Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Vuosikatsaus 2014..

Sunnuntai 28.12.2014 - Antti Kurhinen

Tervehdys,

En olisi uskonut sitä, että minusta olisi vielä kirjoittamaan blogia tänä vuonna, mutta sitten halusinkin pikaisesti analysoida  ja jakaa mietteet menneeltä 2014 vuoden yhdessä teidän kanssa.

Vuosi on ollut minulle todella vaikea kaikilta osin. Alkuvuodesta perheeseemme tuli suru-uutisia ja vaarini kuoli 30 syntymäpäiväni edeltävänä päivänä. Olin juuri tullut Petroskoihin samana päivänä ja oli vain tunneista kiinni etten nähnyt vaaria viimeisen kerran elossa. Tämä kosketti minua todella paljon kaikilta osin.

Sitten tuo 30 vuotisuus on avannut minulle uudestaan silmät ja uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani havahduin siihen, että tajusin vihdoin sen, että me emme ole kuolemattomia ja me kaikki vanhenemme. Tämä kaikki sai minun sisälläni suuren myllerryksen ja miettimään elämääni taysin uudestaan kaikilta kanteilta. 

Mietin paljon sitä, mitä olenkaan saavuttanut elämältäni tähän hetkeen mennessä ja miten paljon olisin voinut saavuttaa enemmän jos olisin tehnyt oikeita valintoja enemmän, joista olin tietoinen että ne on oikein, mutta silti tein päinvastoin. Itsensä täydellinen analysointi ja rehellinen arvointi sai minut olemaan pettynyt todella monesta ásiasta, mutta samalla kiittelin myös itseäni siitä rohkeudesta asioista mitä tein monesti täysin mukavuusalueeni ulkopuolella.

Eli kertyi paljon miinuksia, mutta myöskin paljon plussia. Niistä kaikista olen kuluvan vuoden aikana rakentanut itselleni uutta pohjaa tulevalle vuodelle. Olen vihdoin ihan rauhassa pysähtynyt miettimään kaikkia asioita tosissani,kiirehtimättä liikaa, jota tein aikaisemmin tosi paljon, vaikken silloin laskenutkaan elämäni aikaa kuten nyt. Me jokainen pohdimme vuoden lopussa näitä asioita, mutta loppujen lopuksi aika harva tosissaan pysähtyy miettimään ja analysoimaan omaa mennyttään kunnolla. Kaikki vaan mieluummin lakaisevat menneet maton alle sen kummemmin perehtymättä miksi ne on tehnyt kuten on tehnyt ja mitä siitä pitäisi oppia menneistä tulevaa varten. Te jotka luette nyt tätä blogikirjoitustani, pyydän, istukaa miettimään kaikessa rauhassa yksin omia kuluneita vuosianne ja tehkää siitä niin sanottu "tuloslaskelma", niin näette missä mennään ja missä on parantamisen varaa.

Kulunut vuosi ja myös ollut vaikea työrintamalla. Yrittäminen ei todellakaan ole niin helppoa kuin sen aluksi luulee. Sitä kun katselee eri menestyvien yrityksien menestystarinoita niin helposti luulee,että "Hei, toi on helppoa kuin mikä. Pistän puljun pystynyt kun mulla on helkutin hyvä liikeidea ja rupeen tienaa". Joo, tosiaan se onnistuu, jos kaikki on suunniteltu tip top ja on varaa ylläpitää sitä alkua, jos tosiaankin liiketoimintasuunnitelma on viimeisen päälle hyvä. Muuten jos noi kaikki asiat ei ole tip top heti alkuun suunniteltu, niin saattaa tulla itku aika nopeasti nuorelle kokemattomalle yrittäjälle kun tajuaa olevansa hirveän byrokratiaviidakon keskellä, missä jokainen siirto maksaa rahaa ja Suomen viranomaiset tarkkailevat jokaista siirtoasi. 

Itsekkin vaikean vuoden jälkeen olenkin kaiken ne miinukset saanut kokea omalla nahallani ja voin sanoa että ei ole kivaa. Moni joutuu velkoihin ja vaikeuksiin ennen kuin on päässyt edes kunnolla pyörittämään liiketoimintaansa. On todella valitettavaa että näin käy usein kun ei ole tarpeeksi tukea ja apua lähellä. Nyt olen tässä sinnitellyt vuoden kohta vaikeudesta toiseen, mutta sen voin sanoa, että en luovuta enää! Olen liian monesti luovuttanut kesken matkani määränpäätä ja kironnut myhemmin itseäni siitä, että "saamarin luuseri,miksi luovutit, oisit painanut veri suussa loppuun asti"! Eli nyt sitä virhettä en enää tee ja uppoan sitten vaikka saappaat jalassa suohon mieluummin, kuin heti kun kastellut ne niin juoksen vaihtamaan uusiin sillä aikaa kun suo on jo kuivunut ja toinen vierelläni ollut on päässyt matkan määränpäähän!

Kulunut vuosi on monella tavalla murtanut minun yleispersoonaani monella tavalla. Ja mikä parasta näistä kaikista asioista mitä on olen käynyt läpi nyt analysoiden, todella vaikeista asioista, surullisista asioista, hyvistä asioista, olen tajunnut sen tärkeimmän asian elämässäni, että HALUAN YKSINKERTAISESTI ELÄÄ, OLI SITTEN SE VAIKEETA,SURULLISTA TAI RUUSUILLA HYPPIMISTÄ ! Elämä on ainutlaatuinen mahdollisuun jonka meille on annettu ja on turha valittaa mistään, koska juuri sinä ELÄT ja sinulle on annettu oikeus ELÄÄ!!!

Tämän takia kaikki negatiivisetkin asiat nykyään jo pienen hetken päästä käännän positiiviselle puolelle, koska mitä sitten, minähän ELÄN ja se on pääasia! Tämä ei kummiskaan tarkoita sitä, että ei tarvitsisi pysähtyä miettimään vakavissaan tapatuneita negatiivisia asioita. Jos niin ei tee, niin äkkiä sitä tulee hällä väliä asenne jos kaikki omat virheet käännetään "Kukkasiksi ja mehiläiseksi, sekä vain toitotetaan päälle päässä"Elämä on ihanaa,ihan sama mitä tapahtuu". Ei,vkaikessa pitää olla järki mukana, sen takia me ollaankin ihmisiä, eikä eläimiä, että me pystytään ajattelemaanja analysoimaan.

Se mitä tulee minun blogin pitämiseen ja kun moni kysellyt minulta miksi en pidä sitä enää päivittäin,tai edes viikottain, niin vastaus on tämä.

Sitten kun olen onnistunut elämässäni saavuttamaan jotain semmoista suurta jollain osa-alueella täydellisesti, josta muiden ihmisten kannattaisi ottaa esimerkkiä niin aloitan bloginpitämisen tai kirjoitan kirjan. Tällä hetkellä en koe itseäni mitenkään malliesimerkiksi kellekkään sen suuremmin ja turhanpäiväinen lässynlään kirjoittaminen siitä, että miten olen käynyt salilla,bailaamassa, pyörähtänyt jossain ohjelmassa näyttämässä pärstääni, käynyt ostamassa uuden auton,yms yms. Ennen tein sitä, kyllä,myönnän, mutta myös myönnän itselleni sen, että olin nuori,tyhmä, kokematon ja kokeilin asioita. Annan itselleni sen anteeksi. Jokainen meistä on aluksi lapsi,nuori, sitten aikuinen. Jokainen kulkee virheiden kautta joko fiksuksi aikuiseski ihmiseksi tai sitten virheidensä nujertamana epäonnistuu elämässään. Kaikki on suurimmaksi osaksi meidän käsissämme, miten kohtalomme rakennamme, vaikka miten muuttuvat tekijät yrittävät sen vaikeuttaa.

