Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

A2 Venäjä ilta 15.4.2014 Yle 2 ja pienet loppulöylyt Tsaarin kanssa..

Lauantai 19.4.2014 klo 13:02 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Hei vaan kaikille!

Pitkästä aikaa olen taas blogin kimpussa. Tämänkin kirjoitan ihmisten palauteryöpyn ja pyyntöjen takia. Haluan selventää vähän  asioita..

Monia kiinnostaa, että miksi A2 Venäjä-illassa oli kauhea soppa ja ihmiset huusi,rääkyi,haukkui toisiaan, vaikka ohjelman piti olla asiaohjelma ja miksi minä olin liian asiallinen.

Tähän nyt sitten vastaankin teille lyhyesti siitä täällä blogissani, vaikka en mielelläni enää blogia kirjoittele.

Minulle on satatanut paljon viestejä, missä minua kehutaan että olin asiallinen ja toiset taas haukkui siitä, että olin liian lepsu ja hiljainen, ketkä odotti että pistän haisemaan vähintään yhtä paljon kuin herra dosentti Bäckman.  Joka puolella pohdittiin minun motiiveja olla näin. No nyt avaan vähäsen lisää miksi.. 

Ihmiset monet ovat saaneet ihan väärän kuvan minusta facebookin kautta, jossa tosiaan heitän aikamoista huumoria ja läppää,sekä yliliiottelen asioita välillä. Siitä olen ennenkin sanonut, että teen niin ja toistan nyt taas kerran.

Haluan todeta sen, että kyllä minä rakastan toista kotimaatani Venäjää ja kyllä kunniotan Putinia vahvana johtajana, mutta se ei tarkoita että minä rakastan sitä ja hyväksyn kaikkia hänen tekojaan. Facebookissa Putinin ja Venäjän ylihehkuttaminen välillä johtuu enemmänkin ihmisistä, ketkä ovat ahdasmielisiä ja tulevat haukkumaan minua ihan tyhjästä , jos vähänkin kirjoitan jotain Venäjästä.

Olen yrittänyt monesti jollekkin todistella jotain asioita mitä Venäjäällä tapahtuu ja miten asiat on, mutta turhaan.. monilla on vain ennakkoluulo juurtunut ja monen median kautta saatu negatiivinen kuva, jota ei saa mitenkään pois kertomalla tosiasoita. Täten minä siis päätin, että miksi nyt tuhlaan aikaa selittelyyn sun muuhun joillekkin tyhjäpäille joille ei mee mikään perille, vaan ajattelin, että jos kerran Venäjä on pahuuden imperiumi heidän mielestään ja vituttaa niin pahasti tiettyjä ihmisiä niin pistetään nyt sitten vituttamaan aivan helvetin pahasti koko tuutin täydeltä sitten :D!

Tämä on siis tarkoitettu niille ahdasmielisille ja todella pahoille Russofobeille, jotka ei oieesti tiedä mitään Venäjästä,ei ole koskaan käynyt siellä ja luulevat tietävänsä kaiken lukemalla ainoastaan roskalehitä sun muuta! Fiksummat ihmiset tietää että minun yltiömäinen hehkuttaminen ja muu soopa on vain suurta spektaakkelia ja ei ole minun oikea kantani ;)!

Eli tässä selitys siitä teille, miksi teen sitä mitä teen facebookissa, mutta ohjelmassa olin asiallinen, enkä huutanut tai ylistänyt Putinia!

Medialla on liiankin vahva osa kaikessa nykyään ja nämä sodatkin käydään niiin sanotusti enemmänkin media/propagandasotina, ja sotilaallisesti vain siivotaan jäljet.

Hyvä todiste tästä on, miten media voi käyttää sanomisiasi ja lietsoa sinusta niin sanotusti negatiivista palautetta ja ennakkoluuloja on näin kuten Ilta-sanomat esim. minusta kirjoitti juuri ennen vierailuani Ylen Venäjä-iltaa. Tässä esimerkki.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288677252260.html 

Ei varmaan tullut mikän ihan paras kuva musta eikö niin :D? Kyllä,siis omaahan syytänihän se on joo mitä olen kirjoittanut, mutta asiat on poimittu kummiskin facebookissa, missä olen painottanut monesti,e ttä sanomisiani ei kannata ottaa vakavasti. Tämän pystyy kummiskin kääntämään semmoiseksi uutisen avulla, että ihmiset tosiaan luulevat että olen semmoinen mitä lehti kirjoittaa. Medialla on vaan niin vahva valta saada muokattua ihmisten mielipiteet semmoiseksi kuin ne haluaa.

No, kummiskin vielä kerran toistan niille niin kiinnostuneile siitä miksi en puolustanut Putinia ohjelmassa.. En ole semmoinen kuten moni kuvittelee ja tämän takia en heilunut kuin heinämies Venäjä-illassa ja otin rauhallisesti,sekä vastasin vain asioihin joista tiesin vähän ja missä ei käytyy huutomylläkkää.

Ja tosiaan jos ette nähnyt itse ohjelmaa, niin sen voitte katsoa vielä jälkikäteen Yle areenasta.

http://areena.yle.fi/tv/2166867 

http://areena.yle.fi/tv/2166870 

Vielä Venäjä illasta sen verran voisin kertoa, että oli kyllä  Ylen tuotanto kerännyt kasaan aikamoisen poppoon huhhuh :D! Oli kyllä aikamoinen sekoitus laidasta laitaan kaiken maailman hiihtäjiä, minä mukaan lukien ;):D!

Jotkut oli tosi asiallisia ja varsinkin Markku Kangaspuro Aleksanteri instituutista teki minun vaikutuksen omalla tilannetajullaan ja älykkyydellään.

Ja Voin sanoa rehellisesti, että kun Johan Bäcman rupes huutaa siinä minun vieressäni fasistijuntoista naama punasena ja sitten vielä riidellä Ilkka Kanervan kanssa nokkapokkaa, sitten takana oleva Sami Hyrskylahti vuorostaan kiinalaista sieniteetä juoneena rupes heitää ihme juttuja kesken kaiken kovalla äänellä,sekä sitten viel lopussat osi älyttömän tyhmä heitto "tappajalle ruusu" kommentti, niin olin kyllä aika järkyttänyt kaikesta! Tämähän oli pahempi kuin Bb-talosta, missä porukka vetää perseet ja sitten alkaa riitelee :D! Tuolla meille ei edes tarjoilut alhoholia niin silti hirvee sirkus oli päällä :D!

Aika uskomatonta settiä kyllä..:D!

Ja kaikkein hauskinta tässä oli se, että kun matkalla tultiin ohjelmaan kaikki oli rauhassa ja eivät riidelleet keskenään, mutta kun sitten kameroiden eteen astuttiin niin kaikki muuttui :D!Siitä hieman täällä lisää..

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/1611455-venaja-iltaan-osallistunut-antti-kurhinen-tilanne-muuttui-kameroiden-edessa

Mutta kaikesta huolimatta, kaikki oli huikeitaja fiksuja  persoonia kun esim. kahdestaan jutteli keskenään ja näköjään vaan tuo esiintyminen tv:een edessä tekee ihmisistä niitä mitä ne haluavat ihmisten ajattelevan heistä,vaikkeivat ole itse tommoisia. Eli käytännössä propagandaa kansalle :D!

Vielä loppuun haluan sanoa suuren kiitoksen siitä, että sain olla mukana näin mielenkiintoisessa ohjelmassa. Oli huikeaa tutustua niin erilaisiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin, sekä heidän näkemyksiin maailman menosta!

Suomen ja Venäjän suhteet ovat ja aina tulevat olemaan lähellä sydäntä. Tulen aina tekemään niiden eteen kaiken,että meillä Suomessa olisi hyvä olla ison naapurin kanssa, joka ei oikeesti pahaa halua Suomelle,mutta länsi on juurruttaa meihin täällä negatiivista suhtautimista Venäjään. Ei Venäjä todellakaaan mikään ruusunnuppunen ole, mutta ei hirviökään. Loppujen lopuksi Venäjä vain pistää Yhdysvalloille ja natolle kampoihin, joiden lonkerot ovat levinneet niin pitkälle ympäri Venäjän. Venäjä vain taistelee yksinkertaisesti omien intressien eteen ja suurvalta-asemansa! Tavalliset ihmiset ei ehkä sitä ymmärrä, että silloin käsissä on paljon enemmän valtaa ja on tehtävä joskus todella vaikeita päätöksiä, jopa aika raakoja sillä hetkellä ajatellen, mutta tulevan tulevaisuuden paremman eteen.

Suomea Venäjä on ainakin viimeiset parikymmentä vuotta ihaillut ja sen valtiollista infrastuktuuria. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Venäjä ei missään nimessä halua hajottaa sitä mitä itse ihailee ja haluaa päästä samaan. Suomella on täysin turvallista olla Venäjän vieressä, eikä tarvitse pelätä mitään sotilaallista väliintuloa, niin kauan kun on liittoutumaton naton kanssa.

Valitattavasti tämä pistää karvat pystyyn ja hieman pelkoa..

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10439 

Toivoisin että asiat eivät ole näin miten tuossa jutussa kerrotaan, koska se olisi suurin virhe mitä voi tehdä.

Ei,en usko Suomen tekevän tuota hölmöä päätöstä!

No mutta eiköhän se riitä nyt politiikka ja Venäjästä puhuminen jokskuksi aikaa.. Hei,nyt on tullut tuutin täydeltä joka suunnasta Venäjää ja jopa minä, itse Tsaari, Putinin koira,en jaksa hetkeen jauhaa poltiikkaa :D!

Haluan vielä loppuun toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista pääsiäistä, sekä oikein ihanaa keväänjatkoa <3!

Ja ai niin,tämän on pakko kyllä kertoa vielä loppuun loppukevennyksenä sekä hehkutuksena :)!

Eilen sitten joku ihana ihminen otti minuun yhteyttä netissä kun olin epätoivoisen jättänyt ilmoituksen joskus kun en saanut ostettua lippua Tomorrowland festivaaleille silloin kun ne tuli myyntiin tammikuussa. No nyt tämä ihana tyyppi joka fanitti mua,tei sen mahdolliseski,kiiitos valtavasti siitä :)!

Tapahtuma on valittu maailman parhaimmaksi festivaaliksi viime vuonna ja liput menivät kaupaksi sekunnissa kaikki! Moni jäi ilman..Niin kävi minullekkin, vaikka istuin ja odotin lipunmyyntipäivää kuin kuuta nousevaa koneen ääressä ja tein kaiken niin kuin piti, mutta ei,en sanut silloin lippuja ja melkein itkin sen takia..! Nyt sitten kun olin jo luopunut melkein toivosta, niin sitten joku mukava sälli otti yheyttä facebookissa ja tarjosi minulle lippua vain ja ainoastaan vähän yli 50e kalliimmalla mitä normaalisti, vaikka monet myyvät niitä nyt mustassa marketissa 1500e kpl hintaan huhhuh!

Eli anteeksi, ehkä ajattelette, että mitä hemmettiä tuo Kurhinen selittää jostain festareista, mutta tää on vaan ollut niin pitkään mun haaveenaa mennä tuonne ja nyt kun vihdoin pääsen sinne, varisnkin kun siellä on 10 vuotisjuhlapirskeet. :)! Ei ole pakko ymmärtää, mutta nyt pli pakko kertoa tästä huikeesta fiiliksestä ja että yksi unelmistani taas toteutuu, hurraaa :)))!

No, eiköhän nyt riitä tällä kertaa ja palaan taas kerran joskus kun on sen aika, sekä tuntuu siltä, että mieli tekee blogata ja kirjoittaa. Tosiaan minulla on hävinnyt jotenkin mielenkiinto kirjoittaa blogia viimeisen puolen vuoden aikana ja olen miettinyt sitä itsekkin, että miksi? 

Ennen muistan että rustasin tuntitolkulla joka päivä kokonaisen kirjan kokoisia mietteitä tänne, mutta nykyään tuottaa ahdistusta jopa näinkin lyhyen blogin kirjoittamista.

Ehkä tämä myöskin johtuu siitä, että olen enemmän ruvennut miettimään tekemisiäni ja ottanut vastuun sanomistani. Tämä myöskin heijastuu siitä, miten käyttäydyin Venäjä-illassa. Jos minut olisi laitettu 5 vuotta sitten siiehn ohjelmaan, niin sitten olisin ollut pahempi kuin Bäcman ja muut yhteensä laukomassa kaikkee soopaa, mutta nykyään jo ymmärrän, ettei se kannata eikä se edes ole niin hauskaakaan.

Tästä syystä todennäköisesti myös blogin kirjoittaminen on jäänyt, koska e jaksa enää kirjoittaa yksinkertaisesti "PASKAA" josta minulle ei ole mitään hyötyä vaan pelkkää harmia!

Niille jotka ennen odottivat innoissaan blogiani joka päivä,jotta pääsisivät nauraa räkättää mun idioottimaisille jutuille, joudun kyllä tuottamaan pettymyksen. Se on nyt LOPPU!!!

Se ei tarkoita, ettenkö huumoria heitä joskus facebookissa tai muualla, mutta ylenpalttinen paskanjauhaminen kyllä loppui,sori!!!

Nyt on aika vihdoin siis laittaa pakettiin tämä blogi ja toivottaa uudemman kerran erittäin hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille <3!

Olkaahan suhteellisen kiltisti, koska minäkin olen alkanut niin olemaan ;)!

Palaillaan..venaja-ilta_facebookkansi_v2_simppeli.jpg

Tsaarinne <3

3 kommenttia . Avainsanat: ministeri, tsaari, ilkka kanerva, johan bäcman, jon hellevig, lakimies, moscow, helsinki, yle, yle2venäjäilta, a2ilta, venäjä, vladimir putin, viktor janukovich, tampere, yletalotampere, politik, politiikka, anttikurhinen, ukraine, usa, nato, valtio, eduskunta,

St.Petersburg with mursu,seiskan synttärit & tulevia vappuhulinoita

Lauantai 28.4.2012 klo 1:38 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heissuliveissuli toverit!

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Hei vaan taas kaikille ja olisi blogin paikka taas.

Kaikenmoista on tapahtunut taas ja menoa ja vilskettä on riittänyt yllin kyllin yli rajojen :)!

Mistä edes aloittaisin?

No ainakin siitä että olen taas nykyään onnellinen :)!

Mitäpä sitä enää peittelemään yhtään kun ollaan jo jääty kiinni :D!

Kyllä olemme tekemisissä ex-vaimoni kanssa ja hänestä tosiaankin välitän tosi paljon <3..tai suoraan sanottuna ja rehellisesti sanottuna RAKASTAN <3!

Näin se vain on ja siitä ei pääse yli eikä ali :)! Monet kysyvät miten ihmeessä kaiken sen jälkeen mität teillä on ollut niin vieläkin  voitte olla yhdessä?

Yksinkertainen astaus löytyy siihen ja se on,että yksinkertaisesti rakastaa ja välittää ihmisestä tosi paljon <3!

Rakkaus ei ole koskaan helppoa,eikä sen pidäkkään olla!!!

Mutta eipä tästä vielä myöskään sen enempää ja antaa asian rullata omalla painollaan <3!


Sitten halusin esitellä teille minun Venäjällä  olevan agentin sivut josta minut löytää.

http://agentmedia.ru/artisty/view-submission/217.html


Sitten halusin heiman kerta meidän ihanasta Pietarin matkasta mursuttimen kanssa viime viikonloppuna <3!

eli joo,kävimme meidän lempikaupungissa todella pitkästä aikaa ja näimme minun ystäviä sekä Henna pääsi tutustumaan yhteen talo 2 ohjelman asukkaaseen Donaldiin :)!

Donald on ihan huippuäijä kyllä :)!

Kävimme tietenkin ostamassa mun rakkaalle mursulle parit parit kenkiä ja johan mörrimöykkyseni oli iloista tyttöä :) <3!

Illalla kävimme kavereiden kanssa Donaldin kutsumissa suljetuissa bileissä jossa  oli kyllä aikamoista musiikkia kyl  ja me jammattiin ihan kybällä :)!

Tällä kertaa halusimme nauttia toisistamme kahdestaan ja otimme hotellin keskustasta :)!

Hotelli oli tosi hyvä,toisin etsimme sitä kyllä jonkun aikaa ennen kuin löysimme ja sitten klubinkin jälkeen pimeä taksi ei sitä meinannut löytää kun kuski ei puhunut kunnolla venäjää ja sen ladakin oli vuodelta muussi ja nakki :D! Hän sammuikin pari kertaa risteykseen :D!

Kokemus on aivan mahtava tällei Hennalle kun se ei oikein ole semmoiseen tottunut :D!

Hotellilla vannoimme heräävämme aamiaiselle,mutta eihän siitä tullut yhtikäs mittää ja juuri hyvät arvostelut saanut hotelli aamupalastaan jäi kokematta :/!

Kaiken lisäksi nukuimme yli äyräiden ja olikin siinä sitten kiire kerätä kamppeet ja painua hemmettiin sieltä :DDD!

Harmi että oli vaan vähän yli vuorokauden reissu ja sen takia päätimmekin,että menemme nyt viionloppuna uudestaan sinne :)! Sää kuulemma hellii ja me pyörimme ja hyörimme kuin kakkalapukkalat Pietarin sykkeessä taas :)!!

Sitten halusin kertoa teille että ostin tämän Dom 2 lehden erikoinumeron sieltä ja kirjoitankin teille saman mitä facebookissa kirjoitin ja kuvan mun haastiksesta :)! Eli tässä tulee alla settiä ;)!

Dom 2/Talo 2 tosi tv ohjelman 8 vuotissynttärin erikoislehtinumero,jossa 50 värikkäimmän asukkaan haastattelut ja minä kiitos kunniasta kuulun heihin ;)!!!Tosi tv-Ohjelma on siis pyörinyt yhtäjaksoisesti 8 vuotta ja on maailman pisimmiten kestänyt ohjelma:)!Ohjelmassa sen aikana ollut jo monia tuhansia asukkaita ja on ilo ja kunnia kuulua siihen 50 parhaan joukoon silti vaikka vierailuni oli vain 2 kuukautta ohjelmassa :)! Paljon onnea rakkaalle ohjelmalle vielä kerran ja kiitos että kunnioitatte ja muistatte ♥! Olemme historiaa :))!

Спецномер журнала дом 2 ! Дому 2 аж 8 лет :))!! Моя интервию тоже тут :))!!

Muistakaa siis lukea!


Eilen oltiin seiskan synttäreillä ja ne oli todella upeat :)! Mun mursu oli maailman kaunein siinä ja oli ihan mahtavaa nähdä sen lavalla pomppimassa :)!

Ruoka oli hyvvää ja tarjoilua piisasi.

Nähtiin paljon ihmisiä mitä ei pitkään ole nähnyt. Oli todella mukavaa :)!

Ja onnea seiskalle vielä kerran tästä :)!

Tänään oltiin myös namun terassiavajaisissa ja samat naamat taas sielläkin :D!

Jees..mut nyt ei kyl kiinnosta hirveesti enempää kirjoittaa kun mun rakas mursu kasteli mun ainoan ja ehkä ainutlaatuisen dom 2 lehden kun kävi suihkussa ja ei katsonut mitä lattialla makasi :(..nyt surettaa ja olen melkin itsarin partaalla :((!Yhyy...

Toivotan silti teille todella hyvää vappua ja palaillaan vapun jälkeen todella tärkeiden uutisten kanssa,koska silloin räjähtää potti ;) :D!

Oujeee beiba beiba uuh uhh :))!!!Nyt mun feat. Cheddar träkki/biisi nauhoitettu :))! Huhhei siitä tulee superhyperhitti kuulkaas ;))!!! Nyt vaan meidän ihana tuottajamme fiksaa loput kuntoon ja sen on hittipommi kuulkaas ulkona ;)!! Ai Ai Ai perkule että hyvää shaissee väännettiin kyllä huhhuh :))!

Аууу ауууууу :)!Ои наконецто наш первый трек записали сегодня :))! Осталось обработать и через недельку вы его услышите :))! Ето будет настоящая бомба ;))) Оуэееее беибеееее :)!

Tämä on sensaatio ja sen kuulette ensi viikolla rakkaat ;),mutta nyt nukkuu kun aamulla aikainen herätys ja lähtö Pietariin kaverin klubin avajaisiin :)!


Hyvää yötä ja palaillaan <3!antti_dom_2_special_number.jpg3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, mtv russia, , ihana, hard fucking, bileet, Dom 2, putka, moscow, pacifique, very hard party, superstar Antti, tv-reality, henna kalinainen, seiskan syndet,

Kuulumisia ,Timatin keikka ja jouduin lopettamaan yhteistyön Drama Kaputin bändin kanssa.

Torstai 19.4.2012 klo 19:35 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hyvää päivää ihmiset!  

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Hei vaan taas kaikille ja olisi blogin paikka taas.

Enemmän sen sijaan haluaisin kertoa semmoista ilmoitusluonteista asiaa bändimme suhteen.

Kaikki te varman tiesitte,että olen alkuvuodesta lupautunut yhteistyöhön Drama kaput nimisen bändin kanssa,jossa ovat mukana Diana Ball,Juliet Hornet,minä ja säveltäjämme Petra Lampinen.(alla seiskan uutinen meidän yhteistyön alkmisesta uuden vuoden tienoilla.)

Antti Kurhinen ryhtyi laulajaksi! - Viihdeuutiset - 7 päivää

Puolen vuoden yhteistyön jälkeen eilen jouduin sanoutumaan irti bändin toiminnasta kokonaan!

Tämä kaikki ei johtunut minusta,vaan bändin naisten kesken  välisistä erimielisyyksistä. Tein kaiken niin kuin lupasin ja sovittiin alusta lähtien.

Tavattuani ja puhuttuani kaikkien osapuolten kanssa,päädyin siihen tulokseen että en jatka kenenkään kanssa yhteistyötä ollenkaan ja laitoin kaikille tämän virallisen eroviestini,jonka kaikki ymmärsivät ja hyväksyivät.

Antti Kurhinen

 • Moikka Diana,Julia ja Petra!

  Valitettavasti tein päätöksen että en nyt tällä hetkellä tee kummankaan kanssa yhteistyötä,koska tilanne on todella paha ja kunnioitan teitä kaikkia osapuolia.

  Tilanne riistäytyi käsistä ja en pysty tämmöisesissä olosuhteissa tekemään yhtestyötä kenenkään kanssa.

  Toivottavasti saatte jotain tehtyä jonkun muun kanssa yhteistyössä jos haluatte vielä bändin kanssa jotain yhteistä tehdä. Itse en vaan voi osallistua kun ilmapiiri ja riidat ovat niin pahat!

  Toivotan kaikkee hyvää teille kaikille ja oli kaikesta sekoilusta huolimatta oli ihan hauskaa yrittäää edes jotain vääntää teidän kaa !

  Ystävällisin terkuin !

  Antti


Näin siis laitoin kaikille facebookissa ja vielä henk.kohtaisesti kerroin puhelimessa.

Tosiaankin tosi paha että juuri kun olisi pitänyt biisiä nauhoittaa kaikki tämä tuli,mutta asialle nyt ei voi mitään ja en halua raivota ja syytellä ketään tästä vaan yksinkertaisesti  vetäydyin pois koko yhteistyöstä. En vain halua olla osallisen bändissä,jossa muiden jäsenten kesken on täysi sota menossa ennen kuin edes olemme tehneet yhtäkään biisiä.

Eli kaikille silti iso kiitos niistä hauskoista hetkistä mitä meillä oli projektin aikana :)! Ootte kaikki mahtavia tyyppejä yksilöinä :)!

Musiikkibisneksestä taas en ole todellakaan vetäytymässä pois vaan päinvastoin tässä lähiaikoina pitäisi todella mielenkiintoinen juttu tulla,mutta se on niin salainen projekti ja todella hauska,sekä räväkkä ;)!

Tovottavasti repäsemme siitä kunnon jutun ja Suomi ja muu maailma kohisee taas ;),heh!

Luotan mun partnereihin että siitä tulee hyvää settiä ;)!

Mä niin luotan että perkule tää kaikki onnistuu,vaikka aikaa ei ole enää paljoakaan :)!

Sitten pakko tietysti kertoa Timatin keikasta joka oli viime launtaina Circuksessa!! Keikka oli mahtava,vaikka Timati olikin sekasin ku seinäkello niin kuin räppärit yleensäkkin :D,haha!

