Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

KKKKKKK:n kuulumisia ja tulevia tapahtumia :)!

Torstai 24.3.2011 klo 0:59 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana)Ehdokasnumerolla 175 kertoo kuulumisiaan :)!

Nyt potuttaa normaalia enemmän ja paljonkin koska äskön kirjoitin yhtä putkee tätä kirotun blogia yli tunnin ja kaikki pyyhkiytyi kuin tuhka tuuleen väärän yhen napin painalluksen takia!!Saatanan saatana!!Pyydän anteeksi kiroiluani,mutta ymmärrätte varmaan kun näin hirveesti vaivaa kirjoittaa ja sitten vahingossa painoin nappia ja sinne meni hyvä hauskaa matskua ihan roppakaupalla ja ymmärrätte että"vitutus on todella suuri nyt"!!!

En kerro enää yhtä hauskasi ja yhtä pitkästi vaan olen pahoillani ja kirjoitan mitä vielä pystyn ja on fiilistä!!

Pakko kummiskin päivittääe des vähän kuulumisia koska onhan tästä jo viikko kun viimeksi päivitn blogiani..

No niin,yritetään..

Eli onhan ntässä ollut aikamoinen viikko joo...kaikkee vaaleihin liittyvää on ollut aika pljon ja juttuja riittänyt...radiohaastatteluja,kyselyitä,vaalikoneiden täyttöä,yms..

Nyt laitan muutamia juttuja tänne menneeltä viikolta!

Ehkä kaikkein hauskin heti alkuun minkä kävin tänään päivällä teetettämässä tällä taitavalla parturikampaajalla! Katsokaa ja hämmästelkää tätä kädentaitoa :) <3!Uskomatonta!!!

Kansanedustajaehdokas taituroi numeronsa hiuksiinsa - katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Kyllä :)!! Tämä kaikki on tehty Salon Uniquessa ja leikkaajan kukas muukaan kuin meidän iki-ihana Super-Sikke :)!Soita siis Salon Uniqueen itäkeskukseen ja varaa oma aikasi Sikelle ja ole vähintäänkin yhtä trendikäs kuin minäkin ;)!

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=13&lang=fi

 

Nämä numerot siis ovat mitä teidän kaikkien pitää mennä Helsigin vaalipiirissä mennä äänestää mukisematta  ;)!

Tässä lisäinfoa asiasta virallisilla puolueen sivuilla ;)!

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Eli nyt on mahdollisuus teillä kailla vaikuttaa teidän tulvaisuuteen ja tehdä siitä paratiisin,eli äänestää minua :)!

Jeesh..nyt vielä  muutamia juttuja menneeltä viikolta..

Nämä julkkikset aikovat eduskuntaan – katso lista - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Tosiaankin nuo kaikki julkkikset minun lisäksi pyrkivät eduskuntaan ja toivotan kaikille oikein hyvää vaalionnea :)!

Kurhinen Antti - Helsingin vaalipiiri - Eduskuntavaalit 2011 - Vaalikone.fi

Yllä oleva linkki on taas hesarin vaalikonevastuksiin joihin olen vastannut. Olen tietysti täyttänyt kymmeniä muitakin ja jos haluatte esim. iltasanomein ja iltalehiten yms. vaalikonevastauksia lukea,niin ei muuta kuin gooleen "antti kurhinen ja vaalikonevastukset",niin eiköhän sieltä rupee löytymään aika paljon matskua ja mun vastauksia erilaisiin kiperimpiin poliittisiin kysymyksiin ;)! Ja samlla saatte te kaikki ektkä kyselette minulta facebookin jatäälät sähköpostin kautta vastauksia niihin kysymyksiin...Ne kaikki löytyvät vaalikoneista.

Sitten tietenkin kaikkea muuta vaaleihin liittyvää voit tsekata mun edellisistä blogeista...;)!Siellä on todella paljon hauskaa matskua mikä kannattaa tsekata ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/17/168

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/10/167

Siinä siis pari edellistä blogiani vaaleihin liittyen :)!

Tietenkään ei pidä unohtaa ihan omaa vaaliosiota minun kotisivuiltani,joka on:

http://www.anttikurhinen.fi/3

 Sieltä siis löytyy kaikenlaista ja minun vaaliteemani ja esittelyni.

Ja sitten on vielä tietysti tämä kalneteriosio,mistä voit nähdä joitakin sellaisia tapahtumia mitä koen tärkeiksi ilmoittaa.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html

Tosiaankin,kaikki mikä vaan mahollsiat löydät mun kotisivuilta kunhan tutusut vaan niihin tarekemmin ja eri osioihin ;)!

