Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Vuosikatsaus 2014..

Sunnuntai 28.12.2014 - Antti Kurhinen

Tervehdys,

En olisi uskonut sitä, että minusta olisi vielä kirjoittamaan blogia tänä vuonna, mutta sitten halusinkin pikaisesti analysoida  ja jakaa mietteet menneeltä 2014 vuoden yhdessä teidän kanssa.

Vuosi on ollut minulle todella vaikea kaikilta osin. Alkuvuodesta perheeseemme tuli suru-uutisia ja vaarini kuoli 30 syntymäpäiväni edeltävänä päivänä. Olin juuri tullut Petroskoihin samana päivänä ja oli vain tunneista kiinni etten nähnyt vaaria viimeisen kerran elossa. Tämä kosketti minua todella paljon kaikilta osin.

Sitten tuo 30 vuotisuus on avannut minulle uudestaan silmät ja uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani havahduin siihen, että tajusin vihdoin sen, että me emme ole kuolemattomia ja me kaikki vanhenemme. Tämä kaikki sai minun sisälläni suuren myllerryksen ja miettimään elämääni taysin uudestaan kaikilta kanteilta. 

Mietin paljon sitä, mitä olenkaan saavuttanut elämältäni tähän hetkeen mennessä ja miten paljon olisin voinut saavuttaa enemmän jos olisin tehnyt oikeita valintoja enemmän, joista olin tietoinen että ne on oikein, mutta silti tein päinvastoin. Itsensä täydellinen analysointi ja rehellinen arvointi sai minut olemaan pettynyt todella monesta ásiasta, mutta samalla kiittelin myös itseäni siitä rohkeudesta asioista mitä tein monesti täysin mukavuusalueeni ulkopuolella.

Eli kertyi paljon miinuksia, mutta myöskin paljon plussia. Niistä kaikista olen kuluvan vuoden aikana rakentanut itselleni uutta pohjaa tulevalle vuodelle. Olen vihdoin ihan rauhassa pysähtynyt miettimään kaikkia asioita tosissani,kiirehtimättä liikaa, jota tein aikaisemmin tosi paljon, vaikken silloin laskenutkaan elämäni aikaa kuten nyt. Me jokainen pohdimme vuoden lopussa näitä asioita, mutta loppujen lopuksi aika harva tosissaan pysähtyy miettimään ja analysoimaan omaa mennyttään kunnolla. Kaikki vaan mieluummin lakaisevat menneet maton alle sen kummemmin perehtymättä miksi ne on tehnyt kuten on tehnyt ja mitä siitä pitäisi oppia menneistä tulevaa varten. Te jotka luette nyt tätä blogikirjoitustani, pyydän, istukaa miettimään kaikessa rauhassa yksin omia kuluneita vuosianne ja tehkää siitä niin sanottu "tuloslaskelma", niin näette missä mennään ja missä on parantamisen varaa.

Kulunut vuosi ja myös ollut vaikea työrintamalla. Yrittäminen ei todellakaan ole niin helppoa kuin sen aluksi luulee. Sitä kun katselee eri menestyvien yrityksien menestystarinoita niin helposti luulee,että "Hei, toi on helppoa kuin mikä. Pistän puljun pystynyt kun mulla on helkutin hyvä liikeidea ja rupeen tienaa". Joo, tosiaan se onnistuu, jos kaikki on suunniteltu tip top ja on varaa ylläpitää sitä alkua, jos tosiaankin liiketoimintasuunnitelma on viimeisen päälle hyvä. Muuten jos noi kaikki asiat ei ole tip top heti alkuun suunniteltu, niin saattaa tulla itku aika nopeasti nuorelle kokemattomalle yrittäjälle kun tajuaa olevansa hirveän byrokratiaviidakon keskellä, missä jokainen siirto maksaa rahaa ja Suomen viranomaiset tarkkailevat jokaista siirtoasi. 

Itsekkin vaikean vuoden jälkeen olenkin kaiken ne miinukset saanut kokea omalla nahallani ja voin sanoa että ei ole kivaa. Moni joutuu velkoihin ja vaikeuksiin ennen kuin on päässyt edes kunnolla pyörittämään liiketoimintaansa. On todella valitettavaa että näin käy usein kun ei ole tarpeeksi tukea ja apua lähellä. Nyt olen tässä sinnitellyt vuoden kohta vaikeudesta toiseen, mutta sen voin sanoa, että en luovuta enää! Olen liian monesti luovuttanut kesken matkani määränpäätä ja kironnut myhemmin itseäni siitä, että "saamarin luuseri,miksi luovutit, oisit painanut veri suussa loppuun asti"! Eli nyt sitä virhettä en enää tee ja uppoan sitten vaikka saappaat jalassa suohon mieluummin, kuin heti kun kastellut ne niin juoksen vaihtamaan uusiin sillä aikaa kun suo on jo kuivunut ja toinen vierelläni ollut on päässyt matkan määränpäähän!

Kulunut vuosi on monella tavalla murtanut minun yleispersoonaani monella tavalla. Ja mikä parasta näistä kaikista asioista mitä on olen käynyt läpi nyt analysoiden, todella vaikeista asioista, surullisista asioista, hyvistä asioista, olen tajunnut sen tärkeimmän asian elämässäni, että HALUAN YKSINKERTAISESTI ELÄÄ, OLI SITTEN SE VAIKEETA,SURULLISTA TAI RUUSUILLA HYPPIMISTÄ ! Elämä on ainutlaatuinen mahdollisuun jonka meille on annettu ja on turha valittaa mistään, koska juuri sinä ELÄT ja sinulle on annettu oikeus ELÄÄ!!!

Tämän takia kaikki negatiivisetkin asiat nykyään jo pienen hetken päästä käännän positiiviselle puolelle, koska mitä sitten, minähän ELÄN ja se on pääasia! Tämä ei kummiskaan tarkoita sitä, että ei tarvitsisi pysähtyä miettimään vakavissaan tapatuneita negatiivisia asioita. Jos niin ei tee, niin äkkiä sitä tulee hällä väliä asenne jos kaikki omat virheet käännetään "Kukkasiksi ja mehiläiseksi, sekä vain toitotetaan päälle päässä"Elämä on ihanaa,ihan sama mitä tapahtuu". Ei,vkaikessa pitää olla järki mukana, sen takia me ollaankin ihmisiä, eikä eläimiä, että me pystytään ajattelemaanja analysoimaan.

Se mitä tulee minun blogin pitämiseen ja kun moni kysellyt minulta miksi en pidä sitä enää päivittäin,tai edes viikottain, niin vastaus on tämä.

Sitten kun olen onnistunut elämässäni saavuttamaan jotain semmoista suurta jollain osa-alueella täydellisesti, josta muiden ihmisten kannattaisi ottaa esimerkkiä niin aloitan bloginpitämisen tai kirjoitan kirjan. Tällä hetkellä en koe itseäni mitenkään malliesimerkiksi kellekkään sen suuremmin ja turhanpäiväinen lässynlään kirjoittaminen siitä, että miten olen käynyt salilla,bailaamassa, pyörähtänyt jossain ohjelmassa näyttämässä pärstääni, käynyt ostamassa uuden auton,yms yms. Ennen tein sitä, kyllä,myönnän, mutta myös myönnän itselleni sen, että olin nuori,tyhmä, kokematon ja kokeilin asioita. Annan itselleni sen anteeksi. Jokainen meistä on aluksi lapsi,nuori, sitten aikuinen. Jokainen kulkee virheiden kautta joko fiksuksi aikuiseski ihmiseksi tai sitten virheidensä nujertamana epäonnistuu elämässään. Kaikki on suurimmaksi osaksi meidän käsissämme, miten kohtalomme rakennamme, vaikka miten muuttuvat tekijät yrittävät sen vaikeuttaa.

Tähän blogini loppuun voin vielä kiteyttää rehellisesti oman arvosanan menneen 2014 vuoden kouluasteikossa 4-10, niin se on 7 ja lupaan itselleni että pyrin siihen että ensi vuosi on täysi 10, mutta vähintäänkin parempi kuin tämä mennyt vuosi!