Hieman pahennusta herätti kaikissa vieraissa se,että edellinen keikka venyi niin pitkään, että Titmatin kaikki vieraat eivät päässeet ajoissa sisälle,vaikka olisi oikeesti pitänyt alkaa jo klo. 22.00 !

No päästyäni sisälle alkoi tietysti venäläisten huutelu että perkule sehän on"Dom 2" Antti ja tule perkule kuvaan :D!

Hetken luulin olevani jo illan päätähti kun salamavalot vaan välkkyivät ympärillä ;) :D!

Sitten odoteltiinkin Timatia  pikkuhiljaa lavalle ja vipissä riitti meillä kuhinaa kun  kerääntyi koko Suomen kerma tai ihan sama vaikka "sperma" :D teidän mielestä juhlimaan :)!

Oli mukava nähdä monia julkisuuden henkilöitä pitkästä aikaa ja jutella niiden kansssa elämän viisauksia ;)!

Varsinkin oli kiva nähdä Miss-Suomi Sara Shafac ja hänen poikäystävänsä,joita en nähnyt sitten missikisojen jälkeen kun heillä nyt kiireitä riittää missivuoden takia.

Molemmat todella mahtavia tyyppejä ja varsinkin kun opsikelevat Venäjää ;),heh!

Tarkoitus joskus olisi mennä Pietaria näyttää heille kun mahdollisuus tulee :)!

No mutta joo,sitten se meidän Timati yhtäkkiä rupeskin heittää hoosiannaa siellä lavalla ja kaikki ryntäsi tsiiigailee tätä venäläistä superstaraa :D!

Timatin nähtyäni,totesin vaan että äijähän syönyt todella hyvin viime aikoina ja näytti erittäin hyvinvoivalta :D! Eli suoraan sanottuna äijä oli hieman pulskistunut :D! No ei se menoa sinänsä haitannut,mutta kun äijä tais olla vähän olla iloisella tuulella ja jotain mumisi mikrofoniin omaa :D!

Mua se ei haitannut kun ilolieni virtasi ja olo oli kuin sankarilla :XD!

Yhdessä vaiheessa sittne me mentiin promoottorin pynnöstä siihen lavan taakse ja sitten tietyssä vaiheessa meidät muutaman ihmisen päästettiin Timatin kansssa lavalle heilumaan :D! Minä ensimmäisenä sitten eturivissä Timatin kanssa ja taisin jotian hänen korvaankin supista :XD! Itse muistelisin että taisin kertoa jotain meidän Talo 2 tosi tv ohjelmasta ja se vähän naurahti :D!

Eli aika hulvatonta menoa meitillä riitti ja Timati huusi vaan hoosiannaa sinne mikrofoniin :D!

antti_and_timati_show.jpg

Ilta oli mahtava mielestäni ja hauskaa riitti pitkälle taas seuraavaan päivään :)!

Tämmöisen jälkeen on aina taas vaikee aloittaa mitään työviikkoa yms.,mut ihmeen hyvin pääsin rytmiin taas :)!

Viikko on mennyt ihanasta sen takia myös kun on ihana mörrimöykky aina vierellä <3 ja me päästään mursuttamaan toistemme helliä paikkoja aina halutessamme <3 ;) :D!

Olemme vaan olleet ja nauttineeet olosta nämä viikot..käyneet leffassa,syömässä,ja nauttineet tosistamme <3!

On ollut todella ihanaa ja on ihanaa tuntea olla rakastettu taas ja antaa sitä rakkautta <3!

Tästä mennään pikkuhiljaa ja katsotaan mitä tulemaan pitää vaikka siis kaikkihan vain riippuu meistä mikä tuleman pitää ja mitä haluamme tulevaisuuden eteen tehdä ;) <3! Enempää en paljasta yhtään vielä vaikka haluaisitte tietää mitä tapahtuu oikein ;)!Sen kuulette myöhemmin jos kuulette ;)!

Eli viikko mennnyt mörrimöykyn kanssa kuherrellessa,sekä suunnttelemassa uutta superjuttua josta kuulette myöhemmin ;)!

Nyt ollaan suunnteltu mörrimöykyn kanssa että käytäsiin pikaisella yhden päivän Pietarin visiitillä viikonloppuna :)! Kaupunki on meidän lemppari ja on yksi maailman romanttisimmista kaupungeista <3! Emme ole käyneet yhessä siinä kaupungissa kohta jo läehs 2 vuotta ja se takia  olisi niin ihana käväistä siellä uuh <3!

No,mitäpäminä enempää kiusaamaan teitä mun jutuilla ja päästän varmaan pälkähästä nyt ;)!

Ja tietenkin me kaikki tänään keräännymme sohvalle seuraamaan Suomen parasta viihdeohjelmaa nimeltä "Viidakon tähtöset" jossa pyörii mun mörrimöykky kuumana ja rempseän energisenä ;) <3!

Kaikki siis kannustamme mörrimöykkyä kotisohvilta ja huudamme huuhhei ja kakkalapukkala oi viidakon taifuunit ;) :D :))!

Pistäkäähän pyörremysky pyörimään kunnolla siellä Thaimaan sademetsissä ;)!!

Ei muuta kuin hyvää Viikonloppua kaikille ja olkaahan vähintään yhtä ihania ja kilttejä kuin minä ja mörrimöykky ;) <3!

Спасибо всем и хороших выходных вам дорогие мои <3!

Rakkaudella,с любовъю <3!

AnttiKommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, matkustelu, russia, drama kaput, timati, viidakon tähtöset, circus, laulaja, Diana Ball, Juliet Hornet, Petra Lampinen,

Timati on täällä ja niin myös minä ;)!

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17:47 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hallo weer mijn beste 

Täällä ollaan taas ja blogi huutaa leipää taas ;)! Kyllä se on semmoinen juttu että pakkohan se raapustaa aina silloin tällöin ruiskuti ruu :)!

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Paljon on taas tapahtunut ja en tiedä mitä tässä oikein sanoisi :D!

Haluatte tietysti avoimen tilityksen kaikesta,muuta sitä ette saa ;)!

Nämä pari viikkoa on mennyt ihan ihmetellessä ja nauttisessa pitkästä aikaa läheisyydestä ja tunteista :)!

Pääsiäisenä kävin moikkaa äitiä ja sukulaisia <3!

Oli ihana nähdä heitä :)!

Äidillä on jalka murtunut noin pari kuukautta sitten ja nyt oli jo saanut kipsin pois,sekä pystyi jo jtoenkin kävellä :)! Sioskolla oli silmätulehdus ja näkö heikkeni :((..onneksi silläkin nyt parempi jo :)!

Vähän on ollut epäonnen vuosi alkuvuodesta monella perheessä,mutta nyt toisen vuoden puoliskon tulleessa vähän paranee :)!

Tämä vuosi muutenkin on tämä miten nyt sitä Suomeksi sanoisikaan,hmm..eli siis kun tää nyt on kerran neljässä vuodessa tää vuosi,niin se on huono vuosi ja ihmisiä kuolee ja sairastuu,sattuu tänä vuonna paljon,ainakin siis vanhan perinteen mukaan..

Mulla on ollut tosiaankin todella mielenkiintoista meininkiä,nimittäin en oliis uskonut monien asioiden enää tapahtuvan..

Tämä asia on monia taas ihmetättänyt tietysti,mutta siihen voin vain sanoa tämän pienen hitusen verran enkä yhtään sen enempää;)!(linkki alla)

Vanha suola janottaa: Antti ja Henna taas yhdessä? | Viihde | Iltalehti.fi

Viidakon tähtönen palasi yhteen ex-miehensä kanssa? | Metro Live 

Aihe on tosiaankin todella arka ja en hirveesti tässä vaiheessa halua puhua tästä..ja älkää kyselkö turhia,en tästä aiheesta vastaa mitään!! Ainakaan vielä...

Että semmoista..:D!

Muuten liirum laarum juttuja siitä mitä söin aamupalaksi ja miten kävin kakalla en jaksa kirjoittaa tänne vaan siirryn viikon tärkeimpään aiheeseen ja se on tuon alla olevan linkin alla!!!!

http://anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2012-04-15&eventId=61#cal_event612012-04-15


Tuohon vielä lisään sen,että paikan päällä tuota ennen käydään Suomen parhaimman bändin kisa,jotenka ilta on todella mahtava ja loppuillan tiskijukkana tomii venäläinen kuuluisa Natasha Bacardi :)!

Eli noita pippaloita ei missata mistään hinnasta ja odotankin teitä kaikkia paikalle ;)!

Jepulista jee :)!

Sitten haluisin esitellä mun äidin taideteosta,jonka hän on tehnyt käsin itse ja kaikki on erilaisista nahkapaloista väsätty ja liimailtu,ei maalattu..tämä on todella vaikeaa tehdä ja olen todella ylpeä äitistäni!! Harva pystyy näihin ja sen takia minun äitini teoksia on esillä Petroskoissa eri paikoissa :)! Katsokaahan tuota kuvaa ja hämmästelkää!!!

img_0840.jpg

Ihan uskomatonta duunia :)!

Äitini on myös opettanut korkeakoulussa käsitöitä ja hän on ollut aina taiteellinen sielu :)!

Olenkin sanonut hänelle,että hänen pitäisi ehkä tuoda taiteitaan Suomeen näytille!

Voipi olla että joskus se tuleekin tänne :)!


Sitten loppuun vielä haluan laittaa teille tietysti venäläisen videoblogin mun Venäläisille faneille ja sitten nyt kun ollaan ihan väleissä ex-vaimon kanssa,niin vitsailimme keskenämme Kanarian matkasta ja tuli mieleen yksi video jonka kuvasimme rannalla olutpöhnässä kai :D ja jota ei koskaan julkaistu.. Nyt sitten päätimme julkaista tämän huumorivideon kaikille kansalaisille ja älkäähän ottako noita juttuja ihan tosissanne kun katsotte  ;) :D! Meillä kaikilla on vaan oma huumorintaju  ;) :D!

Nyt siirryn tonne säveltämään yhteen biisiin riimejä ja jätän teidät rauhaan..hups,lipsahti tää juttu vähän ohi suun :D! Heh,no tästä ylläristä kuulette lähiaikoina mutta nyt olen ihan hyss vielä asian suhteen ;)!!

Loppuun on pakko vielä hehkuttaa yhtä asiaa ja onnitella!!!!

Друзия мои!  8 летний спецвыпуск журнала Дом 2 уже в магазинах и там со мной интервия! читаите обезателно ;)!

Talo 2 tosi tv ohelma Venäjällä täytti 8 vuotta yhtä jaksoisesti kestäneenä realityohjelmana :)! Tämä on ylivoimaisesti maailman pisimmiten yhtäjaksoisesti kestänyt tosi tv-ohjelma ja heillä on lukuisia maailmanennätyksiä hallussaan :)!Tosi Paljon onnea rakkaalle ohjelmalle ja samalla tulee ulos erikoislehtinumero hyllyille,jossa on minun iso uusi haastattelu kuvineen :))! Muistakaa hankkia omanne ;)!!(Lehtiä myydään kaikkialla Venäjällä kaupoissa)!

Nyt siis hastalavista ja heippatirallaa teille kaikille..Nähdään Lauantaina ;)!

Досвидания и увидимся друзия  мои в циркусе в суботу ;)!


6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, matkustelu, russia, voice of finland, we love finland, timati, viidakon tähtöset, circus, laulaja,

Jatkuu kaikesta huolimatta..

Perjantai 30.3.2012 klo 13:55 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hyvää päivää vaan kaikille!  

Olen taas täällä ja en sitten lopettanutkaan blogin kirjoittamista..Päätin jatkaa kaikesta huolimatta,koska haluan edes vähän tuoda minun tunteita ja kokemuksia teille..

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Olisi väärin jättää teidät pimentoon täysin minun menoistani ;)!

Sitäpaitsi olen valinnut urani viihde-alalla,ainakin siitä tykkään nyt :)! Tässä tapauksessa en voi vaan heittää kaikkee menemään mitä minulla on ollut ;)! Ehkä vähän olen aikuistunut ja vähän tullut semmoinen järki päähän monen asian suhteen..

Tässä parin viikon aikana minulla on tosi paljon tapahtunut,varsinkin tunne-elämässä..En tiedä miksi näin tapahtuu,mutta jotenkin ja jokin palautuu aina... :D!

Jos kertoisin mikä,sanoisitte voihan iso VEE,miten tämä on mahollista..:D!

Voi että elämä kyllä on niin saamarin vaikeeta ja monimutkaista,ettei mitään rajaa!!!

Ei voi muuta sanoa,kuin apuva :D! Heh..mut ei täs hättiä mittiä,tää on vaan elämää :)!

Ensiksi tähän kaikkeen haluan kertoa kummiskin,että on tulossa koko vuoden suurimmat pohjoismaiden konemusiikkifestarit heinäkuussa ja näitä en ikinä jätä mistään hinnasta pois,enkä suosittele sullekkaan jättää pois!! Mene heti nyt tonne alle olevaan linkkiin lukemaan lisää ja osta omat lippusia mahdollisimman pian,koska nämä liput on kortilla!!

http://anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=7&y=2012


Sitten on pakko vähän informoida Jussi Parviaisen suhteen..Juttu on vihdoin käsitelty ja on nyt ihan kohta oikeudessa :)!

Saa Jussi maksaa sanomisistaan!

Sain vihdoin viimein kuulustelupöytkirjat ja siellä luki semmoisia ihme juttuja,että varmaan kuulustelun pitäneellä poliisillakin oli pokassa pitelemistä :XD!

En nyt tänne viitti kirjoittaa ja paljastaa ennen asianajajan lupaa näitä asioita,mutta kyllä Jussi on niin omassa maailmassa,ettei mitään rajaa..,huhhuh!

Kyllä se taitaa olla hyvä sinne Auroraan mennä hoitelemaan itseään,ennen kuin täysin flippaa koko äijä :D!

Odotan että saan nähdä tämän kummajaisen livenä oikeudessa,kun tosiaankin aika harvinainen tapaus ja voisinpa kysyy häneltä,että  mitä hän vetää kun pitä olla noin sekaisin :XD!

Noo,jätetään vielä hieman hautumaan juttua ;)!


Nyt ollaan käyty tiuhaan laulutunneilla:)! Tai tiuhaan ja tiuhaan,siis kerran viikossa,mutta onpa ollut antoisaa kyllä :)!

Laulaminenkin on edennyt toiselle vaiheelle ja olen kuulemma kehittynyt tosi paljon viime kerrasta :)!

Kyllä voi opettajaani kehua :)! Toivottavasti hän myös tekee todella hyvän biisin,jolla räjäytämme koko potin Suomessa,sekä muualla maailmassa ;)!

Tällä hetkellä se on vaan pinnisteltävä harjoittelua lisää ja lisää..

Sitten voisin hieman kommentoida tuota uutta viidakon tähtöset ohjelmaa.

Alkuvaiheessa ajattelin,että se on vaan yksi semmoinen ohjelma,missä kerätään hyvät  rahat tuotannon taskuun ja se siitä,mutta sitten nyt kun kaksi jaksoa katsoneena,voin sanoa että ihan mielenkiintoinen ohjelma :)!

Heh,tietysti olisin ehkä jättänyt väliin koko sarjan katsomisen,mutta enhän minä voinut jättää kun siellä inun ex-vaimoni on viidakon armoilla :D! Kaiken lisäksi tietäen miten räjähtävä persoona se on,niin ei voinut jättää tuota katsomatta ja varsinkin kun jo aikemmin silloin joskus sain alkupaloja jo kuulla ;)!

Siis ihan viihdyttävä ohjelma ja tehtävätkin ihan mahtavia tähän asti,varsinkin tuo tarantella-hämähakkien kanssa kolikkojen etsiminen..itselläni on hämähakkifobia ollut jo pienestä ja tuossa tehtävässä niin samastuin Sara Sieppiin,kun neitonen itki ja kiljui tehtävän aikana,sekä todennäköisesti mokasi koko tehtävän kun ei saanut hysteerisen käyttäytymisensä takia kolikkoa löydettyä :D! itsekkin istuin sohvalla ja hytisin kauhusta ja iljetyksestä kun sinne kättä tytöt tunki,byähhahaa..uuh,iljettävää..!

Henna tyttönen sittne pärjäsi siinä erinomaisesti ja hatunnoston paikka siitä,kuinka heidän joukkue kylästi löysi kolikot välittämättä karvaisista iljetyksistä!

Eli kaikin puolin tomiva ohjelma :)! Ainoa miinus on se,että taitaa jäädä suositus alle 16 vuotiailta kielletty,koska sen verran rankaa settiä tytöiltä tulee suusta ja vee alkuisia sanoja lentää kyllä kuin suusta..! Kyllä varsinkin Martina näytti oman sanavarastonsa ja minkäin miehenä kauhistelin sitä liiallista vee sanan yms.kirosanan käyttöä :D!

Muuta miinusta en tällä hetkellä oikeastaan löydä,tai siis ainahan niitä löytäisi jos etsimällä etsisi..ihan mistä vaan löytää vikoja kun tarpeeksi kaivelee!

Tytötkin on kasattu kaikki todella erilaisia luonteeltaan ja on kyllä yksi parhaimpia puolia,tai ehkä jopa paras puoli on juuri seurata miten hei tulevat toimeen,tai hetkinen..ennemminkin sitä toivoo katsojan silmin että toivottavasti ei tule toimeen ja mahdollisimman paljon riitaa vaan aikaiseksi ;),heh! Mutta siis näin se vaan on,että ihminen haluaa seurata vastoinkäymisiä ja riitoja,se on kaikkein mielenkiinoisimpia asioita ja on kaiken a ja o tuon tapaisia tosi-tv ohjelmia ajatellen ;)!

Itsekkin maailman pisimmiten kestäneessä tosi-tv:eessä olleena,tiedän miten paljon tuotanto juuri panostaa siihen että meille tulee riitaa ja tappelua keskenämme,koska se kiinnostaa ja myy.,yksinkertaista ;)!

No,tähän asti siis hyvät pointsit ohjelmalle ja sen sisällölle :)! Katsotaan mitä tuleman pitää ;)!

Tässä mullekkin on tullut muutamia ihmisiä puhuu ohjelmasta yms. ja sitten sanonut,että siun pitää miespuoleisessa ohjemassa olla mukana :D! Heh,hyvä muuten kysymys..Ei sen takia että minun on pakko osallistua semmoiseen,mutta onko semmoista miespuoleista ohjelmaa tulossa kenties ;)? Siinäpä vasta kiperä kysymys ;)!

Tuohon venäläiseen Dom 2 tosi-tv ohjelmaan liittyen vielä ilouutisia:))!

Huuhejjj ihanaa ♥!!Ja talo 2 tosi tv ohjelman omalle lehdelle haastattelu annettu :))! Tulee tosi hyvä fiilis tästä,että he muistaa minua ja ovat kiinnostuneita musta ja mun tekemisistä :)! Kiitos,tämä lämmiitti mieltä ♥!

Приколно ♥ ! Из дом 2 реалити-шоу свезались и взали мою интервью в журнал Дом 2 :))! Действительно приятное чувство по этому поводу, что они помнят меня,не забывают и интересуюца как у меня дела и чем занимаюсь :)! Спасибо,очень приятно ♥!

Eli ensi kuun erikoisnumerossa on minusta haastis minun elämästä ja kuulumisista :)! Lupaan ottaa kuvan siitä ja laittaa sitten teille näytille ihmiset ;)! Että shemmoista!

P.s Liittyen matkusteluun..kaikkihan me haluamme matkustella ja nyt olisi tarjolla 13000 euron edestä lentolippuja ympäri maailmaa :)! Eli ei muuta kuin vastaat alla olevan bannerimainosken kautta  kyselyyn ja olet todennäköisesti se 13000 euron lentolippujen omistaja!

Nyt riittää tältä kertaa taas lörpötys ja siirykäämme viettämään keväistä viikonloppua<3,sekä muistakaa olla varuillaan;)..miksi vai? No sen takia että ihan kohta on April,eli se tarkoitaa myös Aprillipäivää :DDD! Itse meinaan olla todella varuillani ja muistakaa tekin ;) :XD haha..!

Palaillaan taas!

Antti


8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, matkustelu, russia, voice of finland, we love finland, putin, vaalit, viidakon tähtöset

Pohdintoja

Perjantai 16.3.2012 klo 17:19 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hei vaan taas rakkaat!

Tässä taas olen blogin kimpussa..

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Mutta ajattelinkin ihan eri tavalla aloittaa tämän blogin.

Itse asiassa mielenkiinto on lophahtanut tyystin blogin kirjoittamiseen ja tämän takia olenkin huomannut kun ihmiset ovat kirjoittaneet minulle,että blogini olisi vähän muututtava.

Olen huomannut miten yksitoikkoista kertomusta olen vääntänyt ja nyt siihen on tultava muutos tai sitten jään tauolle kokonaan blogistani!

Tähän kaikkeen on ehkä juuri syynä se,että olen kyllästynyt kaikkeen samaan paskaan mikä on vellonut viimeiset kuukaudet ja haluan rikkoa sen rajan nyt!


Bileet,kutsuvierastilaisuudet,kaikki maailman kissanristiäiset on niin kaulaa myöten täynnä,että en tiedä miten kuvaillakkaan..! Silti minä rampaan niitä kuin mikäkin ja kiroan taas! Muutosta on tultava ja minun on vihdoin on aikuistuttava..vai onko? Sisimmiltäni haluan sitä,mutta se nautintoa jahtaava sisäinen minäni vie loppujen lopuksi aina voiton ja sitä sitten mennään viipeltämään mihin silmät viekään..

Tämän nyt olisi muututtava..olen vaan niin kypsä kaikkeen jotenkin,en tiedä miksi..

Nyt olisi hankittava oikeasti vakituinen työ varmaan 8-16 niin saisi kaiken turhanpäiväisen joutavan pois mihin tuhlaa turhaan aikaa ja ei ole mitään hyötyä!!!

Samalla ihan hyvin kylläkin kerkee muitakin kaikkia viihdejuttuja tehdä,jos aikataulut laitaa tarkkaan järjestykseen!

Mun suurin tämän vuoden ohjelmahaave nyt kariutui ainakin tän toisen kauden suhteen vlitettavasti :(!

Tarkoitan sillä sitä Kanikuli v Meksike ohjelmaa johon olin hakenut heti talo 2 ohjelmasta tultuani pois.. Hän on niin sanottu venäläinen Jersey shore versio,mutta jopa paljon rajumpi :)! Siitä olen monesti aikaisemmissa blogeissani kertonut jo.

http://kanikulyvmeksike-2.ru/


Eli tuosta ohjelmasta siis oli kyse..

Keskutelin pääcastingtuottajan kanssa ja vastaus oli,että olen liian tunnettu kasvo nyt Venäjällä talo 2 tosi tv:n jälkeen ja he tarvitsevat uusia kasvoja,eikä ne jotka jo tunnetaan..

Olin niin toivonut pääseväni sinne ja sinne toivottavasti vielä pääsen! Jos en nyt toiselle kaudelle päässyt,niin sitten kolmannelle,jos ne kolmannelle niin sitten neljännelle..eli sahataan ja sahataan niitä niin kauan kuin nappaa ;)!

Se on varmaa että tuota yrittämistä en jätä vaikka sinne hakeekin tuhansia ihmisiä pitkin Venäjää! Jos tarpeeksi jotain haluaa ja yrittää,sen myös saa ;)!

Nyt jätän muuten turhanpäiväisen lässytyksen vähälle ja en kerro menneestä Pacifique bileistä :D! Vaikka sanoinkin että en ekrro biletyksestä enää,mutta on kyllä ihan vaan pakko sanoa,että oli ne kyllä mahtavat bileet ja kyllä ne on näkemisen arvoiset,suosittelen kaikille lämpimästi ensi vuonna jos meinaa mennä :)!

Nyt sitten taidan jo melkeinpä päättää tämän blogin, koska paskaa en jaksa nyt jauhaa ;)!

Loppuun nyt vielä laitan videon jossa mainostan venäläisille erinomaisia Timati bileitä,joita mainoistin tässä alla olevan linkina alla :

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2012/02/23/217  

Ja tämä siis koskee myös Suomalaisikin,mutta minun palveluni on suunnattu Venäläisille ihmisille jotka asuu Venäjällä.

Sitten yksi juttu on kyllä pakko hehkutta vielä tätä :)!

