Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Antti Kurhinen=Tuleva Sosiaali-ja terveysministeri :)!

Torstai 14.4.2011 klo 0:22 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Halleluja pjarkule sentää;)!Ministeri tässä hei :)!

img_0378.jpgimg_0379.jpgAloitetaan vaikka tuolla iloisella uutisella kuin että minusta on leivottu uuden hallituksen Sosiaali-ja Terveysministeri :) :D!

Onhan tämä kunnia kyllä ja kyllähän minä nimenomaan tiedän kaiken miten terveyden kanssa voi pelata ;)!Osaan pilata sen parhaalla mahdolliselle tavalla ja osaan myös pitää siitä huolta parhaimmalla mahollisella tavalla ;)!Eli tämä virka on kuin leivottu minua varten,vaikka pääministeri olisi ollut myöskin aika jeesh :)!


No mutta tästä se ura lähtee urkenemaan kuulkaas ;)!

Tämän sivussa olevan jutun on siis tehnyt Helsingin sanomat 9.4

img_0381.jpg

Jatketaan sitten muihin poliittiisiin asioihin ja kuulumisiin..tosiaankin on taas viikko kulunut siitä kun blogiani kuulumisieni osalta olen päivitellyt.

Taas viikko on ollut todella mielenkiintoinen ja uusia kokemuksia täynnä ;)!

Esimerkiksi tämä juttu on taas niin huumoria kuin olla ja voi :D!img_0383.jpg

Antti Kurhinen juhlii jo vaalivoittoaan! – Hymy 

Sitten siirrytäänkin noihin vieressä oleviin kuviin minun pääkopastani ;)!

Kyllä,aivan oikein mitä näette :D! Olen virallisetsi Helsingin sanomien mukaan Sosiaali-ja terveysministeri, jotenka päätin sitten ihan virallisesti ottaa ministerin salkun itselleni ;)!hehee..niin kuin jo aiemmin sanoin, että poltiikkakin voi olla hauskaa samalla ja huumoria pitää olla ;)!


Kiitos tästä upeasta kampauksesta taas iki-ihanalle Super Sigelle Salon Uniquesta itäkeskuksesta,joka osaa oman hommansa :)! Käykää tekin leikkauttamassa itsellenne upeat hiukset! Ja  kysykää Sigrid parturikampaajaa..

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=23&lang=fi

 

Jepulist..jospa sitte siirrytään vähän kertomaan viikon tapahtumia lyhyesti..

Tosiaankin tässä viikko mennyt aika paljon vaalihommelien kanssa ja kaiken laista kivaa olenkin kerennyt jo esimerkiksi flyereiden kanssa kyhäilläkkin :D!

BB-Antti sai Stockan vartijat peräänsä! – Hymy

Olen kyllä aika epeli vai mitä ;) :D? No niin kuin sanotaan että kaikki konstit käyttöön jos haluaa menestyä elämässä!

Olen myös muutamat yöt ajanut kaarallani pitkin bussipysäkkejä liimailemassa minun flyereita :D! Teen mitä pystyn, koska meidän puolueellamme ei ole varoja samanlaisiin mainoksiin kuin isoilla puolueilla. Hyvä niiden miljoonabudjeteilla ostella mainostilaa joka puolelta,kun me joudumme suurimmaksi osaksi omillamme toimimaan! Noo,tämä vain vahvistaa meitä ja jos eduskuntaan menemme niin sitäkin enemmän :)!

Nuorten keskuudessa olimme vihreiden kanssa aika hyvässä kärjessä ja se kertoo paljon...uusi vallankumouson tulossa ja me näytämme ;)! Ensi sunnuntaina minut kruunataan kansanedustajaksi ja sitten sitä kautta sosiaali-ja terveysministeriksi! Siitä sitten lähtee uusi poliittinen tuulahdus Suomessa ja loppuu tuo paskanjauhanta ;)!

Koulukiusaamisellekin on jotain tehtävä, koska en turhaan ole itse kärsinyt lapsuudessa ja vuosi sitten tähän aikaan olin yle 1  kanavalla rauhan asialla avausjakson pääosassa jos muistatte! Nyt käyn taistoon oikeuden puolesta kansalaiset!!! Äänestäkää rakkaat oikesati elämää nahnyt nuori joka haluaa että asiolle tehdään jotain eikä vaan puhuta ja pällistellä!! Meillä ei ole varaa pelleillä nuorisolla ja heidän hyvinvoinnilla,koska he ovat meidän ja Suomen tulvaisuus!!!

