Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Kansanedustaja Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana) Kiittää Kaikkia todella mahtavasta viikonlopusta <3!

Tiistai 29.3.2011 klo 0:33 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Heipsistarallaa taas kaikille :)!

Niin kuin edellisessä blogissani lupasin,että päivittelen kuulumisia heti viikonlopun jälkeen,niin yritän pitää tästä lupauskesta kiinni nyt,vaikka olo ei ole semmoinen että mielenkiintoisia blogeja kirjoittelisi tällä hetkellä :D huh!

Tosiaankin joo,eli siis menoa onkin riittänyt oikein olan takaa :)!

Tosiaankin viime viikon torstaina risteiltiin seiskan bileristeilyä ja siitä se viikonloppu jo mulla alkoikin ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-24&eventId=30#cal_event302011-03-24


Voisin sanoa että se meni liiankin hyvin mitä ajattelin :D! Olinkin positiivisesti yllättynyt että jotkut osaa jättää rauhaan ja ei kerjää nykypäivänä turhaan verta nenästään ;) :D!Hianoa :)!

Risteilylle otin meidän uudenmaan piraatipuolueen puheenjohtajan,joka oli inota täynnä nähä seiskan julkkikiksia :D!No onhan sekin meillä vähän julkkis kylläkin,kun vaalipornoa tekee urakalla ;) : haha!

Laivalla olikin enemmän mieskomeutta kuin naiskauneutta,koska oli mr.finland semifinaalit. No mutta mulle se ei ollut tärkeetä vaan hauska ilta ja se että pääsin jakamaan minun poliittista sanomaa kaikille ihmisille laivalla ja jakaa flyereita :)! Silti naiskauneudelta ei voinut välttyä ja tutustuinkin pariin todella nättiin ja mukavaan missityttöön :)!Oli ihan kivoja ilopillereitä nämä kaksi miss-Suomi kilpailun 2011 perintöprinsessat Sara Sieppi ja Niina Lavonen :)!Kiitos tytöille illasta,oli hauskaa tutustua :)! Tuolla oli muutama albumikelpoinen kuva laivalta,kun muut oli ihan jotain yhtä sekasotkua :D!Tietysti saatte lisää matskua risteilystä seuraavassa seiskassa joka ilmestyy ensi torstaina.

http://www.anttikurhinen.fi/albumi.html

Ainoa asia harmittaa että filmi meni poikki jossain vaiheessa yötä ja en muista miten jatkui kaikki ja olinko edes yökerhossa vai olinko jonkun hytissä :D!Siis ei mitään hajua whats happened :D!No ainakin se lohduttaa että heräsin sentään omasta hytistä ja vaatteet päällä :D!Tämä riittää mulle ;) haha!En tiiä miten vaan olen omin jaloin päässyt hyttiin :D?ja huhhuh sitä oloa seuraavana päivänä :XD!En saanut päätä ylös aluksi ollenkaan ja ennen kuin toveri puheenjohtaja antanut muutaman buranan mulle,niin en olisi kyennyt edes kävelemään! siis aivan järkyttäviä nämä krapulat nykypäivänä :/!Rupee tuntee sen että ei olekkaan enää ihan siinä juomakunnossa enää elimistö,kuin silloin 10 vuotta sitten...tai no ne edes 5 vuotta sitten. On tää rankkaa kyl,huh,mutta saamarin kivaa silti ;)!

Eli joo,hauskaa oli ja viunaa riitti :) :D!Jotain matskua on sitten vielä seuraavassa seiskassa ;)!

Joop..sitten palattua risteilyltä ja tehtyä nopea välikuolema himassa,meno jatkui Playboy bileisiin Tigeriin :)!

Huhhuh että oli kyllä paljaita tissejä ja tiukkoja pyllyjä :D! Jotkut Playboy tytöistä oli kyl aika sievoissessa änkyräkännissä,että ei meinannut oikein edes käveleminen onnistua kunnolla :D!

No oli ihan hauskaa ja minä taas keskityin enemmän minun poliittisen uran luomiseen ja olinkin taas edustustehävissä jakamassa flyereita ja mun poliittista sanomaa ;) hehe..Olin positiivisesti yllättynyt että monia ihmisiä kiinnosti jutella mulle politiikasta kuin katsella paljaita Playboy-tyttöjen tissejä :XD haha! Olen otettu :D!

