Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Vuosikatsaus 2014..

Sunnuntai 28.12.2014 - Antti Kurhinen

Tervehdys,

En olisi uskonut sitä, että minusta olisi vielä kirjoittamaan blogia tänä vuonna, mutta sitten halusinkin pikaisesti analysoida  ja jakaa mietteet menneeltä 2014 vuoden yhdessä teidän kanssa.

Vuosi on ollut minulle todella vaikea kaikilta osin. Alkuvuodesta perheeseemme tuli suru-uutisia ja vaarini kuoli 30 syntymäpäiväni edeltävänä päivänä. Olin juuri tullut Petroskoihin samana päivänä ja oli vain tunneista kiinni etten nähnyt vaaria viimeisen kerran elossa. Tämä kosketti minua todella paljon kaikilta osin.

Sitten tuo 30 vuotisuus on avannut minulle uudestaan silmät ja uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani havahduin siihen, että tajusin vihdoin sen, että me emme ole kuolemattomia ja me kaikki vanhenemme. Tämä kaikki sai minun sisälläni suuren myllerryksen ja miettimään elämääni taysin uudestaan kaikilta kanteilta. 

Mietin paljon sitä, mitä olenkaan saavuttanut elämältäni tähän hetkeen mennessä ja miten paljon olisin voinut saavuttaa enemmän jos olisin tehnyt oikeita valintoja enemmän, joista olin tietoinen että ne on oikein, mutta silti tein päinvastoin. Itsensä täydellinen analysointi ja rehellinen arvointi sai minut olemaan pettynyt todella monesta ásiasta, mutta samalla kiittelin myös itseäni siitä rohkeudesta asioista mitä tein monesti täysin mukavuusalueeni ulkopuolella.

Eli kertyi paljon miinuksia, mutta myöskin paljon plussia. Niistä kaikista olen kuluvan vuoden aikana rakentanut itselleni uutta pohjaa tulevalle vuodelle. Olen vihdoin ihan rauhassa pysähtynyt miettimään kaikkia asioita tosissani,kiirehtimättä liikaa, jota tein aikaisemmin tosi paljon, vaikken silloin laskenutkaan elämäni aikaa kuten nyt. Me jokainen pohdimme vuoden lopussa näitä asioita, mutta loppujen lopuksi aika harva tosissaan pysähtyy miettimään ja analysoimaan omaa mennyttään kunnolla. Kaikki vaan mieluummin lakaisevat menneet maton alle sen kummemmin perehtymättä miksi ne on tehnyt kuten on tehnyt ja mitä siitä pitäisi oppia menneistä tulevaa varten. Te jotka luette nyt tätä blogikirjoitustani, pyydän, istukaa miettimään kaikessa rauhassa yksin omia kuluneita vuosianne ja tehkää siitä niin sanottu "tuloslaskelma", niin näette missä mennään ja missä on parantamisen varaa.

Kulunut vuosi ja myös ollut vaikea työrintamalla. Yrittäminen ei todellakaan ole niin helppoa kuin sen aluksi luulee. Sitä kun katselee eri menestyvien yrityksien menestystarinoita niin helposti luulee,että "Hei, toi on helppoa kuin mikä. Pistän puljun pystynyt kun mulla on helkutin hyvä liikeidea ja rupeen tienaa". Joo, tosiaan se onnistuu, jos kaikki on suunniteltu tip top ja on varaa ylläpitää sitä alkua, jos tosiaankin liiketoimintasuunnitelma on viimeisen päälle hyvä. Muuten jos noi kaikki asiat ei ole tip top heti alkuun suunniteltu, niin saattaa tulla itku aika nopeasti nuorelle kokemattomalle yrittäjälle kun tajuaa olevansa hirveän byrokratiaviidakon keskellä, missä jokainen siirto maksaa rahaa ja Suomen viranomaiset tarkkailevat jokaista siirtoasi. 

Itsekkin vaikean vuoden jälkeen olenkin kaiken ne miinukset saanut kokea omalla nahallani ja voin sanoa että ei ole kivaa. Moni joutuu velkoihin ja vaikeuksiin ennen kuin on päässyt edes kunnolla pyörittämään liiketoimintaansa. On todella valitettavaa että näin käy usein kun ei ole tarpeeksi tukea ja apua lähellä. Nyt olen tässä sinnitellyt vuoden kohta vaikeudesta toiseen, mutta sen voin sanoa, että en luovuta enää! Olen liian monesti luovuttanut kesken matkani määränpäätä ja kironnut myhemmin itseäni siitä, että "saamarin luuseri,miksi luovutit, oisit painanut veri suussa loppuun asti"! Eli nyt sitä virhettä en enää tee ja uppoan sitten vaikka saappaat jalassa suohon mieluummin, kuin heti kun kastellut ne niin juoksen vaihtamaan uusiin sillä aikaa kun suo on jo kuivunut ja toinen vierelläni ollut on päässyt matkan määränpäähän!

Kulunut vuosi on monella tavalla murtanut minun yleispersoonaani monella tavalla. Ja mikä parasta näistä kaikista asioista mitä on olen käynyt läpi nyt analysoiden, todella vaikeista asioista, surullisista asioista, hyvistä asioista, olen tajunnut sen tärkeimmän asian elämässäni, että HALUAN YKSINKERTAISESTI ELÄÄ, OLI SITTEN SE VAIKEETA,SURULLISTA TAI RUUSUILLA HYPPIMISTÄ ! Elämä on ainutlaatuinen mahdollisuun jonka meille on annettu ja on turha valittaa mistään, koska juuri sinä ELÄT ja sinulle on annettu oikeus ELÄÄ!!!

Tämän takia kaikki negatiivisetkin asiat nykyään jo pienen hetken päästä käännän positiiviselle puolelle, koska mitä sitten, minähän ELÄN ja se on pääasia! Tämä ei kummiskaan tarkoita sitä, että ei tarvitsisi pysähtyä miettimään vakavissaan tapatuneita negatiivisia asioita. Jos niin ei tee, niin äkkiä sitä tulee hällä väliä asenne jos kaikki omat virheet käännetään "Kukkasiksi ja mehiläiseksi, sekä vain toitotetaan päälle päässä"Elämä on ihanaa,ihan sama mitä tapahtuu". Ei,vkaikessa pitää olla järki mukana, sen takia me ollaankin ihmisiä, eikä eläimiä, että me pystytään ajattelemaanja analysoimaan.

Se mitä tulee minun blogin pitämiseen ja kun moni kysellyt minulta miksi en pidä sitä enää päivittäin,tai edes viikottain, niin vastaus on tämä.

Sitten kun olen onnistunut elämässäni saavuttamaan jotain semmoista suurta jollain osa-alueella täydellisesti, josta muiden ihmisten kannattaisi ottaa esimerkkiä niin aloitan bloginpitämisen tai kirjoitan kirjan. Tällä hetkellä en koe itseäni mitenkään malliesimerkiksi kellekkään sen suuremmin ja turhanpäiväinen lässynlään kirjoittaminen siitä, että miten olen käynyt salilla,bailaamassa, pyörähtänyt jossain ohjelmassa näyttämässä pärstääni, käynyt ostamassa uuden auton,yms yms. Ennen tein sitä, kyllä,myönnän, mutta myös myönnän itselleni sen, että olin nuori,tyhmä, kokematon ja kokeilin asioita. Annan itselleni sen anteeksi. Jokainen meistä on aluksi lapsi,nuori, sitten aikuinen. Jokainen kulkee virheiden kautta joko fiksuksi aikuiseski ihmiseksi tai sitten virheidensä nujertamana epäonnistuu elämässään. Kaikki on suurimmaksi osaksi meidän käsissämme, miten kohtalomme rakennamme, vaikka miten muuttuvat tekijät yrittävät sen vaikeuttaa.

Tähän blogini loppuun voin vielä kiteyttää rehellisesti oman arvosanan menneen 2014 vuoden kouluasteikossa 4-10, niin se on 7 ja lupaan itselleni että pyrin siihen että ensi vuosi on täysi 10, mutta vähintäänkin parempi kuin tämä mennyt vuosi!

Nyt oikein Onnellista ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille! Ja haluan muistuttaa vielä kerran kaikkein tärkeimmän asian, että meille jokaiselle maan päällä on annettu elämä ja olemme etuoikeutettuja kun saamme ELÄÄ, jotenka ELÄKÄÄMME JA NAUTTIKAAMME JOKAISESTA HETKESTÄMME!

Nähdään taas ensi vuonna :)!

Antti Kurhinen

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, tsaari, vuosi, 2014, vuosikatsaus, Bb-Antti, elämä, tulevaisuus, menneisyys, elämänhalu, analysointi, vaikeus, life, live, finland, suomi, russia, russian, helsinki, yrittäminen, järki, tulevaisuus, menneisyys, blogi, kirjoitus, filosofia

Olenko muka kolmekymppinen?!? Haistakaahan huilu :D, mutta kummiskin erittäin hyvää joulua <3!

Tiistai 7.1.2014 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Morjesta mun rakkaat marakatit!

Piti kirjoittaa teille taas hirveän pitkän runon siitä, miltä tuntuu olla nyt kun on vihdoin se kolmekyppinen mistä aina puhutaan, mutta kun istuin ja rupesin miettii kaikkea tätä ikäasiaa, niin rupes vituttaa niin perkuleesti kun en tunne olevani yhtään niin vanha vätys, että meni hermo ja  tähän päätin että jääkin mun kertomus siitä miltä tuntuu olla 30 kymppinen sori nyt vaan  :D!!! Katotaan miltä teistä tuntuu samassa iässä ja jos on samoja fiiliksiä niin tervetuloa kerhoon ;) :D! Turha siitä jaaritella kuinka ihana elämä on ku potuttaa :D! Silti päivitin edes nyt sen verran tähän ja halusin että olette kartalla siitä miltä musta tuntuu ;)!

Ei mul muuta kiitos ja hei..Tai siis kiitos tietty onnitteluista tosi paljon <3!

Ja tärkeämpi asia kuin minun synttärit unohtui sanoa :D..!

No ortodoksinen joulu tietty,huh mua pässiä :D! Eli Erittäin Hyvää joulu kaikille ortodokseille tänä suurena päivänä <3! Jeesus syntyi,pelastajamme <3!

P.s Ja tietty anteeks nyt vaan muistakaa nyt kaikki anustapit ja markatit tulla mun syndebileisiin 11.1.2014 ravintola idän pisteeseen ehdottomasti ja käykäähän tsekkaamassa lisäinfoa järjettömistä syndebileistä ja tsekatkaa kutsunne tuolta alta olevasta linkistä :)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2014-01-11&eventId=77#cal_event772014-01-11 

Nähdään siis siellä mestoilla, hoppaa ;)!

