Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Vuosikatsaus 2014..

Sunnuntai 28.12.2014 - Antti Kurhinen

Tervehdys,

En olisi uskonut sitä, että minusta olisi vielä kirjoittamaan blogia tänä vuonna, mutta sitten halusinkin pikaisesti analysoida  ja jakaa mietteet menneeltä 2014 vuoden yhdessä teidän kanssa.

Vuosi on ollut minulle todella vaikea kaikilta osin. Alkuvuodesta perheeseemme tuli suru-uutisia ja vaarini kuoli 30 syntymäpäiväni edeltävänä päivänä. Olin juuri tullut Petroskoihin samana päivänä ja oli vain tunneista kiinni etten nähnyt vaaria viimeisen kerran elossa. Tämä kosketti minua todella paljon kaikilta osin.

Sitten tuo 30 vuotisuus on avannut minulle uudestaan silmät ja uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani havahduin siihen, että tajusin vihdoin sen, että me emme ole kuolemattomia ja me kaikki vanhenemme. Tämä kaikki sai minun sisälläni suuren myllerryksen ja miettimään elämääni taysin uudestaan kaikilta kanteilta. 

Mietin paljon sitä, mitä olenkaan saavuttanut elämältäni tähän hetkeen mennessä ja miten paljon olisin voinut saavuttaa enemmän jos olisin tehnyt oikeita valintoja enemmän, joista olin tietoinen että ne on oikein, mutta silti tein päinvastoin. Itsensä täydellinen analysointi ja rehellinen arvointi sai minut olemaan pettynyt todella monesta ásiasta, mutta samalla kiittelin myös itseäni siitä rohkeudesta asioista mitä tein monesti täysin mukavuusalueeni ulkopuolella.

Eli kertyi paljon miinuksia, mutta myöskin paljon plussia. Niistä kaikista olen kuluvan vuoden aikana rakentanut itselleni uutta pohjaa tulevalle vuodelle. Olen vihdoin ihan rauhassa pysähtynyt miettimään kaikkia asioita tosissani,kiirehtimättä liikaa, jota tein aikaisemmin tosi paljon, vaikken silloin laskenutkaan elämäni aikaa kuten nyt. Me jokainen pohdimme vuoden lopussa näitä asioita, mutta loppujen lopuksi aika harva tosissaan pysähtyy miettimään ja analysoimaan omaa mennyttään kunnolla. Kaikki vaan mieluummin lakaisevat menneet maton alle sen kummemmin perehtymättä miksi ne on tehnyt kuten on tehnyt ja mitä siitä pitäisi oppia menneistä tulevaa varten. Te jotka luette nyt tätä blogikirjoitustani, pyydän, istukaa miettimään kaikessa rauhassa yksin omia kuluneita vuosianne ja tehkää siitä niin sanottu "tuloslaskelma", niin näette missä mennään ja missä on parantamisen varaa.

Kulunut vuosi ja myös ollut vaikea työrintamalla. Yrittäminen ei todellakaan ole niin helppoa kuin sen aluksi luulee. Sitä kun katselee eri menestyvien yrityksien menestystarinoita niin helposti luulee,että "Hei, toi on helppoa kuin mikä. Pistän puljun pystynyt kun mulla on helkutin hyvä liikeidea ja rupeen tienaa". Joo, tosiaan se onnistuu, jos kaikki on suunniteltu tip top ja on varaa ylläpitää sitä alkua, jos tosiaankin liiketoimintasuunnitelma on viimeisen päälle hyvä. Muuten jos noi kaikki asiat ei ole tip top heti alkuun suunniteltu, niin saattaa tulla itku aika nopeasti nuorelle kokemattomalle yrittäjälle kun tajuaa olevansa hirveän byrokratiaviidakon keskellä, missä jokainen siirto maksaa rahaa ja Suomen viranomaiset tarkkailevat jokaista siirtoasi. 

Itsekkin vaikean vuoden jälkeen olenkin kaiken ne miinukset saanut kokea omalla nahallani ja voin sanoa että ei ole kivaa. Moni joutuu velkoihin ja vaikeuksiin ennen kuin on päässyt edes kunnolla pyörittämään liiketoimintaansa. On todella valitettavaa että näin käy usein kun ei ole tarpeeksi tukea ja apua lähellä. Nyt olen tässä sinnitellyt vuoden kohta vaikeudesta toiseen, mutta sen voin sanoa, että en luovuta enää! Olen liian monesti luovuttanut kesken matkani määränpäätä ja kironnut myhemmin itseäni siitä, että "saamarin luuseri,miksi luovutit, oisit painanut veri suussa loppuun asti"! Eli nyt sitä virhettä en enää tee ja uppoan sitten vaikka saappaat jalassa suohon mieluummin, kuin heti kun kastellut ne niin juoksen vaihtamaan uusiin sillä aikaa kun suo on jo kuivunut ja toinen vierelläni ollut on päässyt matkan määränpäähän!

Kulunut vuosi on monella tavalla murtanut minun yleispersoonaani monella tavalla. Ja mikä parasta näistä kaikista asioista mitä on olen käynyt läpi nyt analysoiden, todella vaikeista asioista, surullisista asioista, hyvistä asioista, olen tajunnut sen tärkeimmän asian elämässäni, että HALUAN YKSINKERTAISESTI ELÄÄ, OLI SITTEN SE VAIKEETA,SURULLISTA TAI RUUSUILLA HYPPIMISTÄ ! Elämä on ainutlaatuinen mahdollisuun jonka meille on annettu ja on turha valittaa mistään, koska juuri sinä ELÄT ja sinulle on annettu oikeus ELÄÄ!!!

Tämän takia kaikki negatiivisetkin asiat nykyään jo pienen hetken päästä käännän positiiviselle puolelle, koska mitä sitten, minähän ELÄN ja se on pääasia! Tämä ei kummiskaan tarkoita sitä, että ei tarvitsisi pysähtyä miettimään vakavissaan tapatuneita negatiivisia asioita. Jos niin ei tee, niin äkkiä sitä tulee hällä väliä asenne jos kaikki omat virheet käännetään "Kukkasiksi ja mehiläiseksi, sekä vain toitotetaan päälle päässä"Elämä on ihanaa,ihan sama mitä tapahtuu". Ei,vkaikessa pitää olla järki mukana, sen takia me ollaankin ihmisiä, eikä eläimiä, että me pystytään ajattelemaanja analysoimaan.

Se mitä tulee minun blogin pitämiseen ja kun moni kysellyt minulta miksi en pidä sitä enää päivittäin,tai edes viikottain, niin vastaus on tämä.

Sitten kun olen onnistunut elämässäni saavuttamaan jotain semmoista suurta jollain osa-alueella täydellisesti, josta muiden ihmisten kannattaisi ottaa esimerkkiä niin aloitan bloginpitämisen tai kirjoitan kirjan. Tällä hetkellä en koe itseäni mitenkään malliesimerkiksi kellekkään sen suuremmin ja turhanpäiväinen lässynlään kirjoittaminen siitä, että miten olen käynyt salilla,bailaamassa, pyörähtänyt jossain ohjelmassa näyttämässä pärstääni, käynyt ostamassa uuden auton,yms yms. Ennen tein sitä, kyllä,myönnän, mutta myös myönnän itselleni sen, että olin nuori,tyhmä, kokematon ja kokeilin asioita. Annan itselleni sen anteeksi. Jokainen meistä on aluksi lapsi,nuori, sitten aikuinen. Jokainen kulkee virheiden kautta joko fiksuksi aikuiseski ihmiseksi tai sitten virheidensä nujertamana epäonnistuu elämässään. Kaikki on suurimmaksi osaksi meidän käsissämme, miten kohtalomme rakennamme, vaikka miten muuttuvat tekijät yrittävät sen vaikeuttaa.

Tähän blogini loppuun voin vielä kiteyttää rehellisesti oman arvosanan menneen 2014 vuoden kouluasteikossa 4-10, niin se on 7 ja lupaan itselleni että pyrin siihen että ensi vuosi on täysi 10, mutta vähintäänkin parempi kuin tämä mennyt vuosi!

Nyt oikein Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille! Ja haluan muistuttaa vielä kerran kaikkein tärkeimmän asian, että meille jokaiselle maan päällä on annettu elämä ja olemme etuoikeutettuja kun saamme ELÄÄ, jotenka ELÄKÄÄMME JA NAUTTIKAAMME JOKAISESTA HETKESTÄMME!

Nähdään taas ensi vuonna :)!

Antti Kurhinen

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, tsaari, vuosi, 2014, vuosikatsaus, Bb-Antti, elämä, tulevaisuus, menneisyys, elämänhalu, analysointi, vaikeus, life, live, finland, suomi, russia, russian, helsinki, yrittäminen, järki, tulevaisuus, menneisyys, blogi, kirjoitus, filosofia

Kiinteistö Keisari Kurhinen Koko Komeudessaan ;)!

Maanantai 28.10.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen (Kiinteistö Keisari Kurhinen)

Heippatirallaa kaikille :)!

Nyt ollaan taas täällä mun omilla kotisivuilla todella pitkästä aikaa!

Päätin nyt, että olen todella laiminlyönyt kotisivujani sekä blogiani täällä, niin päätin nyt vähän korjata tilanne ja hieman päivitellä sitä :)!

Tosiaan ootte varmaan suurin osa seurannut minua julkkislive blogiani seiskan sivuillla ja tietänette varmaan missä suunilleen mennnään.

Nyt kerronkin lisää vähän omista kokemuksista uudesta urasta.

Ai niin, en rupee sitä uudestaan tänne kirjoittamaan vaan laitan linkin siitä mitä olin noin viikko sitten päivitellyt julkisuuteen ja seiskan blogiini.

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/BB-tahti-kiinteistoalalle-vapise-kiinteistokuningatar-Kaisa-Liski/1020929 

http://www.seiska.fi/Antti-Kurhinen/Kiinteisto-Keisari-Kurhinen-Koko-Komeudessaan-/1020909  

Eli tuon luettuanne tajuatte mistä on kyse ja muistakaa lukea pilke silmäkulmassa, nimittäin en tosiaan leiju olevani keisari vaan se on hauskan sarkastinen riimi itselleni,ei sen kummempaa ;) :D! En tosiaan ymmärrä niitä ihmisiä jotka siitä keuhkoo mun sivuilla siellä kommentteissa yms. kun tasan tarkkaan uutisesta ja mun kirjoituksesta tulee ilmi että huumorilla heitän monet asiat ja hymiöillä sen vielä alleviivaan. Noh,niin kuin sanoin jo aiemmin näin.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013101817624171_vi.shtml

"Tosiaan iso kiitos kaikille kannustajille ensin ja onnittelijoille vilpittömästä ketkä toivoitte menestystä yms. minua seiskan uutisen linkissä :)! ! Ja kaikille ketkä heti alkuun haukutte vaan ja lyttäätte heti alkuun, en voi muuta sanoa että "haukkukaa vaan,karavaani kulkee..";)! Juuri te jotka haukutte ja epäilette kaikkia mihin joku julkisuuden ihminen ryhtyy, olette niitä onnettomia ihmisiä jotka eivät päässeet totetuttamaan itseään,tai ennemmin ette pystynyt tai uskaltanut ja se ottaa teitä päähän ja kateus ja katekeruus puskee väkisinkin kommentien valossa läpi! Näin luuulette saavanne parempaa mieltä, mutta se ei ole näin vaan se tuskan huuta sisällänne jää silti kytemään aina! Suosittelen muuttamaan asennetta elämässänne ja olla vilpittömästi iloinen kaikkien ihmsiten puolesta jotka edes yrittää tehdä jotain, niin huomaatte miten parempi fiilis siitä tulee ja huomaatte miten ihanaa oikeesti elämä on :)!Kaikille sitä valitettavasti ei ole näköjään suotu vaan;)! Ei mul muuta oikeastaan..kirjoitin nyt tämän nyt sen takia kun tuolla aiemmin julkaisemassa seiskan uutisessa suurin osa vaan haukkuu,epäilee,piikittelee ja etsii kaiken mahdollisen pahan sinun teoistasi vaikka teet hyvää..! Herätkää te juuri ne ihmiset,ennen kuin on myöhästä ja teidän elämänne täyttyy pelkästä vihasta,kateudesta ja katkeruudesta toisia kohtaan, ja menetätte oikeasti niitä ihmisiä viereltä jotka teitä rakastavat, juuri tuon asenteen takia!!! Istuva Tsaari on nyt puhunut, ugh "!

Näin olin jo aiemmin siis kirjoitin kun niitä kommetteja tuli kuin sieniä sateella..

No se siitä ja nyt on takana huimat pari viikkoa työharjoittelua/työtä takana ja ei ole ollut ihan helppoa.

Minut heitettiin suoraan kovaan luokkaan, eli hankkimaan uusia asiakkaita,toimeksiantoja.

Asiakasrekisterista nippu puhelinnumeroita ja ei kun soittelemaan :D!

Ai että on ihanaa hommaa saada luuria korvaan tai sitten kuulla hirveet kirot huonoista aiemmista kiinteistövälityskokemuksista yms..Onneksi olen sentään jo vuosikaudet ollut promo/myynti ja asiakaspalvelualalla. Osaan kuunnella ja pyytää toisten kiinteistövälittäjien virheitä anteeksi, jotenka kyllä pärjään ja olenkin pärjännyt :)!

Helppoa se ei ole,ja kyllä kuluttaa paljon henkisesti. Asunnon myyminen tai ostaminen on kummiskin joillekkin elämän suurimpia hankintoja ja liikutaan todella herkällä alueella.

Olen soittan jo monia sivuja läpi ja olen edennyt suhteellisen hyvin. Muutaman kotihaku saatu tehtyä ja nyt vaan odottelen milloin saisin ensimmäisen toimeksiannon itselleni :)!

Se olisi todelllinen piristys siihen rankkaan junnaamiseen.

Ukson itseeni silti vahvasti vaikka rankkaa on sekä todella paljon ihmiset yrittävät lytätä ja pilata kaikilla mahdollisilla tavoin minun uraani. En anna niitten kommentojien ja muiden todellakaan vaikuttaa siihen vaan meinaan pistää haisemaan ;),pikkuhiljaa hyvää tulee,nou hätä :)!

Pari todella positiivista yhteydenottoa on myös tullut :).

Yksin tarjous tuli, että tulisin esittelemään Venäjäksi arvoasuntoja yhdelle yritykselle, mutta en siihen vielä ryhdy ennen kuin osaan hommani hyvin.

Toinen koskee myös esittelyä,mutta on vielä mielenkiintoisempi tarjous :)!

Siihen kuuluu että se kaikki videoidaan ja se tulee tulevaisuudessa tulevalta uudelta netti-tv kanavalta ulos :)! Projekti on aika kehitysasteella, jotenka ei siitäkään viitti sen enempää vielä innostua. 

Silti siis asiat etenee pikkuhiljaa ja elämässä on nyt päämääriä :).

Olen todella luottavainen kaiken suhteen, mutta en enää juokse päätä pahkaa ja sänti suunnasta toiseen. Pikkuhiljaa sitä on löytänyt jonkunlaisen rauhallisuuden,tai ehkä rehellisemmin sanoen, vanhuuden :D. Ja sehän on minun suurin huolenaihe nykyään.

Haluan rehellisesti tunnustaa teille, että joo,tosiaan 30 kriisi on saapunut minulle. Ennen muistan kun nuorempana masennuin tai olin vihainen siitä, että joku yksittäinen juttu ei onnistu tai ei mee niin kuin pitää, mutta nykyään,nyt vanhempana,kriisin myötä, masennun siitä että en ole se mitä olisin toivonut itseni olevan 30 iässä ja en ole saavuttanut sitä mitä olisi ollut mahdollista saavuttaa. Sitä rupea ajattelemaan mitä kaikkee olisi voinut tehdä toisin ja miksi sitä ollaan nyt tässä, ilman vaimoa,lapsia,perhettä ja sitä tiettyä unelmaa joka tuo vakauden ja onnellisuuden. En voi sanoa että asiat olisi huonosti,ei,kaikki periaatteessa on aika hyvillä mallin tai menossa sinne suuntaan, mutta mutta.. silti ahdistus on paikoittain suuri kun katson ympärille,näen ihmisiä jotka puskee eteenpäin duuniaan, kasvattaa perhettään,suoraan sanottuna pyrörii ku puolukka pillussa,mutta onnellisella tavalla! Tämä tekee omalla tavalla kateelliseski ja sitten katsoo itseään sekä sanoo,miksi minä en voi olla niin? Kaikki edellytykset on siihen,mikään ei estä tekemästä niin,mutta en pysty,en tee niin..miksi? Nämä kysymykset vaivaavat päivittäin minua ja joka päivä tajuan sen,että en ole se pikkupoika tai nuori,joka vaan huolettomasti heräsi uuteen päivään miettimättä sen kummemmin tulevaisuutta,elämää,vanhuutta,kuolemaa..Nyt ajattelen niitä kaikkia asioita ja tajuan, että olen päässyt sille tasolle kun ihminen vihdoin tajuaa olevansa täysin aikuinen ja pitäisi olla rakennettu tukipilarit sille aikuisuudelle,vanhuudelle,sille kuolemallekkin..

Olen sisimmissäni filosofinen sielu,mietin paljon,haaveilen paljon,vertailen ihmisiä paljon,vien ajatukset mielkuvituksen äärirajoille..tämä kaikki välillä tekee hulluksi,koska tajuan miten ihanaa elää mun omassa mielikuvituksessa,jossa voin olla mikä vaan,kuka vaan,milloin tahansa,saavuttaen kaikki päämäärät mitä vaan itselleni asetan. Normaalielämässä en siihen pysty,kertakaikkiaan ei kaikkea voi vaan saada,saavuttaa,hallita..Tämä tekee surulliseksi,masentuneeksi.. On niin paljon kysymyksiä,mihin ei ole vastausta,mutta haluan niitä palavasti!

Tämä kaikki tekee hulluksi omalla tavallaan ja sitä kautta löydän vain yhden syyn,30 kriisin,oman saamattomuuden ajoittain,laiskuuden josta vihaan itseäni yli kaiken..! Olisi niin paljon asioita mitä haluaisi tehdä mahdollisimman pian,mut ei vaan pysty vaikka miten haluaisi! Haluaisi uskoa taikuuteen ja että joskus minulle voi kasvaa siivet,voisin olla sankari,kuolematon,jota ihmiskunta ihailee,mutta tajuan sen olevan vain sitä toivoa,mielikuvitusta,mahdotonta unelmaa, jota haluaisin elää..

Tämä ajatusmaailma juuri pilaa minun mahdollisuuksia vähän väliä ja joudun läpsimään itseäni poskelle,huutaa ja sanoa,että ei ole oikotietä onneen,tee töitä,elä kuin normaali ihminen,lopeta se pelkkä unelmointi,koska voi joko elää unelmaa tai sitten unelmoida elääkseen. Kumpikin on vaihtoehto,mutta jokainen tietää kumpi vaihtoehdoista on onnellinen vaihtoehto..

Yritän joka päivä taistella itseni kanssa tilanteesta ja en tiedä välillä kummassa minun on parempi olla..ja juuri se parempi olla,se tekee sen pahuuden loven, tai sen helpomman tien,joka ei ole se oikea tie. Se parempi on helpompi saavutta,ilman suurempaa vaivaa,vain hetkessä eläessä,nauttiessa juuri se mitä vaan on. Ei se ei ole se tie,vaan se vaikeampi tie,jossa joutuu tekee töitä,kärsimään,pinnistämään kaiken itsestä, jotta on se juuri elämä unelmaa kohti voi jatkua..

Tässä kun hieman pohdin, että olikohan tuo se kaikki mitä kirjoitin ymmärrettävää, tulee mieleen että pitäsikö tarkistaa mitä kirjoitin, mutta sitten tajuankin sen, että jos alan tarkistamaan mitä kirjotin,niin juuri se tarkoitus,juuri se ajatus ja sen ydin häviää pois, jotenka jätän kaiken mitä kirjoitin juuri miten se on, kaikkineen virheineen, ja sen jarkevyyden ymmärtömyydellään, tekee loppujen lopuksi tästä sen minkä sen pitääkin olla!

Ja ei,älkääkö luukko ja kysykö minulta, että olenko kännissä tai sekaisin,koska en ole,olen täysissä järjissäni,täysin selvinpäin,juuri täysin siinä tilassa kun pitää olla!

Nyt olen siis kertonut minun 30 kriisistä, jonka kukin tulkitsee omalla tavallaan. Jokaisella meillä on oma ajatusmaailma ja jokaisella se kriisi on juuri se mitä kriisiltä odotat,mutta loppujen lopuksi sen kriisin luomme me vain meidän itsemme asetettujen tiettyejn stereotypioiden takia! Jotkut rikkovat niitä ja silloin ei ole enää kriisejä tai muuta,koska kun ihminen on realisoitunut persoonana,yksilönä,ihmisenä,kaikki muu on paskaa,eikä mitään kriisejä ole!

Eli käytännössä siis itse kiistän juuri kaiken mitä kirjoitin 30 kriisistä!Ja kyllä,näin se vaan on! Kaikki se on vain itseni ja yhteiskunnan asettamien standardien takia,se mitä meille on syötetty aivoihin ja tajuamme että emme ole niihin päässeet,niin silloin tuomme sen kriisinä,meillä on siis syy sille! Tämä siis kaikki on vain yhtä standardia,sääntöä,mitä on kautta aikojen luoti ihmisille,jotta ne pysyy ruodussa ja elää niitten "oikeitten standariden mukaan"!

Nyt taitaa olla aika lopettaa tämä filosofisointi,koska menen liian syvälle,liian kauas ja liian vaikeaan tilaan,jota en pysty kirjoittamalla ilmaisemaan. Yksinkertaisesti oma kirjoitusilmaisutaito ei riitä tuomaan ajatuksiani tekstiksi asti ja kaikki rupeaa kuullostamaan liian utpistiselta. 

Ehkä minun pitäisi vaan nauhoittaa ajatuksiani puhumalla ja jonkun muun sitten kirjoittaa ne teksitiksi oikein,ehkä se olisi se oikeampi vaihtoehto tosiaan.

Nyt lopettelen ja painut pehkuihin,nimittäin huomenna aamulla töihin taas ja niin paljon kuin haluankin rikkoa kaikkia mahdolliset stereotypiat,ymmärrän että se ei vaan ole mahdollista ja minun on elettävä niin kuin normaalit ihmiset elävät.

Ei muuta kuin love & peace kaikille rakkaat ja muistakaa, että elämä on aika sairas juttu loppujen lopuksi, joka on yhtä hulluutta niin kauan ennen kuin kuolet..

Ai hei, melkein unohtui kertoa..se kriisi muuten on 7.1.2014 ja kutsun kyllä kaikki ketkä on ansainnut kanssani tämän kriisin tunteen jakaa todella iloisissa merkeissä ;)!'

Rakkaudella ja Kriisin runtelma

Anttinne <3 i="">

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, ihastuminen, filosofia, suomi, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, rakkaus, Kurt Cobain, facebook, tsaari, rikkomus, russia, 30

Aivan Älytöntä Facebook!!!

Keskiviikko 2.10.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Moikka kaikille!

Tosiaankin päätin kirjoittaa tänne nyt tästä, koska seiskaliven sivuille tämä olisi liian raju kuva ja päätin omille sivuilleni tästä purkaa tuntojani!!

Eli siis asia koskaa sitä, että eilen myöhään illalla juttelin kaverini kanssa facebook chatissa ja päätin heittää yhden kuvan yksityischattiin jonka löysin yhdeltä pilailusivulta netissä. Yhtäkkiä facebook kirjatuuu ulos, kysyy minulta että näenkö tiettyä numerosarjaa, jonka jälkeen oletin että sivu avautuu. Noh, asia ei ollut niin vaan yhtäkkiä minulla lukee ruudussa että lähetän roskapostia ja sinut on estetty lähettämästä yksiytisviestejä ja rajoitettu toiminnoissa!!! Ihan älytöntä! Siis mitä hemmettiä? Ymmärrän jos olisin laittanut kyseisen kuvan profiilikuvaksi tai edes jakanut seinällä, mutta ei! Miten tämä on mahdollista? Miten muka lähetän roskapostia jos käyn keskustelua yksityisviesteissä kaverini kanssa? Ja miten ihmeessä facebook edes kyttää mun yskityiskeskustelua? Olen ihan sanaton ja vaadin vastauksia!!! Laitoin facebookille viestiä,mutta tuskinpa sieltä mitään vastausta tulee,prkl!! 