Ja onneksi mukaani tuli pari pirteää eestin tyttöä,jotka ei paljoa kaihda mitään ja pokkana auttoi jakaa noita mun flyereita. Ryysiksestä ja muusta huolimatta flyeri tavoitti jopa Sedu Koskisen väkisin tunkemalla sen Sedun naaman  eteen :D haha! Siis näitten Eestin tyttöjen avulla homma hoitui nopeasti ja leikiten ja sitäpaitsi miehetkin tykkäs enemmän kun kaksi kaunista tytteliä antaa flyerin kuin minä karvainen kansanedustajaehdokas ;) :D haha! Kiitti mimmit teille :)!

Ilta meni mukavasti ja sitten piti ajoissa kotio mennä,koska seuraavan päivänä odottikin jo vaalityö Columbuksessa Vuosaaressa.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-26&eventId=29#cal_event292011-03-26

Ensimmäisen kerran pääsin edustamaan oikein isoon vaalitapahtumaan itseäni ja puoluetta :)! Paikalla olikin sitten tosi paljon istuvia kansanedustajia ja eri puolueiden puheenjohtajia. Jaana Pelkosen kaa vaiehttiin sanaa ja tehtiin käyntikorttivaihtarit. On se nätti tyttö se Jaana ;)!

Erkki Tuomiojankin kanssa tehtiin vaihtarit,Päiville Lipposelle annoin flyerin ja Jukka "pyöveli"Järvinen oli mukavaa miestä myös :)!Anni Sinnemäki oli hymyilevää tyttöä ja Paavo Arhinmäki nauru oli aika kovaa ja kuullosto hevoselta :D haha! Eli siis koko Suomen poliittinen kerma oli samaan aikaan vuosaaren Columbuksessa paikalla,mutta kukaan ei erottunut yhtä hyvin joukosta kuin minä ;)! Ai miksikö vai? No tän takia ;) :D!

Kansanedustajaehdokas taituroi numeronsa hiuksiinsa - katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Tuskinpa kellään politiikolla riittää rahkeet tohon noin ;) :D!Paitakin kaikilla numeroilla ja huumorisella tekstillä Pp-Antti oli päällä :)! Eli ei Bb-Antti vaan Pp-Antti nyt ainakin vaalien ajaksi ;)!Osaatte varmaan kääntää nuo Pp lyhenteen takana seisovan tarkoituksen ;)!

Toinen juttu,mikä sai mut oikeesti repeämään naurusta ja koko meidän puolueen porukan oikein urakalla :XD haha!siis aivan uskomatonta juttua :D!Lukekaa tarkkaan eteenpäin mitä kirjoitan ;)!

Siis olette lukeneet mun edelliset blogit varmaan ja tiedätte nämä jutut,eiks niin ;)!(linkki alla)

BB-julkkiksen vaalikampanja hämmentää: “Kikkeli kovana” - Viihdelehti Stara

No hämmentäähän tuo varmasti,mutta niin on tarkoituskin ;) :D haha!

Eli siis siinä seisoimme meidän puolueen standin takana ja siihen vanha mummeli..Tämä mummeli korjaa silmälasinsa ja katseellaan vilkaisee meidän kaikki puolueen edustajia ja sitten katsoo pitkään minua. sanon hänelle päivää annan mun flyerin. Tähän mummo vastaa näin:" Sinua minä halusinkin tavata ja kysyä yhdestä asiasta"no minä vastaan että "kysykää pois arvon rouva"Tämän jälkeen rouva paukauttaa semmoisen jutun ulos suustaan että hämmennys valstasi koko meidän kojun ja hetken päästä kaikki räjähdimme nauramaan:XD muahaha..paisti siis se rouva itse,hän oli täysin vakavissaan :XD! Eli näin hän minulta kysyy:" Olen lukenut sinun blogiasi"siihen minä että "oi kun mahtavaa että vanhemmatkin ihmiset lukevat blogiani"mummo tähän:"Joo,luen luen ja hämmästelen kummasti että mitenköhän siä meinaat siellä eduskunnassa olla koko ajan kikkeli kovana"korjaa silmälaseja ja pitkään sen jälkeen samalla tuijottaa minun genitaalialueen kohdalle :XD! SIIS EI JUMANTSUBALE ME EMME PYSTYNEET OLLA REPEÄMÄTTÄ JA NAUROIMME SIINÄ ITSEMME IHAN PUHKI SEN MUMMON EDESSÄ!!!SIIS TOI OLI VUODEN PARAS,OIKESTI :DDD!

