Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Kansanedustaja Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana) Kiittää Kaikkia todella mahtavasta viikonlopusta <3!

Tiistai 29.3.2011 klo 0:33 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Heipsistarallaa taas kaikille :)!

Niin kuin edellisessä blogissani lupasin,että päivittelen kuulumisia heti viikonlopun jälkeen,niin yritän pitää tästä lupauskesta kiinni nyt,vaikka olo ei ole semmoinen että mielenkiintoisia blogeja kirjoittelisi tällä hetkellä :D huh!

Tosiaankin joo,eli siis menoa onkin riittänyt oikein olan takaa :)!

Tosiaankin viime viikon torstaina risteiltiin seiskan bileristeilyä ja siitä se viikonloppu jo mulla alkoikin ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-24&eventId=30#cal_event302011-03-24


Voisin sanoa että se meni liiankin hyvin mitä ajattelin :D! Olinkin positiivisesti yllättynyt että jotkut osaa jättää rauhaan ja ei kerjää nykypäivänä turhaan verta nenästään ;) :D!Hianoa :)!

Risteilylle otin meidän uudenmaan piraatipuolueen puheenjohtajan,joka oli inota täynnä nähä seiskan julkkikiksia :D!No onhan sekin meillä vähän julkkis kylläkin,kun vaalipornoa tekee urakalla ;) : haha!

Laivalla olikin enemmän mieskomeutta kuin naiskauneutta,koska oli mr.finland semifinaalit. No mutta mulle se ei ollut tärkeetä vaan hauska ilta ja se että pääsin jakamaan minun poliittista sanomaa kaikille ihmisille laivalla ja jakaa flyereita :)! Silti naiskauneudelta ei voinut välttyä ja tutustuinkin pariin todella nättiin ja mukavaan missityttöön :)!Oli ihan kivoja ilopillereitä nämä kaksi miss-Suomi kilpailun 2011 perintöprinsessat Sara Sieppi ja Niina Lavonen :)!Kiitos tytöille illasta,oli hauskaa tutustua :)! Tuolla oli muutama albumikelpoinen kuva laivalta,kun muut oli ihan jotain yhtä sekasotkua :D!Tietysti saatte lisää matskua risteilystä seuraavassa seiskassa joka ilmestyy ensi torstaina.

http://www.anttikurhinen.fi/albumi.html

Ainoa asia harmittaa että filmi meni poikki jossain vaiheessa yötä ja en muista miten jatkui kaikki ja olinko edes yökerhossa vai olinko jonkun hytissä :D!Siis ei mitään hajua whats happened :D!No ainakin se lohduttaa että heräsin sentään omasta hytistä ja vaatteet päällä :D!Tämä riittää mulle ;) haha!En tiiä miten vaan olen omin jaloin päässyt hyttiin :D?ja huhhuh sitä oloa seuraavana päivänä :XD!En saanut päätä ylös aluksi ollenkaan ja ennen kuin toveri puheenjohtaja antanut muutaman buranan mulle,niin en olisi kyennyt edes kävelemään! siis aivan järkyttäviä nämä krapulat nykypäivänä :/!Rupee tuntee sen että ei olekkaan enää ihan siinä juomakunnossa enää elimistö,kuin silloin 10 vuotta sitten...tai no ne edes 5 vuotta sitten. On tää rankkaa kyl,huh,mutta saamarin kivaa silti ;)!

Eli joo,hauskaa oli ja viunaa riitti :) :D!Jotain matskua on sitten vielä seuraavassa seiskassa ;)!

Joop..sitten palattua risteilyltä ja tehtyä nopea välikuolema himassa,meno jatkui Playboy bileisiin Tigeriin :)!

Huhhuh että oli kyllä paljaita tissejä ja tiukkoja pyllyjä :D! Jotkut Playboy tytöistä oli kyl aika sievoissessa änkyräkännissä,että ei meinannut oikein edes käveleminen onnistua kunnolla :D!

No oli ihan hauskaa ja minä taas keskityin enemmän minun poliittisen uran luomiseen ja olinkin taas edustustehävissä jakamassa flyereita ja mun poliittista sanomaa ;) hehe..Olin positiivisesti yllättynyt että monia ihmisiä kiinnosti jutella mulle politiikasta kuin katsella paljaita Playboy-tyttöjen tissejä :XD haha! Olen otettu :D!

Ja onneksi mukaani tuli pari pirteää eestin tyttöä,jotka ei paljoa kaihda mitään ja pokkana auttoi jakaa noita mun flyereita. Ryysiksestä ja muusta huolimatta flyeri tavoitti jopa Sedu Koskisen väkisin tunkemalla sen Sedun naaman  eteen :D haha! Siis näitten Eestin tyttöjen avulla homma hoitui nopeasti ja leikiten ja sitäpaitsi miehetkin tykkäs enemmän kun kaksi kaunista tytteliä antaa flyerin kuin minä karvainen kansanedustajaehdokas ;) :D haha! Kiitti mimmit teille :)!

Ilta meni mukavasti ja sitten piti ajoissa kotio mennä,koska seuraavan päivänä odottikin jo vaalityö Columbuksessa Vuosaaressa.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-26&eventId=29#cal_event292011-03-26

Ensimmäisen kerran pääsin edustamaan oikein isoon vaalitapahtumaan itseäni ja puoluetta :)! Paikalla olikin sitten tosi paljon istuvia kansanedustajia ja eri puolueiden puheenjohtajia. Jaana Pelkosen kaa vaiehttiin sanaa ja tehtiin käyntikorttivaihtarit. On se nätti tyttö se Jaana ;)!

Erkki Tuomiojankin kanssa tehtiin vaihtarit,Päiville Lipposelle annoin flyerin ja Jukka "pyöveli"Järvinen oli mukavaa miestä myös :)!Anni Sinnemäki oli hymyilevää tyttöä ja Paavo Arhinmäki nauru oli aika kovaa ja kuullosto hevoselta :D haha! Eli siis koko Suomen poliittinen kerma oli samaan aikaan vuosaaren Columbuksessa paikalla,mutta kukaan ei erottunut yhtä hyvin joukosta kuin minä ;)! Ai miksikö vai? No tän takia ;) :D!

Kansanedustajaehdokas taituroi numeronsa hiuksiinsa - katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Tuskinpa kellään politiikolla riittää rahkeet tohon noin ;) :D!Paitakin kaikilla numeroilla ja huumorisella tekstillä Pp-Antti oli päällä :)! Eli ei Bb-Antti vaan Pp-Antti nyt ainakin vaalien ajaksi ;)!Osaatte varmaan kääntää nuo Pp lyhenteen takana seisovan tarkoituksen ;)!

Toinen juttu,mikä sai mut oikeesti repeämään naurusta ja koko meidän puolueen porukan oikein urakalla :XD haha!siis aivan uskomatonta juttua :D!Lukekaa tarkkaan eteenpäin mitä kirjoitan ;)!

Siis olette lukeneet mun edelliset blogit varmaan ja tiedätte nämä jutut,eiks niin ;)!(linkki alla)

BB-julkkiksen vaalikampanja hämmentää: “Kikkeli kovana” - Viihdelehti Stara

No hämmentäähän tuo varmasti,mutta niin on tarkoituskin ;) :D haha!

Eli siis siinä seisoimme meidän puolueen standin takana ja siihen vanha mummeli..Tämä mummeli korjaa silmälasinsa ja katseellaan vilkaisee meidän kaikki puolueen edustajia ja sitten katsoo pitkään minua. sanon hänelle päivää annan mun flyerin. Tähän mummo vastaa näin:" Sinua minä halusinkin tavata ja kysyä yhdestä asiasta"no minä vastaan että "kysykää pois arvon rouva"Tämän jälkeen rouva paukauttaa semmoisen jutun ulos suustaan että hämmennys valstasi koko meidän kojun ja hetken päästä kaikki räjähdimme nauramaan:XD muahaha..paisti siis se rouva itse,hän oli täysin vakavissaan :XD! Eli näin hän minulta kysyy:" Olen lukenut sinun blogiasi"siihen minä että "oi kun mahtavaa että vanhemmatkin ihmiset lukevat blogiani"mummo tähän:"Joo,luen luen ja hämmästelen kummasti että mitenköhän siä meinaat siellä eduskunnassa olla koko ajan kikkeli kovana"korjaa silmälaseja ja pitkään sen jälkeen samalla tuijottaa minun genitaalialueen kohdalle :XD! SIIS EI JUMANTSUBALE ME EMME PYSTYNEET OLLA REPEÄMÄTTÄ JA NAUROIMME SIINÄ ITSEMME IHAN PUHKI SEN MUMMON EDESSÄ!!!SIIS TOI OLI VUODEN PARAS,OIKESTI :DDD!

Miettikää nyt itekkin kun tosi vanha mummo kysäsee tuollaisia teiltä vaaliedustustilanteessa :DDD?

Huuuhhhuh!!No siinä sitten keräilimme itseämme kasaan nauramisen jälkeen ja mummo jatkoi että:"meinaatki siis ihan oikeesti pärjätä kikkeli kovana eduskunnassa?" Siis taas repesimme ja en oikeesti pystynyt mitään vastaamaan tuohon ja mummo lähti sitten vihaisena pois ilman vastausta :XD! Kiitos sille mummolle joka veti vuoden parhaat ja sai mun koko päivän ihan tajuttoman hyvälle tuulelle :D!Tää juttu saa mut nauramaan aina vaan kun muistelen vähänkin tota tilannetta :XD!

No joo,se siitä mahtavasta vaalitelttailusta Columbuksessa  ;) :D! Päivä meni siis aivan mahtavasti ja oli tosi hauskaa jutella ihmisille ja yrittää ymmärtää politiikkaa samalla kun ihmiset kyselee ja samalla sitten itse vastaa mulle vaikeisiin kysymyksiin ;) :XD haha,kiitos :)!

Tosiaankin painotan sitä että olen todella nuori politiikko ja lähdin mukaan kilpailuun mukaan vasta 2 viikkoa ennen vaalien alkua,kun toiset ovat olleet varautuneet jo vuosi aiemmin tähän taistoon! Taistelen niillä eväillä millä pystyn ja toivottavasti pääsen eduskuntaan! Tosiaankin ne asiat mitä ajan eteenpäin,niin lupaan yrittää toteuttaa ne kun pääsen eduskuntaan!Eli se oli mun vastaus tähän Hymyn uutiseen ;)!(linkki alla)

BB-Antin hurjat vaalilupaukset - no ohhoh! – Hymy

Tästä on hyvä siis jatkaa ja muistakaahan ihmiset siis äänestää minua ;)!

Tässä teille hieman tietoa minusta ja puolueesta.

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Eli numero 175 Helsingin vaalipiiristä,Kiitos :)!

Sitten tietysti ilman muuta kannattaa lukea edelliset blogini joissa on tosi palljon matskua vaaleihin liittyen yms. Laitan linkin siis alla niihin viiemeisimpiin järjestyksessään.

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/24/169

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/17/168 

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/10/167

Ja sitten tietysti täältä "yritystoiminta"osiosta löytyy kaikkea vaaleihin liittyvää matskua.(linkki alla)

http://www.anttikurhinen.fi/3

Jepulis jee..

Sitten Tietysti yksi  on josta pitää puhua ja se on minun rakas hybridi <3! Tämä kaunoter on myytävänä siis pilkkahintaan ja nyt jollekkin onnelliselle tämä mahtava ekologinen voimanpesä lähtee liiankin halvalla!Tsekkaa tuo ja hämmästy ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Sitten pompataan taas vähän takaisin aiheeseen,eli menneeseen viikonloppuun.

Columbuksen vaalitelttailun jälkeen olikin vuorossa suurtakin suurempi Dj nimeltä Paul Van Dyk!!!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-27&eventId=31#cal_event312011-03-27

Tämä uskomaton velho veti kunnon settiä ja minä tanssin tahdissa ja jaoin flyereita koko bilekansalle ;)! Tuloksena toivottavasti taas tuhansia äänestäjiä lisää mulle ;) hehee..

Fiilis oli mitä parasta ja kiitänkin kaikkia mukana olleita mahtavsta illasta ja sitten stiä kautta tietysti mahtavista jatkoista Pleikkaris;)! Jatkoilla tietysti housen Suomen kuningatar Milla Lehto veti uskomattoman setin taas <3 ja tanssijalkaa kyllä vipatti :)!

Samalla tuli puhuttua tosi paljon henkeviä eri ihmisetn kanssa ja sainkin lohdutella rankaa elämää kokeneita nuoria..olen siis ihan oikeilla jalanjäljillä ja tosiaankin haluan auttaa syrjäytyviä nuoria ennen kuin on kokonaan myöhäistä! Minä tulen ja pelastan!!

Nyt siis oikein mahtava viikonloppu takana ja voimat on kyllä vähän ehtyneet,mutta Kansanedustaja Kurhinen ei pientä kaihda vaan jaksaa jaksaa kampanjoida ;)!

Ja pakkohan se on muistuttaa taas että tarvitsen apuanne jotta pääsen eduskuntaan,jotenka olkaa avomielisiä ja muistakaa tämä tilinumero ;)!

FI40 5447 0620 0693 10

Eli rohkeasti vaan kaikki voi osallistua ;)!

Sitten onkin torstaina tulossa tuomionpäivä ja joudun sinne kauan pelättyyn viisaudenhampaan poistoon,joka oli aiemmin tulehtunut ja säin sen takia antibiootteja :/! tilanne on kirurginen ja minä huudan hoosiaanna :/!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-30&eventId=32#cal_event322011-03-30

 

Tilannetta pahentaa myös se,että torstaina olisi illalla Popkellarin ja Seiskan kutsuvierasavajaisbileet ja mun poski on jalkapallon kokoinen ja en voi syödä mitään :/! Mä toivon parasta ja toivottavasti olisin kykeneväinen tulemaan sinne pippaloihin.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-31&eventId=33#cal_event332011-03-31

Joops..mitäköhän nyt vielä sitten semmoista kertoisin,mitä kehtaa sitten lukea lööpeistä taas :D?No joo,ehkäpä jätän tähän vaan,ettei tuu sanomista :XD haha!