Kuva on jostain urheilijasta,jolla repeää puku kesken urheilusuorituksen.

Kuva on mieleistäni aika hullun hauska ja sen takia se leviääkin netissä :D, mutta mihinkään sääntöihin ei kuulu että jos YKSITYSCHATISSA OMAN KAVERIN KANSSA KUN JAAN TIEDOSTOJA NIIN LAITETAAN SANKTIOITA!!! AIVAN TÖRKEETÄ!!!KYLLÄ OTTAA PANNUUN,PRKL!!!

Eli älkää ihmetelkö etten vastaa teille kaverit facebookissa,eli en kuukauteen pysty kellekkään mitään viestejä laittaa,tykkäämään sivuista tai lataamaan mitään :((!

Olkaa minuun yhteydessä puhelimella, whats upilla, instragramilla,twitterillä tai sitten seiskaliven sivujeni kautta.

T: Rakas Tsaarinne 

P.s Eli tästä kuvasta mikä on alla siis oli kyse misät kaikki aiheutui!!!

1235106_585916174783021_2093163688_n.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, ihastuminen, filosofia, suomi, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, rakkaus, Kurt Cobain, facebook, tsaari, rikkomus, russia,

Kompakti paketti..

Sunnuntai 26.5.2013

Hei heippatirallaa rakkaat!

Nyt taas todella pitkästä aika kirjoitan tänne. Tosiaankaan paljon en tänne informaatiota laita nyt, koska nykyään pidän seitsemän päivää lehden omaa julkkislive blogia/videoblogia seiskan omilla nettisivuilla.

Eli sieltä nykypäivänä voi mua seurata ja  päivittäin lataan uusia hauskoja vidoita sekä kuvia omasta päivittäisestä elämästä :).

Eli jos haluaa olla koko ajan ajan tasalla mitä tapahtuu, niin sitten mene tälle sivulle joonka linkin laitan tässä alla.

http://www.seiska.fi/user/profile/Antti-Kurhinen 

Ja tässäkin muistutan heti kaikille,että hei huumorilla olkaa mesissä ja tosissaan kaikkia juttuja ei kannata ottaa mitä laitan sivuilleni. Haluan vain että meillä kaikilla on hauskaa ja mukavaa,jotenka välillä postaan todella härön hullun hauskoja videoita seiskaliveen.

Tietenkin vakavat uutisjutut kerronkin vakavasti, mutta huumorijutut huomaa kyllä olevan huumoria ;) :D!

Suurin osa onkin sen tajunnut, mutta välillä tulee ihmisiä jotka sitten eivät ymmärrä ja ihmettelevät olenko karannut valkotakkisten luota :D haha..

Vastaus on siis, että en ole vaan olen huulenheittomiehiä ja semmoinen tulen aina olemaan ;). Joku ymmärtää mun juttuja,joku ei,mutta mä olen se mitä olen enkä miksikään muuksi muutu,enkä halua muuttua. Paitsi tietysti tosielämän vakavista virheistä, joista yritän oppia ja astumatta ainakaan hirveän montaa kertaa samaan kuoppaan :D.

Eli tämmöistä sitten :).

Palataan vähän taaksepäin kummiskin vielä. Viimeksi muistan joo,että hirveesti hehkutin Mm-kisoja ja punakonetta, mutta kävit tosiaan tosi kalpaten ja ilmn muuta se otti hattuun kun maailmanmestarit pelasti aika alle riman :/. Asialle ei nyt voi mitään ja tämä on vain elämää ja urheilu urheiluna.

Näin siis päivitin facebookissa viimeisimmän Usa-Venäjä pelin jälkeen ja olen tosiaan tätä mieltä.

"Still Thank you and goodbye red machine..No matter how games ends, we fans will always still be by your side !!! Next year is home Olympic games in Sotsi,so then you have to be in brilliant shape !!!"


Näin minun mielestäni kuuluu tehdä kaikesta huolimatta,jos olet tosikannustaja. Voi joo haukkua vähän , jos ihan päin mäntyä pelataan, mutta niin kuin monet kääntää selkää omalle joukkueelle ja haukkua maan rakoon kun häviää niin ei ole oikein! Silloin kun voitetaan niin voi ku sitä rakastetaan joukkuetta, mutta sitten kun hävitään niin hävetään ja haukutaan ihan lyttyyn! Ei näin! Aito fani ei tee niin! Mä olen ainakin Venäläisen jääkiekon tosifani ja silti vaikka kuinka minua sattuikaan häviöt yms. niin silti olen aina joukkueen rinnalla,tuen heitä ja silti ne ovat minulle minun idoleitani! Niin hyvässä kuin pahassa aina mukana Red machine <3, se="" on="" 100="" varma="" juttu="" --3="" --="">

Nyt sitten odotellaan tosiaankin Sotsin olympialaisia <3! olisi="" todella="" makeeta="" sinne="" seuraamaan="" kyll="" kilpailuja="" huh="" --3="" --="">

Tässä jopa käynyt mielessä,että perkules pitäiskö mun pyytää seiskalta toimittajareportterin homma, eli että pääsen kuvaamaan sekä haastattelemaan Sotsiin urheilijoita,ihmisiä ja muutenkin päivittäistä menoa siellä :)! Kieli on hallussa,intoa riittää ja mielestäni huumorintajua :D! Noh, eihän sitä koskaan tiedä mitä elämässä tapahtuu ja pitää elää unelmaa sekä toteuttaa niitä parhaimman mukaan ;).

Nyt kummiskin yksi unelma on lähempänä kuin koskaan ja sitä olen vääntänyt jo kohta vuoden! Paketti kutakuinkin valmis,mutta vielä on matkaa ja duunia.

Toinenkin unelma tässä häämöttää myös kesäkuun alussa,eli kouluun pyrkiminen ja pääsykokeet. Eli vähän yli viikko niin sanotusti niin on taas Antti pojalla yski haaste ja koettelemus edessä. Huh ku jännittää kyllä..

Jospa nyt tänä vuonna onnistaisi. Tai ei,toi väärä ajattelutapa vaan tämä on oikea: Sen on pakko onnistua ja sillä sipuli!

Ai niin, luonani kävi sitten se kuvankaunis Olga josta olen puhunut, mutta se reissu loppujen lopuksi ei mennyt niin hyvin kuin piti :/!

Siihen on syynä Olgan ihan ääretön ylimielinen asenne Diivamaisuuksineen. Tästä olen kertonut täällä seiskaliven sivuillani. Täältä pääsete lukemaan lisää aiheesta,koska tänne en todellakaan jaksa enää samaa kirjoittaa kun yököttää edes muistella!

http://www.seiska.fi/Antti-Kurhinen/Diiva-Olgan-kanssa-Madame-Krogin-kes%25C3%25A4terassin-avajaisissa../1005338 

Eli semmoinen siis tapaus!

Se siitä ja ei enää muistella enempää..

Ja sitten totta tosiaan tässä olen suurimmaksi osaksi viihdyttänyt seiskan lukijoita livesivuilla omalla uudella harrastuksellani nimellä "Punkkibongaus" :D! 

http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/minun-uusi-harrastus-%253APunkkibongaus/1005362 

Ja tosiaankin niin kuin videolla sanon, jokaisella pitää olla joku rakas harrastus :)! Jotkut bongaa niitä junia,lintuja,postikortteja,merkkejä yms.,mut mäpäs kehitin uuden bongausharratsuksen nimeltä punkkibongaus ;) :D!

Hyvin on lähtenyt käyntiin ja muutaman punkin olenkin jo saanut nahalleni ja siitä sitten aina löytyy niitä vidoita seiskan sivuilta ;) :D!

Eli tosiaan seiskalivestä löytyy kaikki uuteen harrastukseeni liittyen ;)!

Lopuksi vielä haluan linkittää videon kun yllätin minun ex-vaimoni sen synttäreillä :)

Kello tosiaan tuli juuri 00.00 16.05.2013 ja silloin siis alkoi juuri Henna syndet virallisesti. Olin eka kuka hekilökohtaisesti yllätti Hennan tällä tavalla ja olin todella iloinen että Henna kaiken lisäksi tykkäsi lahjastani :)! Jee,ihanaa synttärii Hennalle vielä näin jälkikäteen ja voin sanoa että kengät istuu todella hyvin sulle :)!

http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/Yll%25C3%25A4tin-Hennan-sen-syntt%25C3%25A4reill%25C3%25A4-%253A%2529/1005200 

Näin sitten :).

Nyt olisi aika jättää teidät ja pyytää siirtymään seiskan sivuille,koska olenkin juuri lataamassa uutta videota taas sivuille ja se kertoo kyllä miten Tsaari Antti-Aurinkoinen saa vihdoin hallitsijan kruununsa ;) :D,eli ei muuta kuin hopi hopi sinne katsomaan ja mustakaa aina päivittäin käydä siellä vilkuilemassa uutta :)!

Nyt ei muuta kuin rauhallista sunnuntain jatkoa ja kesäistä viikona alkua huomiselle sekä koko viikolle <3! 

Palataan taas rakaat <3! 

Antti


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, jääkiekon mm kisat 2013, Russia world champion, Henna kalinainen, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, justin bieber, sota,

Justin Bieberin keikka ,Wappua,tansseja,ja tietysti Lätkää,lätkää mahan täydeltä ;) <3!

Keskiviikko 8.5.2013 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hip hei toverit taas!

Tässä sitä taas ollaan blogin kimpussa;)!

Aika juoksee nopeasti ja sitä taas pitää vähän päivitellä blogia..

Pari viikkoa hujahti vauhdilla ja perkuleen kivaa on ollut,huhhuh :).

Nyt tulee vähän hätäsesti sutasten tää blogi,mutta parempi näin kuin ei ollenkaan ;)!

Viimeksi muistan kun blogissa mainitsin sen,että vau ku ihanaa että Henna pääsee katsomaan Justin Bieberin keikkaa Hartwall areenalle, ja ei kulunut kuin pri tuntia blogin julkaisemisen jälkeen, kun Henna soittaa mulle ja sanoo että kaveri teki sille vähän niinku oharit ja se haluaisi minut mukaan kun oli kuullut että oisin halunnut nähdä Bieberin :)!

Olin ihan innoissani tästä ja kauaa miettimättä ilman muuta suostuin tommoiseen mahtavaan tarjoukseen :)!

Iso Kiitos vielä kerran Hennalle siitä :).

Keikka oli siis seiskan tarjoama ja tämän takia kaikki kuvat ja muut löytyvät Henna seiskaliven sivuilta. Käykäähän kattelemassa kuvia ja muutama video meidän rakkaudesta Justin Bieberiin ;)!

http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/Kirkumista/1003064 

Sieltä löytyy muitakin videoita ;)!

Hauskaa oli ja en ole ikinä kuullut noin kovaa kirkuntaa misssään huhhuh :D!

Yli 12000 pikkutyttöä huutaa naama punasena ranteet auki meiningillä, niin se pistää kyllä isonkin miehen ymmälleen ja täysin hämilleen :D!

Tunsin kyllä olevani jossain ihan omassa maailmassa,johon minä en kyllä kuulunut :D!

Seurasin katseilla ympärilleni, mutta en kyllä löytänyt yhtäkään miehen tai edes pojan naamaa ja samalla valuin vielä alemmaksi penkkkiini kiinni :D!

Sitten ryhdistäydyin ja sanoin itsennei,että what a fuck, mitä sil on väliä,antaa mennä vaan, nyt huudetaan ja yritetään kokea sama mitä kokee nämä pikkutytöt pikkuhousut märkänä ;) :D haha!

Siinä sitten ruvetiin kirkumaan Hennan kanssa täyttä kurkkua ja ilmestys oli kyllä jonkinlainen :D!

Koko aikaa kirkumista ei kyllä jaksanut erkkikään ja menimme sitten juomaan muutamat huurteiset ja siellä sitten tapasimme Stigin, joka paljastui kunnolliseksi Justin Bieber faniksi :D!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/travellingandpartyallovertheworld/1508307 

Paikalla myös oli muitakin julkkiksia ja sisääntulon yhteydessä Kiira Korpi tuli miehineen ja moikkasi meitä,sitten Junoa ja Amanda tuli siinä vastaan,jossa Juno kauhisteli ja sanoi mulle että haluu pois jo sieltä :D, sitten Sabina Särkkäkin oli kärppänä mukana siellä :). Eli paljon julkisuuden henkilöitä jotka fanittaa bieberiä ihan kympillä :D!

Konsertin jälkeen sitten kirkuminen muuttui itkuksi ja kaikki ne pikkutytöt rupesi pillittää kun heidän idolinsa lähti lavalta :D!

Tässä tilanteessa minulla Biebertukka päässä oli mahdollisuus heittää todella pahat vitsit, ja naurettiinkin Hennan kanssa sitä, että jos menisin vähäs sivumpaan,takkia vähän silmille ja Henna huutaisi"Heeeii tuolla Bieber menee" niin olisin puolikuollut mies aivan varmaan :DDD! Sieltä olisi tullut kaikki päälle ja mut ois revitty palasiksi :DDD! Onneksi ei kummiskaan toteutettu sitä pilaa, vaikka paljon mieli tekikin ;) :D!

Ja sitten kun Bieberi loppui niin nämä teinit sitten rupesivat huomaamaan meidät,hieman alempaa sorttia olevat "julkkikset" ja siitä sitten alkoi kuviin pyytely ja halailu :D!

Ratikkaa odottaessa sitten lauma teinityttöjä hyökkäsi meidän kimppuun ja siellä sitten halittiin sekä kuvailtiin urakalla :D haha!

No kaikin puolin keikasta jäi hyvä maku ja voin antaa Justinille esityksestä 8, mutta hieman syö tuo hänen suhtautuminen fanien odotuttamiseen ..Minun mielestä on aika törkeetä myöhästymällä odotuttaa pieniä pikkutyttöjä tunti ja 40 minuuttia :(! Onneksi me tultiin hieman myöhemmin, niin ei sitten tarvinnut ihan niin kauaa odottaa..

Nyt on sitten nähty tämä youtuben ihmelapsi Bieber ja voi olla rauhallisin mielin <3 :d="" p="">

Sitten seuraavaan aiheeseen,eli Wabbu..

No niin,siis vappu joo..tai se mitä siitä muistaa oikein :D!

Sen tiedän että enne sitä yksi kaveri tuli minun luo asumaan muutamaks päiväksi kun se riiteli tyttöystävänsä kanssa..Eli sen syndejä sitten vietettiin vapunaattona ja sehän lähti sitten ihan hanskasta :D! No niinhän se pitäääkin loppujen lopuksi lähteä kun kyseessä on vappu ;)!

Sen muistan että jollain ihmeen keinolla ängimme Tivoliin,eli siihen teiniparatiisiin ja siellä sitten onin filmi poikki siihen asti että muistan itteni Kampin mäkkärissä ja sieltä sitten jatkot ja jatkot,sekä vielä kerran jatkot :DDD!

Hauskaa oli kyllä,koska senkin muistan etä olin ollut yhdessä vaiheessa King Kong ja Sarvikuono omasta mielestäni,ja se viittaa siihen että humalatila oli juuri sitä luokkaa mitä tarviikin vappuna olevan ;) :DDD!

Se siitä vapusta ja samaan jonoon niin kuin edellisetkin vaput :D!

Sitten siinä kerettiin vapun jälkeen pyörähtää "Pakko tanssia" finaalissa,joka oli tosiaankin tosi mielenkiintoinen tapahtuma ja oltiin siellä taas Hennan kanssa :)!

Tosiaankin Hennan kanssa olemme todella hyvisä ystäviä nykyään ilman mitään takaajatuksia ja meillä on yhdessä frendeinä tosi hauskaa :))!

Ensi viikolla Hennalla on synttärit ja saas nähdä mitä tyttö meinaa suunnitella synttäreidensä kunniaksi :)!

No mutta ei juosta asioiden edelle;)!

Tärkeämpää onkin kertoa nyt on varmaan se, mitä vapun jälkeen alkoi ;)! No nehän on tietysti ne aina kauan odotetut Mm-jääkiekkokisat Helsinki-Tukholma :)!

Viime vuonna minun rakas äiti Venäjä vei kaikkia kuin pässejä narussa ja voitti ylivoimaisesti Mm-kultaa täällä Helsigissä :)) <3 3="" se="" oli="" ihan="" tajuttoman="" mahtavaa="" ja="" varsinkin="" kun="" juuri="" silloin="" olimme="" tehneet="" ven="" j="" lle="" kannustusbiisin="" cheddan="" kanssa="" joka="" todenn="" k="" isesti="" siivitti="" punakoneen="" ylivoimaiseen="" voittoon="" kaikista="" muista="" maista="" p="">

Tässä nyt vielä alla linkki siihen biisiin,koska se soi tänäkin vuonna yhtä kovaa ja se muuten siivittää tänäkin vuonna Venäjän ylivoimaiseen voittoon ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU 

Tämän tahdissa ollaan menty tähän asti ja kaikki pelit on voitettu tähän asti :)!

Eilen Venäjä vei USA:ta 5-3 ja Helsinki raikui venäläiskannattajien kannustuksista :)!

Itse olin katsomassa matsia President Hotellilla,jossa asuu myös Venäjän maajoukkuea ja monet muutkin lätkämaat kuten Saksa ja Usa yms.

On aivan huikeeta se ,että on sinne on tänä vuonna järjestetty" House of Russian national hockey team",jossa voi seurata Venäjän pelejä isolta screeniltä venäläisineen kommentaattoreineen :)! Ihan huippua kyllä ja eilen katsoessa matsia,siellä oli vierailemassa entinen mm-mestari Aleksandr Judin,joka oli kommentaattorina Venäjä-Usa pelissä :))!

Hän oli ihan loistava ja heitti aivan loistavaa läppää huhhuh :D :)! Me katsojat nauroimm itsemme ihan kippuraan kun hän kommentoi pelin kulkua..eli esim. hän vertasi Usan ja Venäjän päävalmentajia keskenään kun he tulivat kuvaan ja se oli näin" Katsokaaq nyt heit tota jenkkivalmentajaa,siellä se vaan jauhaa ku sonni purkkaa ja pelaa taskubiljardia,katsokaa..ja sitten katsokaa meidän valmentajaa,seisoo ryhdikkäästi,vaakuna näkyy ja kylämviileästi"sit seuraavaks..Siis katsokaa noita jenkkejä,siis eihän ne osaa olla agressiivisia ja pelata voimapeliä kuten Canada,vaan enintään mitä ne pystyy on tehdä pelottava ilme" :DDD ja sitten kymmeniä eri heittoja jotka ei hekä tässä kuullosta hauskalta mutta katsoessa matsia me repeilimme ihan täysin siellä huhhuh :D!

Tässä vielä kuva hänen kanssaan ottelun loputtua :)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/1515452

Ottelu loppui niin kuin piti ja Venäjä vei 5-3 ooppaaaa :))!

Nyt sitten odotellaan ihan mielettömästi perjantaista jännitysottelua Suomea vastaan ja sillloin meitsikin on fanituskunnossa ja sielloin laitetaan kaikki vetimet päälle,ja mennään eikä meinata ooppaa :))!

Tavoitteena on saada taas kuvia,videoita yms. informaatioita Venäjän maajoukkueesta hotellissa matsin jälkeen ;) <3! em="">

Ja tässä vielä lisätietoja paikasta Presidenttihotellissa.

http://russiaunites.ru/images/Flyer.jpg 

Tonne kaikki mukaan vaan kannustamaan perjantaina ;)!

Huomenna onkin sitten se suuri juhla Venäjällä,eli toisen maailmansodan vottopäivä ja haluankin onnitella kaikkia siitä voitosta kun Natsi-Saksa kukistui!!!

9may.jpg

Eli huomenna pelataan lätkää Ranskaa vastaan ja sehän on pakko silloin voittaa voitonpäivänä :)!

Tsemii jätkät huomiseen koitokseen!

Nyt vielä ennen blogin loppua haluaisin pyytää että tekisitte minulle yhden palveluksen ja myös itsellenne ;)!

Tässä se tulee!!

Huomio kaikki!!! Suomen kansan toivosta ja minunkin toivosta, pyydän että äänestätte minut avaruuteen vaikka ilman paluulippua ;) :D ♥ !!! Iso kiitos kaikille ♥!!!

Finnish people hope, and my hope, I ask that you vote me into space even without a return ticket;): D ♥! A big thank you to all who vote ♥!

Друзия мои :)!!!Поршу пожалуйста, По пожелнию Финского народа и моего пожелания, прошу чтобы вы проголосовали за меня в космос даже без обратного билета;): D ♥!Большое спасибо всем за поддержку ♥!

https://www2.axeapollo.com/fi_FI/362147/antti-kurhinen?image=0 

Eli tämmöistä oli tällä kertaa toverit ;)!

Nyt jätän teidän viettämään Helatorstain aattoa ja menen itse yhden tuttavan tytön ensimmäistä kertaa järjestettäviin Vip-bileisiin Iguanaan ja katsotaan mikä siellä on meininki ja tietysti ennen sitä isot tsempit Suomelle illan lätkämatsissa Usaa vastaan :)!

Ja ai niin, ilmoitusluonteinen asia meinasi unohtua :D

Voipi olla että tänne en niin usein mitään kirjoittele, nimittäin aloitan pitämään Seiska lehden liveosioo varmaan ensi viikolla.. 

Yritän aina informoida teitä kummiskin missä mennään ja blogata tännekkin sen jälkeen kun päivittäistä materiaalia on kertynyt seiskaliveen tarpeeksi,niin tänne kokoan sitten koko sen esim. viikon ajan tapahtumat seiskalivestä ja tekemisistäni ympräri ämpäri ;)! 

Eli palaillaan taas rakkaat,hoppaaaa <3! em="">

Rakkaudella <3! em="">

Antti

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, jääkiekon mm kisat 2013, Russia world champion, Henna kalinainen, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, justin bieber, sota

Talo 2 / Dom 2 tosi tv ohjelma puskee puskan takaa päälle taas ja Pohjois-Korea tuli elämääni!

Perjantai 26.4.2013 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hyvvöötä päivöötä toverit :)!  

Tässä sitä ollan teidän kanssa taas ja huokaisitte varmaan helpotukseta, että en jättänytkään teitä pidemmäksi aikaa ;)!

No en jätä enää niin pitkäksi aikaa ja tulen aina pitämään ajan tasalla kaikista minun kuumista tapahtumista ;)!

Tässä viime viikon aikana olen yrittänyt aika paljon käydä salilla, vaikka motivaatio ei ole ollut mistää parhaimmasta päästä.

Kaikki ne juhlimiset yms. on syönyt kyllä paljon taas elämästä.

Nyt onneksi kevät on tullut ja kesäkään ei ole hirveän kaukana :)!

Suunnitelmat ovat monenlaiset ja niin kuin edellisessä blogissani kerroin, että päällimmäisenä unelmana on se,että me lähetään hyvän porukan kanssa kiertämään autolla eurooppaa :)!

Samalla tossa kun juttelin tossa juuri väähän aikaa ex-vaimon kaa ja jotenkin tuli puheeksi matkat yms. niin aluksi heitettiin läpällä,että "perkule ois cool mennä Pohjois-Koreaan",mut sit samalla mulla syttyi hirvee kiinnostus mennä sinne ja rupesin etti netistä matkoja :D!

Löysinkin heti traveller Oy:n,joka tekee sinne kunnon pakettimatkoja kaikkineen nähtävyyksineen :)! Seuraava matka sinne olisi syyskuussa ja nyt tosissani jos voittaisin lotossa tai olisi niin paljon ylimäärästä rahaa,niin ostaisin viipymättä matkan sinne!

On se kyllä niin kiehtovaa nähdä viimeinen rankan kommunistisen diktatuurin livenä kun itsekkin kotoisin kaikkien aikojen pahuuden Imperiumista,eli Neuvostoliitosta ;)!

Toivottavasti siellä ei sitten tule mitään hölmöä tehtyä matkalla, nimittäin siellä aika hätäseen jää loppuelämäksi itkemään töppäilyjään :D!

Tämä siis ei vitsiä vaan olen ihan tosissani!!! Siis Pohjois-Koreaan menolla :D!

