Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Lisää Tallinna ohjelmaa,I love Me messut & kuulumisia

Torstai 18.10.2012 klo 11:37 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Halleluja ja hellät tunteet!

Mitäs teille rakkaat kuuluu nykyään taas :)?

Mulle kuuluu muuten mahtavaa,paitsi se, että äitini ei päässyt tulee kyläilee Suomeen kun mummo sai sydänkohtauksia :( ja äiti joutui jäämään pitää huolta mummista..

Tuohon kaikkeen palaan kohta,mutta nyt sitten nopeasti laitan teille linkit supersuosittuun Tallinna ohjelmaan,jos ette ole sitä kerenneet nähdä telkkarista.

Nyt kaikki kolme jaksoa meistä löytyy tv 5 netti tv:eestä :)!

Tässä ne nyt tulevat järjestyksessä..

Tallinna 2, jakso 5 | TV5

Tallinna 2, jakso 6 | TV5


Ja tässä ovat mainosuutiset ohjelmasta iltapäivälehdissä.

Tallinna: Kamerat kuvaavat Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen siirappisia kylpyleikkejä - Ilta-Sanomat 

TV5: Hennan ja Antin rakkausloma pahasti pieleen | Viihde | Iltalehti.fi

Jakso 3 tulee näköään netti:tveeseen vasta sitten kun sen uusinta on ohi telkkarissa ensi sunnuntaina klo. 23.55. Laitan sitten linkin ensi blogiin siitä :).

Kiitos kaikille ketkä seurasitten meidän jaksoja ja toivottavasti nautitte näkemästänne :)! Tämmöistä siis olin minun ex-vaimolleni järjestänyt Tallinnassa :)!

Sen voin sanoa,että ohjelma ei vaikuttanut meidän eroon vaan ihan muut seikat. Kaiken lisäksi erosimme pari viikkoa myöhemmin toisen ohjelman kuvauksien jälkeen Tallinnassa. Tämä ohjelma oli Hollannin Endemolille kuvattu,eikä siis ole millään tavalla sidoksissa Tallinna tosi tv ohjelmaan. Tosiaankin harmi ettemme vaan yksinkertaisesti tule toimeen ja on liikaa erimielisyyksiä kaikista asioista, vaikkakin rakkautta ja romantiikkaa riittäisi vaikka muille jakaa. Joskus pelkkä rakkaus ei vaan riitä ja kun kompromisseihin ei päästä niin lopputulos on mikä on. Tosiaankin asiaa ei enää puida ja olemme Hennan kanssa nykyään hyvissä väleissä ja kavereita, ja se riittää vallan mainiosti :))! Hennaa tulena aina silti auttamaan jos hän apua tarvitsee,koska onhan minulle kuin perhettä. Onhan meillä aikamoinen historia takana..

Eli tämäkin uutinen antaa väärää tietoa sinne etelänaapuriin.

Gossip.ee - Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen taas koos?

En ihan hifaa kaikkea mitä siinä lukee,mutta sen verran tajuan että luulevat meidän olevan yhdessä,joka ei pidä siis paikkaan arvon Gossip.ee

Muuten kai ihan asiajuttua tulee siellä uutisessa:).

Mutta siis suurin pointti on se että meillä oli todella mukavaa tuolla Tallinna ohjelman kuvauksissa ja nautimme kaikesta tosissamme, :))). Jopa se lainelautailu nyt muistuu lämmöllä ja nauraen mieleen :D! Henna oli kyllä siinä ihan paras :D haha!

Kiitos kaikille muillekkin mukana olleille ja suuri kiitos Eeva Jaakonmaalle,sekä unohtamatta teitä katsojia :)))!

Nyt sitten siirrytään toiseen ohjelmaan joka tuli samaan aikaan kun tuo Tallinna ohjelman meidän ensimmäinen jakso.

Ohjelman nimi on siis "Hullu juttu" ja jos et sitä kerennyt nähdä,niin nyt senkin voi nähdä netistä Yle areenasta.

Tämä on mielenkiintoinen asiaohjelma,jota suosittelen katsomaan kaikille ja kaikkein eniten niille jotka pyrkii tai haluu olla julkkiksia.

Hullu juttu: 11.10.2012 20.00 | Tv | Areena | yle.fi 

Tuo ohjelmaa antaa pientä osvittaa siitä mitä julkisuuden henkilö joutuu mahdollisesti käymään elämässä läpi ja miten julkisuus ylipäätään vaikuttaa elämään.

Eli todella fiksu asiaohjelma jonka kannattaa ehdottomasti katsoa!

Sitten siirrytäänkin siihen,että viikonloppuna tapahtuu jänniäää ;)))!

Sitä sitten olaan edustamassa uutta uutuuskuntoilutuotetta I Love Me messuilla,toisella nimellä muoti,terveys ja- kauneusmessut.

Tervetuloa siis tsiigaamaan tämä uskomaton terveystuote paikan päälle ja samalla moikkaa minua ;)!

http://wellmen.fi/FI/Ajankohtaista

Приходите обезателньно на выходные на выстовку в Хельсинки!!Я буду там и новый спортивный пречендал ;)!

Tämä tuote on siis loppukaudesta Big Brother talossa asukkailla aamujumpan ohella aina :)! Olen siis itse päämainostaja ja selättimen aktiivinen käyttäjä :)!

Messuilla olemme yhdessä Eeva Jaakonmaan kanssa kertomassa tästä tuotteesta. Eli ei kannata missata missään tapauksessa messuja!

Kysy ihmeessä rohkeasti lisää minulta tuotteesta niin kerron lisää :)!

Että semmoista siis rakkaat toverit :)!

Nyt palataan hieman muihin tunnelmiin ja tapahtumiin.

Eli siis viikonloppuna minun piti hakee äiti Pietarista tänne Suomeen kyläilee,mutta rakas mummoni sai sydänkohtauksia Petroskoissa ja äiti joutui jäämään hoitamaan mummoa. Olin niin odottanut äiti 4 vuoden tauon jälkeen kyläilee,mutta nyt kävi näin. No onneksi nyt mummon on ainakin elossa ja se on pääasia ! Toivottavasti se nyt tokenee kaikesta. Nyt hänellä todettiin myös kivet munuaisissa ja niiden poistuminen kehosta on todella kivuliasta!

No mä lähen tässä lähiaikoina katsomaan mummiani..

Nyt sitte kerron vähän toista.

Olin siis Pietarissa ja odotin äitini tuloa sinne viime viikonloppuna,mutta kun tuon mummon tapauksen jälkeen äiti ei ollut tulossa,niin jäiin iltaan asti sunnuntaina sinne ja odotin faijaa junasta illalla. Mulle sitten samalla sattui kiva juttu joo :DDD! Tämän kirjoitinkin jo facebookkiin,mutta jos joku ei vielä lukenut, niin tässä se tulee ;)!

"Siis jumankauta mikä päivä eilen Pietarissa huhhuheijaa :DDD..Jätin auton keskustaan Pietarin suurinta kauppakeskusta vastapäätä,johon kaikki muutkin jättivät autonsa ja lähdin kiertelee kauppakeskusta. Sitten kun huomasin että kello on jo kohta 22 ja pitää isä hakee juna-asemalta ja lähtee Suomeen kun hänellä on aamulla töitä, niin tultuani ulos, näen vaan tyhjän kadun edessäni..hieraisen vielä k

erran silmiä ja ajattelen että näen harhoja..läiskin itteäni naamalle ja avaan taas silmät,mutta tilanne on sama..AUTONI ON HÄVINNYT KADUNVARRELTA PERKELE!! Ajattelen että nyt on perkele joku väärinkäsitys,mutta käveltyäni katua pitkin toiseeen päähän,huomaan että kadulla on pysäköinti ja pysähtymiskielto :D! Jep jep..eli kadunvarrella jossa oli kymmeniä autoja oli hinautettu kaikki pois :DDD! Joo nyt kuullostaa hauskalta,mutta silloin eilen pääsi muutama Venäläinen ärräpää ja lujaa suusta :D! Siinä sitten selviteltiin ihme hätänumeroiden kautta,että minnekkös se on hinattu ja kymmenien soittojen jälkeen sain tiedon missä auto on ja otin sinne taksin. Paikan päällä autosakkoparkkipaikalla en saakkaan autoa vaan jonotan noin puolitoistatuntia,että saan lapun,jonka kanssa minun pitää mennä kaupungin toiselle puolelle kymmeniä kilometrjä hakemaan poliisiasemalta sakkolappu jonka suruus on 3000 ruplaa,eli noin 80e!! Siellä istun taas lisää poliisien kanssa kirjoittamassa sakkolappua ja tulkkaamassa mun tietoja,sen jälkeen taas ajetaan toiselle puolelle kaupunkia ja jonotetaan taas tunnin verran että pääsee sisälle autosakkiparkkipaikalle,jossa sitten vielä peritään melkein sen 3000 ruplaa eli sen n. 75e auton hinurista!!sitten pääsen vihdoin pois helpottuneena,väsyneenä,mutta monta tuntia menettäneenä ja noin pari sataa euroa menettäneenä hakee faijaa joka skitsona raivoo odottaen juna-asemalla!!!

Opetus on se,että älkää ikinä jättäkö autoa Pietarissa väärin pysköitynä kadulle,muuten tulee todella kallis paukku ja menetätte sen yhden päivän auton etsimiseen ainakin :D,nimittäin en voi kuvitellakkaan miten olisi käynyt jos en olisi puhunut Venäjää ja ollut sinnikäs kestämään kaikki odottelut ja vittumaisen käyttäytymisen viranomaistahojen puolelta :D! Todennäköisesti vieläkin etisin autoa 7 miljoonan asukkaan Pietarista ja huutaisin hoosiannaa huhhuh..jep jep että semmoista rakkaat ;).."
Siis ihan uskomatonta!!! Kelatkaa jos oikeesti joku turisti jättää auton kadunvarteen kun kaikki muutkin jättäneet,menee kyselee neuvoja jostain infokiskasta ja palattuaan huomaa autonsa hävinneen ja autossa on kaikki passit,sekä rahapussi!! Sen unohdin mainita,että onneksi tuttava pelasti tulemalla antaa mulle rahaa,koska autoon jäi passit sekä lompakko :DDD!
Niin kuin sanotaan aina että " Venäjää ei voi järjellä ymmärtää",se pätee kyllä se sanonta aina ;) :D! Silti rakastan sitä maata ja siinä on myös niin paljon hianoja puolia,joita ei missään muualla maailmassa ole <3!

Olipa siis kokemus taas,mutta nyt sitä muistelee jo nauraen koko juttua,vaikka silloin ei paljoo naurattanut kylmettyä kadulla tuntikaupalla odottamassa omaa vuoroaan viranomaisten puheille :D!

Olen huomannut,että pitkäkestoinen vihaisuus ja negatiivisuus huonoa kokemusta kohtaan pilaa vaan tuleviakin juttuja kun mieli on maassa.

Eli positiivista ajattelutapaa ihmiset hei vastoinkäymisistä huolimatta :)!

Jaahas,ja sitten pitäisi kai vielä teille jotain Bb:eestä kertoa..

Jotenkin minulla on nyt jäänyt katsominen ihan minimiin,kun ei siellä oikein enää ole mitään kiinnostavaa..

Ainoa mitä yritän katsoa mahdollisuuksien mukaan on tietysti Bb-extra,koska siellä on aina mielenkiintoisia vieraita :)!

Tietysti tuon Katarinan lähtö talosta miellytti,koska neiti ei vaan kuulunut sinne.

Uusista miesasukkaista sen verran,että aika juntin näköisiä kaikki, vaikkakin hauskan tuntuisia ainakin tuo Jarno Ja Petteri.

Joni heti tipahti joukosta inhokkilistalle,kun kuulin että äijää pieree yhteisessä ruokapöydässä!

Hyi saatana mikä sika! Mä ymmärrän kyllä jos yksinään joskus pöräyttää vitsinä pöydässä kun istuskelee,mutta kun syö ja pieree niin se on ihan älytöntä huhhuh!!! Se riittää mulle jo että pääsee mun inhokkilistalle myös :D!

Jotain kyllä puuttuu talosta ja kaipaisin jotain pirtsakoita uusia tytteleitä myös taloon :)!

Nyt periaatteessa kun ohjelma on yli puolenvälin,niin odottelen vaan sitä vaihtoa ja sitä finaalia. Muuta oikeastaan mielenkiintoista en näe tällä hetkellä ohjelmassa.

Nyt sitten taidan jättää teidän rakkaat rauhaan ja valmistautumaan viikonlopun muoti,kauneus ja terveysmessuille.

Nähdään siis siellä toverit ja muistakaa tulla noukkii nimmarin jos törmäätte meitsiin ;)!

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille <3!

Antaumuksella <3

Anttinne

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, äiti, Pietari, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonnat, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, Bb-talo, rakkaus, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, petroskoi, muoti-kauneus ja terveysmessut, i love me messut,

Tallinna realityohjelma ja Hullu juttu asiaohjelma

Keskiviikko 10.10.2012 klo 12:04 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Simbsalabim rakkaat!

Nyt ollaan taas liikkeellä blogin kanssa,mutta enemmänkin tällä kertaa informoin teitä!

Huhhuh!! Nyt on semmoinen juttu,että samana päivänä tulee telkkarista ohjelmaa meikäläisestä,eikä se jää pelkästään samaan päivään, vaan se tulee vielä kaiken lisäksi samaan aikaan :D! Eli käykää
hän kurkkaamassa mistä on oikein kyse tuolta kelenterista!!

http://www.telkku.com/program/show/2012101117009

Опа как Получается :Д!Так,что в один день и в одно время про меня будет 2 передачи идти по телеку!! Такчто обезательно смотрите в четверг телевизор!! По 2 юле каналу и по тв 5 каналу с 20.00!

Tosiaankin nyt on alkanut supersuosittu tosi tv ohjelma  "Tallinna"toisella tuotantokaudella!!!

TV5:n katsojaennätykset rikkoneessa sarjassa seurataan suomalaisten matkailijoiden edesottamuksia sekä Tallinnassa että muualla Virossa.

Uusissa toisen kauden jaksoissa Viron-matkalle lähtee lukuisia tunnettuja kasvoja. Ruudussa seurataan esimerkiksi räppäri Petri Nygårdin villiä keikkamatkaa, Tukiaisten siskosten ja Frederikin Pärnun-reissua ja CatCat-yhtyeen Virpi ja Katja Kätkän karavaanarikokemusta. Katsojat pääsevät myös mukaan muun muassa kauneusyrittäjä Tiina Jylhän loistokkaisiin 50-vuotisjuhliin, Hunksien pikkujouluihin, Miss XL Johanna Salmisen erojuhliin sekä Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen rakkauslomalle, jonka päätteeksi kaksikko katkaisi välinsä.

http://www.tv5.fi/ohjelmat/sarjat/tallinna-0

Eli kannattaa siis olla messissä joka jaksossa ;)!

Meidän jaksosta Hennan kanssa tulee mahtava ja kannattaa ehdottomasti katsoa se!!!

Eli nyt torstaina klo 20-21.00 tv 5 kanavalta, sekä uusinnat sunnuntaina klo 22.45-1.50!!!

Eli ei muuta kuin nautinnollisia tv hetkiä meidän kanssa Tallinna ohjelmassa :)!

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html

Vielä tietysti muistutan toisesta ohjelmasta jossa olen minä :)!

Tämä ohjelma on asiaohjelma ja kertoo todella vakavia juttuja julkisuuden henkilöihin kohdistuneesta paineesta median osalta,sekä tavallisten ihmisten osalta! valitettavasti tämä ohjelma tulee samaan aikaan kuin Tallinna ohjelma, jotenka suosittelen kyllä jomman kumman nauhoittamista,jotta pystyy myöhemmin sitten katsomaan.

Olin siis mukana haastateltavana YLE TV2:en Hullu juttu -asiaohjelmassa. Kuvaukset olivat viime syksynä.

Jakso, jossa olen , tulee ulos to 11.10. klo 20.00. Kyseessä on syksyn kauden ensimmäinen jakso.

Uusinnat perjantaina klo 13.55 ja sunnuntaina klo 16.15. 

http://www.telkku.com/program/show/2012101117002

Eli tosi paljon ohjelmaa tulossa meikäläisestä nyt,jotenka nauttikaahan oikein olan takaa antimista ;)!

Sit jotain muutakin kuin pelkkää tv-ohjelmaa rakkaat :)!

Ihanaa ♥! Käyn viikonloppuna hakemassa äitini Venäjältä kyläilee tänne Suomeen yli 4 vuoden tauon jälkeen :))!

Замечательно ♥! Я поеду за любимой мамулей в Россию,чтобы она привести погостить у меня в Финляндии после перерыва более 4 лет :))!

Harmi tosiaan että nyt on ankea syksy menossa,mutta enköhän mä löydä jotain tekemistä mammalleni <3!

Voisi varmaan viedä sen Serenaan uiskentelee kai :)!

Sysmässäkin olisi kiva käydä :)!

Noh,pääasia että mamma tulee edes tänne,muulla ei ole niin väliä :)!

Sitä ennen heitetään vielä keikka!

Eli olemme heittämässä keikka rodeohärän kanssa Lappeenrannassa ja Tampereella :)!

Tulkaahan rohkeasti ratsastamaan härällä ja voittamaan :)!

Kohteena molemmissa on opiskelijabileet,jotenka rankkaa settiä aika varmasti luvassa huhhuh :D!

Ja rankkaa tulee olemaan myös sen takia,että meidän työpäivä on noin 24 h putkeen,joka ei ole ihan mikään helppo nakki yhtään huhhuh!

Sitten vielä yksi juttu huhhuh!

Eli tietenkin tämä tässä näin ;)!

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?date=2012-10-20&eventId=66#cal_event662012-10-20

Näitä messuja ei siis kannata missata missään tapauksessa!!!

Sitten vielä hieman vaan jotain kuulumisia loppuun..

Big brotherista varmaan jotain tietty haluatte kuulla ;)!

Sanotaanko näin,että olen iloinen että taloon on saatu uusia asukkaita,eikä edes haittaa että on miehiä. Nimittäin sen verran tylsä olo alkoi olla siellä ja varsinkin kun Irina ja Anne lähti.

Vaikka Annea haukuttiinkin,niin silti se oli aika mahtava viihdepersoona talossa,joka ei antanut talon meiningin mennä liian tylsäksi.

Nyt talo tosiaankin tarvitsi piristystä ja noin nyt nopealla katsaumuksella kun vilkaisin uusia miesasukkaita,niin ihan huumoriveikkojahan ne on :)!

Tuon Jonin Helsingistä olen monesti tavannut yöelämässä minun mielestäni ja uskon että hän jotain minun kaverini kavereita. Sen verran tutun näköinen naama oli kyllä.

Toivon että tästä se meno lähtee rullaa Bb-talossa.

Tietty uusia naisiakin saisi kyllä mennä taloon ;)!

Pitäisi varmaan joku sunnuntai  mennä itsekkin käymään sunnuntain suoraan käymään. Tähän asti aina ollut jotain menoa sunnuntaisin. Tänäkään sunnuntaina en pääse vielä. Ehkäpä sitä seuraavalla voisin mennä mun äidin kanssa sinne :)! Näkis munkin mamma vähän sitä menoa läheltä ja ihmetteleemän tätä Suomalaisen yhteiskunnan realitya ;) :D!

Toisin en tiedä tykkääkö hän semmoisesta,tuskin. Ainoa pelastus onkin ettei hän ymmärää hyvin Suomea ja jää pissa-kakka-pieru jutut ymmärtämättä :D haha..

Nyt taidankin jo lopetella tällä kertaa.

Huomenna siis rankka duunipäivä ja sitten vielä päälle pe. heti ajomatka Pietariin yötä myöden. Huh tulee kyllä rankka viikonloppu meikäläiselle.

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonjatkoa kaikille ja ennen kaikkea muistakaa katsoa nuo kaikki ohjelmat mitä suosittelin teille ;)!

Palataan taas

Rakkaudella <3

Antti

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, , Big brother 2012, äiti, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, Bb-talo, kick off, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, petroskoi, Bb-Irina mun suosikki, i love me,

"Hullu juttu" Yle TV 2 11.10.12 ja kuulumisia

Perjantai 5.10.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Mashallaa rakkaimpani! 

Tässä taas nyt ollaan oi makakakkalaapukkala :)!

Missä mennään,mitä tehdään,sillä ei oo väliä,koska täältä löytyy parhaat kengät;)!

On melkein pari viikkoa ollut kirjoittamatta,kun ei ole maistunut bloggaus ja on ollut muita huolia sekä menoja..

Nyt olen taas teidän kanssa rakkaat pikku palleroiseni :)!

Mitäs teille kuuluu oikein ?

Ja heti alkuun muistutan teille siitä,että kohta tulee "hullu juttu" asiaohjelma yle 2 tv kanavalta :)! Tässä linkin alla lisätietoja siitä..

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html

Eli muistakaahan katsoa sitä ehdottomasti ;)!

Nyt kuulumisiin..

On ollut tosi rankat omalla tavallaan nämä pari viikkoa. On ollut tärkeitä tapaamisia ja oikeudenkäyntejä.

Yksi uutinen on ylitse muiden kummiskin :)!

Kun meillä piti olla tuo hovioikeus viikko sitten torstaina sitä Joulukalenterihuijaria vastaan,niin kävi todella mahtava yllätys,joka vapautti meidän kaikista syytöksistä ja voitimme koko jutun :))!

Jippikajei motherfuckers ;)! Se vastapuoli sitten ei saapunut hoviin ja se tarkoittaa automaattisesti,että me voitetaan juttu :))))!

Oli niin mahtava kuulla se,koska siitä on ollut niin paljon vaivaa vuosien mittaan ja olemme saaneet niin paljon kärsiä julkisuudessa tämän jutun takia..!

Nyt se on vihdoin ohi ja elämä jatkuu :))!

Onneksi olkoon meille molemmille,eli minulle ja minun e-vaimolle :)!

Positiivista on myös se,että näköjään pystymme olemaan vain kavereita vihdoin viimein :)!

Toivotan meille molemmille mahtavaa loppuvuotta ja toivottavasti saavutamme sen minkä haluamme :)! Hoppaa :)!

Uusia työhaasteita yms.

Samalla on ollut todella hirveetäkin,kun nyt terveys on vähän reistaillut :(..

On ollut todella huono olo jo pari viikkoa ja olenkin vaan toivonut että paranesi tämä tila..

Kyl tää tästä pikkuhiljaa..

Bb:eestäkin varmaan pitäisi teille kertoa jotain taas..

No aloitetaan kaikkein tärkeimmästä ja surullisesta uutisesta.

Talonj kirkkaasti paras kilpailija on poistettu talosta..! Eli Irina!

Olin oikeesti niin pettynyt ja surullinen kun luin uutisen siitä :((!

Hän oli niitä ihmisiä,ketkä toi hymyn naamalle kun hän teki jotain :)! Hän oli hauska,hullunkurinen ja hyväntahtoinen nainen,joka välitti oikeesti kaikista siellä olleista..

On niin harmi että hänet poistettiin talosta..Toivon tosiaan että oli tosi painava syy sille ja hän oli tosiaankin sekoamassa,eikä muuten vaan ylireagoitu varotoimenpide tuotannolta..

Nyt talossa on sata kertaa tylsempi ja niin persiistä ettei mitään rajaa..

Asialle emme kummiskaan voi yhtikäs mittää ja elämä jatkuu..

Irina on ollut jo kauan mun kaverina facebookissa ja on kommentoinut aina mun tilaa,varsinkin kun olin talo 2/ dom 2 ohjelmassa. Kaipa se diggaa siitä ohjelmasta tosi paljon myös :)!

Itsellenikin on ollut vähän väliä kyllä ikävä talo 2 ohjelmaa,mutta nyt ei ole kyllä yhtään semmoista fiilistä että haluaisin palata sinne:(..ei,vaikka moni on ehdotellutkin sitä.

En näe perspektiivejä itselleni tällä hetkellä siellä..

Sitten yksi mukava yllätys oli kun ppuhelin oli äänettömällä ja mentyäni hetken päästä katsomaan,siellä oli tullut Bb-Millalta,eli meidän rakkaalta seiskan näyttelijäasukkaalta oli saapunut 3 vastaamatonta :D!

Ajattelin,että apuva,nyt sattui jotain kun noin rinkutetaan :DDD!

Positiiviseksi yllätykseksi Milla halusi kuulla vaan kuulumiset ja kuulla mun mielipiteet tästä Bb-kaudesta :)!