Ei tässä muuta kuin ollaan taas koodeissa ihmiset ja muistakaahan äänestää mua numerolla 175 Helsingin vaalipiirissä :)!Kiitos rakkaat <3!

Palaillaan!

Rakkaudella<3

KKKKKKK

P.S Ja tota Carambaa alapuolella kannattaa oikeesti pelata kun siitä saa sen 5 euroa ilmaista pelirahaa ja voit voittaa sillä tonneja :)! Nyt siis pelaamaan!11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, tivoli, playground,

Pööh mööh ja hellät tunteet :D...

Maanantai 28.2.2011 klo 1:22 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heissulivei kaikille taas :)!

Heti alkuun pakko kertoa tästä suru ja samalla jollekkin hyvästä uutisesta!Eli.....

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Eli nyt vaan lyhyesti= Siinä on Suomen upein auto mikä on myytävänä!!!Huhhuh!!

Ja blogin kimppuun sitten..

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=3&y=2011

Tota ei kannata missata oikeesti ;)!

On taas kulunut viikko ja kaikkee sattuntu ja tapahtunut :)!

Harmittaa etten kaikesta voi kirjoittaa tänne,mutta sen saatte myöhemmin kyllä selville ;)!

Viikko on ollut tosiaankin aika rankka shaissen suhteen,taas kun olen saanut pitkin viikkoa kunnella ihmisten kommentteja ex-vaimoni tekemisistä... tähän vastasinkin jo edellisessä blogissani ja siitä hymy lehti poimikin tärkeimmät ja laitankin linkin uudelleen että kaikille tulee selväksi se asia!

BB-Antti räyhää taas blogissaan! – Hymy

I dont fucking care about what she do!!Understundo people??Hjuva jos meni perille ;)! Eli vielä kerran toistan tyhmille jankuttajille!! ÄLKÄÄ KYSYKÖ MINULTA MINUN EX-VAIMONI TEKEMISISTÄ JA TEMPAUKSISTA,KOSKA NE EI KUULU ENÄÄ MULLE JA PISTE!!!

KIITOS!

No niin..diipadaapaduu...

Viikko on tosiaankin ollut tosi erikoinen ja kaikkea tapahtunut...

Yksi isoista asioista on käyty loppuun,mutta odotellaan koetuloksia vielä...eli tänä viikonloppuna kävin loppuun kuntosaliohjaajan koulutuksen :)!

Perjantaina kun tulin nin en ollut yhtään valmitunut siihen että on ohjauksen näyttökoe :D!Mitenköhän ihmeessä unohdin sen :D? Voi apua!

Oli siinä kakat vähän housussa kun piti sitten loppupäivästä ohjata opettajan edessä ihimistä laitteessa ja opastaa tasan tarkkaan miten laite toimii ja mihin lihakseen mikäkin kiinnittyy yms..

Kaikki meni siinä hyvin,mutta sitten kun piti vielä lopuksi näyttää vetyksliike sille lihakselle mille sanoi niin olin kyl aika hukassa :D!se meni ihan plörinäksi :/! No mutta..aina voi uusia jos ei mennyt ihan nappiin..ainoo vaan että se maksaa ja mukavasti :/!

Ääh,ihan sama..on ollut tosiaankin tosi rankka viikko henkisesti kun joutunut punnitsemaan monia asioita ja miettimään mikä on tulevaisuus..tämän takia ei ehkä ihan toi koulutus mennyt ihan putkeen :/!

Se vihdoin selvisi kunnolla todella paskamaisella ja halpamaisella tavalla,mutta olen todella tyytyväinen että se paljastui vihdoin ja olen saanut taakan pois sydämmeltä ja harteiltani vihdoin :)!

Nyt ei muuta kuin yritetään täysillä eteenpäin ja enää en edes vilkaise taaksepäin,hyh pyh ei oo sen arvoista!!!!

Sitten onkin taas yhden pitkän prosessin aika tulla loppupisteeseen :)!

 Eli tällä viikolla käydään hieman läpi Helsingin käräjäoikeudessa epäoikeudenmukaisuutta minua kohtaan ja ex-vaimoani kohtaan!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1114038/bb-antti-kurhista-epaillaan-pahoinpitelysta-poliisi-vahvistaa-tapahtuneen

Tämä on niin tehty juttu meitä kohtaan ettei mitään rajaa! Ihmiset ovat jotkut vaan niin kieroja ja yrittävät rahastaa yrittämällä laittaa meidän pikkiin asioita,koska olemme julkisuuden henkilöitä ja meidän avulla voi rahatsaa oikeuden ja juorulehtien kautta?pyh pah ja saatte itse vielä maksaa valheistanne ja meidän mustamaalaamisesta! No mutta tämän todistamme oikeudessa että meitä yritetään hyväksikäyttää rahan ja julkisuuden toivossa!Säälittäviä ihmisiä tämmöiset :/!

Tästä ei sen enempää ennen oikeusistuntoa ja onneksi minulla on Suomen kokeneimpia asianajajia! Kiitos sinulle varatuomari Tommi Heinonen kaikesta avusta tähän saakka mitä olet avukseni tehnyt ja puolustat kunnialla :)!

Oikeudessa nähdään ;)!

BB-Antti ja Henna vihdoin oikeuteen: Nyt puolustautuu Antti! – Hymy 

 

Eli tulossa todella paljon mielenkiintoisia asioita!

Torstaina olisi Seitsemän päivää lehden 19-vuotissynttärit kaapelitehtaalla ja toivotan paljon onnea lehdelle ja koko sen toimitukselle :)!

Nyt en sen enempää jaksa kirjoitella ja lähden pehkuihin valmistautuu uuteen viikkoon,joka on kaikin puolin todella vaikea,erilainen, mutta samalla todella mielenkiintoinen!

Ei muuta kuin hyviä öitä ja palailaan taas lähipäivinä ;)!

Anttinne

P.s Alla on hauska video kun Tony Halme oli tv lupatarkastajana :)!

 

 

 

 

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, petri nygord, haista vittu, , playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, Antti aurinkoinen, kuntosaliohjaaja, käräjäoikeus, oikeus,

Voi voi voi...Eikö sitä opi koskaan :D?

Sunnuntai 20.2.2011 klo 16:32 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipparalla kaikille taas :)!

Nyt onkin taas blogin paikka ja kaikenlaista tässä onkin sattunut taas..

Aloitetaan nyt samantien sitten taas tästä meidän ihanasta Petri Nygardista..

Muisteletta varmaan aikoinaan hölönmölön siitä että hän teki Hennasta ja sitten myöhemmin myös minusta pilabiisn ja videon..ja me teimme vuorostaan rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta..

Hirveet mediasodat käytiin keskenämme ja loppujen lopuksi tämä nyygordin poikanen sai singlelleen ja sitä myötä uudelle albumilleen konnon mediahuomion meidän avulla.

Joo,ja ei tarvi sanoa että Petri oli julkkis jo vuosikymmen sitten ja blaa blaa,mutta silloin sillä hetkellä se ei ollut mikään...sammunut tähdenalku 2000 luvulta ja yritti comebäkiä..ja me annoimme hänelle sen huomion ja sitä kautta sälli porhals julkisuudessa!

No,luulis kaverille riittävän poliisijutut ja muu sekä julkisuuttakin on ihan tarpeeksi nyt(meidän avulla myöskin) ;),niin miksi pitää samaan soppaan taas sormensa pistää,tai anteeksi petrin kielellä"paskaan :D!

http://www.stara.fi/2011/02/18/petri-nygard-vetaa-loysat-pois-syokaa-mun-paaa-ja-laskekaa-kalorit/

Tämän luettuani kävin kuuntelemassa kyseisen kappaleen ja kappale muistutti vanhaa raptoria ja vanhaa kulunutta Petrin läppää,joka on jo mennyt ohi...voi voi voi,samaa shittiä taas..eikö mielikuvitusta riitä enää?

Oikeesti tässä yhetä aikana meinasin jo nostaa hattua äijälle ja varsinkin "Selvä päivä"biisistä,mutta nyt toi juttu vei taas pohjalukemiin arvostuksen :/!

Eikä tämä tarkoita että juoksen nyt poliisi-asemalle tekee rikosilmoitusta :D!Ei todellakaan,vaan se että tuo biisi todisti sen että olet katkera meille ja myönnyt siihen että periaatteessa me vedettin sua kybällä "kyykkyyn"...koska muuten sinun ei olisi tarvinnut tehdä noin katkeran kuullosta säkeistöä meistä ;)!

No mutta,ei muuta kuin tsemiä tulevaan :D ;)!

Enempää nyt en tuosta hekilötä jaksa puhua edes ja antaa enempää huomioo kun ei ole sen arvoista :D!

 

Palataankin tässä muuten menneeseen viikkoon ja muutenkin..

Tuossa viikonloppuna tuli Metro-live lehti,jossa sitten neljännellä sivulla luki aivan jotain muuta mitä tapahtui oikeesti...:D!

http://static.metrolive.fi/nakoislehdet/metro/MET20110218/

Osa oli totta kyllä,mutta että olisi ollut kolmiodraamaa ja että olisin viettänyt koko iltaa strippari Geroniman kanssa,on aivan humpuukkia :D!

En tiedä miksi kyseinen toimittaja joka jutun teki,niin valhetelee ja muuttelee juttua,sekä keksii omasta päästä lisukkeita :D! Tuo menee väätän uutisoinnin puolelle ja voisi vaikka haastaa oikeuteen,mutta en nyt sitä tee kun ei nyt niin isosta jutusta ole kyse!

Asia oli niin,että olin kutsareissa kampin memphisin 2 vuitissyndeillä ja siellä sitten törmäsin vanhaan tuttuun,eli Kirsikka Geronimaan ja siinä samassa tämä toimittaja kävelee ohi ja kysyy saanko ottaa teistä yhteiskuvan..vastaamme että kyllä..sitten pieni haastis ja se siitä..meidän juttelu kesti max sen 10 min.

Tämän jälkeen kun kutsuvierastilaisuus oli ohi niin menimme ihan pyörähtää Milliin yhden kaverini kanssa,johon tuli sama toimittaja myös kuka otti kuvan minusta ja Geronimasta. Paikalla oli sitten siellä minun ex-vaimo ja Johanna Tukiainen muutaman miehen kanssa...mitään sen kummempaa siellä ei tapahtunut,paitsi tosiaankin tämä pitää paikkaansa tämä Johanna neitonen tuli kyselee multa asioita ja sitten jostain sitten ei niin tykästyneenä tämä meidän koko valtakunnan"prinsessa" sitten yhtäkkiä meni omille kaljupäilleen jotain selittää ja sitten nämä tulivat jotain uhittelee siinä ja portsarit sitten rauhoittivat tilanteen. Ei muuta!

No mutta Johanna on Johanna ja on omaa laatuaan eikä tästä tarvitse edes sen enempää puhua kun tiedetään kenestä on kyse,niin kaikki on mahdollista ;) :D!

Jumala olkoon kanssasi ja onnea avioliiton onnelliseen satamaan ;) :D haha!

Strippari Geronimaa ei edes jatktoilla Millioneers-clubilla ollut ja häntä ei tähän tarvitse sotkea,koska ihan täysin syytön ihminen koko hommaan!

Puhuin Geroniman kanssa ja hän oli äimistynyt luettuaan metro-liven jutun!

Onko enää mitään moraalia miten juttuja tehdään ja miten vääristellään tapahtumia nykyään?? Nyt hei "jotkut"tietyt toimittajat jotain rotia tohon hommaan hei tai duunit voi loppua aika nopee kun sana leviää miten sitä juttuja väännetään!Ei kukaan lehti halua että niiden lukijoiden uskottavuus menee täysin lehden uutisiin!

Jeesh...jos on jotian epäselvää vielä niin voi ottaa yhteyttä ja kysyä tarkemmin tapahtumien kulusta..

Että silllei...!

Muuten yleisesti viikko on mennyt aika chillisti ja kaikkea on paljon mietitty..

Clinicin 3-vuotissynttärit tuli ja meni ja ihan hauskaa oli,vaikka täysin selvinpäin olinkin. Oli oikein mahtavaa katsoa muita kännikaloja ja skoilijoita sivusta selvinpäin :D! Itse on nyt freesinä ja pirteenä,kun toiset on taas nyt morkkiksissa makaamaassa krapuloissa himassa :D! haa haa haa teille ;)!

Tässä on muutama aika hauska juttu ehkä tulossa,mutta niistä en ennen aikoja viitsi ilmoittaa ennen aikoja ;)!

Sitten on tulossa ei niin hauskoja juttuja eli oikeudenkäyntejä..tai en tiedä..on ne sittenkin hauskoja jollain tavalla :D :)! Jotenkin jopa tykkään oikeussalista ja hyvällä jännityksellä odotan koitosta :D!haha! No ei,vitsi vitsi..onhan noi oikeusjutut aina vakavaia asioita oikeesti ja ainahan tuo hermoja raastavaa on,oli sitten jutussa kyse vastaajan tai asianomistajan roolista..

Yhdestä voin jo alustavasti kiittää lakimiehiäni,jotka ovat auttaneet ja neuvoneet minua kaikessa :)! Kiitos Tommi ja Ingrid :)!

Jeesh..

Ensi viikonloppuna minulla onkin taas kuntosaliohjaajan koulutusta ja sen jälkee lisenssikoe..

Toivotaan parasta,vaikka sillä temmolla mitä me käytiin noita lihasryhmiä ja muuta sen edellisen kolmen päivän aikana niin voi olla vaikee läpäistä..