Esimerkiksi kuvia ovit tsekata ja antaa niille arvosteluja ja kommentteja täältä:

http://www.anttikurhinen.fi/albumi.html

Eli kaikki löytyy ja ei tule tylsää jos olet kotona iltaisin..rohkeasti painelet kotisivuilleni ja klikkailet,sekä kirjoitat mulle kommentteja joita luen aina ja avstaan vain ainoastaan järkeviin kommentteihin. Kirjoittaa siis voi kaikkea,mutta vain minun mielestäni ok jutut julkaisen ja muut päätyvät roskiin,jotenka turha kirjoittaa paskaa roppakaupalla ;) :D!

Eli nyyt rohkeasti kaikki tutustumaan hei ;)!Olen nuori ja komea eduskuntavaalihedokas,jota ei tarvi pelätä lähestyä ;)!Olen tavallinen jannu,joka kuuntelee jokaikistä kunhan tietty taso jutuissa säilytetään ;)!

Jepulista jee..

Tosiaankin joo..Huomenna onkin sitten Seiskan bileristeily,johon menen meidän Helsingin piraattipuolueen puheenjohtajan kanssa :)! Ajattelin että tää jannu on ansainnut vähän vaihtelua toimistohommille ja vaaliduunille :)!Ole hyvä Oskar :)!Muuetn ihan hauskaa mutta yksi juttua/asia ei ole hauskaa laivalla,mutta en voi asialle mitään..aivan sama..mut käypä tsekkaa tossa alla oleevasta linkistä vähän meininkiä laivalta ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-24&eventId=30#cal_event302011-03-24

Jeesh...ja heti tosta toivuttua niin launtaina olenkin sitten ihan itse oikein edustamassa Vuosaaren Columbuksessa meidän puolueen kanssa.Käy tutustumassa lisää:

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-26&eventId=29#cal_event292011-03-26

Jaahas..eiköhän tässä tullut kerrottua mitä mistäkin löytyy ja mikä tuleman pitää ;)!

Henkilökohtaiseen yksityiseen elämääni minun ei nykyään ei des pahemmin kiinnosta uppoutua ja en näe siinä mitään järkeä,jotenka jätän ne jaarittelut kokonaan pois ja keskityn vaaleihin ja tulevaan,ei menneisyyteen ja muuhun paskaan ;)!

Tietysti yksi menneisyys on josta pitää puhua ja se on minun rakas hybridi <3! Tämä kaunoter on myytävänä siis pilkkahintaan ja nyt jollekkin onnelliselle tämä mahtava ekologinen voimanpesä lähtee liiankin halvalla!Tsekkaa tuo ja hämmästy ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Ja lopuksi kaikille vielä muistin virkistämistä ;)!

Tosiaankin tämä ei ole helppoa hommaa ja tarvitsen kaiken tukenne <3!Sen mä tiedän ainakin että vaalitilinnumero unohtuu yleensä aika helposti ja sen takia oikein uudestaan tähän kirjoitan ;) :D!

FI40 5447 0620 0693 10

Nyt en muuta voi sanoi kuin että toivotan oikein hyvää kevään jatkoa kaikille ja lupaan palata viimeistään ensi viikon alussa taas uuden blogin kera ja samalla päivittelen viikonlopun toilailuista ;) :D!

Hyvää viikonloppua kaikille näin jo aikasessa vaiheessa <3!

Palataan<3!

KKKKKKK<3 RAKKAUDELLA ;)

16 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, radio rock,

Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana)Ehdokasnumerolla 175!

Torstai 17.3.2011 klo 2:04 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Hoplaa taas kaikille!

antti_the_hauska_kansanedustaja.jpg

Arvatkaa mitä:)?No sitä että vaalinumerot tuli ja pistäkäähän kaikki nyt heti mieleen tämä taikanumero 175 mieleen!Se on mun vaalinumeroni♥! Eli Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessaan numerolla175! Мои номер на выборах 175!Голосуите все кто
 может за меня и я зделаю вашу жизнь в Финляндии восхетительной и прекрасной;)♥!

 

 

Otsikosta varmaanhuomaatte että olen löytänyt itselleni todella sointuvan slouganin 7 K:n kera ;) :D hehee! Ne kaksi viimeistä on sitten epävirallisissa tapaamisissa käytössä ;) :D haha..esim.naisille esitellessäni itseäni eduskuntatalon hississä ;) Muahaha!

