Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Todella säälittävää..mutta ymmärrettävää..hyvästi!

Perjantai 10.6.2011 klo 10:54 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Hei...

Jaahas..valitettavasti hyvät ihmiset joudun tämmöisillä asioilla tänne palaa kirjoittamaan,vaikka ei se näin olisi kuulunut mennä..

En olisi että tämä menee tämmöiseksi ja aivan naurettavaksi lapselliseksi "sinä teit,eiku sinä"sormella osoittelu-pelleilyksi..

Siihen se valitettavasti meni..säälittävää..

Yksinkertaisesti juuri äskön minulle tuli facebookissa kyselyjä että"miksi tuo Henna susta tollei kirjoittaa blogissaan"..Olin ,että anteeksi mitä? Nimittäin minun tapoihin ei kuulu lukea Hennan kirjoituksia tai muuta paitsi jos on pakko!

No käväsin lukemassa ja kyllä nauratti kovasti teksti ja nauratti miten tyttö väheksyy omaa rooliaan aina riidoissa :D!Tuossa viimeisemmässä jäi kyllä paljon välissä kertomatta miksi oikeesti riita tuli ja kenen aloitteesta..?No ei tarvi varmaan sanoa nimeä..!! Siis suurimmaksi osaksi kaiken pahan alku riidoissa on ollut HENNA,joka on ruvennut valittaa,huutaa,inistä,tehdä kärpäsestä härkäsen ja kaikin tavoin tahalteen saamaan ihmisen hermoromahduksen partaalle!

Ette vaan tunne häntä ja aina miestä on helmpompi osoittee sormella!

Lukekaapa tosiaankin alta siitä miten maailman rakkain minulle ihminen on tehnyt,pahinta mitä voi olla ja kehtaa vielä tuola omassa blogissa jotain mun suuntaan sylkeä..todella hämästyttävän säälittävää..

Ja jos vain tietäisitte miten minua on ryssitelty hänen toimesta ilman syytä,kun Henna tyttö sattuu olemaan humalassa! Tietäen minun lapsuuden ysinäisenä ulkomaalaisena 5000 asukkaan pitäjässä ja miten rankkaa mulla oli koko koulun ajan olla rasismin uhrina ja joutua näkemään alkoholisoituneen isän,selkäsaunoja,perhekodin,missä isäntäkin ryssiteli,yksin elää kuukausitolkulla 10 vuotiaana noin 100 markalla kun isä jossain,äiti ja kaikki muut sukulaiset Venäjällä..se oli tuskaa,olla pieni lapsi ja ympärillä pelkkää vihaa ja rasismia,eikä ketään auttamassa,ei yhtään ketään..tämä kaikki sattuu sisälleni jo nyt ja sisällä alkaa myllertää kun vähänkin muistelen niitä aikoja..

Vihasin kaikkia tämän takia ja itseäni myös..Ei kaukana ollut ettei olisi käynyt itselleni tai jollekkin pahemmin,mutta onneksi pääsin pois siitä pienestä kylästä..

En ikinä toivo kellekkään nuorelle tai lapselle samaa käydä läpi,en todellakaan!!!Luoja niitä lapsia ketkä joutu saman käymään läpi kuin minä :((!

Elinikäiset traumat siitä jäi mulle  ja niistä kärsitään vieläkin..

Tämän takia olinkin viime vuoden keväänä rauhan asialla ohjelmassa Yle 1 kanavalla,jossa käytiin minun kouluvuodet ja kiusaamiset,ryssittelyt yms. läpi..

No miltäs teistä tuntuisi kun kännissä teidän rakas sanoisi ilman syytä jonkun kännisen mustasukkaisuuskohtauksen yhteydessä tuollaisia voimasanoja joista toisella on pahat traumat??

Vähintä mitä voi siinä sanoa takaisin on huora ja sekin vaan vastapainoksi..ja siitäkin olen aina myöhemmin pahoitellut kun rauhottunut..

Ette uskokkaan kuinka paljon tämä ihminen on saanut mut itkemään,ison miehen..en ole koko elämäni ja lapsuuden aikana niin paljon itkennyt niin paljon mitä meidän suhteen aikana!

Ja itkenyt sen takia,että tämä ihminen on saanut minut voimaan niin pahoin henkisesti..todella pahoin..!