Katsotaan,katsotaan...

Sitten pakko ottaa ihan pikkaisen kantaa taas Hymyn uutiseen mikä tuli eilen!

Avioeron toinen vaihe käynnistyi - näin yllättävästi reagoi BB-Antti! – Hymy

Minun mielestäni reagoin ihan normaalisti,niin kuin normaali rakastava ihminen tekisi tämän jälkeen...

BB-Henna ja BB-Antti: Sovinto - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Hei,mä en häpee että mulla on tunteita ja sen että myöskin opin näyttämään niitä,enkä pitämään sisäällä ja sitten katkeroitua,sekä patoutuneena sitten haukkua muita niin kuin monet semmoiste ihmiset tekee kun ei kehtaa itse tunteitaan näyttää ja myöntää sitä rehellisesti!

Ja piste!

 

Toinen asia mikä mua ärsyttää,on se että ihmiset tulee multa koko ajan kyselee miksi ex-vaimosi teki näin ja noin blaa,blaa,blaaa..Aargh!!!

Nyt haluan sanoa teille sen,että me olemme aikuisia ihmisiä ja emme ole enää pariskunta ja molemmat meistä saa tehdä MITÄ LYSTÄÄ!!!Emme enää vastaa toisetemme tekemisistä yhtään!!! Me voimme vaikka myydä persettä kauppatorilla ja se ei kuulu mitenkään toiselle!!Eli älkää tulko enää multa siis kyselee ja valittaa!Älkää sotkeko mua Hennan asioihin ja minua Hennan asioihin,paitsi jos ne koskee jotenkin meitä TOSIAANKIN yhteisesti !!!

Me molemmat olemme aikuisia ihmisiä ja päätämme itse omista tekemisistä ja piste!!!

Meitä on moneksi tässä maailmassa ja jokainen tekee mitä haluaa ja vastaa siitä itse!!!

BB-Antti räyhää taas blogissaan! – Hymy 

 

Olemme ystäviä ja olen iloinen Hennan puolesta ja pääasia on että hän on onnellinen mitä tekee elämässään,teki hän sitten ihan mitä vaan :)))!

Jeesh..eiköähän tämä ollut tässä tällä kertaa ;)!

Nyt siirryn edes vähän kirjojen ääreen lukemaan,mikäö tuottaa mulle suunnatonta tuskaa :D! Voi kun voisikin sormia napsauttamalla naps ja kaikki tiedot kirjasta siirtyy suuren voiman avulla suoraan aivoihin <3 :D! Harmi että se ei ole niin ja minä harmittelen tätä mun pienimuotoista ad/hd:tä joka pistää mut aina vähän pyörii kuin puolukka pimperossa ja haittaa keskittymistä lukemiseen :/!

Ei muuta kuin hastala vista ja hyvää viikonlopun loppua ja ensi viikonalun alkua kaikille ;) :D <3 !

Palataan aivan lähiaikoina mahtavien uutisten suhteen ;)!

Rakkaudella <3!

Anttinne ;)

 

 

 

 

14 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, petri nygord, haista vittu, , playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, eduskunta, kansanedustaja Antti,

Blogiako..?No ainakin sinnepäin jotain..

Keskiviikko 16.2.2011 klo 10:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0318.jpg

Heipsista pitkästä aikaa rakkaat..

Yli viikko taas kulunut siitä kun kerroin kuulumisiani täällä ja ihmiset monet ovat laittaneet minulle palautetta siitä etten kirjoita enää niin aktiivisesti blogiani..

Tämä johtuu vaan tästä todella monimutkaisesta elämäntilanteesta ja mielialan vaihteluista..

Ja muutenkin melkein koko viikko menikin rankasti alkomahoolin ja eri tapahtumien parissa.

Oli myös hauskaa ja oli myös todella surullista meininkiä..

 

Viime torstaina oli Kampin Memphisin 2-vuotissyndet. Oli tosi hauskaa ja tarjoilu oli mahtavaa niin kuin aina näissä pirskeissä :)!

Kiitos siitä kaikille teille ja varsinkin Ritulle :)!img_0319.jpg

Perjantaina olikin olo aivan mahtava ja aivan soosseissa mentiin aamupäivällä parturiin perkule :D! Oli kyllä tiukkaa istua sen pari tuntia parturituolissa eka sooseissa ja sitten pikkuhiljaa krapulassa :D!

No mutta se istuminen on aina sen arvoista,koska tukasta tuli parempi kuin koskaan aiemmin :) ja kiitos siitä kuuluu taas meidän erinomaiselle Sigge the Great kampaajalle itäkeskuksen salon uniquesta :)!

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=13&lang=fi

Muutaman kuvan laitan ohessa tänne.

Seuraavana päivänä olkin sitten  hyvän vanhan kaverini 25-vuotis juubelisynttärit. Näissä bileissä oli päivän sana whisky ja paljon ruokaa :)). Sitä tulikin sitten juotua enemmän kuin laki sallii ja soossissahan sitä oltiin vielä seuraavana päivänä kun herättiin :D! Kiitos my russian frend Katjuzkalle hianosta katetusta pöydästä ja toivottavasti tykkäsit meidän kimpassa ostamista timanttikorviksista sulle,joita olit toivonut yli kaiken :)!Oli aivan mahtava idea tehdä 25 paletoitua synttärilaatikkoa,eli sillä tavalla että tehtiin niin sanottu pieni huijaus,eli eka kannettin jätkien kanssa sisään iso laatikko ja olimme olevinaan että se painaa ihan saatanasti ja heti hän rupesi arvuuttelee että oisko siellä pesukone tai jotain ja sitten repi laatikon auki ja siellä on taas paketoitu laatikko :D!Siis aivan upean hauska idea ja niin hyvällä maulla toteutettu :)! Synttärisankari oli aivan haltioissaan lahjastaan ja niin mekin olimme siitä että järkäsimme niin hyvin ton yllärin :)! Hyvä me ;:)!

img_0320.jpg

Tästähän se paremmaksi vielä lähti,kun piti mennä sitten vielä heti launtaina juhlimaan toisen kaverin syndejä Eestiin..voi apua,eli kolmas päivä putkeen oli käynnistymässä :D!eipä sitä sitten viittinytkään edes odotella krapulaa,vaan sitä ruvettiin kiskomaan heti laivalla ja sitten sitä oltiinkin Eestissä kämpillä kiskomassa Viru Valgea ja whisky-colaa..

Meni jatkui jossain klubilla,en muista..siellä oli pöydät ja muut hömpeleet varattuna ja vippejähän sielkin sitten oltiin :D! Kiitos kaikille osallistuneille ja kiitos synttärisankarille järjestelyistä :)! Onnea Alari vielä kerran jälkeenpäin :)!

Sieltä sitten oli lähtö jo aamupäivän laivalla Helsinkiin äkkiä,koska iltapäivällä odotti jo lähtö Ruotsin risteilylle :D! Tämä oli jo liikaa ja kaiken lisäksi mieleni valtasi suuri huoli ja suru eräästä rakkaasta ihmisestä,joka oli sitten luojan kiitos kunnossa <3! Ei tästä sen enempää...

Risteily oli kuin mummojen bingo-ilta ja laiva vaikka olikin aika täynnä,niin keski-ikäisiä enimmäkseen..no tässähän me sitten pyörittiin kahden kaverin kanssa 2 päivää..tai ne pyöri ja minä masistelin enemmän..

Tukholma tuntui ei tuntunut miltään ja kävelin kuin zombie pitkin ostareita ja vanhaa kaupunkia...

Kuviakaan ei jaksanut oikein ottaa kun ei napannut...palattiin sitten laivaan...

Ja olihan sentään ystävänpäivä ja toisella nimellä rakkauden päivä maanantaina..tämä kyllä tuntui,tuntui sydämmessä...ei siitä pääse mihinkään,pakko tunnustaa silti kaikesta huolimatta...

En tiedä mitä voisin miettiä enää..Poikki olen...Sitten olkin tämän surullisen ja samalla ihanan uutisen vuoro...

BB-Henna ja BB-Antti: Sovinto - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Luettuani myöhemmin seuraavana päivänä tämän uutisen tuli todella todella surullinen olo ja samalla mietti ja kysyi jumalalta miksi pakotat meitä kärsimään näin paljon ja miksi pakotat meitä rakastamaan toisiamme niin paljon..?

Hennan antaman haastattelun luettuani haavat sydämmessä repesi auki vielä enemmän ja olen ollut todella surullinen...

Olen aivan samaa mieltä Hennan kanssa kaikesta mitä lukee siinä uutisen lopussa ja olen ajatellut koko ajan vähintäänkin samalla tavalla Hennasta...Aina ollut huolissani mitä tekee ja halunnut suojella tyhmiltä asioilta,mutta tämän takia tullut riitaa ja suukopua läpi tämän puolen erovaiheen aikana..

Paljoa enempää en halua mitään tähän kirjoittaa,koska ei muiden enempää tarvitse tietää ja Henna itse kyllä tietää minkälaiset tunteet minulla on ja minkälainen olen..

Olinkin muistellut että eropapereiden jätöstä on kohta puoli vuotta ja kuin kohtalon iivaa se tapahtui juuri  kansainvälisen rakkauden päivänä eli 14.02...mitä tämä kaikki tarkoittaa ja miksi kaikki on ollut niin saamarin vaikeeta verrattuna muihin ketä on tuntenut ja on eronneet..mikis jotkut vaan eroavat ja hymyilevät,iloitsevat ja jatkavat eteenpäin..? No todennäköisesti sen takia että he oikeesti tekivät oikein ratkaisun tai rakkautta ei koskaan ollut tai se oli sammunut aikoja sitten...Meillä mikään noista ei täsmää ja sen takia olemmekin tässä tilanteessa että kärsimme ja suremme,emmekä saa enää kenestäkään mitään irti ja kukaan ei tunnu miltään...On tää kyl :/...

Sen takia että kumpikin on oikeessa ja kumpikin väärässä,mutta ei voi antaa periksi tietyissä asioissa..

Tähän me molemmat tiedämme vastauksen ja ratkaisun ongelmaan,mutta mutta..tuleekin iso mutta rakkaudesta huolimatta,mitä ei pitäisi olla...!!! Siinähän se on...tiedämme sen tasan tarkkaan mutta ehkä emme halua tarpeeksi yrittää ratkaista sitä ja varsinkaan toisen toisen osapuolen taholta ja tehdä asian eteen jotain ;)..

Uuh..liikaa ajatuksia ja pää hajoo tähän kaikkeen pikkuhiljaa..

En halua paljastaa kaikkea kuin avointa kirjaa noin vaan blogissani ja se ei edes kuulu kaikille,mutta en olen aina ollut avoin tunteitteni kanssa ja en peittele niitä enää niin kuin monet tai niin kuin itsekkin tein aikoinaan,ennen kuin tajusin mikä rakkaus on <3!Tämän takia kirjoitankin todella avoimesti tunteistani ja haluan että muutkin tajuavat että niistä kannattaa puhua ja se tekee meistä ihmisiä  ja autamme muista ihmisiä suhteessa jakamalla meidän kokemukset <3!

Mutta ei tästä se enempää nyt ainakaan...ja palaan muihin aiheisiin seuraavassa blogissani,esim.,koulutuksestani joka ei maistu juuri kaiken tämän takia vaikka olenkin se jo maksanut omista rahoistani..

Kaikki tämä seuraavan kerran ja nyt vaivun vähäksi aikaa koomaan taas....Hejjsan vaan kaikille..

Nämä alla olevat biisit oli meidän biisimme ja tulee aina olemaan,loppuelämän,oli miten oli..... <3!

12 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, eduskunta, kansanedustaja Antti, Bb-Henna, rakkaus forever,

Clinic 3 years anniversary superparty & timetables 18-20.2.2011

Tiistai 15.2.2011 klo 18:57 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipparallaa kaikki rakkaat ja ei niin rakkaat :)!

Varsinaisen blogin kuulumisista kirjoitan myöhemmin,mutta nyt on pakko ensiksi hehkuttaa pitkästä aikaa mahtavia tämän tulevan viikonlopun pirskeitä :)!

Eli lukekaahan tarkkaan mitä alla lukee ;)!

 

Clinic 3 years anniversary weekend 18.-20.2.2011

Tukevan kattauksen konemusiikin huippuesiintyjiä sekä ulkomailta että kotimaasta tapahtumissaan ihmisten eteen tuonut Clinic viettää syntymäpäiviään asianmukaisin menoin, peräti 4 bileen voimin!

18.2.2011 DAY 1 - TOMCRAFT (GER) & SOLARSTONE (UK) @ FREDAN TIVOLI - 21:00-04:00
Juhlinta aloitetaan perjantaina Fredan Tivolissa, Fredrikinkaut 51:ssä, jossa on luvassa mielenkiintoinen kattaus eri genrejen huippuosaajia. Pääsalin valtaavat trancen kuumimpaan kastiin kuuluva Solarstone sekä aikanaan mm. Loneliness –hitillään korkeita listasijoituksia ympäri maailman valloittanutTomcraft Saksasta. Ulkomaantähtiä lämmittelemässä kuullaan Suomen ehdotonta ykkös-DJ:tä, Orkideaa sekä juuri hetki sitten YleX:llä lopettanutta OlliS:ää.

Kakkossalin valtaa tech house, jonka soittamisesta ovat vastuussa syksyllä berliiniläistynyt valtavaa underground-suosiota nauttiva Paul Easy, sekä Playgroundin After Hoursin kautta ihmisten tietoisuuteen nousseet Flink, Reza ja Eeprog.