No mutta,tosiaankin..kiitän kaikki jotka kävitte äänestämässä minua ennakkoäänestyksessä ja toivin sitten muiden ketkä ei vielä äänetästänyt,niin tulevan vaaliuurnille ensi sunnuntaina ;)! Ja numeron pistäkää päähän!! Eli Helsingin vaalipiiri ja nro. 175!


http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Sitten viime viikolla tapahtui se mitä en odottanut ja melkein unohdin..

Minulle tuli kämppis niin sanotusti pariksi kuukaudeksi pyörii nurkkiini,huh!

Tämä vain sen takia että hän on siskoni tuttava ja tuli työharjoitteluun Helsinkiin..olin joskus  luvannut että helposti 2 kuukautta mun luona voi bunkkaa,mutta kyllä se mieli muttui nopee..ainoo ongelma oli että lupaus oli tehty ja tyttelillä ei ole muuta paikkaa mihin mennä.

Kaiken lisäksi hän pöräytti ensi kerralla heti poikaystävänsä kanssa ja siinä sitten oltiin kun tilaa ei olekkaan melkein :D! Onneksi tämä poikaystävä oli vaan sen 2-3 päivää ja lähti sit sinne jonnekkin opiskelee autorassajaaksi :D!

Yksi juttu ärsytti pirusti kun olin launtaina lähössä Lahteen kavereiden luo ja unohdin jotain himaan ja palasin 5 min kuluttua,niin neiti makasi mun sängyssä iloisena ja poikäystävä oli todennäköisesti pesemässä mulkkuaan vessassa sessiota varten!!!Tai niin epäilen ainakin..!Huhhuh mitä touhua..Siinä vaiheessa pääsi pari valittua ja sanoin että anna olla viimeinen kerta kun mun huonessa palloilet tollei ja hiplaat mun tavaroita,puhumattakaan mun rakkaasta parisängyssä, jossa on harrastettu ainoastaan aviollisia rakkaudentunnustuksia!! Tyttö vielä kysyi että"mitä pahaa jos oon sun sängys" :D..kelatkaa?? On neidillä pokkaa kuin vesieläimellä nokkaa nätisti sanottuna!!! Kiire kun olin niin sen kauemmin en kerennyt väleijä selvitellä ja lähin menee..toivon että meni perille ja enää ei toistu..mutta hieman paskan maku jäi suuhun :/! Katsotaan mitä tuleman pitää vielä..

Eli nyt joudun jakamaan minun kämppäni vieraan ihmisen kanssa pari kuukautta :/! Pahinta tästä tekee se,että olen omassa huoneessa ja hän olohuoneessa,mutta keittiä ja vessa on olohuoneeseen yhdistetty..se tarkoittaa että en voi sinne enää noin vaan hiippailla milloin haluun ja tämä neitoinen menee nukkuu jo 10 aikaan joka päivä illalla. Ei siis yöruokailua pahemmin,ei kusemista ja paskomista kun haluu :(,ettei vaan herätä arvon neitiä uniltaan..nyt sitten on otettu avuksi kusipullo huoneeseen ja yritetään olla hiirenhiljaa 10 jälkeen :(!

On tää vaikeeta kyllä totutella jakaa oma kämppä ventovieraan kanssa jolla on kyllä omia torakoita päässä :D!

Mutta kaikki kokemus on hyvästä ja onpahan hyvä meili että autoin tyttöparkaa kun mistään ei löytynyt majoitusta ja Ministeri-Antti auttoi hädässä :)!Eli teen niin kuin hyvän politiikon kuuluukin ;)! Tästä se minun hyväntekeväisyysura lähtee urkenee ;)! Kuka haluu olla mun next kämppis hei ;) :D?

No mutta joo..Lahdessakin tuli viikonloppuna pyörähdettyä pitkästä aikaa tapaamassa vanhoja tuttuja, ketkä muutti Pietarista sinne vähäna aikaa sitten..

Ilta olikin mitä hupaisin ja antoisin ;) :D!

Sanotaan että naistarjontaa riittää ja vasrinkin iäkkäämmät mammat söi katsellaan kun kävimme pyörähtämässä 10 min Armaksessa tai mikä nyt olikaan..paikka kuhisi milffejä ja ne olisi syönyt mut ihan just jos ei oltais lähetty toiseen paikkaan kun nää muut halus..Tivolissa olikin perusjunttimeininkiä ja meitsii katottiin kuin elukkaa häkissä,sekä tyttelit tuli mitä urpoimmailla jutuilla tussuaan tyrkyttää :D! Yksi politiikan suhteen kysyi että miksi hänen pitäisi äänestää minua ja sitä sun tätä piikitteli vitsikkäästi,kysyi miten vakuutan sen äänestämään minua..kuuntelin sitä vähän aikaa ja kysyin että" Oletko sinä Helsingissä kirjoilla"?tyttö katsoi ihmeellisenä ja vastasi että "en". Siihen naurahin ja sanoin yksinkertaisesti että "en jaska nähä vaivaa"..miksi tyttö kysyi? No sanoin että otappa selvää ennen kuin esität fiksua ja filmaattista poltiikan suhteen, niin miten tuo äänestäminen menee ja kuka saa ännestää mistä vaalipiiristä ketäkin :D! Ja ei ollut ainut kuka politiikan avulla yritti persettään hinata mun vierelle :D!