Tähän blogini loppuun voin vielä kiteyttää rehellisesti oman arvosanan menneen 2014 vuoden kouluasteikossa 4-10, niin se on 7 ja lupaan itselleni että pyrin siihen että ensi vuosi on täysi 10, mutta vähintäänkin parempi kuin tämä mennyt vuosi!

Nyt oikein Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille! Ja haluan muistuttaa vielä kerran kaikkein tärkeimmän asian, että meille jokaiselle maan päällä on annettu elämä ja olemme etuoikeutettuja kun saamme ELÄÄ, jotenka ELÄKÄÄMME JA NAUTTIKAAMME JOKAISESTA HETKESTÄMME!

Nähdään taas ensi vuonna :)!

Antti Kurhinen

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, tsaari, vuosi, 2014, vuosikatsaus, Bb-Antti, elämä, tulevaisuus, menneisyys, elämänhalu, analysointi, vaikeus, life, live, finland, suomi, russia, russian, helsinki, yrittäminen, järki, tulevaisuus, menneisyys, blogi, kirjoitus, filosofia

Aika kreisiä..no,tää on vaan kesää <3!

Perjantai 8.7.2011 klo 1:41 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipsuliveistuli rakkat!

Nyt sitten päätin taas kirjoittaa hieman kuulumisia teille,kun en ole yhtään aktiivinen ollut blogini suhteen..olen siitä pahoillani,koska aina on vaan ollut tosi laiska aen suhteen ja tää kesämeininki on vienyut kokonaan ajan tietokoneen edessä istumiselta.

Nämä viikot on ollut yhtä hullunmyllyä ja hauskanpitoa,että itseäkin jo oikein pelottaa :D!

En ehkä ihan tällästä olisi toivonut,mutta jotenkin tämä kesä ja sinkkuna oleminen otti minusta vallan ja annoin palaa olan takaa..nyt alkaa jo vähän kypsyttää tää bilettäminen,mutta kun kesä ja aurinko porottaa, niin eipä tässä ole kuin pelkkiä bileitä ja hauskanpitoa päivästä päivään :D!

Pakko mun on kohta skarpata enemmän muuhun elämään liittyen,vaikka olenkin velvollisuuteni hoitanut suhteellisen hyvin.

Joo,eli on kyllä joka päivä ollut aika chilliä meininkiä ja olenkin nauttinut täysillä auringosta,käynyt eri baareissa tosi paljon,tutustunut uusiiin ihmisiin. On ollut tämä kuukausi kyllä niin täyteläisen erilainen pitkästä aikaa moneen vuoteen. Olen ollut ihan täysin vapaa ja ilman estoja täysin ensimmäistä kertaa 2 vuoteen.

Olenkin tänä aikana tutustunut todella mielenkiintoisiin naisiin,tosi kauniisiin naisiin.Erilaisiin semmosiin. On ollut fiksuja,tyhmiä,itsestään liikaa luulevia,ja sitten loppujen lopuksi ehkä niihin täydellisiin,mutta mutta..jotenkin olen pistänyt stopin päälle heti alkuvaiheessa. Ärsyttää tämä ja tiedänkin että minun on päästettävä ihminen lähemmäksi jos meinaan joskus normaalin parisuhteen taas saada itselleni. No,en tiiä..tai tiedän,mutta en vaan välilllä voi itselleni mitään,vaikka kuinka olenkin itseni tsempannut vain tulevaisuuteen katsomiseen,eikä yhtään taaksepäin..minäkin olen vaan ihminen ja en minä todellakaan ole täydellinen,enkä tunteeton robotti..päinvastoin..olen huomannut että olen paljon ympärilläni olevista miestutuista tunteellisempi..en edes haluaisi että näin olisi,mutta jumala on luonut minut miten on ja en sille voi mitään vaikka kuinka haluaisi..ja elen se tajunnut,että se on rikkaus :),vaikka semmoinen ihminen käriii paljon enemmän,mutta myös tuntee paljon enemmän ja näkee maailman ihan eri silmin. Tämä on vaan niin ihmeellistä tosiaan..mutta joo,en halua taas mennä liian syvällisiin ja näitä asioita pohdin itsekseni miellummin,maatessa auringonlaskussa,haaveillessa kun olen ottamassa kuun taivaalta ja kävelemässä veden päällä..jätän tämän omaan pikku maailmaani ;) <3!

Nyt siis vähän klubeista vielä ;)!

Kaivohuoneesta olen tykännyt erittäin paljon käydä keskiviikoisin,ja aivan täysin selvinpäin ;) :D!Joo,uskokaa tai älkää,mutta näin on ;)! Mikä saa sittenminut raahaamaan persukseni siihen paikkaan missä oli parhaimmillaan illan aikana portsareiden mukaan 3500 kävijää!Huhhuh! Vihaan ryysistä selvinpäin ja känniörvellystä,mutta tässä paikassa onkin se yksi juttu..no se on tietysti se yksinkertaisin ;)! No todella kauniit naiset <3! Missään muualla en ole nähnyt näin paljon kauniita naisia ja yhdessä paikassa :)!

Siis uskomaton kattaus Suomen maan naiskauneutta aina paikalla :)!samalla siellä näkee todella vanhoja tuttuja,joita ei näe muuten tavallisissa Tigerin tai muun klubin bileissä.

Olenkin ihan täysin rinnoin nauttinut tunnelmasta siellä,jopa siitä hirveestä ryysiksestä huolimatta juuri tuon takia :D;)!

Sitten onkin nämä muut isommat bileet ollut,sensation white..oli uskomaton kokemus taas ja selvinpäin :D! Siitä onkin mulla edellisisiää blogeissa tarpeeks kerrottu ja youtube videoita ladattu.

Edellisen blogin sitten muistatattekin ja se kertoo maailman suurimmasta open air tapahtumasta Global gatheringistä :))! Siihen liittyen olen edellisessä blogissa kertonut enemmänkin ja tarjoan jopa mahdollisuutta päästä mukaan tähän uskomattomaan tapahtumaan! Käy ehdottomasti lukemassa edellistä blogiani!!!

Mitäpä minä kertoisin teille vielä..en jotenkin enää halua koko elämääni kertoa niinn kuin ennen ja olen jo kyllästynyt tähän paskaan..En jaksa enää raportoida kaikkea niin kuin ennen teille tai lehdille,ja muutenkin on aika pikkuhiljaa tehdä vähän muutoksia,eikä ihan pieniä..mut joo,en tiedä oikein itsekkään takkaan ja en tiedä haluanki edes kertoa,jotenka olen ihan hiljaa mieluummin..

Sen voin kertoa,että minulla kävit todella omistuisia yöllisiä vieraita tossa ihan prai yötä sitten..