19.2.2011 AFTHERAPY #1 – TOMCRAFT (GER), PAUL EASY ETC. @ PLAYGROUND - 05:00-13:00

Jottei tarjonta loppuisi kesken, jatkuu ensimmäinen ilta Playgroundissa, Iso Roobertinkatu 10:ssä Aftherapyn merkeissä, jossa musiikkitarjonnan hoitavat myös iltabileissä kuultavat Tomcraft, Paul Easy sekä Flink. Heidän lisäkseen toisen salin tarjonnasta vastaa I Love Kiksu –kaksikko Denis Vakulin ja Zwek


19.2.2011 DAY 2 – JAMES ZABIELA @ DTM - 22:00-04:00

Syntymäpäivien toisen yön juhlinta käynnistyy DTM:ssä, Iso Roobertinkadulla, jossa pääesiintyjänä nähdään Muzik Magazinen DJ –kilpailusta esiin ponnistanut James Zabiela, jonka arvostus maailmalla on huikea. Tämä Sashan agentuurin talliin kilpailun jälkeen napattu mies hallitsee soittamisen tavalla josta moni vain haaveilee. Hänen kykynsä soitinten kanssa on sitä luokkaa, että Zabiela oli Pioneerin konsulttina heidän suunnitellessaan uusinta tuotesarjaansa DJ:lle.

Lämmittelyn artistille hoitavat Suomen ehkä teknisesti kovin tech house DJ Paul Easy sekä kovassa nosteessa oleva Flink.

Yläkerran musiikkitarjonnasta DTM:ssä vastaavat monissa liemissä keitetty useiden genrejen osaaja Genki, sekä Denis Vakulin.

20.2.2011 AFTHERAPY #2 – PAUL EASY, MILLA LEHTO, UNIK @ PLAYGROUND - 05:00-12:00

Jotta juhlat saisivat arvoisensa lopun, päättyy tämä karnevaali sunnuntaiaamuna Playgroundissa, jossa tahtia lyövät Clinicin oma poika Paul Easy sekä After Hoursista ja Pussy Clubilta tutut Milla Lehto sekä Unik.

 

Eli näitä ette voi missata missään tapauksessa,jotenka hankkikaahan omat lippunne mahdollisimman pian!!!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, clinic, tivoli, bileet, Clinicin 3 v-synttärit, playground

Mennyt viikko,nenäjuttuja ja kuntosaliohjaajan opintoni

Tiistai 8.2.2011 klo 11:15 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipsista rallaa kaikille taas :)!

 

Viikko on taas kulunut ja kaikkee on tapahtunut. Mielenkiintoni kirjoittamiseen on vaan hieman lopahtanut viime aikoina,valitettavasti ja olen pahoillani lukijani...

Nyt kirjoitan mitä pystyn menneestä viikosta..

 

Koko viime viikko oli aikamoista säätelyä..viime perjantaina sitten kauan odottamani jälkitarkastus nenälääkärille toteutui..

Pääsin tällä kertaa oikein ylilääkärin kanssa puhumaan ja menihän se vähän riitelyksi ja väittelyksi loppujen lopuksi.

Tutkiva lääkäri tutki nenäni ja sanoi että kyllä nenäsi on vinossa ja se ei hengitä niin kuin pitäisi. Ja sen jälkeen kysyi,että mitä minä haluan oikein tässä tilnateessa? Vastasin siihen,että ainoastaan oikeutta,eli nenäni vihodin uusintaleikkauksella toimimaan ja kärsimyksistäni jotain korvausta. Tähän hän sanoi että tottakai ja hän menee ylilääkärin pyytämään,jotta tämä selittää asian vielä ja päätämme sitten leikkausajasta. Ylilääkäri Maija

tulikin ja rupesi selittämään hirveitä litanjoita siitä että lääkäritkin erehtyy ja mikään ei ole 100% varmaa leikkauksen jälkeen...herranlettas sanoin hänelle että sen tiedänkin jo ja ei tarvitse uudestaan selittää,mutta ei tarvitse myöskään sheivata itseään tilanteesta ja vähätellä asiaa! Tästä syntyi meille väittelyä ja tämä ylilääkäri tajusikin varmaan etten luovuta ja lopetti puhumaan mulle kuin aasille :D!

Päädyimmekin sitten siihen tulokseen,että nenän pitää parantua sen 9 kuukautta minimissään,ennen kuin uusintaleikkaus tehdään ja vielä yksi jälkitarkastus tehdään ja mitataan nenänvirtaus vielä kerran. Sen jälkeen katsomme jos haluan niin teemme uusintaleikkauksen. Ja olen iloinen että ei enää kiistänyt potilasvahinkoa vaan sanoi että kaikkee voi sattua ja lääkärikin on ihminen!Siinä oltiin täysin samaa mieltä ja suhteellisen hyvillä mielin lähdin pois keskustelun jälkeen ja ainoastaan jäi vaivaamaan se ja petyin,että tutkiva lääkäri lupaili koko ajan että pääsen leikkaukseen max. puolen vuoden päästä leikkauskesta ja kun ylilääkäri käveli huoneeseen niin snaoi minimissään 9 kuukautta :/! Olinkin että mikä se nyt on 6-9-vai 12 kuukautta,päättäkää jo kun te olette ammattilaisia ja älkääkö pompotelko mua! En voi vaan  istua persiilläni ja odotella milloin lääkäri mitenkin päättää milloin leikataan! Esim.ulkomaille muuttokin osalta jäi toteuttamatta nenäleikkausken epäonnistimisen takia kun pitää uudestaan tehdä ja käydä jälkitarkastuksissa koko ajan!En voisi sitä tehdä kokoa ajan ulkomailta,että tulisin aina Suomeen ja ostelisin monen tonnin lentolippuja!Huhhuh!

 

No mutta,nyt odotellaan seuraavaa jälkitarkastusta huhtikuuhun ja silloin saadaan tarkkaa päivämäärää siitä milloin leikataan uudestaan Anatolin nenää. Huh,taas tuo kärsimys uudestaan :(! En toivo samaa kellekkään mitä olen joutunut kokemaan tämän suhteen!

Ja nyt on pakko sanoa onnitella minun rakasta isää etukäteen :)!

Hänella on keskiviikkona syntymäpäivä :) ja mummollani on torstaina :)!

Onnea paljon molemmille ja olette rakkaita molemmat <3!

С Днем рождением Папа и бабушка <3!Всего вам самого,самого наилудшего вам любимые мои <3!

Valitettavasti en mummon synttäreille pääse kun olen täällä ja faija ei sit niitä täällä vietä vaan lähtee vaimonsa kanssa Amsterdamiin :)!Siihen ihanan syntiseen kaupunkiin ;) :D! On se sille aika väärin kun se ei juo ollenkaan,eikä polta, ja kaiken lisäksi naimisissa :D,niin aika turha reissu :D haha! No ei...kyl siel muutakin tekemistä löytyy kuin poltella blosseja ja nylkyttää :D! Sen vaimo osti sille synttärilhajaksi sen matkan ja faija on kironnut alimpaan helvettiin sen Amsterdamin jo ja marissut että etelän reissu se olisi ollut mannaa,eikä mikään Amsterdami ja varsinkin talvella :D!

No mutta matkat maksettu ja ei muuta kuin oikein hyvää reissua teille rakkaat sinne Dameihin :)!

Tää viikko onkin taas pelkkiä synttäreitä täynnä ja perjantaina onkin vuorossa todella hyvän ystäväni 25-v synttärit ja launtaina sitten Viroon toisen kaverin synttäreille...huhhuh!juuri kun meinaa jo alkohomahoolista pitää breikkiä niin koko ajan jotain synttäreitä pukkaa sieltä sun täältä :D!

Sitten kerronkin siitä että aloitin tosiaankin kuntosaliohjaajan koulutuksen viime viikonloppuna ja se meni aikamoisesti :D!

Tosiaankin kurssi on todella intensiivinen ja vauhti todella kovaa! Kouluttaja on todella pätevä ja huomaa vuosien kokemuksen puhuvan puolestaan. Kaikki lihasjänteet ja osat ovat hänelle kuin heinäntekoa,mutta mulle ihan uusi maailma. luulin tietäväni jotain,mutta kun istuin tunnille ja rupesin kuuntelee,niin tajusin etten tiedä yhtään mitään :D!

Kaikki kolme päivää oli 8 tuntisia ja pitkästä aikaa tunnilla istuvalla todella rankkaa! Kaiken lisäksi sorruin menemään ulkona käymään perjantaina ja launtaina olikin herätys klo 7.30 aamulla ja 3 tuntia nukkuneena oli todella vaikeeta  saada itseä ylös ja tunnilla oleminen olikin aivan sietämätöntä :D! Notkuin ja nukahtelin koko ajan ja monen litran kahvin voimalla sain itseni jotenkin kasaan :D! Olenkin todella pettynyt itseeni kun näin väsyneenä en saanut kunnolla tietoja ja puolet meni ohi toisesta korvasdta sisään ja toisesta ulos :/! nhyt sitten joudunkin itsekseni tuplasti enemmän tekee töitä ja lukemaan todella pakusja kirjoja läpi :(! Nooh..oma vika kun olin väsynyt ja huolimaton :/!

Koulutus jatkuu sitten kahden viikon päästä viikonloppuna yhtä intensiivisesti ja sen jälkeen onkin jo koe ja näyttökoe!Huhhuh! Voi apua miten selviänkään tästä...

Ei tässä muua uta kuin selvitä :D!

Sen jälkeen sitten ruvetaankin miettimään,että olisikohan siltä alalta duunia :)!

Ja onhan tässä muutama muukin plääni,mutta ne tuntuvat olevan aika kaukaisilta ja mahdottomilta :D!

No mutta niin kuin olen aina ennenkin sanonut,niin kaikki mahdoton on mahdollista,niin ehkä tämäkin on ;)!

Näin siis hieman lyhyesti kerrottuna viikon tapahtumat ja olisi paljon muutakin kerrottavaa,mutta en jaksa ja olen mieluummin ihan hiljaa kun ei toi lässytyt mitään auta ;) :D!

Yksi toive tälle talvelle olisi päästä edes kerran laskettelee,kun moneen moneen vuoteen sitä ei ole tullut tehtyä ja mieli tekisi kovasti ennen kuin talvi mennyt ja lumi sulanut...

Jotenkin vaan viikonloput on aina niin täynnä kaikkee shaissee yms. kaikkii maailman synttäreitä ja juhlia,ettei millään saa aikaseksi ja kaikki muutekin juhlii vaan :D!

Ja sit tosiaankin loppuun laitan vielä tämän uskomattoman tarjouksen,minkä laitoin edellisessäkin blogissani ;)!

Eli tämä superhalpa ekologinen hybridi-ihme on myytävänä!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Tämä auto on Suomen halvin ja upein Toyota Prius!

Hyviä tarjouksia on tullut sähklöpostitse ja inboxiin,mutta ei tarpeeksi hyviä kummiskaan ja pyytäisin joitain ihmisiä lopettamaan "vaihdan kalsarini ja vauhtiviivat kaupan päälle"tajousjutut ja vitsit pois,koska en jaksa noihin vastailla ja olen ihan tosimielellä auoani myymässä,enkä vaan pilailemassa! Että tämmöinen pieni huomio kaikille,kiitos ;)!

Auto on todsiaankin tosi halpa ja käteistarjoajalle voin vielä hyvin tiputtaa hintaa ;)! Eli ei muuta kuin nyt kaikki peliin ja tarjouksia tulemaan!!!

Nyt lähdenkin tästä hieman reenailee ja sitten pitääkin neljälle ihmiselle synttärilahjat etsiä,niin tiukkaa tekee kyl,huh :D!

Ei muuta kuin oikein hyvää viikon jatkoa ja palaillaan taas astoille kun on aika rakkaat <3!

P.s Loppuun laitan teille kaikille ketkä ymmärrätte ja ette ehkä ymmärrä,niin semmoisen pienen vihjeen siitä mitä tulee kun juo liikaa,liian paljon ja tosiaankin liian pitkään ;) :D! Tuo orava kertoo kaiken ;) hehee!

 

21 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, hammaslääkäri, nenärusto, eduskunta, kansanedustaja Antti, kuntosaliohjaaja, anaal

Kulunut viime viikko ja kaverin yllärisyndejuhlat yms. shaissee :)

Maanantai 31.1.2011 klo 22:48 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

denzon_syndet.jpg

Hejjssan rakkaat!

 

Etukäteen pahoittelen kirjoitusvirheitä ja blogin sekavuutta,mutta näillä hätäisillä fiiliksillä kirjoitin sitä :D!

Taas ollaan siinlunut ja silloin viimeistään pakko kuuluttaa torveen ihan vähän edes kuulumisia..ä että blogihan on kirjoitettava kun viikko on melkein...edellistä blogia ei oteta mukaan koska se kertoi ainoastaan mun uudesta aluevaltausesta :)!

Motivaatio on tosiaankin melkein kaiken suhteen on ollut aika nollassa ja sen tiedättekin sitä edellisen blogin perusteella miksi..

Nyt viime loppuviikosta aloin jo palautumaan ja elämähän tuntuu taas ihan kivalta :)! Tulin siihen tulokseen ttä olen niin paljon miettinyt ja ollut huolissani,että mulle kiitti riitti ja nyt on aika Anatolin alkaa elää :)!

Anatoli nyt vaan yrittää skarpata ja olla  miettimättä menneitä niin kaikki hyvin :)!

Mister Anatoli keskittyy nyt suunnitelemaan tulevaisuutta :)!

On niin paljon vaihtoehtoja mihin tarttuu,mutta aina jokin estää..joskus joku asia vaikuttaa,joskus itse ei uskalla...mutta eihän siitä muuten tule mitään jos ota riskejä! Kohta on sen aika...saakelin oikeudenkäynnit pidättelee mua,mutta heti ne selitetty niin toivottavasti bye bye Suomi :),ainakin vähäksi muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi ;)!Who knows :)?