Teidän on pakko tänään äänestää Anfisa jatkoon Voice of Finlandissa :)!

Tässä alla listäinfoa siis.

Tänään Nelosella The Voice of Finland-ohjelmassa, LIVENÄ esintyy Anfisa Proskuryakova klo 20:00! Kannustakka ja äänestäkää häntä,koska tämä maannaiseni omaa mahtavan äänen!

Lähetä siis nro 3 tekstiviestillä nroon 17224 tai soita nroon 0700-79243. Kiitos kaikille!

The Voice of Finland, музыкальный проект, аналогичный по формату с фабрикой звёзд.
В данном проекте участвуют только опытные певцы.
Сегодня в 20:00 по финскому телеканалу Nelonen, прямой эфир из Турку.
Третий этап.
Анфиса(россиянка) выступает третьей с начала!
Голосовать можно с 20:00-22:00.
Смс 3 на номер 17224 или позвонив на 0700-79243.
Голосовать можно только с финских операторов!
Благодарим всех за вашу поддержку!

Tämä ihanan lauluäänen omaava neito on minun kaverini tyttöystävä ja en halua sen takia että äänestätte,että on minun kaverini tyttöystävä vaan sen takia että hänellä on oikeastikkin todella kaunis ääni :)!

Laitan lopussa teille hänen haastispätkän youtubesta,jossa kuulette hänen mietteitä ja hänen lauluäänen.

Ja tosiaankin hänen poikaystävänsä on erinomainen valokuvaaja,joka on tehnyt minusta uusia portfoliokuvia, joista kolme on jo käsitelty ja on valokuvakansiossa täällä alla :

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/portfoliospring2012/1226497


Semmoista siis :)! Keskutelin Anfisan kanssa ja hän sanoi että on kuullut,että harjoittelen laulamista ja olen hänen kilpailijansa :D! Nauratti tuo ja sanoinkin,että minusta ei kyllä todellakaan vielä ole sulle mitään haastetta ja ollaan harjoistusvaiheessa, mutta toivottavsti joskus vuelä itsekkin osaan laulaa suhteellisen hyvin :)!

Sitten maybe duetto voisi olla poikaa ;),heh!

No jätetään nää taas jossittelut ja siirrytään tosimaailmaan,eli minä harjoittelen laulamista Petran luona ja Anfisa korjaa Voice of the Finlandin voiton ;)!

Itse menen oman bändini Drama kaputin esitystä katsomaan Venueen tänään ja huomenna Lahteen tuttujen luo kyläilee..

Nyt toivotan oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja palaillaan taas astioille:).

Teidän rakkaudella <3!

Antti

11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, voice of finland, we love finland, putin, vaalit, pacifique waikiki

Hakuna matata & Pacifique waikiki

Perjantai 9.3.2012 klo 13:20 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Halló aftur til ykkar allra kæru !

She oli Islantilainen tervehdys teille rakkaat ;)!

No mitäs mun piggu balleroiset taas ;)? Isillä on ollut ikävä teitä lapsukaisia :)!

Mites teidän viikko on mennyt? Everything is fine?

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3 

Viikko juossut taas pikavauhtia ja elämä juoksee perkeleen kovaa eteenpäin..

Miljoonia olen yrittänyt voittaa täältä.

Kokeile sinäkin! Uskomaton tarjous!

Tuntuu siltä ettei kerkee tehdä mitään ja päivät juoksee kuin minuutit nykyään :(!

On tää niin väärin kyllä..

Viikon aikana oli kyllä paljon kivaa,mutta paljon myös paljon ajatuksia on ollut päässä..

Paljon olen miettinyt mikä tekee oikeesti onnelliseksi..

Ääh,en taas jaksa teille saarnata.

Unohdetaan..

Sitten on vaivannut toinen asia,eli vähän tuo olotila..Minua huimannut kohta jo lähemmäs kaksi viikkoa ja en tiedä enää onko se vaan laivanjälkeistä huimausta vai jotain muuta..

Minulle on sanottu että se voi kestää melkeinpä kaksi viikkoa ja sen takia olenkin odottanut..


Tämä on niin inhottavaa kun ei pysty kunnolla keskittyy tekemiseen vaan joutuu hakemaan tasapainoa koko ajan kun kävelee ja silmissä sumenee :((!

Tämä on todella inhottavaa ja tuntuu niin avuttomalta :/!

Nyt olen päättänyt, että ensi viikolla menen sitten lääkäriin jos se ei mee ohi viikonlopun jälkeen!!!

Toivottavasti se menisi ohi..

Sitten olisi taas kertominen mun railakkaasta viikonlopusta yms.

Rupesin miettimään samalla,että herrajumala kuinka plajon käynkään kaikissa maailman kissanristiäisissä ja ylu puolet blogistani menee siihen kun kerron miten biletin ja missä :D! Pitäiskö mun kenties muuttaa mun blogin nimeksi biletysblogi :D?

Itteäkin naurattaa jopa..huhheikkaa..nyt on kyllä tullut niin paljon biletettyä,että voisi monen vuooden tauon pitää melkein pitää biletyksestä :D!

Ei tämä kyllä yhtään hyvvää tee pidemmän päälle kun biletys muuttuu duuniksi,tai no,jos nyt siitä sitten saisi palkkaa niin mikäs siinä ;) :D!

Siihenhän me ollaan pyrkimässä yhden yrityksen kanssa,joka markkinoisi minua venäläisille turisteille bileoppaaksi Helsingin yöhön :)!

Toivottavasti tämä lähtisi toimimaan ja olisi todella mieluinen tehtävä minulle ;)!

Eli jätän suosiolla kertomatta viime viikonlopun meiningeistä..en jaksa enää..

Sitten tämä naistenpäivä vielä..onnittelin kyllä kaikkia maailman naisia tällä tavalla:

Paljon onnea teille rakkaat naiset naistenpäivän johdosta ♥! Rakastan teitä naisia yli kaiken ja lupaan rakastaa aina ♥! Ilman teitä ei olisi meitäkään ;)!

Позраавлаю вас любимых девушек с 8 марта ♥! Я вас девушки очень люблю и всем как можно больше постараюсь в жизни вас любить ♥!!!

Всех благ вам! Любви конечно,очень важно чтобы рядом с вами были мужчины которые носили вас на руках! Заботились! 

Lyhyesti,mutta todella tunteikkaan ytimekkäästi :)!

Tämmöisenä päivänä kun meidän kauniimpi ja herkempi osapuoli on koko ajan tapetilla,niin halusi niin paljon rakkautta ettei mitään rajaa <3!

Silloin varsinkin kun tietää mitä rakkaus on ja miten hyvältä se tuntuu <3!

Nyt olen tajunnut,että kaiken tämän rankan biletyksen ja nussimisen jälkeen,olen kyllästynyt siihen..en jaksa enää,en vaan jaksa..haluan jo asettua aloilleni,vihodin viimein..olla vaan kotona,tehdä kaikkee ihanaa partnerin kanssa..

No ehkä joku päivä se tapahtuu :)!

Olin viemässä jo ihanaa ruusua yhdelle naapurin Pekan vaimolle,mutta sitten jo ovella käännyin pois kun tajusin että sen on väärin,vaikka..

Mutta nyt ei jaksa synkistellä sen enempää..

Nyt kummiskin päätin vielä yhdet bileet käydä,jotka on tietysti vuoden odotetuimpia Suomessa,eli sen nimi on Pacifiqueeee  :))! Kerran vuodessa nämä havajin tai Ibizan tyyliin pidettävät pirskeet rantautuvat Suomeen paikkaan nimeltä vesipuisto Serena :))!

Paikka on toiselta nimeltä tuttu myös Vesipuisto Surina  :D!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=3&y=2012

Täällä olen polskinut jo monet vuodet peräkkän huippu dj:tten tahdissa ;)!

Tänä vuonna minun piti jättää väliin ja minulla ei edes ollut lippua yms. hankittuna,mutta sitten ihan viime tingassa tällä viikolla sitten päätin mennä sittenkin sinne :D!  Sain kuin sainkin lipun itselleni ja nyt sitten jätkien kaa mennään heilumaan vielä :)!

Tämän jälkeen kyllä bilebreikki on kohallaan ja keskitytään uran ja rakkauden luomiseen  ;)!

Sitten vielä hieman pakko mainita näistä vaaleista,eli Venäjän presidenttivaaleista mitkä käytiin äsköittäin.. Putin oli tietysti kiistaton ykkönen ja veikin vaalit ekalla kierroksella 64 % voimin..joopa joo..no eiköhän se ollut muutenkin tiedossa kuka voittaa ;)! Tsaari Putinhan sen vei kuin pässiä narussa ja ei ollut epäselvyttää kuka on valtias :))!

Itkukin pääsi meidän rakkaalta Tsaarilta ja onkin pohdittu kelle se vuoden Oskarpalkinto olisi sittenkin kuulunut :D!

Vaaleissakin vilppiä muka oli ja sehän todella kummallista ;) :D! Itsekkin olen nähnyt kun eri puolueiden edustajat Venäjällä käy ihmisten kotona ja tarjoo rahaa äänestä,kuka tarjoo eniten se saa äänen..sehän yksinkertaista ja sitä harrastaa kaikki puolueet,eikä tarvi pelkästään yhtenäistä Venäjää syyttää!!! 

Yksinkertaisesti vastaus on vaalien tuloksen on semmoinen, että Putin on paras vaihtoehto kaikista muista ehdokkaista! Ja tämä ei ole edes minun pelkästään mielipide vaan kansainvälisten tutkijoiden! Kyllä tämä äijä osaa hommansa ja rakastaa omaa kotimaataan todella paljon!! Joo,kyllä tapahtuu vääryyttä,mutta ei venäjän kaltaisessa maassa pysty vaan kontrolloimaan kaikkea!

Ainoa iso miinus on se,että pitäisi nyt laittaa ruotiin kaikki uusrikkaat!


Juuri tuli uusi lista maailman rikkaista yms.

Moskovassa on maailmassa eniten miljardöörejä ja Venäjä nousi kakkoseksi maailmassa Jenkkien jälkeen missä eniten miljardöörejä..jep jep..Ja vain 20 vuotta Neuvostoliiton hajomaisen jälkeen ja jenkit ollut jo vuosisadan demokratia..Hyvä rakas toveri Putin,kyllä tietää minne rahat mennöö valtion pohjattomasta kassasta ;) :D!

Tämän asian on pakko saada aisoihin ja tästä juuri ihmiset ovat raivoissaan! Rahaa niin sanotusti varastetaan laillisesta valton kassasta ja miljardöörejä tulee kuin sieniä sateella ja toiset taas joutuu tekee hiki hatussa ruokkiakseen perheensä!

Tämän on laitettava kuriin ja vaikka yksin Putin ei kaikkea voi ja valtion naruja veteleekin multimiljardöörit,uusrikkaat,Oligarkit oikealta nimeltään!

Kyllä me vielä rotia saadaan meidän rakkaaseen äiti Venäjään keinolla millä hyvänsä!!!

Mutta joo,ei sen enempää politiikkaa!

Suuret onnittelut vielä rakkaalle  Tsaari Vladimir Putinille vaalivoiton johdosta :)! Ja muistahan toveri että kuka on sun tulevaisuuden mantelinperijä hei ;) :D!

Ensi viikon tiistaina kuvataan sitten muutaman protfoliokuva, vaikka en ole yhtään kunnossa ja ruma ku rullatuoli :/! Kuvaaja vaan halusi nyt nopee kuvaamaan vaikka olisin mmieluummin kesällä ne tehnyt..Eli ei oo kovin hyvää settiä tulossa,mut edes jotain,kivahan se on saada muutama uusi kuva portfolioon :)!

Sitten unohdein sanoa sen verran,että viime viikon perjantaina oli Cirkus yökehossa esiintymässä Venäjän suosituimpia rokkareita ja minähän menin paikan päälle! Minun ei pitänyt mennä sinne,mutta sitten mun kaveri halusi niin paljon sinne niin mentiin yrittää,vaikka liput oli myyty 20 minuutissa loppuun kun ne oli tullut myyntiin aikoinaan! esitys oli aivan mahtava ja tämä rokkinainen venäjältä osaa kyllä ottaa yleisönsä!!

Lopussa minulla on lyhyt videopätkä  konsertissa liitteenä :)!

Sitten vielä loppuun on pakko sanoa,että kaikkeen myöskin synkkään on aikan jotain iloakin joka edes vähän piristää :))!

Tämä superpiristys on Venäjän edustajan Euroviisufinaalin voittaja :))!

Nämä todella harvinaisella udmurtian kielellä laulavat mummelit ovat saaneet koko Venäjän pauloihinsa ja nyt he olivat venäjän euroviisuehdokasfinaalissa mukana ja voitii ylivoimaisesti :)!

Siis nämä mummon on aivan uskomattomia ja saavat niin hymyn korviin ettei mitään rajaa <3 :)!

Heissä on sitä vilpittömyyttä,iloa ja energiaa niin paljon joka hehkuu ulospäin antaen katsojalle ja kuuntelijallekkin niin paljon sitä iloa ja enrgiaa :))! Olen ihan rakastunut näihin mummoihin ja meinaat kannustaa heitä loppuun asti euroviisuissa voittoon tänä keväänä <3!!! Kyllä nämä Buranovskin Babuskat vie kaikkia kuin pässinlihaa  ;)! Oopaa ooopaa,Uraa uraaa <3 <3 <3!


Nyt on aika jo lopetella blogia ettei veny liian pitkäksi,jotenka ei muuta kuin oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille ja palaillaan taas ensi viikolla astioille <3!

Досвидания любимые мои <3!

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, turism, dtm, mama, we love finland, putin, vaalit, pacifique waikiki

Presidentti Putin,Ruotsi ja kauniin komeet miehet :D!

Perjantai 2.3.2012 klo 2:45 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Mon cher bonjour :)!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3 

Täällä taas ollaan rakkaat ja viikko hurahtanut kuin päivä taas..tämä on todella huolestuttavaa ja alkaa jopa ahdistaa miten nopeasti elämämme juoksee eteenpäin..

Olen viikon aikana taas kaikenlaista touhunnut ja biletystä riittänyt..

On riittänyt niin paljon,että tulee jopa korvista ulos jo :D!

Tämän takia kannattaa ostaa tämä Nissani täältä ja loppuu ongelmat tiellä kuin tiellä ;)!

Viime viikonloppuna kaiken piti olla rauhallista,mutta mutta..näin kaverin myöhään torstaina ja hän ilmoittaa että nyt lähet kuule bailaa laivalle Rutosiin heidän kanssaan :D! Tästä en voinut kieltäytyä,koska tiesin reissusta tulevan todella hauska :)!

Sitä ennen oli luvassa kummiskin perjantaina kutsuvierastilaisuus Dom helsinki ravintolassa fredalla.

Ja kun tarjoiluista vastasi taas Riitta Ritu Suominen, niin känni oli taattua :D! Kiitos Ritu taas :)!

Minun ylläkin piti olla ihan selvinpäin sinä iltana ja käverin kanssa vaan pyörähtämässä katsomassa meiningit ja Anna Abreun lauluesityksen..ilmainen viina ja muiden vanhojen Bb-tovereiden näkeminen vei voiton ja sitä kiskottiin kahella kädellä :D!

Paikallle kerääntyikin liuta julkimoita taas ja meidän rakkaat viime vuoden kaikki miss Suomen kilpailun perintöprinsessat ja miss Suomi.

Oli kiva moikata Saraa ja Ninaa,sekä muita tytteleitä :)!

Olin ensimmäistä kertaa katsomassa Anna Abreun esitystä niin  läheltä ja pienehkössä paikassa..Tässä näkikin sitten läheltä suositun artistin kaikki eleet,tunteet,sekä muun energian annon yleisölle.. Voin sanoa,että Anna veti aika hyvin,vaikka paikka oli puolityhjä. Todella pirtsakkaan tuntuinen mimmi ja ääni kyylä on aivan mahtava :)! Tykkäsin tosiaankin näkemästäni ja kuulemastani tosi paljon :)!

Sain itteni sitten jotenkin pysäytettyä jossain vaiheessa, ettei nyt mopo ihan käsistä lähe :D! Lauantaina odotti lähtö 2 päivä Ruotsin risteilylle ja halusin että olen edes vähän suht.koht hyvässä hapessa.

Ruotsin risteily olikin sitten menoa eikä meinata :D!

Meitä pelotteli muuan aikuisempio mies sillä,että siellä ei ole kuin lapsiperheitä ja muumipappaa ja muumimammaa vastassa :XD! Onneksi pahimmat pelkomme eivät toteutuneet ja laivalla olikin todella paljon nuorisoa :)!


Villeinä kuin gasellit,pompimme pitkin laivaa ja metsästimme :D!

Minun kohdalla se oli enemmänkin toisinpäin taas :D..eli minua metsästettiin pitkin iltaa ja sainkin huiskia jopa karkuun liian innokkaita ihailijoita :D!

Enempää en sitten edes viitsi kertoa,koska olen palautteeseen saanut semmoista etten kertoisi naisasioita,niin kunnioitan pyyntöänne ja en enempää kerro mitä missäkin tapahtui ;) :D!

Yksi asia oli ainakin 100 varmaa ja se oli se,että parin tunnin nukkuneena jotenkuten, olo oli ihan rikkikuollut ja maihin piti mennä,huuhhhuh.. Näin pahaa kankkusta en vähään aikaan saanut ja siihen lisäsi laivan heiluminen ees taas..

Maissa ollessamme,emme halunneet mitään muuta kuin syömään äkkiä ja edelliseltä kerralta tuttu Mongolialainen ravintola huusi hoosiannaa!! Sitä siis etsimme kuumeisesti Tukholman kaduilta ja vihdoin viimein löydettyämme, riensimme kuin nälkälapset syömään aivan supermahtavaa buffetpöytää :)!

Buffettiin kuuluin lähes aivan kaikki mitä voi vaan aasialaiselta keittiöltä odottaa :)!

Merielävät yms. sushit jäi tällä kertaa syömättä,koska kankkusessa avattaessani yhden kannen,josta hömähti hirvee höyrydunkkis kalanmätäkatku ja katsottuani mitä siellä on,näin siellä jotain ihme mustekalaa silmineen :XD! Hyi helvetten meinas siinä laatta lentää..:D! keräsin itteni kummiskin ja sian kuin sainkin väkisin tungettuani itseeni lihamössöä :D!

Tämän jälkeen vuorossa oli kaupunkikierros ja kaupoilla käynti :D! Jep jep,sehän vasta mukavaa sitten olikin joo :D! Päässä heilui kuin missäkin myrskyssä ja ei ollut toivookaan mistää vaatteiden katsomisesta,kun siinä tilanteessa oli tärkeintä pysyä edes pystyssä :XD haha..

Nyt naurattaa jo,mutta silloin melkein itketti ja potutti rajusti !

Päätimme sitten suosiolla jättää sen suurempi vaatteiden metsästys tällä kertaa :D!

Käveltyämme ihan keskustaan,näimme aivan jotain uskomatonta :D! Siinä mies ihan pääkauppakeskuksen edessä veti ihan jotain omaa settiä ja sai kaikki ohikulkijat kummastelemaan ja nauramaan :D! Kerkesin siinä timmellyksessä hieman nauhoittaakin sitä meininkiä ja laitankin sen videoliitteenä blogin lopussa! on siinä kyllä nauramista huhhuh!!Käykää ehdottomasti katsastamassa sitä ;)!

Siinä kun kuvasin sitä settä ja nauroimme kippurassa kaverin kanssa,meidän vireen tuli tyttö, joka oli aivan haltioissaan nähdessään minut ja säikähdinkin vähän kun hän huusi " sinähän olet se dom 2 ohjelmasta"!!! Apuva sanon minä :D! Jopa Ruotsissa tunnistetaan meikäläinen kaduilla :XD!

Heh,kyllä tämä talo 2 ohjelma on sitten suosittu ohjelma pitkin maailmaa:)!

Siinä sitten vastailin taas peruskysymksiin ohjelman osalta ja nämä lähti iloisena pois :)!

Yksi juttu myös pisti todella silmään Ruotsissa,tai ainakin Tukholmassa..Ihmiset tai varsinkin miehet verrattuna Suomeen,pitää tosi paljon huolta itsestään ja on viimeisen päälle laitettuja..itseruskettavat,muodikkaat vaatteet,nypityt kulmakarvat,yms.,suurimmalla osalla ja jopa vanhoilla papoilla rksetus päällä ja muodikkaat vaatteet :D!! Älytöntä kyllä,mutta todella mahtavaa että näin on :)!

Tunsimme itsemme todella rumiksi,varsinkin kun tärinä ja darra lisäsi epämukavuuden tunnetta :D!

Voin kyllä nostaa hattua kaikille miehille siellä, että pitävät noin hyvin huolta itsestään :)!

Kunpa me kaikki pidettäis yhtä hyvää huolta itsestämme kuin meidän naapurit  ;) :D! Eikä tarvitse heti ajatella että on homo jos nyt pukeutuu hyvin ja nyppii kulmakarvoja ;)!

Pyörittyämme tarpeeksemme siinä keskustan alueella tokkurassaa ja rumana tuntien, päätimme lähetä laivalle häpeämään rumaa kohtaloamme :D!

Oikeasti voin sanoa,että tykkään Tukholamsta tosi paljon ja voisin jopa miettiä asua joku päivä siellä :)! Who knows what could happened in our lifes;)!

Laivalle palattuamme olimme ihan kuolleita ja ei muuta kuin nukkuu ennen illan diskoilua :)!

Yöllä sitten mentiin eikä meinattu ja niin hyviä nauruja en ole ollut saanut pitkään aikaan mitä me heitettiin :DDD! Niitä en tänne kerro ja en muuta voi sanoa reissusta kuin että oli aivan supermahtavaa :))!

Thäänks frends for the trip :)!

Kaikki muuten hyvin,mutta en ymmärrä tätä mun olotilaa mikä on kestänyt jo 5 päivää..pyörtyilyä ja heilumista on esiintynyt koko viikon ajan reissun jälkeen :(!

Ensimmäiset päivät aattelin että kai se krapulan ja laivailun jalkioireilua on,mutta kun jo torstaina oli sama meininki ja salilla meinaa pyörtyä laitteen alle,rupes vähän huolestuttaa..!

Menin sitten eilen terveysasemalle tarkistuttamaan verenpaineet ja sykkeet,kun moni ehdotti sitä mun ongelmaksi..se todettiin perättömäksi!

Verenpaineet ja pulssi oli hyvät ja monen mittauksne jälkeen tulos näytti hyvää..ihmeellistä..mikä siis vaivaa?

Mentyäni salille kokeilee,niin jopa tangon vääntö seisaalleen oli vaikeeta mulle ja jouduin oikein hokemaan että pysyn pystyssä :(! Apuva sanon minä!!

Nyt riitti ja painelin päivystykseen Meilahteen,jossa totesin jonon olevan monen tunnin mittainen ja pyysin sairaanhoitajaa neuvomaan mitä tässä tilanteessa teen ja mikä mua vaivaa maybe?

Hän sitten siinä suoraan tiskillä otti multa kuumeen,katsoi pupillit,sykkeet,verenpaineet yms..kaikki oli kunnossa ainakin päällisin puolin..

Hän sanoi sitten että tietysti on mahollista laivakeinumisen jälkeen noinkin pitkään jälkioireilu,mutta neuvoisi mennä aamulla lääkäriin..

Hmph..tänään perjantaina on pirskeet ja en minä mihinkään lääkäriin mene :D!

Namuun ja mamaan mennään eikä meinata  :D! Vuoteen melkein en oo dancuissa käynyt ja nyt ois sen paikka perkule ;)!

Kaverit lupasivat pitää musta huolta ja soittaa vaikka amulanssit jos nyt niin tarve on,mutta bileisiin mennään eikä meinata ;) :D!

Että semmoista :D!

Launtaina olisi sitten vielä yhden hyvän dj:n synttärit ja sinnekkin pitäisi mennä. Apua miten kestän sen kaiken,tai enemmänkin miten kroppa kestää ja pää :XD!

Ja sunnuntainakin illalla on kutsuttu hieman party party hyvien ystävien kanssa,jotenka taidanpa iha suosiolla sanoa maksalle otan osaa ja pääkopalle Halleluja huh.. :D!

Näillä siis  mennään eikä meinata ;)!