Hauskaahan tommoinen oli ja meno sen kuin yltyi..niin kauan kuin kaveri vippas vahingossa mun päälle kokonaisen tuopin karpalolonkeroa :XD! voi viddu että vitutti kyllä ja keräsin itseni että ei se ilta mee pilalle vaikka märkiä ollaankin..ja sainkin tsempattua itteni sen verra että jytke yltyi ja viina virtasi :)!

Yhessä vaiheessa sitten tulikin 2 kivan näköistä hupakko siihen heiluu ja se oli sitten siinä..meitsi villiintyi humalassa ja sitten meno jatkui erittäin villinä jatkoille, missää suorastaan hullaannuin ;):D! Olinkin sitten aikamoinen ritari kun monen kaa pärjään yksin,vaikka itse näin sen sanonkin,haha ;)! Tästä ei sen enempää,koska muuten menee k 18 blogiksi tää ;) :D haha..!

Eli hauskaa,mutta seuraavana päivänä olo ei ollut hauskaa :/..Ja vielä oli yhdet kuvaukset, joissa olin aivan jäässä ja menin ihan puolivaloilla :XD!

Eli viime viikonloppu oli mitä hauskin pitkästä aikaa ja seuravaalla pistetään toivottavsti paremmaksi ;)!

Mitä miä vielä teille kertoisin oikein? On ollut vaan niin paljon kaikkea hauskaa ja ei hauskaa, niin ei vaan pysty/jaksa kaikkea kirjoittaa tänne!


Tuosta aiheesta vooin vielä hieman kirjoittaa..

Antti Kurhinen juhlii jo vaalivoittoaan! – Hymy 

Tosiaankin kyse on taas huulenheitosta ja en tietenkään juhli vielä mitään voittoa vaa kunha  pelleilen itseni kustannuksella ;)!

Älkää ymmärtäkö väärin taas tuota uutisesta ;)!

Ja tuosta nenäleikkauksesta sen verran,että tosiaankin olen todella paljon sen takia saanut kärsiä ja minua on pompotelut sieltä sun tänne,niin on se vähän kuin voitto kun olen saanut oman kantani edes jotenkin läpi, kun aluksi kiistivät vahingon ja nyt sitten vihdoin totesivat että se ei parane paremmaksi odottamalla ja että uusintaleikkaus tehdään heti kun mahdollista syksyllä! Kaikkien limakalvojen ja rustokudoksen pitää parantua suhteellsien hyvin,ennen kiin se voidaans orkkia uudestaan. Ja onhan se totta, että riski on suuri epäonnistua kun sitä on niin monta kertaa leikattu huonoin tuloksin:/!

No toivotaan parasta ja yritän luottavaisin mielin mennä kaikesta huolimatta mitä olen joutunut kokemaan..

Sitten oiskin aika puhua siitä hyypiöstä joka uhkaili meitä facebookissa tapporyhmällä..no nyt sitten vihdoin käytiin oikeudenkäynti 12.04 ja oli hauska nähdä tyyppi itse henkilökohtaisesti..eli se kuka niin iloisetsi halusi meidän kuolemaa ja yllytti muita..ei kehdannut edes silmiin kattoa kunnolla koko jätkä!!

Kaiken lisäksi yritti vielä kiistää että olsi halnnut meille pahaa ja esitti ettei tajuu mitä tarkoittaa facebookissa "suljettu" ja "avoin" ryhmä, että ei tajunnut että sen voi nähdä koko Suomi googlettamalla meidän nimet! Jopa syyttäjä rupesi vittuilevaan ja todella ivalliseen tyyliin kysyy,"ai et muka tajua suljetun ryhmän ja avoimen mekitystä"??Siis aivan naurettavin asioin yritti vielä sheivata itteensä tilneteesta ja kaiekn lisäksi sytti meitä että me ollaan syyllisiä kun pyöritään julkisuudessa koko ajan,sekä se tarkoittaa että meistä saa heittää tappamispilkkaa :D!!Siis aivan älytön jäpikkä,tai ennemminkin sen asianajaja!!huuhhuh sanon minä ja jopa meidän asianjaja Ingrid Heickell tuohtui siinä vaiheessa kun sen asianajaja rupesi ihan juttuun liittymättömiä asiota kertomaan että emme ole pulmusia ja olemme jääneet huumausaineen käyttörikosesta kiinni..a,juttu ei liity mitenkään tohon,B itselle vaingon tekeminen on ihan eri asia kun uhata tappaa toinen!!Siis aivan sekasin sen asianajajakin!!

