Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Vuosikatsaus 2014..

Sunnuntai 28.12.2014 - Antti Kurhinen

Tervehdys,

En olisi uskonut sitä, että minusta olisi vielä kirjoittamaan blogia tänä vuonna, mutta sitten halusinkin pikaisesti analysoida  ja jakaa mietteet menneeltä 2014 vuoden yhdessä teidän kanssa.

Vuosi on ollut minulle todella vaikea kaikilta osin. Alkuvuodesta perheeseemme tuli suru-uutisia ja vaarini kuoli 30 syntymäpäiväni edeltävänä päivänä. Olin juuri tullut Petroskoihin samana päivänä ja oli vain tunneista kiinni etten nähnyt vaaria viimeisen kerran elossa. Tämä kosketti minua todella paljon kaikilta osin.

Sitten tuo 30 vuotisuus on avannut minulle uudestaan silmät ja uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani havahduin siihen, että tajusin vihdoin sen, että me emme ole kuolemattomia ja me kaikki vanhenemme. Tämä kaikki sai minun sisälläni suuren myllerryksen ja miettimään elämääni taysin uudestaan kaikilta kanteilta. 

Mietin paljon sitä, mitä olenkaan saavuttanut elämältäni tähän hetkeen mennessä ja miten paljon olisin voinut saavuttaa enemmän jos olisin tehnyt oikeita valintoja enemmän, joista olin tietoinen että ne on oikein, mutta silti tein päinvastoin. Itsensä täydellinen analysointi ja rehellinen arvointi sai minut olemaan pettynyt todella monesta ásiasta, mutta samalla kiittelin myös itseäni siitä rohkeudesta asioista mitä tein monesti täysin mukavuusalueeni ulkopuolella.

Eli kertyi paljon miinuksia, mutta myöskin paljon plussia. Niistä kaikista olen kuluvan vuoden aikana rakentanut itselleni uutta pohjaa tulevalle vuodelle. Olen vihdoin ihan rauhassa pysähtynyt miettimään kaikkia asioita tosissani,kiirehtimättä liikaa, jota tein aikaisemmin tosi paljon, vaikken silloin laskenutkaan elämäni aikaa kuten nyt. Me jokainen pohdimme vuoden lopussa näitä asioita, mutta loppujen lopuksi aika harva tosissaan pysähtyy miettimään ja analysoimaan omaa mennyttään kunnolla. Kaikki vaan mieluummin lakaisevat menneet maton alle sen kummemmin perehtymättä miksi ne on tehnyt kuten on tehnyt ja mitä siitä pitäisi oppia menneistä tulevaa varten. Te jotka luette nyt tätä blogikirjoitustani, pyydän, istukaa miettimään kaikessa rauhassa yksin omia kuluneita vuosianne ja tehkää siitä niin sanottu "tuloslaskelma", niin näette missä mennään ja missä on parantamisen varaa.

Kulunut vuosi ja myös ollut vaikea työrintamalla. Yrittäminen ei todellakaan ole niin helppoa kuin sen aluksi luulee. Sitä kun katselee eri menestyvien yrityksien menestystarinoita niin helposti luulee,että "Hei, toi on helppoa kuin mikä. Pistän puljun pystynyt kun mulla on helkutin hyvä liikeidea ja rupeen tienaa". Joo, tosiaan se onnistuu, jos kaikki on suunniteltu tip top ja on varaa ylläpitää sitä alkua, jos tosiaankin liiketoimintasuunnitelma on viimeisen päälle hyvä. Muuten jos noi kaikki asiat ei ole tip top heti alkuun suunniteltu, niin saattaa tulla itku aika nopeasti nuorelle kokemattomalle yrittäjälle kun tajuaa olevansa hirveän byrokratiaviidakon keskellä, missä jokainen siirto maksaa rahaa ja Suomen viranomaiset tarkkailevat jokaista siirtoasi. 

Itsekkin vaikean vuoden jälkeen olenkin kaiken ne miinukset saanut kokea omalla nahallani ja voin sanoa että ei ole kivaa. Moni joutuu velkoihin ja vaikeuksiin ennen kuin on päässyt edes kunnolla pyörittämään liiketoimintaansa. On todella valitettavaa että näin käy usein kun ei ole tarpeeksi tukea ja apua lähellä. Nyt olen tässä sinnitellyt vuoden kohta vaikeudesta toiseen, mutta sen voin sanoa, että en luovuta enää! Olen liian monesti luovuttanut kesken matkani määränpäätä ja kironnut myhemmin itseäni siitä, että "saamarin luuseri,miksi luovutit, oisit painanut veri suussa loppuun asti"! Eli nyt sitä virhettä en enää tee ja uppoan sitten vaikka saappaat jalassa suohon mieluummin, kuin heti kun kastellut ne niin juoksen vaihtamaan uusiin sillä aikaa kun suo on jo kuivunut ja toinen vierelläni ollut on päässyt matkan määränpäähän!

Kulunut vuosi on monella tavalla murtanut minun yleispersoonaani monella tavalla. Ja mikä parasta näistä kaikista asioista mitä on olen käynyt läpi nyt analysoiden, todella vaikeista asioista, surullisista asioista, hyvistä asioista, olen tajunnut sen tärkeimmän asian elämässäni, että HALUAN YKSINKERTAISESTI ELÄÄ, OLI SITTEN SE VAIKEETA,SURULLISTA TAI RUUSUILLA HYPPIMISTÄ ! Elämä on ainutlaatuinen mahdollisuun jonka meille on annettu ja on turha valittaa mistään, koska juuri sinä ELÄT ja sinulle on annettu oikeus ELÄÄ!!!

Tämän takia kaikki negatiivisetkin asiat nykyään jo pienen hetken päästä käännän positiiviselle puolelle, koska mitä sitten, minähän ELÄN ja se on pääasia! Tämä ei kummiskaan tarkoita sitä, että ei tarvitsisi pysähtyä miettimään vakavissaan tapatuneita negatiivisia asioita. Jos niin ei tee, niin äkkiä sitä tulee hällä väliä asenne jos kaikki omat virheet käännetään "Kukkasiksi ja mehiläiseksi, sekä vain toitotetaan päälle päässä"Elämä on ihanaa,ihan sama mitä tapahtuu". Ei,vkaikessa pitää olla järki mukana, sen takia me ollaankin ihmisiä, eikä eläimiä, että me pystytään ajattelemaanja analysoimaan.

Se mitä tulee minun blogin pitämiseen ja kun moni kysellyt minulta miksi en pidä sitä enää päivittäin,tai edes viikottain, niin vastaus on tämä.

Sitten kun olen onnistunut elämässäni saavuttamaan jotain semmoista suurta jollain osa-alueella täydellisesti, josta muiden ihmisten kannattaisi ottaa esimerkkiä niin aloitan bloginpitämisen tai kirjoitan kirjan. Tällä hetkellä en koe itseäni mitenkään malliesimerkiksi kellekkään sen suuremmin ja turhanpäiväinen lässynlään kirjoittaminen siitä, että miten olen käynyt salilla,bailaamassa, pyörähtänyt jossain ohjelmassa näyttämässä pärstääni, käynyt ostamassa uuden auton,yms yms. Ennen tein sitä, kyllä,myönnän, mutta myös myönnän itselleni sen, että olin nuori,tyhmä, kokematon ja kokeilin asioita. Annan itselleni sen anteeksi. Jokainen meistä on aluksi lapsi,nuori, sitten aikuinen. Jokainen kulkee virheiden kautta joko fiksuksi aikuiseski ihmiseksi tai sitten virheidensä nujertamana epäonnistuu elämässään. Kaikki on suurimmaksi osaksi meidän käsissämme, miten kohtalomme rakennamme, vaikka miten muuttuvat tekijät yrittävät sen vaikeuttaa.

Tähän blogini loppuun voin vielä kiteyttää rehellisesti oman arvosanan menneen 2014 vuoden kouluasteikossa 4-10, niin se on 7 ja lupaan itselleni että pyrin siihen että ensi vuosi on täysi 10, mutta vähintäänkin parempi kuin tämä mennyt vuosi!

Nyt oikein Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille! Ja haluan muistuttaa vielä kerran kaikkein tärkeimmän asian, että meille jokaiselle maan päällä on annettu elämä ja olemme etuoikeutettuja kun saamme ELÄÄ, jotenka ELÄKÄÄMME JA NAUTTIKAAMME JOKAISESTA HETKESTÄMME!

Nähdään taas ensi vuonna :)!

Antti Kurhinen

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, tsaari, vuosi, 2014, vuosikatsaus, Bb-Antti, elämä, tulevaisuus, menneisyys, elämänhalu, analysointi, vaikeus, life, live, finland, suomi, russia, russian, helsinki, yrittäminen, järki, tulevaisuus, menneisyys, blogi, kirjoitus, filosofia

A2 Venäjä ilta 15.4.2014 Yle 2 ja pienet loppulöylyt Tsaarin kanssa..

Lauantai 19.4.2014 klo 13:02 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Hei vaan kaikille!

Pitkästä aikaa olen taas blogin kimpussa. Tämänkin kirjoitan ihmisten palauteryöpyn ja pyyntöjen takia. Haluan selventää vähän  asioita..

Monia kiinnostaa, että miksi A2 Venäjä-illassa oli kauhea soppa ja ihmiset huusi,rääkyi,haukkui toisiaan, vaikka ohjelman piti olla asiaohjelma ja miksi minä olin liian asiallinen.

Tähän nyt sitten vastaankin teille lyhyesti siitä täällä blogissani, vaikka en mielelläni enää blogia kirjoittele.

Minulle on satatanut paljon viestejä, missä minua kehutaan että olin asiallinen ja toiset taas haukkui siitä, että olin liian lepsu ja hiljainen, ketkä odotti että pistän haisemaan vähintään yhtä paljon kuin herra dosentti Bäckman.  Joka puolella pohdittiin minun motiiveja olla näin. No nyt avaan vähäsen lisää miksi.. 

Ihmiset monet ovat saaneet ihan väärän kuvan minusta facebookin kautta, jossa tosiaan heitän aikamoista huumoria ja läppää,sekä yliliiottelen asioita välillä. Siitä olen ennenkin sanonut, että teen niin ja toistan nyt taas kerran.

Haluan todeta sen, että kyllä minä rakastan toista kotimaatani Venäjää ja kyllä kunniotan Putinia vahvana johtajana, mutta se ei tarkoita että minä rakastan sitä ja hyväksyn kaikkia hänen tekojaan. Facebookissa Putinin ja Venäjän ylihehkuttaminen välillä johtuu enemmänkin ihmisistä, ketkä ovat ahdasmielisiä ja tulevat haukkumaan minua ihan tyhjästä , jos vähänkin kirjoitan jotain Venäjästä.

Olen yrittänyt monesti jollekkin todistella jotain asioita mitä Venäjäällä tapahtuu ja miten asiat on, mutta turhaan.. monilla on vain ennakkoluulo juurtunut ja monen median kautta saatu negatiivinen kuva, jota ei saa mitenkään pois kertomalla tosiasoita. Täten minä siis päätin, että miksi nyt tuhlaan aikaa selittelyyn sun muuhun joillekkin tyhjäpäille joille ei mee mikään perille, vaan ajattelin, että jos kerran Venäjä on pahuuden imperiumi heidän mielestään ja vituttaa niin pahasti tiettyjä ihmisiä niin pistetään nyt sitten vituttamaan aivan helvetin pahasti koko tuutin täydeltä sitten :D!

Tämä on siis tarkoitettu niille ahdasmielisille ja todella pahoille Russofobeille, jotka ei oieesti tiedä mitään Venäjästä,ei ole koskaan käynyt siellä ja luulevat tietävänsä kaiken lukemalla ainoastaan roskalehitä sun muuta! Fiksummat ihmiset tietää että minun yltiömäinen hehkuttaminen ja muu soopa on vain suurta spektaakkelia ja ei ole minun oikea kantani ;)!

Eli tässä selitys siitä teille, miksi teen sitä mitä teen facebookissa, mutta ohjelmassa olin asiallinen, enkä huutanut tai ylistänyt Putinia!

Medialla on liiankin vahva osa kaikessa nykyään ja nämä sodatkin käydään niiin sanotusti enemmänkin media/propagandasotina, ja sotilaallisesti vain siivotaan jäljet.

Hyvä todiste tästä on, miten media voi käyttää sanomisiasi ja lietsoa sinusta niin sanotusti negatiivista palautetta ja ennakkoluuloja on näin kuten Ilta-sanomat esim. minusta kirjoitti juuri ennen vierailuani Ylen Venäjä-iltaa. Tässä esimerkki.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288677252260.html 

Ei varmaan tullut mikän ihan paras kuva musta eikö niin :D? Kyllä,siis omaahan syytänihän se on joo mitä olen kirjoittanut, mutta asiat on poimittu kummiskin facebookissa, missä olen painottanut monesti,e ttä sanomisiani ei kannata ottaa vakavasti. Tämän pystyy kummiskin kääntämään semmoiseksi uutisen avulla, että ihmiset tosiaan luulevat että olen semmoinen mitä lehti kirjoittaa. Medialla on vaan niin vahva valta saada muokattua ihmisten mielipiteet semmoiseksi kuin ne haluaa.

No, kummiskin vielä kerran toistan niille niin kiinnostuneile siitä miksi en puolustanut Putinia ohjelmassa.. En ole semmoinen kuten moni kuvittelee ja tämän takia en heilunut kuin heinämies Venäjä-illassa ja otin rauhallisesti,sekä vastasin vain asioihin joista tiesin vähän ja missä ei käytyy huutomylläkkää.

Ja tosiaan jos ette nähnyt itse ohjelmaa, niin sen voitte katsoa vielä jälkikäteen Yle areenasta.

http://areena.yle.fi/tv/2166867 

http://areena.yle.fi/tv/2166870 

Vielä Venäjä illasta sen verran voisin kertoa, että oli kyllä  Ylen tuotanto kerännyt kasaan aikamoisen poppoon huhhuh :D! Oli kyllä aikamoinen sekoitus laidasta laitaan kaiken maailman hiihtäjiä, minä mukaan lukien ;):D!

Jotkut oli tosi asiallisia ja varsinkin Markku Kangaspuro Aleksanteri instituutista teki minun vaikutuksen omalla tilannetajullaan ja älykkyydellään.

Ja Voin sanoa rehellisesti, että kun Johan Bäcman rupes huutaa siinä minun vieressäni fasistijuntoista naama punasena ja sitten vielä riidellä Ilkka Kanervan kanssa nokkapokkaa, sitten takana oleva Sami Hyrskylahti vuorostaan kiinalaista sieniteetä juoneena rupes heitää ihme juttuja kesken kaiken kovalla äänellä,sekä sitten viel lopussat osi älyttömän tyhmä heitto "tappajalle ruusu" kommentti, niin olin kyllä aika järkyttänyt kaikesta! Tämähän oli pahempi kuin Bb-talosta, missä porukka vetää perseet ja sitten alkaa riitelee :D! Tuolla meille ei edes tarjoilut alhoholia niin silti hirvee sirkus oli päällä :D!

Aika uskomatonta settiä kyllä..:D!

Ja kaikkein hauskinta tässä oli se, että kun matkalla tultiin ohjelmaan kaikki oli rauhassa ja eivät riidelleet keskenään, mutta kun sitten kameroiden eteen astuttiin niin kaikki muuttui :D!Siitä hieman täällä lisää..

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/1611455-venaja-iltaan-osallistunut-antti-kurhinen-tilanne-muuttui-kameroiden-edessa

Mutta kaikesta huolimatta, kaikki oli huikeitaja fiksuja  persoonia kun esim. kahdestaan jutteli keskenään ja näköjään vaan tuo esiintyminen tv:een edessä tekee ihmisistä niitä mitä ne haluavat ihmisten ajattelevan heistä,vaikkeivat ole itse tommoisia. Eli käytännössä propagandaa kansalle :D!

Vielä loppuun haluan sanoa suuren kiitoksen siitä, että sain olla mukana näin mielenkiintoisessa ohjelmassa. Oli huikeaa tutustua niin erilaisiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin, sekä heidän näkemyksiin maailman menosta!

Suomen ja Venäjän suhteet ovat ja aina tulevat olemaan lähellä sydäntä. Tulen aina tekemään niiden eteen kaiken,että meillä Suomessa olisi hyvä olla ison naapurin kanssa, joka ei oikeesti pahaa halua Suomelle,mutta länsi on juurruttaa meihin täällä negatiivista suhtautimista Venäjään. Ei Venäjä todellakaaan mikään ruusunnuppunen ole, mutta ei hirviökään. Loppujen lopuksi Venäjä vain pistää Yhdysvalloille ja natolle kampoihin, joiden lonkerot ovat levinneet niin pitkälle ympäri Venäjän. Venäjä vain taistelee yksinkertaisesti omien intressien eteen ja suurvalta-asemansa! Tavalliset ihmiset ei ehkä sitä ymmärrä, että silloin käsissä on paljon enemmän valtaa ja on tehtävä joskus todella vaikeita päätöksiä, jopa aika raakoja sillä hetkellä ajatellen, mutta tulevan tulevaisuuden paremman eteen.

Suomea Venäjä on ainakin viimeiset parikymmentä vuotta ihaillut ja sen valtiollista infrastuktuuria. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Venäjä ei missään nimessä halua hajottaa sitä mitä itse ihailee ja haluaa päästä samaan. Suomella on täysin turvallista olla Venäjän vieressä, eikä tarvitse pelätä mitään sotilaallista väliintuloa, niin kauan kun on liittoutumaton naton kanssa.

Valitattavasti tämä pistää karvat pystyyn ja hieman pelkoa..

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10439 

Toivoisin että asiat eivät ole näin miten tuossa jutussa kerrotaan, koska se olisi suurin virhe mitä voi tehdä.

Ei,en usko Suomen tekevän tuota hölmöä päätöstä!

No mutta eiköhän se riitä nyt politiikka ja Venäjästä puhuminen jokskuksi aikaa.. Hei,nyt on tullut tuutin täydeltä joka suunnasta Venäjää ja jopa minä, itse Tsaari, Putinin koira,en jaksa hetkeen jauhaa poltiikkaa :D!

Haluan vielä loppuun toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista pääsiäistä, sekä oikein ihanaa keväänjatkoa <3!

Ja ai niin,tämän on pakko kyllä kertoa vielä loppuun loppukevennyksenä sekä hehkutuksena :)!

Eilen sitten joku ihana ihminen otti minuun yhteyttä netissä kun olin epätoivoisen jättänyt ilmoituksen joskus kun en saanut ostettua lippua Tomorrowland festivaaleille silloin kun ne tuli myyntiin tammikuussa. No nyt tämä ihana tyyppi joka fanitti mua,tei sen mahdolliseski,kiiitos valtavasti siitä :)!

Tapahtuma on valittu maailman parhaimmaksi festivaaliksi viime vuonna ja liput menivät kaupaksi sekunnissa kaikki! Moni jäi ilman..Niin kävi minullekkin, vaikka istuin ja odotin lipunmyyntipäivää kuin kuuta nousevaa koneen ääressä ja tein kaiken niin kuin piti, mutta ei,en sanut silloin lippuja ja melkein itkin sen takia..! Nyt sitten kun olin jo luopunut melkein toivosta, niin sitten joku mukava sälli otti yheyttä facebookissa ja tarjosi minulle lippua vain ja ainoastaan vähän yli 50e kalliimmalla mitä normaalisti, vaikka monet myyvät niitä nyt mustassa marketissa 1500e kpl hintaan huhhuh!

Eli anteeksi, ehkä ajattelette, että mitä hemmettiä tuo Kurhinen selittää jostain festareista, mutta tää on vaan ollut niin pitkään mun haaveenaa mennä tuonne ja nyt kun vihdoin pääsen sinne, varisnkin kun siellä on 10 vuotisjuhlapirskeet. :)! Ei ole pakko ymmärtää, mutta nyt pli pakko kertoa tästä huikeesta fiiliksestä ja että yksi unelmistani taas toteutuu, hurraaa :)))!

No, eiköhän nyt riitä tällä kertaa ja palaan taas kerran joskus kun on sen aika, sekä tuntuu siltä, että mieli tekee blogata ja kirjoittaa. Tosiaan minulla on hävinnyt jotenkin mielenkiinto kirjoittaa blogia viimeisen puolen vuoden aikana ja olen miettinyt sitä itsekkin, että miksi? 

Ennen muistan että rustasin tuntitolkulla joka päivä kokonaisen kirjan kokoisia mietteitä tänne, mutta nykyään tuottaa ahdistusta jopa näinkin lyhyen blogin kirjoittamista.

Ehkä tämä myöskin johtuu siitä, että olen enemmän ruvennut miettimään tekemisiäni ja ottanut vastuun sanomistani. Tämä myöskin heijastuu siitä, miten käyttäydyin Venäjä-illassa. Jos minut olisi laitettu 5 vuotta sitten siiehn ohjelmaan, niin sitten olisin ollut pahempi kuin Bäcman ja muut yhteensä laukomassa kaikkee soopaa, mutta nykyään jo ymmärrän, ettei se kannata eikä se edes ole niin hauskaakaan.

Tästä syystä todennäköisesti myös blogin kirjoittaminen on jäänyt, koska e jaksa enää kirjoittaa yksinkertaisesti "PASKAA" josta minulle ei ole mitään hyötyä vaan pelkkää harmia!

Niille jotka ennen odottivat innoissaan blogiani joka päivä,jotta pääsisivät nauraa räkättää mun idioottimaisille jutuille, joudun kyllä tuottamaan pettymyksen. Se on nyt LOPPU!!!

Se ei tarkoita, ettenkö huumoria heitä joskus facebookissa tai muualla, mutta ylenpalttinen paskanjauhaminen kyllä loppui,sori!!!

Nyt on aika vihdoin siis laittaa pakettiin tämä blogi ja toivottaa uudemman kerran erittäin hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille <3!

Olkaahan suhteellisen kiltisti, koska minäkin olen alkanut niin olemaan ;)!

Palaillaan..venaja-ilta_facebookkansi_v2_simppeli.jpg

Tsaarinne <3

3 kommenttia . Avainsanat: ministeri, tsaari, ilkka kanerva, johan bäcman, jon hellevig, lakimies, moscow, helsinki, yle, yle2venäjäilta, a2ilta, venäjä, vladimir putin, viktor janukovich, tampere, yletalotampere, politik, politiikka, anttikurhinen, ukraine, usa, nato, valtio, eduskunta,

Elämäntarkoitus,itsensä etsiminen, maailmanloppu, sisäsiittoisuus ja sukurutsaus!!!

Maanantai 25.11.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Heippa taas kaikille pitkästä aikaa!


En ole pitkään aikaan taas tänne omille kotisivuilleni päivitellyt ja tosiaan nyt on taas aika :)!!!

Haluan kertoa teille siitä, että olen tosi paljon nyt viime viikkoina ajatellut tätä maailman menoa ja elämäntarkoitusta..Olen siitä tehnyt videoblogia minun seiskan sivuille ja nyt linkitänkin teille ne blogit!!! On aika pysähtyä miettimään mitä teemme ja miksi maailmanloppua joka on oven takana!!!Olen ruvennut etsimään itseäni ja luostariinmenokin on harkinnan alla!
Käyhän tsekkaamassa tuo kaikki ja kerro ihmeessä omat kantasi mielipiteisiini..Todella arkoja elämänasioita, josiat meidän on pakko keskustella, ennen kuin on myöhäistä!!!


http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Materialistisen-maailman-maailmanloppu/1024139

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Etteko-ymmarra-etta-te-teette-meidan-ihmiskunnasta-moraalisesti-vammaisen/1024167

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Voi-herra-jumala-mista-saada-voimat-pelastaa-itsensa/1024205

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/On-pakko-saada-vastauksia/1024243

http://www.seiska.fi/Antti-Kurhinen/Tsaarilta-loytyi-todellinen-aarre-hyllysta-huhhuh-Loytyyko-sulta-viela-myos-ja-uskallatko-nayttaa-niita/1024380

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Rakkausko-elamantarkoitus/1024411

Ja tässä alimmassa vidossa hieman siitä sukurutsauksesta!!!Pohjautuu Suomalaiseen sisäsiittoiseen yhteiskuntaan ja maalla asuviin ihmisiin..

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Tosi-paljon-onnea-Mauno-Koivisto-90-v-syntympaivien-johdosta-ja-iso-kiitos-/1024463

Toivottavasti saitte vähän silmiänne auki mitä kaikkea maailmassa tapahtuu ja ruepat pohtimaan omaa elämäntarkoitusta!!!


Ja seuraavaksi haluan kertoa teille todella äimistyttävästä tarjouksesta, että sinulla on vain viikkoa aikaa saada tämä upea paketti itsellesi,huhhuh!

Eli menehän kipin kapin ho hop tsekkaamaan alta omasi kun vielä voit!!! Mä ainakin otin ainakin tuon supertarjouksen itelleni ja olen erittäin tyytyväinen!!!


MegaReilu 3G hintaan 19,90 €/kk (normaalihinta 29,70 €/kk, alennus -33%). Ei määräaikaisuutta, alennettu hinta on voimassa 12kk ja sen jälkeen hinta on normaali Reilusti kaikkea paitsi hintaa – Saunalahti MEGAREILU 3G!

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, sisäsiittoisuus, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, helsinki, mauno koivisto

Bang,Bang, Bangkok ;) ja uuden vuoden alkua..

Keskiviikko 23.1.2013 klo 23:30 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

No heippatirallaa rakkaat!!!

Nyt on vuosi 2013 ja on tämän vuoden ensimmäisen blogin aika:)!

Niin kuin viime vuoden viimeisessä blogissa kerroin,että lähden Bangokkiin vajaaksi pariksi viikoksi,niin siellähän mä pyörähdin joo :)!

Lähellä oli että pyörähdyt olisi jäänyt pelkäksi yrittämiseksi,nimittäin minulla oli 7 minuutista kiinni etten myöhästynyt selvityksestä :DDD!

Uuden vuoden juhliminen meni niin rankaksi ja venyi niin pitkälle,että kun minut istutettiin metroon noin klo 14.00 aikaan,niin tarkoitus oli nopee mennä kotiin hakee tavarat ja kentälle,mutta kävikin niin että nukahdn metroon ja heräsin vasta vuosaaressa siihen että metrokuski heiluttaa minua ja huutaa "herää kaveri" :D!!!

Herättyäni tajuan että olen vuosaaressa,katson kelloa ja tajuan että perkele olen myöhässä ja en ehkä kerkee koneeseen enää!!! Siis olin niin paniikissa ja niin vihainen itelleni,ettei voi kuvitellakkaan sitä!! En tiedä millä ilvellä kerkesin himaan kaiken,mutta kerkesin kummiskin!! Kiirellä kotio,passi mukaan ja taksi alle!! Kaikki tärkeet tavarat unohtui ja lähinkin melkein tyhjä laukku mukana Bangokkiin :D!

Voin sanoa että kaupunki on aikamoinen ja heidän elintapansa on kyllä aikamoiset..

Kaupunki on valtava,sekainen,likainen,mutta samalla upea ja ystävällinen..Kaikki nämä yhdistyvät tässä aasian isossa Megapoliksessa :)!

Eniten hirvistytti siellä liikenne..Siis ihan järkyttävää meininkiä ja itse olin ihan shokissa,koska jopa Venäjän liikenne kalpenee sille hulluudelle mitä ne siellä vetää :D! Pahinta on se mopo/moottoripyöräliikenne. Ne painelevat autojen välistä kuin mitkäkin herhiläiset,eivätkä vari kunnolla yhtän mitään! Pukkelehtivat kuin missäkin radalla ja "läheltä piti" tilanteita on valtavasti koko ajan!

Kertaakaan en mennyt ihan semmoisen pienen kaksipyöräisen kyytiin vaan tuk tuk riitti mulle kyllä hyvin huh!

Pahinta mitä näin mopolla on se,että kyydissä oli yhellä skootterilla 4 ihmistä,eli koko perhe ilman kypärää :D!

Edessä tangon lähellä 5 vuotias poika,sit iskä ajaa,takana äiti istuu ja pitää ylhäällä vielä pientä vauvaa!!!! Ja siis kaikki yhdellä pienellä skootterilla ja kaikki ilman  kypärää!!!! Siis ihan älytöntä touhua oikeesti!!!

Miten voi olla noin vastuuntunnoton ??! Mä en siis millään ymmärrä sitä!

Toisaalta thaikut ovat niin kilttejä ja ystävällisiä,mutta samalla taas niin vastuutunnottomia!

No,kai se menee niin että "maassa maan tavalla"..ei voi mittää,omapahan on henkensä..

Toinen asia mikä oli epämiellyttävä,niin se oli epähygienisuus..!

Siinä samassa kun syöt paikallisten kanssa,niin oli järkytyts ainakin minulle,kun vierellä on iso kasa jätteitä joita ei kukaan vie ja ne haisee,eikä siinä vielä mitään vaan pahinta on saamarin isot rotat jotka hyppii melkein sun syliin kun siinä syöt illalla huhhuh!!Ja tämä on ihan täysin totta!! Tälläistä Bangokin kaduilla tapahtuu!

Kävimme sitten mun synttäreinä tsekkaamassa Tiffany shown Pattayalla ja se olisikin siinä. Olihan mun tämän vuoden synttärit aika pettymys..ei sen takia että en tehnyt paljoo mitään,vaan se fiilis oli koko päivän ihan maassa..no ei voi mitään..

Haluan kummiskin muistaa kaikkia onnittelijoitani <3!

Huomio toverit! Lyhyt synttäripuhe minulta kaikille onnittelijoilleni! Nyt yksi vuosi vanhempana taas haluan kiittää kaikkia onnittelijoita todella paljon :)! Vuodet ovat vierineet lujaa ja paikoin liiankin lujaa..on ollut paljon pahaa, mutta myös paljon hyvää :)..kaikki nämä kokemukset ovat tehneet minusta varmemman ja vahvemman ihmisen! Rakkauden kokeminen ja sen menettäminen on taas opettanut miten iso asia elämässä on rakkaus..!Matkustaminen on avartanut todella paljon maailmaa ja ajattelen iha eri tavalla joka kerta kun näen omin silmin jokaisen uuden kulttuurin ja uuden maan! Tässä nyt seison 29 vuotiaana ja voin sanoa rehellisesti ja suoraan, että olen ylpeä itsestäni kaikista puutteista ja virheistä huolimatta! Kukaan ei ole täydellinen, ei edes herra Tsaari itse;):D!Kiitän kaikkia teitä ketkä olette olleet minun elämässä tekemässä minun elämästä sitä mitä se on ollut ♥! Love yoy all ♥!! Nyt nokka kohti uutta alkanutta vuotta ja tiedän että unelmoimalla ja niiden toteuttamisen yrityksellä tästä tulee mahtava vuosi meillä kaikille!!!Kiitän vielä kerran kaikkia ja päästän teidät nyt unelmoimaan omia unelmianne ja varsinkin toteuttamaan niitä ;)!!!

Semoista sitten :)!

Loppuloma sitten oltiin vaan ja hengailtiin..

Käin bilettämässä yhden päivän kunnolla ja minulle näytti kaupungin menoa yksi Venäläinen kuka asuu siellä jo 3 vuotta.

Häntä minulle neuvoi yksi kaveri kuka asuu Hua Hinissä jo jonkun aikaa myös.

Bangokin yöelämä on kuin muissakin maissa,mutta ainoastaan naiset sitten ovat melkein kaikki ostettavissa rahalla. Eli loppujen lopuksi ihan melkein kenet vaan voi saada mukaansa rahalla.

Kävimme noin 4-5 klubia läpi ja parasta on kun tuntee jonkun kuka asuu siellä oli se,että tämä Venäläinen toverini tiesi että klubien välill voi mennä taksilla ilmaiseksi,koska klubit on tehnyt diilejä taksien kanssa :)! Jos tota ei tietäisi niin tulisi paljon kalliimmaksi tämä ajelu..

Jo ennen biletystä tunsin että kurkkuni on tosi kipee ja olen tulossa kipeeksi,mutta en tiennyt että noin kipeeksi :(! Olen ollut jo yli kaksi viikkoa kipeenä ja päässä heittää vieläkin ihmeellisesti!

On yli kaksi viikkoa kulunut ja vieläkin olen ihan kuuppa pihalla..!

Toivon tosiaankin että miulla on pelkkä flunssa eikä mikään sarssi :D!

Takaisin sitten kun tultiin Bangokista niin sieltähän tultiin Bisnesluokassa :))! Se oli kyllä miellyttävä juttu kun on kipeenä ja muutenkin..en ennen ollut koskaan mennyt Bisneksessä ja nyt kun pääsin niin on se kyllä ihan eri maailma kun tavallinen!

Recaron penkit jotka siirtyy mihin asentoon tahansa ja pääset ihan makuuasentoon saakka :))!

Suomeen päästyä,oli kyllä shokki melkoinen kun pääsi ulos..ensiksi kylmä viima puhalsi sun naamaan niin inhottavasti ettei mitäään rajaa huhhuh!

Sitten mun flunssa paheni ja sitä oltiin sänkypotilaita..sitä on sit mennyt kipeenä jo duuniin kun ei sitä haluu vaan kipeenä himassa olla..!

Se pienikin rusketus kuoriutui musta heti viikossa pois ja taas sitä ollaan kalkkilaivan kapteeneja :D!

Kuvia Bangokista löytyy täältä jos haluatte katsella :)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/bangokthailand2012/


Suurimpia järkytyksiä oli sitten nämä Bangokissa :D!

Antti Kurhinen thaisaunassa Bangkokissa | Iltamakasiini

No nyt voin sanoa että se on ihan myytti kun puhutaan että kiinalaisilla on pienet vehkeet, koska äskön kun kävin hotellin saunassa niin saunaan pieni kiinalainen jolla roikkui ihan hervoton heiluri jalkojen välissä polveen saakka, huhhuh ..:DDD! Kyllä sitä tunsi itteensä maskuliinisena länsimaalaisena hyvin vaivautuneeksi kun oma veli-veitikka näytti sen rinnalla Vantaanjoen katkaravulta :DDD!

Toinen iso järkytys oli tämmöinen :D!

Maailma on ihmeitä kyllä täynnä ja varsinkin täällä Bangokissa :D! Pelasin ping pongia ihan suoraan sanottuna "pillun"kanssa ja kattelin kun sillä värkillä ammutaan ilmapalloja, poltetaan tupakkaa, soitettiin torvea, kirjoitti kynällä "Happy new year",avasi kaljapulloja ja paljon muuta :DDDDD! En olisi uskonut että naisen pimppi on noin monipuolinen huhhuh:DDDDD!!!!

Semmoista siis Thaimaan ekasta reissustani :))!

Ja kaikesta järkytyksestä huolimatta haluan joskus uudestaan sinne :)!

Nyt sitten ihan vaan hieman vielä Thaimaan jälkeisiin tapahtumiin täällä..

No kipeenähän sitä oltiin jonkun hirveen viruksen kaa ja vielkin ollaan..


Sitten tuli hirvee järkytys itselleni,josta en ikinä olisi uskonut että olisi tullut mitään,koska olen täysin syytön..

Tässä vielä vielä siitä pieni tosiasia mitä kerron radio rockin aamuhaastattelussa mikä pitää täysin paikkaansa!

http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=302712

Ja jos haluatte niin paljon tietää mistä on kyse ja mitä silloin vuoden 2011 bileristeilyll tapahtui,niin voitte lukea minun silloisen blogin tästä niin ymmärrätte mistä on kyse..

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/12/02/204

Se siitä sitten..en halua edes enää muistella tommoista ihan älytöntä juttua! Onneksi minulla on todistajat tapahtumakulusta ja sitten jos joskus oikeuteen mennään niin ison teinilauman syytökset kaatuu kuin seinään;)!

Semmoista siis nyt tällä kertaa ja tuskinpa haluatte enempää että rustaan,kun tää blogi n venynyt muutenkin aika pitkäksi.

Seuraavat kuukaudet menee duunia painaessa..

Paljon on projekteja suunnitteilla kaikkien asoiden suhteen..

Uudenvuodenlupaukseni on lähtenyt pyörii ja en oo sauhutellut yhtään Thaimaan jälkeen röökiä ja olen vähän ruvennut mitä syön.

Haluaisin vaan että tää ihme thaimaan flunssa menisi ohi,kun se haittaa mun treenaamista ja myös duunintekoa :/! Päässä huippaa ja humisee vähän väliä,niin ei hirveen hyvä juttu ja ei siinä paljoo treenailla kun taju meinaa lähtee salilla :/!

Nyt siis yritetään parantua ja pistetän hihat heilumaan :)!

Ja tieytysti unohtamatta rakasta äitiäni <3!

Seuraavaa etelän reissua toisin ei hirvee kauaa tarvi odottaa, koska Seuraavaksi sitten vienkin rakkaan äitimammani jonnekkin kun sen olen jo monta vuotta luvannut ja nyt vihdoin päätin että toteutan sen :)!Äiti viimeksi käynyt etelässä vuonna muussi ja nakki kun Neuvostoliitto oli vielä ja sekin perus mustallamerellä käynti...nyt siis loppuu ittensä hemmottelu ja seuraavaksi hemmotellaan rakasta äitiä ♥!!!

Nyt saa siis riittää blogia tältä kertaa ja palataan taas rakkaat <3!

Rakkaudella <3!


Antti

P.s Liity WWF:ään tästä ja auta eläimiä hädässä <3!3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Hyvää Joulua, Uusi vuosi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, helsinki-vantaa airport, innovaatio, Thaimaa, Bangkok, äiti, happy

Hyvästi mennyt vuosi ja Hyvää uutta vuotta kaikille :)!

Maanantai 31.12.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa kaikki taas :)!

И конечноже  не забывая вас Pуcскоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Nyt on sitten tämän vuoden viimeisen blogin paikka.

Tosiaankin vuodet vierii todella nopeasti ja tuskin kerkee huomatakkaan kuinka sitä ollaan taas vuoden vanhempia ja eletään kohta jo vuotta 2013..

Enää en voi sanoa ett haluaisin juosta tulevaisuuteen,koska siellä nen vanhuutta,joka alkaa tosiaankin pelottaa jonkun verran.

Itse juuri kävin Venäjällä moikkaa äitiäni,mummia,vaaria ja muita sukulaisia, niin näin miten paljon he kärsivät siitä että ovat niin vanhoja ja mitään muuta kuin paljon sairauksia,sekä tuskaa..Se vetää todella surulliseksi,varsinkin kun vanhuuden äivillä nuppikin sekoo ja muisti menee yms.

Katson heitä ja miten he rukoilevat että pääsisivät taivaaseen, niin silloin väkisinkin juoksee ajatus päähän,että een minä ikinä halua vahentua niin vanhaksi,se on varmaa..

Mitenpä viime vuodesta voisi lyhyesti vetäää johtopäätökset..hmm..No ainakin e on ollut todella sekalainen taas kerran!

Alkuvuosi meni siinä, että vielä viime vuodelta elin Venäjän talo 2 ohjelmassa ja sitten etsin taas itteäni.. Tuli hölmöiltyä julkisuudessa alkuvuodesta aika pahasti,mutta onneksi tajusin että nyt riittää,en jaksa enää sitä paskaa mit on ollut muut edelliset 4 vuotta julkisuudessa!

Tuli totaalikielto hölmöilyille ja muutenkin päätin ottaa itteä niskasta kiinni!

Kaikki meni pikkuhiljaa miten pitikin..

Keväällä palattiin vielä yhden viimeisen kerran ex-vaimoni kanssa yhteen  ja se oli kyllä aika toivotonta. Kyllä sit ois pitänyt jo muutamasta jo aiemmasta kerrasta oppia että jos se ei toimi niin se ei toimi!

Onneksi olemme päässeet kaiken sen yli nyt ja olemme hyviä ystäviä nykyään :)! Henna aina tulee olemaan tärkeä ihminen mun elämässä,vaikka yhdessä emme tule olemaan..

Erottuamme alkukesästä alkoi mulla villi bilekausi ja kesä meni tosi rankasti rallattaen :D!

Vähän liiankin rankasti..

Jotain keikkoja tein,mut muuten rellestys oli hurjaa..!

Syksy tuli ja alkoi Bb taas.. sitä kautta sitten tutustuin uusiin ihmisiin.

Sitten siitä lähtikin oman ohjelman suunnittelu,sitten uusi duuni yms.yms..

Loppuvuosi onkin ollut sitten kiireistä ja duunia painettu ja uusia saavutuksia saavutettu :)!

Nyt ollaan semmoisella tasaisella vyöhykkeellä ja olenkin rankan biletyksen jättänyt pois melkein kokonaan ja siirtynyt Namu linjalle muutaman shamppanjalasin kera :)!

Olen itse asiassa ollut tosi tyytyväinen siihen :)!

Ainoa miinus on ollut,että olen lihonut lähemmäs 10 kiloa kesästä ja mitkään housut ei mee enää päälle :D! Olen joutunut ostaa uudet housut yms.

No,se on pientä se..

Eli johtopäätöksenä on se,että vuosi on ollut todella opettavainen monen suhteen.. Monet virheet jotka tein oli lopullisia ja pakotti lopettamaan tyhmyydet! Yksinkertaisesti voin sanoa, että aikuistuin aika paljon tämän vuoden aikana! Intressit eri asioita kohtaan muuttuivat..rupesin näkemään asioita eri tavalla,eri silmin..

Nyt olenkin ihan eri ihminen melkein :)!

Johtopäätös vuodella on se,että se on ollut todella opettavainen ja todella uuteen elämään johtava..parempaan semmoiseen :)!

Haluan että meillä kaikille ensi vuosi tulee olemaan todella onnellinen vuosi,koska todella monella tämä 2012 on ollut todella huono vuosi. Ja olihan se merkitty kiinalaisessa kalenterissa kuolemien ja sairauksien vuodeksi.

No onneksi nyt sitten vuosi on ohi ja me voidaan kaikki katsoa tulevaisuuteen silmät kirkkaina :)!

Ensi vuonna onkin paljon töitä luvassa ja meidän pitää saada Wellmen Oy kukoistamaan yksi Suomen parhaimmista uusyrittäjistä :)!

Tavoitteena on kehittää myös uusia innovaatioita ja siirtyä sitä kautta Venäjän markkinoille myös. Siellä joillain on rahaa kuin roskaa ja sitä me halutaan ;)!

Vain taivas on rajana meille ;)!

Semmoista..

Sitten tietysti yhden jutun haluan nyt kertoa..Ensiksi sen,että 4 vuoteen en ole Suomessa viettänyt uutta vuotta,mutta nyt vietän..

Ja syy on siihen todella painava ;)!

Lähden 1 tammikuuta Thaimaaseen,Bangkokiin :))! Jepaa jee jee:)! Mun eka kerta Thaimaassa :)!

Olen niin paljon kuullut siitä maasta eri tahoilta,että on hyvä että vihdoin itsekkin pääsen katsomaan sitä paljon kehuttua Aasian paratiisia :)!

Olen siellä ainoastaan 10 päivää ja osittain se on myös työmatkani,koska me etsitään siellä uusia innovaatioita meidän yritykseen :)!

Pattayalla olisi ainakin tarkoitus käväistä edes yhdeksi päiväksi,mutta muuten ollaan suurimaksi osaksi vain Bangkokissa.

Eniten olen kuullut niistä Ladyboysta,jotka on kauniimpia kuin kukaan tyttö siellä ja on todella suuri mahdollisuus vahingossa painaa niitä naisen sijaan :D!

Hyi saamari sentään :D!

Itse tein itelleni selväksi,että en ketään juota tai mee mihinkään,ennen kuin nostaa mekon ylös ja näyttää jalkojenvälit :D!

Mä en transuja nussi perkule :D!

Ja muuten sattuipa niin,että vietän yös synttärini,sekä meidän ortodoksisen Joulunkin Thaimaassa!

Nyt tänä vuonna saa jäädä superhyper isot synttäripippalot taakse,joita olen jo 3 edellistä vuotta pitänyt!

Tässä niistä vähän muistja minkälaisia ne on ollut aina mulla ;)!

Nämä alla on 25 vuotissyndet :)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/778738?big_brother


Nämä alla on 26 vuotissyndet,jotka oli elämäni katastrofaalisimpia synttäreitä..

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a105929/bbantti+ja+tony+halme+yhteiset+synttaribileet/

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1030852?kurhinen_antti

http://www.stara.fi/2010/01/10/bb-henna-tony-halmeen-juhlista-et-koskaan-saapunut/

http://www.stara.fi/2010/01/10/bb-antin-synttarit-pahasti-reisille-poliisi-pilasi-juhlat/

http://www.voice.fi/index.php?mw=tony_halme+antti_kurhinen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=11190

http://www.stara.fi/2010/01/11/pidatetty-bb-antti-halmeen-kuolemasta-illalla-sitten-selvisi-hirvea-totuus/

http://www.voice.fi/index.php?mw=bbantti+antti_kurhinen+tony_halme&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=11230

Eli noi luettueanne ymmärrätte varmaan miksi mun synet oli katastrofaalisimmat koskaan! No mut ei niistä enää sen enempää..

Sitten alla on 27 syndet :).

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1253465/antti-kurhisen-hurjat-synttarit-katso-kuvat

Ja sitten vielä 28 vuotissyndet alla :)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1473586/antti-kurhinen-juhli-syntymapaiviaan-nayttavasti-yokerhossa--katso

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/suomalaiset-turhisjulkkikset-kokoontuivat-yhteen-eilen-tassa-syy

http://metrolive.fi/jutut/artikkeli/7041/kohujulkkikset-juhlivat-antti-kurhisen/

Eli noi kaikki luettueanne ja katotottueanne,ymmärrätte varmaan iten olen aina juhlistanut mun syndejä ;)! Eli saamarin isosti aina :D!

Nyt sitten kun lähen Thaimaaseen,niin jää tuo suuren maailmanluokan juhliminen pois ja muutenkin olen kyllästynyt järjestämään noin suuria juhlia aina..Kaiken lisäksi täytän 29,eli 30 olisi se järkevä isoiden bileiden paikka :)!

Eli mä joudun tuottaa pettymyksen kaikille täällä tällä kertaa..ei tuu bileitä ei..koittakaa nyt vuoden pärjätä ja odotella,koska silloin potti räjähtää ja silloin juhlitaan suuremmin kuin koskaan aiemmin  ;)!!!

Aika juoksee nopeasti ja sitä ei kerennyt kissaa sanoa kun on jo 30 melkein huhhuh..Vielä muistan kuin eilisen, kun täytin 18,mutta nyt sitä ollaankin jo 29!! Apua sanon minä kyllä..! No,sille emme voi mitään ja tämä on vain elämää ja kaikkien on meidän vanhennuttava halusimme sitä tai emme! Näillä mennään,muttei masistella ;)! Yritetään nauttia niin paljon kuin pystytään kaikesta mitä meille elämä tuo <3!

Nyt on aika laittaa tämän vuoden viimeinen blogi pakettiin ja toivotella teille kaikille erittäin hyvät uudet vuodet ja tuokoon uusi vuosi teidän kaikki unelmat toteen :) <3!

Itse meinaan mennä varmaan Le Bonkkiin aluksi kun sinne tuli kutsu ja kaikki kaverit kerääntyy jo alkuillasta sinne boolia litkimään yms.Sitten menen ehkä kavereiden kämpille vielä juomaan shamppanjaa ja ampuu raketteja <3! Sitten katsotaan minne silmät vie,mutta kunhan ne vie seuraavana päivänä ajoissa lentokentälle,nimittäin ei oo varaa myöhästyä lennolta :D! Että tämmöistä..

Rakastan teitä niitä läheisiä ja ei niin läheisiä tosi paljon :) <3!

Olkoon meille kaikille uusi vuosi ilon ja unelmien totetumisien aikaa :)!

Nyt sanon heippatirallaa ja muistakaa olla varovaisia rakettien kanssa ;)!

Rakkaudella <3!

Antti


4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Hyvää Joulua, Uusi vuosi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, helsinki-vantaa airport, innovaatio, Thaimaa, Bangkok,

Koulukiusaamiselle Loppu! Uusi koulukiusaamisvastainen kampanja kehiin ja heti! Pyrin eduskuntaan ja teen vannon lopettavani koulukiusaamisen!

Tiistai 25.5.2010 klo 20:13 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Heijjsan kaikille vaan taas!

Nyt sitten rauhan asialla dokumentti on tullut ulos ja heti alkuun meidän jakso teki huippukatsojaluvut. Yleltä vahvistettiin minulle että yli 310000 tuhatta katsojaa!!!! Ylen henkilökunta kiitti tois paljon meitä Akin kanssa ja sanoi että palautetta on tullut valtavasti,eli siis aivan mahtavaa :)! Olen kyllä itsekkin huomannut kun minulle tulee täällä yhteydenottolomakkeen kautta ja facebokissa todella paljon ihmisiä kehumaan ohjelmaa ja kertovan että heitäkin on kiusattu koko lapsuuden ajan...Yksi ihminen jopa sanoi että tämä meidän jakso muutti hänen elämänsä ja hän ei aio vaan kitua sisällään kiusaamista vaan meinaa tehdä asialle jotain! toinen sanoi että oli kiusattu koko lapsuuden ja meinaa nyt ton meidän jakson jälkeen ottaa yhteyttä kaikkiin Vantaan kouluihin ja ajaa koulukiusaamiskampanjaa,mihin ehdottaa meitä :)! Salilla tuli monta aikuista ihmistä kertomaan heidän sukulaisten lapsuuden kiusaamisesta tai sitten omista kokemuksista lapuudesta. Jokainen puristi kättä ja soi että oikealla asialla liikutaan ja hyvä että me uskalsimme tulla esiin ja kertoa omista kokemuksista rohkeasti...Siis olen todella otettu ja sisällä on todella hvä mieli että tämä asia koskettaa niin monia ihmisiä ja he ovat samaa mieltä kanssamme <3! Kiitos teille kaikille tuestanne <3!

Ohjelman loppuvaiheessa sovittelijat ehdottivat että jos vain menee läpi opetushalituksessa,niin me lähtisimme Akin kanssa Rauhan asialla kiertämään Suomea ja valistamaan nuoria kouluhin asiasta ja näyttäen meidän jaksoa kaikille. Tämä varmasti herättäisi varsinkin kiusattuja nousemaan koulukiusaajia vastaan ja lopettaa henkinen kidutus ja väkivalta! Toivottavasti opetushallitus on samaa mieltä ja antaa meille mahdollisuuden auttaa hädässä olevia tällä tavalla! Te ihmiset voitte myös vaikuttaa tähän asiaan! Eli rohkeasti ottakaa yhetyttä Opetushallitukseen ja tukekaa meitä! Tukekaa meitä hyvässä asiassa,koska me voimme olla ne ketkä pelastaa teidän lapset ja ennaltaehkäisee koulukiusaamiseen. Lähettäkää heille palautetta niin kauan että he tajuavat että tmä on vakava asia ja siihen on puututtava! Suomi on kiusamsien kärkimaita euroopassa ja tämä kyllä varmasti on huomattu! Kaikki nämä koulusurmat ja muut pommittajat ovat olleet jollain tavalla kiusattuja ja syrjittyjä lapsuudessa. Jotkut eivät ole niin vahvoja kuin me ja kestävät koko nuoruuden hirveätä tuskaa...Jotkut vaan sitten keräävät niin paljon vihaa itseensä,että se purkautuu koulusurmina tai ties millä aivan käsittämättömän raajoilla tavoillla...Ja sen jälkeen mietitään että miksi..?No tässä meillä on siihen vastaus miksi! Katsokaa vielä kerran vaikka jakso Ylen nettisivuilta tai sitten ensi sunnuntaina 30.5 klo.15.00 on tästä aiheesta uusinta Yle 1 tv-kanavalla. Alla on linkki suoraan jaksoon. Katsottuanne jakson ymmärrätte mistä kirjoitan nyt!

http://areena.yle.fi/video/1006069

Monia meistä on kiusattu nuorena. Minun rakasta vaimoa myös. Hänkin on ollut henkisen väkivallan kohteena eniten ja joutunut kärsii koko lapsuuden. Kaikki tämä jättää jälkensä ja pilaa monia tulevaisuuden asioita. Huono itsetunto,viha,itserakkaus,välinpitämättömyys ja moni moni muu asia yhdistää tulevaisuudessa koko lapsuuden kiusattuja ihmisiä. Nämä kaikki vaikeuttavat pääsyä normaalielämään ja sopeutumista yhteiskuntaan. Minun pelastus oli minun sisu kestää sitä kaikkea ptikän aikaa...Mutta silti se jätti jäljet...huonot hermot,äkkipikaisuuden ja suunnattoman raivon. Itsekeskeisyys ja sitten kostonhalu vielä enemmän pilasivat kaikkee...Onneksi olin tapeeksi fiksu ja aikuistuttuani tajusin sen olevan väärin. Muutto Helsinkiin auttoi asiaa. Täällä kaikki on niin kansainvälistä ja rasismia ei esiinny niin paljoa kuin pikku maalaispitäjässä.

Viime vuoden joulukuussa oltuamme vaimoni kanssa maria-shown vieraina,kerkesimme kertoa että meitä on nuoruudessa kiusattu ja sen on edesauttanut meitä haluamaan julkisuuteen. Tätä kauuta muuan taho yleltä otti yhteyttä ja kysyi haluanko käydä läpi lapsuuden traumoja ja sopia koulukiusaajani kanssa. Aluksi emmin,mutta sitten tajusin että ei hautomalla parane ja kaiken lisäksi ohjelma auttaa minun kaltaisiani lapsia rohkenemaan ja lopettamaan sen kiusaamisen ottamalla yhetyttä opettajiin ja vanhempiin :)! Uskoisin että ainakin jokusen pienen ihmisen tällä jaksolla saadaan pelastettua <3! Kiitos myös Akille,joka rohkeni tulla ohjelmaan mukaan ja osasi tunnustaa virheensä ja pyytää anteeksi! Tämä on todella kunnioitettavaa ja sen takia oletkin kasvanut ihmisenä valtavasti kouluvuosien jälkeen :)! Onneksi ymmärsit olevasi väärässä ja osasit lopettaa,sekä pyytää anteeksi!

Nyt siis te kaikki koulukiusatut tai koulukiusaajat! Katsokaa tämä jakso ja miettikää,että onko siinä mitään järkeä! kuunelkaa minua,kuunnelkaa Akia!

Jos avullanne kampanja toteutuu ja pääsemme kiertämään Suomea valistamassa tästä aiheesta, niin iso kiitos ja varmasti moni tulevaisuudesa kiittää meitä kaikkia siitä :)!

Ja viimesitään sitten kun pääsen eduskuntaan,niin ajan asiaa eteenpäin ja pistän koulukiusaamselle lopun!

Kyllä! Nyt siis vinkki kaikille puolujohtajille! Tässä on vakava asia kyseessä ja minä olen valmis ajamaan sitä eteenpäin! Olen kokenut kaikki nämä kauheudet ja olen paluumuuttajana saanut kokea rasismia! Arvon herrat ja naiset siellä Arkadianmäellä, nyt on aika kitkeä tämä erittäin haitallinen yhteiskunnalle oleva asia pois!!!

Nyt olen suunilleen sanottavani saanut sanottua ja kiitän kaikkia tukijoita <3!

Onneksi minulla on täällä rakas vaimo joka tukee minua aina ja minä häntä,sen takia olemme vahvoja ja jaksamme eteenpäin <3!

Olkaa tekin siis vahvoja ja Rauha olkoon kanssanne :)!rauhan_asialla_antti_ja_henna.jpg

15 kommenttia . Avainsanat: Rauhan asialla, tv dokkari, yle 1, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, nrj, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti

Tänään räjähtää potti tv yle 1 kanavalla klo. 20.00!

Maanantai 24.5.2010 klo 12:27 - Antti "The tsaari" Kurhinen

No nii,no nii!! Tänää tapahtuu! Eli tänään alkaa supersuosittu dokumettisarja Rauhan asialla yly 1 klo. 20.00

http://tv1.yle.fi/ohjelmat/asia/rauhan-asialla

Olen siinä pääosassa ja tämä jakso on todella vaikuttava ja sydäntä raastavaa...aihe on todella herkkä tällä hetkellä koko Suomessa ja vaikuttaa monen ihmisen elämään! Jos tämä saataisii pois,niin moni ihminen säästyisi mielisairaalalta ja itsemurhalta! Mä selvisin siitä pienillä traumoilla,mitkä vaikuttavat minun elämään koko ajan ja varmaan loppuelämän. Minua ei siihen aikaan autettu,mutta toivottavasti tämän ohjelman kautta saadaan pelastettua monta pientä ihmistä tässä maailmassa <3!

Hyvät lapset,nuoret,aikuiset...lopettakaa se kiusaaminen ajoissa,ennen kuin on myöhästä ja kiusatut, ottakaa yhteyttä vanhempiin,opettajiin,poliisiinkin jos tarve vaatii, niin saatte pisteen kiusaamiselle heti alkuun!

Lisää aiheesta voi lukea  viimeisimmästä Seura-lehdestä,jossa on minun haastattelu ja sitten tietenkin autan mielellään ihmisiä niin paljon kun pystyn,niin vastaamalla kysymyksiin koulukiusaamisesta kotisivujeni yhteydeottolomakkeen kautta :)!

Nyt kaikki yhdessä kitkemme koulukiusaamisen pois Suomesta ja näytämme muille maille mallia terveelisestä ja hyvinvoivasta maasta ;)!

rauhan_asialla_antti_ja_henna.jpg

5 kommenttia . Avainsanat: Rauhan asialla, tv dokkari, yle 1, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, nrj, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti

Kaikenmoista meidän ihanasta elämästä <3!

Lauantai 22.5.2010 klo 1:27 - Antti"the Tsaari"Kurhinen

Tässä on nyt olla taas kaikenlaista viikon sisällä ja en ole oikein ollut blogikirjoitusfiiliksellä viime aikoina :/!

Sitä en ole nytkään,mutta kummiskin jotain skeidaa vähän heitän kun kerran tuli pyyntöjä etten kirjoita mitään ja ihmiset haluavat mun juttuja :D!

Muistanette tietysti että meilähän oli vuosipäivä viime sunnuntaina ja samalla nun rakkaan vaimoni synttärit <3!

Laitan alle muutamia uutisia ja linkkejä meidän juhlimisesta <3!

Näin BB-Hennan synttäri-ilta sujui ennen pahoinpitelyä – katso kuvat - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Siinä oli alkuiltaa launatista Jenny Woosta :)! Kiitos jenny Woolle suuresti hyvästä tajoilusta ja palvelusta <3!

BB-Henna poseeraa bikineissä – katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Näin me vietettiin meidän vuosipäivää kahdestaan Flamingossa <3! Kiitos Flamingolle myöskin erinomaisesta palvelusta <3!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1124410/bb-kurhiset-paljastavat-nain-rakkaus-alkoi

Näin se meidän ikuinen rakkaus leimahti <3!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1124881/bb-kurhiset-riitelivat-suorassa-lahetyksessa

Pientä kinaa aina syntyy ;)! hehee!

BB-Henna ihastui Anttiin - The Voice - Videot & Audiot

Näin se vaan meni <3! Kävimme siis maanantaiaamuna voicen heräämön vieraina pyörähtämässä ja kertomassa meidän vuoden kulusta...käy tsekkaa meidän haastista :)!

Kamerat seuraamaan BB-pariskunnan elämää loppukesästä – rahoittajia etsitään - The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

Totta tosiaan,kaikki on enemmän kuin lähellä <3!

BB-pariskunta julkisuudesta: Hennaa ei voi päästää yksin mihinkään - The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

Vähän julkisuuden kiroja tosiaankin :/!

BB-pariskunta jatkaa mietojen huumeiden puolustelua: Kannabis ei tee koskaan aggressiiviseksi- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

Siis ihan oikeesti ihmiset...katsokaa tilastoja miten alkoholi verrattuna kannabikseen vaikuttaa ihmiseen ja mikä oikeesti on paha niin tajuatte miksi kannabis pitäisi laillistaa!

Peter Nyman, Ville Peltonen ja BB-Kurhiset - katso Heräämön parhaat!- The Voice - Voicen blogit

Me vaan ollaan ihan parhaita,sekä niin fiksuja ja filmaattisia ;) hehee!

Tässä nyt sitten oli jotain uutisia meistä viime viikolta ja lisää löytyy...jos haluaa niin ne löytyy mun kotisivujeni "muuta"linkin alta.

Sitten tietysti on pakko hehkuttaa vielä kerran ennen tämän supermahtavan ohjelman alkamista,että ensi maanantaina räjähtää potti ;)!! Eli teidän jokaisen pitää olla telkkarin ääressä klo. 20.00 ja laittaa Yle1 päälle!!

http://tv1.yle.fi/ohjelmat/asia/rauhan-asialla

Tämä ohjelma on valloittava ja todella opettavainen kaikin puolin,jotenka ei kannata jättää väliin! Lisätietoa ohjelman kulusta voit lukea uusimmasta Seura-lehdestä sivuilta 54-57,jossa kerrotaan asian ydintä ja miten rankkaa tämä kaikki on! Eli nyt jäämme innolla odottamaan maanantaiiltaa <3!

Nyt lähden tästä koisimaan ja haluan sanoa vielä että rakastan sua rakas vaimoni yli kaiken aina ja ikuisesti,vaikka maailma kaatuisi päälle <3!!!

Tsing tsing ja good night,sleep tight <3!

P.s Ei unohdeta kannustaa suuri ja mahtava Punakone jääkiekon maailmanmestaruuteen <3...! URAA,URAA,URAAAAAA!!!

10 kommenttia . Avainsanat: viihdekeskus flamingo, jenny woo, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, nrj, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti

Meidän 1-vuosipäivä seurustelua ja Hennan 21-vuotissynttärit Jenny Woossa ja viihdekeskus Flamingossa <3!

Torstai 13.5.2010 klo 12:18 - Antti Kurhinen"theTsaari"

Hola Amigos!

Nyt on sitten semmoinen juttu että on Helatorstai ja se on jee jee! Nyt kun kaikki on kiinni niin ajattelin mennä hieman polskimaan vettä uimahalliin ja toivon että tällä kertaa ilman kakkakikkareita ja pissaa kiukaan päällä :D!haha!

Sitten kerronkin teille aivan mahtavia suunnitelmia viikonlopuksi ;)!

Eli mehän vietämme Hanituksen kanssa meidän seurustelun vuosipäivää samana päivänä kun Henna täyttää 21. Siitä on jo vuosi kulunut kun meidän rakkaus virallisesti julkistettiin <3!! Vuosi on ollut iavan mahtava ja täynnä palavaa rakkautta,seksiä,romantiikkaa,riitoja,reissuja,uusia kokemuksia ja tunteita <3! Tämä kaikki on ollut aivan ihanaa vastoinkäymisistä huolimatta ja elämäni parhaimpia vuosia 3! Rakastuminen on saanut minussa aivan uusia tunteita esiin ja tukahduttanut minun itsekeskeisyyden,sekä näyttänyt että välittäminen toisesta ja se että saa paljon enemmän nautintoa siitä että näkee rakkaan ihmisen säihkyvän onnesta ja ilosta <3!! Se on niin ihanaa <3! Rakastan sua Henna Kurhinen yli kaiken ja tulen aina rakastamaan <3! Tämä vuosi on ollu koettelemuksia ja opetuksia täynnä,sekä oman egon pakahduttamista toisen vuoksi :)! Olemme nyt toisella asteella ja kasvaneet yhteen <3!

Eli tätä ihanaa elämän rikasta vuotta lähdemme juhlimaan alkuillasta ravintola Jenny Woohon,missä meille on varattu oma loossi,sekä paljon erilaista juotavaa,sekä pikkupurtavaa <3! Paikalle meidän lisäksi saapuu Hennan rakkaimmat ystävät,sekä monia bb-tähtösiä ja muita julkisuuden henkilöitä. Porukkamme on kummiskin pieni ja mukana ovat ainoastaan ne ihmiset,ketkä ovat lähellä Hennan elämää. turhanpäiväiset perseenuolijat saavat jäädä tällä kertaa kotiin ja me emme semmoisiin viitsitä hyvää skumppaa tuhlata ;) hehee!

Tämän jälkeen pidämme pienet välijatkot ennen aamutuntien jatkobileitä ;)!

Sunnuntaina onkin sitten meidän 2 vuoro pelkästään keskittyä toisiimme ja nauttia erinomaisesta palvelusta viihdekeskus Flamingossa :)! Sieltä meille on varattu kylpyläpaketti hierontoineen ja sviitteineen,sekä shamppanjapulloineen <3! Se on täysin meidän kahden päivä ja rakatamme toisiamme päästä varpaisiin ;) <3 hehee! Mukana on tietysti pieni kolmas pyörä,eli yksi mediataho joka haluaa ikuistaa tämän todella herkän hetken...Eli tulette siis näkemään meidän ihanat hempeät hetket viihdekeskus Flamingosta,sekä romanttisen videon <3! Jenny woon meiningin näette sitten kuvina,koska videomatsku voi olla aika häröä :D!

Aamulla sitten herättyämme(tai sitten 2 vuorokautta valvoneina) ihanasta sviitistä viihdekeskus Flamingon hotellihuoneesta,niin matkaamme suoraan radiokanava Voicen aamuheräämön haastatteluun :)!Eli maanantaina 17.5 klo 9.00 olemme naamat turvonneina aamujuontajien rääkättävänä :D! Kerromme siis mahdollisuuksien mukaan kaikki mitä on tapahtunut viikonlopun aikana ;)! Happi voi kyllä olla aika heikko maanantaina ja toivomme että tällä kertaa Voice ei hirveästi kuvaisi meitä videolle,ksoka sen verran räjähtänen näköistä porukkaa voi olla :D haha! Kerromme siitäkin ilouutisesta,mikä on nyt työn alla ja voi toteutua ihan lähikuukausina :))! Ihanaa!!!! Eli mei olemme käyneet neuvottelemassa televisokanavan kanssa meidän mahdollisesta tv-ohjelmasta ja se on enää sponsoreista kiinni :))! Kaikki muu on hoidossa ja tuotantoyhtiö ja tunnettu tuottaja on messissä,Tv-kanava on, eli nyt vaan tarvitsemme enemmän sponsoreita! Ohjelma kustantaa jonkun verran,niin siihen tarvitaan rahoitusta. Muutama iso yritys on jo mukana :)! Ohjelma siis liittyy meidän maailmanvalloitukseen ja se tulkee olemaan mitä hauskin ja mielenkiintoisin ikinä ;)!! Tottaja ja tv-yhtiö ovat todella vakuuttuneita niin se kertoo paljon siitä mitä tuleman pitää ;))! Odotelkaa vaan niin saatte maailman parasta viihdettä telkkarista ;)!Eli tietysti mahdollisesti kiinnostuneet yritykset voivat ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin ohjaamme suoraan meidän managerin ja tuotanoyhiön edustajan puheille, niin he kertovat tarkemmin yhteistyöstä ja ohjelman budjetista.

Ollaan aivan täpinöissä Hennan kaa :))!

Ja älkääkö unotako tätä aivan mahtavaa dokumenttisarjaa <3! Olenkin siitä jo aijemmissa blogeissa jo muutamaan otteeseen jo maininnut,jotenka laitan vaan linkin tällä kertaa ilman turhia höpinöitä ;)! Sarja tulee olemaan superhitti Suomessa myös!

Rauhan asialla | ohjelma.yle.fi

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää kesän tuloa kaikille ja kiitos kaikille onnittelijoille meidän seurusteluvuosipäivän johdosta <3!!

Lahjoja voi lähettää meille sunnuntaina viihdekeskus Flamingon respaan ja sanoa vaan nimemme niin henkilökunta toimittaa ne kyllä perille :)! Kaikille niille soitamme henkilökohtaisesti isot kiitokset :)!

P.s Ja tietenkin ei unohdeta katsoa lätkää ja kannustaa Venäjä taas maailmanmestariksi ;) hehee! No,ei vaiskaan...kaikki kannustaa ketä haluaa ja minä kannustan punakonetta ainakin niin kauan kuin se on mukana kamppailussa. Sitten kun tippuu,niin siirrytään kannustamaan Suomea <3! Ai perkule olisi kyllä mannaa nähdä Suomi ja Venäjä finaalissa <3! Toivotaan parasta että molemmat selviävät sinne asti :)! Tilatkaa alta olevan mainoksen kautta Canal digital paketti niin kaikki pelit varmasti näkyvät ja kesän jalkapallopelitkin lähestyvät!

Kiitos etukäteen kaikille ja olkaahan yhtä ihania kuin mekin, niin pääsette pitkälle ;) hehee!

Palataan mörriäiset taas...<3!

19 kommenttia . Avainsanat: viihdekeskus flamingo, jenny woo, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, nrj, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti.

Vituttaa mutta silti koitan uudestaan...prkl...

Maanantai 10.5.2010 klo 22:25 - Antti Kurhinen"Tsaari"

Perkele!Perkele,ja vielä kerran PERKELE!!!

Olen tosi pahoillani jo etukäteen kielenkäytöstä ja kirjoitusvirheistäni,mutta tämä kone ei ole minun ja minä olen todella vihainen,jotenka Fuck the kielenkäyttöja kirjoitusvirheet!!!

 

Näin on pakko aloittaa blogi,koska muutama tunti sitten oli kirjoittamassa blogia tänne mun omalla tietokoneella ja nyt mun läppärin näyttö on tuusan nuuskana...PERKELE..!!

Kyllä!! Olin kirjoittanu aijempaa blogiani yli tunnin verran ja juttu oli hyvää...aina ei saa temmosta kiinni ja nyt oli hyvä fiilis kirjoittaa...No tietenkin paha piru sieltä päätti pilata taas ihanan päivän ja veti sitten mozilla kaatumisloituksen!! Olin kopsannut copy paste blogia,mutta eipä se ollut sitten enää muistissa kun avasin uudelleen...en kerennyt wordiin sitä laittaa!!!Sitten samalla Henna motkotti jotain siinä... Voi jumakauta mikä viha tuli minulle ja silloin hyppäsin pystyyn,huusin Hennalle ja samaan aikaan tuoli vauhdilla  heilahti tietokoneeseen ja se tippui suoraan lampun päälle ja näyttöruutu meni paskaks ://!Ei saatana mikä mäihä!!! tää on just tätä!Mää niin rakastan mun koneettaaa...älä kuole pliis kone :/!

Nyt sitten itkettää ja pirusti yli kaiken tämä paska,koska koneella oli kaikki koulutehtävät yms tiedostot ja toivon vaan että ne saadaan jotenkin pelastettua!!! Yhyy,yhyyy...hittoo,uuu... mää oon epäonninen jätkääää :(((!!Ainakin välillä :/!

Nyt sitten ulvon täällä susia Hennan konella,mitä ei voi koneeksi oikein sanoa :/! Hiirenpaskalta se enemmän vaikuttaa :D!

Ei voi muuta kuin hakata päätä seinään ja huutaa "hoosiannaa!!! Voi jumantskikkale että potuttaa!!! En tiedä miksi edes kirjoitan tässä,mutta kai mua sitten vituttaa niin paljon että mä vittuilakseni kirjoitan uudestaan! Olen sinnikäs paska!!!

Eli asiat meni edellisessä kirjoitelmassa about näin,mutta en jaksa enää sitä hirveän pitkästi ja hauskasti kertoa...koska vituttaaa!!

Sorruin jopa vitutukseen polttamaan yhden fucking tupakan ja join vitun pahaa vodkaa!!prkl!!

 

No niin...eli hymyä huuleen ja yritetään :)!

 

Olimme siis hanituksen kanssa viikonloppuna pornomessuilla. Mr.Lotharin kutsui meitä seuraamaan hieman meininkiä...Muuten messut olivat ihan ok puuhalavan puolella,mutta lama näköjään näkyy jopa pornossa...tänä vuonna ei ollut päälavan edessä screeneja ja jos et ole hujoppi niin turha luulo että näet jotain lavalle! Muutenkin pääesiintyjä srtippari jostain fucking amerikasta oli ihan paska!Heilutteli siinä ja pomppi kuin apina,eikä luvatusta kunnon streptease esityksestä ei ollut mitään toivoa!

Ainoa positiivinen ylläri olikin mies jolla on römpsä :D! Siis aivan oikein kuulitte! Römpötin siellä jalkojen välissä! Muuten äijä on viimeisn pääle bodari ja tatskoja täynnä,mutta kun housut veti kinttuun,niin siellä komeili kunnon pimppi :D!Haha! Siinä kyllä meinasi tippua silmät päästä! Siinä se sitten itseään dildotti :D! Eikä siinä vielä mittää...sillä oli semmoinen hentoinen pojtsu messissä,ketä se sitten dildotti hieman isommalla dildolla! Metrin pituinen mustasurma kyllä upposi sen rusinan anusaukkoon kuin veitsi voihin ja se vielä tuuletteli iloisena,huh! Jumakauta!!Sitten menikin nyrkki perseeseen ja koko käsikin upposi...siinä vaiheessa meinasi laattaa melkein lentää :DDD!Huhhuh mitä meininkiä nykyään !Ainakin actionia riitti lavalla :D!Ääshöylit jyrää ;)!!Hell Yeahh!!

Ei siinä mitään...huomasimme olevamme messuilla suosituimpia kuin itse esiintyjät,koska kymmenet ihmiset koko ajan pyytelivät nimmareita ja kuviin D:! Lopussa jo oli hermo niin tiukalla että ei paljoa enää jaksanut hymyillä ja sitten kun olimme katsomassa viimeistä esitystä,niin joku tulee taakse ja huutaa kovaan ääneen"saanko antti panna sua perseeseen"...silloin meinasi pinna palaa ja käännyin nopeasti ja siinäö sitten nauraa höhötti Aamupoikien Anssi tyttönsä kanssa...voi saakeli mä sanoin että ei olut kaukana tirvaisu :D!haha! Vitsi noi Aamupojat on ihan parhaita :)!!Rennen nähtiinkin edellisenä päivänä danceterioissa ja meno oli lujaa :)! Rennekin tamppasi kuin viimeistä päivää ja fiilis oli katossa!

Messuilta olimme ihan täynnä kaikkea ja menimme romanttisesti nukumaan ;)!

Seuraavana aamuna olikin odottamassa äitienpäivä ja 65-vuotisjuhla Natsi-Saksan kukistumisesta!Kyllä! Suuri ja mahtava punaarmeja oli kävellyt Berliiniin ja Natsi-Saksa hävisi toisen maailmansodan :)!

Minun vaarini on ykis punaarmeijan sotaveteraaneista ja tämä päivä on hänelle tärkein juhla vuodessa! Joka vuosi 9 toukokuuta koko Venäjä juhlii voitonpäivää,joka on todella suuri juhla! Koko maailamsta oli tänä vuonna taas saapunut johtajia seuraamaan voittoparaatia punaisella torilla!!

Suuri ja Mahtava Neuvostoliitoo!Uraa,uraaa!!!

Kiitos teille kaikille ketkä taistelitte meidän voiton puolesta :)!

Nyt siirrytäänkin taas äitienpäivään ja sitä meidän piti lähte viettämään Hennan vanhempien luokse Keravalle.

Sitä ennen päätimme kummiskin poiketa sunnuntaiuinnilla uimahallissa...Tämä olikin taas iavan hupaisa reissu tosiaan :D!

Ensiksi kun saavuimme uimahaliin niin kassatäti ei taas kerran halua mitään maksua meiltä...ihmettelen kummasti sen jälkeen kun olimme käyneet hässimässä invavessassa siellä :DDD! Sitten vuorossa onkin uimavalvoja kuka tulee kysymään meiltä,että "tulimmeko taas hässimään invavessaan"?Haha!Mä vastaan että "ei vaan ajattelimme poreallasta",no uimavalvoja siihen että"nyt on suosittua hässiä tuolla perhepukkareissa ja viime viikolla juuri uyksi pariskunta jäi rysän päältä kiinni" :D!Haha! Siis mitä hemmettiä!? Pelkäsimme saavamm,e porttikiellon uimahalliin,mutta asia onkin ihan päinvastoin :D! Kai me ollaan sit niin saakein härksin hyviä ;) :D!

Tällä kertaa emme kummiskaan hässiä oikein kerenneet ja lähdimme viettämään Keravalle äitienpäivää :)! Jälkikäteen vielä onnea kaikille äideille :)!

Nyt onkin sitten viikko lähtenyt käyntiin ja minun rakkaani täyttää sunnuntaina vuosia <3! Ja kaiken kukkuraksi meillä tulee maaginen raja täyteen eli 1 VUOSI SEURUSTELUA TÄYTEEN samana päivänä!!! Kuka olisi uksonut meistä?No ei kovin moni ja moni epäili meidän rakkautta toisiamme kohtaan,mutta ehkä nyt vihdoin tajuatte että kuinka paljon toisiamme rakastamme <3!!

Me menemmekin hemmottelemaan toisiamme aivan mahtavaan paikkaan kun Flamingo-keskukseen,missä meille on varattu romanttiset kultaiset porealtaat kaikkineen hierontoineen! Lupaamme kertoa lisää ja laittaa kuviakin sitten sen jälkeen <3!

Kerromme siitä lisää sitten voicen aamuheräämön haastattelussa 17.05 klo 9.00,muistakaa kuunnella sitten ;)!

Onneksi olkoon meille kultamussuni etukäteen tästä ihanasta vuodesta ja tuleva vuosi tulee olemaan vielä parempi kuin tämä <3!

Sitten onkin pakko jo pikkuhiljaa lopetella kun kellokin alkaa olla niin myöhä ja huomenna mulla onkin sitten Seuran haastattelu Lahdessa rauhan asialla projektista :)! Muistakaa katsoa se 24.5 yle1 tv kanavalta klo. 20.00 tämä superhyperhyvä sarja ;)!

Rauhan asialla | ohjelma.yle.fi

Siiten on nopee on pakko vielä nauraa tämmöiselle uutiselle,koska en olisi koskaan uskonut että uutiskynnys voi olla noin matala :DDD!haha! Mutta hauskahan se on,ei siinä mitään! Toimittaja on varmaan ollut vähän maistissa kun tätä tehnyt :D!

BB-Antti vaimostaan: ”Likainen kakkapylly!” – Hymy

Nyt lähden nukkumaan vitutusta pois...

Hyviä öitä ja olkaahan maltillisia niin säästytte monelta hölmöydeltä ;)!

P.s Nyt on hyvä tarjous canal digitalilla ja kannattaa äkkiä tilata oma,niin näet kaikki mahdolliset urheilutapahtumat kotisohvaltasi! Nyt älä emmi,vaan alla on mainoslinkki,minkä kautta voit tilata ainutlaatisen paketin itsellesi kotiin ;)!

12 kommenttia . Avainsanat: pornomessut, uimahalli, , bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, nrj, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti.

Vapun jälkeistä krääsää,tv-ohjelmaa,synttäreitä yms.

Perjantai 7.5.2010 klo 22:08 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

 

Sheissulivejj kaikille!

 

Nyt kerron teille sitten hieman vapputunnelmista ja miten tuo julkisuudessa ruodittu "pahoinpitely"oikein circuksessa meni!

Alla on kummiskin linkki siitä että miten meidän vappu lähti käyntiin ;)! Se lähtikin aivan mahtavasti ja saimme nauraa aivan kippurassa :D! kyllä oli hyvin keksiny radio rockin kuuntelijat !

http://www.radiorock.fi/videot/

Eli sieltä löydätte "korporaation kuulija" nimellä hieman shaissee sieltä tapahtumasta :D! Ihmettelen kyllä vaan että mihin karvanmyyntivideo on hävinnyt sieltä ,koska nimittäin myimme meidän kuuluisia karvoja teelusikallisen verran ;)! Khyyllää,aivan oikein!! Teelusikallinen Suomen kuuluisimpia alapääkarvoja on löytänyt onnellisen omistajan :)! Nämä vappubilettäjät eivät tyytyneet siihen että olimme pahvilaatikoissa vaan sitten rohleina kysyivät että olisiko mahdollista myydä edes hiukan meidän kuuluisia alapääkarvoja :D!!haha! no me sitten tietenkin sanoimme että jos niistä luovumme niin hinta pitää olla kohdallaan!! Tämä iloinen joukkio sitten huusi pitkään meidän hempeitä alapääkarvoja ja muuan poitsu sitten tarjosi eniten ja sai kunnian nostaa omilla sormillaan tuppervaaraastiasta meidän kutrivia häpykarvoja :))! Sälli tietysti tradiition mukaan nuuhkaisi kaupan pälle ihania häpykarvoja!! Onneksi olkoon toveri ja muista pitää huolta karvoista,koska olet tällä hetkellä ainut kuka omistaa meidän häpykarvoista pienen osan ;)!

Toivotaan että jossain vaiheessa tulee siitäkin video radio rockin sivuille,koska ne kyllä kuvasi sen session...:D!

Voi voi voi,kun ilta olisi mennyt yhtä hauskasti kuin se alkoi...vaan ei..nyt hieman valaisen teitä ihmisiä miten asia meni siellä circuksessa sinä iltana!

Hymy-lehti onkin kirjoittanut aivan soopaa ja kuullut jonkun oman näkemyksen tapahtuneesta! Älkäähän kirjoitelko ennen kuin poliisi on selvittänyt asian ja totuus tullut esille! Hyvä se on kaikkee shaissee kirjoittaa kun joku uuvatti soittaa ja kertoo...!! Kyllä minäkin voisin soittaa nyt Hymyyn ja sanoa että Tarja Halonen on näyttänyt persettä minulle presidentinlinnasta kun kävelin ohi....ja pitääkö sitten heti kirjoittaa siitä lehteen todistamatta asiaa..? No ei todellakaan,koska siitä aika nopeasti napsahtaa lehdelle satikutia kunnianloukkauksesta ja mustamaalaamisesta! Tässäkin tapauksessa mietin ja neuvottelen asianajajamme kanssa että haastaisimmeko lehden oikeuteen vai ei..

Eli  tästä on kyse:

BB-Kurhiset tappelussa yökerhossa - poliisi paikalle! – Hymy

Lehti ei paljoa kysellyt mikä pitä paikkaansa ja mikä ei!!!

Ainoa asia on 100% totta että kyllä olin putkassa vapunyön epäiltynä pahoinpitelystä.

Me molemmat Hennan kanssa olemme käyneet poliisikuulusteluissa ja olemme kiistäneet asian!

Tilanne meni näin...Me juhlimme normaalisti Cickuksessa ja klo oli lähemmäs puolta 3 yöllä. Fiilis oli hyvä ja Atb soitti hyvää musaa...Meitä oli paljon kavereita,koska yksi hyvä ystäväni juhli 25-synttäreitä silloin. Minä tanssin innoissani ja yhäkkiä käännän pään ja Henna itkee siinä vieressä!! Olin sille että mitä kulta tapahtui..? Henna kertoi minulle että viereisesä pöydässä on seurue,mikä oli haukkunut Hennaa huoraksi ja sitten kun Henna oli haistattanut niille niin ne uhkasi Tappaa!!!! Taas tappouhkauksia ladellaan ilman syytä ja tietäen varmasti että se on rikos! Porukka käyttäytyi agressiivisesti ja Henna oli pelästynyt tilanteesta! Minä raivostuin asiasta ja menin kysymään seurueelta että mitä hittoa oikein tapahtuu ja kuka oli haukkunut ja heittänyt juomat hennan päälle! Sieltä sitten yksi sankari huutaa että minä se olin vitun pellet ja tekisi mieli tappaa teidät!

Raivostuin tilanteesta ja sanoin kavereilleni siitä...menin siihen eteen ja heitin sen sankarin päälle juomat niin siitähän ne pillastui ja pompsahti pystyyn!! Tilanne meni jotenkin käsiryysyksi ja joku kai oli lyönyt tätä sankaria päähän! Ainakin näin jälkeenpäin kuulin...en tiedä kuka se oli ja hän saattoi olla joku meidän tuttavista,keitä oli kymmeniä siinä ympärillä. Mutta minä häntä en lyönyt ja sillä sipuli!!

Tilanteeseen nopeasti tuli portsarit ja silloin tämä sankari huusi kovaan ääneen puhelimeen että Bb-Antti ja Bb-Henna hakkaa minua,vaikka emme koskeneet sormellakaan tyyppiä vaan ainoastaan heitimme juomat päälle!! Ei saakeli mitä urpoja liikkuu nykyään! Ne meni portsareiden taakse piiloon ja uhitteli etä soittelee juorulehdille että me ollaan lyöty sitä ja nauroi vielä siihen päälle! Kyllä sisällä kuhisi että saakeli jotkut on urpoja ihmisiä ja säälittävällä tavalla yrittää hyödyntää tilannetta syyttäen meitä,koska tietää että me ollaan julkisuudessa ja luulee saavansa jotain rahaa eri lehdiltä! Tilanne oli niin läpinäkyvä,koska tyypit tahalteen vaan halusivat provosoida ja sitten jos jotain sattuisi niin syyttää mua,sekä soitella lehtin ja myydä sen valetarinaa!!pyh,pah..!

Minä ja Henna ei mitään yritetty rimpuilla ja sanoin portsarille en tehnyt mitään,mutta tämä joutui poistamaan minut koska oli soitettu poliisit paikalle! Poliisien saapuessa en sanut toditettua syyttömyyttäni ja he sanoivat että joudun valitettavasti lähtemään putkaan ja aamulla mua kuulustellaan kun olen selvinnyt humalasta ja en ole niin kiihtynyt! Olin todella vihainen että minun vappuni meni jonkun urpon takia täysin pilalle!

Näin siis vietin vappuni tänä vuonna!! voi jumankauta mitä paskaa! Oli kyllä pitkästä aikaa paskin vappu ever :/!

Toivon että nämä urpot eivät koskaan tule vastaan ja toivottavasti he eivät saaneet penniäkään miltään lehdeltä paskanpuhumisesta ja mustamaalaamisesta!

Poliisi tosiaankin tutkii asiaa ja toivottavsti nämä ihmiset ymmärtävät mitä puhuvat lehdille,koska voi tulla kalliiksi sitten oikeuden kautta tämä juttu! Ei se ole vaan niin helppoa rahastaa meidän kustannuksella!! Ymmärrätte vielä!

Nyt jätänkin tähän tämän jutun ja neuvon ihmisille jotka luulevat että jos jotain tapahtuu niin soitetaan lehdille ja poliisille ja syytetään jonkun toisen teosta julkisuuden henkilöä, ei mene läpi!! Viimeistään oikeudesa sitten potuttaa ja kunnolla!

Näin on närhen munat sanoi Arnold Swarzneekkeri :D!

Sitten voitaisiin hieman puhua iloisemmista aiheista...

Olimme tällä viikolla tv-kanavan kanssa neuvottelemassa meidän tv-ohjelmasta ja se onkin sitten viittä vaille valmis :)))! Jeeee,jeee upeeta <3!

Eli tämä tarkoittaa sitä että enää sponsorit pitää vakuuttaa mukaan ja eikun hiomaan käsikirjoitusta :)! Jos kaikki klaaraa, niin kuvaamaan päätäisi jopa ehkä loppukesästä ja ulos saataisiin vuoden alusta maybe :)?

Tää kaikki on niin ihanaa että huhheijaa<3!

No mutta ei nuolasta ennen kuin 100% tipahtaa, ja ei juosta liikaa asioiden edelle vaikka perseessä kutkuttaakin..ihanaaa ... ;)!!

Rauhan asialla oleva dokumenttisarja on kummiskin täyttä totta ja tulee siis 24.5.2010 klo 20.00 Yle1 Tv:eeltä!! Tämä sarja on uusinta hittiä ja tulee olemaan Suomen suosituimpia dokumenttisarjoja todelliuudesta!! Sarja on ollut supersuosittu Ruottin maalla, niin miksei täälläkin ;)!

Jäämme siis innolla odottamaan :)))!

Nyt tämä pariskunta rupeaa viettämään ihanaa viikonloppua ilman päihteitä tällä kertaa ;)! Riittää vähäksi aikaa alkomahooli!

Eilen oli aivan ihanat ravintola Kaarnan synttäribileet ja tarjoilu oli mahtavaa! Kiitos siitä järjestäjille :)!

Sunnuntaina onkin sitten Hennan siskon synttärit ja hän täyttää 14 vuotta :)! Menemme siis Keravalle silloin ja samalla onnittelemme Hennan äitiä äitienpäivän johdosta :)!

Henna siskolle vielä onnitteluni! Onneksi olkoon Sini! Todella paljon onnea ja muista kuunnellla meidän neuvoja,ettei sinusta tule yhtä hunsvottia kuin meistä ;) :D!

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja minun äidilleni sinne rajan toiselle puolelle <3!! Rakastan sinua äiti toi paljon ja on sinua aina ikävä <3! onneksi saan kohta passin ja pääsen pitkästä aikaa näkemään sinua :)! On ollut niin ikävä...kaikkia teitä siellä asuvia...sisko,vaarit,mummot,tädit,sedät,siis kaikki <3!

Mutta joo,nyt päästän teidät kaikki piinasta ja menemme haniraksuni kanssa sheikkaa vähän pakaroita Danceterioihin ja huomenna sitten pornomessuille ;) <3!

Adios lepidos <3!

 

Olkaahan kiltisti ja älkää olko hölmöjä ;) <3!

 

Palaillaan <3!

21 kommenttia . Avainsanat: circus, klubi, bileet, atb, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, soita heti, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti.

Erittäin railakasta ja hyvää Vappua kaikille <3!

Perjantai 30.4.2010 klo 0:07 - Antti the " Tsaari" Kurhinen(Tuleva kansanedustaja)

Heissulivei rakkaat <3!

Nyt onkin sitten tärkeiden ilmoitusten paikka tässä blogissa :)!

Eli kaikki me tiedämme siis että vappu on ihan ovella ja se on todella iso juhla!

Kaikki vetävät perslärvit ja örveltävät itsensä tainnoksiin...Meidän vapusta on tulossa toisaankin todella mielenkiintoinen :)!

Meidät pyydettiin keikalle ja keikka onkin semmoinen että huhhuh :D! Tietysti siellä on paljon porukkaa ja meidän rooli onkin aivan hulvaton ;) :D haha! En viitsi paljastaa ennen aikoja,koska kyseiset ihmiset saattvat seurata blogiani ja voivat suuttua jos paljastan heidät ja heidän idean, jotenka jäätte oddottamaan siis mitä tuleman pitää ;)! Keikka on tosiaankin mielenkiinotinen ja siihen liittyvät meidän alapääkarvat,eli meidän ihanat ja kaikkien haluamat häpykarvat <3 ;)!!! Häpykarvoilla on myöskin iso rooli tässä jutussa!!!

Tosiaankin,en viitsi liikaa paljastaa vaan paljastan sen myöhemmin blogissani ja jokunen radiokanava saatta asiaa kommentoida  ;) hehee! Nyt en kerro enempää ...!

Sitten onkin tietysti BILEET!!! AIvan mahtavat bileet yökerho Circuksessa, mihin tietysti tulee ATB!!! Vanha konkari Saksasta, joka vetää kunnon konemusaa :)! Linkki bileisiin on  alla.

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=19541

Bileissä on tietysti vielä arvovaltaisempia vieraita kuin ATB ja se ollaan me ;)! hehee! Jotenka bileitä ei voi jättää väliin ;)! Nyt äkkiä omaa lippua ostamaan!

shitten voisin kerota siitä että tänään ilmestyi aivan mahtava uusi Alibi hyllyihin ja teidän kannattaa miettimättä rynnätä kauppaan ostamaan oma, koska me ollaan siinä :)! Hyvää matskua meistä ja kerromme meidän huumetapauksesta hieman enemmän. Laitan muutamia linkkeja aiheesta alle.

BB-pariskunta Antti ja Henna uusimmassa Alibissa: Kannabis lailliseksi! – Alibi

BB-Hennan ja Antin oudot huumekommentit hätkähdyttävät! – Hymy

BB-Henna haluaa Suomeen kannabiskahvilan- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

BB-Antti: Alkoholi on paljon vaarallisempaa kuin kannabis - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Haluan vielä lisätä viimeisempään alla olevaan uutiseen sen verran että...

Kannabis ei ole huume,tai ainakaan sen huumeempi kuin alkoholi...tai mä en sitä ainakaa huumeeksi luokittele..sitä käytetään myös lääkkeenä. Mun mielestä on outoa ajatella että luonnon kasvi on laiton tai huume.Voidaan miettii vaikka että kuinka moni on kuollu viinaan ja kuinka moni kannabiksee? Ja kuinka paljon ihmisillä sattuu enemmän paskoja asioita kännissä kun pilvessä? Tai kuinka suuri ero sillä on kumpi tuhoaa sun elimistöä enemmän. Niin...arvaatte varmaan kumpi...no alkoholi tietysti ja moninkertaisesti!!!

Jokaisen oma asia tietysti...kannabis voi kuulostaa monen ihmisen korvaan kamalalta aineelta,koska koulussa on satuttu sanomaan että se on huume ja monet ovat varmasti ottaneet hyvin vähän selvää siitä mitä se oikeasti tekee ja kuinka vähäistä sen haittapuolet ovat muihin aineisiin verrattuna. Aikoinaan päätin etsiä kyseisestä aineesta vähän enemmän tietoa ja selvisi mm. että tutkimusten mukaan kannabis on vaarallisuulistan sijalla 11, kun taas alkoholi oli sijalla 5 ja tupakka sijalla 9 ! Joten repikääs siitä, kaikki te jotka poltatte tai juotte. Tupakka ja alkoholi on vaarallisempia kuin kannabis, mutta silti jostain syystä laillisia!

Kysymys siis kuuluu, että jos nyt kerran alkoholi ja tupakkakin ovat laillisia niin miks ei voisi laillistaa jotain, mikä on vaarattomampaa kuin ne. Kun kuitenkin porukka sitä käyttää, vaikkei laillista olekaan?!

tämä kysymys on jakanut eduskunnankin mielipiteitä jo jonkun aikaa ja mielestäni asia pitäisi pikkuhiljaa ottaa esille kunnolla! Tästä ajatuksesta tulikin mieleen, että minhän voisin hakea eduskuntaan ;)!

Tässä vähän otin selvää ja oman puolueen perustamiseen tarvitaan siis 5 000 eduskuntavaaleissa äänioikeutetun kansalaisen allekirjoittamaa kannattajakorttia, jossa nämä ilmoittavat kannattavansa yhdistyksen merkitsemistä puoluerekisteriin.

http://www.vaalit.fi/15365.htm

Kyllähän tommoinen onnistuu ;) hehee! tai toivotaan ainakin. Eli tässä olisi sitten tavoitetta tulevaisuudelle :)!

Jos nyt sitten ei omaa puoluetta niin sitten pitää harkita jotain muuta...Sehän vasta kysymys olisikin....mikä puolue Mr. Antti "The Tsaari" Kurhiselle sopisi? Hmm...kenen puolueen arvot sopisivat minulle parhaiten? Nyt ihmiset vikkejä ja sitten politiikot voisivat ottaa yhteyttä minuun jos haluavat kertoa oman puolueen arvoista! Nyt siis ehdotus on laitettu esille ja toivon että politiikot ymmärtävät hyvän päälle ja eivät jätä tämmöistä oljenkortta käyttämättä kuin "Antti Kurhinen";)!

Nyt kummiskin vielä vähäksi aikaa politiikka sivuun ja kerron suuresta asiasta mikä tosiaankin tapahtuu 24.5.2010 klo.20 YLE 1 TV Kanavalta!

Minun suuri dokumenttiprojekti siis tulee ulos!!! Eli Rauhan asialla sarja lähtee käyntiin ja minun jaksoni on ensimmäinen tunteita räjäyttävä pljäjäys, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Ohjelma on ennennäkemtön Suomessa ja on Ruotsin maalla saavuttanut supersuosion ja toivottavasti myös Suomessa!!! Tämän johdosta me kaikki ohjelmaan osallistujat annamme haastattelun Seura-lehdelle ensi viikon alussa ja voitte tutustua meidän tarinaan lisää Seuraavassa Seura-lehdessä. Ohjelma on tarkoitettu kaiken ikäisille. Aihe on tosi arka ja jokapäiväinen meidän elämässä. Koemme sitä lapsena päiväkodissa,koulussa,työpaikalla...Tämä voimakas sana on koulukiusaaminen! Tässä ohjelmassa on siitä kyse ja pahimmasta päästä! Kaikille ketkä olette siis olleet kiusattuja tai kiusaajia, niin tämä on oiva ohjelma avata silmänne ja keskittyä selvittämään patoutumanne ja sitä kautta helpotusta ahdistukseen! Tämä ohjelma varmasti opettaa ja moni teistä huomaakin olleen tai olevan siinä tilanteessa. Tätä pulmaa me puidaan ja miten käy,sen näette sitten 24.5.2010 maanantaina!

Odotan niin innolla ohjelman alkua :)! Kaikki laittakaa kalenteriin päivämäärän ja silloin istutte kiltisti telkkariruudun ääressä ;)!

Sitten hieman henkilökohtaisempiin tämän hetken asioihin.... Tosiaankin tuosta "tappakaa Bb-antti&Henna ryhmästä" ei ole enää kuin muista jäljellä ja poliisi on poistanut ryhmän! Toivottavasti tyyppi joutuu vastuuseen hölmöilyistään ja jos oli ihan tosissaan niin mielellään ihan vankilaan asti voi lähteä uhkailemaan! Enempää en asiasta puhu, ennen kuin poliisi antaa lisäinfoa...

Jees...Nyt onkin aika vielä lopuksi kehaista aivan mahtavaa solariumia,mihin kultamussuni kanssa rupesimme käymään ennen kesää <3!

Eli nyt on sitten hankitaan vähän kaunista pohjarusketusta että ei olla ihan vaaleita. Löydettiin tosi hyvä solarium kaisaniemestä ja voin sanoa kyllä että ruskettuu ja hyvin nyt on ihana väri iholla..suosittelen Kaisaniemen solkkua. Se on itsepalvelu solarium ja siellä soi popit ihanasti samalla kun ruskettuu. mene sivuille www.goldensun.fi ja löydät
lisätietoja. Paikka on nyt myös Leppävaarassa.

Huh! Olipa pitkä blogi ja nyt on kyllä sormet ihan verellä tämän jälkeen ja siirryn nyt nauttimaan ansaitusta työlevosta ja lataan akkuja huomisiin koitoksiin :)!

Erittäin hyviä Vappuja teille kaikille ja olkaahan suhteellisen kiltisti ja älkääkö juoko liikaa simaa :D! Vappunaamaria ette tarvi,koska voitte katsoa minun kuvia ja näette että minulla on vappunaamari ympäri vuoden päällä ja ette varmasti halua näyttää samalta,vai mitä? Muahhaha!

Nyt oikeesti lähden pois,kun olen jotenkin liian innostunut tästä näpyttämisestä ja siirryn näpyttämään aivan jotain muuta parempaa ;) <3 <3 <3!! Haniiiii here i Cooooomeee <3!

Palaillaan Toverit <3!

Lue lisää »

30 kommenttia . Avainsanat: circus, klubi, bileet, atb, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, soita heti, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook, solarium, golden sun, tv dokkari, kannabis, alibi, ääshöyli, eduskunta, kansanedustaja Antti.

Circuksessa Räjähtää Vapun aattona!Kaikki sinne siis!

Perjantai 23.4.2010 klo 0:28 - Antti the"Tsaari" Kurhinen

Heissuliveissuli kaikille! Nyt on kuule semmoinen juttu, että piru on irti!!! Se tarkoittaa sitä että on superhyvät bileet tulossa ja niitä ei voi kukaan missata!!! Siis aivan mahtavat pirskeet Vapunaattona The Circus clubilla Helsingissä!!! Huhhuh mitä menoa ja mikä esiintyjäkaarti <3!Vanha kunnon ATB vihdoin saapuu taas Suomeen!!!Hell yeahh!! Meigä ja muut on ihan kybällä messissä :)! Nyt siis äkkiä ostamaan omat liput, koska kaikille mahdollisesti ei riitä! Nopeat syö hitaat!!! Laitan nyt kaikille alla linkkejä tapahtumaan ja sieltä voitte katsoa lipunostopaikan,sekä tarkemmat aikataulut tapahtumaan liittyen!

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=19541

http://www.thecircus.fi/

Ja sitten lisää tapahtumasta voitte kysyy meigäpojalta myöskin!

Nyt siis hastalavista ja nähdään Vappuna :)!

4 kommenttia . Avainsanat: circus, klubi, bileet, atb, bb-antti, bb-henna, big brother, big ass, bb, pippalot, reivit, mahtavat kemut, kaikki mukaan, halpaa, soita heti, dj, helsinki, keskusta, klubitus, facebook

Kaikenmoista Kurhisista <3!

Maanantai 8.2.2010 klo 19:31 - Antti Kurhinen

Shalom kaikille :)!

Taas on vierähtänyt muutama päivä ainakin kun olen blogiani päivitellyt.

No nyt ollaan taas koneen ääressä  ja mielenkiintoinen edellinen viikko takana.

Eli totta tosiaan, olimme kuvaamassa erittäin mielenkiintoista tv-sarjaa kotikulmillani Sysmässä.

Ohjelma on erittäin mielenkiintoinen ja todella opettavainen.

Asia mitä käsitellään on todella arka ja todella ajankohtainen tällä hetkellä ainakin Suomessa.

Itse olen tämän kaiken käynyt läpi nuorena ja en tahdo samanlaista kellekkään lapselle, tämän takia lähdin projektiin mukaan!

Enempää oikein en voi asian suhteen paljastaa vieläkään,ennen kuin saan siihen luvan.

Ainoa asia on että oli todella mukava palata lapsuuden kotikonnuille.

Muutamia kertoja olen muutenkin käynyt Sysmässä 10 vuotta sitten muuttoni jälkeen, mutta sen suuremmin en ole menneisyyteen palannut.

En halunnut muistella kouluaikoja ja monet asiat synnyttivät ristiriitaisia tunteita ja vihaa.

Kaikki tämä tv-projekti pakotti minut hieman käsittelemään asioita ja totta tosiaan se helpotti todella paljon mieltä :)!

Näytin rakkaalle vaimolleni Hennalle myös ylä-astettani ja vein sisälle sitä katsomaan.

Sisällä saimme hieman oppilaat sekaisin ja kaikki käänsivät päitä ja supiseminen alkoi koulun käytävillä. Tämä kaikki tuntui niin hassulta,koska kun astuin sisään niin yhtäkkiä palasin takaisin 11-12 vuotta takaisinpäin ja kaikki kauan sitten tapahtunut tuntui ihan kuin se olisi tapahtunut vähän aikaa sitten.

Vain oppilaat olivat vaihtuneet,koska nimittäin heti astuttua sisälle, melkein kaikki moikkailivat mua ja tulivat juttelemaan. Ne olivat siivoojat,opettajat,kokit ruokalassa...eli kaikki muistivat minut tosi hyvin ja niin minäkin tunnistin kaikki. He vaan muistivat kaikkea mitä olin puuhaillu yli 10 vuotta sitten ja tämä tunuti kaikki niin hassulta yhtäkkiä.

Ne kenen kanssa olin ollut hyvissä väleissä niin olivat onnesta melkein sekaisin,ainakin tuntui siltä :D ja jopa ne ketkä eivät oikein tykänneet musta. Ymmärrän tietysti niitä nykypäivänä, nimittäin en ollut mikään helppo oppilas :D

Kaikki tämä tuntui todella ihmeelliseltä ja samalla niin ihanalta :)! Kaikki nämä lapsuuden vuodet mitä elin,olivat yhtäkkiä taas minun edessäni!!!

Joka ikinen opettaja moikkais minua lämmöllä ja tuli juttelee. Tämä tuntui todella mahtavalta. Jotenkin  paskamainen muisto opiskelusta haihtui ja kaikki mennyt tuntui hauskalta. Näinhän siinä yleensä käy kun juttelee aikuisena vanhoja asioita ja lapsena ehdyt asiat muuttuvat melkeinpä positiiviseksi muistoksi, tai ainakin niitä muistelee nauraen :D!

Eli tämä kaikki oli aivan mahtavaa ja 2 kuvauspäivän aikana kerkesin tavata todella paljon ihmisiä minun menneisyydestä,ketkä olivat todella läheisiä. Todella ihanaa tämä kaikki <3! Jopa illalalla pikainen käynti uimahallilla kultani kanssa poiki vanhoja tuttavuuksia! Kaikki tuntevat toisensa jollain tavalla asuessaan niin pienessä kylässä ja jos eivät tunne niin he kysyvät. Heti selvisikin siinä saunoisen lomassa,että yksi äijä on minun luokkakaverin faija ja toinenkin sama juttu. Joka ikinen ihminen melkein  jollain tavalla tuttu ja hetken juteltua, aina selviää että on jotain yhteistä.

Kerkesin siinä sitten Hanitukselleni näyttää paikallista kylä-hullua ravintola Uotissa :D haha! Ei tarvinnut mitään sanoa kullalle kun hetken katsottua kaverin touhuja niin tokaisee minulle hiljaa korvaan, että "apua,mä pelkään,onko tämä nyt se paikallinen kylä-hullu"?Haha! Repesin melkein ja sanoin mistäs arvasit...tai oishan siinä aika moni arvannut jo pelkän ulkonäön ja vaatetuksen perusteella :D haha!

Hemmo onkin tosiaan paikallinen kylä-hullu,mutta hauska :D,tietysti juodun viinan määrä aina ratkaisee ja hauskuus voi loppua ;)!

Loppujen lopuksi Hanitus halusi pois kylä-hullun seurasta....Ymmärrän kyllä sen :D!

Moni hauska asia jäi näyttämättä hanitukselle ja siihen päädyimmekin, että loput näytän kesällä. Sysmä on kesäpaikkana Suomen parhaimmistoa ja totta tosiaan oman nimensä ansainnut. Se on Päijänteen Helmi! Kesällä asukasluku tupla/triplaantuu mökkeiliöiden yms. turisteiden takia. Kesällä on niin paljon nähtävää! Kaiken tämän näytän vielä rakkaalleni<3!

Yksi suurimmista asioista jäi kokematta,tai enemmänkin suoraan sanottuna "juomatta" :D! Kaikki ovat varman kuulleet semmoisesta juomasta kuin Sahti? Jos ette ole kuullut, niin kuulette siitä kun menette Sysmään! Sysmän sahti on Suomen vanhimpia ja syntyperäisin niiltä seuduilta. En viitsi kertoa miten tämä kyseinen taika-juoma valmistetaan,mutta sen sanon että on kyllä omalaatuista juotavaa ja tuntemattomalle todella kavalaa. Kavalaa sen takia että on aika makean makuista,mutta samalla todella vahvaa! Toiseksi huonosti käyneenä voi aika nopeasti livahtaa löysät housuun :D haha! Nyt puhutaan kokemuksesta ;) Muahahaha! Hyi saakeli kun muistaakin niitä ripulipaskoja mitkä housuun aina välillä lirahti sahdin voimasta :DDD!haha! Nyt jo naurattaa, mutta ei siinä tilanteessa kun olet diskossa tanssimassa :/!hehee!

Eli kaikille varoitukseksi etukäteen Sahdin voimasta ;)!

Kaikin puolin koko reissusta jäi meille positiivinen mieli, varsinkin minulle :)!

Nyt olen helpottunut...

Vaikkakin aihe kuvauksessa ei ollut mitenkään helppo tuoda esille ja käsitellä, niin jotenkin nyt aikuisen niitä oli paljon helpompi käsitellä. Asian osasi ymmärtää oikealla tavalla.

Tämän kaiken näette sitten tv-ruudusta kesällä. Tarkempi ohjelman ulostulo ilmoitetaan kun on mahdollista.

Oli ihan erilaista olla maalla. Kaikki vain tekevät rauhassa omaa juttua ja mihinkään ei ole kiire. On tämä jollain tavalla niin ihanaa. Ei ole kiire koko ajan jonnekkin, niin kuin Helsingissä ja ei välillä tiedä edes minne!Hirveä stressi ja ihmiset vaan juoksee koko ajan paikasta toiseen.

Täällä Sysmässä aika jotenkin pysähtyy...

Nyt kun olen naimissa ja ikää tullut,niin rupesin jopa miettimään sitä että voisi vanhempana miettiä muuttoa takaisin maaseudulle :)!

Huh,nyt olen kyllä jotenkin liiankin syvälle mennyt tästä hetkestä ja ruvennut unelmoimaan vanhuudesta :D!haha! Apua!

Sieltä palattua sitten päätimme palautua hieman suurkaupungin elämään ja lähteä baanalle. Tämähän meiltä onnistui ja vietimmekin todella hauskan illan vaimoni kanssa Helsingin yöelämässä <3!

Unohtuikin äkkiä tuo maaseutu :DDD!

Nyt sitten lähetään paahtamaan uuteen viikkoon ja uusiin kujeisiin :)!

Yhdessä pystymme kulta mihin vaan, mikään ei pysäytä meitä <3 <3 <3!

Kuulimme yhden todella koskettavan tarinan eilen yhdeltä ihmiseltä ja Hennan purskahdettua itkuun, mullakaan ei ollut kaukana se...

Tämä tarina oli todella opettavainen ja kellekkään ei toivosi samanlaista,koska ei ole mitään pahempaa kuin menettää elämänsä rakkauden ja niin tyhmän asian takia, oman tyhmyyden takia :(!

Huhhuh! Aina kun mietin hänen kertomusta niin kylmät väreet menevät pitkin selkää...

Tämä tosiaankin pisti meitä molempia miettimään ja ymmärsimme miten tärkeää RAKKAUS ON ja miten HIRVEÄÄ SE VOI PAHIMMILLAAN OLLA KUN MENETTÄÄ SEN!!!Ihminen kuolee sisäisesti...pikkuhiljaa...tappaa itsensä...keho elää,mutta mieli kuollut...sen näin ensimmäistä kertaa kunnolla silmästä silmään ja tunsin sen tuskan mikä ihmisestä tuli.

Tämä oli hirveämpiä tunteita mitä olen koskaan kokenut toisen ihmisen surusta!

Toivon että tämä ihminen ehkä joskus vielä palautuisi ennalleen,vaikka näyttääkin todella epätoivoiselta :(.....

Rakastakaa ihmiset toisianne ja omaa rakastanne! Miettikää mitä elämässänne on oikeesti tärkeintä!!!

Nyt menen todella syvälliseen ja tämän asian ei pysty selittämään eikä ymmärtämään, jos et ole RAKASTUNUT, jotenka jätän sen tähän,koska olen RAKASTUNUT MINUN VAIMOONI :) <3 <3 <3....Ymmärrätte sen sitten kun rakastatte tosi TOSI paljon jotain ihmistä!!!

 

Nyt olenkin tältä päivältä rustannut ihan tarpeeksi ja menen nyt pussailemaan minun rakastani <3 <3 <3!

 

Tsiudau ja nähdään taas :)!

Rakkaudella<3!

 

Antti

9 kommenttia . Avainsanat: Kurhiset, Bb-Antti, Bb-Henna, tv-ohjelma, reality, sysmä, kohu, rakkaus, helsinki