Miettikää nyt itekkin kun tosi vanha mummo kysäsee tuollaisia teiltä vaaliedustustilanteessa :DDD?

Huuuhhhuh!!No siinä sitten keräilimme itseämme kasaan nauramisen jälkeen ja mummo jatkoi että:"meinaatki siis ihan oikeesti pärjätä kikkeli kovana eduskunnassa?" Siis taas repesimme ja en oikeesti pystynyt mitään vastaamaan tuohon ja mummo lähti sitten vihaisena pois ilman vastausta :XD! Kiitos sille mummolle joka veti vuoden parhaat ja sai mun koko päivän ihan tajuttoman hyvälle tuulelle :D!Tää juttu saa mut nauramaan aina vaan kun muistelen vähänkin tota tilannetta :XD!

No joo,se siitä mahtavasta vaalitelttailusta Columbuksessa  ;) :D! Päivä meni siis aivan mahtavasti ja oli tosi hauskaa jutella ihmisille ja yrittää ymmärtää politiikkaa samalla kun ihmiset kyselee ja samalla sitten itse vastaa mulle vaikeisiin kysymyksiin ;) :XD haha,kiitos :)!

Tosiaankin painotan sitä että olen todella nuori politiikko ja lähdin mukaan kilpailuun mukaan vasta 2 viikkoa ennen vaalien alkua,kun toiset ovat olleet varautuneet jo vuosi aiemmin tähän taistoon! Taistelen niillä eväillä millä pystyn ja toivottavasti pääsen eduskuntaan! Tosiaankin ne asiat mitä ajan eteenpäin,niin lupaan yrittää toteuttaa ne kun pääsen eduskuntaan!Eli se oli mun vastaus tähän Hymyn uutiseen ;)!(linkki alla)

BB-Antin hurjat vaalilupaukset - no ohhoh! – Hymy

Tästä on hyvä siis jatkaa ja muistakaahan ihmiset siis äänestää minua ;)!

Tässä teille hieman tietoa minusta ja puolueesta.

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Eli numero 175 Helsingin vaalipiiristä,Kiitos :)!

Sitten tietysti ilman muuta kannattaa lukea edelliset blogini joissa on tosi palljon matskua vaaleihin liittyen yms. Laitan linkin siis alla niihin viiemeisimpiin järjestyksessään.

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/24/169

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/17/168 

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/10/167

Ja sitten tietysti täältä "yritystoiminta"osiosta löytyy kaikkea vaaleihin liittyvää matskua.(linkki alla)

http://www.anttikurhinen.fi/3

Jepulis jee..

Sitten Tietysti yksi  on josta pitää puhua ja se on minun rakas hybridi <3! Tämä kaunoter on myytävänä siis pilkkahintaan ja nyt jollekkin onnelliselle tämä mahtava ekologinen voimanpesä lähtee liiankin halvalla!Tsekkaa tuo ja hämmästy ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Sitten pompataan taas vähän takaisin aiheeseen,eli menneeseen viikonloppuun.

Columbuksen vaalitelttailun jälkeen olikin vuorossa suurtakin suurempi Dj nimeltä Paul Van Dyk!!!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-27&eventId=31#cal_event312011-03-27

Tämä uskomaton velho veti kunnon settiä ja minä tanssin tahdissa ja jaoin flyereita koko bilekansalle ;)! Tuloksena toivottavasti taas tuhansia äänestäjiä lisää mulle ;) hehee..

Fiilis oli mitä parasta ja kiitänkin kaikkia mukana olleita mahtavsta illasta ja sitten stiä kautta tietysti mahtavista jatkoista Pleikkaris;)! Jatkoilla tietysti housen Suomen kuningatar Milla Lehto veti uskomattoman setin taas <3 ja tanssijalkaa kyllä vipatti :)!