Täällä mulla ei ole melkein ketään tosi läheistä,kun kaikki sukulaiset Venäjällä ja viimeisenkin läheisen kanssa ollaan erottu,niin mitä hitto mua sit pidättelee!!? No ei periaatteessa mikään,mutta haluan kummiskin varmistua että kaikki pelaa täällä hyvin ennen kuin suunnittelen lähtöä.

Tietysti muutokset on aina mahollisia ja ei sitä tiedä mitä elämä voi heittää eteensä!

Sen aikaa kun tässä oleskelen,niin teen varmaan kuntosaliohjaajan keikkahommia,niin kuin aiemmassa blogissa mainitsinkin.

Ja tuskinpa teillä tulee mua ikävä täällä ;) :D haha! Muistaakseni monessa paikassa oli ilmoituksia ja ties mitä foorumeita siitä että kerätä kolehti minulle jotta voi lähettä mut kuuhun ;) :D! No nyt olisi mahdollisuus päästä halvemmalla ja lähettää mut vaikka ihan maapallon toiselle puolelle  ;)! Ei oo sen huonompi vaihtoehto ja paljon halvemmaksi tulee hei ;)! haha! Ei muuta kuin ehdotuksia tulemaan rakkaat ;) <3!

Tämän johdosta haluaisin tarjota teille myös mahdollisuutta saada Suomen upein,halvin ja kuuluisin ekologinen hybridi-ihme omistuuksenne!!! Tätä tarjousta ei muualta saa ja pirssi on tosiaankin toimii yhtä helposti ja moitteettomasti kuin AK-47 ;)!

Tässä on teille linkki tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Eli lukekaahan tarkkaan ja sen jälkeen laittakaa tarjouksia tulemaan yhteydenottolomakkeen kautta tulemaan! Sen lupaan että käteisostajalle hyvä alennus ;)! Eli ei muuta kuin hyvää onnea kauppaan kaikille ja paras tarjous voittakoon :)!

Sitten kerronkin teille railakkaasta viikonlopun vietosta toverit ;)!

Juhlittiin sitten parhaan kaverini synttäreitä :)!

Tämä kaveri ei halunnut itse juhlia mitenkään niitä ja me päätimme että kyllä meidän rakas Toveri Denis ansaitsee hiukan parempaa ja saada vähän viettää syndejä :)!

Näin siis keksimme muiden kanssa yllättää tämä meidän toveri Denkku yllärsyndebileillä :)!

Me vuokrasimme kongressi ja saunatilat pitäjänmäeltä salaa ja kokkasimme sinne kunnon venäläistä ruokaa ja roppakaupalla vodkaa ja muuta alkomahoolia ;)!

Olin yllättynyt itsekkin miten hyvin saatiin kaiken toimimaan ja pöytä notkui kaikkia herkkuja <3!

Oli siinä kyllä Denzolla suu auki kun tulin Pitskun asemalle vastaan ja kun se luuli että mä tarvitsen kantoapua,niin kun avasin oven ja meidän iso konkkaronkka rupee laulamaan "paljon onnea vaan"oli Denis kyllä myyty mies ;) :D!

Hän epäili vähäsen että oiskohan sille jotain ylläri tiedossa,kun minä moneen kertaan kysyin että muista pitää lauantai ilta vapaana :D!

Mutta sitten lopussa hän kuulemma päätti, että ei hänellä voi olla niin hyviä kavereita jotka järjestäisi ylläribileet :D!Kiitti vaan Denkku epäilyksestäsi :D! no nyt tiedät ainakin että sinulla on oikeesti kavreita jotka tekee paljon sun eteen :)!

Oli siis aivan mahtavat syndebileet ja minäkin ensimmäsitä kertaa tänä vuonna sitten juoksentelin saunasta lumihankeen kierimään :D :))!siis aivan mahtavat fiilikset kun koko kehoa kirveltää ja meinaa taju lähtee :D!Suosittelen kaikille edes kerran kokeilla ;)!

Paikka piti luovuttaa klo 1 yöllä ja me kiltteinä kaikki yhesssä siivosimme ja matka jatkui ylivoimaisin äänivyöryin Apolloon,missä en ollut pitkään aikaan käynytkään...sitten voinkin sanoa että sieltä muistikuvat on todella hatarat ja ei paljoa voi kertoa :D! Jotenkin päästiin kotio,sen mää muistan mut en muuta :D! ja muutenkin en nyt kaikkia kännijuttuja jaksa aina kertoa...:D!

Ainoa asia potutt tosi paljon,on se että jossain unohdin mun punaiset baywatch lemppariuimashortsit ja ei ollut siellä vuokratiloissa ja missään muuallakaan :/! Nyyh..niillä on niin pitkä histroia ja niin paljon juostu piktin rantoja pelastamassa ihmisiä..no,ei voi mittää ja elämä jatkuu siitäkin huolimatta...

Sitten vielä haluan nyt mainita siitä,että tosiaankin minun antamat haastattelut eduskuntaan pyrkimisestä on täysin totta,mutta tuskinpa näihin vaaleihin pysytyn ja kerkeen mitään väsäämään... vaikka minua onkin jo lähestytty esim. piraattipuolueesta,mutta en usko että siitä eduskuntaan mennään ja varsinkin tällei hätäiltynä yhtäkkiä ilman mitään kunnon kampanjaa..

BB-julkkis tahtoo eduskuntaan! – Hymy 

Antti Kurhinen aikoo eduskuntaan - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Eli tietysti myös puolueiden puolelta odotellaan hyviä tarjouksia ;)!

Nytkin pari puoluetta on lähestynyt mua noitten uutisointien jälkeen ja lupaavat että pääse jo tänä vuonna eduskuntaa jos lähden ehdokkaaksi :)! Hmm...

Tulen olemaan 4 vuoden päästä äähiharavana ;)!

Eli kerätään siihen asti voimia ja parannellaan maailmaa,niin sitten on tosiaankin ansainnut sen paikkansa arkadianmäellä ;)!

Jeesh..eiköhän tämä riitä nyt taas vähäksi aikaa teille ja Tsaari lähtee syömään ja lukemaan tenttiin...niin,eli siis ensiksi hyvinvointivalmentajan kirja ja tehtävät keskiviikoski pitää jo palauttaa...huh..ja sitten perjantaina alkaa intsensiivininen koulutus Pitäjänmäen Satsissa,eli koko viikonlopun aamusta iltaan kuntosaliohjaajan koulutusta :)!

Ja tosiaankin korjaan hieman sen koulutusesta,että se ei ole vaan muutaman päivän vaan yhteensä noin kuukauden..koulutus jatkuu sitten seuraavana viikonloppuna taas Satsilla.

Jeesh...mutta ei siitä vielä sen enempää vaan kerron sitten miten viikonlopun koulutusessa meni ;)!

Kaskiviikkona olisikin vielä Pietariin reissu ja autan tuttuja  Suomeen muuton kanssa,eli kuljetan heidän tavaroita Pietarista Suomeen..pakko auttaa vanhaa kaveria hädässä :)! Yksi vanha tyttökaveri Sysmästä muutti aikoinaan Pietariin poikäystänän perässä ja nyt ne muuttaa takaisin Suomeen,kun hän valmistui koulusta!Jotain vaatteita joutuu raahaa yms.,mutta ilomielin autan,koska jos itse olisin samassa tilanteessa että tarvitsen apua,niin olisi kiva sitä saada :)!

Perjantaina onkin vielä ennen koulutusta lääkärinaika nenäni jälkitarkastuksesta ja silloin saan jo hieman tietää milloinka saan mennä uuteen leikkaukseen,jos ylipäätään saan mennä edes...

Saakeli sentään toi nenäjuttu kyl ottaa hattuun tosi paljon :/! Kolmannen kerran leikkaukseen ja ei ole varmaa että onnistuuko edes :(! Tää on niin väärin mua kohtaan....Aargh!!Kolmannen kerran samaan leikkaukseen!!!Siis ei jumantsubale pakko sanoo edelleen!

Sitten vielä tänään soitti hammaslääkäri ja sanoi että kun kävin hammaskuvauksissa niin kuvat tuli ja minulla yhden viisaudenhampaan repimisen sijaan pitää repii kaksi kun niissä on reijät!!Prkl...huhhuh...

No onneksi se murhe on parin kuukaudne päästä...vaikka joitain hampaiat särkeekin,niin minä kestän,pakko kestää!

Nyt jatkan hieman edes koulukirjojen lukemista,koska muuten en pääse tenteistä läpi :D!

 

Palaillaan taas rakkaat <3!

Sitten loppuun on pakko laittaa tämä uusin Dan Balanin(Chica bomb biisi) ja Vera Breznevan(Viagra bändin ex laulaja) yhteisbiisi <3! Aika söpö se on :)!

10 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, nenärusto, eduskunta, kansanedustaja Antti,

Semmoista touhua ja Seiskan bileristeily..

Sunnuntai 23.1.2011 klo 16:56 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0313.jpg

Haislulivaisuli rakkaat!

Viime blogissani suruttelin teille henk.kohtaisia asioita yms. ja Hymy muutaman uutisen tehnytkin siihen viitaten..

BB-Antti turvautui psykologiin! – Hymy

Kerron nyt tosi lyhyesti ja sisältöä kertomatta vaan kuinka pettynyt ja surullinen että tietty ihminen muuttunut niin paljon ja huijannut minua,kun olen luottanut silti vanhan entisen muistin mukaan tähän ihmiseen..niinku sanotaan,"valheesta ja peittelystä aina jää kiinni"ja muistan "erään" sanoneen että "paha saa palkkansa",niin sen saat ja olet jo saanut osittain kokea...

Harmittaa että pehmenin puheillesi ja annoin sulle melkein mahdollisuuden..No onneksi tässä vaiheessa kuin vielä myöhemmin..

Minä välitän,neuvon,yritän auttaa kaikessa,annan lahjoja ja saan kaiken tän kiitokseksi...juu kiitos vaan kovasti...

Ei olisi kannattanut edes tulla pyytää mahdollisuutta,kun tiesit että kun nämä asiat paljastuu niin en ikinä voi antaa sulle anteeksi..teit vaan tästä vielä rumempaa ja likaisempaa...!Nyt kyllä meni viimeinenkin kunnioitus...

Enkä viitsi sanoa kuka tämä on,mutta voitte itse arvuutella ja älkääkö edes kysykö tästä sen enempää..

Nyt kaikki on ohi ja tilanne selvinnyt valitettavasti juuri mitä pelkäsinkin ja en voi niitä asioita hyväksyä ja antaa mahdollisuutta semmoisten tekojen jälkeen...vaikka kuinka haluaisin antaa anteeksi,mutta en voi koska sitten se olisi niitten anteeksiantamattomien  tekojen hyväksymistä uudelleen ja uudelleen..

Olen kyllä itsekkin joskus aiemmin ollut tehnyt pahaa,mutta olen oppinut niistä ja en ikinä enää tekisi rakkaimmalle ihmiselle... nyt kyllä mulle on tehty sitä pahaa ja paljon,enkä pysty niitä asioita nielemään millään tavalla vaikka kuinka haluaisin...no toivottavasti olet saanut "kostosi"ja olet onnellinen nyt!

Mä melkein jo olin suostumassa uuteen yritykseen,mutta sitten pamahti karu totuus päin kasvoja mitä salailit minulta...

Olen hyvin pettynyt toimintaan,koska kun pyydetään mahdollisuutta niin pitää olla mahdollisimman rehellinen  kaiken suhteen niin ei ehkä edes oltaisi tässä tilanteessa mitä nyt ollaan...kaiken tehnyt niin mitä vähiten ikinä haluaisin ihmiseltä maailmassa..nyt on jo myöhäistä ja luottamus mennyt totaalisesti,enkä voi edes kuvitella miten voi olla ilkee toista kohtaan selän takana,kun samaan aikaan kun pyytää mahdollisuutta...huhhuh sanon minä kyllä...Silti vaikka tässä olen ollut todella todella vihainen,niin siltikään en halua pahaa sulle kun istun ja mietin ja muistelen hyviä asioita..Vaikka mulle todella paskaiset teitkin ja tuut ehkä tekemään..ihan sama,jos ei ole yhtään minkäänlaista moraalia ja kunnioitusta olemassa,niin sen kun pistät lisää,minä kyllä kestän kaiken!Se vaan todistaa enemmän sitä että olen oikeassa ja tehnyt oikean päätöksen!

Ja tosiaankin tuo sinun imagonmuutos näyttää toimivan joo oikein hyvin,.krhm..!Siitä keskutellimmekin jo ihan tarpeeksi ja se siitä,huh!

Ja kaiken tuon mediapelleilyn jälkeen huomaat myöhemmin taas että et ole yhtään onnellinen ja rakkautta tuskin löydät pitkään pitkään aikaan,koska ei kukaan hyvätapainen normaali ihminen halua sitoutua kanssasi...ja sen voin taata sulle että noilla tempauksilla kukaan tervejärkinen halua sinua vaimoksi vaan ainoastaan yhden illan "hoidoksi" tai kahdeksi,ja ehkä useammaksikin,mutta siihen se jää..! Muista minun tämän sanoneen kun itket ja mietit että "miksi mulle taas kävi niin"!

Minun tunteeni ei vaan enää kestä tätä hullunmyllyä ja haluan rauhaa ja tasapainoista rakkautta/elämää!

Enempää en viitsi kirjoittaa syytä kaikelle,koska en halua mustamaalata niin kuin sinä viime aikana minut..koska ei sulle hyvää toisi tulevassa ja sen takia pidänkin omana tietona..pääasia olisinkin vaan että itse tajuaisit,eikä koko Suomi,ymmärrätkö..?

En siltikään toivo sulle mitään pahaa kaikesta paskasta huolimatta! Mutta tiedät tasan tarkkaan syyn kaikelle tapahtuneelle ja toivottavasti edes vähäsen itseksesi mietit asiaa..Ehkä joskus tulevaisuudessa monen vuoden päästä tajuat mitä olet menettänyt...