Antti

Я должен был написать вам ужасно длинное стихотворение о том, что я чувствую, как быть теперь, когда наконец 30.. Но когда я сел и начал думать обо всем этом возрасте я стал Черт так зол, птпомучьто я такой старый но не чуствую себя на 30!!! Кароче передумал я вам чтото об етом писать и пошол етот возраст куда подальше!! Давайте посмотрим, как вы себя будете чувствовать в том же возрасте, и если у вас есть те же самые чувства, так добро пожаловать в клуб ;): D!
Ладно, спасибо и до свидания .. Я имею виду, спасибо огромное за поздравления <3!

И чють незабыл о самом важном!!! С Рождеством Христовым всех православных сегодня <3! Иисус родился, Спаситель наш <3!

Чють незабыл напомнить!В дополнение незабудьте проверить если вам приглошение на мою суперднюху риглашение в ссылке ниже ;)! Увидимся у меня на супертусе скоро,ооппаа ;)! 

http://vk.com/event62777098

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2014-01-11&eventId=77#cal_event772014-01-11 

https://www.facebook.com/events/645043455538657/?fref=ts 

https://www.facebook.com/events/532620293512743/?fref=ts 

6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, hymy, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, hevosen vuosi, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, tsaarin 30 vuotissyndet, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, uusi vuosi, vuosi 2014

Raskas mennyt vuosi ja Uusi vuosi, jossa totta tosiaan uudempaakin uudemmat kujeet ;)!

Tiistai 31.12.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Se olis sitten siinä!!!

Kuluneen Vuoden viimeinen blogi minulta..

Ensimmäisenä tietty pamautan pöytään ne tärkeimmät uutiset ja sit siirrytään jaaritteluun.

30 vuottahan mä täytän 7 tammikuuta ja niitä juhlitaan todella suuresti sitten 11.1.2014 ravintola Idän pisteessä.

Kaikki tietää,että mun synttäreillä on aina villiä menoa, jotenka eiköhän se nytkin niin ole. 

Kaikille kutsutuille lähtenyt kutsut jo facebookissa ja ne jotka haluaa onnitella minua nin voivat tulla vapaasti paikan päälle klo.23.00 jälkeen.

Tässä tapahtumakalenterissani alla on kaikki tarkkaan eritelty, jotenka käy ehdottomasti tutustumassa!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2014 

https://www.facebook.com/events/645043455538657/?fref=ts 

https://www.facebook.com/events/532620293512743/?fref=ts 

Ja täältä uuden tammikuun Hymy lehdestä löydät lisätietoa synttäreistä ja muutenkin elämänsuunnitelmista, jotenka hankihan omasi ;)!

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen palasivat yhteen: ”Haluamme lapsen” – Hymy 

Eli toivottavasti näen teidät kaikki mun synttäreillä rakkaat ja ei niin rakkaat ihmiset <3!

Nyt siirrytään todella pikaiseen menneen vuoden analysointiin ja mitä tulevalta voisi odottaa.

Mennyt vuosi oli todella rikkonainen minulla ja pettymyksiä täynnä.. Alku oli lupaava, mutta sitten hetipä melkein helmikuusta alkoi rakoilla. Terveydessä oli ongelmaa, duunijutuissa,henkilökohtaisessa elämässä,kaikkialla. Se on kuin kirous ja tosiaan vanha sanonta pitää paikkaansa että "kun joku menee vikaan niin sitten kaikki menee päin prinkkulaa"!

Ja sitten olikin junnaamista.. Monen todella suuren unelman piti toteutua,mutta kuin joku kirous ne meni nenän alta,kaikista yrityksistä ja vaivoistani huolimatta. Tein todella paljon duunia tiettyen asoiden takia ja kaikki oli valmista,mutta mutta.. pieni mutka matkaan ja se oli siinä.. Tosiaan on paljon tänä vuonna ollut pettymyksiä,todella paljon ja ehkä hyvä että tämä vuosi menee pois. On hyvä että sen mukana kaikki jää taakse..

Paljon olen tänä vuonna, varsinkin loppupuolella miettinyt elämäntarkoitusta yleisesti ja omaa tarkoitusta maapallolla. Tietyt asiat ajoivat minut ajattelemaan niitä ja todella omalaatuisten ihmisten tapaaminen herätti minussa uuden puolen, joka ajattelee nykyään ihan eri tavalla.

Olen ottanut tämän vuoden koetteluksena, ärsytyksenä ja testinä jumalalta,mutta myös todella hyvänä opetuksena siitä, että mikään ei ole itsestäänselvää ja kaiken voi menettää hetkessä..

Olen myös tajunnut sen,että tosiaan nuoruus ei ole ikuista ja olen kärsinyt omanlaisesta 30 kriisistä, tai yleisesti kriisistä..

Sitä väkisinkin alkaa ahdistaa,kun 10 vuotta on mennyt elämässä niin nopeasti,että en ole kerennyt kissaa sanoa. Ahdistaa myös enemmänkin se, että sitä kun unelmoi 10 vuotta sitten jostain, niin ei toteutunut ja monet haaveista muuttunut matkan varrella rakastetusta asiasta vihaan asti!

Sen voin sanoa, että olen muuttunut,todella paljon muuttunut, mutta silti haluan ja tunnen osittain olevani vain se 20 kolli joka haluaa ulvoa kuulle ja sekoilla :D!

Yksi syy taitaa olla myös siinä,että en ehkä halua muuttua,mutta samalla taas muutun automaattisesti itse.

Ne asiat ei tunnu enää kivoilta jotia tein vielä muutama vuosi sitten,mutta minä itse pakotan itseni tykkäämään niistä yrttämällä luoda sen fiiliksen mikä oli joskus,vaikka sitä ei millään saa..

Olisi tosiaan aika lampisa eteenpäin kaikessa..en voi olla ikuinen nuori ja vallaton,tehden mitä huvittaa, milloin huvittaa..

Olen alkanut arvostamaan enemmän elämää,ihmisiä,terveyttä ja rauhaa,omaa rauhaa..

Keikun tosiaan menneen ja ihan uuden elämän vaiheilla,enkä osaa päättää kumpaa haluan..tai siis tiedän kumpaa haluan, koska vanha ei enää maistu enää, mutta uusi saa karvat nousemaan pystyyn ja pelko valtaa mielen..

Ensi askel onkin pahin aina..

Silti olen ylepä myös itsestäni.

Olen koittanut tänä vuonna todella paljon kaikkea,laittanut likoon itteäni ja riskeerannut todella paljon. Valitettavasti vaan lopulliset päätöksen ja riskit eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, mutta tämä on opettanut minua antamaan enemmän anteeksi itselleni ja ympärillä tapahtuville asioille. Joillekin voi tehdä,joillekkin ei voinut tehdä mitään, mutta tajuamalla,että raivolla,vihalla,kostolla ja menneitä hautuamalla ei etene mihinkään vaan on parempi kohauttaa olkapäitä huutaa kerran ja sanoa,ei voi mitään,seuraavalla kerralla onnistun sitten tai olen jossain muussa parempi :).

Tämä on jaksanut todella paljon eteenpäin ja uskon että seuraava vuosi tulee olemaan jo paljon erilaisempi,tasaisempi ja harkitumpi monilta osin.

Vaikkakin pieni vallankumoksen liekki edelleen roiuhuaa minussa ja kokeilunhalua olisi tiettyjen unelmien suhteen jotka jo tuntuvat todella kaukaisilta..

Tämä on yksi asia mikä ahdistaa myös. Tehdäkö oikein ja ilman riskejä,elää tasaisesti suhteellisen tyyytväisenä kaikkeen vai ottaako vielä iso riski ja myllertää elämä kokonaan edesalaisin!?

Molemmat tuntuvat oikeilta ratkaisuilta ja miksi omalla tavalla kallistun siihen toiseen, on se, että ei minulla ole enää aikaa kauaa kokeilla niitä haaveita, nimittäin ei sinne kaivata enää yli 40 vuotiaita "yrittäjiälupauksia"!

Unelmani olisi lähteä Hollywoodiin kokeilemaan itseäni keinolla millä hyvänsä,aloittaa vaikka kääpipornosta, jos se  sitä vaatii! Niin kuin Sylvester Stallonekin aloitti Italian orhina b luokan pornoleffoissa ja katsokaas missä nyt on:)!

Siinä on niin erinoimainen esimerkki, että sydän rupee roihuamaan ja tekee mieli pakata laukku vaikka nyt ja lähteä heti! Järki ja pelko pysäyttää kummiskin,sekä sanoo tylyllä tavalla" olet vanha nahjus,sua ei kaipaa kukaan siellä hollywoodissa,samanlaisia kuin sinä on miljoonia,jotneka älä tuhlaa aikaas vaan tee täällä uraa"! Eli juuri tuo sisäinen järki ja sitten se elämän muuttamisen pelko kytee sisällä ja estää sitä unelmaan pyrkimistä!

Sitten tietysti on myöskin tämä rakkaus ja parisuhde. Tämän vuoden parasta satoa, joka tuli vasta loppuvuodesta <3! Siitä en sen enempää vaan voitte lukea kaiken uusimmasta tammikuun Hymy lehdestä.

Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen palasivat yhteen: ”Haluamme lapsen” – Hymy

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013123017882136_vi.shtml

Ja kun miettii hollywoodia, niin Ei toista osapuolta voi eikä halua jättää Suomeen, jotenka nämäkin asiat hiertävät unelman toteuttamista..

Ehkä sitten me molemmat pakkaamme laukut ja lähdemme sinne Hollywoodoon katsomatta taakse mitä jäi ;) :D!

Myös yksi bisnes kiinteistöjen myynnin suhteen on suunnitteilla, mutta siitä ei sen enempää vielä voi paljastaa,mutta hyvin pian ;)..Tosiaan se on melkeinpä etusijalla kaikessa tässä. Oli vaan kiva kertoa unlemista ja haaveista..

Katsotaan ja tosiaan tuleva vuosi tulee olemaan todella tärkeä koko tulevaisuuden elämän suhteen ja on päätöksenteon sekä rankan duunin aika..

Eli johdanto on se,että kiitos menneestä vuodesta kaikille ketkä siinä oli mukana ja kiitos hyvistä sekä huonoista kokemuksista, nimittäin tämä kaikki on tehynyt minusta entistä vahemman ja päättäväisemmän :)! Se oli todella rankka,liiankin rankka varsinkin henkisesti..

Nyt haluan toivottaa kaikille todella hyvät uudet vuodet ja iloita teidänkin menneestä ja tulevasta vuodesta :)! 

Muistakaa että kaikki kokemukset ovat hyvästä,vaikkakin ne olisi pahoja..ne voi vahvistaa sinut todella paljon tai tuhota sinut,mutta niistä on hyötyä jälkeenpäin vaikkakin aluksia ei siltä tunnu..

Ja tosiaan ensi vuosi on kiinalaisen horospoopin mukaan hevosen vuosi ja kuin aavistin itsekkin,että se vuosi tulee olemaan tommoinen ennen kuin edes luin tuota :)

"Vuosi on suotuisa muutoksille. Ajasta hyötyvät etenkin ihmiset, jotka osaavat oikealla hetkellä tarttua tilaisuuteen ja hyödyntää uudet mahdollisuudet. Vuosi tuo mukanaan muutoksia, jotka vaikuttavat elämäntapoihimme jopa vuosikymenten ajan. Hevosen vuonna nuo muutokset tulevat vauhdilla. Kyytiin on hypättävä nopeasti tai jäätävä suosiolla sivusta katsojaksi. Välimuotoja ei juuri ole tarjolla."

