Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Tallinna ohjelma meni ja messut myös,mutta ensilumi tuli <3

Perjantai 26.10.2012 klo 14:01 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hastala manjana toverit!

Mites teillä on mennyt taas ilman minua?

Onko ollut ikävä ;)?

Mulla on ainakin ollut teitä tosi ikävä..

Nyt siis voisin kertoa teille vähän kuulumisia viime viikon menosta.

Meidän iki-ihana Tallinna ohjelma on ohi ja nyt teillä on mahdollisuus nähdä viimeinen jakso netistä tämän linkin alta.

http://www.tv5.fi/netti-tv/tallinna-2-jakso-8


Oli kyllä viimeinen jakso niin siirappinen ettei mitään rajaa sanoi kaikki :D!

Mutta minä tykkään olla joskus tosi siirappinen ja siinä ei ole mitään pahaa minun mielestä!

Osaan olla myös todella rajukin jos tarvii,mutta minusta naiselle pitää antaa joskus kunnolla hellyyttää,rakkautta ja romantiikkaa,jotta nainen tuntee olevansa arvostettu ja rakastettu. Sitä kautta sinäkin saat pitkän ajan itse rakkautta :)!

Näin siis mennään ;)!

Sitten voidaan siirtyä eteenpäin. Viime blogeissa kerroin teille,että olen I LOVE ME messuilla töissä ja mainostan ihmevekotinta nimeltä Selätin.

Voin sanoa,että messut meni ihan huippuhyvin :). Oli todella mahtavaa työskennellä meidän tiimin kanssa ketkä oli messuilla.

Hilla,Pasi ja Atte olivat personal trainereita ja Risto sekä Tommi olivat selättimen omistajia.

Meillä oli ihan mahtava sijainti suoraan kauneuspuolen päälavan edessä ja kaikki ketkä katsoivat päälavaa,näivät myös meidät ja Selättimen ;)!

Vieressä oli myös Sara Siepin hammaskoju ja sainkin Saralle annettua Selättimen myös,jota hän halusi tosi paljon :)!

Saran missikaverille Niinallekin annoimme selätimen ;)!

Myös kaunille Sabina Särkälle annettiin Selätin,hän nimittäin juonsi kauneslavalla ja sieltä huomasi meidät. Kauaa ei kestänyt kun rohkea Sabina punnersi minun oheistamana vaikeampia liikkeitä Selättimellä:)!

Sitten meidän Miss Helsinki Katrie Dalerkin osui siihen paikalle kun juonsimme Eevan kanssa ja Katrielle kävi flaksi,hän pääsi osallitumaan showhun ja voitti itselleen Selättimen myös ;)! 

Eli Suomen kaikki mahdolliset Missit sai Selättimen itselleen ;)!

Sitten tietysti ilman muuta ensimmäisenä meni Selätin Henna ex-vaimoselle;),joka toivottavasti käyttää sitä todella ahkerasti kotonaan :)! Selätin pelastaa sinutkin ;)!

Kaiken lisäksi Selätin sain valtavan kiinnostuksen ihmisissä kun esittelimme sitä ja varsinkin kun me Eeva Jaakonmaan kanssa juonsimme ja kerroimme miten homma toimii :)!

Eeva on ihan paras juontaja ja antoi palaa kunnolla Selättimen ihmeellisestä mailmasta :)!

Selätin on uusi tuote joka pistää jokaisen Suomalaisen selän kuntoon ;)!

Messuilla tapasin valtavasti tuttuja joita en ollut pitkään aikaan nähnyt :).

Pezman ahmadi pyörähti meidän osastolla kuvausryhmänsä kanssa ja samalla pyysi minua "Hullut bileet" ohjelmaan. Asia on harkinnan alla.

Ensimmäisenä ja päällimmäisenä on nyt oma unelma jota olen työstänyt yhteistyökumppaneiden kanssa.

En viitsi juosta asioiden edellä,ja tämä onkin ainut asia mitä voin hieman paljastaa.

Antti Kurhinen yllättää: oma tv-ohjelma tulossa! | Metro Live

Enempää en voi paljastaa vielä.Jos tämä kaikki toteutuu,siitä tulee superkova juttu ja todella mahtava,siis toivottavasti ainakin ;)!

Semmoista..

Tänään sitten oli ensilumi jyrähtänyt maahan ja facebookpäivityksen kaikki oli että "lässyn lää ensilumi tuli maahan jee jee ihanaa"Aargh.. :D!!!

