtalomme rakennamme, vaikka miten muuttuvat tekijät yrittävät sen vaikeuttaa.

Tähän blogini loppuun voin vielä kiteyttää rehellisesti oman arvosanan menneen 2014 vuoden kouluasteikossa 4-10, niin se on 7 ja lupaan itselleni että pyrin siihen että ensi vuosi on täysi 10, mutta vähintäänkin parempi kuin tämä mennyt vuosi!

Nyt oikein Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille! Ja haluan muistuttaa vielä kerran kaikkein tärkeimmän asian, että meille jokaiselle maan päällä on annettu elämä ja olemme etuoikeutettuja kun saamme ELÄÄ, jotenka ELÄKÄÄMME JA NAUTTIKAAMME JOKAISESTA HETKESTÄMME!

Nähdään taas ensi vuonna :)!

Antti Kurhinen

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, tsaari, vuosi, 2014, vuosikatsaus, Bb-Antti, elämä, tulevaisuus, menneisyys, elämänhalu, analysointi, vaikeus, life, live, finland, suomi, russia, russian, helsinki, yrittäminen, järki, tulevaisuus, menneisyys, blogi, kirjoitus, filosofia

Sairasta menoa risteilyllä :(ja mahtavaa lomailua toivottavasti..

Perjantai 2.12.2011 klo 22:42 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Tere tere sanon mina kurati raisk!!!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТСЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3!

Nyt liikun todella paskalla uutisella aluksi!!!

Näin siis kävi minulle bileristeilyllä viime viikolla,missä minut pistettiin aivan syyttömänä putkaan :(! Sairasta touhua sanon minä!!!

Antti Kurhinen vietiin putkaan Tallinnassa - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Antti Kurhisen pinna paloi Seiskan risteilyllä - potki ovea | Viihde | Iltalehti.fi 

Eli nuo uutiset luettuanne olette varmaan aika ihmeissänne mitä kaikkea tapahtuu!

Ei ole kyllä helppoa olla julkisuuden henkilö sanon minä!

Ja Tallinnan poliisin toiminta jyllä ihmetytti pahasti! Ensin ehdotetaa 300e ja sit kun en suostu heti,mutta vasta myöhemmin muutaman tunnin päästä kun haluan pois niin olen valmis maksaa,niin sanotut "sakon" ei tiedä mistä,niin  hän soittaa kuulemma jollekkin syyttäjälle tai kelle lie soittaakaan,niin summa on kin yhtäkkiä jo 600e!!!? Ja tämäkö on muka Eu-valtio jossa ei ole korruptiota ja rahaa ei yritetä kiristää!?Paskanmarjat..! Kaukana on Viro "vähän korruptoituneesta maasta"!!!

Eli tämmöistä siis mun risteilyllä ja olen ollut aivan shokissa kaikesta miten ihmiset haastaa riitaa ja sitten vielä kehtaa sanoa että olen tehnyt jotain ja taas soitella juorulehdille palkkion toivossa!! Toi on niin nähty jo ja niin säälittävää!

Mut ei voi mittää,tämmöistä se on..

Mutta nyt vähän iloisempaan teemaan :)!

Koko alkuviikon olen hengaillut todella hyvän vanhan rakkaan tuttavan kanssa ja on ollut todella ihanaa :)!

Antin nimipäivää vietettiin ihanasti ja tulikin vihdoin taas yksi unelma toteutettua ja ravintolahotelli Tornissa kattokahvilassa Antinpäivän kunniaksi teimme vessoissa niin kuin  "levottomat" elokuvassa aikanaan tehtiin ravintola Tornissa ;) :D! Oli kyllä mahtava kokemus ja mahtavat näköalat ,uuh;)haha :D! Se oli aivan mahtavaa ja ihanaa <3! Mut ei siitä sen enempää teille ;) :D!

Sitten kävin Zetor-ravintolan 20 vuotissyntymäpäivillä eilen ja paikalla olikin todella suuri määrä Suomen julkisuuden henkilöitä:)! Ilta menikin aivan mahtavasti muuten ja näin tosi paljon vanhoja tuttuja :)!

Vanha kunnon Frederik veti kunnon shown Zetorissa ja meno oli kovaa :)!

Kaikki meni hyvin,kunnes eilen vähän tuli riitaa tutun kaa..perseestä semmoinen on :/!

Surullista..

Yle tv 2:lle kuvattiin myös tänään tosi mielenkiintoinen ohjelma,mikä tulee ensi vuoden puolella ulos :)! Kerron siitä ilman muuta ja pidän teitä ajan tasalla ;)!

Nyt sitten edessä on huomenna kunnon bileet ja sillä toivottavasti saa vähän mieltä parannettua :)!

Käy tsekkaa nämä mahtavat bileet täältä alla olevan linkin alta!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=12&y=2011

Tämän jälkeen onkin vuoro ensi maanantaina lähteä viikon rusketuslomalle etelään ihanan kaverin kanssa :)!

Toivottavasti saamme kaverin kanssa leppyyteltyö hermoja ja puhuttua monia asioita läpi rauhassa:)!

Nyt on kummiskin varmaan on pakko lopetella ettei tuu liian tylsäksi tää blogi. Olen päättänyt että nykyään kirjoitan mahdollisimman lyhyesti blogit ja Venäläisille faneilleni aina kerron lyhyen videoblogin.Eli alla semmoisia on pari,yksi kertoo Tallinan reissusta ja toinen yleisblogi.


Nyt siis jätän teidän vähän yli viikoksi taas ja palattuani kerron miten meni miniloma auringossa:)!

Eli hyvää viikonloppua teille kaikille rakkaat <3!


3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, seiskan bileristeily, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, tallinna, superstar Antti, casting, dom2.tv-reality historiaa, korkojen kera, kanikuli v meksike, etelä

Viikko Venäjällä ja jotain täältä uutista..

Torstai 24.11.2011 klo 0:56 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Komsi komsa rakkaat taas!

Taas viikko hurahti kuin minuutti ja onkin aika taas bloggailla rakkaat ;)! Jotenkin ei maistu bloggaaminen,jotenka älkää suuttuko ja ihmetelkö,miki minun blogini on todella lyhyesti kuvailtu kaikin osin..En halua kummiskaan kokonaan pitää teitä pimennossa kaikesta ja yllpidän blogiani edes hitusen verran..eli ei muuta kuin lukekaa tämä tylsä ja paska blogi äkkiä ja se siitä ;) :D!

Eli se mennyt viikko tai jotain..Se meni Venäjällä juhliessa :)!

Viime ke tulin kotikaupunkiini Petroskoihin ensimmäistä kertaa Dom 2 tosi vt-ohjelman jälkeen. Tiesin että siellä varmasti herättäisin huomiota jos ihmiset huomaisi,mutta juuri sen takia pidin kunnon hattua päässä aina ulkoilessani,joka peittää mahdollisimman paljon mun olemusta :D! En halunnut turhaan huomiota ja selittelyjä ihmisille,jotenka sen takia päätin thdä niin. Ilman huomiota siltikään en jäänyt,vaan ostoskeskuksessa kun kävimme ostamassa kukkia synttärille,muutama ihminen huomasi ja kaupan vartija juoksi perään ja kyseli voiko ottaa kuvan :D! Muuten sain olla suhteellisen rauhassa koko sen ajan,onneksi :)!

Antti Kurhinen blogissaan: Turvamiehet juoksivat perääni - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Juhlimme sitten minun isäni vaimon 50-vuotissynttäreitä perjantaina ja hauskaa oli :)!Paikalla oli paljon läheisiä ja ruokaa ja juomaa notkui pöydät täynnä :)!

Seuraavana päivänä minulla edessä sitten junamatka Moskovaan näkemään entisiä Talo 2 osallistuijia ja muita tuttuja.

Vastassa oli sitten Chupa,entinen kilpailija,joka on oli todella värikäs ohjelmassa ja onkin osallistunut todella moneen ohjelmaan Venäjällä. Hän kummiskin hieman sekopää ja tekee todella sairaita juttuja :D! Alla joku linkki.

http://www.youtube.com/watch?v=vvM6yFBtCGg

Siellä on lisää hänestä videoita eri ohjelmista ja hän on ihan hullu :D! Tämän takia hän olikin hauska tyyppi ja oli hauska nauraa sille ja sen jutuille :D! Tän hullun luona olin yhden yön ja se riitti mulle kyllä :D! En jaksa kertoo kaikkee shaisse mitä  tapahtui..Seuraavana päivänä sitten häivyinkin tyypin luota ja olin sitten yhden toisen kilpailijan kanssa bailaamsaa aamuun asti Moskovan yössä :)! Hauskaa riitti ja joinkin todella erikoisia ja mahtavia drinkkejä yhdessä baarissa..Yhden drinkin aikana piti laittaa kypärä päähän ja äijä löi lasilla kypärään että melkein taju lähtee ja sit pitää juoda se drinksu..huuhhuh,ja paljon muita hullunhauskoja drinksuja :)! Seuraavana aamuna olikin lähtö Kiovan kautta Helsinkiin ja tiukkaa tekikin kyllä ehtiä lentokoneeseen. Sinne kummiskin kerkesin ja matka jatkui Kiovaan.

Siellä sitten vaihdettiin konetta ja viereeni situi entisen pääministerin Anneli Jäättenmäen neuvonantaja.Hänen kanssaa siinö sitten juttelimme niitä näitä ja myöhemmin selvisi siis mitä on miehiään ja mitä tekee. Hänen vaimonsa on kuulemma Ukrainassa suurlähettiläänä ja hän kutsuikin minua käymään Kiovassa kyläilemässä. Kerroin itse kuka olen ja hän oli todella kiinnostunut mun tv-esiintymishistoriasta. Kenties tulvaisuudessa jotain polittista voisi kehtitää yhdessä ;),mutta ei tästä sen enmpää..

Suomessa sitten olin ihan poikki väsyneenä himassa ja nukuin univelta pois..eilen sitten tuli soitto tarinatalolta ja minuna kysyttiin tv kanava Yle 2 :sen uuteen todella mielenkiintoiseen ohjelmaan,jonka me kuvataan ensi viikolla ja ulos tulee ensi vuoden puolella :)! Ohjelman nimeä en saa vielä paljastaa ja tarkemmin ohjelman sisältöä,mutta sen voin kertoa,että se kertoo suomen eri kuuluisista julkisuuden henkilöistä kuten minä ;)!Tästä tulee niin hyvä juttu :))! Ja nyt kun osallistun Yle 2 tv kanavalla,niin se onkin viimeinen isompi tv kanava jossa en ole ollut vielä esiintynyt..eli tämän jälkeen Suomen televiso on valloitettu kanavien suhteen kokonaan :)!Oujee mä oon best :)! Yle 1 kanavalla "Rauhan asialla"ohjelmassa oltu,Mtv 3 kanavalla lukuisissa ohejmissa oltu"korkojen kera yms",subilla "Big Brother yms",Nelosella oltu "Mariassa showssa yms"tv viitosellakin oltu,eli kaikki käyty läpi :)! Nyt Venäjäkin valloitettu,eli perkele sitä ollaan kyllä saavutettu aikamoinen taso muutaman hassun vuoden aikana :)! No mutta paljon yrityksiä ja duunia kaiken tämän eteen on tehty,ja tullaan tekemään totaalisen maailmanvalloituksen eteen ;)! Kyyyllää!!!

Paljon muutakin on suunnitteilla myös Venäjän puolella ja toivotaankin että kaikki suunniteltu onnistuu ;)!

Antti Kurhista kurmuutettiin videolla - katso! – Hymy

Mut Nyt rupeen painuu pehkuihin ja kerää voimia huomista seiskan bileristeilyä varten:)! Huhhuh..on kyllä tässä ollut paljon taas juhlintaa,matkustelua viime viikkojen aikana ettei mitään rajaa :D!

Johan pomppasi - ostoskeskuksen vartija juoksi Antti Kurhisen kiinni! – Hymy

Sunnuntaina sitten kelasin mennä ptikästä aikaa käväisee Big Brotherin suorassa lähetyksessä ja muistella vanhoja :D!

Eli näillä mennään eikä meinata ja palataan rakkaat taas <3!


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, paavo lipponen, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, nenäleikkaus, bileet, Dom 2, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, casting, dom2.tv-reality historiaa, korkojen kera, kanikuli v meksike, venue,

Uuden Club Venuen yksityistilausmahdollisuudet

Tiistai 15.11.2011 klo 0:49 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heipparallaa kaikille!

Liikun todella tärkeällä uutisella rakkaat!

Nyt liikun erittäin mahtavalla uutisella!

Lukekaa kaikki tarkkaan!

Pohjoinen Rautatiekatu 21:ssä sijainneen YK:n tilalle on auennut marraskuun neljäs päivä Venue -niminen klubi, jonka ensisijaisena tarkoituksena on tarjota korkealuokkaista musiikkia ensiluokkaisissa puitteissa, niin arkena kuin viikonloppuisinkin.