Eli siitä sitten ihmiset, Kyytiin on hypättävä tai jäätävä sivusta katsojaksi ja minähän en jää kyydistä,se on selvää kuin pläkki ;)!

Yksi asia harmittaa omalla tavallaan vielä, että kun tämä uusi vuosi Venäjällä on tosi tärekä juttu, niin en mennyt sitä sinne viettämään :/! En menyt sen takia,että koin sen olevan liian turhaa ajaa tuhat kilmetiä äiidn luo sitten tulla takas hoitaa asoita,sitten taas hakea äiti mun synttäreille tänne..hirveetä ramppaamista siis olisi ja rahantuhlausta.. Päätin siis että jätätn nyt menemättä rahan säästön takia, kun tuo meidän New Yorkin matkakin on heti synttäreitteni jälkeen ja sinne haluan matkarahaa..

Onneksi sentään täällä meillä on hyvä porukka menossa ravintola loisteeseen istumaan alkuiltaa,juomaan skumppaa,saunomaan ja yksinkertaisesti helkutin hyvin viettää aikaa :)! Kyllä me täälläkin saadaan hyvät pirskeet ;)!

Ikävä on kaikkia sukulaisia ja riita iskän kaa painaa mieltä kun ei olla puhuttu sen kanssa sitten elokuun jälkeen..On harmillista että olemme molemmat niin samanlaisia,niin peräänantamattomia ja ehdottomia monien asioiden suhteen..Toivottavasti tulevassa vuodessa meidän perhekin yhdistyy paremmin ja turhat riidat saa jäädä..

Tämä vuosi on myöskin tuonut paljon esille ystävien ja ihmisten oikeita luonteita kun on ravinnut apua ja ei ole tullut vaikka itse on auttanut monia vaikka viimeiseen hengenvetoon saakka..

Eih..tässä ois niin paljon vielä kerrottavaa,mutta mielestäni kaikkea ei tarvi kertoa ja päästää suustaan,olen sen oppinut kyllä näitten vuosien saatossa ja päätän nyt tämän tähän..blogistani, tarinoinnista,tästä  menneestä vuodesta,huolista,kaikesta turhasta..kaikesta :)!!!!

Kohta korkataan shamppanjat ja sit huudetaan " rai rai rai Hyvää uutta vuotta kaikille, oooppaaaaa <3!!!

С новым годом 2014 дорогие мои <3! Happy New year 2014 <3!

Isolla rakkaudella <3

Antti

2013102745733-happy-new-year-2014-wallpapers-hd-1024x576.jpg

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, hymy, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, hevosen vuosi, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, uusi vuosi, vuosi 2014

Joulun aikaa, joulun taikaa..

Tiistai 24.12.2013 klo 12:51 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Marakatirallaa kaikille taas pitkästä aikaa ja eirittäin hyvää joulua kaikille <3!

Tässä myö taas ollaan ja päivittelen miun blogia teille rakkaat <3!

Kaikenmoista on tapahtunut on elämän aikana taas ja vielä enemmän on tapahtumassa tulvaisuudessa :)!

Monia asioita en olisi uskonut tapahtuvan,mutta kyllä ne vaan tapahtuu..

Työasioiden suhteen uusia tuulia tulossa ja omalla henkilökohtaisella ritamalla kuohuu ;)!

Aloitin joogaamisenkin  ja meditaation :)!

No mutta niistä ei vielä sen enempää vaan kyllä te saatte kaiken kyllä tietää ihan muutaman päivän päästä ;)!

Nyt keskitytetään siihen,että nythän on joulu teillä rakkaat luerilaiset toverini <3!!!

Apua tää vuosi on taas mennyt niin nopeasti,etten ole kerennyt kissaa sanoa edes..

Ei se kyllä hyvä juttu ole ja ahdistus on ollut suuri,varsinkin kun ihan tässä oven takan 30 vuotissyndet koputtelee :D! Sen olenkin jo aiemmissa blogeissa kertonut ja onneksi sentään löysin elämäntarkoituksen itselleni :)! Se painoi suuresti minun mieltäni, mutta pitkän pohdinnan,itsensä etsimisen jälkeen vihdoin tajusin sen, että ainut tarkoitus tässä maailmassa ainakin minulla on rakkaus <3, se pelastaa minut ja myös maailman <3!

Tosiaan minun jouluni on vasta 7 tammikuuta, kun silloin on meidän Venäjän ortodoksien joulu, jotenka itse en juhli nyt 24-26 joulukuuta..

Ja muutenkin minusta tuo joulun tarkoitus Suomessa ja katolisessa maailmassa unohtunut,varskinkin Suomessa lapset ei enää muista mikä oikea tarkoitus joululla on..ja se on todella valitettavaa :/! Ei tiedetä kuin että joulupukki tulee ja hössötetään lahjoista,mutta kukaan ei edes muista että se on oikeesi Jeesuksen syntymisen juhla!!!  Tähän tämä maailman on mennyt, valitettavasti..

No mutta en sen enempää jaksa jauhaa joulusta, enkä sen enempi muustakaan, mutta päätarkoitusnyt kummiskin tällä blogilla oli ainoastaan muistaa teitä katolisluterilaisia ja toivottaa sitä oikein rauhallista ja hyvää joulua rakkaat <3!

Palataan taas tossa joulun jälkeisinä päivinä kun minulle on teille todella paljon kerrottavana silloin ;)!

merry_fucking_christmas.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, sisäsiittoisuus, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, joulu, joulupukki, korvatuntur

Elämäntarkoitus,itsensä etsiminen, maailmanloppu, sisäsiittoisuus ja sukurutsaus!!!

Maanantai 25.11.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Heippa taas kaikille pitkästä aikaa!


En ole pitkään aikaan taas tänne omille kotisivuilleni päivitellyt ja tosiaan nyt on taas aika :)!!!

Haluan kertoa teille siitä, että olen tosi paljon nyt viime viikkoina ajatellut tätä maailman menoa ja elämäntarkoitusta..Olen siitä tehnyt videoblogia minun seiskan sivuille ja nyt linkitänkin teille ne blogit!!! On aika pysähtyä miettimään mitä teemme ja miksi maailmanloppua joka on oven takana!!!Olen ruvennut etsimään itseäni ja luostariinmenokin on harkinnan alla!
Käyhän tsekkaamassa tuo kaikki ja kerro ihmeessä omat kantasi mielipiteisiini..Todella arkoja elämänasioita, josiat meidän on pakko keskustella, ennen kuin on myöhäistä!!!


http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Materialistisen-maailman-maailmanloppu/1024139

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Etteko-ymmarra-etta-te-teette-meidan-ihmiskunnasta-moraalisesti-vammaisen/1024167

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Voi-herra-jumala-mista-saada-voimat-pelastaa-itsensa/1024205

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/On-pakko-saada-vastauksia/1024243

http://www.seiska.fi/Antti-Kurhinen/Tsaarilta-loytyi-todellinen-aarre-hyllysta-huhhuh-Loytyyko-sulta-viela-myos-ja-uskallatko-nayttaa-niita/1024380

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Rakkausko-elamantarkoitus/1024411

Ja tässä alimmassa vidossa hieman siitä sukurutsauksesta!!!Pohjautuu Suomalaiseen sisäsiittoiseen yhteiskuntaan ja maalla asuviin ihmisiin..

http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Tosi-paljon-onnea-Mauno-Koivisto-90-v-syntympaivien-johdosta-ja-iso-kiitos-/1024463

Toivottavasti saitte vähän silmiänne auki mitä kaikkea maailmassa tapahtuu ja ruepat pohtimaan omaa elämäntarkoitusta!!!


Ja seuraavaksi haluan kertoa teille todella äimistyttävästä tarjouksesta, että sinulla on vain viikkoa aikaa saada tämä upea paketti itsellesi,huhhuh!

Eli menehän kipin kapin ho hop tsekkaamaan alta omasi kun vielä voit!!! Mä ainakin otin ainakin tuon supertarjouksen itelleni ja olen erittäin tyytyväinen!!!


MegaReilu 3G hintaan 19,90 €/kk (normaalihinta 29,70 €/kk, alennus -33%). Ei määräaikaisuutta, alennettu hinta on voimassa 12kk ja sen jälkeen hinta on normaali Reilusti kaikkea paitsi hintaa – Saunalahti MEGAREILU 3G!

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, elämän tarkoitus, Dom 2, tv-reality, elämän viisaudet, sisäsiittoisuus, filosofia, suomi, venäjä, jumala, jeesus, uskonto, poika, rakkaus, sukurutsaus, facebook, tsaari, kohtalo, itsensä etsiminen, helsinki, mauno koivisto

Kiinteistö Keisari Kurhinen Koko Komeudessaan ;)!

Maanantai 28.10.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen (Kiinteistö Keisari Kurhinen)

Heippatirallaa kaikille :)!

Nyt ollaan taas täällä mun omilla kotisivuilla todella pitkästä aikaa!

Päätin nyt, että olen todella laiminlyönyt kotisivujani sekä blogiani täällä, niin päätin nyt vähän korjata tilanne ja hieman päivitellä sitä :)!

Tosiaan ootte varmaan suurin osa seurannut minua julkkislive blogiani seiskan sivuillla ja tietänette varmaan missä suunilleen mennnään.

Nyt kerronkin lisää vähän omista kokemuksista uudesta urasta.

Ai niin, en rupee sitä uudestaan tänne kirjoittamaan vaan laitan linkin siitä mitä olin noin viikko sitten päivitellyt julkisuuteen ja seiskan blogiini.