Näin siis kerroin :)! (Alla linkki)

Hän on Antti Kurhisen BB-inhokki! - Viihdeuutiset - 7 päivää

 Kyllä se näin vaan on,eikä siitä pääse yli eikä ali..

Yksi perkuleen hyvä uutinen Bb:een suhteen on se,että sinne kävelee uusia asukkaita nyt sunnuntaina <3! Ihanaa nähä vähän uutta verta kun noi vanhat on niin kupsahtaneita,ettei niitä enää kiinnosta seurata..

Eli odotellaan innolla sunnuntaita :)!

Sitten tuli tarjous auttaa Tornion Korkeakouluopiskelijoita.

Viestissä luki näin:

Hei,

Olemme Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun kolmannen vuosikurssin medianomiopiskelijoita ja teemme tilaustyötä Suomen ja Venäjän suurlähetystölle. Projektissa on tarkoitus tehdä henkilökuva Suomessa asuvista venäläisistä, venäläiset sukujuuret omaavista tai Venäjään jollain tapaa liittyvistä henkilöistä.

Henkilökuvan pituus tulee olemaan 5-10 minuuttia. Näistä henkilökuvista tehdään DVD-kooste ja tämä kyseinen DVD lähetetään sen tilaajille eli Suomen ja Venäjän suurlähetystöille. Lisäksi tätä koostetta tarjotaan myös kansallisille tv-kanaville, kuten Ylelle.

Media-alan opiskelijat Moskovasta ovat tehneet Venäjällä asuvista suomalaisista henkilöistä lyhyitä dokumentteja ja nyt on meidän vuoromme tehdä vastaavanlaisia henkilökuvia.

Kuvaukset tapahtuisivat lokakuun aikana. Korvauksia emme pysty maksamaan, sillä kyseessä on opiskelijaprojekti. Tulisimme kuvausryhmän kanssa kuvaamaan haastattelun asuinpaikkakunnallenne.

Olisitko kiinnostunut tulemaan haastateltavaksi henkilökuvaan?

Aiheena olisi julkisuus Suomessa ja Venäjällä. Tavallaan lähtisimme hakemaan tällaista how to make it –fiilistä taustojesi kautta. Haluaisimme oppia tuntemaan Antti Kurhisen. Onko media onnistunut antamaan mielestäsi oikeanlaisen kuvan sinusta? Onko julkisuuskuvasi erilainen Venäjällä kuin Suomessa?

Pikaista yhteydenottoanne toivoen

******(nimiä en paljasta)

-----------------------------------------------

Eli siis tommoista ehdotetiin ja hetken mietittyäni,suostuin :)!

Itse viime kevään eduskuntavaaliehdokkaana olen tietenkin kinnostunut Suomen ja Venäjän välisistä suhteista,,eli enköhän mä tuommoisen asian takia voi uhrata hieman aikaa :))!

Eli tomoinenkin mielenkiintoinen juttu olisi tulossa,jep jep :)!

Ja hei,ei onohdeta todella mahtavaa ja supersuosittua Tallinna ohjelmaa uusin jaksoin,jossa me ollaan ex-vaimon kanssa seikkailemassa :),jotenka muistahan katsoa ehdottomasti ;)!

http://www.tv5.fi/ohjelmat/sarjat/tallinna-0

Rakkautta,romantiikka ja anarkiaa jaksossa on yllin kylllin,jotenka katsojat eivät varmasti jää kylmäksi tämän jälkeen ;)!

Ja tietysti rakkaat ei unohdeta sitä,että olen I love me messuilla edustamassa uusinta huipputuotetta :))! Huhhuh tää on kova juttu ja kannattaa olla ehdottomasti paikalla todistamassa tätä ihmettä :)!

Lisää tietoa löytyy täältä minun tapahtumista.(linkki alla.)

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?date=2012-10-21&eventId=66#cal_event662012-10-21

Tänään olin sitten työtapaamisessa ravintola Rivolissa..

Ihan hyvät safkat oli Rivolissa ja vieressä kuin vahingossa oli syömässä Sofi Oksanen,jonka leffan eilen kävin juuri tsiigaamassa tennispalatsissa:D! Meinasin huvikseni käydä sen rastaletistä vetäsee ja sanoo "Zdrastvui tovarish ja terkut Stalinilta":D,mut en sit jaksanut ku pihvi oli niin hyvää,eikä viittinyt lentää pois ravintolasta ennen kuin kaiken olin syönyt loppuun,mut sit se kerkes lähtee jo, däämn ;) :D!

Haha..mitäköhän ois neitonen tuumannut oikein :D?

Voin sanoa,että elokuva oli hyvä muuten,mutta todella pahasti mustamaalataan Venäläisiä kaikissa asioissa,eikä se riitä se pelkästään vaan siihen on vedetty uskontokin mukaan todella rumasti :/! Siitä olen enemmänkin vihainen !!Olen itsekkin ortodoksi ja se että leffassa näytetään iso ortodoksinen risti pahan raiskaajatappajarikollisen kaulassa!! Risti roikkuu halveksivasti kun hän raiskaa,kun hakkaa,kun puhuu mummolle uhkaavasti,eli kaikissa paskatilanteissa..!

Miksi pitää niin paljon vetää uskonto tähän? Se että Virossa on katolisia/luterilaisia ollut,niin ei tarkoita että pitää muuta uskontoa pilkata! Tuon takia ehkä hieman halveksun ainoastaan Sofi Oksasta..Muuten tiedän ne raakuudet mitä on neuvostoarmeija ja natsiarmeija saanut euroopassa aikaiseksi..

Tuossa ei vaan tullut sitä esille ollenkaan,että kaikki neuvostoarmeijan upseerit olivat niin suuren Stalinin pelon vallassa,että tekivät ihan mitä vaan,tahtomattaan!! Jos et teeniin sun perhe on kansanpetturi ja pahimassa tapauksessa teloitetaan koko perhe,parhaimmassa lähetetään Siperiaan! Joka ikinen pelkäsi ja teki sitä mitä kommunistipuolue pakotti,olit sitten Venäläinen,Virolainen,latvialainen tai ihan kuka muu tahansa!

Elokuvassa ei tullut ollenkaan sitä puolta esille ja se on todella iso vääryys..!

Noh,tämä on minun mielipide ja kaikki saa olla sitä mieltä mitä haluaa olla..

Nyt viikonloppuna olisi tulossa kaverin läksiäispirskeet ja meille onkin varattu vip saunat,limusiinit,ampumarata,ravintola ja päätteeksi Namun loossi :))! Ai että kuullostaa hyvältä ja me pistetään sokka irti ;))! Tämä tarkoittaa siis että otan silti suhteellisen iisisti ja en mitään koko viikonlopun putkia :D!

Huhhuh heijjaa :)!


Eiköhän se tällä kertaa riitä taas blogin osalta ;)!

Nyt on sitten varmaan aika siirtyä taas muihin hommiin ja palaillaan taas ensi viikolla uusin kujein ;)!

Rakkaudella <3!

Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, tallinna tv5, hullu juttu tv2, Bb-talo, kick off, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, love, petroskoi, Bb-Irina mun suosikki, i love me,

Loppu sekoilulle ja mammat jyrää :)

Lauantai 22.9.2012 klo 13:04 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Shalom kaikille! 

Täällä sitä taas ollaan..

Tosiaankin nyt kerrotaan vähän biletyksen lopettamisesta taas kerran,mutta tosissaan..en viitsi kyllä kertoa miten mulle meinas käydä,mut nyt kiitti ja mulle riitti niin sanotusti,huhhuh!

Oli siis kivaa,ei sen puolen,mutta kun liikaa on liikaa,kun ei enää terveys meinaa kestää..

Nyt päätin viettää terveellistä elämäntapaa ja loppui toi heiluminen bileissä,ainakin käyttämällä alkomahoolia holtittomasti..!

Jokainen kummiskin on ihminen meistä ja päätin tehdä poikkeukset suurina juhlina, kuten synttärit ja uudet vuodet.

Siihen se sitten jääkin! Nyt pikkuhiljaa on taas aloitettava oikea terveellinen elämä,mitä olen osannut ennen elää,mutta varsinkin viimeisen vuoden mennyt ihan läskiksi..Vuoden aikana olen Venäjältä palattuani maailman pisimmästä tosi tv ohjelmasta hyvin pettynyt moneen asiaan ja epäonnistunut monessa asiassa. Yksi suurimpia on parisuhde,jonka kerta toisensa jälkeen pirstoutui pirstaleeksi..on unelmia joita tavoittelin ja jouduin monesti pettymään lukuisista yrityksistä huolimatta.. on ollut todella vaikeaa,vaikka onkin yrittänyt todella paljon. Muistan että ennen olin vähän kuin onnenpekka ja kaikki melkein onnistui ekasta kerrasta mihin vain tosissani ryhdyin. Nyt tämä vuosi on näyttänyt sen toisen puolen,että ei kaikki onnistu vaikka kuinka yrittäisit ja on se pirullinen "paholainen",joka tekee kaikesta epäonnista..

Olen oikeasti yrittänyt todella paljon eri asioita ja ideoinut ties mitä juttuja..Monet ovat toteutuneet,mutta eivät ole tuottaneet tiettyä tulosta. Tämä kaikki tietenkin syö miestä,pikkuhiljaa..Tämä johtaa siihen että kuppi maistuu ja biletys tuo iloa elämään,jossa on paljon stressiä ja ongelmia..

Ja se tie on helppo,tosi helppo,liiankin helppo..on helppo heittäytyä pullon mukaan ja sanoa itselleen,että "minähän yritin ja en voi sille mitään" ja avata pullo ihan ´kuin se olisi puolustettu teko! Sitä ei jaksa itseä syyttää vain kaikesta ja potkia perseelleen,haukkua pystyyn,sekä sanoa"nyt vittu lusmu lopeta toi valitus ja anna mennä uudestaan"!

Nyt tajusin viimeisimmän bilereissun jälkeen kun vihdoin kolmen päivän jälkeen palasin himaan,ihan rikki,puhki,kännykän ja laukun hukanneena,housut veressä, heräen hirveeissä oloissa jotkut naiset vierellä..menin peilin eteen täristen ja katsoin itseäni..Onko tämä enää oikeesti sitä elämää mitä haluan? No en saakelissa..! Olen jo tuon käynyt jo vuosia sitten läpi ja nyt taas vielä villimpänä palanut..Ei,ei ja ei!

Nyt loppui!!! Nyt alkoi sosiaalinen elämä ilman alkomahoolia!

Kaiken lisäksi olen tehnyt niin paljon duunia eräiden asioiden suhteen, että ne on niin lähellä toteutuakseen että toi biletys ja viina siihen sovi!


Ensi viikolla selviää todella paljon,todella paljon..Olen panostanut paljon siihen ja se voi olla minun yksi unelmieni täyttymys tai sitten taas yksi pettymyksistä..Sillä ei ole väliä,kun tiedän että olen yrittänyt parhaani!!

Nyt on paljon parempi fiilis kun on päättänyt sen ja lupaan itelleni pitää sen :)!

Nyt sitten siirrytään tietysti mihin muuhunkaan kuin Big Brotheriin ja menneisiin tapahtumiin.

Tosiaankin Janitan lähdön jälkeen on jonkunlainen aukko jäänyt,vaikka muuten hölmö tyttö se oli.. Nyt olen todella paljon tykännyt mammoista :)! Ne kyllä oikeesti osaa heittää läppää,samalla olla sarkastisia,mutta oikein paikan tullen olla fiksuja! ´Varsinkin minun maannainen Irina on ihan vallaton tapaus :))! Se on kyl niin ihana höpsön hauska sekopäämummeli,ettei mitään rajaa :) :DDD! Hän heittää välillä ihan hulvatonta juttua,mutta samalla hän on niin harmiton,eikä tahdo kellekkään mitään pahaa <3! Hän on mun ehdoton ykkössuosikki voittajaksi :)! Eikä siis sen takia että on Venäläinen,vaan juuri sen oman hulvattomuuden hauskuuden takia ja höpsöyden  :)!

Muutkin mammat on hauskoja kun ne heittää läppää,varsinkin oli hauska katella mammoja kun he Iran syndeillä veti hirveet lärvit ja näytti mistä teräsmammat on kotosin :D! Se Annen ja Markuksen välinen juttu kun Anne veti housut kinttuun,niin oli kyllä vähän ehkä liikaa,mutta uskon kyllä ettei Anne sitä tahalteen tehnyt, varsinkin kun nainen katui sitä tosi paljon..Minusta spekulaatiot talosta poistamisen suhteen on ihan turhia,ei siinä mitään ollut kun Markus muutenkin kävelee munat paljaana aamusta iltaan siellä välittämättä muista..:D!

Suoraan sanottuna toi talo ois niin tylsä ja tyhjä, jos noita mammoja ei olisi!!

Nyt mikä mua eniten potuttaa,että rakas suosikki Irina on kännipäissään hankkinut itselleen rangaistuksen,joka on 3 nimeämispistettä ihan tosta noin vaan!! Niin persiistä,mutta ihan ansaittua kyllä! Tyhmä,hölmö sanon minä..Tässä voi tosiaankin käydä pahasti kun miettii viime viikkoa miten Leina tippui noin vaan,vaikka oli saanut vain yhdeltä asukkaalta nimeämispisteet..! Nyt on myöhästä enää kun paskat on jo housuissa mitään jossitella,vaan pyydänkin kaikkia ihmisiä äänestämään Irina jatkoon!

Voitte itsekkin kuvitella miten paljon talo ja ohjelma menettää viihdettä jos Irina lähtee talosta pois! Ajatelkaa sitä ja miettikää miten paljon muita ehdokkaita on siellä jotka voi häätää, kun heistä ei oikeesti ole mitään iloa..

Aluksi säälin Katariinaa ja propsit oli hänen puolella kun häntä kiusattiinmutta nyt kun huokmaa ettei kukaan haluu pahaa sille vaan ihan nätisti pyytää osallistumaan viikkotehtäviin yms. niin neito ei millään halua mitään tehdä ja itkee koko ajan..nyt ihmisten pitäisi jo huomata että hänen pitäisi lähettää kotiin!!

Hikiviikkotehtävä on ollut kyllä mainio ja on mahtavaa että asukkaat pääsee liikuttaa persettään sohvalta..nimittäin siellä on oikeesti tylsää ja ilman urheilua meinaa tulla hulluksi!

Olihan tuo aika ällöttävää puristaa hikee kuppii,kaiken lisäksi jotkut joutuivat joitteinkin toisten hikeä puristamaan hyhhyh :D!

Parasta oli tässä tämän viikon Bb-extrassa perjantain jakso. :D! Oli kyllä ihan pakko katsoa Bb-extra ehdottomasti kun itse Johanna Tukiainen oli siellä :D ja ihmettelin kyllä suuresti että hän kehui meitä ex-vaimon kanssa "karismaattisiksi yms"!! Oijoi että minä ainakin Olen kyllä todella otettu tästä kunniasta :)) ♥ :D hahaha..!

Muuten hän oli suhteellisen fiksulla päällä ja vastasi yllättävän rauhallisesti ja jopa fiksun sarkastisesti Cristalin kysymyksiin :D! Ehkä Johanna on hieman rauhoittumaan päin ja on saanut vihdoin oikean lääkityksen :) :D!

No joo..

Mutta toi asukkaiden shoppailuun pääsy talosta on kyl aikamoinen juttu :)! Sitä odotellaan ja katsellaan tänään sitten miten siinä käy ja mihin he pääsevät shobbailee..!

Nyt viimeisin uutinen vähän pisti horvat hörölle,että mitäs se Sarah riehuu siellä ja uhkailee väkivallalla,mut enpä jaksa jäädä odottamaan ja kommentoimaan sitten tapahtunutta..jääköön se ensi kertaan..

http://www.stara.fi/2012/09/22/bb-sarah-rajussa-riidassa-irinan-kanssa/


Nyt varmaan on pakko mennä tästä tekee muita hommia..Ensi viikko on tosi tärkeä kaikin puolin ja toivon että mun paha olo menee ohi,muuten moni asia voi mennä pieleen..!

Ja ai niin,hovioikeusjuttukin joulukalenterin suhteen on ensi viikolla.. voi apua onpa paljon kaikkea!

Ai niin,unohtui kertoa teille kun moni on kysellyt missä mun yorkshiren terrieri viipyy,niin se nyt on edelleen siellä odottamassa,mutta mä päätin etten sittenkään ota sitä,koska minun elämä on niin epäsäännöllistä ja matkustan sinne sun tänne vähän väliä yms. niin päädyin siihen tulokseen,että en halua koiran olevan yksin kotona kun lähden. Tutuille ja kavereille aina vienti ei ole hyväksi koiralle olla aina tuntemattomien kanssa ja muutenkaan ei tiedä miten ne käsittelee koiraa yms.

Päätin olla olematta itsekäs..

Koira ei ole mikään lelu jonka kanssa vähän leikkiä ja sit voi heittää nurkkaan! Se on melkein kuin vauva,tai siis se on pikku vauva joka kaipaa tosi paljon huolenpitoa ja huomioo. Ja en halua että se millään tavalla jäisi ilman sitä tai sillä olisi huono olla,jotenka nyt jää koira vielä ainakin hankkimatta,niin kauan kuin itse asetun vähän enemmän aloilleni. Sitten kun rakastava tyttöystävä ja joku muukin kuka pystyy pitää koirasta huolta kun en ole kotona niin on eri asia.

Harmittaa sinänsä kun olisi saanut niin halvalla sen,mutta no..näin on parempi toistaiseski :)!

Jaahas..no nyt pitää lopettaa enne kuin venyy taas ylipitkäksi tää blogi..

Nyt ei muuta kuin hyvää viikonloppua ja palaillaan taas ensi viikolla :)!

From Russia With Love <3!


Antti6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, Bb-miehet, facebook, Bb-talo, kick off, suora lähetys, bileet, Dom 2, tv-reality, love, petroskoi, Bb-Irina mun suosikki, paras vanhus,

Pettämistä & irstailua oikein mahan täydeltä...

Keskiviikko 12.9.2012 klo 21:52 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Salam a leikum toverit! 

Tässä sitä taas ollaan teidän kanssa jakamassa mielipiteitä ja kertomassa kuulumisia :)!

Ja ensimmäisenä tietysti kerron mistäs muusta kuin Big Brotherista täällä ;)!

Nyt kun päällimmäisen minulla kuhisee tuon Bb-Janitan tekemiset,niin aloitankin hänestä!!

http://www.iltalehti.fi/bigbrother/2012091116065744_bb.shtml

Uskomaton lumppujen lumppu kyllä huhhuh!!! Jos on tommoinen jakorasia saakeli,niin ei olisi edes mennyt kihloihin juuri ennen taloon menoa!!! Olisi edes ollut hieman kunnioitettavaa jos olisi sanonut suoraan ennen taloon menoa,ettei ehkä py

sty olemaan uskollinen ja erota,mutta tollei tädellisesti nolaa ja nyöryyttää kihlattuaan koko Suomen edessä on älläistyttävän röyhkeetä ja säälittävää toimintaa!!! Ai että itteäkin kuhisen kiukusta kun kattelen ton lorton tekemisiä talossa...prkl, s*#*na!!! 

Mua niin harmittaa sen jätkän puolesta,että en tekis mieli auttaa sitä kostamaan tolle lortolle!!!

Toi on niin ala-arvoista toimintaa,ettei voi edes kuvailla käyttämättä kunnon ärräpäitä!!

Kaiken tuon kukkuraksi nuori lorttoneiti uhmaa kaikkia vanhempia asukkaita yhtään kunnioittamatta heitä ja haukkumalla 100 kiloisiksi läskinorsuiksi ja ties mitä muuta!!! Siis niin suurta epäkunnioitusta kaikkia kohtaan talossa,että olen ihan ymmälläni oikein!!! Tuo tyttö kaipaa niin selkäänsä,ettei mitään rajaa!!! Ja sen jälkeen pitäisi lähettää keskitysleirile vähän oppimaan arvostamaan elämää!!! Sitä tuo röyhkeä nulikka kaipaa!!!

Siis toi on niin lellitty kakara,ettei mitään rajaa!!! Haluaisin kyllä katsoa hänen vanhempia ja sanoa suuret suruvalittelut kaikin puolein heille että on tommoinen tyttö..

Mä on yleensäkkin ihmetellyt joitakin perheitä aina kun nähnyt kun ne ei sano mitään lapsilleen kun ne esim. hajottaa iikkunan tai kiroilee yms. Kuulin vaan että "Pekka ei noin saa tehdä" ja sen jälkeen poika vaan jatkaa samaa ja sitten vanhempi ei muuta tee..uskomatonta!!

No muutenkin siellä talossa on nyt hirvee sekasorto menossa!

Siis ihan älyttömiä juttuja kyl jopa vähän vanhemmat naisetkin tekee tuolla,että olin suu auki  että wtf, kun luin tämän uutisen :XD!


Siis mitä hemmettiä tuolla ihmisillä päässä tapahtuu oikein :D??!
Onhan tuo siis hauska jollain tavalla,mutta jotenkin toi on mennyt kyl niin irstaaksi,ettei mitään rajaa huhhuh!!

Ihan sairaita suurin osa asukkaista voisin sanoa näin :D! Varatut naiset kaikki ovat nymfomaaneja jotka heti pettävät omia kihlattujaan ja poikaystäviään mentyä taloon ja miehet on puoliks piilohomoperverssejä jotka kielaroi keskenään ja sit tekee mitä älyttömimpiä irstaita temppuja :D! Vanhemmat mammat nekään ei hirveesti siveellisyydellään eturivissä hehkeile :D!

Ainuita on suht.koht normeja on Iida ja pari muuta,mut siihen se jääkin :D!

Okei,noi vanhimmat muut naiset on ihan hauskoja ja on hyvää läppää,mut toi persvaon imeminen on kyl niin sairasta että huhhuh :D!

Siis viihteen kannalta tuo on mitä hauskinta katseltavaa ja luettavaa,mutta en voi kuvitella omaisia mikä fiilis heillä on kun lukee noita juttuja omasta rakkaastaan tai läheisestään :D!
Voin ainakin sanoa,että tämä kausi on irstain mitä koskaan ollut ja edes minä en ole noin irstas  :DDD!

No,katsotaan miten porukka jatkaa siellä talossa viikojen päästä ja jatkuuko samantapainen sekoilu aina kännissä vai myös selvinpäin..Kuka muuttuu mihinkin suuntaan..kuka näyttelee kuka ei..se paljastuu noin parin kuukauden kohdalla viimeistään.

Nyt kun meno on lähtenyt ihan lapasesta,,niin on vaikea enää fiksusti arvioida talon tapahtumia tällä hetkellä.

Tämän takia siirrynkin nyt hieman toisiin aiheisiin ja omiin kuulumisiin :)!

Ne ei ole ehkä ihan noin irstaita,paitsi yksi juttu ;) :D!

Tosiaankin nyt kun se lehdissä on jo kirjoitettu ja ilmoitettu,niin voin hieman mainostaa ja kertoa,e ttä kyllä siinä meidän jaksossa on myös irstailua,romatiikkaa ja paljon actionia ;)! Tätä ei missään nimessä kannata missata!!! tarkkaa päivämäärää en tiedä vielä milloinka se tulee ulos,mutta heti kun tiedän niin ilmoitan kyllä! Eli tästä siis on kyse. (linkki alla.)Eli ihan huikee jakso Tallinna tosi-tv ohjelmaa tulossa ja suosittelen lämpimästi katsomaan sen :))!Oli hengenvaaratilanteita yms.huhhuh!
Enempää en voi ennen aikoja paljastaa teille vielä,mutta näin on parempi,että tiedän jännitys säilyy mitä siellä oikein tapahtui!!
Eli jäämme odottaa innolla tota jaksoa ;))!
Sitten muihinkin aiheisiin kuin tosi tv ;)! Olin viime viikonloppuna Petroskoissa juhlimassa mun rakkaan siskon synttäreitä :) <3!
Oli tosi hauskaa kun keräännyttiin kaikki vaan siskon kaverin luo ja dokailtiin,sekä pelattiin Aliasta :) :D! Mulla teki vähän tiukempaa kun tuli vaikeita sanoja ja mun piti selittää Venäjäksi :D! Apuva sentään kyl :D!
Yritin parasta ja oli kyllä hauskaa ei voi muuta sanoa :)!
Reissu oli tosiaankin pikareissu ja todella uuvutti minut kun piti ajaa 1000km sinne ja takas sama,eli 200 km parin päivän sisällä..kaiken lisäksi ajaa viel hirveessä krapulassa takaisin..oli kyllä tuskaa huhhuh mä sanon kyllä..!