Tietysti jos haluatte minusta mahdollisesti eroon, etten palaa takaisin Suomeen, niin tämä olisi ainutlaatuinen mahdollisuus siihen ihmiset,eli kolhti kasaan matkaa varten, sitten seuraatte tapahtumia tarkkaan netistä mitä kikkailen siellä, nimittäin aivan varmasti meinaan kuvata siellä kielloista huolimatta,joka voi todennäköisesti johtaa minun pidätykseen ja elinkautiseen vankeuteen..Eli tässä teillä ainutlaatuine mahdollisuus päästä minusta lopullisesti eroon todella suurin prosenttiyksiköin ;) :D!

Näin siis teille vinkkinä ja ei muuta kuin kolehtia pystyyn "rakkaat" toverit ;)!

Näin siis me molemmat osapuolet unelmoimme samasta varmaan ensimmäisiä kertoja,eli että itse haluan Pohjois-Koreaan ja tekin haluatte samaa tosi paljon  ;) :D!!! Ihan huippua että ollaan päästy yhteisymmärrykseen vihdoin viimein ;)!

Jäämme siis odottamaan innolla tuota tapahtumaa jos se toteutuu joku päivä, mutta nyt muihin mielenkiintoisiin aiheisiin!

Käytiin tosiaankin siis ex-vaimoni Hennan kanssa leffassa eilen kattomassa Iron mania ja oli hauskaa taas vähä heittä hulluhkoo läppää :D! Ollaan tosiaankin ihan frendejä vaan ja on ilo huomata että me tullaan paremmin juttuun yms. kun ollaan vaan ystäviä :))!

On ihana meillä on oikeesti huumorin hauskaa :)!

Tässä nyt sitten Henna päätti yllättää minut leffan jälkeen ja tämmöistä shaissee sitten sieltä tulikin :D!

http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/iron-man-3/1002848 

On se vaan hauskaa heittää sarkastista läppää ja mun mielestä itseironia on parasta huumoria mitä voi vaan olla :))!

Itse elokuva jäi vähän epäselväksi kun taas vaihteeks oltiin niin myöhässä, että jouduin jättää auton diplomaatipaikalle kiireissäni,sitten yli 20 min myöhässä leffaan jess jess..No alku meninkin ohi ja siinä sitten vihoissani popsin Hennan ylimaustettuja poppreita,joista mulla meni maha ihan sekasi ja sitä istuttiin jalat ristissä ettei luraha housuun sitä lämmintä tavaraa :D!

Hirveetä säätöä leffassa oli ja juuri maailman kauniimmaksi naiseksikin valittu Gwyneth Paltrow ei säväyttänyt mitenkään sen suuremmin,paitsi sen tiukkaan trimmattu kroppa tuossa iässä,huh..

Hirveetä räiskintää taas ja superhyper fantasiaa koko loppuosa,joka ei ole ihan mun mieleen,mut aika hyvät efektit kyllä.

Eli eipä mitään sen kummepaa oikeastaan..leffa kuin leffa,mut ei mitään säväyttävää joka jäisi mieleen loppuelämäksi.

Henna sitten kertoikin että hän on menossa tänään Justin Bieberin keikalle ja jollain tavalla olen kateellinen hänelle, koska oisin halunnut kyllä nähä sen pienen ylilahjakkaan narkkarin livenä itsekkin :D!

Onhan se todella uskomaton saavutus päästä noin korkealle tavallisesta pummiperheestä melkein niin sanotusti!

En voi muuta toivottaa Hennalle kuin erittäin hyvää konserttia ja että ottaa hyvää videomateriaalia seiskaliveen siitä pössyttelvästä hippihihhulista :D!

Ja sitäpaisti kaikki on niin yliregoitua hänen marihuanapössytelyn suhteen,phyh..tää on vaan tää julkisuus joka tuo sinulle ne muut esimerkkivelvollisuuspakon muun maailman edessä!

No joo..Itse jään sinne aidan toiselle puolelle kyltit kädessä kirkumaan "Bilberin" nimeä, niin kuin aikoinaan huusin Dima Bilanin nimeä keskustan Stockmannilla eurivissä hänen euroviisuvoittonsa jälkeen ja työnsi kaikki teinit hevettiin tieltäni, jotta hän näkisi minut heiluttelevan Venäjän lippua uljaana :D!

Ei muuta kuin hauskaa Bieberiltaa vaan kaikille ;)!

Sitten olisi vielä nämä kuuluisat ja niin nähdyt pornomessut kaapelille..hyh..en kyl jaksa enää sinne mennä ja alan olee jo tussuntäytteisin elämäni aikana nöhnyt niin eri värisiä ja muotoisia ympäri ämpäri,että eipä mikään siellä mua yllätä enää.. :D!

Toten jätän varmaan väliin tällä kertaa koko hömpötyksen..

Kaverille piti olla syndet,mutta hän sitten siirsi niitä Vapulle,eli tää viikonloppu on aika auki ja mennään tuulen mukana miettimättä sen enempää, sitäpaitsi Vappukin on ihan ovella,jotena mitä sitä turhaan kroppaa kärvistää alkomahoolin vaikutksen alaisena nyt viikonloppuna!

Vappuna sitten juhlitaan kaverin syndejä ja kaiken kaikkiaan Vappuhulinoita :)!

Vapun jälkeen sitten alkaa kaikkien aikojen taisto, elikkäs lätkän MM-kisat, jotka äiti Venäjä vie ku kusivanaa seinää pitkin ;) :D!!

Muistanette varmaan vielä viime vuodelta tämän maailmalla kuohuttaneen supersuositun kappaleen, joka vei Äiti-venäjän ylivoimaisesti Mm-kultaan :))!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU 

Tätä on vaikea unohtaa ja tätä venäjän joukkueesta on hehkutettu huh ;)!

Venäjän Jätkät halus tällä biisillä mennä tänäkin vuonna, jotenka jääköön se viralliseksi kisbiisiksi myös tänä vuonna ;)!

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012051815590496_vi.shtml

Näillä siis mennää kisoihin eikä meinata,ugh ;)!

Tästä alkaa armoton taistelu mestaruudesta!!

Ja nyt alkaa tulla tämän armottoman bloginkin lopun aika tällä kertaa ja tässä pitää mennä treenailee vähän ja sitten odotellaankin kaveria kotiin, nimittäin se asuu nyt meillä ainakin muutaman päivän kun sille suli riitaa tyttöystävänsä kanssa ja se dumpatiin pihalle,nice :D!

Muutenkin huomaan että kaikki eroilee koko ajan ja palailee yhteen taas huh! Mihin tää maailma on menossa!? Ei mitään tolkkua enää parisuhteissa!! Onneksi mä olen tämmöinen ihana vanhoollinen perus-Prinssi,joka hoitaa hommat kotio oikealla tavalla ;) :D!

Ai niin, nyt kun kerran prinsseydestä ruvettiin puhumaan, niin tämä uljas prinssi siis oli aikoinaan Venäjän ja koko maailman pisimmiten kestäneessä tosi tv ohjelmassa ja nyt tämä ohjelma tulee ulos Viron tv:eestä :D!

Ihmettelin aluksi siis, että miksi olen ruvennut saamaan viestejä Eestin puolelta lukuisilta ihmisiltä, mutta syynä onkin se, että eilen alkoi Eestin Canal 3+ tv kanavalta Dom 2 eli Talo 2 Venäläinen tosi tv ohjelma jossa olin vuonna 2011 pari kuukautta :D! Syynä että monet kanavat tilaavat sen viiveellä baltian maissa! Eli nyt ihmiset Eestissä saa nauttia minun ohjelmassa mukana olosta seuraavat kaksi kuukautta ;) :D! 

Дорогие друзия! Вчера начелся на канале 3 + в Естонии, Российский реалити шоу Дом 2 с моим участием :)! 

http://www.3plus.ee/content/view/1030/834/ 

Näin siis kannattaa katsoa ehdottomasti jos asut Virossa ;)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1398827/antti-kurhinen-saavutti-huippusuosion-venajalla-tuhansia-yhteydenottoja

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011092714465890_vi.shtml

Näillä mennään toverit ja nyt olisi aika varmaan toivotella pikkuhiljaa hyvät viikonloput ja erittäin raikkaan railakkaat vaput kaikille tasapuolisesti :)!

Tsaari häipyy levolle nyt..

Palaillaan taas :)

Antti


1 kommentti . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, jääkiekon mm kisat 2013, Russia world champion, Henna kalinainen, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika,

Tsaarin paluu..

Keskiviikko 17.4.2013 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Moikka pitkästä aikaa kaikille! 

Todella pitkästä aikaa tässä runoilen teille rakkaat :)!

Todella moni on kysellyt minulta,että miksi et enää kirjoita blogia.

No yksinkertainen vastaus on se,että ei vaan ole maistunut yhtään kirjoittaminen ja on ollut paljon tietynlaisia  motivaatio-ongelmia.

Elämä on tosiaankin välillä todella epäreilua ja todella pahoja ihmisiä on olemassa. Näin voisi sanoa että kävi minun kanssani.

Sain kokea mitä pahempia kokemuksia ja ne ovat paljon vaikuttaneet minun mielialaan ja samalla myös blogin kirjoittamishaluun. Nyt on kummiskin aikaa kulunut ja pikkuhiljaa fiilikset palanneet jotenkuten.

Paljon kaikenlaista täsä tämän kolmen kuukauden aikana on tapahtunut ja elämä taas muuttunut.

Ja kun todella monet ihmiset on myös kyselleet, että enkö ole enää töissä, myymässä Selättimiä, niin vastaan nyt vihdoin viimein että EN OLE ja asiaa tutkii Uuudenmaan työsuojeluviranomaiset, jonne olen ilmoituksen tehnyt. Enempää en halua puhua aiheesta ,ennen kuin työsuojeluviranomaiset ovat tehneet työnsä loppuun. Henkisesti rankkaa kaikki tämä kyllä on..

Eli todella rankkaa aikaa tässä ollaan eletty ja henkisesti ollaan oltu aika loppu..

No, tiedän että oikeus voittaa kummiskin ja elämä muuttuu taas iloiseksi.

Hyviä asioita tässä kolmen kuukauden aikana on ainakin ollut se,että toteutin minun monen vuoden lupauksen ja vein äitini helmikuun lopussa etelään,Kanarian saarille.

Saarista valitsin lämpimämmän,eli Gran Canarian, mutta loput olikin yllätystä,eli äkkilähtö.

Äitini siis on ollut viimeksi etelässä vuonna -87, Neuvostoliiton aikaan kun oltiin yhdessä Ukrainassa,Krimissä lomalla. Eli hänelle tämä kaikki oli todella uutta ja mielenkiintoista. Gran Canarialle päästyämme, meille arvottiin aluksi bungalow suoraan Puerto Ricon keskustasta,jossa kerkesimme olla vaivaiset puolitoista päivää kun meille soitettiin jo seuraavana päivänä ja ilmoitettiin, että meidän siirretään Tauritoon,eli vielä vähän etelämpään ja lännempään. Siellä odottikin todella hyvä hotelli,eli 4 tähteä ja pikku lomakylä jossa upeat maisemat. Kaikin puolin siellä kaikki oli ihan kuin paratiisissa,mutta ainoastaan iltaelämä kokonaan puuttui ja klo 10 illalla suunilleen kaikki oli jo nukkumassa. Tämä sai minun kyllä todella paljon tylsistymään,mutta en valittanut, koska matka tehtiin äidin takia.

Loman ostin kahdeksi viikoksi meille, joka mielestäni on liikaa Kanarian saarille,mutta äidin takia ajattelin että ollaan nyt sitten pidempään. Äkkilähdössä on kaikki mahdollista ja esim. muutto kesken kaiken toiseen  hotelliin ja lomakohteeseen on hyvin mahdollista, mutta en uskonut että se on mahodollista jopa 3 kertaa loman aikana! Näin kävi meille tosiaan ja meidät komennettiin sitten vielä Tauritosta loppuajaksi Playa de Inglesiin homojen sekaan,huh. Äitini oli ihan järkyttynyt nähtyään siellä homoja niin paljon ja manasi,että Hitler on tehnyt ihan väärää duunia :D! 

Hän on vanhoollinen ja Venäjällä muutenkaan homot ei noin vaan kävele käsi kädessä ja limaile rannalla kuin tuolla Espanjassa, Kanarian saarilla!

Tosiaankin se oli äidilleni suurin ihme ja järkytys nähdä vähemmistön edustajia noin paljon ja noin avoimesti kuhertelemassa. Hän sanoi että tämä on maailmanloppu ja ihmiskunnalle on tulossa loppu kun kaikki perinteet on kääntyneet päälaelleen.

Jollain tavalla hän oikeassa, jollain tavalla ei. Mielestäni tosiaankin perinteet ja uskomukset on kääntyneet päälaelleen, mutta tuskinpa se ihan maailmanloppua lähiaikoina ihmiskunnalle tuo. 

Ymmärrän äitini näkemykset ja ajattelutavan, koska hän on elänyt suurimman osan elämästään Neuvostoliitossa ja pienessä provinssissa,jossa ei teidetty mitään homoista tai pervoista. Minun mummoni, eli äitini äiti on vielä vanhoollisempi ja kuvittelee että sen vain joku vitsaus. Hän luulee että se on jotain valhetta jota nykyajan hallitus yms. pumppaa ihmisin aivoihin tv:een välityksellä.

Hän on tottunut uskomaan vain Jumalaan,Staliniin ja kommunnismiin, ja sama on jäänytkin edelleen. Vanhoja ihmisiä, jotka on kasvanut  Neuvostoliitossa ja saanut todella kovan neuvostokoulutuksen, on todella vaikea enää saada ymmärtämään nykyajan kapitalismin merkityksen.

Eli järkytyksiltä ei matkan aikana vältytty. Muuten äiti oli todella innoissaan kuin pikkulapsi kun näki palmuja,valtameren ja ne maisemat mitä upea Gran Canaria tarjosi. Tosiaankin muutamia meidän matkakuvia voi tarkastella täältä alta.

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/kanarianislandswithmymother3/ 

Varsinkin minun äitini kun on koulutukseltaan biologi, niin kaikki elävä ja kasvillisuus on hänen mieleensä. Kaikki pienetkin torakat,kusiaiset ja ties mitkä kaktukset veivät suurimman huomion. Nauroinkin aina kun toiset ihailee jotain rakennusta tai muuta, niin äiti ihailee siinä hyppivää torakkaa kivellä :D!

No, kaikilla on omat mieltymyksensä ja mauista ei voi kiistellä.

Näin siis meidän loma kului auringosta nauttien,uimisesta ja shoppailusta. Tietenkin sitten kävimme pienellä kiertuueellakin, jonka piti olla Las Palmas  8 e ja lounas sisältyy hintaan. No kyllähän se niin olikin,mutta siihen sisältyi sitten patjakuuntelutunti,joka vei suuimman ajan koko reissusta, huhhuh!

Meidät vietiin johonkin isoon varastohuoneeseen, jossa sitten joku mummeli rupesi kertomaan 2-3 tunnin sessioita jostain saksalaisista nukkumapatjoista ja tyynyistä! Hirveetä soopaa ja hirveet hinnat, mutta silti jotkut vanhat mummot ja papat uskoivat siihen ja tilailivat niitä Suomeen Sakasta hirveällä ylihinnalla! Uskomatonta, mutta näin se vaan menee nykypäivänä, että kaikkea mahdollista tyrkytetään keinoja kaihtamatta! Me sitten äidin kanssa istuttiin ja naurettiin siinä kippurassa,sekä vedettiin koko rahan edestä viiniä mitä ne pässit tarjosi :D!

Oltiin tosi pettyneitä matkaan, koska sen piti nimenomaan Las Palmasia näyttää, mutta se olikin sitten loppujen lopuksi patjanähtavyysmatka :D!

No, kokemus sekin sitten oli..

Hienoimpia kokemuksia meidän molempien osalta oli kyllä Palmitos Parkissa käynti ja varsinkin delfiinien esitys. Siis aivan uskomattoman upea show ja olimme aivan äimistyneitä miten pystyykään joku olento tekemään noin taitavasti asioita mitä ihminen käskee. Aivan huikeeta!

Pahimpia asioita matkalta oikeastaan vain voin sanoa, että siellä satoi vettä ja myrskysi muutaman päivän. Juuri kun pieni sade alkoi, olimme Puerto Ricon bussiasemalla odottamassa bussiamme Tauritoon. Siinä oli paikallinen mies, joka ihmetteli sadetta ja sanoi että täällä sataa harvoin ja viimeksi satoi lokakuussa ihan vähäsen. Noh, tämä ei jäänyt tähän vaan seuraavat muutama päivä siellä satoi kaatamalla ja oikein myrskysi, koska palmutkin meinasivat repeytyä maasta huhhuh!

Äiti manaskin, että aina kun se menee jonnekkin niin alkaa tapahtua semmoisia, mitä ei yleensä tapahdu :D!

Riidoiltakaan ei vältytty, koska ollaan me aikamoisia persoonia molemmat ja kun on melkein kuukauden kuin paita ja peppu,niin alkaa hermot kiristyä välillä..

Muuten kaiken kaikkeaan oli mahtava reissu ja äiti oli todella tyytyväinen että näki vähän maailmaa ja sai aurinkoa, sekä minäkin erittäin tyytyväinen että äiti oli tyytyväinen :)!

Palattuamme Suomeen, mulla lähti bileputki päälle, koska suoraan Kanarialta menin Serenan Wondereihin ja sit Turun Caribian bileet yms. Yhtäkkiä vaan halusin yhtäkkiä bailata vähäsen vähän enemmänkin ja se oli menoa :D!

Kävin sitten heittämässä äidin takaisin Petroskoihin ja Pietarin kautta siskoani kävin moikkaamassa.

On ollut ihan hauskaa tässä tää viimeinen kuukausi huonoista asioista huolimatta, mutta silti nyt on taas aika ottaa järki päähän ja  tehdä hyödyllistä. 

Siskon kanssa ollaan suunniteltu mielenkiintoista juttua. Hän asuu nykyään siis Pietarissa ja siirtynyt passi ja viisumikeskuksesta töihin matkatoimistoon. Nyt meillä on sitten mielenkiintoinen suunnitelma,jota yritämme toteuttaa.

Tietenkin rodeohärkäkeikkaa heitetään mahdollisuuksien mukaan pitkin Suomea ja huomennakin ollaan Tampereen Ikeassa pyörittämässä härkää,sumopukupainia ja pidetään kilpailut. Tervetuloa siis sinne!

Kesäksi on suunnittelilla paljon kaikenlaista tapahtumaa ja se kauan haluttu euroopan kiertuekkin näillä näkymin olisi ajankohtainen Ibizan kera :)! Ai että mä odotan sitä reissua yli kaiken!!!

Eli autolla olisi tarkoitus ajaa euroopan läpi Barcelonaan ja sieltä sitten lentokoneella tai veneellä Ibizalle! Rankkaa tulee olemaan,mutta näkeepähän vähän euroopan menoa ja muita kaupunkeja!

Sitten vielä tässä piti ilmoitella, että yllätyin hieman yhdestä soitosta, joka tuli noin viikko sitten. Tämmöistä siis sain viime viikon maanantaina.

Jaahas..Helsingin syyttäjä soitti ja kertoi että herra Jussi Parviainen haluu sovitella asiaa pari vuotta sitten tapahtuneiden julkisten kunnianloukkauksien suhteen,joista lauloi koko Suomen media..Kuulemma on valmis antamaan julkisen anteeksipyynnön koko Suomen edessä ja myöntämällä kirjoitelleen loukkaavasti minusta ja muista vain sen takia että oli liian mustasukkainen ex-vaimostaan. Vau, Jussi Parviainen on tullut järkiinsä vihdoin! Noh, vaikka hän tekikin paljon pahaa kirjoituksillaan ja oikein olisi että veisin asian oikeuteen,mutta jos ihminen noin nöyrästi pyytää anteeksi niin ehkä parempi antaa anteeksi..! Kaikki me tehdään välillä todella vääriä tekoja rakkauden takia ja teemme ymmärtämättä sekä haluamatta ymmärtää sen seurauksia! Itsekkin tehnyt sen takia todella tyhmiä tekoja rakkauden takia, jotenka ymmärrän jollain tavalla Jussia.. No nyt jäämme odottamaan sitten tätä anteeksipyyntöä..

Eli tosiaankin syyttäjä lupasi soitella aiheesta,mutta eipä ole vielä kuulunut mitään..

No nyt alkaa taas minun meilestäni blogikiintiö olemaan täynnä ainakin minun osalta ja nykyään sitten kirjoitankin ainoastaan silloin kun on hyvä fiilis ja halu kirjoittaa, eikä sitllei että kirjoitan väkisin semmoista soopaa mitä ei itse edes kehtaa lukea jälkeenpäin ;) :D!

Ei muuta kuin hyvää huhtikuun jatkoa kaikille ja me palaamme taas kun on sen aika :)!

Rakkaudella

Antti


7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, jääkiekon mm kisat 2013, Russia world champion, härkäkeikka, ibiza, superstar, superjulkkis, supersankari, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika,

Pomohommia,eikä pornohommia ;)!

Sunnuntai 18.11.2012 klo 15:09 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen (Markkinointi-ja PR-päällikkö)

Salve nobis ad omnes carus!

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Nyt on kyllä teille niin sensaatiomaista uutista tiedossa,ettei mitään rajaa :)!