Siitä huolimatta hänessä on hyvää ja paljon,en muuten häntä rakastaisi..

Sama on mullakin..

Jos rakastan,niin rakastan koko sydämmestä ja annan niin paljon mitä vaan pystyn ja Henna tietää sen..jos minut saa raivon partaalle,olen paha,todella paha..mutta se on vain puolustusmekanismi joka on jäänyt rankan lapsuuden takia,ei muuten..

Ja jos olisin muka niin paha,niin miksi mua rakastaisi enää kaiken tämän jälkeen ja haluaisi mun viereen?

Tiedät sen itsekkin että et ehkä ikinä löydä ihmistä kuka oikeesti rakastaisi niin paljon mitä minä sinua rakastin,ei me tässä muuten vieläkin oltaisi..kaikkien riitojen ja ongelmien jälkeen aina vaan yritetty uudelleen..ei se tuu ihan noin vaan,vaan pitää olla todella vahvat tunteet!

Nyt se koki viimeisen kolauksen ja enää ei ole minkäälaista laastaria parantaakseen tätä..varsinkin kun mennään jo noin henkilökohtaisuuksiin..!

Ja tämäkin sinun katkera blogisi ja huomionhaku on vaan yksinkertaisesti vastaus siihen,että tajusit vihdoin että en aio enää yrittää meidän suhteen eteen enää yhtään..todella tyhmää ja säälittävää tuolla tavalla reagoida siihen, mutta mitäpä voi odottaa 22-vuotiaalta todella huonon omatunnon ja muun ison kasan ongelmia omaavalta tytöltä!

Joskus viime syskynä kirjoitin että otin tykööni tytön joka ei osannut mitään elämästä ja opetin elämää..rankkaa on ollut ja on ollut ylä ja pirunmoisia alamäkiä..tämä on täysin totta ja Henna itsekkin tietää sen ja jos vähänkin miettisi rauhallsiesti,niin ei olisi semmoista kirjoittanut,mutta tosiaankin joskus viha ja katkeruus vievan kaikelta järjeltä kasvot..sääli,todella sääli..

Yksinkertaisesti jos rupeisin kertomaan tässä meidän suhteen aikana olleista riitatilanteista ja mistä ne ovat saaneet alkunsa,miten naurettavista asioista ja miten Henna on ne aloittanut niin teillä muttuisi aika paljon Hennasta mielipide kärsineenä osapuolena tässä suhteessa..vaan päinvastoin ymmärtäisitte miten sairas se ihminen on päästään! Siihen Hennallakin on oma rankka lapsuus, mutta tosiaankin,en siitä kerro sen enempää,koska en halua nolata Hennaa täysin,mutta jos meno ja kirjoittelu jatkuu,niin täytyy katsoa uudestaan tätä asiaa..

Ja sen takia toistan vielä,että  minä en halua enempää edes kertoa koska minulla on sentään arvokkuutta jäljellä kaiken tämän jälkeen ja niin sanotusti "annan sen kuvitella että niin asiat on miten se kuvittelee,niin tulee sille parempi mieli",näin se vaan on todella monen naisen kohdalla ja jokainen se tietää..

Eli uskoo ken tahtoo mitäkin,mutta minulla ei ole mitään salattavaa ja sitäpaitsi minä olen ollut ihan hiljaa koko ajan siitä ryssittelystä ja muusta henkisestä vakivallasta mua kohtaan,mutta tässä kun Henna meni vähän henkilökohtaisuuskiin,niin pakko oli edes pikkaisen valaista että mistä päin oikein tuulee..henna on jo laulanut Hymyssä ja muualla ties mitä minusta ja minä olen ollut aika hiljaa meidän suhteesta,todellisista syistä erolle..enkä haluaisi enempää edes kertoa,koska rakastan silti sua ja en  haluaisi sua huonoon valoon enempää..

Ja enempää en halua syytellä tai mitään kertoa,vaan voitte vetää tästä lyhyesti johtopäätöksenne,ja se on teidän asia mitä uskotte ja ketä uskotte vai sukotteko kumpaakaan..aina naista on helpompi uskoa kun se itkee ja sanoo että toi mies teki mulle pahaa,kuin toisinpäin! Ei mulla muuta..