Palattuani olen suunnitellut yhtä juttua ja toivonkin että nyt vihdoin kaikki loksahtaisi paikoilleen :)!
Treeniä nyt vähän pidempään olen vetänyt salillla,mutta jotenkin on ollut omituinen olo ja on huimannut ihan syyttä..en tiedä mistä johtuu :(!?

No,kai se on viel jotain jälkiflunssaa ja sen semmoista..

Viikonloppuna nyt on tiedossa kunnon bilettämistä taas pitkästä aikaa ja sokka on irti perkule ;) :D!

Ja nyt tuli kyllä taas pakko kirjoittaa Bb:eestä kun tuli yllätysuutinen että Janita luovutti pelin..!!Tuo tuli kylä vähän yllätyksenä,mutta positiivisesti uskon että se on varmaan parempi Janitalle. A: se ei ikinä tulisi voittamaan Big Brotheria tuolla käytöksellä mitä se on ollut talossa. B: se tekis vaan enemmän hallaa itselleen olemalla talossa pidempään C: Hän pääsee ehkä mahdollisesti pyytämään anteeksi hänen ex-kihlatultaan anteeksi

Eli fakta vaan on että sille se on parempi,meille katsojille huonompi juttu..
Olihan se ihan kiva katella sen tyhmiä touhuja ja heittoja,mutta silti toivon tyttöpoloiselle hyvää ja kunnioitan kyllä tuota hänen päätöstään luovuttaa!

Ehkä siellä pääkopassa ei ole pelkkä tuulitunneli kuten Teija sanoi,vaan jotain eloa elämästä löytyi ja Janita rupesi kärsimään pahoista tunnontuskista ja luovutti..

Anyway..tämä oli hyvä uutinen ja huono uutinen samaan aikaan.

Nyt talossa on tietysti yksi sekopää vähemmän,joka tekee ohjelmasta taas tylsemmän :(! Eli nyt tuotannon kyllä pitää fiksusti ajatella ja pistää uusi sekopää tilalle ;) :D!

Voi että mä en voi kuvitella mitä sieltä tulee kun kattelee tota alkusettiä asukkaista :D!

Toivottavasti tuotanto reväyttää kunnolla ja pistää sinne oikeesti kunnon pommiyllätyksen ;))!

Nyt jäämme siis jännityksellä katsomaan seuraavia siirtoja tuotannon puolelta ;)!

Nyt taitaa taas riittää tältä erää tätä bogia ja lähdenkin tästä nyt katsomaan naisetn öjypainia jota mun kaveri houstaa :D! Eiks kuullostakkin aika erikoiselta :D? No todellakin kuullostaa ja sen takia mä meenkin tutkailee mikä ihme se on oikein :D!

Ei muuta kuin oikein mahtavaa loppuviikkoja ja jopa viikonloppua kaikille, jos nyt en jaksakkaan blogia kirjoittaa viikonloppuna kun oon bailufiiliksesissä menossa pitkin Stadia:)!

Eli palailaan taas ;)!


Rakkaudella <3!

Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, Bb-miehet, facebook, Bb-talo, kick off, suora lähetys, bileet, Dom 2, tv-reality, love, petroskoi, Bb-Janita, luovutus, huoraaminen, piss

On muutoksien aika..ja tattimetsä kutsuu ;)!

Torstai 6.9.2012 klo 20:08 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa rakkaat taas :)! 

Viimeksi minun koko blogini liittyi pelkästään big brotheriin ja siihen miten varatut naiset käyttäytyvät siellä..

Palautetta on tullut todella paljon ja suurin osa on ollut samaa mieltä kanssani.

No se ei ole mitenkään ihmeellistä,vaan olisi ollut enemmän ihmeellistä sekä todella huolestuttavaa jos olisi ollut toisinpäin.

Tällä kertaa jätän nyt aiheen syrjään ja muutenkin puhun big brtoherista paljon vähemmän. Joka blogi ei voi olla pelkkää Bb tykitystä ;)!

Olen kylläkin aika tiuhaan seurannut uutisia mitä on tullut talon tapahtumista ja jotkut ovat kyllä lyöneet aika ällikällä minut :D!

Viimeisin hauska järkytys oli Tomin väläytys siitä,että oli paskonut naisen käsilaukkuun jossain bileissä kun ei pääsyt vessan :DDD! Voi jumantsuppale tätä poikaa,että se paljastaa semmoisia juttuja kylläjoita ei ehkä kannattasi paljastaa :D!

Olen kyllä omalla kokemuksella käynyt läpi ja voin rehellisesti sanoa,että kaikkea itsestään ei kannata julkisuuteen antaa,koska se voi haitata todella pahasti jossain tietyissä työtilanteissa ;)!

Ei auta vakuutella kuule sitten työnantajaa tai työhakemuksessa,että en minä tommoine ole mitä annoin tuolla itsestäni ymmärtää..se vaan leimaa sut ja todella mieluinen työpaikka voi mennä nenän edestä sen takia että väläyttelit todella uskomattomia asioita julkisuuteen! On se silloin hauskaa ja ihmisillä on hauskaa lukea,mutta niin kuin sanoin..joskus sitten hamassa tulevaisuudessa ei ole hauskaa monen asian mentyä ohi suun ;)!

Tomi on muutenkin aika paljon semmoisia sioita heittänyt mitä ei todellakaan kannattaisi laukoa! Se että tuli ennen kuin tyttö kerkes edes riisua suunilleen oli kyllä myös semmoinen heitto,jonka olis ehkä koko Suomen edessä ehkä ei ois tarvinnut kertoa :D!

On kyllä todella paljon muitakin asioita,mistä Tomi on saanut mut repeilemään,mutta samalla huutamaan "miten sä tommoista voit väläyttää":D?!

Noh,se on vähän nyt vaikeeta Tomia opastaa ja neuvoa miten toimia sen suhteen kun hän on talossa,mutta tulessaan pois,minä kyllä pidän hänelle pienen nuhtelun asian suhteen ja kyselen tulevaisuuden ajatuksia..

Sitten hieman vielä muutamista asukkaista..

Sarahin käyttäytyminen varsinkin valehäädön jälkeen on puistattanut ja ihmetyttänyt..Tyttö on ollut ihan hukassa ja romahduksen partaalla..

Tällä tytöllä jos ei ole ad/hd niin ainakin todella lyhyt pinna ja kärsivällisyys :D!

Kaiken lisäksi katkeruus ja kateellisuus on huippuluokkaa myös..

Mielenkiintoinen tapaus sinänsä katsojan silmin katsoo sitä kaikkea miten ihminen käyttäytyy näin lyhyessä ajassa noin ailahtelevasti,että on jopa valmis luovuttamaan kun on yhden päivän tylsää :D!

Suoraan sanottuna tämä tyttö ei hirveen kauaa talossa pysy sen jälkeen kun heidän 2 viikon koskemattomuutensa loppuu,se on varmaa se!

Tänään Janitan luovuttamispuheet ja itkupotkuraivarit viime aikana on myös vähän saanut nauramaan :D! Janita on kyllä niin pissis kuin olla ja voi,mutta niin kuin Cristalkin sanoi, se on ihan parasta viihdettä kyllä huhhuh :D!

Janitaa en kyllä haluais pois,mutta tota menoa miten se käyttäytyy ja varsinkin uhmaa isoveljen käskyjä koko ajan,niin ei hirveen kauaa talossa pysytä..!

En nyt rupee sen enempää arvioimaan asukkaita,kun niitä on niin monessa blogissa muualla arvosteltu ja arvioitu,ettei siinä ole oiekin mitään järkeä kun ei meidän fiksujen ihmisten mielipiteet niin paljoa erotu loppujen lopuksi toisistaan ;)!

Antaa nyt niiden muhia sen viikon pari lisää,niin sitten vasta saadaan jo jotain ihmisistä kunnolla irti,mitä he ovat,ketä,mitä varten ja miksi ;)! Nyt on vaan liian aikaista ketään kunnolla tuomita ja arvioida!

Tietysti ensimmäinen häätö olisi ollut kiva nähdä sunnuntaina livenä,mutta minä lähden Petroskoihin minun siskon synttäreitä juhlistaa :)!

Noh,ei se niin justiinsa ja onhan niitä suoria sunnuntain talk show lähetyksiä yllin kyllin mitä voi mennä seurailee..

Rakas sisko on 100 kertaa tärkeempi ja juuri hänen takia pelkästään menen sinne <3!

Rakas siskoni täytti siis jo 4 päivä virallisesti 24 vuotta,mutta viettää vasta viikonloppuna ne. Hän nykyään asuu Pietarissa ja on töissä passi-ja viisumikeskuksessa, jossa Suomen viisumihakemuksia käydään läpi. Olen niin ylpä siskostani,että hän niin nopeasti muuton jälkeen Pietariin löysi itselleen hyvän duunin ja raataa kuin hevonen :)! Kaiken lisäksi hän pääsee nyt toiseen duuniin,eli opettamaan Pietarin kouluun Suomen kieltä :)! Ihan uskomattoman mahtavaa tämä kaikki :))! Niin kuin aina sanonkin,onneksi meidän perheessä on se valkoinen lammas,eli siskoni josta saa olla tosi ylpee :))!

Mä nyt oon tämmöinen hunsvotti ollut aina :D, mutta sen verran itsestäni voin sanoa, että en minä paha ihiminen ole vaikka moni luuleekin..en todellakaan! Te jotka mua ette henkilökohtaisesti tunne,ettekä ole jutelleet yms. niin ihan turhaan ajattelette paskaa.. Niin kuin itsekkin olen sanonut.."älä ikinä arvostele ketään julkisuuskuvan tai kuulemien mukaan,ennen kuin tutustut henkilökohtaisesti"..tämän olen itsekkin oppinut kun ollut suuri ennakkoluuloja jotain tiettyjä tyyppejä kohtaan, ja sitten kun on tavannut,jutellut,ryypnnyt yhdessä,tajunnut sen,että median ja julkisuuden autta saatu kuva on ihan vääristettyä ja tekemällä tehtyjä!

Jotkut tekee sen tahattomasti,jotkut tahallisesti(hyötyjä etsien).

Pointti oli vaan se,että ole fiksu ja ymmärtäväinen,äläkä yksinkertainen ja hölmö kun arvioit ihmisiä tuntematta ;)!

Eli siis siskon syndejä mennään yhdessä juhlistaa meidän rakkaaseen Petroskoihin<3!

Tosiaankin olin unohtanut kertoa sen,että olin viimeiseen saakka melkein valmis lähtemään Ibizalle minun yhden kaverin kanssa,joka oli jo aikoja sitten varannut itselleen liput sinne..

Olin viimeiseen astio valmis lähtemään,mutta vain jos tiettyyn budjettiin olisin päässyt..valitettavasti äkkilähdöt mallorcalle vähän kusi ja muutenkin rahallinen tilanne kesän jälkeen ei ole maaritteleva,niin päätin sitten ihan suosiolla jättä Ibizan reissun ensi vuoteen..Olisin vaan nyt joutunut hirveeseen velkakierteeseen jos olisin sinne lähtenyt ja minä en kuulu niihin ihmisiiin jotka ei maksa laskujaan ja eikä kiinnosta menettääkö luottotiedot vai ei..!

Olen aina ollut todella tiukka sen suhteen ja vielä siihen kun moni ihmettelee miten pärjään pienellä rahalla,niin kyllä minä osaan..olen sentään joutunut lapsena olemaan yksin kuukausitalkulla 100 markalla elossa ja olen oppinut arostamaan rahaa ja säästää joka ikisen pennin.

Olen todella tarkka siitä mitä ostan yleensä kaupoista ja harvoin pistän haisemaan vaatteisiin yms.Ruankin katson tarkkaan mitä ostan ja mista mihin hintaan.

Se vaan on kun on eri lailla kasvatettu minut,mitä nyt kerettiin kasvattaa ennen kuin joudin omilleni.

Opin arvostamaan rahaa ja että sitä ei tule noin vaan,sekä pitää osata säästää jos haluu pärjätä. Tämä tapa on onneksi minulle jäänyt aikuisiälle saakka ja sen avulla olen aina pärjännyt,sekä koskaan en ole mitään luottoja menettänyt tai ollut velkaa. Ainoastaan visa kortti jonka laskun senkin aina maksan heti vain kuin on mahdollista pois!

No mutta ei siitä sen enempää..

En halua muistella lapsuuden paskoja juttuja taas..

Nyt on siis tämä paivä ja nyt :)!

Tämä nykyinen päivä on omituinen päivä kyllä..olen niin paljon kaikkea tehnyt,ollut jutuissa mukana,kaikessa häsläämässä,mutta loppujen lopuksi lopputulos on se että silti kunnon tulvaisuuden pohjaa en ole saavuttanut. Nyt kun olen vanhentunut,ympärillä kaverit vanhentunut,tehnyt perheen yms.,niin tämä tilanne alkaa vähän masentaa..se on ihan normaalia tietysti,mutta sille pitää tehdä jotain..kaikkein vaikeinta on vaan tajuta sen ytimen mihin sitä pitäisi oikeesti mennä.

Olisiko se viihde-ala,vai olisiko kenties kaupan ala,johon olen kouluttaunut aikoinaan ja tiedän olevani myös hyvä siinä..herää monet kysymysket ja vaikea päätös..mihin suuntaan kannattaa mennä,mihin panostaa enemmän,vai panostaako kumpaankaan?

Nämä kysymykset eniten raastaneet minun mieltä viime aikoina..

Mutta nyt olen myöskin tajunnut sen,että tarvitsen kunnon duunin,enkä pelkästään freenlancer pelleilyäjosta tulee joskus ja joskus ei tuu..tarvitsen jo tässä iässä vähän stabilisointia elämääni. Eikä sen takia kun ympärillä kaikke tekevät perhettä ja uraa,vaan sen takia että itsekkin olen jo kypsynyt ja halukas siihen!

Pitkästä aikaa isutin tässä muutama ilta ja lähetin todella moneen paikkaan työhakemuksia,voitteko uskoa ;) :D!?

Kyllä se on täysin totta ja hain jopa semmoisia paikkoja mitkä on tosiaankin mahdollisia minulle,eikä semmoisia joihin haetaan pelkästään toimitusjohtajan paikka eli ovat mahdottomuuksia :D!

Nyt vaan tomitaan ja pikkuhiljaa hyvää tulee :)! Jostain hakemastani paikasta varmasti tulee jotain kutsua ja aioin käyttää sen tilausuuden hyväkseni;)! Ennakkoluuloista kun puhuin,niin se on ainut asia mikä haittaa minun  pääsemistä hyvään ja arvostettuun duuniin. Olen kyllä julkissuudessa sen verran pelleillyt aikoinani,että ei se todellakaan hyvää meriittiä ole CV:eessä ja asialle ei voi muuta sanoa,kuin tehty mikä tehty. Pahimmat asiat pyydetty anteeksi ja tuomot saatu,jotenka  sinänsä ei mitään hätää.. kunhan saa työnantajan yrityksessä vakuuttuneeksi siitä,että olen luotettava tyyppi,eikä pelkästään se Antii mikä on julkisuudessa aikoinaa töpeksinyt.

Tämä on haastavaa,mutta asian eteen jotuu teemään töitä. Käydä haastatteluissa ja näyttää oikeesti mihin pystynyt ja kuka olen!

Sen teen todellakin,mutta niin kuin sanoin..ennakkoluuloisia ja vainoharhaisia ihmisiä on Suomi ja maailma täynnä,jotenka helppoa se ei missään nimessä tule olemaan!

Noh,tähän voi vaan sanoa,että kaikki on mun käsissä ja kaikki mahdoton on mahdollista ;)!

Näillä mennään siis seuraavat kuukaudet ja samalla tietenkin unohtamatta viihdyttää teitä jollain tavalla ;)!

Enää ette kyllä minusta ihan pellehermannia saa mitä joskus tein ihan vapaaehtoisesti joka päivä roskalehdille,mutta omille hyville tutuille ja muille kyllä osaan ja tuun  aina järjestää hauskaa ;),tietäen sen että he ymmärtävät minua :)!

Nyt muutenkin palattuani itä-euroopan matkaltani,olen todella paljon miettinyt monia tulevaisuuden asioita..

Tänään salilla juttelin parin todella tärkeän ihmisen kanssa ja keksin todella mielenkiintoisen uuden idean :)!

Molemmat oli kiinnostuineita aiheesta ja syystäkin,nimittäin asia on todella mielenkiintoinen ja positiivinen :)!

Nyt en siitä sen enmpää puhu edes,ennen eikoja,koska aina kun olen kertonut mun suuret ideat niin ne ei ihan putkeen aina menneet :D! Eli ei mitään ennen aikoja ;)!

Diu diu diu ;)!

Ja sienestämään olen unelmoinut päästä nyt viime aikoina,mutta en ole vielä saanut raahattua persettäni metsään :D! Ai että haluan kerätä hyvät tatit himaan <3!

On niin hyvät sienisateet ollut,että uskoisin että tatteja tulee palkjon tänä vuonna,kunhan ei tuu äkillisiä pakkasia jotak voi pilata sadon :/!

Taitaapi olla jo sen verran paljon taas settiä täällä,että taidanpa rakkaat päästä teidät  sulattaa tätä kaikkea omiin oloihin :D!

Nyt hopi hopi kiire kohta jo tonne Ilotulituksen Sm-mestaruuskilpailuihin :)! Toivottavsti tänäkin vuonn apistävät kunnolla haisemaan :)!

Ensi viikolla palattuani Petroskoista hyppään taas Bb-tovereiden ja isoveljen kimppuun täällä ja lupaan taas teille kommentoida talon kihhkeimmät ja äimästyttävimmät tapahtumat ;)!

Ei muuta kuin oikein mahtavaa ja railakasta viikonloppua kaikille,sekä todella hyviä siensatoja ;)!

Rakkaudella <3!


Antti

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, Bb-miehet, facebook, Bb-talo, kick off, suora lähetys, bileet, Dom 2, tv-reality, love, petroskoi, syntymäpäivät, happy birthday sister

Globa Gathering reissun kuulumiset ja videot <3!

Keskiviikko 20.7.2011 klo 23:00 - Antti"The Tsaari Kesämies"Kurhinen

No Terse taas!

 

bodari_ana.jpg

Ollaan selvitty todella hullun mahtavasta  reissusta <3!

Kaikkea mahdollista on taas sattunut matkan aikana ja mietin tässä nyt, että miten vähällä vielä pääsin muutamasta todella pahasta tilanteesta!

Ja ennen sitä voitte nyt pelata täältä ja tehdä itsestänne miljonäärejä!!!

Ja nyt Aloitetaanpa siis kertomaan reissua hieman..

Lähdimme siis perjantaina ajamaan ja hirveän säädön jälkeen päästiin vasta sitten 17 jälkeen lähtemään Stadista.

Rajalle päästyä,siellä odotti juuri se mitä pelättiin.  Pitkä jono Venäjän tullissa,jota duuninteko ei hirveesti kiinnosta välillä :D!

Päästiin kummiskin suht. koht hyvin lähtee,mutta silti vikaan metroon Pietarissa ei enää ollut asiaa ja siltojen avautuminen ja keskustaan pääsy oli kortilla.. tämä sen takia että hotelli sijaitsee keskustan alueella ja minä olin ensimmäistä yötä frendien luona,muut kamut hotlassa.

Rallia piti ajaa ja kuin ihmeen kaupalla kerittiin siltoihin :)!

No seuraavana päivänä piti sitten meidän tavata hotlassa ja aloitella,sieltä sitten global Gatheringiin..

Lähdimme yhden frendin kaa ajaa sitten hotlalle päin toiselta puolelta kaupunkia tietämättä yhtään reittiä :D! Tämä sitten yleenäs kostautuu Venäjällä ajettaessa.

Näin kävi mulle myös tällä kertaa..mutta selvisin siitä 20000 ruplan sijaan 500 ruplalla :DDD! Tämä on uskomatonta!

Eli Iisakin kirkon luona ajoimme trollikan takana ja kaveri kattoi karttaa ja sanoi"aja trollikan perässä niin tuolta kai päästään"..no minä sitten ajoin ja sitten kun huomasinkin sen,että ajoin kiellettyyn ajosuuntaan joka on ainoastaan trollikalle tarkoitettu :D!

No,Venäjällä poliiseja,entisellä nimellä miliisejä on kuin roskaa ja sen takia niitä sanotaankin roskakasoiksi..No nämä paskalakit sitten pillit päällä olivat takanani ja sieltä tuli iloisen näköinen poliisimies ja kysyi ajokortia ja rekisteriotetta. Ojensin ja hän sanoi sen jälkeen tää olen rikkonut sääntöjä pahasti,mutta kun turisteja ollaan niin kaikkea aina sattuu..pahoittelin asiaa tosi paljon ja poliisi pyysi, että ajaisinko perässä tohon ihan viereen. No tein käskystä ja ajattelin että oiksohan vihdoin hyvä poliisimies sattunut matkaan,joka ymmärtää inhimmillisä virheitä ja antaa huomautksen vaan,sekä neuvoo oikean tien.

Näin ei kuitenkaan ollut vaan taas karu paska totuus korruptuneista paskalakeista tuli esille!

Hän sitten kun nousimme autosta ulos,niin kertoi rikkomuksen vakavuuden ja siitä kuulemma kortti lähtee 4-6 kuukaudeksi hyllylle ja hän antaa väliaikaisen ajoluvan nyt ja myöhemmin mun on tultava joskus komissioon hakemaan se.

Sitten samaan ikaaan rupesi ovelasti kyselemään,että missä opiskelen ja mitä,sitten siinä samalla kertoi että hänen poikansa myös opiskelee ja on samanikäinen. Sitten rupee harmittelemaan sitä kuinka hyvä tyyppi olen ja ei haluaisi ottaa korttia multa pois. Sitten seuraavaksi tulikin ehdotus suoraan hänen puolelta kun itseä ei jaksanut kiinnostaa tarjota lahjusta. Siinä hän ovelasti ehdottaa että tilnteesta voisi ehkä mahdollisesti päästä pois,kun hän ei haluaisi noin hyvälle jätkälle kuin minä ppaskaa ja että kortti on hyllyllä. No loppujen lopksi sitten kysäisin,että mites me tää ratkotaan. Tähän hän vastaa,e ttä dialogin on tultava minun puolelta ja samoin myös ehdotus rahasummasta.

Mua vitutti niin paljon,että päätin ottaa pienen riskin ja heitin  ihan tahalteen semmoisen summan,mikä on rikesakon suuruinen vaan :D! Ajattelin,että siinähän sitten ottaa kortin pois,vitun korruptoitunut paskalakki :D! Heitin sille 300 ruplaa ja siihen sain vastaukseski vääntyneen naaman ja isot naurut poliisilta! Kaverini heitti perään ja korotti 500 ruplaa pälkähästä pääsemisen hinnaksi.

Siihen se vaan murjaisi että "vittuiletteko mulle vai"?

Sitten mulla meni hermo ja sanoin että ota se vaan se kortti pois,anna se väliaikainen,kirjoita paperit äkkiä ja että sitten kun tulen Suomeen,niin menen tekemään uuden kortin vaan ja maksan muutaman kympin uudesta kortista ja en tuu enää Venäjälle,niin siinähän pidät mun kortin ja et saa penniäkään rahaa :D!

Meni paskalakki hetkeksi hiljaiseksi ja hekten päästä kuuluu vastaus,että "joo,minä tiedän ton että meet sinne ja teet vaan katoamisilmoituksen ja se siitä"ja sen jälkeen huohataa ja sanoo,että menehän nyt autoosi istumaan niin tulen muka neuvomaan sua miten ajetaan kartasta,niin työnnä sinä se 500 ruplaa sinne kartan alle sillä aikaa.

Näin siis ihana paskalakki otti sinne sen 500ruplaa!!

Ja kaikkein koomisinta tästä tekee sen,että kysyin sitten paikallisilta asukeilta tuon rikkeen lahjushintatasoa,niin se on noin 10000-20000ruplaa,eli 250-500euroa!!!

Ja ihmettelivät suuresti sitä,että pääsin niin perkeleen halvalla pinteestä :D!

Noo,jos tämä nyt olisi edes tähän jäänyt,mutta kun ei..taas siinä ku lähettiin ajamaan uudestaan,niin siinä vetäisin Moskovskij prospektilla,jolla on 4-5 kaistaa niin vahingossa suoraan punaisia päin yritääen katsoa käännöstä hotellille päin.

Arvatkaapas ketkä oli sitten toisella puolen tietä???No vitun paskalakit taas perkele!! Ja arvatkaa huomasivatko sen? No totta vitussa ja eihän siinä sitten muuta kuin katoin että veti uukkaria mun perään ja pillit päälle!