Nyt oikein Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille! Ja haluan muistuttaa vielä kerran kaikkein tärkeimmän asian, että meille jokaiselle maan päällä on annettu elämä ja olemme etuoikeutettuja kun saamme ELÄÄ, jotenka ELÄKÄÄMME JA NAUTTIKAAMME JOKAISESTA HETKESTÄMME!

Nähdään taas ensi vuonna :)!

Antti Kurhinen

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, tsaari, vuosi, 2014, vuosikatsaus, Bb-Antti, elämä, tulevaisuus, menneisyys, elämänhalu, analysointi, vaikeus, life, live, finland, suomi, russia, russian, helsinki, yrittäminen, järki, tulevaisuus, menneisyys, blogi, kirjoitus, filosofia

Timati on täällä ja niin myös minä ;)!

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17:47 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hallo weer mijn beste 

Täällä ollaan taas ja blogi huutaa leipää taas ;)! Kyllä se on semmoinen juttu että pakkohan se raapustaa aina silloin tällöin ruiskuti ruu :)!

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Paljon on taas tapahtunut ja en tiedä mitä tässä oikein sanoisi :D!

Haluatte tietysti avoimen tilityksen kaikesta,muuta sitä ette saa ;)!

Nämä pari viikkoa on mennyt ihan ihmetellessä ja nauttisessa pitkästä aikaa läheisyydestä ja tunteista :)!

Pääsiäisenä kävin moikkaa äitiä ja sukulaisia <3!

Oli ihana nähdä heitä :)!

Äidillä on jalka murtunut noin pari kuukautta sitten ja nyt oli jo saanut kipsin pois,sekä pystyi jo jtoenkin kävellä :)! Sioskolla oli silmätulehdus ja näkö heikkeni :((..onneksi silläkin nyt parempi jo :)!

Vähän on ollut epäonnen vuosi alkuvuodesta monella perheessä,mutta nyt toisen vuoden puoliskon tulleessa vähän paranee :)!

Tämä vuosi muutenkin on tämä miten nyt sitä Suomeksi sanoisikaan,hmm..eli siis kun tää nyt on kerran neljässä vuodessa tää vuosi,niin se on huono vuosi ja ihmisiä kuolee ja sairastuu,sattuu tänä vuonna paljon,ainakin siis vanhan perinteen mukaan..

Mulla on ollut tosiaankin todella mielenkiintoista meininkiä,nimittäin en oliis uskonut monien asioiden enää tapahtuvan..

Tämä asia on monia taas ihmetättänyt tietysti,mutta siihen voin vain sanoa tämän pienen hitusen verran enkä yhtään sen enempää;)!(linkki alla)

Vanha suola janottaa: Antti ja Henna taas yhdessä? | Viihde | Iltalehti.fi

Viidakon tähtönen palasi yhteen ex-miehensä kanssa? | Metro Live 

Aihe on tosiaankin todella arka ja en hirveesti tässä vaiheessa halua puhua tästä..ja älkää kyselkö turhia,en tästä aiheesta vastaa mitään!! Ainakaan vielä...

Että semmoista..:D!

Muuten liirum laarum juttuja siitä mitä söin aamupalaksi ja miten kävin kakalla en jaksa kirjoittaa tänne vaan siirryn viikon tärkeimpään aiheeseen ja se on tuon alla olevan linkin alla!!!!

http://anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2012-04-15&eventId=61#cal_event612012-04-15


Tuohon vielä lisään sen,että paikan päällä tuota ennen käydään Suomen parhaimman bändin kisa,jotenka ilta on todella mahtava ja loppuillan tiskijukkana tomii venäläinen kuuluisa Natasha Bacardi :)!

Eli noita pippaloita ei missata mistään hinnasta ja odotankin teitä kaikkia paikalle ;)!

Jepulista jee :)!

Sitten haluisin esitellä mun äidin taideteosta,jonka hän on tehnyt käsin itse ja kaikki on erilaisista nahkapaloista väsätty ja liimailtu,ei maalattu..tämä on todella vaikeaa tehdä ja olen todella ylpeä äitistäni!! Harva pystyy näihin ja sen takia minun äitini teoksia on esillä Petroskoissa eri paikoissa :)! Katsokaahan tuota kuvaa ja hämmästelkää!!!

img_0840.jpg

Ihan uskomatonta duunia :)!

Äitini on myös opettanut korkeakoulussa käsitöitä ja hän on ollut aina taiteellinen sielu :)!

Olenkin sanonut hänelle,että hänen pitäisi ehkä tuoda taiteitaan Suomeen näytille!

Voipi olla että joskus se tuleekin tänne :)!


Sitten loppuun vielä haluan laittaa teille tietysti venäläisen videoblogin mun Venäläisille faneille ja sitten nyt kun ollaan ihan väleissä ex-vaimon kanssa,niin vitsailimme keskenämme Kanarian matkasta ja tuli mieleen yksi video jonka kuvasimme rannalla olutpöhnässä kai :D ja jota ei koskaan julkaistu.. Nyt sitten päätimme julkaista tämän huumorivideon kaikille kansalaisille ja älkäähän ottako noita juttuja ihan tosissanne kun katsotte  ;) :D! Meillä kaikilla on vaan oma huumorintaju  ;) :D!

Nyt siirryn tonne säveltämään yhteen biisiin riimejä ja jätän teidät rauhaan..hups,lipsahti tää juttu vähän ohi suun :D! Heh,no tästä ylläristä kuulette lähiaikoina mutta nyt olen ihan hyss vielä asian suhteen ;)!!

Loppuun on pakko vielä hehkuttaa yhtä asiaa ja onnitella!!!!

Друзия мои!  8 летний спецвыпуск журнала Дом 2 уже в магазинах и там со мной интервия! читаите обезателно ;)!

Talo 2 tosi tv ohelma Venäjällä täytti 8 vuotta yhtä jaksoisesti kestäneenä realityohjelmana :)! Tämä on ylivoimaisesti maailman pisimmiten yhtäjaksoisesti kestänyt tosi tv-ohjelma ja heillä on lukuisia maailmanennätyksiä hallussaan :)!Tosi Paljon onnea rakkaalle ohjelmalle ja samalla tulee ulos erikoislehtinumero hyllyille,jossa on minun iso uusi haastattelu kuvineen :))! Muistakaa hankkia omanne ;)!!(Lehtiä myydään kaikkialla Venäjällä kaupoissa)!

Nyt siis hastalavista ja heippatirallaa teille kaikille..Nähdään Lauantaina ;)!

Досвидания и увидимся друзия  мои в циркусе в суботу ;)!


6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, matkustelu, russia, voice of finland, we love finland, timati, viidakon tähtöset, circus, laulaja,

Jatkuu kaikesta huolimatta..

Perjantai 30.3.2012 klo 13:55 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hyvää päivää vaan kaikille!  

Olen taas täällä ja en sitten lopettanutkaan blogin kirjoittamista..Päätin jatkaa kaikesta huolimatta,koska haluan edes vähän tuoda minun tunteita ja kokemuksia teille..

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Olisi väärin jättää teidät pimentoon täysin minun menoistani ;)!

Sitäpaitsi olen valinnut urani viihde-alalla,ainakin siitä tykkään nyt :)! Tässä tapauksessa en voi vaan heittää kaikkee menemään mitä minulla on ollut ;)! Ehkä vähän olen aikuistunut ja vähän tullut semmoinen järki päähän monen asian suhteen..

Tässä parin viikon aikana minulla on tosi paljon tapahtunut,varsinkin tunne-elämässä..En tiedä miksi näin tapahtuu,mutta jotenkin ja jokin palautuu aina... :D!

Jos kertoisin mikä,sanoisitte voihan iso VEE,miten tämä on mahollista..:D!

Voi että elämä kyllä on niin saamarin vaikeeta ja monimutkaista,ettei mitään rajaa!!!

Ei voi muuta sanoa,kuin apuva :D! Heh..mut ei täs hättiä mittiä,tää on vaan elämää :)!