Venuen ohjelmistoon kuuluvat erilaiset elektronisen musiikin alalajit, mutta näiden lisäksi tila tarjoaa loistavat puitteet keskisuurten bändien klubikeikoille, joita näinollen tullaan myös näkemään. Paikan äänentoistosta vastaa kotimaista huippuosaamista edustava Precision Audio, jonka Double Premium -järjestelmä tulee luomaan uudet standardit klubiäänentoistolle Suomessa.

Venuen ohjelmistosta vastaavat talon lisäksi itsenäiset, kotimaan kärkikaartin promoottorit ja yksi niistä olen myös minä!

Tarjoan siis teille mahdollisuutta vuokrata koko klubin eri elämän viihdetilanteisiin! Klubi on mahdollisuus vuokrata pikkujoulutilaksi,syntymäpäivätilaisuudeksi,läksiäisiin,siis aivan kaikkiin haluamiinne tarkoituksiin. Tietenkin hyvän maun rajoissa ja kaikista omista ideoistanne keskutelen omistajan kanssa asian hyväksymisestä!

Minun kauttani varattuanne saatte erikoisia juoma-sekä pöytävaraustarjouksia ja kaiken kukkuraksi jos mieli tekee todella paljon saada seuralaiseksi julkisuuden henkilön esim. kuten minä tai joku muu toivomanne idolinne(mahdollisuuksien mukaan tietysti), niin tästäkin minun kanssani tämä onnistuu! Eli kaikki teidän oikut yritän ja yritämme toteuttaa!

Eli nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja pitää kunnolla hauskaa meidän kanssamme kenties stadin parhaimmassa yökerhossa!!! Ylivoimaisesti parhaimpaan kastiin kuuluva henkilökunta ja juuri remontoidut uudet tilat! Tätä et saa monesta muusta paikasta ja hinta/laatusuhde on kyllä kohdallaan tässä tapauksessa!

Nyt jos kiinnostuit tästä kaikesta ja haluat tutustua hintoihin,sekä tarkemmin paikan antimiin, niin laitathan minulle sähköpostia yhteystietoineesi antti@anttikurhinen.fi sähköpostiosoitteeseen, niin vastaan mahdollisimman pian!

Nyt siis ei muuta kuin pistetään tanssijalka vipattamaan ja fiili aivan kattoon!

Kiitos etukäteen ja toivottavasti me näemme club Venuessa hauskanpidon merkeissä :)!

ВНИМАНИЕ!

Открылся новый суперский клуб в центре города Хельсинки, один из самых лучших в Финляндии, если не самый лучший! 

Если вы хотите хорошенько отдохнуть в столице Финляндии со своими друзями или компанией, то обращаитесь ко мне с вопросами по бронированию столикови если хотите провести какой-нибудь банкет, день рождения ,свадьбу, ну в общем что-либо захотите, обращайтесь ко мне на электронную почту antti@anttikurhinen.fi или sysma1@hotmail.com и я вам все обьясню! Есть вариант потусить вместе со мнои в этом клубе весь вечер;)Так что все зависит только от вашего кошелька, как вы будете праздновать! Даваите тусить друзья мои по-полному в клубе Venue!

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, paavo lipponen, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, nenäleikkaus, bileet, Dom 2, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, dom2.tv-reality historiaa, pikkujoulut, yksityistilaisuudet, club venue

11.11.11 enkä edes mennyt naimisiin :(,no onhan miulla vielä vika mahis 12.12.12

Perjantai 11.11.2011 klo 17:05 - Antti"The Tsaari/Russian/Finnishsuperstar"Kurhinen

Morjentesta pöytään taas mun piggu balleroiset :)!

ana.jpg

Для моих любимых Россиян видеоблог в самом контсе блога внизу<3!Люблю вас всех <3!

Nyt on taas viikko takana blogista ja varsinkin kun tänään on tämmöinen pyhä päivä 11.11.11 niin päätin taas kirjoittaa teille rakkaat pienimuotoisen blogin :)!

Tosiaankin tämä päivämäärä pistää hymyilemään ja samalla melkein itkemään..

Aikoinaan lupasin itselleni että tämä päivämäärä tulee olemaan se  kun menen unelmaprinsessani kanssa naimisiin :)! 

Tämä ei toteutunut osaltani ja olenkin hieman pettynyt :(!

Toisaalta kohtaloa ei voi välttää,jotenka jos ei se onnistunut,niin sitten se on niin kuin vanhassa venäläisessä sanonnassa sanotaan,"mitä vaan tekisimme,kaikki on hyvää päin" :)! Kuullostaa vähän hölmöltä,mutta niin ne monet sanonnat yleensäkkin kun kääntää toiselle kielelle :D!

Mutta ei jäädä itkemään vaan tähdätään siihen maagiseen viimeiseen mahikseen päästä naimisiin maagisena päivämääränä 12.12.12 :)! Eli siihen on vielä yli vuosi aikaa ja on sopivasti aikaa kohtalon viedä minut minulle sopivan naisen luokse ;)!Mä luotan siihen :)!

Nyt palataan sitten menneeseen viikkoon :)!

Se on ollut todella värikäs ja menoa täynnä! Viime viikolla niin kuin jo kerroin ja mainostin,niin olin korkojen kera ohjelmassa mukana ja tapasin todella mielenkiintoisia julkisuuden henkilöitä ja tietenkin pitkästä aika meidän kaikkien tuntema hauska Vappu Pimiä :)!

analibergstrunkina_i_gleb.jpg

Mielenkiintoisimpia tapaamisia oli presidenttiehdokas Paavo Lipponen,kenen kanssa kävimme paljon keskuteluja läpi Suomi.Venäjä politiikasta,ja lopuksi annoin vielä aidoin venäläisen vodkapullon Paavolle ja sanoin että voi sitten kun Vladimir Putin tulee kyläilee,niin tarjota sille aitoa venäläistä vodkaa,josta Putin on varmasti mielissään :)

Alla linkkien alta lisää siitä mitä silloin tapahtui ;)!

Antti Kurhisen tempaus: Paavo Lipposelle viinapullo - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Oho, Antti Kurhinen ja Paavo Lipponen yhteiskuvassa - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Ja tietysti teille jotka ette kerenneet ohjelmaa katsoa,niin täältä katsomon kautta voitte katsoa uudelleen "korkojen kera ohjelman",jossa minä olen päätähti ;) :D!

Korkojen kera - Katsomo - Ohjelmat - Korkojen kera 

Ja sitten kun oli päättynyt tuo ohjelma,niin riensin suoraan hyvän tuttavani "Jassen"uuden klubin kutsuvierasavajaisiin :)! Klubin nimi on "Venue" ja haluankin vielä kerran onnitella Jassea ja muita tästä :=)! Paljon se mies on tehnyt duunia sen eteen ja tulee tekemään :)!

Tulen aina auttamaan henkilöä ja olenkin mukana monessa jutussa tulevaisuudessa,mutta siitä sitten ihan erikseen :)!

Oli mukava nähdä eri tuttuja ihmisiä kutsareissa ja nyt muutenkin tämä viikko on ollut eri kutsareissa koluamista :)!

Paljon on joka puolelta soiteltu ja kyselty Talo 2 ohjelmasta ja tulevaisuudensuunnitelmista. Tässä nyt on monta vaihtoehtoa ja paljon erilaisia mielenkiintoisia juttuja,jotenka kokeilen kaikkea mahdollista mikä on hyvän maun rajoissa kummiskin ;)! 

Viime viikonloppu menikin sitten loput juhliessa mun paluuta Suomeen ja hauskaa riitti yllin kyllin :)!

Tällä viikolla olen yrittänyt hoitaa täällä asioita kuntoon ja neuvotellut eri tahojen kanssa eri yhteistyöistä mainonnan yms. suhteen :)! Toivottavasti kaikki tulee menestymään mihin ryhdyn :)! Luotan siihen ja itseeni,jotenka ei muuta kuin täysillä eteenpäin vaan ;)!

Samalla halusin kertoa,että on ollut kyllä jonkun verran ikävä taloon,eli talo 2 ohjelmaan.. Näin se vaan on,että kun parikin kuukautta asuu samassa paikassa,samojen ihmisetn kanssa päivittäin,niin tulee väkisinkin ikävä.. Mutta en ole surullinen,koska olen saanut kokea sen ainutlaatuisen mahdollisuuden käydä siellä talossa ja kokea sen kaiken mitä miljoonat ihmset ympäri Venäjää ja entisiä Neukkumaita haluavat kokea ja yrittäen eivät onnistu! Olen onnistunut siinä ja päässyt taloon ja nähnyt kaikki vanhan asukkaat,nähnyt uuden talon avaaamisen,asunut mOskovan kämpissä,eli kokenut lähes kaiken mitä vaan voi siellä kokea :)! Vähän jäi hampaankoloon,koska lähtö ei ollut semmoinen mitä olisi toivonut,mutta niin kuin jo aikaisemmin sanoin,omaa tyhmyttyäni,mutta silti väärin tuotannon osalta tehdä myös väärin! Tässä nyt ollaan :D! Tästä kaikesta shokkipaljastuksesta voitte lisää lukea alta :

Antti Kurhinen potkittiin ulos Venäjän tosi-tv:sta - syyttää tuotantoa vehkeilystä! – Hymy 

Radio Rock - Podcast | Radiorock.fi 

Antti Kurhinen: Olisi pitänyt olla hiljaa - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

No mutta kaikesta huolimatta yksi tärkeimpiä ja ihanimpia asioita on se että olen tähti Venäjällä :)))! Tästä lisää alla olevasta uutisesta!

Antti Kurhinen: Olen tähti Venäjällä - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Tähän on hyvä päättää tämä pyhän maagisen päivän blogin ja toivottaa kaikille ketkä menee tänään naimisiin, niin todella paljon Onnea ja rakkautta,muistakaa rakastaa toisianne ja antaa kaikkenne rakkaanne eteen <3! Rakkauden tunteminen on parasta mitä jumala on meille voinut antaa tässä maailmassa :) <3! Rakastakaamme siis toisiamme erittäin paljon <3 <3 <3!

Ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille <3!

Всем замечателных выходых :)!Nyt on taas takana mahtava viikonloppu:)!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, paavo lipponen, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, nenäleikkaus, bileet, Dom 2, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, casting, dom2.tv-reality historiaa, korkojen kera, kanikuli v meksike, venue

Paljon kaikkea tapahtuu mun ympärillä:)!

Torstai 3.11.2011 klo 22:14 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Ei muuta kuin hyvvää iltaa rakkaat :)!

Для моих любимых Россиян видеоблог в самом контсе блога внизу<3!Люблю вас всех <3!

Olisi taas pienen blogin poikasen aika ja nyt  kerronkin lyhyesti viikon tapahtumista.


Eli viime viikolla tulin Suomeen Dom 2 ohjelman jälkeen,joka päättyi dramaattisesti minun osalta..

En jäänyt laakereilleni lepää vaan lähdin Pietariin hakemaan uuteen ohjelmaan joka kilpailee tällä hetkellä Dom 2 kanssa ja on todella suosittu nykypäivänä Venäjällä!

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/antti-kurhinen-potkittiin-tosi-tvsta-katso-hemmon-yllatysveto

Eli tuon takai menin Pietariin ja samalla sitten näin minun hyviä kavereita,sekä yhden kanssakilpailijan Dom 2 ohjelmasta,Donaldin :).

Donald sitten näytti minulle hieman Pietarin suljettujen kulbien meininkiä ja se oli aivan mahtavaa :)! Sisään ei päässyt kuin tietyt ihmiset vaan ja olikin halloween partyt! Ovella oli dresscode,eli ainoastaan maskit tai halloweenpuku päällä pääsi sisälle. No,me sitten keksittiin se,että esitän Antti Kurhista kun olen niin suuri tähti tällä hetkellä Venäjällä ja sehän meni läpi :)! Klubilla oli todella mahtava meininki ja tunnelma ja vaikka se oli sulejttu klubi ja rikkaiden suosiossa,niin silti kaikki tuli pyytää nimmareita ja halusi kuviin kanssani :)!  en saanut rauhaa kunnolla missään Venäjällä ja koko ajan sai mennä kuviin jonkun kanssa..

Antti Kurhinen: Olen tähti Venäjällä - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Eli tuon kun luitte,niin ymmärrätte miksi..! En aluksi tajunnut istekkään sitä,kuinka suosittu ohjelma on ja kuinka paljon sitä ihmiset katsoo Venäjällä ja entisissä Neuvostoliiton maissa!!!Huhhuh sanon minä! Päivälähetys puolitosita tuntia,iltalähetys sama,sekä vielä yölähetys joka on sen saman,eli yhteesnä ohjelmaa tulee vuorokauden aikana 4 ja puoli tuntia! Aivan valatava määrä ja tv kanava on Venäjän katsotuimpia! Eli aikamoista! Nyt vasta olen tajunnut sen,että miksi sinne pyrkii miljoonia ihmisiä ja haluaa olla siellä :D! No sen takia että saa niin valtavan näkyvyyden ja hetkessä on suuri julkkis!