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/BB-tahti-kiinteistoalalle-vapise-kiinteistokuningatar-Kaisa-Liski/1020929 

http://www.seiska.fi/Antti-Kurhinen/Kiinteisto-Keisari-Kurhinen-Koko-Komeudessaan-/1020909  

Eli tuon luettuanne tajuatte mistä on kyse ja muistakaa lukea pilke silmäkulmassa, nimittäin en tosiaan leiju olevani keisari vaan se on hauskan sarkastinen riimi itselleni,ei sen kummempaa ;) :D! En tosiaan ymmärrä niitä ihmisiä jotka siitä keuhkoo mun sivuilla siellä kommentteissa yms. kun tasan tarkkaan uutisesta ja mun kirjoituksesta tulee ilmi että huumorilla heitän monet asiat ja hymiöillä sen vielä alleviivaan. Noh,niin kuin sanoin jo aiemmin näin.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013101817624171_vi.shtml

"Tosiaan iso kiitos kaikille kannustajille ensin ja onnittelijoille vilpittömästä ketkä toivoitte menestystä yms. minua seiskan uutisen linkissä :)! ! Ja kaikille ketkä heti alkuun haukutte vaan ja lyttäätte heti alkuun, en voi muuta sanoa että "haukkukaa vaan,karavaani kulkee..";)! Juuri te jotka haukutte ja epäilette kaikkia mihin joku julkisuuden ihminen ryhtyy, olette niitä onnettomia ihmisiä jotka eivät päässeet totetuttamaan itseään,tai ennemmin ette pystynyt tai uskaltanut ja se ottaa teitä päähän ja kateus ja katekeruus puskee väkisinkin kommentien valossa läpi! Näin luuulette saavanne parempaa mieltä, mutta se ei ole näin vaan se tuskan huuta sisällänne jää silti kytemään aina! Suosittelen muuttamaan asennetta elämässänne ja olla vilpittömästi iloinen kaikkien ihmsiten puolesta jotka edes yrittää tehdä jotain, niin huomaatte miten parempi fiilis siitä tulee ja huomaatte miten ihanaa oikeesti elämä on :)!Kaikille sitä valitettavasti ei ole näköjään suotu vaan;)! Ei mul muuta oikeastaan..kirjoitin nyt tämän nyt sen takia kun tuolla aiemmin julkaisemassa seiskan uutisessa suurin osa vaan haukkuu,epäilee,piikittelee ja etsii kaiken mahdollisen pahan sinun teoistasi vaikka teet hyvää..! Herätkää te juuri ne ihmiset,ennen kuin on myöhästä ja teidän elämänne täyttyy pelkästä vihasta,kateudesta ja katkeruudesta toisia kohtaan, ja menetätte oikeasti niitä ihmisiä viereltä jotka teitä rakastavat, juuri tuon asenteen takia!!! Istuva Tsaari on nyt puhunut, ugh "!

Näin olin jo aiemmin siis kirjoitin kun niitä kommetteja tuli kuin sieniä sateella..

No se siitä ja nyt on takana huimat pari viikkoa työharjoittelua/työtä takana ja ei ole ollut ihan helppoa.

Minut heitettiin suoraan kovaan luokkaan, eli hankkimaan uusia asiakkaita,toimeksiantoja.

Asiakasrekisterista nippu puhelinnumeroita ja ei kun soittelemaan :D!

Ai että on ihanaa hommaa saada luuria korvaan tai sitten kuulla hirveet kirot huonoista aiemmista kiinteistövälityskokemuksista yms..Onneksi olen sentään jo vuosikaudet ollut promo/myynti ja asiakaspalvelualalla. Osaan kuunnella ja pyytää toisten kiinteistövälittäjien virheitä anteeksi, jotenka kyllä pärjään ja olenkin pärjännyt :)!

Helppoa se ei ole,ja kyllä kuluttaa paljon henkisesti. Asunnon myyminen tai ostaminen on kummiskin joillekkin elämän suurimpia hankintoja ja liikutaan todella herkällä alueella.

Olen soittan jo monia sivuja läpi ja olen edennyt suhteellisen hyvin. Muutaman kotihaku saatu tehtyä ja nyt vaan odottelen milloin saisin ensimmäisen toimeksiannon itselleni :)!

Se olisi todelllinen piristys siihen rankkaan junnaamiseen.

Ukson itseeni silti vahvasti vaikka rankkaa on sekä todella paljon ihmiset yrittävät lytätä ja pilata kaikilla mahdollisilla tavoin minun uraani. En anna niitten kommentojien ja muiden todellakaan vaikuttaa siihen vaan meinaan pistää haisemaan ;),pikkuhiljaa hyvää tulee,nou hätä :)!

Pari todella positiivista yhteydenottoa on myös tullut :).

Yksin tarjous tuli, että tulisin esittelemään Venäjäksi arvoasuntoja yhdelle yritykselle, mutta en siihen vielä ryhdy ennen kuin osaan hommani hyvin.

Toinen koskee myös esittelyä,mutta on vielä mielenkiintoisempi tarjous :)!

Siihen kuuluu että se kaikki videoidaan ja se tulee tulevaisuudessa tulevalta uudelta netti-tv kanavalta ulos :)! Projekti on aika kehitysasteella, jotenka ei siitäkään viitti sen enempää vielä innostua. 

Silti siis asiat etenee pikkuhiljaa ja elämässä on nyt päämääriä :).

Olen todella luottavainen kaiken suhteen, mutta en enää juokse päätä pahkaa ja sänti suunnasta toiseen. Pikkuhiljaa sitä on löytänyt jonkunlaisen rauhallisuuden,tai ehkä rehellisemmin sanoen, vanhuuden :D. Ja sehän on minun suurin huolenaihe nykyään.

Haluan rehellisesti tunnustaa teille, että joo,tosiaan 30 kriisi on saapunut minulle. Ennen muistan kun nuorempana masennuin tai olin vihainen siitä, että joku yksittäinen juttu ei onnistu tai ei mee niin kuin pitää, mutta nykyään,nyt vanhempana,kriisin myötä, masennun siitä että en ole se mitä olisin toivonut itseni olevan 30 iässä ja en ole saavuttanut sitä mitä olisi ollut mahdollista saavuttaa. Sitä rupea ajattelemaan mitä kaikkee olisi voinut tehdä toisin ja miksi sitä ollaan nyt tässä, ilman vaimoa,lapsia,perhettä ja sitä tiettyä unelmaa joka tuo vakauden ja onnellisuuden. En voi sanoa että asiat olisi huonosti,ei,kaikki periaatteessa on aika hyvillä mallin tai menossa sinne suuntaan, mutta mutta.. silti ahdistus on paikoittain suuri kun katson ympärille,näen ihmisiä jotka puskee eteenpäin duuniaan, kasvattaa perhettään,suoraan sanottuna pyrörii ku puolukka pillussa,mutta onnellisella tavalla! Tämä tekee omalla tavalla kateelliseski ja sitten katsoo itseään sekä sanoo,miksi minä en voi olla niin? Kaikki edellytykset on siihen,mikään ei estä tekemästä niin,mutta en pysty,en tee niin..miksi? Nämä kysymykset vaivaavat päivittäin minua ja joka päivä tajuan sen,että en ole se pikkupoika tai nuori,joka vaan huolettomasti heräsi uuteen päivään miettimättä sen kummemmin tulevaisuutta,elämää,vanhuutta,kuolemaa..Nyt ajattelen niitä kaikkia asioita ja tajuan, että olen päässyt sille tasolle kun ihminen vihdoin tajuaa olevansa täysin aikuinen ja pitäisi olla rakennettu tukipilarit sille aikuisuudelle,vanhuudelle,sille kuolemallekkin..

Olen sisimmissäni filosofinen sielu,mietin paljon,haaveilen paljon,vertailen ihmisiä paljon,vien ajatukset mielkuvituksen äärirajoille..tämä kaikki välillä tekee hulluksi,koska tajuan miten ihanaa elää mun omassa mielikuvituksessa,jossa voin olla mikä vaan,kuka vaan,milloin tahansa,saavuttaen kaikki päämäärät mitä vaan itselleni asetan. Normaalielämässä en siihen pysty,kertakaikkiaan ei kaikkea voi vaan saada,saavuttaa,hallita..Tämä tekee surulliseksi,masentuneeksi.. On niin paljon kysymyksiä,mihin ei ole vastausta,mutta haluan niitä palavasti!

Tämä kaikki tekee hulluksi omalla tavallaan ja sitä kautta löydän vain yhden syyn,30 kriisin,oman saamattomuuden ajoittain,laiskuuden josta vihaan itseäni yli kaiken..! Olisi niin paljon asioita mitä haluaisi tehdä mahdollisimman pian,mut ei vaan pysty vaikka miten haluaisi! Haluaisi uskoa taikuuteen ja että joskus minulle voi kasvaa siivet,voisin olla sankari,kuolematon,jota ihmiskunta ihailee,mutta tajuan sen olevan vain sitä toivoa,mielikuvitusta,mahdotonta unelmaa, jota haluaisin elää..

Tämä ajatusmaailma juuri pilaa minun mahdollisuuksia vähän väliä ja joudun läpsimään itseäni poskelle,huutaa ja sanoa,että ei ole oikotietä onneen,tee töitä,elä kuin normaali ihminen,lopeta se pelkkä unelmointi,koska voi joko elää unelmaa tai sitten unelmoida elääkseen. Kumpikin on vaihtoehto,mutta jokainen tietää kumpi vaihtoehdoista on onnellinen vaihtoehto..

Yritän joka päivä taistella itseni kanssa tilanteesta ja en tiedä välillä kummassa minun on parempi olla..ja juuri se parempi olla,se tekee sen pahuuden loven, tai sen helpomman tien,joka ei ole se oikea tie. Se parempi on helpompi saavutta,ilman suurempaa vaivaa,vain hetkessä eläessä,nauttiessa juuri se mitä vaan on. Ei se ei ole se tie,vaan se vaikeampi tie,jossa joutuu tekee töitä,kärsimään,pinnistämään kaiken itsestä, jotta on se juuri elämä unelmaa kohti voi jatkua..

Tässä kun hieman pohdin, että olikohan tuo se kaikki mitä kirjoitin ymmärrettävää, tulee mieleen että pitäsikö tarkistaa mitä kirjoitin, mutta sitten tajuankin sen, että jos alan tarkistamaan mitä kirjotin,niin juuri se tarkoitus,juuri se ajatus ja sen ydin häviää pois, jotenka jätän kaiken mitä kirjoitin juuri miten se on, kaikkineen virheineen, ja sen jarkevyyden ymmärtömyydellään, tekee loppujen lopuksi tästä sen minkä sen pitääkin olla!

Ja ei,älkääkö luukko ja kysykö minulta, että olenko kännissä tai sekaisin,koska en ole,olen täysissä järjissäni,täysin selvinpäin,juuri täysin siinä tilassa kun pitää olla!

Nyt olen siis kertonut minun 30 kriisistä, jonka kukin tulkitsee omalla tavallaan. Jokaisella meillä on oma ajatusmaailma ja jokaisella se kriisi on juuri se mitä kriisiltä odotat,mutta loppujen lopuksi sen kriisin luomme me vain meidän itsemme asetettujen tiettyejn stereotypioiden takia! Jotkut rikkovat niitä ja silloin ei ole enää kriisejä tai muuta,koska kun ihminen on realisoitunut persoonana,yksilönä,ihmisenä,kaikki muu on paskaa,eikä mitään kriisejä ole!

Eli käytännössä siis itse kiistän juuri kaiken mitä kirjoitin 30 kriisistä!Ja kyllä,näin se vaan on! Kaikki se on vain itseni ja yhteiskunnan asettamien standardien takia,se mitä meille on syötetty aivoihin ja tajuamme että emme ole niihin päässeet,niin silloin tuomme sen kriisinä,meillä on siis syy sille! Tämä siis kaikki on vain yhtä standardia,sääntöä,mitä on kautta aikojen luoti ihmisille,jotta ne pysyy ruodussa ja elää niitten "oikeitten standariden mukaan"!