  

Onhan se kiva kun lumi tulee,mutta perkule kun koko naamakirja on yhtä ja samaa päivitystä täynnä :D! Ja kun päivitin tuon mun mielipiteen,niin sieltä tuli ovala kaveri ja kirjoitti että" ja loput ihmiset on näitä ''ärsyttäää ku jengil näit lumi päivityksiä' :D haha..!

Se on kyl ihan totta joo :D!

No mutta siis joo..onhan se ihanaa sinänsä herätä aurinkoisessa säässä ja kun kaikki on lumivalkoista <3!

Voittaa tuon sateen ja pimeyden 100-0 :))!

Odotankin että tuo lumi tulisi pysyväksi maahan,jotta olisi aina valkoista ja kirkasta :))! Se pitää mielen niin virkeänä ja masennuksen loitolla :)!

Sitten voisin kertoa vähän mun pari vuorokautta sitten nähdystä yöunesta :D!

Huhhuh olipa unet silloin oikeesti,jumantsipple sentään..!!!Heräsin sätkien siihen  aamulla että olen ihan hikinen ja ja oikeassa käsivarressa on veriset hampaanjäljet :DDD! WTF :D??! Apua!!Mitäköhän ihmettä oikein unessani tapahtui kun tämmöiseen on mennyt,että puren omaa kättä verille :D??! Toivottavasti joku päviä en herää siihen,että olen purrut pari sormee itseltäni poikki :XD haha..Nyt naurattaa vielä joo,mut kun oikeesti miettii,niin aika pelottavaa..!

Seuraavaks herään ilman penistä varmaan,huuhhuuh apuva :DDD haha..

Tämmöistä siis juu ;)!

Viikonloppu on tullut ja se tarkoittaa sitä,että huomenna juhlitaan kaikki Namussa meidän ihanan miss Suomen Sara Chafak synttäreitä :))!

Kiitos Saralle kutsusta :)!

Sunnuntaina taas seurataan kuka lentää kuin leppäkeihäs tuolta Bb-talosta.

Onneksi nyt vihdoin noita äijiäkin häädetään,eikä pelkkiä mimmejä!!

Suurin järkytykseni oli viime sunnuntailta kun Bb-Johanna häädettiin talosta!

Oli ihan uskomatonta kyllä ja kyllä loksahti suu auki kun Elina lausui Johannan nimen!!!

Kaikki järkyttyivät..tosiaankin luulin Johannan olevan ainakin finaalissa ja jopa ehkä voittavan. Näin ehkä olisikin käynyt,mutta näköjään tämä ennakkosuosikkiviitan kantaminen kostautui Johannalle pahimmalla mahdollisella tavalla..

Ymmärrän kyllä täysin ihmisiä ketkä katsoo ohjelmaa ja kun niiden tiedossa on että Johanna on kaikkien galluppien ja äänestyksien mukaan ennakkosuosikki, niin ihmiset automaattisesti olettavat hänen selviävän häätöäänestyksestä. Tämä tarkoittaa siis että hei eivät enää äänestä suosikkiaan.

Tämä on paha virhe ja Johannan kohdalla kävi juuri niin nyt. Paska nakki suoraan sanottuna,mutta herättää tosifanit ja äänestäjät pysymään jatkossa todella valppaana häätöäänestyksien suhteen, kun oma suosikki on mukana.

Nyt siis voi käydä samalla tavalla miehille,jos äänestäjät ei ole valppaana omista suosikeistaan!

Esim. Jouko tai Markus saaatavat olla liipaisimella kun heistäkin media on luonut ennakkosuosikkeja lukuisten uutisten kera. Eli nyt ihmiset se ei tarkoita että ne on automaattisesti turvassa ;)! Eli tiedätte nyt miten toimia!

Itse olen jotenkin jo kyllästynyt talon menoon ja ihmisiin..:D! Kaikki hyvännäköiset tytötkin on häädetty,eli ei ole mitään kateltavaa enää :/..Nyt kyllä isoveikan pitää ajatella meitä mieskatsojia ja laittaa nyt ihana,kaunis,fiksu ja filmaattinen uusi naisasukas taloon ;)!

Ja kyllähän naisiakin aina kiinnostaa joku tosi kaunis tyttö talossa,koska he alkavat vertailla itseensä ja ovat kiinnostuneita siitä miten toinen itseään huolittelee. Toiset katsjoat samaistuvat ja toiset rupeavat vihamaan erilaisuuden takia.