Ja kaikki tämä ei ole pahalla kirjoitettu...

 

Nyt riittää tuosta puhuminen ja asia on loppuun käsitelty!

 

Nyt kerronkin vähän iloisemmista asioista..pakko piristyä!

Kävin pitkästä aikaa Seiskan bileristeilyllä :)!

Samalla otin hyvän frendin messiin ja halusin että hän saa vähän nauttia ja se oli pienimuotoinen syndelahja jo ennalta sille :)! Lisää luvassa ensi viikonloppuna  ;)!

Hauskaa oli ja ihanaa oli nähdä jotain Bb-tyyppejä mitä ei ollut nähny pitkään aikaan :)!

Nino olit taas pirtsakkaan hauska itsensä ja muutkin oli hyvällä päällä :)!

Asostahan on kuoriutunut kunnon kauppamies kun kaikille DNA: liittymiä vakuuttavalla tavalla tyrkytti ;) :D!Hyvä hyvä :)

Tuleva superkohuhääpärikin oli ihan hauska nähä :D ja Artohan vaikutti ihan fikuslta tyypiltä :)

Bb-Niko ja Sofiakin näytti säteilevän onnea :)!

Oli laivalla kyllä häppenenkiäkin kun morsiammen sisko oli taas hyvässä kuosissa ja vähän antoikin taas ihmisille viihdettä oikein olan takaa sekoilemalla :D!

Aina joku saa jotain sekoa aikaseksi laivalla :D!Onneksi se en ollut minä tällä kertaa :XD haha!

No mutta loput saa seiska-lehti itse kirjoittaa jos haluaa,en viitsi niiden uutisia viedä!

Hauskaa oli kyl ja viinaa koneeseen meni taaskin aikamoinen määrä :DHuh! Noi risteilyt ja rajato määrä on aika vaarallinen yhdistelmä...ainakin siihen että en taaskaan menny maihin :DEli kaikista tässä yli kahen vuoden bileristeilyistä en ole koskaan päässyt maihin :D!Tämä kertoo varmaan paljon,haha!

Mitäpä enempää tästä risteilystä kertoisin..en jotenkin saa nyt mitään kerrottua kun ajatukset on ollut koko ajan muualla ja miettinyt elämän tarkoitusta,sekä miksi ihmiset satuttavat ja valehtelevat toisilleen niin paljon...tekee todella surulliseksi kuunnella jopa muita ympärillä ja saada todeta että kuinka paljon esim.parisuhteessa elävät kusettavat ja huijaavan toisiaan ja jopa monen lapsen perheenäidit pettävät miehiään viikonloppuisin ja varmaan myös toisinpäin...

Miten tämmöisessä yhteiskunnassa ja maailmassa voi koskaan edes luottaa toiseen osapuoleen täydellisesti..?No vastaus on selvä,ei mitenkään! Näin se vaan on ja sen kanssa on elettävä...

Joop...taas palloilin aiheesta kukkaruukkuun :D!

Yksi tosi positiivinen asia viikonlopusta onkin se että sain vaihtelua ja viihdyin kaksi päivää rokkibaarissa :D! Kyllä :)!

Mun hyvä Bb-talo kämppis alias Bb-Risto,nykyinen Johnny tutustutti meidät kaverin kanssa rokkimeininkeihin :) hehee!

Ja ainahan mä olen kaikkee musaa kuunnellut ja nuorempana rokkia,mutta nyt sitten sain hyvän annoksen ja pääsin palaa muistoissa nuoruuteen kun asuin vielä landella ja ei muuta kuunneltukkaan kuin rokkia..:)!

Oli tosiaankin hauskaa vaihtelua ja porukkakin ihan erilaista :)!

Ja kaiken kukkuraksi törmäsin yhteen Dj-virtuoosiin,minkä musasta ja mixauksista diggaan tosi paljon..olinkin että "mitä?Mitä se meidän Milla täällä tekee Bäkkärissä"? Tarkoitan siis Suomen tunnetuimpia tai ehkä tunnetuinta nais DJ:tä eli Milla Lehtoa!

Siinä jubailin vähän aikaa ja hän sanoi oleevansa  rokkimimmi myös,vaikka itse soittaa housea :)!

Ja muutenkin näin monia ihmsiä jotka on julkisuudestakin tuttuja ja eivät anna itsestään yhtään rokkikuvaa :D!

No mutta siis todella postiivinen kuva jäi mulle ja taidanpa enemmän tästä lähtien rokata ;) Hell Yeahhh ;) :D!

Nyt lähden potemaan turvonnutta oloa saunaan ja huomenna onkin yksi pahimmista asioista Eli viisaudenhampaanpoisto aamulla,mutta en tiedä annanko poistaa sitä vai en...puhuin alustavasti jo lääkärin kanssa ja sanoin että hän saa tarkastaa että onko mun pakko vielä poistaa sitä ja selvinkö hengissä jos en poistata sitä vielä...:D!

Toivottakaa mulle onnea,koska edelleenkin vihaan hammaslääkäriä yli kaiken ja juuri hapaan poistamista,kun ne samat traumat on jäänyt Neuvostoliiton ajoilta kun lapsena väkisin revittiin hampaita pihdeillä ja julmalla tavalla :D! Siitä olenkin joskus aiemmissa blogeissani kirjoittanut ja sieltä löytyy lisää tarinaa miten niitä revittiin jos haluatte välttämättä tietää :D!

Nyt ei muuta kuin hyvää sunnuntain loppua ja alkavaa viikkoa kaikille teille rakkaille <3 Palataan taas muutaman päivän päästä :=)!

 

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, seiskan bileristeily, ero, suru, ilo, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, bäkkäri, vieraat, tunteet, rakkaus,

Mummon synttärit venäjällä ja kuulumisia muuten vaan..

Tiistai 18.1.2011 klo 0:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heissuliveissuli!

tsaari_him_self.jpg

Nyt olen taas päivittelemässä teille kuulumisia...väännän oikeasti tätä blogia kuin väkisin..tämä tunne on ollut mulla jo viikon ajan ja siihen on omat syynsä..

Hymy-lehti kerkesikin omat näkemyksensä heittää ilmoille :D!

BB-Antti Kurhisella rakkausmurheita? – Hymy

Tuohon en voi oikein sanoa mitään ja pysyköön se mun omana tietona..

Ehkä olen hankkinut lemmikin,ehkä poden muuten vaan niin kuin moni taiteilija eri tunnekuohuja sisälläni ;) :D!

On se kiva kun lehti arvuuttelee mitä huolia mulla on :D!Voi kiitos huolenpidosta ;) :D!

Jeesh...no mutta,kerrotaanpa nopeesti hieman venäjän reissusta..

Mummin luona siis kävin Venäjän ja Viron rajalla. Ivangorod/Narva...sillan yli kun kävelee on toinen valtio..siistii...

Mummo oli korviaan myöten iloinen että tulin onnittelee ihan paikan päälle ja jaksoin ajaa pitkän matkaa yksin autolla :)!

No tottakai tämän mummon eteen olen valmis tekee mitä vaan ja rakastan häntä yli kaiken,niin myös hän minua <3!

Paikalle ei saapunut paljoa ihmisiä juhlimaan,koska viime vuonna oli hänellä 70 vuotissyndet ja silloin oli jubileei ja paljon ihmisiä.

Nyt otimme ihan rauhassa ja onnittelimme lämpimästi kaikki sukulaiset mummia ja söimme itsemme taas todella kauniiksi :)! Venäjällä kun nyt on vaan tapana herkutella niin paljon ja rakastan sitä rasvaista venäläistä ruokaa yli kaiken <3! Yleensä tämän joulu/tammikuun sisällä on lukuisia juhlia,ehkä liikaakin,niin pääsee herkuttelemaan olan takaa ja samalla lihomaan urakalla :/! sama tänäkin vuonna..joulut,uudet vuodet,mun synttärit,mummon,kohta faijan niin ei kerkee kyllä muuta kuin juhlia ja syödä...kilojakin mukavasti kertynyt kuukaudessa...reilut 5-6 lisää...:D!Apua!Ja siitäkin huolimatta vaikka kuntoilen...tätä se teettää mummon blinit,salaatit ym. herkut ;)! no mutta on se sen arvoista kyllä <3,mmmm...odotan jo innolla seuraavia uusia vuosia ja niitä ihania ruokia :D! Hyi mua possua :D!

Ihanaa siis oli kyl <3! Seuraavana päivänä kävin tädin luona Narvan puolella,eli siis Viron puolella...siellä herkuteltiin ja juteltiin koko päivän..täti on nimittäin käynyt yliopsiton ja valmistunut pedagogiksi,eli opettajaksi ja sitten nyt vajaa 10 vuotta sitten kävi toisen yliopistokoulutuksen,eli psykologiksi valmistui...Eli parempaa ihmistä antaa neuvoja ihmissuhdeasioissa ei olekkaan :)!

Juttelimme tosi paljon ja hän kertoi kaiken mitä minä kysyin ja mitä halusin tietää..juttelu valaisi minua tosi paljon ja tämän takia olenkin ollut todella ahdistunut...on niin paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon..

No joo,ei siitä sen enempää...

Päivä oli todella antoisa ja illalla sitten painelin takaisin mummon luo Venäjän puolelle..siellä vaarin kanssa muutama vodkapaukku ja lisää hyvää ruokaa,ja siitä sitten nukkuu todella makoisasti <3!

Sunnuntaina olikin takaisinpäin matkan aika ja piipahdin Pietarissa pikaisesti juttelemassa kaverin kanssa ja matka jatkui Suomeen..keli oli hirveä molempiin suuntiin kun olin menossa!

Menomatkalla oli niin liukasta että monta kertaa meinasin suistua tieltä ja hiki vaan valui otsalta kun ohjasin autoani niitä hulluja teitä :D! Yhdessä vaiheessa lähin ohittaa rekkaa ja oli pirun liukasta...yhtäkkiä keskellä alkoi kasvaa lumikinos ja huomasinkin että kaksisuuntainen tie muuttui yksisuuntaiseksi ja minä oli sillä vastakkaisella vastaantulevan kaistalla ja oikealle omalle kaistalle ei pääse kun lumivalli edessä!!Tuli sen verran paniikki kun vastaan tuli bussi ja vilkutin pitkiä ja jarruttelin ja rupesin peruuttelemaan...huuhhuh jos se bussi olisi tullut kovempaa,niin jälki olisi voinut olla todella rumaa!

Tämän jälkeen sydän tykytti tuhatta ja sataa,ja ajoin mummon vauhtia seuraavat 50 kilometriä :D! Tähän kaikkeen on myös syynä minun todella huonot kitkarenkaat ja autoni ui tiellä kuin mikäkin pulkka :D!Todella vaarallista,mutta en ole sitten viittinyt hankkia uusia renkaita kun ei tässä talveakaan ole paljoa jäljellä..tai niin ainakin ajattelee:D!

No onneksi kaikki hyvin :)!

En ole pitkään aikaan matkustanut yksin näin pitkiä matkoja,mutta juuri rakastan autolla ajamista pitkää matkaa ja uppoutua omiin ajatuksiin...silloin pystyn parhaiten analysoimaan ongelmia ja tärkeitä asioita..silloin jaksan miettiä asian ihan pikkuruisesta asiasta ja punoa kuin solmun auki solmu solmulta...tämä on minun yksi ratkaisuista ratkaista monia asioita :)!

Tälläkin kertaa tämä auttoi ja ymmärsin monia tosi herkkiä ja kivuiliaita asioita..

Jeesh,jeesh...eli tämmöinen reissu oli lyhyesti kerrottuna..

Poikkesin taas kahvilla entisellä työpaikallani Sipoonlahden nesteellä ja onneksi sattuukin minulle meidän rakas muumi-mamma vuoroon :)!Se on vaan niin ihana ihminen :)! Kysyin onko töissä sunnuntaina loppuillasta..ja olihan hän :)!Lupasin menomatkalla että tulen takaisinpäin käymään ja kerkesinkin juuri ja juuri ennen sulkemista klo 23.55 ja annoin hänelle ison suklaarasian :)!Kyllä mamma tykkäsi :)! Oot hiano ihminen Marja-Leena ja pysykkin semmoisena :)! Nähdään taas nesteellä ;)!

Sieltä sitten hirveellä kiireellä Jenny woohon Bb-Jania onnittelemaan ja antamaan kakun lahjaksi :)!Lupasin tulla onnittelee ja sen tein :)!Oli kyllä Jani iloista poikaa :)!Onnea vielä kerran Jani :)!

Sitten olenkin tänään lueskellut hieman uutisia,sekä palautettani sähköpostissa ja kotisivuillani viesteissä.

Yksi erouutinen taas sattui silmään ja tuli surullinen mieli ihmisten puolesta...itse aika rankan ja riitaisan eron kokeneena luin että Martina ja Esko on eronneet..Otan osaa...

Huomasin että minulle on tullut kyselyitä kotisivuille ym., että minä olisin jotenkin siihen osallisena mikä ei todellakaa pidä mitenkään paikkaansa ja en tiedä mistä semmoista humpuukkia ihmiset keksivät! No mutta nyt tuli selväksi että en ole ja ei tarvi enempää miettiä asioita mitä ei ole tapahtunut!

Erot on aina surullinen asia,koska kun ajattelen itseänikin ja meitä,että kuinka onnelisia olimme hyvinä hetkinä ja itkimme onnesta...ja jälkikäteen ajattelee,että miten niin rakkaista ihmisistä voi tulla melkein vihollinen numero 1!!? Aivan sairasta,mutta totta...! Mitä enemmän rakastaa,sitä enemmän on vihainen toiselle ongelman syntyessä ja miettii että"miten tuo rakas ihminen on voinut tehdä minulle noin paskasti"ja silloin viha ja raivo saa vallan...silloin tapahtuu tosi rumia asioita...tehdään toisilleen paskaa ja satutetaan mahdollisimman paljon henkisesti! Tämä siis niissä tapauksissa kun on riitaisa ero,eikä yhteisymmärryksessä  tehty päätös..