Nyt siis kysymys on,että mitä teen seuraavaksi? No sen minä kerron huomenna "Korkojen kera" talk showssa,jossa olen vieraana Vapun ja Jennin tentattavana klo 20.00 eteenpäin MTV3 kanavalla :)! Muistakaa siis katsoa kaikki ;)! Tämän takia en sen enempää oikein kerro tässä blogissa vaan ohjelmaa katsoen saatte sen tietää :),ja tietenkin myöhemmin seuraavassa blogissani kerron siitä lisää :)!

Vielä palaan Pietarin tapahtumiin..Pietarissa sitten yhden tuttava omistaa hostelleja Pietarissa ja pyysikin minua hostellin mainoskasvoksi :)! Kävimme ottamassa kuvia minun kanssa hostellin tiloista ja sovimmekin,että jos minun takia tulee hyvin asikkaita tai kyselijöitä,niin teemme sitten kunnon videomainoksen ja samalla saan mainosdiilin :)! Toivottavasti näin tulee olemaan:)!

Samalla Donaldin kanssa kävimme toiset neuvottelut. Donald on siis myöskin Dom 2 kilpailija,joka tippui vikkoa ennen  minua ja asuu Pietarissa. Donald ei ole ihan kuka vaan tyyppi,vaan koko lapsuuden ja nuoruuden kasvanut San Franciskossa Jenkeissä ja hänen isänsä on joku vaikutusvaltainen ihminen politiikassa. Donald itse on aikoinaan tehnyt Dj:nä keikkaa ja aikoinaan tehnyt musiikin Snoop Dogille! Aika kova sana! Nyt hän ehdotti minulle sitä,että jos hän saa neuvoteltua hänen tuttujen kanssa,niin voisimme lähteä kiertämään Venäjän eri kaupunkeja ja eri klubeja, jossa hän olisi Dj ja minä vähän niin kuin Mc :)! Eli saamarin hyvä juttu ja toivonkin että se toteutuu :)!

Nyt siis odotan Donaldin neuvotteluja ja mitä sieltä sanotaan :)! Tämä olisi tosi mahtavaa,koska Venäjä on maailman suurin maa ja mun toinen kotimaa, josta olen nähnyt vain pienen hitusen ja loput kaikki pelkkää unelmaa..nyt siihen olisi mahdollisuus ja vielä saada samalla rahaa :))!

Eli reissu oli todella mahtava ja samalla myös käväisen mummia kattomassa Ivangorodissa. Se nyt oli ihan hullujen hommaa kun siellä astuin ulos :D! Ihmset käänsi päitä ja huusi minulle kun huomasi minut :D! Pienissä paikkakunnissa kun julkkiksen näkeminen on niin harvinaisuus! Mummi sanoikin että he ovat saaneet pilasoittoja kotiinsa kun menin ohjelmaan,kun ihmiset tunnisti kenen pojan poika olen :D! Sairasta!

No, seuraavaksi olen menossa vaarin syndeille viikon päästä Petroskoihin,ja en voi edes kuvitella mitä siellä sitten tapahtuu kun kadulla ihmset huomaa :XD!

Joo,mutta siis niin paljon kaikkea on nyt tapahtunut kolmen kuukauden aikana ja tullut niin paljon uutta mun elämään,että kaikesta kertomiseen tarvittaisiin melkeinpä kirjan kirjoittaminen :D! Ja muutenkin mun elämä on ollut todella erilaista ja värikästä kaikin puolin,että varmasti mietin tulvaisuudessa elämäkerran kirjoittamista Suomessa ja Venäjällä:)!

No mutta eipä juosta asioiden edelle taas ja nyt keskitytään valloittamaan maailmaa päivä kerrallaan ;),ja lupaan sen että joku päivä koko maailman tuntee mut ;)!!!!

Nyt ei muuta kuin hyvää viikonlopun alkua kaikille ja muistakaahan siis huomenna katsoa korkojen kera maikkarilta :)!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, nenäleikkaus, bileet, Dom 2, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, casting, dom2.tv-reality historiaa, korkojen kera, kanikuli v meksike,

Leikki loppu kesken..karu loppu kun ei tee niin kuin käsketään ja puhuu liikaa!

Torstai 27.10.2011 klo 1:44 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heipä hei!

glebstrunkina.liberg_i_antti.jpg

Tässä nyt olen taas todella pitkästä aikaa..olisin mieluummin ollut poissa vielä pidempään,mutta valitettavasti leikki loppui kesken kun puhuu tosiasioita miten Talo 2 ohjelmassa toimitaan..

Lukekaahan tämä uutinen niin kaikki on selvää teille..

Antti Kurhinen potkittiin ulos Venäjän tosi-tv:sta - syyttää tuotantoa vehkeilystä! – Hymy 

En siis syytä vaan puhun tosiaasioita!

Parisuhteessa olevaa ei yleensä aseteta äänestykseen,koska ohjelma perustuu pariuhsteen luomiseen,eli yksinäiset jotka ei saa mitään aikaan pidemmän päälle joutuvat pois,eikä parissa olevat! Kaiken lisäksi me oltiin suosituimpia pareja sen takia,koska olimme molemmat niin sanotusti ulkmaalaisia,toinen mulaatti,toinen suomalainen..meidän arvo reitingissa oli ohjelman parhaimpia! Kaiken lisäksi meistä tehtiin seuraavaan talo 2 marraskuun lehteen julisteet,jota ei yleensä tehdä ihmisille jotka meinataan ajaa kohta pois! Ei olisi päästetty noin vaan Suomeen käymään leikkauksessa ja maksettu vielä lentomatkat yms. Ei tätä kaikkee olisi tehty jos olisi halunneet ajaa pois minut ja he sanoivatkin että meidän pari on värikkäimpiä,kunhan pysymme yhdessä!

Kaikki muuttui radio rockin suoran haastattelun jälkeen,josta sitten iltalehti teki tämän uutisen..

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011101914599446_vi.shtml

Kyllä,olen ehkä väärässä kun kerroin totuuden,mutta on se väärin myös tuotannon yllyttää tekemään asioita mitä itse ohjelman sääntöjen mukaan ei saa kilpailija tehdä!

Sääntöjen mukaan väkivallan takia poistetaan ohjelmasta,mutta kun se on niin kiinnostavaa katsojien osalta niin päästetään läpi sormien monet tappelut ja asiat,mistä ehdottomasti pitäisi ihminen poistaa! Ja kaiken kukkuraksi itse tuottajat tulee selittämään että" anna mennä vaan,heitä vaikka lautasella sitä,kunhan vaan ette tapa toisianne"! Heh,onko hyvää settiä tuottajan suusta?

Eli kerroin vaan totuuden ja linkitin uutista Venäläisiin sosiaalisiin medioihin ja lopputulos olikin sitten tämä..potkut nätisti perseelle väärennetyn äänestystuloksen kautta!!! Sairasta!

Kun yhtäkkiä äänetyspäivänä istumme siinä kaikki asukkaat ja juontaja ja äänestämme,tajuan sen että suurin osa äänestää minua vastaan,jopa ne jotka oli tosi läheiset ja ei ikinä uskoisi että äänestäisi minua!!! Kaiken lisäksi paria vastaan äänestäminen on erittäin tapojen vastaista ja jos näin käy,niin yleensä jos ääniä tulisikin niin juontaja antaa immuunin sille ketä yritettiin äänestää pois! Ohjelma siis perustuu siihen että yritetään rakentaa parisuhdetta ja varsinkin ne jotka ovat muuttaneet vip-huoneisiin,niin ovat periaatteessa juuri se mihin kaikkien pitäisi pyrkiä! Eli meidän kohdalla kaikki oli niin että ei voisi meitä vastaan äänestää ja jos ja kun äänestää niin silti saisi juontajalta immuunin..ei,näin ei ollut minun kohdalla ja se olikin iso shokki kaikille ja niin mullekkin!

No,jälkikäteen sitten seuraavana päivänä kun soitin muutamalle kilpailijalle,niin sain kuulla sen,että minun sekä monesti muunkin ihmisen kohdalla on toimittu sillä tavalla,että tuottaja tulee ja kutsuu kilpailijan sivuun ja kertoo näin"Sinä äänestät tänään Antti sitten"kilpailija sanoo,että"öö,minä kyl meinasin jotain muuta äänestää",tuottaja sitten siihen,"jos et äänestä tänään Anttia niin seuraavassa äänestyksessä sinä lennät pihalle,jotenka toimi niin kuin sanotaan"! Eli tällä tavalla sitten minäkin jouduin pois muka"äänestystulokasen mukaan",joopa joo..Tiedän paljon muitakin asioita ja mitä itsekkin olen tehnyt tuotannon käskystä koko minun yli 2 kuukauden Talo-2 viisitin aikana! On kyllä mulla paljon painavia sanoja siihen,että onko tämä tosi-tv enää oikeastaan tosi-tv vai ihan 100% saippusarjaa ;)!? No,tämän minä tiedän miten missäkin tilanteissa on toimittu ja itsekkin toiminut siinä pelossa jos en tee niin lennän pois ohjelmasta! Shokki oli iso kun moni asia selvisi ajan myötä kun asui talossa ja näki päivittäin sitä touhua..!Huuhhuh sanon minä,mutta enpä nyt viitti edes kertoa,ettei venäjällä katsojilta mee ihan kokonaan maku ohjelmalta,vaikka moni tietääkin tai siis epäilee sitä mitä juuri puhun ja kyseleekin aina juuri siitä että onko nyt tuo oikeesti tapahtunut vai onko näyteltyä?Krhm..no,sen voitte päätellä itse minun kirjoituksen jälkeen..

Kaikesta huolimatta mitä onkaan tapahtunut ja miten väärin tässä tilanteessa on tapahnutkin,niin olen todella kiitollinen siitä,että sain kokea tämän kaiken :))!

Tämän koko maailman pisimmiten kestäneen tosi-tv ohjelman kokeminen ja siinä mukana oleminen :)! 47 miljoonaa katsojaa pelkästään Venäjällä ei ole mikään pieni luku ja kertoo sen suosiosta! Ohjelma on tehnyt lukuisia tosi-tv maailmanennätyksiä ja on todella suuri konsepti!!

Iso kiitos kaikille mukana olleille ja varsinkin kaikille kilpailijoille ja asukkaille,joista tuli tosi läheisiä ystäviä :)! Pidämme varmasti yhteyttä ja toivotinkin todella monet kun lähdin,niin käymään täällä Suomessa :)!

antti_i_liberg.jpg

Kerroin miten ihanan rauhallista täällä on ja kaunis puhdas luonto :)! Vein paljon lahjoa ja tuliasia kun tulin leikkauksesta takaisin Moskovaan. Toin kaikenmoisia juttuja ja muutamalle tytölle hauskana vitsinä dildoja :D! Siinä olikin nauramista : haha.. No mutta joo..siitä joskus myöhmemmin blogissa,ettei tämä veny liian pitkäksi.

Eli valitettavasti ohjelmassa olo ei päättynyt ihan niin kuin suunnitellut,mutta silti minä lähdin pää pystyssä! Tuhannet venäläiset fanit ovat olleet shokissa minun lähdön takia ja olen pahoillani että jätin teidät,mutta ei se mitään,tämä on vaan elämää :)!

Kiitos teille kaikesta tuesta ja kannustuksesta :)!

Tulen aina välillä tekemään teille venäjänkielisille pientä videoblogia,koska venäjäksi kirjoittaminen ei oikein hirveen hyvin suju minulta,siis ainakaan ilman suuria kirjoitusvirheitä :D! Näin ollen siis kerron aina välillä videonauhan kautta ;)!

Nyt laitankin lopuun pienen nauhan teille kaikille :)!


Ei muuta kuin palataan taas ja nyt painun nukkumaan murheet pois ja ajattelemaan uusia valloituksia :)!

Spokoinij notsi <3!


9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, nenäleikkaus, tamppaus, bileet, kesä, Dom 2, reality show, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, casting, dom2.tv-reality historiaa, hakkaaminen,

Hei todella pitkästä aikaa blogin suhteen..Nyt vähän Uutisia teille rakkaat :)!

Torstai 6.10.2011 klo 16:11 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

TODELLA ISOT TERVEISET KAIKILLE :) !

Istun nyt täällä Helsingissä nenä turvonneena ja kirjotan blogia todella pitkästä aikaa..

Ensimmäisenä kerron siis lyhyesti miksi en ole kirjoittanut blogia melkein kahteen kuukauteen.

Olen ollut siis kaiken tämän aikaa Moskovassa tv ohjelmassa joka on Venäjän suosituin realityshow telkkarissa,joka on myös maailman pisin realityshow koko maailmassa,joka on kestänyt yhtä putkeen yli 7 ja puoli vuotta!!! Tämä on uskomaton luku ja se miksi se on kestänyt noin pitkään on se,että sitä katsoo pelktästään Venäjällä 47 miljoonaa ihmistä,eli 1/3 koko Venäjän väestöstä,puhumattakaan siitä miten paljon tätä ohjelmaa katsotaan entisissä Neuvostoliiton maissa. Niihin kuuluu yli 10 muuta valtiota,eli katsojaluku satoja miljoonia!

Olen ollut todella hämmästynyt ohjelman suosiota ja miten paljon sitä ihmiset katsoo!!!

Tämän sain itse todeta kun olin palaamassa Moskovasta Helsinkiin ja Domodedovon lentokentällä melkein jokainen ihminen keneltä menin kysymään apua lipun tai terminaalin suhteen,sanoi aina minulle neuvottuaan,että"sinähän olet Dom2 ohjelman tyyppi"! Tuli nuoret puhumaan ja vanhan naiset,että ihana nähdä yms. Tunne oli kyllä äimistynyt ja vasta silloin tajusin ohjelman katsojalukujen määrän!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1398827/antti-kurhinen-saavutti-huippusuosion-venajalla-tuhansia-yhteydenottoja

 LUKEKAA TÄMÄ ALLA TARKKAAN NIIN TAJUATTE!


Toinen iso syy miksi ohjelma on todella suosittu on se,että yksi 3 juontajasta on itse Ksenia Sobtsak,joka on entisen Pietarin kuvernöörin Anatoli Sobtsakin tytär,joka oli 90 luvun vaikutusvaltaisimpia ihmisiä ja Jeltsinin oikea käsi! Ksenia on Venäjän seuratuimpia ja yksi suosituimmista seurapiirijulkkiksista!Ja arvatkaahan kuka on tämän Ksenian kummisetä?? No eipä sitten yhtään pienempi nimi kuin itse Vladimir Putin!!! Kyyllläää...! Nainen on Venäjän eliittiä ja on siis meidän ohjelman yksi juontajista! Tämä vaikuttaa todella paljon siihen miten paljon ohjelmaa katsotaan ja arvostetaan! Ja kyllä sen huomaakin miten naista pelätään ja kunnioitetaan kun hön tulee kuvauspaikalle!Kaikki lentää ympärillä kuin kärpäset konsanaan ja nuoleskelee naista joka puolelta,kunhan pysyy vaan tyytyväisenä! Että semmoista!

Lukekaa tämä alla tarkkaan loppuun saakka niin ymmärrätte kenestä on tosiaankin kyse!


http://fi.wikipedia.org/wiki/Anatoli_Sobt%C5%A1ak


http://en.wikipedia.org/wiki/Kseniya_Sobchak


P.s Ja häntä sanotaan myös Venäjän Paris Hiltoniksi!


No mutta nyt minuun taas..

Nyt syy miksi olen täällä,ei ole se että minut olisi häädetty sieltä ohjelmasta, vaan se että minulla oli vuoden odotettu nenäleikkaus,joka vuosi sitten epäonnistui pahasti ja nyt oli korjausleikkaus. Tässä vähän tietoa mikä leikkaus.

Antti Kurhisen kauhunhetket: Nenä vinossa leikkauksen jälkeen - katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Eli tämän takia tulin Suomeen suoraan ohjelmasta. Terveys ennen kaikkea ja halusin että saan vihdoin hengitettyä nenäni kautta,joka sitä ennen oli mahdotonta melkein.

Eli hyt leikkaus on tehty maanantaina ja nyt olen kotilevossa nenä turvonneena,verta tulee ja vedän antibiootteja kilokaupalla.

Tämä ei tarkoita siis sitä että minut olisi häädetty pois tästä ohjelmasta,vaan minut päästettiin leikkaukseen tänne ja minua odotetaan takaisin ohjelemaan heti kun vaan mahdollista. Eli se tarkoitta sitä kun minulta otetaan välilevyt nenästä pois ja olen suht.koht varma että leikkausjäljet on paranemassa. Eli lääkärin mukaan jos kaikki hyvin ensi maanantain tarkastuksen jälkeen,voin palata ohjelmaan,mutta olla varovainen nenän kanssa. eli nyt odotellaan maanantaita ja silloin ostellaan lippua Moskovaan takaisin jos kaikki hyvin :)!

Syy miksi minut halutaan takaisin on varmaan se,että olen saanut Venäjän naiset sekaisin ja minulle tulee tuhansia yhteydenottoja viikottain siitä miten ihana olen ja että haluavat minun kanssa pariutua. Edustan eurooppaa ja olen erilainen kuin muut. Tämä on minun valttikorttini siellä ja sen takia minusta pidetään kiinni.

Juuri ennen lähtöäni pari päivää teimme muutaman muun kilpailijan kanssa mainokset TNT TV-Kanavalle United Color of Benetton vaatemainokset,sekä Dom2 lehden julistekuvaukset. Tämä tarkoittaa sitä,että ei ne ihan heti nyt halua minusta eroon ja tämän takia ymmärsin sen että he haluavat minun vielä olevan ohjelmassa. 

Olen enemmän kuin tyytyväinen siihen miten olen pärjännyt siellä ja että minut ei ole häädetty pois ohjelmasta :)! Minun aikana jo monet minun jälkeeni tulleet tyypit on häädetty pois,vaikka niillä kova uho ollut aina ja sanoneet minun lentävän pois! Jo nyt olen itselleni voittaja ja unelmani valloittaa Venäjän parhaan ja suosituimman realityohjelman on saavutettu,sekä jo toisen kerran tehnyt suomalaista tosi tv historiaa,,ollessani ensimmäinen Suomen kansalainen Venäläisessä tosi-tveessä :))!

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011090814339905_vi.shtml

http://dom2.ru/heroes/76085512

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/tallainen-kaunotar-on-bb-anttiin-laapallaan-venajan-tosi-tvssa-katso-video

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/no-huh-huh-nain-kavi-bb-antille-venalaisessa-tosi-tv-ohjelmassa

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a211882/shokkiyllatys+antti+kurhinen+paritustaloon+ulkomaille++miljoonayleiso/

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011090914356380_vi.shtml

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/antti-kurhisella-on-vientia-venajan-bb-talossa-katso-videoklippi

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/antti-kurhinen-pahoinpideltiin-venajan-bb-talossa

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/bb-antti-saa-turpiinsa-katso-kohuvideo-taalta

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1390420/hakattu-antti-kurhinen-vaikeuksissa-venalaisessa-talo-2ssa

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1394669/antti-kurhinen-teippasi-naisen-tolppaan

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/antti-kurhisella-ongelmia-venalaisessa-bb-talossa?sivu=2

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/antti-kurhinen-keskeyttaa-venalaisessa-tosi-tv-ohjelmassa-yllattava-syy

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1397773/venajan-tosi-tv-tahti-antti-kurhinen-kiitaa-suomeen-nenaleikkaukseen

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011092714465890_vi.shtml

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1398964/tosi-tv-tahti-antti-kurhinen-lihoi-rajusti-venajalla#kommentit

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/jarkyttava-onnettomuus-antti-kurhinen-sokissa

Tossa yläpuolella on jotain pelkästään Suomalaisten mediavälineiden nettiuutisia siis  sieltä Venäjän Talo 2 realiohjelmasta

Olen siis enemmän kuin tyytyväinen kaikkeen ja olen erittäin kiitollinen tästä uskomattomasta mahdollisuudesta olla tässä kaikessa mukana :)!

Ainoa asia potuttAa mua,etä ei anneta enää treenata melkein yhtään ja olen päässyt rapistumaan lihaskunnon suhteen..pitäää vaan tuottajien mielesta keskittyä ohjelman tekoon ja parisuhteen luomiseen! No,kyllä sitä sitten joskus taas kerkee saada omasa takaisin ja asiat tietysti pitää olla tärkeysjärjestyksessä! Myös hermot on olleet niin tiukalla ettei mitään rajaa,mutta tämä kaikki vaan vahistaa mua tulevaisuutta varten ja tämän jälkeen olen niin vahva parisuhteen rakentamisessa,ettei mitään rajaa :)!

Nyt siis olen vielä tämän viikonlopun täällä parantelemassa leikkauksen jälkeen nenääni ja yritän päästä sunnuntaina tänä vuonna ensimmäistä kertaa Bb-talk showhun,jos vain nenäni turvotus laskee sille tasolle että kehtaa näyttäytyä :D!

Eli tuossa nyt oli lyhyesti siitä mitä olen nämä pari kuukautta touhunnut ja tulevaisuudessa tulen touhuamaan vielä enemmän ;)!

Blogia en tule kirjoittamaan tänne todennäköisesti vaan erään Suomalaisen mediatahon kautta tulen aina pitämään ajan tasalla teitä kaikista päivittäisistä tärkeimmistä  Dom /Talo 2 Tv-realityohjelman värikkäistä tapahtumista,joita siellä on päivittäin paljon!

Kysymyksiä aina voi laittaa yhteydenottolomakkeen kautta ja vastailen aina mahdollisuuskien mukaan. Muilla läheisimmillä tahoilla on myös minun venäläinen Moskovalainen puhelinnumero,josta minut tavoitaa melkein 24/h tärkeissä kysymyksissä!

Talo 2 ohjelmaa voi seurata täältä rekisteröitymättäkin:

http://dom2.ru/videos

http://dom2.ru/heroes/76085512


Kyseistä ohjelmaa voi siis seurata aivan helposti  ilman sitä että tarvitsee sateellittilautasta Venäjän kanavia varten.

Ainoa asia on että jos haluaa kommentoida kaikkea ja olla menossa todella lähellä mukana pitää rekisteröityä sieltä sivuilta.

Olen pahoillani,mutta tulkkauspalveluja en voi teille järjestää,jotenka ihan itse joutuu tulkkaamaan tapahtumat Venäjästä Suomeksi.

Eli muistakaahan seurata minua ja tapahtumia,sekä kannustaa loppuun saakka:)! Minä olen jo toinen Suomalainen,joka pistää Suomea Venäjällä kunnolla esille Ville Haapasalon lisäski ;)!

Nyt taitaa siis riittää tältä osin ja toivotan teille hyvää viikonloppua kaikille ja muutenkin kaikkee parasta elämässä :)!

Rakkaudella <3! strong="">


Antti Kurhinen


2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, nenäleikkaus, tamppaus, bileet, kesä, Dom 2, reality show, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, casting, dom2.tv-reality historiaa,

Uskomatonta!Paasin aanestyksesta lapi!Taalta voit seurata minua!

Lauantai 27.8.2011 klo 17:16 - Antti Kurhinen

Heippa kaikille!

Olen siis nyt Moskovassa Venajan suosituimmassa tv reality ohjelmassa,Dom2. Selvisin kahesta aanestyksesta ja saan siis asua ainakin sen 2 viikkoa viela taalla!On ihan voittajafiilis jo nyt )))!

Valitettavasti minulla on huono kone ja nettiin paasy on rajallista ohjelman takia,jotenka kaikille tutuille lahetin uuden Moskovalaisen puhelinnumeron,josta minut tavoittaa! Jos ette ole saanut,niin laittakaa kyselyita sen suhteen,siis ainoastaan hyvat tutut!

Yritan pitaa teita edes vahan ajan tasalla netin kautta ja parhaiten voitte seurata minun edesottamuksia ohjelmassda ilmaiseksi taalta!

http://dom2.ru/heroes/76085512

http://dom2.ru/videos

Valitettavasti en voi tulkata teille lahetyksia ja minulla on tosi kiire muutenkin,eli en voi kaikkiin kysymyksiin vastata,mutta yritan parhaani mukaan!

Kiitos kaikille kannustuksesta ja niin kuin lupasinkin,tein taas Suomalaista historiaa reality ohjelmien suhteen ja pistin Suomea todella kunnolla maailman kartalle ja tulen myos lisaa sita tekemaan)!

Eli muistakaa seurata aina netin kautta lahetyksia (ylla linkit)jos teilla ei ole venalaista TNT TV kanavaa kotona .

From Russia with love <3!

Antti

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, menneisyys, trance, house, tamppaus, bileet, kesä, Dom 2, reality show, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, casting, dom2.tv-reality historiaa

Kaikka mahdoton on mahdollista <3!

Perjantai 19.8.2011 klo 16:37 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

TÄTÄ OLETTE KAUAN JO HALUNNEET JA NYT SEN SAATTE!PÄÄSETTE MINUSTA EROON,AINAKIN EDES MUUTAMAKS PÄIVÄKSI,MUTTA HYVÄLLÄ LYKYLLÄ JOPA VUOSIKSI :)!

Shokkiyllätys: Antti Kurhinen paritustaloon ulkomaille - miljoonayleisö! - Viihdeuutiset - 7 päivää

BB:stä tuttu Antti Kurhinen tekee lauantaiaamuna suomalaista tosi-tv-historiaa. | Viihde | Iltalehti.fi

JA TÄÄLTÄ REKISTERÖITYMÄLLÄ PYSTYT KATSOMAAN LÄHETYKSIÄ SUORANA!

http://dom2.ru/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, menneisyys, trance, house, tamppaus, bileet, kesä, Dom 2, reality show, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, casting, dom2.tv-reality historiaa

Toivotaan parasta <3,mutta pelätään pahinta :(..

Tiistai 16.8.2011 klo 15:50 - Antti"The Tsaari Kesämies"Kurhinen

Moikka Taas kaikille :)!

On taas kulunut todella pitkään edellisestä blogistani.

Olette kysellyt,että onko minulla kaikki ok ja miksi en enää kirjoita mitään..?

Nyt kirjoitankin ihan hieman teille kuulumisia ja tulevia todella tärkeitä asioita :))!

Nämä  ovat yksi niistä tärkeimmistä asioista!!!Eli lukekaahan tämä alla oleva:

http://goo.gl/5tzZ5

Toinen on tämä:

http://goo.gl/zsUXd

Ja kolmas on tämä:

http://goo.gl/p4ehj

Ne kun menee hyvin teillä,niin loppuelämänne on turvattu ja te olette multimiljonäärejä ;)!

Mutta nyt elämääni..

Pahoittelen että en sen enempää kerro ja tosi lyhyesti ja hajannaisesti kaikesta, mutta on hirveä kiire lähteä reissuun..!

Sanotaanko näin,että kaikki on ollut hyvin,mutta samalla niin sekasortoista ympärillä.

Joskus on vaan niin vaikea ymmärtää jonkun siellä ylhäällä tekemiä päätöksiä elämämme suhteen.


Kun kaikki melkein päätetty jo tulevan suhteen suunilleen, niin sitten kothalo puuttuu peliin ja heittää uudet kortit pelipöytään ja kaikki taas mullistuu edessäsi! Uskomatonta!

Olen ollut todella hämilläni kaikesta ja en tiedä edes miten kaikkeen oikein suhtautuisi :D!

Yksi asia on varmaa ja se on se,että en luovuta sen elämäntarkoituksen ja täydellisen onnen etsimisen koskaan,heitti se elämä ja kohtalo ihan mitä vaan  eteeni ;)!!!

Tunnen sisälläni että jotain suurta tulee tapahtumaan ja se on varmaa,ennemmin tai myöhemmin ;)!

Kaikkea on kyllä tapahtnut tässä parin viikon aikana,itse asiassa tosi tosi paljon..

Yksi niistä monista isoista asioista on tietysti se, etää oli vihodin viimein tämä suuri ja kauan puhuttu joulukalenterioikeudenkäynti! Tästä sairaasta jutusta voitte tutustua näitten linnkien alta.

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a104680/bbhenna+ratsasti+antilla+joulukalenterikuvauksissa++katso/

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1065965?kurhinen_henna

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1066053?kurhinen_henna

Eli nuo luettuanne ymmärrätte miten vakavasta jutusta kummiskin oli kyse!

Oikeudenkäynti meni kyllä suhteelisen hyvin,ilman suurempaa draamaa ja nyt odotellaankin sitä,että oikeus tajuaa miten kaltoin meitä on oikeesti tossa jutussa kohdeltu!

Jutun tuomio tulee 26.8! Huuhuh! Jännittää kyllä..! No jos nyt tämä menee huonosti,niin Hoviin mennään 100% tämän jutun suhteen!!!

Henna oli tosi hyvö oikeudessa ja vastasi todella mallikkaasti  vastapuolen asianajajan todella piikitteliviin kysymyksiin! Hyvä Henna :)!

Minäkin ryhdistäydyin ja sain kerrottua sen minä muistin niin laajasta ja vanhasta jutusta..

Eli jäämme nyt vaan odottamaan sitä tuomion päätöstä..

 

Mutta nyt kerrotaan taas todella mahtavasta tapahtumasta,joska on tietysti missäs muualla kuin meidän rakkaassa Sankt-Petersburgissa :) <3! laitan linkin alle niin voitte nähdä suoraan Radio recordin sivuilta kaiken mitä siellä tapahtuu ja mikä line-up siellä on.

Radio Record siis täyttää 16- vuotta ja tämän vuoksi bileisiin kutsuttu todella kova line-up! ja tapahtuma on Open Air taas <3,mahtavaa,aivan mahtavaa :) <3!

 

http://www.radiorecord.ru/news/63297/

 

Nämä bileet saavat nyt olla päätösbileet kunnon kesäjuhlimiselle. Juhlimiset on nyt juhlittu suurimmalta osin ja nyt keskitytään uuteen nosuun ;)!

 

Yksi tärkeimmistä asioista mitä nyt tulee tapahtumaan on se että menen Casting tilaisuuteen Talo-2 reality ohjelmaan,joka kuvataan Venäjällä.

Sitä katsoo miljoonat ihmiset ja ohjelma on maailman pisimmiten kestänyt reality-tv ohjelma!

Katsokaa siis ehdottomasti tämä seiska-lehden ottama haastattelu Castingiin menon suhteen ja toivottakaa minulle erittäin hyvää onnea :)

Antti Kurhisesta voi tulla maailmanluokan tähti! - Seiska-TV - 7 päivää 

Antti Kurhinen pääsee tosi-tv-ohjelmaan, joka kestää vuosia?! - Viihdeuutiset - 7 päivää

 

Toivottavasti minut valitaan jatkoon,niin laitan Suomea maailmankartalle lisää ;)!

Lisätietoja ohjelmasta löytyy täältä:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dom-2

Ja viralliset heidän kotisivut ovat täällä:

http://dom2.ru/

 

Tietenkään älkääkö unohtako,että tämä maailmantähden auto on tarpeeton minulle täällä a haluan myydä sen erittäin edullisesti,otenka hinta onkin Suomen halvin :))!!!Ole sinä se onnellinen uusi omistaja ja tarjoa nopeasti,sekä varaa koeajoa!

 

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Nyt minun on pakko sanoa heippa teille,koska minullaon kiire Pietariin ja siellä keretä myöhäisillan junaan Moskovaan :)!

Huomenna sitten klo 14-16.00 olnekin siellä Castingtilaisuudessa ja yöllä sitten tulen takaisin Pietariin,jossa vietä loppuviikon kavereiden ja bileiden merkeissä,sekä samalla odottelen Castingin päätöstä ;)!

Ei muuta kuin pitäkää peukkuja mulle ja jos pidätte kaikki,jopa ne jotka vihaavat minua, niin pääsette minusta eroon pitkäksi aikaa jos tuonne ohjelmaan pääsen ;)! Tietysti ensin pitää suorittaa eka vaihe,sitten toka ja sitten vasta pääsee sinne rakkautta rakentaa :D!

 

Mutta nyt sitten heippa ja palataan ensi viikolla asian tiimoilta,niin tiedämme paljon enemmän ;)!

Dosvidanije <3!

 

1 kommentti . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, menneisyys, trance, house, tamppaus, bileet, kesä, Dom 2, reality show, naiset, moscow, russia, transmission, superstar Antti, casting, we are the world, lucky man

I Love Pietari & summer <3!

Torstai 28.7.2011 klo 22:16 - Antti"The Tsaari Kesämies"Kurhinen

ana_ja_edu_globalissa.jpg

MORJENSTA PÖYTÄÄN TAAS!

Nyt ollaan taas blogin kimpussa ja viikko kulunut kuin kaksi minuuttia!

Käy kummiskin ennen blogin lukemista lunastamassa oma ihka ilmainen Vip-lahja TÄÄLTÄ

Menoa ja vauhtia on ollut riitämästi,mutta ei ihan niin kuin edellisenä viikkona kun olimme Global Gathering bileissä Pietarissa<3!

RAKASTAN PIETARIA YLI KAIKEN,VARSINKIN KESÄLLÄ <3!

Siitä menosta ehdottomasti kannattaa käydä lukemassa edellisessä blogissani, koska siellä kerrotaan myös tämän alla olevan uutisen tarkempi sisältö!

Antti Kurhinen pakeni poliisia Pietarissa - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Eli siis tuo kaikki ällistyttävät tapahtumat ja paljon muutakin löydät edellisestä blogistani ;)!

Nyt tämän menneen viikon kimppuun :)!

Viikko on ollut hieman vammainen,koska olen ollut kipeenä koko viikon ja vieläkin röhkin kuin sika ja räkää valuu..

Eli viikko on mennyt sairastellessa :(..

Silti olen ollut aika aktiivinen ja viime pe. kävin kaverin synttäreillä ja sitten sunnuntaina aamu 6:lta lähdimme isäni kanssa ajamaan Venäjälle.

Ensin minä suunnittelin menoa Seinäjoen vauhtiajoihin,mutta niin kuin kaikki edellisetkin vuodet jäi väliin pitkän matkan takia sinne ja yöpymisen suhteen.

No vaihtoehtona oli siis reissu mummon luo Ivangorodiin,jossa en ollut pitkään aikaan käynytkään.

Päätin sitten mennä sinne näkemään mummoani,vaaria,tätiä,serkkua ja muita tuttuja :)!

Veimme lukuisia lahjoja ja ostimme mummille kolmipyöräisen polkupyörän kun ei se tavallisella enää pysty ajamaan.

Muutenkin tällä kertaa varauduin kaikkiin lahjoilla. Kaikki olikin todella iloisia ja tunnelma oli mahtava :)! Saunailta mökillä,ihana ruoka ja vodka virtasi koko ajan <3!

Harmi että olimme vain yhden päivän siellä ja takaisin oli lähdettävä jo seuraavana päivänä,nimittäin minun autoni odotti Pietarissa.

Pietariin saavuttua päivällä,en sitten halunnut heti lähtee ajamaan Suomea päin vaan päätin tavata Lady Gagan ;) :D,eli siis siltä niin paljon näyttävän tytön,jonka tapasin Global Gatheringissa!

Tapasimme ja hän näyttikin kauniimmalta mitä muistinkaan :)!

Tyttö viimeisen päälle laitettuna ja pienihelmoinen farkkuinen balettityylinen mekko päällä ja pitkät blondit hiukset viuhkuen hän käänsi kyllä päitä jopa Pietrissa,jossa kauniita naisia on yllin kyllin,


Tyttö on nuori ja se näkyy käytöksessä vielä..tietenkin Venäläinen opetus näkyy hänessä ja tavat,sekä täydellinen naisellisuus on osa automaattista kasvatusta Venäjällä.

Mutta,iso mutta kaatuukin juuri sille huonolle puolelle,jota Venäjällä on tosi paljon..hän on tosi diivamainen monen asian suhteen tai sitten yrittää siltä ainakin näyttää.

Ravintolaa kysyessäni,muutama minun ennen ravintola saa kovaa kyytiä häneltä arvostelun suhteen ja eipä kelpaa kovin moni ravintola tälle tytölle :!

Menemme sitten aika arvostettuun Sushiravintolaan nimeltä Dve Palotski. Tämä hänelle vielä kelpasi.

Hän vähän väliä saa viestejä kauniisti koristeltuun I phone 4:seen.

Tämä kertoo jo että rahaa siis on jonkun verran tällä työllä,koska Venäjällä niitä ei kytkyllä myydä.

Keskustelemme eri aiheista,ja kokeilen aina välillä kepillä jäätä eri vitsailujen suhteen ;)! Haluan tietää miten reagoi eri huumorintajuihin ja vähän radikaalimpiinkin vitseihin :D! Tämä on aina tärkeetä saada tietää toisessa ihmisessä,koska jos ei huumorinaju täsmää tippaakaan niin ei tule kesää edes ystävyyssuhteen suhteen!

Tämän testin hän täpärästi selvitti a olin jopa yllättynyt kovasti :)!

Sitten keskustelimme miten kuka mitäkin on saanut..Tässä tuli karu totuus neidon suhteen! Äiti ja isin rikas mies on lellinyt pienestä pitäen ja ostanut vaatteista jopa ylioppilasdilpomiin saakka! Eli koulussa opettajat lahjottu suurilla summilla, jotta äidin ja sisin kaunis pieni prinsessa saa diplomin! Ai että toi on niin hanurista kyllä :/! Tytöllä ei siis ole hajuakaan miten omalla kovalla työllä jotain ansaitaan ja se tuli selväksi kun hän sanoi haluavansa tulla Suomeen joskus käymään,mutta eipä osaa viisumia tehdä eikä kiinnosta,vaan äiti ja iskä hoitaa kaiken :D! Voi,voi,voi a vielä kerran voi voi :D!

Eli eipä tästä tytöstä mitään hääviä seurustelukumppania saa,ainakaan jos ruvetaan miettimään perheen perustamista :D!

No sitä en nyt todellakaan edes miettinyt,vaan tämän jälkeen tämä vaihtoehto pyyhittiin samantien pois..

Ystäviäkin tulee vaikee olla,kun tyttö ei omalla työllä ole mitään saavuttanut,eikä osaa arvostaa itse saavutettuja asioita,ja jopa pieniä semmoisia jotka tekevät meidät rankan lapsuuden nähneet todella onnellisiksi!

No mutta kaikki me olemme erilaisia ja ei kohtalolle voi oikein mitään.

Kaikkein pahin tilanne oli,mikä järkytti minua suuresti kun kävelimme ravintolalle päin,oli se kun ympärillämme on todella hienoja autoja,Bentelytä,X6 Bemarii,M6 bemarii ja siinä vieressä kävelykadulla on mies ilman jalkoja rullatuolissa!!Mies on siis rampa ja kaiken lisäki koditon,eli suoraan sanottuna rampa koditon pummi,joka oli joko nukahtanut siinä tai sitten sammunut replaisissa vaatteissaan!! Näky oli karmea ja kun vielä katsoo kun ihmiset vaan kävelee ohi ja yhdessä viereisessä loistoutoissa on nuori mimmi ratissa ja iloisena popittaa musaa,ekä nauraa puhelimeen..todella radikaali vertauskuva ja pistää miettimään mihin tämä maailman on mennyt ja kiten materiaalisia ihmisistä on tullut :(!Melkinpä oksettavaa :/! Kaikki haluu vaan rahaa,rahaa,välittämättä ympärillä olevista ihmisistä ja niiden voinnista yms.!

Tämä on vasrinkin isoiden maiden ja isojen kaupunkien kirous,kun juostaan päätä pahkaa ja halutaan saada vaan enemmän rahaa taskuun!Bisnestä keinolla millä hyvänsä!

Näitä kauheita asioita olen päivä päivältä enemmän ja enemmän ruvennut miettimään,mitä vanhemmaksi olen tullut..

Nyt kauhistun itsekkin vaikka 5 vuotta sitten omia ajatuksia ja tekoja,sekä tajunnut miten itsekäs ja ahne olen jossain tilanteissa ollut :/!

Nyt tajuan myös sen,että en voi syyttää nuoria itsekkyydestä ja tyhmyydestä,koska itsekkin olin semmoinen jollain tavalla..jotkut vaan eivät koskaan sitä opi ja semmoiset ihmiset kyllä kyrpii pahasti! Tai enemmänkin semmoiset ketkä ymmärtää enemmän kuin hyvin,mutta ei tee asialle mitään vaan päinvastoin vielä enemmän enemmän..kaikki me kasvamme ja opimme lisää asioita joka päivä,sekä mitä aikuisemmiksi tulemme,sen enemmän tulee maailaisjärkeä ja vastuuntuntoa.

Njoo,mitäpä tässä nyt oikein kotkotan,kun ei se auta maailman pelastamiseen..no toivottavasti edes jotenkin ehkä auttaa joitain ihmisiä ymmärtämään..

Tosiaankin kävelimme tämän ramman miehen ohi ja kauhistelimme näkyä..Vähän jäi kyllä surullinen olo kaikesta siitä ja myös se jäi vaivaa kun ei Olga siihen paljoakaan reagoinut vaan siinä minun tueksi sanoi vaan että onpa hirveetä ja sitten jatkui nauru ja hihitys. Njoo,ehkä juuri hänen kohdalla on se nuoruus joka sitä elämää hallitsee..

No eipä jäädä jumittaa sen varaan vaan siirrytään eteenpäin..

Tosiaankin tapaaminen oli mielenkiintoinen,mutta juuri suunilleen se mitä odotinkin..Lyhyesti, "nuori,hölmö,itsekäs ja pinnallinen",joka on tietysti aika normaalia,mutta se että vanhemmat tekee kaiken hänen puolesta on todella suuri miinus,joka todennäköisesti tytön pilaakin..

No joo,ei nyt siitä sen enempää vaan siirrytään eteenpäin..

Palasin sitten Suomeen ja nyt sitten potenut loppuun flunssani,sekä miettinyt todella paljon tulevaisuutta!

Tähän liittyy niin paljon muuttuvia tekijöitä,ettei mitään rajaa..

Moni asia hankaa vastaan sitä mitä olen suunnitellut ja olenkin joutunut miettimään ihan uudestaan monet suunnitelmat.

Isot asiat puskee päälle ja en tiedä miten sitä olis oikein..

No jätetään sekin vielä hautumaan jonkun aikaa ja palaan sitten sen kanssa myöehmmin.

Sitten yhtäkkiä tossa viime viikolla liikkuessani kaupungilla niin muutama ihminen tuli sanoo,että "hei,mähän näin sut telkkarissa eilen",olin sillei että häh,en ole kylläkään mitään haastiksia tai muuta nyt ihan lähiaikoina anatanut telkkariin..hekten puhuttua sitten selvisi, että kyseessä oli Teräspallit ohjelma viime vuodelta jossa olemme ex-vaimoni kanssa höynäytettävinä ja nyt näytettiin uusintana Subilta :)!

Nyt siis laitan teillekkin linkin jos haluatte katsoa tämän jakson netistä ;)!

BB-tähtiä nöyryytettiin piilokamerassa, katso! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Jepulsita jee..eilen sitten tuli tehtyä taas vakio kaivohuone-keskiviikko a selvinpäin :D! On se kyllä kummaa kun sinne menee niin on niin paljon tuttuja ja juteltavaa,että kun pääsin terassille,niin kävelin sen terssain ympäri noin 2 tuntia kun kesti vähän aina jutlela kaikkien kanssa :D! Mutta siis tykkään juuri sen tkia käydä siellä ja selvinpäin kun pääsee juttelee eri ihmisten kanssa henkeviä ;) :D!

Njoo,muuten sitten ollaankin laattu akkuja ja jos ei oteta sitä että vedettiin vaarin kanssa perseet Venäjällä Ivangorodissa,niin rauhallisetsi viikko on mennyt :)!

Akkua ladatiin varsinkin nyt summer sound festivaali varten,joka käydään suvilahden voimalassa. Suomen mittakaavassa tapahtuma on suurin open air mitä suomessa on ollut ja haluankin nähdä miten Suomalaiset järjestäjät ovat panostaneet tähän. Tietenkään en voi verrata Global Gatheringiin,joka on maailman suurin open air ja Venäjällä on konemusiikin ystäviä miljoonia,kun Suomessa taas niitä on muutamia tuhansia max. No,se me nähdään launtaina :)!

Tämän jälkeen olen miettinyt,että loppuisi biltys tähän summer festivaaliin ja ottaisin ne vakavat askeleet eteenpäin!

Tähän on vaikuttanut tämä kysely tietysti ja tulee vaikuttamaan!

Vastauksia on tullut tuhansia Hymyn julkaiseman uutisen myötä ja en ole pystynyt kaikkia veistjeä avaamaan ja katsomaan vastausta,että onko se "painu vittuun Antti"vai "rakastan sinua Antti!

http://www.anttikurhinen.net/lomake.html?id=4

 

Äänestä BB-Antti pois maasta - teki itse gallupin! – Hymy

Sen sanon,että olen tosi postiivisiesti yllättynyt siitä,että ihmiset rakastavat minua todella paljon,vaikkakin enemmän vastauksia on ollut "painu vittuun". Silti olisin luullut että se olisi niin selvästi enemmistö ketkä haluaa mun painumista vittuun,mutta ei se ihan niin ollut :)!

Eli seuraavassa blogissani palaan sitten näiltä tiimoilta ja siihen mennessä haluan teidän miettivän, että kuinka paljon oikeesti haluatte musta eroon ja oletteko valmiita keräämään pienimuotoisen kolehdin matkalippua varten sinne todella kauas,josta ei ole paluulippua!!!  Lupaan "painua vittuun suomesta lopullisesti" ja kiusaamasta teitä yms. ;)!

Tämä siis ei ole mikään vitsi vaan ihan TOSIASIA!!!

Toinen vaihtoehto on se,että toiset ketkä rakastavat minua ja haluavat minun jäävän tänne,niin keräävät kolehtia että jään tänne sitten kummalta tulee enemmän kolehtia!

Se joka kerää enemmän,niin saa päättää sitten miten asian laita on!

Hävinnellee osapuolelle,eli se joka kerää vähemmän, niin kolehtikeräys palautetaan!!!

Tähän kaikkeen annan oman sanani ja vannon tekevän niin,miten sitten loppujen lopuksi äänestyksessä ja kolehdissa käy!!!! I promise everybody that!!!

Nyt siis jätän teille miettimistä ja jonkun ajan päästä sitten laitan äänestyksen/kolehdin pystyyn kaikkineen tarkempineen tietoineen!

Nyt siirryn pois blogin kimpusta muihin askreisiin ja toivotan jo nyt todella mahtavaa viikonloppua kaikille ja kesän jatkoa <3!

Ja vielä yksi juttu!Viime blogistani jäi sitten muutama hyvä video Global Gatheringista laittamatta,jotenka laitan ne nyt alla tulemaan :)!

Eli palataan taas rakkaat <3!


 

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, menneisyys, trance, house, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, kaivohuone, naiset, ivangorod, russia, global gathering 2011, painu vittuun antti,

Globa Gathering reissun kuulumiset ja videot <3!

Keskiviikko 20.7.2011 klo 23:00 - Antti"The Tsaari Kesämies"Kurhinen

No Terse taas!

 

bodari_ana.jpg

Ollaan selvitty todella hullun mahtavasta  reissusta <3!

Kaikkea mahdollista on taas sattunut matkan aikana ja mietin tässä nyt, että miten vähällä vielä pääsin muutamasta todella pahasta tilanteesta!

Ja ennen sitä voitte nyt pelata täältä ja tehdä itsestänne miljonäärejä!!!

Ja nyt Aloitetaanpa siis kertomaan reissua hieman..

Lähdimme siis perjantaina ajamaan ja hirveän säädön jälkeen päästiin vasta sitten 17 jälkeen lähtemään Stadista.

Rajalle päästyä,siellä odotti juuri se mitä pelättiin.  Pitkä jono Venäjän tullissa,jota duuninteko ei hirveesti kiinnosta välillä :D!

Päästiin kummiskin suht. koht hyvin lähtee,mutta silti vikaan metroon Pietarissa ei enää ollut asiaa ja siltojen avautuminen ja keskustaan pääsy oli kortilla.. tämä sen takia että hotelli sijaitsee keskustan alueella ja minä olin ensimmäistä yötä frendien luona,muut kamut hotlassa.

Rallia piti ajaa ja kuin ihmeen kaupalla kerittiin siltoihin :)!

No seuraavana päivänä piti sitten meidän tavata hotlassa ja aloitella,sieltä sitten global Gatheringiin..

Lähdimme yhden frendin kaa ajaa sitten hotlalle päin toiselta puolelta kaupunkia tietämättä yhtään reittiä :D! Tämä sitten yleenäs kostautuu Venäjällä ajettaessa.

Näin kävi mulle myös tällä kertaa..mutta selvisin siitä 20000 ruplan sijaan 500 ruplalla :DDD! Tämä on uskomatonta!

Eli Iisakin kirkon luona ajoimme trollikan takana ja kaveri kattoi karttaa ja sanoi"aja trollikan perässä niin tuolta kai päästään"..no minä sitten ajoin ja sitten kun huomasinkin sen,että ajoin kiellettyyn ajosuuntaan joka on ainoastaan trollikalle tarkoitettu :D!

No,Venäjällä poliiseja,entisellä nimellä miliisejä on kuin roskaa ja sen takia niitä sanotaankin roskakasoiksi..No nämä paskalakit sitten pillit päällä olivat takanani ja sieltä tuli iloisen näköinen poliisimies ja kysyi ajokortia ja rekisteriotetta. Ojensin ja hän sanoi sen jälkeen tää olen rikkonut sääntöjä pahasti,mutta kun turisteja ollaan niin kaikkea aina sattuu..pahoittelin asiaa tosi paljon ja poliisi pyysi, että ajaisinko perässä tohon ihan viereen. No tein käskystä ja ajattelin että oiksohan vihdoin hyvä poliisimies sattunut matkaan,joka ymmärtää inhimmillisä virheitä ja antaa huomautksen vaan,sekä neuvoo oikean tien.

Näin ei kuitenkaan ollut vaan taas karu paska totuus korruptuneista paskalakeista tuli esille!

Hän sitten kun nousimme autosta ulos,niin kertoi rikkomuksen vakavuuden ja siitä kuulemma kortti lähtee 4-6 kuukaudeksi hyllylle ja hän antaa väliaikaisen ajoluvan nyt ja myöhemmin mun on tultava joskus komissioon hakemaan se.

Sitten samaan ikaaan rupesi ovelasti kyselemään,että missä opiskelen ja mitä,sitten siinä samalla kertoi että hänen poikansa myös opiskelee ja on samanikäinen. Sitten rupee harmittelemaan sitä kuinka hyvä tyyppi olen ja ei haluaisi ottaa korttia multa pois. Sitten seuraavaksi tulikin ehdotus suoraan hänen puolelta kun itseä ei jaksanut kiinnostaa tarjota lahjusta. Siinä hän ovelasti ehdottaa että tilnteesta voisi ehkä mahdollisesti päästä pois,kun hän ei haluaisi noin hyvälle jätkälle kuin minä ppaskaa ja että kortti on hyllyllä. No loppujen lopksi sitten kysäisin,että mites me tää ratkotaan. Tähän hän vastaa,e ttä dialogin on tultava minun puolelta ja samoin myös ehdotus rahasummasta.

Mua vitutti niin paljon,että päätin ottaa pienen riskin ja heitin  ihan tahalteen semmoisen summan,mikä on rikesakon suuruinen vaan :D! Ajattelin,että siinähän sitten ottaa kortin pois,vitun korruptoitunut paskalakki :D! Heitin sille 300 ruplaa ja siihen sain vastaukseski vääntyneen naaman ja isot naurut poliisilta! Kaverini heitti perään ja korotti 500 ruplaa pälkähästä pääsemisen hinnaksi.

Siihen se vaan murjaisi että "vittuiletteko mulle vai"?

Sitten mulla meni hermo ja sanoin että ota se vaan se kortti pois,anna se väliaikainen,kirjoita paperit äkkiä ja että sitten kun tulen Suomeen,niin menen tekemään uuden kortin vaan ja maksan muutaman kympin uudesta kortista ja en tuu enää Venäjälle,niin siinähän pidät mun kortin ja et saa penniäkään rahaa :D!

Meni paskalakki hetkeksi hiljaiseksi ja hekten päästä kuuluu vastaus,että "joo,minä tiedän ton että meet sinne ja teet vaan katoamisilmoituksen ja se siitä"ja sen jälkeen huohataa ja sanoo,että menehän nyt autoosi istumaan niin tulen muka neuvomaan sua miten ajetaan kartasta,niin työnnä sinä se 500 ruplaa sinne kartan alle sillä aikaa.

Näin siis ihana paskalakki otti sinne sen 500ruplaa!!

Ja kaikkein koomisinta tästä tekee sen,että kysyin sitten paikallisilta asukeilta tuon rikkeen lahjushintatasoa,niin se on noin 10000-20000ruplaa,eli 250-500euroa!!!

Ja ihmettelivät suuresti sitä,että pääsin niin perkeleen halvalla pinteestä :D!

Noo,jos tämä nyt olisi edes tähän jäänyt,mutta kun ei..taas siinä ku lähettiin ajamaan uudestaan,niin siinä vetäisin Moskovskij prospektilla,jolla on 4-5 kaistaa niin vahingossa suoraan punaisia päin yritääen katsoa käännöstä hotellille päin.

Arvatkaapas ketkä oli sitten toisella puolen tietä???No vitun paskalakit taas perkele!! Ja arvatkaa huomasivatko sen? No totta vitussa ja eihän siinä sitten muuta kuin katoin että veti uukkaria mun perään ja pillit päälle!

No siinä tilanteessa mulla paloi päreet perkele ja kirosin suureen ääneen,että vittu taas ne tulee rahastaa mua ei mistään!!saakelin saakeli*! Kaveri sitten siinä vieressä sanoi mulle suoraan,että älä pysähdy vaan paina kaasua,ei ne vanhalla ladalla saa kiinni kun 4 kaistaa ja vitusti autoja edessä! Siinä sitten ajattelin,että antaahan mennä kuule! Pistetään paskalakit suoraan sanottuna vähän tekee duunia lahjustensa eteen ;) :D!

Pistin Priuksen vinkumaan ja vedin sitten sitten heti parhaan paikan tullen okealle pienemmälle sivukujalle ja sieltä sitten toiselle. Eipä sitten paskalakkeja näkynyt enää jonkun ajan päästä takana ja siinä sitten tuuleteltiin ja naurettiin paskasia paskalakeille :D! Saatanan korruptoitneet siat perkele! Repii vaan massia omaan taskuun ja vitut välitä siitä että ajaako joku kolarin tai ajaako sääntöjen mukaan,vaan päinvastoin,odottaa että joku rikkoo jotain sääntöä, jotta pääsee rahastamaan ja tienamaan toisen kustannuksella!! Ei se perkule auta mitään että vaihdettiin miliisi nimikkeestä poliisi nimikkeeksi. Eikä auta näköjään se että niiden palkatkin melkein kymmenkertaistettiin! Silti pitää rahastaa! Ahneudella ei ole mitään rajaa enää! No se kertoo jo paljon,kun tavallinen passipoliisi Pietarissa ajaa Porche Cayenne turbolla,joka maksaa uutena noin 200000euroa!! Millä palkalla se osti sen? Poliisin palkallako :D? No just joo..Tämmöistä sitten tällä kertaa reissussa Venäjän poliisin kanssa :D!

Eli aika vähällä pääsin ja jopa voisi sanoa todella hyvällä tsägällä kuin koira veräjästä :)!

Tämän jälkeen alkoi bileet hotellilla ja siellä sitten psitettiin haisee :D!

Myöhemmin kaveri tuli hakee meidät ja heitti kaikki globaliin,joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä kaupungista.

Täällä sitten odotti todella mieluisa yllätys ja onnenkantamoinen meigäpoikaa ja koko meidän konkkaronkkaa :))!

Tämmöistä ei ihan joka päivä tuu :D!

Silloin kun aiemmin juttelin järjestäjän kanssa sähköpostilla ja kerroin meidän olevan ryhmä,niin saammeko alennusta yms. Sain sovittua hieman alennusta.


Sovimme, että liput saamme paikan päällä jommastakummasta kassasta. Näin ei ollut :D! Tulin kassaan ja kysin lippujamme..he sanoivat että ei täällä ole vaan menkää ovelle jos on nimet olette sopineet netin kautta. Omituista..,mutta minne maksu kelattiin siinä?

Mentiin sinne porteille ja siellähän oli täysi sekasorto päällä! Ihmisiä joka suunnassa ja kaikki portit halkeilee jonoista!

Menimmme sitten jonoon ja sitten meiltä sanottiin,että menkäähän toiseen jonoon jossa lukee nimet listassa olevat. Ihmeteltiin vähän sitä ja sitten kun mentin siihen,siinäkin hirvee jono. Ajattelin,että nyt on jotain vikana ja taitaa olla niin,että ei meidän lippuja ole siellä ja se siellä mailin kautta yhteyshenkilö teki jotain väärin..no niihän se teki näköjään meidän onneksi ;) :D! Sitten kun meidän vuoro tuli,niin sanoin että nimelläni pitäisi olla ryhmä lippuja.

Mies listan kaa vilkaisi ja sanoi,että "Joo" tulkaa tänne ja ottakaahna vielä ranteeseenne vip-lippunne :)! Vip-liput?? Ei me oltu tilattu vip-lippuja kylläkään,mutta kelpasi mainioisti :)! Sitten kävelimme siitä kaikki ohi ja kukaan ei sanonut mitään maksusta yhtään mitään :DDD! ei siis yhtikäs mitään :))!!!

Hypimme siinä ilosta kun pääsimme kauemmaksi kassoista :D! Tämä oli uskomatonta tuuria ja möhlimistä niiden puolelta :D!

Tästä sitten alkoi kunnon bileet ja tamppaus <3!

Tämän kaiken voitte nähdä näistä tänne lisäämistäni videoista :)!

Tämän voin sanoa,että mitkään sensation white bileet ei vedä vertoja Global Gatheringeille ja näin uskomaton line uppia ei mistään saa kuin Globalista <3!

 

Minun mielestäni ehdottomasti paras oli Marckus Shulz ja sitten Sander van doorn,mutta yleisesti tosi moni oli huippuhyvä,koska oli niin paljon huippunimiä!!!

Aika tapahtumassa vierähti kuin 2 minuuttia ja ei kerennyt kissaa sanoa,kun olikin jo loppu tämä uskomaton tapahtuma..

Olimme jokainen meistä todella haltioissamme tapahtumasta tämä on todellakin toistettava ensi vuonna hinnalla millä hyvänsä :))!

Bileistä päästyämme pääsimme kuin ihmeen kaupalla bussin kyytiin,vaikka emme ennakkoon olleet mitään lippua siihen ostaneet :D! Taas ihme flaksi että löytyi tilaa,vaikka ihmisiä oli kymmeniä tuhansia :)!

Ainon hölmön asian teimme on se, että emme menneet ettimään jatkobileitä Pietarin keskustaan vaan menimme hotelliin jakoille :D!Kuulimme sitten jälkikäteen,että oli ollut todella monessa paikassa Globalin jatkobileet..nooh,kaikkeen ei  voi aina keretä.

Globalissa tutustuin myös tyttöön nimeltö Olja,joka näyttää aivan Lady gagalta pokerface videolta. Siis ihan ilmetty se ja ajattelinkin, että onko gaga tullut tamppaa jalkaa Pietariin ja kävin kyselemässä  ;)! Tyttö olikin vain paikallinen Gaga ja siinä sitten yhessä tamppasimme jalkaa :)!

Sitten sunnuntaina vielä koomailimme ittemme kaupungille hortoilemaan,mutta tosi väsyneinä ei sitten klubille enää pystytty menemään.. maanantaina olo oli sitten mitä pahin  koskaan ja oksentelinkin pitkin poikin..eli lähtöä lykättiin iltaan ja jäimme hortoilee kaupungille. Tämä oli oikea päätös,koska oli ihan pirun hyvä sää ja ihmisiä ihan sakelsiti liikkeellä :)! Kävelimme nevskyä edestakaisin ja välillä istuimme terdeillä.

Olin todela väsynyt kahen yön valmomisen jälkeen ja sitten viimeisen yön todella huonojen unien jälkeen. Piti ajaa Suomeen 400 km ja olin ihan paskana.

Rajalla odotti sitten yllätys kun etsin kaikkia autopapereita.. Ei löydy rekisteriotetta !!!

Mihin se on hävinnyt? Riitelimme kaikki sen takia ja etimme läpikotaisin,mutta ei..ei missään! Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi siis se,että se miliisi tai anteeksi poliisi,joka kiskoi multa rahaa silloin kun yritti ottaa korttia pois. Se ei näköjään sitten antanut rekisteriotetta ja nyt oltiin sitten että rajan yli pitäis mennä..huhhuh!

Siinä sitten oli vähän tilannetta meillä kaikilla päällä ja mulla tulikin muutama tyhmä raivari kun todella väsyneenä on!

Päätin otta riskin ja kokeilla mennä vaan niin kauan läpi,ennen kuin sitä rekisteriotetta kysytään..!

Aluksi oli Venäjän raja ja pääasia että ei rupee nussii aivoja että missäs se on! Eka luukku läpi,ei kysyttty :)! Toinen luukku,passintarkastus,jossa aina kysytään kuskilta sitä ja montako ihmistä on mukana. Siinä' olikin nuori nainen tarkistamassa ja kysyi minulta sitten sitä ja sanoin että hukkaisn kun katsoin kartttaa ja oeln todella pahoillani,sekä hymyilin kauniisti. Läpi meni ja hän vaan sanoi että aijajai,toi on paha kun joku voi sitä käyttää vääriin tarkoituksiin,mutta menköön nyt tän  kerran! Oujee,voitto tuli :)!

Sitten oli vuorossa Suomen tulli,jossa aina pitää näyttää otetta kun on kuski...käveliin vaan siihen ja en sanonut mitään. Kattoi vaan passia ja se oli siinä :D! Ei mittää :)! Olipa flaksi ja pääsin kuin koira veräjästä tästäkin :)))!

Eli siis tässä reissussa ei ole vauhtia ja tapahtumia puuttunut ;)! Oli silti tosi hauskaa ja hullua kaikki :)!

Haluan silti kiittää kaikkia mukana olleita tästä mahtavasta reissusta :)! Olit tosi nastaa :))!

Eli tämä nyt oli todella lyhyesti kerrottuna tästä reissusta ja tunnelmaa ei nyt kirjoittamalla voi kuvailla,jotnka jätän teitä nyt katsomaan näitä mahtavia videoita globalista :)!

Yritän palata muiden asioiden suhteen vielä tällä viikolla blogissani. Minulle nimittäin tämän uutisen myötä tullut niin paljon vastauksia sähköpostiin,että se on tukkeutunut ja en varmaan ikinä pysty laskemaan kuinka paljon vastasi,varsinkaan mikä se vastaus oli :D!

Äänestä BB-Antti pois maasta - teki itse gallupin! – Hymy

Mutta onhan se ihanaa että ihmiset haluaa vaikuttaa asiaan todella suuresri :)! Kiitos vaan teille ;) <3 Pus pus <3!

Mutta joo,palataan tämän ja monen muun asian suhteen seuraavassa blogissa ja pohditaan miten asia etenee..

Ja sitten tietysti on todella paljon nyt sitten vähän ajatuksia sekoittanut erään eräät asiat ja tunteenpurkaukset viesteissä. Nyt vaan on  niin myöhäistä tähän kaikkeen reagoida ja turhaan vaan pahoitamme toistemme mieliä muistelemalla liikaa:/! Tuleehan siitä tosiaan surullinen mieli kun kaikka ihanaa muistelee,mutta se on mennyttä ja historiaa,lopullisesti! Liian myöhäistä ja ei se tuolla tavalla edes enää auttaisi..