Ensiksi tähän kaikkeen haluan kertoa kummiskin,että on tulossa koko vuoden suurimmat pohjoismaiden konemusiikkifestarit heinäkuussa ja näitä en ikinä jätä mistään hinnasta pois,enkä suosittele sullekkaan jättää pois!! Mene heti nyt tonne alle olevaan linkkiin lukemaan lisää ja osta omat lippusia mahdollisimman pian,koska nämä liput on kortilla!!

http://anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=7&y=2012


Sitten on pakko vähän informoida Jussi Parviaisen suhteen..Juttu on vihdoin käsitelty ja on nyt ihan kohta oikeudessa :)!

Saa Jussi maksaa sanomisistaan!

Sain vihdoin viimein kuulustelupöytkirjat ja siellä luki semmoisia ihme juttuja,että varmaan kuulustelun pitäneellä poliisillakin oli pokassa pitelemistä :XD!

En nyt tänne viitti kirjoittaa ja paljastaa ennen asianajajan lupaa näitä asioita,mutta kyllä Jussi on niin omassa maailmassa,ettei mitään rajaa..,huhhuh!

Kyllä se taitaa olla hyvä sinne Auroraan mennä hoitelemaan itseään,ennen kuin täysin flippaa koko äijä :D!

Odotan että saan nähdä tämän kummajaisen livenä oikeudessa,kun tosiaankin aika harvinainen tapaus ja voisinpa kysyy häneltä,että  mitä hän vetää kun pitä olla noin sekaisin :XD!

Noo,jätetään vielä hieman hautumaan juttua ;)!


Nyt ollaan käyty tiuhaan laulutunneilla:)! Tai tiuhaan ja tiuhaan,siis kerran viikossa,mutta onpa ollut antoisaa kyllä :)!

Laulaminenkin on edennyt toiselle vaiheelle ja olen kuulemma kehittynyt tosi paljon viime kerrasta :)!

Kyllä voi opettajaani kehua :)! Toivottavasti hän myös tekee todella hyvän biisin,jolla räjäytämme koko potin Suomessa,sekä muualla maailmassa ;)!

Tällä hetkellä se on vaan pinnisteltävä harjoittelua lisää ja lisää..

Sitten voisin hieman kommentoida tuota uutta viidakon tähtöset ohjelmaa.

Alkuvaiheessa ajattelin,että se on vaan yksi semmoinen ohjelma,missä kerätään hyvät  rahat tuotannon taskuun ja se siitä,mutta sitten nyt kun kaksi jaksoa katsoneena,voin sanoa että ihan mielenkiintoinen ohjelma :)!

Heh,tietysti olisin ehkä jättänyt väliin koko sarjan katsomisen,mutta enhän minä voinut jättää kun siellä inun ex-vaimoni on viidakon armoilla :D! Kaiken lisäksi tietäen miten räjähtävä persoona se on,niin ei voinut jättää tuota katsomatta ja varsinkin kun jo aikemmin silloin joskus sain alkupaloja jo kuulla ;)!

Siis ihan viihdyttävä ohjelma ja tehtävätkin ihan mahtavia tähän asti,varsinkin tuo tarantella-hämähakkien kanssa kolikkojen etsiminen..itselläni on hämähakkifobia ollut jo pienestä ja tuossa tehtävässä niin samastuin Sara Sieppiin,kun neitonen itki ja kiljui tehtävän aikana,sekä todennäköisesti mokasi koko tehtävän kun ei saanut hysteerisen käyttäytymisensä takia kolikkoa löydettyä :D! itsekkin istuin sohvalla ja hytisin kauhusta ja iljetyksestä kun sinne kättä tytöt tunki,byähhahaa..uuh,iljettävää..!

Henna tyttönen sittne pärjäsi siinä erinomaisesti ja hatunnoston paikka siitä,kuinka heidän joukkue kylästi löysi kolikot välittämättä karvaisista iljetyksistä!

Eli kaikin puolin tomiva ohjelma :)! Ainoa miinus on se,että taitaa jäädä suositus alle 16 vuotiailta kielletty,koska sen verran rankaa settiä tytöiltä tulee suusta ja vee alkuisia sanoja lentää kyllä kuin suusta..! Kyllä varsinkin Martina näytti oman sanavarastonsa ja minkäin miehenä kauhistelin sitä liiallista vee sanan yms.kirosanan käyttöä :D!

Muuta miinusta en tällä hetkellä oikeastaan löydä,tai siis ainahan niitä löytäisi jos etsimällä etsisi..ihan mistä vaan löytää vikoja kun tarpeeksi kaivelee!

Tytötkin on kasattu kaikki todella erilaisia luonteeltaan ja on kyllä yksi parhaimpia puolia,tai ehkä jopa paras puoli on juuri seurata miten hei tulevat toimeen,tai hetkinen..ennemminkin sitä toivoo katsojan silmin että toivottavasti ei tule toimeen ja mahdollisimman paljon riitaa vaan aikaiseksi ;),heh! Mutta siis näin se vaan on,että ihminen haluaa seurata vastoinkäymisiä ja riitoja,se on kaikkein mielenkiinoisimpia asioita ja on kaiken a ja o tuon tapaisia tosi-tv ohjelmia ajatellen ;)!

Itsekkin maailman pisimmiten kestäneessä tosi-tv:eessä olleena,tiedän miten paljon tuotanto juuri panostaa siihen että meille tulee riitaa ja tappelua keskenämme,koska se kiinnostaa ja myy.,yksinkertaista ;)!

No,tähän asti siis hyvät pointsit ohjelmalle ja sen sisällölle :)! Katsotaan mitä tuleman pitää ;)!

Tässä mullekkin on tullut muutamia ihmisiä puhuu ohjelmasta yms. ja sitten sanonut,että siun pitää miespuoleisessa ohjemassa olla mukana :D! Heh,hyvä muuten kysymys..Ei sen takia että minun on pakko osallistua semmoiseen,mutta onko semmoista miespuoleista ohjelmaa tulossa kenties ;)? Siinäpä vasta kiperä kysymys ;)!

Tuohon venäläiseen Dom 2 tosi-tv ohjelmaan liittyen vielä ilouutisia:))!

Huuhejjj ihanaa ♥!!Ja talo 2 tosi tv ohjelman omalle lehdelle haastattelu annettu :))! Tulee tosi hyvä fiilis tästä,että he muistaa minua ja ovat kiinnostuneita musta ja mun tekemisistä :)! Kiitos,tämä lämmiitti mieltä ♥!

Приколно ♥ ! Из дом 2 реалити-шоу свезались и взали мою интервью в журнал Дом 2 :))! Действительно приятное чувство по этому поводу, что они помнят меня,не забывают и интересуюца как у меня дела и чем занимаюсь :)! Спасибо,очень приятно ♥!

Eli ensi kuun erikoisnumerossa on minusta haastis minun elämästä ja kuulumisista :)! Lupaan ottaa kuvan siitä ja laittaa sitten teille näytille ihmiset ;)! Että shemmoista!

P.s Liittyen matkusteluun..kaikkihan me haluamme matkustella ja nyt olisi tarjolla 13000 euron edestä lentolippuja ympäri maailmaa :)! Eli ei muuta kuin vastaat alla olevan bannerimainosken kautta  kyselyyn ja olet todennäköisesti se 13000 euron lentolippujen omistaja!

Nyt riittää tältä kertaa taas lörpötys ja siirykäämme viettämään keväistä viikonloppua<3,sekä muistakaa olla varuillaan;)..miksi vai? No sen takia että ihan kohta on April,eli se tarkoitaa myös Aprillipäivää :DDD! Itse meinaan olla todella varuillani ja muistakaa tekin ;) :XD haha..!

Palaillaan taas!

Antti


8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, matkustelu, russia, voice of finland, we love finland, putin, vaalit, viidakon tähtöset

Pohdintoja

Perjantai 16.3.2012 klo 17:19 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hei vaan taas rakkaat!

Tässä taas olen blogin kimpussa..

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Mutta ajattelinkin ihan eri tavalla aloittaa tämän blogin.

Itse asiassa mielenkiinto on lophahtanut tyystin blogin kirjoittamiseen ja tämän takia olenkin huomannut kun ihmiset ovat kirjoittaneet minulle,että blogini olisi vähän muututtava.