Vaadimme kummatkin Hennan kanssa 6000e kärsimyksistä yms.,koska uhkaus on niin vakava,koska koko maailman käytetyimmän sosiaalisen median välitiksellä yllytetään tappamaan ja kaiken lisäksi julkisuuden henkilöitä!!


Tuo on vielä pieni summa verrattuna siihen mitä olisit maksellut jossain jenkeissä samanlaisesta teosta ja siihen nähden kuinka paljon olemme saaneet henkisesti kärsiä!!!

Ja hoviin mennään 100% jos tuomio kumotaan!!! Se olisi oikeusmurha jos niin kävisi!!!

Linkki alla juttuun:

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1109449/antti-kurhinen-facebookin-tapporyhmasta-tama-ei-jaa-tahan

 

No sen me saamme tietää sitten 02.05.11 kun käräjäoikeus antaa tuomionsa tässä jutussa!

Tämmöistä tällä kertaa..ja nyt vähän iloisempiin uutisiin..

Käväisin tossa oikeudenkäynnin jälkeen radio Trobitin vieraana ja oli oikein hupaisaa opiskelijaporukkaa kyl :)! Kiitos teille ja opdcasti tulee jossain vaiheessa kai niiden Radio Trombitin sivuille. Hauskaa settiä tuli ja taisin siinä sivussa luvata kaikille äänestäjille että jos mut valitaan eduskuntaan niin ne kullatutu vessanpöntöt :Dhaha..taitaa tulla kalliiksi mulle tää keissi jos mut valitaan :D!

http://www.trombit.net/radio/

Ja sitten annoin vielä heidän lehdelle hauskan haastattelun jonka voit luke täältä alla olevan linkin kautta ;)!

http://www.trombit.net/blog/2011/04/13/eduskunta-tahtaimessa-antti-kurhinen/

 

Ja sitten vielä loppuun muutamat peruslinkit mistä voitte seurata minun poliittisia edesottamuksia.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-04-12&eventId=39#cal_event392011-04-12


Ja tietysti edellisessä blogissani on paljon asiaa jota en uudestaan tänne kirjoita,jotenka käykäähän tarkistamassa jos jotain jäi vaivaamaan ja ette kaikkea tajunnut :)!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/04/05/171

Jatuon blogin lopusta löytyy myös tilitiedot,jos joku haluu vielä vähän tukea minua vaaleissa ;)!

Tietysti myös minun ihana kaarani on myytävänä ja voinkin sanoa, että hyviä on tullut tarjouksia, mutta ei kummiskaan tarpeeksi..jotenka yrittäkäähän lisää ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja palataan tossa ihan lähipäivinä ennen vaaleja päivitän veilä kerran ja kerron yhen hauskan jutun jos se vaan onnistuu..tai siis sen onnistuu..ainoo vaan minkälaautinen siitä tulee ;) :D!No mutta jätän teidät arvailemaan,hehee ;)!

Ei muuta kuin KKKKKKK eli siis tuleva Ministeri kiittää ja kuittaa kaikkia lukijoita <3!


 

img_0384.jpg

5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, äänestäkää, lahjoitukset, ministeri antti, ennakkoäänestys,

Henkilöesittelyni Venäjän kielellä Venäjänkielisille äänestäjilleni <3!

Maanantai 11.4.2011 klo 18:06 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Tässä minä olen lyhyesti Venäjäksi :)

 

Русские в парламенте Финляндии: молодой и перспективный уроженец России баллотируется в депутаты.

 

17 апреля 2011 года состоятся выборы нового состава парламента Финляндии. Одним из кандидатов является уроженец нашей страны, 27-летний Антти Александрович Курхинен. Антти родился в 1984 году в столице республики Карелия, Петрозаводске. Будучи по национальности финном-ингерманландцем, он вместе с семьей в возрасте 7 лет переехал в маленький городок в Южной Финляндии.