No siinä tilanteessa mulla paloi päreet perkele ja kirosin suureen ääneen,että vittu taas ne tulee rahastaa mua ei mistään!!saakelin saakeli*! Kaveri sitten siinä vieressä sanoi mulle suoraan,että älä pysähdy vaan paina kaasua,ei ne vanhalla ladalla saa kiinni kun 4 kaistaa ja vitusti autoja edessä! Siinä sitten ajattelin,että antaahan mennä kuule! Pistetään paskalakit suoraan sanottuna vähän tekee duunia lahjustensa eteen ;) :D!

Pistin Priuksen vinkumaan ja vedin sitten sitten heti parhaan paikan tullen okealle pienemmälle sivukujalle ja sieltä sitten toiselle. Eipä sitten paskalakkeja näkynyt enää jonkun ajan päästä takana ja siinä sitten tuuleteltiin ja naurettiin paskasia paskalakeille :D! Saatanan korruptoitneet siat perkele! Repii vaan massia omaan taskuun ja vitut välitä siitä että ajaako joku kolarin tai ajaako sääntöjen mukaan,vaan päinvastoin,odottaa että joku rikkoo jotain sääntöä, jotta pääsee rahastamaan ja tienamaan toisen kustannuksella!! Ei se perkule auta mitään että vaihdettiin miliisi nimikkeestä poliisi nimikkeeksi. Eikä auta näköjään se että niiden palkatkin melkein kymmenkertaistettiin! Silti pitää rahastaa! Ahneudella ei ole mitään rajaa enää! No se kertoo jo paljon,kun tavallinen passipoliisi Pietarissa ajaa Porche Cayenne turbolla,joka maksaa uutena noin 200000euroa!! Millä palkalla se osti sen? Poliisin palkallako :D? No just joo..Tämmöistä sitten tällä kertaa reissussa Venäjän poliisin kanssa :D!

Eli aika vähällä pääsin ja jopa voisi sanoa todella hyvällä tsägällä kuin koira veräjästä :)!

Tämän jälkeen alkoi bileet hotellilla ja siellä sitten psitettiin haisee :D!

Myöhemmin kaveri tuli hakee meidät ja heitti kaikki globaliin,joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä kaupungista.

Täällä sitten odotti todella mieluisa yllätys ja onnenkantamoinen meigäpoikaa ja koko meidän konkkaronkkaa :))!

Tämmöistä ei ihan joka päivä tuu :D!

Silloin kun aiemmin juttelin järjestäjän kanssa sähköpostilla ja kerroin meidän olevan ryhmä,niin saammeko alennusta yms. Sain sovittua hieman alennusta.


Sovimme, että liput saamme paikan päällä jommastakummasta kassasta. Näin ei ollut :D! Tulin kassaan ja kysin lippujamme..he sanoivat että ei täällä ole vaan menkää ovelle jos on nimet olette sopineet netin kautta. Omituista..,mutta minne maksu kelattiin siinä?

Mentiin sinne porteille ja siellähän oli täysi sekasorto päällä! Ihmisiä joka suunnassa ja kaikki portit halkeilee jonoista!

Menimmme sitten jonoon ja sitten meiltä sanottiin,että menkäähän toiseen jonoon jossa lukee nimet listassa olevat. Ihmeteltiin vähän sitä ja sitten kun mentin siihen,siinäkin hirvee jono. Ajattelin,että nyt on jotain vikana ja taitaa olla niin,että ei meidän lippuja ole siellä ja se siellä mailin kautta yhteyshenkilö teki jotain väärin..no niihän se teki näköjään meidän onneksi ;) :D! Sitten kun meidän vuoro tuli,niin sanoin että nimelläni pitäisi olla ryhmä lippuja.

Mies listan kaa vilkaisi ja sanoi,että "Joo" tulkaa tänne ja ottakaahna vielä ranteeseenne vip-lippunne :)! Vip-liput?? Ei me oltu tilattu vip-lippuja kylläkään,mutta kelpasi mainioisti :)! Sitten kävelimme siitä kaikki ohi ja kukaan ei sanonut mitään maksusta yhtään mitään :DDD! ei siis yhtikäs mitään :))!!!

Hypimme siinä ilosta kun pääsimme kauemmaksi kassoista :D! Tämä oli uskomatonta tuuria ja möhlimistä niiden puolelta :D!

Tästä sitten alkoi kunnon bileet ja tamppaus <3!

Tämän kaiken voitte nähdä näistä tänne lisäämistäni videoista :)!

Tämän voin sanoa,että mitkään sensation white bileet ei vedä vertoja Global Gatheringeille ja näin uskomaton line uppia ei mistään saa kuin Globalista <3!

 

Minun mielestäni ehdottomasti paras oli Marckus Shulz ja sitten Sander van doorn,mutta yleisesti tosi moni oli huippuhyvä,koska oli niin paljon huippunimiä!!!

Aika tapahtumassa vierähti kuin 2 minuuttia ja ei kerennyt kissaa sanoa,kun olikin jo loppu tämä uskomaton tapahtuma..

Olimme jokainen meistä todella haltioissamme tapahtumasta tämä on todellakin toistettava ensi vuonna hinnalla millä hyvänsä :))!

Bileistä päästyämme pääsimme kuin ihmeen kaupalla bussin kyytiin,vaikka emme ennakkoon olleet mitään lippua siihen ostaneet :D! Taas ihme flaksi että löytyi tilaa,vaikka ihmisiä oli kymmeniä tuhansia :)!

Ainon hölmön asian teimme on se, että emme menneet ettimään jatkobileitä Pietarin keskustaan vaan menimme hotelliin jakoille :D!Kuulimme sitten jälkikäteen,että oli ollut todella monessa paikassa Globalin jatkobileet..nooh,kaikkeen ei  voi aina keretä.

Globalissa tutustuin myös tyttöön nimeltö Olja,joka näyttää aivan Lady gagalta pokerface videolta. Siis ihan ilmetty se ja ajattelinkin, että onko gaga tullut tamppaa jalkaa Pietariin ja kävin kyselemässä  ;)! Tyttö olikin vain paikallinen Gaga ja siinä sitten yhessä tamppasimme jalkaa :)!

Sitten sunnuntaina vielä koomailimme ittemme kaupungille hortoilemaan,mutta tosi väsyneinä ei sitten klubille enää pystytty menemään.. maanantaina olo oli sitten mitä pahin  koskaan ja oksentelinkin pitkin poikin..eli lähtöä lykättiin iltaan ja jäimme hortoilee kaupungille. Tämä oli oikea päätös,koska oli ihan pirun hyvä sää ja ihmisiä ihan sakelsiti liikkeellä :)! Kävelimme nevskyä edestakaisin ja välillä istuimme terdeillä.

Olin todela väsynyt kahen yön valmomisen jälkeen ja sitten viimeisen yön todella huonojen unien jälkeen. Piti ajaa Suomeen 400 km ja olin ihan paskana.

Rajalla odotti sitten yllätys kun etsin kaikkia autopapereita.. Ei löydy rekisteriotetta !!!

Mihin se on hävinnyt? Riitelimme kaikki sen takia ja etimme läpikotaisin,mutta ei..ei missään! Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi siis se,että se miliisi tai anteeksi poliisi,joka kiskoi multa rahaa silloin kun yritti ottaa korttia pois. Se ei näköjään sitten antanut rekisteriotetta ja nyt oltiin sitten että rajan yli pitäis mennä..huhhuh!

Siinä sitten oli vähän tilannetta meillä kaikilla päällä ja mulla tulikin muutama tyhmä raivari kun todella väsyneenä on!

Päätin otta riskin ja kokeilla mennä vaan niin kauan läpi,ennen kuin sitä rekisteriotetta kysytään..!

Aluksi oli Venäjän raja ja pääasia että ei rupee nussii aivoja että missäs se on! Eka luukku läpi,ei kysyttty :)! Toinen luukku,passintarkastus,jossa aina kysytään kuskilta sitä ja montako ihmistä on mukana. Siinä' olikin nuori nainen tarkistamassa ja kysyi minulta sitten sitä ja sanoin että hukkaisn kun katsoin kartttaa ja oeln todella pahoillani,sekä hymyilin kauniisti. Läpi meni ja hän vaan sanoi että aijajai,toi on paha kun joku voi sitä käyttää vääriin tarkoituksiin,mutta menköön nyt tän  kerran! Oujee,voitto tuli :)!

Sitten oli vuorossa Suomen tulli,jossa aina pitää näyttää otetta kun on kuski...käveliin vaan siihen ja en sanonut mitään. Kattoi vaan passia ja se oli siinä :D! Ei mittää :)! Olipa flaksi ja pääsin kuin koira veräjästä tästäkin :)))!

Eli siis tässä reissussa ei ole vauhtia ja tapahtumia puuttunut ;)! Oli silti tosi hauskaa ja hullua kaikki :)!

Haluan silti kiittää kaikkia mukana olleita tästä mahtavasta reissusta :)! Olit tosi nastaa :))!

Eli tämä nyt oli todella lyhyesti kerrottuna tästä reissusta ja tunnelmaa ei nyt kirjoittamalla voi kuvailla,jotnka jätän teitä nyt katsomaan näitä mahtavia videoita globalista :)!

Yritän palata muiden asioiden suhteen vielä tällä viikolla blogissani. Minulle nimittäin tämän uutisen myötä tullut niin paljon vastauksia sähköpostiin,että se on tukkeutunut ja en varmaan ikinä pysty laskemaan kuinka paljon vastasi,varsinkaan mikä se vastaus oli :D!

Äänestä BB-Antti pois maasta - teki itse gallupin! – Hymy

Mutta onhan se ihanaa että ihmiset haluaa vaikuttaa asiaan todella suuresri :)! Kiitos vaan teille ;) <3 Pus pus <3!

Mutta joo,palataan tämän ja monen muun asian suhteen seuraavassa blogissa ja pohditaan miten asia etenee..

Ja sitten tietysti on todella paljon nyt sitten vähän ajatuksia sekoittanut erään eräät asiat ja tunteenpurkaukset viesteissä. Nyt vaan on  niin myöhäistä tähän kaikkeen reagoida ja turhaan vaan pahoitamme toistemme mieliä muistelemalla liikaa:/! Tuleehan siitä tosiaan surullinen mieli kun kaikka ihanaa muistelee,mutta se on mennyttä ja historiaa,lopullisesti! Liian myöhäistä ja ei se tuolla tavalla edes enää auttaisi..

Ei se itku enää auta!

Kiitos kummiskin että näytit edes vähän inhimmillisyyden merkkejä kaiken tämän jälkeen :)..hyvä että ymmärrät miten asiat on ja mitä jäi taakse menneisyyteen...ei se pahuus mitä kuvittelit aluksi vaan päinvastoin kun oikealta kantilta katsoo..!

Nyt pois kaikki tommoiset ajatukset päästä,kun on muitakin niin vakavia asioita edessä..huhhuh!No mutta joo..Nyt jätän teitä nauttimaan näistä mahtavista Globalin videoista ja palaillaan taas lähipäivinä :)! Ja hei, valokuvia voi tsekata aina tuolta kuvat osiosta etusivulta,sillä on eri tapahtumista ja paikoista aina kuvia ;)!

Nyt heipparallaa miä lähen kaivon keskiviikkoon selvinpäin niin kuin olen aina luvannut ja te nauttikaa videoista <3!

P.s Kannattaa kokeilla tuota alla olevaa juttua jos oikeesti haluat laihtua!

Removyl on uuden sukupolven laihdutuskeino. Ainutlaatuinen yrttiyhdistelmä on todella tehokas. Romovyl sopii sinulle, joka haluat laihtua 5-30 kg.


 

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, global gathering, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, menneisyys, trance, house, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, kaivohuone, naiset, petroskoi, russia, global gathering 2011, painu vittuun antti,

Liika on liikaa,huhhuh..!Mutta hitto soikoon menköön nyt tän kesän :)!

Perjantai 15.7.2011 klo 0:20 - Antti"The Tsaari Kesämies"Kurhinen

Moikkala mieheen ja naiseen!

Olen taas bäck to blogi :)!

Ihmiset ovat kyselleet, että miksi minä en ole enää niin aktiivinen bloggaaja ja en tee mitään hölmöä vaihteeksi.. :D!

Tähän minulla on yksinkertainen vastaus! Yksinkertaisesti olen jotenkin alkanut olemaan niin kypsä kaikkea tätä paskaa,ettei mitään rajaa..tähän kaikkeen on tietenkin vaikuttanut tämä hullu kesä, jonka piti alkaa ihan eri tavalla mitä sen nyt on mennyt tämän puolentoista kuukauden ajan..

Suunnitelmat olivat aivan toiset sen pari kuukautta sitten ja tulevaisuus näytti aivan erilaiselta mitä se nyt on..suunnitelmat ja elämä kummiskin tykkää heittää aina yllätyksiä ilmoille..näin se teki myös kesäkuun alussa ja lopullinen niitti arkkuun pamahti tiettyen asioiden suhteen! Valitettavasti kaikista yrityksistäni ja keinoista huolimatta kaikki kariutui ja olikin laitettava taas kaikki tulevaisuuden suunnitelmat aivan uusiksi..

Nyt sitten ollaankin oikein urakalla pistetty ranttaliksi ja koluttu kaikki maailman bileet ja pippalot mitä on ja näköjään kolutaan lisää..vaikka stoppi ja ähky tästä kaikesta on jo tullut jollain tavalla :/!

Bileet,bileet ja vielä kerran bileet..!huoh..ei perkule..tää tuntuu jo duunilta melkein ja suurin hohto hävinnyt hommalta :/!

Pitäisi rauhottua ja pysähtyä miettimään asioita,mutta olen vaan painellut menemään..on tietysti ollut tosi hauskaa ja olen saanut jopa satoja uusia tuttavuuksia, sekä käynyt lukuisilla tapaamisilla naisten sekä miesten kanssa. Miesten kanssa ihan kaveruuspohjalla,jotenka älkää luuko yhtään ;) :D!

Luulisi että kymmenistä naistapaamisista joku olisi hyvä ja miettisi ehkä vakavempaakin, mutta ei, kaikki tuntuvat jotenkin epäsopivilta,ainakin minulle..mikä ihme siinä oikein on...?

Ehkä kiinnitän liikaa huomiota tiettyihin asioihin ja se haittaa etenemistä..ja tietysti menneisyys painaa välillä muistoihin silti,vaikka kuinka sen yrittänyt unohtaa..

Ja muutenkin ei ole ollut mitään suurta intoa edes hakea vakavempaa,kun on epämääräinen tilanne tulevan suhteen..Tällä tarkoitan sitä, että olen tosissani miettinyt kokonaan vaihtavani elämääni,ihan kokonaan,kaiken suhteen!! Tämä on todella vaikeaa ja kynnys suurille ja aivan uusille muutoksille karmii selkäpiitäni.

Vaikeeta,stoi vaikeeta kaikki..liikaa on paineita nyt tällä hetkellä ja ratkaisun on todella vaikea tehdä..:/!

Olen miettinyt, että perkule,jos kerran olen niin paska ja kaikki vihaa mua,niin pitäiskö mun häipyä oikeesto koko Suomesta..? Samalla sitten miettii, että mitä se auttaisi vai pahentaisko vaan asiaa?

Tämän takia olenkin vähän ollut halukas tietää ihmisten mielipiteitä minusta ja haluavatko muka niin paljon minusta eroon?

Tein sen vuoksi mielipidetutkimuksen tänne kotisivuilleni, johon ihmiset voivat rohkeasti vastata siitä mitä mieltä minusta ovat. Laitan teillekkin vielä linkin, jotta pääsette vaikuttamaan!

http://www.anttikurhinen.net/lomake.html?id=4

 

Nyt kun kysely on ollut pari päivää, niin vastauksia on tullut jo lähemmäs 150 ja palaute on ollut aika yllättävää sinänsä, koska luulin että ihmiset vihaavat mua enemmän..mutta ei! Melkeinpä enemmän on reilusti ollut vastauksia, että "rakastamme sinua Antti"!

Todella yllättävää ja on ihana tietää että kuitenkin ihmiset sittenkin rakastavat minua ja eivät halua minun painuvan vittuun Suomesta :)!

Katsotaan kummiskin miten kyselyyn oikein vastaillaan vielä,koska lupasin olevan sen voimassa parisen viikkoa ja sen jälkeen äänet lasketaan. Tämän jälkeen mietimme mitä teemme ja jos suurin osa haluaa minut pois Suomesta,niin katsomme kuinka paljon olette valmiita satsaamaan sitten jotta pääsette musta eroon lopullisesti ;)!

Helppoa se ei tule olemaan ;)!

Jäämme siis innolla odottamaan tulevaa ja tuloksia ;)!

Nyt sitten on vielä sitten haluan mainita sen, että yksi niistä ehdoista jotta pääsette minusta eroon, on minun auton osto,joka on muutenkin aivan uskomattoman halpa ja olen tiputtanut nyt hintaa viikon aikana yli tonnilla! hinta on aivan liiankin uskomtaon noin hienolle ja uudelle autolle!

Heti on tullut muutama vaihtotarjous taas hinnan alentamisen jälkeen, mutta vaihtoja en tarvitse vaan ehtoota rahhoota,jos mielitte minusta eoron päästä!

Laitan teille linkin autooni ja voitte laittaa tarjoiksia tulemaan,mutta jättäkää pelleilyt pois,kiitos! Vain tosiostajat huomioidaan ja kaikkein innoikkaimmille voin kertoa sen, että siivotessa löysin meidän eli Suomen kuuluisimmat häpykarvat hyllystä :)! Tai siis se,mitä niistä on jäljellä..Aikoinaan myyntitahti oli kovaa ja lusikallinen kerrallaan lähti häppärituuheutta uuden omistajan kotiin postitse  :D!

Eli nyt on panokset kovat ja hinta erittäin halpa suhteessa mitä kaiken tämän arvo yhteensä on!!

Eli nyt ei kannata jäädä maleksimaan ja miettimään, vaan pistä tarjousta tulemaan niin voit olla se uusi auton sekä Suomen kuuluisimpien karvojen onnellinen omistaja ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

 

Nyt ymmärrätte siis miten isosta asiasta on kyse ;)!

Joopa joo..mutta sitten  vielä tietenkin pakko hehkuttaa tätä maailman suurinta ope air tapahtumaa,mikä on launtaina Pietarissa <3! Sinne siis olemme menossa kaveriporukan kanssa :)! Viime vuosi oli tosi mahtava ja odotan innolla mitä tänä vuonna siellä on keksitty :))! Viime vudoen supershowt ja ilotulitukset pistivät kyllä aivan täysin hurmoksiin koko pään ja kropan!!!

Tästä vielä hieman edellisessä blogissa ja laitankin linkin teille jos haluatte lukea lisää tästä uskomattomasta tapahtumasta ja katsoa videoita viime vuodelta <3!

http://www.anttikurhinen.net/blogi/2011/07/02/190

Mitäpä vielä ihmeellistä teille kertoisin?

No sen,että viime viikonloppu oli kyl aika hubaa ja paineltiin menee kuin viimeistä päivää :D!

 

Viime pe. kävin pyörähtämässä Save the sea tapahtumassa Hernesaaressa,mikä oli sitten aivan loistavassa paikassa ja muutenkin olisi ollut loistava,jos sitä olisi mainostettu vähän enemmän ja muuallakin kuin facebookissa parii päivää ennen tapahtumaa..Tämän takia porukka sai tietää tosi myöhään ei tiennyt paikasta mitään..moni saapuikin ihan selvinpäin ja myöhään,sekä valitteli että jos olisi aiemmin tiennyt että tää on näin siistissä paikassa niin olisi tullut ailaa jo alkuillasta..

Eli siis järjestäjille sekä risuja ja ruusuja tämän tapahtuman johdosta, mutta ainakin ehdoton juttu on se,että aivan varmasti halutaan lisää samanlaisia stadiin :)!

 

Open air tapahtumat täällä on muutenkin aika kartalla konemusiikin suhteen, niin olisi todella suotavaa,että samantapaisia tulisi reilusti lisää,kiitos :)!

Tänään käväsin sitten taas super-Sigen luona parturoitavana Salon uniquessa :) Laitan kuvan tänne taas :)! käy tekemässä itelles myös samanlainen jos haluut!img_0617.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eilen sitten oltiin taas kaivohuoneella ja porukkaa oli kuin torakoita taas :D! Yli 3500 ihmistä illan aikana,huuhuh! On se hullua kyl, miten voi joku paikka olla noin suosittu..tämä on tietysti tosi hyvä asia,koska naisia on enemmän kuin roskaa :D,anteeks nyt vaan ;)! Miehiäkin tietysti riittää,mutta niihin en pahemmin kiinnitä niin paljoa huomiota,ihme ja kumma se saattaa olla että olen umpihetero ;) :D!

 

Kaivohuone on antanut minulle tosi monia ihania tuttavuuksia ja olenkin todella innolla aina menossa sinne joka keskiviikko ja aivan selvinpäin :)! Ihan tosissani olen! Joka keskiviikko aivan selvinpäin! Ei haittaa vaikka ryysis ja kaikki tönii,örveltää kännissä..Naiskauneus kompensoi tämän kaiken muun ;)! On se kyllä ihme, että kun yleensä Suomessa on aika kartalla todella kauniit naiseet, niin kaivohuoneella niitä on yllin kyllin :)!

Suosittelen siis todella paljon kaikille ketkä tykkää naiskauneudesta ja tietysti mieskomeudesta tätä paikkaa ;)! Eli kaikki keskiviikkoisin Kaivohuoneelle,mutta yrittäkää tekin ottaa musta mallia ja olla selvinpäin, niin kaikilla olisi siinä ryysiksessä paljon mukavempaa :)! Ei lentäisi juomat toisten päälle,puhe pysyisi suhteellisen järkevänä ja muutenkin kaikilla olisi paljon mukavempi olla ;)!Kokeilkaa joskus ihmiset ;)!

Mut joo,ei siinä mitään..asiasta kukkaruukkuun taas :D!

Nyt sitten kyllä menen nyt pakkailee viimeisiä ja valmistautumaan huomista Pietarin reissua varten :)!

Eiköhän tästä taas tuu aikaimoinen reissu joo :D,koska yksi kavereista on kuuluisa "nännärimies",joska Sensation white bileissä sisäänpääsyn yhteydessä teki poliisille nännärit ja joutui putkaan :XD muahaha! Siitä olen jo aiemmin kirjoittanut, jotenka voitte katella sitten sitä menoa sensation white blogissa ;)!

Nyt ei  muuta kuin hastalavista beibet ja kollit ;)! See ya next week,if everything okey ;)!

Mahtavia videoita luvassa Global Gatheringista,jotenka muistakaa olla valppaina ja katsoa mun ensi viikon blogia ;)!

Rakkaudella <3!

Antti"The Biletsaari"Kurhinen


     

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, tulevaisuus, menneisyys, trance, house, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, kaivohuone, naiset, petroskoi, russia, global gathering 2011, painu vittuun antti,

Aika kreisiä..no,tää on vaan kesää <3!

Perjantai 8.7.2011 klo 1:41 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipsuliveistuli rakkat!

Nyt sitten päätin taas kirjoittaa hieman kuulumisia teille,kun en ole yhtään aktiivinen ollut blogini suhteen..olen siitä pahoillani,koska aina on vaan ollut tosi laiska aen suhteen ja tää kesämeininki on vienyut kokonaan ajan tietokoneen edessä istumiselta.

Nämä viikot on ollut yhtä hullunmyllyä ja hauskanpitoa,että itseäkin jo oikein pelottaa :D!

En ehkä ihan tällästä olisi toivonut,mutta jotenkin tämä kesä ja sinkkuna oleminen otti minusta vallan ja annoin palaa olan takaa..nyt alkaa jo vähän kypsyttää tää bilettäminen,mutta kun kesä ja aurinko porottaa, niin eipä tässä ole kuin pelkkiä bileitä ja hauskanpitoa päivästä päivään :D!

Pakko mun on kohta skarpata enemmän muuhun elämään liittyen,vaikka olenkin velvollisuuteni hoitanut suhteellisen hyvin.

Joo,eli on kyllä joka päivä ollut aika chilliä meininkiä ja olenkin nauttinut täysillä auringosta,käynyt eri baareissa tosi paljon,tutustunut uusiiin ihmisiin. On ollut tämä kuukausi kyllä niin täyteläisen erilainen pitkästä aikaa moneen vuoteen. Olen ollut ihan täysin vapaa ja ilman estoja täysin ensimmäistä kertaa 2 vuoteen.