Olin ollut iltalenkillä ja utlin noin 23 himaan..olin juuri  kerennyt mennä suihkuun kun puhelinovikello soi..eikä vaan soinut vaan rinkutettiin muutaman kertaan..en viittinyt sit avata,kun on niitä häiriköitä ennenkin ollut. Menin parvekkeelle käymään katsomaan mitä tapahtuu. Siell sitten näin pari tyttöä,jotka minut sitten huomasivat ja sitten huusivat kovaan että me tullaan nyt teille dokaa :D! Nämä tytöt siis ovat ketä olen nähnyt yhden kerran elämässäni vaan:D! Siinä he toljottivat ja sanoin että päästän ihan vähäksi aikaa käymään..

He olivatkin jo aika huppelissa ja rupesivat siemailee lsiää ilojuomaa meillä..ääni yltyi ja tytöt humaltuivat..minä hermoilin ja sanoin että pitää poistua pikkuhiljaa..tähän sain vastauskia että ei vielä ja toinen halus jo jäädä nukkuu meille :D! Siihen en suostunut ja päätin sitten kun muu ei tehonnut,niin tarjota kyydin malmille kun niiden bussikin oli jo mennyt..

Sinne heitettyäni,olin iloinen kuin mikäkin ja ajattelin että nyt sitten pääsen vihodin nukkuu ku kello on jo puol 2 aikaan..no,sitten tapahtui näin..

Olen juuri menossa nukkuu,mutta sitten kuuluu hirvee ovenrimputus taas puhelinovikelloon.

Ja nyt se kuuluu kahta kauheempana :D! Sitä rinkutetaan oikein urakalla ja sitten kun tajuan että parvekkeeni alla ulvoo tyttö mun nimeä joka oli aikaisemmin ollut kyläilemässä ja halusi jäädä nukkuu :D!

Minä en sitten jaksanut mitään ja olin hissukseni ja laitoin valoja pois..no,joku fiksu naapuri oli sit päästänyt sen sisään rappukäytävään ja maukunta jaktui mun oven takana :D! Ei perkule,mä aattelin jos ei naaprit soita poliisia niin minä kohta :XD!

No onneksi tämä tytteli sitten vihdoin tajusi lähteä ja pyyhin otsalta hikeni ja ajaettelin,että onko tälläinen mahdollista  :DDD? No on näköjään joo :XD! Mitä jos olisin avannut..?Olisiko mut raiskattu sitten :D? ei perkule tätä maailmaa nykyään ;XD huhhuh!

Mutta joo,täämöinen tapaus siis ja nyt aina pinelellä pellolla odotan milloinka mun ovipuhelin rupee pärisee :D!

Mutta joo,on tässä paljonkin erilaista mutakin tapahtunut,mut en nyt jaksa enää kirjoittaa ja olen parin pinkin ginin jälkeen nukahtaa vaikka tähän koneen päälle :D!

Toivotan teille siis kaikille oikein hyvää yötä ja palaillaan taas kun viikonloppu ohi ja liuta bileitä takana ;)!

Muuten,mulle on sattunut semmoinen juttu että lokki on paksonut mulle viikon aikana aika monta kertaa pyyhekeelle ja sitten nyt sitten oikein kädelle ja tunnin päästä repulle :D! Tämä taas kertoo sen vanhan ennustuksen että jos lintu paskoo päälle,niin se tietää rahantuloa :) :D! No sitä nyt odotellessa ja jos ei nyt napsahda sitä lottovoittoa tai kasaa rahaa,niin sit kyl ammun kaikki noi paskalokit perkule :D..!


P.s ai niin,unohin sanoa että aina voi käydä kattoa jotain kuviani kesästä kuvat osiosta ja tuota Vitalslim laihduttajaa kannatta kokeilla,koska se on auttanut muakin hyvään kuntoon :)! Löydät sen täältä!

Palataan rakkaat taas <3!

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, hyvää juhannusta, petroskoi, russia, global gathering 2011, blogi vaan, liikaa bilety

Haluatko mukaan maailman suurimpaan open air tapahtumaan?No haluat varmasti!Lue tarkkaan!

Lauantai 2.7.2011 klo 1:54 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Huomio rakkaat toverit!

Nyt liikun todella mahtavan tarjouksen kanssa ja lukekaa tarkkaan ja toimikaa äkkiä, koska on viikko aikaa tehdä päätös!

Olen pahoillani että tämä tuli näin äkkiä,mutta halusin kummiskin yrittää ja saada teidätkin nauttimaan tästä mielettömästä ulkoilmatapahtumasta jota muistatte loppuelämän ja ette kadu koskaan!!!

Tämä sama alla oleva teksti löytyy myös facebookista minun "tapahtumistani". Laitan linkin vielä varmuudeksi siihen jos olette facebookissa niin voitte liittyä myös sieltä, mutta pyydän suuresta kaikkia teitä,ettette laita "kyllä tulen",jos ette ole oikeesti varmoja asiasta. Tämä on erittäin tärkeää lippujen kannalta. Kiitos paljon etukäteen ja tosiaankin lukekaa nyt tuo kaikki alla oleva,niin tajuutte miten mahtavista bileistä onkaan kyse ;)!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=5617318262&set=a.439106893262.227924.751248262&type=1&theater#!/event.php?eid=246311948719459

No niin ihmiset! Nyt on tämän kesän super-sensaatio aivan ovella koputtamassa ;)!

Lukekaahan tosi tarkkaan kaikki mitä alla kirjoitan,koska tämän bilematkan toteutuminen riippuu vain teistä! Minä itse kavereidn kanssa menossa joka tapauksessa onnistui tämä tai ei,mutta olisi kiva että te kaikki rakkaat pääsisitte nauttimaan tästä aivan uskomatommasta ulkoilmatapahtumasta ♥!!!

Nyt olisi siis maailman suurin konemusiikin open air ta...
pahtuma ihan tossa naapurissa,eli kauniissa ja romanttisessa Pietarissa. Katsokaa kyseisen linkin alta tarkemmin.

http://www.globalgathering.com/ru

Katsokaa pelkästään jo tuota line-uppia siellä ja hämmästykää,että miten noin paljon huippu tiskijukkia on yhdessä tapahtumassa??! No koska kyseessä on maailman suurin open air tapahtuma!!!

Asiahan on niin, että Venäjälle muuten tarvitsee viisumin,mutta tällä kyseisellä laivayhtiöllä mentäessä Pietariin, viisumia ei tarvitse :).Milllään muulla tavalla et pääse Venäjälle ilman viisumia.

http://stpeterline.com/fi/Home.aspx

Eli tuolla laivalla siis menisimme Pietariin,sieltä meidät kuljetetaan bussilla tasokkaaseen Sokos hotelli Olympic Gardeniin,jossa yövymme 2
yötä.

Tässä tarkemmin.

Eli minä tarjoan teille mahdollisuutta lähteä kanssamme juhlimaan maailman suurimpaan open air tapahtumaan,jossa toimisin niin sanotusti matkaoppaana ja tulkkina, kun tunnen kielen,kaupungin ja tapahtuman jo ennalta.

Hinta 499 euroa/henkilö sisältää menopaluun laivalla B2 hytissä sekä
2 yön majoituksen Sokos hotel Olympia Gardenissa sekä kuljetuksen
hotelliin ja takaisin laivalle.
Hintaan lisätään ns. shuttle-bussilippu 20e/hlö, joka on välttämätön
matkustettaessa ilman viisumia. Paikkatilanne sitoumuksetta.14.7. Helsinki-Pietari 19:00-09:30 + 1:00 17.7. Pietari-Helsinki
20:00-08:30 + 1:00
Mikäli tilaisuus jatkuu läpi yön niin huoneet odottavat aamulla.