В финской школе Антти  на себе ощутил, каково быть иммигрантом: косые взгляды, сложности с языком и адаптацией, издевательства сверстников. В связи с этим, одной из главных задач Курхинена является помощь молодым людям, оказавшимся в тяжелой ситуации. Под тяжелой ситуацией предполагается как адаптация иммигрантов, так и борьба с наркотиками и алкоголизмом. И та, и другая проблемы сейчас очень актуальны в Финляндии, в особенности в столице. В Хельсинки живет очень большое количество иностранцев, которые сталкиваются с непониманием и неприятием. А проблема наркомании сейчас актуальна во всем мире, и Финляндия не стала исключением. Антти пришлось видеть, как некоторых из его знакомых сгубила нетолерантность, а кто-то сгубил себя сам с помощью наркотиков. Его цель – обеспечить этим людям, прежде всего, психологическую помощь и конфиденциальность.

Кроме того, одним из важнейших направлений деятельности Антти Александровича можно назвать интеграцию русского языка в науку, культуру и экономику Финляндии. Финляндия граничит с Россией и ежедневно принимает сотни туристов из нашей страны, что, несомненно, оказывает влияние на экономику Финляндии. Существует множество образовательных и культурных проектов, которые совместно разрабатываются финскими и русскими предпринимателями. Но камнем преткновения часто становится незнание языка. Понимая важность сотрудничества этих двух стран, Курхинен планирует ввести русский язык в образовательную программу школ. Сейчас в финских школах обязательным, помимо английского, является шведский язык. Молодой депутат предлагает предоставить школьникам выбор между шведским и русским языками.

В данный момент Антти работает в сфере развлечений. В 2008 году его можно было увидеть в популярном реалити-шоу Большой брат. Люди знают, что он собой представляет, как ведет себя в той или иной ситуации. Это политик нового времени, который не прячет свое истинное лицо за маской просто потому, что ему это не нужно. Ведь важно даже не то, каков он, а каковы его намерения.

 

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, Russian, Venäläinen press-relise, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, ennakkoäänestys,

Täyteläinen viikko ja Ennakkoäänestys kotimaassa 6.-12.4. (keskiviikosta tiistaihin)

Tiistai 5.4.2011 klo 19:37 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

HUOMIO KANSALAISET!KKKKKKK PUHUU ASIAA TAAS ;)!

Mitäs mun pikku palleroiset? Onkos teillä ollut ikävä iskää ;)? No on varmasti kun en oo vähään aikaan taas mitään kirjoitellut ja päivitellyt teille..nyt kerron lyhyesti taas viikon tärkeimmät tapahtumat teille rakkaat ;)!

Viikkoon on mahtunut missikisoja,viisaudenhampaan repimiset,Popkellarin avajaisbileet,Dtm drag Queen 2011 finaali,synttäreitä,leffassakäyntiä,herkuttelupäivän mukavien ihmisten kanssa <3 ,epäonnistuneet käräjät,nenälääkärissä käynti ja uuden leikkauksen vihdoin saaminen ja paljon paljon muuta ;)!On tää elämä kyllä aikamoista ja menoa aina riittää ;)!

Aloitetaan sitten siitä että viime keskiviikkona oli Miss-Helsinki finaali..joopa joo..järkytykseni oli valtava kun kuulin ja näin voittajan...!Huhhuh sanon minä kyllä! En tiedä mitä tuomreille annettiin vai "antoiko"kenties voittaja :D haha..no mutta siis valinta oli järkytys monelle muullekkin,tai siis enemmänkin kaikillle ympärillä,koska katseet vaelteli epäuskoisina toisten ihmisten silmissä..ja niin minunkin!

BB-Antti tylytti Miss Helsinki -voittajaa! – Hymy 

En väitä että eikö tämä Elina olisi nätti,vaan sitä että olisi paljon parempia vaihtoehtoja ollut voittajaksi!!! Törkeetä! No mutta niin kuin tuossa uutisessa sanotaankin,on niitä järkystyksiä ennenkin kokenut ;) :D!

Muuten tytöt yleisesti oli tosi nättejä ja olihan siellä muutama tuttavakin kisaamassa..harmi ettei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon,vaikka olisi kuulunut :/! No mutte tästä vaan eteenpäin ja kohti uusia pettymyksiä mussukat hei ;) :D haha..no ei :D!

Torstaina oliskin odottamassa maailman pahin ja pelottavin juttu :/!Eli sen aikasemmin monesti tulhetuneen viisaudenhampaan poisto..huh..olin tätä lykännyt monta kertaa eteenpäin,koska vanhojen traumojen takia ei vaan pystynyt millään,varsinkinkaan kun tämä oli kirurginen toimenpide :/!huhhuh!! Kyllä siinä tärisin ennen kuin menin sinne ja pakotettua itseni väkisin paikalle,hiki puski kuin saunassa vaan :XD!Siis olin aivan täpinöissä ja olin valmis tirvaisee hammaslääkäriä yhdestäkin väärästä liikkeestä :D!