Näin ollen uudet kauniit tyttelit herättäisivät nukahtaneet katsojat horroksesta ja Bb-syän rupeaisi sykkii ihan uudella tavalla taas ;)!

Toivottavasti tuotanto ymmärsi tämän ja tottelee minun suositusta mukisematta ;) :D!

Nyt jätetään toi Bb-rauhaan tältä kertaa..

Itse olen lihotuskuurilla ja paino on noussut jo 5 kiloa parin viikon aikana :D!

Tietysti lihaakin on tullut eikä pelkkää läskiä ;)!

Eli näillä nyt mennään ja nyt jätän teidät kaikki rauhaan iloitsemaan ensilumesta ja viikonlopusta rakkaat toverit <3!

Nyt laitan vielä loppuun meidän kuvan Eevan kanssa messuilta <3!

Palataan taas ensi viikolla rakkaat <3!

antti_ja_eeva_messuilla.jpg


2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, rakkaus, Dom 2, tv-reality, muoti-kauneus ja terveysmessut, i love me messut

Lisää Tallinna ohjelmaa,I love Me messut & kuulumisia

Torstai 18.10.2012 klo 11:37 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Halleluja ja hellät tunteet!

Mitäs teille rakkaat kuuluu nykyään taas :)?

Mulle kuuluu muuten mahtavaa,paitsi se, että äitini ei päässyt tulee kyläilee Suomeen kun mummo sai sydänkohtauksia :( ja äiti joutui jäämään pitää huolta mummista..

Tuohon kaikkeen palaan kohta,mutta nyt sitten nopeasti laitan teille linkit supersuosittuun Tallinna ohjelmaan,jos ette ole sitä kerenneet nähdä telkkarista.

Nyt kaikki kolme jaksoa meistä löytyy tv 5 netti tv:eestä :)!

Tässä ne nyt tulevat järjestyksessä..

Tallinna 2, jakso 5 | TV5

Tallinna 2, jakso 6 | TV5


Ja tässä ovat mainosuutiset ohjelmasta iltapäivälehdissä.

Tallinna: Kamerat kuvaavat Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen siirappisia kylpyleikkejä - Ilta-Sanomat 

TV5: Hennan ja Antin rakkausloma pahasti pieleen | Viihde | Iltalehti.fi

Jakso 3 tulee näköään netti:tveeseen vasta sitten kun sen uusinta on ohi telkkarissa ensi sunnuntaina klo. 23.55. Laitan sitten linkin ensi blogiin siitä :).

Kiitos kaikille ketkä seurasitten meidän jaksoja ja toivottavasti nautitte näkemästänne :)! Tämmöistä siis olin minun ex-vaimolleni järjestänyt Tallinnassa :)!

Sen voin sanoa,että ohjelma ei vaikuttanut meidän eroon vaan ihan muut seikat. Kaiken lisäksi erosimme pari viikkoa myöhemmin toisen ohjelman kuvauksien jälkeen Tallinnassa. Tämä ohjelma oli Hollannin Endemolille kuvattu,eikä siis ole millään tavalla sidoksissa Tallinna tosi tv ohjelmaan. Tosiaankin harmi ettemme vaan yksinkertaisesti tule toimeen ja on liikaa erimielisyyksiä kaikista asioista, vaikkakin rakkautta ja romantiikkaa riittäisi vaikka muille jakaa. Joskus pelkkä rakkaus ei vaan riitä ja kun kompromisseihin ei päästä niin lopputulos on mikä on. Tosiaankin asiaa ei enää puida ja olemme Hennan kanssa nykyään hyvissä väleissä ja kavereita, ja se riittää vallan mainiosti :))! Hennaa tulena aina silti auttamaan jos hän apua tarvitsee,koska onhan minulle kuin perhettä. Onhan meillä aikamoinen historia takana..

Eli tämäkin uutinen antaa väärää tietoa sinne etelänaapuriin.

Gossip.ee - Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen taas koos?

En ihan hifaa kaikkea mitä siinä lukee,mutta sen verran tajuan että luulevat meidän olevan yhdessä,joka ei pidä siis paikkaan arvon Gossip.ee

Muuten kai ihan asiajuttua tulee siellä uutisessa:).

Mutta siis suurin pointti on se että meillä oli todella mukavaa tuolla Tallinna ohjelman kuvauksissa ja nautimme kaikesta tosissamme, :))). Jopa se lainelautailu nyt muistuu lämmöllä ja nauraen mieleen :D! Henna oli kyllä siinä ihan paras :D haha!