Olenkin tänä aikana tutustunut todella mielenkiintoisiin naisiin,tosi kauniisiin naisiin.Erilaisiin semmosiin. On ollut fiksuja,tyhmiä,itsestään liikaa luulevia,ja sitten loppujen lopuksi ehkä niihin täydellisiin,mutta mutta..jotenkin olen pistänyt stopin päälle heti alkuvaiheessa. Ärsyttää tämä ja tiedänkin että minun on päästettävä ihminen lähemmäksi jos meinaan joskus normaalin parisuhteen taas saada itselleni. No,en tiiä..tai tiedän,mutta en vaan välilllä voi itselleni mitään,vaikka kuinka olenkin itseni tsempannut vain tulevaisuuteen katsomiseen,eikä yhtään taaksepäin..minäkin olen vaan ihminen ja en minä todellakaan ole täydellinen,enkä tunteeton robotti..päinvastoin..olen huomannut että olen paljon ympärilläni olevista miestutuista tunteellisempi..en edes haluaisi että näin olisi,mutta jumala on luonut minut miten on ja en sille voi mitään vaikka kuinka haluaisi..ja elen se tajunnut,että se on rikkaus :),vaikka semmoinen ihminen käriii paljon enemmän,mutta myös tuntee paljon enemmän ja näkee maailman ihan eri silmin. Tämä on vaan niin ihmeellistä tosiaan..mutta joo,en halua taas mennä liian syvällisiin ja näitä asioita pohdin itsekseni miellummin,maatessa auringonlaskussa,haaveillessa kun olen ottamassa kuun taivaalta ja kävelemässä veden päällä..jätän tämän omaan pikku maailmaani ;) <3!

Nyt siis vähän klubeista vielä ;)!

Kaivohuoneesta olen tykännyt erittäin paljon käydä keskiviikoisin,ja aivan täysin selvinpäin ;) :D!Joo,uskokaa tai älkää,mutta näin on ;)! Mikä saa sittenminut raahaamaan persukseni siihen paikkaan missä oli parhaimmillaan illan aikana portsareiden mukaan 3500 kävijää!Huhhuh! Vihaan ryysistä selvinpäin ja känniörvellystä,mutta tässä paikassa onkin se yksi juttu..no se on tietysti se yksinkertaisin ;)! No todella kauniit naiset <3! Missään muualla en ole nähnyt näin paljon kauniita naisia ja yhdessä paikassa :)!

Siis uskomaton kattaus Suomen maan naiskauneutta aina paikalla :)!samalla siellä näkee todella vanhoja tuttuja,joita ei näe muuten tavallisissa Tigerin tai muun klubin bileissä.

Olenkin ihan täysin rinnoin nauttinut tunnelmasta siellä,jopa siitä hirveestä ryysiksestä huolimatta juuri tuon takia :D;)!

Sitten onkin nämä muut isommat bileet ollut,sensation white..oli uskomaton kokemus taas ja selvinpäin :D! Siitä onkin mulla edellisisiää blogeissa tarpeeks kerrottu ja youtube videoita ladattu.

Edellisen blogin sitten muistatattekin ja se kertoo maailman suurimmasta open air tapahtumasta Global gatheringistä :))! Siihen liittyen olen edellisessä blogissa kertonut enemmänkin ja tarjoan jopa mahdollisuutta päästä mukaan tähän uskomattomaan tapahtumaan! Käy ehdottomasti lukemassa edellistä blogiani!!!

Mitäpä minä kertoisin teille vielä..en jotenkin enää halua koko elämääni kertoa niinn kuin ennen ja olen jo kyllästynyt tähän paskaan..En jaksa enää raportoida kaikkea niin kuin ennen teille tai lehdille,ja muutenkin on aika pikkuhiljaa tehdä vähän muutoksia,eikä ihan pieniä..mut joo,en tiedä oikein itsekkään takkaan ja en tiedä haluanki edes kertoa,jotenka olen ihan hiljaa mieluummin..

Sen voin kertoa,että minulla kävit todella omistuisia yöllisiä vieraita tossa ihan prai yötä sitten..

Olin ollut iltalenkillä ja utlin noin 23 himaan..olin juuri  kerennyt mennä suihkuun kun puhelinovikello soi..eikä vaan soinut vaan rinkutettiin muutaman kertaan..en viittinyt sit avata,kun on niitä häiriköitä ennenkin ollut. Menin parvekkeelle käymään katsomaan mitä tapahtuu. Siell sitten näin pari tyttöä,jotka minut sitten huomasivat ja sitten huusivat kovaan että me tullaan nyt teille dokaa :D! Nämä tytöt siis ovat ketä olen nähnyt yhden kerran elämässäni vaan:D! Siinä he toljottivat ja sanoin että päästän ihan vähäksi aikaa käymään..

He olivatkin jo aika huppelissa ja rupesivat siemailee lsiää ilojuomaa meillä..ääni yltyi ja tytöt humaltuivat..minä hermoilin ja sanoin että pitää poistua pikkuhiljaa..tähän sain vastauskia että ei vielä ja toinen halus jo jäädä nukkuu meille :D! Siihen en suostunut ja päätin sitten kun muu ei tehonnut,niin tarjota kyydin malmille kun niiden bussikin oli jo mennyt..

Sinne heitettyäni,olin iloinen kuin mikäkin ja ajattelin että nyt sitten pääsen vihodin nukkuu ku kello on jo puol 2 aikaan..no,sitten tapahtui näin..

Olen juuri menossa nukkuu,mutta sitten kuuluu hirvee ovenrimputus taas puhelinovikelloon.

Ja nyt se kuuluu kahta kauheempana :D! Sitä rinkutetaan oikein urakalla ja sitten kun tajuan että parvekkeeni alla ulvoo tyttö mun nimeä joka oli aikaisemmin ollut kyläilemässä ja halusi jäädä nukkuu :D!

Minä en sitten jaksanut mitään ja olin hissukseni ja laitoin valoja pois..no,joku fiksu naapuri oli sit päästänyt sen sisään rappukäytävään ja maukunta jaktui mun oven takana :D! Ei perkule,mä aattelin jos ei naaprit soita poliisia niin minä kohta :XD!

No onneksi tämä tytteli sitten vihdoin tajusi lähteä ja pyyhin otsalta hikeni ja ajaettelin,että onko tälläinen mahdollista  :DDD? No on näköjään joo :XD! Mitä jos olisin avannut..?Olisiko mut raiskattu sitten :D? ei perkule tätä maailmaa nykyään ;XD huhhuh!

Mutta joo,täämöinen tapaus siis ja nyt aina pinelellä pellolla odotan milloinka mun ovipuhelin rupee pärisee :D!

Mutta joo,on tässä paljonkin erilaista mutakin tapahtunut,mut en nyt jaksa enää kirjoittaa ja olen parin pinkin ginin jälkeen nukahtaa vaikka tähän koneen päälle :D!

Toivotan teille siis kaikille oikein hyvää yötä ja palaillaan taas kun viikonloppu ohi ja liuta bileitä takana ;)!

Muuten,mulle on sattunut semmoinen juttu että lokki on paksonut mulle viikon aikana aika monta kertaa pyyhekeelle ja sitten nyt sitten oikein kädelle ja tunnin päästä repulle :D! Tämä taas kertoo sen vanhan ennustuksen että jos lintu paskoo päälle,niin se tietää rahantuloa :) :D! No sitä nyt odotellessa ja jos ei nyt napsahda sitä lottovoittoa tai kasaa rahaa,niin sit kyl ammun kaikki noi paskalokit perkule :D..!


P.s ai niin,unohin sanoa että aina voi käydä kattoa jotain kuviani kesästä kuvat osiosta ja tuota Vitalslim laihduttajaa kannatta kokeilla,koska se on auttanut muakin hyvään kuntoon :)! Löydät sen täältä!

Palataan rakkaat taas <3!

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, hyvää juhannusta, petroskoi, russia, global gathering 2011, blogi vaan, liikaa bilety

Haluatko mukaan maailman suurimpaan open air tapahtumaan?No haluat varmasti!Lue tarkkaan!

Lauantai 2.7.2011 klo 1:54 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Huomio rakkaat toverit!

Nyt liikun todella mahtavan tarjouksen kanssa ja lukekaa tarkkaan ja toimikaa äkkiä, koska on viikko aikaa tehdä päätös!

Olen pahoillani että tämä tuli näin äkkiä,mutta halusin kummiskin yrittää ja saada teidätkin nauttimaan tästä mielettömästä ulkoilmatapahtumasta jota muistatte loppuelämän ja ette kadu koskaan!!!

Tämä sama alla oleva teksti löytyy myös facebookista minun "tapahtumistani". Laitan linkin vielä varmuudeksi siihen jos olette facebookissa niin voitte liittyä myös sieltä, mutta pyydän suuresta kaikkia teitä,ettette laita "kyllä tulen",jos ette ole oikeesti varmoja asiasta. Tämä on erittäin tärkeää lippujen kannalta. Kiitos paljon etukäteen ja tosiaankin lukekaa nyt tuo kaikki alla oleva,niin tajuutte miten mahtavista bileistä onkaan kyse ;)!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=5617318262&set=a.439106893262.227924.751248262&type=1&theater#!/event.php?eid=246311948719459

No niin ihmiset! Nyt on tämän kesän super-sensaatio aivan ovella koputtamassa ;)!

Lukekaahan tosi tarkkaan kaikki mitä alla kirjoitan,koska tämän bilematkan toteutuminen riippuu vain teistä! Minä itse kavereidn kanssa menossa joka tapauksessa onnistui tämä tai ei,mutta olisi kiva että te kaikki rakkaat pääsisitte nauttimaan tästä aivan uskomatommasta ulkoilmatapahtumasta ♥!!!

Nyt olisi siis maailman suurin konemusiikin open air ta...
pahtuma ihan tossa naapurissa,eli kauniissa ja romanttisessa Pietarissa. Katsokaa kyseisen linkin alta tarkemmin.

http://www.globalgathering.com/ru

Katsokaa pelkästään jo tuota line-uppia siellä ja hämmästykää,että miten noin paljon huippu tiskijukkia on yhdessä tapahtumassa??! No koska kyseessä on maailman suurin open air tapahtuma!!!

Asiahan on niin, että Venäjälle muuten tarvitsee viisumin,mutta tällä kyseisellä laivayhtiöllä mentäessä Pietariin, viisumia ei tarvitse :).Milllään muulla tavalla et pääse Venäjälle ilman viisumia.

http://stpeterline.com/fi/Home.aspx

Eli tuolla laivalla siis menisimme Pietariin,sieltä meidät kuljetetaan bussilla tasokkaaseen Sokos hotelli Olympic Gardeniin,jossa yövymme 2
yötä.

Tässä tarkemmin.

Eli minä tarjoan teille mahdollisuutta lähteä kanssamme juhlimaan maailman suurimpaan open air tapahtumaan,jossa toimisin niin sanotusti matkaoppaana ja tulkkina, kun tunnen kielen,kaupungin ja tapahtuman jo ennalta.

Hinta 499 euroa/henkilö sisältää menopaluun laivalla B2 hytissä sekä
2 yön majoituksen Sokos hotel Olympia Gardenissa sekä kuljetuksen
hotelliin ja takaisin laivalle.
Hintaan lisätään ns. shuttle-bussilippu 20e/hlö, joka on välttämätön
matkustettaessa ilman viisumia. Paikkatilanne sitoumuksetta.14.7. Helsinki-Pietari 19:00-09:30 + 1:00 17.7. Pietari-Helsinki
20:00-08:30 + 1:00
Mikäli tilaisuus jatkuu läpi yön niin huoneet odottavat aamulla.

Hintaan sisältyy Global gathering vip-lippu,johon kuuluu eri sisäänpääsy ohi jonon,alue jossa voi istua sohvilla,ja parempi tarjoilu. Lisätietoja vip-lippujen eduista löytyy globalin gathering kotisivuilta,jonka linkin jo aiemmin laitoinkin.

Hotellilta kuljetus global tapahtumaan ja takaisin.

Jos saan huomauttaa, niin jos katsotte jo pelkästään halvinta risteilyä noilla päivämäärillä Pietariin kyseisellä laivayhtiöllä, niin huomaatte että minun kokonaispaketti minulla on suhteutettuna paljon edullisempi ja tämä on omien suhteiden takia. Eli jos itse rupeatte kokeilemaan samaa pakettia niin tulee kalliimmaksi,sekä kaikkein tärkeintä tässä on se, että saamme mahtavan bileporukan kasaan edustamaan Suomesta :)! Pieni lisä on vain siitä,että joudun itse järjestämään kaiken,enkä halua kuin suunilleen +/- nolla kulut. Pääasia että meillä on superhauskaa :)!

Paikalla on varmaankin reilusti yli 50000 ihmistä todistamassa tätä aivan uskomattoman upeata showta kaikkineen ilotulituksineen ja uskomattoman hienon artistikaartin johdolla :)!

Sinäkin haluat olla varmasti osa tätä tapahtumaa ja samalla nähdä kuvankaunis kesäinen Pietari,jota sanotaan Venäjän bilepääkaupungiksi!!

Eli ennen bileitä meillä päivä aikaa tutustua Pietariin ja nähtävyyksiin :),tai kuka nyt mitäkin haluaa tehdä.

Laitan vielä linkin viime vuoden muutamiin videoihin Global Gatheringista Pietarista. Laatu on huonoa videolla,mutta meno ja mahatva bileilmapiiri kyllä näkyy hyvin silti :)! Eli tsekatkaas tämä ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=c2-iRnSMmVw&feature=related

sander van Doorn,Marcus Shulz,Atb,Above&Beyond yms yms. maailman huippunimet siis tulee esiintymään tänä vuonna!

Alueella oli viime vuonna 3 isoo eri lavaa,missä esiintyi jokaisella eri huippu dj:tä ja oli jopa vaikeeta päättää ketä kuuntelee kunn kaikki oli hyviä :)! sama tulee olemaan tänäkin vuonna ja voin luvata että olette aivan haltioissanne tämän jälkeen :)!

Edes mikään sensation white vedä tälle vertoja,vaikka olen käynyt jopa amsterdamissa katsomassa sensation whiten 10 vuotissyntymäpäiviä vuonna 2009.

Tämä kertoo jo paljon varmaan tapahtumasta ja nyt siis haluan teille sanoa sen,että tämä tulee monelle aika äkkiä ja jopa itsellenkin, siis tämmöisen matkatapahtuman järjestäminen Suomesta Pietariin ja se riippuu ainostaan teistä totetuuko se vai ei!

Tarvitsen siis nyt äkkiä kaikkien halukkaiden laittavan minulle inboxiin viestiä, koska laivalla ei ole niin paljon paikkoja jäljellä!

Vastaukset viimeistään siis haluan ensi viikon perjantaihin 08.07.2011 mennessä ja maksun myös,koska silloin viiemsitään pitää maksaa koko helahoito laivayhtiölle ja lähteä hakemaan lippuja Global tapahtumaan Pietarista!

Eli nyt kaikki vipinää kinttuihin ja rahoja kasaan, jotta pääsette mukaan bilettämään maailman isompiin konemusa open air tapahtumaan ;)!!

Tässä nyt oli lyhyesti ja yksinkertaisesti kerrottuna ja lisää infoa saa kun kysyy suoraan minulta.

Lisäkysymyksiä voi minulle laittaa suoraan sähköpostiini antti@anttikurhinen.fi ja vastaan niin pian kuin pystyn.

Toivottavasti pääsette kaikki halukkaat mukaan ja järjestettyä rahaa matkaa varten ja jos ette, niin lupaan kyllä pistää ranttaliksi teidänkin puolesta sitten ;)!

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, hyvää juhannusta, petroskoi, russia, global gathering 2011,

Olen Puoli-Eno tai Eno-puoli ekaa kertaa elämässäni <3!

Keskiviikko 29.6.2011 klo 2:01 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

HEIPSISTA!

Juhannus meni että humahti,mutta yksi asia on heti alkuun pakko hehkuttaa :))!

Tänään minusta tuli eno ensimmäistä kertaa elämässäni :))!

Eli minun siskopuoleni synnytti Petroskoissa tänään noin klo 15 päivällä terveen pojan,jonka nimeksi tuli Maxim :))!

Toosi Paaljon Onnea teille rakkaat Anna Shestakova ja Владимир Мелешин♥!

Tämä on niin mahtavaa ettei mitään rajaa :))!

Harmittaa ainoastaan se,että emme ehtineet nähdä pienokaista, vaan piti lähteä eilen illalla Suomeen päin ajaa, kun kaverilla oli tänään jo duunia ja oli pakko päästä kun kirjallinen varoitus alla duunissa ja ei oo yhtään varaa pelleilyyn..muuten olisin nähnyt tämän pienen söpöläisen ihan iha eläväänä ja päässyt vähän tutimaan <3!

On tässä pakko sanoa, että pikkuruiset vauvelit on jo jonkun aikaa kiinnostaneet ja se tunne sen kun vahvistuu..eli eli mitä se meinaa ;)?

Joo,se meinaa sitä että miun pitäisi ruveta niitä tekemään..,mutta ei eihan vielä,ihan kohta kun rinsessa astuu eteeni ja sanoo miulle että"miä haluun synnyttää siulle pikkuisen <3" ja sitten se on siinä,eiku menoks vaan ;)!

Njoo,jos ei nyt ihan kummiskaan ihan tolla tavalla ;) :D hahaha..mutta muuten siis ihan tosissani vauveleita haluais ja kaikki ajallaan,kaikki ajallaan ;)!

Jospa nyt rauhoittuisin ja lopettaisin turhan liiallisen ennenaikaisen hyssyttämisen tämän suhteen :D!Sorii ihmiset :)!


Kerronkin nopeasti vähän Juhannuksestani juuri tässä samaisessa rakkaassa myös minun synnyinkapungissa,Petroskoissa <3!

Lähdimme kaverini kanssa torsataina pakoon tätä perus-suomalaista Jussia karkuun Venäjälle ja tarkoitus oli juhlia kunnolla,mutta tämän todella traagisen Petroskoin lentokentän läheisyydessä tapahtuneen onnettomuuden takia kapungissa oli surupäivt launtaihin saakka ja senkin jälkeen ei pahemmin juhlittu..

Jopa suuresti juhlittu kaupungin syntymäpäiväjuhlat launataina peruttu kokonaan ja sen sijaan ihmiset osoittivat omatomisesti suuren surun ja sytyttivät tuhansia kynntilöitä klo 23.40 launtaina kaikkien menehtyneiden uhrien muistolle..näky oli koskettava..

Levätkää rauhassa te kaikki menehtyneet..

Lopussa laitan muutaman Youtubevideon tapahtumapaikalta missä kone putosi ja syttyi palamaan..todella järkyttävän näköistä jälkeä sai aikaan,huhhuh!

Asuintaloihin oli enää noin 50-100 metriä,jossa asui perheitä ja seuraukset olisi olleet vielä vakavemmat jos kone olisi edes hitusen mennyt eteenpäin,huhhuh..

Järkyttävää,todella järkyttävää tämä kaikki ja varsinkin kun lapsia on mukana :(..

Äitini kertoi että samaisesta paikasta vain noin kilometrin säteellä olin vuonna 1990 hinäkuun 8 murskaantunut bussin ja junan törmäyksessä yli puolet enemmän ihmisiä mitä tässä lento-onnettomuudessa ja suurin osa oli vielä nuoria silloin..herää siis kysymys,onko jotain yliluonnollista tässä paikassa ja varsinkin kun jos suomentaa sen kylän nimen niin se on suomeksi "Pirunkylä"...aika pelottavaa tämä kaikki ja sitä on pohtinut monet ennustajat ja noidat venäjällä..onko paikka kirottu ja pitäisikö lentokenttä sulkea kokonaan siellä..?

Onhan  nuo tommoiset  ajatukset aina karmaisevia ja miettiä että "mitä jos on niin"..huhhuh...

No joo,siirrytään vähän iloisempiin asioihin..

Muuten Jussit meni tosi hyvin ja ainakin söimme ittemme tosi kauniiksi minun äitini mitä parhaimmilla pöperöillä ja joimme sitten aika kauniiksi myös :D!

Minä sitten pitkästä aikaa vetäisin semmoiset sekoitukset viini,kalja,likööri,vodkat, että maalailin taideteoksia sängyn vieressä olevaan lattiaan kuin Picasso aikanaan vesiväreillä tauluun ;) :D!haha..hyi saakeli :XD! Olo oli niin järkyttävä ettei mitään rajaa ja seuravaana päivänä luulin että kuolen oloihini :XD..silloin viimeistään tajusin että olen jo vanha tommoiseen maratooneihin ja sekoituksiin :D! Siis aivan järkyttävä olo oli..tämän jälkeen lupsinkin että muut päivät juon vaan olutta ja maltillisesti :)!

Sen myös tein ja olikin ihana olla melkein selvinpäin :)! Kävimme uudessa Capital yökerhossa järven rannalla ja en ole kyllä näin kauniita olentoja ennen nähnykkään vähään aikaan..ihmettelimme vaan kaverin kanssa että mistä niitä tulee oikein ja näin paljon pienessä kaupungissa :D!?

No mutta joo,ei tuostakaan sen enempää..sanon vaan kaikille miehille,että Welcome to Petroskoi käymään jos kunnon naiskauneutta kaipaatte ;)!

Muutkin päivät meni sitten muutamien baarien ja kuppiloiden kiertämiseen..aika sitten loppui kesken,koska kaverini oli pakko tulla loman jälkeen duuniin tiistaina aamulla..muuten olisi maistunut kyllä selvästi pidempään olut ja muu siellä,sekä siskollani on Yliopistosta valmistujaiset torstaina ja he meinaa juhlia kunnolla :)! Onnea vielä kerran rakkaalle siskolleni <3! Hänestä tuli nyt Fiologi :)!

Eli yksi sisko synnytti,toinen valmistui yliopistosta :)! Ihanaa kun perheellä menee hyvin ja se antaa voimia itsellenikin :)!

Joo,en ole yliopistoja käynyt tai muuta,mutta tiedän että siellä jossain on minun paikani tähden alla ja sen löydän lähivuosina varmasti ;)!

Sitten vielä loppukevennys loppuun ;) :D!

Ajoimme sitten eilen Venäjällä vähän ylinopeutta ja pärähti siiten 300 ruplan sakot,minkä hoidimme kunnialla nykyään jo "poliisi"titteliä kantavan virkamiehen kanssa puhumalla miten suomessa tienataan massia ja heitin tapaenkille sille suoraan ne 300 ruplaa ja toivittelimme toisillemme hyvää illanjatkoa ;) :D!Eli hyvin toimii korruptio edelleen jopa uudistuneet miliisin tilalle tulleen "poliisin"keskuudessa :D haha..

Sitten olikin ihana värtsilän raja vastassa,jossa meitä jo menomatkalla Venäjän tulli nusautti aivot kaikilla maailman jutuilla ja pitämällä kaveria tunnin ja tarkistamalla passia,että onko väärennetty vai ei :D!

Nyt olikin kyseessä sitten Suomen tulli kun takaisinpäin tultiin..

Kello oli jo 12 yöllä ja ei ollut yhtääna autoa ennen meitä..sitten passintarkastusken jälkeen pamautti tullimiehet sieltä iloisina takahuoneesta ja kylmänviileästi käski boxiin,eli Auton täystarkastukseen..

Se ties sitä että puretiin kaikki melkein ja koputettiin joka paikka..meidät ohjattiin istumaan koppiin odottamaan..prosessi kesti kyl yli puol tuntii ja ajattelin jo että nyt kyllä miun auto on purettu viimeistä mutteria myöten :D!

Olin niin onnellinen että tällä kertaa en ottanut yhtään ylimääräistä röökiaskia piiloon,muuten olisi ollut kyllä piru irti  :D!

Loppujen lopuksi  hirveen niuhottamisen jälkeen jouduin maksaa 8 ylimääräisestä bensalitrasta 100% korotetun veron yms. joka kustansi mulle 10 euroa :D!

Olipa harvinaisen tarkkaa hommaa kyl pojilla :D!

Onneksi peräaukko säästyi tonkimiselta :Xd muahaha..vaikka kyl käväs mieles ku oli kyl sen verran tarkkaa..ois siinä kokemus ollut kerrakseen joo :XD haha!

Taidanpa tästä lähtien ihan suosiolla mennä ihan tuolta vaalimaan raja-aseman kautta,kun oikeesti tuolla värtsilän rajalla kummallakin,sekä venäjän että suomen puolella ihme pilkunnussijoita :D! Jollain tavalla hyvä juttu,mut jollain tavalla ei..