Eikä mulla tosiaankaan ole syytä valehdella tässä..

Ja toivottavasti oikeesti saan nyt olla lopullisesti rauhassa mitä oikeesti pyysinkin..älä pliis ikinä enää tule minun elämään,sen olenkin jo aiemminkin sanonut,mutta eipä ole tehonnut..

Hyvästi,mun akut on sun osalta ihan loppu Henna-rakas,vaikka sua rakastankin yli kaiken..olen ihan rikki,poikki,loppu ja nyt se riittää..en vaan jaksa enää yrittää korjata meidän suhdetta!

Ei meistä kumpikaan olisi halunnut että näin kävisi,mutta kaikki mennyt ja tapahtunut ajois siihen missä nyt ollaan ja lopetahan nyt tämä..!

Ja kaikella kunniotuksella kaikkee hyvää vaan kaikessa ja ei tuo katkeruus sekä viha pitkälle vie,koska älä ole vihianen mulle vaan tapahtuneelle,koska riidassa on aina kaksi osapuolta,ja molemmat me olemme tähän syyllisiä että meille kävi näin ja sen 100% totuus,yritä tajuta se!!!!

Ja toivottavasti järkeä riittää siihen että jätätä nyt mut vihodin rauhaan kuin aikuinen ihminen,kiitos!

Hyvästi rakkaimpani <3  ja yritä elää sen kanssa että emme tule koskaan olemaan yhdessä enää,..sekä iso kiitos ihanista hetkistä mitä meillä oli,ja niitä oli paljon,tosi paljon,en unohda niitä koskaan <3!

Goodbye forever my love <3!

Antti28 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Henna Kalinainen, Bb-Henna, avioliitto, särkynyt sydän, hyvästi, jätä rauhaan, valehetelu, Big brother, bb, treenaaminen, terveys, 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, itke, rakkaus, viha, tuska, oikeus, näin se vaan on

Aivan täysin väärä tuomio ja kansanedustajan kuulumisia

Torstai 10.3.2011 klo 2:21 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Heipparalla kaikki :)!

Nyt linkitän nopeasti teille muutamia uutisia mitä tapahtnut viimeisin viikon aikana,koska kirjoittamalla minulle menisi koko päivä kertoakseen viikon tapahtumia ja kaikkia kissanristiäisiä.

Aloitetaan viikko sitten Maria-ohjelmasta,missä olimme Hennan kanssa vieraina ja ilmoitin että minusta tulee eduskuntavaaliehdokas ja todennäköisesti kansanedustaja ;)!

Maria! - Pariskuntahaastattelussa eroprosessissa olevat Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen | Nelonen.fi

Tuon katsottua selviää paljon ;)!

Seuraava juttu ;)!

BB-Antti: Näin yllättävä on Matti Vanhanen! - 7 päivää

Tosiaankin Matti on menevän näköinen äijä ja nostan hattua hänelle :)! toivottavasti minustakin tulee joku päivä pääministeri :)!

Siiten minua hieman vaalitentattiin Ylex:ltä ja mukana Jani Toivola ja Essi Pöysti!

Julkkisehdokkaat vaalitentissä! | YLEX | yle.fi 

 

Sitten onkin aika hieman päivitellä melkein vuosi sitten vappuna tapahtunutta selkkausta mikä johti siihen että minut tuomittiin aivan väärin ja olemme asianajajani varatuomari Tommi Heinosen kanssa tehneet valituksen tuomiosta,sekä ilman muuta viemme asian hovi-oikeuteen ja jos sekään ei riitä,niin anomme korkeimpaan oikeuteen!!

Alla on siis väärin annettu tuomio ja siitä linkkejä uutisiin,mikä nyt ei ole lainvoimainen ennen kuin hovi-oikeus antaa tuomionsa!

BB-Antti tuomittiin vankeuteen - huumeita ja pahoinpitely! – Hymy

 

BB-julkkis Antti Kurhiselle ehdollista vankeutta - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

MTV3: Kansanedustajaehdokas BB-Antti Kurhinen sai vankeustuomion - Viihdelehti Stara

 

Tämä on täysin totta että annettiin nimmarit ja ei tiedetty mitä pussissa on!! Vartijat kuulusteluissa valehtelivat siitä että paikalla muka ei ollut muita kuin me ja yhtäkkiä ei ollut valvontanauhoja tarkistettavaksi...vittu mitä paskaa sanon minä ja nähää hovissa vitun runkkarit saatana ;)!Varsinkin ne vartijat voisi vetää suoraan h...irteen vaan niiden käytöksen ja kusettamisen takia!!!Huhhuh!

