Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Joulun aikaa, joulun taikaa..

Tiistai 24.12.2013 klo 12:51 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Marakatirallaa kaikille taas pitkästä aikaa ja eirittäin hyvää joulua kaikille <3!

Tässä myö taas ollaan ja päivittelen miun blogia teille rakkaat <3!

Kaikenmoista on tapahtunut on elämän aikana taas ja vielä enemmän on tapahtumassa tulvaisuudessa :)!

Monia asioita en olisi uskonut tapahtuvan,mutta kyllä ne vaan tapahtuu..

Työasioiden suhteen uusia tuulia tulossa ja omalla henkilökohtaisella ritamalla kuohuu ;)!

Aloitin joogaamisenkin  ja meditaation :)!

No mutta niistä ei vielä sen enempää vaan kyllä te saatte kaiken kyllä tietää ihan muutaman päivän päästä ;)!

Nyt keskitytetään siihen,että nythän on joulu teillä rakkaat luerilaiset toverini <3!!!

Apua tää vuosi on taas mennyt niin nopeasti,etten ole kerennyt kissaa sanoa edes..

Ei se kyllä hyvä juttu ole ja ahdistus on ollut suuri,varsinkin kun ihan tässä oven takan 30 vuotissyndet koputtelee :D! Sen olenkin jo aiemmissa blogeissa kertonut ja onneksi sentään löysin elämäntarkoituksen itselleni :)! Se painoi suuresti minun mieltäni, mutta pitkän pohdinnan,itsensä etsimisen jälkeen vihdoin tajusin sen, että ainut tarkoitus tässä maailmassa ainakin minulla on rakkaus <3, se pelastaa minut ja myös maailman <3!

Tosiaan minun jouluni on vasta 7 tammikuuta, kun silloin on meidän Venäjän ortodoksien joulu, jotenka itse en juhli nyt 24-26 joulukuuta..

Ja muutenkin minusta tuo joulun tarkoitus Suomessa ja katolisessa maailmassa unohtunut,varskinkin Suomessa lapset ei enää muista mikä oikea tarkoitus joululla on..ja se on todella valitettavaa :/! Ei tiedetä kuin että joulupukki tulee ja hössötetään lahjoista,mutta kukaan ei edes muista että se on oikeesi Jeesuksen syntymisen juhla!!!  Tähän tämä maailman on mennyt, valitettavasti..

No mutta en sen enempää jaksa jauhaa joulusta, enkä sen enempi muustakaan, mutta päätarkoitusnyt kummiskin tällä blogilla oli ainoastaan muistaa teitä katolisluterilaisia ja toivottaa sitä oikein rauhallista ja hyvää joulua rakkaat <3!

Palataan taas tossa joulun jälkeisinä päivinä kun minulle on teille todella paljon kerrottavana silloin ;)!

merry_fucking_christmas.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, sisäsiittoisuus, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, joulu, joulupukki, korvatuntur

Blogiako..?No ainakin sinnepäin jotain..

Keskiviikko 16.2.2011 klo 10:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0318.jpg

Heipsista pitkästä aikaa rakkaat..

Yli viikko taas kulunut siitä kun kerroin kuulumisiani täällä ja ihmiset monet ovat laittaneet minulle palautetta siitä etten kirjoita enää niin aktiivisesti blogiani..

Tämä johtuu vaan tästä todella monimutkaisesta elämäntilanteesta ja mielialan vaihteluista..

Ja muutenkin melkein koko viikko menikin rankasti alkomahoolin ja eri tapahtumien parissa.

Oli myös hauskaa ja oli myös todella surullista meininkiä..

 

Viime torstaina oli Kampin Memphisin 2-vuotissyndet. Oli tosi hauskaa ja tarjoilu oli mahtavaa niin kuin aina näissä pirskeissä :)!

Kiitos siitä kaikille teille ja varsinkin Ritulle :)!img_0319.jpg

Perjantaina olikin olo aivan mahtava ja aivan soosseissa mentiin aamupäivällä parturiin perkule :D! Oli kyllä tiukkaa istua sen pari tuntia parturituolissa eka sooseissa ja sitten pikkuhiljaa krapulassa :D!

No mutta se istuminen on aina sen arvoista,koska tukasta tuli parempi kuin koskaan aiemmin :) ja kiitos siitä kuuluu taas meidän erinomaiselle Sigge the Great kampaajalle itäkeskuksen salon uniquesta :)!

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=13&lang=fi

Muutaman kuvan laitan ohessa tänne.

Seuraavana päivänä olkin sitten  hyvän vanhan kaverini 25-vuotis juubelisynttärit. Näissä bileissä oli päivän sana whisky ja paljon ruokaa :)). Sitä tulikin sitten juotua enemmän kuin laki sallii ja soossissahan sitä oltiin vielä seuraavana päivänä kun herättiin :D! Kiitos my russian frend Katjuzkalle hianosta katetusta pöydästä ja toivottavasti tykkäsit meidän kimpassa ostamista timanttikorviksista sulle,joita olit toivonut yli kaiken :)!Oli aivan mahtava idea tehdä 25 paletoitua synttärilaatikkoa,eli sillä tavalla että tehtiin niin sanottu pieni huijaus,eli eka kannettin jätkien kanssa sisään iso laatikko ja olimme olevinaan että se painaa ihan saatanasti ja heti hän rupesi arvuuttelee että oisko siellä pesukone tai jotain ja sitten repi laatikon auki ja siellä on taas paketoitu laatikko :D!Siis aivan upean hauska idea ja niin hyvällä maulla toteutettu :)! Synttärisankari oli aivan haltioissaan lahjastaan ja niin mekin olimme siitä että järkäsimme niin hyvin ton yllärin :)! Hyvä me ;:)!

img_0320.jpg

Tästähän se paremmaksi vielä lähti,kun piti mennä sitten vielä heti launtaina juhlimaan toisen kaverin syndejä Eestiin..voi apua,eli kolmas päivä putkeen oli käynnistymässä :D!eipä sitä sitten viittinytkään edes odotella krapulaa,vaan sitä ruvettiin kiskomaan heti laivalla ja sitten sitä oltiinkin Eestissä kämpillä kiskomassa Viru Valgea ja whisky-colaa..

Meni jatkui jossain klubilla,en muista..siellä oli pöydät ja muut hömpeleet varattuna ja vippejähän sielkin sitten oltiin :D! Kiitos kaikille osallistuneille ja kiitos synttärisankarille järjestelyistä :)! Onnea Alari vielä kerran jälkeenpäin :)!

Sieltä sitten oli lähtö jo aamupäivän laivalla Helsinkiin äkkiä,koska iltapäivällä odotti jo lähtö Ruotsin risteilylle :D! Tämä oli jo liikaa ja kaiken lisäksi mieleni valtasi suuri huoli ja suru eräästä rakkaasta ihmisestä,joka oli sitten luojan kiitos kunnossa <3! Ei tästä sen enempää...

Risteily oli kuin mummojen bingo-ilta ja laiva vaikka olikin aika täynnä,niin keski-ikäisiä enimmäkseen..no tässähän me sitten pyörittiin kahden kaverin kanssa 2 päivää..tai ne pyöri ja minä masistelin enemmän..

Tukholma tuntui ei tuntunut miltään ja kävelin kuin zombie pitkin ostareita ja vanhaa kaupunkia...

Kuviakaan ei jaksanut oikein ottaa kun ei napannut...palattiin sitten laivaan...

Ja olihan sentään ystävänpäivä ja toisella nimellä rakkauden päivä maanantaina..tämä kyllä tuntui,tuntui sydämmessä...ei siitä pääse mihinkään,pakko tunnustaa silti kaikesta huolimatta...

En tiedä mitä voisin miettiä enää..Poikki olen...Sitten olkin tämän surullisen ja samalla ihanan uutisen vuoro...

BB-Henna ja BB-Antti: Sovinto - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Luettuani myöhemmin seuraavana päivänä tämän uutisen tuli todella todella surullinen olo ja samalla mietti ja kysyi jumalalta miksi pakotat meitä kärsimään näin paljon ja miksi pakotat meitä rakastamaan toisiamme niin paljon..?

Hennan antaman haastattelun luettuani haavat sydämmessä repesi auki vielä enemmän ja olen ollut todella surullinen...

Olen aivan samaa mieltä Hennan kanssa kaikesta mitä lukee siinä uutisen lopussa ja olen ajatellut koko ajan vähintäänkin samalla tavalla Hennasta...Aina ollut huolissani mitä tekee ja halunnut suojella tyhmiltä asioilta,mutta tämän takia tullut riitaa ja suukopua läpi tämän puolen erovaiheen aikana..

Paljoa enempää en halua mitään tähän kirjoittaa,koska ei muiden enempää tarvitse tietää ja Henna itse kyllä tietää minkälaiset tunteet minulla on ja minkälainen olen..

Olinkin muistellut että eropapereiden jätöstä on kohta puoli vuotta ja kuin kohtalon iivaa se tapahtui juuri  kansainvälisen rakkauden päivänä eli 14.02...mitä tämä kaikki tarkoittaa ja miksi kaikki on ollut niin saamarin vaikeeta verrattuna muihin ketä on tuntenut ja on eronneet..mikis jotkut vaan eroavat ja hymyilevät,iloitsevat ja jatkavat eteenpäin..? No todennäköisesti sen takia että he oikeesti tekivät oikein ratkaisun tai rakkautta ei koskaan ollut tai se oli sammunut aikoja sitten...Meillä mikään noista ei täsmää ja sen takia olemmekin tässä tilanteessa että kärsimme ja suremme,emmekä saa enää kenestäkään mitään irti ja kukaan ei tunnu miltään...On tää kyl :/...

Sen takia että kumpikin on oikeessa ja kumpikin väärässä,mutta ei voi antaa periksi tietyissä asioissa..

Tähän me molemmat tiedämme vastauksen ja ratkaisun ongelmaan,mutta mutta..tuleekin iso mutta rakkaudesta huolimatta,mitä ei pitäisi olla...!!! Siinähän se on...tiedämme sen tasan tarkkaan mutta ehkä emme halua tarpeeksi yrittää ratkaista sitä ja varsinkaan toisen toisen osapuolen taholta ja tehdä asian eteen jotain ;)..

Uuh..liikaa ajatuksia ja pää hajoo tähän kaikkeen pikkuhiljaa..

En halua paljastaa kaikkea kuin avointa kirjaa noin vaan blogissani ja se ei edes kuulu kaikille,mutta en olen aina ollut avoin tunteitteni kanssa ja en peittele niitä enää niin kuin monet tai niin kuin itsekkin tein aikoinaan,ennen kuin tajusin mikä rakkaus on <3!Tämän takia kirjoitankin todella avoimesti tunteistani ja haluan että muutkin tajuavat että niistä kannattaa puhua ja se tekee meistä ihmisiä  ja autamme muista ihmisiä suhteessa jakamalla meidän kokemukset <3!

Mutta ei tästä se enempää nyt ainakaan...ja palaan muihin aiheisiin seuraavassa blogissani,esim.,koulutuksestani joka ei maistu juuri kaiken tämän takia vaikka olenkin se jo maksanut omista rahoistani..

Kaikki tämä seuraavan kerran ja nyt vaivun vähäksi aikaa koomaan taas....Hejjsan vaan kaikille..

Nämä alla olevat biisit oli meidän biisimme ja tulee aina olemaan,loppuelämän,oli miten oli..... <3!

12 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, eduskunta, kansanedustaja Antti, Bb-Henna, rakkaus forever,

Mennyt viikko,nenäjuttuja ja kuntosaliohjaajan opintoni

Tiistai 8.2.2011 klo 11:15 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipsista rallaa kaikille taas :)!

 

Viikko on taas kulunut ja kaikkee on tapahtunut. Mielenkiintoni kirjoittamiseen on vaan hieman lopahtanut viime aikoina,valitettavasti ja olen pahoillani lukijani...

Nyt kirjoitan mitä pystyn menneestä viikosta..

 

Koko viime viikko oli aikamoista säätelyä..viime perjantaina sitten kauan odottamani jälkitarkastus nenälääkärille toteutui..

Pääsin tällä kertaa oikein ylilääkärin kanssa puhumaan ja menihän se vähän riitelyksi ja väittelyksi loppujen lopuksi.

Tutkiva lääkäri tutki nenäni ja sanoi että kyllä nenäsi on vinossa ja se ei hengitä niin kuin pitäisi. Ja sen jälkeen kysyi,että mitä minä haluan oikein tässä tilnateessa? Vastasin siihen,että ainoastaan oikeutta,eli nenäni vihodin uusintaleikkauksella toimimaan ja kärsimyksistäni jotain korvausta. Tähän hän sanoi että tottakai ja hän menee ylilääkärin pyytämään,jotta tämä selittää asian vielä ja päätämme sitten leikkausajasta. Ylilääkäri Maija

tulikin ja rupesi selittämään hirveitä litanjoita siitä että lääkäritkin erehtyy ja mikään ei ole 100% varmaa leikkauksen jälkeen...herranlettas sanoin hänelle että sen tiedänkin jo ja ei tarvitse uudestaan selittää,mutta ei tarvitse myöskään sheivata itseään tilanteesta ja vähätellä asiaa! Tästä syntyi meille väittelyä ja tämä ylilääkäri tajusikin varmaan etten luovuta ja lopetti puhumaan mulle kuin aasille :D!

Päädyimmekin sitten siihen tulokseen,että nenän pitää parantua sen 9 kuukautta minimissään,ennen kuin uusintaleikkaus tehdään ja vielä yksi jälkitarkastus tehdään ja mitataan nenänvirtaus vielä kerran. Sen jälkeen katsomme jos haluan niin teemme uusintaleikkauksen. Ja olen iloinen että ei enää kiistänyt potilasvahinkoa vaan sanoi että kaikkee voi sattua ja lääkärikin on ihminen!Siinä oltiin täysin samaa mieltä ja suhteellisen hyvillä mielin lähdin pois keskustelun jälkeen ja ainoastaan jäi vaivaamaan se ja petyin,että tutkiva lääkäri lupaili koko ajan että pääsen leikkaukseen max. puolen vuoden päästä leikkauskesta ja kun ylilääkäri käveli huoneeseen niin snaoi minimissään 9 kuukautta :/! Olinkin että mikä se nyt on 6-9-vai 12 kuukautta,päättäkää jo kun te olette ammattilaisia ja älkääkö pompotelko mua! En voi vaan  istua persiilläni ja odotella milloin lääkäri mitenkin päättää milloin leikataan! Esim.ulkomaille muuttokin osalta jäi toteuttamatta nenäleikkausken epäonnistimisen takia kun pitää uudestaan tehdä ja käydä jälkitarkastuksissa koko ajan!En voisi sitä tehdä kokoa ajan ulkomailta,että tulisin aina Suomeen ja ostelisin monen tonnin lentolippuja!Huhhuh!

 

No mutta,nyt odotellaan seuraavaa jälkitarkastusta huhtikuuhun ja silloin saadaan tarkkaa päivämäärää siitä milloin leikataan uudestaan Anatolin nenää. Huh,taas tuo kärsimys uudestaan :(! En toivo samaa kellekkään mitä olen joutunut kokemaan tämän suhteen!

Ja nyt on pakko sanoa onnitella minun rakasta isää etukäteen :)!

Hänella on keskiviikkona syntymäpäivä :) ja mummollani on torstaina :)!

Onnea paljon molemmille ja olette rakkaita molemmat <3!

С Днем рождением Папа и бабушка <3!Всего вам самого,самого наилудшего вам любимые мои <3!

Valitettavasti en mummon synttäreille pääse kun olen täällä ja faija ei sit niitä täällä vietä vaan lähtee vaimonsa kanssa Amsterdamiin :)!Siihen ihanan syntiseen kaupunkiin ;) :D! On se sille aika väärin kun se ei juo ollenkaan,eikä polta, ja kaiken lisäksi naimisissa :D,niin aika turha reissu :D haha! No ei...kyl siel muutakin tekemistä löytyy kuin poltella blosseja ja nylkyttää :D! Sen vaimo osti sille synttärilhajaksi sen matkan ja faija on kironnut alimpaan helvettiin sen Amsterdamin jo ja marissut että etelän reissu se olisi ollut mannaa,eikä mikään Amsterdami ja varsinkin talvella :D!

No mutta matkat maksettu ja ei muuta kuin oikein hyvää reissua teille rakkaat sinne Dameihin :)!

Tää viikko onkin taas pelkkiä synttäreitä täynnä ja perjantaina onkin vuorossa todella hyvän ystäväni 25-v synttärit ja launtaina sitten Viroon toisen kaverin synttäreille...huhhuh!juuri kun meinaa jo alkohomahoolista pitää breikkiä niin koko ajan jotain synttäreitä pukkaa sieltä sun täältä :D!

Sitten kerronkin siitä että aloitin tosiaankin kuntosaliohjaajan koulutuksen viime viikonloppuna ja se meni aikamoisesti :D!

Tosiaankin kurssi on todella intensiivinen ja vauhti todella kovaa! Kouluttaja on todella pätevä ja huomaa vuosien kokemuksen puhuvan puolestaan. Kaikki lihasjänteet ja osat ovat hänelle kuin heinäntekoa,mutta mulle ihan uusi maailma. luulin tietäväni jotain,mutta kun istuin tunnille ja rupesin kuuntelee,niin tajusin etten tiedä yhtään mitään :D!

Kaikki kolme päivää oli 8 tuntisia ja pitkästä aikaa tunnilla istuvalla todella rankkaa! Kaiken lisäksi sorruin menemään ulkona käymään perjantaina ja launtaina olikin herätys klo 7.30 aamulla ja 3 tuntia nukkuneena oli todella vaikeeta  saada itseä ylös ja tunnilla oleminen olikin aivan sietämätöntä :D! Notkuin ja nukahtelin koko ajan ja monen litran kahvin voimalla sain itseni jotenkin kasaan :D! Olenkin todella pettynyt itseeni kun näin väsyneenä en saanut kunnolla tietoja ja puolet meni ohi toisesta korvasdta sisään ja toisesta ulos :/! nhyt sitten joudunkin itsekseni tuplasti enemmän tekee töitä ja lukemaan todella pakusja kirjoja läpi :(! Nooh..oma vika kun olin väsynyt ja huolimaton :/!

Koulutus jatkuu sitten kahden viikon päästä viikonloppuna yhtä intensiivisesti ja sen jälkeen onkin jo koe ja näyttökoe!Huhhuh! Voi apua miten selviänkään tästä...

Ei tässä muua uta kuin selvitä :D!

Sen jälkeen sitten ruvetaankin miettimään,että olisikohan siltä alalta duunia :)!

Ja onhan tässä muutama muukin plääni,mutta ne tuntuvat olevan aika kaukaisilta ja mahdottomilta :D!

No mutta niin kuin olen aina ennenkin sanonut,niin kaikki mahdoton on mahdollista,niin ehkä tämäkin on ;)!

Näin siis hieman lyhyesti kerrottuna viikon tapahtumat ja olisi paljon muutakin kerrottavaa,mutta en jaksa ja olen mieluummin ihan hiljaa kun ei toi lässytyt mitään auta ;) :D!

Yksi toive tälle talvelle olisi päästä edes kerran laskettelee,kun moneen moneen vuoteen sitä ei ole tullut tehtyä ja mieli tekisi kovasti ennen kuin talvi mennyt ja lumi sulanut...

Jotenkin vaan viikonloput on aina niin täynnä kaikkee shaissee yms. kaikkii maailman synttäreitä ja juhlia,ettei millään saa aikaseksi ja kaikki muutekin juhlii vaan :D!

Ja sit tosiaankin loppuun laitan vielä tämän uskomattoman tarjouksen,minkä laitoin edellisessäkin blogissani ;)!

Eli tämä superhalpa ekologinen hybridi-ihme on myytävänä!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Tämä auto on Suomen halvin ja upein Toyota Prius!

Hyviä tarjouksia on tullut sähklöpostitse ja inboxiin,mutta ei tarpeeksi hyviä kummiskaan ja pyytäisin joitain ihmisiä lopettamaan "vaihdan kalsarini ja vauhtiviivat kaupan päälle"tajousjutut ja vitsit pois,koska en jaksa noihin vastailla ja olen ihan tosimielellä auoani myymässä,enkä vaan pilailemassa! Että tämmöinen pieni huomio kaikille,kiitos ;)!

Auto on todsiaankin tosi halpa ja käteistarjoajalle voin vielä hyvin tiputtaa hintaa ;)! Eli ei muuta kuin nyt kaikki peliin ja tarjouksia tulemaan!!!

Nyt lähdenkin tästä hieman reenailee ja sitten pitääkin neljälle ihmiselle synttärilahjat etsiä,niin tiukkaa tekee kyl,huh :D!

Ei muuta kuin oikein hyvää viikon jatkoa ja palaillaan taas astoille kun on aika rakkaat <3!

P.s Loppuun laitan teille kaikille ketkä ymmärrätte ja ette ehkä ymmärrä,niin semmoisen pienen vihjeen siitä mitä tulee kun juo liikaa,liian paljon ja tosiaankin liian pitkään ;) :D! Tuo orava kertoo kaiken ;) hehee!

 

21 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, hammaslääkäri, nenärusto, eduskunta, kansanedustaja Antti, kuntosaliohjaaja, anaal

Kulunut viime viikko ja kaverin yllärisyndejuhlat yms. shaissee :)

Maanantai 31.1.2011 klo 22:48 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

denzon_syndet.jpg

Hejjssan rakkaat!

 

Etukäteen pahoittelen kirjoitusvirheitä ja blogin sekavuutta,mutta näillä hätäisillä fiiliksillä kirjoitin sitä :D!

Taas ollaan siinlunut ja silloin viimeistään pakko kuuluttaa torveen ihan vähän edes kuulumisia..ä että blogihan on kirjoitettava kun viikko on melkein...edellistä blogia ei oteta mukaan koska se kertoi ainoastaan mun uudesta aluevaltausesta :)!

Motivaatio on tosiaankin melkein kaiken suhteen on ollut aika nollassa ja sen tiedättekin sitä edellisen blogin perusteella miksi..

Nyt viime loppuviikosta aloin jo palautumaan ja elämähän tuntuu taas ihan kivalta :)! Tulin siihen tulokseen ttä olen niin paljon miettinyt ja ollut huolissani,että mulle kiitti riitti ja nyt on aika Anatolin alkaa elää :)!

Anatoli nyt vaan yrittää skarpata ja olla  miettimättä menneitä niin kaikki hyvin :)!

Mister Anatoli keskittyy nyt suunnitelemaan tulevaisuutta :)!

On niin paljon vaihtoehtoja mihin tarttuu,mutta aina jokin estää..joskus joku asia vaikuttaa,joskus itse ei uskalla...mutta eihän siitä muuten tule mitään jos ota riskejä! Kohta on sen aika...saakelin oikeudenkäynnit pidättelee mua,mutta heti ne selitetty niin toivottavasti bye bye Suomi :),ainakin vähäksi muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi ;)!Who knows :)?

Täällä mulla ei ole melkein ketään tosi läheistä,kun kaikki sukulaiset Venäjällä ja viimeisenkin läheisen kanssa ollaan erottu,niin mitä hitto mua sit pidättelee!!? No ei periaatteessa mikään,mutta haluan kummiskin varmistua että kaikki pelaa täällä hyvin ennen kuin suunnittelen lähtöä.

Tietysti muutokset on aina mahollisia ja ei sitä tiedä mitä elämä voi heittää eteensä!

Sen aikaa kun tässä oleskelen,niin teen varmaan kuntosaliohjaajan keikkahommia,niin kuin aiemmassa blogissa mainitsinkin.

Ja tuskinpa teillä tulee mua ikävä täällä ;) :D haha! Muistaakseni monessa paikassa oli ilmoituksia ja ties mitä foorumeita siitä että kerätä kolehti minulle jotta voi lähettä mut kuuhun ;) :D! No nyt olisi mahdollisuus päästä halvemmalla ja lähettää mut vaikka ihan maapallon toiselle puolelle  ;)! Ei oo sen huonompi vaihtoehto ja paljon halvemmaksi tulee hei ;)! haha! Ei muuta kuin ehdotuksia tulemaan rakkaat ;) <3!

Tämän johdosta haluaisin tarjota teille myös mahdollisuutta saada Suomen upein,halvin ja kuuluisin ekologinen hybridi-ihme omistuuksenne!!! Tätä tarjousta ei muualta saa ja pirssi on tosiaankin toimii yhtä helposti ja moitteettomasti kuin AK-47 ;)!

Tässä on teille linkki tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Eli lukekaahan tarkkaan ja sen jälkeen laittakaa tarjouksia tulemaan yhteydenottolomakkeen kautta tulemaan! Sen lupaan että käteisostajalle hyvä alennus ;)! Eli ei muuta kuin hyvää onnea kauppaan kaikille ja paras tarjous voittakoon :)!

Sitten kerronkin teille railakkaasta viikonlopun vietosta toverit ;)!

Juhlittiin sitten parhaan kaverini synttäreitä :)!

Tämä kaveri ei halunnut itse juhlia mitenkään niitä ja me päätimme että kyllä meidän rakas Toveri Denis ansaitsee hiukan parempaa ja saada vähän viettää syndejä :)!

Näin siis keksimme muiden kanssa yllättää tämä meidän toveri Denkku yllärsyndebileillä :)!

Me vuokrasimme kongressi ja saunatilat pitäjänmäeltä salaa ja kokkasimme sinne kunnon venäläistä ruokaa ja roppakaupalla vodkaa ja muuta alkomahoolia ;)!

Olin yllättynyt itsekkin miten hyvin saatiin kaiken toimimaan ja pöytä notkui kaikkia herkkuja <3!

Oli siinä kyllä Denzolla suu auki kun tulin Pitskun asemalle vastaan ja kun se luuli että mä tarvitsen kantoapua,niin kun avasin oven ja meidän iso konkkaronkka rupee laulamaan "paljon onnea vaan"oli Denis kyllä myyty mies ;) :D!

Hän epäili vähäsen että oiskohan sille jotain ylläri tiedossa,kun minä moneen kertaan kysyin että muista pitää lauantai ilta vapaana :D!

Mutta sitten lopussa hän kuulemma päätti, että ei hänellä voi olla niin hyviä kavereita jotka järjestäisi ylläribileet :D!Kiitti vaan Denkku epäilyksestäsi :D! no nyt tiedät ainakin että sinulla on oikeesti kavreita jotka tekee paljon sun eteen :)!

Oli siis aivan mahtavat syndebileet ja minäkin ensimmäsitä kertaa tänä vuonna sitten juoksentelin saunasta lumihankeen kierimään :D :))!siis aivan mahtavat fiilikset kun koko kehoa kirveltää ja meinaa taju lähtee :D!Suosittelen kaikille edes kerran kokeilla ;)!

Paikka piti luovuttaa klo 1 yöllä ja me kiltteinä kaikki yhesssä siivosimme ja matka jatkui ylivoimaisin äänivyöryin Apolloon,missä en ollut pitkään aikaan käynytkään...sitten voinkin sanoa että sieltä muistikuvat on todella hatarat ja ei paljoa voi kertoa :D! Jotenkin päästiin kotio,sen mää muistan mut en muuta :D! ja muutenkin en nyt kaikkia kännijuttuja jaksa aina kertoa...:D!

Ainoa asia potutt tosi paljon,on se että jossain unohdin mun punaiset baywatch lemppariuimashortsit ja ei ollut siellä vuokratiloissa ja missään muuallakaan :/! Nyyh..niillä on niin pitkä histroia ja niin paljon juostu piktin rantoja pelastamassa ihmisiä..no,ei voi mittää ja elämä jatkuu siitäkin huolimatta...

Sitten vielä haluan nyt mainita siitä,että tosiaankin minun antamat haastattelut eduskuntaan pyrkimisestä on täysin totta,mutta tuskinpa näihin vaaleihin pysytyn ja kerkeen mitään väsäämään... vaikka minua onkin jo lähestytty esim. piraattipuolueesta,mutta en usko että siitä eduskuntaan mennään ja varsinkin tällei hätäiltynä yhtäkkiä ilman mitään kunnon kampanjaa..

BB-julkkis tahtoo eduskuntaan! – Hymy 

Antti Kurhinen aikoo eduskuntaan - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Eli tietysti myös puolueiden puolelta odotellaan hyviä tarjouksia ;)!

Nytkin pari puoluetta on lähestynyt mua noitten uutisointien jälkeen ja lupaavat että pääse jo tänä vuonna eduskuntaa jos lähden ehdokkaaksi :)! Hmm...

Tulen olemaan 4 vuoden päästä äähiharavana ;)!

Eli kerätään siihen asti voimia ja parannellaan maailmaa,niin sitten on tosiaankin ansainnut sen paikkansa arkadianmäellä ;)!

Jeesh..eiköhän tämä riitä nyt taas vähäksi aikaa teille ja Tsaari lähtee syömään ja lukemaan tenttiin...niin,eli siis ensiksi hyvinvointivalmentajan kirja ja tehtävät keskiviikoski pitää jo palauttaa...huh..ja sitten perjantaina alkaa intsensiivininen koulutus Pitäjänmäen Satsissa,eli koko viikonlopun aamusta iltaan kuntosaliohjaajan koulutusta :)!

Ja tosiaankin korjaan hieman sen koulutusesta,että se ei ole vaan muutaman päivän vaan yhteensä noin kuukauden..koulutus jatkuu sitten seuraavana viikonloppuna taas Satsilla.

Jeesh...mutta ei siitä vielä sen enempää vaan kerron sitten miten viikonlopun koulutusessa meni ;)!

Kaskiviikkona olisikin vielä Pietariin reissu ja autan tuttuja  Suomeen muuton kanssa,eli kuljetan heidän tavaroita Pietarista Suomeen..pakko auttaa vanhaa kaveria hädässä :)! Yksi vanha tyttökaveri Sysmästä muutti aikoinaan Pietariin poikäystänän perässä ja nyt ne muuttaa takaisin Suomeen,kun hän valmistui koulusta!Jotain vaatteita joutuu raahaa yms.,mutta ilomielin autan,koska jos itse olisin samassa tilanteessa että tarvitsen apua,niin olisi kiva sitä saada :)!

Perjantaina onkin vielä ennen koulutusta lääkärinaika nenäni jälkitarkastuksesta ja silloin saan jo hieman tietää milloinka saan mennä uuteen leikkaukseen,jos ylipäätään saan mennä edes...

Saakeli sentään toi nenäjuttu kyl ottaa hattuun tosi paljon :/! Kolmannen kerran leikkaukseen ja ei ole varmaa että onnistuuko edes :(! Tää on niin väärin mua kohtaan....Aargh!!Kolmannen kerran samaan leikkaukseen!!!Siis ei jumantsubale pakko sanoo edelleen!

Sitten vielä tänään soitti hammaslääkäri ja sanoi että kun kävin hammaskuvauksissa niin kuvat tuli ja minulla yhden viisaudenhampaan repimisen sijaan pitää repii kaksi kun niissä on reijät!!Prkl...huhhuh...

No onneksi se murhe on parin kuukaudne päästä...vaikka joitain hampaiat särkeekin,niin minä kestän,pakko kestää!

Nyt jatkan hieman edes koulukirjojen lukemista,koska muuten en pääse tenteistä läpi :D!

 

Palaillaan taas rakkaat <3!

Sitten loppuun on pakko laittaa tämä uusin Dan Balanin(Chica bomb biisi) ja Vera Breznevan(Viagra bändin ex laulaja) yhteisbiisi <3! Aika söpö se on :)!

10 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, yllärijuhlat, , ilo, sukupuoli, julkkis, apollo, hammaslääkäri, nenärusto, eduskunta, kansanedustaja Antti,

Semmoista touhua ja Seiskan bileristeily..

Sunnuntai 23.1.2011 klo 16:56 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

img_0313.jpg

Haislulivaisuli rakkaat!

Viime blogissani suruttelin teille henk.kohtaisia asioita yms. ja Hymy muutaman uutisen tehnytkin siihen viitaten..

BB-Antti turvautui psykologiin! – Hymy

Kerron nyt tosi lyhyesti ja sisältöä kertomatta vaan kuinka pettynyt ja surullinen että tietty ihminen muuttunut niin paljon ja huijannut minua,kun olen luottanut silti vanhan entisen muistin mukaan tähän ihmiseen..niinku sanotaan,"valheesta ja peittelystä aina jää kiinni"ja muistan "erään" sanoneen että "paha saa palkkansa",niin sen saat ja olet jo saanut osittain kokea...

Harmittaa että pehmenin puheillesi ja annoin sulle melkein mahdollisuuden..No onneksi tässä vaiheessa kuin vielä myöhemmin..

Minä välitän,neuvon,yritän auttaa kaikessa,annan lahjoja ja saan kaiken tän kiitokseksi...juu kiitos vaan kovasti...

Ei olisi kannattanut edes tulla pyytää mahdollisuutta,kun tiesit että kun nämä asiat paljastuu niin en ikinä voi antaa sulle anteeksi..teit vaan tästä vielä rumempaa ja likaisempaa...!Nyt kyllä meni viimeinenkin kunnioitus...

Enkä viitsi sanoa kuka tämä on,mutta voitte itse arvuutella ja älkääkö edes kysykö tästä sen enempää..

Nyt kaikki on ohi ja tilanne selvinnyt valitettavasti juuri mitä pelkäsinkin ja en voi niitä asioita hyväksyä ja antaa mahdollisuutta semmoisten tekojen jälkeen...vaikka kuinka haluaisin antaa anteeksi,mutta en voi koska sitten se olisi niitten anteeksiantamattomien  tekojen hyväksymistä uudelleen ja uudelleen..

Olen kyllä itsekkin joskus aiemmin ollut tehnyt pahaa,mutta olen oppinut niistä ja en ikinä enää tekisi rakkaimmalle ihmiselle... nyt kyllä mulle on tehty sitä pahaa ja paljon,enkä pysty niitä asioita nielemään millään tavalla vaikka kuinka haluaisin...no toivottavasti olet saanut "kostosi"ja olet onnellinen nyt!

Mä melkein jo olin suostumassa uuteen yritykseen,mutta sitten pamahti karu totuus päin kasvoja mitä salailit minulta...

Olen hyvin pettynyt toimintaan,koska kun pyydetään mahdollisuutta niin pitää olla mahdollisimman rehellinen  kaiken suhteen niin ei ehkä edes oltaisi tässä tilanteessa mitä nyt ollaan...kaiken tehnyt niin mitä vähiten ikinä haluaisin ihmiseltä maailmassa..nyt on jo myöhäistä ja luottamus mennyt totaalisesti,enkä voi edes kuvitella miten voi olla ilkee toista kohtaan selän takana,kun samaan aikaan kun pyytää mahdollisuutta...huhhuh sanon minä kyllä...Silti vaikka tässä olen ollut todella todella vihainen,niin siltikään en halua pahaa sulle kun istun ja mietin ja muistelen hyviä asioita..Vaikka mulle todella paskaiset teitkin ja tuut ehkä tekemään..ihan sama,jos ei ole yhtään minkäänlaista moraalia ja kunnioitusta olemassa,niin sen kun pistät lisää,minä kyllä kestän kaiken!Se vaan todistaa enemmän sitä että olen oikeassa ja tehnyt oikean päätöksen!

Ja tosiaankin tuo sinun imagonmuutos näyttää toimivan joo oikein hyvin,.krhm..!Siitä keskutellimmekin jo ihan tarpeeksi ja se siitä,huh!

Ja kaiken tuon mediapelleilyn jälkeen huomaat myöhemmin taas että et ole yhtään onnellinen ja rakkautta tuskin löydät pitkään pitkään aikaan,koska ei kukaan hyvätapainen normaali ihminen halua sitoutua kanssasi...ja sen voin taata sulle että noilla tempauksilla kukaan tervejärkinen halua sinua vaimoksi vaan ainoastaan yhden illan "hoidoksi" tai kahdeksi,ja ehkä useammaksikin,mutta siihen se jää..! Muista minun tämän sanoneen kun itket ja mietit että "miksi mulle taas kävi niin"!

Minun tunteeni ei vaan enää kestä tätä hullunmyllyä ja haluan rauhaa ja tasapainoista rakkautta/elämää!

Enempää en viitsi kirjoittaa syytä kaikelle,koska en halua mustamaalata niin kuin sinä viime aikana minut..koska ei sulle hyvää toisi tulevassa ja sen takia pidänkin omana tietona..pääasia olisinkin vaan että itse tajuaisit,eikä koko Suomi,ymmärrätkö..?

En siltikään toivo sulle mitään pahaa kaikesta paskasta huolimatta! Mutta tiedät tasan tarkkaan syyn kaikelle tapahtuneelle ja toivottavasti edes vähäsen itseksesi mietit asiaa..Ehkä joskus tulevaisuudessa monen vuoden päästä tajuat mitä olet menettänyt...

Ja kaikki tämä ei ole pahalla kirjoitettu...

 

Nyt riittää tuosta puhuminen ja asia on loppuun käsitelty!

 

Nyt kerronkin vähän iloisemmista asioista..pakko piristyä!

Kävin pitkästä aikaa Seiskan bileristeilyllä :)!

Samalla otin hyvän frendin messiin ja halusin että hän saa vähän nauttia ja se oli pienimuotoinen syndelahja jo ennalta sille :)! Lisää luvassa ensi viikonloppuna  ;)!

Hauskaa oli ja ihanaa oli nähdä jotain Bb-tyyppejä mitä ei ollut nähny pitkään aikaan :)!

Nino olit taas pirtsakkaan hauska itsensä ja muutkin oli hyvällä päällä :)!

Asostahan on kuoriutunut kunnon kauppamies kun kaikille DNA: liittymiä vakuuttavalla tavalla tyrkytti ;) :D!Hyvä hyvä :)

Tuleva superkohuhääpärikin oli ihan hauska nähä :D ja Artohan vaikutti ihan fikuslta tyypiltä :)

Bb-Niko ja Sofiakin näytti säteilevän onnea :)!

Oli laivalla kyllä häppenenkiäkin kun morsiammen sisko oli taas hyvässä kuosissa ja vähän antoikin taas ihmisille viihdettä oikein olan takaa sekoilemalla :D!

Aina joku saa jotain sekoa aikaseksi laivalla :D!Onneksi se en ollut minä tällä kertaa :XD haha!

No mutta loput saa seiska-lehti itse kirjoittaa jos haluaa,en viitsi niiden uutisia viedä!

Hauskaa oli kyl ja viinaa koneeseen meni taaskin aikamoinen määrä :DHuh! Noi risteilyt ja rajato määrä on aika vaarallinen yhdistelmä...ainakin siihen että en taaskaan menny maihin :DEli kaikista tässä yli kahen vuoden bileristeilyistä en ole koskaan päässyt maihin :D!Tämä kertoo varmaan paljon,haha!

Mitäpä enempää tästä risteilystä kertoisin..en jotenkin saa nyt mitään kerrottua kun ajatukset on ollut koko ajan muualla ja miettinyt elämän tarkoitusta,sekä miksi ihmiset satuttavat ja valehtelevat toisilleen niin paljon...tekee todella surulliseksi kuunnella jopa muita ympärillä ja saada todeta että kuinka paljon esim.parisuhteessa elävät kusettavat ja huijaavan toisiaan ja jopa monen lapsen perheenäidit pettävät miehiään viikonloppuisin ja varmaan myös toisinpäin...

Miten tämmöisessä yhteiskunnassa ja maailmassa voi koskaan edes luottaa toiseen osapuoleen täydellisesti..?No vastaus on selvä,ei mitenkään! Näin se vaan on ja sen kanssa on elettävä...

Joop...taas palloilin aiheesta kukkaruukkuun :D!

Yksi tosi positiivinen asia viikonlopusta onkin se että sain vaihtelua ja viihdyin kaksi päivää rokkibaarissa :D! Kyllä :)!

Mun hyvä Bb-talo kämppis alias Bb-Risto,nykyinen Johnny tutustutti meidät kaverin kanssa rokkimeininkeihin :) hehee!

Ja ainahan mä olen kaikkee musaa kuunnellut ja nuorempana rokkia,mutta nyt sitten sain hyvän annoksen ja pääsin palaa muistoissa nuoruuteen kun asuin vielä landella ja ei muuta kuunneltukkaan kuin rokkia..:)!

Oli tosiaankin hauskaa vaihtelua ja porukkakin ihan erilaista :)!

Ja kaiken kukkuraksi törmäsin yhteen Dj-virtuoosiin,minkä musasta ja mixauksista diggaan tosi paljon..olinkin että "mitä?Mitä se meidän Milla täällä tekee Bäkkärissä"? Tarkoitan siis Suomen tunnetuimpia tai ehkä tunnetuinta nais DJ:tä eli Milla Lehtoa!

Siinä jubailin vähän aikaa ja hän sanoi oleevansa  rokkimimmi myös,vaikka itse soittaa housea :)!

Ja muutenkin näin monia ihmsiä jotka on julkisuudestakin tuttuja ja eivät anna itsestään yhtään rokkikuvaa :D!

No mutta siis todella postiivinen kuva jäi mulle ja taidanpa enemmän tästä lähtien rokata ;) Hell Yeahhh ;) :D!

Nyt lähden potemaan turvonnutta oloa saunaan ja huomenna onkin yksi pahimmista asioista Eli viisaudenhampaanpoisto aamulla,mutta en tiedä annanko poistaa sitä vai en...puhuin alustavasti jo lääkärin kanssa ja sanoin että hän saa tarkastaa että onko mun pakko vielä poistaa sitä ja selvinkö hengissä jos en poistata sitä vielä...:D!

Toivottakaa mulle onnea,koska edelleenkin vihaan hammaslääkäriä yli kaiken ja juuri hapaan poistamista,kun ne samat traumat on jäänyt Neuvostoliiton ajoilta kun lapsena väkisin revittiin hampaita pihdeillä ja julmalla tavalla :D! Siitä olenkin joskus aiemmissa blogeissani kirjoittanut ja sieltä löytyy lisää tarinaa miten niitä revittiin jos haluatte välttämättä tietää :D!

Nyt ei muuta kuin hyvää sunnuntain loppua ja alkavaa viikkoa kaikille teille rakkaille <3 Palataan taas muutaman päivän päästä :=)!

 

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, seiskan bileristeily, ero, suru, ilo, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, bäkkäri, vieraat, tunteet, rakkaus,

Mummon synttärit venäjällä ja kuulumisia muuten vaan..

Tiistai 18.1.2011 klo 0:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heissuliveissuli!

tsaari_him_self.jpg

Nyt olen taas päivittelemässä teille kuulumisia...väännän oikeasti tätä blogia kuin väkisin..tämä tunne on ollut mulla jo viikon ajan ja siihen on omat syynsä..

Hymy-lehti kerkesikin omat näkemyksensä heittää ilmoille :D!

BB-Antti Kurhisella rakkausmurheita? – Hymy

Tuohon en voi oikein sanoa mitään ja pysyköön se mun omana tietona..

Ehkä olen hankkinut lemmikin,ehkä poden muuten vaan niin kuin moni taiteilija eri tunnekuohuja sisälläni ;) :D!

On se kiva kun lehti arvuuttelee mitä huolia mulla on :D!Voi kiitos huolenpidosta ;) :D!

Jeesh...no mutta,kerrotaanpa nopeesti hieman venäjän reissusta..

Mummin luona siis kävin Venäjän ja Viron rajalla. Ivangorod/Narva...sillan yli kun kävelee on toinen valtio..siistii...

Mummo oli korviaan myöten iloinen että tulin onnittelee ihan paikan päälle ja jaksoin ajaa pitkän matkaa yksin autolla :)!

No tottakai tämän mummon eteen olen valmis tekee mitä vaan ja rakastan häntä yli kaiken,niin myös hän minua <3!

Paikalle ei saapunut paljoa ihmisiä juhlimaan,koska viime vuonna oli hänellä 70 vuotissyndet ja silloin oli jubileei ja paljon ihmisiä.

Nyt otimme ihan rauhassa ja onnittelimme lämpimästi kaikki sukulaiset mummia ja söimme itsemme taas todella kauniiksi :)! Venäjällä kun nyt on vaan tapana herkutella niin paljon ja rakastan sitä rasvaista venäläistä ruokaa yli kaiken <3! Yleensä tämän joulu/tammikuun sisällä on lukuisia juhlia,ehkä liikaakin,niin pääsee herkuttelemaan olan takaa ja samalla lihomaan urakalla :/! sama tänäkin vuonna..joulut,uudet vuodet,mun synttärit,mummon,kohta faijan niin ei kerkee kyllä muuta kuin juhlia ja syödä...kilojakin mukavasti kertynyt kuukaudessa...reilut 5-6 lisää...:D!Apua!Ja siitäkin huolimatta vaikka kuntoilen...tätä se teettää mummon blinit,salaatit ym. herkut ;)! no mutta on se sen arvoista kyllä <3,mmmm...odotan jo innolla seuraavia uusia vuosia ja niitä ihania ruokia :D! Hyi mua possua :D!

Ihanaa siis oli kyl <3! Seuraavana päivänä kävin tädin luona Narvan puolella,eli siis Viron puolella...siellä herkuteltiin ja juteltiin koko päivän..täti on nimittäin käynyt yliopsiton ja valmistunut pedagogiksi,eli opettajaksi ja sitten nyt vajaa 10 vuotta sitten kävi toisen yliopistokoulutuksen,eli psykologiksi valmistui...Eli parempaa ihmistä antaa neuvoja ihmissuhdeasioissa ei olekkaan :)!

Juttelimme tosi paljon ja hän kertoi kaiken mitä minä kysyin ja mitä halusin tietää..juttelu valaisi minua tosi paljon ja tämän takia olenkin ollut todella ahdistunut...on niin paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon..

No joo,ei siitä sen enempää...

Päivä oli todella antoisa ja illalla sitten painelin takaisin mummon luo Venäjän puolelle..siellä vaarin kanssa muutama vodkapaukku ja lisää hyvää ruokaa,ja siitä sitten nukkuu todella makoisasti <3!

Sunnuntaina olikin takaisinpäin matkan aika ja piipahdin Pietarissa pikaisesti juttelemassa kaverin kanssa ja matka jatkui Suomeen..keli oli hirveä molempiin suuntiin kun olin menossa!

Menomatkalla oli niin liukasta että monta kertaa meinasin suistua tieltä ja hiki vaan valui otsalta kun ohjasin autoani niitä hulluja teitä :D! Yhdessä vaiheessa lähin ohittaa rekkaa ja oli pirun liukasta...yhtäkkiä keskellä alkoi kasvaa lumikinos ja huomasinkin että kaksisuuntainen tie muuttui yksisuuntaiseksi ja minä oli sillä vastakkaisella vastaantulevan kaistalla ja oikealle omalle kaistalle ei pääse kun lumivalli edessä!!Tuli sen verran paniikki kun vastaan tuli bussi ja vilkutin pitkiä ja jarruttelin ja rupesin peruuttelemaan...huuhhuh jos se bussi olisi tullut kovempaa,niin jälki olisi voinut olla todella rumaa!

Tämän jälkeen sydän tykytti tuhatta ja sataa,ja ajoin mummon vauhtia seuraavat 50 kilometriä :D! Tähän kaikkeen on myös syynä minun todella huonot kitkarenkaat ja autoni ui tiellä kuin mikäkin pulkka :D!Todella vaarallista,mutta en ole sitten viittinyt hankkia uusia renkaita kun ei tässä talveakaan ole paljoa jäljellä..tai niin ainakin ajattelee:D!

No onneksi kaikki hyvin :)!

En ole pitkään aikaan matkustanut yksin näin pitkiä matkoja,mutta juuri rakastan autolla ajamista pitkää matkaa ja uppoutua omiin ajatuksiin...silloin pystyn parhaiten analysoimaan ongelmia ja tärkeitä asioita..silloin jaksan miettiä asian ihan pikkuruisesta asiasta ja punoa kuin solmun auki solmu solmulta...tämä on minun yksi ratkaisuista ratkaista monia asioita :)!

Tälläkin kertaa tämä auttoi ja ymmärsin monia tosi herkkiä ja kivuiliaita asioita..

Jeesh,jeesh...eli tämmöinen reissu oli lyhyesti kerrottuna..

Poikkesin taas kahvilla entisellä työpaikallani Sipoonlahden nesteellä ja onneksi sattuukin minulle meidän rakas muumi-mamma vuoroon :)!Se on vaan niin ihana ihminen :)! Kysyin onko töissä sunnuntaina loppuillasta..ja olihan hän :)!Lupasin menomatkalla että tulen takaisinpäin käymään ja kerkesinkin juuri ja juuri ennen sulkemista klo 23.55 ja annoin hänelle ison suklaarasian :)!Kyllä mamma tykkäsi :)! Oot hiano ihminen Marja-Leena ja pysykkin semmoisena :)! Nähdään taas nesteellä ;)!

Sieltä sitten hirveellä kiireellä Jenny woohon Bb-Jania onnittelemaan ja antamaan kakun lahjaksi :)!Lupasin tulla onnittelee ja sen tein :)!Oli kyllä Jani iloista poikaa :)!Onnea vielä kerran Jani :)!

Sitten olenkin tänään lueskellut hieman uutisia,sekä palautettani sähköpostissa ja kotisivuillani viesteissä.

Yksi erouutinen taas sattui silmään ja tuli surullinen mieli ihmisten puolesta...itse aika rankan ja riitaisan eron kokeneena luin että Martina ja Esko on eronneet..Otan osaa...

Huomasin että minulle on tullut kyselyitä kotisivuille ym., että minä olisin jotenkin siihen osallisena mikä ei todellakaa pidä mitenkään paikkaansa ja en tiedä mistä semmoista humpuukkia ihmiset keksivät! No mutta nyt tuli selväksi että en ole ja ei tarvi enempää miettiä asioita mitä ei ole tapahtunut!

Erot on aina surullinen asia,koska kun ajattelen itseänikin ja meitä,että kuinka onnelisia olimme hyvinä hetkinä ja itkimme onnesta...ja jälkikäteen ajattelee,että miten niin rakkaista ihmisistä voi tulla melkein vihollinen numero 1!!? Aivan sairasta,mutta totta...! Mitä enemmän rakastaa,sitä enemmän on vihainen toiselle ongelman syntyessä ja miettii että"miten tuo rakas ihminen on voinut tehdä minulle noin paskasti"ja silloin viha ja raivo saa vallan...silloin tapahtuu tosi rumia asioita...tehdään toisilleen paskaa ja satutetaan mahdollisimman paljon henkisesti! Tämä siis niissä tapauksissa kun on riitaisa ero,eikä yhteisymmärryksessä  tehty päätös..

En muuta toivo kuin tsemppiä teille molemmille,oli sitten syyllinen kumpi vaan tai kumpikin,niin miettikää tarkkaan ennen kuin lähdette sotapolulle,että mitä hyötyä siitä on teille? No ei yhtään mitään vaan päinvastoin kumpikin on niin sanotusti häviäjä...ja kierre voi jatkua pitkään jos ei tajua sitä lopettaa ajoissa!

Enempää ei tarvi sanoa,koska tuossa on olennainen ja ongelmat sitten ratkotaan oman parhaan tavan mukaan,koska jokaisella on omalaatuinen suhde missä omat pelisäännöt,eikä kannata ottaa mallia muista vaan katsoa mikä on teidän arvomaailma ja sen mukaan ratakaista probleemit.. Yhdessä!!! Ja rakkaus on kummiskin suurin voima tässä maailmassa,joka voi ratkaista monet ongelmat,vaikka ne aluksi tuntuisivatkin ylipääsemättömiltä!Ei mulla muuta...

 

 

Asiasta kukkaruukkuun...

 

Laitan vielä teille mun oman nimikkobiisin linkin teille,niin voitte kaikki popittaa sitä Barbara Streissandin sijaan ;) :D! Tää on paljon parempi versio kuulkaas ;)!

Ja sitten vielä liitän tähän mun synttäreiltäni isoroba 10 ravintolasta Mr. Alexin strippariestiyksen :D!haha!Sain nyt sen videon vasta! Oli se strippari hieman humalassa kyllä,sen huomaatte videolla kyl :D!Olen pahoillani,mutta muistikortti loppui kesken ja loppu ei tallentunut...mutta kyllä tossakin on hauskaa ihan tarpeeksi ;)!

Ei muuta kuin palataan rakkaat astioille taas <3!

 

7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Ivangorod, narva, auto, ero, suru, ilo, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, isoroba 10, vieraat, tunteet, rakkaus

Järkyttäävä viikko ja mummon syndet...

Torstai 13.1.2011 klo 16:59 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Helou kaikille!

 

Teen tosi pikaisen blogin kun en enää parempaa kerkee kyhätä..

Lähden ihan juuri ajaa mummon luo Ivangorodiin,koska hän täyttää huomenna 71 vuotta ja rakastan tätä mummoa yli kaiken <3!

Minun velvollisuus on ajaa vaikka toiselle maapalloa tämän mummon takia,koska hän on vaan niin rakas <3!

Muuten kerron nopeesti viikostani joka on ollut järkyttävä mielentilan suhteen..

En ole saanut mitään aikaseksi koko viikolla ja ruokahalukin on ollut aika olematon,ja se on harvinaista minulle koska ahmin kuin hevonen yleensä,mutta nyt on ollut ihan mieli maassa ja ei sen takia että menisi huonosti vaan päinvastoin hyvin...mutta ilmestyi vaan pienimuotoinen asia mikä on maailman vaikein ratkaista että se menisi oikein ja jälkeenpäin ei katuisi...sen takia olenkin miettinyt päätäni puhki tässä koko tän viikon..

Tässä on tullut siis uusi vanha ongelma taas esille,mitä en olisi enää ikinä uskonut tulevan ja tekee mulle valtavat päänsäryt...

En ymmärrä miksi en kuuntele järkeä ja annan asian olla vaan ja jatkan elämääni...en vaan pysty...saatanan saatana!! Ärsyttää niin pirusti,mutta samalla taas unelmat ja leijailevat taivaissa <3!

En voi muuta sanoa kuin tämä onkiduttavinta mitä vaan voi olla ja itse annan sen tapahtua taas...

On tää ihmeellinen elämä kyl perkule...no mutta tiedän olleeni nyt hyvä ihminen ja kävi miten kävi,olen antanut enemmän kuin laki sallii :)!

Katsotaan mitä paljastuu sieltä kaapista ensin niin voidaan vetää johtopäätöksiä...

Toivotaan parasta,mutta pelätään pahinta ja pahimpaan olen valmistunutkin...

Ja en kerro tarkkaan mikä sen koska ei ole syytä vielä ja älkääkö arvuutelko mikä sen on edes...

Piste!

 

Ja siirrytään nyt toiseen...

 

Nyt viel sen verran tästä alla olevasta uutisesta,että ei mulle mitään levytyssopimusta ole tarjottu synttäreillä vaan aikaisemmin jo puhelimessa ja facebookissa,mutta se ei ollut levytyssopimus vaan ihan jotain muuta,mutta en kerro mitä...ja yleisesti katsoen tämä henkilö siis halusi olla minun manageri ja hoitaa kaikkia mun asioita!

Ja ei ole Tuija Järvinen niin kuin kaikki kyselee! En paljasta nimeä tietyistä syistä!

Tälle suomalaisjulkulle tarjottiin levytysdiiliä! – Hymy

 

Jeesh!

Palataan taas muutaman päivän päästä niin kerron lisää kuulumisia...

11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Lepää rauhassa Tony Halme, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, isoroba 10, vieraat, tunteet, rakkaus

Kiitos kaikille synttäreihini osallistunneille <3!

Maanantai 10.1.2011 klo 22:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

tsaarin_synttrit.jpg

Hyvää iltaa kaikille!

 

Nyt on siis aika kertoa teille hieman minun synttäreiden tapahtumakulusta :)!

Nämä synttri sitten menivätkin kaikkein pisimmän kaavan mukaan ;)!

Liitän tähän linkin,missä kuvia vain alkuillan menosta...valitettvasti kuvaaja ei voinut olla aamubileisiin saakka ja moni ei sitten päässyt ikuistumaan minun synttärikuviin,vaikka paikalle saapuikin.

Tässä nyt edes jotain kuvia ;)!

Antti Kurhisen hurjat synttärit, katso kuvat - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

(Kiitos näistä mtv3:n ja alla olevan linkin takana paljastuvista kuvista minun hovikuvaajalle Rauno Saarresille)

http://picasaweb.google.com/vipervs/AnttiKurhisenSynttarit#

 

Kiitos siis valtavasti kaikille paikalle päässeille <3! Toivottavasti tykkäsitte synttäreistäni :)!

Ja Mr.Alexin esitys ei varmaan jättännyt ketään kylmäksi ja naiset sai varmasti sitä mitä halusivat ;)! Kiitos valtvasti Alex the lerssinheiluttaja ;)!

Valitettavasti esityksestä ei saanut kunnon kuvia ja videokin jäi lyhkäseksi kun kamerastani loppui muistikortti kesken kaiken...

Yritän ladata sitä mitä on vähän myöhemmin kun saan sen kameran takasin...

Sitten minä liitän minun lyhyen puheeni minkä minun piti lausua synttäreiden päätteeksi,mutta siinä meiningissä kun ryntäsimme yöklubin puolelle,muistin vasta puheen ja se jäi sanomatta! No mutta laitan nyt sen tänne jälkikäteen,koska niin sanotusti "parempi myöhään kuin ei koskaan ;)!

"Hei arvon naiset ja herrat,sekä siltä väliltä jos täällä on semmoisia!

haluan kiittää teitä kaikkia että saavuitte paikalle todistamaan tätä surun juhlaa,nimittäin minun vanhenemista..mitä vanhemmaksi tulen,sen vähemmän minusta on hyötyä...eli tarkoitan biletyksen suhteen ;)!Muussa toivon että kaikki vaan paranee vuosi vuodelta!

Mennyt vuosi oli todella rankka ja koettelemuksia täynnä,ainakin minulle,mutta samalla todella opettavainen elämän suhteen!

Nyt haluan astua jo varmemmin maan päällä ja katsoa tulevaisuuteen,en menneisyyteen!

Haluan myös kiittää ensisijaisesti sukulaisiani,jotka eivät hylkää minua edes pahimmassa tapauksessa!

Sitten tietysti haluan kiittää kaikkia läheisiä ystäviä,jotka ovat jaksaneet kuunnella mua ja tukea oikuttelusta,sekä ongelmistani huolimatta pysyä mun varrella nämä vuodet!

Sitten vielä tietysti haluan kiittää tätä että saamme viettää täällä sekä aamubileissä nämä mahtavat synttärit  Jassea ja kumppaneita!

Ja lopuksi siis haluan kiittää teitä kaikkia ketkä olette paikalla ja niitä jotka ei ole paikalla mutta onnittelivat minua!

Eli minun paras lahjani on se että te kaikki olette olemassa mun elämässä !

Juokaamme siis lopuksi kaikille meille maljat.Minä kiitän ja kumarran,sekä sanon että nyt juhlitaan!!!"

Että tuommoisen olin kirjoittanut lapulle itselleni synttäribileisiin...

Lyhyesti ja ytimekkäästi mielestäni kaikki sai oman osansa ;) <3!

Tosiaankin meno oli villiä ja sitä jatkui vielä lähempien kamujen kaa sunnuntaina myöhäseen iltaan saakka :D! Kyllä siinä loppuvaiheessa rupesi jo kunto sanoo että nyt kotio nukkumaan ;)!

Tli kierrettyä klubeja ja pata-Ässäkin tuli pitkästä aikaa koettua :D!

On se kyllä semmoinen paikka että huh :D!

Tuli nähtyä aikamoisia ihmisiä siellä :D!Muuan tuttu mitä en ole ikinä nähnyt livenä,mutta nyt sitten kuin vahingossa tuli paikalle...henkilö on mulle facebookin ja puhelimen välityksellä tarjonnut manageripalveluja ja ties mitä...ehdotteli jo että tekisin kirjallisen sopimuksen aikasemmin puhelimessa :D!

No tähän tietysti nauroin ja vastasin,että en mitään allekirjoita ja tee sopimuksia,ennen kuin tunnen paremmin ja näen oikeesti mitä olet saanut aikaan..tämä siksi,koska puhelimessa kehuskellut saaneensa suomen huippuiskelmätähdet huipulle ym.

Sanoinkin että mulle nuo puheet ei hyödytä,ennen kuin näen jotain mustaa valkoisella todisteena..

No,ehkä en enempää kerrokkaan,koska tapaaminen oli aika järkyttävä monelta osin :D!huuhuh!! Tämän supermanagerin käytös oli kuin teinipojan ensimmäisiä kalsarikännejä pubissa :D! haha!

Järkyttävää käytöstä ja puhetta,sekä oli kyllä lähellä ettei sitä mukiloitu kunnolla sinne paikkaan :D!

Niin kuin sanoin,en enempää viitti kertoa kun se on niin noloa :XD ja en halua henkilöä mustamaalata sen enempää ja en kerro edes nimeä...

Taidanpa jättää sopimuksen allekirjottamatta tämän "managerin"kanssa :D!haha!

Ja meinasin unohtaa kiittää rakasta siskoani,joka auttoi tosi paljon minua ja myi lippuja mun aamubileissä :)! Oot rakas <3!

Kiitos faijan vaimolle,kuka auttoi tekee yli 15 kiloa salaattia synttäreille <3!

Harmi että sitä jäi tosi paljon yli synttäreiden jälkeen ja nyt joudun heittää ylimääräiset pois kun menee jo pilalle pikkuhiljaa...

Viinaa tarjosin niin paljon kuin pystyin ja sitähän virtasi kurkuista aika mukavasti ;)!

Itse alkuillasta vähän hermoilin ja hössötin vieraiden ympärillä,tarjoilin juotavaa,syötävää ja aamubileissä en malttanut olla käymästä katsomassa siskoani 10 minuutin välein,että onko hänellä kaikki ok..

Pukuni mikä on päälläni,ostin juuri synttäreitäni varten ja synttärikampauksen teki superkampaajani Sigge from Salon Unique ;)!

Tähän väliin haluan sanoa vähän surullisemman asian,koska on sen aika..

Vuosi sitten meidän piti viettää yhdessä syntympäiväni Tony Halmeen kanssa...

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a105929/bbantti+ja+tony+halme+yhteiset+synttaribileet/

Kaikki oli hyvin,kunnes...

http://www.voice.fi/index.php?mw=tony_halme+antti_kurhinen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=11190

Että näin siis viime vuonna ja se oli järkyttävin syntymäpäiväni koskaan...

Lepää rauhassa Tony...Olit mahtava äijä ja tulet olemaan aina meidän muistoissa!

Enempää en halua edes aiheesta puhua,koska se liian surullinen asia..

Tämä oli viime vuoden pahimpia asioita..

No mutta..

Vielä sen verran minun tämänvuotisista synttäreistäni,että olen todella iloinen kaikesta mitä tapahtui niitten aikana <3! Ainoa asia on että tapasin yhden vanhan tutun sen aikana...hän sitten osallistui synttäreihini koska Onnitteli niin lämpimästi minua ja en voinut olla päästämättä juhlimaan kanssani.. Nyt  sitten onkin tosi omituinen olo ja en tiedä miten päin olisi ja mitä tekisi...Nyt mietin hartaasti että teinkö oikein vai väärin...

Ja mietin tässä että oliko se syntymäpäivälahjani ja vai uusi kirous tälle vuodelle..

Pitkästä aikaa valtava tunnemylläys on vallanut minut ja minun sydämmeni...

En riedä mitä tehdä ja miten päin olla...

Tämän takia en halua edes enempää blogiani kirjoittaa,koska ajatukset leijuvat jossain ihan eri maailmassa...

Hitsi,miksi elämän pitää olla noin vaikeeta...

 

On vaan niin saakelin vaikeeta päättää että tekeekö mitä sydän sanoo vai mitä järki...

Mutta joo,ei mennä niin syvällisiin ja kaiken lisäksi ei se auta mitään...

Ei muuta kuin se että olen nyt 27 vuotias kolli,jolla on sydäntä vaikka monet luulevat toisin,ne jotka ei mua kunnolla tunne siis..

Nyt tässä iässä jo aika paljon arvostaa eri asioita kuin 5 vuotta sitten..

Silloin ei edes mielessä käynyt että voisin seurustella tai olla naimisissa ja ajettelin että se on hyi,enkä koskaan mee naimisiin...

Nyt olen ihan eri mieltä asioista ja seuraava yksi tärkeimmistä asioista lähivuosina on perheen perustaminen,koska kyllä miäkin haluan vähän vauveleita ja pienen joka on minun pikkuinen,minun vertani,jälkipolveni,tulevaisuuteni <3!

Ja näin tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin,ehkä tänä vuonna jo,ehkä viiden vuoden päästä,kunhan kaikki tähdet loksahtavat paikoilleen :)!

Ja toivottavasti kaikille meille ne loksahtavat paikoilleen :)!

Palataan taas rakkaat muutaman päivän päästä <3!

17 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozavodsk, bb, blogikirjoitus, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Lepää rauhassa Tony Halme, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, isoroba 10, vieraat, tunteet, rakkaus,

Uuden vuoden meiningit ja tulevat synttärini <3!

Torstai 6.1.2011 klo 2:28 - Antti"the Tsaari"Kurhinen

img_0287.jpg

Heipsista rallaa rakkaat tämän vuoden puolella vihdoin :)!Olen pahoillani etten aikasemmin päivitellyt täällä mitään,mutta on ollut tosi kiirus ja samalla todella paha sairastuminen...eli myrkytys..mut siitä myöhemmin..

Nyt on vuosi 2011 ja uudet kujeet ;)!

Minä vietin uuden vuoden suhteellisen hillitysti ainakin aluksi,mutta sitten kun äidin kanssa oli vietetty uusivuosi,niin lähdettiin sitten siskon ja sen kavereidin kanssa Petroskoin suurimpaan klubiin.img_0288.jpg

Meillä onneksi oli pöytävaraus tehty ja saimmekin rauhassa istua ja juoda shamppanjaa ilman ryysistä :)! Paikka oli todella mukava ja hyvin tehty...3 eri tanssilattiaa ja mielenkiintoinen suunnittelu.

Silloin skumppaa ja rahaa ei paljoa säästelty,vaan laskimme että pöydössämme loppuvaiheessa olisi ollut noin 20 puolloa tyhjää skumppapuolloa. Hehee...ja kuntokin oli myös sen mukainen...eli hädin tuskin muistan miten pääsin himaan ja seuraavana päivänä en pystynyt nousee sängystä ylös :D! Että semmoista kun skumpalla vedetään kännit :D!

Sitte lisää tapahtumaa...

BB-Antti: ”Kasvoin ihmisenä!” – Hymy 

No mutta ei jaksa sen enempää uudesta vuodesta kun etukäteen siitä jo kaiken melkein kertonut ;)!img_0290.jpg

Monta päivää rankaa vodkan juomista ja tosi paha mahamyrkytys,siinä on tämän uuden vuoden saldo petroskoista :D! Ja tiestysti faijan mökillä käytiin äänisen rannalla <3!

Siellä saunottiin ja kävin tooodella pitkästä aikaa pilkkimässä...se olikin aikamoista pilkkimistä :D haha! Liitän tähän mukaan videot pilkkiretkeltä,niin tajuatte minkälaisia pilkin ammattilaisia me oltiin ;)! No siihen myöskin tietysti vanha kairo on osasyyllinen,kun tulosta ei kahdella äijällä meinannut syntyä puolentoista tunnin aikana perkule :D!

No,kaiken tämän ihanuuden näette neljältä lyhyeltä pätkältä videolta :D!

Sitten mökillä oli aivan liian ihana koiranpentu...se on kunnon sisukas venäläinen puppeli :D!Jo kuukauden ikäisenä ja noin söpönä se vaan elää yli 20 asteen pakkasessa mukisematta ja vikisemättä :))!Kunnon kuria jo lapsesta pitäen :)! Laitan kuvan siitä tänne <3! Se on kyl niin ihana palleroinen ettei mitään rajaa <3!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/909335

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/909334

Ja sieltä albumista löytyy lisää kuvia uudenvuodenvietosta yms.

img_0291.jpg

Sitten olikin sen jälkeen taas dokauspäivä ja sen piti ollakkin toiseksi viimeinen päivä Venäjällä ennen paluuta...no kuinkas kävikään...istuimme minä,mun siskopuolen miehen kanssa,sit sen 2 kaverin kanssa...yksi niistä oli miliisi ja suurella sydämmellä kertoi miten he hakkasivat porukkaa uutenavuotena ja heittivät putkaan ja hakkasivat siellä lisää..huhhuh mikä toveri :D! Siinä vodkaa juodessa ja tarinoite kertoessamme toisillemme humalluimme valtavastio ja kello oli paljon ja aamulla mun piti lähteä ajamaan ratissa Suomeen päin,melkein 1000km...kuinkas kävikään kun pääsin himaan umpikännissä nukkumaan..aamuyöstä herään siihen kun olen paskantanut housuuni :D!hyi saatana :D!haha! Nyt naurattaa,mutta silloin ei naurattanut kyllä :D! Onneksi tajusin unissani heti sen että housuun lorahti shaisset :D! Äkkiä juoksin vessaan vaihtaa kalsareita ja sen jälkeen pesee pyllyäni...sen jälkeen tajusin että mullahan on tosi huono happi ja heikottaa,sekä kymät väreet menee selkäpiitä pitkin :/! tajusin,myrkytys!!! noo,vedin ripulilääkettä ja jotian pientä vielä ja ajattelin että kyllä sitä pärjää ja lähdin ostelemaan kenkiä kauppaan...kaupassa kylmä hiki puski otsaan ja olin puolikuollut...menin mummin ja vaarin luo sanoo heippaa ennen lähtöäni Suomeen ja sinne jäin...mittasin kuumeen ja se pompsahti 38 asteeseen :/! Otin teetä ja jäin nukkumaan sinne,.hourin ja kousristelin nukkuessa...kello oli jo paljon ja silloin tajusin että ei ole mitään järkeä lähteä siinä kunnossa ajaa Suomea päin. Jos jotain sattuu niin se on moroo keskellä peltoa ja ei mitään...ja ajatus kyykkypaskasta Karjalan metikossa 20 asteen pakkasessa ei napannut :D!img_0292.jpg

Hädin tuskin jaksoin ajaa äidin luo takasin kun oli jo ilta...siellä join läkkeitä ja menin makuulle...hiki vaan puski ja tärisin...seuraavana päivänä oli pakko lähteä Suomeen päin mukisematta!! Miten siitä selviän...menin nukkuu ja aamulla olisi 7 herätys..kello 3 aikaan havahdun aivan järkyttävään kipuun ja tunne on kuin joku vetäisi puukolla vatsaan...kipu on aivan sietämätön ja en ole pitkään aikaan samanlaista kokenut...en pystynyt edes hengittää kunnolla!! Jouduin huutaa kivusta ja äiti heräsi ja kysyi mikä on! sanoin että nyt on kyl niin paha ettei mtiään rajaa! Se rupesi tekee kaikkia maailman rohtoja ja sekoituskia kun se on lääkärinä ollut mielisairaalassa aikoinaan ja tietää läkkeistä kaiken!

Olin jo valmis soittaa amulanssin ja äiti myös,mutta päätin kestää kivun ja mennä väkisin makuulle odottaa joko paranemista tai kuolemaa...en halunnut lähteä ambulanssilla..!

Ja kuin ihmeen kaupalla väkevät mutsin rohdot auttoi minua ja kipu vähän laski...sain unen päästä kiinni ja nukuin sen 2 tuntia ennen kuin piti lähteä ajamaan 1000km! Heräsin ihan järkkynä ja väsyneenä,kipujen kanssa,mutta ei niin pahojen kaa ja lähdimme siskoni kanssa ajamaan Suomeen päin...onneksi samaan aikaan lähti ajaa faija ja sen vaimo omalla autolla varmistukseski että jos mulle tulee paha olo ja en pysty ajaa...

No mutta hyvin kaikki hyvin ja selvisin himaan asti vain ainoastaan huoltsikoilla pysähtymisillä ja nopeilla vessakäynneillä,kipu oli asiallista..on noi venäläiset lääkkeet kyl jykeviä :D!

Eli tämmöinen tapaus sattui meikäläiselle nyt...en toivo tätä kellekkään ja oikeesti tuota kipua ei voita mikään...

Nyt ollaan keräilty voimia ja olenkin jo paremmassa hapessa :)! Sopivasti paranin synttäreitäni kohti :)! Eli tämmöiinen reissu se ;)!

Eli kaikki vallan mahtavasti,tuota pahaa myrkytystä lukuunottamatta...ja ties mstiä sekin tuli,kun tuli syötyä ja juotu kaikenlaista ja kymmenillä eri vierailla...kun joka paikkaan kun tulee niin tarjotaan safkaa ja ei voi kieltäytyä hyvän tavan mukaan maistamasta..

Mutta ei siinä mittää,elämä jatkuu ;)!

 

Ja nyt taas mun synttäreihin :)!

Niistä olette jo aiemmissa blogeissa lukenut ja jos ette,niin käykäähän klikkaamassa ittenne mukaan...

Ja niistähän te kaikki tiedättekin jo,mutta laitan varmuuden vuoksi linkin näihin supertapahtumiin joihin toiseen,eli aamusynttäribileisiin voit myös osallistua :)!Lukekaahan tarkkaan ja kunnolla alla olevasta linkistä!!!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2011

Ja siellä mun kutsaribileissä aikasemmin,niin esiintyy superstrippari kauneammalle osapuolelle jossain vaiheessa iltaa ;)!Käykäähän lukemassa aiempaa blogiani niin voitte tutustua illan urhoon ;)!

Tervetuloa kaikki naiset siis katselemaan herkkupaikkoja ;)!hehee...saattaa vaikka nakkikin vilahtaa ohi suun ;) :D haha!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2010/12/31/153

Jeesh..olen pahoillani jos blogi on sekava,mutta kirjoitin sen todella nopeasti hutaisten,muttaa lupaan ensi viikolla kirjoittaa paremman blogin mun menneistä synttäreistä ja muusta :)!

Tänään kävin taas leikkaamassa supertukan Sigellä salon uniquessa itiksessä <3! Laitan kuvia kuvioista taas ;)!

Käy itekkin leikkaamassa itelle huippumuodikas tukka ja ole vähintäänkin yhtä kaunis tai komee kuin minä ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/paakoppatukkakuvioita3/

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=23&lang=fi

Jeesh...

Ja huomenna sitten mennään kokeilee ensimmäsitä kertaa ruiskurusketusta salon fenixistä tuttavan lahjana :)! katsotaan miten kestää melkein joka päivä saunassa käyvällä ihmisellä...

Käy tsekkaa

http://www.salonfenix.fi/10

Mutta nyt ei muuta kuin oikein hyvää loppiaista kaikille ja me palaamme taas ensi viikolla astioille kun julkaisen villit kuvat synttäreiltäni ;)! she on smoroo <3!

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozav, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, eduskunta, playground, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, uusi vuosi,

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille :)!

Perjantai 31.12.2010 klo 21:32 - Antti Kurhinen

Heipparallaa täältä suoraan Petroskoista rakkaat :)!

Oli vaan pakko kirjoittaa teille pikaiset uutiset ja kertoa että yksityistilaisuudessani syntymäpäivänäni 7 tammikuuta  esiintyy kauniimman osapuolen edustajille miesstrippari taiteilijanimellä Mr.Alex ;)! Vaikka sen onkin minun juhlani,niin en unohda teitä naisia ja haluan että viihdytte ;)!

Lisätietoja löytyy alla olevasta linkistä

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2011 

alex_low1.jpg 

 Jeesh,eli toi kuuma kolli vetää teille kunnon shout sitten tyddelit ;)!Eli kannattaa olla ajoissa paikalla ;)!

 

Sitten nopeasti pakko mainita nyt tuosta uudesta Hymyn jutusta ,Missä ex-vaimoke tilittää ummet ja lammet potaskaa todistamatta yhtään asioita! Sama kun minä sanoisin potaskaa että se vetää jotain  "jauhoa" aina viikonloppuisin laihduttaakseen...;)!heh...vähän sama juttu...mut mä en niin väitäkkään niin,.krhm...:D!ööö..

Että tsemiä vaan...toivottavasti nuppi kestää...mutta aika heikolta näyttää noiden tempauksien jälkeen kyl...aijajjai...kannattaisi katsoa peiliin ja tajuta että kohta olet aika rappiolla...

Mutta te tiedätte,että kun yleensä nainen jätetään niin hän tekee ihan mitä vaan ja kertoo ihan mitä vaan, jotta saa loukattuihin tunteisiinsa lääkettä ;)! Varsinkin todella psykottisella ja tulisella luonteella varustettu nainen! Ja kaiken lisäksi sen miten se yleensä on kun varsinkin todella huonolla itsetunnolla varustettu nainen jätetään...

Siinä on lopputulos mitä voitte lukea tammikuun Hymystä..

Naurattaa pirusti vaan koko homma kun epätoivoisena yritetään suolata toiselle kun tietää ettei voi enää saada mua..

Enempää en jaksa nyt täältä Venäjältä kirjoittaa ja lukekaahan edellinen blogini niin ymmärrätte mitä tarkoitan epätoivoisilla yrityksillä saada edes jutella mulle...,heh..voi raukkaa tosiaankin...

Sääliksi käy ja nyt meni jopa viimeinenkin kunnioitus,vaikka edellisessä blogissani vielä siitä sanoin...

Ei tässä muuta nyt kun kohta alkaa ilon juhla,eli UUSI VUOSI ja me käännämme nyt hymyn korviin ja vaihdamme aihetta ;)! 

Nyt menen valmistelemaan itseäni uuteen vuoteen ja toivonkin kaikkee parasta teille kaikille rakkaille ja olkoon uusi vuosi todella paljon parempi kuin tämä mennyt :)!

Äskön vaan oli aikamoinen farssi tässä kun koko kerrostalosta vedettiin sähköt poikki ja olimme juuri yli tunnin ilman sähköjä kokonaan kynttilänvalossa :D! Tämmöistä voi sattua venäjällä aina silloin tällöin,koska venäjällä kaikki on ennaltaarvaamatona joskus ;)!

Nyt jo naurattaa,mutta ei vähän aikaa sitten naurattanut,kun pinna kiristyi ja saimme keskenämme hirveen riidan aikaiseksi...huusimme siskon kanssa varsinkin toisillemme kurkut suorina ja loukkaisimme toisiamme..molemmilla melkin itku silmillä menimme toisiin huoneisiin..hetken pohdinnan jälkeen onneksi sisko on kasvanut ja pyysi anteeksi,koska oli tosiaankin tois väärässä ja huusi mulle...ja minä kun yleensä kun muistaa mut pari vuotta sitten niin en olisi ikinä antanut anteeksi noita sanoja,niin annoin koska pitää osata antaa anteeksi...saimme sovinnon ja samaan aikaan sähköt tuli takaisin :))!tämä oli kuin jumalan testi meille tähän vuoden loppuun ja suoriuduimme parhaan mukaan <3! Olemme kasvaneet ihmisinä ja persoonina molemmat valtavasti tämän kahden vuoden aikana...tässä parissa vuodessa on ihan liikaa tapahtunut hyvää ja pahaa ja se on opettanut tosi paljon..

Kaikki tämä vahvistaa vaan eteenpäin ja tietysti kadun monia tekoja,mutta niitä ei saa tekemättömiksi,mutta ainakin tulevaisuudessa samoja en enää tee...

Olkoon seuraava vuosi kaiken tämän vastoinkäymisten jälkeen todella kehittävä...pakko saada vihdoin toimimaan kaiken ja tiedän että se tulee onnistumaan,vaikka kuinka sitä yritettäisiin pilata..minulla ei ole mitään menetettävää vaan ainosastaan voitettavaa tulevassa vuodessa ;)!Jotenka varokaahan vaan kaikki ketkä tulette mun tielle elämässä...;)!

Nyt istumme kohta viettämään vanhan vuoden kaikki mennet tapahtumat ja kilistämään menneet pahat taakse ja toivottaa uudet kujeet uudessa vuodessa ;) <3!

 

Eli vielä kerran oikein mahtavaa uutta vuotta kaikille ja nähdään rakkaat ensi vuonna taas <3!

Palataan taas uusin kujein ;)!

 

Antti The Tsaari Kurhinen :)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, petroskoi, petrozav, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, tarja halonen, eduskunta, hutsut, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, strippari, isoroba, pietari, uusi vuosi, petros

Viime viikonloppu Pietarissa,tärkeä tiedotus ja uusi vuosi!

Keskiviikko 29.12.2010 klo 1:24 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

 

 

Hastala manjana rakkaat:)!

 

Joulu tuli ja meni :)! Kaikilla omalla tavallaan ja jollain jopa oikein erikoisella tavalla :D!

Meillä se meni varsin leppoisasti chillaillen Pietarissa koko viikonlopun :)!

Lähdettiin tossa perjantaina alkupäivästä sinnepäin ajelee ja illasta oltiin siellä jo :)! Kerettiin hyvin vielä chillailla illalla meidän lempipaikassa Gammassa Nevskij prospektilla! Paikka on aivan loistava seurustelulle,eli sosiaaliselle kanssakäymiselle :)! Ihmiset ovat tosi sosiaalisia ja nytkin kun tulin tonttulakki pässä sisään istuttiin pöytään,niin kaksi tytteliä rupesi hihittää ja sitten yski kysyikin minulta että saako pukilta toivoa lahjoja :D! haha! Ja ne oli ihan siis tosissaan,eikä leikillään :D! Siinä ihmeissäni sanoin joo ja samaan aikaan mimmi rupee raapustaa hirveetä stooria lappuun,että"hei pukki olen ollut tosi kiltti ja haluaisin lahjaksi Ford Carraleron"tai ainakin sinne päin se oli...haha!Hitto me revettiin kaverin kanssa ja samaan aikaan näytin heidän pöytään peukkua,että"tottakai" ja mimmi repee riemusta ja kiittää :))! Samaan iakaan se rupee kovaan ääneen kaveriaan myöskin patistaa,että ennen kuin lähetään niin toivo sinäkin hei pukilta jotain,kyl sääkin tarvit varmaan ainakin sen uuden auton :D haha! Ei hittolainen että oli kyl nauramista :D! siinä muutamia lauseita vaihtaen he lähtivät ja fiilis tosi iloisena me jäimme sinne polttelemaan meidän"Sishaa maidolla" ja nauttien ihanista juomista ja ympäristöstä :)!

Naiset on mitä kauniimpia ja pää kyllä pyörii kun väkkyrä siinä istuessa :D!

Tämänkin reissun aikana taas tuli nähtyä semmoisia prinsessoja mitä täällä kuuna päivänä nää koskaan...huhhuh!

Naiset siellä tosi sosiaalisia ja ihan erilainen käytös kuin täällä...psitää kyllä puheillaankin niin solmuun että oot siinä suu auki että mites tässä nyt tällei kävi :D!

Kyllä sitä vaimoa täältä pitää ruveta pikkuhiljaa etsimään :)! Ei tässä nyt koko elämää kuppaa olla ja toivonkin että astuisi nyt se oikea mun elämään vihdoin  perkule niin pääsee uutta kaunista vaimoa tuomaan ;):D!

Kauniiden naisten lisäksi Venäjällä on maailman parhaimpia sirkuksia,missä pääsin vihdoin lapsuuuden jälkeen käymään <3! Oi ku se oli niin ihanaa nähdä kaikki ne elukat kun karhu pelaa sokkelopeliä kuin ihminen konsanaan ja iso hylje vetää breikdancea :)!Huhhuh mitä kaikkea saa opetettua eläimille jos tarpeeksi haluaa ja osaa! Tämä ohjelma oli painotettu pelkästään eläimiin tällä kertaa ja saimmekin nauttia kaikista mahdollisita elukoista ja niiden taidoista :)!

Laitan teille linkin sinne sirkukseen,jos joskus itse eskytte Pietariin ja haluatte mennä katsomaan :)!

http://www.circus.spb.ru/en/

Suosittelen oikeesti lämpimästi kaikille sirkusta <3! Katsokaa valmiiksi netin kautta milloin mikä ohjelma alkaa ja matkan aikana käykää ihailemassa :)!

Tänään sitten luin todella surullisen uutisen aiheesta...olin todella hämmästynyt ja surullinen kun luin tämän...

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Tragedia%20el%C3%A4intarhassa%2050%20el%C3%A4int%C3%A4%20kuoli/art-1288358774565.html

eli heti seuraavana päivänä meidän jälkeen...todella surullista ja kun niitä eläimiä katsoi siellä ja näki miten taitavia ne oli niin riemu oli suunnaton,mutta nyt kun on lukenut että moni niistä on kuollut,niin selkäpiitä oikein karmii ://! Levätkää ihanat pörriäiset rauhassa...olitte mahtavia <3!

Muuten viikonloppu,eli Suomen joulu meni todella leppoisasti ja lataankin tänne muutamia videoita mitä nyt onnistuin ottamaan...

 

Palataan rakkaan taas <3!

 

 

 

 


 

Suomen laki ja miten se käytännössä toimii

 

 

Sitten haluankin siirtyä ihan eri aiheeseen ja tämän haluan selvittää kaikille teille ja ex-vaimolleni myös lyhyesti,mutta että varmasti menee perille!

Eli tässä on ollut aikamoista soppaa muutamat päivät...

Kaikki alkoi siis ihan naurettavasta asiasta kuin siitä että juuri ennen kuin olin lähdössä 24 päivä joulukuuta Pietariin,soitettiin viihdeuutisista ja kysyttiin miten vietän jouluni kun monelta muultakin julkisuuden henkilöltä sitä kysyttiin..vastasin siihen että Pietarissa ja en juhli kun olen Venäjän ortodoksi ja minun jouluni on 7 tammikuuta..Sitten sen jälkeen kuului kysymys että mitäs mieltä olet tämmöisestä uutisesta?

Antti Kurhinen miljonäärin tarjouksesta Hennalle: Pitäisikö itkeä vai nauraa? - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

No siihen vastasin  puoliksi vitsillä että "aijaa,että pitäsiköhän itkee vai nauraa" ja sitten nauran koska se oli vitsi,mutta toimittaja otti sen taas otsikoksi..! no ei voi mitään ja ei se ole edes  pahaa tarkoittava...

Sen jälkeen kerroin miten voi sattua ja tiedän itsekkin monta mallityttötapausta,missä tarjotaan kaikenlaista ensin ja sitten kun ollaan nussittu suoraan sanoen,niin lupaukset häviää...eli halusin vaan varoittaa,enkä vittuilla!! Asian kyllä ymmärtää jos lukee kunnolla jutun alusta loppuun...

Hennan tuntien sillä on jo varmaan pelkästä otsikosta jo korvista noussut höyryä ja kuin raivotautinen ruvennut riehumaan ja soittelee maikkarille tämmöisiä!

Henna Kalinainen vastaa Antille: Lopeta asioihini puuttuminen! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Tuohon vastaan lyhyesti,että sun asiat ei kiinnosta pätkän vertaa mua vaan jos nyt vahingossa kun seuraan uutisia niin pulpsahtaa joku uutinen neidosta niin ehkä saatan lukaista sen...tässä tapauksessa minulla KYSYTTIIN MIELIPIDETTÄ ASIAAN JA VASTASIN TÄYSIN HYVÄLLÄ TAHDOLLA JA REHELLISESTI! Yritä ymmärtää että en halua sinusta Henna yhtään mitään ja en puutu sun asioihin yhtään!!!Lopeta se liiottelu ja katsohan peiliin!!! En tarvi sinulta yhtään mitään enkä ottaisi edes vaikka tarjoaisit!!Minulla on aivan omat tulevaisuudensuunnitelmat sun julkisuus ei mua hyödytä yhtään kun ihan samalla tavalla mulla on sitä!! Ei susta ole mulle mitään hyötyä,usko jo ja älä luule itsestäsi liikoja!!Toi on niin naurettavaa sanoa tällä hetkellä!

No mutta...lisää tulossa...lukekaahan tarkkaan...

Ja eihän se riittänyt neidolle vaan menee raivopäissään päivittelee facebookkiin siitä että hakee mulle lähestymiskieltoa :D???Mistä hyvästä :DDD?En ole ollut lähelläkään Hennaa missään!!! Kuulin siitä vasta eilen kun multa ruvettiin kyselee facebookissa chatissä etttä ahdisteletko sinä Hennaa?? olin ihan ymmälläni että täh?? Mitä hittoa neito on taas keksinyt kun olin ollut poissa viikonlopun Pietarissa!

Mistä hakee lähestymiskieltoa kun en tiedä edes missä neito asuu ja en ole kertaakaan tavannut neitoa tämän muutaman kuukauden aikana kuin vahingossa yöklubilla,ja silloinkaan en edes ole lähellekkään mennyt vaan mennyt aina mahdollisimman kauas pois! Toista voin sanoa sinusta Henna,joka seurailee mihin klubiin meen ja mitä teen!

Jos jollekkin voisi sanoa että päästä irti jo,niin sinulle ja lopeta se mun sivujen kyttääminen ja minun seuraaminen yöklubeihin...ja minä en sinulle ole kertaakaan soittanut vaan sinä olet ja viimeksi juuri edellisenä iltana eli 23 päviä joulukuuta illalla! Olin yhden neidin kanssa leffassa ja huomasin että mitäköhän hemmettiä Henna haluaa ja sitten leffasta päästyä soitin hänelle takaisin ja kysyin että onko jotain sattunut kun soitat minulle...? Vastaus oli.."ööh,ajattelin kysästä sinulta viinaa,kun olin tos keskustassa ja kaupat meni kiinni ja tarvitsen tosi paljon"..siihen vastaan että oletko tosissas vai onx tää joku suuri vitsi?? Tähän Henna vastaa että ei...no siihen vastaan että oletko sekasin ja älä ikinä kysy multa tommosia! Kysyin että olisko tässä jotain muuta kyseessä ja siihen sain luurin korvaan...soitin takasin ja sanoin älä länttää luuria ja sanoin ei millään pahalla mutta älä vaivaa mua enää ja toivotin hyvää joulua ja ylipäätään kaikkea hyvää elämässä!Ja niin sain takasinkin! Thats it!! Ja tuo on kaikki täysin totta vannon kautta jumalan ja jeesuksen,sekä oman äidin!!En vannoisi tämmöisiä asioita varsinkaan äitini nimeen jos ne ei olisi totta!!!

Sitten seuraavana päivänä tulee tuo soitto maikkarilta,sitten Hennan raivoaminen ja sitten tuo Hennan uutinen maikkarilla...no eihän siinä mittää jos se olisi jäänyt siihen..mutta kun ei ja neito päättää sitten oikeesti loukata ja oikein tyhmällä tavalla!Tekemällä rikoksen josta on kaikki todisteet mustaa valkoisella!! Eli haukutaan twitterissä viintrokariksi,lyöjäksi ja sitten kaiken lisäksi vielä syytetään että kävisin maksullisissa naisissa!!!Siis onko järkee päässä yhtään??Oletko tuomioistuin että voit tuomita?No tottakai sadat mediatahot seuraa julkisuuden henkilöitä twitterissä ja muissa sosiaalisissa medioissa! Tästä Hymy tekee uutisen,mutta fiksulla tavalla jättää nuo haukkumasanat pois,koska niistä ropsahtaa jopa törkeä kunnianloukkaus muuten! Eli periaatteessa Hymy tekee siitä koko Suomen edessä julkisen kunnianloukkaksen viittaamalla uutisessaan että "Henna päivittää omassa twitterissään" eli tämä uutinen...

Henna raivoissaan Antille: ”Lopeta jo!” – Hymy

Tuon jälkeen tottakai kaikki menee lukemaan Hennan twitteriä ja samalla syntyy törkeä kunnianloukkaus,koska tämmöisistä asioista jos ei ole tuomittu tai poliisin pidättämänä oltu,niin ei saa julkisesti haukkua tai sen on vakava RIKOS!!Törkeä kunnianloukkaus!!!Ymmärrätkö sinä Henna Kalinainen?? Varmasti nyt ymmärsit taas kun tyhmä raivosi on laantunut ja muistat miten joulukalnerissamme kävi ja ollaanko siitä rosiksella nyt,häh??Ei tarvitse varmaan enempää kertoa...Niin,hups,mitäs tuli tehtyä vai? Eikä tämä ole minun suustani pelkästään,koska en kirjoittaisi siitä jos en olisi oman lakimieheni ,joka on varatuomari myöskin kanssa asiasta tarkkaan keskustellut ja saanut varmistuksen että kyseessä on täysin selvä kunnianloukkaus!!Ei ole epäilystä enää mitä missäkin!Haluatko lisää makseltavaa ja lisää velkaa jonon perälle ulosottoon vai?Ei ole minun mielestä fiksua jos haluat tulevaisuutta rakentaa...!!!

Minä en ole viinatrokari,lyöjä kunnes oikeus todistaa ja tuomitsee!!Ja maksullisissa naisissa en käy kun olen tarpeeksi komee saamaan ilmaiseksikin ja sitä myös saan koko ajan!

Ja se että sinulla on joku ihana,niin olen todella onnellinen sinun puolesta ja toivottavasti se ihana ohjaa sinut oikeille raiteille ja pitää susta huolta...kyllä minullekin se ihana tulee ja on paljon erilaisia ihania tullutkin vastaan,mutta kun ei tarpeeksi ihania että vakavaa suhdetta voisin aloittaa...aikansa kaikella...

Kirjoitinkin twitterissä julkisesti Hennalle että kannattaa miettiä mitä heittää tuolla suustaan ja on hilkulla etten mee tekee susta rikosilmoituksen!!!

Esimerkiksi tässä uutisessa sinua ei loukata mitenkään ja syytetä mistään asiasta,koska nimittäin Kaalinainen ei ole haukkumista vaan on vaan sattunut minulla kirjotusvirhe ja Kaalinainen ei ole syytös jostain vakavasta asiasta,kuten viinantrokaaminen!Voit kysyä taaskin lakimieheltä ;)!

Antti haukkui Hennan: Kaalinainen! – Hymy

Ymmärrätkö eron?? Jos et,niin hanki itsellesi vihdoin hyvä lakimies joka neuvoo sinua mitä voi sanoa ja mikä on kunnianloukkaus ja mistä saa mitäkin..samalla tajuat ettei tämä oikeussyteemi toimi miten luulet vaan asiat on todistettava viimeistä pilkkua myöten rikosasioissa,ennen kuin voit tuolla huudella kaiken maailman sontaa!!Minäkin voisin tässä keksiä että teet jotain semmoista mistä on laissa määrätty rikokseksi ja kirjoitella julkisesti joka sosiaaliseen mediaan! Syytehän minulla siitä napsahtaisi jos neito vaan tekisi rikosilmoituksen ja todisteetkin kaikki on mustaa valoisella niin ei pääse kuule pakoon!

Eli nyt kaiken tämän jälkeen mietin koko päivän eilen ja tänään että miksi näin?

Mutta silti tällä hetkellä tein päätöksen ja jätän asian vielä sikseen...eli "annan olla toistaiseksi" Suomen kielellä lausuttuna!! Ja tämä on ainoastaan sen takia koska haluan että tajuat ilman sitäkin mitä voi sanoa ja mitä ei,sekä sen takia ehkä että silti kunnioitan sua jonkun verran menneestä suhteestamme ja en oikeestikkaan halua sinulla pahaa...en oikeesti,kun rauhassa istut itsekkin ja mietit asioita,sekä kurkistat ihan vaan vähäksi aikaa menneisyyteen niin tajuat etten ole paha ihminen jos minulle ei ole paha...etkä ole sinäkään...Tässä taistelussa ei ole voittajia,vaan ainoastaan häviäjiä,yritä ymmärtää sen jo..minä voitan tämän oikeudenkäynnin,mutta mitä paskaa me joudumme käymään läpi taas...haluatko muka sitä?

Ja nyt vihdoin...Jos tämän jälkeen vielä tulee ongelmia ja kunnianloukkaaminen jatkuu,niin sitten joudun tekemään rikosilmoituksen ja tapaamme raastuvassa...

Eli fiksuin vaihtoehto on...

 Nyt siis minä unohdan sinut ja sinä minut,ja en yritän olla vahingossakaan kommentoimatta sun "asioitasi"jos joku kysyy, ja en todellakaan enää edes varoita asoista kun kiitokseksi saa paskaa niskaan vaan...sama pätee suhun myös sitten...

Tämän kaiken kirjoitin täysin ilman vitsiä ja tosissani...

Toivotan silti kaikesta huolimatta sinne Keravalle hyvät uudet vuodet ja toivottavasti se tulee olemaan ilman että me olemme missään tekemisissä toistemme kanssa paitsi jos pakkotilanteissa ja eläkäämme rauhassa :)!

PISTE!!!!

 

 


 

 

Jeesh!huomenna sitten on hammaslääkäri ja sitten matkaan kotikaupunkiini Petroskoihin,missä vietän minun uuden vuoden taas rakkaan perheeni kanssa <3! Siellä on ihmiset ketkä rakastaa minua aina ja kaikista virheistä ja minun oikuista huolimatta <3!

Harmi että asumme näin kaukana toisistamme,mutta voisi olla pahemminkin,niin kuin moni asuu Australiassa ja toinen Suomessa..silloin ei ihan noin vaan mennä autolla tapaa sukulaisia vaan täytyy varata aikaa ja rahaakin pitää olla lennellä semmoisia matkoja...

Mutta onneksi mulla on se vajaat 1000km ja kotona ollaan mamman sylissä <3!hehee...

 

Ei muuta kuin toivotan teille kaikille oikein hyvät uudet vudet näin alustavasti jo ja olkoon tämä tuleva "Pupun"vuosi paljon parempi kuin mitkään edelliset <3!

Mennyt vuosi oli muutoksia ja murheita täynnä todella monella ihmisellä,kuten minulla...yhtä asiaa lukuunottamatta..että valmistuin liiketalousopistosta vihodin viimein :)! She onkin yksi ainut piristävä asia menneessä vuodessa..

Ja muistakaahan kaikki vanhan sanonnan,eli "miten vietät Uuden vuoden niin siten vietät sen koko vuoden",eli muistahan olla kiltisti ja hyvässä seurassa niin vuosikin tulee olemaan iloa ja onnea täynnä ;) <3!

Ei muuta kuin palaillaan joko ensi vuonna tai ehkäpä jos en ole laiska niin kirjoitan vielä Petroskoista teille uudenvuoden onnittelublogin tänne ;)!

С новым Годом Любимые <3!

Pus pus <3!

 


         

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, tarja halonen, eduskunta, hutsut, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, jrikos, suomen laki, isoroba, pietari, uusi vuosi, petros

Hyvää joulua teille kaikille lukijoille <3!

Torstai 23.12.2010 klo 1:55 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

p.jpgimg_0235.jpgimg_0237.jpgimg_0238.jpg

Hou hou hou!

Pukkihan se täällä kolkuttaa teidän ovea ;)!

Päästättekö pukin kylään,niin pukki tyhjnetää lahjapussit kilteille lapsille :)!

Nyt on se aika vuodesta taas kun porsaat teurastetaan ja tarjoillaan pöytiin..

Raukat söpöt pinkit possut tapetaan kuin elukat ilman mitään sääliä :/!

Tämän takia boikotoin joulua ja en syö yhtään possun palastakaan!!!

Haha! no ei vaiskaan toverit :D!En ole nyt niin eläinystävällinen vaikka yksi lemmikki löytyykin,eli pumpattava lehmä ;)!hehee!Hyvin helppo hoitaa ja ei syö mittää ;)!haha!

No mutta,palataanpa takaisin jouluun...joulu joulu,pukki pukki..sama hömpötys joka vuosi...en jaksaisi saarnata myös tänäkin vuonna siitä mikä joulu juhlana on ja mitä oikeesti tarkoittaa..Olen jo viime vuonna minun mielestäni blogissa vuodattanut sitä,kuinka joulu on kapallisettu ja unhdettu se oikea tarkoitus miksi sitä juhlitaan!

Jeesuksen syntymästä ei kovin moni muistele joulupöydässä kinkku hampaankolossa ja lahoja avataan ja silmissä kiiltää pukki :D!

No kiiltäköön sitten ja ihan sama minulle mitä te juhlitte,koska tiedän itse mitä juhlin sitten 7 päivä tammikuuta,kun se oikea joulu on...eli vanhan juliaanisen kalenterin mukaan,mikä on oikea päivämäärä Jeesuksen syntymälle :)!

Tämä on siis ilon päivää ja on minun ja kakkien ortodoksien joulu,eli 7 päivä tammikuuta :)! Tänä päivänä siis syntyi Jeesus ja tietysti Antti "the Tsaari" Kurhinen ♥!
Oi tätä ilon juhlaa kun pulsahdimme maailmaan tekemään ihmeitä ;)! Jeesus teki omalla aikakaudella ja minä nyt omalla ;)!
Samalla tämä pyhä lapsi Antti Kurhinen juhlistaa valmistumistaan liiketalousopisto Helmestä noin pari kuukautta sitten. Antista tuli nyt pisnismies :)!

Eli tämmöistä sitten me juhlitaan kunnolla ravintola isoroba 10 yksityistilaisuudessa aluksi ja sitten meno jatkuu ravintola Playgroundin aamubileissä jotka ovat ihan kokonaan minun ja te kaikki voitte sinne tulla juhlimaan kanssani <3! tarjolla hieman purtavaa,ettei energia lopu kesken juhlinnan,nimittäin bileet kestää ainakin sen 7 tuntia eli 5.00 aamusta klo. 12.00 asti päivällä :)! Eli valmistautukaa vuosisadan parhaimpiin aamubileisiin ;)! Mukana bileissä iso liuda Suomen turhimpia ja tärkeimpiä julkkiksia ;) hehee! En osaa itseäni oikein luetella oikeeseen kategoriaan vielä :D haha!

Lisätietoja löytyy tapahtumakalenteristani(linkki alla),käys siis klikkaa itsesi mukaan vuosisadan pippaloihin :)!

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?m=1&y=2011

Ja tosiaankin tuo ensimmäinen tapahtuma on yksityinen tosi läheisille ja seuraava,eli aamubilesynttärini on sitten kaikille kavereilleni,joissa otamme kaikki yhdessä ilon irti ;)! Yksityistapahtumassa on tilanpuute ja taloudellisistakin syistä en kaikkia pysty ruokkii ja juottaa...no mutta sen ymmärrätte varmaan...

Eli menkähän sitten jos olette facebookissa,niin klikkaamaan itsenne mukaan tapahtumaan

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000539473502#!/event.php?eid=166941576681117

Nähään siis silloin ja juhlitaan joulua,synttäreitäni ja valmistumistani samaan aikaan :)! Eli isot triplat!!Hiippalahouu :)!

Näin mentiin 2 vuotta sitten 25-vuotissynttäreilläni :)!linkki alla)

BB-Antin villit ja vauhdikkaat synttärit! Katso kuvat! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Nyt hieman ehkä rauhallisemmin alkuillasta,mutta aamubileissä pistämme kunnolla ranttaliksi ;)!hehee!

Eli lukekaahan tarkkaan sitä tapahtumakalenteria niin tiedätte aikataulut yms.

Nyt sitten siirrytään taas asiasta kukkaruukkuun,eli mun tukkaan :)! Tänään kävin taas leikkaamassa aivan upean kaljun itselleni Salon uniquessa niin kuin aina ;)!

Ja asialla kuka muukaan kuin Sigge the master of kuvioiden leikkaus ;)!

http://www.itakeskuskauppakeskus.fi/?id=415&lang=fi&name=liike 

Soita heti sinne ja kysy Siggeä ja varaa aika :)!

Nyt tuli vaan kiirus tehä kun myöhsätyin melkein puol tuntii kun saakelin ihmiset tulvii itiksessä ja ei oo parkkipaikkoja vapaana ja jono junnaa parkkihallissa :/!Meinas hermo pettää jo välil ja juuri kun nousin autosta hyppimään edessä olevien konepellillä,niin jono lähti liikkeelle :D!haha!Mut siis oikeesti hiton ärsyttävää kyl oli ja loppujenn lopuksi Ana-poika parkkeeras vaan pesupaikalle ja ikkunaan lappu auto-rikki :D! Sillä taktiikalla ollaan monet parkkisakotkin vältetty ;)!hehee!

No mutta joo,.sainpas kuvioni päähän ja nyt on ilo mennä Pietariin jouluksi kinkkuja etsimään ;)! Lähdetäänkin mun toverin kanssa sinne pakoon tätä joulun hiljaisuutta ja siellä joukinkut ovatkin mitä parhaimman makuisia,varsinkin raakana :D!

Eli Saint-Petersburg,here we come <3!

Hotelli on taas vuokrattava,ettei tarvi tuttavan jaloissa pyöriä ja saakin sitten iloitella kunnolla ;)!hehee..

Sitten sen jälkee pakko palata nopeesti jatkaa hampaan poraamista tänne,eli siis sitä juurihoitoa joka todennäköisesti ei onnistu ja etuhammas revitään hornantuuttiin :(...huhhuh..no mutta ei kuulemma ihan heti sitä tehdä ainakaan,jotenka saan kulkee mun juurtunut hammas jonkun aikaa...

Sitten lähetäänkin todennäköisesti Venäjälle taas ja tällä kertaa uudeksivuodeksi kotikapunkiini Petroskoihin <3!

Siellä vodka virtaa ja ripaskaa tanssitaan kuusen alla ;)! Horosoo horosoo ;)!haha!

No ei juosta liikaa asioiden edelle ja palataan nykyhetkeen :)!

Tai enemmänkin viime viikoiseen :D! Olin tässä pyörähtämässä elielin aukiolla viime pe. Conan mielenosoituksessa :D!

Multa tuli kysyy eri mediat kyselee että olenko conanin fani ja sen ohjelman takia,niin vastaisn ainakin niin hauskasti kuin pystyin ja samalla rehellisestikin ;) :D!

Samalla tavalla siellä oli moni muukin heilumassa ja muka conanin puolesta :D!Ja pah pyh sanon minä :D! Ei vaan kehtaa myöntää asian oikeeta laitaa minkä takia siellä on...no mutta joo,kaikki omalla tavallaan ja ei munkaan jutut mitään älynväläyksiä ole välillä,mutta en niitä häpeä vaan seison niiden takana :)!

Antti Kurhinen: Pärstä jenkkien televisioon Conan-mielenosoituksen avulla - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Julkkikset mukana Conan-mielenosoituksessa – katso video - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Jepulisjee..

Mutta eiköhän teille riitä juttua nyt vähäksi aikaa?

Ai niin,viime viikonloppuna oli kyl semmoista leffaseuraa ettei hyvää päivää :D!

Yritin keskittyä leffaan kun toinen yritti keskittyä ihan johonkin muuhun :D! Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan :D! Monesta huomautuksesta huolimatta tämän seuralaisen käsi vaelsi aivan muualle kuin popcornlautaseen :D!haha! Oli todella turhauttavaa ja ahdistavaa,mutta sainpahan kokea miltä tuntuu naisista kun niillä on joku läähättäjä vieres :D !

Muutenkin olen tässä ollut leffan suurkuluttaja ja finnkinon Stadin mestat tullut aika tutuiksi :)!

Huomennakin on pakko mennä kun huomasin tos kun tuli mainos mailiin että ois superpäivät taas :D!Pakkohan se on mennä:)!

Joo,no mutta ei muuta kuin  viettäkää te rakkaat oikein rauhallista joulua, koska meidän joulu tulee olemaan aivan muuta kuin rauhallinen ;)!

Ja tässä vielä miksi minun jouluni on 7 tammikuuta.

http://www.ortodoksi.net/kirkkovuosi/kalenteri.htm

Palataan taas joulun jälkeen astoille ja kerron vähän meidän Pietarin matkasta ;)!

Pus,pus mooii <3!


7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, tarja halonen, eduskunta, Antin päivä, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, joulumuori, isoroba 10, pietari, synttärit, aamu

Antin joulumuori &l :D!

Perjantai 17.12.2010 klo 2:12 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

dsc_1172_filtered.jpg

Heipparallaa pikkuiset:)!

Nyt ollaan taas blogin kimpussa :)!

Nyt kirjoittaminen taas tuntuu niin raskaalta vaikka kerrottavaa olisi,niin ei millään jaksaisi..huh...

Ehkä siihen on syynä on edellinen viikonloppu,minkä piti olla rauhassa ja potea vaan flunssaa...ja ihan vaan kutsun ja seurustelun takia menin kaverini pikkujouluihin launtaina. Laitoinkin muutamia kuvia sieltä tonne valokuvaalbumiin.

Eli voin sanoa että menoa oli aivan hullua kun vodkaa koneeseen saatiin kunnolla :D! Aina niin mukava isäntä,siis niin kauan kuin ei ota väkeviä kunnolla :D!

Niitä kun oli kumottu kunnolla,niin alkoi tapahtua ja porukka villiintyä ;)! Hauskaa siis oli,muta yhdellä toverilla ei ollut hauskaa,sekä tietysti kämpän tavaroilla :D!

Tmä meidän toveri on aina niin sanottu pilailun kohteen ja kännissä joltain tuo pilailu riistäytyy välillä käsistä,eli tarkoitan talon isäntää ja sen juttuja sitä yhtä toveria kohti,joka niin sanotusti vihdoin löysi itselleen naisen 26 vuotiaana :D! Tästä alkoi aluksi vitsien heitto  siihen suuntaan että"vihdoin sait naista" ja vielä sen naisen olleessa siinä sen vierellä,sekä sitten tietysti juodun viinan määrän jälkeen jutut vaan paheni...huuhhuh kun kävi sääliksi toveriraukkaa ja varsinkin sen tyttöystävää,joka kauhuissaan ja nolona kuunteli niitä juttuja :D! No se on kyllä sen ihan omaa syytä,että antaa toisetn pilkata itseään ja varsinkin uuden tyttöystävän edessä,joka on ensimmäistä kertaa mukana! Jätkä vaan itse nauraa kun tyttöystävä itkee melkein noloudesta :/! No mutta kukin tavallaan..:D!

Loppuillasta sitten alkoi peilit tippua ja lasit lentää pöydästä,sekä puheet mennä huoritteluks ja sössöttämiseksi :D haha! Ei hitto noitten mun venäläisetn ja virolasiten tovereiden kaa on kiva joskus ottaa vodkasnapsia kunnolla ;)!

Sitten päätös onkin lähteä Helsingin yöelämään,ennen kuin saadaan tuhoa enemmän aikaan talossa ja naapurit huutaamaan hoosiannaa ;)!

Meille oliskin muutamien kaa päätetty jo että menemme Huumaan Klf bileisiin,kun kerran yhteistyössä Klf:n kanssa aina välillä olen..

Toinen osa porukasta intti taas että mennää kontulan Stoneen tai kOmeettaan,jossa viimeksi oltiin silloin saman porukan kaa...mä sanoin ehdottoman ein :D! ei sinänsä mitään noita lähiöitä kohtaan,mutta mä olen nuoruteni viettänyt fantasy klubilla itiksessä ja muut itä-helsingin kuppilat,niin ei kiitos enää ;)!

Eli lähdimme sitten puolet ja puolet jaettuina sitten yöelämään..

Huumaan saavuttua tajusimme että mehän olemme teiniparatiisissa :D haha! No mutta ai muuta kuin jalka koreaksi Vengaboysin tahtiin vaan ;)!haha!

On tommoinen hauskaa aina vaihtelun vuoksi :)!

Tunsin itseni oikein vanhaksi mieheksi melkein siellä:D!

Pilkun tultuaa illan piti päättyä kotio...joo,ainakin melkein :D!

No suoraan sanottuna biletys jatkojen ja muun kautta venyi sitten pitkälle melkein maanantaihin ja sen mukainen on ollut kyllä olokin sen jälkeen :D!

Koko viikon olen ollut ihan poikki ja väsynyt...järkyttävä olo ollut :/!

Jotenkin tästä on selvitty ja nyt kyllä tämä viikonloppu otetaan ihan iisisti...

Sitten olinkin tiistaina hammaslääkärissä...pelko oli suunnaton,koska edelliselllä käynnillä minulla ainaostaan vilkaistiin hampaita ja määrättiin mennä juurihoitoon ja repii viisaudenhammasta...viisaudenhammasajan menin mokaan  menemällä laajasalon hammashoitolan sijaan herttoniemeen :D!No, tuostakin olen aiemmissa blogeissani kertonut ja en uudestaan rupee samaa setvimään...traumani varmaan muistatte,siis minkä takia minä sitä hammaslääkäriä pelkään..? Olen senkin kertonut aiemmin blogeissa,mutta kertaan lyhyesti..eli siis Neuvostoliton aikaan kun olin noin 6 vuotias lapsi,niin hammashoitolassa yksi täti piti suuta auki väkisin,yksi huusi turpa kiinni nulíkka ja kolmas repi hammasta :D! eli lyhyesti näin ja nyt ymmärrätte miksi olen tähän päivään saakka vieroksunut hammaslääkäreitä.

Nyt päätin että kyllä minä kestän tämän ja meninkin sinne tilkan sairaalaan...aluksi olin todella hermostunut,mutta kun lääkäri aloitti sen hoidon ja heti kun puudutusta antaessa kipu ei ollutkaan niin suurta kuin luulin...noo,lääkäri olikin todella mukava ja kertoi kaiken mitä tekee ja samalla hyräili leppoisasti prosessin aikana..tunsin itteni että olen hyvissä käsissä :)! Ja mitään kipua en tuntenut sen puudutksen jälkeen :))! Mun Neuvostoaikaiset pelkoni on nyt selätetty ainakin poraamisen suhteen :)! Lääkäri vaihtoi poria minuutin välien melkein ja ne oli kuulemma superhyperohuita ja kalliita titaaninikkeliporia yms.

Noo,tämä olikin se hyvä puoli,mutta muuta hyvää taaskaan voitu mun tsägällä...mikä ihme mua piina seuraa leikkauksien yms. suhteen..? Eli lääkäri porasi minulle  koko hampaan läpi melkein ja siltikään ei päässy sinne kanavaan missä on se tulehdus :(! moneen otteeseen lääkäri sanoikin siinä että "herranjestas että on luutunut hammas" ja vaihtoi vaan poria ja pyöritteli päätä...no loppujen lopuksi kävi niin,että minun aikani loppui ja emme siltikään saaneet porattua sinne asti vaikka yli puoltoista sentiiä hän hampaan läpi porasi! Totesi vaan minulle näin:

"En ole eläissäni nähnyt näin luutunutta hammasta ja ettei päästä poraamaan läpi"ja sitten sanoi että "en mene sinulle  lupaamaan mitään,mutta voi olla kylllä että joudumme repimään sulle hampaan ja laittamaan ruuvin tilalle ja sitten myööhemmin tekohampaan"!!

Kiva kiitos pirusti :/! ja kaiken lisäksi tämä on vielä mun etuhammas!! voi saakelin saakeli mikä tuuri taas meigäpojalla :/!

Eka toi nenäleikkaus,joka menee ihan häärän vituksi ja vielä toisen kerran!! nyt sitten tämä hammas,vaikka nyt ei ole lääkärin syy,mutta silti joku vitun karma päällä!!Saatanan saatana!

Eli nyt sitten kokeillaan vielä kerran porata parin viikon päästä ja jos ei onnistu enää mitään,niin sit by by etuhammas :/!nyyh!Byääh!!Apuaaaaa...!

Ei tässä auta enää itku markkinoilla...pakko se vaan hyväksyä miten on :/!

Ja sitten tämä joulu vielä nyt päälle...vetää jotenkin surulliseksi se..minulla ei ole ketään täällä perheestä ja siellä Venäjällä joulu onkin vasta 7 tammikuuta ja ortodokseilla yleensäkin...

Aina ennen olen vietänyt ne tosi tylsästi tai duunissa..paitsi viimeiset 2 vuotta...Sen takia on surullista kun joutuu yksin viettämään tämän juhlan,missä kaikki muut täällä suomessa kokoontuu pöydän ääreen maiskottelemaan kinkkua..vuosi sitten vietinkin erikoisemman joulun ikinä :)! No joo,ei haluaisi muistella,mutta väkisinkin sitä muistelee :/! Kyllä,olimme silloin meidän häämatkalla Meksikossa...oli ihanaa ja lämmintä..enempää en sitten haluakkaan puhua siitä..

Nyt sitten joulu näyttää aika hanurilta ja voisin mielelläni mennä vaikka johonkin perheeseen jouluksi leikkimään vaikka serkkua ja syömään kinkkua ;)!Eli kutsuja voi lähettää ;) hehee!

Onneksi tämä vuosi on tulossa päätökseen...tämä on ollut mitä surullisin vuosi ikinä ja samalla myös ihanakin monella tavalla,mutta enemmän kaiken ympärillä hajottava!!Olen niin onnellinen että se loppuu :))!

Heti vuoden alusta alkoi ongelmat ja alamäki silloin,vaikka kaikki näytii niin valoisalta ja mahtavalta vielä uuden vuoden jälkeen...ensin poliisijutut,glo-hotellit,kavereiden kuolemia,Tony Halmeen kuolema,liikaa biletystä ja riitoja,ero ja tyhjyys edessä...

Toivon niin paljon että tämä tuleva vuosi antaa uuden suunnan ja tuo onnea,menestystä ja sitä kautta väkisinkin rakkautta <3!

Yksi selvä suunnitelma minulla on ja haluan sitä kokeilla varmasti maksoi mitä maksoi ja se toteutuu ehkä vasta syksyllä..

Mutta joo,ei juosta liian pitkälle vielä...en halua että tuhoan unelmia lässyttämällä niistä etukäteen liikaa...

Palataan tähän aikaan ja surraan tätä paskaa mennyttä vuotta ;)!

Uuden vuoden todellakin vietän Venäjällä tai muualla,mutta en missään nimessä täällä Suomessa! Se on vaan niin suuri juttu Venäjällä kun täällä Suomessa tämä joulu!

Sen jälkeen tuleekin jo minun syntymäpäiväni 7 tammikuuta ja samalla siis ortodoksinen joulu :)!! Eli minä ja Jeesus synnyttiin samana päivänä :))! Olenkin aina ollut erikoinen,vähän niinku Jeesus...ehkä olenkin 2000-luvun vapahtaja maybe :)? Noo,kuka tietää milloin sisältäni pamahtaa usko ja teen tästä maailmasta vielä paremman :)!

No mutta ainakin bileet on suuret silloin 7 päivä,tai ehkä ei niin suuret kuin 2 vuotta sitten kun  täytin 25,mutta juhlistan kyllä hyvin,koska samalla juhlistan minun valmistumistani,mitä en edelleenkään ole juhlinut oikeastaan...

Eli yhden ravintolan vuokraan ihan omaan käyttöön todennäköisesti...siellä on juomatarjoilua kaikille ilmaiseksi jonkun verran ja tietenkin naposteltavaa ;)! Koska mehän ei olla suomalaisissa synttäreissä,joissa ainan kaikki maksaa omasta pussista kaiken :D!No en nyt yleistä,mutta aika monesti se nykyyän vain menee täällä...

Tästä kaikesta ilmoitan seuraavassa blogissa vähän tarkemmin,sekä siitä että onko se perjantaina vai launtaina,ksoka se on siitä enää kiinni!

Paikka ei oli iso ja istumapaikkoja ei ole kaikille kutsutuille,jotenka varautukaa napostella seisaviltaan...kutsuttuja tulee olee noin 60,ehkä enemmän jos vain mahtuu...

Mukana menossa paljon ihania rakkaita ja julkisuuden henkilöitä,sekä tietysti paparazzeja :)! hehee!

Tämän jälkeen olisi tarkoitus järjestää ihka omat aamubileet minun kunniaksi ja saada todella maineikas Dj soittamaan mulle <3! Kaikki siis tämä on työn alla ja mietitään kaikkea..

Sitten vielä lopuksi piti nyt kertoa siitä,että nauratti kun kuulin että paparazzit oli vaanimaassa maanantaina oikeudenkäynnissä,missä minunkin olisi pitänyt muka olla ;)!Siellä ihmeteltiin missä Antti menee?? haha! No kannattaa varmaan kysäistä tilannetta hei, ennen kuin menee paikan päälle ;)! Ja sitten seiskan jutulle naureskelin,kun ei voinut edes sitten oikein ravintolaa kirjoittaa ja nyt meni sitten sotkemaan yökerho Tigerin tähän oikeusjuttuun,vaikka tapahtumakulku oli vappuna Circus yökerhossa kylläkin ;)!

Kaiken lisäksi on syyttäjälle tulossa kuule kuumat paikat niitten syytösten kanssa,mutta ei santin_joulumuori.jpgiitä sen enmpää ennen käsittelyä ;)!hehee!

 

 

Nyt on pakko sanoa kaikille hyvää yötä ja oikein hyvää viikonloppua ja että tämä tyttö kuvassa yllä oli meillä viime yönä ja leikittiin sitten hieman kossuhöyryissä,pukkia ja kinkkua ;) <3!haha! Ja päivällä istten vielä pitää lähteä heilumaan Conan O Brienin puolesta elielin aukiolle :D!dsc_1246.jpg

Palataan ihan lähiaikoina uudelleen astioille rakkaat <3!

12 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, tarja halonen, eduskunta, Antin päivä, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, huuma, klf bileet, joulumuori, sika, synttärit, aamu

Pukki on terve kun se pökkii <3!Hyvää Joulun odotusta mussukat :)!

Perjantai 10.12.2010 klo 19:26 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Morjesta pöytään taas karvapallerot!

Nyt oli pakko vähän päivitellä itsestäni blogia kun on aikaa..

Muuten kuuluu ihan hyvvää,mutta perkuleen paha flunssa on iskenyt :/! Juuri kun kävin tossa äsköittäin tänään sairaalassa itse asiassa kysymässä verikokeiden ja virtsakokeiden tuloksia yms. niin huippas niin pirusti ja meinas pyörtyy..huh!

No mutta ei siinä mittää,pääasia on nyt se että kävin tossa vähän yli viikko sitten veri/virtsa yms. kokeissa..

Ihan varmuuden vuoksi halusin tarkistaa,että mitenkös Antti-pojan maksa,munuaiset,ja peenis jakselee ;) :D!

Ja niin kuin oletinkin että puhdas kuin pulmunen,ei edes yhtään kuppaa eikä klamydiaa ;) :D haha! peenis hyppii ilosta ja hymyilee kaikille iloisesti <3!haha! Toivottaa oikein mukavaa joulun odotusta myös ;)!

Nyt siis voi huolettaa lähteä taistoon taas,mutta kummiskin muistetaan se taikasana,eli kumi-kondomoinen ;)! Ei sitä nykypäivänä enää noista akoista tiedä missä ne rämpii ja kenenkin kanssa :D! Ei sitä kannata leikkiä hengellään turhaan..vaikka ymmärrän tietysti miehiä ettei toi kumi nautintoa tosiaankaan lisää joo :/!

Tai sitten hankkikaa vakiopano itsellenne ja viekää tarkistuttettavaksi ennen kuin paljalla poraatte,varsinkaan kakkoseen ;)hehee!

No sama pätee naisiinkin,eli kannattaa nyt laukussa aina kantaa varmuuden vuoksi sitä kumia,kun noi miehet on nyt on niin laiskoja muistamaan kumia mukaan ;)!Ettei tuu juuri sitä "vahinkoa" ;)! Eikä tässä pelkästään tautien takia,vaan eipä ole kiva kun huomaattekin että olette paksuna...! Ja miehelle ei tosiaankaan ole kiva sitten viimeistään vajaa vuoden päästä kuulla,että "olet iskä hei"!! Tai no kelle nyt mitenkin...puhun nyt yleisesti lapsukaiset hei ;)! Uskokaa Anatoli-setää mitä puhuu ;)!

On sitä kuulkaas nuorempana ja hölmömpänä tullut uitettua matoa avannossa ilman lateksia ;) :D! Ja luojan kiitos ettei mitään ole matkaan koskaan tarttunut :)! Nyt ollaan jos sen verrana vanhoja,että ymmärrän huolehtia terveydestäni edes hieman :),niin muistakaa tekin ;)!

BB-Antti: Sukupuolitautiepäily! – Hymy 

 

Sitten siirrytään sukupuolivalistuksesta toiseen...jos nyt teille kaikki tuli perille? Jos jotain kysyttävää,niin voitte lähetää Anatoli-sedälle kysymyksiä,niin vastaan jos on edes väähän fiksuja ja todellisia ;)!

 

Eli palataan hieman itsenäisyyspäivä-aaton bileisiin :)!

Siis bileet oli aivan mahtavat tuolla yökerho Tigerissa ja Ferry Corsten veti kyllä hyvän setin,vaikka tungosta kyllä riitti! Meno oli mulla aikamoista ja en löytänyt kertaakaan istuma-aikaa,tai siis enemmänkin en pystynyt istuu hetkeäkään ;) :D! Siis meno oli aikamoista,huhhhuh!

Tämän jälkeen meno sen kuin jatkui välijatkoille hotellille ja sieltä sitten aamubileisiin,jossa oli ennätysmäärä ihmisiä!! Yli 500 kuulemma! Se on aikamoinen määrä siihen bunkkeriin :D! En muista milloin viimeksi jonoa aamuihin olisi yli 50 min!huh! Siis kekkerit oli aivan mahtavat kaikein puolin!! Pitkästä aikaa otettiin ilo irti oikein urakalla!!

Nyt onkin sitten juhlinnan tuloksena napattu flunssa itselleen,kun ilman paitaa hihhuloi kuumalta tanssilattialta,kylmään ulkotilaan...perkule! No mutta oli se niin siistiä,että on tää flunssakin sen arvoista nyt potea ;) :D!

Nyt seuraavat ihan "kunnon"kekkerit onkin sitten varmaan synttäreillä,mistä ei vauhtia puutu ja porukkaa myös ;)! Kaikki läheiset ystävät saavat kutsun kyllä bileisiin ja muut ei kutsutut saavat tulla onnittelee paikan päälle! paikan missä synttäreitäni juhlin,niin ilmoitan hieman myöhemmin...Juhlissa tulee olemaan tietysti tarjoilua ja syötävää,jotenka ilman lahjaa on ihan turha edes tulla kuokkimaan ;=)!

Samalla juhlistan hieman minun valmistujaisia,koska niitä en edelleenkään kerennyt juhlia oikein kunnolla...

Eli pirskeet tulee olee mahtavat,muttei kummiskaan ihan niin isot mitä 2 vuotta sitten 25 vuotissynttäreilläni,mutta ei ne huonommatkaan tule olemaan;)!(linkki alla 25-vuotisbileisiin)

BB-Antin villit ja vauhdikkaat synttärit! Katso kuvat! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Mutta joo,ei juosta asioiden edelle ja palaillaan tässä lähiaikoina sen suhteen vielä  että missä ja miten juhlitaan ;)!

Mä varmaankin tästä lähden potemaan flunssaani ja keitän itselleni teetä ja otan mummon minulle antamaa hunajaa siihen,se on muuten suoraan ampiaisen hanurista kuulemma otettu ;) hehee! Auttaa flunssaan kuin flunssaan hei ;)!

Ja hei,älkäähän unohtako näitä bileitä huomenna :))! Vaikka itse en ehkä pääsekkään vointini takia,niin meno on hulvatonta ja kannattaa saapua paikan päälle pitää älyttömän hauskaa :)!

Nyt ois aikamoista biletystä taas luvassa,jotenka kipinkapin Huumaan Launtaina!

Tänä lauantaina 11.12. legendaariset Radio KLF Pikkujoulut, jotka täyttää bilepaikan joka vuosi tuhansin ihmisin. Nyt lauantaina paikana Helsingin Huuma, Freda 48, ovet aukeaa 22.00 ja ikäraja on 20 v, ennakkolipulla 18 v.

Lavalla erityisellä bilesetillä K-System. Hollannista 90-luvun lopun yksi myydyimmistä ja suosituimmista bändeistä Vengaboys, ensi kertaa Suomessa. DJ Jesus totta kai ja KLF-Pukki lahjoineen.

Eli nähdään kaikki yhdessä Huumassa ja ollaan aivan totaalissa Huumassa ;)!

Lisätietoja osoitteesta

http://www.klf.fi/ 

Itseni pitäisi mennä kaverin pikkujouluihin,mutta katsotaan nyt vointia tämän illan,mutta aika heikolta on näyttänyt kyllä vielä... :/!

Ei muuta teille kuin oikein hyvää viikonloppua ja Joulun odotusta teille mun lukijoille ja olkaahan kiltisti,niin Antti-pukki saattaa tulla koputtelemaan ovelle ja tyhjentämään lahjapussit ;)!

Se on Smoroo <3!

15 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, joulupukki, tarja halonen, eduskunta, Antin päivä, terveys, nakuna, Missä linnan kutsu Tarja Halonen, terve, sukupuoli, julkkis, huuma, klf bileet, taudit