Halleluja ja hellät tunteet rakkaat :)!Tästä siis alkaa minun ura markkinointi-ja pr-päällokkönä Wellmen Oy:ssä :)! Voitte onnitella minua siitä jotka oikeesti sitä tarkoitatte :)!Tästä se ura lähee urkenee ehkä jopa pääministeriksi asti ;

selatin_antti_kayntikortti.jpg

) :D! Теперь я начальник :)!! Офицално мои титул будет "Руководитель отдела продаж и рекламы" :) Можете посдравить меня те кто по правде етого мнения :)! Следущий мой етап будет уже Премиер-министр Финляндии как минимум ;)!!
Eli ollaan siis pomoja ja olen tässä yrittänyt omaksua sen pikkuhiljaa ;)
:D!
Ja moni on laittanut mulle kommenttiaettä aluksi kun luki uutista niin näytti ihan kuin siinä olisi ollut,että "pornohommia" :D haha..!
Jos ei nyt kummiskaan ihan niihin hommiin mennä,ainakaan vielä ;) :D!
Tässä on teille ihan suoraa tykitystä siitä ;)!
Kaikkein koomisinta on se,että kun tuo uutinen julkaistiin,niin minulle on satanut yhteydenottopyyntöjä facebookin,sähköpostin ja jopa tekstiviestitse siitä, että ihmiset haluaisivat olla mun siihteerejä ja kaiken kukkuraksi kun muutamalta huvikseni kysyin että mihin he ovat valmiita sihteerin töissä,niin vastaus oli "Ihan mihin vaan" :D! Tämä on kyllä todella äimistyttävää,mutta pisti kyllä hymyä huuleen :D!
Näin siis urani pomona alkoi heti ihanissa merkeissä ;)!
Virallisestihan minun vakituinen virkani alkaa 3.12, mutta olen nyt työskennellyt firman puolesta alustavasti ihan ilmaiseksi.
Haluan että meidän yritys menestyy kaikilla tavoin Suomen markkinoilla ja tavoite on valloittaa Venäjä ja muut itämaat pikkuhiljaa ajan myötä :). Sitä varten minä olenkin yrityksessä ;)!
Tulen nostamaan Wellmen Oy:n Suomen eliittiin ja Selätin tulee olemaan jokaisessa kodissa ;)! Selätin on aidosti niin mahtava laite jolla saa peruskunnon kuntoon,että on aivan absurdia olla hankkimatta sitä!
Itsekkin tee sillä joka päivä sen 10 min ainakin ja olen huomannut miten paljon se vaikuttaa yleiseen hyvinvointiini!!!
Suosittelen siis lämpimästi sitä kaikille ja kaikenikäisille! Hanki Selätin ja selkäsi kiittää :)!
Käy siis tsekkaamassa www.selatin.fi ja hanki oma selätin nettikaupasta suoraan kotiin toimitettuna :)! Uskomatonta,mutta totta :)!
No mutta nyt siirrytään selättimestä muihin kuulumisiin..
Viime viikonlopun siis vietin Pietarissa,tai siis ennemminkin sanottua Venäjällä ja Virossa.
Aluksi minun piti vaan mennä ainoastaan Pietariin,mutta kävikin niin, että kun olin menossa siskon luo Pietariin yöksi niin hän itse oli lähdössä äidin luo Petrokoihin. Me sovimme että hän jättä minulle avaimet joilla pääsen itse sisälle Pietarin kämppään. Sitten rajan yli päästyäni soitan hänelle ja hän kertoo minulle,että avaimet on vahtimestarilla,mutta vahtimestari ei anna niitä 10 jälkeen illlalla..Apuva,ja minä olin vasta rajan yli päässyt kun kello oli jo noin 10 Venäjällä ja Pietariin matkaa vielä 2 tuntia. Eli saisin avaimen vasta aamulla klo 8 aikaan aikaisintaan..
Siinä vaiheessa soitin kaverit läpi ja kukaan ei vastannut..Minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ajaa mummini luo Viron rajalle,eli Ivangorodiin. Loppujen lopuksi se oli ihan hyvä vaihtoehto ja sai taas nähdä rakkaimman mummoni ja vaarini <3! Samalla kävin Viron puolella Narvassa tukanleikkuussa,joka meni niin päin vittulanhonkia,ettei mitään rajaa :D!
Menin ekaan mahdolliseen partukampaamoon siinä rajan jälkeen ja kysyin onko aikaa..ne sanoi että on ja leikkaa ihan just..no mä menin istuu siihen ja se ämmä kädet täristen,krapulan jälkeen todennäköisesti,rupesi mun hiuksia pilaamaan!! Huomasin miten hänen kädet tärisee ja kun saksilla hipsi mun sivuja niin aina jäi kiinni sakset ja mua sattui! Olin ihan kauhuissani,että mitä tästä tulee oikein..!?
Sitten kun piti leikata päältä ja tehdä miten pyysin,niin se ei tajunnut..yritin näyttää kuvia puhelimesta,että minkälainen tukka mul on ollut,mut eihän se tajunnut!! Loppujen lopuksi se meni riitelyksi ja hän sanoi ettei pysty leikkaa minua loppuun!! Lähdin sieltä ovet paukkuen ja tukka puoliksi pilalla!! Raivosin niin perkuleesti,että mistä näitä tommoisia niin epäpäteviä parturikampaajia oikein tulee huhhuh!!
Loppujen lopuksi minulle ei jäänyt vaihtoehtoa kuin mennä uuteen partikampaamoon ja pyytää että voisitteko korjata ton rumiluksen pois mun päästä..! Oli siinä heillä naurussa pitelemistä kylläkin :D!
No onneksi siellä sitten oli ammattilaishenkilökunta,joka osasi hoitaa miun tukan kuntoon ja sitten mentiin eikä meinattu :)!
Illempana palattiin taas sitten Pietariin ja siellä odottikin minun fanini :)! Kauan odotettu kohtaaminen ei mennyt ihan putkeen vaan se meni näin :D!
"Tytön kanssa joka ensi treffeille tuli ugisaappaissa colledgehupparissa :DDD Olen ihan shokissa,mutta kokemus tämäkin :DDD С девушкой которая пришла на первое свидания в валенках и в свитаре :Д!! Я в шоке просто :ддд,но ладно,ето тоже новые впечатления:ДДД!"
Eli tämä 20 vuotias neitsyttyttö tuli kaiken lisäksi ilman meikkejä..:D!
Olin niin järkyttynyt,että meinasin itkee,mutten itkenyt vaan kokosin itteni ja ajattelin,että onhan tämäkin kokemus sinänsä :D!
Teki kyllä mieli juosta lujaa karkuun,mutta sitä en tehnyt..
Näin siis kestin kuin mies sen illan..:D!
Kaiken kukkuraksi neiti oli vielä tymääkin tyhmempi blondi joka ei tiennyt onko Helsinki maa vai kaupunki,ei tiennyt onko Petroskoi joka on saman perustajan kuin Pietari,eli Pietari suuren rakentama,niin kuuluuko mille maalle :DDD! Heitin vitsillä, mutta vakavissani testasin häntä että Petroskoi on Japanissa ja vastaus oli,että "Aijaa" :D! Siis ihan uskomatonta huhhuh!! Tämä taas todistaa,että kun juttelet netissä ja katsot kuvia niin voi pahasti pettää alku :D!
No loppuilta sitten meni niin,että minäkin sitten vapauduin ja sanoin sille,että kun kerran se ei viittinyt panostaa ensi treffeihin,niin minäkin annan palaa niin kuin oisit mun vanha buddy ;) :D! Ei kestänyt ku puol tuntii niin tyttö oli niin shokissa,että nauroin ihan kippurassa :D haha..
Laitoin mun koko Suomalaisen pieru-ja kakkahuumorin peliin ja se oli siinä ;) :D! Venäjällä kun sitä ei oikein ymmärretä,mutta mä ajattelin antaa tytölle vähän takasin ;)!
Loppu olikin aivan uskomatonta menoa,josta en sen enempää tänne kirjoita ;) :D!
Semmoinen oli siis mun Pietarin reissu :)! Erikoinen ja tapahtumia täynnä :D!
Sitten yksi toinen juttu,josta kyllä nauroin aika kipeeks itteni kun luin :DDD!
Tauskihan täytti tossa muutama päivä sitten 50 vuotta ja minulle linkitettiin facebookissa seinälle tämmöinen Ilta-sanomien juttu,jonka luettua nauroin kyl aika kipeeks itteni :DDD!
No en tiedä miten tuon ottaisi edes :D! Ottaisko kunniana vai miten :D?
No mutta ihan hauska juttuhan toi oli loppujen lopuksi ja loppujen lopuksi onhan siinä ihan vähäsen samannäköisyyttä Tauskin kaa :D!
Asiasta kukkaruukkuun taas..
Nyt pitäisi jotain vielä Bb:eestäkin teille vääntää vai?
Mitäpä siitä enää oikeastaan?
Alle kaksi viikkoa jäljellä ja sitten se on ohi..vihdoin :D!
Enää ei montaa asukasta ole talossa ja paikka hiljenee pikkuhiljaa koko ajan..kaikkein pahin on aina nämä pari viimeistä viikkoa,kun ei ole montaa asukasta ja ideat on käyty loppuun tuotannon puolelta..
No onneksi ei kummiskaan ihan, koska nimittäin Selätin on mukana viimeiset pari viikkoa talossa piristämässä asukkaiden arkea ja kuntoa,sekä samalla viihdyttämässä katsojia :)!
Lisätietoja tapahtumista löydät alla olevan linkin alta..

Eli semmoista siis toverit.
Kannattaa siis seurata Big Brotheria tiukasti nämä viimeiset 2 viikkoa silmät tarkkana ;)!!!
Ja tietysti kysymys:Kuka voittaa ? No minun puolelta se on aika selvää,koska jo aiemmin olin sanonut kun Irina lähti,että Jouko voittaa ja mun mielipide pysyy!
Tietysti on siellä muitakin potentiaalisia voittajia ja Markuskin on aika hyvä jätkä,mutta siitä puuttuu se joku juttu..Se on leppoisa kaveri ja kiltti,mutta ei ole omaa vahvaa luonnetta niin kuin Joukolla on.
Tämän takia Jouko on mun suosikki. Talon muut naiset ei jotenkin sytytä mua. Olisi edes joku kaunotar siellä,niin voisi miettiä :D, mutta kun ei niin ei..
Nyt tämä viikonloppu on mennyt todella hauskasti ja täysin selvinpäin :)!
Perjantaina kävin Umekin keikalla selvinpäin ja meno olis siellä hurjaa kyllä,huhhuh :D!
Selvisin kunnialla kummiskin siitä ja oli hauska nähdä vanhoja velmuja :).
Eilen launtaina sitten kävin suihkurusketuskessa pitkästä aikaa ja tulos on jotenkin aika persiistä.
En tiedä sitte onko tää suihkurusketus hirveen hyvä ku ei nyt hirveesti eroa näy :/!Tai sit se mimmi ei vaan ruiskuttanut tarpeeks säästösyistä ainetta päälleni :D!

Mä muistan kun aikoinaan pari vuotta sitten kun kävin,niin se oli paaljon tummempi,mutta se saattaa johtua siitä että ruiskuttaja oli mun kaveri joka pisti haisemaan kunnolla :D ja Antti poika näytti Panda karhulta :DDD!

No ei voi mittää,mutta on mun mielestä on kohtuutonta ottaa 31 euroa siitä,että melkein mitään eroa ei tapahdu..:/! Ääh,ei jaksa valittaamut ainakaan toista kertaa en mee sinne..

Eilen sitten menin vielä Namuun käymään selvinpäin kun mietin pitkään meenkö vai enkö mee..

Kyllä se kannatti ja oli todella mahtavaa nähdä taas liuta kavereita ja tuttuja taas :)!

Samalla sain tutustua todella mukavaan tyddeliin ja tarjosin sitten hänelle kyydin kotiin,kun itse olin autolla ja selvinpäin.

Eli ilta meni enemmän kuin hyvin, mutta tänään olo kun heräsin oli kuin hirveessä darrassa :D!
En oo juonut koko viikonloppuna,mutta tuntuisi kuin itselläni olisi hemo krapula..väsyttää,päätä jomottaa ja heikko happi..ehkäpä mun sisäinen biloginen kelloni on vanhasta tottumuksesta säätänyt kroppaani normaalisti tähän aikaan viikosta hemo krapulan automaattisesti,hyh :XD?!

No mutta joo,eli tälläistä olisi sitten tällä kertaa ollut teille kerrottavana rakkaat :)!

Nyt sitten odotellaan illan suoraa Bb Talk showta ja jännitetän kuka tippuu ja kuka jää..!

Ja huomio!

Ja nyt vielä pitkästä aikaa olen tehnyt Venäläisille faneilleni heidän lukuisten toivomuksien ja pyyntöjen jälkeen lyhyehkön videoblogin youtubeen.
Olen tosi pahoillani että olen teidät rakkaat Venäläiset lukijani unohtanut tyystin moneksi kuukaudeksi,mutta lupaan tästä lähtien aina vähän väliä tehdä teille videoblogia :)!
Nyt siis ei toivotan kaikille todella leppoisaa sunnuntaita ja oikein mukavaa viikonalkua:)!
Me palaamme taas viikon päästä ;)!
Rakkaudella<3
Cum amore<3
С любовью<3

Antti

5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Pornohommia, Bb-Jouko, Bb-markus, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, Bb-katarina, busness with Russia, love

Big Brother 2012 & kuulumisia :)

Torstai 30.8.2012 klo 19:52 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hei vaan tosi tv:een rakastajat!

Nyt se on semmoinen juttu,että se saamarin Big Brother on taas alkanut,eikä sille voi yhtikäs mittää..paitsi täältä ;)!

Ennen tätä rusinaohjelmaa kerron jotain tärkeämpää teille ;)!

Kaikkein tärkeintä on, että minä the Tsaari the suuri olen lokakuussa "Hullu juttu" ohjelmassa mukana :)!

Eilen tuli tämmöinen sähköposti siis minulle tarinatalolta :)!

"
Hei!

Olit mukana haastateltavana YLE TV2:en Hullu juttu -asiaohjelmassa. Kuvaukset olivat viime syksynä.

Jakso, jossa itse olet, tulee ulos to 11.10. klo 20.00. Kyseessä on syksyn kauden ensimmäinen jakso.

Uusinnat perjantaina klo 13.55 ja sunnuntaina klo 16.15.

 

Kiitos mukanaolostasi ja antoisaa syksyä!"

Eli tommoinen juttu sitten rakkaat ;)!

Muistakaa siis laittaa kalenteriinne kyseisen ohjelman,jotta varmasti olette telkkareiden ääressä seuraamassa tätä mielenkiintoista superohjelmaa ;))!

Sitten pysytään vielä minussa rakkaassa supertsaarissa,ennen kuin siirrytään noihin Bb-hyypiöhin jotka tänä vuonna talossa maleksivat ja tuhlaavat omaa ja meidän elämää sen 3 kuukautta :D!

Eli minä rakas Tsaari katsoin tässä eilen myös tv 5 kanavaa ja näin jotain aivan järkyttävää :XD!

Näin siis itteni tv 5 ohjelmamainoksessa,kun mä hirvee imutus päällä kielaroin siellä kuin käärme kieli pitkälläni toisen kurkussa:XD,huhhuh:D! Ei sit yhtään parempaa kohtaa voinut laittaa mainokseen:D haha..! Tämmöistä perverrsiota teille sit luvassa joskus loka/marraskuussa telkkarista rakkaat;)) hahhah.. ja huhhhuh :D!

Näin siis tämä tarkoittaa sitä,että ei me pelkästään mitään Big Brotheria katsota tv:eestä koko syksyn, vaan Antti Anatoli Kyrbätson on kehissä ja tosi kuumana ;)!

Kuumempi kuin mikään talon hikinen kolli ja kuumempi kuin anusaukko kovan käsittelyn jälkeen ;) :D!

Näin ollen siis im back to busness ;))!

Joopas joo,eli palataan tähän Big Brotheriin joka alkoi 27.08. Espoossa Kilossa,niinn kuin pari edellistäkin vuotta..mikään ei muuttunut,paitsi big Brother ohjelma..muuttumattomuudella tarkoitan että nihkeetä oli tarjoilu tänäkin vuonna,edellisvuonna ja sitä-edellisenä vuonna :D!

2010 vuoteen asti oli hyvät tarjoilut,ja Kick offissa oli ruokaa ja juomaa yllin kyllin tarjolla,mutta joka vuosi vai tarjoilu köyhenee ja ohjelma sen kun vaan rikastuu:D! Näin ollen tämä tarkoittaa sitä,että perusilmiö ihmisen ahneudesta on toteutunut vihdoin tämän ohjelmankin suhteen ;)!

Tämähän on ihan normaalia aina kaikissa ohjelmissa ajan myötä kun suosio onsaavuttanut huippunsa,eli tarkoittaa että ei tarvitse enää miellyttää niin paljoa kaikkia osapuolia,vaan voidaan vanhan tuntemuksen ja suosion avulla olettaa että ihmiset tulee,katsoo,tilaa yms. näinhän se homma pelaa,eikä siitä pääse mihinkään;)!

Mutta onneksi oli sitten positiivisiakin puolia ohjelmassa tänä vuonna nihkeilystä huolimatta :)!

Positiivinen yllätys oli että Cristal valittiin Bb-extran juontajaksi ja samalla toiseksi juontajaksi Bb:eehen :)!

Cristal on kyl semmoinen veitikka,että oksat pois :D!

Toivonkin että hän piristää kummasti nyt sammunutta juontopuolta viime vuodelta :)!

Vaikkakin Susanna Laine onkin kaunis nainen ja osaakin juontaa,mutta särmää puuttuu ja kaikkein tärkeintä varsinkin tämmöisessä ohjelmassa,niin sitä huumoria,sarkastista huumoria,jota varsinkin Vappu Pimiällä oli,puhumattakaan Janne Katajasta :DDD! Jannen huumori puree kuin nyrkki silmään ja kun muistellaan silloista extraa kun hän oli,niinmiten hauska se oli :))! Myöskin kun muistetaan ensimmäistä teräspallit ohjelmaa Jannen kanssa,miten hauska se oli ja miten se tylsiintyi kun hän lähti..

Se vaan on myönnettävä,että kaikilla sitä taitoa hauskuuttaa ei ole eikä tekemälläkään tule..valitattavasti..

Nyt siis Cristal yrittää täyttää sen tyhjiön ja toivonkin että hän siinä onnistuu :)!

Cristalilla ja Nikolalla on mahtava Toosa Tv netti tv ohjelma ollut ja tämän takia uskonkin hänen päässeen juontajaksi Bb:eehen. Nyt pidän niin peukkuja pystyssä Bb-extran puolesta ja toivon että vähintäänkin yhtä paljon hän heittää herjaa asukkaista,kuin Toosa tv:eessä parodioissa :D!

Nyt Cristaaaaaallllll anna palaa beeeib ;) :D!

Elinasta vaan sen verran voin sanoa,että näyttipä se nätiltä Kick Offissa ja taisi tyttö myös vähän laihtuakkin siinä viime vuodesta :))! Huh,kuumalta näytti kyl ;)!

Elina omalla positiivisuudellaan kyllä aivan varmasti pitää katsojat iloisina ja tyytyväisinä :)!

Hametta vaan lyhyemmäksi ja boosteriliivit,niin kyllä katsojan silmää miellyttää varmasti ;)!

Ja itse ohjelmasta nyt sen verran,että kyllä tänä vuonna ainakin alku varmasti mielllyttää monen miehen silmää ;) :D!

Ennen sitä,kummiskin naisille heiman silmäruokaa tästä uutisesta ;) :D!

Antti Kurhinen esitteli salaperäisen seuralaisensa | Metro Live

 Entiset BB-tähdet juhlivat kauden alkua - katso kuvat | Big Brother | Iltalehti.fi

Eli siis saavuimme paikalle minun hyvän uuden tuttavani kanssa seuraamaan kick offia. Heti tietysti heräsi kaikilla kysymyskiä neidin suhteen ja rupesi satelee kysymyksiä,että "onko romanssin poikasta" yms.

Sanon vaan,ettei ole ja tyttö on minun hyvä tuttava nyt ja pidän siitä vain huolta silloin tällöin,ei sen enempää..

On hölmöä minusta heti ruveta manaamaan piruja seinälle siitä,että olen parisuhteessa ja nyt mua ei voi pokailla ;) :D! Aivan todella väärin arvon naiset ;)! Minä edelleen olen vapailla markkinoilla ja minua saa lähestyä kuten ennenkin,kunhan vaan jättää ne likaisien pikkupöksyjen lähetyksen jollekkin muulle :Dnimittäin mua se ei kiihota hirveesti kun siellä hilloviivaa pyyhitty maireasti pöksyillä ja sitten tungettu iloisena kirjekuoreen :D! ei,ei ja vielä kerran ei!!

Mutta joo,eli nyt sitten talon tapahtumiin hieman..

Kick offissa odotti todella aikamoine ylläripylläri kun sitten sinne sisään lappasi todentolkulla Pirkkoja :DDD! Yhteensä siis 15, jos lasketaan meidän kaikkien tuttu Seiskan Milla Leinonen :)!

Milla onkin todella huumorintajuinen tyttö,nimittäin hän on tehnyt monet meidän hauskimmat seiskan uutiset :D! Tässä on hieman Millan esimerkkiä meidän yhdessä vääntämistä jutuista  ;) :DDD haha..saa kyllä pidätellä vatsasta kiinni pyöriessä lattialla :XD!

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a106592/bbhenna+ja+antti+sailytamme+alapaakarvojamme+purkissa/


Haha..luitteko ton :D?Eli tämä Milla neitonen on aikamoinen sepittäjä,jotenka sopii todella hyvin sinne Bb-taloon näyttelijäksi kyllä ;)! Nyt kun muutaman päivän jo kattonut sen menoa hieman siellä,niin perkuleen hinosti se selviää siellä,eikä ainakaan vielä ole herättänyt epäilystä hirveesti :)!

Ainoat kaksi ketkä ajattelin että tunnistaa hänet heti,on tietysti Pia,jonka tunnen ja hän on joskus tarjonnut juontohommia mulle..Hän on jo aiemmin julkisuudessa pyörinyt ja seiskan bileissä,jotenka on todella kummallista ettei hän ole Millaa tunnistanut!!!Toinen on Leina,joka on pitkään ollut Tigerissa ja entisissä Seduloissa duunissa,sekä tänä vuonna Miss Helsinki kisassa mukana. Hänkin nähnyt Seiskan meiningit jo pitkään ja todennäköisesti myöskin tunnistaisi hänet! On siis todella ihmeellistä ettei näin ole käynyt!!!

Ehkäpä tytöt eivät vaan vielä kehtaa kysyä,mutta oon varma,ettei Milla kauaa kerkee näytellä ennen kuin jää kiinni..valitettavasti :/! No toivottavasti se pystyy mahdollisimman pitkään naruttaa porukkaa :)!

Sitten muuten yleinen katsaus taloon..talo näyttää erittäin mielenkiintoiselta ja värit ovat todella räikeät ja silmäänpistävät.

On todella mielenkiintoiset ratkaisut kaikin puolin tänä vuonna ja se puhuva robotti oli kyl aika härskin näköinen :D!

Muuten niin kuin sanoin,talo ei niin paljoa mua kiinnosta vaan ne ihmiset.. Kun talossa on tällä hetkellä 15 naista ja niistä aika moni on nuori niin sanottu julkkistyrkky,niin tässä vaiheessa en osaa vielä päätellä omaa suosikkiani.

Vanhemmat naiset omalla persoonllisuudellaan enemmänkin puri minuun ja tietysti tämä minun maannainen Irina Pietarista on ollut aika ihana mamma :)!

Hän vaan jotenkin semmoinen en tiiä miten sen selittäisi..samalla hänellä on sitä naisellisuutta,mutta silti hän on niin maanläheinen ja kiltti kaikkia kohtaan :)! Kunnon Maatuska <3!

Tähän asti siis hän on mun suosikki :)!

Tietysti siellä tänä vuonna riittää kauniita,nuoria,hemaisevia tyttöjä,mutta ehkäpä en heille soisi voittoa..Tai kuka tietää kauden mittaan..ehkäpä jostain pissa-Liisasta kuoriutuu aito isolla sydämmellä rakastava nainen :)!

Eli alkuvaiheessa kaikki on niin vaikeeta vielä arvioida..

Mutta siis todella nätin näköistä gimmaa on tänä vuonna laitettu taloon ja talon jätkillä on kyllä aika hyvät oltavat ;)!

Tänä vuonna mäkin mielelläni voiiin mennä sekaan mun katkarapua esittelee talon kaunottarille;) :D! Ja milfejäkin mukavasti talossa:D! Ai perkule ei enempää miehiä enää taloon vaan sama jatkukoon läpi kauden;) :D!!

4 miehestä en voi muuta sanoa kuin, että perkuleen hyvät oltavat niillä on tällä hetkellä ja kyllä voisin vaihtaa mielelläni paikkaa jonkun kanssa nyt :D ;)!

Kaikki vaikuttavat ihan mukavilta sälleiltä :)! Ei oo tullut semmoista yökötys/itserakas paska fiilistä kestäkään niistä ainakaan vielä..

Tatuoitu tyyppi Jouko on jotenkin tutun näköinen ja todennäköisesti olen kyllä häneen jossain bileissä törmännyt,se on varmaa..jotenkin vaan niin tutun näköinen on!

Pallinkivesnaputtaja Markus kyllä pisti myöskin nauramaan omalla tempauksellaan kyllä :D!

Jepulista jes..

Jospa nyt sitten riittäisi tältä erää Bb:eestä puhuminen,ettei tää blogi veny ihan ylimittoihin :D!

Olen pahoillani etten aikaisemmin ole kirjoittanut,mutta olen ollut koko viikon kipeä ja vieläkin olen..näin sitkeää flunssaa minulle ei ole ollut pitkään aikaan ja olen ollut ihan paskana sängynpohjalla :(!

On niin ärsyttävää olla kipeenä ettei mitään rajaa :(!

Sitten vielä piti kertoa että oikeuteen taas mennään,eikä meinata ensi kuussa ;)!

Kyseessä on mikäs muukaan juttu kuin tämä mitä on jauhettu vuosikaudet huhhuh!

Postiluukusta tipahti alkuviikosta juuri kutsu hovioikeuteen ensi kuussa..vieläkin puidaan meidän joulukalenterisopimusrikkomushässäkkää oikeudessa kun tapahtumasta on jo kulunut 3 vuotta :D! Kiva kun muistais vielä noita asioita mitä kuka missäkin on tehnyt..:D! Jep jep tosi kiva :D..(linkki alla)

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a104682/bbhenna+ja+antti+hapeavat+rohkeaa+kalenteriaan+meita+kusetettiin/

Olen kyllä niin kypsä tuohon juttuun jo että huhhuh..! Pakko se on vaan käydä loppuun ja se viedään vaikka korkeimpaan oikeuteen jos se on huono meidän osaltanimittäin me oltiin tuossa täysin hyväksikäytön ja huijaksen uhreja!!! Ei me oltais muuten voitettu käräjäoikedessa juttua jos ei oltaisi oikeassa! No,olen itsekkin huomannut että silti oikeus voittaa suurmmaksi osaksi tapauksissa ja tämä on päivänselvä tapaus! Harmittaa vaan puida näitä asioita vuositolkulla :(!