Tämä yllä oleva teksti viittaapacifique_2011.jpg alla olevaan "huumepussukka"uutiseen!

Antti Kurhisen puolustelut: ”Sain huumepussukan nimikirjoituksenpyytäjiltä!” – Hymy

 

Kansanedustajaa ei turhaan mustamaalata!

Ja siinä alla on minun muutama vastaus yllä oleviin uutisiin lyhyesti!

Näin BB-Antti kommentoi vankeustuomiotaan - 7 päivää

BB-Antti vankeustuomiostaan: Valitan hovioikeuteen - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Näin on siis närhen munat ja puolueeni seisoo minun rinnallani tässä ja tietää minun olevan syytön!


Piraattipuolue Kurhisen tuomiosta: Osattiin varautua - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Eli tästä jatketaan täydellä höyryllä kohti vaaleja ja puolueeni kanssa olemme valmiina eduskuntaan :)!

Lisää infoa tulee ihan lähiaikoina asian suhteen,kunhan saamme kaikki vaalinumerot.

Minä aloitan kunnolla vaalikampanjan ja lähden heidän kanssaan aina kun pystyn jakaa pullaa ja kahvia eri paikkoihin,sekä kerromme samalla meidän politiikkaa ja ajatusmaailmaa!

Me olemme vapaus!

Ja minä lupaan auttaa ongelmanuoria,niin kuin alusta lähtien puhuin,sekä tehdä toisesta kielestä valinnanvaraisen koulussa!

Nämä kaksi asiaa on aivan varma nakki mun osalta ja itse kaiken paskan kokeneena en kaunistele vaan tiedän missä ongelma piilee nuorilla ja miten mahdollista ehkäistä ja korjata tilannetta!

Uskokaa muhun,koska minäkin uskon että kaikki mahdoton on mahdollista ja ilman sitä ajatusmaailmaa koko maailma olisi jo pysähtynyt pikkuhiljaa!

Äänestäkää siis minua ja valitkaa se parempi tulevaisuus kanssani,koska omista virheistä oppineena meidän vaan tarvii opettaa uusi sukupolvi tekemättä niitä virheitä!

 

Jepulista...Nyt sitten siirryn vähän pois uutisoinnista ja kansanedustajan homman puhumisesta tavalliseen Anttiin ;)!

Mennyt viikko on ollut mahtava monelta osin ja olenkin tällä hetkellä maailman onnellisimpia miehiä pitkästä aikaa <3!

Tämä mennyt viikko on muuttanut tosi paljon asioita ja tuonut paljon lämpöä ja tunteita elämääni taas <3! Olen tuntenut kun elän ja nautin,enkä siis itselleni,vaan toiselle ja miten paljon saan siitä nautintoa :)! On tämä niin jännää kyllä ettei mitään rajaa..

Mä toivon parasta ja toivon että myöskin toisella puolen ollaan avoimia ja rehellisiä minua kohtaan, niin kuin minä olen!

Mutta ei tästä sen enempää...

Sitten olikin tänä viikonloppuna vuoden odotuteimpia bileitä Serenassa,Pacifique Maupiti <3!

Tämä uskomaton tapahtuma aina vaan saa iloitsee täysillä :)!

Aivan mahtavaa taas oli,kiitos kaikille :)!

Tuli sielläkin sitten jaettua hieman minun äänestysflyeireita ja toivottavasti tulette toverit äänestämään minua ;)!

hammasantti.jpgJa sitten vielä yksi uutinen!

En tiedä hyvä vai huono,mutta olen nyt poistattanut itseltäni ensimmäisen kerran viisauden hampaan elämässäni!

Viime viikon perjantaina minulla rupesi hieman temppuilee minun alaviisaudenhammas, joka piti poistattaa jo monta vuotta sitten..

No,en sitä tietysti traumojen takia ole koskaan käynyt poistattattamassa,vaan lkuisat kerrat vaan perunut lääkäriaikoja ja odottanut ihmeen tapahtuvan etytä ne itse paranee niin sanotusti :D!