Hintaan sisältyy Global gathering vip-lippu,johon kuuluu eri sisäänpääsy ohi jonon,alue jossa voi istua sohvilla,ja parempi tarjoilu. Lisätietoja vip-lippujen eduista löytyy globalin gathering kotisivuilta,jonka linkin jo aiemmin laitoinkin.

Hotellilta kuljetus global tapahtumaan ja takaisin.

Jos saan huomauttaa, niin jos katsotte jo pelkästään halvinta risteilyä noilla päivämäärillä Pietariin kyseisellä laivayhtiöllä, niin huomaatte että minun kokonaispaketti minulla on suhteutettuna paljon edullisempi ja tämä on omien suhteiden takia. Eli jos itse rupeatte kokeilemaan samaa pakettia niin tulee kalliimmaksi,sekä kaikkein tärkeintä tässä on se, että saamme mahtavan bileporukan kasaan edustamaan Suomesta :)! Pieni lisä on vain siitä,että joudun itse järjestämään kaiken,enkä halua kuin suunilleen +/- nolla kulut. Pääasia että meillä on superhauskaa :)!

Paikalla on varmaankin reilusti yli 50000 ihmistä todistamassa tätä aivan uskomattoman upeata showta kaikkineen ilotulituksineen ja uskomattoman hienon artistikaartin johdolla :)!

Sinäkin haluat olla varmasti osa tätä tapahtumaa ja samalla nähdä kuvankaunis kesäinen Pietari,jota sanotaan Venäjän bilepääkaupungiksi!!

Eli ennen bileitä meillä päivä aikaa tutustua Pietariin ja nähtävyyksiin :),tai kuka nyt mitäkin haluaa tehdä.

Laitan vielä linkin viime vuoden muutamiin videoihin Global Gatheringista Pietarista. Laatu on huonoa videolla,mutta meno ja mahatva bileilmapiiri kyllä näkyy hyvin silti :)! Eli tsekatkaas tämä ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=c2-iRnSMmVw&feature=related

sander van Doorn,Marcus Shulz,Atb,Above&Beyond yms yms. maailman huippunimet siis tulee esiintymään tänä vuonna!

Alueella oli viime vuonna 3 isoo eri lavaa,missä esiintyi jokaisella eri huippu dj:tä ja oli jopa vaikeeta päättää ketä kuuntelee kunn kaikki oli hyviä :)! sama tulee olemaan tänäkin vuonna ja voin luvata että olette aivan haltioissanne tämän jälkeen :)!

Edes mikään sensation white vedä tälle vertoja,vaikka olen käynyt jopa amsterdamissa katsomassa sensation whiten 10 vuotissyntymäpäiviä vuonna 2009.

Tämä kertoo jo paljon varmaan tapahtumasta ja nyt siis haluan teille sanoa sen,että tämä tulee monelle aika äkkiä ja jopa itsellenkin, siis tämmöisen matkatapahtuman järjestäminen Suomesta Pietariin ja se riippuu ainostaan teistä totetuuko se vai ei!

Tarvitsen siis nyt äkkiä kaikkien halukkaiden laittavan minulle inboxiin viestiä, koska laivalla ei ole niin paljon paikkoja jäljellä!

Vastaukset viimeistään siis haluan ensi viikon perjantaihin 08.07.2011 mennessä ja maksun myös,koska silloin viiemsitään pitää maksaa koko helahoito laivayhtiölle ja lähteä hakemaan lippuja Global tapahtumaan Pietarista!

Eli nyt kaikki vipinää kinttuihin ja rahoja kasaan, jotta pääsette mukaan bilettämään maailman isompiin konemusa open air tapahtumaan ;)!!

Tässä nyt oli lyhyesti ja yksinkertaisesti kerrottuna ja lisää infoa saa kun kysyy suoraan minulta.

Lisäkysymyksiä voi minulle laittaa suoraan sähköpostiini antti@anttikurhinen.fi ja vastaan niin pian kuin pystyn.

Toivottavasti pääsette kaikki halukkaat mukaan ja järjestettyä rahaa matkaa varten ja jos ette, niin lupaan kyllä pistää ranttaliksi teidänkin puolesta sitten ;)!

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, hyvää juhannusta, petroskoi, russia, global gathering 2011,

Olen Puoli-Eno tai Eno-puoli ekaa kertaa elämässäni <3!

Keskiviikko 29.6.2011 klo 2:01 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

HEIPSISTA!

Juhannus meni että humahti,mutta yksi asia on heti alkuun pakko hehkuttaa :))!

Tänään minusta tuli eno ensimmäistä kertaa elämässäni :))!

Eli minun siskopuoleni synnytti Petroskoissa tänään noin klo 15 päivällä terveen pojan,jonka nimeksi tuli Maxim :))!

Toosi Paaljon Onnea teille rakkaat Anna Shestakova ja Владимир Мелешин♥!

Tämä on niin mahtavaa ettei mitään rajaa :))!

Harmittaa ainoastaan se,että emme ehtineet nähdä pienokaista, vaan piti lähteä eilen illalla Suomeen päin ajaa, kun kaverilla oli tänään jo duunia ja oli pakko päästä kun kirjallinen varoitus alla duunissa ja ei oo yhtään varaa pelleilyyn..muuten olisin nähnyt tämän pienen söpöläisen ihan iha eläväänä ja päässyt vähän tutimaan <3!

On tässä pakko sanoa, että pikkuruiset vauvelit on jo jonkun aikaa kiinnostaneet ja se tunne sen kun vahvistuu..eli eli mitä se meinaa ;)?

Joo,se meinaa sitä että miun pitäisi ruveta niitä tekemään..,mutta ei eihan vielä,ihan kohta kun rinsessa astuu eteeni ja sanoo miulle että"miä haluun synnyttää siulle pikkuisen <3" ja sitten se on siinä,eiku menoks vaan ;)!

Njoo,jos ei nyt ihan kummiskaan ihan tolla tavalla ;) :D hahaha..mutta muuten siis ihan tosissani vauveleita haluais ja kaikki ajallaan,kaikki ajallaan ;)!

Jospa nyt rauhoittuisin ja lopettaisin turhan liiallisen ennenaikaisen hyssyttämisen tämän suhteen :D!Sorii ihmiset :)!


Kerronkin nopeasti vähän Juhannuksestani juuri tässä samaisessa rakkaassa myös minun synnyinkapungissa,Petroskoissa <3!

Lähdimme kaverini kanssa torsataina pakoon tätä perus-suomalaista Jussia karkuun Venäjälle ja tarkoitus oli juhlia kunnolla,mutta tämän todella traagisen Petroskoin lentokentän läheisyydessä tapahtuneen onnettomuuden takia kapungissa oli surupäivt launtaihin saakka ja senkin jälkeen ei pahemmin juhlittu..

Jopa suuresti juhlittu kaupungin syntymäpäiväjuhlat launataina peruttu kokonaan ja sen sijaan ihmiset osoittivat omatomisesti suuren surun ja sytyttivät tuhansia kynntilöitä klo 23.40 launtaina kaikkien menehtyneiden uhrien muistolle..näky oli koskettava..

Levätkää rauhassa te kaikki menehtyneet..