No mutta ei tommoiset lannista meitsii )! Oon sen verran paskaa elämäni aikana saanut niskaan ja kokea koviaettä ei enää kyllä haittaa mikään :)! Enää tommoiset ei masenna,päinvastoin antaa adrenaliinia ja puhtia jatkaa eteenpäin ;)!

Nyt tästä kun rankasta flunssasta paranen, niin pistän uutta pöököä pesään ja uusia säätöjä kehiin rakkaat ;)!

Muistakaa aina yksi ja tärkein asia.."Meillä on vain yksi elämä,jonka pitää elää niin ettei sitä mieti kiikkustuolissa ettei jotain uskaltanut kokeilla ja tehdä" ;)

Näin oli Iltaledessäkin aikoinaan kyselytutkimus ollut mitä jo nahuudessa olevat ihmiset katuvat eniten ettei tehnyt elämässäänniin 1 vastaus oli ettei antanut tehdä itselleen enemmän mitä olisi halunnut tehdä!!!

Eli tehkää mitä haluatte järkevyyden rajoissa ja nauttikaa elämästänne :)!

Nyt jätän teidän pohtimaan näitä kaikkia asioita mitä nyt olen teille kirjoittanut tässä blogissa ja palaan ensi viikon alussa taas uusineen fikuineen neuvoineen teidän luokse rakkaat ;) <3!

Adios lepidos ja muistakaahan myös seurata minua facebookissa,twitterissä ja tietysti myös minun venäläiset fanit,niin vkontaktessa ;)!

Palaillaan ;)!

Rakkaudella <3!

Antti
Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Big brother 2012, Kick Off, cristal snow, elina viitanen, palaat tissit, ibiza, hovioikeus, antti kurhinen, käräjät, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, hullu juttu tv 2, Russia forever,

Amazing republic of Kazantip and east Eurpean tour

Tiistai 21.8.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hello People!

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Tässä minä taas olen kertomassa teille todella mahtavasta Itä-euroopan kiertueesta täällä :)!

Tunne on aivan mahtavaa kun muistelee kaikkea ja ikävä on suuri..

Se on jotain aivan uskomatonta tuo Kazantip Ukrainassa Krimissä.

Kirjoitan tämän vielä tänne,minkä facebookkiinkin laitoin..

Eli päätepysäkki! Ollaan kotona :) ♥! Uskomaton roadtrip-matka takana autolla:))! 7 eri maata parin viikon aikana ja kymmeniä eri kaupunkeja ajettu läpi :)! Muun muuassa suurista kapungeista Pietari,Minsk,Kiova,Jalta,Simferopol,Warsawa,Vilnus,Kaunas,Riga,Tallinn ja paljon muita pienempiä kaupunkeja ja kyliä :)! Eikä se ole siinä,vaan olimme viikon siitä yhdessä maailman kuuluisimmissa bileissä,Ukr

ainan Krimissä,Kazantipissä:))! Ihan uskomattomat bileet ja ylipäätään koko tapahtuma,huhhuh! Tämä on ihan oma maailmansa ja suosittelen kaikille joku kerta kokeilemaan!!!Moni uusia asia avautui minulle matkan aikana ja olen todella kiitollinen tästä kaikesta mukana olleille,sekä itselleni että uskalsin kokeilla jotain noin extemporee :))! Nyt osaa taas katsoa eri asioita eri tavalla eri näkökulmista kun näkee maailmaa ja sen menoa :)! Kyllä matkustaminen avartaa tosiaan maailmaa ja mieltä:)! I loove this :)! Eli seuraavana kesänä sitten valloiteetaan lisää maailmaa,se on varmaa ;))!

Ну вот наконецто дома в Хельсинки :)! Порсто офигителная поездка по восточной европе пришла к концу..7 стран за 2 недели и куча новых городов :)! Минск,Киев,Ялта,Варшава,Вильну
с,Рига,Таллинн и десятки мелких городов и поселок увидено :)! Ну и конечноже не забываем самое главное в поездке,ето конечно Казантип..просто уму не постежимое миропиятие,в которое я влюбился и обезательно буду приежжать еще и еще :))! Я должен скозать спасиобо кто присудтвовал в поездке и зделал ети ощющения незабываемыми :))! Спасибооооооо огромноеееее :)))! На следущий год опять обезательно поедем покорять новые испытания :)))!

http://kazantip.net/

Huhhuh kun tuli jo ikävä tota paikkaa ja meidän rakasta tasavaltaa nimeltä Kazantip..Minun uusi kotimaani ♥!Ensi vuonna 100% uudelleen:)! Käykää tsekkaa kuvia ja videoita niin ehkä löydätte mutkin sieltä jostain heilumasta ;) :D!

Я уже соскучился о своей новой родине и о великом народе ..на следущй год 100% по новой туда :)) ♥! Посмотрите видео и фото,можи меня найдете там ;)!

Eli hirvee ikävä siis puskee jo,vaikka ei ole edes montaa päivää kun olen sieltä palannut..

Siellä sain nähdä jotain aivan uutta ja olen ikikiitollinen siitä :)!

Tämä Kazantip on enemmän kuin vain pelkät bileet,vaan se on kuin pieni maa jossa on oma kansa ja omat säännöt :)! Ja näinhän se periaatteessa onkin,koska sitä nimenomaan mainostetaan omana tasavaltana,jossa me kaikki olemme sen kansailisia ja meille myönnetään viisumit sinne :)!

Tosiaankin sinne ei myydä lippuja,vaan myönnetään viisumi,jonka voi ostaa siis joko koko sen 2 viikon ajaksi sinne ja saa käydä ulkopuolella niin paljon kuin haluaa tai stten yhdeksi kerraksi eli jos astuu alueelle niin poistuessaan ei saa enää palata..eli käytännössä sama kuin kun viisumia myönnetään johonkin maahan..

Noh,kaikkia sääntöjä en rupee luetteleee,muuten menee ikuisuus siihen,vaan jos haluatte tarkemmin tutustua aiheeseen yms. niin sieltä kazantip.net sivuilta kyllä löytyy englannin kielellä kaikki tarvittava.

Valitettavasti olin liian laiska ottamaan kuvia sieltä,koska keskityin enemmän siellä oloon ja nauttimiseen..jotain kuvia minulta löytyy valokuva-albumi osiosta ja sitten tietysti facebookista ja twitteristä,jotenka jos kiinnostaa katsella niin sinne  vaan :)!

Ja tosiaankin parempia kuvia löytyy heidän virallisilta sivuilta kazantip.net sekä myös mahtavia videoita :)! ai niin,tosiaankin unohtui kertoa että satuimme muuten juuri kazantipin 20 vuotissynttäreille,jotenka showt ja ilotulitukset oli ihan sairaan upeita <3!

Tämä paikka on tosiaankin ihan erilainen kuin mitä länsimaiset biletyspaikat ja täällä se erikoisuus on niin mahtavaa :)! Jotkut asiat ehkä saattavat tuntua todella villeiltä länsimaalaisten silmin,mutta se tästä tekeekin todella hullun mahtavaa :)!

Eli suosittelen kaikille todella paljon monoa tuohon Kazantippiin,jos vähänkin kiinnostaa sekoilu ja bile-elämä ;)!

Ja kun ollaan ihan mustanmeren rannalla,niin siellä ympärillä on mitä upeimpia paikkoja ympärillä,varsinkin Yalta <3! Oi miten ihana ja kaunis paikka se on huhhuh..olimme vain muutimia tunteja siellä ulkoilemassa,mutta rakastuin heti paikkaan ja ihmisiin siellä <3! Siellä on kaikki entisen Neuvostiliiton maiden ihmiset lomalla ja siellä esiintyy päivittäin Venäjän huippunimiä :)! 

Sitten pientä kevennystä tähän väliin pakko heittää ja nauraa :DDD! Tuli tossa mieleen kun kirjoitin punkista joka mönki mun pippelissä tossa facebookissa jokunen aika sitten ja siitä sitten tehtiin uutinen Hymyyn :DDD! Haha..sain kyllä hyvät naurut kun näin sen ja varmaan moni muukin ;) :D!

Antti Kurhisen kauhunhetket: Punkki kikkelissä! – Hymy

Mutta onneksi huumori pelastaa tämän maailman,se on varmaa :))!

Nyt kun ollaan naurettu taas ja kevennetty tilannetta niin ajattelin nyt tähän samaan syssyyn kertoa vähän tai ennemminkin näyttää videon kautta yhden todella järkyttävän jutun minkä kohtasin Ukrainan ja Poulan rajalla matkan aikana :XD! Tämä video ei ole siis heikkohermoisille ja katsominen omalla vastuulla :D! Jos olette syöneet,niin varoitan pahoinvoinnista ja jos ette ole vielä syöneet,niin todennäköisesti ette kyllä myöskään syö enää vähään aikaan :XD, nimittäin aika rankkaa tuo on kyllä huhhuh :D!

https://www.youtube.com/watch?v=8XTB-_Tv6Zg&feature=autoplay&list=UUnTk9rtcNQnc9tuW31vRCpQ&playnext=1

This is totally SHITTTTTTT :D! WATCHING THIS COULD DAMAGE YOUR HEALTH :D! TÄSSÄ TÄTÄ PUOLAN PASKAA :XD HYI SAATANA!!!ВОТ ОНО ГОВНО ПОЛНОЕ .ДДДД!!!

Siis ihan uskomatonta että joku edes paskoo laitoen yli enää kun näkee että shitti valuu jo yli :DDD! Ihan sairasta porukkaa sanon minä kyl huhhuh :XD!!! Kyllä laatta lens kyl kaaressa perkule ton jälkeen :D!

Että semmoista Puolassa :D! Alku ei ollut mitenkään lupaavaa,mutta sitten kun päästiin Warsovaan,niin kyllä epäilykset ja ennakkoluulo hävisi Puolaa kohtaan :))! Todella mahtava kaupunki kaikin puolin :)! paljon haukutut Puolan maantiet ei todellakaan olleet pahoja vaan ainoa miinus on se,että kaikki melkein maantiet menee kaupunkien ja kylien läpi..tämän takia nopeusrajoitukset on todella pieniä ja voit laahustaa 100 km todella pitkään :/!

Muuten tykkäsin,varsinkin Varsovasta :)!

Suraava pysäkki oli Vilnus,joka oli myöskin todella kaunis,varsinkin vanha kaupunki :))!

harmi että emme olleet kuin sen muutaman tunnin siellä ja matka jatkui Riigaan.

Riigassa aikaa oli vielä vähemmän ja me tulimme ihan keskellä yötä sinne,tai ennemminkin aamuyöstä kun porukka valui klubeista ulos :D!

Sain vähän esimakua miten Riigan nuoriso käyttäytyy kun mentiin mäkkäriin..huhhuh sitä menoa kyllä :XD!

Nopeasti ajaen Riiga tosi paljon muistutti Pietaria minikoossa vaan :D! Eli tosi kaunis paikka sekin :))!

Ai niin,Minskistä Valko-Venäjällä piti kertoa,että aivan upea kaupunki <3! Viimeisen päälle siisti ja puhdas:)! Kuin neuvostiliitossa kaikki tiukat säännöt,mutta samalla kaikki nykyaikaisuus samassa :)! Kyllä voin sanoa,että missään muualla entisessä Neuvostomassa ole näin puhdasta ja järjestelmällistä!!kyllä voi nostaa isä -Lukasenkolle hattua ja kiittää että on ollut tiukka johtaja,diktatuurista huolimatta!!! Tää äijä osaa hallita ja sanoi mitä länsimaat tahansa,niin ihan oikealla polulla Valko-Venäjällä ollaan :)!

Valko-venäjällä ja Venäjällä ei siis ole mitään rajoja..

Minsk oli todella huoliteltu kaupunki ja suosittelen kaikille lämpimästi matkustamista Valko-Venäjällejotta kaikki epäilykset hälbenee huonosta elämästä siellä!!!

Älkää uskoko mitä jenkit syöttää teille median ja telkkarin kautta! Pelkkää shittiä enimmäkseen!!!

No mut joo..

Huh,menen jos sekaisin kaupungeista missä mitenkin oli ja voin sanoa että kaikki teki minuun vaikutuksen missä sitten kävimmekään :)!

On niin mahtavaa nähdä eri kulttuureja ja maita,sekä miten ihmiset elävät niissä :)!

Tätä kokemusta en vaihda mistään hinnasta pois ja tulevaisuudessakin meinaan matkustaa niin paljon kuin vain mahdollista ja näen mieluummin vaikka nälkää,mutta säästän matkustamista varten :))!

Nyt kun on vielä suht.koht nuori(vaikken kyllä ole :D),ja ei ole vaimoa,lapsia ja koiraa,niin pitää mahdollisimman paljon matkustaa,matkustaa ja vielä kerran matkustaa :))!

Sitä myös suosittelen kaikille ihmisille lämpimästi :)!

Avartaa mukavasti ja oppii arvostamaan asioita mitä ihmiselle,itselle ja ylippätään meille on annettu..

Joopas joo..mutta joo,en liikaa matkustelusta..jos jollain on kysyttävää metkasta yms. niin roheasti vaan kysymyskiä tulemaan ja vastaan kaikille ketkä vähänkin aiheesta ja järkeviä asioita kysyy :)!

Sitten haluan hiema suru-uutisiakin kertoa teille..

Tosiaankin hehkutin teille koulun pääsykokeita ja että ne meni hyvin..no nehän meni muuten hyvin,paitsi sitten yksi arvioivista oli juuri meidän luokanopettaja,jonka kanssa olin jo käynyt keskuteluja samasta koulutuksesta jo pari vuotta sitten. Silloin olin vähän tyhmempi ja kokeilin kaikkia rajoja joka puolella. Näin halusin kokeilla myös tämän koulun suhteen ja laitoin opettajalle viestin sähköpostiin siitä,että tarjoan hänelle yhteistyötä mainostuksen saralla jos pääsen kouluun ilman pääsykokeita..

No nyt tämä niin sanottu "lahjomisyritys"kostautui ja kun kaikki meni hyvin pääsykokeiden suhteen,niin lopussa tämä opettaja kysyi henk.kohtasen haastattelun vaiheessa että miksi minä pari vuotta sitten yritin lahjoa häntä..? Menin vähän lukkoon ja en tiennyt oiekin mitä sanoa..pyysin anteeksi ja sanoin että olin silloin tyhmä yms.eikä semmoinen toistu.

Tämä ei tainnut auttaa ja muut arvioijat katsoivat minua tyrmistyneinä kun yritin selittää tapahtunutta..kyllä hävetti ja potutti..ja varsinkin nyt potuttaa vielä enemmän,koska tiedän oleeeni hyvä ja olisin kuulunut sinne kouluun,mutta perkuleen tyhmän jutun takia mokasin oman paikkani koulusta :((! Tässä ei voi muuta kuin itseä syyttää ja katsoa peiliin..

No nyt ei voi enää mitään ja elämä jatkuu..tommoinen ei lannista minua ja ensi vuonna sitten yritän silti uudelleen ja vakuutan että olen sopiva sinne!!!

Nyt sitten mietitään muita juttuja ja sitä mahdollista prin kuuden keikkaa Italiaan. Se on vielä niin epävarmaa,että en viitti siitä hirveesti puhella ennen aikoja.

Ulkomailla duuni olisi unelma,koska samalla näkisi maailmaa ja tienaisi rahaa :)!

Eli katsotaan mitä tuleman pitää vai onko kyseinen herra pelkkä huijari taas kerran..!

Jees jees..sitten tietysti asiasta kukkaruukkuun!

Nyt on taas se vuodenaika:))! Mikäkö vai? No tietysti kun Big Brother alkaa:)!

Itse mielenkiinnolla odotan enemmänkin niitä tyyppejä ketä sinne menee,eikä itse ohjelmaa:D! Ketä taas astelee taloon ja kuka taas nolaa ittensä parhaiten tänä vuonna ;) :XD!

Itse olen menossa kick offiin ensi maanantaina ja pääsenkin todistamaan ensimmäisten joukossa,ketä taloon astelee:)!

Mielenkiinnolla myös odotan Cristalin BB-extrajuontoja:)!

Critalin tunnen jo aiemmin bile-elämästä hyvin ja nyt haluankin nähdä miten hän pärjää tehtävänsä kanssa..Ukson että hyvin kyllä ja toivonkin että hän vähintäänkin yhtä hyvin huumorilla vetää kuin Janne Kataja aikoinaan:)! Janne ja Vappu on muutenkin mun ylivoimaisia juontajasuosikkeja Suomessa:)!

Nyt Cristalilla on mahis päästä meidän kaikkien sydämmiin valloittavana juontajana ja persoonana..onhan miehellä todella hauska Toosa-tv ollut,jotenka luulisi täälläkin huumorin pelaavan ;)!

Eli me kaikki nyt innolla jäämme odottamaan ensi maanantaita kun kun pommi räjähtää Espoossa,eli isoveljen valvova silmä syttyy palamaan ;))!

Ajattelin itekkin tänä vuonna käydä pyörähtämässä talossa näyttämässä miten nää vanhat tosi tv ammattilaiset vetää viinaa ja sekoilee ;) :D haha..!

Katotaan jos ovi paukkuukin vielä ;) :D!

Mut joo,ei juosta asioiden edelle vaan jäädään siis odottelemaan innolla ensi viikkoa :)!


Ja vielä loppuun yksi uutinen :)!

Heii!!! Today is the day:))! Tänään on 20.08 päivä ja se tarkoittaa sitä,että tasan vuosi sitten samalla päivämäärällä astelin Moskovassa maailman pisimmiten kestävään Dom 2/talo 2 tosi-tv ohjelman kilpailijaksi :))! Meneepä aika nopeasti ja nyt tuli todella haikee olo, sekä kaikki muistot sieltä mieleen..Nyt ikävä tuli...

Оопаа,сегодня 20.08 а ето значит что прошол ровно год с того момента как я пришол на передачу Дом 2 :))! Блин,сразу всякие воспоминания приходят в голову..аж затосковал по дому :Д!

Tuossa lopussa on jotain videoita mitä kerkesin kuvata kännykkäkamerallani matkan aikana ja siellä on muutama aika hauska video kylläkin :D!

Eli ei muuta kuin nauttikaa videoista,katsokaa kuvia kuvat albumeista,menkää myös mun facebookkiin,seillä on enemmän kuvia matkalta yms.

Kaikille Venäjäkielisille suosittelen menee mun Vkontakten sivuille,joissa samat kuvat,mutta kerrottu tarkemmin Venäjäksi kaikki!

Eli näillä mennään ja palaillaan loppuviikosta uudelleen astioille,jos vain kerkeen tai halua riittää raapustaa teille..


Eli oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille rakkaat <3!


Rakkaudella<3!

Antti


22 kommenttia . Avainsanat: Europan tour, ibiza, kesä, superbileet, Kazantip, Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, summer sound, Russia numer 1, Russia forever,

Kazantip,Ukraina <3!

Maanantai 6.8.2012 klo 16:30 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Oi mashallaa toverit!

Tässähän sitä taas ollaan eikä meinata:)!

Blogin poikasta vedetään..

Tosiaankin viimeksi kun erottiin, niin jäätiin siihen että olin lähdössä viettää summer sound festivaaleja.

Oli kyllä todella upea festari ja oikein hyvin järjestetty. yleensä tommoiset massatapahtumat on yhtä saunaa ja tungosta,mutta nyt ei todellakaan ollut näin,koska messukeskus oli sen verran tilava ja ilmastointi toimi hyvin.

Vessoja riitti ja kaikkee muuta, mutta uksi iso miinus oli vain se että ulkoalueen ja sisätilan välillä ei saanut kantaa pulloja,vaikka ne ostikin tapahtumasta. Minun mielestä se oli tyhmää ja kaikki enyway salakuljetti niitä.

muuten siis oli aivan upeat setit ja bileet :)!

Kiitos paljon järjestäjille ja bilettäjille kaiken kaikkiaan :)!

Itellä biletys vähän venyi vielä tiistai-aamuun asti ja olo on ollut sen mukainen koko viikon :D! 3 yön valvominen ja biletys tämmöiselle vanhukselle alkaa olee ihan liian rankka juttu,huhhuh :D!

Rankkaa myös oli pääsykokeissa ja olin ihan tööt kun menin koululle torstaina aamulla :D!

Olin ihan varma että siitä ei tule yhtään mitään ja pelkäsin jokaista liikettä aluksi..sitten kun alkoi ryhmätehtävät,niin minä vaan vedin täysii ja annoin itestäni sen mitä pystyin..ja siihen kuntoon nähden vedin aika hyvin kyl mun mielestä ainakin :)!

Antti Kurhinen haki teatterikouluun – tulokset ensi viikolla | Metro Live 

 

Eli siellä käytiin ja nyt on semmoinen juttu että toivottavasti pääsee :)!

Nyt on pakko sanoo että kiire tuli kirjoittaa blogia ja tilanne elää koko ajan,jotenka en lähdekkään Ibizalle,vaan Ukrainaan Kazantippiin :))!

http://kazantip.net/

Huhhuh kattokaa tuolta noita kuvia ja videoita :)! Toi on itä-euroopan kovempia biletiä ja tuolla mennään eikä meinata perkule!!! Ibiza nyt saa odottaa tällä kertaa kun Ukraina kutsuuu :)! Tarkoitus on mennä sinne suoraan Venäjän kautta ja takaisin Valko-Venäjän ja Puolena kautta :)!

Yritän ottaa kuvia ja laittaa sitten tänne, facebookkiin,Vkontakteen yms. sosiaaliseen mediaan :)!

Aikamoista vetää autolla tommoinen matka kyllä yhtäputkeen huhhuh :D!

noin 2800 km matkaa meillä on siis ajettavana yhteen suuntaan ja takaisin vielä enemmän :D!

On tää kyllä niin extempore,ettei mitään rajaa ja en tiiä kyl mitä tästä tullee :DDD! Mutta elämässä pitää kaikkea kokeilla,jotenka ei pelkoa ja sääliä vaan eteenpäin täysillä ;)!

Blogiani en pidä sen aikana,mutta yritän päivittää facebookkia ja twitteriä aina mahdollisuuksieni mukaan :)!

Ei muuta kuin nähdään toverit parin viikon päästä huhhuh :))!

Pitäkää Suomee pystyssä kun olen poissa ;)!

See you :)!

Я не еду на Ибицу но еду в Крым на Казантип :)))! Есть там кто знакомый кто приютилбы нас на несколько дней :)?Буду очень благодарен :)!

Rakkaudella <3!

Antti

3 kommenttia . Avainsanat: Europan tour, ibiza, kesä, superbileet, kyllä lähtee, beibe, lapin tytöt, tässä paskaa, Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, summer sound, Russia numer 1, Russia forever,

Kesähulinoita ja Castingia,sekä kauan odotettu Summer sound festival:)!

Torstai 26.7.2012 klo 23:41 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

No morjesta päivää ihmiset! 

Taas minä olen täällä teidän kanssa ;)!

Viikko on taas mennyt ihan täysii ja menoa on riittänyt liiankin paljon..ainakin reissaamista ja ratin takana olemista..

Vähän yli viikon aikana on tullut ajettua sen 4000 km ja se kyllä tuntuu huhhuh..!

On tullut oltua lapissa,on tullut oltua Petroskoissa,on oltu Petroskoissa.. ja edestakas ajeluakin on ollut ihan turhaa myös,huhhuh..

Olen ollut ihan poikki ratin takana olemisesta ja nyt haluankin vähän taukoo,ennen kuin me lähdemme 7000 km reissulle Eurooppaan :D!

Baltian läpi Puolaan ja sieltä alas,Italian kautta ja sitten Ranskan rantarannikkoa pitkin Barecelonaan :))!

Huhhuh mikä matka,mutta odotan sitä niin innolla ettei mitään rajaa :))!

Toivon että kaikki menee hyvin ja me päästään tosiaan perille ja takaisin joskus :D!

Jos teillä on jotain vinkkejä matkalle,niin mielelläni otan vastaan vinkkejä :))!

Jepulista jee jee joo :)! mutta asiasta kukkaruukkuun..en jaksa nyt jotenkin mitenkään pitkitellä blogiani..

Eli olin viime sunnuntaina siellä castingissa,eli Venäjän suositumpiin kuuluvan ohjelman Kanikuli v Meksike castingissa :))!

http://spb.nightparty.ru/foto/ofsession/matrix/kanikuly_v_meksike_2_kasting_nebar_2012_07_22_nebarspb/2/

Tässä se nyt on :))! Täällä on jotain kuvia viime sunnuntain casting tilaisuudesta Pietarista,jossa olin siis hakemassa Venäjän yhteen suosituimmista tosi tv ohjelmista :))!