Mun mielestä toi on aivan mahtavaa että juuri noin hyvin on saanut kaikki sanat alkamaan K:kirjaimella :) :D! jotenka ovitte kutsua mua lyhennetysti 7 tähden kansanedustajaksi ;)!


Olen pahoillani etten ole mitään kirjoitellut blogiini,mutta olin tosiaankin tois masentunut viikonlopun ajan ja nyt alkaa olla parempi. Se oli kyllä viimeinen kerta kun mua sattui!En vaan olisi ikinä uskonut tämmöisen tapahtuvan,mutta mutta...elämä on ylläreitä täynnä ja aina ne ei ole hirveen mieluisia..Se sivu elämänkirjastani on lopullisesti nyt suljettu!!!

Ei siitä sen enempää kun ei ole sen arvoista edes puhua,pthyi,hyi..


Ja sitten terveyskin on ollut koetuksella koko viikon ajan..

Aluksi oli se perkuleen ieantulehdus mistä kerroin aiemmassa blogissani ja liitin siihen vielä kuvan revitystä viisaudenhampaastani :D! Toivottavasti kovin monelle ei tullut siitä traumoja :D haha!Ihan huumorilla sen laitoin siihen..

Sitten koko viikon vetänyt antibiootteja eli käytännössä Penisiliinia joka on saanut nupin ihan pökerryksiin ja huonon olon..samalla se on heikentänyt immuunijärjestlmää niin että sain vielä flunssan kaupan päälle :((!

Aika tuskainen viikko on ollut sekä henkisesti,psyykkisesti ja terveydellisesti :/! Mutta tiedän että olen ansainnut hyvää ja sitä saan jossain vaiheessa,kunhan Jumala muistaa katsoo muhun päin :) <3!

Paljon silti on saatu aikaiseksi huonosta voinnista huolimatta ja nyt on alkamassa vihdoin kuukauden mittainen vaalitaisto ja siinä toivon teitä kaikkia mua tukevan <3!

Kaikki apua on paikallaan ja todellakin myös flyerien jako yms. on tervetullutta! Jos haluat auttaa ja vaikuttaa niin otahan minuun yhetyttä sähköpostilla antti@anttikurhinen.fi tai suoraan yhteyslomakkeen kautta ja kirjoita mitä olet valmis tekemään. Kaikille vapaaehtoisille auttajille annan nimmarin siitä hyvästä ja lupaan viedä vaikka leffaan ja syömään,sekä tietysti jos mihelle ei kelpaa leffaan meno niin lupaan antaa hybridi-ihmeellä koko päivän kyydit :)!Kuullostaako hyvältä? Eli nyt vaan auttamaan ;)! Kiitos etukäteen :)!

Voi ottaa myös vaalipuhelinnumeroon yhteyttä,joka menee kiinni aina sitten klo 21.00 viimeistään kiinni. Numero on 0408751807 ja siihen vain asiallisia soittoja vaaleihin liittyvää,kiitos!

Kävin myös Radio rockin vaaliväittelyssä,joka oli aika hauska ja meni enemmän huumoripuolelle :)! Onneksi juontajat nyt jotenkin ymmärsi aiankinminun kokemattomuuden,vaikka ei paljo armoa tippunut kysymyksissä :D! haha! Toivottavasti otitte myös huumorilla nuo monet mun vastaukset,koska juontajien oman johdattelun seurauksena vastaukset tuntuivat aivan joltain muulta kuin piti :D ;)!Kiitos Jussi ja Alexandra taas kivasta piikittelystä ;) :haha..ootte aina hyviä ;)!

No mutta hyvin kaikki hyvin ja antakaa vähän armoa aloittelevalle poltiikolle hei ;)! Lupaan sitten kun tulen valituksi,niin opettella nuo kaikki talouspoliittiset asiat,koska todennäköisesti kansanedustajan viran jälkeen minut nimetäänkin talousministeriksi ;)!

Käy siis kuuntelemassa 16.03.2011 Aamuhaastattelun jossa olimme Kirsikka Geroniman kanssa :)!

http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=133152

Eli siis tuo oli enemmän huumoria ja oikeasti todellakin ajan niitä asioita mitä sanoin alusta lähtien olen luvannutkin ja niihin voit tutustua täältä!

http://www.anttikurhinen.fi/3

 

ja lyhyesti puolueen sivuilta:

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

 

Näillä siis mennään ainakin aluksi ja lisätukea tarvitaan. Ei unohdeta tietenkään vaalitilinumeroa joka on IBAN-Muodossa,eli : FI4054470620069310

P.s Ylempään liittyen pakko kiittää ja kehua erästä ;)! Ja iso kiitos 16.03.2011 Maria-showssa itse Marialle,että auttaa mua mun vaalikeräyksen kanssa <3!Oot paras Maria ja lähetähän sille Toivo Sukarille se mun IBAN-Tilinumero sitä tonnia varten ;) hahaha..