Lopussa laitan muutaman Youtubevideon tapahtumapaikalta missä kone putosi ja syttyi palamaan..todella järkyttävän näköistä jälkeä sai aikaan,huhhuh!

Asuintaloihin oli enää noin 50-100 metriä,jossa asui perheitä ja seuraukset olisi olleet vielä vakavemmat jos kone olisi edes hitusen mennyt eteenpäin,huhhuh..

Järkyttävää,todella järkyttävää tämä kaikki ja varsinkin kun lapsia on mukana :(..

Äitini kertoi että samaisesta paikasta vain noin kilometrin säteellä olin vuonna 1990 hinäkuun 8 murskaantunut bussin ja junan törmäyksessä yli puolet enemmän ihmisiä mitä tässä lento-onnettomuudessa ja suurin osa oli vielä nuoria silloin..herää siis kysymys,onko jotain yliluonnollista tässä paikassa ja varsinkin kun jos suomentaa sen kylän nimen niin se on suomeksi "Pirunkylä"...aika pelottavaa tämä kaikki ja sitä on pohtinut monet ennustajat ja noidat venäjällä..onko paikka kirottu ja pitäisikö lentokenttä sulkea kokonaan siellä..?

Onhan  nuo tommoiset  ajatukset aina karmaisevia ja miettiä että "mitä jos on niin"..huhhuh...

No joo,siirrytään vähän iloisempiin asioihin..

Muuten Jussit meni tosi hyvin ja ainakin söimme ittemme tosi kauniiksi minun äitini mitä parhaimmilla pöperöillä ja joimme sitten aika kauniiksi myös :D!

Minä sitten pitkästä aikaa vetäisin semmoiset sekoitukset viini,kalja,likööri,vodkat, että maalailin taideteoksia sängyn vieressä olevaan lattiaan kuin Picasso aikanaan vesiväreillä tauluun ;) :D!haha..hyi saakeli :XD! Olo oli niin järkyttävä ettei mitään rajaa ja seuravaana päivänä luulin että kuolen oloihini :XD..silloin viimeistään tajusin että olen jo vanha tommoiseen maratooneihin ja sekoituksiin :D! Siis aivan järkyttävä olo oli..tämän jälkeen lupsinkin että muut päivät juon vaan olutta ja maltillisesti :)!

Sen myös tein ja olikin ihana olla melkein selvinpäin :)! Kävimme uudessa Capital yökerhossa järven rannalla ja en ole kyllä näin kauniita olentoja ennen nähnykkään vähään aikaan..ihmettelimme vaan kaverin kanssa että mistä niitä tulee oikein ja näin paljon pienessä kaupungissa :D!?

No mutta joo,ei tuostakaan sen enempää..sanon vaan kaikille miehille,että Welcome to Petroskoi käymään jos kunnon naiskauneutta kaipaatte ;)!

Muutkin päivät meni sitten muutamien baarien ja kuppiloiden kiertämiseen..aika sitten loppui kesken,koska kaverini oli pakko tulla loman jälkeen duuniin tiistaina aamulla..muuten olisi maistunut kyllä selvästi pidempään olut ja muu siellä,sekä siskollani on Yliopistosta valmistujaiset torstaina ja he meinaa juhlia kunnolla :)! Onnea vielä kerran rakkaalle siskolleni <3! Hänestä tuli nyt Fiologi :)!

Eli yksi sisko synnytti,toinen valmistui yliopistosta :)! Ihanaa kun perheellä menee hyvin ja se antaa voimia itsellenikin :)!

Joo,en ole yliopistoja käynyt tai muuta,mutta tiedän että siellä jossain on minun paikani tähden alla ja sen löydän lähivuosina varmasti ;)!

Sitten vielä loppukevennys loppuun ;) :D!

Ajoimme sitten eilen Venäjällä vähän ylinopeutta ja pärähti siiten 300 ruplan sakot,minkä hoidimme kunnialla nykyään jo "poliisi"titteliä kantavan virkamiehen kanssa puhumalla miten suomessa tienataan massia ja heitin tapaenkille sille suoraan ne 300 ruplaa ja toivittelimme toisillemme hyvää illanjatkoa ;) :D!Eli hyvin toimii korruptio edelleen jopa uudistuneet miliisin tilalle tulleen "poliisin"keskuudessa :D haha..

Sitten olikin ihana värtsilän raja vastassa,jossa meitä jo menomatkalla Venäjän tulli nusautti aivot kaikilla maailman jutuilla ja pitämällä kaveria tunnin ja tarkistamalla passia,että onko väärennetty vai ei :D!

Nyt olikin kyseessä sitten Suomen tulli kun takaisinpäin tultiin..

Kello oli jo 12 yöllä ja ei ollut yhtääna autoa ennen meitä..sitten passintarkastusken jälkeen pamautti tullimiehet sieltä iloisina takahuoneesta ja kylmänviileästi käski boxiin,eli Auton täystarkastukseen..

Se ties sitä että puretiin kaikki melkein ja koputettiin joka paikka..meidät ohjattiin istumaan koppiin odottamaan..prosessi kesti kyl yli puol tuntii ja ajattelin jo että nyt kyllä miun auto on purettu viimeistä mutteria myöten :D!

Olin niin onnellinen että tällä kertaa en ottanut yhtään ylimääräistä röökiaskia piiloon,muuten olisi ollut kyllä piru irti  :D!

Loppujen lopuksi  hirveen niuhottamisen jälkeen jouduin maksaa 8 ylimääräisestä bensalitrasta 100% korotetun veron yms. joka kustansi mulle 10 euroa :D!

Olipa harvinaisen tarkkaa hommaa kyl pojilla :D!

Onneksi peräaukko säästyi tonkimiselta :Xd muahaha..vaikka kyl käväs mieles ku oli kyl sen verran tarkkaa..ois siinä kokemus ollut kerrakseen joo :XD haha!

Taidanpa tästä lähtien ihan suosiolla mennä ihan tuolta vaalimaan raja-aseman kautta,kun oikeesti tuolla värtsilän rajalla kummallakin,sekä venäjän että suomen puolella ihme pilkunnussijoita :D! Jollain tavalla hyvä juttu,mut jollain tavalla ei..

Joop..mutta muuten ihan kivasti loppumatka meni ja ihmettelin että jaksoin aika hyvin ajaa,vaikka ite jouduin ajaa koko ajan ku kaverilla ei ole korttia..

Jebulista..

 

Sitten vielä tämä sensaatiomainen tarjous on pakko kyllä kertoa teille vielä loppuun :)!

 

Nyt on Suomen huippupirssi myytävänä pilkkahintaan henkilökohtaisten syiden vuoksi!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229


Lukekaa tarkkaan ja sitten laittakaa tarjousta tulemaan yhteydenottolomakkeen kautta! Tosiaankin käteisostajalle luvassa alennusta,mutta turhanpäiväiset pelleilyviestit voisitte jättää pois, niihin en vastaa..kiitos!

Auto on huippuauto ja hybridi-ihme!

Nyt ei muuta kuin kuulemma helteitä luvassa,niin oikein kuumaa viikkoa teille kaikille ja muistakaa olla vähintäänkin yhtä kuumia ;)!

Palataan taas rakkaat <3!

Antti     

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, hyvää juhannusta, petroskoi, russia, global gathering 2011, lapsen syntymä, eno

Oikein mahtavan makoisaa Juhannusta kaikille <3!

Torstai 23.6.2011 klo 19:03 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Morjesta!