А вот и фото с кастинга на "Каникули в Мексике" из Санкт-Петербурга 22.07 в Небаре :))! Там и меня можете на некоторых фотках наити ;)!

Castingista voin sen verran sanoa,että 6 ketä meitä päästettiin sisään niin mut jätettiin viimeiseksi vielä lisäpuhutteluun ja kuvauksiin:))! Kuullostaa saakelin hyvältä ja nyt pidetään peukkuja että soitto/viesti tulee jossain vaiheessa :))!

Jo siitä voi päätellä,että kun sinne haki niin perkuleesti porukkaa,mutta kuvia ne otti tosi vähästä määrästä porukkaa :))!

Toivotaan siis parasta ja pidetään peukkuja mulle että viestiä sieltä päin tulee lähiviikkoina :))!

Jos ei tuu,niin ei se maailmaa kaada..sitten jäädään odottaa lisää ja sitten mennään uudestaan castingiin jonkun ajan päästä :)!

Kyllä se sinnikkyys palkitaan aina joskus ;)!

Ja sitäpaiatsi hei,mullahan on ensi viikolla pääsykokeet kouluun,jotenka pakko niihin nyt tsempata..huh,nekin jännittää kyllä niin perkuleesti :D!

Olen kyllä harjoitellut jotain asioita joo,mutta moni asia varmasti tulee tekee todella tiukkaa mulle :D!

Tämä juttu olisi hino juttu mulle,jos pääsen ja selviin siitä vuodesta :)! Se kaikki mitä puuttui ja on ehkä vaikuttanut moneen asiaan,voisi olla parannuskeino minulle :)!

Tämä viihde-estradialalla oleminenkin vaatii koulutusta ja se olisi paikallaan jos mielii joskus muutakin kuin tosi-tv tavaraa pelkästään tuottaa ulos ;) :D!

Ymmärrän sen hyvin ja sen takia haluankin vähän koulutusta itselleni :)!

Ainoa asia mua tuossa pääsykoepäivässä hieman harmittaa,on se,että se on heti summersoundien jälkeen :D! Ja se tarkoittaa sitä,että nämä summersoundit on ne vuoden odotuimmat konemusiikkifestarit,johon tulee koko maailman kerma soittamaan ja bilettämään :D!

Mañana, a continuación!The largest party of Finland ever start tomorrow! Four days of hard dance and not sleeping! It is Summersouuuuuunddddd festivaaaal :))!!! Jippikajee motherfuckers:)!

http://anttikurhinen.fi/kalenteri.html

Sieltä linkin alta paljastuu totuus näistä massiivisista bileistä  :))!

Eli ei kannata missata missään tapauksessa näitä pirskeitä,nimittäin tämmöistä line uppia ei ole koskaan ollut ja tuskin tulee vähään aikaan olemaan!!!

Siellä siis näemme rakkaat :)!

On se kyllä aika rankkaa mennä viipeltää sen 3-4 päivää putkeen,huhhuh..:D! Ja sitten vielä viikon päästä Ibiza yms siihen päälle,niin voi morjesta päivää että hullu meininki tulossa varmaan :D!

Tämän takia se pääsykoepäivä pelottaa mua,että tokenenko ollenkaan vielä siihen mennessä :D!

Pakkohan mun on vaikka mikä olisi! Olen sentään nyt tsempannut kokeisiin ja haluan sinne kouluun vihdoin :)!

Kaiken lisäksi yhdellä toverilla on syndet vielä launtaina,eli iahn älytöntä menoa tiedossa huuuhhuh mää sanon perkule ei saakeli apua sentään :DDD!

Nyt painun pikkuhiljaa miettimään kaikkia asioita ja suunnittelemaan reissuja sinne Ibizalle,miten ajetaan,minkä maan kautta yms.,ja tärkeintä on myös se,että milläköhän persiillä meinaan pärjätä koko matkan :D,nimittäin budjetti mulla aika pienehkö :D!

Nooh,kyllä kaikesta jotenkin selvitään :D!

Nyt mä häivyn hus hus hei hei :)!

Eli ei muuta kuin oikein railakasta viikonloppua kaikille :))! Pistäkäähän kunnolla ranttaliksi toverit ja beibet ;))!

Hẹn gặp lại một lần nữa vào tuần tới, em yêu!

Nähdään taas rakkaat <3!Rrrivaaaaaa ;))!

Anttinne :)8 kommenttia . Avainsanat: kanikuli v meksike, summe, kesä, superbileet, kyllä lähtee, beibe, lapin tytöt, tässä paskaa, Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, summer sound, Russia numer 1, Russia forever,

I love Lappi & Lappi loves me ;) :D <3!

Tiistai 17.7.2012 klo 17:41 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Morjensta porot perkule ;)! 

Nyt se ois blogin paikka eikä melkein :))!

Viikko taas mennyt ja se on ollut todella mahtava ja antoisa kaikin puolin :)!

Sen teki se,että oli aivan huippuhauskaa tuolla Tervolassa,jossa käytiin vuosittaiset Ämpärifestivaalit :)! Alla siis juttu siihen kun meistä otettiin haastis yms.

http://www.pohjolansanomat.fi/PS-Uutiset/1194754247677/artikkeli/amparipaissa%20kohahti%20-%20uusi%20ennatys%20.html


Harmittaa hieman että en kerennyt mennä osallistumaan ämpärinheiton Mm-kisoihin,kun meidän piti vetää mekaanisen rodeohärän kilpailua ja nyrkkipallon kisaa..Olisin niin halunnut kiskaista Ämpärin huitsin tuuleen ja saada mitalin :D! Ollaanhan sitä osallistuttu Eukonkannon Mm-kisoihin yms. niin tämä Ämpärinheiton Mm-kisa olisi just ollut hyvä jatke sinne mun huippu-urheilijan uralle ;) :D!

Valitettavasti siis en pystynyt duunin takia menee kisaa mukaan,mutta se ei menoa haitannut ;)!

Paikalla siis meidän lisäksi oli Fintelligens ja paikan järjestäjät oli ihan huipputyyppejä :)!

Alusta lähtien meille oli järjestetty mahtava majoittuminen ihan Kemijoen rannalla,jossa oli paljut,saunat,veneet,yms huvitukset joita käytimme sitten keikan jälkeen,mutta se ei ollut siinä vaan meitä juotettiin kuin kuninkaallisia koko päivän eri drinksuilla koko duunipäivän ja sinne seuraavaan päivään saakka :DDD! Siis ihan huippupalvelua kyllä ja aivan mahtavia tyyppejä kaikki Lapin toverit :))!

Ainoa asia joka pilasi menoa vähän alussa,oli sade ja kylmyys,mutta sitten päivän mittaan poutaantui ja meno vaan yltyi kovemmaksi :))!

Vedettyämme rodeohärän kisat ja sitten nyrkkipallon kisat oli vuorossa mikäs muukaan kuin Miss-märkä T-paita kisa :))!

Siellä taas sain kunnian ruiskutella Lappilaisten tyttöjen rintavarustuksille vesipyssystä vedet ja tissit sen kuin heilui vaan ;) :D!

Loppuyöstä olimme jo niin seis sokka irti että huhhuh :DDD!

Festareiden loputtua me menimme sitten jatkoille sinne meidän rantahuvilahotlaan,jossa oli paljut,saunat,yms.odottamassa :))!

Valitettavasti Fintelligensin pojat joutuivat lähtemään Stadiin päin jo aamuyöstä,eivätkä pystyneet jäädä bilettää vaikka oisivat halunneetkin..keikkakiirettä pukkaa pojilla ja ymmärän sen kyllä..

No,kyllä me hyvin pärjättiin ilman heitäkin ja villi meno jatkui paljussa ja saunassa :D!!

Hukkasin sinne paljuun mun lempikorvikset yms. :D!

Meno jaktui seuraavaan päivään siihen 11 päivään saakka ja olimme ihan kuitit,kännissä kuin käet ja lähtö olisi noin 4 tunnin päästä stadia kohti..huuhhuh..

Olo oli kun heräilimme ihan järkyttävä koska kaikille oli hirvee nestehukka,kun olimme paljussa ja saunassa yhtä putkeen oltu noin 6 tuntia melkein :DDD!

Ajaa piti noin 800 km takaisin Stadiin ja olo kaikilla kuin jyrän alle jääneillä :D!

Onneksi meidän Joelin poika joi vähemmän ja olikin ainut suht.koht ajokuntoinen :)!

Eli siis sieltä sitten lähettiin ajamaan stadia kohti ja krapulavitsit vaan lensi kaikkien suusta :D!

Oli siis ihan sairaan hauska reissu jätkien kaa,jotenka iso kiitos heille mahtavasta duuni,sekä bileseurasta :))!

Kiitos Lapille mahtavista kemuista ja muutenkin olin ekaa kertaa Lapissa :)! Hyvä positivinen kuva jäi ja varmasti tuun vielä lapissa joskus käymään :)!

Eli sen pituinen se :))!

Sitten nyt on vähän pakko kirjoittaa ja kysyä teiltä  yhdestä asiasta :D!

Kuuntelin tossa Nrj:tä ja siellä puhuttiin Pierun Sm-kisoista :D! Olin joskus jotain iltalehdessäkin lukenut siitä :)) haha..! Menin sitten katsomaan tarkemmin heidän kotisivuilta infoa ja tuli semmoinen fiilis että nyt perkule pitää osallistua :DDD! Olenhan jo Eukonkannon Mm-koissa ollut yms.,niin miks ei tätäkin ;) :D? Uskoisin pärjääväni todella hyvin ja kultamitali olisi varmaan enemmän kuin lähellä :D! Eli mitäs tuumitte toverit,sanokaa rehellisesti..pitäisikö osallistua ihan tosissaan tähän kisaan,perkule sentääs:D???!

Eli semmoiste kisat olisi kyseessä ja kun mietenkin ajatusta,niin mun pokka pettää :XD muahahaha..!!

Kuullostaahan toi tosi hauskalta,mutta en sitten tiedä onko sitten se titteli niin hyvä tuolla Cv:eessä loppujen lopuksi :D..haha..ehkä jätän väliin kummiskin,vaikka tosi hauskalta kuullostaakin homma ja puoliksi olisinkin valmis menee,mutta puoliksi en :D!

http://pieru.me/

Kaiken kukkuraksi kisat osuu päällekkäin vuoden odotetuimpien bileiden kanssa samalle viikonlopulle ja en voi näitä summersound festivaaleja missata,koska olen mainostanut yhteistyössä niitä ja muutenkin artistikattaus on semmoista luokkaa, että en tiedä tuleeko koskaan samanlaista Suomessa olemaan :)!

Tuolta alla olevan linkin alta saatte lisää tietoa vielä näistä pohjoismaiden suurimmasta konemusiikkifestivaalista!

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?date=2012-07-27&eventId=60#cal_event602012-07-27


Eli muistakaahan kaikki tulla varmasti paikalle :)!

Tälläistä siis tällä kertaa ja itse lähden nyt huomenna mamman luo ja sieltä sitten Pietariin viikonlopuksi,nimittäin sunnuntaina  siellä on se kauan odotettu casting tilaisuus "Kanikuli v Meksike ohjelmaan" ,josta puhuin viime blogissa..käykäähän lukemassa lisää jos haluatte tietää mitä ohjelma sisältää yms.

Tähän ohjelmaan olen halunnut jo kauan aikaa ja kun haluaa jotain tosi paljon niin silloin jännittää kyllä,huuhhuh.. se on huono juttu,koska kaikkiin edellisiin ohjelmiin mihin olen päässyt,ovat olleet joko ihan extempore vetoja,joiden mahdollisuuksiiin en uskonut,niin silloin ei jönnittänyt edes pahemmin ja oli rento casting/haastattelutilanteessa..Nyt on ihan  eri kun tämä on ohjelma mihin oikeesti haluan ja kaiken lisäksi olen jo kerran hakenut,mennyt castingiin,mutta en päässyt..eli vielä enemmän paineita senkin takia,huuhhuh!!!

No,silti en luovuta ja kokeilen..jos ei yritä ei myöskään tuu saavuttaa mitään,jotenka ei muuta kuin toivottakaa mulle good luck ja pitäkää peukkuja mun puolesta ;)!!


Nyt pitää jo kai lopetella pikkuhiljaa ja päästää teidät piinasta ;)!

Sitten vielä voin sanoa,että mä väsäilin hieman remixiä tuosta "takata" biisistä ja minun versio on "Kakattaa":XD haha..Tuosta me niin paljon heitettin huulta Lapissa,ettei mitään rajaa :D!

Muutenkin ihan levotonte juttua kyllä tuli,mutta se ei haitta ku oli niin hauskaa meillä huuhhuh :DDD! Jätkät kyllä putoili mun läppien edessä huuhhuh :D!

Kyllä se vaan on niin että hauska ja hullu saa olla,muttei tyhmä ;) :D!

Ainoa huono puoli tässä nyt viikon aikana mikä on,niin on Suomen sää,joka on kyllä latistanut hyvää fiilistä niin monta kertaa kun on juuri lähdössä rannalle tai sitten muuten vaan haluaisi nauttia grillin ääressä jossain luonnossa,niin eikun pilvet,kylmyys ja sade,sade,ja vielä kerran sade!!!

Hei camoon Zeus,nyt riittää jos se raivoilu siellä,rauhotu jo ja anna nautii edes loppukesästä vähäsen ;)!

Tietysti meidän Ibizan matka on toivottavsti vielä edessä ja silloin saa edes vähän nauttia kunnon auringonpaisteesta toivottavsti :)!

Muuten kaikki on valmiina,mutta pientä hiomista vaille koko matka on kyllä ja kyllä se on pakko toteuttaa vaikka mikä olisi :)!

Yhdestä kaverista kiinni on aika paljon, ja hän tässä vähän kusee aikatauluja ja jumittaa,jotenka niin toivon että kaikki saadaan järjestykseen,sekä vihdoin viimein pääsen sinne kauan haluttuun bileparatiisiin kokemaan edes kerran sitä kunnon Ibiza-meininkiä :))! Ouuhelll jeahh beibeee :)!

Mutta nyt tosiaan hastalavista ja heippa kaikille teille rakkaat,palaillaan taas ensi viikolla;)!

Rakkaudella <3!

Anttinne


7 kommenttia . Avainsanat: kesä, superbileet, kyllä lähtee, beibe, lapin tytöt, tässä paskaa, Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, tERVOLA, oulu, härkäkeik

Pikkuhiljaa hyvää tulee :)!

Perjantai 13.7.2012 klo 0:29 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Salam a leikum toverit! 

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Tästä se taas perkule lähtee rullaa tööt tööt ;)!

Blogin paikkahan se on ja sitä teille annetaan perkule sentääs ;)!

Viikko hurahti kuin vettä vain ja tässä taas istun kirjoittamassa teille shaissee :)!

Tosiaankin viikonloppuna oli todella mahtava Pg kesäristeily,joho osallistuin :)! Se oli todella mahtava ja olimme kaikki aivan haltioissamme :)! Varsinkin minun kaveri Pietarista :)!

Hän niin sanotusti rakastui bilemeininkiimme ja en meinannut saada häntä ulos maanantaina takaisin :XD!

Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan,jotenka pakkohan se oli tyrkätä kaveri ovesta sisään ja tilata auto sille Pietariin ;) :D!

Seuraavaksi maybe summer soundeihin toveri pöräyttää tänne ja sitten taas pörrätään kunnolla ;)!

Oli todella huikea viikonloppu kyllä ja olen aivan fiiliksissä kyllä joo :)!

Videoita löytyy tosi paljon netistä ja facebookista näistä pirskeistä ja itsekkin laitan yhden videon tänne sieltä bileistä :)!

Nyt tästäkin viikonlopusta on tulossa toivottavasti huikee myös,kun lähdemme rodeohärän kanssa Oulun lähelle Teuralle :)!'

Siellä olemme pyörittämässä rodeohärkää ja meidän kanssa esiintyy Fintellingens :)!

Menon pitäisi olla huikeeta :)! Arrrivaaaaa :)!

Sitten ollaan suunniteltu tässä matkaa euroopan kautta Ibizalle ja ollaan päivämääriä yms. yritetty hioa lukkoon. Toivottavasti kaikki nyt natsaa niin kuin me haluttiin.

Ja by the way..Hei onko kellään neuvoja, jos suunnittelee lähtöä autolla euroopan läpi niin mitä edullista reittiä kannattaa ajaa jos haluu päästä Tallinnasta Barcelonaan? Ihan vaan perusvinkkejä matkan varrelle ja jotain mitä kannattaa nähdä ja kokea :))! Kiitos etukäteen kaikille :)!

Mitäpä muuta tässä kertoisin teille?

Nykyään en enää jaksa jotenkin puutttua toisten elämiin,arvostella ketääm julkisesti tai blogissa,en jaksa jokaista paskalla käyntiä tänne kirjoittaa..

Olenko minä kenties tulossa tosiaankin vanhaksi :D! Voi apua se ei ole kylläkään mikään hyvä juttu se :D!

Mutta joskus sitä tulee,eikä siitä pääse mihinkään :(..

Ainakaan vielä en luovuta yhden asian suhteen, vaan menen taas kokeilemaan casting onneani Venäjän tällä hetkellä yksi suosituimpaan ohjelmaan :))! Kanikuli v Meksike on venäläinen versio Jersey Shoresta ja on saavuttanut todella huimat katsojamäärät!!! tämä on se juttu mulle :)! Porukka lähetetään huvilalle Meksikoon,missä he nauttivat oloistaan ja nussivat toisiaan hengiltä melkein :D!

Заполнил анкету на "каникулы в мексике"телешоу и поеду в Питер на кастинг :)! Прошлой осению не получилось :/..может щас попаду ;)!!!

Voittajapari lähtee sieltä 30000 dollaria rikkaampana,jotenka ihan pelkkää naamanrunkutusta tv:eessä se ei ole todellakaan ;)!

Kaikki kärkinimet ovat päässeet levyttää tai tekemään jotain tv hommia Venäjällä,jotenka panokset on todella suuret!!!

harmi vaan,että jo ekan kerran jälkeen mulle sanottiin, että olen jo näkynyt tv:eessä liikaa Venäjällä ja he haluavat uusia sankareita ja uusia kasvoja tv-ohjelmaan ja että kansa saa ihan uudet persoonat jotka valloittavat heidän sydämmet :)!

Harmi jos se on vieläkin näin,koska haluaisin todella paljon tähän ohjelmaan :)!

No,ainakin minä yritän loppuun asti ja jos en pääse niin en pääse,sille ei voi sitten mitään..pääasia ettei luovuta ja yrittää,sekä uskoo itseensä :)!

Nyt on pakko sanoa hyvää yötä jo tässä vaiheessa,koska huoemnna herätys aamulla..pienet punttirenit,sit lauluopen luo ja siitä sitten nokka kohti Oulua :)!

Ei muuta kuin oikein mahtavaa ja railakasta kesäviikonloppua kaikille teille rakkaat <3!

Всем охрененных выходных пупсики мои <3!


Rakkaudella <3!

Anttinne

3 kommenttia . Avainsanat: kesä, superbileet, kyllä lähtee, beibe, paskaako tässä, tässä paskaa, Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, tERVOLA, oulu, härkäkeik

Oi mashallaa :)! Vihdoinkin kesä tullut sään suhteen <3!

Perjantai 6.7.2012 klo 0:01 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Tere tere toverit! 

Auuu auuu auuuu auuuuuuuuuuuu beiiiijjjbeeeeee :)))!

Nyt se on vihdoin täällä :)! Ai mikäkö? No se kesä kes kesä :)) <3! Ainakin lämpöasteita on tullut viisariin yli 23 ja arska paistaa <3!

Tätä on odotettu jo kauan  :)! Kesä on ollut mitä kylmin pitkään aikaan ja nyt vihdnoin tuli hyvä sää :)!

Tämä on todella hyvä juttu,nimittäin launtaina lähden risteilee ja silloin on parasta olla todella hyvä sää :)! Kesäinen  biletysristeily Helsingin rantavesissä on todella mahtava ja tunnelmasta pitää huolta Suomen huippu Dj:t :)! Laiva kiertää vaan Helsingin rantavedet ympäri ja poruka pakkautuu kyllä niin tiiviisti,ettei mitään rajaa :)! Viime vuonna en ollut,mutta tänä vuonna en jätä kyllä väliin tätä mahtavaa settiä :)! Oujeee!

Minulle tulee kaveri Pietarista asti risteilee silloin ja me meinataan pitää kunnolla hauskaa,se on varmaa ;))!

Hasukaa olen pitänyt vähän enemmänkin kuin pitää,mutta se ei haittaa, koska samalla olen heittänyt keikkaa pitkin Suomea rodeohärän kanssa ja viimeisin keikka oli Kotkassa,jossa oli moottoripyöräfestivaali ja sinne tuli liivejä ympäri Suomea ja Venäjältä. Paikan omistaja nimittäin oli Venäläinen ja kaikki tanssitytötkin oli Venäläisiä. Meno oli todella hubaisaa ja oli todella hauska pyöritellä härkää ja heittää tytteleitä härän päältä ;)!

Miss märkä t-paita vedettiin niin kunnialla,että saatiin yleisöltä ja paikan omistajilta todella isot kiitokset mahtavasta menosta :))! Aivan uskomaton fiilis kyllä oli tosiaan ja olen todella iloinen että saatiin kaikki viihtymään :)!

Kiitos kaikille mukana olleille tosi paljon :)!

Nyt tulevana viikonloppuna en härkää pyörittele missään,koska minulle tulee hyvä kaveri Pietarista ja hän haluaa nähdä miten me täällä biletetään Suomessa :)! Olen ollut useasti hänen luonaan Pietarissa ja nyt tuli hänen vuoro tulla maistaa Suomen meininkiä ;)!

Vuorossa olisi pikku näytös Helsinkiä ja sitten loput onkin pelkkää bilettä ja viinaa,sekä tietysti naisia ;),heh,eihän ilman niitä voi olla hyviä bileitä ;) :D!

Pienelle bileristeilylle launtaina mennään ja toivottavasti se diggaa menosta siellä :)! Ai että me pidetään kyllä hauskaa täysillä jee :))!

Ensi viikolla sitten minua pyydettiin Moskovaan vierailemaan,mutta en tiedä sitten menenkö kun ollaan suunniteltu Ibizalle menoa euroopan halkia autolla ja rahaa täytyy säästää huolella. Kaikkea sitä haluaisi tehdä ja kokeilla,mutta kaikkea ei vaan voi saada heti..!

Pitää tarkkaan laskea kaikki ja reitti suunnitella..olen niin kauan haaveillut Ibizalle menosta ja nyt olen saanut porukan kasaan kenen kanssa on hauska mennä ja jotka haluavat myös mennä :))!

Ui vitsi mä niin toivon että kaikki toteutuu :)! Taas yksi unelma olisi koettu ja sitten voisi sanoa biletyksen suhteen,että "olen nähnyt kaiken mitä vaan voi parasta biletuksen suhteen nähdä" :)! Sen jälkeen voi jo vaikka oikeesti asettua aloilleen lopullisesti ja muuttaa elämänarvoja:)!

Yksi asia mua vaivaa perkuleesti,on se, että kouluun mihin yritän päästä,on helkutin vaikeat pääsykokeet ja vaikka nyt olen harjoitellut niihin,ne tuntuu ihan liian kovilta paloilta  :/! Jotkut sanoi,että tonnehan on melkein vaikeammat pääsykokeet kuin teatterikorkeakouluun,vaikka on maksullinen koulu ja ei todellakaan korkeakoulun tasoa!!! Pjarkule sentään..en tiedä sitten..no,ainakin yritän ja jos en pääse niin ei voi mitään..elämä jatkuu ja yritetään vuoden päästä uudelleen taas :)! Nyt kummiskaan ei sitä ajatella vaan keskityn vaan tähän hetkeen :)!

Sitten vielä koirulista piti kertoa sen verran,että sitä en ole vielä hakenut kun sille astetaa siru 10 päivä kuulemma ja sen jälkeen voin tulla sitä hakemaaan :)! Ja muutenkin ehkä on parempi että vähän myöhemmin pikku pallero tulee perheeseen,kun on matkoja luvassa yms.