En muuta toivo kuin tsemppiä teille molemmille,oli sitten syyllinen kumpi vaan tai kumpikin,niin miettikää tarkkaan ennen kuin lähdette sotapolulle,että mitä hyötyä siitä on teille? No ei yhtään mitään vaan päinvastoin kumpikin on niin sanotusti häviäjä...ja kierre voi jatkua pitkään jos ei tajua sitä lopettaa ajoissa!

Enempää ei tarvi sanoa,koska tuossa on olennainen ja ongelmat sitten ratkotaan oman parhaan tavan mukaan,koska jokaisella on omalaatuinen suhde missä omat pelisäännöt,eikä kannata ottaa mallia muista vaan katsoa mikä on teidän arvomaailma ja sen mukaan ratakaista probleemit.. Yhdessä!!! Ja rakkaus on kummiskin suurin voima tässä maailmassa,joka voi ratkaista monet ongelmat,vaikka ne aluksi tuntuisivatkin ylipääsemättömiltä!Ei mulla muuta...

 

 

Asiasta kukkaruukkuun...

 

Laitan vielä teille mun oman nimikkobiisin linkin teille,niin voitte kaikki popittaa sitä Barbara Streissandin sijaan ;) :D! Tää on paljon parempi versio kuulkaas ;)!

Ja sitten vielä liitän tähän mun synttäreiltäni isoroba 10 ravintolasta Mr. Alexin strippariestiyksen :D!haha!Sain nyt sen videon vasta! Oli se strippari hieman humalassa kyllä,sen huomaatte videolla kyl :D!Olen pahoillani,mutta muistikortti loppui kesken ja loppu ei tallentunut...mutta kyllä tossakin on hauskaa ihan tarpeeksi ;)!

Ei muuta kuin palataan rakkaat astioille taas <3!

 

7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Ivangorod, narva, auto, ero, suru, ilo, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, isoroba 10, vieraat, tunteet, rakkaus

Järkyttäävä viikko ja mummon syndet...

Torstai 13.1.2011 klo 16:59 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Helou kaikille!

 

Teen tosi pikaisen blogin kun en enää parempaa kerkee kyhätä..

Lähden ihan juuri ajaa mummon luo Ivangorodiin,koska hän täyttää huomenna 71 vuotta ja rakastan tätä mummoa yli kaiken <3!

Minun velvollisuus on ajaa vaikka toiselle maapalloa tämän mummon takia,koska hän on vaan niin rakas <3!

Muuten kerron nopeesti viikostani joka on ollut järkyttävä mielentilan suhteen..

En ole saanut mitään aikaseksi koko viikolla ja ruokahalukin on ollut aika olematon,ja se on harvinaista minulle koska ahmin kuin hevonen yleensä,mutta nyt on ollut ihan mieli maassa ja ei sen takia että menisi huonosti vaan päinvastoin hyvin...mutta ilmestyi vaan pienimuotoinen asia mikä on maailman vaikein ratkaista että se menisi oikein ja jälkeenpäin ei katuisi...sen takia olenkin miettinyt päätäni puhki tässä koko tän viikon..

Tässä on tullut siis uusi vanha ongelma taas esille,mitä en olisi enää ikinä uskonut tulevan ja tekee mulle valtavat päänsäryt...

En ymmärrä miksi en kuuntele järkeä ja annan asian olla vaan ja jatkan elämääni...en vaan pysty...saatanan saatana!! Ärsyttää niin pirusti,mutta samalla taas unelmat ja leijailevat taivaissa <3!

En voi muuta sanoa kuin tämä onkiduttavinta mitä vaan voi olla ja itse annan sen tapahtua taas...

On tää ihmeellinen elämä kyl perkule...no mutta tiedän olleeni nyt hyvä ihminen ja kävi miten kävi,olen antanut enemmän kuin laki sallii :)!

Katsotaan mitä paljastuu sieltä kaapista ensin niin voidaan vetää johtopäätöksiä...

Toivotaan parasta,mutta pelätään pahinta ja pahimpaan olen valmistunutkin...

Ja en kerro tarkkaan mikä sen koska ei ole syytä vielä ja älkääkö arvuutelko mikä sen on edes...

Piste!

 

Ja siirrytään nyt toiseen...

 

Nyt viel sen verran tästä alla olevasta uutisesta,että ei mulle mitään levytyssopimusta ole tarjottu synttäreillä vaan aikaisemmin jo puhelimessa ja facebookissa,mutta se ei ollut levytyssopimus vaan ihan jotain muuta,mutta en kerro mitä...ja yleisesti katsoen tämä henkilö siis halusi olla minun manageri ja hoitaa kaikkia mun asioita!

Ja ei ole Tuija Järvinen niin kuin kaikki kyselee! En paljasta nimeä tietyistä syistä!

Tälle suomalaisjulkulle tarjottiin levytysdiiliä! – Hymy

 

Jeesh!

Palataan taas muutaman päivän päästä niin kerron lisää kuulumisia...

11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Lepää rauhassa Tony Halme, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, isoroba 10, vieraat, tunteet, rakkaus

Kiitos kaikille synttäreihini osallistunneille <3!

Maanantai 10.1.2011 klo 22:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

tsaarin_synttrit.jpg

Hyvää iltaa kaikille!

 

Nyt on siis aika kertoa teille hieman minun synttäreiden tapahtumakulusta :)!

Nämä synttri sitten menivätkin kaikkein pisimmän kaavan mukaan ;)!

Liitän tähän linkin,missä kuvia vain alkuillan menosta...valitettvasti kuvaaja ei voinut olla aamubileisiin saakka ja moni ei sitten päässyt ikuistumaan minun synttärikuviin,vaikka paikalle saapuikin.

Tässä nyt edes jotain kuvia ;)!

Antti Kurhisen hurjat synttärit, katso kuvat - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

(Kiitos näistä mtv3:n ja alla olevan linkin takana paljastuvista kuvista minun hovikuvaajalle Rauno Saarresille)

http://picasaweb.google.com/vipervs/AnttiKurhisenSynttarit#

 

Kiitos siis valtavasti kaikille paikalle päässeille <3! Toivottavasti tykkäsitte synttäreistäni :)!

Ja Mr.Alexin esitys ei varmaan jättännyt ketään kylmäksi ja naiset sai varmasti sitä mitä halusivat ;)! Kiitos valtvasti Alex the lerssinheiluttaja ;)!

Valitettavasti esityksestä ei saanut kunnon kuvia ja videokin jäi lyhkäseksi kun kamerastani loppui muistikortti kesken kaiken...

Yritän ladata sitä mitä on vähän myöhemmin kun saan sen kameran takasin...

Sitten minä liitän minun lyhyen puheeni minkä minun piti lausua synttäreiden päätteeksi,mutta siinä meiningissä kun ryntäsimme yöklubin puolelle,muistin vasta puheen ja se jäi sanomatta! No mutta laitan nyt sen tänne jälkikäteen,koska niin sanotusti "parempi myöhään kuin ei koskaan ;)!

"Hei arvon naiset ja herrat,sekä siltä väliltä jos täällä on semmoisia!

haluan kiittää teitä kaikkia että saavuitte paikalle todistamaan tätä surun juhlaa,nimittäin minun vanhenemista..mitä vanhemmaksi tulen,sen vähemmän minusta on hyötyä...eli tarkoitan biletyksen suhteen ;)!Muussa toivon että kaikki vaan paranee vuosi vuodelta!

Mennyt vuosi oli todella rankka ja koettelemuksia täynnä,ainakin minulle,mutta samalla todella opettavainen elämän suhteen!

Nyt haluan astua jo varmemmin maan päällä ja katsoa tulevaisuuteen,en menneisyyteen!

Haluan myös kiittää ensisijaisesti sukulaisiani,jotka eivät hylkää minua edes pahimmassa tapauksessa!

Sitten tietysti haluan kiittää kaikkia läheisiä ystäviä,jotka ovat jaksaneet kuunnella mua ja tukea oikuttelusta,sekä ongelmistani huolimatta pysyä mun varrella nämä vuodet!

Sitten vielä tietysti haluan kiittää tätä että saamme viettää täällä sekä aamubileissä nämä mahtavat synttärit  Jassea ja kumppaneita!

Ja lopuksi siis haluan kiittää teitä kaikkia ketkä olette paikalla ja niitä jotka ei ole paikalla mutta onnittelivat minua!

Eli minun paras lahjani on se että te kaikki olette olemassa mun elämässä !

Juokaamme siis lopuksi kaikille meille maljat.Minä kiitän ja kumarran,sekä sanon että nyt juhlitaan!!!"

Että tuommoisen olin kirjoittanut lapulle itselleni synttäribileisiin...

Lyhyesti ja ytimekkäästi mielestäni kaikki sai oman osansa ;) <3!

Tosiaankin meno oli villiä ja sitä jatkui vielä lähempien kamujen kaa sunnuntaina myöhäseen iltaan saakka :D! Kyllä siinä loppuvaiheessa rupesi jo kunto sanoo että nyt kotio nukkumaan ;)!

Tli kierrettyä klubeja ja pata-Ässäkin tuli pitkästä aikaa koettua :D!

On se kyllä semmoinen paikka että huh :D!

Tuli nähtyä aikamoisia ihmisiä siellä :D!Muuan tuttu mitä en ole ikinä nähnyt livenä,mutta nyt sitten kuin vahingossa tuli paikalle...henkilö on mulle facebookin ja puhelimen välityksellä tarjonnut manageripalveluja ja ties mitä...ehdotteli jo että tekisin kirjallisen sopimuksen aikasemmin puhelimessa :D!

No tähän tietysti nauroin ja vastasin,että en mitään allekirjoita ja tee sopimuksia,ennen kuin tunnen paremmin ja näen oikeesti mitä olet saanut aikaan..tämä siksi,koska puhelimessa kehuskellut saaneensa suomen huippuiskelmätähdet huipulle ym.

Sanoinkin että mulle nuo puheet ei hyödytä,ennen kuin näen jotain mustaa valkoisella todisteena..

No,ehkä en enempää kerrokkaan,koska tapaaminen oli aika järkyttävä monelta osin :D!huuhuh!! Tämän supermanagerin käytös oli kuin teinipojan ensimmäisiä kalsarikännejä pubissa :D! haha!

Järkyttävää käytöstä ja puhetta,sekä oli kyllä lähellä ettei sitä mukiloitu kunnolla sinne paikkaan :D!

Niin kuin sanoin,en enempää viitti kertoa kun se on niin noloa :XD ja en halua henkilöä mustamaalata sen enempää ja en kerro edes nimeä...

Taidanpa jättää sopimuksen allekirjottamatta tämän "managerin"kanssa :D!haha!

Ja meinasin unohtaa kiittää rakasta siskoani,joka auttoi tosi paljon minua ja myi lippuja mun aamubileissä :)! Oot rakas <3!

Kiitos faijan vaimolle,kuka auttoi tekee yli 15 kiloa salaattia synttäreille <3!

Harmi että sitä jäi tosi paljon yli synttäreiden jälkeen ja nyt joudun heittää ylimääräiset pois kun menee jo pilalle pikkuhiljaa...

Viinaa tarjosin niin paljon kuin pystyin ja sitähän virtasi kurkuista aika mukavasti ;)!

Itse alkuillasta vähän hermoilin ja hössötin vieraiden ympärillä,tarjoilin juotavaa,syötävää ja aamubileissä en malttanut olla käymästä katsomassa siskoani 10 minuutin välein,että onko hänellä kaikki ok..

Pukuni mikä on päälläni,ostin juuri synttäreitäni varten ja synttärikampauksen teki superkampaajani Sigge from Salon Unique ;)!

Tähän väliin haluan sanoa vähän surullisemman asian,koska on sen aika..

Vuosi sitten meidän piti viettää yhdessä syntympäiväni Tony Halmeen kanssa...

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a105929/bbantti+ja+tony+halme+yhteiset+synttaribileet/

Kaikki oli hyvin,kunnes...

http://www.voice.fi/index.php?mw=tony_halme+antti_kurhinen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=11190

Että näin siis viime vuonna ja se oli järkyttävin syntymäpäiväni koskaan...

Lepää rauhassa Tony...Olit mahtava äijä ja tulet olemaan aina meidän muistoissa!

Enempää en halua edes aiheesta puhua,koska se liian surullinen asia..

Tämä oli viime vuoden pahimpia asioita..

No mutta..

Vielä sen verran minun tämänvuotisista synttäreistäni,että olen todella iloinen kaikesta mitä tapahtui niitten aikana <3! Ainoa asia on että tapasin yhden vanhan tutun sen aikana...hän sitten osallistui synttäreihini koska Onnitteli niin lämpimästi minua ja en voinut olla päästämättä juhlimaan kanssani.. Nyt  sitten onkin tosi omituinen olo ja en tiedä miten päin olisi ja mitä tekisi...Nyt mietin hartaasti että teinkö oikein vai väärin...

Ja mietin tässä että oliko se syntymäpäivälahjani ja vai uusi kirous tälle vuodelle..

Pitkästä aikaa valtava tunnemylläys on vallanut minut ja minun sydämmeni...

En riedä mitä tehdä ja miten päin olla...

Tämän takia en halua edes enempää blogiani kirjoittaa,koska ajatukset leijuvat jossain ihan eri maailmassa...

Hitsi,miksi elämän pitää olla noin vaikeeta...

 

On vaan niin saakelin vaikeeta päättää että tekeekö mitä sydän sanoo vai mitä järki...

Mutta joo,ei mennä niin syvällisiin ja kaiken lisäksi ei se auta mitään...