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/maria/etusivu/video/topi-sukari-haastoi-jan-vapaavuorta-ensin-nyrkkeilykeh%C3%A4%C3%A4n-ja-tarjosi-lopuksi-tonnin-vaalirahaa

Ja tietysti Isot onnittelut Anyalle "Suomen seksikkäin" kipailun voitosta :)! On se ihanaa että maanainen voittaa :)!Мои поздравления с победои Анюта :)! Молодец,так держать :)!

 

Ja tietysti jos yrityksenne haluaa näkyvyyttä,oli se sitten aloittava yritys tai vanha ja menestynyt, niin tarjoan valtavasti näkyvyyttä kaikille halukkaille. Ottakaahan yhteyttä niin voimme sopia kaiken tarkemmin ja minkälaisessa muodossa haluatte näkyvyyttä. Kotisivuillani on  parhaimpina päivinä käynyt yli 15000 yksittäistä ip kävijää,joka on todella valtava määrä yksityiskotisivua kohti. Hinta/laatusuhde minulla mainonnassa on kohdallaan ja kaikki on sovittavissa.

Lisätietoja hinnoista yms. saa joko yhteydenottolomakkeella suoraan tai sähköpostilla antti@anttikurhinen.fi

Otahan rohkeasti yhteyttä ja Kansanedustaja Kurhinen pistää firmasi kukoistamaan :)!

Jepulista,tulikohan tässä nyt suunilleen kerrottua kaikki lyhyesti?

Ai niin,melkein unohdin kerota siis että Venäjän piraatit haluaa auttaa minua ja sanoivat että minun pitäisi tulla Venäjälle antamaan haastatteluja esim. mahdollisuus olisi Russia today kanavalle,joka on täyisn vapaamielinen ja todella katsottu ympäri maailmaa! Siiten jotain muitakin medialähteitä..ainakin lehtiin yms. olisi tarkoitus tehdä. Laitan teille linkin ohessa Venäjän piraattien sivuille! Kiitos toverit teille etukäteen <3! Spasibo tovarishi :)!

http://pirate-party.ru/

 

Ja täten minä myös pyydän anteeksi Venäjänkielisiltä äänestajiltäni,että unohdin heille tehdä Venäjän kielellä esittelyn,jotenka tein heti nyt mukisematta!Tein nyt  nopeasti lyhyen esittelyvideon ja se mitä asioita haluan ajaa eduskunnassa!teen sittenmyöhemmin vähän paremman..

Kiitos myös teille kaikille venäjänkielisille äänestänne ja muistakaa vaikuttaa äänestämällä minua,teidän tulevaisuuteen :)! Lupaan tehdä tästä maasta paremman elää <3!


Ja hei,älä unohda ostaa tämä Kansanedustajan auto itsellesi superhalvalla :)! Nyt on kyllä Kansanedustaja Kurhisella halvat  hinnat!!Nyt kannattaa hyödyntää tarjousta ja pian! Käy tsekkaa

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Ja tietysti etellään tekisi mieli lennähtää hieman hiekkaa heitellä silmille ja uida haikalojen kanssa kilpasilla ;)! Tätä ainutlaatuista tilaisuutta ja täysin ilmaiseksi voit saada vain alla olevan bannerin kautta! Tule ja voita oma matkasi Canarialle ja minä voin tulla messiin jos sinä maksat ;) <3! Onnea kaikille :)!

Paltaan taas rakkaat <3!

 


 

32 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, radio rock,

Vihdoin kauan odotetut karvanpoistovideot on julkaistu!

Tiistai 2.2.2010 klo 16:11 - Antti Kurhinen

Vihdoin se on tullut markkinoille :)!!!!!!!!!

 

Eli nyt voitte käydä katsomassa ennennäkemättömän hauskat karvapoistovideot Radio Rockin sivuilta!

http://www.radiorock.fi/videot/

Nyt kaikki siis katsomaan tätä taidenäytöstä ;)!

Ja karvat siis ovat edelleenkin myynnissä, jotenka tarjouksia tulemaan vaan!

Lue lisää »

12 kommenttia . Avainsanat: karvat, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, bb-antti, bb-henna, kurhinen, kurhiset, julkkikset, kohu, muoti, vaatetus, erikoistarvikkeet, työnhaku, bisnes, liikeidea, yritystoiminta, radio rock