Kiitos kaikille muillekkin mukana olleille ja suuri kiitos Eeva Jaakonmaalle,sekä unohtamatta teitä katsojia :)))!

Nyt sitten siirrytään toiseen ohjelmaan joka tuli samaan aikaan kun tuo Tallinna ohjelman meidän ensimmäinen jakso.

Ohjelman nimi on siis "Hullu juttu" ja jos et sitä kerennyt nähdä,niin nyt senkin voi nähdä netistä Yle areenasta.

Tämä on mielenkiintoinen asiaohjelma,jota suosittelen katsomaan kaikille ja kaikkein eniten niille jotka pyrkii tai haluu olla julkkiksia.

Hullu juttu: 11.10.2012 20.00 | Tv | Areena | yle.fi 

Tuo ohjelmaa antaa pientä osvittaa siitä mitä julkisuuden henkilö joutuu mahdollisesti käymään elämässä läpi ja miten julkisuus ylipäätään vaikuttaa elämään.

Eli todella fiksu asiaohjelma jonka kannattaa ehdottomasti katsoa!

Sitten siirrytäänkin siihen,että viikonloppuna tapahtuu jänniäää ;)))!

Sitä sitten olaan edustamassa uutta uutuuskuntoilutuotetta I Love Me messuilla,toisella nimellä muoti,terveys ja- kauneusmessut.

Tervetuloa siis tsiigaamaan tämä uskomaton terveystuote paikan päälle ja samalla moikkaa minua ;)!

http://wellmen.fi/FI/Ajankohtaista

Приходите обезателньно на выходные на выстовку в Хельсинки!!Я буду там и новый спортивный пречендал ;)!

Tämä tuote on siis loppukaudesta Big Brother talossa asukkailla aamujumpan ohella aina :)! Olen siis itse päämainostaja ja selättimen aktiivinen käyttäjä :)!

Messuilla olemme yhdessä Eeva Jaakonmaan kanssa kertomassa tästä tuotteesta. Eli ei kannata missata missään tapauksessa messuja!

Kysy ihmeessä rohkeasti lisää minulta tuotteesta niin kerron lisää :)!

Että semmoista siis rakkaat toverit :)!

Nyt palataan hieman muihin tunnelmiin ja tapahtumiin.

Eli siis viikonloppuna minun piti hakee äiti Pietarista tänne Suomeen kyläilee,mutta rakas mummoni sai sydänkohtauksia Petroskoissa ja äiti joutui jäämään hoitamaan mummoa. Olin niin odottanut äiti 4 vuoden tauon jälkeen kyläilee,mutta nyt kävi näin. No onneksi nyt mummon on ainakin elossa ja se on pääasia ! Toivottavasti se nyt tokenee kaikesta. Nyt hänellä todettiin myös kivet munuaisissa ja niiden poistuminen kehosta on todella kivuliasta!

No mä lähen tässä lähiaikoina katsomaan mummiani..

Nyt sitte kerron vähän toista.

Olin siis Pietarissa ja odotin äitini tuloa sinne viime viikonloppuna,mutta kun tuon mummon tapauksen jälkeen äiti ei ollut tulossa,niin jäiin iltaan asti sunnuntaina sinne ja odotin faijaa junasta illalla. Mulle sitten samalla sattui kiva juttu joo :DDD! Tämän kirjoitinkin jo facebookkiin,mutta jos joku ei vielä lukenut, niin tässä se tulee ;)!

"Siis jumankauta mikä päivä eilen Pietarissa huhhuheijaa :DDD..Jätin auton keskustaan Pietarin suurinta kauppakeskusta vastapäätä,johon kaikki muutkin jättivät autonsa ja lähdin kiertelee kauppakeskusta. Sitten kun huomasin että kello on jo kohta 22 ja pitää isä hakee juna-asemalta ja lähtee Suomeen kun hänellä on aamulla töitä, niin tultuani ulos, näen vaan tyhjän kadun edessäni..hieraisen vielä k