Olen huomannut miten yksitoikkoista kertomusta olen vääntänyt ja nyt siihen on tultava muutos tai sitten jään tauolle kokonaan blogistani!

Tähän kaikkeen on ehkä juuri syynä se,että olen kyllästynyt kaikkeen samaan paskaan mikä on vellonut viimeiset kuukaudet ja haluan rikkoa sen rajan nyt!


Bileet,kutsuvierastilaisuudet,kaikki maailman kissanristiäiset on niin kaulaa myöten täynnä,että en tiedä miten kuvaillakkaan..! Silti minä rampaan niitä kuin mikäkin ja kiroan taas! Muutosta on tultava ja minun on vihdoin on aikuistuttava..vai onko? Sisimmiltäni haluan sitä,mutta se nautintoa jahtaava sisäinen minäni vie loppujen lopuksi aina voiton ja sitä sitten mennään viipeltämään mihin silmät viekään..

Tämän nyt olisi muututtava..olen vaan niin kypsä kaikkeen jotenkin,en tiedä miksi..

Nyt olisi hankittava oikeasti vakituinen työ varmaan 8-16 niin saisi kaiken turhanpäiväisen joutavan pois mihin tuhlaa turhaan aikaa ja ei ole mitään hyötyä!!!

Samalla ihan hyvin kylläkin kerkee muitakin kaikkia viihdejuttuja tehdä,jos aikataulut laitaa tarkkaan järjestykseen!

Mun suurin tämän vuoden ohjelmahaave nyt kariutui ainakin tän toisen kauden suhteen vlitettavasti :(!

Tarkoitan sillä sitä Kanikuli v Meksike ohjelmaa johon olin hakenut heti talo 2 ohjelmasta tultuani pois.. Hän on niin sanottu venäläinen Jersey shore versio,mutta jopa paljon rajumpi :)! Siitä olen monesti aikaisemmissa blogeissani kertonut jo.

http://kanikulyvmeksike-2.ru/


Eli tuosta ohjelmasta siis oli kyse..

Keskutelin pääcastingtuottajan kanssa ja vastaus oli,että olen liian tunnettu kasvo nyt Venäjällä talo 2 tosi tv:n jälkeen ja he tarvitsevat uusia kasvoja,eikä ne jotka jo tunnetaan..

Olin niin toivonut pääseväni sinne ja sinne toivottavasti vielä pääsen! Jos en nyt toiselle kaudelle päässyt,niin sitten kolmannelle,jos ne kolmannelle niin sitten neljännelle..eli sahataan ja sahataan niitä niin kauan kuin nappaa ;)!

Se on varmaa että tuota yrittämistä en jätä vaikka sinne hakeekin tuhansia ihmisiä pitkin Venäjää! Jos tarpeeksi jotain haluaa ja yrittää,sen myös saa ;)!

Nyt jätän muuten turhanpäiväisen lässytyksen vähälle ja en kerro menneestä Pacifique bileistä :D! Vaikka sanoinkin että en ekrro biletyksestä enää,mutta on kyllä ihan vaan pakko sanoa,että oli ne kyllä mahtavat bileet ja kyllä ne on näkemisen arvoiset,suosittelen kaikille lämpimästi ensi vuonna jos meinaa mennä :)!

Nyt sitten taidan jo melkeinpä päättää tämän blogin, koska paskaa en jaksa nyt jauhaa ;)!

Loppuun nyt vielä laitan videon jossa mainostan venäläisille erinomaisia Timati bileitä,joita mainoistin tässä alla olevan linkina alla :

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2012/02/23/217  

Ja tämä siis koskee myös Suomalaisikin,mutta minun palveluni on suunnattu Venäläisille ihmisille jotka asuu Venäjällä.

Sitten yksi juttu on kyllä pakko hehkutta vielä tätä :)!

Teidän on pakko tänään äänestää Anfisa jatkoon Voice of Finlandissa :)!

Tässä alla listäinfoa siis.

Tänään Nelosella The Voice of Finland-ohjelmassa, LIVENÄ esintyy Anfisa Proskuryakova klo 20:00! Kannustakka ja äänestäkää häntä,koska tämä maannaiseni omaa mahtavan äänen!

Lähetä siis nro 3 tekstiviestillä nroon 17224 tai soita nroon 0700-79243. Kiitos kaikille!

The Voice of Finland, музыкальный проект, аналогичный по формату с фабрикой звёзд.
В данном проекте участвуют только опытные певцы.
Сегодня в 20:00 по финскому телеканалу Nelonen, прямой эфир из Турку.
Третий этап.
Анфиса(россиянка) выступает третьей с начала!
Голосовать можно с 20:00-22:00.
Смс 3 на номер 17224 или позвонив на 0700-79243.
Голосовать можно только с финских операторов!
Благодарим всех за вашу поддержку!

Tämä ihanan lauluäänen omaava neito on minun kaverini tyttöystävä ja en halua sen takia että äänestätte,että on minun kaverini tyttöystävä vaan sen takia että hänellä on oikeastikkin todella kaunis ääni :)!

Laitan lopussa teille hänen haastispätkän youtubesta,jossa kuulette hänen mietteitä ja hänen lauluäänen.

Ja tosiaankin hänen poikaystävänsä on erinomainen valokuvaaja,joka on tehnyt minusta uusia portfoliokuvia, joista kolme on jo käsitelty ja on valokuvakansiossa täällä alla :

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/portfoliospring2012/1226497


Semmoista siis :)! Keskutelin Anfisan kanssa ja hän sanoi että on kuullut,että harjoittelen laulamista ja olen hänen kilpailijansa :D! Nauratti tuo ja sanoinkin,että minusta ei kyllä todellakaan vielä ole sulle mitään haastetta ja ollaan harjoistusvaiheessa, mutta toivottavsti joskus vuelä itsekkin osaan laulaa suhteellisen hyvin :)!

Sitten maybe duetto voisi olla poikaa ;),heh!

No jätetään nää taas jossittelut ja siirrytään tosimaailmaan,eli minä harjoittelen laulamista Petran luona ja Anfisa korjaa Voice of the Finlandin voiton ;)!

Itse menen oman bändini Drama kaputin esitystä katsomaan Venueen tänään ja huomenna Lahteen tuttujen luo kyläilee..

Nyt toivotan oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja palaillaan taas astioille:).

Teidän rakkaudella <3!

Antti

11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, voice of finland, we love finland, putin, vaalit, pacifique waikiki

Hakuna matata & Pacifique waikiki

Perjantai 9.3.2012 klo 13:20 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Halló aftur til ykkar allra kæru !

She oli Islantilainen tervehdys teille rakkaat ;)!

No mitäs mun piggu balleroiset taas ;)? Isillä on ollut ikävä teitä lapsukaisia :)!

Mites teidän viikko on mennyt? Everything is fine?

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3 

Viikko juossut taas pikavauhtia ja elämä juoksee perkeleen kovaa eteenpäin..

Miljoonia olen yrittänyt voittaa täältä.

Kokeile sinäkin! Uskomaton tarjous!

Tuntuu siltä ettei kerkee tehdä mitään ja päivät juoksee kuin minuutit nykyään :(!

On tää niin väärin kyllä..

Viikon aikana oli kyllä paljon kivaa,mutta paljon myös paljon ajatuksia on ollut päässä..

Paljon olen miettinyt mikä tekee oikeesti onnelliseksi..

Ääh,en taas jaksa teille saarnata.

Unohdetaan..

Sitten on vaivannut toinen asia,eli vähän tuo olotila..Minua huimannut kohta jo lähemmäs kaksi viikkoa ja en tiedä enää onko se vaan laivanjälkeistä huimausta vai jotain muuta..

Minulle on sanottu että se voi kestää melkeinpä kaksi viikkoa ja sen takia olenkin odottanut..


Tämä on niin inhottavaa kun ei pysty kunnolla keskittyy tekemiseen vaan joutuu hakemaan tasapainoa koko ajan kun kävelee ja silmissä sumenee :((!

Tämä on todella inhottavaa ja tuntuu niin avuttomalta :/!

Nyt olen päättänyt, että ensi viikolla menen sitten lääkäriin jos se ei mee ohi viikonlopun jälkeen!!!

Toivottavasti se menisi ohi..

Sitten olisi taas kertominen mun railakkaasta viikonlopusta yms.

Rupesin miettimään samalla,että herrajumala kuinka plajon käynkään kaikissa maailman kissanristiäisissä ja ylu puolet blogistani menee siihen kun kerron miten biletin ja missä :D! Pitäiskö mun kenties muuttaa mun blogin nimeksi biletysblogi :D?

Itteäkin naurattaa jopa..huhheikkaa..nyt on kyllä tullut niin paljon biletettyä,että voisi monen vuooden tauon pitää melkein pitää biletyksestä :D!

Ei tämä kyllä yhtään hyvvää tee pidemmän päälle kun biletys muuttuu duuniksi,tai no,jos nyt siitä sitten saisi palkkaa niin mikäs siinä ;) :D!

Siihenhän me ollaan pyrkimässä yhden yrityksen kanssa,joka markkinoisi minua venäläisille turisteille bileoppaaksi Helsingin yöhön :)!

Toivottavasti tämä lähtisi toimimaan ja olisi todella mieluinen tehtävä minulle ;)!

Eli jätän suosiolla kertomatta viime viikonlopun meiningeistä..en jaksa enää..

Sitten tämä naistenpäivä vielä..onnittelin kyllä kaikkia maailman naisia tällä tavalla:

Paljon onnea teille rakkaat naiset naistenpäivän johdosta ♥! Rakastan teitä naisia yli kaiken ja lupaan rakastaa aina ♥! Ilman teitä ei olisi meitäkään ;)!

Позраавлаю вас любимых девушек с 8 марта ♥! Я вас девушки очень люблю и всем как можно больше постараюсь в жизни вас любить ♥!!!

Всех благ вам! Любви конечно,очень важно чтобы рядом с вами были мужчины которые носили вас на руках! Заботились! 

Lyhyesti,mutta todella tunteikkaan ytimekkäästi :)!

Tämmöisenä päivänä kun meidän kauniimpi ja herkempi osapuoli on koko ajan tapetilla,niin halusi niin paljon rakkautta ettei mitään rajaa <3!

Silloin varsinkin kun tietää mitä rakkaus on ja miten hyvältä se tuntuu <3!

Nyt olen tajunnut,että kaiken tämän rankan biletyksen ja nussimisen jälkeen,olen kyllästynyt siihen..en jaksa enää,en vaan jaksa..haluan jo asettua aloilleni,vihodin viimein..olla vaan kotona,tehdä kaikkee ihanaa partnerin kanssa..

No ehkä joku päivä se tapahtuu :)!

Olin viemässä jo ihanaa ruusua yhdelle naapurin Pekan vaimolle,mutta sitten jo ovella käännyin pois kun tajusin että sen on väärin,vaikka..

Mutta nyt ei jaksa synkistellä sen enempää..

Nyt kummiskin päätin vielä yhdet bileet käydä,jotka on tietysti vuoden odotetuimpia Suomessa,eli sen nimi on Pacifiqueeee  :))! Kerran vuodessa nämä havajin tai Ibizan tyyliin pidettävät pirskeet rantautuvat Suomeen paikkaan nimeltä vesipuisto Serena :))!

Paikka on toiselta nimeltä tuttu myös Vesipuisto Surina  :D!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=3&y=2012

Täällä olen polskinut jo monet vuodet peräkkän huippu dj:tten tahdissa ;)!

Tänä vuonna minun piti jättää väliin ja minulla ei edes ollut lippua yms. hankittuna,mutta sitten ihan viime tingassa tällä viikolla sitten päätin mennä sittenkin sinne :D!  Sain kuin sainkin lipun itselleni ja nyt sitten jätkien kaa mennään heilumaan vielä :)!

Tämän jälkeen kyllä bilebreikki on kohallaan ja keskitytään uran ja rakkauden luomiseen  ;)!

Sitten vielä hieman pakko mainita näistä vaaleista,eli Venäjän presidenttivaaleista mitkä käytiin äsköittäin.. Putin oli tietysti kiistaton ykkönen ja veikin vaalit ekalla kierroksella 64 % voimin..joopa joo..no eiköhän se ollut muutenkin tiedossa kuka voittaa ;)! Tsaari Putinhan sen vei kuin pässiä narussa ja ei ollut epäselvyttää kuka on valtias :))!

Itkukin pääsi meidän rakkaalta Tsaarilta ja onkin pohdittu kelle se vuoden Oskarpalkinto olisi sittenkin kuulunut :D!

Vaaleissakin vilppiä muka oli ja sehän todella kummallista ;) :D! Itsekkin olen nähnyt kun eri puolueiden edustajat Venäjällä käy ihmisten kotona ja tarjoo rahaa äänestä,kuka tarjoo eniten se saa äänen..sehän yksinkertaista ja sitä harrastaa kaikki puolueet,eikä tarvi pelkästään yhtenäistä Venäjää syyttää!!! 

Yksinkertaisesti vastaus on vaalien tuloksen on semmoinen, että Putin on paras vaihtoehto kaikista muista ehdokkaista! Ja tämä ei ole edes minun pelkästään mielipide vaan kansainvälisten tutkijoiden! Kyllä tämä äijä osaa hommansa ja rakastaa omaa kotimaataan todella paljon!! Joo,kyllä tapahtuu vääryyttä,mutta ei venäjän kaltaisessa maassa pysty vaan kontrolloimaan kaikkea!

Ainoa iso miinus on se,että pitäisi nyt laittaa ruotiin kaikki uusrikkaat!


Juuri tuli uusi lista maailman rikkaista yms.

Moskovassa on maailmassa eniten miljardöörejä ja Venäjä nousi kakkoseksi maailmassa Jenkkien jälkeen missä eniten miljardöörejä..jep jep..Ja vain 20 vuotta Neuvostoliiton hajomaisen jälkeen ja jenkit ollut jo vuosisadan demokratia..Hyvä rakas toveri Putin,kyllä tietää minne rahat mennöö valtion pohjattomasta kassasta ;) :D!

Tämän asian on pakko saada aisoihin ja tästä juuri ihmiset ovat raivoissaan! Rahaa niin sanotusti varastetaan laillisesta valton kassasta ja miljardöörejä tulee kuin sieniä sateella ja toiset taas joutuu tekee hiki hatussa ruokkiakseen perheensä!

Tämän on laitettava kuriin ja vaikka yksin Putin ei kaikkea voi ja valtion naruja veteleekin multimiljardöörit,uusrikkaat,Oligarkit oikealta nimeltään!

Kyllä me vielä rotia saadaan meidän rakkaaseen äiti Venäjään keinolla millä hyvänsä!!!

Mutta joo,ei sen enempää politiikkaa!

Suuret onnittelut vielä rakkaalle  Tsaari Vladimir Putinille vaalivoiton johdosta :)! Ja muistahan toveri että kuka on sun tulevaisuuden mantelinperijä hei ;) :D!

Ensi viikon tiistaina kuvataan sitten muutaman protfoliokuva, vaikka en ole yhtään kunnossa ja ruma ku rullatuoli :/! Kuvaaja vaan halusi nyt nopee kuvaamaan vaikka olisin mmieluummin kesällä ne tehnyt..Eli ei oo kovin hyvää settiä tulossa,mut edes jotain,kivahan se on saada muutama uusi kuva portfolioon :)!

Sitten unohdein sanoa sen verran,että viime viikon perjantaina oli Cirkus yökehossa esiintymässä Venäjän suosituimpia rokkareita ja minähän menin paikan päälle! Minun ei pitänyt mennä sinne,mutta sitten mun kaveri halusi niin paljon sinne niin mentiin yrittää,vaikka liput oli myyty 20 minuutissa loppuun kun ne oli tullut myyntiin aikoinaan! esitys oli aivan mahtava ja tämä rokkinainen venäjältä osaa kyllä ottaa yleisönsä!!

Lopussa minulla on lyhyt videopätkä  konsertissa liitteenä :)!

Sitten vielä loppuun on pakko sanoa,että kaikkeen myöskin synkkään on aikan jotain iloakin joka edes vähän piristää :))!

Tämä superpiristys on Venäjän edustajan Euroviisufinaalin voittaja :))!

Nämä todella harvinaisella udmurtian kielellä laulavat mummelit ovat saaneet koko Venäjän pauloihinsa ja nyt he olivat venäjän euroviisuehdokasfinaalissa mukana ja voitii ylivoimaisesti :)!

Siis nämä mummon on aivan uskomattomia ja saavat niin hymyn korviin ettei mitään rajaa <3 :)!

Heissä on sitä vilpittömyyttä,iloa ja energiaa niin paljon joka hehkuu ulospäin antaen katsojalle ja kuuntelijallekkin niin paljon sitä iloa ja enrgiaa :))! Olen ihan rakastunut näihin mummoihin ja meinaat kannustaa heitä loppuun asti euroviisuissa voittoon tänä keväänä <3!!! Kyllä nämä Buranovskin Babuskat vie kaikkia kuin pässinlihaa  ;)! Oopaa ooopaa,Uraa uraaa <3 <3 <3!


Nyt on aika jo lopetella blogia ettei veny liian pitkäksi,jotenka ei muuta kuin oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille ja palaillaan taas ensi viikolla astioille <3!

Досвидания любимые мои <3!

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, turism, dtm, mama, we love finland, putin, vaalit, pacifique waikiki

Presidentti Putin,Ruotsi ja kauniin komeet miehet :D!

Perjantai 2.3.2012 klo 2:45 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Mon cher bonjour :)!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3 

Täällä taas ollaan rakkaat ja viikko hurahtanut kuin päivä taas..tämä on todella huolestuttavaa ja alkaa jopa ahdistaa miten nopeasti elämämme juoksee eteenpäin..

Olen viikon aikana taas kaikenlaista touhunnut ja biletystä riittänyt..

On riittänyt niin paljon,että tulee jopa korvista ulos jo :D!

Tämän takia kannattaa ostaa tämä Nissani täältä ja loppuu ongelmat tiellä kuin tiellä ;)!

Viime viikonloppuna kaiken piti olla rauhallista,mutta mutta..näin kaverin myöhään torstaina ja hän ilmoittaa että nyt lähet kuule bailaa laivalle Rutosiin heidän kanssaan :D! Tästä en voinut kieltäytyä,koska tiesin reissusta tulevan todella hauska :)!

Sitä ennen oli luvassa kummiskin perjantaina kutsuvierastilaisuus Dom helsinki ravintolassa fredalla.

Ja kun tarjoiluista vastasi taas Riitta Ritu Suominen, niin känni oli taattua :D! Kiitos Ritu taas :)!

Minun ylläkin piti olla ihan selvinpäin sinä iltana ja käverin kanssa vaan pyörähtämässä katsomassa meiningit ja Anna Abreun lauluesityksen..ilmainen viina ja muiden vanhojen Bb-tovereiden näkeminen vei voiton ja sitä kiskottiin kahella kädellä :D!

Paikallle kerääntyikin liuta julkimoita taas ja meidän rakkaat viime vuoden kaikki miss Suomen kilpailun perintöprinsessat ja miss Suomi.

Oli kiva moikata Saraa ja Ninaa,sekä muita tytteleitä :)!

Olin ensimmäistä kertaa katsomassa Anna Abreun esitystä niin  läheltä ja pienehkössä paikassa..Tässä näkikin sitten läheltä suositun artistin kaikki eleet,tunteet,sekä muun energian annon yleisölle.. Voin sanoa,että Anna veti aika hyvin,vaikka paikka oli puolityhjä. Todella pirtsakkaan tuntuinen mimmi ja ääni kyylä on aivan mahtava :)! Tykkäsin tosiaankin näkemästäni ja kuulemastani tosi paljon :)!

Sain itteni sitten jotenkin pysäytettyä jossain vaiheessa, ettei nyt mopo ihan käsistä lähe :D! Lauantaina odotti lähtö 2 päivä Ruotsin risteilylle ja halusin että olen edes vähän suht.koht hyvässä hapessa.

Ruotsin risteily olikin sitten menoa eikä meinata :D!

Meitä pelotteli muuan aikuisempio mies sillä,että siellä ei ole kuin lapsiperheitä ja muumipappaa ja muumimammaa vastassa :XD! Onneksi pahimmat pelkomme eivät toteutuneet ja laivalla olikin todella paljon nuorisoa :)!


Villeinä kuin gasellit,pompimme pitkin laivaa ja metsästimme :D!

Minun kohdalla se oli enemmänkin toisinpäin taas :D..eli minua metsästettiin pitkin iltaa ja sainkin huiskia jopa karkuun liian innokkaita ihailijoita :D!

Enempää en sitten edes viitsi kertoa,koska olen palautteeseen saanut semmoista etten kertoisi naisasioita,niin kunnioitan pyyntöänne ja en enempää kerro mitä missäkin tapahtui ;) :D!

Yksi asia oli ainakin 100 varmaa ja se oli se,että parin tunnin nukkuneena jotenkuten, olo oli ihan rikkikuollut ja maihin piti mennä,huuhhhuh.. Näin pahaa kankkusta en vähään aikaan saanut ja siihen lisäsi laivan heiluminen ees taas..

Maissa ollessamme,emme halunneet mitään muuta kuin syömään äkkiä ja edelliseltä kerralta tuttu Mongolialainen ravintola huusi hoosiannaa!! Sitä siis etsimme kuumeisesti Tukholman kaduilta ja vihdoin viimein löydettyämme, riensimme kuin nälkälapset syömään aivan supermahtavaa buffetpöytää :)!

Buffettiin kuuluin lähes aivan kaikki mitä voi vaan aasialaiselta keittiöltä odottaa :)!

Merielävät yms. sushit jäi tällä kertaa syömättä,koska kankkusessa avattaessani yhden kannen,josta hömähti hirvee höyrydunkkis kalanmätäkatku ja katsottuani mitä siellä on,näin siellä jotain ihme mustekalaa silmineen :XD! Hyi helvetten meinas siinä laatta lentää..:D! keräsin itteni kummiskin ja sian kuin sainkin väkisin tungettuani itseeni lihamössöä :D!

Tämän jälkeen vuorossa oli kaupunkikierros ja kaupoilla käynti :D! Jep jep,sehän vasta mukavaa sitten olikin joo :D! Päässä heilui kuin missäkin myrskyssä ja ei ollut toivookaan mistää vaatteiden katsomisesta,kun siinä tilanteessa oli tärkeintä pysyä edes pystyssä :XD haha..

Nyt naurattaa jo,mutta silloin melkein itketti ja potutti rajusti !

Päätimme sitten suosiolla jättää sen suurempi vaatteiden metsästys tällä kertaa :D!

Käveltyämme ihan keskustaan,näimme aivan jotain uskomatonta :D! Siinä mies ihan pääkauppakeskuksen edessä veti ihan jotain omaa settiä ja sai kaikki ohikulkijat kummastelemaan ja nauramaan :D! Kerkesin siinä timmellyksessä hieman nauhoittaakin sitä meininkiä ja laitankin sen videoliitteenä blogin lopussa! on siinä kyllä nauramista huhhuh!!Käykää ehdottomasti katsastamassa sitä ;)!

Siinä kun kuvasin sitä settä ja nauroimme kippurassa kaverin kanssa,meidän vireen tuli tyttö, joka oli aivan haltioissaan nähdessään minut ja säikähdinkin vähän kun hän huusi " sinähän olet se dom 2 ohjelmasta"!!! Apuva sanon minä :D! Jopa Ruotsissa tunnistetaan meikäläinen kaduilla :XD!

Heh,kyllä tämä talo 2 ohjelma on sitten suosittu ohjelma pitkin maailmaa:)!

Siinä sitten vastailin taas peruskysymksiin ohjelman osalta ja nämä lähti iloisena pois :)!

Yksi juttu myös pisti todella silmään Ruotsissa,tai ainakin Tukholmassa..Ihmiset tai varsinkin miehet verrattuna Suomeen,pitää tosi paljon huolta itsestään ja on viimeisen päälle laitettuja..itseruskettavat,muodikkaat vaatteet,nypityt kulmakarvat,yms.,suurimmalla osalla ja jopa vanhoilla papoilla rksetus päällä ja muodikkaat vaatteet :D!! Älytöntä kyllä,mutta todella mahtavaa että näin on :)!

Tunsimme itsemme todella rumiksi,varsinkin kun tärinä ja darra lisäsi epämukavuuden tunnetta :D!

Voin kyllä nostaa hattua kaikille miehille siellä, että pitävät noin hyvin huolta itsestään :)!

Kunpa me kaikki pidettäis yhtä hyvää huolta itsestämme kuin meidän naapurit  ;) :D! Eikä tarvitse heti ajatella että on homo jos nyt pukeutuu hyvin ja nyppii kulmakarvoja ;)!

Pyörittyämme tarpeeksemme siinä keskustan alueella tokkurassaa ja rumana tuntien, päätimme lähetä laivalle häpeämään rumaa kohtaloamme :D!

Oikeasti voin sanoa,että tykkään Tukholamsta tosi paljon ja voisin jopa miettiä asua joku päivä siellä :)! Who knows what could happened in our lifes;)!

Laivalle palattuamme olimme ihan kuolleita ja ei muuta kuin nukkuu ennen illan diskoilua :)!

Yöllä sitten mentiin eikä meinattu ja niin hyviä nauruja en ole ollut saanut pitkään aikaan mitä me heitettiin :DDD! Niitä en tänne kerro ja en muuta voi sanoa reissusta kuin että oli aivan supermahtavaa :))!

Thäänks frends for the trip :)!

Kaikki muuten hyvin,mutta en ymmärrä tätä mun olotilaa mikä on kestänyt jo 5 päivää..pyörtyilyä ja heilumista on esiintynyt koko viikon ajan reissun jälkeen :(!

Ensimmäiset päivät aattelin että kai se krapulan ja laivailun jalkioireilua on,mutta kun jo torstaina oli sama meininki ja salilla meinaa pyörtyä laitteen alle,rupes vähän huolestuttaa..!

Menin sitten eilen terveysasemalle tarkistuttamaan verenpaineet ja sykkeet,kun moni ehdotti sitä mun ongelmaksi..se todettiin perättömäksi!

Verenpaineet ja pulssi oli hyvät ja monen mittauksne jälkeen tulos näytti hyvää..ihmeellistä..mikä siis vaivaa?

Mentyäni salille kokeilee,niin jopa tangon vääntö seisaalleen oli vaikeeta mulle ja jouduin oikein hokemaan että pysyn pystyssä :(! Apuva sanon minä!!

Nyt riitti ja painelin päivystykseen Meilahteen,jossa totesin jonon olevan monen tunnin mittainen ja pyysin sairaanhoitajaa neuvomaan mitä tässä tilanteessa teen ja mikä mua vaivaa maybe?

Hän sitten siinä suoraan tiskillä otti multa kuumeen,katsoi pupillit,sykkeet,verenpaineet yms..kaikki oli kunnossa ainakin päällisin puolin..

Hän sanoi sitten että tietysti on mahollista laivakeinumisen jälkeen noinkin pitkään jälkioireilu,mutta neuvoisi mennä aamulla lääkäriin..

Hmph..tänään perjantaina on pirskeet ja en minä mihinkään lääkäriin mene :D!

Namuun ja mamaan mennään eikä meinata  :D! Vuoteen melkein en oo dancuissa käynyt ja nyt ois sen paikka perkule ;)!

Kaverit lupasivat pitää musta huolta ja soittaa vaikka amulanssit jos nyt niin tarve on,mutta bileisiin mennään eikä meinata ;) :D!

Että semmoista :D!

Launtaina olisi sitten vielä yhden hyvän dj:n synttärit ja sinnekkin pitäisi mennä. Apua miten kestän sen kaiken,tai enemmänkin miten kroppa kestää ja pää :XD!

Ja sunnuntainakin illalla on kutsuttu hieman party party hyvien ystävien kanssa,jotenka taidanpa iha suosiolla sanoa maksalle otan osaa ja pääkopalle Halleluja huh.. :D!

Näillä siis  mennään eikä meinata ;)!

Ja ai niin,melkein unohtui..siinä jossain välissä sunnuntaina pitäisi käydä äänestämässä vielä mun rakkaan äiti-Venäjän presidenttivaaleissa <3 :)!

Vaikka ne onkin jo ratkaistu periaatteessa jo etukäteen,mutta haluan silti mun velvollisuuteni täyttää ja käydä äänestämässä..

Ketäkö äänestän?Hmph..no sanotaanko näin,että en itsekkään Putinista ihan  parasta ajattele,mitä kaikkee nyt siitä on paljastunutkaan,mutta niin kuin yhdessä poliittisessa ohjelmassa sanottiin ammattilaisten suusta.." Kaikista muista ehdolla olevista,Putin on paras vaihtoehto"!

Ja näinhän se onkin! Kaikki muut odottaa valtaan pääsyä,jotta pääsis kerää taskuihinsa miljardit kun taas Putin on jo tarpeeksi pöllinyt ja hänestä huomaa sentään halun myös tehdä isänmaansa eteen jotain :)!

Eli kaikista muista vaihtoehdoista Putin on paras mahdollinen!!! Hurraa,hurraa,hurraaa Mister Putin :))! We love you Putin very much <3!

Sehän on selvää että ekalla kierroksella menee  läpi,sehän on selvää ;)!

Kehotan myös kaikkia Venäjän kansalaisuuden omaavia muitakin menemään suurlähetystöön sunnuntaina äänestämään rakasta toveri Putinia ;)!

Nyt taidan vaan painua pehkuihin potemaan huimausta ja muuta skeidaa pois..

Toivotan teille kaikille oikein mahtavaa kevään alkua ja paljon rakkautta <3!

Tähän loppuun vielä haluun lisätä sitten alhaalla yhden videon venäläisille faneilleni <3!

Ei muuta kuin raikkaan railakasta kevötviikonloppua kaikille teille puppeleille <3!

Досвидание любимые мои <3!

Palaillaan taas <3!5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, niinistö, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, turism, dtm, mama, we love finland, putin, sweden, vaalit,

Timati,Kuulumisia,unelmia ja Pisneestä,pisneestä...:)

Torstai 23.2.2012 klo 16:26 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

ЗДРАСТВУИТЕ ДОРОГИЕ МОИ ЧИТАТЕЛИ  :)!

No nythän se on taas blogin paikka ;)!Voihan rähmä sentään :D!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3 

Jepulista jee mun rakkaat ::)!

Pakko heti alkuun hehuttaa hieman tätä uskomattoman kuuluisaa venäläistä hip hop artistia joka tulee ensimmäistä kertaa Suomeen :))!

Hän on maanmieheni Timati the Blackstar:))!

Alla hieman infoa siis ja facebookryhmät aiheesta :)!

Йоуу ман & гирлс ;)!Ето все правда дорогие мои!!! Тимати в первые приежжает в Финляндию, Хелсинки, клуб Сиркус 14.04.2012 Покупаите билеты как можно бистрей,потомучто их ограниченное количество в продаже!!! Их можете преобрести в магазинах тикетти в Финляндии! Я буду там вместе с вами, такчто тусанем вместе с Тимати офигенно :)! Увидимся там дорогие мои ;)! Ессли есть вопросы по поводу тусовки,задаваите вопросы я постараюсь ответить вам :)!

http://www.facebook.com/events/230688910355191/

Yo man & girls ;)! Tämä on täysin totta rakkaat!!! Maanmieheni kuuluisa hip hop laulaja Timati on nyt vihdoin saapumassa Suomeen,Helsinkiin, club Cirkukseen launtaina 14.04.2012! Muistakaahan ostaa omat lippunne ajoissa, nimittäin liput myydään todennäköisesti todella nopeasti loppuun!!! Meitsikin on siellä juhlimassa Timatia, jotenka julitaan kaikki yhdessä kunnolla ;)!

http://www.facebook.com/events/348549915177184/

Welcome Timati to Finland :)! 

timati_uus_kuva_1-1_jee.jpg

Nyt sitten itse blogiin :)!

Mites teillä on mennyt?

Onko ollut ikävä ;)? heh..toivottavasti oikeasti syvällä sydämmessä joo,vaikka tiedän että sanotte ei  :D!

Pitää osata tunnustaa oikeat tunteet hei ;)!Täällä ne on,klikkaa tätä ja voita ;)!

Mulla on ainakin ollut teitä kaikkia ikävä ja sen tekia kirjoitankin tielle blogia taas :)!

Eli paljon ihanaa on tapahtunut viikonlopun aikana :)!

Menoa riitti sen verran että en tiedä mistä oikein aloittaa kertoa..

Viime perjantaina sitten piti olla vaan kotona, mutta sitten kaveri soitti kun olin salilla ja pyysi ulos..emmin siinä jonkun aikaa, mutta tietysti sinkkumiehenä en voinut vastustaa sitä tarjousta :D!

Päätimme sitten mennä vilkaisee Namua,jossa en ollut kutsuavajaisissa kun en muista,mut jotain menoa silloin oli kyl..

Nyt sitten oli mentävä tsekkaamaan tuo paikka :)!

Sinne päästyämme talo kuhisi eri julkisuuden henkilöitä yms. ja interjeeri oli aikamoinen..

Paikka kyllä on erittäin kaunis ja juuri semmoinen mihin voisin kauniin naisen kanssa mennä kahdestaan viettämään iltaa :)! Paikassa onmukavasti ykstyispöytiä ja nurkkauksia,johon voit rakkaasi kanssa mennä kilistelemään laseja jos tanssahtelu kyllästyttää.

Muuten paikka on todlela sokkeloinen ja ensikertaliselle kyllä tuottaa vaikeuksia löytää heti narikka :D!

Valitettavasti ja onneksi silloin siellä emme kauaa viihtyneet. Miksikö valitettavasti? No koska en kerennyt kun yhden juoman ottaa ja minun kaverini,joka toi mukanaan viekä kaksi kaveria oli tottunut semmoiseen  itähelsngin yöelämän meininkiin ja eivät siellä pintaliitoporukan kesken oikein viihtyneet :D No ihan kyllä ymmärrettävää ;). Heidän pakottamana sitten jouduimme siirtymään Tigerin puolelle.

Miksikö onneksi? No sen takia,että sitten huomattiin kaikkien melkein Namun vieraiden siirtyvän Tigerin puolelle :) ja Tigerissa odotti joku yllätysesitys Vipin puolella :)!

Kaiken lisäksi siellä odotti pari tytönpalleroista,jotka sitten halusivat jatkaa kotio jatkoilee :D! No sen tiedätte mihin jatkoilu yleensä päättyy ;),heh!

Yleisesti siis hyvin alkanut Namun makoisan antoisa viikonloppu ;)!

Ja tämän kaiken aloitin siis selvinpäin ja launtaina sitten olikin vuorossa se kauan odotettu Dj Eric Prydz Circuksessa :)!

Tämä se sitten olikin menoa ja en edes muista näinkö sitä Ericiä,koska keskiytin enemmänkin naisten kanssa jutusteluun ja seurusteluun :D!

Nättejä tyttöjä sitten riitti oikein olan takaa ja meno jatkui heidän kanssa pitkälle sunnuntaihin saakka :)!

Meno oli jotain uskomatonta ja aivan mahtavaa :)!

Tämä viime viikonloppu oli siis todella uskomattoman mahtava :)!


Tämmöisen jälkeen ei millään kyllä haluaisi palata arkeen ja olikin tosi vaikeeta alkuviikon palata arkeen :/..

Alkuviikko on mennyt eri suunnittelujen parissa ja sitten keksinkin toivottavasti erinomaisen bisnesidean ;)! Tässä on alla linkki siihen ;)!

http://www.welovefinland.ru/news/142/

Внимание дорогие мои!!! Ето просто изумительное предложение :))!!

Tämä bisnesidea on kyetnyt jo jonkun aikaa minulla,mutta en ollut sitten viittinyt kokeilla ja etsiä yhteistyökumppaneita. Nyt sitten päätin,että pakko se on jotain omaa yrittää eikä sedälle tehä töitä ;)!

Nyt siis kokeilemma tämän yrityksen kanssa markkinoida venäläisille turisteille erikoislomapalveluja, joita minä vedän ja olen mainoskasvona :)!

Ensiksi katsomme miten ihmiset reagoi ja kyslelee asiasta,sitten suunnittelemme tarkemmin palveluja ja sitten voin Suomentaakkin ne,mutta vielä en sen suhteen tänne mitään laita ja muuutenkin palvelut on suunntattu Venäjällä asuville ihmisille!

Mainonta painottuu Venäjän sosiaaliseen mediaan v kontakteen,jossa onkin todella suuri markkinointiarvo! Tällä hetkellä minulla on jo melkein 6200 ihmistä kavereissa ja kasvaa joka päivä noin 50 vähintään..

En tiedä mistä nämä ihmiset tulee,mutta suurin osa  heisät on Talo 2 ohjelman katsojia,jotka minut muistavat ja ovat fanejani :)!

Samalla voin ilmoittaa tässä,että jos joku yritys kaipaa mainosta yritykselle tai ylipäätään, niin kauttani venäläsille Venäjälle tämä välittyy 100% varmasti v kontakten kautta!!!

Sähköpostiini voi laittaa siitä kyselyä antti@anttikurhinen.fi tai tämän yhteydenottolomakkeen kautta.

Nyt sitten ei muuta kuin kaikille oikein mahtavaa hiihtoloman jatkoa :)!

Joillainhan se on nyt,eli siis etelä- Suomessa ja sit pikkuhiljaa siirtyy pohjoisempaan..

Sen kyllä huomaa että on lomaa,koska kun kävin tossa pari päivää sitten itiksessä,niin kaikki näytti siltä kuin olisin aavekaupungissa :D! Ihmisiä ei missään ja myyjät haukuttelevat kassalla :D!

Kaikki laskettelevat talvella,siis ainakin melkein kaikki..itse en muista milloin viimeksi sitä olisin tehnyt :(..jotenkin on jäänyt aina muiden hommien tieltä..aina joku bilijuttu vienyt lasketteluviikonlopun paikan ja Lappi on edelleenkin mun unelmissa vaan..

Hitto siis niin himottaisi mennä jonnkekin Rovaniemelle päin ja sanoo joulupiklle moi,pussata Petteri-punakuonoa nekkuun ja vetää sukset jalkaan ja mäkeen <3! Ai että se olisi niin unelmaa :))!

Tietysti tähän väliin on pakko sanoa että tällä Nissanilla pääsis helposti Lapin teistä ja lumikasoista läpi ;)!

En tiedä sitten milloin minun unelmani toteutuu ja pääsen Lappiin käymään..

Sitä haluaisi niin paljon kaikkea,mutta eihän sitä voi saada noin vaan :(!

Muutenkin haluaisi niin paljon matkustella ympäri ämpäri,mutta rahaa siihen tarvii pirusti..

Toivottavasti joku päivä minulla on niin paljon rahaa,että voin vaan keskittyä matkusteluun ja perheeseen :)!

Joopa joo,kiva sitä on unelmoida vaan :D!

Kaipa se on tältä kertaa tarpeeks blogia ja loppuun nyt vielä lisäilen teille Venäläisille ja Venäjänkielisille videoblogin ja sitten kas kummaa minulle v kontakessa heitettiin jotain videoita mun oleskelusta Talo 2 ohjelmassa,jossa minä riehun ja riitelen Oksana Strunkinan kanssa, jonka kanssa olin parisuhteessa aikoinaan siellä ohjelmassa..Heh,katsokaa ja naurakaa rakkaat ;) :D!

Nyt sitten heippatiralla ja Досвидание любимые мои <3!

Palaillaan taas <3!


</a

7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, niinistö, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, turism, eric prydz, we love finland, big money