Halusin vaan toivotella kaikille teille oikein mahtavaa juhannusta :)!

Itse sitä lähden viettämään kotikaupunkini Petroskoihin <3!

Siellä odottaa mamma,sisko,mummot,vaarit ja muut sukulaiset <3!

Lähden kaverini kanssa ja hän onkin ensimmäistä kertaa menossa tähän ihanaan Karjalan tasavallan pääkaupunkiin:)!

Täällä sataa ja halusin vähän vaihtelua juhannukseen,sekä pois kuolleesta Helsingistä..

Tosiaankin launtaina piti olla Petrokoin juhlapäivä ja kaupungin syntymäpäivät,mutta niin kuiin olette kuuleet ja lukeneet jo uutisista että siellä on hirvittävä lento-onnettomuus tapahtunut,jossa kuoli 44 ihmistä :((!

Osanottoni kirjoitin jo viime blogissani ja lupasin mennä viemään kukkia katastrofipaikalle..sen myös teen!!!

Nyt turhia mukisematta ja shaissee örisemättä miä toivotan oikein koko sydämmestä kaikille todella hyvät Jussit ja painun nyt itse Äiti-Venäjän puolelle muutamaks päiväks :)!

Ja teidän kannattaa tässä jos tulee liian sateista ja tylsää,sekä on rahapulaa niin käykäähän ilmaiseksi pelaamassa 500 eukkoa ihka aitoota rahhoota täältä linkin alta!! Voitto melkein taattu ja elämä hymyilee sen jälkeen ;)!

Mulla tässä ajettavana melkein sen 1000 kilsaa yhteensä ja ehkä aamulla sitten ollaan perillä :)!

Ekaa kertaa meen Värtsilän rajan kautta Helsinki-Petroskoi väliä omalla autolla,jotenka on pientä kutinaa mahassa :D!

No joo,mitä mä ny lässytänm ku koko ajan pitää lopettaa ja sit jatkan ja jatkan lässyttämistä taas :D,sorii toverit :D haha..

Jos haluutte katsella jotain aivan mahtavaa menoa tylsän tullen, niin lukekaa minun edellistä blogia Sensation white bileistä Pietarista ja katselkaa uskomattomia videoita paikan päältä ;) <3!

Nyt kyllä sanon Dosvidanija teille viimein ja jätän hukkumaan Juhannukseen :D :)!

Rakkaudella toivottaen <3!

Antti-Anaalitoli Kyrbänen ;)


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, hyvää juhannusta, petroskoi, russia, global gathering 2011,

Sensation White Saint-Petersburg 2011/Celebrate life party ja videot sieltä sekä yms tulevasta.

Tiistai 21.6.2011 klo 21:28 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

No morjesta pöytään taas!

Pietarin Sensation White bileistä Pietarista ollaan selvitty ja nyt oiskin vuorossa hieman videoita suoraan paikan päältä <3! Kuvia valitettavsti olin tosi laika ottaa ja niitä kerti vaivaiset 3 kappaletta :D! Olen pahoillani,mutta kyllä nuo videoit on parempi kattoa kun kuvia ;)!

Kerrotaan nyt sen verran,että bileet oli aivan mahtavat,mutta ei niin mahtavat mitä edellisinä vuosina..siihen saatta olla vaikutusta että ensimmäistä kertaa koko minun 5 vuotisen sensation historian aikana olin aivan selvinpäin koko tapahtumassa :D! Siis täysin totta puhun!!

Olin ihan täysin selvinpäin ja en omasta tahdosta vaan sattui nyt tällä kertaa näin ja ei voi mittään asialle,mutta hauskaa oli silti ilman että pää olisi sekaisin :)!

Nämä minun kaverit kerkesivät kummiskin vetästä aimo kännit konjakilla ja tämän seurauksena yksi kaveri heti sisälle areenalle päästyäänn teki "nännärit" poliisille:DDD!Siis ihan sukomtaon jätkä :XD muahahahah!! Kuka uuvatti menee varsinkin tietäen Venäjän virkavallan niin vääntäää nännesitä uniformussa seisovaa miliisiä :XD??no ei kukaan,edes ku tarpeeks on kännissä :D! Tää jätkä kyl pisti niin pahan huhhuh :XD haha! Nyt naurattaa,mutta silloin ei naurattanut yhtään,koska se lähti 3 miliisin mukaan putkaan yli 2 tunniks selittelemään asiaa,sekä siellä tehtiin perusteellinen tarkastus löytyykö mitään laittomia aineita yms. No onneksi me emme semmoista harrasta,ja siltä osin oli kaikki ok,mutta vittuilakseen pitivät sitä vielä siellä ja meinasivat rahaa pyytää,mutta onneksi hänen maalainen miliisipäällikkö sattui sinne tulemaan..

Hänen maalaisella tarkoitan sitä,että kaverini on syntyperältään Neuvostoliitosta,mutta nykyään se on itsenäinen maa nimeltä Armenia.

Eli tämä miliisipäällikkö sattui olemaan sieltä kotoisin myös ja hän päästi sitten kaverini menemään lukuisien anteeksipyyntöjen jälkeen juhlimaan.

Jos näin ei olisi ollut,olisi ehkä kaverini Sensation White bileet loppunut heti alkuun miliisin putkaan :XD ja vielä mistä syystä,muahahaha :XD!Ei perkule mää sanon kyllä,huhhuh :D!

Itse nänninypläyskohtausta minulla ei ole,mutta tilanne kun häntä viedään säiliöön sen kohtauksen jälkeen on videolla ja on muiden bilevideoiden joukossa täällä sitten blogin lopussa ;)! Eli kannattaa katsoa,heh ;)!

Muuten bileet meni mahtavasti sen jälkeen ja ilman mitään havereita :)!

Meillä oli varattuna bileyönä hotelliyö Sokos Hotel Olypic gardenissa,jossa yöpyi todella paljon venäjän viihde-ja mediamaailman tähtiä :)!

esimerkiksi näimme muotigurun/julkkis Sergei Zverevin meidän ravintolassa,lukuisia huumori-tv ohjelmien tähtiä,laulaja räppäri Timothyä joka on Snoop Dogin kanssa muun muassa tehnyt biisiä yms.

Harmi että Dima Bilan ei ollut joukossa mukana,mutta ei se haittaa kun näimme muuten niin paljon mielenkiintoisia ihmisiä :)!

Eli Siistiä oli ja meidän huonekkin oli ihan tip top,ja siellä sitten odotti meitä "tervetuloa sensationiin" iso kallis skumppapullo Radio recordilta..vaikka vihaankin niitä hieman sen takia että he varastivat minuhn mahtavan idean,mutta silti oli kiva yllätys tommoinen :)! Siellä oli kaikki radio racordin henkilökuntakin yöpymässä ja yhden kanssa juttelinkin ideqan pöllimistä ja hän myönsikin ihan suoraan että heidän radiossa se on yleistä ja kannattaa aina tehdä joku sopimus tästä edespäin jos jotain heille uutta ehdotat. Ovat kuulemma aika monen tahon kanssa riidoissa juuri sen takia että ovat neuvoteleet jostain yhteistyöstä,mutta sitten tehneet oharit ja itse suoraan salaa tehneet sopimuksia kolmannen osapuolen kanssa..että tämmöistä :/!