Joop..mutta muuten ihan kivasti loppumatka meni ja ihmettelin että jaksoin aika hyvin ajaa,vaikka ite jouduin ajaa koko ajan ku kaverilla ei ole korttia..

Jebulista..

 

Sitten vielä tämä sensaatiomainen tarjous on pakko kyllä kertoa teille vielä loppuun :)!

 

Nyt on Suomen huippupirssi myytävänä pilkkahintaan henkilökohtaisten syiden vuoksi!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229


Lukekaa tarkkaan ja sitten laittakaa tarjousta tulemaan yhteydenottolomakkeen kautta! Tosiaankin käteisostajalle luvassa alennusta,mutta turhanpäiväiset pelleilyviestit voisitte jättää pois, niihin en vastaa..kiitos!

Auto on huippuauto ja hybridi-ihme!

Nyt ei muuta kuin kuulemma helteitä luvassa,niin oikein kuumaa viikkoa teille kaikille ja muistakaa olla vähintäänkin yhtä kuumia ;)!

Palataan taas rakkaat <3!

Antti     

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, hyvää juhannusta, petroskoi, russia, global gathering 2011, lapsen syntymä, eno

Oikein mahtavan makoisaa Juhannusta kaikille <3!

Torstai 23.6.2011 klo 19:03 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Morjesta!

Halusin vaan toivotella kaikille teille oikein mahtavaa juhannusta :)!

Itse sitä lähden viettämään kotikaupunkini Petroskoihin <3!

Siellä odottaa mamma,sisko,mummot,vaarit ja muut sukulaiset <3!

Lähden kaverini kanssa ja hän onkin ensimmäistä kertaa menossa tähän ihanaan Karjalan tasavallan pääkaupunkiin:)!

Täällä sataa ja halusin vähän vaihtelua juhannukseen,sekä pois kuolleesta Helsingistä..

Tosiaankin launtaina piti olla Petrokoin juhlapäivä ja kaupungin syntymäpäivät,mutta niin kuiin olette kuuleet ja lukeneet jo uutisista että siellä on hirvittävä lento-onnettomuus tapahtunut,jossa kuoli 44 ihmistä :((!

Osanottoni kirjoitin jo viime blogissani ja lupasin mennä viemään kukkia katastrofipaikalle..sen myös teen!!!

Nyt turhia mukisematta ja shaissee örisemättä miä toivotan oikein koko sydämmestä kaikille todella hyvät Jussit ja painun nyt itse Äiti-Venäjän puolelle muutamaks päiväks :)!

Ja teidän kannattaa tässä jos tulee liian sateista ja tylsää,sekä on rahapulaa niin käykäähän ilmaiseksi pelaamassa 500 eukkoa ihka aitoota rahhoota täältä linkin alta!! Voitto melkein taattu ja elämä hymyilee sen jälkeen ;)!

Mulla tässä ajettavana melkein sen 1000 kilsaa yhteensä ja ehkä aamulla sitten ollaan perillä :)!

Ekaa kertaa meen Värtsilän rajan kautta Helsinki-Petroskoi väliä omalla autolla,jotenka on pientä kutinaa mahassa :D!

No joo,mitä mä ny lässytänm ku koko ajan pitää lopettaa ja sit jatkan ja jatkan lässyttämistä taas :D,sorii toverit :D haha..

Jos haluutte katsella jotain aivan mahtavaa menoa tylsän tullen, niin lukekaa minun edellistä blogia Sensation white bileistä Pietarista ja katselkaa uskomattomia videoita paikan päältä ;) <3!

Nyt kyllä sanon Dosvidanija teille viimein ja jätän hukkumaan Juhannukseen :D :)!

Rakkaudella toivottaen <3!

Antti-Anaalitoli Kyrbänen ;)


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, hyvää juhannusta, petroskoi, russia, global gathering 2011,

Pööh mööh ja hellät tunteet :D...

Maanantai 28.2.2011 klo 1:22 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heissulivei kaikille taas :)!

Heti alkuun pakko kertoa tästä suru ja samalla jollekkin hyvästä uutisesta!Eli.....

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Eli nyt vaan lyhyesti= Siinä on Suomen upein auto mikä on myytävänä!!!Huhhuh!!

Ja blogin kimppuun sitten..

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=3&y=2011

Tota ei kannata missata oikeesti ;)!

On taas kulunut viikko ja kaikkee sattuntu ja tapahtunut :)!

Harmittaa etten kaikesta voi kirjoittaa tänne,mutta sen saatte myöhemmin kyllä selville ;)!

Viikko on ollut tosiaankin aika rankka shaissen suhteen,taas kun olen saanut pitkin viikkoa kunnella ihmisten kommentteja ex-vaimoni tekemisistä... tähän vastasinkin jo edellisessä blogissani ja siitä hymy lehti poimikin tärkeimmät ja laitankin linkin uudelleen että kaikille tulee selväksi se asia!

BB-Antti räyhää taas blogissaan! – Hymy

I dont fucking care about what she do!!Understundo people??Hjuva jos meni perille ;)! Eli vielä kerran toistan tyhmille jankuttajille!! ÄLKÄÄ KYSYKÖ MINULTA MINUN EX-VAIMONI TEKEMISISTÄ JA TEMPAUKSISTA,KOSKA NE EI KUULU ENÄÄ MULLE JA PISTE!!!

KIITOS!

No niin..diipadaapaduu...

Viikko on tosiaankin ollut tosi erikoinen ja kaikkea tapahtunut...

Yksi isoista asioista on käyty loppuun,mutta odotellaan koetuloksia vielä...eli tänä viikonloppuna kävin loppuun kuntosaliohjaajan koulutuksen :)!

Perjantaina kun tulin nin en ollut yhtään valmitunut siihen että on ohjauksen näyttökoe :D!Mitenköhän ihmeessä unohdin sen :D? Voi apua!

Oli siinä kakat vähän housussa kun piti sitten loppupäivästä ohjata opettajan edessä ihimistä laitteessa ja opastaa tasan tarkkaan miten laite toimii ja mihin lihakseen mikäkin kiinnittyy yms..

Kaikki meni siinä hyvin,mutta sitten kun piti vielä lopuksi näyttää vetyksliike sille lihakselle mille sanoi niin olin kyl aika hukassa :D!se meni ihan plörinäksi :/! No mutta..aina voi uusia jos ei mennyt ihan nappiin..ainoo vaan että se maksaa ja mukavasti :/!

Ääh,ihan sama..on ollut tosiaankin tosi rankka viikko henkisesti kun joutunut punnitsemaan monia asioita ja miettimään mikä on tulevaisuus..tämän takia ei ehkä ihan toi koulutus mennyt ihan putkeen :/!

Se vihdoin selvisi kunnolla todella paskamaisella ja halpamaisella tavalla,mutta olen todella tyytyväinen että se paljastui vihdoin ja olen saanut taakan pois sydämmeltä ja harteiltani vihdoin :)!

Nyt ei muuta kuin yritetään täysillä eteenpäin ja enää en edes vilkaise taaksepäin,hyh pyh ei oo sen arvoista!!!!

Sitten onkin taas yhden pitkän prosessin aika tulla loppupisteeseen :)!

 Eli tällä viikolla käydään hieman läpi Helsingin käräjäoikeudessa epäoikeudenmukaisuutta minua kohtaan ja ex-vaimoani kohtaan!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1114038/bb-antti-kurhista-epaillaan-pahoinpitelysta-poliisi-vahvistaa-tapahtuneen

Tämä on niin tehty juttu meitä kohtaan ettei mitään rajaa! Ihmiset ovat jotkut vaan niin kieroja ja yrittävät rahastaa yrittämällä laittaa meidän pikkiin asioita,koska olemme julkisuuden henkilöitä ja meidän avulla voi rahatsaa oikeuden ja juorulehtien kautta?pyh pah ja saatte itse vielä maksaa valheistanne ja meidän mustamaalaamisesta! No mutta tämän todistamme oikeudessa että meitä yritetään hyväksikäyttää rahan ja julkisuuden toivossa!Säälittäviä ihmisiä tämmöiset :/!

Tästä ei sen enempää ennen oikeusistuntoa ja onneksi minulla on Suomen kokeneimpia asianajajia! Kiitos sinulle varatuomari Tommi Heinonen kaikesta avusta tähän saakka mitä olet avukseni tehnyt ja puolustat kunnialla :)!

Oikeudessa nähdään ;)!

BB-Antti ja Henna vihdoin oikeuteen: Nyt puolustautuu Antti! – Hymy 

 

Eli tulossa todella paljon mielenkiintoisia asioita!

Torstaina olisi Seitsemän päivää lehden 19-vuotissynttärit kaapelitehtaalla ja toivotan paljon onnea lehdelle ja koko sen toimitukselle :)!

Nyt en sen enempää jaksa kirjoitella ja lähden pehkuihin valmistautuu uuteen viikkoon,joka on kaikin puolin todella vaikea,erilainen, mutta samalla todella mielenkiintoinen!

Ei muuta kuin hyviä öitä ja palailaan taas lähipäivinä ;)!

Anttinne

P.s Alla on hauska video kun Tony Halme oli tv lupatarkastajana :)!

 

 

 

 

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, petri nygord, haista vittu, , playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, Antti aurinkoinen, kuntosaliohjaaja, käräjäoikeus, oikeus,

Voi voi voi...Eikö sitä opi koskaan :D?

Sunnuntai 20.2.2011 klo 16:32 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipparalla kaikille taas :)!

Nyt onkin taas blogin paikka ja kaikenlaista tässä onkin sattunut taas..

Aloitetaan nyt samantien sitten taas tästä meidän ihanasta Petri Nygardista..

Muisteletta varmaan aikoinaan hölönmölön siitä että hän teki Hennasta ja sitten myöhemmin myös minusta pilabiisn ja videon..ja me teimme vuorostaan rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta..

Hirveet mediasodat käytiin keskenämme ja loppujen lopuksi tämä nyygordin poikanen sai singlelleen ja sitä myötä uudelle albumilleen konnon mediahuomion meidän avulla.

Joo,ja ei tarvi sanoa että Petri oli julkkis jo vuosikymmen sitten ja blaa blaa,mutta silloin sillä hetkellä se ei ollut mikään...sammunut tähdenalku 2000 luvulta ja yritti comebäkiä..ja me annoimme hänelle sen huomion ja sitä kautta sälli porhals julkisuudessa!

No,luulis kaverille riittävän poliisijutut ja muu sekä julkisuuttakin on ihan tarpeeksi nyt(meidän avulla myöskin) ;),niin miksi pitää samaan soppaan taas sormensa pistää,tai anteeksi petrin kielellä"paskaan :D!

http://www.stara.fi/2011/02/18/petri-nygard-vetaa-loysat-pois-syokaa-mun-paaa-ja-laskekaa-kalorit/

Tämän luettuani kävin kuuntelemassa kyseisen kappaleen ja kappale muistutti vanhaa raptoria ja vanhaa kulunutta Petrin läppää,joka on jo mennyt ohi...voi voi voi,samaa shittiä taas..eikö mielikuvitusta riitä enää?

Oikeesti tässä yhetä aikana meinasin jo nostaa hattua äijälle ja varsinkin "Selvä päivä"biisistä,mutta nyt toi juttu vei taas pohjalukemiin arvostuksen :/!

Eikä tämä tarkoita että juoksen nyt poliisi-asemalle tekee rikosilmoitusta :D!Ei todellakaan,vaan se että tuo biisi todisti sen että olet katkera meille ja myönnyt siihen että periaatteessa me vedettin sua kybällä "kyykkyyn"...koska muuten sinun ei olisi tarvinnut tehdä noin katkeran kuullosta säkeistöä meistä ;)!

No mutta,ei muuta kuin tsemiä tulevaan :D ;)!

Enempää nyt en tuosta hekilötä jaksa puhua edes ja antaa enempää huomioo kun ei ole sen arvoista :D!

 

Palataankin tässä muuten menneeseen viikkoon ja muutenkin..

Tuossa viikonloppuna tuli Metro-live lehti,jossa sitten neljännellä sivulla luki aivan jotain muuta mitä tapahtui oikeesti...:D!

http://static.metrolive.fi/nakoislehdet/metro/MET20110218/

Osa oli totta kyllä,mutta että olisi ollut kolmiodraamaa ja että olisin viettänyt koko iltaa strippari Geroniman kanssa,on aivan humpuukkia :D!

En tiedä miksi kyseinen toimittaja joka jutun teki,niin valhetelee ja muuttelee juttua,sekä keksii omasta päästä lisukkeita :D! Tuo menee väätän uutisoinnin puolelle ja voisi vaikka haastaa oikeuteen,mutta en nyt sitä tee kun ei nyt niin isosta jutusta ole kyse!

Asia oli niin,että olin kutsareissa kampin memphisin 2 vuitissyndeillä ja siellä sitten törmäsin vanhaan tuttuun,eli Kirsikka Geronimaan ja siinä samassa tämä toimittaja kävelee ohi ja kysyy saanko ottaa teistä yhteiskuvan..vastaamme että kyllä..sitten pieni haastis ja se siitä..meidän juttelu kesti max sen 10 min.

Tämän jälkeen kun kutsuvierastilaisuus oli ohi niin menimme ihan pyörähtää Milliin yhden kaverini kanssa,johon tuli sama toimittaja myös kuka otti kuvan minusta ja Geronimasta. Paikalla oli sitten siellä minun ex-vaimo ja Johanna Tukiainen muutaman miehen kanssa...mitään sen kummempaa siellä ei tapahtunut,paitsi tosiaankin tämä pitää paikkaansa tämä Johanna neitonen tuli kyselee multa asioita ja sitten jostain sitten ei niin tykästyneenä tämä meidän koko valtakunnan"prinsessa" sitten yhtäkkiä meni omille kaljupäilleen jotain selittää ja sitten nämä tulivat jotain uhittelee siinä ja portsarit sitten rauhoittivat tilanteen. Ei muuta!

No mutta Johanna on Johanna ja on omaa laatuaan eikä tästä tarvitse edes sen enempää puhua kun tiedetään kenestä on kyse,niin kaikki on mahdollista ;) :D!

Jumala olkoon kanssasi ja onnea avioliiton onnelliseen satamaan ;) :D haha!

Strippari Geronimaa ei edes jatktoilla Millioneers-clubilla ollut ja häntä ei tähän tarvitse sotkea,koska ihan täysin syytön ihminen koko hommaan!

Puhuin Geroniman kanssa ja hän oli äimistynyt luettuaan metro-liven jutun!

Onko enää mitään moraalia miten juttuja tehdään ja miten vääristellään tapahtumia nykyään?? Nyt hei "jotkut"tietyt toimittajat jotain rotia tohon hommaan hei tai duunit voi loppua aika nopee kun sana leviää miten sitä juttuja väännetään!Ei kukaan lehti halua että niiden lukijoiden uskottavuus menee täysin lehden uutisiin!

Jeesh...jos on jotian epäselvää vielä niin voi ottaa yhteyttä ja kysyä tarkemmin tapahtumien kulusta..

Että silllei...!

Muuten yleisesti viikko on mennyt aika chillisti ja kaikkea on paljon mietitty..

Clinicin 3-vuotissynttärit tuli ja meni ja ihan hauskaa oli,vaikka täysin selvinpäin olinkin. Oli oikein mahtavaa katsoa muita kännikaloja ja skoilijoita sivusta selvinpäin :D! Itse on nyt freesinä ja pirteenä,kun toiset on taas nyt morkkiksissa makaamaassa krapuloissa himassa :D! haa haa haa teille ;)!

Tässä on muutama aika hauska juttu ehkä tulossa,mutta niistä en ennen aikoja viitsi ilmoittaa ennen aikoja ;)!

Sitten on tulossa ei niin hauskoja juttuja eli oikeudenkäyntejä..tai en tiedä..on ne sittenkin hauskoja jollain tavalla :D :)! Jotenkin jopa tykkään oikeussalista ja hyvällä jännityksellä odotan koitosta :D!haha! No ei,vitsi vitsi..onhan noi oikeusjutut aina vakavaia asioita oikeesti ja ainahan tuo hermoja raastavaa on,oli sitten jutussa kyse vastaajan tai asianomistajan roolista..

Yhdestä voin jo alustavasti kiittää lakimiehiäni,jotka ovat auttaneet ja neuvoneet minua kaikessa :)! Kiitos Tommi ja Ingrid :)!

Jeesh..

Ensi viikonloppuna minulla onkin taas kuntosaliohjaajan koulutusta ja sen jälkee lisenssikoe..

Toivotaan parasta,vaikka sillä temmolla mitä me käytiin noita lihasryhmiä ja muuta sen edellisen kolmen päivän aikana niin voi olla vaikee läpäistä..

Katsotaan,katsotaan...

Sitten pakko ottaa ihan pikkaisen kantaa taas Hymyn uutiseen mikä tuli eilen!

Avioeron toinen vaihe käynnistyi - näin yllättävästi reagoi BB-Antti! – Hymy

Minun mielestäni reagoin ihan normaalisti,niin kuin normaali rakastava ihminen tekisi tämän jälkeen...

BB-Henna ja BB-Antti: Sovinto - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Hei,mä en häpee että mulla on tunteita ja sen että myöskin opin näyttämään niitä,enkä pitämään sisäällä ja sitten katkeroitua,sekä patoutuneena sitten haukkua muita niin kuin monet semmoiste ihmiset tekee kun ei kehtaa itse tunteitaan näyttää ja myöntää sitä rehellisesti!

Ja piste!

 

Toinen asia mikä mua ärsyttää,on se että ihmiset tulee multa koko ajan kyselee miksi ex-vaimosi teki näin ja noin blaa,blaa,blaaa..Aargh!!!

Nyt haluan sanoa teille sen,että me olemme aikuisia ihmisiä ja emme ole enää pariskunta ja molemmat meistä saa tehdä MITÄ LYSTÄÄ!!!Emme enää vastaa toisetemme tekemisistä yhtään!!! Me voimme vaikka myydä persettä kauppatorilla ja se ei kuulu mitenkään toiselle!!Eli älkää tulko enää multa siis kyselee ja valittaa!Älkää sotkeko mua Hennan asioihin ja minua Hennan asioihin,paitsi jos ne koskee jotenkin meitä TOSIAANKIN yhteisesti !!!

Me molemmat olemme aikuisia ihmisiä ja päätämme itse omista tekemisistä ja piste!!!

Meitä on moneksi tässä maailmassa ja jokainen tekee mitä haluaa ja vastaa siitä itse!!!

BB-Antti räyhää taas blogissaan! – Hymy 

 

Olemme ystäviä ja olen iloinen Hennan puolesta ja pääasia on että hän on onnellinen mitä tekee elämässään,teki hän sitten ihan mitä vaan :)))!

Jeesh..eiköähän tämä ollut tässä tällä kertaa ;)!

Nyt siirryn edes vähän kirjojen ääreen lukemaan,mikäö tuottaa mulle suunnatonta tuskaa :D! Voi kun voisikin sormia napsauttamalla naps ja kaikki tiedot kirjasta siirtyy suuren voiman avulla suoraan aivoihin <3 :D! Harmi että se ei ole niin ja minä harmittelen tätä mun pienimuotoista ad/hd:tä joka pistää mut aina vähän pyörii kuin puolukka pimperossa ja haittaa keskittymistä lukemiseen :/!

Ei muuta kuin hastala vista ja hyvää viikonlopun loppua ja ensi viikonalun alkua kaikille ;) :D <3 !

Palataan aivan lähiaikoina mahtavien uutisten suhteen ;)!

Rakkaudella <3!

Anttinne ;)

 

 

 

 

14 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, petri nygord, haista vittu, , playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, eduskunta, kansanedustaja Antti,

Blogiako..?No ainakin sinnepäin jotain..

Keskiviikko 16.2.2011 klo 10:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0318.jpg

Heipsista pitkästä aikaa rakkaat..

Yli viikko taas kulunut siitä kun kerroin kuulumisiani täällä ja ihmiset monet ovat laittaneet minulle palautetta siitä etten kirjoita enää niin aktiivisesti blogiani..

Tämä johtuu vaan tästä todella monimutkaisesta elämäntilanteesta ja mielialan vaihteluista..

Ja muutenkin melkein koko viikko menikin rankasti alkomahoolin ja eri tapahtumien parissa.

Oli myös hauskaa ja oli myös todella surullista meininkiä..

 

Viime torstaina oli Kampin Memphisin 2-vuotissyndet. Oli tosi hauskaa ja tarjoilu oli mahtavaa niin kuin aina näissä pirskeissä :)!

Kiitos siitä kaikille teille ja varsinkin Ritulle :)!img_0319.jpg

Perjantaina olikin olo aivan mahtava ja aivan soosseissa mentiin aamupäivällä parturiin perkule :D! Oli kyllä tiukkaa istua sen pari tuntia parturituolissa eka sooseissa ja sitten pikkuhiljaa krapulassa :D!

No mutta se istuminen on aina sen arvoista,koska tukasta tuli parempi kuin koskaan aiemmin :) ja kiitos siitä kuuluu taas meidän erinomaiselle Sigge the Great kampaajalle itäkeskuksen salon uniquesta :)!

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=13&lang=fi

Muutaman kuvan laitan ohessa tänne.

Seuraavana päivänä olkin sitten  hyvän vanhan kaverini 25-vuotis juubelisynttärit. Näissä bileissä oli päivän sana whisky ja paljon ruokaa :)). Sitä tulikin sitten juotua enemmän kuin laki sallii ja soossissahan sitä oltiin vielä seuraavana päivänä kun herättiin :D! Kiitos my russian frend Katjuzkalle hianosta katetusta pöydästä ja toivottavasti tykkäsit meidän kimpassa ostamista timanttikorviksista sulle,joita olit toivonut yli kaiken :)!Oli aivan mahtava idea tehdä 25 paletoitua synttärilaatikkoa,eli sillä tavalla että tehtiin niin sanottu pieni huijaus,eli eka kannettin jätkien kanssa sisään iso laatikko ja olimme olevinaan että se painaa ihan saatanasti ja heti hän rupesi arvuuttelee että oisko siellä pesukone tai jotain ja sitten repi laatikon auki ja siellä on taas paketoitu laatikko :D!Siis aivan upean hauska idea ja niin hyvällä maulla toteutettu :)! Synttärisankari oli aivan haltioissaan lahjastaan ja niin mekin olimme siitä että järkäsimme niin hyvin ton yllärin :)! Hyvä me ;:)!

img_0320.jpg

Tästähän se paremmaksi vielä lähti,kun piti mennä sitten vielä heti launtaina juhlimaan toisen kaverin syndejä Eestiin..voi apua,eli kolmas päivä putkeen oli käynnistymässä :D!eipä sitä sitten viittinytkään edes odotella krapulaa,vaan sitä ruvettiin kiskomaan heti laivalla ja sitten sitä oltiinkin Eestissä kämpillä kiskomassa Viru Valgea ja whisky-colaa..

Meni jatkui jossain klubilla,en muista..siellä oli pöydät ja muut hömpeleet varattuna ja vippejähän sielkin sitten oltiin :D! Kiitos kaikille osallistuneille ja kiitos synttärisankarille järjestelyistä :)! Onnea Alari vielä kerran jälkeenpäin :)!

Sieltä sitten oli lähtö jo aamupäivän laivalla Helsinkiin äkkiä,koska iltapäivällä odotti jo lähtö Ruotsin risteilylle :D! Tämä oli jo liikaa ja kaiken lisäksi mieleni valtasi suuri huoli ja suru eräästä rakkaasta ihmisestä,joka oli sitten luojan kiitos kunnossa <3! Ei tästä sen enempää...

Risteily oli kuin mummojen bingo-ilta ja laiva vaikka olikin aika täynnä,niin keski-ikäisiä enimmäkseen..no tässähän me sitten pyörittiin kahden kaverin kanssa 2 päivää..tai ne pyöri ja minä masistelin enemmän..

Tukholma tuntui ei tuntunut miltään ja kävelin kuin zombie pitkin ostareita ja vanhaa kaupunkia...

Kuviakaan ei jaksanut oikein ottaa kun ei napannut...palattiin sitten laivaan...

Ja olihan sentään ystävänpäivä ja toisella nimellä rakkauden päivä maanantaina..tämä kyllä tuntui,tuntui sydämmessä...ei siitä pääse mihinkään,pakko tunnustaa silti kaikesta huolimatta...

En tiedä mitä voisin miettiä enää..Poikki olen...Sitten olkin tämän surullisen ja samalla ihanan uutisen vuoro...

BB-Henna ja BB-Antti: Sovinto - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Luettuani myöhemmin seuraavana päivänä tämän uutisen tuli todella todella surullinen olo ja samalla mietti ja kysyi jumalalta miksi pakotat meitä kärsimään näin paljon ja miksi pakotat meitä rakastamaan toisiamme niin paljon..?

Hennan antaman haastattelun luettuani haavat sydämmessä repesi auki vielä enemmän ja olen ollut todella surullinen...

Olen aivan samaa mieltä Hennan kanssa kaikesta mitä lukee siinä uutisen lopussa ja olen ajatellut koko ajan vähintäänkin samalla tavalla Hennasta...Aina ollut huolissani mitä tekee ja halunnut suojella tyhmiltä asioilta,mutta tämän takia tullut riitaa ja suukopua läpi tämän puolen erovaiheen aikana..

Paljoa enempää en halua mitään tähän kirjoittaa,koska ei muiden enempää tarvitse tietää ja Henna itse kyllä tietää minkälaiset tunteet minulla on ja minkälainen olen..

Olinkin muistellut että eropapereiden jätöstä on kohta puoli vuotta ja kuin kohtalon iivaa se tapahtui juuri  kansainvälisen rakkauden päivänä eli 14.02...mitä tämä kaikki tarkoittaa ja miksi kaikki on ollut niin saamarin vaikeeta verrattuna muihin ketä on tuntenut ja on eronneet..mikis jotkut vaan eroavat ja hymyilevät,iloitsevat ja jatkavat eteenpäin..? No todennäköisesti sen takia että he oikeesti tekivät oikein ratkaisun tai rakkautta ei koskaan ollut tai se oli sammunut aikoja sitten...Meillä mikään noista ei täsmää ja sen takia olemmekin tässä tilanteessa että kärsimme ja suremme,emmekä saa enää kenestäkään mitään irti ja kukaan ei tunnu miltään...On tää kyl :/...

Sen takia että kumpikin on oikeessa ja kumpikin väärässä,mutta ei voi antaa periksi tietyissä asioissa..

Tähän me molemmat tiedämme vastauksen ja ratkaisun ongelmaan,mutta mutta..tuleekin iso mutta rakkaudesta huolimatta,mitä ei pitäisi olla...!!! Siinähän se on...tiedämme sen tasan tarkkaan mutta ehkä emme halua tarpeeksi yrittää ratkaista sitä ja varsinkaan toisen toisen osapuolen taholta ja tehdä asian eteen jotain ;)..

Uuh..liikaa ajatuksia ja pää hajoo tähän kaikkeen pikkuhiljaa..

En halua paljastaa kaikkea kuin avointa kirjaa noin vaan blogissani ja se ei edes kuulu kaikille,mutta en olen aina ollut avoin tunteitteni kanssa ja en peittele niitä enää niin kuin monet tai niin kuin itsekkin tein aikoinaan,ennen kuin tajusin mikä rakkaus on <3!Tämän takia kirjoitankin todella avoimesti tunteistani ja haluan että muutkin tajuavat että niistä kannattaa puhua ja se tekee meistä ihmisiä  ja autamme muista ihmisiä suhteessa jakamalla meidän kokemukset <3!

Mutta ei tästä se enempää nyt ainakaan...ja palaan muihin aiheisiin seuraavassa blogissani,esim.,koulutuksestani joka ei maistu juuri kaiken tämän takia vaikka olenkin se jo maksanut omista rahoistani..

Kaikki tämä seuraavan kerran ja nyt vaivun vähäksi aikaa koomaan taas....Hejjsan vaan kaikille..

Nämä alla olevat biisit oli meidän biisimme ja tulee aina olemaan,loppuelämän,oli miten oli..... <3!

12 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, eduskunta, kansanedustaja Antti, Bb-Henna, rakkaus forever,

Clinic 3 years anniversary superparty & timetables 18-20.2.2011

Tiistai 15.2.2011 klo 18:57 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipparallaa kaikki rakkaat ja ei niin rakkaat :)!

Varsinaisen blogin kuulumisista kirjoitan myöhemmin,mutta nyt on pakko ensiksi hehkuttaa pitkästä aikaa mahtavia tämän tulevan viikonlopun pirskeitä :)!

Eli lukekaahan tarkkaan mitä alla lukee ;)!

 

Clinic 3 years anniversary weekend 18.-20.2.2011

Tukevan kattauksen konemusiikin huippuesiintyjiä sekä ulkomailta että kotimaasta tapahtumissaan ihmisten eteen tuonut Clinic viettää syntymäpäiviään asianmukaisin menoin, peräti 4 bileen voimin!

18.2.2011 DAY 1 - TOMCRAFT (GER) & SOLARSTONE (UK) @ FREDAN TIVOLI - 21:00-04:00
Juhlinta aloitetaan perjantaina Fredan Tivolissa, Fredrikinkaut 51:ssä, jossa on luvassa mielenkiintoinen kattaus eri genrejen huippuosaajia. Pääsalin valtaavat trancen kuumimpaan kastiin kuuluva Solarstone sekä aikanaan mm. Loneliness –hitillään korkeita listasijoituksia ympäri maailman valloittanutTomcraft Saksasta. Ulkomaantähtiä lämmittelemässä kuullaan Suomen ehdotonta ykkös-DJ:tä, Orkideaa sekä juuri hetki sitten YleX:llä lopettanutta OlliS:ää.

Kakkossalin valtaa tech house, jonka soittamisesta ovat vastuussa syksyllä berliiniläistynyt valtavaa underground-suosiota nauttiva Paul Easy, sekä Playgroundin After Hoursin kautta ihmisten tietoisuuteen nousseet Flink, Reza ja Eeprog.


19.2.2011 AFTHERAPY #1 – TOMCRAFT (GER), PAUL EASY ETC. @ PLAYGROUND - 05:00-13:00

Jottei tarjonta loppuisi kesken, jatkuu ensimmäinen ilta Playgroundissa, Iso Roobertinkatu 10:ssä Aftherapyn merkeissä, jossa musiikkitarjonnan hoitavat myös iltabileissä kuultavat Tomcraft, Paul Easy sekä Flink. Heidän lisäkseen toisen salin tarjonnasta vastaa I Love Kiksu –kaksikko Denis Vakulin ja Zwek


19.2.2011 DAY 2 – JAMES ZABIELA @ DTM - 22:00-04:00

Syntymäpäivien toisen yön juhlinta käynnistyy DTM:ssä, Iso Roobertinkadulla, jossa pääesiintyjänä nähdään Muzik Magazinen DJ –kilpailusta esiin ponnistanut James Zabiela, jonka arvostus maailmalla on huikea. Tämä Sashan agentuurin talliin kilpailun jälkeen napattu mies hallitsee soittamisen tavalla josta moni vain haaveilee. Hänen kykynsä soitinten kanssa on sitä luokkaa, että Zabiela oli Pioneerin konsulttina heidän suunnitellessaan uusinta tuotesarjaansa DJ:lle.

Lämmittelyn artistille hoitavat Suomen ehkä teknisesti kovin tech house DJ Paul Easy sekä kovassa nosteessa oleva Flink.

Yläkerran musiikkitarjonnasta DTM:ssä vastaavat monissa liemissä keitetty useiden genrejen osaaja Genki, sekä Denis Vakulin.

20.2.2011 AFTHERAPY #2 – PAUL EASY, MILLA LEHTO, UNIK @ PLAYGROUND - 05:00-12:00

Jotta juhlat saisivat arvoisensa lopun, päättyy tämä karnevaali sunnuntaiaamuna Playgroundissa, jossa tahtia lyövät Clinicin oma poika Paul Easy sekä After Hoursista ja Pussy Clubilta tutut Milla Lehto sekä Unik.

 

Eli näitä ette voi missata missään tapauksessa,jotenka hankkikaahan omat lippunne mahdollisimman pian!!!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, clinic, tivoli, bileet, Clinicin 3 v-synttärit, playground

Mennyt viikko,nenäjuttuja ja kuntosaliohjaajan opintoni

Tiistai 8.2.2011 klo 11:15 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipsista rallaa kaikille taas :)!

 

Viikko on taas kulunut ja kaikkee on tapahtunut. Mielenkiintoni kirjoittamiseen on vaan hieman lopahtanut viime aikoina,valitettavasti ja olen pahoillani lukijani...

Nyt kirjoitan mitä pystyn menneestä viikosta..

 

Koko viime viikko oli aikamoista säätelyä..viime perjantaina sitten kauan odottamani jälkitarkastus nenälääkärille toteutui..

Pääsin tällä kertaa oikein ylilääkärin kanssa puhumaan ja menihän se vähän riitelyksi ja väittelyksi loppujen lopuksi.

Tutkiva lääkäri tutki nenäni ja sanoi että kyllä nenäsi on vinossa ja se ei hengitä niin kuin pitäisi. Ja sen jälkeen kysyi,että mitä minä haluan oikein tässä tilnateessa? Vastasin siihen,että ainoastaan oikeutta,eli nenäni vihodin uusintaleikkauksella toimimaan ja kärsimyksistäni jotain korvausta. Tähän hän sanoi että tottakai ja hän menee ylilääkärin pyytämään,jotta tämä selittää asian vielä ja päätämme sitten leikkausajasta. Ylilääkäri Maija

tulikin ja rupesi selittämään hirveitä litanjoita siitä että lääkäritkin erehtyy ja mikään ei ole 100% varmaa leikkauksen jälkeen...herranlettas sanoin hänelle että sen tiedänkin jo ja ei tarvitse uudestaan selittää,mutta ei tarvitse myöskään sheivata itseään tilanteesta ja vähätellä asiaa! Tästä syntyi meille väittelyä ja tämä ylilääkäri tajusikin varmaan etten luovuta ja lopetti puhumaan mulle kuin aasille :D!

Päädyimmekin sitten siihen tulokseen,että nenän pitää parantua sen 9 kuukautta minimissään,ennen kuin uusintaleikkaus tehdään ja vielä yksi jälkitarkastus tehdään ja mitataan nenänvirtaus vielä kerran. Sen jälkeen katsomme jos haluan niin teemme uusintaleikkauksen. Ja olen iloinen että ei enää kiistänyt potilasvahinkoa vaan sanoi että kaikkee voi sattua ja lääkärikin on ihminen!Siinä oltiin täysin samaa mieltä ja suhteellisen hyvillä mielin lähdin pois keskustelun jälkeen ja ainoastaan jäi vaivaamaan se ja petyin,että tutkiva lääkäri lupaili koko ajan että pääsen leikkaukseen max. puolen vuoden päästä leikkauskesta ja kun ylilääkäri käveli huoneeseen niin snaoi minimissään 9 kuukautta :/! Olinkin että mikä se nyt on 6-9-vai 12 kuukautta,päättäkää jo kun te olette ammattilaisia ja älkääkö pompotelko mua! En voi vaan  istua persiilläni ja odotella milloin lääkäri mitenkin päättää milloin leikataan! Esim.ulkomaille muuttokin osalta jäi toteuttamatta nenäleikkausken epäonnistimisen takia kun pitää uudestaan tehdä ja käydä jälkitarkastuksissa koko ajan!En voisi sitä tehdä kokoa ajan ulkomailta,että tulisin aina Suomeen ja ostelisin monen tonnin lentolippuja!Huhhuh!

 

No mutta,nyt odotellaan seuraavaa jälkitarkastusta huhtikuuhun ja silloin saadaan tarkkaa päivämäärää siitä milloin leikataan uudestaan Anatolin nenää. Huh,taas tuo kärsimys uudestaan :(! En toivo samaa kellekkään mitä olen joutunut kokemaan tämän suhteen!

Ja nyt on pakko sanoa onnitella minun rakasta isää etukäteen :)!

Hänella on keskiviikkona syntymäpäivä :) ja mummollani on torstaina :)!

Onnea paljon molemmille ja olette rakkaita molemmat <3!

С Днем рождением Папа и бабушка <3!Всего вам самого,самого наилудшего вам любимые мои <3!

Valitettavasti en mummon synttäreille pääse kun olen täällä ja faija ei sit niitä täällä vietä vaan lähtee vaimonsa kanssa Amsterdamiin :)!Siihen ihanan syntiseen kaupunkiin ;) :D! On se sille aika väärin kun se ei juo ollenkaan,eikä polta, ja kaiken lisäksi naimisissa :D,niin aika turha reissu :D haha! No ei...kyl siel muutakin tekemistä löytyy kuin poltella blosseja ja nylkyttää :D! Sen vaimo osti sille synttärilhajaksi sen matkan ja faija on kironnut alimpaan helvettiin sen Amsterdamin jo ja marissut että etelän reissu se olisi ollut mannaa,eikä mikään Amsterdami ja varsinkin talvella :D!

No mutta matkat maksettu ja ei muuta kuin oikein hyvää reissua teille rakkaat sinne Dameihin :)!

Tää viikko onkin taas pelkkiä synttäreitä täynnä ja perjantaina onkin vuorossa todella hyvän ystäväni 25-v synttärit ja launtaina sitten Viroon toisen kaverin synttäreille...huhhuh!juuri kun meinaa jo alkohomahoolista pitää breikkiä niin koko ajan jotain synttäreitä pukkaa sieltä sun täältä :D!

Sitten kerronkin siitä että aloitin tosiaankin kuntosaliohjaajan koulutuksen viime viikonloppuna ja se meni aikamoisesti :D!

Tosiaankin kurssi on todella intensiivinen ja vauhti todella kovaa! Kouluttaja on todella pätevä ja huomaa vuosien kokemuksen puhuvan puolestaan. Kaikki lihasjänteet ja osat ovat hänelle kuin heinäntekoa,mutta mulle ihan uusi maailma. luulin tietäväni jotain,mutta kun istuin tunnille ja rupesin kuuntelee,niin tajusin etten tiedä yhtään mitään :D!

Kaikki kolme päivää oli 8 tuntisia ja pitkästä aikaa tunnilla istuvalla todella rankkaa! Kaiken lisäksi sorruin menemään ulkona käymään perjantaina ja launtaina olikin herätys klo 7.30 aamulla ja 3 tuntia nukkuneena oli todella vaikeeta  saada itseä ylös ja tunnilla oleminen olikin aivan sietämätöntä :D! Notkuin ja nukahtelin koko ajan ja monen litran kahvin voimalla sain itseni jotenkin kasaan :D! Olenkin todella pettynyt itseeni kun näin väsyneenä en saanut kunnolla tietoja ja puolet meni ohi toisesta korvasdta sisään ja toisesta ulos :/! nhyt sitten joudunkin itsekseni tuplasti enemmän tekee töitä ja lukemaan todella pakusja kirjoja läpi :(! Nooh..oma vika kun olin väsynyt ja huolimaton :/!

Koulutus jatkuu sitten kahden viikon päästä viikonloppuna yhtä intensiivisesti ja sen jälkeen onkin jo koe ja näyttökoe!Huhhuh! Voi apua miten selviänkään tästä...

Ei tässä muua uta kuin selvitä :D!

Sen jälkeen sitten ruvetaankin miettimään,että olisikohan siltä alalta duunia :)!

Ja onhan tässä muutama muukin plääni,mutta ne tuntuvat olevan aika kaukaisilta ja mahdottomilta :D!

No mutta niin kuin olen aina ennenkin sanonut,niin kaikki mahdoton on mahdollista,niin ehkä tämäkin on ;)!

Näin siis hieman lyhyesti kerrottuna viikon tapahtumat ja olisi paljon muutakin kerrottavaa,mutta en jaksa ja olen mieluummin ihan hiljaa kun ei toi lässytyt mitään auta ;) :D!

Yksi toive tälle talvelle olisi päästä edes kerran laskettelee,kun moneen moneen vuoteen sitä ei ole tullut tehtyä ja mieli tekisi kovasti ennen kuin talvi mennyt ja lumi sulanut...

Jotenkin vaan viikonloput on aina niin täynnä kaikkee shaissee yms. kaikkii maailman synttäreitä ja juhlia,ettei millään saa aikaseksi ja kaikki muutekin juhlii vaan :D!

Ja sit tosiaankin loppuun laitan vielä tämän uskomattoman tarjouksen,minkä laitoin edellisessäkin blogissani ;)!

Eli tämä superhalpa ekologinen hybridi-ihme on myytävänä!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Tämä auto on Suomen halvin ja upein Toyota Prius!

Hyviä tarjouksia on tullut sähklöpostitse ja inboxiin,mutta ei tarpeeksi hyviä kummiskaan ja pyytäisin joitain ihmisiä lopettamaan "vaihdan kalsarini ja vauhtiviivat kaupan päälle"tajousjutut ja vitsit pois,koska en jaksa noihin vastailla ja olen ihan tosimielellä auoani myymässä,enkä vaan pilailemassa! Että tämmöinen pieni huomio kaikille,kiitos ;)!

Auto on todsiaankin tosi halpa ja käteistarjoajalle voin vielä hyvin tiputtaa hintaa ;)! Eli ei muuta kuin nyt kaikki peliin ja tarjouksia tulemaan!!!

Nyt lähdenkin tästä hieman reenailee ja sitten pitääkin neljälle ihmiselle synttärilahjat etsiä,niin tiukkaa tekee kyl,huh :D!

Ei muuta kuin oikein hyvää viikon jatkoa ja palaillaan taas astoille kun on aika rakkaat <3!

P.s Loppuun laitan teille kaikille ketkä ymmärrätte ja ette ehkä ymmärrä,niin semmoisen pienen vihjeen siitä mitä tulee kun juo liikaa,liian paljon ja tosiaankin liian pitkään ;) :D! Tuo orava kertoo kaiken ;) hehee!

 

21 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, hammaslääkäri, nenärusto, eduskunta, kansanedustaja Antti, kuntosaliohjaaja, anaal

Kulunut viime viikko ja kaverin yllärisyndejuhlat yms. shaissee :)

Maanantai 31.1.2011 klo 22:48 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

denzon_syndet.jpg

Hejjssan rakkaat!

 

Etukäteen pahoittelen kirjoitusvirheitä ja blogin sekavuutta,mutta näillä hätäisillä fiiliksillä kirjoitin sitä :D!

Taas ollaan siinlunut ja silloin viimeistään pakko kuuluttaa torveen ihan vähän edes kuulumisia..ä että blogihan on kirjoitettava kun viikko on melkein...edellistä blogia ei oteta mukaan koska se kertoi ainoastaan mun uudesta aluevaltausesta :)!

Motivaatio on tosiaankin melkein kaiken suhteen on ollut aika nollassa ja sen tiedättekin sitä edellisen blogin perusteella miksi..

Nyt viime loppuviikosta aloin jo palautumaan ja elämähän tuntuu taas ihan kivalta :)! Tulin siihen tulokseen ttä olen niin paljon miettinyt ja ollut huolissani,että mulle kiitti riitti ja nyt on aika Anatolin alkaa elää :)!

Anatoli nyt vaan yrittää skarpata ja olla  miettimättä menneitä niin kaikki hyvin :)!

Mister Anatoli keskittyy nyt suunnitelemaan tulevaisuutta :)!

On niin paljon vaihtoehtoja mihin tarttuu,mutta aina jokin estää..joskus joku asia vaikuttaa,joskus itse ei uskalla...mutta eihän siitä muuten tule mitään jos ota riskejä! Kohta on sen aika...saakelin oikeudenkäynnit pidättelee mua,mutta heti ne selitetty niin toivottavasti bye bye Suomi :),ainakin vähäksi muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi ;)!Who knows :)?

Täällä mulla ei ole melkein ketään tosi läheistä,kun kaikki sukulaiset Venäjällä ja viimeisenkin läheisen kanssa ollaan erottu,niin mitä hitto mua sit pidättelee!!? No ei periaatteessa mikään,mutta haluan kummiskin varmistua että kaikki pelaa täällä hyvin ennen kuin suunnittelen lähtöä.

Tietysti muutokset on aina mahollisia ja ei sitä tiedä mitä elämä voi heittää eteensä!

Sen aikaa kun tässä oleskelen,niin teen varmaan kuntosaliohjaajan keikkahommia,niin kuin aiemmassa blogissa mainitsinkin.

Ja tuskinpa teillä tulee mua ikävä täällä ;) :D haha! Muistaakseni monessa paikassa oli ilmoituksia ja ties mitä foorumeita siitä että kerätä kolehti minulle jotta voi lähettä mut kuuhun ;) :D! No nyt olisi mahdollisuus päästä halvemmalla ja lähettää mut vaikka ihan maapallon toiselle puolelle  ;)! Ei oo sen huonompi vaihtoehto ja paljon halvemmaksi tulee hei ;)! haha! Ei muuta kuin ehdotuksia tulemaan rakkaat ;) <3!

Tämän johdosta haluaisin tarjota teille myös mahdollisuutta saada Suomen upein,halvin ja kuuluisin ekologinen hybridi-ihme omistuuksenne!!! Tätä tarjousta ei muualta saa ja pirssi on tosiaankin toimii yhtä helposti ja moitteettomasti kuin AK-47 ;)!

Tässä on teille linkki tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Eli lukekaahan tarkkaan ja sen jälkeen laittakaa tarjouksia tulemaan yhteydenottolomakkeen kautta tulemaan! Sen lupaan että käteisostajalle hyvä alennus ;)! Eli ei muuta kuin hyvää onnea kauppaan kaikille ja paras tarjous voittakoon :)!

Sitten kerronkin teille railakkaasta viikonlopun vietosta toverit ;)!

Juhlittiin sitten parhaan kaverini synttäreitä :)!

Tämä kaveri ei halunnut itse juhlia mitenkään niitä ja me päätimme että kyllä meidän rakas Toveri Denis ansaitsee hiukan parempaa ja saada vähän viettää syndejä :)!

Näin siis keksimme muiden kanssa yllättää tämä meidän toveri Denkku yllärsyndebileillä :)!

Me vuokrasimme kongressi ja saunatilat pitäjänmäeltä salaa ja kokkasimme sinne kunnon venäläistä ruokaa ja roppakaupalla vodkaa ja muuta alkomahoolia ;)!

Olin yllättynyt itsekkin miten hyvin saatiin kaiken toimimaan ja pöytä notkui kaikkia herkkuja <3!

Oli siinä kyllä Denzolla suu auki kun tulin Pitskun asemalle vastaan ja kun se luuli että mä tarvitsen kantoapua,niin kun avasin oven ja meidän iso konkkaronkka rupee laulamaan "paljon onnea vaan"oli Denis kyllä myyty mies ;) :D!

Hän epäili vähäsen että oiskohan sille jotain ylläri tiedossa,kun minä moneen kertaan kysyin että muista pitää lauantai ilta vapaana :D!

Mutta sitten lopussa hän kuulemma päätti, että ei hänellä voi olla niin hyviä kavereita jotka järjestäisi ylläribileet :D!Kiitti vaan Denkku epäilyksestäsi :D! no nyt tiedät ainakin että sinulla on oikeesti kavreita jotka tekee paljon sun eteen :)!

Oli siis aivan mahtavat syndebileet ja minäkin ensimmäsitä kertaa tänä vuonna sitten juoksentelin saunasta lumihankeen kierimään :D :))!siis aivan mahtavat fiilikset kun koko kehoa kirveltää ja meinaa taju lähtee :D!Suosittelen kaikille edes kerran kokeilla ;)!

Paikka piti luovuttaa klo 1 yöllä ja me kiltteinä kaikki yhesssä siivosimme ja matka jatkui ylivoimaisin äänivyöryin Apolloon,missä en ollut pitkään aikaan käynytkään...sitten voinkin sanoa että sieltä muistikuvat on todella hatarat ja ei paljoa voi kertoa :D! Jotenkin päästiin kotio,sen mää muistan mut en muuta :D! ja muutenkin en nyt kaikkia kännijuttuja jaksa aina kertoa...:D!

Ainoa asia potutt tosi paljon,on se että jossain unohdin mun punaiset baywatch lemppariuimashortsit ja ei ollut siellä vuokratiloissa ja missään muuallakaan :/! Nyyh..niillä on niin pitkä histroia ja niin paljon juostu piktin rantoja pelastamassa ihmisiä..no,ei voi mittää ja elämä jatkuu siitäkin huolimatta...

Sitten vielä haluan nyt mainita siitä,että tosiaankin minun antamat haastattelut eduskuntaan pyrkimisestä on täysin totta,mutta tuskinpa näihin vaaleihin pysytyn ja kerkeen mitään väsäämään... vaikka minua onkin jo lähestytty esim. piraattipuolueesta,mutta en usko että siitä eduskuntaan mennään ja varsinkin tällei hätäiltynä yhtäkkiä ilman mitään kunnon kampanjaa..