Ja ai niin,melkein unohtui..siinä jossain välissä sunnuntaina pitäisi käydä äänestämässä vielä mun rakkaan äiti-Venäjän presidenttivaaleissa <3 :)!

Vaikka ne onkin jo ratkaistu periaatteessa jo etukäteen,mutta haluan silti mun velvollisuuteni täyttää ja käydä äänestämässä..

Ketäkö äänestän?Hmph..no sanotaanko näin,että en itsekkään Putinista ihan  parasta ajattele,mitä kaikkee nyt siitä on paljastunutkaan,mutta niin kuin yhdessä poliittisessa ohjelmassa sanottiin ammattilaisten suusta.." Kaikista muista ehdolla olevista,Putin on paras vaihtoehto"!

Ja näinhän se onkin! Kaikki muut odottaa valtaan pääsyä,jotta pääsis kerää taskuihinsa miljardit kun taas Putin on jo tarpeeksi pöllinyt ja hänestä huomaa sentään halun myös tehdä isänmaansa eteen jotain :)!

Eli kaikista muista vaihtoehdoista Putin on paras mahdollinen!!! Hurraa,hurraa,hurraaa Mister Putin :))! We love you Putin very much <3!

Sehän on selvää että ekalla kierroksella menee  läpi,sehän on selvää ;)!

Kehotan myös kaikkia Venäjän kansalaisuuden omaavia muitakin menemään suurlähetystöön sunnuntaina äänestämään rakasta toveri Putinia ;)!

Nyt taidan vaan painua pehkuihin potemaan huimausta ja muuta skeidaa pois..

Toivotan teille kaikille oikein mahtavaa kevään alkua ja paljon rakkautta <3!

Tähän loppuun vielä haluun lisätä sitten alhaalla yhden videon venäläisille faneilleni <3!

Ei muuta kuin raikkaan railakasta kevötviikonloppua kaikille teille puppeleille <3!

Досвидание любимые мои <3!

Palaillaan taas <3!5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, niinistö, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, turism, dtm, mama, we love finland, putin, sweden, vaalit,

Timati,Kuulumisia,unelmia ja Pisneestä,pisneestä...:)

Torstai 23.2.2012 klo 16:26 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

ЗДРАСТВУИТЕ ДОРОГИЕ МОИ ЧИТАТЕЛИ  :)!

No nythän se on taas blogin paikka ;)!Voihan rähmä sentään :D!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3 

Jepulista jee mun rakkaat ::)!

Pakko heti alkuun hehuttaa hieman tätä uskomattoman kuuluisaa venäläistä hip hop artistia joka tulee ensimmäistä kertaa Suomeen :))!

Hän on maanmieheni Timati the Blackstar:))!

Alla hieman infoa siis ja facebookryhmät aiheesta :)!

Йоуу ман & гирлс ;)!Ето все правда дорогие мои!!! Тимати в первые приежжает в Финляндию, Хелсинки, клуб Сиркус 14.04.2012 Покупаите билеты как можно бистрей,потомучто их ограниченное количество в продаже!!! Их можете преобрести в магазинах тикетти в Финляндии! Я буду там вместе с вами, такчто тусанем вместе с Тимати офигенно :)! Увидимся там дорогие мои ;)! Ессли есть вопросы по поводу тусовки,задаваите вопросы я постараюсь ответить вам :)!

http://www.facebook.com/events/230688910355191/

Yo man & girls ;)! Tämä on täysin totta rakkaat!!! Maanmieheni kuuluisa hip hop laulaja Timati on nyt vihdoin saapumassa Suomeen,Helsinkiin, club Cirkukseen launtaina 14.04.2012! Muistakaahan ostaa omat lippunne ajoissa, nimittäin liput myydään todennäköisesti todella nopeasti loppuun!!! Meitsikin on siellä juhlimassa Timatia, jotenka julitaan kaikki yhdessä kunnolla ;)!

http://www.facebook.com/events/348549915177184/

Welcome Timati to Finland :)! 

timati_uus_kuva_1-1_jee.jpg

Nyt sitten itse blogiin :)!

Mites teillä on mennyt?

Onko ollut ikävä ;)? heh..toivottavasti oikeasti syvällä sydämmessä joo,vaikka tiedän että sanotte ei  :D!

Pitää osata tunnustaa oikeat tunteet hei ;)!Täällä ne on,klikkaa tätä ja voita ;)!

Mulla on ainakin ollut teitä kaikkia ikävä ja sen tekia kirjoitankin tielle blogia taas :)!

Eli paljon ihanaa on tapahtunut viikonlopun aikana :)!

Menoa riitti sen verran että en tiedä mistä oikein aloittaa kertoa..

Viime perjantaina sitten piti olla vaan kotona, mutta sitten kaveri soitti kun olin salilla ja pyysi ulos..emmin siinä jonkun aikaa, mutta tietysti sinkkumiehenä en voinut vastustaa sitä tarjousta :D!

Päätimme sitten mennä vilkaisee Namua,jossa en ollut kutsuavajaisissa kun en muista,mut jotain menoa silloin oli kyl..

Nyt sitten oli mentävä tsekkaamaan tuo paikka :)!

Sinne päästyämme talo kuhisi eri julkisuuden henkilöitä yms. ja interjeeri oli aikamoinen..

Paikka kyllä on erittäin kaunis ja juuri semmoinen mihin voisin kauniin naisen kanssa mennä kahdestaan viettämään iltaa :)! Paikassa onmukavasti ykstyispöytiä ja nurkkauksia,johon voit rakkaasi kanssa mennä kilistelemään laseja jos tanssahtelu kyllästyttää.

Muuten paikka on todlela sokkeloinen ja ensikertaliselle kyllä tuottaa vaikeuksia löytää heti narikka :D!

Valitettavasti ja onneksi silloin siellä emme kauaa viihtyneet. Miksikö valitettavasti? No koska en kerennyt kun yhden juoman ottaa ja minun kaverini,joka toi mukanaan viekä kaksi kaveria oli tottunut semmoiseen  itähelsngin yöelämän meininkiin ja eivät siellä pintaliitoporukan kesken oikein viihtyneet :D No ihan kyllä ymmärrettävää ;). Heidän pakottamana sitten jouduimme siirtymään Tigerin puolelle.

Miksikö onneksi? No sen takia,että sitten huomattiin kaikkien melkein Namun vieraiden siirtyvän Tigerin puolelle :) ja Tigerissa odotti joku yllätysesitys Vipin puolella :)!

Kaiken lisäksi siellä odotti pari tytönpalleroista,jotka sitten halusivat jatkaa kotio jatkoilee :D! No sen tiedätte mihin jatkoilu yleensä päättyy ;),heh!

Yleisesti siis hyvin alkanut Namun makoisan antoisa viikonloppu ;)!

Ja tämän kaiken aloitin siis selvinpäin ja launtaina sitten olikin vuorossa se kauan odotettu Dj Eric Prydz Circuksessa :)!

Tämä se sitten olikin menoa ja en edes muista näinkö sitä Ericiä,koska keskiytin enemmänkin naisten kanssa jutusteluun ja seurusteluun :D!

Nättejä tyttöjä sitten riitti oikein olan takaa ja meno jatkui heidän kanssa pitkälle sunnuntaihin saakka :)!

Meno oli jotain uskomatonta ja aivan mahtavaa :)!

Tämä viime viikonloppu oli siis todella uskomattoman mahtava :)!


Tämmöisen jälkeen ei millään kyllä haluaisi palata arkeen ja olikin tosi vaikeeta alkuviikon palata arkeen :/..

Alkuviikko on mennyt eri suunnittelujen parissa ja sitten keksinkin toivottavasti erinomaisen bisnesidean ;)! Tässä on alla linkki siihen ;)!

http://www.welovefinland.ru/news/142/

Внимание дорогие мои!!! Ето просто изумительное предложение :))!!

Tämä bisnesidea on kyetnyt jo jonkun aikaa minulla,mutta en ollut sitten viittinyt kokeilla ja etsiä yhteistyökumppaneita. Nyt sitten päätin,että pakko se on jotain omaa yrittää eikä sedälle tehä töitä ;)!

Nyt siis kokeilemma tämän yrityksen kanssa markkinoida venäläisille turisteille erikoislomapalveluja, joita minä vedän ja olen mainoskasvona :)!

Ensiksi katsomme miten ihmiset reagoi ja kyslelee asiasta,sitten suunnittelemme tarkemmin palveluja ja sitten voin Suomentaakkin ne,mutta vielä en sen suhteen tänne mitään laita ja muuutenkin palvelut on suunntattu Venäjällä asuville ihmisille!

Mainonta painottuu Venäjän sosiaaliseen mediaan v kontakteen,jossa onkin todella suuri markkinointiarvo! Tällä hetkellä minulla on jo melkein 6200 ihmistä kavereissa ja kasvaa joka päivä noin 50 vähintään..

En tiedä mistä nämä ihmiset tulee,mutta suurin osa  heisät on Talo 2 ohjelman katsojia,jotka minut muistavat ja ovat fanejani :)!

Samalla voin ilmoittaa tässä,että jos joku yritys kaipaa mainosta yritykselle tai ylipäätään, niin kauttani venäläsille Venäjälle tämä välittyy 100% varmasti v kontakten kautta!!!

Sähköpostiini voi laittaa siitä kyselyä antti@anttikurhinen.fi tai tämän yhteydenottolomakkeen kautta.

Nyt sitten ei muuta kuin kaikille oikein mahtavaa hiihtoloman jatkoa :)!

Joillainhan se on nyt,eli siis etelä- Suomessa ja sit pikkuhiljaa siirtyy pohjoisempaan..

Sen kyllä huomaa että on lomaa,koska kun kävin tossa pari päivää sitten itiksessä,niin kaikki näytti siltä kuin olisin aavekaupungissa :D! Ihmisiä ei missään ja myyjät haukuttelevat kassalla :D!

Kaikki laskettelevat talvella,siis ainakin melkein kaikki..itse en muista milloin viimeksi sitä olisin tehnyt :(..jotenkin on jäänyt aina muiden hommien tieltä..aina joku bilijuttu vienyt lasketteluviikonlopun paikan ja Lappi on edelleenkin mun unelmissa vaan..

Hitto siis niin himottaisi mennä jonnkekin Rovaniemelle päin ja sanoo joulupiklle moi,pussata Petteri-punakuonoa nekkuun ja vetää sukset jalkaan ja mäkeen <3! Ai että se olisi niin unelmaa :))!

Tietysti tähän väliin on pakko sanoa että tällä Nissanilla pääsis helposti Lapin teistä ja lumikasoista läpi ;)!

En tiedä sitten milloin minun unelmani toteutuu ja pääsen Lappiin käymään..

Sitä haluaisi niin paljon kaikkea,mutta eihän sitä voi saada noin vaan :(!

Muutenkin haluaisi niin paljon matkustella ympäri ämpäri,mutta rahaa siihen tarvii pirusti..

Toivottavasti joku päivä minulla on niin paljon rahaa,että voin vaan keskittyä matkusteluun ja perheeseen :)!

Joopa joo,kiva sitä on unelmoida vaan :D!

Kaipa se on tältä kertaa tarpeeks blogia ja loppuun nyt vielä lisäilen teille Venäläisille ja Venäjänkielisille videoblogin ja sitten kas kummaa minulle v kontakessa heitettiin jotain videoita mun oleskelusta Talo 2 ohjelmassa,jossa minä riehun ja riitelen Oksana Strunkinan kanssa, jonka kanssa olin parisuhteessa aikoinaan siellä ohjelmassa..Heh,katsokaa ja naurakaa rakkaat ;) :D!

Nyt sitten heippatiralla ja Досвидание любимые мои <3!

Palaillaan taas <3!


</a

7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, niinistö, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, turism, eric prydz, we love finland, big money

Kuumia Kuulumisia ;)!

Perjantai 17.2.2012 klo 0:07 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Tere tere toverit! 

No nythän se on taas blogin paikka ;)!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Viimeksi oli ystävänpäivä ja päätin että en kerro mitään mun kuulumisia viime viikonlopulta,etten pilaa rakkauden tunnelmaa :D!

No nyt ei enää ole siitä huolta ja voin huoletta siis kertoa mitä kaikkee tapahtui täältä:D!

Olin  siis minun mummoni 80 vuotis- syndeillä Petroskoissa viime perjantaina ja sitten heti seuraavana päivänä lähdin vaudilla Pietariin bilettää :)!

Matka alkoi Petroskoista vähän paskasti kun minulta hajosi pyyhkijä ja tie oli suolattu kunnolla,jotenka loskaa ja likaa lensi lasiin ihan mukavasti :(..kirosin koko matkan ja jouduin pysähtelemään vähän väliä pyyhkii rätillä tuulilasia..! Aargh tuntui että matka kestää ikuisuuden tämän takia :D!

No perille päästiin ja siellä sitten odotti paratiisi ;) <3!

Siellä minua odotti kaverini jonka kämppä on ihan Pietarin keskustassa :)!

Kaiken lisäksi sain tietää että Pietarissa on klubilla houstaamassa Dom 2/ Talo 2 tosi tv ohjelman ehkä värikkäimpiä kilpailijoita, Jevgeni Kuzin :))!

Hän on ehdottomasti värikkäimpiä ihmisiä mitä tässä talo ohjelmassa melekin voi olla!

Hänellä on maailman ensimmäinen tosi tv lapsi joka on syntynyt realityshowssa muutamia vuosia sitten!!!

Sain ihan sattumalta tietää minun faneilta netin kautta,että hän esiintyy Pietarissa ja heti soitin yhdelle entiselle kilpailijalle Moskovaan ja kysyin Jevgenin numeroa äkkiä!

Soitin hänelle ja hän olit odella innoissaan,sekä pyysi tulemaan bar the bariin Pietarissa,jossa hän esiintyi..

Ilman muuta sanoin että tullaan sinne,koska halusin nähdä Jevgenin ja bilettää yhdessä :)!

Tultuani kavereiden kanssa sinne klubille,jevgeni ja paikan omistaja ilomoittaa että saan juoda niin paljon kuin haluan koko illan ja siitähän se lähti kuin raketti nousua kohti ;) :D!

Kaikki ihmiset villiintyivät kun näkivät meidät molemmat klubilla ja sitä saikin sitten poseerata kameroille vaan sitten ;) :D!

Naiset liimautuivat kuin kärpäset kiinni ja jopa tönivät toisiaan kuka pääsee lähemmäks tanssii :D haha..

Tämän jälkeen kun klubi oli menossa kiinni,niin omistaja pyysi mua messiin kaverin kaa strippiklubille,jossa hän on isäntänä..siellä sitten meno muuttuikin aika villiksi :D!

Aluksi meille tanssi kymmenen eri tyttöä ja tuli siihen keikuttamaan sulojaan..sitten heti tuli meidän kaa istuu ja sitten pyysi mua strippaaman heille edes vähäsen..aluksi emmin,mutta lukuisten pyyntöjen jälkeen ja noin kauniiden naisten edessä en voinut kieltätyä :D!

Siinä sitten lukuisten naisten taputuksien alla,pistin liehumaan ja jopa tankotanssi pää alaspäin siinä kunnossa rupesi onnistumaan :XD haha..

Sitten siinä liittyi naisiakin mukaan ja multa rupesi lähtee vaatteita alta yksikön ja ei enää meinannut edes kalsarit pysyä kuin väkisin päällä,apua :D!

Sain hädin tuskin väkisin pidettyä kalsarit päällä kun kuumat kissat repi niitä päältä :D!

Sitten yksi tytösitä oli aktiivisempi kuin muut ja työnsi minut nurkkaan ja rupesi ihailee mun tissejä..:D! hän hieroi ja hieroi niitä ja toisteli samaa""uuh mitkä tissit" :D! Kaipa sillä oli joku tissifetissi :XD! Hetkeä myöhemmin hänen kätensä lipui sinne missä maissi kasvaa ;) ja sitten tämä meidän paikan isäntä sanoi että nyt lähdetään..uuh,oli kyl aikamoista menoa huhhuh!

Tästä sitten jatkettiin jatkopaikkoihin,joita Pietarissa on lukuisia..Yhteen paikkaan ei päästy sen takia,koska joukossamme oli kaukasian jätkiä,eli hieman tummempia kuinn venäläiset..Gerorgiasta ja Armeniasta. Rasismia perkule!

Onneksi paikkoja on yllin kyllin ja paineltiin menemään toiseen paikkaan,sitten kolmanteen..huh..ja vastaanotto minulle joka paikassa on aivan mahtava :)! Naiset oikein kurnii ympärillä :D! Vieläkin vaikka talo 2 ohjelman mun osalta loppumiseen on jo muutama kuukausi aikaa..:D!

Tämä kyllä kertoo ohjelman suosiosta huhhuh!

Nytkin minuun otettiiin yhteyttä Talo 2 omasta juorulehdestä ja haluavat taas haastattelun minulta :))!

Mietinkin jo tässä,että ehkä se mun radio rockin haastis on unohtumassa päin seillä tuotannon puolella ja voin kohta jo yrittää pikkuhiljaa lämmitellä tuotanoa ottamaan miut takaisin ;)!? Hmm..juuh,voisi ihan vähän aikaa vielä olla ja sitten voidella ;)!

Jeap,mut joo,tosiaankin meno oli mahtavaa Pietarissa ja vielä kun joskus aamupäivästä saavuimme tuttavan luo kämpille mis on saunat ja kaikki, niin leidit kävi kuumina ja tapahtuikin vahinko,mistä minulla on niskat ja selkä kipeenä edelleen :D!

Huonossa asennossa tapahtunut akti ja naisen raju käytös sai siihen että hänen hiuksista repäisy jothi siihen,että kaaduin huonossa asennossa ja nikamat rusahti :/..nyt pakottaa ja pitää varmaan mennä kiropraktikolle..huh..mistä näitä villejä sadomasonaisia oikein tulee :XD!Apuva :D!

Mutta yleisesti en nyt kerro kaikkea,kun se verran rajuu settiä :XD,miutta voin sanoa että hauskaa kyllä oli todellakin :))!

Nyt minua pyydellään lisää koko ajan Pietariin :)!


Mietin tässä yhden bisneksen mahdollisuutta Pietarin kanssa,mutta ei vielä viitti sen enempää siitä kertoa ja muutenkin se tulee kohdistumaan Venäjän asukeille ;)!

Semmoista siis ;)!

Kävin nyt täällä mun nenäni takia röntgenissä täällä,eli mitä tehdään kun nenä ei edelleenkään hengitä kunnolla kolmen leikkauksen jälkeen!!! Lääkäri yrittäää nyt sheivata itteään ja yrittää kaikin keinoin saada mua vakuuttumaan että on kaikki hyvin vaikka itekkin jo myönsi viimeisellä kerralla että kyllähän se vähän vinohko se väliseinä nenässä on..voi hittolainen mä sanon kyl että ottaa hattuun turhanpäiväinen mun nenän leikkely,nukutukset yms. ei se mun terveydelle hyvää tee,se on varmaa!!!

No nyt otettiin röntgeneitä ja katsotaan mitä tehdään..! Ärsyttävää tommoinen kyl..mut olen jo tottunut tähän,lukuisien vuosien jälkeen sama paska niin ei enää jaksa olla vihainen vaan ihan rutiinina noi asiat jo käyn läpi..!

Sitten käväisin nopeasti Miss Helsinki kisassa tsiigaamassa kun tuttuja oli kisaamassa..

Ja miun kaverini voitti kuin voittikin koko paskan :)! Paljon onnea Katrielle :))! Oot hauska ja mukava tyttö ;)!

Ja tietysti perintöprisessat on parasta mitä voi olla,nimittäin molemmat on Venäjältä :))! Maannaiset valoitti ensimmäisen ja toisen prinsessan tittelin :)! Onnea Alisalle ja Darialle myös :)!

Naisten taso oli hyvää tänä vuonna ja toivottavsti jatkuu myös muina vuosina..

Nykypäivänä huomaa että kansainvälisyys ja rotusekoituksen myllää ja jyllää ympari maailmaa, niin myös Suomessa, kun katsoo miss-Suomi kisoja.

Tämä on mahtavaa että valitaan kauneuden perusteella pelkästään,eikä se että tytön pitää olla Suomalainen ja valkoinen.

Mahtavaa että tähän ollaan menty :)!

Jepulista jee..mutta  nyt vielä pakko hehkuttaa tätä supermahtavaa tapahtumaa :))! Linkki alla! Käy ehdottomasti tsekkaa ja tule bailaa paikan päälle!!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html


Eli noita pirskeitä et voi jättää väliin ;)!

Huhtikuussa on toinenkin supermahtava ja suosittu esiintyjä  tulossa Venäjältä,josta kerron sitten myöhemmin ;)!

Sitten halusin vielä hieman kommentoisa Dom 2 / Talo 2 tosi tv-ohjelman meininkiä..

Olen tässä seurannut silmä kovana oman poistuimisen jälkeen tuota ohjelmaa ja nyt olen huomannut,että se on nykyään ihan hullujen huone!!! Kaikki hakkaa toisiaan,miehet naisia,naiset miehiä ja ketään ei poisteta ohjelmasta vaikka läheltä piti ettei kuollut tilanettakin ollut..!!

Katselin yksi kerta kun kaksimetrinen Filipi heitti tytön seinään ja sen jälkeen kuristi tajun kankaalle melkein..!! Juuri ja juuri muut asukkaat saivat hänet irti tytöstä ja kaiken lässytyksen jälkeen Filippi ei häädetä talosta vaikka väkivalta noin pahana varsinkin on kiellettyä!!

Onhan tuo viidettä joo ja henkeäkin oikein salpaa kun katsoo nykyään siellä menoa,mutta onhan tuo ihan sairasta jo..mun aikana oli silloinkin,mutta ei ihan mennyt noin vakavaksi,huhhuh.. sitten uutta porukkaa kun on tullut sinne,niin kaikki jotenkin päästään  ihan vialla,hulluja sekopäitä :D! No sitähän tuo ohjelma kaipaakin joo,varsinkin kun venäjän kansasta on kyse :D!

Käy kyllä tyttöjä varsinkin sääliksi,mutta kyllä ne tietää mitä tekee loppujen lopuksi..

Muutamien ihmisten kanssa kirjoittelen koko ajan sieltä talosta ja aina kyselen suoraan kuulumisia :)!

Nyt onkin sitten varmaan blogin lopun paikka ja alla laitan teille pari kuvaa Jevgenin kanssa Pietarista, sekä tietysti videoblogia minun venäläisille faneille ;)! En unohda teitä rakkaat,muistakaa se ja yritän aina mahdollisuuksien mukaan tehdä videoblogia.

Hyvää viikonloppua kaikille teille tasapuolisesti :)!

Nähdään ja kuullaan taas rakkaat <3!ana_pietarisssa_kunnolla.jpgana_pietarissa_2.jpg

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, presidenttivaalit, vkontakte, dom2, , ihana, niinistösex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, pommi räjähti, pommi, superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, mother fucker, , eric prydz

Very happy Valentines day for everybody !

Tiistai 14.2.2012 klo 1:39 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hello my dearest people <3! 

Nyt on se päivä kun koko maailmassa vietetään rakkauden päivää <3!

Oli pakko tehdä teille nopea pikaystävänpäiväblogi rakkaat,koska rakastan teitä kaikkia tosi paljon <3!

С Днем влюбленных вас всех любимые мои ♥! Любите друг друга как можно больше,потомучто любовь ето самое офигенное чуство наслаждения♥! Very happy Valentines day for everybody ♥! Love each other as much as you can, because love is the best feeling you can feel ;) ♥! 

Не живи уныло,
Не жалей, что было,
Не гадай, что будет,
Береги, что есть!
И пусть счастье спутником
Останется на век,
А рядом всегда будет
Любимый человек!

С ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!!!

Mitäpä muuta voi edes sanoa..

Rakastakaa toisianne mahdollisimman paljon <3!

En jaksaisi nyt jaaritelle enempää rakkaudesta..,mut joo,vähäsen voi ;)! on eri tapoja rakastaa ja ketä milläkin tavalla..


Vanhempia ja läheisiä sukulaisia,kavereita rakastaa eri tavalla kuin omaa toista puoliskoaan..

Ja vaikka sanotaankin,että vanhemmat ja sukulaiset ovat rakkaimpia,niin silti se toisen puoliskon palava rakkaus vie voiton..se tunne on jotain käsittämätöntä ja korvaamatonta :)!