Kävi kummiskin niin että tulehtui tosi pahasti ja nyt viikonlopun jäljiltä,minä sitten maanantaina tunsin että mua sattuu jo aika paljon,ja tiistainan hyvä kun pystyin enää puhumaan ja heikotti..Pikamatka venäjällä pahensi vaan vielä ja eilen yöllä tultuani takaisin olin ihan kuumeessa ja tärisin kivusta kun yritin mennä nukkumaan :/!

Tänään herättyäni sitten päätin etten jää odottamaan milloin mun puoli päätä leikataan pois,vaan keräsin rohkeutta ja lähdin päivystävään hammaslääkäriin Pitäjänmäkeen!

Onneksi minulle ihana mussuntussu tuli mun henkiseksi tueksi ja jaksoin loppuun saakka,vaikka se oli yksi hirveimpiä hetkiä :D!

Tulin päivystävälle ja sanoin että tämä hammas on tulehtunut ja ien myös..lääkäri katsoo ja snoaa että en voi tehdä mitään koska se on kirurginen toimenpide ja en osaa sitä :D! No johan on kiva juttu..!Tulin juuri poistattamaan kipeetä ja tulehtunutta hammasta,mutta en saakkaan ku ei osata :XD!

No siinä sit hän sanoi että et turhaan tullut siltikään,koska määrään sulle antibioottikuurin mikä laskee tulehduksen siinä ja menet sitten myöhemmin ammattilaisen asialle ja nyt voimme poistaa sinulta tuonn yläviisaudenhampaan kun sillä et tee mitään ja siinä on reikä! Olin hieman shokissa,mutta sitten hetken mietittyäni sanoin että antaa mennä vaan,fuck it!kerran sitä eletään ja fuck the hammas!Menkööt!En turhaan tullut tänne asti ja vaivannut ihmistä että tulee henkiseksi tueksi!

Eli sitten mentiin eikä meinattu ja veri lensi pitkin seiniä!

Lääkärimamma ei meinannut millään saada hammasta irti ja jouduimme laittamaan jopa 5  vai 6 piikkiä puudutusta,jolloin en tuntenut enää edes naamaani :XD! Sitten hän väänsi ja koko kalustoni rutisi vaan kun hän väänteli hammasta kuin viimeistä päivää ja minä huusin hoosiannaa!!Monta kertaa pysähdyimme ja jatkoimme taas repimistä!Hiki puski ja minä huusin!!Onneksi henkinen tuki oli mukana ja kiitän häntä siitä yli kaiken <3!

Loppujen lopuksi tämä rumilus saatiin yläleusta pois ja siinä se on kuvassa liitteenä ;) :D!

Ei mulla tässä nyt muuta ja ainoan asian vielä loppuun sanon teille että olen ollut aivan superonnellinen sen takia että olen pelannut caramba.com:in sivuilla ilmaiseksi kun sieltä saa rekisteröitymällä 5 e ilmasta pelirahaa ja voi voittaa aivan mielettömiä määriä massia!Mäkin olen voittanut muutaman tonnin ja suosittelen teillekkin kokeilemaan :)! Ei tarvi enää tehdä ehkä töitä sen jälkeen :)!

Siihen pääsette klikkaamalla alla pyörivää caramba banneria!

Ei muuta kuin onnea peliin kaikille teille rakkaille <3!

Palataan taas<3!

Anttinne

39 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, voitto kotiin, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, käräjät,

Tuleva Kansanedustaja Antti Kurhinen

Torstai 3.3.2011 klo 0:58 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0333.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomio Kansalaiset!

Tätä te kaikki olette odottanut kuin kuuta nousevaa,eikö niin ;)? No todellakin ja lukekaahan nyt alla tämä superuutinen :)!

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/maria/etusivu/video/maria-pariskuntahaastattelussa-eroprosessissa-olevat-henna-kalinainen-ja-antti-kurhinen

Terve kaikille!

On aika paljastaa juttu, jota on pidetty salassa jo jonkin aikaa. Osallistun vuoden 2011
eduskuntavaaleihin. Puolueena on Piraattipuolue. Asetun ehdolle Helsingin vaalipiiristä.