Nyt taitaa olla aika lopettaa tämä filosofisointi,koska menen liian syvälle,liian kauas ja liian vaikeaan tilaan,jota en pysty kirjoittamalla ilmaisemaan. Yksinkertaisesti oma kirjoitusilmaisutaito ei riitä tuomaan ajatuksiani tekstiksi asti ja kaikki rupeaa kuullostamaan liian utpistiselta. 

Ehkä minun pitäisi vaan nauhoittaa ajatuksiani puhumalla ja jonkun muun sitten kirjoittaa ne teksitiksi oikein,ehkä se olisi se oikeampi vaihtoehto tosiaan.

Nyt lopettelen ja painut pehkuihin,nimittäin huomenna aamulla töihin taas ja niin paljon kuin haluankin rikkoa kaikkia mahdolliset stereotypiat,ymmärrän että se ei vaan ole mahdollista ja minun on elettävä niin kuin normaalit ihmiset elävät.

Ei muuta kuin love & peace kaikille rakkaat ja muistakaa, että elämä on aika sairas juttu loppujen lopuksi, joka on yhtä hulluutta niin kauan ennen kuin kuolet..

Ai hei, melkein unohtui kertoa..se kriisi muuten on 7.1.2014 ja kutsun kyllä kaikki ketkä on ansainnut kanssani tämän kriisin tunteen jakaa todella iloisissa merkeissä ;)!'

Rakkaudella ja Kriisin runtelma

Anttinne <3 i="">

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, ihastuminen, filosofia, suomi, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, rakkaus, Kurt Cobain, facebook, tsaari, rikkomus, russia, 30

Aivan Älytöntä Facebook!!!

Keskiviikko 2.10.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Moikka kaikille!

Tosiaankin päätin kirjoittaa tänne nyt tästä, koska seiskaliven sivuille tämä olisi liian raju kuva ja päätin omille sivuilleni tästä purkaa tuntojani!!

Eli siis asia koskaa sitä, että eilen myöhään illalla juttelin kaverini kanssa facebook chatissa ja päätin heittää yhden kuvan yksityischattiin jonka löysin yhdeltä pilailusivulta netissä. Yhtäkkiä facebook kirjatuuu ulos, kysyy minulta että näenkö tiettyä numerosarjaa, jonka jälkeen oletin että sivu avautuu. Noh, asia ei ollut niin vaan yhtäkkiä minulla lukee ruudussa että lähetän roskapostia ja sinut on estetty lähettämästä yksiytisviestejä ja rajoitettu toiminnoissa!!! Ihan älytöntä! Siis mitä hemmettiä? Ymmärrän jos olisin laittanut kyseisen kuvan profiilikuvaksi tai edes jakanut seinällä, mutta ei! Miten tämä on mahdollista? Miten muka lähetän roskapostia jos käyn keskustelua yksityisviesteissä kaverini kanssa? Ja miten ihmeessä facebook edes kyttää mun yskityiskeskustelua? Olen ihan sanaton ja vaadin vastauksia!!! Laitoin facebookille viestiä,mutta tuskinpa sieltä mitään vastausta tulee,prkl!! 

Kuva on jostain urheilijasta,jolla repeää puku kesken urheilusuorituksen.

Kuva on mieleistäni aika hullun hauska ja sen takia se leviääkin netissä :D, mutta mihinkään sääntöihin ei kuulu että jos YKSITYSCHATISSA OMAN KAVERIN KANSSA KUN JAAN TIEDOSTOJA NIIN LAITETAAN SANKTIOITA!!! AIVAN TÖRKEETÄ!!!KYLLÄ OTTAA PANNUUN,PRKL!!!

Eli älkää ihmetelkö etten vastaa teille kaverit facebookissa,eli en kuukauteen pysty kellekkään mitään viestejä laittaa,tykkäämään sivuista tai lataamaan mitään :((!

Olkaa minuun yhteydessä puhelimella, whats upilla, instragramilla,twitterillä tai sitten seiskaliven sivujeni kautta.

T: Rakas Tsaarinne 

P.s Eli tästä kuvasta mikä on alla siis oli kyse misät kaikki aiheutui!!!

1235106_585916174783021_2093163688_n.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, ihastuminen, filosofia, suomi, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, rakkaus, Kurt Cobain, facebook, tsaari, rikkomus, russia,

Keskikesän mietteitä...

Maanantai 15.7.2013 - Antti "Tsaari"Kurhinen

Heippa taas kaikille pitkästä aikaa :)!

Tässä minä taas olen teidän kanssa puolentoista kuukauden tauon jälkeen.

Olen pahoillani, etten ole kirjoitellut tänne mitään, mutta olen suurimmaksi osaksi vaan pitänyt seiskaliven julkkisliveä.

Minusta on tuntunut, että on turhaa vääntää tännekkin myös, kun pidän siellä aika aktviivista videoblogia. Tietenkin kesä vaikuttaa intoon kirjoittaa. Hyvä sää, ranta, bileet, nauttiminen on vienyt suurimman osan ajasta ja ei ole kirjoittaminen maistunut. Tietysti on olut kiirettä monella muullakin saralla ja kuntoilunkin otin aika tosissani tuossa kesäkuun aikana varsinkin. Sain itteni aika hyvään kuosiin nopeassa ajassa ja jopa sain jonkun aikaa sitten semmoiset konehelsingin housut päälle,jotka pidin viimeksi vuonna 2009, kun olin vielä aika heinäkeppi :D. Eli nytkin ollaan aika timmis kunnossa,vaikkei kummiskaan ihan niitä parhaimpia aikoja.

Duuni on ollut kovaa ja olen joutunut todella paljon lenkkeilemään.

On ollut todella tapahtumarikas kesä minulla ja paljon on sattunut hyvää ja pahaa. Enemmän kummiskin hyvää,tai ainakin se hyvö on niin iso HYVÄ että se jyrää ne muut kaikki huonot asiat pois..

Yksinkertainen vastaus siihen on, että olen todella pahasti ihastunut yhteen tyttöön ja jopa niin paljon,että olen tehnyt semmoisia asioita hänen eteen,mitä en ole tehnyt moneen vuoteen eroni jälkeen.

Jo hetkeksi luulin, että maailmassa ei ole enää prinsessoja mua varten, mutta erehdyin ;)! On, yksi ainakin, mutta siinä on oma muttansa..Asia on todella kiperä ja kinkkinen, ja en halua siitä enempää kertoa tässä, koska en halua satuttaa sitä ihanaa prinsessaa millään tavalla.

Yhden asian voin sanoa, että sinusta en luovu missään nimessä helpolla ja taistelen loppuun asti, vaikka kinkkinen ja vaikee juttu onkin..!

Tämä asia on saanut minun muut kaikki huonot asiat varjoon ja tunnen itseninkin taas ihan erilaiseksi. Mulle palaa se tunne, että elämä on ihanaa kun on se jonka takia herätä jokapäiväiseen elämään <3! p="">

Elämä on aina ihanaa kun on jonkun takia jonka elää <3! Pelkästään Itsensä eteen eläminen ei mitään ja ihminen on laumaeläin loppujen lopuksi <3!

Ja sitten muutenkin olen viiime aikoina olen paljon miettinyt kaikkia muitakin elämän folosofisia asioita ja olen ollut todella kiinnostunut ympärillä tapahtuvasta elämästä..Se miten ihmiset elävät,heidän arvomaailmansa, mieltymyksensä, pakkomielteensä, heikkoutensa, vahvuutensa..siis kaikki nämä aistit on minussa ollut hereillä ja olen arvoinut ympärilläni olevia ihmisiä.. On ollut todella mielenkiintoista todeta, miten erilaisia me kaikki olemme ja miten jotkut elävät niin huolettomasti elämää ja jotkut viilavaat pienintäkin pilkkua omassa elämässään.

Tänäänkin kun heräsin, niin jotenkin minun kaikki aistini oli ylimmillään. Erlaiset filosofiset ajatukset valtasivat minut heti kahvikupin äärellä ja mentyäni lenkille ne kärjistyivät sitäkin enemmän. Kiinnitin siihenkin huomiota kun olin lenkkipoluilla ja yhdessä lenkkipolun varressa, paikassa missä voi tehdä oamlla painollaan kuntosaliliikkeitä, tuli pari lenkkeillen myös. Seurasin sivussa tarkkaan miten nainen reagoi mitä teen kun olen ilman paitaa ja teen tietynlaisia liikkeitä,katson häntä. Ja miten hänen miehensä reagoi,miten hän katsoo,mitä hän tekee. On niin mielenkiintoista nähdä ihmistunteiden,vietteiden ja käyttätymisen muuttumisen tietyissä eri tilanteissa. Miten he melkein riitelevät,heidän energiansa joka räjähtävällä voimalla purkautuu..!

Tajuan sen, että miten olemmekaan viettelysten viemää kaikki ja himot,aistit, nautinnon tunne hallitsevat elämäämme.. .!

Kaikke me olemme juuri yllä mainittua.

Me ihmiset olemme ainutlaatuisia olentoja. Vai meille maapallolla on luotu järki ja mieli, jolla me pystymme pohtimaan asioita eri kantilta,täysin eri tavalla! Tämä tekee meistä ihmisiä, mutta samalla me olemme niitä julmimpia eläimiä koko maapallolla, koska vain me ihmiset pystymme pettämään, tappamaan omat läheiset oman nautinnon takia. .Olemme todella raakoja..

Nyt vähän toisenlaisiin mietteisiin..

Tänään kunnellessa venäläistä radiota kun olin lenkillä, sieltä tuli todella vahva ja merkityksellinen sitaatti. Sen sitaatin takana on ällistyttävä Kurt Cobain, joka ällisti koko maailman omalla musiikillaan ja teoillaan. Nyt hän häikäsi minutkin ja vaikka olenkin kuullut tämän sitaatin varmasti aiemmin monesti. 

"Olen mielummin vihattu siitä mitä olen, kuin rakastettu siitä mitä en ole." 

Tämä kuvaa niin paljon nykyajan yhteiskuntaa, kun ihmiset eivät enää ole sitä mitä he haluavat olla vaan mitä heidän täytyy olla, jotta he ovat suosittuja,kuuluisia,rikkaita,ehkä jopa rakastettuja, ja paljon muuta. Nykyajan ihanteet, elokuvista, elokuvatähdet, urheilijat ja tv mainonnan paineet luovat suurelle osalle ihmisitä mielikuvan, että meidän pitää olla tommoisia laihoja, kauniita,fiksuja, raakoja, pahoja, kaikkee mikä on periaatteessa ei ole meille edes pakollista saati tarpeellista!

Tämä alkaa jo nuorella iällä ja nuori painii oman identiteettinsä kanssa ja pakottaa itteensä olemaan mitä hänelle maailma näyttää, paineen alaisena että hän ei menesty ja häntä ei hyväksytä! Tämä luo siis vallheellisen maailman ja valheellisen minän, jonka kanssa sä elät ja olet melkein koko ajan epäonnellinen. Et ehkä itsekkään sitä tajua ja sitten kun tajuat, niin pelkäät muutosta niin paljon, koska tajuat että menetät kaiken mitä sinulla on tähän asti ollut.. Mutta onko se sen arvoista kaikki? Onko järkevää elää valheessa ja tuputtele itselleen olevan onnellinen vaikkei sitä ole?