No mutta joo,ei voi mitään ja en jaksa muistella enää ja pahoitella mieltäni taas..seuraavalla kerralla sitten tiedetään jos kyseisen radioaseman kanassa jotai yhteistyötä teen,että miten toimitaan!

Jep jep..semmoista..

Ja yleisestikin oli mahtavaa käydä taas Pietarissa kesällä bilettämässä <3!

Sensation white pirskeissä näin niin paljon kauniita naisia,mitä en ole edes missään missikisoissa tai lehtien kannessa nähnyt,huhhuh <3! Siis aivan uskomattomia kissoja ja niin paljon vielä!!!

Oli siinä kyllä selvinpäin kyllä aika tukala olla kun niin paljon naiskauneutta ympärillä,huh..:)!

Noo,nyt onkin sitten 16.07.2011 vielä kovemmat bileet tiedossa,eli maailman suurin Open air tapahtuma,jossa aion olla sittten aika humalassa ja meinaan kyllä lähestyä näitä kauniimman osapuolen edustajia mun aksentin omaavalla Venäjän kielellä :D!

Alla siis linkki näihin aivan uskomattomiin Global Gathering Open air festivaaliin!!

http://www.globalgathering.com/ru/2011/line-up

Ja katsokaahan mikä line-up on tuossa maailman suurimmassa Open Air tapahtumassa Pietarissa 16.07.2011!

Aivan uskomatonta  taas ja viime vuonna olleesani siellä,olin aivan haltioissani ja jopa sensation white bileet jäävät kyllä näiden bileiden jalkoihin!Sen voin luvata ja taata!!Ihan mahotonta,huhhuh!!

Tulsi tästä mieleen,että jos teitäö ihmisiä kiinnostaa lähteä bileisiin minun kanssani,niin mietin semmoista vaihtoehtoa että voitte ottaa minuun yhteyttä,voin tehdä teille viisumin,varata hotellin,kuljetukset siellä ja takaisin Suomeen yhtä könttisummaa vastaan.

Laittakaahan minulle yhteydenottolomakkeen kautta jos kiinnostaa,niin katson sitten kuinka paljon kiinnostuneita on,niin voin sitten siitä tehdä johtopäätöksen että lähdenkö juttua viemään eteenpäin järjestämään tuota ehdotustani.

Eli rohkeasti vaan laittakaa viestiä tulemaan jos olette varmoja ja kiinnostuneita maailman parhaimmista bileistä Pietarissa 16.07.2011!

Minulta löytyy myöskin minun yoytubetunnuksen alta videoita viime vuodelta samasta tapahtumasta,sekä heidän virallisilta sivuilta,eli tuon linkin alta minkä laitoin teille aikaisemmin yllä.

Sieltä löytyy tosi paljon tietoa tapahtumasta ja järjestelyistä.

Mutta joo,ei juosta asian edelle ja katsotaan mitä te haluatte..tosiaankin mikään ei ole varmaa,mutta kaikki tuo mahdollista jos teillä on rahaa ja voimassa oleva passi,johon tarvitsee tehdä viisumin sitten.

Minä siis olen sinne menossa joka tapauksessa,oli miten oli,koska tämmöistä tapahtumaa ei voi jättää missään tapauksessa väliin,tai mistään hinnasta!!!

Nyt vielä hiean järkyttävimpiin aiheisiin..

Tänään kuulin järkyttävän uutisen että kotipaungissani,Petroksoissa on tapahtunut lentoturma,jossa on kuollut 44 ihmistä ja vakavasti loukkaantunut n 10.

Tämä kaikki on ihan järkyttävää ja syvät osanottoni kaikille uhrien omaisille..

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/kannykkavideo-todistaa-petroskoin-lentoturman-rajuuden/art-1288396982241.html

Itsellänion tarkoitus mennä viettämään Juhannusta Petroskoihin äitini luo,ja samalla launataina olisi ollut Petroskoin kapungin syntymäpäivät,mutta ne peruttiin ja sinä päivänä on suuri surupäivä sen sijaan.. 

Heti paikalle päästyäni vien kukkia tapahtumapaikalle..

R.I.P Levätkää rauhassa te jotka menehdyitte tässä julmassa onnettomuudessa..

Ja loppuun vähän yritetään vähän piristyä ja ajatellaan kaikki jotain tosi ihanaa ja hyvää <3! Muistellaan jotain aivan ihanaa tai sitten uneksitaan jostain unelmasta ja ajatellaan että se toteutuu ihan piakkoin :)!

Itsekkin yritän niin, ja toivonkin että pikkuhiljaa kaikki muuttuu..mua pelottaa tosi paljon se mihin olen ryhtymässä ja aivan yksin..mutta tiedän että minulla ei ole enää muita vaihtoehtoja ja teen samalla palveluksen toisellekkin ihmiselle minun päätöksellä..jonkun se on tehtävä se päätös ja se olen minä taas..

Mutta joo,ei juosta ihan niin pitkälle myöskään vaan nautitaa tästä hetkestä mitä meillä on teidän kanssa <3!

Nyt sitten jätän teidät kattelemaan noita Sensation videoita ja miettimään kaikkea ;)! Ja kattokaahan tarkkaan ;)!

Palataan taas tässä lähipäivinä rakkaat <3!2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, love for music, heaven, global gathering 2011,

Sensation White Saint-Petersburg 2011/Celebrate life party <3,oujee niin mennään :)!

Perjantai 17.6.2011 klo 1:51 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

No niin,heippa ihmiset!

Tässä on taas vierähtänyt aikaa viime kerrasta..

Olen pahoillani että en nykyään enää päivittele blogiani niin tiuhaan kuin ennen. Siihen  on monet syyt..haluttomuus,,masennus,ja muutenkin tiedätte että silloin kun halu häviää kiijoittaa,niin ei sille voi mitään :/!

Toivon että se palaa jossain vaiheessa taas ja en viitsi väkisin pakottaa itseäni kirjoittamaan ja aivan diipadaapa shaissee tuskin haluatte lukea :D!

Nyt on rankka parisuhde takana lopullisesti ja nyt pitää yrittää unohtaa kaikki menneet..se vie aikaa ja voimia,varsinkin henkisesti..Niin vie myös ex-vaimoltani ja toivonkin että me molemmat pääsemme yli meidän suhteesta ja pääsemme jatkaa eteenpäin vihdoin :)!

Nyt haluan kummiskin ihan  hieman kertoa jotain joka on kuulunut minun jokavuotiseen perinteeseen ja niin kuuluu tänäkin vuonna :)!

Tämän piti tänä vuonna olla aivan jotain erityistä minulle ja monelle meistä,mutta niin kuin aiemmassa blogissani mainitsin,minulta varastettiin aivan upea idea ja nyt melkeinpä potuttaa maksaa tästä huvista johon olisi minulle kuulunut olla osa tapahtumajärjestäjää..

Hieman valaisen siis asiaa alla olevan linkin avulla.

BB-Antti: ”Minulta varastettiin rahakas bisnesidea!” – Hymy

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/06/08/183

 

Tuon ja minun aiemman blogin aiheesta luettua varmaankin ymmärrätte nyt miksi olen todella pettynyt..

Mutta joo,elämä on..

Nyt kaikesta huolimatta haluan lähteä näihin mahtaviin bileisiin,ja onhan ne ollut jo heti ensimmäisestä vuodesta 2008 kesästä kun ne Pietarissa pidettiin,niin jokavuotinen perinne minulle :)!

2 aimpaa vuotta ne perheellisissä tunnelmissa,eli olin vielä seurustelevaa ukkoa,mutta tänä vuonna sitten mennään ihan sinkkumeiningillä :D! Mulle se nyt on aivan sama jollain tavalla että miten sitä mentäisiin..olen enemmänkin sillä kannalla,että oman rakkaan kanssa noi bileet on aivan upea kokemus,koska tuossa tapahtumassa on niin paljon elämää,lämpöä ja rakkautta,että sitä fiilistä ei voi vaan edes tällei kertoa vaan se pitää kokea itse <3!

Suosittelen kaikille oikein lämpimästi tapahtumaa ja voin vannoa että kokemukset tulee olemaan aivan uskomattomat teille :)!

Yleensä olen yöpynyt tuttujen luona,mutta tällä kertaa ketään tuttua ei ollut paikalla ja jouduimme ottamaan hotellit,mutta ehkäpä se on vaan hyvä :)! Voi rauhassa tehdä kaikkea niin paljon kun haluu,eikä ajatella että häiritsee jotakuta siinä ohella.

Laitan sitten loppuun vielä videopätkää vuoden takaisista Sensation white bileistä Pietarista,niin voitte nähdä minkälaista menoa siel oikein on ;)!

Nyt vähän surullisempaan asiaan,mutta pakko kyllä nyt sanoa, että tämän maan oikeuslaitos on pahasti puolueellinen ja näköjään päättäjät siellä ei voi pitää kurissaan omia mielipiteitään minuun/meihin..eli tarkoitan julkisuuskuvaan yms. Joo,kyllä jokaisella on oma mielipide meidän touhuista julkisuudessa,mutta se on vaan viihdettä ja ei saa vaikuttaa siihen mitä tuomiota/päätöksiä tuomarit yms.päättäjät tekee!!! Tästä alla teille esimerkki.

BB-julkkis Antti Kurhinen järkyttyi hovioikeuden päätöksestä - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Juttu on täysin kiistanalainen,mutta hovioikeus tutkimatta sen enempää hylkäsi valituksen,ilman mitään syytä!Olen täysin syytön ja minulla on todistajia asiassa,mutta ei..nämä puolueelliset toveri-tuomarit sitten päätti noin!!

Siis aivan järkyttävää!! Ei tämä voi näin mennä!

Toinen juttu on se facebooktappouhkailija! hän tunnusti uhanneensa tappaa meidät käräjäoikeudessa ja ilman minkäänlaista epäilystä piti hänelle tulla rangaistus teostaan,mutta ihan sensaatiomaisesti tai ennemminkin ihan täysin hämmästyttävästi käräjäoikeus päästi hänet kaikista syytteistä!!! Uskomatonta!!Eikö olekkin?? Sitä ihmetteli todella monet ihmiset ja toimittajat oli järkyttyneitä myös oikeuden päätöksestä..

Sanoivat että "miksi Astrid Thorsin uhkailijalle annettiin tuomio,mutta meidän uhkailijalle ei"? Jopa Susan Ruususen pilkkaajille seurasi sakkorangaistus,eli siis pelkästään pilkkaajille,mutta meidän tapauksessa päästetään kuin koira veräjästä!!?

Aivan käsittämätöntä!!!

Siitä teille muutama linkki alla mitä tarkoitan:

Julkkisten tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Julkkisten tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta - HS.fi - Kotimaa

Julkkisten tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta - MTV3.fi - Uutiset - Rikos

Helsingin käräjäoikeus: BB-tähtien tappamista sai vaatia - Viihdelehti Stara

Nuo luettuanne tajuatte että kyllä pahasti haiskahtaa sitlä että taitaa olla jotain henkilökohtaista kyseessä tuomreiden puolella meitä kohtaan kuin se että oikeus on tapahtunut!

Tätä facebooktappojuttua itse en jaksanut yksinäni viesä enää eteenpäin,vaikka kaikki kehottivatkin ja sanoi että pakko sen on hovissa muuttua,muuten tämä on aivan täysi oikeusmurha!

Tämän asian jätin nyt,mutta tuota missä minut tuomitaan aivan syyttömänä vankeusrngaistukseen en jätä! Viemme asian asianajajani kanssa korkeimpaan oikeuteen ja jos siellä ei mee,niin sitten eu-tuomioistuimeen!!Näin se vaan on! Tämä on niin oikeusmurhaa ollut meitä ja minua kohtaan,että nyt saa nähdä onko se täysin niin täällä Suomessa,että tuomrit saa tehä mitä lystää ja oman mielipiteen avulla tuomita ihmisen vankeusrangaistuksiin,vai onko tämä sittenkin reilu yhteiskunta j oikeusjärjestelmä,joka on täysin puolueeton ja katsoo asian täysin neutraalisti oli siellä syytettynä tai asianomistajana ihan kuka vaan!

Katsotaan mitä korkein oikeus meille vastaa! Valitusosoitus on laitettu menemään kirjallisena ja nyt sitten odotellaan taas mitä tapahtuu..

Ja sen verran korjausta Mtv3 viihdeuutisten uutiseen hovioikeuden päätöksestä,e ttä se ei ole lainvoimainen edelleen ja ei tule olemaan,ennen kuin korkein oikeus on antanut päätöksensä!

Eli taistelen oikeuksien puolesta loppuun asti ja turha luulla että luovtuan helpolla!!

Eli sen pituinen se ja nuo ottaa kaikki hattuun todella paljon,mutta siirrytään vähän iloisempaan aiheeseen,jotta ei jää ihan negatiivinen ja surullinen mieli blogin päätteeksi meille kaikille ;)!

Eli kerrons iitä että käväisin taas tukkaa vähän muuttamassa ja nyt on hyvästit sanottu kaljulle ja tukka on kasvanut ja etutöyhtö alkaa olla jo hyvillä mallin ;)! Laitan ohessa pari kuvaa :)! Jos haluatte yhtä nätit hiukset niin ottakaahan yhteyttä sinne Salon Uniqueeseen ja kysykää Sigrid nimistä parturikampaajaatyttöä niin homma hoituu ;)!

Nyt taidan toivotella teille oiken mahtavaa viikonloppua ja tämä herra siirtyy pikkuhiljaa auton ratin  puolelle,nappaa siskon kyytiin,kaverin ja painaa kaasua kohti Pietaria ja Sensation white bileitä:)!

Ensimmäinen yö voi olla että nukutaan autossa kun ei ole sillei yöpaikkaa,mut mitä väliä kun se yöpyminen tapahtuu rakkaassa ja romanttisessa Pietarissa,oli se sitten kadulla tai autossa <3!

Oujee!Nauttikaa kesästä toisistanne,rakkaastanne jos semmoinen on :)! minäkin yritän,vaikka rankkaa on ollutkin ja välillä tuntuu että olisi olla parempi olla kuollut kuin elossa..

Ei muuta kuin Dosvidanija tovarishi ja pelatkaa aivan uskomatonta peliä täältä ja voittakaa jopa satoja tuhansia euroja rahaa aivan ilmaiseksi <3!

Rakkaudella <3!

 

Antti

img_0578.jpgimg_0577.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, sensation white, saint petersburg, Russia, soviet union, celebrate life, trance, house, psyke, tamppaus, bileet, kesä, hiki pintaan täytyy saada, love for music, heaven,