Ei muuta kuin se että olen nyt 27 vuotias kolli,jolla on sydäntä vaikka monet luulevat toisin,ne jotka ei mua kunnolla tunne siis..

Nyt tässä iässä jo aika paljon arvostaa eri asioita kuin 5 vuotta sitten..

Silloin ei edes mielessä käynyt että voisin seurustella tai olla naimisissa ja ajettelin että se on hyi,enkä koskaan mee naimisiin...

Nyt olen ihan eri mieltä asioista ja seuraava yksi tärkeimmistä asioista lähivuosina on perheen perustaminen,koska kyllä miäkin haluan vähän vauveleita ja pienen joka on minun pikkuinen,minun vertani,jälkipolveni,tulevaisuuteni <3!

Ja näin tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin,ehkä tänä vuonna jo,ehkä viiden vuoden päästä,kunhan kaikki tähdet loksahtavat paikoilleen :)!

Ja toivottavasti kaikille meille ne loksahtavat paikoilleen :)!

Palataan taas rakkaat muutaman päivän päästä <3!

17 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Lepää rauhassa Tony Halme, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, isoroba 10, vieraat, tunteet, rakkaus,

Uuden vuoden meiningit ja tulevat synttärini <3!

Torstai 6.1.2011 klo 2:28 - Antti"the Tsaari"Kurhinen

img_0287.jpg

Heipsista rallaa rakkaat tämän vuoden puolella vihdoin :)!Olen pahoillani etten aikasemmin päivitellyt täällä mitään,mutta on ollut tosi kiirus ja samalla todella paha sairastuminen...eli myrkytys..mut siitä myöhemmin..

Nyt on vuosi 2011 ja uudet kujeet ;)!

Minä vietin uuden vuoden suhteellisen hillitysti ainakin aluksi,mutta sitten kun äidin kanssa oli vietetty uusivuosi,niin lähdettiin sitten siskon ja sen kavereidin kanssa Petroskoin suurimpaan klubiin.img_0288.jpg

Meillä onneksi oli pöytävaraus tehty ja saimmekin rauhassa istua ja juoda shamppanjaa ilman ryysistä :)! Paikka oli todella mukava ja hyvin tehty...3 eri tanssilattiaa ja mielenkiintoinen suunnittelu.

Silloin skumppaa ja rahaa ei paljoa säästelty,vaan laskimme että pöydössämme loppuvaiheessa olisi ollut noin 20 puolloa tyhjää skumppapuolloa. Hehee...ja kuntokin oli myös sen mukainen...eli hädin tuskin muistan miten pääsin himaan ja seuraavana päivänä en pystynyt nousee sängystä ylös :D! Että semmoista kun skumpalla vedetään kännit :D!

Sitte lisää tapahtumaa...

BB-Antti: ”Kasvoin ihmisenä!” – Hymy 

No mutta ei jaksa sen enempää uudesta vuodesta kun etukäteen siitä jo kaiken melkein kertonut ;)!img_0290.jpg

Monta päivää rankaa vodkan juomista ja tosi paha mahamyrkytys,siinä on tämän uuden vuoden saldo petroskoista :D! Ja tiestysti faijan mökillä käytiin äänisen rannalla <3!

Siellä saunottiin ja kävin tooodella pitkästä aikaa pilkkimässä...se olikin aikamoista pilkkimistä :D haha! Liitän tähän mukaan videot pilkkiretkeltä,niin tajuatte minkälaisia pilkin ammattilaisia me oltiin ;)! No siihen myöskin tietysti vanha kairo on osasyyllinen,kun tulosta ei kahdella äijällä meinannut syntyä puolentoista tunnin aikana perkule :D!

No,kaiken tämän ihanuuden näette neljältä lyhyeltä pätkältä videolta :D!

Sitten mökillä oli aivan liian ihana koiranpentu...se on kunnon sisukas venäläinen puppeli :D!Jo kuukauden ikäisenä ja noin söpönä se vaan elää yli 20 asteen pakkasessa mukisematta ja vikisemättä :))!Kunnon kuria jo lapsesta pitäen :)! Laitan kuvan siitä tänne <3! Se on kyl niin ihana palleroinen ettei mitään rajaa <3!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/909335

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/909334

Ja sieltä albumista löytyy lisää kuvia uudenvuodenvietosta yms.

img_0291.jpg

Sitten olikin sen jälkeen taas dokauspäivä ja sen piti ollakkin toiseksi viimeinen päivä Venäjällä ennen paluuta...no kuinkas kävikään...istuimme minä,mun siskopuolen miehen kanssa,sit sen 2 kaverin kanssa...yksi niistä oli miliisi ja suurella sydämmellä kertoi miten he hakkasivat porukkaa uutenavuotena ja heittivät putkaan ja hakkasivat siellä lisää..huhhuh mikä toveri :D! Siinä vodkaa juodessa ja tarinoite kertoessamme toisillemme humalluimme valtavastio ja kello oli paljon ja aamulla mun piti lähteä ajamaan ratissa Suomeen päin,melkein 1000km...kuinkas kävikään kun pääsin himaan umpikännissä nukkumaan..aamuyöstä herään siihen kun olen paskantanut housuuni :D!hyi saatana :D!haha! Nyt naurattaa,mutta silloin ei naurattanut kyllä :D! Onneksi tajusin unissani heti sen että housuun lorahti shaisset :D! Äkkiä juoksin vessaan vaihtaa kalsareita ja sen jälkeen pesee pyllyäni...sen jälkeen tajusin että mullahan on tosi huono happi ja heikottaa,sekä kymät väreet menee selkäpiitä pitkin :/! tajusin,myrkytys!!! noo,vedin ripulilääkettä ja jotian pientä vielä ja ajattelin että kyllä sitä pärjää ja lähdin ostelemaan kenkiä kauppaan...kaupassa kylmä hiki puski otsaan ja olin puolikuollut...menin mummin ja vaarin luo sanoo heippaa ennen lähtöäni Suomeen ja sinne jäin...mittasin kuumeen ja se pompsahti 38 asteeseen :/! Otin teetä ja jäin nukkumaan sinne,.hourin ja kousristelin nukkuessa...kello oli jo paljon ja silloin tajusin että ei ole mitään järkeä lähteä siinä kunnossa ajaa Suomea päin. Jos jotain sattuu niin se on moroo keskellä peltoa ja ei mitään...ja ajatus kyykkypaskasta Karjalan metikossa 20 asteen pakkasessa ei napannut :D!img_0292.jpg

Hädin tuskin jaksoin ajaa äidin luo takasin kun oli jo ilta...siellä join läkkeitä ja menin makuulle...hiki vaan puski ja tärisin...seuraavana päivänä oli pakko lähteä Suomeen päin mukisematta!! Miten siitä selviän...menin nukkuu ja aamulla olisi 7 herätys..kello 3 aikaan havahdun aivan järkyttävään kipuun ja tunne on kuin joku vetäisi puukolla vatsaan...kipu on aivan sietämätön ja en ole pitkään aikaan samanlaista kokenut...en pystynyt edes hengittää kunnolla!! Jouduin huutaa kivusta ja äiti heräsi ja kysyi mikä on! sanoin että nyt on kyl niin paha ettei mtiään rajaa! Se rupesi tekee kaikkia maailman rohtoja ja sekoituskia kun se on lääkärinä ollut mielisairaalassa aikoinaan ja tietää läkkeistä kaiken!

Olin jo valmis soittaa amulanssin ja äiti myös,mutta päätin kestää kivun ja mennä väkisin makuulle odottaa joko paranemista tai kuolemaa...en halunnut lähteä ambulanssilla..!

Ja kuin ihmeen kaupalla väkevät mutsin rohdot auttoi minua ja kipu vähän laski...sain unen päästä kiinni ja nukuin sen 2 tuntia ennen kuin piti lähteä ajamaan 1000km! Heräsin ihan järkkynä ja väsyneenä,kipujen kanssa,mutta ei niin pahojen kaa ja lähdimme siskoni kanssa ajamaan Suomeen päin...onneksi samaan aikaan lähti ajaa faija ja sen vaimo omalla autolla varmistukseski että jos mulle tulee paha olo ja en pysty ajaa...

No mutta hyvin kaikki hyvin ja selvisin himaan asti vain ainoastaan huoltsikoilla pysähtymisillä ja nopeilla vessakäynneillä,kipu oli asiallista..on noi venäläiset lääkkeet kyl jykeviä :D!

Eli tämmöinen tapaus sattui meikäläiselle nyt...en toivo tätä kellekkään ja oikeesti tuota kipua ei voita mikään...

Nyt ollaan keräilty voimia ja olenkin jo paremmassa hapessa :)! Sopivasti paranin synttäreitäni kohti :)! Eli tämmöiinen reissu se ;)!

Eli kaikki vallan mahtavasti,tuota pahaa myrkytystä lukuunottamatta...ja ties mstiä sekin tuli,kun tuli syötyä ja juotu kaikenlaista ja kymmenillä eri vierailla...kun joka paikkaan kun tulee niin tarjotaan safkaa ja ei voi kieltäytyä hyvän tavan mukaan maistamasta..

Mutta ei siinä mittää,elämä jatkuu ;)!

 

Ja nyt taas mun synttäreihin :)!

Niistä olette jo aiemmissa blogeissa lukenut ja jos ette,niin käykäähän klikkaamassa ittenne mukaan...

Ja niistähän te kaikki tiedättekin jo,mutta laitan varmuuden vuoksi linkin näihin supertapahtumiin joihin toiseen,eli aamusynttäribileisiin voit myös osallistua :)!Lukekaahan tarkkaan ja kunnolla alla olevasta linkistä!!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2011

Ja siellä mun kutsaribileissä aikasemmin,niin esiintyy superstrippari kauneammalle osapuolelle jossain vaiheessa iltaa ;)!Käykäähän lukemassa aiempaa blogiani niin voitte tutustua illan urhoon ;)!

Tervetuloa kaikki naiset siis katselemaan herkkupaikkoja ;)!hehee...saattaa vaikka nakkikin vilahtaa ohi suun ;) :D haha!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2010/12/31/153

Jeesh..olen pahoillani jos blogi on sekava,mutta kirjoitin sen todella nopeasti hutaisten,muttaa lupaan ensi viikolla kirjoittaa paremman blogin mun menneistä synttäreistä ja muusta :)!

Tänään kävin taas leikkaamassa supertukan Sigellä salon uniquessa itiksessä <3! Laitan kuvia kuvioista taas ;)!

Käy itekkin leikkaamassa itelle huippumuodikas tukka ja ole vähintäänkin yhtä kaunis tai komee kuin minä ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/paakoppatukkakuvioita3/

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=23&lang=fi

Jeesh...

Ja huomenna sitten mennään kokeilee ensimmäsitä kertaa ruiskurusketusta salon fenixistä tuttavan lahjana :)! katsotaan miten kestää melkein joka päivä saunassa käyvällä ihmisellä...

Käy tsekkaa

http://www.salonfenix.fi/10

Mutta nyt ei muuta kuin oikein hyvää loppiaista kaikille ja me palaamme taas ensi viikolla astioille kun julkaisen villit kuvat synttäreiltäni ;)! she on smoroo <3!

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozav, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, uusi vuosi,

I love Sporttikuja <3!

Maanantai 20.12.2010 klo 23:47 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

arnold-schwarzenegger-body-building.jpg

Heipparallaa teille kaikille!

Nyt siis vuodenvaihde on tulossa ja kaikki lupailee itselleen uudenvuodenlupauksia ja moni niitsä lupauksista liittyy kuntoiluun!

Tuossa yllä on ihminen kuka on varmasti monen meistä idoli kuntoilun suhteen ja muutenkin kaikkien saavutuksien suhteen!

Ja nyt minulla on teille ratkaisu siihen pulmaan jos emmitte kuntoilun aloittamista! Tämä kuntosali on varmasti Helsingin eliittiä ja edullisimmasta päästä!

Käy siis tutustumassa nettisivujen kautta tarjontaan ja ota yhteyttä tai tule paikan päälle kokeilemaan :)!

http://www.sporttikuja.fi/

Kotisvut eivät todellakaan anna samaa vaikutusta kuin paikan päällä käynti ja sali onkin paljon parempi livenä!

Todella kompakti ja viihtyisä sali on ihan Eastendin kupeessa,eli Herttoniemenrannassa!

Älä siis emmi vaan jos olet jo kauan halunnut aloittaa kuntoilun,niin nyt on sen aika! kaiken lisäksi nyt on vuoden paras tarjous sporttikujalla! Käy tsekkaamassa "tarjoukset"linkin alta ja hätkähdä naurettavaa hintaa!Siis tuo kaikki on totta!

Itse siis aloitin salilla treenaamisen sporttikujalla  vähän yli kuukausi ja nyt olen ihan rakastunut paikkaan <3! Motivaatio on palannut ja treeni kulkee taas paremmin :)!

Eli nyt rohkeesti ottamaan yhteyttä ja tule treenaamaan kanssani ;)!

 

 

P.s  Asiasta kukkaruukkuun...Kaikille vielä tiedoksi,että käykäähän tutustumassa vuoden kuumimpaan tapahtumaan täältä:

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?m=1&y=2011

Ja sieltä tekstin luettuasi loppuun, löytyy linkki mainoksien alta suoraan myös facebooktapahtumaan, niin sieltä voit virallisesti klikata itsesi mukaan minun aamusynttäribileisiin ja kokea täydellisen nautinnon ;)! Eli tervetuloa mukaan :)! Toinen tapahtuma on yksityistilaisuus vain tosi läheisille ja sinne ei voi itseään klikata mukaan tai tulla kuokkimaan ;)! Eli tämmöistä rakkaat tällä kertaa...

 

Palataan taas <3!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, herttoniemenranta, solarium, halpa, edullinen, erinomainen, viihtyisä, itä-helsingin parasta, synttärit, aamubileet, playground, isoroba 10, antti aamu aurinkoinen,