Nyt monet kysyvät, miten BB-julkkis voisi olla kansanedustaja? Minä kysyn: Miksei BB-julkkis voisi olla poliitikko? Minut on nähty televisiossa 24/7; ihmiset tietävät tarkkaan, millainen olen, mitä teen, miten käyttäydyn. Samaa ei voi sanoa vaaleihin osallistuvista poliitikoista. Voi olla, että sellainen perinteinen ehdokas on paljon sekopäisempi kuin kukaan BB-julkkiksista. Minua äänestämällä ainakin tietää, mitä saa.

Minulla on kaksi tärkeintä vaaliteemaa, jotka esittelen seuraavassa.

Inkerinsuomalaisena tiedän, kuinka riippuvainen Suomi on venäjänkaupasta ja turismista.
Mielestäni venäjän kieli pitäisi nostaa ruotsille vaihtoehtoiseksi toiseksi kieleksi.
Koko Itä-Suomi on riippuvainen Venäjän turismista; työpaikka järjestyy heti jos osaa venäjää.

Osaajia on kuitenkin liian vähän. Ihmisillä pitää olla oikeus opiskella halutessaan venäjää ruotsin sijasta, jos he katsovat tästä olevan itselleen enemmän hyötyä. Varsinkin itärajan pinnassa hyödyt ovat aivan ilmeisiä. Turismin lisäksi venäjän kielen tuntemus on myös ulkopoliittisissa kauppasuhteissa suureksi eduksi.

Toinen teema liittyy nuoriin ja syrjäytymiseen. Suomessa syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttaminen on täysin retuperällä. Nuoren elämään voivat vaikuttaa negatiivisesti monet asiat, esimerkiksi ongelmalliset perhesuhteet, alkoholismi tai huumeet. Vaikeasta
tilanteesta nouseminen omin avuin on vaikeaa, usein mahdotonta.

Vaikka nämä nuoret haluaisivat apua, sitä ei ole tarjolla tarpeeksi. Nykyään meininki on se, että käteen lyödään purkki masennuslääkkeitä, jonka jälkeen nuori palaa takaisin kadulle vetämään kamaa. Suunnan on muututtava. Nuorten ongelmiin on puututtava nopeasti
ja kunnolla, tarvittaessa ihan kädestäpitäen.

Lisätietoja ehdokkuudestani saa kotisivuiltani http://www.anttikurhinen.fi ja osoitteesta
http://2011.piraattivaalit.fi/ehdokkaat/helsinki/antti-kurhinen/

Parannetaan Suomea yhdessä minun ja Piraattipuolueen avulla!

Vaalitili IBAN muodossa mihin voi laittaa rahaa on: 

FI40 5447 0620 0693 10

 

 

Rakkaudella <3!

Antti Kurhinen

 


 

 

 

29 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, voitto kotiin, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, antista presidentti

Uusi aluevaltaus <3! Kuntosaliohjaajakasi opiskelu :)!

Perjantai 28.1.2011 klo 19:43 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

antti_kireess_kunnossa.jpg

Hei vaan rakkaat <3!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No niin,tässä se on nyt!

 

Tämä on ollut mulla kauan ajatuksissa,mutta en ole aikaisemmin jaksanut ja viitinyt tätä tehdä!

Antti Kurhinen opiskelee itselleen ammatin - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Ja otsikossa on pienimuotoinen virhe minkä toimittaja teki,eli minullahan on jo ammatti josta valmistuin loppusyksystä,eli liiketalousopistosta myynnin ja markkinoinnin linjalta.

Tässä on kyse siis koulutuksesta.

Mutta tämä koulutus antaa kaikki valmiudet toimia kuntosaliojaana.

Ja nyt vielä ihan lyhyesti tästä aiheesta..

Nyt kummiskin päätin ryhtyä tuumasta toimeen lukuisten kyselyiden takia.

Todella moni on vuosien saatossa kysellyt minulta treenivinkkejä ja mikä mun treenaamisen salaisuus,sekä ruokavalio ja tietysti pyyntöjä tulla opastamaan salille aloittelevia.

Ja tämän takia olen päättänyt yrittää tehdä harrastuksestani ehkä jopa leipätyöni :)!Ainakin aluksi lisäansityön.

Ja tämä on työskenteleminen kuntosaliohjaajana koulutuksen jälkeen.