Tässä kuvaa hyvin tuo Kurt Cobainen sitaatti, jossa on se lähete ihmisille, niille ihmisille jotka elävät valheessa itselleen, mutta miellyyttääkseen ympärillä olevia ja näyttääkseen olevan mahdollisen täydellinen!

Itse olen elänyt suurimmaksi osaksi juuri miten sitaatti on ja nuorempana tuon takia olen saanut kärsiä, olen ollut vihattu, pienestä lähtien..en ole koskaan halunnut olla rakastettu mitä en ole,olen nuorempana yrittänyt teeskennellä olevani muuta, mutta se ärsytti,vitutti ja ahdisti. Sitten olenkin tehnyt mitä mua miellyttää suurimmaksi osaksi,lakien puitteissa kummiskin suurimmaksi osaksi. Sehän on ihmisiä ärsyttänyt! Mutta syy siihen suurimmaksi osaki on myöskin se, että ihmiset vihaavat sinua,haukkuvat, lietsovat sua kohtaan kaikkea mahdollista pahaa, koska he itse haluaisivat olla yhtä rohkeita olla oma itsenä, mutta ei vaan enää pysty! Ei kykene,rohkeus,kantti jättää kaikki taakse mitä on ja moni muu syy ei anna ihmisen enää olla oma itsensä, vaan he elävät siinä kuplassa, missä heitä rakastetaan,mutta he vihaavat sitä että heitä rakastetaan siitä mitä hei eivät oikeesti ole! Tästä tulee nämä kaikki patoutumat ja muut!

Se vaan on niin, että kun olet erilainen niin sua hyljeksitään, vihataan ja halutaan tehdä samanlaiseksi kuin kaikki muut, vaikka ne muut ovat paljon pahempia. 

Eli pointtina oli se, että Kurt Cobainin sitaatti on äärimmäisen osuva ja mahtavaa että meitä on paljon kummiskin niitä, ketkä ovat mitä ovat ja ovat siitä ylepitä ja yrittävät olla onnellisia,eikä tekeydy joksikin muuksi mitä eivät ole ja elä vääristynyttä elämää!!!

Että semmoista..meniköhän taas liian syvälliseksi? Olen pahoillani, mutta minulla oli vaan fiilis kirjoittaa tästä eikä vaan perusblogia kuulumisista yms. sitä te voitte lukea ja katsoa minun seiskaliven sivuilta päivittäin. Siellä on sitä päivittäistä peruskauraa ja vähän erikoisempaakin tavaraa.

Tänne rupean pitämään vähän syvällisempiä blogeja minun mietteistäni.

Ja itse asiassa tänään kun minun mieli on laukannut tuhatta ja sataa edestakasin päässä, tajusin että me ihmiset pyrimme koko ajan onnellisuuteen keinolla millä hyvänä,päivästä toiseen.. Me saavutaamme onnellisuuden,mutta sitten taas jossain vaiheessa menetämme sen,tai sitten se sama onni ei enää lämmitä ja onni katoaa onnesta..Tajusin sen että me, ihmiset, me jumalan lapset, joille jumala loi järjen ja mielen, emme koskaan tule olemaan ainaisesti onnellisia, vaikka kuinka siihen pyrimme päivästä toiseen kaikin mahdollisin keinoin. Olemme hetken onnellisia,siitten taas ei,sitten taas onnellisia tiettyyn pisteeseen,sit taas ei..ja tämä jatkuu meidän elämän loppuun saakka..Kukaan koskaan meistä ei tule olemaan onnellinen koko elämäänsä ja pitää hyväksyä se,että onni ja epäonni kulkevat käsi kädessä ja se epäonni tekee tekee meille sen hetkellisen onnen ja niin toisinpäin..Mikä on siis se elämäntarkoitus sitten kun tajuaa, että ainaista onnea ei ole olemassa???

Tässäpä vasta kysymys ja sitä jään pohtimaan seuraavaan blogiin saakka..

Ja tosiaankin minun muita temmellyksia voitte seurata sitten suoraan seiskaliven sivuilta:

http://www.seiska.fi/user/profile/Antti-Kurhinen

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää kesän jatkoa kaikille ja muistakaahan olla se mitä olette,olitte sitten vihattuja tai ette ;) <3! em="">

Palaillaan taas :)

Antti

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, ihastuminen, filosofia, suomi, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, rakkaus, Kurt Cobain,

Visiting Big Brother house again :)

Maanantai 26.11.2012 klo 12:14 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Halló aftur til allra elskan mín!

Tässä sitä ollaan taas rakkaat <3!

Blogia hieman väännetään ja tietysti aloitetaan todella mahtavasta uutisesta joka tapahtui alkuviikosta :))!

Ja sen kaikki tiedättekin jo,eli se on että menin  maanantaina aamulla Bb-taloon vetämään asukkaille Selätinjumpan :))!

Tässä siis siitä uutisia ja videoita :

Yllättävä vieras saapui taloon – asukkaat hämääntyivät - Uutiset - Big Brother 2012

Ja tässä sitten alla Bb-extran lähetys:

Big Brother Extra - Videot - Big Brother 2012

Ja sitten koko iltalähetys,josta näkee suurimman osan aamujumpasta :)

http://www.bigbrother.fi/videot.shtml/big-brother/1659078

Tässä vielä sunnuntain talk show jos ette nähneet :)!

http://www.bigbrother.fi/videot.shtml/big-brother-talk-show/1662324

Eli meigäpoika pääsi kolmannen kerran jo kolmella eri kaudella käymään talossa,joka on mahtavan hauska juttu kyllä :)!

Mitä ihmettä? Jethro BB-taloon! | Big Brother | Iltalehti.fi

Ensimmäinen siis reissuni oli 2008 vuonna kun silloin riehuin ja poktin sitä festivaaliviikon bussia :D!

Toinen kerta oli seuraavana vuonna  2009 kun mentiin naimisiin talossa ex-vaimoni Henna Kalinaisen kanssa ja tehtiin Suomalaista tosi-tv historiaa :)! Siitä muuten tuli kuluneeksi 21.11.2012 tasan kolme vuotta kun mentiin naimisiin siellä. On kyllä niin mahtavia muistoja siitäkin ettei mitään rajaa. Voin laitta teille muutamia youtubessa löydettyjä pätkiä siitä historiallisesta tapahtumasta.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YOIZ6wpdJN0

Sieltä sitten löytyy muutin osat meidän häistä. Toi on se ensimmäinen osa.


Ja nyt tänä vuonna sitten 19.11.2012 klo n. 9.40 minä painelin Big Brother taloon ja vedin asukkaille selätin aamujumpan :)! Härskin tästä jutusta teki se,että asukkailla alkoi viikkkotehtävä "älä huomioi outouksia" ja minä olin ensimmäinen outous :D! Kaiken lisäksi koskaan aiemmin koko Bb-historian aikana ei viikkotehtävää ole aloitettu noin aikaisin!

Eli asukkaat oli ihan unenpöpperössä kun sinne sisälle pamautin :D!

Jumppa menikin hienosti,vaikkakin aluksi asukkaat ei tiennyt miten reagoida muhun ja heti rikkoivatkin viikkotehtävää moikkaamalla mua ja tekemällä mun perässä niitä liikkeitä ;) :D! Vasta vähän ajan päästä Jouko hiffasi ja sanoi Jonnalle että" Miten se jumppa menikäään Jonna" ja he rupesivat tekee Jonnan tahdissa sitä. Minä sitten nostin omaa ääntäni ja Jonnan piipitys jäi kyllä sinne taustalle :D!

Valitettavasti jumppani oli n 10 min ja sitten piti lähteä menemään talosta. Ainoa mikä harmittaa tietysti on se,että ei saanut puhua niitä näitä asukkaiden kanssa,mutta ei se mittää..

Eli oli kyllä tosi hienoa käydä talossa pyörähtämässä ja opastamassa asukkaita Selätinjumpan saloihin ;)!

Nyt sitten onkin enää alle viikko jäljellä Big Brtoheria ja sitten se on taas loppu tältä vuodelta.

Tuleeko sitten ensi vuonna Big Brotheria,niin se vastaus on kyllä,mutta tuskinpa nähdään tavallista Bb:eetä enää, se on varmaa!

Ohjelman elinkaari tommoisenaan o ihan finito ja ideoita on vaan niin vaikea keksiä kun 8 kautta peräkkäin rullannut ohjelma ja kaikki mahdolliset lakien mahdollistamat ideat on kyllä ihan täysin käytetty loppuun.

Psykoterapuetti Teemu Ryhäsen kanssa kävimme pienimuotoisen keskutelun ohjelmasta eilen suoran Bb-talk shown aikana ja Teemukin oli samalla kannalla kassani.

Suoranaista vastausta tavallisesta Bb:een lopusta en saanut,mutta kyllähän sen huomaa olevn niin,varsinkin kun katsoo Bb-extraa,jossa joka kerta Cristal Snow kyselee vierailtaan sitä että"Osallistuisitko Julkkis-Bb:eeseen jos semmoinen tulisi" ja kaiken lisäksi se on jo mokannut pari kertaa sanomalla "kun tulee julkkis-Bb, niin tuletko" :D!

Eli asia on selvä kuin pläkki että semmoinen tulee,mutta tuleeko se nyt ihan seuraavana vuonna vai sitäseuraavalla?

Mahdollista on myös se,että pidetään vuoden tauko ohjelmasta niin kuin muissa maissa on pidetty joskus ja sitten taas aloitettu.

No sen me ainakin saamme tietää finaalissa,kun silloin yleensä ilmoitetaan siitä jatkuuko Bb ensi vuonna vai ei?

Finaalibileet on tänä vuonna Tigerissa ja sinne pitäisi varmaan oman perseeni raahata ainain vähän tsiigailee meininkiä.

Nyt tältä viikolta riittäköön Bb:eestä lässyttäminen ja siirrytään toisaalle ihan vähäksi aikaa.

Viikko on mennyt tosi paljon auttaen Selätintä mainostamisessa yms. ja valmistuessa varsinaiseen kokopäiväduuniin,joka alkaa virallisesti 3.12.

Viime viikonloppuna kävimme myöskin antamassa Selättimet viime vuoden voittajalle Bb-Janicalle Kirkkonummelle,jossa hän piti synttäribileet ja pikkujoulut samaan aikaan.

Pirskeet oli kyllä aikamoiset ja hauskaa kyllä oli epäilemättä :)!

Oli limusiinia ja oli paljua yms.,joihin me ei kyllä menty,koska meidän piti mennä vielä toisille synttäreille Helsingin keskustaan,ravintola Namuun.