Samalla tuli puhuttua tosi paljon henkeviä eri ihmisetn kanssa ja sainkin lohdutella rankaa elämää kokeneita nuoria..olen siis ihan oikeilla jalanjäljillä ja tosiaankin haluan auttaa syrjäytyviä nuoria ennen kuin on kokonaan myöhäistä! Minä tulen ja pelastan!!

Nyt siis oikein mahtava viikonloppu takana ja voimat on kyllä vähän ehtyneet,mutta Kansanedustaja Kurhinen ei pientä kaihda vaan jaksaa jaksaa kampanjoida ;)!

Ja pakkohan se on muistuttaa taas että tarvitsen apuanne jotta pääsen eduskuntaan,jotenka olkaa avomielisiä ja muistakaa tämä tilinumero ;)!

FI40 5447 0620 0693 10

Eli rohkeasti vaan kaikki voi osallistua ;)!

Sitten onkin torstaina tulossa tuomionpäivä ja joudun sinne kauan pelättyyn viisaudenhampaan poistoon,joka oli aiemmin tulehtunut ja säin sen takia antibiootteja :/! tilanne on kirurginen ja minä huudan hoosiaanna :/!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-30&eventId=32#cal_event322011-03-30

 

Tilannetta pahentaa myös se,että torstaina olisi illalla Popkellarin ja Seiskan kutsuvierasavajaisbileet ja mun poski on jalkapallon kokoinen ja en voi syödä mitään :/! Mä toivon parasta ja toivottavasti olisin kykeneväinen tulemaan sinne pippaloihin.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-31&eventId=33#cal_event332011-03-31

Joops..mitäköhän nyt vielä sitten semmoista kertoisin,mitä kehtaa sitten lukea lööpeistä taas :D?No joo,ehkäpä jätän tähän vaan,ettei tuu sanomista :XD haha!

Ei tässä muuta kuin ollaan taas koodeissa ihmiset ja muistakaahan äänestää mua numerolla 175 Helsingin vaalipiirissä :)!Kiitos rakkaat <3!

Palaillaan!

Rakkaudella<3

KKKKKKK

P.S Ja tota Carambaa alapuolella kannattaa oikeesti pelata kun siitä saa sen 5 euroa ilmaista pelirahaa ja voit voittaa sillä tonneja :)! Nyt siis pelaamaan!11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, tivoli, playground,

Clinic 3 years anniversary superparty & timetables 18-20.2.2011

Tiistai 15.2.2011 klo 18:57 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipparallaa kaikki rakkaat ja ei niin rakkaat :)!

Varsinaisen blogin kuulumisista kirjoitan myöhemmin,mutta nyt on pakko ensiksi hehkuttaa pitkästä aikaa mahtavia tämän tulevan viikonlopun pirskeitä :)!

Eli lukekaahan tarkkaan mitä alla lukee ;)!

 

Clinic 3 years anniversary weekend 18.-20.2.2011

Tukevan kattauksen konemusiikin huippuesiintyjiä sekä ulkomailta että kotimaasta tapahtumissaan ihmisten eteen tuonut Clinic viettää syntymäpäiviään asianmukaisin menoin, peräti 4 bileen voimin!

18.2.2011 DAY 1 - TOMCRAFT (GER) & SOLARSTONE (UK) @ FREDAN TIVOLI - 21:00-04:00
Juhlinta aloitetaan perjantaina Fredan Tivolissa, Fredrikinkaut 51:ssä, jossa on luvassa mielenkiintoinen kattaus eri genrejen huippuosaajia. Pääsalin valtaavat trancen kuumimpaan kastiin kuuluva Solarstone sekä aikanaan mm. Loneliness –hitillään korkeita listasijoituksia ympäri maailman valloittanutTomcraft Saksasta. Ulkomaantähtiä lämmittelemässä kuullaan Suomen ehdotonta ykkös-DJ:tä, Orkideaa sekä juuri hetki sitten YleX:llä lopettanutta OlliS:ää.

Kakkossalin valtaa tech house, jonka soittamisesta ovat vastuussa syksyllä berliiniläistynyt valtavaa underground-suosiota nauttiva Paul Easy, sekä Playgroundin After Hoursin kautta ihmisten tietoisuuteen nousseet Flink, Reza ja Eeprog.


19.2.2011 AFTHERAPY #1 – TOMCRAFT (GER), PAUL EASY ETC. @ PLAYGROUND - 05:00-13:00

Jottei tarjonta loppuisi kesken, jatkuu ensimmäinen ilta Playgroundissa, Iso Roobertinkatu 10:ssä Aftherapyn merkeissä, jossa musiikkitarjonnan hoitavat myös iltabileissä kuultavat Tomcraft, Paul Easy sekä Flink. Heidän lisäkseen toisen salin tarjonnasta vastaa I Love Kiksu –kaksikko Denis Vakulin ja Zwek


19.2.2011 DAY 2 – JAMES ZABIELA @ DTM - 22:00-04:00

Syntymäpäivien toisen yön juhlinta käynnistyy DTM:ssä, Iso Roobertinkadulla, jossa pääesiintyjänä nähdään Muzik Magazinen DJ –kilpailusta esiin ponnistanut James Zabiela, jonka arvostus maailmalla on huikea. Tämä Sashan agentuurin talliin kilpailun jälkeen napattu mies hallitsee soittamisen tavalla josta moni vain haaveilee. Hänen kykynsä soitinten kanssa on sitä luokkaa, että Zabiela oli Pioneerin konsulttina heidän suunnitellessaan uusinta tuotesarjaansa DJ:lle.

Lämmittelyn artistille hoitavat Suomen ehkä teknisesti kovin tech house DJ Paul Easy sekä kovassa nosteessa oleva Flink.

Yläkerran musiikkitarjonnasta DTM:ssä vastaavat monissa liemissä keitetty useiden genrejen osaaja Genki, sekä Denis Vakulin.

20.2.2011 AFTHERAPY #2 – PAUL EASY, MILLA LEHTO, UNIK @ PLAYGROUND - 05:00-12:00

Jotta juhlat saisivat arvoisensa lopun, päättyy tämä karnevaali sunnuntaiaamuna Playgroundissa, jossa tahtia lyövät Clinicin oma poika Paul Easy sekä After Hoursista ja Pussy Clubilta tutut Milla Lehto sekä Unik.

 

Eli näitä ette voi missata missään tapauksessa,jotenka hankkikaahan omat lippunne mahdollisimman pian!!!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, clinic, tivoli, bileet, Clinicin 3 v-synttärit, playground

CLINIC NYE with SUPER8 & TAB, ORKIDEA perjantai 31.12.2010, 22 - 04,

Maanantai 27.12.2010 klo 13:29 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Päivää päivää kaikille :)!
Nyt kerron teille sensaatiomaisista uudenvuodenbileistä,joita ette voi jättää väliin mistään hinnasta ;)!
Tätä parempia bileitä ei koko Suomessa uudenavuotena ole :)!!! huuhuh!!
http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=20459

Eli Clinic tarjoilee uudenvuoden klubbaajille Fredan Tivolissa kattauksen, josta kotimaisella lineupilla on vaikea laittaa paremmaksi! Päästagella puikoissa juuri uuden albumin työstäneet Super8 ja Tab, jotka keikkailevat ulkomaan keikkakiireiden takia Suomessa erittäin harvoin.

Täydellisen uudenvuoden vastaanoton toisena pääkokkina on dj Orkidea. Hänellä jos kenellä on kokemusta uudenvuoden hypnoosin nostattamisesta vuosien ajalta, eikä vähiten viime vuoden 23h setin ansiosta, joka on painunut historian kirjoihin ja aiheuttaa edelleen kylmiä väreitä

Päästagen Super8:lle & Tab:lle sekä Orkidealle lämmitelee YleX:stä ja Miscin leiristä tuttu konemusiikin monitoimija Orion.

Pienemmällä stagella mennään tech housen ja teknon merkeissä, kansaa viihdyttämässä Clinicin residentti Paul Easy, After Hoursin Milla Lehto sekä Visions Collective. Kolmannella stagella puikoissa alkuillasta Flink ja sen jälkeen Denis Vakulin & Zwek.


Ja ei uusi vuosi tähän pääty, vaan bileet jatkuvat Playgroundissa klo 05 alkaen ja kestävät klo 15? klo 18? klo 22 asti? Loppumisajankohta riippuu täysin siitä miten väki jaksaa juhlia, Pleikkarista on luvattu pitää ovet auki vaikka iltaan asti :).
Viimeiset kaksi vuotta joka sunnuntai aamuväkeä hypnoottiseen tanssitunnelmaan saattaneet After Hours sekä Aftherapy nimittäin yhdistävät voimansa. Lisäksi keitokseen heitetään vielä viime uutenavuotena legendaarisen 23 tunnin keikan heittänyt Orkidea. Tällä kertaa tosin "vain" 3 tunnin undergroundin jacking setin kanssa. Hänen lisäkseen tanssilattiatunnelmaa luo After Hoursin ja Aftherapyn residentti. Suomen aamubailujen ehdoton ykkösnimi Paul Easy. Tällä kattauksella ei luulisi kenekään jäävän kylmäksi.

Luvassa on lisäksi liuta muita DJ:tä, jotka tanssittavat kasvojenkohotuksen saaneen Playgroundin tanssilattioilla pitkälle vuoden ensimmäiseen päivään, lisäksi yläkerran chillissä voi lepuuttaa jalkoja jos kunto ei kestä koko tanssimaratonia.
Näin siis mennää uutena vuotena ja toivon että te kaikki saavutte paikan päälle juhlistaa tätä tulee "Pupun" vuotta ;)! Olkaamme siis kuin pupuja ja nykikäämme vähintään samalla tavalla tuolla Tivolissa uutenavuotena ;)!
Palataan myöhemmin toisen blogin kanssa,missä kerron tästä menneestä Pietarin reissusta ja muitakain kuulumisia ;)!
Pus pus <3!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Clinic, Bb-Antti, Anttikurhinen, super8&tab, orkidea, fredan tivoli, uusi vuosi, uuuden vuoden bileet, afterapy, hyvää uutta vuotta,

Above & Beyond nyt vihdoin Suomessa <3!

Torstai 4.11.2010 klo 1:53 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Heissulivei kaikille!
Nyt on kyllä pakko hehkutta kaikille ihmisille kuin vaan mahdollista!
Tätä ette voi missata tai voitte jos ette mene ihan kohta lunastamaan omat lippunne,nimittäin tätä esiintyjää haluu katsoa kaikki ja lippuja on rajallisesti!

Marraskuun 12. päivä saapuu Suomeen yksi tämän hetken kuumimmista trance-akteista:
Above & Beyond Briteistä. Above & Beyond soittaa Clinicin bileissä Fredan Tivolissa ja luvassa on taatusti täysi tupa! Varmasti yhdet vuoden kovimmista bileistä tulossa!

Above & Beyond on juuri julkaistulla uusimmalla DJ Magin 'DJ TOP 100' -listan peräti sijalla 5!! Tuo listahan on maailman arvostetuin deejiit järjestykseen laittava lista.

Näiden trancen supertähtien lisäksi tapahtumassa ovat esiintymässä myös Suomen eittämättä
suosituin DJ; Orkidea, Danceteria-klubia luotsaava Mr A, Milla Lehto, Coma, Denis Vakulin sekä Zwek!

Lisää tietoa bileistä mm Facebookista: http://www.facebook.com/event.php?eid=132242823485845

Pääbileiden jälkeen luonnollisesti aamubileet @ Playground!! Niistä lisää infoa täältä: http://www.facebook.com/event.php?eid=101125149953677&ref=ts
Jaa
Sijainti:Fredan Tivoli
Ajankohta:12. marraskuuta 2010 21:00
 

2 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Bb-antti, big brother, kreeta, loma, stressi, kreikka, alkoholi, hymy, terroristit, mtv3, Above&Beyond, in trance we trust, tivoli, bileet, huiipuhyvä, kaikki mukaan

Marco V & Orkidea annual 2010 Helsinki

Perjantai 17.9.2010 klo 3:42 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Eli tänään illalla räjähtää Tivolissa :)!

 

Marco V ja Orkidea soittaa kunnon settiä ja kaikkien kannattaa olla paikan päällä todistamassa tätä ihmettä :)!

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=20303

Eli tuolta linkistä löytyy kaikki tarkemmat tiedot :)!

 

Kaikki Tivoliin siis,parampam pam ;)!

2 kommenttia . Avainsanat: tivoli, bileet, reivit, bb-antti, antti kurhinen, marco v, orkidea,