Tähän minun koulutta Trainer4you yritys,joka kuuluu Suomen parhaimmistoon liikunnalisten koulutuksien suhteen!

Laitan ohessa linkin yrityksen sivuille ja voitte tutustua tarkemmin heidän palveluihin.

http://www.trainer4you.fi/

Toivon että läpäisen kaikki kokeet ensimmäisellä kerralla ja pääsen palvelemaan halukkaita ;)!

Ilmoitan myöhemmin teille kun olen koulutksen käynyt,niin voitte ottaa minuun yhteyttä ja tilata itsellenne Suomen parhaimmistoon kuuluvaa kuntosaliohjausta ;).

Tosiaankin myöhemmin ilmoitan tarkemmin kaiken ja mitä palveluja tarkalleen tarjoan.

Tietysti omia toivomuksia kuntosaliohjauksen suhteen voi laittaa yhteydeottolomakkeen kautta tulemaan minulle jo etukäteen. Ainakin olette silloin jonossa ensimmäisinä ja aluksi jotain tarjouksiakin saattaa olla ;)!

No mutta ei juosta asioiden edelle vaan annetaan rullata kaiken omalla ajallaan :)!

Tästä se lähtee!

Ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille teille!

Forever yours <3!

Antti Kurhinen

5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, trainer4you, liikunta, kuntosaliohjaaja, terveys, lihakset, kunto, fiilis, verenkierto, mtv3 viihdeuutiset

I love Sporttikuja <3!

Maanantai 20.12.2010 klo 23:47 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

arnold-schwarzenegger-body-building.jpg

Heipparallaa teille kaikille!

Nyt siis vuodenvaihde on tulossa ja kaikki lupailee itselleen uudenvuodenlupauksia ja moni niitsä lupauksista liittyy kuntoiluun!

Tuossa yllä on ihminen kuka on varmasti monen meistä idoli kuntoilun suhteen ja muutenkin kaikkien saavutuksien suhteen!

Ja nyt minulla on teille ratkaisu siihen pulmaan jos emmitte kuntoilun aloittamista! Tämä kuntosali on varmasti Helsingin eliittiä ja edullisimmasta päästä!

Käy siis tutustumassa nettisivujen kautta tarjontaan ja ota yhteyttä tai tule paikan päälle kokeilemaan :)!

http://www.sporttikuja.fi/

Kotisvut eivät todellakaan anna samaa vaikutusta kuin paikan päällä käynti ja sali onkin paljon parempi livenä!

Todella kompakti ja viihtyisä sali on ihan Eastendin kupeessa,eli Herttoniemenrannassa!

Älä siis emmi vaan jos olet jo kauan halunnut aloittaa kuntoilun,niin nyt on sen aika! kaiken lisäksi nyt on vuoden paras tarjous sporttikujalla! Käy tsekkaamassa "tarjoukset"linkin alta ja hätkähdä naurettavaa hintaa!Siis tuo kaikki on totta!

Itse siis aloitin salilla treenaamisen sporttikujalla  vähän yli kuukausi ja nyt olen ihan rakastunut paikkaan <3! Motivaatio on palannut ja treeni kulkee taas paremmin :)!

Eli nyt rohkeesti ottamaan yhteyttä ja tule treenaamaan kanssani ;)!

 

 

P.s  Asiasta kukkaruukkuun...Kaikille vielä tiedoksi,että käykäähän tutustumassa vuoden kuumimpaan tapahtumaan täältä:

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?m=1&y=2011

Ja sieltä tekstin luettuasi loppuun, löytyy linkki mainoksien alta suoraan myös facebooktapahtumaan, niin sieltä voit virallisesti klikata itsesi mukaan minun aamusynttäribileisiin ja kokea täydellisen nautinnon ;)! Eli tervetuloa mukaan :)! Toinen tapahtuma on yksityistilaisuus vain tosi läheisille ja sinne ei voi itseään klikata mukaan tai tulla kuokkimaan ;)! Eli tämmöistä rakkaat tällä kertaa...

 

Palataan taas <3!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, herttoniemenranta, solarium, halpa, edullinen, erinomainen, viihtyisä, itä-helsingin parasta, synttärit, aamubileet, playground, isoroba 10, antti aamu aurinkoinen,