Ei se itku enää auta!

Kiitos kummiskin että näytit edes vähän inhimmillisyyden merkkejä kaiken tämän jälkeen :)..hyvä että ymmärrät miten asiat on ja mitä jäi taakse menneisyyteen...ei se pahuus mitä kuvittelit aluksi vaan päinvastoin kun oikealta kantilta katsoo..!

Nyt pois kaikki tommoiset ajatukset päästä,kun on muitakin niin vakavia asioita edessä..huhhuh!No mutta joo..Nyt jätän teitä nauttimaan näistä mahtavista Globalin videoista ja palaillaan taas lähipäivinä :)! Ja hei, valokuvia voi tsekata aina tuolta kuvat osiosta etusivulta,sillä on eri tapahtumista ja paikoista aina kuvia ;)!

Nyt heipparallaa miä lähen kaivon keskiviikkoon selvinpäin niin kuin olen aina luvannut ja te nauttikaa videoista <3!

P.s Kannattaa kokeilla tuota alla olevaa juttua jos oikeesti haluat laihtua!

Removyl on uuden sukupolven laihdutuskeino. Ainutlaatuinen yrttiyhdistelmä on todella tehokas. Romovyl sopii sinulle, joka haluat laihtua 5-30 kg.


 

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, menneisyys, trance, house, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, kaivohuone, naiset, petroskoi, russia, global gathering 2011, painu vittuun antti,

Liika on liikaa,huhhuh..!Mutta hitto soikoon menköön nyt tän kesän :)!

Perjantai 15.7.2011 klo 0:20 - Antti"The Tsaari Kesämies"Kurhinen

Moikkala mieheen ja naiseen!

Olen taas bäck to blogi :)!

Ihmiset ovat kyselleet, että miksi minä en ole enää niin aktiivinen bloggaaja ja en tee mitään hölmöä vaihteeksi.. :D!

Tähän minulla on yksinkertainen vastaus! Yksinkertaisesti olen jotenkin alkanut olemaan niin kypsä kaikkea tätä paskaa,ettei mitään rajaa..tähän kaikkeen on tietenkin vaikuttanut tämä hullu kesä, jonka piti alkaa ihan eri tavalla mitä sen nyt on mennyt tämän puolentoista kuukauden ajan..

Suunnitelmat olivat aivan toiset sen pari kuukautta sitten ja tulevaisuus näytti aivan erilaiselta mitä se nyt on..suunnitelmat ja elämä kummiskin tykkää heittää aina yllätyksiä ilmoille..näin se teki myös kesäkuun alussa ja lopullinen niitti arkkuun pamahti tiettyen asioiden suhteen! Valitettavasti kaikista yrityksistäni ja keinoista huolimatta kaikki kariutui ja olikin laitettava taas kaikki tulevaisuuden suunnitelmat aivan uusiksi..

Nyt sitten ollaankin oikein urakalla pistetty ranttaliksi ja koluttu kaikki maailman bileet ja pippalot mitä on ja näköjään kolutaan lisää..vaikka stoppi ja ähky tästä kaikesta on jo tullut jollain tavalla :/!

Bileet,bileet ja vielä kerran bileet..!huoh..ei perkule..tää tuntuu jo duunilta melkein ja suurin hohto hävinnyt hommalta :/!

Pitäisi rauhottua ja pysähtyä miettimään asioita,mutta olen vaan painellut menemään..on tietysti ollut tosi hauskaa ja olen saanut jopa satoja uusia tuttavuuksia, sekä käynyt lukuisilla tapaamisilla naisten sekä miesten kanssa. Miesten kanssa ihan kaveruuspohjalla,jotenka älkää luuko yhtään ;) :D!

Luulisi että kymmenistä naistapaamisista joku olisi hyvä ja miettisi ehkä vakavempaakin, mutta ei, kaikki tuntuvat jotenkin epäsopivilta,ainakin minulle..mikä ihme siinä oikein on...?

Ehkä kiinnitän liikaa huomiota tiettyihin asioihin ja se haittaa etenemistä..ja tietysti menneisyys painaa välillä muistoihin silti,vaikka kuinka sen yrittänyt unohtaa..

Ja muutenkin ei ole ollut mitään suurta intoa edes hakea vakavempaa,kun on epämääräinen tilanne tulevan suhteen..Tällä tarkoitan sitä, että olen tosissani miettinyt kokonaan vaihtavani elämääni,ihan kokonaan,kaiken suhteen!! Tämä on todella vaikeaa ja kynnys suurille ja aivan uusille muutoksille karmii selkäpiitäni.

Vaikeeta,stoi vaikeeta kaikki..liikaa on paineita nyt tällä hetkellä ja ratkaisun on todella vaikea tehdä..:/!

Olen miettinyt, että perkule,jos kerran olen niin paska ja kaikki vihaa mua,niin pitäiskö mun häipyä oikeesto koko Suomesta..? Samalla sitten miettii, että mitä se auttaisi vai pahentaisko vaan asiaa?

Tämän takia olenkin vähän ollut halukas tietää ihmisten mielipiteitä minusta ja haluavatko muka niin paljon minusta eroon?

Tein sen vuoksi mielipidetutkimuksen tänne kotisivuilleni, johon ihmiset voivat rohkeasti vastata siitä mitä mieltä minusta ovat. Laitan teillekkin vielä linkin, jotta pääsette vaikuttamaan!

http://www.anttikurhinen.net/lomake.html?id=4

 

Nyt kun kysely on ollut pari päivää, niin vastauksia on tullut jo lähemmäs 150 ja palaute on ollut aika yllättävää sinänsä, koska luulin että ihmiset vihaavat mua enemmän..mutta ei! Melkeinpä enemmän on reilusti ollut vastauksia, että "rakastamme sinua Antti"!

Todella yllättävää ja on ihana tietää että kuitenkin ihmiset sittenkin rakastavat minua ja eivät halua minun painuvan vittuun Suomesta :)!

Katsotaan kummiskin miten kyselyyn oikein vastaillaan vielä,koska lupasin olevan sen voimassa parisen viikkoa ja sen jälkeen äänet lasketaan. Tämän jälkeen mietimme mitä teemme ja jos suurin osa haluaa minut pois Suomesta,niin katsomme kuinka paljon olette valmiita satsaamaan sitten jotta pääsette musta eroon lopullisesti ;)!

Helppoa se ei tule olemaan ;)!

Jäämme siis innolla odottamaan tulevaa ja tuloksia ;)!

Nyt sitten on vielä sitten haluan mainita sen, että yksi niistä ehdoista jotta pääsette minusta eroon, on minun auton osto,joka on muutenkin aivan uskomattoman halpa ja olen tiputtanut nyt hintaa viikon aikana yli tonnilla! hinta on aivan liiankin uskomtaon noin hienolle ja uudelle autolle!

Heti on tullut muutama vaihtotarjous taas hinnan alentamisen jälkeen, mutta vaihtoja en tarvitse vaan ehtoota rahhoota,jos mielitte minusta eoron päästä!

Laitan teille linkin autooni ja voitte laittaa tarjoiksia tulemaan,mutta jättäkää pelleilyt pois,kiitos! Vain tosiostajat huomioidaan ja kaikkein innoikkaimmille voin kertoa sen, että siivotessa löysin meidän eli Suomen kuuluisimmat häpykarvat hyllystä :)! Tai siis se,mitä niistä on jäljellä..Aikoinaan myyntitahti oli kovaa ja lusikallinen kerrallaan lähti häppärituuheutta uuden omistajan kotiin postitse  :D!

Eli nyt on panokset kovat ja hinta erittäin halpa suhteessa mitä kaiken tämän arvo yhteensä on!!

Eli nyt ei kannata jäädä maleksimaan ja miettimään, vaan pistä tarjousta tulemaan niin voit olla se uusi auton sekä Suomen kuuluisimpien karvojen onnellinen omistaja ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

 

Nyt ymmärrätte siis miten isosta asiasta on kyse ;)!

Joopa joo..mutta sitten  vielä tietenkin pakko hehkuttaa tätä maailman suurinta ope air tapahtumaa,mikä on launtaina Pietarissa <3! Sinne siis olemme menossa kaveriporukan kanssa :)! Viime vuosi oli tosi mahtava ja odotan innolla mitä tänä vuonna siellä on keksitty :))! Viime vudoen supershowt ja ilotulitukset pistivät kyllä aivan täysin hurmoksiin koko pään ja kropan!!!

Tästä vielä hieman edellisessä blogissa ja laitankin linkin teille jos haluatte lukea lisää tästä uskomattomasta tapahtumasta ja katsoa videoita viime vuodelta <3!

http://www.anttikurhinen.net/blogi/2011/07/02/190

Mitäpä vielä ihmeellistä teille kertoisin?

No sen,että viime viikonloppu oli kyl aika hubaa ja paineltiin menee kuin viimeistä päivää :D!

 

Viime pe. kävin pyörähtämässä Save the sea tapahtumassa Hernesaaressa,mikä oli sitten aivan loistavassa paikassa ja muutenkin olisi ollut loistava,jos sitä olisi mainostettu vähän enemmän ja muuallakin kuin facebookissa parii päivää ennen tapahtumaa..Tämän takia porukka sai tietää tosi myöhään ei tiennyt paikasta mitään..moni saapuikin ihan selvinpäin ja myöhään,sekä valitteli että jos olisi aiemmin tiennyt että tää on näin siistissä paikassa niin olisi tullut ailaa jo alkuillasta..

Eli siis järjestäjille sekä risuja ja ruusuja tämän tapahtuman johdosta, mutta ainakin ehdoton juttu on se,että aivan varmasti halutaan lisää samanlaisia stadiin :)!

 

Open air tapahtumat täällä on muutenkin aika kartalla konemusiikin suhteen, niin olisi todella suotavaa,että samantapaisia tulisi reilusti lisää,kiitos :)!

Tänään käväsin sitten taas super-Sigen luona parturoitavana Salon uniquessa :) Laitan kuvan tänne taas :)! käy tekemässä itelles myös samanlainen jos haluut!img_0617.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eilen sitten oltiin taas kaivohuoneella ja porukkaa oli kuin torakoita taas :D! Yli 3500 ihmistä illan aikana,huuhuh! On se hullua kyl, miten voi joku paikka olla noin suosittu..tämä on tietysti tosi hyvä asia,koska naisia on enemmän kuin roskaa :D,anteeks nyt vaan ;)! Miehiäkin tietysti riittää,mutta niihin en pahemmin kiinnitä niin paljoa huomiota,ihme ja kumma se saattaa olla että olen umpihetero ;) :D!

 

Kaivohuone on antanut minulle tosi monia ihania tuttavuuksia ja olenkin todella innolla aina menossa sinne joka keskiviikko ja aivan selvinpäin :)! Ihan tosissani olen! Joka keskiviikko aivan selvinpäin! Ei haittaa vaikka ryysis ja kaikki tönii,örveltää kännissä..Naiskauneus kompensoi tämän kaiken muun ;)! On se kyllä ihme, että kun yleensä Suomessa on aika kartalla todella kauniit naiseet, niin kaivohuoneella niitä on yllin kyllin :)!

Suosittelen siis todella paljon kaikille ketkä tykkää naiskauneudesta ja tietysti mieskomeudesta tätä paikkaa ;)! Eli kaikki keskiviikkoisin Kaivohuoneelle,mutta yrittäkää tekin ottaa musta mallia ja olla selvinpäin, niin kaikilla olisi siinä ryysiksessä paljon mukavempaa :)! Ei lentäisi juomat toisten päälle,puhe pysyisi suhteellisen järkevänä ja muutenkin kaikilla olisi paljon mukavempi olla ;)!Kokeilkaa joskus ihmiset ;)!

Mut joo,ei siinä mitään..asiasta kukkaruukkuun taas :D!

Nyt sitten kyllä menen nyt pakkailee viimeisiä ja valmistautumaan huomista Pietarin reissua varten :)!

Eiköhän tästä taas tuu aikaimoinen reissu joo :D,koska yksi kavereista on kuuluisa "nännärimies",joska Sensation white bileissä sisäänpääsyn yhteydessä teki poliisille nännärit ja joutui putkaan :XD muahaha! Siitä olen jo aiemmin kirjoittanut, jotenka voitte katella sitten sitä menoa sensation white blogissa ;)!

Nyt ei  muuta kuin hastalavista beibet ja kollit ;)! See ya next week,if everything okey ;)!

Mahtavia videoita luvassa Global Gatheringista,jotenka muistakaa olla valppaina ja katsoa mun ensi viikon blogia ;)!

Rakkaudella <3!

Antti"The Biletsaari"Kurhinen


     

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, menneisyys, trance, house, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, kaivohuone, naiset, petroskoi, russia, global gathering 2011, painu vittuun antti,