BB-julkkis tahtoo eduskuntaan! – Hymy 

Antti Kurhinen aikoo eduskuntaan - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Eli tietysti myös puolueiden puolelta odotellaan hyviä tarjouksia ;)!

Nytkin pari puoluetta on lähestynyt mua noitten uutisointien jälkeen ja lupaavat että pääse jo tänä vuonna eduskuntaa jos lähden ehdokkaaksi :)! Hmm...

Tulen olemaan 4 vuoden päästä äähiharavana ;)!

Eli kerätään siihen asti voimia ja parannellaan maailmaa,niin sitten on tosiaankin ansainnut sen paikkansa arkadianmäellä ;)!

Jeesh..eiköhän tämä riitä nyt taas vähäksi aikaa teille ja Tsaari lähtee syömään ja lukemaan tenttiin...niin,eli siis ensiksi hyvinvointivalmentajan kirja ja tehtävät keskiviikoski pitää jo palauttaa...huh..ja sitten perjantaina alkaa intsensiivininen koulutus Pitäjänmäen Satsissa,eli koko viikonlopun aamusta iltaan kuntosaliohjaajan koulutusta :)!

Ja tosiaankin korjaan hieman sen koulutusesta,että se ei ole vaan muutaman päivän vaan yhteensä noin kuukauden..koulutus jatkuu sitten seuraavana viikonloppuna taas Satsilla.

Jeesh...mutta ei siitä vielä sen enempää vaan kerron sitten miten viikonlopun koulutusessa meni ;)!

Kaskiviikkona olisikin vielä Pietariin reissu ja autan tuttuja  Suomeen muuton kanssa,eli kuljetan heidän tavaroita Pietarista Suomeen..pakko auttaa vanhaa kaveria hädässä :)! Yksi vanha tyttökaveri Sysmästä muutti aikoinaan Pietariin poikäystänän perässä ja nyt ne muuttaa takaisin Suomeen,kun hän valmistui koulusta!Jotain vaatteita joutuu raahaa yms.,mutta ilomielin autan,koska jos itse olisin samassa tilanteessa että tarvitsen apua,niin olisi kiva sitä saada :)!

Perjantaina onkin vielä ennen koulutusta lääkärinaika nenäni jälkitarkastuksesta ja silloin saan jo hieman tietää milloinka saan mennä uuteen leikkaukseen,jos ylipäätään saan mennä edes...

Saakeli sentään toi nenäjuttu kyl ottaa hattuun tosi paljon :/! Kolmannen kerran leikkaukseen ja ei ole varmaa että onnistuuko edes :(! Tää on niin väärin mua kohtaan....Aargh!!Kolmannen kerran samaan leikkaukseen!!!Siis ei jumantsubale pakko sanoo edelleen!

Sitten vielä tänään soitti hammaslääkäri ja sanoi että kun kävin hammaskuvauksissa niin kuvat tuli ja minulla yhden viisaudenhampaan repimisen sijaan pitää repii kaksi kun niissä on reijät!!Prkl...huhhuh...

No onneksi se murhe on parin kuukaudne päästä...vaikka joitain hampaiat särkeekin,niin minä kestän,pakko kestää!

Nyt jatkan hieman edes koulukirjojen lukemista,koska muuten en pääse tenteistä läpi :D!

 

Palaillaan taas rakkaat <3!

Sitten loppuun on pakko laittaa tämä uusin Dan Balanin(Chica bomb biisi) ja Vera Breznevan(Viagra bändin ex laulaja) yhteisbiisi <3! Aika söpö se on :)!

10 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, nenärusto, eduskunta, kansanedustaja Antti,

Semmoista touhua ja Seiskan bileristeily..

Sunnuntai 23.1.2011 klo 16:56 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0313.jpg

Haislulivaisuli rakkaat!

Viime blogissani suruttelin teille henk.kohtaisia asioita yms. ja Hymy muutaman uutisen tehnytkin siihen viitaten..

BB-Antti turvautui psykologiin! – Hymy

Kerron nyt tosi lyhyesti ja sisältöä kertomatta vaan kuinka pettynyt ja surullinen että tietty ihminen muuttunut niin paljon ja huijannut minua,kun olen luottanut silti vanhan entisen muistin mukaan tähän ihmiseen..niinku sanotaan,"valheesta ja peittelystä aina jää kiinni"ja muistan "erään" sanoneen että "paha saa palkkansa",niin sen saat ja olet jo saanut osittain kokea...

Harmittaa että pehmenin puheillesi ja annoin sulle melkein mahdollisuuden..No onneksi tässä vaiheessa kuin vielä myöhemmin..

Minä välitän,neuvon,yritän auttaa kaikessa,annan lahjoja ja saan kaiken tän kiitokseksi...juu kiitos vaan kovasti...

Ei olisi kannattanut edes tulla pyytää mahdollisuutta,kun tiesit että kun nämä asiat paljastuu niin en ikinä voi antaa sulle anteeksi..teit vaan tästä vielä rumempaa ja likaisempaa...!Nyt kyllä meni viimeinenkin kunnioitus...

Enkä viitsi sanoa kuka tämä on,mutta voitte itse arvuutella ja älkääkö edes kysykö tästä sen enempää..

Nyt kaikki on ohi ja tilanne selvinnyt valitettavasti juuri mitä pelkäsinkin ja en voi niitä asioita hyväksyä ja antaa mahdollisuutta semmoisten tekojen jälkeen...vaikka kuinka haluaisin antaa anteeksi,mutta en voi koska sitten se olisi niitten anteeksiantamattomien  tekojen hyväksymistä uudelleen ja uudelleen..

Olen kyllä itsekkin joskus aiemmin ollut tehnyt pahaa,mutta olen oppinut niistä ja en ikinä enää tekisi rakkaimmalle ihmiselle... nyt kyllä mulle on tehty sitä pahaa ja paljon,enkä pysty niitä asioita nielemään millään tavalla vaikka kuinka haluaisin...no toivottavasti olet saanut "kostosi"ja olet onnellinen nyt!

Mä melkein jo olin suostumassa uuteen yritykseen,mutta sitten pamahti karu totuus päin kasvoja mitä salailit minulta...

Olen hyvin pettynyt toimintaan,koska kun pyydetään mahdollisuutta niin pitää olla mahdollisimman rehellinen  kaiken suhteen niin ei ehkä edes oltaisi tässä tilanteessa mitä nyt ollaan...kaiken tehnyt niin mitä vähiten ikinä haluaisin ihmiseltä maailmassa..nyt on jo myöhäistä ja luottamus mennyt totaalisesti,enkä voi edes kuvitella miten voi olla ilkee toista kohtaan selän takana,kun samaan aikaan kun pyytää mahdollisuutta...huhhuh sanon minä kyllä...Silti vaikka tässä olen ollut todella todella vihainen,niin siltikään en halua pahaa sulle kun istun ja mietin ja muistelen hyviä asioita..Vaikka mulle todella paskaiset teitkin ja tuut ehkä tekemään..ihan sama,jos ei ole yhtään minkäänlaista moraalia ja kunnioitusta olemassa,niin sen kun pistät lisää,minä kyllä kestän kaiken!Se vaan todistaa enemmän sitä että olen oikeassa ja tehnyt oikean päätöksen!

Ja tosiaankin tuo sinun imagonmuutos näyttää toimivan joo oikein hyvin,.krhm..!Siitä keskutellimmekin jo ihan tarpeeksi ja se siitä,huh!

Ja kaiken tuon mediapelleilyn jälkeen huomaat myöhemmin taas että et ole yhtään onnellinen ja rakkautta tuskin löydät pitkään pitkään aikaan,koska ei kukaan hyvätapainen normaali ihminen halua sitoutua kanssasi...ja sen voin taata sulle että noilla tempauksilla kukaan tervejärkinen halua sinua vaimoksi vaan ainoastaan yhden illan "hoidoksi" tai kahdeksi,ja ehkä useammaksikin,mutta siihen se jää..! Muista minun tämän sanoneen kun itket ja mietit että "miksi mulle taas kävi niin"!

Minun tunteeni ei vaan enää kestä tätä hullunmyllyä ja haluan rauhaa ja tasapainoista rakkautta/elämää!

Enempää en viitsi kirjoittaa syytä kaikelle,koska en halua mustamaalata niin kuin sinä viime aikana minut..koska ei sulle hyvää toisi tulevassa ja sen takia pidänkin omana tietona..pääasia olisinkin vaan että itse tajuaisit,eikä koko Suomi,ymmärrätkö..?

En siltikään toivo sulle mitään pahaa kaikesta paskasta huolimatta! Mutta tiedät tasan tarkkaan syyn kaikelle tapahtuneelle ja toivottavasti edes vähäsen itseksesi mietit asiaa..Ehkä joskus tulevaisuudessa monen vuoden päästä tajuat mitä olet menettänyt...

Ja kaikki tämä ei ole pahalla kirjoitettu...

 

Nyt riittää tuosta puhuminen ja asia on loppuun käsitelty!

 

Nyt kerronkin vähän iloisemmista asioista..pakko piristyä!

Kävin pitkästä aikaa Seiskan bileristeilyllä :)!

Samalla otin hyvän frendin messiin ja halusin että hän saa vähän nauttia ja se oli pienimuotoinen syndelahja jo ennalta sille :)! Lisää luvassa ensi viikonloppuna  ;)!

Hauskaa oli ja ihanaa oli nähdä jotain Bb-tyyppejä mitä ei ollut nähny pitkään aikaan :)!

Nino olit taas pirtsakkaan hauska itsensä ja muutkin oli hyvällä päällä :)!

Asostahan on kuoriutunut kunnon kauppamies kun kaikille DNA: liittymiä vakuuttavalla tavalla tyrkytti ;) :D!Hyvä hyvä :)

Tuleva superkohuhääpärikin oli ihan hauska nähä :D ja Artohan vaikutti ihan fikuslta tyypiltä :)

Bb-Niko ja Sofiakin näytti säteilevän onnea :)!

Oli laivalla kyllä häppenenkiäkin kun morsiammen sisko oli taas hyvässä kuosissa ja vähän antoikin taas ihmisille viihdettä oikein olan takaa sekoilemalla :D!

Aina joku saa jotain sekoa aikaseksi laivalla :D!Onneksi se en ollut minä tällä kertaa :XD haha!

No mutta loput saa seiska-lehti itse kirjoittaa jos haluaa,en viitsi niiden uutisia viedä!

Hauskaa oli kyl ja viinaa koneeseen meni taaskin aikamoinen määrä :DHuh! Noi risteilyt ja rajato määrä on aika vaarallinen yhdistelmä...ainakin siihen että en taaskaan menny maihin :DEli kaikista tässä yli kahen vuoden bileristeilyistä en ole koskaan päässyt maihin :D!Tämä kertoo varmaan paljon,haha!

Mitäpä enempää tästä risteilystä kertoisin..en jotenkin saa nyt mitään kerrottua kun ajatukset on ollut koko ajan muualla ja miettinyt elämän tarkoitusta,sekä miksi ihmiset satuttavat ja valehtelevat toisilleen niin paljon...tekee todella surulliseksi kuunnella jopa muita ympärillä ja saada todeta että kuinka paljon esim.parisuhteessa elävät kusettavat ja huijaavan toisiaan ja jopa monen lapsen perheenäidit pettävät miehiään viikonloppuisin ja varmaan myös toisinpäin...

Miten tämmöisessä yhteiskunnassa ja maailmassa voi koskaan edes luottaa toiseen osapuoleen täydellisesti..?No vastaus on selvä,ei mitenkään! Näin se vaan on ja sen kanssa on elettävä...

Joop...taas palloilin aiheesta kukkaruukkuun :D!

Yksi tosi positiivinen asia viikonlopusta onkin se että sain vaihtelua ja viihdyin kaksi päivää rokkibaarissa :D! Kyllä :)!

Mun hyvä Bb-talo kämppis alias Bb-Risto,nykyinen Johnny tutustutti meidät kaverin kanssa rokkimeininkeihin :) hehee!

Ja ainahan mä olen kaikkee musaa kuunnellut ja nuorempana rokkia,mutta nyt sitten sain hyvän annoksen ja pääsin palaa muistoissa nuoruuteen kun asuin vielä landella ja ei muuta kuunneltukkaan kuin rokkia..:)!

Oli tosiaankin hauskaa vaihtelua ja porukkakin ihan erilaista :)!

Ja kaiken kukkuraksi törmäsin yhteen Dj-virtuoosiin,minkä musasta ja mixauksista diggaan tosi paljon..olinkin että "mitä?Mitä se meidän Milla täällä tekee Bäkkärissä"? Tarkoitan siis Suomen tunnetuimpia tai ehkä tunnetuinta nais DJ:tä eli Milla Lehtoa!

Siinä jubailin vähän aikaa ja hän sanoi oleevansa  rokkimimmi myös,vaikka itse soittaa housea :)!

Ja muutenkin näin monia ihmsiä jotka on julkisuudestakin tuttuja ja eivät anna itsestään yhtään rokkikuvaa :D!

No mutta siis todella postiivinen kuva jäi mulle ja taidanpa enemmän tästä lähtien rokata ;) Hell Yeahhh ;) :D!

Nyt lähden potemaan turvonnutta oloa saunaan ja huomenna onkin yksi pahimmista asioista Eli viisaudenhampaanpoisto aamulla,mutta en tiedä annanko poistaa sitä vai en...puhuin alustavasti jo lääkärin kanssa ja sanoin että hän saa tarkastaa että onko mun pakko vielä poistaa sitä ja selvinkö hengissä jos en poistata sitä vielä...:D!

Toivottakaa mulle onnea,koska edelleenkin vihaan hammaslääkäriä yli kaiken ja juuri hapaan poistamista,kun ne samat traumat on jäänyt Neuvostoliiton ajoilta kun lapsena väkisin revittiin hampaita pihdeillä ja julmalla tavalla :D! Siitä olenkin joskus aiemmissa blogeissani kirjoittanut ja sieltä löytyy lisää tarinaa miten niitä revittiin jos haluatte välttämättä tietää :D!

Nyt ei muuta kuin hyvää sunnuntain loppua ja alkavaa viikkoa kaikille teille rakkaille <3 Palataan taas muutaman päivän päästä :=)!

 

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, seiskan bileristeily, ero, suru, ilo, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, bäkkäri, vieraat, tunteet, rakkaus,

Mummon synttärit venäjällä ja kuulumisia muuten vaan..

Tiistai 18.1.2011 klo 0:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heissuliveissuli!

tsaari_him_self.jpg

Nyt olen taas päivittelemässä teille kuulumisia...väännän oikeasti tätä blogia kuin väkisin..tämä tunne on ollut mulla jo viikon ajan ja siihen on omat syynsä..

Hymy-lehti kerkesikin omat näkemyksensä heittää ilmoille :D!

BB-Antti Kurhisella rakkausmurheita? – Hymy

Tuohon en voi oikein sanoa mitään ja pysyköön se mun omana tietona..

Ehkä olen hankkinut lemmikin,ehkä poden muuten vaan niin kuin moni taiteilija eri tunnekuohuja sisälläni ;) :D!

On se kiva kun lehti arvuuttelee mitä huolia mulla on :D!Voi kiitos huolenpidosta ;) :D!

Jeesh...no mutta,kerrotaanpa nopeesti hieman venäjän reissusta..

Mummin luona siis kävin Venäjän ja Viron rajalla. Ivangorod/Narva...sillan yli kun kävelee on toinen valtio..siistii...

Mummo oli korviaan myöten iloinen että tulin onnittelee ihan paikan päälle ja jaksoin ajaa pitkän matkaa yksin autolla :)!

No tottakai tämän mummon eteen olen valmis tekee mitä vaan ja rakastan häntä yli kaiken,niin myös hän minua <3!

Paikalle ei saapunut paljoa ihmisiä juhlimaan,koska viime vuonna oli hänellä 70 vuotissyndet ja silloin oli jubileei ja paljon ihmisiä.

Nyt otimme ihan rauhassa ja onnittelimme lämpimästi kaikki sukulaiset mummia ja söimme itsemme taas todella kauniiksi :)! Venäjällä kun nyt on vaan tapana herkutella niin paljon ja rakastan sitä rasvaista venäläistä ruokaa yli kaiken <3! Yleensä tämän joulu/tammikuun sisällä on lukuisia juhlia,ehkä liikaakin,niin pääsee herkuttelemaan olan takaa ja samalla lihomaan urakalla :/! sama tänäkin vuonna..joulut,uudet vuodet,mun synttärit,mummon,kohta faijan niin ei kerkee kyllä muuta kuin juhlia ja syödä...kilojakin mukavasti kertynyt kuukaudessa...reilut 5-6 lisää...:D!Apua!Ja siitäkin huolimatta vaikka kuntoilen...tätä se teettää mummon blinit,salaatit ym. herkut ;)! no mutta on se sen arvoista kyllä <3,mmmm...odotan jo innolla seuraavia uusia vuosia ja niitä ihania ruokia :D! Hyi mua possua :D!

Ihanaa siis oli kyl <3! Seuraavana päivänä kävin tädin luona Narvan puolella,eli siis Viron puolella...siellä herkuteltiin ja juteltiin koko päivän..täti on nimittäin käynyt yliopsiton ja valmistunut pedagogiksi,eli opettajaksi ja sitten nyt vajaa 10 vuotta sitten kävi toisen yliopistokoulutuksen,eli psykologiksi valmistui...Eli parempaa ihmistä antaa neuvoja ihmissuhdeasioissa ei olekkaan :)!

Juttelimme tosi paljon ja hän kertoi kaiken mitä minä kysyin ja mitä halusin tietää..juttelu valaisi minua tosi paljon ja tämän takia olenkin ollut todella ahdistunut...on niin paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon..

No joo,ei siitä sen enempää...

Päivä oli todella antoisa ja illalla sitten painelin takaisin mummon luo Venäjän puolelle..siellä vaarin kanssa muutama vodkapaukku ja lisää hyvää ruokaa,ja siitä sitten nukkuu todella makoisasti <3!

Sunnuntaina olikin takaisinpäin matkan aika ja piipahdin Pietarissa pikaisesti juttelemassa kaverin kanssa ja matka jatkui Suomeen..keli oli hirveä molempiin suuntiin kun olin menossa!

Menomatkalla oli niin liukasta että monta kertaa meinasin suistua tieltä ja hiki vaan valui otsalta kun ohjasin autoani niitä hulluja teitä :D! Yhdessä vaiheessa lähin ohittaa rekkaa ja oli pirun liukasta...yhtäkkiä keskellä alkoi kasvaa lumikinos ja huomasinkin että kaksisuuntainen tie muuttui yksisuuntaiseksi ja minä oli sillä vastakkaisella vastaantulevan kaistalla ja oikealle omalle kaistalle ei pääse kun lumivalli edessä!!Tuli sen verran paniikki kun vastaan tuli bussi ja vilkutin pitkiä ja jarruttelin ja rupesin peruuttelemaan...huuhhuh jos se bussi olisi tullut kovempaa,niin jälki olisi voinut olla todella rumaa!

Tämän jälkeen sydän tykytti tuhatta ja sataa,ja ajoin mummon vauhtia seuraavat 50 kilometriä :D! Tähän kaikkeen on myös syynä minun todella huonot kitkarenkaat ja autoni ui tiellä kuin mikäkin pulkka :D!Todella vaarallista,mutta en ole sitten viittinyt hankkia uusia renkaita kun ei tässä talveakaan ole paljoa jäljellä..tai niin ainakin ajattelee:D!

No onneksi kaikki hyvin :)!

En ole pitkään aikaan matkustanut yksin näin pitkiä matkoja,mutta juuri rakastan autolla ajamista pitkää matkaa ja uppoutua omiin ajatuksiin...silloin pystyn parhaiten analysoimaan ongelmia ja tärkeitä asioita..silloin jaksan miettiä asian ihan pikkuruisesta asiasta ja punoa kuin solmun auki solmu solmulta...tämä on minun yksi ratkaisuista ratkaista monia asioita :)!

Tälläkin kertaa tämä auttoi ja ymmärsin monia tosi herkkiä ja kivuiliaita asioita..

Jeesh,jeesh...eli tämmöinen reissu oli lyhyesti kerrottuna..

Poikkesin taas kahvilla entisellä työpaikallani Sipoonlahden nesteellä ja onneksi sattuukin minulle meidän rakas muumi-mamma vuoroon :)!Se on vaan niin ihana ihminen :)! Kysyin onko töissä sunnuntaina loppuillasta..ja olihan hän :)!Lupasin menomatkalla että tulen takaisinpäin käymään ja kerkesinkin juuri ja juuri ennen sulkemista klo 23.55 ja annoin hänelle ison suklaarasian :)!Kyllä mamma tykkäsi :)! Oot hiano ihminen Marja-Leena ja pysykkin semmoisena :)! Nähdään taas nesteellä ;)!

Sieltä sitten hirveellä kiireellä Jenny woohon Bb-Jania onnittelemaan ja antamaan kakun lahjaksi :)!Lupasin tulla onnittelee ja sen tein :)!Oli kyllä Jani iloista poikaa :)!Onnea vielä kerran Jani :)!

Sitten olenkin tänään lueskellut hieman uutisia,sekä palautettani sähköpostissa ja kotisivuillani viesteissä.

Yksi erouutinen taas sattui silmään ja tuli surullinen mieli ihmisten puolesta...itse aika rankan ja riitaisan eron kokeneena luin että Martina ja Esko on eronneet..Otan osaa...

Huomasin että minulle on tullut kyselyitä kotisivuille ym., että minä olisin jotenkin siihen osallisena mikä ei todellakaa pidä mitenkään paikkaansa ja en tiedä mistä semmoista humpuukkia ihmiset keksivät! No mutta nyt tuli selväksi että en ole ja ei tarvi enempää miettiä asioita mitä ei ole tapahtunut!

Erot on aina surullinen asia,koska kun ajattelen itseänikin ja meitä,että kuinka onnelisia olimme hyvinä hetkinä ja itkimme onnesta...ja jälkikäteen ajattelee,että miten niin rakkaista ihmisistä voi tulla melkein vihollinen numero 1!!? Aivan sairasta,mutta totta...! Mitä enemmän rakastaa,sitä enemmän on vihainen toiselle ongelman syntyessä ja miettii että"miten tuo rakas ihminen on voinut tehdä minulle noin paskasti"ja silloin viha ja raivo saa vallan...silloin tapahtuu tosi rumia asioita...tehdään toisilleen paskaa ja satutetaan mahdollisimman paljon henkisesti! Tämä siis niissä tapauksissa kun on riitaisa ero,eikä yhteisymmärryksessä  tehty päätös..

En muuta toivo kuin tsemppiä teille molemmille,oli sitten syyllinen kumpi vaan tai kumpikin,niin miettikää tarkkaan ennen kuin lähdette sotapolulle,että mitä hyötyä siitä on teille? No ei yhtään mitään vaan päinvastoin kumpikin on niin sanotusti häviäjä...ja kierre voi jatkua pitkään jos ei tajua sitä lopettaa ajoissa!

Enempää ei tarvi sanoa,koska tuossa on olennainen ja ongelmat sitten ratkotaan oman parhaan tavan mukaan,koska jokaisella on omalaatuinen suhde missä omat pelisäännöt,eikä kannata ottaa mallia muista vaan katsoa mikä on teidän arvomaailma ja sen mukaan ratakaista probleemit.. Yhdessä!!! Ja rakkaus on kummiskin suurin voima tässä maailmassa,joka voi ratkaista monet ongelmat,vaikka ne aluksi tuntuisivatkin ylipääsemättömiltä!Ei mulla muuta...

 

 

Asiasta kukkaruukkuun...

 

Laitan vielä teille mun oman nimikkobiisin linkin teille,niin voitte kaikki popittaa sitä Barbara Streissandin sijaan ;) :D! Tää on paljon parempi versio kuulkaas ;)!

Ja sitten vielä liitän tähän mun synttäreiltäni isoroba 10 ravintolasta Mr. Alexin strippariestiyksen :D!haha!Sain nyt sen videon vasta! Oli se strippari hieman humalassa kyllä,sen huomaatte videolla kyl :D!Olen pahoillani,mutta muistikortti loppui kesken ja loppu ei tallentunut...mutta kyllä tossakin on hauskaa ihan tarpeeksi ;)!

Ei muuta kuin palataan rakkaat astioille taas <3!

 

7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Ivangorod, narva, auto, ero, suru, ilo, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, isoroba 10, vieraat, tunteet, rakkaus

Vanhemmat kirjoitukset »