Ennen namua kävimme kummiskin pihvit vetämässä Santa Fessä,josta en muista muuta kuin saamarin palaneen ja tulisen pihin,josta meinas ripulit lentää housuun :D! Yleensä en ikinä jätä ruokaa ja varsinkaan pihviä yhtään syömättä,mutta nyt taisi jopa itelläni jäädä hieman syömättä kun se tuntui että haluaakohan joku myrkyttää meidät :D?

Namuun mentäessä olin jo siinä kunnossa,että hyvä ku muistan edes miten menin sisälle,mutta sitten loput on niin hämärän peitossa ettei mitään rajaa :D!

Loput onkin pelkkää sumun peittoa..

Näin olin kirjoittanut eilen facebookissa sen jälkeenkun kaverin kaa soittelin ja kysyin mitä tapahtui eilen ku en muista mitään :D!

"Huhhuh oli hauskaa ja villiä eilen :)!Suomi-Venäjä kiekkolegendojen matsista kaikki alkoi,jatkui Kirkkonummelle Janican syndeille ja sitten Santa Fen kautta Namuun.. Se on ainakin varmaa,että hyvin vahvasti sitä viisasten juomaa tuli otettua, kun Namusta ei ole minkäänlaista muistikuvaa :DDD! Tuli sitten taksistakin lähettyä kesken kaiken ilman syytä kun tilattiin ruokaa mäkkärissä ja kaveri luuli että mut tapettiin jonnekkin varmaan ku en tullut taksiin takas :D! Ja en tiedä miten edes pääsin kottio,mutta se on varaa että yritin syödä,mutta heikolla menestyksellä kun ruoat on pitkin seiniä :XD huhhuh :D! No mutta kivaahan toi on välillä;) :D haha!"

Eli noin siis sitä mentiin,eikä meinattu :D!

Mutta siis oli tosi hauskaa varmasti läpi illan,koska alkuilta oli ainakin mahtavaa :)!

Laitan tänne pari kuvaa vielä illan kulusta.

Nyt sitten on taas maanantai ja alkuviikko. Nyt siis ajatuksena olisi käydä mamman luona Venäjällä ennen duunien alkua,mutta en ole ihan varma lähdenkö vai en.

Kummiskin toivotan kaikille nyt oikein mukavaa viikon alkua ja me palataan sitten ensi viikon alussa viimeistään taas. Sitten meillä on jo ratkennut Bb-voittaja ja ollaan viisaampia ensi vuodenkin suhteen.

Nyt ei muuta kuin Adios toverit :)!

Rakkaudella

Antti <3

antti_latkamatsissa.jpg

anttijanica_ja_selatin.jpg

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Pornohommia, Bb-Jouko, Bb-markus, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, Bb-katarina, talk show, Bb-Janica, pimppi

Pomohommia,eikä pornohommia ;)!

Sunnuntai 18.11.2012 klo 15:09 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen (Markkinointi-ja PR-päällikkö)

Salve nobis ad omnes carus!

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Nyt on kyllä teille niin sensaatiomaista uutista tiedossa,ettei mitään rajaa :)!

Halleluja ja hellät tunteet rakkaat :)!Tästä siis alkaa minun ura markkinointi-ja pr-päällokkönä Wellmen Oy:ssä :)! Voitte onnitella minua siitä jotka oikeesti sitä tarkoitatte :)!Tästä se ura lähee urkenee ehkä jopa pääministeriksi asti ;

selatin_antti_kayntikortti.jpg

) :D! Теперь я начальник :)!! Офицално мои титул будет "Руководитель отдела продаж и рекламы" :) Можете посдравить меня те кто по правде етого мнения :)! Следущий мой етап будет уже Премиер-министр Финляндии как минимум ;)!!
Eli ollaan siis pomoja ja olen tässä yrittänyt omaksua sen pikkuhiljaa ;)
:D!
Ja moni on laittanut mulle kommenttiaettä aluksi kun luki uutista niin näytti ihan kuin siinä olisi ollut,että "pornohommia" :D haha..!
Jos ei nyt kummiskaan ihan niihin hommiin mennä,ainakaan vielä ;) :D!
Tässä on teille ihan suoraa tykitystä siitä ;)!
Kaikkein koomisinta on se,että kun tuo uutinen julkaistiin,niin minulle on satanut yhteydenottopyyntöjä facebookin,sähköpostin ja jopa tekstiviestitse siitä, että ihmiset haluaisivat olla mun siihteerejä ja kaiken kukkuraksi kun muutamalta huvikseni kysyin että mihin he ovat valmiita sihteerin töissä,niin vastaus oli "Ihan mihin vaan" :D! Tämä on kyllä todella äimistyttävää,mutta pisti kyllä hymyä huuleen :D!
Näin siis urani pomona alkoi heti ihanissa merkeissä ;)!
Virallisestihan minun vakituinen virkani alkaa 3.12, mutta olen nyt työskennellyt firman puolesta alustavasti ihan ilmaiseksi.
Haluan että meidän yritys menestyy kaikilla tavoin Suomen markkinoilla ja tavoite on valloittaa Venäjä ja muut itämaat pikkuhiljaa ajan myötä :). Sitä varten minä olenkin yrityksessä ;)!
Tulen nostamaan Wellmen Oy:n Suomen eliittiin ja Selätin tulee olemaan jokaisessa kodissa ;)! Selätin on aidosti niin mahtava laite jolla saa peruskunnon kuntoon,että on aivan absurdia olla hankkimatta sitä!
Itsekkin tee sillä joka päivä sen 10 min ainakin ja olen huomannut miten paljon se vaikuttaa yleiseen hyvinvointiini!!!
Suosittelen siis lämpimästi sitä kaikille ja kaikenikäisille! Hanki Selätin ja selkäsi kiittää :)!
Käy siis tsekkaamassa www.selatin.fi ja hanki oma selätin nettikaupasta suoraan kotiin toimitettuna :)! Uskomatonta,mutta totta :)!
No mutta nyt siirrytään selättimestä muihin kuulumisiin..
Viime viikonlopun siis vietin Pietarissa,tai siis ennemminkin sanottua Venäjällä ja Virossa.
Aluksi minun piti vaan mennä ainoastaan Pietariin,mutta kävikin niin, että kun olin menossa siskon luo Pietariin yöksi niin hän itse oli lähdössä äidin luo Petrokoihin. Me sovimme että hän jättä minulle avaimet joilla pääsen itse sisälle Pietarin kämppään. Sitten rajan yli päästyäni soitan hänelle ja hän kertoo minulle,että avaimet on vahtimestarilla,mutta vahtimestari ei anna niitä 10 jälkeen illlalla..Apuva,ja minä olin vasta rajan yli päässyt kun kello oli jo noin 10 Venäjällä ja Pietariin matkaa vielä 2 tuntia. Eli saisin avaimen vasta aamulla klo 8 aikaan aikaisintaan..
Siinä vaiheessa soitin kaverit läpi ja kukaan ei vastannut..Minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ajaa mummini luo Viron rajalle,eli Ivangorodiin. Loppujen lopuksi se oli ihan hyvä vaihtoehto ja sai taas nähdä rakkaimman mummoni ja vaarini <3! Samalla kävin Viron puolella Narvassa tukanleikkuussa,joka meni niin päin vittulanhonkia,ettei mitään rajaa :D!
Menin ekaan mahdolliseen partukampaamoon siinä rajan jälkeen ja kysyin onko aikaa..ne sanoi että on ja leikkaa ihan just..no mä menin istuu siihen ja se ämmä kädet täristen,krapulan jälkeen todennäköisesti,rupesi mun hiuksia pilaamaan!! Huomasin miten hänen kädet tärisee ja kun saksilla hipsi mun sivuja niin aina jäi kiinni sakset ja mua sattui! Olin ihan kauhuissani,että mitä tästä tulee oikein..!?
Sitten kun piti leikata päältä ja tehdä miten pyysin,niin se ei tajunnut..yritin näyttää kuvia puhelimesta,että minkälainen tukka mul on ollut,mut eihän se tajunnut!! Loppujen lopuksi se meni riitelyksi ja hän sanoi ettei pysty leikkaa minua loppuun!! Lähdin sieltä ovet paukkuen ja tukka puoliksi pilalla!! Raivosin niin perkuleesti,että mistä näitä tommoisia niin epäpäteviä parturikampaajia oikein tulee huhhuh!!
Loppujen lopuksi minulle ei jäänyt vaihtoehtoa kuin mennä uuteen partikampaamoon ja pyytää että voisitteko korjata ton rumiluksen pois mun päästä..! Oli siinä heillä naurussa pitelemistä kylläkin :D!
No onneksi siellä sitten oli ammattilaishenkilökunta,joka osasi hoitaa miun tukan kuntoon ja sitten mentiin eikä meinattu :)!
Illempana palattiin taas sitten Pietariin ja siellä odottikin minun fanini :)! Kauan odotettu kohtaaminen ei mennyt ihan putkeen vaan se meni näin :D!
"Tytön kanssa joka ensi treffeille tuli ugisaappaissa colledgehupparissa :DDD Olen ihan shokissa,mutta kokemus tämäkin :DDD С девушкой которая пришла на первое свидания в валенках и в свитаре :Д!! Я в шоке просто :ддд,но ладно,ето тоже новые впечатления:ДДД!"
Eli tämä 20 vuotias neitsyttyttö tuli kaiken lisäksi ilman meikkejä..:D!
Olin niin järkyttynyt,että meinasin itkee,mutten itkenyt vaan kokosin itteni ja ajattelin,että onhan tämäkin kokemus sinänsä :D!
Teki kyllä mieli juosta lujaa karkuun,mutta sitä en tehnyt..
Näin siis kestin kuin mies sen illan..:D!
Kaiken kukkuraksi neiti oli vielä tymääkin tyhmempi blondi joka ei tiennyt onko Helsinki maa vai kaupunki,ei tiennyt onko Petroskoi joka on saman perustajan kuin Pietari,eli Pietari suuren rakentama,niin kuuluuko mille maalle :DDD! Heitin vitsillä, mutta vakavissani testasin häntä että Petroskoi on Japanissa ja vastaus oli,että "Aijaa" :D! Siis ihan uskomatonta huhhuh!! Tämä taas todistaa,että kun juttelet netissä ja katsot kuvia niin voi pahasti pettää alku :D!
No loppuilta sitten meni niin,että minäkin sitten vapauduin ja sanoin sille,että kun kerran se ei viittinyt panostaa ensi treffeihin,niin minäkin annan palaa niin kuin oisit mun vanha buddy ;) :D! Ei kestänyt ku puol tuntii niin tyttö oli niin shokissa,että nauroin ihan kippurassa :D haha..
Laitoin mun koko Suomalaisen pieru-ja kakkahuumorin peliin ja se oli siinä ;) :D! Venäjällä kun sitä ei oikein ymmärretä,mutta mä ajattelin antaa tytölle vähän takasin ;)!
Loppu olikin aivan uskomatonta menoa,josta en sen enempää tänne kirjoita ;) :D!
Semmoinen oli siis mun Pietarin reissu :)! Erikoinen ja tapahtumia täynnä :D!
Sitten yksi toinen juttu,josta kyllä nauroin aika kipeeks itteni kun luin :DDD!
Tauskihan täytti tossa muutama päivä sitten 50 vuotta ja minulle linkitettiin facebookissa seinälle tämmöinen Ilta-sanomien juttu,jonka luettua nauroin kyl aika kipeeks itteni :DDD!
No en tiedä miten tuon ottaisi edes :D! Ottaisko kunniana vai miten :D?
No mutta ihan hauska juttuhan toi oli loppujen lopuksi ja loppujen lopuksi onhan siinä ihan vähäsen samannäköisyyttä Tauskin kaa :D!
Asiasta kukkaruukkuun taas..
Nyt pitäisi jotain vielä Bb:eestäkin teille vääntää vai?
Mitäpä siitä enää oikeastaan?
Alle kaksi viikkoa jäljellä ja sitten se on ohi..vihdoin :D!
Enää ei montaa asukasta ole talossa ja paikka hiljenee pikkuhiljaa koko ajan..kaikkein pahin on aina nämä pari viimeistä viikkoa,kun ei ole montaa asukasta ja ideat on käyty loppuun tuotannon puolelta..
No onneksi ei kummiskaan ihan, koska nimittäin Selätin on mukana viimeiset pari viikkoa talossa piristämässä asukkaiden arkea ja kuntoa,sekä samalla viihdyttämässä katsojia :)!
Lisätietoja tapahtumista löydät alla olevan linkin alta..