Ennen prosessin alkua jouduin pitkään haukkoo happee ja sitten kun vihodin prosessi alkoi puristin niin kovaa kädet tuolista kiinni ettei mitään rajaa :D! Siinä sitten lääkäri sanoi että"mnyt poraan hieman luuta kun se on syvällä,ja sitten hakkaan vähän tällä sivusta,oota leikkaan nyt ikenen auki ja nyt rupeen nykimään kunnolla pidä pää kiinni paikallasi"!Näitten järkyttävien sanojen jälkeen yritin tsempata itteäni ja sanoin itselleni ett"älä Antti ressaa ja muistelee Neuvostoaikoja..jos on kuollakseen niin sitten se on kohtalo"..että näillä mentiin :D! nyt jälkeenpäin vähän naurattaa jo,mutta silloin tilanne oli aivan toinen...!Siinä minä Kansanedustaja pinnistelin hiki otsassa ja paskat housuissa,sekä rukoilin että milloinka tämä kaikki loppuu :D!!!

No loppuihan se jossain vaiheessa vihdoin..vääntelyn ja kääntelyn jälkeen..taukojakin jouduimme pitämään välillä :XD!

Oli miten oli,niin olen ylpeä itsestäni että uskalsin mennä ja kestin sen piinan,joka osoittautui paljon helpommaksi mitä ajattelin :)!

Tikit suuhun ja sitten menoksi luulin,mutta mutta..ei se ollutkaan niin helppoa..verta tuprutti niin perkuleesti ja burana 800 ja antibiootteja jouduin vetää ja vedän vieläkin..

Tyhmää oli että lähin melkein samantien Popkellarin avajaisiin psoki ruvella,lääkkeiden alla ja sitten lärvit vedettiin :D! Tämän takia tämä video onkin vähän hassu kultaisineen vessanpönttöineen ja vaalivalvojaisineen :D haha!Olen pahoillani ihmiset,olin vähän ting tong segasi kyllä :D!

BB-Antti: Seuraavan naiseni kanssa teen lapsia! - 7 päivää

Mutta lapsijuttu on ihan totta ja kullatut vessanpönttölupauskin kylläkin :D!

Kyllä miä haluan pieniä palleroisia itselleni pikkuhiljaa kun ikääkin on ihan tarpeeksi..

Jos tota lääketokkuraa ei oteta tohon,niin ilta oli suhteellisen hauska ja siinä samassa pöhnässä tutustuinkin erittäin hauskoihin ihmisiin samalla :D!Se ei olisi ehkä onnistunut selvinpäin ihan multa ja ihan sillä tavalla :XD! Tuttavuus oli aika hauska siis ja toivottavasti ehkä joksus poikii tulosta :D!

Kaikin puolin oli hauskaa ja kiitos Seiskalle taas hyvistä pirskeistä :)! Ainahan ne hyvin järkätty kun kyseinen taho niitä järkkää :)!

Sieltä sitten jossain vaiheessa lähdinkin sitten aikamoisissa sievissä,niin kuin kunnon kansanedustajan kuuluukin :D!

Siellä bileissä oltuani,en alkohuuruissa tajunnut sitä,että multahan koko ajan on vuotenut verta ikenestä ja minä olin melekein kuolemassa verenhukkaan...muhaha..no ei ehkä ihan,mutta tosiaankin sitä tuli ihan kuin ämpäristä ja herättyäni aivan järkyttävään päänsärkyyn,tajusin että tyynyni on aivan veressä :/!Huh..vielä tänä päivänäklin vuotaa hieman :/!

No mutta joo...olo oli mitä järkyttävin ja ei muu auttanut kuin 800 burana ja sitten lepo,ruoka..ruokaa ei pysyt kunnolla syömään kun ien auki ja poski turvonnut...aika kauheeta kaikki oli...

Jotain muistikuvia on myöskin siitä että Tuksu tuli valittaa Hennasta ja Artosta,ihan ku mua kiinnostaisi :D hyh koko nainen! Artoa käy kyl sääliks ku se tekee mitä tekee ja antaa itselleen tehdä, en tiiä mikä takia,mutta alentuu pahimmaksi maan matoseksi sen naisen edessä...tästä kertoo seiskan ottama video siellä Popkellarissa...Aika liiankin "jäätävää" katseltavaa...nyt Arto oikeesti,Camoon..herää hei,mitä sä teet itsellesi tai annat tehdä..? Vaikka et sinäkään ruusunnuppu ole,mutta mies kummiskin ja ihan fiksu kun sun kaa olen jutellut!!!What a fuck??

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a172529/tuksu+ja+arto+kohtasivat+viikon+jalkeen++jaatavaa/

 

Enempää ei kiinnosta teidän jutut,mutta ton halusin sanoa kun niin pahalta tuntui katsoa videota..!

Palataan siihen särkyyn ja verisiin tyynyihin :D!

 

Tosiaankin en jäänyt makaamaan himaan koko päiväksi vaan yksi tyddeli sai minut houkutettua katsomaan Miss drag Queen 2011 DTM ravintolaan..

Muisiankin että olin viime vuonnakin sitä kattelemassa ja on kyllä hupaisa tapahtuma kyllä :)!

Nyt tultiin kyllä aika myöhään paikalle ja nähtiin 3 viimeistä esitystä vaan :/..Jone Nikulan hauskat kommentit esiintyjille kyllä sain nauramaan ja muutenkin oli ihan hauskaa :)! Ainut asia mikä potutti oli turvonnut poski ja verta tihutti edelleen..:(..

Martinankin esityksen näin ensimmäistä kertaa livenä ja voin sanoa että aika hyvinhän se veti :)!Hyvin tyttö on panostanut ja treenannut :)!Onnea tuleviin keikkoihin ja laulu-uraan,kyllä tolla asenteella pärjää :)!

Jeesh..ei siitä sen enempää..

Lauantai toikin mukanaan todella mielenkiintoiset synttärit ja sainkin kokea uusia ruokanautintoja <3! Olit todella mielenkiintoista seurata miten oikeesti aasialaisessa kulttuurissa tehdään ruoka :)! Suoraan laitetaan ruokaeinekset pöytään ja siitä jokaine itse keittää isoissa pöydälle laitetuissa kattiloissa ruokansa ja samantien syö ja sit lisää..tosi jännän näköistä touhua kyllä :D,mutta saakelin hyvää ruokaa :)..paitsi se mustakala minkä söin,yök :XD!

Illalla sitten vielä oli myöhäisleffassa käynti ja kiltisti kotiin nukkumaan..ainakin melkein heti,kun yhtäkkiä kun kerroin kavereille että liikun autolla niin jouduin vähän kuskailee kaikkia kotiin :D!Perkule,minä kansanedustaja itse ajelltuin mun kamuja himaan :D! haha...Tottakai kamuja pitää autta hädässsä koska nekin auttaisi mua :)!

Khyyl khyyl..ja sunnuntaina odotteli tietämättäni herkkupäivä <3!

Herätyäni joskus tosi myöhään melkein illasta ja ihan tokkurassa Kefexin antibiooteista,katsoin ulos ja oli masentava sää...teki mieli jotain hyvää,mut ei ollut ja laiskuus oli suurta..sitten kuin tilauksesta facebookissa pari ihanaa kilttiä kaveria sanoi että niillä on herkkupäivä ja ne lähtee ajelee kaverille..siinä minä sitten läpällä heitin ett"tänne myös" ja siinähän sitten oltiin :D..täysin pöytä sipsiä,dippiä,kakkuja,suklaamunia,karkkia,huh..ja siinä sitten ahmittiin ja puitiin parisuhteiden saloja samalla kuin jotkut juoru-akat :D! Kiitos teille illan piristyksestä ja herkkupäivästä <3!Pidetään useamminkin,mutta ei liian usein,muuten en mahu enää edes viimeisiin farkkuihin mitä on,kun muutenkin talven aikan perse leinnyt mahottomaksi ja mitkään hyvät farkut ei enää sovi :/..

Tämmöistä juu..maanantaina sitten odotti jo kauan odotettu oikeudenkäynti..no miten kävikään taas prkl..tyypi ei saapunut paikalle ja ei vastannut puheluihin yms.jotenka lykkääntyi 6 toukokuuta ja tämä on jo 3 kerta!! Ottaa kyllä pannuun ku venyy ja venyy,vaikka tapahtuneesta on jo yli vuosi!!Tuomari sanoi että seuraavaksi haku päälle jos ei saavu paikalle tyypille! Hölmöhän sä oot ku pelleilet,koska teon olet itse poliisilla tunnustanut ja korvauksien suhteen vain korko juoksee sulle..eli ihan hyvä neuvo,että kannataa saapua sen seuraavan kerran sinne käräjille ;)! Eli siis tästä jutusta oli kyse jos ihmettelette että mitkä käräjät taas :D!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-04-04&eventId=35#cal_event352011-04-04

Tulossa vielä 12 huhtikuuta se facebooktappouhkailijakäräjät,joista oli paljon kohua ja siitä keskustelimme myös Maria-showssa.

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a111675/bbhenna+ja+antti+halutaan+hengilta/

Saa toikin vastata teoistaan,prkl...!

Sitten meinasinkin unohtaa kertoa melkein että huomenna alkaa ennakkoäänestys hei mussukat ;)!

Eli muistakaahan äänestää minua ahkerasti ja lupaan parantaa tämän Suomen <3!

Antti Kurhisen vaalipuheet tyrmistyttävät! – Hymy 

Ja se mitä tuossa vaaliradion haastiksessa sanoin,on täysin totta!!Pysyn sanojeni takana,mutta ainoastaan voin korjata sen että en todellakaan kannata kovien huumeiden laillistamista,vaan ainoastaan kannabiksen!Asia on jakanut jo kauan eduskunnan ja uskoisin että pikkuhiljaa asia saadaan käsiteltyä loppuun ja laittomat biskenset kuriin..sitä kautta kerrytetään valtion kassaa mielummin kuin rikollisen taskua ;)!

No,ei mun tarvi kertoa tota vaan voitte ihan hyvin itsekkin tajuta ja katsoa vaikka Hollannin mallia sen suhteen..

Portugali jopa laillisti kovatkin huumeet,niin niillä laski puolella huumerikollisuus ja niihin liittyvät kuolemat yms. että semmoista ;)! No mutta en rupee saarnaa tässä,vaan voitte itse googlettamalla löytää paljon mielenkiintoista informaatiota asian suhteen!

Sitten jotain vanhempaa vielä joka jäi viime bileristeilyltä laittamatta,kun videot ilmetyi vasta viime viikolla..

Tässä jotain..

BB-Antti: Misterit jäävät varjooni - tämän takia! - 7 päivää

No jäähän ne mun varjoon ja moni muukin hei,sehän on itsestäänselvyys hei ihmiset vai mitä ;)? :D haha!

 

Sitten tämä minun ihkun ihana seitsemän K:n pikku ripsukka jaksaa vieläkin ihmetyttää kaikkia :D! Mitä ihmeellistä siinä on hei muka :)?

Antti Kurhisen vaaliteemana seitsemän K:ta - lue rivo rimpsu! – Hymy 

Ei se nyt mitenkään erityisen rivo ole minun mielestäni,vaan enemmänkin hauskan hupaisa ;)!

Ja loppuun tietysti ei onohdeta minun erinomaista supertajousta,joka on ollut jonkun aikaa tarjolla ja toisaankin on tullut suhteellisen hyviä tarjouksia,mutta ei tarpeeksi..vaihdot ei erityisemmin kiinnosta,muuta kiitos että niitäkin tarjoatte ja tietenkin katsoon jokaisen tarjouksen minkä laitatte minulle.

Käykää nyt ihmeessä tsekkaamassa tätä ihmepirssiä ja laittakaahan tarjousta tulemaan ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

 

Ja tietysti tämä on pakko laittaa,hehee ;)!

Ja pakkohan se on muistuttaa taas että tarvitsen apuanne jotta pääsen eduskuntaan,jotenka olkaa avomielisiä ja muistakaa tämä tilinumero ;)!

FI40 5447 0620 0693 10

Jeesh..mä taidan tästä lähteä hakemaan kohta flyereita lisää ja lähteä kampanjoimaan ;)!

Tässä vielä äänetysinformaatio huomista ennakkoäänetystä varten.

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Ja lappusen olettekin aikaisemmin saanut jo kotio,jotenka ei muuta kuin siihen iskette kynällä numeron 175 Helsingin vaalipiiristä niin Suomesta tulee maanpäällinen paratiisi elää ;) <3!

 

Ei mulla tällä kertaa muuta ja ollaan koodeissa tulevista ihmiset ja jos on jotain kysyttävää tai tajottavaa niin yhteydenottolomakkeen kauttaa minulle tulee perille viestisi. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian.

Palaillaan taas..

Rakkaudella <3!

KKKKKKK ;)

P.S Kannattaa hyödyntää tarjousta ja tilata itselleen ilmainen Sheiveri alla olevan bannerin kautta,koska aivan mahtavaa tulosta kun itse genitaalialueeni ajelin ;)! Tulos on Pehmeetä kuin vauvanpylly ;)!
21 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, ennakkoäänestys,