Nimenkin melkein olen keksinyt,mutten vielä sitä paljasta teille ;)! Sen on kyllä nätti se <3! Oli kolme vaihtoehtoa ja tämä oli minun mielestä paras :)!

Nyt olen kyllä jo niin väsynyt,kun tänään oli tosiaan todella lämmin päivä ja vietettiin kaverin kaa kokonainen rantapäivä..aurinko vie voimia,jotenka on parempi mennä koisimaan ja latautuu viikonloppuun täysillä :)!

Huomenna vielä lauluopen luo treenaa koulun pääsykokeisiin ennen biletystä ja sitten voi hyvillä mielin mennä Pietarista tulleen kaverin kanssa bi bi bilettääääääääää :))))))!

Nyt ei muuta kuin oikein kesäisen aurinkoista viikonloppua ja bilettäkää myös niin paljon kuin pystytte ;)!

Adiooooosss Amiiiigooossssssssss <3!

Te amo <3

Antti


3 kommenttia . Avainsanat: kesä, superbileet, kyllä lähtee, beibe, paskaako tässä, tässä paskaa, Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, murha, itsemurha, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, totuus

Life is too complicated at times..

Keskiviikko 27.6.2012 klo 17:32 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hola people!  

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Olen pahoillani että minulla on ollut melkein kuukauden tauko blogin kirjoittamisesta,mutta minulla tosiaankaan ei ole ollut minkäänlaista intoa kirjoittaa yhtään mitään..

Tosiaankin kaikkea on sattunut ja vähän liikaakin tässä lyhyen ajan sisään ja se on saanut vähän taas pääkopan sekaisin..

Nyt olen jo taas entiselläni ja elämä jatkuu taas sinkkuna..

Mitään en enempää jaksa asioista puida,koska on niin paljon ollut joka puolella siitä ja muutenkin olen niin kyllästynyt todella henkilökohtaisten parisuhdeasioiden puimiseen julkisuudessa,että oikein yrjöttää..

Eli ainoan asian sanon,että ollaan erottu jo parisen viikkoa sitten ja se siitä!

Olen ollut rentoutumassa äidin,mummin yms sukulaisten luona Venäjällä

ja se oli ihanaa vaa rentoutua ja olla rakkaiden kanssa <3!

Pietarissa myös käväisin siskoani katsomassa joka muutti sinne parisen kuukautta sitten :)!

Kaikki elää pikkuhiljaa ja etenee,jotenka kyllä se tästä :)!

Unohdin että juhannus oli tulossa Suomeen ja tulin aatonaattona takaisin ilman sen kummempia ajatuksia ja sit sain tietää että jussihan se nyt on viikonloppuna :D! Kiva,jos oisin tiennyt oisin jäänyt Venäjälle pidemmäks aikaa,mut ei eenää siinä vaiheessa takas taas halunnut mennä :/!

Eli täällä kaupunkijuhannusta vietettiin tuttujen kanssa ja hyvin se menikin :)!

Meidän ihanan hertsikanrannan kallioill möllöteltiin ja vedettiin bissee:)! Illalla sitten matka jatkui kaupunkielämään,jossa sitten muistikuvat on jo vähän hataria :D!

Mutta sen muistan että hyvin kaikki hyvin meni ja happy end oli vaikka hedari oli kyl aikamoinen:D!

Pakko sanoa vielä,että kun viimeksi kirjoitin että otemme meidän perheeseen toisenkin koiranpuppetin,niin eromme ei muuta sitä ja olen sille naiselle luvannut ja varannut yorkin pennun, jotenka ensi viikolla sitä pitäisi lähteä hakemaan Venäjältä :)!

Olin tosiaankin jo luvannut kasvattajalle jo ennen meidän eroa Hennan kanssa että otan koiran 100% ja hän on rokottanut pikkuisia ja hankkinut tarvittavia papereita, jotenka en vaan voi kieltäytyä siitä koiranpennusta enää.. Eikä se haitta,kyllä mullekkin pikku koiruli aina kelpaa ja tilaa löytyy ton kokoiselle temmeltää hyvin mun kaksiosta,s ekä herttoniemenranta on mitä parasta aluetta koiranomistajalle ulkoilutusta katsoen :)! Mieltä löytyy koiralle jopa oma uimaranta kultahietikoineen :D! Kyllä täällä on koirat huomioitu viimeisen päälle :)!

Kuvia tosiaankin löytyy edellisestä blogista niistä ihanista pörriäisistä <3!

Toivon vaan,että pennulla on kaikki ok ja ei tule ongelmia..Jos teillä jollain on vinkkejä ja hekilökohtaisia kokemuksia yorkshiren terriereistä,niin otan mielelläni vinkkejä vastaan :)! kaikki siis hoidosta koiran käyttäytymiseen eri tilanteissa on kullanarvoisia vinkkejä ja olisin todella kiitollinen neuvoistanne :)! Kiitos jo etukäteen :)!

Sitten kun olen pikku pörriäisen tuonut,niin laitan kyllä kuvia palleroisesta :)!

Nimeäkin olen kovasti miettinyt ja muutama vaihtoehto pyörii päässä,mutta mikä on paras , en vielä tiedä..mietitään kovasti :)!

Sitten on pakko kyllä vähän jalkapallosta sen verran avautua,että olipa Venäjältä surkea kotiinlähtö :(, ja ei sen takia että olisi hävinnyt matsin kreikalle viimeisessä pelissä vaan se miten he käyttäytyivät fanejaan kohti hävityn matsin jälkeen kun fanit mollasivat..He suoraan sanoen haistattivat vitut monet pelaajat ja painuivat pukukoppiin :D! Ei tollei voi tehdä niille ketkä fanittavat sinua ja loppupeleissä maksavat pelaajien palkat!!

Tästä onkin noussut hirvee kohu Venäjällä ja vieläkin kohutaan siitä..kaikkki on poljettu maanrakoon..! Pelaajista valmentajiin ja jopa jalkapalloliiton puheenjohtaja joutui eroamaan tehtävästään häviön takia! Näin raakaa se on,mutta ihan oikein! Näytettiin summia, mitä tieytyt joukkueet käytti pelaajiin,valmentajiin ja muuhun,niin Venäjä oli kyllä ihan siellä kärjessä ylivoimaisesti!!! Kyllä sillloin vaaditaan pelaajilta ja valmentajilta vähintään välieräpaikkaa,eikä jäämistä alkulohkoon!!

Tästä syystä on tehty tämmöinen hauska vitsailuruno youtubeen Venäjän jalkapallomaajoukkueesta ja en voi tätä Suomentaa kun liian vaikeeta kun niin paljon kirosanoja ja slangia, mutta ne jotka osaavat Venäjää niin nauravat ittensä kippuraan ;) :D! Ja tämä on täysin totta kyllä :D haha..

http://www.youtube.com/watch?v=bYE1slELabk


Eli semmoista :D!

Tänään sitten jännittävä matsi tulossa telkusta Portugali-Espanja .))! Pakko katsoa ja itse olen kyllä Espanjan puolella :)! Goo Espana :))!

Tänään piti mennä kaivohuoneelle,mutta ei nappaa taaskaan yhtään ja vietän mieluummin telkkarin ääressä :)!

Kylläpä musta on tullut vanhus näköjään tässä vajaa puolen vuoden aikana kun ei nappaa enää bileet ja kotisohva ja telkkari on mieluisampi vaihtoehto :D!

Sanotaanko näin,että ei haittaa yhtään ja voisi olla jo aikakin rauhottua,onhan sitä jo kohta 30 vuotta :D!

Launtaina piti mennä bilettää kunnolla,mutta valitsin mieluummin työkeikan Kotkassa,eli siellä nähdään ihmiset sitten festareilla ;)!

Koulun pääsykokeisiinkin olen nyt yrittänyt lukea,vaikka tosi vaikeilta ne vaikuttaa kyllä :/! Ihan uskomattoman vaikeita ovat,mutta toivon että saan itseeni sen verran pinnistettyä,että pääsisin sinne kouluun!! Perkule se on pakko! Nyt riitti tää pelleily!!!

Jepulista jee..nyt jätän teidät ja haluan toivottaa erittäin hyvää kesää, vaikka se on kovin sateinen ja kylmä ollut tänä vuonna Suomessa :/!

Toivottavasti se tästä paranee heinäkuun myötä ja päästään nauttii kunnon lämmöstä <3!

Nyt soronoo ja dosvidanie ;)!

P.s Ja yritän kirjoitella teille edes kerran viikossa blogia,jos vain saan itteeni raahattua koneelle näppäilemään :D!

Rakkaudella <3!

Antti12 kommenttia . Avainsanat: paskaako tässä, tässä paskaa, Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, murha, itsemurha, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, totuus

Tv kuvauksia ja lisää kuvauksia,sekä jalkapallon Em-kisat :)!

Lauantai 9.6.2012 klo 20:18 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hei makakakkalapukkala rakkaat <3! Ну ето просто полное каккалапуккала <3 !

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Tässä taas ollaan ja kirjoitetaan blogia minun erittäin mielenkiintoisesta elämästä :)!

Vauhdin huuma on tuntunut kyllä melkoisasti ja puskenut läpi kuin hiki mun paksusta nahasta ;) :D!

Viikko on ollut lennokas ja mentiin ex-vaimoni kanssa lujaa ku rullatuolit ;)!

Kävin tossa tamppaa jalkaa viikonloppuna ja meno oli kovaa kyllä joo :D! Siitä voit katsoa kuvista linkin alta ja antaa arvosanat jos haluat ;)!

http://anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/1288938


Siellä
on lisää kuvia myös mun hyvästä bilekunnosta :D!

Samalla sieltä löytyy kuvia Tallinnasta murun kanssa <3!

Olimme siis kuvaamassa yhtä tv ohjelmaa joka tulee elo-syyskuussa ulos Suomalaiselsta kuuluisalta tv kanavalta :)! Sen voin sanoa että jaksot tulee meidän kanssa olemaan todella hauskoja,jotenka todellakin kannattaa katsoa  ;)!

Eli muistakaa olla silloin telkkareiden ääressä satavarmasti ;)!


Ainoana miinuksena on oli että tuli kipeeksi siellä Tallinnassa ja koko viikon olen ollut kipeenä :(!

Vielä pitää kiittää koko kuvausryhmää ja tuotantoa todella hauskoista kuvauksista :)!

Ja lisää vain tulossa..:)!

Huomenna sitten kuvataan yhtä tv dokumenttia Hollantilaiselle isolle kanavalle :)! Enempää en kerro,koska käsky kävi ettei saa enempää vielä paljastaa,mutta myöhemmin voin kertoa mistä on kyse :))!Jippijajeii :))!

Muuten nämä puolitoista viikkoa on ollut aikamoista meininkiä suuntaan ja toiseen,sekä tietysti monia vastoinkäymisiäkin,mutta kyllä niistä selvitään niin kuin aina :)!

Sitten meillä on murun kanssa oma projekti ihan tässä viittä vaille ideoitu loppuun ja toivottavsti pääsemme toteuttamaan vihdoin unelmiamme <3!

Tästäkään ei sen enempää vielä,ennen kuin kaikki on suht.varmaa ;)!

Meitä harmittaa hieman se,että meidän piti mennä Pietarin sensationiin,mutta se nyt jää sitten menemättä kun lipun hinnat oli niin korkeita ja tuli muutenkin muita menoja..Olisi kyllä ollut makeeta mennä murun kaa,niin kuin aikoinaan mentiin aina, mutta ei voi mitään, kyllä me keretään vielä kesän aikana noita isoja parteja koluta läpi ;)!

Nyt kaiken lisäksi meillä on pieni vauveli-hauveli nimeltä Vanilla <3 ja se tarvii meidän huomioo <3!

On se kyllä niin ihana,että olen ihan itsekkin ihan myyty kun se tulee syliin ja kujertaa nautinnosta kun sitä silittää <3!

Nyt se ei ole enää niin pelokas ja se on oppinut paljon :)! Ja kaikkein parasta on se että se tuottaa iloa mun rakkaalle murulle silloin kun minä sitä en pysty tekemään :) <3!

Tämä muuten ei ehkä jää tähän,vaan ehkä on tulossa lisää perheelisäystä lähiviikkoina,koska me halutaan vielä yorkshiren terrieri :)! Olemme siitä jo neuvotelleet ja se tulee Venäjältä <3! kuvia olen nähnyt pennuista ja ne on yybersöpöjä myös <3 ui ui ui <3!

yorkeja.jpg


Eli tämmöisiä karvapalleroita ne on <3! Eikös ole ihania :)?? Tämmöinen yksi narttu meitä odottaa jo

Sitten pakko kertoa, että mua muisteltiin tosi paljon 8 kesäkuun lähetyksessä Dom 2 ohjelmassa :)!

http://dom2.ru/videos/95290890?order=day.date:desc


Minulle moni kirjoitti,että siellä ne puhuu susta tosi paljon ja laittoi lähetyksen linkkinä..tosiaankin tuli tosi nostalginen olo ja ikävä monia asioita.. Mutta kaikkein parasta on se,että minua muistetaan :))!

Loppuun vielä haluan kertoa että olen täysillä messissä jalkapallon Euroopanmestaruuskilpailuissa ja toivon että Venäjä näyttää kyntensä läpi koko kisojen niin kuin 4 vuotta sitten :)! Eilinen Tsekkiä käyty ottelu näytti sen,että Venäjällä on saumoja vaikka mihin ja joukkue pystyy taistelemaan vaikka voitosta saakka :))! Minun oma lempipelaajani Arshavin on tykityskunnossa ja toivon että hänen ailahteleva pelityyli saa juuri nyt sen kunnon tykityksen päälle eikä nyhvöttämistä!!! Niin kuin Arshavin itsekkin sanoi, " Venäjä pystyy parhaimmillaan voittamaan vaikka maailman parhaimman,mutta pahimmillaan hävitä ihan paskalle joukkueelle"! Se on vain jätkistä kiinni ja heidän mielialasta! Toivon kummiskin,että Venäjä pystyisi sen tekemään ja että jääkiekon maailmanmestaruus saa jatkoa jalkapallon EM-mestaruudella ;)! Hurraa,hurraa oi suuri ja mahtava Venäjä :) <3!

Sanoinkin cheddalle kun teimme lätkäbiisiä Venäjän maajoukkueelle,että tehdään hei jalkapallon kannustusbiisi,koska fudis on niin paljon suositumpi Venäjällä,mutta hän ei uskonut mua hölmö :D! Tosiaankin fudis on tosi kova sana Venäjällä ja paljon kovempi kuin joku lätkä! Esim. kun etin jääkkiekon pelipaitoja Pietarissa tossa vajaa puolitoista kuukautta sitten,niin ei löytynyt mistään, mutta sitten fudikseen ja em kisoihin liittyen rekvisiittaa oli yllin kyllin joka helkutin kaupassa! Tämä kertoo jo paljon! Ja kaiken lisäksi Pietarin Zenit on hallitseva mestari Venäjällä ja 7 pelaajaa pelkästään on Zenitista,niin sekin kertoo paljon :)!

Mutta joo, en itse ole niin jalkapallofani, mutta kun on kyse mm-em kisoista niin kyllä seuraan ja paljon :)! Mestareiden liiga on toinen mitä seuraan ja chelsea onkin mun suosikki :)!

Chelsea veikin mestareiden liigan,Venäjä voitti lätkän mm kisat,nyt vielä kun tää fudis vietäisiin,niin olisi ihan uskomaton urheiluvuosi <3!!!

Nyt siis kannustetaan täysillä kaksipäistä kotkaa yhdessä toverit,nimittäin Suomi ei pelaa kisoissa ja tottakai pitää kannustaa naapurimaata hei ;)!

Nyt kun siis kannustusbiisiä emme kerenneet tehdä Venäjän jalkapallomaajoukkueelle,niin popitetaan tätä meidän lätkäbiisiä kun katsellaan matseja ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU

Jos ei videota katso,niin sanat voisi melkein ihan hyvin sopia jopa jalpapallojoukkueelle,jotenka hätää ei pitäisi olla sen suhteen,etteikö biisi maistuisi ;)!

Eli ei muuta kuin popittamaan vaan ;)!

Kaikesta tuosta voi enemmän lukea edellisestä blogistani,jos haluaa myös vähän mielipiteitä Suomen urheilukäyttäytymisestä yms..

Nyt pikkuhiljaa päästän teidät piinasta ja siiryn itse murun kaa Intialaiseen syömään ja sen jälkeen leffaan lumikki ja metsästäjää katsomaan,kun me unohdettiin kokonaan tuo kutsuveirasnäytös keskiviikkona..

Eli kaikkee hyvää ja palaillaan taas ensi viikolla :)!

Досвидание дорогие мои :)!

Rakkaudella <3!

Antti
6 kommenttia . Avainsanat: Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, murha, itsemurha, koulukiusaaminen, jalkapallon em kisat, Henna Kalinainen, häviö, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, totuus

Yhteiskunnan rippeet..

Keskiviikko 30.5.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar singer"Kurhinen

Terve taas rakkaat <3! Здраствуйте любимые мои <3!

Nyt ollaan taas liikeellä blogin kanssa ja kyllähän sitä pitäisi vähän nakuttaa tänne kuulumisia.

Viime viikko on ollut aika sekava,mutta samalla myös hyvin antoisa kaikin puolin.

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Sitten ekana haluaisin lähettää suruvalittelut kaikille poistuneen ihmisen sukulaisille..Tulin kyllä surulliseksi kun kuulin että yksi minun tosi hyvä tuttava poistui meidän keskuudesta ..Tänään taas tajusi miten pienestä on meidän elämä kiinni ja miten helposti täältä voi poistua :(..R.I.P Tosi hyvä ihminen Sysmästä..(en viitsi nimeä mainita yms.kun haluan kunnioittaa hänen yksityisyyttään)..

Jumala olkoon hänen kanssaan..

Nyt vähän iloisempiin asioihin.

On tullut juhlittua Venäjän maailmanmestaruutta oikein urakalla ja olenkin ollut tosi iloinen siitä pitkin viikkoa :)!

Sitten viime viikonloppuna oli vuorossa Euroviisut,jotka jännitin myös,koska Venäjällä oli mahis viedä nekin :)! No mutta Ruotsilla oli liian kova kappale,sen voin myöntää,koska jopa itse Venäjä antoi Ruotsille 12 pistettä vaikka se oli pahin vastustaja. Venäjän ihan superihanat buranovskie babuski mummelit jäin toiseksi Ruotsin ja siitä voi olla silti olla ylpeä :)! On ne mummelit kyllä sen verran ihania,että olen todella moneen otteeseen kattonut heidän esiintymisensä ja se vaan saa hymyilemään ja positiiviselle mielelle vaikka väkisin :)!

Jollain tavalla he olisivat ansainneet enemmän voittoa sen positiivisuuden ja vilpittömyyden takia,mutta laulullisesti tottakai Ruotsi oli parempi. No,mulle molemmat esiintyjät oli mieluisia,mutta tottakai hieman harmittaa kun oma maa ei voittanut..

Onnittelut Ruottille silti todella mahtavasta kappaleesta ja euroviisuvoitosta :)!

Sitten on aika kertoa myös hieman siitä kun edellisessä blogissa kerroin siitä miten suomalaiset ei osaa hävitä ja miten rasistisiksi muuttuu kun oma joukkue häviää jääkiekossa! Haukutaan pystyyn Ryssäksi yms.ja on painuttava maasta! Eli ei saa kannustaa ja juhlia muuta maata kun Suomi ei voittanut! Naurettavaa ja tästä kaikesta kerroin Yle Mondon kansainvälisessä radiohaastattelussa Venäjän kielellä! Jos et ole vielä kuullut niin linkki on alla tähän haastatteluun!

Ostanovka Finljandija: 25.05.2012 11.11 | Radio | Areena | yle.fi

Внимание!!!Если вы еще не слышали етого,срочно слушайте где я и Chedda рассказиваем о нашей песни в поодержку зборной России по хоккею и откуда она началась, и какие отзывы песня получила в России, а также в Финляндии. Финляндия также связана с очень негативной стороны в сторону Русских и мы расскажем, как большинство Финнов не умеют принять поражение с достоинством, и как грубо в виде расизма и угроз виплескивают свои имоции ха другие натсии изза поражения в спорте, и многое другое!!! Такчто обезательхо все слушаите Yle Mondo под ссыкой которая внизу! 

Ostanovka Finljandija: 25.05.2012 11.11 | Radio | Areena | yle.fi

Tosiaankin lisätietoa kaikesta löytyy edellisestä blogistani,jotenka hopi hopi sinne lukemaan ja kertomaan mielipiteensä!

http://anttikurhinen.fi/blogi/2012/05/23/227

Minä yksinkertaisesti taistlelen rasismia vastaan ja kun itsekkin olen kokenut nuorena todella pahaa rasisimia koko koulun ajan,niin olen osallitunut rauhan asialla Ylen ohjelmaan ja taistelen loppuun asti sorrettujen kiusattujen puolesta!!!

http://www.voice.fi/index.php?mw=antti_kurhinen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=15046

Ja viiem vuoden eduskuntavaaleissa nimenomaan tämä olit tärkein agendani ja en todellakaan katsele kun tämä Suomalainen yhteiskunta ajaa nuoria ihmismurhan partaalle,tai sitten tappaamaan toisia pääsemättömästä tilanteesta!!! Tämä esimerkiksi uutinen järkytti mua syvästi ja oikein selkäpiitä karmi kun kuin ton jutun! Muistelin itse nuorutta raisistisessa ympäristössä jossa olin itse taistelemassa yksin kokonaista yhteiskuntaa vastaan!!!

http://www.iltalehti.fi/perhe/2012052515577986_pr.shtml

Perkele tää kaikki rasismi ja koulukiusaaminen on liiankin suuri juttu täällä Suomessa!!! Nyt perkule pitää tehdä asian eteen jotain ja kunnolla!Vähemmän puhetta ja enemmän tekoja päättäjät hei!!!

Päättäjät vallassa vaan lässyttävät kuinka kauheeta tuo on ja pitää tehdä asioille jotain medialle ja siihen se jääkin!Suurimmaksi osaksi se on vaan politiikkaa ja oman maineen pitämistä yllä,mut ei heitä oikeesti kiinnosta tehdä asialle sen enempää kin vouhottaa tärkeänä eri iltapäivälehdille!! Mä oon jo nähnyt tuon ja suunilleen tiedän miten asiat menee! Säälittävää!!!

On se kumma et tuo Räsänen ilmestyy aina mielipiteidensä kanssa kuvaan, mut silti ikinä ei tehdä mitään muuta ku jauhetaan sontaa. Pitäs vähä skarpata,haloo!!!

Viitaten tuohon iltalehden juttuun,niin ei tullu yllätyksen kun opettajat sanoi ettei edes huomannut että Elisaa kiusattiin. Se on joka  kerta sama selitys kaikilla opettajilla!Sittent ne vielä aina sanoo et ''jos teitä kiusataan niin tulkaa heti kertomaan'' .. ja sitten kun menee kertoo niin ne sanoo että '' okei, pitää tarkkailla asiaa..'' se jääkin siihen et opettajat on opettajan huoneessa mussuttamassa pullaa ja lapset kuolee vieressä! Sairasta välinpitämättömyyttä!

Nyt pitää tehdä jotain hei päättäjät!!! Ja viimeisempänä nyt tuo 18 vuotias nuorukainen kuka Hyvinkäällä tappoi 2 ihmistä ja haavoitti ties kuinka monta! Onkohan tuollakaan lapsukaisella oikeesti ollut kaikki ihan okei koulussa ja perheessä? Tuskinpa..jotain varmasti pikkuhiljaa selviää myöhemmin tutkimuksissa ja hänenkin osalla voi olla kiusaamisesta yms. kyse!!!

Tämä nuorten pahoinvointi muka meidän hyvinvointiyhteiskunnassa voi koitua todella kalliiksi meille kaikille!!! Luulemme että tämä rakennettu yhteiskunta on terve,mutta se ei ole niin vaan päinvastoin!!! Tämä Suomi,maa jossa on todella hyvä ja turvallista elää ei pidä enää paikkaansa kohta,koska Suomalainen nuoriso on sekoamassa pikkuhiljaa tämän kaikein vapauden edessä ja moraaliset arvot ovat ihan päälaellaan! Enää ei mietitä tulevaisuutta sen enempää kuin perhettäkään ja läheisiä..elämme vaan itsellemme ja emme välitä enää mistään mitä on joskus tehnyt meistä ihmisiä moraalisesti! Huumeet,väkivalta ja tämä niin sanottu vapaus tekee meidän nuorista hirviöitä!!!  Nyt pitää herätä ja todella puuttua tähän ihmisen itsekkyyteen,elämänarvoihin,muistuttaa miten tärkeä asia perhe on sekä jälkikasvu! On niin paljon asioita joita pitäisi kieltää lailla vaikka miten ihmiset kitisisivät,että tuo on vapauden rajoittamista yms.!! Yksinkertaisesti suurin osa ihmisistä tarvitsee tiennäyttäjää ja vahvaa hallitsijaa,joka tiukan paikan tullen tekee todella vaikeita ja jopa raakoja päätöksiä säilyttääkseen tasapainon tässä maailmassa!