Mikään muu tunne ei tuo yhtä paljon iloa,surua,ahdistusta ja muuta, kuin aito palava rakkaus <3!

Se on mahtava tunne,mutta samalla todella surullinen tunne kun sitä ei pysty kontrolloimaan ja se riistäytyy käsistä!

Mutta opetus on se,että jokaisen on elämässä koettava edes kerran sitä palavaa rakkauta ;) <3, mutta älkää unohtako rakastaa myös läheisiänne tosi paljon,ei ehkä niin palavasti kuin parisuhteessa,mutta toisella tavalla,läheisrakkaudella <3!

Mitäpä mä enempää edes kertomaan tästä,koska tiedän että jokaisella on omat kokemuksensa ja tunteensa :)!

Hyvää ystävänpäivää vielä kerran kaikille  tai enemmänkin rakkauden päivää <3!

Meinasin että kirjoittaisin blogin teille menneestä todella mahtavasta ja railakkaasta viikonlopusta,mutta taidanpa kirjoittaa siitö myöhemmin erikseen,nimittäin siellä on vähän rivoa touhua :D ja ei ehkä oikein sopisi tähän Happy Valentine meininkiin :XD! Eli ei pilata tätä ilon ja rakkauden päivää mun pervoiluilla ;) :D haha..

Eli odotelkaaha rakkaat hieman normiblogia ;)!

Nyt mennään nukkumaan ja aamulla halimme kaikki läheiset ja ei niin läheiset,sekä yrittäkäämme rakastaa kaikkia mahdollisimman paljon ;) <3!

Ja eihän sitä tiedä vaikka sitä sitä kautta joku löytäisi oman rakkauden ;) <3!

Ja edellisessä blogissani on paljon myös kerrottu tulevan viikonlopun supertapahtumasta,jotenka jos et ole vielä sitä lukenut niin kipin kapin lukemaan ;)!

 Nyt Hyvää yötä nyt,pus pus <3!


1 kommentti . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, presidenttivaalit, vkontakte, dom2, , ihana, niinistösex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, pommi räjähti, pommi, superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, valentines day, eric prydz

Onneksi olkoon Suomi ja uusi presidentti,sekä tietysti minun isäni ja mun rakas mummini <3!

Torstai 9.2.2012 klo 1:29 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hyvää päivää kansalaiset!

Elämme nyt samassa maassa,mutta uuden presidentin kera :)!

Älkää välittäkö,mutta tämä blogi on vähän tyhmähkö,koska mä tunne tällä kertaa että mulla on rikä päässä :D! Sitä se rankka juhliminen teettää välillä ;) :XD!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Onneksi olkoon Suomen kansa ja toivottavasti olette nyt tyytyväisiä päätökseenne :)!

Niin kuin sanoin jo viimeksi,että mun suosikki Paavo Lipponen oli jo karsiutunut jotenka en oikein tiennyt ketä näistä äänestää ja päätin sitten olla menemättä äänestää..

Halun nyt sivusta tarkkailla miten Sauli aloittaa duuninsa ja varsinkin Suomi- Venäjä suhteiden suhteen! Tässä suhteen pitää olla erittäin tarkka! Nato hommat on pakko haudata,koska muuten lyöt takkiin ja pahasti taloudellisesti..!

Kaikkien vaan pitää tajuta se,että ei Venäjä halua valloittaa Suomea ja ei me eletä enää sitä aikaa kun haluttiin vaan vallloittaa mahdollisimman paljon maata! Venäjä on muutenkin maailman suurin maa maata riittää yllin kyllin. Mitään kalliita luonnonvaroja Suomella ei ole,jotenka kaikki mahdolliset uhkakuvat on pois kuvioista! Venäjällä on omiakin ongelmia tarpeeksi,kun vielä jos miettisi että valloitettu maa pitäisi saada oman vallan alle ja toimimaan sen mukaan..ehei,ei todellakaan! Mitään noista Venäjä ei halua!

Mutta kun Nato on kummiskin ärsyke,niin Natoon astuminen tekisi sen,että puutullit,maakaasun hinta ja muut,mistä Suomi on riippuvainen,kallistuisi todella roimasti! Ja nyt kun talouskriisin alla tämä olisi kuolettava isku Suomen taloudelle! Tämä johtaisi aivan varmasti syvään lamaan!

Eli uskon kyllä Saulin entisenä valtionvarainministerinä tajuavan nämä asiat ;)!

No mutta ei jaksa jotenkin jauhaa yhtään politiikasta sen enempää enää tänään..ja muutenkin ei nyt oikein nappaa enempää blogin väsääminen..

Oli jotenkin niin railakas viikonloppu,että olen ihan poikki edelleen..

Sen verran vielä kerron että mentiin lujaa eikä meinattu ;) :D!

Saakelin hauskaa oli kyl :)!

Hauskuuteen sen verran vielä,että vajaan parin viikon päästä tapahtuu aivan uskomatonta ja siitä voit lukea täältä alta olevan linkin alta :)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html

Tätä ette voi jättä väliin,koska tämä sälli ei ihan joka päivä Suomeen eksy ja nyt kun eksyy, niin ehdottomasti katsomisen arvoinen keikka :))!

Eilen sitten käytiin tsiigaa uusin "mission impossible" missä Kremli räjäytetään ja Tom Crusie on Sergei :D! Positiivisinta oli että tom cruise lörpöttää Venäjää suhteellisen hyvin ja muutenkin leffa on kaikin puolin ihan ok,mutta enemmän kyl ääksöniä odotin.. Nättejä autoja kyllä riittää,mutta kauniita naisia ei oikein rooleissa periaatteessa ollut :/! sääli..

Loppuun haluan vielä kertoa sen,että tänään 09.02.2012 rakas isukkini täytti 52 vuotta! Paljon onnea siis rakkaalle isukille ja toivon mitä parasta sulle,vaikkakin meidän välit eivät aina olleet ruusuilla tanssimista!

С Днем рождением любимый папа :)! Всего тебе самого самого наилудшего во всем  :))!

Nyt he ovat vaimonsa kanssa viettämässä lomaa ja synttäreitä Egyptin Hurghadassa ja toivon että loma menee todella hyvin tän loppuvaiheen :)!

Nimittäin eilein juttelin skypessä heidän kanssaa j aisä oli saanut pahan ruokamyrkytyksen siellä ja maksai kuumeessa ja laattas pitkin seiniä :((! Toivottavasti se on mennyt ohi ja pääsette viettää synttäreitä terveinä <3!

Sitten tietysti vielä todella isot onnittelut minun mummilleni Petroskoissa,joka täyttää huikeat 80 vuottan 10.02.2012 :)! Todella paljon onnea sinulle rakas mummini <3! Sinun elämäsi on ollut todella vaikeaa ja kaiken toisen maailmasodan hirmuteoista  nähneenä olet sinnikäs mummo <3! Olet sinnitellyt,sodat,pehevaikeudet,Stalinin vainot,siis aivan kaiken mahdollisen paskan ja silto olet vielä hengissä :) <3! Toivon sinulle tosi paljon onnea ja tietysti terveyttä <3!

Harmi että vaari on imenyt susta kaikki mehut ja on niin tyranni,mutta olet kyllä sinnikäs ja jaksanut liiankin paljon <3! Sinä ansaitset oman kunniapastaan <3!


Ja muutenkin Rakastan teitä kaikkia sukulaisiani Venäjällä ja täällä Suomessa tosi paljon <3!

Nyt ei muuta kuin hyvää yötä kaikille ja hyvää viikon jatkoa <3!


Palataan taas <3!6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, presidenttivaalit, vkontakte, dom2, , ihana, niinistösex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, pommi räjähti, pommi, superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, putin, haavisto,

Se olikin oikea pommi Talo 2 tosi tv-ohjelmassa Venäjällä,huhhuh...!

Perjantai 3.2.2012 klo 16:58 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hola queridos! 


Nyt ollaan taas blogin kimpussa ja nyt on heti alkuun tehtävä korjaus edelliseen blogiin!

Se että kerroin kaasupullon räjähtäneen Talo tosi tv ohjelmassa Venäjällä,niin kaikki olikin ihan toisin ja paljon pahemmin!

Jumankauta!!! Eli joku henkilökunnasta oli jo kesäällä löytänyt talon ohjelman alueelta metallisen viinansäilytspullon,joka oli täynnä jotain mutta ei avautunut helpolla..se oli heitetty yhden varaston nurkkaan lojumaan..nyt pari työntekijää henkilökuntaan kuuluvaa löysi sen ja päätti yrittää avata pulloa henkilökunnan mökissä ja katsoa mitä sisältä löytyy..tämän seurauksena pullo räjähti ja koko heidän rakennus hajosi maan tasalle ja he molemmat saivat todella vakavia vammoja!!! Eli isku oli suunniteltu ja tarkoitettu vahingoittaakseen ihmisiä!! Sairasta huuhuh!!! Ja tämä ei ole eka kerta kun siellä tapahtuu tollei,vaan jo viime keväänä siellä yksi ihminen räjäytti pommin kun ei ollut lukuisten kertojen jälkeen päässyt castingista läpi eikä päässyt millään ohjelmaan!Kostoksi hän teki omatekoisen pommin ja vei ohjelmaalueelle repussa..Repun löysi vartija ja yksi henkilökunnan ihminen..Heti kun he avasivat repun,reppu räjähti!!Silloinkin kaksi ihmstä loukkaantui vakavasti ja toisesta tuli invalidi..!! Siis mitä helkuttia!!? Ei voi olla joku ohjelma niin elämäntärkeä tai vihattu että pitää pommeja asentaa,huuhhuh!!!Sairasta!!

Siis ihan uskomatonta!!

Kaiken lisäksi,se pullo oli löydetty jo kesällä ja ihan hyvin joku meistä kilpailijoista olisi voinut olla se joka avaa sen pullon!!! Joku meistä oliis voinut olla uhrina siis ja myöskin minäkin,koska minä olin juuri silloin siellä ohjelmassa..!!Oikein selkäpiitä karmii kun miettii kaikkea tota huhhuh!! Saakeli että jotkut on kyllä sairaita!

Oikeesti..eihän tossa oo mitään järkee! Ohjelma on viihdettä,showta,eikä sitä voi ottaa noin tosissaan, että haluaa tappaa ihmisiä!!

Ymmärrän että Venäjä on todella suuri maa ja ohjelmaa katsoo siellä 47 miljoonaa ihmistä,mikä on aivan valtava määrä!! Ja näköjään jotkut ottaa liian tosissaan sen kaiken mitä siellä tapahtuu ja toimii näin..säälittävää touhua ,mutta tämä on vaan tätä julmaa sekaisin olevaa nykymaailmaa!

Toivottavsti syyllinen saadaan kiinni ja sille tungetaan kunnon itsetekoinen halkopommi persiisiin ja ihan pokkana vaan pakkaseen ja kapumm!! Se ois ihan oikein tommoiselle pellelle!!!

Todennaköisesti vaan sitä ei enää saada selvitettyä ja tämä tyyppi ehkä jatkaa samaa hommaansa..! Huhhuh!

Niin paljon tommoisia sairaita pipipäitä vapaana,huhhuh!

No eipä tässä voi muuta sanoa ja toivoa kuin että viranomaiset hoitaa mahdollisimman hyvin työnsä ja saa kiinni sen mulkvistin!'

Nyt vähän iloisempiin aiheisiin,ettei viikonloppua vietetä surullisen mielin..

Viikko on mennyt todella hissukseen ja nämä paukkuvat -20 pakkaset on kyllä verottanut haluja käydä ulkona ja muutenkin tehnyt tosi laiskaks..

Ei jaksa oikein tehdä mitään ja pieni masiskin iski tossa..ei pitäisi miettiä yhtään menneitä,mutta ilman niitäkään ei voi elää..juuri muistot ja kokemukset tekee meidän elämästä elämisen arvoisen..pääasia että on niitä muistoja että ei ole vaan elänyt tyhjän tylsän elämän ja kiikkustuolissa ei ole mitään muisteltavaa :/! T

Tässä alla on tutkimus joka kertoo mitä ihmiset katuvat ennen kuolemaansa eniten ja sen kyllä totta!

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/saattohoitaja-listasi-naita-viitta-asiaa-ihminen-katuu-ennen-kuolemaansa/art-1288446364177.html?fb_source=profile_oneline&fb_ref=artikkeli_likey


Jotenka ihmiset,lopettakaa se tyhjänpäiväinen suppea ajattelutapa,että pitää vaan käydä vakituisessa duunissa ja elää niin kuin muut ihmiset,jotta vaan muut ympärillä katsoisivat että teillä menee hyvin,vaikka oikeesti olisitte epäonnellisia! Tehkää se mitä haluatte ja yrittäkää olla onnellisia,teillä on yksi elämä ja se pitää elää niin onnellisesti kuin vain voi! Lopettakaa se teeskentely!

Tämän takia kun teille kertyy patoutumia ja vihaa,te sitten käytte purkamassa sitä esim. minulle kommetoimalla..eikä sen takia että olette kauhuissanne mitä teen,vaan kommentit kertovat sen sisällön ihan täysin..moni on oikeesti masentunut ja epätyytyväinen elämäänsä ja haluaisi repäistä samalla tavalla,pistää ranttaliksi,tehdä jotain hullua,muttei kehtaa,uskalla,häpeää tai joku muu syy aina tulee tielle..

Sisimisään moni haluaisi tehdä samoja asioita!!!

Olkaa rehellisiä itsellenne!

En tarkoita kaikkia vaan tosi monia ihmisiä..On tietenkin ne ihmiset jotak ovat tyytyväisiä kaikkeen ja viroksuvat asioita mitä minä teen esim.,mutta fiksu ihminen silti vaikkei itse tekisi niitä ja hänestä tuntuisi ihan hulluilta ne asiat,niin eivät ajattele suppeasti vaan haukkumalla toista,vaan tähän on vaan yski selitys..jokainen elää omalla tavallaan ja jos ihmisen teot mitä hän tekee,niin tuo onnellisuutta elämään,silloin kaikki on hyvin ja tehköön,pääasia että on onnellinen :)!

Näin siis minä ajattelen ja tiedän että saan taas hirveän arvosteluryöpyn tämän jälkeen ja haukkumiset,mutta se ei muuta minun näkökulmaani asiaan, mutta toivon että tämä saa heräämään mahdollisimman paljon ihmisiä..Eli miettikää elämäänne ja se mitä tunnette..oletteko onnellisia,vai ette..haluatteko niin kuin tuossa iltasanomien uutisessa herätä vasta juuri ennen kuolemaa ja miettiä sitä,että mitä hemmettiä olen tehnyt ja miski en tehnyt monia asioita elämäni aikana,mutta nyt on jo myöhäistä :/..

No niin,taas mentiin henkeviin :D!

Nyt jätän kyl teidät rauhaan miettimään kaikkea ja itsekkin olen tässä monet päivät miettinyt olenko oikealla polulla..välillä tuntuu kaikki niin mahtavalta,mutta välillä sitten ei yhtään..

Yksi tärkeimpiä asioita ihmisen onnellisuuteen on partneri kenen kanssa on vaan hyvä olla..eikä se tarkoita sitä että aina kaikki menee hyvin,vaan päinvastoin,jopa huonostikkin..mutta se että tunnet että elät sen ihmisen kanssa hän saa sinun sisällä kuohumaan,on se juttu! Täytyy suhteessa elää eikä vaan olla..

Tämä on todella vaikeaa meille monelle ja sen takia pitääkin kokeilla niin paljon kuin pystyy,jotta löytää sen omansa..

On myös tutkimus että onnellisessa perhelapsuudessa ihminen etsii kumppanistaan samoja piirteitä kuin vanhemmistaan..

Poika äidin luonteenpiirteitä naisesta ja tyttö taas isän piirteitä,koska yleensähän se menee niin että äidit rakastavat enemmän poikiaan ja isät tyttöjään :)!

Tämä sitten ei koske meitä,ketkä on elänyt rankan lapsuuden ja vanhemmat ovat eronneet,on ullut väkivältaa,alkoholia yms. ongelmia..nämä ihmiset löytävät yleensä ongelmallisia suhteita vaikka vannovatkin lapsena ettei ikinä toista vanhempiensa virheitä..

Tämä nyt vaan menee näin ja se on todistettua :D!

Täddä nyt olen ollut monen kanssa naisen kanssa yhteydessä ja varsinkin  sen Talo 2 parisuhdeohjelman jälkeen olen todella skeptinen täällä Suomessa naisia kohtaan..jotenkin vaan ei oikein iske tuo naisten käyttäytyminen ja elämänkatsomus yhtään :/!

Ihan jotain eri mitä Venäjällä,jossa on ihan eri arvot naisilla! En tarkoita että siellä on täydelliisä naisia,vaan siellä on enemmän niitä naisellisia piirtetiä ja semmoisia mitkä hellyyttää miehen silmää ja mieltä..on myös taas paljon miinuspuolia,joka yksi suurimpia on että lompakko tyhjenee mukavasti venäläisen naisen kanssa halusit tai et :D!

Eikä nyt mennä liian pitkälle tossa,jokaiselle on omansa ja ei sillä maalla ole väliä kun rakkaus tulee loppujen lopuksi ;)!

Niin kuin sanotaan aina sanonnassa Venäjällä,että"kaiken miehen menestyksen takana on nainen",eli silloin kun mies on onnellinen ja rakastavassa parisuhteessa,hän menestyy paremmin kuin semmoiset ketkä on yksinäisiä ja etsivät partneria!

Höh,mitä minä taas tässä kerron teille..kyl jokainen saa miten haluaa olla ja olla onnellinen omalla tavallaan ;)!

Sori :D..

Joopa,taas miä syvistelen tässä..

Kai tää kylmyys ja vitamiinien ylisyönti on saanut taas miun herkät puoleni esiin :D!

Nyt lopetan tämän blogin pikkuhiljaa siihen että toivotan teille hyvää ja todella ihana talvista viikonloppua <3

Itse meinaan nyt vielä tämän launtain bilettää kunnolla ja sitten pitää rauhoittua ja yrittää keskittyä laulun opetteluun..

Harmi kun on vaan yksi tunti viikossa laulutuntia ja itse ei oikein millään saa aikaiseksi hyvää jälkeä.. Pitäisi osata kuunnella omaa ääntä,mutta miten se on mahollista en tajuu..tää laulaminen on kyllä tosi vaikeeta huhhuh! Yritä siinä hengittää oikein,yrittää nuotissa jotenkin pysyä ja laulaa oikein..meinaa pyörtyä ja hiki tulee otsaan :D! Täähän on vaikeempaa kuin salilla raudan rykiminen :D!

No,pakko se on vaan yrittää..ei sitä Roomaakaan hetkessä rakennettu ;)!

Eipä tässä enempää jaaritella kuin se että hastla vista ja hellät tunteet ihmiset ;)!

Tenga un buen fin de semana querida <3! Adios ;)!P.s Alla on kuvia mitä saakelin pommi sai aikaan Venäjällä tosi tv ohjelmassa !!

Tässä ekassa kuvassa alla on juuri uhrien verta pitkin seiniä!

talo_rajahti_2.jpg


talo_rajahti_1.jpgtalo_rajahti_3.jpgtalo_rajahti_4.jpgtalo_rajahti.jpg

6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, presidenttivaalit, vkontakte, dom2, Parviainen, ihana, ihastus, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, pommi räjähti, pommi, superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, putin, haavisto,

Räjähdys Talo 2 tosi tv realityohjelmassa Venäjällä ja ajankohtaisia kuulumisia sekä mielipiteitä..

Tiistai 31.1.2012 klo 15:30 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Bienvenidos a mi amada!

Eli terve rakkaat taas :)!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Nyt on taas viikko kulunut ja paljon on kerrottavaa..

Aloittakaamme heti mieluummin huonoista uutisista niin päästään loppuun sitten hyvillä mielin lopettamaan blogin,eikä toisinpäin..

Kaikkihan me tiedämme Talo 2 ohjelman jossa minä olin viime syksynä vähän aikaa,mikä on maailman pisimpään kestänyt tosi tv ohjelma ja joka on tenyt lukuisia ennätyksiä,muun muassa ensimmäinen  tosi tv lapsi yms.

Nyt siellä on sattunut todella todella vakava onnettomuus,josta on Venäjän pääuutiset laulanut!

Tässä pari linkkiä siihen!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CChLsiMhAgc

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u67if3J1fsQ

Ne jotka ymmärsitte,niin tajusitte miten pahasti kadelle ihmiselle on käynyt!!

Olin aivan shokissa kun kuulin tuosta!

Eli Talo 2 ohjelmassa räjähti iso kaasupullo! 2 henkilökuntaan kuuluvaa ihmistä loukkaantui vakavasti räjähdyksen yhteydessä! Yhdellä ranteet lähti kokonaan irti räjähdyksen voimasta ja toisella rintaan ja mahaan vakavia haavoja!Molemmat on tehohoidossa! Kilpailijoista ei kukaan kuulemma loukkaantunut onneksi! Däämn! Ja minä vielä tunsin noi hyvin noi jätkät ketkä loukkaantui!!! Kiesus sentään mitä settiä :((!!!Voimia teille kaikille sinne!

Toinen miehistä oli kameravalomies ja tunsin sen hyvin,koska näin hänet päivittäin.. Otan osaa tapahtuneeseen ja otan osaa että näin on käynyt :/! Toivottavasti jätkät paranee,vaikka toinen ainakin on invalidi loppuelämän..huhhuh..

Toisaalta minun on pakko kertoa vähän kritiikkiäkin tähän aiheeseen..

Itse kun olin siellä ohjelmassa,niin huomasin usein sen,kuinka huolto ja monet henkilökunnan ihmisitä oli töissä kännissä..tämä näytti hauskalta sivusta katsottuna ja aina kaikki naureskeli,että miten hemmetissä ne tuolla tikapuilla korjaa sähköjohtoja tai muuta..Itse olin enemmän shokissa ja ei paljoa naurattaunut!

Sanoinkin,että ei toi hyvään johda ja joku päivä jotain sattuu..valitettavasti se on niin ja se sattui :(..

Uutisten mukaan hei polttivat tupakkaa kun olivat ison kaasupullon kanssa tekemisissä..! Siis kelatkaa vähän minkälainen riski ja hällä väliä asenne omaa ja toisten turvallisuutta kohtaan !!?

No sehän sitten räjähti ja lopputulos on nyt mitä on :((..Ja luojan kiitos ei ollut lähellä ketään kilpailijoita,muuten lopputulos olisi voinut olla paljon surullisempi..

Noh,ei tuosta voi syyttää kuin ihmisten asennetta Venäjällä,mikä on ollut jo pitkään hällä väliä ja riskialtista..ihmiset ei välitä toisten hengestä ja kaikkein pahinta ei välitä omastakaan!! Tämän huomaa kun ajaa liikenteessä Venäjällä.. Suurin osa ohittelee miten sattuu ja jotkut ottaa ihan täsyin hulluja suunillee itsemurhaohituksia yms.!!! Uskomntanta kun välillä joutuu siihen lähektä piti tilanteeseen ja siinä kyllä kiroo ja rupee miettimään,että mitä helkuttia,mitä ton päässä oikein liikkuu?!? Miksi pitää tahalteen vaarantaa toisten ja omaa henkeään tilanteessa mistä ei ole mitään hyötyä!!?

Tähän vastaus on vaan se,että ihmiset on kasvanut semmoisessa ympäristössä jossa kaikki tekee niin,poliiseja myöten..tästä tulee tietysti ajatusmaailma,että mitä hittooa minä noudatan sääntöjä jos edes tieliikennepoliisi sitä ei noudata!!!

Tämän ymmärrän täysin ja se potuttaakin yli kaiken,että poliisi näyttää todella välinpitämättömyyden luonnetta yhteiskuntaa kohtaan!!! Tämä on suurin tekijä ihmisten suhtautumisessa ympärillä olevia kohtaan!

Kyllä venäläiset kun tulee suomeen tai semmoiseen maahan missä kaikki noudattaa sääntöjä ja varsinkin poliisi on toimii esimerkillisesti ja on kansalaisten esikuva,silloin myös ihmisten suhtautuminen muuttuu ympärillä olevia kohtaan..!

Kaikki lähtee siis valtiosta itsestään,joka ruokkii sitä välinpitämättömyyttä kansalaisiaan kohtaan..!