erran silmiä ja ajattelen että näen harhoja..läiskin itteäni naamalle ja avaan taas silmät,mutta tilanne on sama..AUTONI ON HÄVINNYT KADUNVARRELTA PERKELE!! Ajattelen että nyt on perkele joku väärinkäsitys,mutta käveltyäni katua pitkin toiseeen päähän,huomaan että kadulla on pysäköinti ja pysähtymiskielto :D! Jep jep..eli kadunvarrella jossa oli kymmeniä autoja oli hinautettu kaikki pois :DDD! Joo nyt kuullostaa hauskalta,mutta silloin eilen pääsi muutama Venäläinen ärräpää ja lujaa suusta :D! Siinä sitten selviteltiin ihme hätänumeroiden kautta,että minnekkös se on hinattu ja kymmenien soittojen jälkeen sain tiedon missä auto on ja otin sinne taksin. Paikan päällä autosakkoparkkipaikalla en saakkaan autoa vaan jonotan noin puolitoistatuntia,että saan lapun,jonka kanssa minun pitää mennä kaupungin toiselle puolelle kymmeniä kilometrjä hakemaan poliisiasemalta sakkolappu jonka suruus on 3000 ruplaa,eli noin 80e!! Siellä istun taas lisää poliisien kanssa kirjoittamassa sakkolappua ja tulkkaamassa mun tietoja,sen jälkeen taas ajetaan toiselle puolelle kaupunkia ja jonotetaan taas tunnin verran että pääsee sisälle autosakkiparkkipaikalle,jossa sitten vielä peritään melkein sen 3000 ruplaa eli sen n. 75e auton hinurista!!sitten pääsen vihdoin pois helpottuneena,väsyneenä,mutta monta tuntia menettäneenä ja noin pari sataa euroa menettäneenä hakee faijaa joka skitsona raivoo odottaen juna-asemalla!!!

Opetus on se,että älkää ikinä jättäkö autoa Pietarissa väärin pysköitynä kadulle,muuten tulee todella kallis paukku ja menetätte sen yhden päivän auton etsimiseen ainakin :D,nimittäin en voi kuvitellakkaan miten olisi käynyt jos en olisi puhunut Venäjää ja ollut sinnikäs kestämään kaikki odottelut ja vittumaisen käyttäytymisen viranomaistahojen puolelta :D! Todennäköisesti vieläkin etisin autoa 7 miljoonan asukkaan Pietarista ja huutaisin hoosiannaa huhhuh..jep jep että semmoista rakkaat ;).."
Siis ihan uskomatonta!!! Kelatkaa jos oikeesti joku turisti jättää auton kadunvarteen kun kaikki muutkin jättäneet,menee kyselee neuvoja jostain infokiskasta ja palattuaan huomaa autonsa hävinneen ja autossa on kaikki passit,sekä rahapussi!! Sen unohdin mainita,että onneksi tuttava pelasti tulemalla antaa mulle rahaa,koska autoon jäi passit sekä lompakko :DDD!
Niin kuin sanotaan aina että " Venäjää ei voi järjellä ymmärtää",se pätee kyllä se sanonta aina ;) :D! Silti rakastan sitä maata ja siinä on myös niin paljon hianoja puolia,joita ei missään muualla maailmassa ole <3!

Olipa siis kokemus taas,mutta nyt sitä muistelee jo nauraen koko juttua,vaikka silloin ei paljoo naurattanut kylmettyä kadulla tuntikaupalla odottamassa omaa vuoroaan viranomaisten puheille :D!

Olen huomannut,että pitkäkestoinen vihaisuus ja negatiivisuus huonoa kokemusta kohtaan pilaa vaan tuleviakin juttuja kun mieli on maassa.

Eli positiivista ajattelutapaa ihmiset hei vastoinkäymisistä huolimatta :)!

Jaahas,ja sitten pitäisi kai vielä teille jotain Bb:eestä kertoa..

Jotenkin minulla on nyt jäänyt katsominen ihan minimiin,kun ei siellä oikein enää ole mitään kiinnostavaa..

Ainoa mitä yritän katsoa mahdollisuuksien mukaan on tietysti Bb-extra,koska siellä on aina mielenkiintoisia vieraita :)!

Tietysti tuon Katarinan lähtö talosta miellytti,koska neiti ei vaan kuulunut sinne.

Uusista miesasukkaista sen verran,että aika juntin näköisiä kaikki, vaikkakin hauskan tuntuisia ainakin tuo Jarno Ja Petteri.

Joni heti tipahti joukosta inhokkilistalle,kun kuulin että äijää pieree yhteisessä ruokapöydässä!

Hyi saatana mikä sika! Mä ymmärrän kyllä jos yksinään joskus pöräyttää vitsinä pöydässä kun istuskelee,mutta kun syö ja pieree niin se on ihan älytöntä huhhuh!!! Se riittää mulle jo että pääsee mun inhokkilistalle myös :D!

Jotain kyllä puuttuu talosta ja kaipaisin jotain pirtsakoita uusia tytteleitä myös taloon :)!

Nyt periaatteessa kun ohjelma on yli puolenvälin,niin odottelen vaan sitä vaihtoa ja sitä finaalia. Muuta oikeastaan mielenkiintoista en näe tällä hetkellä ohjelmassa.

Nyt sitten taidan jättää teidän rakkaat rauhaan ja valmistautumaan viikonlopun muoti,kauneus ja terveysmessuille.

Nähdään siis siellä toverit ja muistakaa tulla noukkii nimmarin jos törmäätte meitsiin ;)!

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille <3!

Antaumuksella <3

Anttinne

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, äiti, Pietari, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonnat, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, Bb-talo, rakkaus, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, petroskoi, muoti-kauneus ja terveysmessut, i love me messut,

TOUCH d' ANDRE'

Lauantai 24.7.2010 klo 1:50 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Halleluja kaikille!

Tänään ostin aivan mahtavat farkut Touch de Andresta itäkeskuksesta! Aivan mahtava valikoima kaikkia muotivaatteita kaiken ikäisille :)! Nyt kaikki siis äkkiä shoppailemaan ja voitte mainita minut niin teille etsitään yhtä muodikkaat kledjut kuin minullakin ;)! Ja eiku ostoksille Touc de Andreen ;)!

http://www.touchdandre.fi/fi/index.html

cipo__baxx_17.jpg

15 kommenttia . Avainsanat: TOUCH d' ANDRE', itäkeskus, bb-antti, antti kurhinen, farkut, kledjut, muoti, shopping, muoti

Meidän rakkaus on nyt ikuistettu kehoomme <3!

Sunnuntai 28.3.2010 klo 16:55 - Antti the "Tsaari" Kurhinen

Heipsista rallaa kaikille nyt!

Nyt on pako ilmoittaa iso ilouutinen teille kaikille ;)!

Olemme ikuistaneet meidän tulisen ja palavan rakkauden meidän kehoomme <3!

Kävimme siis eilen tatuontimessuilla ottamassa itellemme meidän ikuista rakkautta sinetöivän tatuoinnit :) <3! Molemmilla on kauniit sydämmet, jossa keskellä on meidän ihanat nimet <3!

Rakastan sua kulta yli kaiken ja en kadu pätkääkään tehtyä :)! Lisää voitte lukea mtv3 viihdeuutisista ja myöhemiin tulee messuilta myös video,kun meitä tatuoidaan suoraan ;)!

Yksi iso salaisuus vielä paljastuu sitten 31.03 tuoreessa Hymy-lehdessä,missä kerrotaan yksi todella mielenkiintoinen juttu ;)! Muistakaa katsoa ;)!

Tässä alla tulee nyt linkki tatuoinneista :)!

BB-Henna ja Antti ottivat rakkaustatuoinnit – katso kuvat! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Nyt alkaa sitten tatuoinneista kunnon huolenpito ja rasvaaminen! Ärsyttävää  kun ei saa käydä saunassa 2 viikkoon yms. ://! Asiasta kerron myöhemmin lisää kun muut materiaalit ovat ilmestyneet :)!

 

Asiasta kukkaruukkuun...Olen todella onnellinen siitä että tuli kirje syyttäjältä siitä että hän luopuu ampuma-ase syytteistä mua kohtaan :)))!

BB-Antti ei saa syytettä ampuma-aserikoksesta - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Kiitos todella paljon,koska en tosiaankaan ollut muistanut koko kaasusumutinta ,mikä löytyi kotietsinnän yhteydessä. En ollut koskaan ollut kaasusumutinta käyttänyt ja se olikin jäänyt lojumaan ties miltä ajoilta hyllyyni...En tiedä edes mistä se sinne ilmestyi ja edes muistanut että mulla on semmoinen... Nyt kaasu on poliisin suojissa ja se on hyvä juttu,koska en semmoisella tee yhtään mitään!

Kiitos myös asianajalleni Aarno Arvelalle,kuka on todella mukava ja auttanut todella paljon :)!

Tämä rankka oikeudenkäynti alkaa sitten 01.04.2010 Helsingin käräjäoikeudessa aamulla ja sinne tuleekin kaikki mahdolliset Glo-tapaukseen liittyvät! Huh, vitsi kun tämä kaikki olisi vaan ollut aprillipilaa,mutta tuskinpa :D! Vihdoin päästään tästä piinasta ja meitä mustamaalannut henkilö toivottavasti saa ansaitun pitkän linnatuomion kaikesta paskasta mitä se on meille ja muullekkin julkisuuden henkilölle aiheuttanut!

En koskaan halunnut tolle henkilöle pahaa,mutta hän taas on niin vahingoniloinen että jos jollain menee hiemankin paremmin kuin sillä niin yritetään pilata toisen elämää! Et pilannut sitä,vaan pahensit vaan omaa elämääsi tuon takia,senkin urpo!!!

Nyt siitä ei sen enempää vaan meen tästä nauttimaan mun ihanan vaimoni hellästä hieronnasta ja rasvataan toistemme tatskoja <3!

Hyvää palmusunnuntaita kaikille teille ja muistakaa antaa virpojille hyvät munat ;) :D!

Viseeessshhh Toverit :)! Tsaari kiittää taas  ;)!

 

26 kommenttia . Avainsanat: keho, tatuointi, Bb-Antti, Bb-Henna, bb, tatuonitimessut, black&yellow, muoti, rakkaus, kohu, julkkis, kauneus, antti Kurhinen, henna kurhinen

Vihdoin kauan odotetut karvanpoistovideot on julkaistu!

Tiistai 2.2.2010 klo 16:11 - Antti Kurhinen

Vihdoin se on tullut markkinoille :)!!!!!!!!!

 

Eli nyt voitte käydä katsomassa ennennäkemättömän hauskat karvapoistovideot Radio Rockin sivuilta!

http://www.radiorock.fi/videot/

Nyt kaikki siis katsomaan tätä taidenäytöstä ;)!

Ja karvat siis ovat edelleenkin myynnissä, jotenka tarjouksia tulemaan vaan!

Lue lisää »

12 kommenttia . Avainsanat: karvat, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, bb-antti, bb-henna, kurhinen, kurhiset, julkkikset, kohu, muoti, vaatetus, erikoistarvikkeet, työnhaku, bisnes, liikeidea, yritystoiminta, radio rock

Aivan törrrkeettä sanon minä!!!

Perjantai 29.1.2010 klo 12:17 - Antti Kurhinen

Nyt on kyllä huuto.net aivan väärässä!

Miten ne kehtaavat! Tuomme heille kävijöitä sivuille ja ne sulkevat täysin normaalin kauppakohteen omista syistä!

No haistakaa sitten huilu!

Tässä ylläpidon viesti meille takaisin sähköpostilla, sen jlkeen kun valitin heille asiasta!


Päiväys:  Fri, 29 Jan 2010 12:02:45 +0200 [12:02:45 EET]
Lähettäjä:  Huutonet aspa <webmaster@huuto.net>
Vastaanottaja:  henna <antti@anttikurhinen.fi>
Otsikko:  Re: Huuto.net risut ja ruusut: russianbabe, http://www.huuto.net/kohteet/antin-ja-henna-karvat/127039263
Otsikot:  Näytä kaikki otsikkotiedot

Hei.

Kiitos viestistäsi. Palvelun ylläpitäjä on katsonut kohteenne asiattomaksi.
Ylläpitäjä katsoo, että intiimikarvoitusta, tai muuta kehon karvoitusta, ruumiinosia tai
elimiä ei voi myydä palvelussa.
Kuten palvelun käyttöehdoissa ja säännöissä todetaan, niin palvelussa sääntöjä tulkitsee
palvelun ylläpito.
Tässä tapauksessa olemme ikävä kyllä katsoneet kohteenne asiattomaksi ja palveluumme
kuulumattomaksi.
Pyydämme ettette enää kohdetta aseta myyntiin palveluuumme.

Lisäksi. Tunnuksenne "russianbabe" tiedot ovat puutteelliset. Tunnuksen haltijan
sukunimeksi ei voi asettaa "tuntematon"-temiä.
Nimen tulee, kuten muidenkin tietojen, olla aitoja ja oikeita. Tästä kerrotaan
esimerkiksi palvelun käyttöehdoissa.
Täydennättehän siis tunnuksenne tiedot vaaditulle tasolle.

---

Ystävällisin terveisin, Teemu /Huuto.Net

 

Nyt sitten myymme karvojamme taas omilla kotisivuillamme jonkun aikaa ja yritämme saada sopimusta jollekkin toiselle nettihuutokauppasivustolle!

Olen pahoillani niiten puolesta ketkä olivat huutamassa meidän karvoja!

Pahoittelut myös 4000e huutaneelle Ekavekara1:lle. Otahan yhteyttä suoraan,niin hoidetaan kauppa henkilökohtaisesti!