Suomessa on liikaa löysästty hanoja kaiken sen suhteen ja sen takia ihmiset eivät enää pelkää valtionjohtoa tai poliisia,kun seuraamusket ovat niin pienet ja jopa vapaudenriisto on tehty niin helpoksi kuin kesäleirillä olemiseen! Tässä kaikessa vapaudessa on omat haittapuolensa,joka nyt tuo näitä hedelmiä meille pomittavaksi näin julmilla tavoilla,kuten itsemurhilla tai aivan käsittämättömillä tappamisilla!!!

Vaikka kuinka minua arvostelisitte yms.,mutta yskinkertaisesti tänne yhteiskuntaan tarvittaisiin todella vahva päättäjä,kuin Stalin tai Hitler,mutta ilman murhaamista ja sotimista! En siis todellakaan kannata sotaa tai ihmisten murhaamista,vaan sitä vahvaa hallitsemista ja asioihin radikaalista puuttumista! Vahvaa ja julmaa päätöksien suhteen! Tänne heti saataisiin rotia monen asian suhteen ja tämä sairas mieleltään yhteiskunta saataisiin järjestykseen!!! Eli älkää ymmärtäkö väärin tuota minun vertauskuvaa ja älkää luulko että ihailen Stalinia tai Hitleriä,vaan heidän vahvaa johtamista,muttei heidän tehtyjä päätöksiä!!

No mutta nyt kyllä jätän teidät kyllä vähän sulattelemaan asioita ja miettimään mitä kirjoitin!

Tosiaankin niin kuin aiemmin sanoin,olen ollut eduskuntavaaleissa mukana ja todennäköisesti pyrin kunnallisvaaleissa läpi! Haluan päästä vaikuttamaan tähän julmaan maailmaan ja aloitetaan Suomesta!

Muistakaa äänestää minua sitten syksyllä ja takaan että teidän Suomesta tulee parempi paikka elää!!!

Voitte lukea minun ajatuksia eduskuntavaaleista täältä :

http://anttikurhinen.fi/3

Ja nyt olen kokenut vuoden aikana tosi paljon uutta ja ollut Venäjän ja koko maailman pisimmässä tosi-tveessä,joka on antanut uusia näkymiä monen asian suhteen,vaikka se kuullostaakin tyhmältä..Asian näette sitten kun vaalit tulee ja valitsette minut teidän kunnallisvaltuutetuksi!


Nyt vähän pois tästä hullusta maailmasta ja politiikasta ja kerronpa teille jotain mukavaakin :)!

Minun rakkaani on löytänyt ihanan koiranpuppelin,jonka rotu on chichuahua!

Olen iloinen hänen puolesta että se tekee hänet onnelliseksi ja vaikka tuli riitaa siitä kun hän on vähän hätähousu ja ottaa ensimmäisen vastaantulevan tarjouksen yms.,niin tässä tapauksessa en jaksa riidellä,onhan sentään eläimestä kyse ja pikku-vauvelista <3!

Tässä saa muruni vähän treeniä miten pientä lasta hoidetaan ja ehkä sitten voisi vuoden päästä pyöräyttää omankin mukulan tämän valkoisen pikku monsterin kaveriksi ;) <3!

Itse asiassa se ei jää tähän vaan ehkä meidän koiraperhe lisääntyy yhdellä puppelilla lisää kesällä,kun haemme vielä meidän yhdessä toivomamme Yorkshiren terrierin Venäjältä <3! Olen saanut jo todella hyvän tarjouksen Venäjältä kun kirjoitin venäläiseen facebookkiin ilmoituksen että halutaan Yorkshiren terrieri ja sieltähänminun fanit Venäjällä rupesi kirjoittaa :)! yksi tarjosi juuri minulle puoleen hintaan narttu Yorkin,jos saan nimmarin ja kuvan minulta kun ostan koiran :)! No sehän passaa vallan mainiosti ja nyt odotamme sieltä sitten vastausta milloin koira on sirutettu ja tehty passit :)!Aluski en ollut niin innoissani,mut nyt jotenkin itekkin on ihan innoissaan pikku-dogista <3!

Katsotaan miten saamme kasvatettua siitä ihanan aikuisen fiksun puppetin ;) <3!

Tosiaankin Henna jo omassa blogissaan kyseli kaikkien mielipiteitä koiran nimen suhteen ja samaa minäkin voisin kysyä ihan muodon vuoksi :)? Tosiaankin on tulossa narttu,eli tyttönimiä vaan tulemaan,kiitos :)!

Sitten on meilläkin vielä yksi hauska juttu tulossa ensi viikolla ja lähdemme Hennan kanssa kuvaamaan yhtä ohjelmaa :)! Toivotaan että siitä tulee hyvä ja romanttinen <3! Enempää en kerro kun en tiedä saako paljastaa ohjelman nimeä..No ensi viikolla tiedämme lisää kun ollaan kuvaamassa sitä ja ilmoitellaan sitten tielle tietysti :)!


Nyt en voi muuta toivotella kuin oikein hyvää viikon jatkoa kaikille :)!

Teille Venäjänkielisille on lisänä alla vielä youtubeblogi Venäjän kielellä :)!

До встречи любимые <3!

From Russia & Finland with Love <3!

Antti


31 kommenttia . Avainsanat: Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, murha, itsemurha, koulukiusaaminen, jääkiekon mm kisat, Henna Kalinainen, häviö, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, totuus

Russia is the best <3! We are the world champions in ice hockey 2012 <3 :)!

Keskiviikko 23.5.2012 klo 2:00 - Antti "The Russian & Finnish Superstar singer"Kurhinen

Oi ma kakkalapukkala mun rakkaat  :)! Oi tätä ilonpäivää huhhuh :))!

Nyt poikkean normaalista blogin kirjoittamisesta ja jätän nämä puolitoista viikkoa melkein pimentoon teiltä,koska on vaan niin pakko hehkuttaa tätä!! Kaiken sen voitte luke alta apua huhhuh mä oon vielkin ihan orkuissa tosta voitosta ja joukkueen tapaamisesta :))) <3!


И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

We're the best :))! We are the ice hockey world champions in 2012 :)! Thank you for the magnificent team and our mighty Mother Russia :) ♥ ♥ ♥ ! And we all know that our song help Russia to won Gold ;) ♥!

Мы лучшие :))! Мы по хоккею чемпионы мира в 2012 году :)! Спасибо за великолепную команду, наша могучая матушка-Россия :) ♥ ♥ ♥ !
И мы все знаем что наша песня помогла России победить ;)♥ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU&list=UUnTk9rtcNQnc9tuW31vRCpQ&index=2&feature=plcp

Eilinen oli todella uskomattoman huikea päivä :)♥! Venäjän Jääkiekon maailmanmestaruuden lisäksi sain kokea elämäni parhaimpia hetkiä :))! Pääsin henkilökohtaisesti puristamaan kättä superlegendaariselle Viktor Tihonoville,halamaan Alexander Ovechkinia,taputtamaan Jevegenia Malkinia, vaihtamaan sanoja superlegendaarisen Vladislav Tretjakin kanssa,sekä tietysti kaikkien heidän nimmarit ja monen muunkin Venäjän joukkueen pelaajien nimmarit! Ennen kuin joukkue saapui hotellin eteen, niin me popitettiin autosta täysillä meidän kannustusbiisiä kaikille faneille sillä aikaa kun odotettiin joukkueen saapumista hotellille ja samalla räppäsin biisin tahdissa :), ja kaikki oli ihan fiiliksissä tästä :))! Kaiken kruunajaiseksi sain pidellä maailmanmestaruuspokaalia ja otin sen kaa kuvankin:)! Siis aivan uskomaton tunne ja voin sanoa että yksi unelmistani toteutui kuin sain tavata maailman parhaimman joukkueen henkilökohtaisesti ♥ ♥ ♥! Olen haltioissani !Iso kiitos heille tästä heille ♥!!!! Hurraa,hurraa,hurraa vielä kerran :)))!

Мы лучшие :))! Мы по хоккею чемпионы мира в 2012 году :)! Спасибо за великолепную команду, наша могучая матушка-Россия :)!

Вчера был на самом деле невероятно удивительный день :) ♥! Россия стала Чемпионам мира по хоккею 2012!!! Ето один из лучших моментов в моей жизни :))! Мне удалось пожать руку самому Виктор Тихонову, обнять Александра Oвечкина, похлопать Женю Малкина по плечу, обменят словами с легендарным Владиславом Третияком, и конечно, все их автограф и автографы многих других игроков Россииской зборной! Перед прибытия команды в отель, мы играли нашу песню "Наша Россия" на полную катушку для всех болельщиков, а я под песенку наш репчик читал:), и все вроде были очень рады :))! И еще до самого стчастия я подержал трофей мира на руках и сфоткался с ним:)! Так что я в полном екстазе от удивительного чувства, и я могу сказать, что одна из моих мечты теперь збылась :)! Я познакомился случшей командой в мире ♥ ♥ ♥! Я в восторге! Большое спасибо всей Российской зборной за ето ♥! Ура, ура, ура,и еще раз ура :)))!

И мы все знаем что наша песня помогла России победить ;)!!!

Eli tommoista siis mulla oli enimmäkseen kerrottavana ja muu ei edes kiinnosta :D!

Viime viikolla minun piti kirjoittta blogi,mutta en sitten kerennyt kun tuli yllättäen keikka Kuopioon moottoripyörätapahtumaan rodeohärkää pitämään..

Tämän takia jouduin jopa Suomen matsin katsomaan vain toisen erän alusta ja jossain kalpa-Kuopio baarista,jossa ei ollut yhtäkään venäläistä kannattajaa :D!

Tämmöistä kirjoittelin tossa facebookissa palattuani Kuopiosta matsin jälkeen ja sain raisistit niskaani,joista kyllä olen poliisille rikosilmoitusta tekemässä! Eli näin meni :

"Huh!Kotiin palattu Kuopion 2 päivän keikalta. Oli kyl hauskaa Villen kanssa :D! Loppuhuipennus oli paras kun menimme tsiigailee Villen kaa Venäjä-Suomi matsia töpötäyteen Kuopiolaiseen baariin,jossa pelkkiä suomalaisia ja minulla Venäjä paita ja lippis päässä, sekä kaiken lisäksi kun rupesin tuulettelee urakalla kun Venäjä tahkoi Suomen verkkon maaleja niin Suomalaisten joukkuhenki petti ja joku rupes rähisee että "mene nyt vittu istumaan sakeli" :XD! Ei muuta kuin annoin palaa takaisin huutaen koko baarille,että missä teidän pelin henki ja eikö saa kannustaa ketä haluaa,häh??! Johan hiljeni koko baari ja toisen erän jälkeen yli puolet porukasta lähti vetää :DDD! Ei perkule miä sanon että jotkut ottaa tän liian vakavasti ja varsinkin jotkut kommetoiat täällä,jotka menee rasististen uhkauksien puolelle!!! Ihan saakelin säälittävää kun häviää pelin ja ei löydä aivokapasiteetista mitään muuta sanottavaa kuin"Vitun ryssä,ja painu vittuun täältä":D! Ymmärrän sarkastisen vittuilun hyvällä maulla ja olen itsekkin sen kannalla,mut tommoinen kielii katkeruudesta ja perkeleen huonosta omasta elämästä!! Yleensä lätkäkannattajat muualla maailmassa tai muualta tulleet lätkäkannattajat tekee toisella tavalla kuin Suomessa!!Olen huomannut että haukkuu oman joukkueen ja maan jos se häviää matsin,mutta puristaa kättä toisen puolen kannattajille kunnioituksen takia ja onnittelee voiton myötä, koska toinen voitti!!! Näin se pitäisi mennä,eikä tulla katkerana säälittävällä tavalla haukkumaan!! Pthyi saakeli te jotkut Suomalaiset sanon minä ja moni muu!!! Semmoista rakkat tällä kertaa ;)!"

Tästä seurasi rasistinen haukkuminen ja uhkailu :D! Todella säälittävää kun ihminen ei osaa muulla tavalla kertoa tunteensa ja aivokapasiteetti ei riitä sarkastiseen väittelyyn kanssani vaan tuohdutaan ja ollaan hiekkalaatikkotasolla,pthyi saakeli sanon minä huhhuh!! Enempää en viitsi tänne edes kirjoittaa tästä vaan voitte kyllä facebookissa ketkä olette mun "kavereita" käydä lukemassa ja nähdä miten alaarvoista settiä tulee aikuisilta ihmisiltä jotka kerotvat kaiken eteen että ovat äitejä ja samaan aikaan haukkuvat ryssittelyn lisäksi avoimesti vielä neekeriksi muita!!! Miten tyhmä ihminen voi olla huhhuh!

En voi muuta sanoa kuin tosi säälittävää ja ahdasmielistä ajattelua! Ihmiset elävät ympäri maailmaa,muuttavat paikasta toiseen,mutta myös kannustavat omaa maataan siitä huolimatta missä sillä hetkellä asuu! Toi vaan kertoo miten paljon enemmän katkeria ja huonoja häviäjiä Suomalaiset ovat! Eikä se mua haittaa vaan enemmänkin hävettää suomalaisten puolesta että vetävät siiehn äärinationalismin ja rasismin kun häviävät,mut sit ku voittavat niin jopa "mustaa pekkaa"suudellaan kadulla!!säälittävän naurettavaa!

Tuli jopa sanaharkkaa Renne Korppilan kanssa tästä aiheesta ja olenkin jostain kuullut että Renne olisi ollut äärinatinalisti nuoruudessa,jotenka en ihmettele reagointia, mut pitäisi nyt julkisuuden henkilön fiksummin reagoida tommoiseen ja varoa sanomisiaan!

Tästä voitte käydä lukemassa Nrj-aamupojat ryhmästä mitä keskusteluja tämän linkkiuutisen alta löytyy:

Antti Kurhinen kannusti Venäjää - sanaharkka baarissa! | Viihde | Iltalehti.fi

 

Mutta joo,ei siitäkään sen enempää vaan annetaan edetä omalla painolla ja jos pahemmaksi menee,niin sitten tämä on tosiaankin rasismia ja meinaan tehdä ilmoituksen poliisille ja sitä kautta pyynnön suurlähettiläälle. Ei tämmöinen käy päinsä että urheilutapahtuman takia ihmisiä uhataan ja haukutaan rasistisesti,varsinkaan julkiuuden henkilöä ja vielä jopa toiset julkisuuden henkilöt!

Nyt voisin kertoa teille vähän muistakin kuulumisista :)!

Tosiaankin on jo pari viikkoa melkein kulunut edellisestä blogista ja paljon kaikkea on sattunut ja tapahtunut :)!

Mun mursukka kerkesi käväistä jo Espanjassa bilettämässä,sekä viettämässä synttärit :)! Kaikki tämä tulee subin netti-tveestä myöhemmin,jotenka silmä tarkkana ;)!


Muuten on ollut kaikenmoista ja kerkesin tossa niinkun tuosta Iltalehden uutisesta voitte päätellä,niin käväsin Kuopiossa keikalla ja samalla kannustamassa Venäjää Kalpa-kisabaarissa :D!

Kuopion keikka oli mulle eka ja voin sanoa, että ihmeen nätti paikka sillei on ja nättejä maisemia :)!

Muuten aika liian rauhallinen meikäpojalle ja en minä semmoisessa pystyisi itse elämään nykypäivänä,huh!

Sitten piti vielä kertoa,että hyvin meidän biisi on ottanut tuulta alleen tuolla Venäjällä onneksi :)!

Antti Kurhisen kiekkobiisistä tuli hitti Venäjällä | Viihde | Iltalehti.fi

Kiitos siitä kuuluu yhdelle tutulle kuka asuu Venäjällä ja on entinen Talo 2 ohjelman asukas ja tuntee noita media-alan taitajia Venäjällä :)!

Nyt meidän biisin on kyllä kuullut aika suurin osa Venäjästä ja olemme siitä ikionnellisia ja tosiaankin toivomme että tämä kisabiisi ei kuole vaan sen voi vielä ensi vuonnakin pyörittää  huoletta :)!

Ja älkää unohtako käydä tsekkaamassa pari kuvaa maailmanmestaruusjuhlista ja maailmanmestaruuspokaalista täältä :)!

http://anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/1278537

Nyt olen sen verran väsynyt,että toivotan teille hyvää yötä ja hyvää jatkoa :)!

Palaillaan taas lähitulevaisuudessa astioille :)!

Rakkaudella <3!


Antti

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, Chedda, mm lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, champion, winner , henna kalinainen, jääkiekon mm kisat, Henna Kalinainen, circus, Russian rules, Russia numer 1, Russia forever, Ovechkin,

Minun ja Cheddan sensaatiomainen musavideo ja kuulumisia :)!

Lauantai 12.5.2012 klo 1:08 - Antti "The Russian & Finnish Superstar singer"Kurhinen

Huomio kaikki! Supersensaatio!!!Внимание все!Сенсатсия!!! 

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Täällä se nyt on vihdoin,eli kauan odotettu musavideo meidän biisiin :)!Siis jumankauta mitä tykitystä :)!!!

Ураа!!!

Ето для вас дорогие!!! Вперед ребята,вперед Россия :)!
Вот, наконец-то ,мы его сделали!!! Смотрите сенсацию!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU&list=HL1336685579&feature=mh_lolz

http://www.iltalehti.fi/iltvmusiikki/2012051006602797_a4.shtml

Antti Kurhinen räppää Venäjää kannustavalla MM2012-musiikkivideolla - Findance.com

Antti Kurhisen musavideolla pussaillaan ja poksautellaan – katso | Metro Live

Uskomattoman hyvää settiä,eikö :)? Putinillekkin tämä video on mennyt perille ja häön on kuullut kappaleen jo :))!

Сенсация: звезда различных телешоу Антти Курхинен и финский рэпер Chedda написали гимн "Наша Россия" в поддержку российской сборной по хоккею на 3-х языках!
Песня широко обсуждается в финской и российской прессе и вызывает бурю положительных эмоций у болельщиков!
Известный исполнитель популярной музыки Chedda с звездой Болшого Брата и Дома2 Антти Курхинен объединили свои силы. В результате получился гимн поддержки российской команды в Чемпионате мира по хоккею. Песня создана при поддержке хип-хоп студии Roitzu Three Legs Luigi продакшн. "Финские рынки полны фирменными песнями для Львов. Я чувствую себя обязанным создать песню для поддержки сборной России здесь, на Западе, где проживает очень много русскоязычного населения ", рассказывает, родившийся в Латвии, но имеющий ингермаландские корни певец Chedda. "Я хотел создать позитивный трек, который будет стимулировать другие страны тоже понимали его и полюбили», добавляет Chedda. Антти Курхинен уже раньше объявлял что хочет стать певцом и лидировать на музыкальном рынке. Антти читает рэп в своем куплете на русском языке, где он обещает, что российская команда "разорвет всех на куски" и "посадить на голую з@дницу"!!!

Toivottavasti diggaatte siitä koska me diggaamme :)! Kiitos kaikille ketkä siihen osallistui ja auttoi meitä sen kanssa :)!

Iso Kiitos siis kuvaajalle,ohjaajalle ja avustajille :)!

Meillä oli huippusiistiä :)!

Sitten eilen tuli Helsingin sanomissa juttu,missä minua verrataan Leo Komaroviin,mutta musa alalla :D! Tsekatkaa tää ;)!

img_0858.jpg

Sitten yleistä kuulumista taas..

Viikko on vierähtänyt taas ja kaikkea on siihen viikkoon mahtunut. On ollut enimmäkseen iloa,mutta myös surua.

Ilo on ollut kun saimme viime viikon lopussa meidän biisin ulos jonka olette jo kuulleet varmaan aika monta kertaa,mutta kuunnelkaa nyt vielä kertaalleen tolta meidän uudelta musavideolta.

Toinen juttu on se,että olemme minun rakkaani kanssa viettäneet ihanaa viikkoa ja vein hänet yllärisyömään meidän lempipaikkaamme jossa kihlauduimme aikanaan <3 :)!

Paikka on tietysti mikäs muukaan kuin ravintola Saslik <3! Meidän iki-ihana Saslik :)!(tsekkaa linkki alta)

Antti ja Henna palasivat yhteen | Viihde | Iltalehti.fi

Palvelu on mitä parasta ja tajoilija vähän väliä juoksi meidän vähän tyhjentyneitä laseja täyttämään,sekä kyseli tarvitsemmeko jotain..uskomattoman hyvää palvelua <3!

Vanha kunnon Iivanan miekka kyllä saa mahan kuin mahan täyttymään <3!

Annoin rakkaimmalleni siellä sydänkoruriipuksen kristalleilla ja ilta oli mitä romanttisin <3!

Tuli siinä juteltua ja vaihdettua herkkiä lauseita toisillimme--<3!

Oli kyllä todella ihanaa <3! Kävimme myös ihailemassa auringonlaskua yms.

Vielä päälle kunnon leffa ja sitten kotiin mörrimöykkysen kanssa uurrghh <3!

Sunnuntaina sitten käytiin katsomassa Idolsin finaalia jäähallilla :)!

Oli kyl ensimmäinen kerta ja ehkä viimeinen,nimittäin enpä nyt oikein saanut mitään irti niin paljoa siitä ja istumapaikat oli hirveän kaukana!

Muutenkaan ei se ollut ihan niin jeesh,mitä luulin.. Ainoa on että molemmat finalistit kyllä lauloivat aika hyvin ja se oli ainut positiivinen asia..Kioskeihin joutui jonottaa tunnin verran ennen kuin sai jotain ostettua ja se oli todella vittumaista!!!

Eli en ole mitenkään niin tohkeissani Idolsista..no ehkä sitte vasta kun itse siellä jokusen vuoden päästä esiinnyn ;)!

Muuten viikko on ollut tosi rankka..alkuviikko meni videon kaa ja loppuviikko meni musavideota mainostaessa :D! Siinä välissä on kaikenlaista sattunut myös,mutta kaikesta selvitään ja kaikki ongelmat selätetään aina,se on varmaa ;)!

Sittenhän vielä on minulla huomenna tai voi sanoa jo tänään Circuksessa tääkin supertapahtuma huhhuh!

http://anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2012-05-11&eventId=63#cal_event632012-05-11


Se pitää vielä vetää kunnolla :)!

Sitten vielä pakko ihan nopeasti hehkuttaa tähän loppuun tuota Venäjän matsia tänään Ruotsia vastaan :))! Kyllä Ruottia vietiin kuin pässiä narussa ;)! Oi oi oi mahtavaa meidän rakas äiti Venäjä <31 Kiitos paljon ja me murskataan kaikki vastustajat ;)! Uraa Uraa Uraaa :)!

Ai niin,meinasin sanoa että mun rakashan lähtee aamulla Espanjan aurinkoon kuvaa tähtöset rannalla sarjaa subille,jotenka minä heitän minun rakkaimman sinne <3! Toivotan todella makoisaa matkaa ja levätköön siellä ja kerätköön voimia meidän suhteeseen ;)!

Pus pus i loove you very much aina oli sitten huonoja tai hyviä päiviä ;) <3 <3 <3!

Nyt mun on pikkuhiljaa ruvettava nukkumaan ja toivottaa teillekkin hyvää yötä ja oikein mahtavaa viikonloppua kaikille <3!

Teille Venäjänkielisille on lisänä alla vielä youtubeblogi Venäjän kielellä :)!

До встречи любимые <3!

From Russia & Finland with Love <3!

Antti


2 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, Chedda, mm lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, bb, dom 2, hockey, nhl, russian team, soviet union, champion, winner , henna kalinainen, jääkiekon mm kisat, Henna Kalinainen, circus, Russian rules, Russia numer 1, Russia forever, Ovechkin

Vanhemmat kirjoitukset »