Tämä on suurin haaste Venäjällä ja seuraavan presidentin pitäisi keinolla millä hyvänsä saada tätä muuttumaan,jos haluaa saada ihmiset kunnioittamaan valtion elimiä ja itseään!!! Tämän  on todella suuri haaste ja ei tule olemaan helppoa !! Kaikki nämä 20 vuotta sekasortoa Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen ja maa,joka on maailman rikkain luonnonvarojen suhteen on päästänyt todella ihmisten mielet todella hällä väliä asenteeseen!

Venäjällä on pöllitty valtion varoja alle 20 vuoden aikana 2500 miljardia euroa vain mun lukeman mukaan taloussanomista! Uskomatonta!!? Todella uskomatonta ja tämän kaiken kansalaiset tietää..kaikki tietää että valtion kassasta rahat menee ties minne,mutta kukaan ei pysty tekemään mitään.. Tämä on sietämätöntä ja nyt ihmisille alkaa tulla tarpeekseen,että rahat menee ohi suun jonnekkin omilta kansalaisilta ja pieni ryhmä oligarkkeja kerää miljardien potit omiin taskuihin kun taas tavalliset pulliaiset joutuvat pärjäämään tosi pienellä budjetilla!

Muuttuko mitään kun Putin taas tulee valtaan?

Mutta muuttuisiko jotain jos joku muu valittaisiin presidentiksi?

No ei todellakaan vaan päinvastoin! Putin on omansa pöölinyt jo ja epävirallisten tietojen mukaan on maailman rikkain mies..mikä sinänä ei ole mikään ihme kun miettii kaikkia luonnonvaroja mitkä menee hänen käsiensä läpi! Koko euroopan ruokkimen maakaasulla ja korkean öljynhinnan pitäminen tekee sen että rahaa on kuin roskaa ja valtion budjetti on plussalla kun tas euroopasa ja muulla velloo kriisi!

Kriisistäkin otetaan kaikki hyöty irti ja yritetään keinotekoisesti nostaa kaiken hintaa,vetoamalla kriisiin, miljardöörit ja se pieni joukkoo putsaa sitäkin suurempaa pottia!

Paltaan siihen,että hyödyttääkö että joku toinen tulee presidentiksi? No ei,koska se uusi tule olemaan ahne ja samalla kasvatuksella kavsanut kansalainen,joka haluaa psitää taskunsa täyteen mammonaa,sitäkin enemmän mitä Putin! Putin on omansa jo saanut ja hänen tekemisissä on oikeesti hyödyllisiä asioita ja hän haluaa auttaa maataan! Se nyt vaan ei riitä että hän yksin on,koska koneisto on mitä on ja ohjauskahvoja rykii orligakit!

On siis vaan yksi ja ainut vihtoehto,toivoa että Putin oikeasti edes vähän yrittää saada enemmän oligarkkeja ruotuun ja ihan häikäilemättömällä tavalla pistää vaan käsille ruoskalla vaikka vankilan uhalla! Niin kuin Hodorkovskille kävi..

Tämä on vaan se karu totuus mitä pitää toteuttaa Venäjällä,huolimatta siitä mitä muu maailma sanoo..Venäjällä ei vaan eurooppalaiset ja länsimaalaiset keinot toimi,kosk silloin ihmiset pääisi vielä enemmän valloileen ja loputkin valtion hallinassa olevasta vallasta siirtyisi lopulliesti oligarkkien käsiin ja Venäjä pala palalata putsataan yksityisten käsiin!

Ei ei ei!!! Tämä on estettävä,ja toivonkin Vladimir Putinille oikeasti sitä voima ja tahtoa murtaa tämä kaikki keinolla millä hyvänsä! Olet nyt pöllinyt tarpeeksi sitä rahaa istellesi ja koko sun tuttavapiirille,niin nyt on aika tehdä se mistä sinä jäät historiaan maasi pelastajana ja Venäjän supervallan takaisin nostajana!

Nyt saa riittää tältä blogilta politiikka ja palaan taas aiheeseen myöhemmissä blogeissa..minulla on todella paljon mielipiteitä asiaan ja Suomi-Venäjä poltiikka on aina kiinnostanut!


Nyt siirrymme tavalliseen meidän pulliasten maailmaan ja tähän leppoisaan Suomeen ;)!

Viikonloppu minulla meni yllättävän iisisti ja olenkin ylpeä,että en sitten hairahtunut kännäilee :D!

Perjantaina käväisin motelletin avajaisissa,jossa oli kyllä hyvi juomatajoilua ,mutta huono minulle kun en sitten jutonut :XD! Se päivä muutenkin oli juuri kiusaukisille altis,mutta kestin kuin ritari kaiken ;) :D!

Motelletissa kaikki ryyppäsi ja kaverini rupes ryyppäämään,mutta minä katelin sivusta..tämän jälkeen menimme toisetn baarin synttäreille,jossa oli myös synttärit..sielläkin tajoilua riitti ja tas kestin kiusaukset kuin mies :)!

Siellä sitten olikin tois paljon tuttuja ja tosi moni yritti saada minua juomaan yms,mutta ei..kestin kuin mies ;) :D!

Siellä sitten oli tosi paljon nättejä tyttöjä ja hekin pyysivät jatkoille juomaan yms. klubin jälkeen,mutta ei, kestin kuin mies ;) :DDD!

Kestin kaikki nämä kiusaukset,jotak kovin moni ei olisi kestänyt ;)!

Eli olin ylepä itsestäni ja päätin että launtaina sitten senkin puolesta vetäsen lärvit ;) :XD haha..no nyt oli sitten kohtalo sitä vastaan että ryyppään..:D!

Kaveri ei saanut lasta hoitoon,toinen kaveri sanoi että aamulla pitää mennä yhtäkkiä töihin..kaikki oli sitä vastaan että meen ryyppää ja päätinkin sitten vaan mennä yhen kamun kaa leffaan :)!

Tämä oli oikea ratkaisu ja vieteinkin erittäin rauahllisen viikonlopun ja samalla se oli vaan hyödyksi kun olin kipeenä ollut koko viime viikon ja nyt onkin jo olo parempi ja kaikki olisi ollut toisin jos olisin ollut ryypännyt koko viikonlopun..olisin nyt ollut makuupotilas jlkiflunssan kanssa ja olotkin sen mukaiset :D!

Nyt siis olen levännyt ja ladannut akkuja :)!

Nyt olisi keskiviikona laulutunti taas ja kohta palsu pidetään biisin sävellyksen suhteen :))!

Hoplaa,tästä se lähtee ;)!

Välillä kyllä vastoinkäymiset kyllä kovasti lyö vyön alle ja pistää pään alas,mutta en luovuta koskaan ja kukaan tai mikään saa mua ikinä luovuttamaan ;)!!!

Sitten on ollut mielenkiintoinen tarjous Venäjältä,joka kyllä pistää miettimään,että onkohan tuo totta vai haluuko joku fani vain nähdä minut?

Kontaktessa minulle tajois muuan tyyppi että tulisin juontamaan hänen isänsä syntympäivää klo 21.00-6.00 ja palkkio olisi 1000e!

Aika hyvä palkka kyl yhestä juonnosta :D!

Tämän takia kyl olen vähän epäillyt tarjousta ja ajatellut että haluukohan joku mielipuoli mut omiin hoteisiin :XD?

En tiedä..sitä selvitellään netin kautta ja jotenkin olen sillä kanalla että kusetusta koko juttu,mutta who knows ;)!

Sitten olen vaihtanu hauskoja twitterpäivityksiä Venäjän tällä hetkellä kuuluisimman mieslaulajan Dima Bilanin kanssa tässä eilen ja tänään :XD!

Kattelin tuossa eilen siis että Dima Bilan oli päivittänyt kuvia yms. twitterissä ja yhessä oli lohikeitonkuva,jossa hän kehuu keittoa vuolaasti!

Tähän vastaan, ja ehdotin hänelle tuloa Suomeen syömään kunnon porokkeittoa ;)! Tuli äsköittäin vastaus että "hyi yök,se ei semmoista syönyt koskaan eikä syö,ei ole mun juttu" :D!

Tämän jälkeen lähetän hänelle ,että "elämässä pitää kaikkea kokeilla,jopa poro-raukkaa" :D!

Ihmettelin että hän jaksoi kirjoittaa seinälleen tähänkin vastauksen,että "Joo ja kuulemma hait ja siiletkin ovat hyvänmakuisia lol" :D!

Tämä kaikki siis me käytiin Venäjän kielellä tietysti ja minä nyt vaan tulkkasin mahdollisimman lähelle totuutta :)!

Nyt voin sanoa,että sälli on huumorintajuinen ja vastailee keikkakiireistään huolimatta :)! Respect fot that Dima for You :)!

Jeesh..ei muuta kuin hyvää keikailua sinne Dima  ;)!

Nyt minä jätän teidän rauhaan lukemaan jotenkin ehkä ylipitkittynyttä blogiani tällä kertaa,mutta jotenkin vaan tänään sitä kirjoitti mielellään ja halusi kertoa teille asioita :)!

Pitkään mulla on ollut mielenkiinto vähän lophatanut blogia kohtaan,mutta ehkäpä saan taas nyt tätä myöte uutta virtaa kirjoittaa teille rakkaat enemmän mielenkiintoisia asioita ;)!

Nyt pitää myös saada vähän enemmän intoa tohon salilla käyntiin,että pääsisi taas kesäkutnoon kun läskit on päässyt valloittaa mun elämän ja mitkään farkut ei oikein meinaa mahtua päälle,apuva :D!

Nyt ei muuta kuin hyviä päivänjatkoja kaikille ja ollaan koodeissa  taas ;)!

Увидимся милые мои ;)! See ya ;)! Näkyillään taas ;)!

Pusi pusi <3!7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, presidenttivaalit, vkontakte, dom2, Parviainen, ihana, ihastus, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, pommi räjähti, dima bsuperstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, putin, haavisto,

Jimbalaveijaa ja uutta pökköä kehiin :)!

Perjantai 27.1.2012 klo 1:32 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Mitäpä rakkaat mörrimöykkyseni?

Varmaan on ollut ikävä kun viikko on taas kulunut ja ette ole kuullut minusta sen enempää ja odottaneet innolla taas blogipäivityksiä :)!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Eli kaikenmoista erikoista on sattunut..

Koskaan ei ole liian tylsää ja aina miä keksin jotain säätöä ettei tule tylsää ;) :D!

Viikonloppuna oli kyllä niin kova meininki taas ettei mittään rajaa :D!

Perjantai alkoi ihan chillisti vaan,mutta sitten kaveri soitti ja sanoi, että Pietarista on tulossa Pietarin suosituimpia klubeja eli xXXx tivoliin ja siellä ois paljaista naisia tarjolla,siis lavalla esiintymässä;)!

No päätimme sitten mennä pyörähtämään hieman noihin pirskeisiin..

Selvinpäin kummiksin päätimme mennä ja kaverin Porche Caynne kurvasi hakemaan minut pihastani..

Paikalle tultaessa,siellä oli aika hyvin porukkaa,koska Pietarista tulleiden kauniiden tanssityttöjen esitys kiinnosti kaikkia :)! Heti kun esitykset oli loppu,niin sitten porukka rupes häviämään baarista..muutenkin bileiden mainostus oli aika heikkoa ollut ja sen takia ei siellä niin valtvasti jengiä ollut.

Nappasimme parit tuttavat mimmit sieltä ja heitimme sitten illan päätteksi ne kotiin ;),heh..

Lauantai olikin jotain ihan muuta..silloin lupasin että juon kaikkien muiden puolesta ketkä on tipattomalla tammikuulla ;) :D!

Se onnistuikin erittäin hyvin,koska löysin itteni vasta taas syvällä myöhään sunnuntai iltana kotona ja sekin hyvällä tsägällä,vaikka piti vielä sunnuntain Tigeriin mennä :D! Haipakkaa ja raipakkaa mentiin,eli puolnakuna jossain pompittu ja kegät märkänä..tämä kostautui pahasti,koska maanantaina kun illalla heräilin,olo oli sen mukainen :D! Kurkku oli kipee ja tärstytti pahasti :(!

Kipeekshän sitä tultiin,eikä sille voi mittää..

Tämän se maksaa kun on kengät ihan märkänä ja pompitaan kuin hullu joka paikassa :D!

Hauskaa kummiskin oli ja on se kipeenä oleminen sen arvoista kyl ;)!

Ainoa että kaikki tämä kyllä rokottaa pahasti viikolla kaikkia muita asioita,eli ei pysty hoitamaan normaaleita rutiineja millään ja treenaaminen taas jää pois :/! Laulutunninkin jouduin perumaan tuon takia :((,yhyy, yhyy...

Nyt sitten on koko viikko vaan maattu kotona täällä hertsikanrannassa ja tuijotettu seinää ja tätä konetta :D! No on ainakin tullut nyt chattailtyä kaikkien kanssa yllin kyllin :D!

Nyt yksi todella mielenkiintoinen ehdotus on tullut entiseltä Dom 2 kilpailijalta,joka ehdotti netissä yhtä ohjelmaa minulle Moskovassa..olenkin ollut yhteydessä sinnepäin,mutta tämä ohjelma vaatisi castingin käymistä.. olen yrittänyt neuvotella ettei minun tarvitsisi mennä castingiin vaan entisenä dom 2 kilpailijana ehkä pääsisin ohi ;) :D.. pidetään siis mulle peukkuja,mutta voipi olla ettei ihan natsaa :/!

Ohjelma tulee olemaan uusinta hottia russian mtv kanavalla ja on matkittu siis jenkeistä niin kuin monet muut huippuohjelmat.

Venäjällä ohjelman nimi olisi  "ТАЙНЫЕ СОБЛАЗНЫ ОТЕЛЯ" ja jenkeissä se on tullut nimellä "Paradise hotel"!

Jenkkiversio onkin pyörinyt jo Suomessa nelosella kai ja MTV:LLÄ,sekä monessa muussa maassa tämä ohjelma on ollut tosi suosittu :)!( Alla  linkki)

http://www.leffatykki.com/sarja/paratiisi-hotelli/videot

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&langpair=en|fi&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Paradise_Hotel

Tuossa oli siis jotain tietoa ohjelmasta mitä nopeasti nyt tollei netistä vilaisin..

Olisi niin mahtavaa päästä ohjelmaan mukaan ettei mitään rajaa  :)))!

Onneksi minulla on nykyään tuttavia,jotka ehdottavat minulle eri ohjelmia :)!

Paskin juttu on, että aina jotuu Moskovaan asti ramppaa castingiin ja ei se mitään halpaa touhua tuo matkaaminen edestakaisin ole :/!

Nyt varsinkin kun kukkaro on tyhjentynyt kaikkien joulujen,uuden vuoden ja synttäreiden jälkeen mukavasti,ei tuo oikein natsaa lentely Moskovaan edestakaisin yms :/..

Jos ei natsaa niin ei voi mittää,mutta on jo kunnia että minut tunnetaan niin hyvin ja olen mielenkiintoinen eri ohjelmia varten,sekä että tarjotaan erilaisia mahdollisuuksia :)!

Loma Meksikossa tosi tv ohjelma,mihin silloin hain ja kävin castingissa,alkaa jo maaliskuussa..kuulin että sitä kuvataan nyt siellä Meksikossa ja olen varasijalla sinne jos jotain :)..harmi etten päässyt suoraan,mutta ymmärrän kyllä täysin,nimittäin casting tilaisuus meni osaltani ihan plösöksi ja hakijoita oli tähän huippusuosittuun ohejelmaan kymmeniä jos ei satoja tuhansia!

Aina ei voi voittaa ja saada ehti ekalla kerralla,mutta tuon ohjelman suhteen meinaan todellakin olla sitkee ja hakea sitten kolmannelle tuotantokaudelle,sitten neljännelle jos ei kolmas natsaa :D..niin kauan ennen kuin olen siellä Meksikossa muiden kanssakilpailijoiden kanssa aiheuttamassa pahennusta ;) :D! Tässä hieman jotain jos ymmärrätte siitä ohjelmasta ;)!

http://www.mtv.ru/backstage/kanikyli-v-meksike-s-samogo-nacala-po-bydnam-v-21-00/


Eli tuolla haluan joku päivä todellakin olla ja voittaa koko helahoidon!!!And i fuck try to do all for that ;)!

Heh,semmoista siis raakkaat ;)!

Onhan tää pottumaista kun ei saa kaikkea mitä haluu heti,mut niin se vaan elämässä menee, että kaikkea mitä haluaa ei voi saada,ainakaan helposti ja heti :D!

Semmoista..

Mitäpä muuta sitten voisin teille kertoa..ai niin joo,tänään kävin poliisikuulusteluissa Jussi Parviaisen jutuista ja nyt lähti juttu syyttäjälle*!

Rikosilmoitus Jussi Parviaisesta: Antti Kurhinen huomenna kuulusteluihin | Viihde | Iltalehti.fi

Tutkija sanoikin että jutussa tulee olemaan monta asianomistajaa,eli kaikki muut rikosilmoituksen tehneetkin yhdistetään samaan juttuun ja käydään samassa oikeudenkäynnissä!

Kaiken lisäksi Jussi on poistanut jotain tappamiseen ja hakkaamiseen liittyvät jutut blogissaan pois..! Siis ne ei liity muhun,mutta toiseen ihmiseen ketä hän haukkuu myös blogissaan ja uhkaa todella rumasti tulla hakkaamaa ja ampumaan! No sillä nyt ei ole väliä kun poliisi oli kuulemma sen kerennyt jo lukea ennen kuin Jussi poisti sen!

Huhhuh! Sairasta settiä tosiaankin ja ei kyllä ihan kaikilla valoilla sielllä mennä..! Oikeesti haloo??

No,kaikesta tuosta se saa vastata oikeudessa sitten ei jaksa enempää nyt..

Sitten nämä vaalit..hmm..joopa joo..en tiiä mitä edes oikein sanoa,kun kumpikaan ei oikein ole mun suosikki vaan Paavo Lipposta lupasin silloin äänestää kun samassa korkojen kera ohjelmassa oltiin :)! Puhuimme kaikkea mahdollista ja Venäjän ja Suomen välisiä suhteita,sekä niiden vahvistaminen. Paavo oli hyvin perillä kaikeista ja pääsimmekin yhtisymmärykseen kaikeista. Vodkapullonkin hänelle silloin annoin lahjaksi mukaan.

Nyt valitettavasti Paavo Lipponen on karsiutunut pois toiselta kierrokselta ja taistelemaan jää Sauli Niinistö ja Pekka Haavisto..

Sauli on muuten ihan pätevä mies kylläkin,mutta jotain uupuu.. Pekka,hmm..Pekka on mukava sälli joka osa kyllä olla miellyttävä kaikelle kansalle..ainoa asia mua silti vähän oudoksuttaa vaikka mulla onkin todella paljon homo tuttuja..Miten Presidentti voi olla homo? Maan ylipäällikkö ja kirkonkin kanssa Pressa on vähän naimisissa,niin häh? Miten Pressa lähtee esim Turkkiin tai johonkin radikaali islamimaahan valtiovierailulle puolisonsa kanssa :D? Nehän kivitettäis siellä heti kun ne käsi kädessä kävelis..!?


Noi kaikki asiat mua vähän kummastuttaa.. miten ulkopolitiikka muuttuu ja saako se takapakkia islamiuskoisten maiden kohdalta?Muuten Pekka voidaan ihan hyvin valita presidentiksi mun puolesta jos näin suurimmaksi osaksi Suomen kansa haluaa :)! Ei se homous huonommaksi tee poliittisissa tehtävissä eikä muuallakaan,jotena siitä vaan,tehkää mitä haluatte,ei mua enää hetkauta kun mun suosikki on jo tippunut pois :D!

Itse nyt enemmän jo jännitän Venäjän presidenttivaaleja :)..vaikka,hmm,mitä jännitettävää siinä on,kun Vladimir Putinista tulee joka tapauksessa presidentti halusi kansa tai ei :XD! Hurraa,hurraa,hurraa toveri Putin  ;) <3 :D!

Olenkin juuri vähän aikaa siteen lukenut talouslehteä ja siellä kerrottiin että venäjältä on alle sen 20 vuoden aikana heidän tietojen mukaan hävinnyt noin 2500 miljardia euroa jonnekkin :D,eli origarkkien käsiin,joka sein on vaan luku minkä todellisuus on ihan muuta..Venäjä on maailman rikkain luonnonvarojen maa,jossa maakasua ja öljyä on niiin perkuleesti! Nämä suurin osa rahoista valuu valtion kassan sijaan oligarkkiejn  käsiin,jotak ostelee sitten niitä jalkapallojoukkueita ja herranlettas ties mitä uskomatonta varastetuillaan rahoillaan!

Niillä rahoilla jotka minunkin mummo ja vaari teki hiki ja veri otsassa Neuvostoliiton aikana! Näitä nyt nämä kelmut vievät omiin taskuihin!! Prl soikoon!!!

Milloin tämä saadaan kuriin? No ei taideta pitkään aikaan ja Putin joukkioineen putsaa vielä pitkän aikaa pöydän puhtaaks vähän niin kuin pokerissa konsanaan! Kyllä hän on hyvääkin saanut aikaan,mutta silti liian vähän ja liina paljon varastanut,liian..tämän koko kansa näkee ja ei voi sietää enää..on tarpeeksi siedetty! Huh..ennen minäkin olin Putinin puolella,mutta nyt silmäni on enemmän auenneet ja en ole enää noin naaivi uskoakseni hänen kymänviileä puhetta niin kuin huippuammattilainen entinen KGB agentti osaakin!

Mutta siitä ei vielä sen enempää vaan palataan enemmän siihen kun on ollaa lähempänä..

Nyt on aika taas siirty levon puolelle ja toivottaa teille rakkaat todella mahtavaa viikonloppua  ja palataan taas:) <3 !11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, presidenttivaalit, vkontakte, dom2, Parviainen, ihana, ihastus, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, putin, haavisto,

Maailma on kyllä täynnä ihme hyypiöitä..

Torstai 19.1.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hello my dearest friends!

On taas blogin paikka ja paljon onkin tapahtunut..

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Ei mistään onkin paljastunut, että tässä on minulla taas yksi kiusankappale lisää mun elämään..

Olen ennenkin saanut kyllä kaikkea paskaa niskaan,mutta se on ollut osittain aiheesta..

Nyt minulla ei ole osaa eikä arpaa mihinkään tuohon ja olenkin ihmeissäni tässä viikon mittaan hämmästellyt yhden ihmisen sekoiluja ja räiskyviä kunnianloukkauksia!

Tässä on niistä siis vähän uutisia teille alla..

Antti Kurhinen huumeväitteistä: ”Törkeää, oikeudessa nähdään!” – Hymy 

Saana Parviaista tapaileva Antti Kurhinen: Teen rikosilmoituksen Jussi Parviaisesta | Viihde | Iltalehti.fi 

BB-tähti teki julkkiksesta rikosilmoituksen! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

Gossip.ee - Big Brotheri-täht Antti Kurhinen andis Jussi Parviainen'i politseisse 

Antti Kurhinen jätti rikosilmoituksen Jussi Parviaisesta | Viihde | Iltalehti.fi 

Antti Kurhinen: Rikosilmoitus Jussi Parviaisesta - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Eli tämmöistä settiä..

Ei mitään hirveen miellyttävää settiä tuo..

En olisi halunnut tehdä rikosilmoitusta,mutta kun jutut menee todella törkeiksi ja loukataan toista haukkumalla rikollisilla nimikkeillä ja väittämällä rikollisia asioita joita ei ole tapahtunut ja ei ole oikeudessa koskaan tuomittu,niin se menee todella törkeän kunnianloukkauksen puolelle!!!

Olen tästä neuvotellu asianjajan kanssa ja tutun poliisin kanssa ja kaikki tunnusmerkit täyttyvät ja törkeästi vielä!!!

Tätä en siedä,eikä kenenkään muunkaan kannata sietää jos saa osakseen samanlaista kohtelua herra Parviaiselta ilman syytä!

Tämän takia tämä herra saa maksaa oikeudessa tästä hävyttömästä kirjoittelusta!

Hänestä on tehnyt muutama muukin rikosilmoituksen kunnianloukkauksista ja hänen ex-vaimonsakin tietävästi myös!

Olenkin kuullut että kyseinen henkilö on ollut mielisairaalassa ihan tässä lähimenneisyydessä ja ihmettelen jos ei kohta valkoiset pakkopaidat tuu vakituiseen käyttöön :D!

Enempää en tolla tyypille anna huomioo ja lopun huomion saa kyllä antaa poliisiviranomaiset ja valkotakkiset ihmiset ;)!

Asia on tosiaankin malmin poliisin tutkittavana ja toivottavasti saadaan asia nopeammin käsittelyyn ja samalla tätä mies vastuuseen!

Yhden neuvon kyllä annan herra Parviaiselle..Olet aikuinen mies,jo kohta eläkeiässä ja harrastat tommoisia juttuja..älytöntä!

Ymmärrä päästää irti kuin aikuinen mies,äläkä itke perkule ihan naurettavasti blogeissasi ex-vaimosi perään,joka nauraa sulle ja sun jutuille! Minäkin nauraisin,eihän tommoinen  ole mistään kotoisin ja varsinkin kun ahdistellaan toinen ihan äärirajoille! Et tollei saa ikinä vaimoasi takaisin,se on varmaa..! Ei kukaan edes vähän itseään kunnioittava nainen tommoisten tekojen jälkeen ota takaisin!

Oli minullakin rankkaa aikoinaan eron jälkeen ja oli erimielisyyksiä vaikka millä mitalla,mutta en minä kertonut vaimoni alapääasioista kun me erottiin ja ahdistellut häntä! Enkä todellakaan yrittänyt karkottaa kaikkia miehiä sen ympäriltä,vaan päinvastoin..jos haluaa niin senkun kokeilee kaikkea ja jos tosiaankin sua rakastaa niin kaiken sen jälkeen kyllä tajuaa kuka on se oikea ja kenen kanssa on ihaninta olla..


Ja tämä kaikki ihan ystävällisenä neuvona vaan sulle!

Moni muukin on tenyt sinusta ilmoituksen poliisille ja toivottavasti  se opettaa sua..!

Joopa joo,eikähän riitä taas tommoiset negatiiviset jutut ja siirrytään iloisempiin aiheisiin :)!

Viime viikonloppuna olin rakkaimman mummoni synttäreillä Eestissä,Narvassa :)!

Oli tosi mukava nähdä seillä asuvia sukulaisia ja juhlia rakkaimman mummoni synttäreitä ♥!
Samalla tuli pitkästä aikaa nähtyä Narvan yöelämää ja yllätys oli kova kun sielläkin katsoo näköjään Talo 2 venäläistä tosi tv ohjelmaa,koska heti käveltyä clubiin sisälle kuului vaan naisten suusta että"apua,onko se hän"apua,kyllä se on hän":D! Yritin hartaasti k...ieltää että minä olen juuri se Antti Kurhinen Talo 2 ohjelmasta,mutta loppujen lopuksi lukuisten väittelyiden jälkeen jouduin tunnustamaan ja sitten alkoikin ne inhottavat samat kysymykset, että "Oliko kivaa yms" Aarghhh :D,..sen jälkeen kuvien otto yms.Kaiken kukkuraksi siellä oli yksi suomalainenkin bilettäjä ja sekin tuli mun luo kun oli tunnistanut :XD! nauroin kyllä serkkupojan kanssa,että ei sitä enää missään saa olla rauhassa paitsi Afrikassa varmaan :XD haha..!mutta hauskaa oli ja kiitos siitä mun serkulle :)!

Oli siis erittäin mukavaa nähdä kaikkia mun rakkaita <3!

Palattuani olinkin sitten korjaillu autoani ja käynyt katsastamassa mun rakkaimman Toyota Priuksen <3!

Vaikka oikeasti katsastus olisi ollut vasta viimeistään toukokuun puolessa välissä,niin päätin käydä jo nyt viemässä autoni katsastukseen,jotta olisi pitkään huoletonta ajoa :)!

Jouduin kummiskin jonkun verran pulittamaan rahaa,koska ostin uudet 4 kitkarengasta..tämä oli välttämätöntä,koska uhdessä renkaassa oli pullistuma ja ei olisi mennyt katsastuksesta läpi muuten..en olisi tarvinnut kuin pari rengasta,mutta ajattelin sitten kummiskin hankki koko paketin kun oli jo aika kuluneet kaikki..

Nyt sitten onkin ihana ajella mun rakkaalla Priuksella,kun siinä on uusi takapuskuri,uudet renkaat,juuri katsastettu ja huollettu täysin <3! pus pus i love  you Prius <3!

 

Muuten tässä olen miettinyt kaikkea ja tulevaisuutta myös..

Tänään oli ensimmäiset laulutunnit mulla :)!

En tiennytkään että laulaminen on noin vaikeeta,ainakin siis oikein laulaminen :D! Nuotit,hengitys ja kaikki muu ei olekkaan niin helppoa kuin sitä luulisi :D!

Lauloimme Yön "rakkaus on lumivalkoinen" biisiä ja yritin pysyä edes vähän nuoteissa,sekä hengittää..voi apua että tuntui kuin punttisalilla olisi käynyt tai jopa kovempaa,kun rupes jopa huippaa yhdessä vaiheessa :D!

Huhheikkaa nyt on pakko nostaa hattua laulajille jotka vetää parin tunnin konsertin livenä pomppien vielä pitkin lavaa ties mitä voltteja :D!

Toivottavasti itsekkin joskus pystyn samaan ;)!

Olisihan se aika mannaa kun minä ja Madonna vedetään duettoo :)! Ehkäpä se päivä vielä joskus tulee vaikka ehkä hiemasen epätodennäköistä :D!

Noh,unelmia kohti pitää yrittää mennä kaikin mahdollisin tavoin ja niin kuin James Bondissa yhden elokuvan tunnuslause on, että "toivo kuolee viimeisenä" ja niin munkin kohdalla pätee myös ;)!

Nyt kotiläksynä olisi hoilaa tuota Yön "rakkaus on lumivalkoinen" ja opetella kuuntelee omaa ääntä..

Ääneni kuulemma mylvii vielä ja etsii paikkaansa,ja minun vaan pitää löytää ja tuntee mikä mun mielestä  kuullostaa hyvältä.

Hitsi että on vaikeeta ja olenkin vähän ulapalla :D!

Toinen juttu,että noi naapurit täällä hertsikan rannassa oikein ymmärrä jos rupeen hoilottaa täyttä kurkkua :D! onhan täällä ennenkin tullut jopa liian äänekkäästä seksistä kirjallinen varoitus,niin jos rupeen hoilaa täysii niin häätö varmaan tulee :XD! Antakaa armoa rakkaat naapurit hei :D! Musta tulee maailmantähti niin tekin saatte osanne hei ;) :D haha..Alla todiste siitä musalehdessä ;)!

Antti Kurhinen siirtyy musabisnekseen!


Mutta mikään ei tule helpolla valitettavasti ja nyt joudutaan puurtaa ja puurtaa...menee vielä pitkän pitkän tovin ennen kuin ollaan levytyskunnossa yms.,jotenka sanon nyt jo innokkaille toimittajille yms.että ei se mee niin kuin elokuvissa,kun sanotaan ja viikon päästä ollaan estradilla ja biisi valmiina! Ei,tässä on paljon tekemistä ja sinkku on valmis sitten kun sen on hyvä olla valmis eikä yhtään sen aiemmin ;)!

Pidän kummiskin kaikkia teitä ajan  tasalla tästä mun uudesta alunvaltauksesta joko blogin avulla ja tietenkin sitten joskus nauhoitamme jotain harjoituksia ja laitan teille täältä blogin kautta ulos tietenkin :)!

Tämä kaikki kummiskin vasta tulvaisuudessa,jotenka olkaahan maltillisia..hyvää kannattaa odottaa niin kuin sanotaan ;) :D,hehee..

Loppuun vielä haluan ehdottomasti suositella vielä tietoa minusta vuosien varrelta,niin osa nettiuutisista joita olen kerennyt silloin tällöin poimia.. jos vielä janoatte tietoa ja muuta,niin voitte aina käydä tutustumassa miun uutisiin täältä alta olevan linkin alta..

http://www.anttikurhinen.fi/7

Tuolta ei pitäisi ainakaan muutaman päivän aikana luettava loppua ja tylsiä uutiset eivät myöskään ole jotenka varaa todella isot popcornit ;)!

Nyt minä kiitän ja kumarran mun rakkaita ja lähden lepäilee..

Palataan taas rakkaat <3!

14 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Saana Parviainen, ihana, ihastus, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, ortodoksinen joulu, viro, eesti, Jussi Parviainen

Aivan supermahtavat synttärit,thank you all for that <3!

Torstai 12.1.2012 klo 19:16 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa mörriäiset!

Nyt on taas pienen blogin paikka ;)!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Eli nyt on syntymäpäiväni takana,joka oli aivan supermahtava ja varmaankin yski parhaista koskaan,jos ei parhain :)))!

Hauskaa riitti yllin kyllin ja meno oli villiä :D! Tästä kaikesta voit katsoa kuvasarjan täältä kuvat osiosto :)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/my28yearsbirthdayparty07.01.2012/

Iso Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille vieraille,esiintyjille ja klubin omistajille :))!Oli supermahtavaa :)))!Мой день рождения 28 лет было просто супер офигително :))! Спасибо огромное всем кто праздновал сомной,я очень благодарен любимые мои ♥!

Lukekaa näitä ja nauttikaa :))! Aivan uskomattoman hyvää meininkiä <3!

http://goo.gl/Tqa4g

Suomalaiset turhisjulkkikset kokoontuivat yhteen eilen - tässä syy! – Hymy 

Kohujulkkikset juhlivat Antti Kurhisen synttäreillä - katso kuvat | Metro Live 

Tässä vähän videoo myös ;)!

Antti Kurhinen: Seuraavaksi haluaisin näytellä ja levyttää | Metro Live 

Ja vasta todella mahtavaa juttua :)! Katso tätä,huuhuh!!!

Antti Kurhinen juhli syntymäpäiviään näyttävästi yökerhossa – katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset


Eli jos noista et huomannut mikä meno ja meininki meillä oli,niin sitten turha edes lukea enempää mun blogia ;) :D!

Olen tosiaankin tosi otettu..!

Kiitän siis vielä kerran vieraita,klubin omistajaa,esiintyjiä,kaikkia muitakin mukana olleita tästä mahtavasta juhlasta minun kanssani <3!

Littlebeatbox mies eli suomen moninkertainen sm-hopeamitalisti ja talent kilpailija veti aivan uskomattoman shown ja porukka oli aivan haltioissaan hänestä :))! Kiitos Lillfillbetbox vielä kerran valtavasti :))!

Ja tietysti Drama Kaput duo Diana ja Juliet oli ihan huippuja ja teki mulla valtavan yllärin,vaikka tiesin että suunnittelimme asiaa,mutta en tiennyt että tämä ylläri on juuri tuo paljastus :)!

Tämä suuri paljastus on tässä :))!lukekaa alta!!!

http://goo.gl/Tqa4g

Antti Kurhinen ryhtyi laulajaksi! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

Aivan oikein :)!

Ryhdyn laulajaksi,ainakin sinkun ajaksi <3! Kyllä,vaikka kunka hullulta kaikki kuullostaa niin haluan kokeilla asioita joista tykkään ja miellyttää minua :)! Haluan ottaa riskejä ja jopa nolata ittenäni jos on pakko,mutta unelmia päin on pakko mennä kaikin keinoin!!!

Huomenna olen menossa ensimmäisen kerran laulutunneille ja siellä sitten nähdään mihin minusta on ;)!

Palataan tohon laulamiseen hieman myöhemmin,mutta nyt palataan hetkellisesti takaisin juhliin ja siitä mitä tapahtui..

Tosiaankin menoa riitti ja kysyntääkin naisten puolelta oli yllin kyllin ja jopa liikaakin välillä :D!

Jätän todella paljon kertomatta,koska se ei ole teidän korviin kuultavaa ja en enää kerro niin kuin ennen aikoinaan ihan niin yksityiskohtaisesti ihan mun suhdeelämää yms seksiin liittyvää..

Vieraina oli erittäin kivoja tyttöjä ja monen kanssa meno oli villiä,mutta yhden kanssa oli vähän enemmän villimpää :)! En voi sanoa että minulla olisi ollut tylsää,koska sitä se ei todellakaan ollut illan aikana :DDD!Huhhuh! Joskus ajattelee että tommoista on vain leffoissa,mutta ei,kaikki on mahdollista tässä maailmassa niin kauan kuin meidän ihmisen mielikuvitus ja taivas on vaan rajana :)!

Yksi todella mielenkiintoisista tuttavuuksista oli tietysti meidän kohuleidi Saana Parviainen.. en tosiaankaan tuntenut ihmistä henk.kohtaisesti yhtään vaan ainoastaan jotain lehtien palstoilta lukenut. No nyt tuli aika tutustua,kun neiti käveli sisään synttäreilleni.

Näin sitten me juhlittiin yhdessä ja hauskaa oli :)!

Se mitä tulee näihin lehtiuutisiin alla,niin voin vaan sanoa,että so fucking what? Ollaan sinkkuja molemmat ja pidettiin saakelin hauskaa ja thats it :))!Mutta ei nyt mennä kiitos liiottelemaan kummiskaan asian suhteen..

Seiska: Saana Parviaisella ja Antti Kurhisella sutinaa | Viihde | Iltalehti.fi 

Saana Parviainen iski tunneissa julkkismiehen! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

BB-tähden treffisuunnitelmat Saana Parviaisen varalle! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

Eli siinä on kaikki mitä voin kertoa,samaa mitä yllä olevissa uutisissa ja en yhtään sen enempää..Hyviä ystäviä ollaan tällä hetkellä ja se riittää nyt :)!

No joo..menoa riitti pitkälle maanantaipäivään saakka ja sen takia olenkin kerännyt itseäni kasaan ja vasta nyt tunnen että edes vähän olen kasassa :D! huhhuheikkaa vanha mies oon jo :D..

Se mitä tulee seurusteluuteluihin/huhuihin,niin sanon sen,antakaahan olla..nou way!!!Kaikki menee miten elämä ja kohtalo on päättänyt..elämässä ei voi koskaan tietää milloin kukain tulee,mutta tässä vaihessa voitte ittekkin miettiä ettei semmoinen voi olla kyseessä muutaman päivän tuntemisen jälkeen :D! Haloo ihmiset! Ei oo mitään järkee ei! Olen nahkani polttanut pikaliitoilla yms. niin minun kohdallani semmoinen ei todellakaan tule kysymykseenkään enää! Varsinkin kun neitikin on omilla teoillaan julkisuudessa myöskin paljon saanut aikaan :D..

Ei se tarkoita jos käy ulkona yhdessä tai muuta,niin tarvi heti pommittaa mua kysymyksillä niin kuin koko päivän eilen on tullut, että "no ootteko te nyt yhdessä"..? Woi Kiesus sentääs,ei ei ja ei!!!

Saana on mukava,iloinen,kaunis ja elämäniloinen tyttö, ja sillä pääsee eteenpäin :)!Enempää en voi ihmisestä sanoa tällä hetkellä kun en kunnolla vielä tunne..

Eli katsotaan mitä tuleman pitää ja otataan ihan iisisti..

Samalla nyt samaan syssyyn nyt nopeasti vielä mainitsen yhdestä sairaasta ihmisestä kun sain kuulla mitä kirjoittelee..

Se mitä tässä nopeasti sain kuulla Saanan ex-miehen kirjoittaneen blogiinsa tai mikä nyt nykyään onkaan, niin en voi muuta kuin nauraa ja kauhistella :D!

Hän siis eilen julkaisi omilla sivuillaan ja minulle ihmiset laittoivat linnkejä,että mitäs tää sekopää sua täällä törkeästi mustamaalaa..! Menin lukemaan ja olin aika järkyttynyt ihmisen terveen järjen poissaolemisen suuruutta!!!

Siis en kyllä ole nähnyt tai kuullut kenenkään olleen niin vinksahtanut ja pervo,huhhuh :DDD!Ihan älytöntä,oikeesti :XD!

En jaksa edes kommentoida asioita sen enempää kun niissä ei ole mitään tolkkua ja järjen totuutta!Mieluummin minun hienot lakimiehet hoitaa kunnianloukkausasiat ja Jussi Parviaisen velkataakka kasvaa vaan! Ei siinä mittää jos rahaa riittää tai muuten vaan on niin sekaisin, että haluaa joutua syytetyn penkille ihan turhaan :D!

Yhden ja puoli blogia juuri ja juuri pystyin sitä soopaa lukemaan ja sen jälkeen jo pystyin sanomaan, että tämä ihminen kaipaa vakavasti ammattiauttajan apua,nimittäin tuommoisessa tilassa olevat ihmiset ovat vaaraksi itselleen ja toisilleen!!

No eipä Suomessa siihen mitään tehdä viranomaisten osalta,ennen kuin tapahtuu jotain pahaa..Niin kuin aina..

Sanon nyt vaan tähän,että mene oikeesti hoitoon ennen kuin menetät viimeisenkin toivon elää.. Noin voi kirjoittaa ainoastaan ihminen joka on itsemurhan partaalla..!!! Jos ei herää kohta,niin finito la comedo!

Enempää en tuhlaa yhtään aikaa ihmiseen joka kuuluu Auroran sairaalaan oikeasti,eikä tonne kaupungin kaduille!!!

Adios ja poliisi, sekä lakimieheni sitten myöhemmin ottaa yhteyttä aivan varmasti ;)!

Nyt miä jatkan tästä lepäilee ja viikonloppuna onkin miun rakkaan mummin syndet Virossa Narvassa,jotenka siellä menee viikonloppu perheenjäsenten parissa <3!


Tämä mummini on kaikista rakkain minulle <3! Rakastan sitä yli kaiken <3!

Toivotan teillekkin kaikille oikein paljon rakkautta ja elämäniloa <3! Nimittäin mikään ongelma ei ole ongelma kun sitä katsoo oikealla tavalla ja osaa ajatella oikealla tavalla ;) <3! Ennen ajattelin tosi negatiivisesti jos epäonnistuin asioissa,tai jotain epäimiellyttävää sattui..nyt osaan katsoa sitä siten että käännän sen positiiviseksi :)! Eli melkeinpä mikä vastoinkäyminen vaan voidaan kääntää iloksi jos vain halutaan :)! Se on meidän päässä ainoastaan ja me päätämme siitä mitä haluamme tuntevan ;)!

Ilouutinen on myös,että eilen sain auton toyota korjaamolta entistä ehompana uuden takapuskurin kanssa :)! Nyt riittää taas ajoa mun rakkaalla ekologisella ihmeellä <3!

No nyt meen leffaan erään kanssa ja jatkoa teille kaikille rakkaat <3!

Alla venäjänkielisille lyhyt blogi taas,..olin vähän väsynyt ja huppelissa kun sen tein,jotenka se ei ole ihan maarittelevaa settiä :XD!

Kaikille oikein hyvää teille ja palataan ensi viikon alussa taas <3!

Я буду теперь певцом :)!читаите,переводите ;)!


2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Saana Parviainen, ihana, ihastus, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, ortodoksinen joulu, Uusi vuosi, rakkaus, Jussi Parviainen

Uuden vuoden hulinat ja Onni onnettomuudessa,sekä tietysti ortodoksinen joulumme ja synttärini <3!

Perjantai 6.1.2012 klo 14:59 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa ihmiset!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТСЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3!И поздравлаю всех вас с рождеством христовым <3! А вы меня незабудьте поздравить с днем рождением,потомучто я родился в рождество 7 Января :)!


Uusi vuosi 2012 on tullut :)!

Tämä vuosi on erilainen vuosi..rankka vuosi,siis ainakin kiinalaisen kalenterin mukaan..

Vuosi on lohikäärmeen,eli minun pikkusiskon vuosi :)!

Toivottavasti tämä vuosi tuo hänelle paljon onnea ja menestystä' kaikkeen mihin hän ryhtyykään :)!

Tosiaankin edellisen blogin kirjoitin kun olin Venäjällä viettämässä  uuttaa vuotta..

Nyt on siis aika kirjoittaa vähän blogia siitä ja mitä kaikkee viikon aikana on tapahtunut.


Uusi vuosi meni suhteellisen rauhallisesti verrattuna edellisiin vuosiin ja se ei haittaa yhtään :).

Olen jo elämäni aikana niin paljon juhlinut,että minulle oli aivan sama onko bileitä vai ei,kunhan saan viettää se rakkaiden ihmisten kanssa,niin kuin minä vietinkin :).


klo 12.00 kuunneltiin viimeistä kertaa Dimitri Medvedevin puheen,siis tarkoitten sitä että tuskin hän enää toista kautta presidentti on..

Ammuttiin raketit taivaalle ja sitten se oli menoa siskon kanssa klubille,jossa meillä oli varattuna iso pöytä isolle seurueelle :)!

Ja eipä kestänyt kauaakaan kun minut tunnistettiin ja vaikka hetken yritin sanoa että erehdytte henkilöstä,niin tovin jankkaamisen jälkeen tunnustin olevani DOM 2 talosta tutta Antti..Tämän jälkeen se oli menoa :D! Kaikki halusi kuviin kanssani ja alkoi sadella kysymyksiä kuin liukuhihnalta :D!

No onneksi ihmset olivat ymmärtäväisiä ja antoivat minun sitten edes hiukan olla,kun sanoin että haluan viettää myös rauhassakin aikaa :)!

Hauskaa siis oli,ja pöydässä virtasi vodka,konjakki,tequila,shamppanjaa,drinksuja..siis aivan kaikkea ja paljon!

Jatkoille vielä mentiin,mutta en kunnolla sitä enää muista kun  on niin huonossa hapessa oltiin :D!

En tarkkaan muista miten takaisin kotio päästiin,mutta sen tajusin että kun seuraavana iltana heräsin,niin olo oli sen mukainen :D! En pystnyt edes kävelemään ja päänsärky oli sen mukaista :XD! Silloin tajusin sen että en ole enää nuori jannu kuka voi litkiä miten tahansa kaikkee sekaisin ja herätä seuraavana päivänä kuin mitään ei olisi :D!

Ei oo helppoo olla vanhus :D!


Eli tämmöinen uusi vuosi minulla oli ja olen erittäin tyytyväinen että suhteellisen rauhallisesti mentiin,nimittäin säästelin itteäni minun syntymäpäiville,jotka on jo huomenna ja niistä on tulossa aika isot :))! Lukekaapa alta ;)!

BB-Antin megasynttäreiden yllätysesiintyjäksi tv-tähti | Metro Live

Tosiaankin paikalla on todella paljon ihmisiä ja mahtavia esiintyjiä :)!

Tästä kaikesta olen jo niin paljon kertonut edellisissä blogeissa,että en enää udestaan samaa kerro vaan suosiolla laitan suoraan niihin linkin,josta näette kaiken tärkeimmän ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html


http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/12/30/207


Tuon kaiken kun olette lukeneet niin mitään ei vaarmaan jäänyt epäselväksi ja sen että nämä ovat kovimmat bileet Suomessa tänä alkavana vuonna ;)!

Yhden asian haluan kummiskin kertoa,mikä tuli ilmi tuossa metrolehden uutisessakin,mutta kerronpa nyt vielä uudestaan..

Elikkä..syntymäpäivilläni esiintyy siis mahtavat yllätysesiintyjät klo 21.00 eteenpäin,johon on vapaa pääsy kaikille ketkä haluaa onnitella minua ja nähdä shown!! Eli tervetuloa kaikki rakkat :)! Ja te jotka ette ole vieläkään klikanneet itteänne mukaan facebookkutsun kautta,tehkäähän se nyt,nimittäin siellä on kaksi kutsua ja niissä on tarkkaan kerrottu mitä milloinkin tapahtuu ja mitä milloinkin tarjotaan,sekä milloin tarjoilu loppuu!Eli jos olet ystäväni niin hopi hopi tsekkaamaan oman kutsusi ja lue tarkkaan!

Tarjolla minulta on superhyvää ruokaa ja juomaa rakkaille ystäville alkuillan <3!

Näillä eväillä siis jäämme odottamaan launtaita ja megasynttäreitä :)!

Nyt siirryn vähän vakavempaan ja samalla surulliseen,että iloiseen uutiseen..

Antti Kurhinen vaaratilanteessa: Auto heittelehti moottoritiellä | Viihde | Iltalehti.fi 

Antti Kurhinen täräytti ekoautollaan ojaan - katso onnettomuuskuva! | Metro Live 

Tämä kaikki oli kuin pahaa unta vaan..!

Olin siis lähtenyt Venäjältä ajamaan takaisin Suomeen 2 päivä myöhään illalla,vaikka olisi pitänyt lähteä jo paljon aiemmin..Muutenkin kaikki olosuhteet oli sitä vastaan että lähden ajamaan sinä iltana mihinkään ja jumala antoi enteitä,mutta minä en niitä kuunnellut ja huomioinut!

Meidän piti lähteä jo päivällä ajamaan,mutta ihmset ketkä oli mun kyydissä halusi mennä hautausmaalle näkee vaariaan.He jäivät kuin kirottuina jumiin ojaan keskellä metsää eikä päässeet pois 4-5 tuntiin ja minä jouduin odottamaan heitä..he pyysivät jäisimme vielä yöksi,muttaa sanoin ei..sitten alkoi sataa lunta ja alkoi paha sää,sekin ennusti siis älä lähde ajamaan.. sitten päivällä kun odotin niin näin kuin verinen mies kannettiin ambulanssiin..tämä mies sitten kuoli sairaalaan,äiti ilmoitti minulle..sitten samana päivänä minun äidin serkku kuoli,senkin äiti mulle läehtii nyt jälkeenpäin ja kertoi että koko päivä oli kirottu ja enteet oli että ei pitäisi lähteä ajamaan..minä silti lähdin ja lopputulos oli se mitä luitte noista uutisista jotka linkitin teille yläpuolella..

Kaikki siis meni näin..

Olimme ajamassa Porvoon moottoritietä Venäjältä päin ja tulossa Porvoon moottoritietä Lahden moottoritien liittymää päin. Olin jakomäen ja länsimäen sillan alapuolella ohituskaistalla ja oikealla puolella tuli toinen auto,joka ei ehkä minua huomannut ja painoi kaasua. Tämän takia en päässyt kääntymään oikealle kaistalle ohituskaistalta. Mahdollisesti vieressä oikealla ajava ei huomannut minua ja sen takia painoi kaasua tahattomasti. Mielestäni syy vahinkoon ei ollut minun,vaan toisen auton tahattomasti. Ohituskaistalla olessani autoni töksähti loskalumikasaan ja autoni lähti heittelehtii oikealle. Yritin korjata auton heittelehtimistä,mutta turhaan. Autoni pyörähti ympäri monta kertaa liukkaalla tiellä ympäri ja sitten perä edellä lensi kovalla vauhdilla oikealle puolelle ojanpenkkaan. Tilanteen jälkeen olin pienessä shokissa ja soitin hetken päästä tokenettuani hätäkeskukseen.

Auto tömähti vain muutama kymmensenttiä puusta ja vahingot olisivat olleet todella surulliset jos olisimme törmänneet puuhun,nimittäin takakontissa Priuksella on hybridiakut ja minulla oli bensakanisteri täynnä bensaa!

Jumalalle kiitos että selvisimme!

Meillä oli suojelusenkeli mukana <3!

Mutta kyllähän tuo potuttaa suunnattomasti silti,koska ajettuani melkein 1000 km yhtäputkeen hyvin ja niin pahemmissa olosuhteissa Venäjällä,juuri 2 kilometriä ennen kotio kävi noin :(!

Silti kun oltiin siinä lentelemässä autojen ja rekkojen välissä moottoriteillä kuin keilapallo radalla ja sen jälkeen ojaan ja juuri puusta hitusen, niin tokenettua tilanteesta tajusi miten hirvee flaksi meillä kävi..!

Kun vihdoin pääsin kotiin auton hinauksen yms. jälkeen niin mentäessä nukkumaan,kiitin jumalaa kaikesta ja rukoilin..Tämmöiset asiat pistää miettimään miten pienestä meidän elämä on kiinni..!

Ennen olisin joskus nuorempana kironnut että auto meni mäsäks yms.,mutta nyt nauroin ja hymyilin sitä että pääasia ollaan kunnossa,auto on vaan peltiä ja rahaa saa lisää..henkeä ei!

Tämmöinen reissu siis meillä oli ja todella opettavainen..

Nyt sitten auto on korjaamolla ja siihen vaihdetaan uusi takapuskuri,sekä jotain pientä vielä,mutta ei sen enempää :)!

Muistakaa siis ihmiset että ajakaa varovasti ja muistakaa että jokainen hetki voi olla viimeinen,ja olkaa varovaisia itseänne ja toisia kohtaan :)!

Спасибо богу и ангелом хранителям что все обошлось без большых последствий!!! На скорости  100 км в час на автобане потерял управление машыны и чудом не врезавшысь в грузовик,улетели в кювет в пол метра от дерева!!! Просто жесть!!!

Vanha Venäläinen sanonta kertoo,että "turvallista ihmistä jumalakin turvaa"! Kuullostaa hölmöltä kun Suomentaa,mutta ymmärrätte varmaan tolkun ja opetuksen vai mitä ;)?

Nyt taidankin painua pikkuhiljaa pehkuihin nukkumaan ja lataamaan voimia launtaita varten :),ja tehkää tekin myös niin ;)!

Sitten ensi viikolla onkin yksi todella mielenkiitoinen uusi juttu mitä kokeilen,niin jännittää kyl pirusti onko mulle jumala suonut sitä lahjaa vai ei,mutta siitä ei sen enempää ennen kuin ollaan kokeiltu ;)!

Tämä uusi vuosi on kuulemma todella vaikea monelle ihmiselle,mutta voi olla myös todella antoisa..olen valmiina kaikkeen ja kohtaamaan pahimmatkin vaikeudet positiivisen mielin :)!

Vielä melkein unohdin sanoa tai enemmänkin toivottaa kaikille ortodokseille hyvää joulua,nimittäin vanhan juliaanisen kalenterin mukaan joulu on 7 tammikuuta ja tämän vanhan kalenterin mukaan aikoinaan kaikki muutkin kristityt juhli Jeesuksen syntymää..sitten katoliset ja luterilaiset rupesivat uuden kalenterin mukaan juhlimaan Jeesuksen syntymää..

Tämä on jollain tavalla väärin juhlia 24 -25 joulukuuta,koska hän on syntynyt 7 tammikuuta ja pitäisi juhlia sinä päivänä minä on syntynytkin!

No me ortodoksit olemme pysyneet siinä ja siitä olen ylpeä:)! Näin siis todella hyvää joulu kaikille ortodokseille ja sitä juhlistamme siis yhdessä mun syntympäivänä :)! On ilo ja kunnia olla syntynyt samana päivänä kuin vapahtajamme <3!

Näin ollen juhla on sitäkin suurempi,kun kahden suuren ihmisen synttärit on samaan aikaan ;) !

Heh..no niin,eiköhän nyt riitä taas :D! Jätän nyt teidät rauhaan ja palaan uusilla kujeilla ja uutisillla synttäreistä :)!

Nyt hyvää vielä kerran hyvää joulua ja nähdään taas <3!


И еще раз поздравлаю всех вас с рождеством христовым наступающим <3!


3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, vasikka, valehtelija, Lanzarote, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, ortodoksinen joulu, Uusi vuosi, kolari, rakkaus, club

Lyhyesti Lanzaroten reissusta ja uudenvuodenhulinoita..

Perjantai 30.12.2011 klo 14:28 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hola vaan taas!

http://ads.guava-affiliate.com/z/36801/CD2175/

Nyt teillä on varmaankin joulukinkut syöty ja joulukirkossa käyty :)!

Kaikilla oli mukavaa ja muistelitte Jeesuksen syntymää ja rukoilitte..<3!

Rakastitte toisianne ja annoitte aimo annoksen lahjoja <3!

Minun jouluni ei ollut ihan samanlainen kuin teillä, eikä siihen kuulunut perhetäytteistä rakkauselämää kuin teillä :D!

Minä vietin jouluni aika tavalliseen rutiinin tapaan ja joulupäivään,eli sunnuntaihin 25 asti olin vaan iisisti lepäilemässä. Joulupäivänä sitten päätin ottaa vähän jalalla koresti,kun venäjältä tuli yhdet tuttavat ja hekin halusivat lähetä ulos.

Ulkonaoleminen sitten niin kuin yleensä venähti tiistain aamuyöhän saakka ja olo oli mitä jyrän alle olisi jäänyt :D! Nyt voin sanoa,että rupeen tuntemaan itseni siltä että lähenen sitä 30 vuotta,vaikkei sitä itselleen haluakkaan myöntää :D!Kroppa kyllä sanoo nykyään että en ole enää 18 ja mua sattuu :D! Kyllä se karu totuus!!

Hauskaa kummiskin oli ja kiitos siitä mukana olleille :)!

Edessä sitten oli keskiviikkona Venäjälle lähtö,viettämään uusia vuosia äitini luo niin kuin on ollut yleensä tapanakkin.

tänne nyt saavuttuani olen ollut yhteydessä yhteen todella nättiin Dom 2 kilpailijaan,entiseen kilpailijaan siis, Ellinaan joka asuu Moskovassa. Puhuimme puhelimessa ja päädyimme siihen että hän tulee ehkä minun luo tänne Petroskoihin viettää uutta vuotta :)! Siis siitä tulee niin mahtavaa jos hän tulee ja saa ostettua lento tai junaliput,nimittäin uuden vuoden alla on melkein mahdotonta saada lippuja Venäjällä :(! Hän on todella mukava tyttö ja olemmekin puhuneet että hän tekisi viisumin suomeen ja tulisi kyläilee mun luo :)! nooh,ei jusoat nyt ihan liikaa asioiden edelle..

Näin siis suunnitellaan tätä uudenvuoden viettoa :)!

Menneeltä vuodelta haluan sanoa sen,että se on ollut mitä värikkäin taas pitkään..ja se on ollut myös värikäs myös positiivisten asioiden suhteen :)!

Valitettavasti joudun totemaan että kaikki minun negatiiviset tapahtumat juurtuvat ex vaimooni,eli vihdoin viimein tarinan opetus on se,että tämä henkilö on minulla kaiken pahan alku ja juuri,eikä hänen kuuli ikinä enää kuulua minun elämään,ei missään muodossa!!!

Positiiviset on olleet kaikki minun omalaatuiset saavutukset ja kokeilut,jtoka olen kaikesta ihmisten epäröinnistä tai naurusta huolimatta saavuttanut :)!

Parhain kokemus koskaan juurtuu siihen,että sain olla maailman pisimpään kestäneessä tv realityohjelmassa Dom 2,eli Suomksi talo 2 tosi tv!

Tämä ainutlaatuinen kokemus on anatanut niin paljon vaikutteita ja uusia oppeja,mitä en millään rahalla saisi ostettua ja olen todella kiitollinen siitä :)!

Paljon muitakin iloisia ja mielenkiintoisia asioita on tapahtunut vuodessa 2011 :)! Kaikki muutenkin näyttää ihan hianolta,jos tota säälittävää Lanzaroten reissua otata mukaan..

Tässä jouluna kun olin bileissä jatkoilla,niin yksi ennustaja halusi kertoa minulle tulevaisuutta ja ylipäätään ennustaa minulle. Hän tiesi erittänin hyvin monia asioita ja sainkin toisi hyvän vastaukseen minun kiperään kysymykseen,jota en nyt paljasta mutta saan siihen ratkaisun kuule alkuvuodesta :)!Ja se ei ole todellakaan paha :)!

Mutta joo,eiköhän ole nyt jo aika siirtyä eteenpäin ja lakaista vanha vuosi maton alle pikkuhiljaa,ottaen kaikki muistot ja kokemukset mukaan,mutta katsoen ylpeänä nokka kohti tulevaa ;)!

Siirrytäänkin äkkiä vähän huonompiin ja epämiellyttävempään aiheeseen,mutta vain hetkeksi,koska en halua sen enempää sanoa kuin on tammikuun uudessa Hymy-lehdessä on kirjoitettu meidän Lanzaroten matkasta..Totuus on ihan niin kuin siinä on kirjoitettu,mutta kirjoitus on todella sievää ja lyhyttä kertomusta siitä mitä tapahtui..Olemme jättäneett haastattelussa kaikki raisistiset yms.pahal loukkaukset pois,joita ei voi julkaista,mutta vaadittaessa kyllä paljastan ne myöhemmin,niin kuin olen Suomen poliisiviranomaisille kertonut. Turhaan tämmöistä en kertoisi,vaan asia on näin ja toivottavasti asiaan saadaan viranomaistenkin päätös Suomen puolelta!!!

Jos jollekkin on epäselvää mistä puhun,niin suosittelen että luette kaksi edellistä blogiani! Sen jälkeen en usko että on enää mitään epäselvää kellekkään mistään!

Tänän nyt jätän tällä kertaa ja odotan seuravaa siirtoa...

Olisihan sieltä Lanzaroten reissusta hieman hyvääkin kerrottavaa,jota alkoi olee kun toinen osapuoli lähti takaisin suomeen ja minä jäin sinne, mutta eipä se kiinnosta kaiken jälkeen..ehkä joskus sitten kun muu paska unohtuu..

Nyt taas palataan iloisiin uutisaiheisiin :)!

Aluksi tietenkin kerrotaan siitä että olen viikon vieraana plaza.fi sivulla :)!

И нет несколких днеи даже чтобы меня забыли Финские СМИ ;)! И гостем плаза.фи етой недели конечноже Мр. Антти Курхинен ;)!!!читаите мои дорогие и переводите :)!

http://plaza.fi/stadion/viikon-vieras/viikon-vieras-antti-kurhinen

Tämä kohujulkkis haluaa politiikkaan! – Hymy 

Ja politiikka on tosiaan mahdollinen tulvaisuus sitten tv uran jälkeen :)!!

Sitten tietysti kerrottakoon vielä minun mahtavista syntymäpäiväpirskeistä,joista jo edellisessä blogissakin hieman jo päivittelin alustavasti;)!

Tälläinen ryhmä löytyy facebookista ja kaikille kavereille kyllä on varmasti tullut kutsu :)!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.103667836374357.7228.100001934235768&type=1#!/events/307676099272490/

Ja sen päätinkin vielä,että kun minun syntymäpäivillä on huippuesiintyjiä esiintymässä,haluan että kaikki halukkaan voivat ne nähdä,jotenka virallisesti kaikki halukkaat voivat tulla paikan päälle klo 20.50 ja ensimmäinen show alkaa klo.21.00

Alla tapahtumakalenterilinkissä nyt laitankin samaa infoa mitä tuossa facebookkutsussa minulla oli ;), eli mitä on oikein luvassa ja miten mahtavat esiintyjät,aijajajajiiiii <3! Lukekaapa sieltä ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2012

ELI MUISTAKAA TÄMÄN ASIAN ERITTÄIN TARKKAAN! TE KAIKKI MUUT KETKÄ OLETTE MINUN TUTTUJA JA HALUATTE TULLA KATSOMAAN ESITYSTÄ,NIIN VAIN KLO. 20.50 JÄLKEEN JA OVELLA ON K 18, JA KAIKKIEN ON NÄYTETTÄVÄ PAPERINSA SEKÄ NIMENSÄ PORTSAREILLE!

Toivottavasti saamme juhlista mitä mahtavemmat koskaan ja pääasia on että te kaikki viihdytte!

Kerrottakoon vielä se,että Venue Clubi on siis muutama kuukausi sitten avattu uusi clubi YK klubin tilalle. Upeat uudet tilat ja mahtava äänentoisto ei jätä arvailujen varaan yhtään mitään!

Nämä ovat todennäköisesti yksi kovimpia bileitä 2012,joita ei kannata missata missään tapauksessa ;)!

Näemme siis siellä :)!

Nyt ei muuta kuin dosvidanija ja nähdään ensi vuonna :)!

Всех хочу поздравить с наступающим новым годом и всего самого самого в новом году :)! Да будет новый год лудшим годом для нас всех :)! 

 

Ja loppuun nyt vielä alla laitan illan esiintyien youtubeesityksiä,käykä tsekkaa :)!

И вот  еще вам внизу видео о главных выступающих вечера,посмотрите обезательно :)!

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, vasikka, valehtelija, Lanzarote, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, viidakon tähtöset, superstar Antti, tv-reality historiaa, korkojen kera, hymy, etelä, seiska, totuus,

Hyvää joulua teille kaikille tasapuolisesti,olitte sitten vihamiehiä tai ystäviä <3!

Perjantai 23.12.2011 klo 2:05 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hola Amigos!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3!

Nyt palata blogin kimppuun huolimatta siitä että musta pilvi on leijunut ilmassa jo kauan aikaa ja tulee leijumaan vieltä pitkään todennäköisesti..tämä siis tarkoittaa näitä kaikkia juttuja ja uutisia mitä olette viime päivinä lukeneet iltapäivlehtien otsikoista..

Antin ja Hennan tappelu johti tähän: Kovia paljastuksia ja väitteitä - lue! – Hymy 

Antin ja Hennan Kanarian-riita poiki poliisijuttuja! – Hymy 

Entisen BB-pariskunnan ilmiriita jatkuu: Rajuja syytöksiä | Viihde | Iltalehti.fi 

Tuotantoyhtiö tutkii: Rikkoiko Henna Kalinainen sopimusta? | Viihde | Iltalehti.fi 

Nämä kaikki ei ole mitään maarittelevaa luettavaa ja itteäkin oikein hävettää kun tolle tasolle ollaan menty välienselvittelyssä..kuitenkin tässä olen vaan ollut tulilinjalla ja vastasin vaan kun neiti haukkui julkisesti koko Suomen edessä City blogissaan. No,mun blogi ei ehkä ole niin iso kuin City lehden,mutta tavoittaa kyllä ihan tarpeeksi Suomalaisia ihmisiä,jotta saivat lukea totuutta Hennan persoonasta..

Nyt kummiskin haluan sanoa että nyt on tulossa Joulu ja tähän paikkaan vähintäänkin kuuluu tulitauko niin sanotusti ;)!

Tälläisenä aikana haluan toivottaa kaikille hyvää Joulua anyway,oli ne sitten vihamiehiä tai rakkaimpia ihmisiä..kaikille,koska tämä on pyhää juhlaa ja pyhän ihmisen syntymä, ihmisen joka uhrautui meidän puolesta,juuri kaiken pahuuden puolesta ja rakasti meitä semmoisina kuin me ollaan <3!

Haudatkaamme siis sotakirveet ainakin Joulun ajaksi ihmiset hei :)!!!

Vaikka jouluni onkin vasta 7 tammikuuta kun olen ortodoksi,niin silti kunnioitan tätä katolis/luterilaista joulua <3!

Valitettavasti tämän joulun joudun olemaan Suomessa,koska mitään muuta en kerennyt suunnitella ja muutenkin lähden uudeksi vuodeksi Venäjälle,jotenka eipä se haittaa..Onhan se vähän tylsä mulla,kun ei ole sukulaisia täällä ja ei voi kenenkään kanssa Suomalaista joulua oikein viettää,eikä sitä nyt kenenkään perhejuhlaan viitsi mennä vaikka kustuja on tullut..Onhan tämä sentään sukulaisten ja hyvin tuttujen juhlaa :)!

itse taas pamostan paljon uuteen vuoteen,koska se on Venäjällä todella iso juhla,vuoden suurin juhla :)! Pääsen taas äidin tykä ja muiden sukulaisten :)!

7 tammikuuta onkin sitten minun syntymäpäiväni ja siitä voin jo alustavasti vähän teille kertoakkin ;)!

Vietän sitä Club Venuessa,joka on minun käytössä koko alkuillan.

Suurin osa vieraistani on saanut tänään kutsut facebookin kautta,jotenka jos olet kaverini facebookissa ja olet mahdollisesti kutsuttujen listalla,käy ihmeessä tsekkaamassa tapahtumakutsusi!

Kivaa on tosiaankin toivottavsti tulossa ja uskoisin niin ,koska kaikki aiemmatkin vuodet on mennyt aika railakkasti ;)!(käy tsekkaa alta olevista linkeistä menon;)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/778738?big_brother


http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1253465/antti-kurhisen-hurjat-synttarit-katso-kuvat

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a105929/bbantti+ja+tony+halme+yhteiset+synttaribileet/

Eli noin ollaan menty edellisinä vuosina ja nytkään ei yhtään sen huonommin varmasti,koska meillä on ylläriesiintyjänä tämän vuoden Euroviisukarsintaehdokas :)!


No niin rakkaat!Huomio huomio!!! Nyt on suuri nimi vihdoin lupa julkaista :))! Ja illan synttäriesiintyjänä meillä on tämän vuoden Suomen euroviisukarsintaehdokas joka ei jätä omalla esityksellään harkinnan varaa,kenen olisi pitänyt olla Suomen euroviisuehdokas 2012!!!Aploodit,koska He ovat Drama Kaput, Diana Ball & Juliet Hornet duo joka ei jätä ketään kylmäksi!!!

ESIINTYMINEN ON SIIS KLO 21.15,JOTENKA ÄLKÄÄ MISSATKO SITÄ!!!

Alla youtubessa pientä esimakua illan esityksestä teille rakkaat ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=M_kDVdps6J4

Huhhuh mikä esitys eikös niin???Noh,malttakaahan odottaa vaan siihen 7 päivään saakka niin näette heidät livenä ;)!!!!


Täältä avoimesta ryhmästä näette tarkemmin mistä on kyse ja mikä on illan ohjelma,sekä miten näitä synttäreitä on aiempina vuosina vietetty ;))!

http://www.facebook.com/events/307676099272490/

sekä myös täältä:

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2012

Приглашаю вас самых блиских друзеи на моие день рождения :)!

No mutta joo,ei juosta asian edelle vielä..

Tietysti teille rakkaille Venäjänkielisille minulla on lyhyehkö blogi lopussa videolla :)!

Jaahas..mitäpä mä nyt enää tässä teille sitten höpisen,hmm..no yks hauska juttu oli kun tänään sitten luin uutisia siitä,että sauli ja Adam oli tapelleet mustasukkaisuudesta ravintola DTM:SSÄ ja joutuneet siitä putkaan :D! Jotenkin se pisti mussa vähän naurun poikasta tulemaan :D..ja ei sen takia, että nauraisin heille vaan tilanteelle joka tuntuu jotenkin niin tutulta :XD haha..

Onhan se hirveetä kun riidellään ja tapahtuu tommoista,mutta ymmärrän täysin heitä kyllä ja ymmärrän täsyin myös miten paljon alkoholi vaikuttaa asiaan!

No toivottavasti pojat oppivat tästä jotain ja pistävät korvan taakse,eikä tee samaa uudestaan ja uudestaan niin kuin eräät :XD!

Onpahan Adamilla ainakin muisteltavaa Suomesta,muutakin kuin Joulupukki,tontut ja lumi,vaan sentään Suomen parhaimmistoon kuuluva Pasilan putka ;) :XD haha..! Mut joo,pääasia että loppui hyvin kaikki hyvin,mitä nyt luin uutisista..:)!

Itsekkin samaa olen harrastanut maailmalla ollessani ja toivottavasti nyt tuppaa tulee ihan tavaksi,nimittäin ei se enää silloin ole erikoista ja muistu mieleen jos joka kerta vaan samaa ja samaa ; :XD haha!

No ei,oli pakko vähän heittä sarkastista loppuun,ettei nyt toi blogi ihan niin kuivalta nihkeeltä vaikuta, sekä muutenkin mun pitäisi varmaan pikkuhiljaa taas ruveta vähän iloisempia ja huumorintajusempia juttuja kirjoitella taas, vai mitä meinaatte ihmiset :)?

Nyt kummiskin lähden tästä nukkumaan ja potemaan flunssaani,joka nyt niin kuin yleensä etelän jälkeen pukkaa yleensä tulemaan :/! Rsuketuskin on jo melkein peseytynyt pois viikossa,jotenka se siitä etelästä ja auringonotosta..halvemmaksi se solarium sata kertaa tulee :D!

Ja by the way tähän loppuun tuosta etelästä pikku vinkki vaan rakkaat,että hei muistakaa kaikki,ei kannata lähtee exien kanssa etelän reissuun mistään hinnasta, ei mistään ;) :D!

Tämä oli nyt sen pituinen se tällä kertaa ja palataan tuossa Joulun jälkeen vielä lyhyellä blogilla <3!

Eli oikein mahtavaa Joulua kaikille teille rakkaat ja muistakaa tyhjentää pukin pussit ;)!

Adioooossssssss <3!

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, vasikka, valehtelija, Lanzarote, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, viidakon tähtöset, superstar Antti, tv-reality historiaa, korkojen kera, viidakon tähtöset, etelä, seiska

Vanhemmat kirjoitukset »