Eli semmoista siis toverit.
Kannattaa siis seurata Big Brotheria tiukasti nämä viimeiset 2 viikkoa silmät tarkkana ;)!!!
Ja tietysti kysymys:Kuka voittaa ? No minun puolelta se on aika selvää,koska jo aiemmin olin sanonut kun Irina lähti,että Jouko voittaa ja mun mielipide pysyy!
Tietysti on siellä muitakin potentiaalisia voittajia ja Markuskin on aika hyvä jätkä,mutta siitä puuttuu se joku juttu..Se on leppoisa kaveri ja kiltti,mutta ei ole omaa vahvaa luonnetta niin kuin Joukolla on.
Tämän takia Jouko on mun suosikki. Talon muut naiset ei jotenkin sytytä mua. Olisi edes joku kaunotar siellä,niin voisi miettiä :D, mutta kun ei niin ei..
Nyt tämä viikonloppu on mennyt todella hauskasti ja täysin selvinpäin :)!
Perjantaina kävin Umekin keikalla selvinpäin ja meno olis siellä hurjaa kyllä,huhhuh :D!
Selvisin kunnialla kummiskin siitä ja oli hauska nähdä vanhoja velmuja :).
Eilen launtaina sitten kävin suihkurusketuskessa pitkästä aikaa ja tulos on jotenkin aika persiistä.
En tiedä sitte onko tää suihkurusketus hirveen hyvä ku ei nyt hirveesti eroa näy :/!Tai sit se mimmi ei vaan ruiskuttanut tarpeeks säästösyistä ainetta päälleni :D!

Mä muistan kun aikoinaan pari vuotta sitten kun kävin,niin se oli paaljon tummempi,mutta se saattaa johtua siitä että ruiskuttaja oli mun kaveri joka pisti haisemaan kunnolla :D ja Antti poika näytti Panda karhulta :DDD!

No ei voi mittää,mutta on mun mielestä on kohtuutonta ottaa 31 euroa siitä,että melkein mitään eroa ei tapahdu..:/! Ääh,ei jaksa valittaamut ainakaan toista kertaa en mee sinne..

Eilen sitten menin vielä Namuun käymään selvinpäin kun mietin pitkään meenkö vai enkö mee..

Kyllä se kannatti ja oli todella mahtavaa nähdä taas liuta kavereita ja tuttuja taas :)!

Samalla sain tutustua todella mukavaan tyddeliin ja tarjosin sitten hänelle kyydin kotiin,kun itse olin autolla ja selvinpäin.

Eli ilta meni enemmän kuin hyvin, mutta tänään olo kun heräsin oli kuin hirveessä darrassa :D!
En oo juonut koko viikonloppuna,mutta tuntuisi kuin itselläni olisi hemo krapula..väsyttää,päätä jomottaa ja heikko happi..ehkäpä mun sisäinen biloginen kelloni on vanhasta tottumuksesta säätänyt kroppaani normaalisti tähän aikaan viikosta hemo krapulan automaattisesti,hyh :XD?!

No mutta joo,eli tälläistä olisi sitten tällä kertaa ollut teille kerrottavana rakkaat :)!

Nyt sitten odotellaan illan suoraa Bb Talk showta ja jännitetän kuka tippuu ja kuka jää..!

Ja huomio!

Ja nyt vielä pitkästä aikaa olen tehnyt Venäläisille faneilleni heidän lukuisten toivomuksien ja pyyntöjen jälkeen lyhyehkön videoblogin youtubeen.
Olen tosi pahoillani että olen teidät rakkaat Venäläiset lukijani unohtanut tyystin moneksi kuukaudeksi,mutta lupaan tästä lähtien aina vähän väliä tehdä teille videoblogia :)!
Nyt siis ei toivotan kaikille todella leppoisaa sunnuntaita ja oikein mukavaa viikonalkua:)!
Me palaamme taas viikon päästä ;)!
Rakkaudella<3
Cum amore<3
С любовью<3

Antti

5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Pornohommia, Bb-Jouko, Bb-markus, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, Bb-katarina, busness with Russia, love

Uusia tuttavuuksia ja kuulumisia :)!

Perjantai 9.11.2012 klo 11:04 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

A salam a leikum toverit!

Nyt sitä tehdään eikä meinata taas ;)!

Blogia nyt väännetään..

On kyllä taas niin mielenkiintoinen viikko takana,ettei mitään rajaa :)!

Silti kerron vaan nyt todella lyhyesti siitä tällä kertaa,vaikka oiskin vaikka mitä kerrottavaa..

Viime viikonlopun seksimessut takana ja oli todella mahtavaa tutustua uusiin Bb-tyttöihin. Niitä tulikin ihan roppakaupalla sinne :).

Sarah,Leina,Irina,Johanna,Katarina olivat messuilla ja menoa riittikin.

Itse asiassa se meni niin,etä tulin sinne kavereiden kanssa noin 8 aikaan illalla. Sitten näin että sinne tuli Irina kavereidensa kanssa. Seuraavaksi sinne saapui Leina ja Sarah suoraan extrasta.

Irinan olen tuntenut jo aiemmin ja oli todella hauska nähdä se livenä nyt,kun ollaan monet vuodet juteltu netissä.

No mutta joo,eli olin tullut jo aiemmin sinne ja ollut kavereiden kanssa siihen klo 12 asti yöllä melkein. Siihen mennessä olin ollut tavannut Bb-Irinan ja Sarahin ihimennen. Tietysti Janican myös,mutta hänet olen tavannut lukuisia kertoja jo aiemmin.

Kaikki meni siihen,että selvinpäin en jaksanut enää olla ja kaikki ne pervoilut on niin nähty jo aieemmin.

Olin väsynyt ja päätin lähteä kotiin. Launtaina muutnekin oli tiedossa kaverin synttärit ja ajattelin että vietänpä nyt rauhassa tän perjantain.

No,lähdin sitten sieltä ja hyvästelin muut seksimessuilla. Autolla kääntyessä kaapelitehtaalta risteykseen näin sitten kaksi blondia ketkä hortoilee tiellä ja etsii jotain.. Huomaan että siinähän on Bb-Johanna ja Bb-Katarina :)!

Avaan ikkunan ja huudan heille,että "mihis tytöt menossa ja mikä hukassa"!?

Sitten kun he pysähtyy niin ajan lähemmäs ja sanon,että ehkä ette tunne mua mutta mä tunnen teidät ainakin.. Siihen saan huudahduksen Johannan suusta että"Anttihan se siinä ja kyllähän minä nyt sinut tunnistan" :DDD!

Noh,sinä sitten vaihettiin muutamat sanat ja tarjoudun heittää ne kaapelitehtaalle pornomessuille.

Kysyn miksi olivat niin myöhään kun messut menee jo tunnin pääästä kiinni,niin saan vastaukseksi että meni vähän pitkään skumpan juonti kotona :D!

Ajaessani messujen pihaan Johanna saa minut ylipuhuttua mukaan takaisin messuille heidän kanssaan :D!

No siinä sitten mennään katsomaan vielä viimeistä Bb-Janican strippiesitystä ja Lothar pyytää meitä jatkoille Millioners klubiin.

Anssi heittää muuta limolla ja minä Bb-Irinan ja hänen kaverinsa mun autolla.

Mennään sisälle ja siellä alkaakin sitten järjetön juomien lappaaminen Vip-tiloihin :D! Huhhuh! Siinä sitten en voinut vastustaa kiusausta kun tytöt siinä juotti minua ja se oli menoa morjensta päivää :D!

Mutta en kadu sitä ja oli mahtavaa päästä tutustua läheisesti kaikkien näitten tyttöjen kanssa ja Sarah jopa polivilleni koko ajan yritti istua :D!

Loppuaika klubilla onkin jo hämärää ja sen muistan että taluttelin sitten Bb-Irinaa kavereineen ihan kännissä korkokenkä rikki Bb-Katariinan luokse Kamppiin yöksi :D!

Sinne me sitten jäätiinkin...:D!

Mutta oli siis ihan superhauskaa tyttöjen kanssa ja varsinkin Irina on kyllä niin mahtava tyyppi ettei mitään rajaa :))!

Lauantaina olikin jo tiedossa sitten uudet pirskeet ja hyvän kaverini synttärit cafe baanassa.

Aluksi luulin että se on vaan järkännyt jotkut sipsi ja boolibileet sinne,kun melkein kaikki facebookkaverinsa sinne oli kutsunut,mutta erehdyin pahasti..Venäläis/bulgarialiseen tyyliin siellä oli pöydät koreana ja oli niin plajon ruokaa sekä alkomahoolijuomaa,ettei mitään rajaa :)!

Kiitos ihan mahtavista synttäreistä Sashalle :)!

Sieltä sitten menin namuun loppuaamuyöksi,kun Katarinalle olin sen luvannut ja sielläkin meno oli huimaa :)! Siellä Hunksit juhlii yhden synttäreitä ja viina virtasi :)!

Siellä olinkin jo siinä hapessa että shotit meni kuin vettä vaan alas ja pysyttiin pystyssä hengen voimalla :D!

Törmäsin siellä vielä yhteen tämän kauden tyttöön,eli Bb-Janitaan,joka sitten hyppäsi kaulaan ja nauroi jotain mun blogista yms :D! En kyl muista mitä ku olin aika seis jo silloin :D! Janita oli meidän Bb-Benkun kanssa liikkeellä ja oli nähtävästi todella hyvissä alkomahoolihöyryissä :D!

Jes jes..

Hauskaa oli ja siitä sitten meno jatkui kebabin kautta,jossa sitten siinä kunnossa yli puolet kebabista kastikkeineen oli paidalla ja rinnuksissa :D! