Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Huomenna siis kaikki kuuntelemaan radiokanava Ylex:n trash Kingiä klo.8.30

Maanantai 15.3.2010 klo 17:59 - Antti Kurhinen

Eli tänään meigäpoika yllätettiin radiokanava Ylex:ltä ja se olikin joku Trash King....Voi daamn mtiä juttua :DDD!haha! Hehee...ootte kyl hauskoja sällejä siellä ;)!

Ja kiitos että fanitatte mua ja mun vaimoa! Me ollaan tosiaankin Suomen ykköspariskunta ja viimeistään vuoden päästä näette meidät viikoittain Tv-ruudusta :)))! Tiedän että odotatte sitä todella innolla kaikki ;)!

Eli siis huomenna kaikki radiokanava Ylex:n päälle klo. 8.30 ja kuunneltuanne setin loppuun, lupaan että hymyilette loppupäivän ;) :D haha!

http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/ylex-aamu

sitten pitikin mainita,että Teräspallit ohjelma on alkanut Subilla perjantaisin klo 21.30 ja sielläkin jossakin niistä jaksoista meitäkin vedätettiin oikein kunnolla...prkl...D:, mutta oli sekin kyllä todella hauskaa :)! Eli muistakaa seurata teräspalleja Subilta silmä tarkkana, niin pääsette nauramaan kippurassa :D! Aivan mahtavaa viihdettä vihdoin Suomeenkin kehitetty :) ja me kehitetään sitä vielä tulevaisuuudessa lisää ;)!

Trash King ja Antti Kurhinen - Paljonko maksaa palli? | YLEX | yle.fi 

 

Nyt meen sitten vetelee vaimoa taas kakkoseen ;) ja sitten saunomaan faijan luo :)! Ouuujeehhh ja viikko taas iloisena käyntiin :)!

Palataan taas teräspallinaamat <3!

23 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, tähti, Bb-Henna, superjulkkis, Antti Kurhinen, Mr Antti, Kohu, skandaali, häpykarva, perskarvat, munuainen, putin,

Älypokkaa!!!!

Lauantai 6.3.2010 klo 1:01 - Antti Kurhinen

Hejjjsutiralla pimskatihallaa :)!

Nyt sitä ollaan taas kirjoitellaan tänne elämän täkeyksiä ja neuvoja ;),jotenka ottakaa siitä vaarin,hehee!

 

 

Eli tänään alkoi klo 18.00 meidän älykkyysturnaus, missä olimme aivan ylitse muiden ja uskomattomia järjen jättiläisiä ;)! Siinä sitten tienattiin meidän ensimmäinen miljoona  ;) :D hehee! Huomenna sitten toinen vähintäänkin ja jos meinaat että sullakin rahkeita riittää,niin rohkeasti vaan huomenna samaan aikaan haastamaan meitä sivulta www.alypokka.com

 

Sitten siirrytäänkin vakaviin asioihin!

Viikko on ollut todella monimutkainen ja vaativa kaiken puolin ja on sattunut niitä näitä oikein urakalla! En viitsi tänne niitä tärkeimpiä kertoa,koska sen voitte lukea sitten lehdestä ;)!

Yksi asia mua kyllä kummastuttaa ja ihastuttaa yli kaiken viime viikossa :)!

Silloin kerran yli puolitoista kuukautta sitten rakas kultamussuni hukkasi mun kännykän ja litran vodkapullon kännissä jonnekkin päin herttoniemeä, niin tulikin pieni ylläri nyt!

Olin kironnut ja manannut vaimoni silloin kun puhelimeni hukkui ja rakas vodkapullo myös lähti kävelee... En ikinä uskonut että ne saapuisivat minun luo takaisin :D!!!

Näin kummiskin kävi uskokaa tai älkää!!!

Polisilta tuli lappu postitse ja ajattelin että mistäköhän sitä nyt oiken syytetään taas :D, mutta yllätykseski se olikin poliisin löytötavarapiste,missä luki että voitte hakea puhelimenne asemalta!!

Mä olin ihan pihalla että mitä hemmettiä ne lähettää 2 kuukauden päästä melkein tapahtuneesta! No me sitten menimme poliisille punanotkolle hakemaan puhelintani ja siinä sitten poliisivirkailija jokusen ajan päästä saapuu luukulle ja hänellä on yhdessä kädessä puhelimeni,sekä toisessa jotain pulloa muistuttavaa...hän siinä tokaisee että oliko sulla eväätkin hukassa :DDD!? Olinsillei että mitä hemmettiä..?? Ja isoksi ylläriksi siinä komeili minun rakas 70 % Stolypin vodkapullo,mikä oli tuotu Venäjän rajalta!! Ei koskettu,ei avattu,ei mitään!!! Siis mitä? Onko Suomessa oikeesti noin rehellisiä ihmisiä enää jäljellä??No näköjään :DDD! Huhhuh! Että joku viittii pitää puhelinta ja vodkapulloa puolentoista kuukauden ajan itsellään ja sitten yhtäkkiä palauttaa se poliisin löytötavaratoimistoon :D!

Kyllä siinä nauroimme sen poliisivirkailijan kanssa siitä ja yritin kysä että kuka se oli,mutta poliisi sanoi että ihminen ei halunnut mitään vastineeksi siitä!

Sanoinkin että tommoisesta olisin valmis antamaan vaikka enemmän kuin koko helahoito maksaa,koska tommmoista rehellisyyttä harvoin näkee enää tässä maailmassa!

Vaimonikin meinasi tippua ja oli ihan sekasi kun toin viinapullon ehjänä ja koskemattomana takaisin :D!

On tää Suomi sitten ihmeellinen maa välillä :)!

Eilen taas mun rakkaalle vaimolleni sattui huono tsägä kun me oltiin tulossa Vltvan synttäreiltä ilalla Metrolla. Istuimme hieman hilpeinä ja pilailimme itsemme kustannuksella ja heitimme ihme läppää kaikesta :D...no siinä vieressä sitten istui semmoinen ihmeellisen näköinen hippinisti ja me hekottelimme siinä niitä näitä vitsejä sille ku se vaan ihmetteli vieressä :DDD! Sitten olikin jo meidän pysäkin vuoro ja vaimoni repäs mut ylös että nyt lähetään... No lähdimme nauraen pois ja juuri ovien pamahdettua kiinni ja naurun lopetettuamme alkaa hirveä huuto!!! Ja se hutto ei tullut mistään muualta kuin minun rakkaan vaimoni suusta :D! Apua! Siinä raikui koko metro ja ihmiset mekein hyppi raiteille paniikissa :DDD! Minä hieman humaltuneena en tajunnut tilannetta vaan rupesin räkättää ihan sikana että mikäs nyt ja vaimo huutaa että mun kengät jäi metroon!!! Siis maailmanloppu tapahtui! Henna-kultsipuppelini unohti sen korkkarit metroon! Hirveä raivoaminen ja huudot! Minä sen kun nauran enemmän ja vaimo huutaa enemmän vaan :DDD! Voi tsiisus mikä juttu! Siinä se sitten suuttui mulle ja olin kuullemma hirveä barbaari ja ties mitä!! Muahhhaha!! Voi vitsi kun olisitte nähneet tilanteen niin olisitte kussut housuunne ;) :D!

No nyt sitten toivomme samanlaista rehellisyyttä kuin puhelimen ja sen vodkapullon suhteen ja pyydämme teitä tovereita palauttamaan Hennan ostamat mustat korkkarit! Korkkarit ovat Hennalle todella tärkeät!

Valitettavasti rahaa emme voi löydöstä antaa,koska korkkarit maksoi mitä maksoi ja ei paljoa voi semmoisesta löytöpalkkiota maksella ;) hehee! Nimmarin tietysti voimme antaa ja laulaa vaikka nopeasti "Hoosianna ja Daavidin poikaa" laulun :))!

 

Nyt sitten lähdemme jatkamaan bissenjuontia hanituksen kaa ja kaipa sitten kohta voisin vaikka raksuani vaihteeksi taas kuuluisaan "ääshöyliin" pyöräyttää braatwurstiani ;) :DDD Muahahaha!

Palataan mörriäset taas <3!

9 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb-Antti, Bb-Henna, karvat, hyväntekeväisyystyö, naälkälapset, katulapset, haitin uhrit, radiomainos, radio, mainonta, huuto, myynti, metropoli-lehti, Klf, Voice, älypokka, voitotsuomalaisille.com, löytö,

Kohta pääsette piinaamaan meitä virallisesti ;)!

Tiistai 2.3.2010 klo 23:42 - Antti Kurhinen

Shalom!!

Eli nythän se on melkein lottovoitto teille ihmiset ;)!

BB-Kurhiset: Testaa itse, oletko fiksumpi kuin me! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

BB-julkkikset Henna ja Antti haastavat älyvisaan - Viihdelehti Stara.fi

Perjantainan alkaa älypokka ja mun aivot on kyllä ihan narikassa jotenkin ollut viime aikoina :/! En tiedä onko se tätä kevätuupumusta vai mikä on...

En ole ihan iskussa nyt ja voi teille tulla aika helppoo rahaa...

Huomenna kyllä yritän tsempata ja ostaa kalanmaksaöljytabletteja. Niistä kuulemma järki jyllää ;)! Toivottavasti se tepsii :)!

 

Nyt siirryn hieman menneisiin...

 

Viime viikonloppu olikin taas menoa täynnä...ehkä olisi kyllä voinut mennä hieman hitaamminkin :D!

Otettiin sitten kuppia oikein urakalla ja mitäköhän siitä sitten syntyi?

No aikamoinen soppa tietysti, kun kaksi tämmöistä järjen jätiläistä ottaa kirkasta niin ei hyvää seuraa :/ :DDD!haha!

Eli aikamoinen riita siitä tuli ja rakas vaimoni sitten taas vaihteeksi halusi tapailla virkavaltaa :D! No tällä kertaa se ei ollut mitään rikollista ainakaan, vaan ihan avun tarpeessa oltiin ja ihanat ambulanssisedät sitten istuuttivat taksiin kun ei omat jalat liikkunut :D!

BB-pariskuntan kännitoilailut jatkuvat – paikalle kutsuttiin ambulanssi- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

BB-Hennan raju bileilta: Ambulanssi paikalle! - 7 päivää

Eli yllä hieman meidän viikonlopun meiningeistä :D!Huhhuh!

Nyt ollaan sitten sovussa ja päädyttiin siihen että ei kirkas meille sovi ja nyt ei enää tulevaisuudessa yhtään enempää viunaa vaan ainoastaan  mummojen juomaa kurkusta alas ;)!

 

Eli tämmöistä meillä Kurhisten perheessä <3!hehee...

 

Ja meille sitten sattuu ja tapahtuu eri juttuja koko ajan...tänään taas todella paska nakki tapahtui ja olemme ihan sokissa !!!

Kävin tekemässä rikosilmoituksen poliisille asiasta ja enempää en vielävoi paljastaa...sen kuulette myöhemmin...Hirveetä kun tämmöistä tapahtuu!!

Ja kaiken lisäksi tänään jätän väliin pacifiquen Serenassa...eikös ole hirveetä..?Haha! No ei edes oo...onhan se jo niin nähty :)! Pitäkää te kaikki toverit siellä hauskaa ;)!

Nyt jätän tämän tähän,enkä paljasta yhtään enää,vaikka olisi niin paljon kerrottavaa...mutta ei vaan pysty ;)!!

Hyviä öitä kullervoiset ja palataan <3!

8 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb-Antti, Bb-Henna, karvat, hyväntekeväisyystyö, naälkälapset, katulapset, haitin uhrit, radiomainos, radio, mainonta, huuto, myynti, metropoli-lehti, Klf, Voice, älypokka, voitotsuomalaisille.com

http://www.voitotsuomalaisille.com/ haasta meidät alypokkassa jos on pokkaa ;)!

Tiistai 23.2.2010 klo 19:57 - Antti Kurhinen

Terse taas teille kaikille :)!

Nyt on sitten todella mehevät pelit tulossa ;)!Alla on lueteltu tarkkaan milloin ja missä voit meitä haastaa :)!

Käy siis tsekkaa sivuilta

http://www.voitotsuomalaisille.com/

ja älä unohda käydä lukasemassa erinomaista lehteä.

http://metropoli.net/

Ja älä unohda kuunnella radio Klf 100.00 Fm ja Voicea Fm,mistä voit kuulla mainoksen,missä henkilökohtaisesti kerromme asiasta ;)!

Siis mitä? BB-Antti ja Henna älykampanjan tähdiksi! – Hymy

Nyt siis kaikki äkkiä rekisteröitymään ja haastamaan meitä järjen käytössä ;) :D!hehee!  Meillä sitä järkeä on vaikka muille jakaa ;)!

Tule jakamman se meidän kanssa :)!

14 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb-Antti, Bb-Henna, karvat, hyväntekeväisyystyö, naälkälapset, katulapset, haitin uhrit, radiomainos, radio, mainonta, huuto, myynti, metropoli-lehti, Klf, Voice, älypokka, voitotsuomalaisille.com

Karvaista juttua vielä ja hyväntekeväisyyttä ;)!

Sunnuntai 21.2.2010 klo 15:50 - Antti Kurhinen

Moro kaikille taas!

 

Laitan nyt teille yhden meidän karvapoistovideoista

tänne pyörimään ;)!

se toinen video on tosi pitkä ja se pitää leikata kahteen osaan...teen sen kun kerkeen ja sitten laitan senkin pyörimään tänne ;)!

Karvoista sen verran vielä,että emme ole viittineet niistä luopua muutaman satasen pilkkahinnalla!Mieluummin nuuhkimme niitä iltaisin :)!

Nyt ihmiset hei,vähän parempia tarjousia tulemaan! Ja se ekavekara sieltä huuto.netistä voisi kyllä otta yhteyttä! Olet huutanut itsellesi karvat 4000eurolla ja haluamme nyt meidän rahamme!

Jollain tavalla taas rupesimme miettimään tässä että meillä nyt niin rahapulaa ole ja voisimme kenties ne 4000euroa mitä Ekavekara meille velkaa huutnetistä,niin laittaa katulapsille tai johonkin hyväntekeväisyyteen! Haitille kodittomille lapsille olisi paras mahdollinen vaihtoehto!

 

Eli nyt ihmiset voitte itse olla auttamassa hyväntekeväsyystyössä ja huutaa karvat itsellenne hyvään hintaan!

J me lupaamme 100% että karvoista saadut rahat menevät hyväntekeväisyyteen!

Kiitos teille kaikille etukäteen että olette mukana hyväntekeväisyydessä ja palataan astioille <3!

 

P.s

Ai niin,meinasin unohtaa...Ensi viikolla saatte myös kuulla meistä päivittäin myös radiosta,hehee...ihan meidän omalla äänellä ;)! Kyseessä siis on radiomainos,mutta enempää en voi kertoa vielä ;)!

 

25 kommenttia . Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen, Bb-Antti, Bb-Henna, karvat, hyväntekeväisyystyö, naälkälapset, katulapset, haitin uhrit, radiomainos, radio, mainonta, huuto, myynti,

Vihdoin kauan odotetut karvanpoistovideot on julkaistu!

Tiistai 2.2.2010 klo 16:11 - Antti Kurhinen

Vihdoin se on tullut markkinoille :)!!!!!!!!!

 

Eli nyt voitte käydä katsomassa ennennäkemättömän hauskat karvapoistovideot Radio Rockin sivuilta!

http://www.radiorock.fi/videot/

Nyt kaikki siis katsomaan tätä taidenäytöstä ;)!

Ja karvat siis ovat edelleenkin myynnissä, jotenka tarjouksia tulemaan vaan!

Lue lisää »

12 kommenttia . Avainsanat: karvat, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, bb-antti, bb-henna, kurhinen, kurhiset, julkkikset, kohu, muoti, vaatetus, erikoistarvikkeet, työnhaku, bisnes, liikeidea, yritystoiminta, radio rock

Aivan törrrkeettä sanon minä!!!

Perjantai 29.1.2010 klo 12:17 - Antti Kurhinen

Nyt on kyllä huuto.net aivan väärässä!

Miten ne kehtaavat! Tuomme heille kävijöitä sivuille ja ne sulkevat täysin normaalin kauppakohteen omista syistä!

No haistakaa sitten huilu!

Tässä ylläpidon viesti meille takaisin sähköpostilla, sen jlkeen kun valitin heille asiasta!


Päiväys:  Fri, 29 Jan 2010 12:02:45 +0200 [12:02:45 EET]
Lähettäjä:  Huutonet aspa <webmaster@huuto.net>
Vastaanottaja:  henna <antti@anttikurhinen.fi>
Otsikko:  Re: Huuto.net risut ja ruusut: russianbabe, http://www.huuto.net/kohteet/antin-ja-henna-karvat/127039263
Otsikot:  Näytä kaikki otsikkotiedot

Hei.

Kiitos viestistäsi. Palvelun ylläpitäjä on katsonut kohteenne asiattomaksi.
Ylläpitäjä katsoo, että intiimikarvoitusta, tai muuta kehon karvoitusta, ruumiinosia tai
elimiä ei voi myydä palvelussa.
Kuten palvelun käyttöehdoissa ja säännöissä todetaan, niin palvelussa sääntöjä tulkitsee
palvelun ylläpito.
Tässä tapauksessa olemme ikävä kyllä katsoneet kohteenne asiattomaksi ja palveluumme
kuulumattomaksi.
Pyydämme ettette enää kohdetta aseta myyntiin palveluuumme.

Lisäksi. Tunnuksenne "russianbabe" tiedot ovat puutteelliset. Tunnuksen haltijan
sukunimeksi ei voi asettaa "tuntematon"-temiä.
Nimen tulee, kuten muidenkin tietojen, olla aitoja ja oikeita. Tästä kerrotaan
esimerkiksi palvelun käyttöehdoissa.
Täydennättehän siis tunnuksenne tiedot vaaditulle tasolle.

---

Ystävällisin terveisin, Teemu /Huuto.Net

 

Nyt sitten myymme karvojamme taas omilla kotisivuillamme jonkun aikaa ja yritämme saada sopimusta jollekkin toiselle nettihuutokauppasivustolle!

Olen pahoillani niiten puolesta ketkä olivat huutamassa meidän karvoja!

Pahoittelut myös 4000e huutaneelle Ekavekara1:lle. Otahan yhteyttä suoraan,niin hoidetaan kauppa henkilökohtaisesti!

28 kommenttia . Avainsanat: karvat, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, bb-antti, bb-henna, kurhinen, kurhiset, julkkikset, kohu, muoti, vaatetus, erikoistarvikkeet, työnhaku, bisnes, liikeidea, yritystoiminta

4000e TARJOTTU KARVOISTAMME!Kuka pistää paremmaksi?

Perjantai 29.1.2010 klo 0:45 - Antti Kurhinen

Heipä hei kaikille!

Nyt aloitan alusta taas kirjoittamaan! Äsken olin kirjoittanut noin puoli tuntia blogia ja yhtäkkiä kaikki hävisi! Olin niin vittuuntunut että mottaisin konetta pari kertaa kunnolla ja se meni pimeäksi! Meinasi itku päästä ja rukoilin sen takaisin henkiin :)!

Nyt on hyvin kaikki hyvin,ainakin siis kone jotenkin toimii,mutta blogikirjoitus hävinnyt. Nyt mua vituttaa kirjoittaa yhtä pitkää ja sitä paitsi se blogi oli oikein koko sydämmestä huumorilla höystetty :D. Nyt ei enää ole yhtä hyvä fiilis kirjoittaa uudestaan, mutta yritän ainakin...

Eli totta tosiaan!

Olisiko joku uskonut että karvistamme tulee niin suositut että niistä tarjottaisiin 4000e???

No en minä ainakaan uskonut,mutta näin se vaan on ja nyt sitten onkin kysymys että tarjoaako joku enemmän?

Eli erinomainen liikeidea :)! Monet ovatkin sanoneet että siitätulee koko maailmalla hitti tämän jälkeen!

Tuleeko meistä samanlaisia kuin Bill Gatesista aikoinaan, kun keksi Microsoftin?

Toivotaan parasta...pääasia että uskoo itseensä ja toteuttaa unelmaansa :)! Eikö niin?

Tietysti ymmärrän että miksi niistä tarjotaan valtavia summia...ovathan nuo sentään ainutlaatuiset karvat koko maailmassa!

Samanlaisia kiekuroita ei hevillä löydä ;)!

Nyt kaikki ketkä ovat huutamassa karvojamme,niin toivotan hyvää onnea että voitatte ne!

Mietimme tässä että moni pettyy huutokaupan päätyttyä sen takia ettei ole se uusi onnellinen omistaja! Sen takia päätimmekkin olla hyväsydämmisiä ihmisä ja tehdä tilaustyötä halukkaille!

Tämä on tietysti vaativaa hommaa ja ei ihan noin vaan käy. Tämän takia hintakin tulee olemaan sen mukainen,koska siihen menee monta kuukautta kun kasvatamme niitä ja pidämme hyvää huolta, jotta kiekurat ovat hyvät ja karvat kiiltävät kuin Elviksen hiukset konsanaan ;)!hehee!

Eli kaikki halukkaat voivat jättää yksityistilauksen kotisivujemme kautta ja neuvottelujen jälkeen voimme ruveta kasvattamaan uutta puskaa!

Tilaaja voi vähän väliä kysellä karvojen vointia ja me mielellämme lähetämme todistusaineistoa että ne voivat hyvin ja kasvavat ajallaan.

Ruokavalio ja kaikki otetaan huomioon, jotta ne ovat tuuheat ja paksut!

Terve karva terveessä ruumiissa :)!

Jos tilauksia tulee hyvin niin laajennamme liiketoimintaamme ja otamme töihin varteenotettavia kandidaatteja. Geenit karvoituksen suhteen pitää olla kunnossa ja todistusaineisto pitää olla mukana haastattelun yhteydessä!

Eli laajentaminen on vasta tulevaisuuden juttuja, jotenka nyt on vielä turha lähettää työhakemuksia.

Ilmoitamme sitten siitä virallisemmin tiedotustilaisuuden kautta ja annamme mahdollisesti ilmoituksen työvoimatoimiston sivuille.

Nyt sitten me keskitymme omiin karvoihimme ja huutokauppaan.

Nyt kaikki halukkaat siis huuto.net siulle huutamaan itselleen ensimmäisiä ja ainutlaatuisia karvoja.

Antin ja Henna Karvat - Muut keräilykohteet - Keräily - Huuto.net 

Kiitos kaikille ja onnea huutokauppaan :)!

 

 

Lue lisää »

19 kommenttia . Avainsanat: karvar, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, bb-antti, bb-henna, kurhinen, kurhiset, julkkikset, kohu, muoti, vaatetus, erikoistarvikkeet, työnhaku, bisnes, liikeidea, yritystoiminta

KARVAT OVAT NYT HUUTO.NET SIVUSTOLLA MYYTÄVÄNÄ

Keskiviikko 27.1.2010 klo 20:38 - Antti Kurhinen

No niin arvon ihmiset!

Nyt sen on tehty entistä mukavemmaksi teille kaikille!

Nyt on turha valittaa että onko minun huutoni suurin ja kysellä olenko voittanut!

Tämä kaikki on nyt myytävänä yhdessä Suomen suurimmista huutokaupoista!

Antin ja Henna Karvat - Muut keräilykohteet - Keräily - Huuto.net

Nyt voitte rauhassa taistella siitä kuka on uusi onnellinen omistaja <3!

NYT HUUTAMAAN!!!

Kaikki henkilökohtaiset ja suuret tarjoukset voi edelleen laittaa tänne kotisivuillemme.

Kaikkeen muuhun vastaan ainoastaan kotisivujeni kautta!

 

Toivotamme Iloisia huutohetkiä teille kaikille <3 !

11 kommenttia . Avainsanat: huuto.net, häpykarvat, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, antti kurhinen, henna kurhinen, big brother, kohu, julkkikset, huumori, seitsemän päivää, seiska.fi, veto

Karvaista settiä ;)!

Keskiviikko 27.1.2010 klo 18:48 - Antti Kurhinen

hennaanttimexico_013.jpgTerveppä terve taas kaikille :)!

 

Kirjoitan nyt teille taas karvojen suhteen,koska niin paljon kyselijöitä laidasta laitaan.

Eli tämmöisen pienen haastiksen annoimme seiskalle.

BB-Antti paljastaa: Tämä on häpykarvojemme hinta! - 7 päivää

 

Asiahan tosiaankin että on todella paljon kyselyitä ja huutoja tullut karvojemme osalta.

Moni on haukkunut meidän systeemiä myydä karvoja kotisivuilla ja ettei siinä näy ylintä huutoa.

Asiahan on niin, että en kerta kaikkiaan voi istua vaan koneella ja vahtia teidän huutoja karvoista.

Se että moni on pyytänyt siirtämään huutokaupan mahdollisesti huuto.net sivustolle on hyvin mahdollista ja silloin kaikkien halukkaiden ei tarvitse aina räksyttää siitä että kenen huuto on nyt suurin ja milloin huutokauppa sulkeutuu.

 

Totta tosiaan idea on käynyt jo aiemmin mielessä ja taidan tästä mennä vääntämään tuumasta toimeen ;)!

Tosiaankin meidän parhaista parhain video on pelastettu ja tulee ihan lähipäivinä markkinoille.

Olette varmasti odottanut sitä kuin kuuta nousevaa ;),hehee!

Toivottavasti sillä mennään Oscar-gaalaan :)...tai no okei, edes Jussi-patsas olisi saatava ;)!

Eipä mulla tässä kummempaa vielä ja laitan tänne heti päivitystä kuin karvat ovat huuto.netissä myytävänä!

Ps. Ohessa meidän söpö kuva Meksikosta mun rakkaan vaimoni kanssa <3!!

 

See you and love you <3 !

Antti

Lue lisää »

8 kommenttia . Avainsanat: häpykarvat, kikkelinkarvat, pimpinkarvat, antti kurhinen, henna kurhinen, big brother, kohu, julkkikset, huumori, seitsemän päivää, seiska.fi, veto