28 kommenttia . Avainsanat: karvat, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, bb-antti, bb-henna, kurhinen, kurhiset, julkkikset, kohu, muoti, vaatetus, erikoistarvikkeet, työnhaku, bisnes, liikeidea, yritystoiminta

4000e TARJOTTU KARVOISTAMME!Kuka pistää paremmaksi?

Perjantai 29.1.2010 klo 0:45 - Antti Kurhinen

Heipä hei kaikille!

Nyt aloitan alusta taas kirjoittamaan! Äsken olin kirjoittanut noin puoli tuntia blogia ja yhtäkkiä kaikki hävisi! Olin niin vittuuntunut että mottaisin konetta pari kertaa kunnolla ja se meni pimeäksi! Meinasi itku päästä ja rukoilin sen takaisin henkiin :)!

Nyt on hyvin kaikki hyvin,ainakin siis kone jotenkin toimii,mutta blogikirjoitus hävinnyt. Nyt mua vituttaa kirjoittaa yhtä pitkää ja sitä paitsi se blogi oli oikein koko sydämmestä huumorilla höystetty :D. Nyt ei enää ole yhtä hyvä fiilis kirjoittaa uudestaan, mutta yritän ainakin...

Eli totta tosiaan!

Olisiko joku uskonut että karvistamme tulee niin suositut että niistä tarjottaisiin 4000e???

No en minä ainakaan uskonut,mutta näin se vaan on ja nyt sitten onkin kysymys että tarjoaako joku enemmän?

Eli erinomainen liikeidea :)! Monet ovatkin sanoneet että siitätulee koko maailmalla hitti tämän jälkeen!

Tuleeko meistä samanlaisia kuin Bill Gatesista aikoinaan, kun keksi Microsoftin?

Toivotaan parasta...pääasia että uskoo itseensä ja toteuttaa unelmaansa :)! Eikö niin?

Tietysti ymmärrän että miksi niistä tarjotaan valtavia summia...ovathan nuo sentään ainutlaatuiset karvat koko maailmassa!

Samanlaisia kiekuroita ei hevillä löydä ;)!

Nyt kaikki ketkä ovat huutamassa karvojamme,niin toivotan hyvää onnea että voitatte ne!

Mietimme tässä että moni pettyy huutokaupan päätyttyä sen takia ettei ole se uusi onnellinen omistaja! Sen takia päätimmekkin olla hyväsydämmisiä ihmisä ja tehdä tilaustyötä halukkaille!

Tämä on tietysti vaativaa hommaa ja ei ihan noin vaan käy. Tämän takia hintakin tulee olemaan sen mukainen,koska siihen menee monta kuukautta kun kasvatamme niitä ja pidämme hyvää huolta, jotta kiekurat ovat hyvät ja karvat kiiltävät kuin Elviksen hiukset konsanaan ;)!hehee!

Eli kaikki halukkaat voivat jättää yksityistilauksen kotisivujemme kautta ja neuvottelujen jälkeen voimme ruveta kasvattamaan uutta puskaa!

Tilaaja voi vähän väliä kysellä karvojen vointia ja me mielellämme lähetämme todistusaineistoa että ne voivat hyvin ja kasvavat ajallaan.

Ruokavalio ja kaikki otetaan huomioon, jotta ne ovat tuuheat ja paksut!

Terve karva terveessä ruumiissa :)!

Jos tilauksia tulee hyvin niin laajennamme liiketoimintaamme ja otamme töihin varteenotettavia kandidaatteja. Geenit karvoituksen suhteen pitää olla kunnossa ja todistusaineisto pitää olla mukana haastattelun yhteydessä!

Eli laajentaminen on vasta tulevaisuuden juttuja, jotenka nyt on vielä turha lähettää työhakemuksia.

Ilmoitamme sitten siitä virallisemmin tiedotustilaisuuden kautta ja annamme mahdollisesti ilmoituksen työvoimatoimiston sivuille.

Nyt sitten me keskitymme omiin karvoihimme ja huutokauppaan.

Nyt kaikki halukkaat siis huuto.net siulle huutamaan itselleen ensimmäisiä ja ainutlaatuisia karvoja.

Antin ja Henna Karvat - Muut keräilykohteet - Keräily - Huuto.net 

Kiitos kaikille ja onnea huutokauppaan :)!

 

 

Lue lisää »

19 kommenttia . Avainsanat: karvar, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, bb-antti, bb-henna, kurhinen, kurhiset, julkkikset, kohu, muoti, vaatetus, erikoistarvikkeet, työnhaku, bisnes, liikeidea, yritystoiminta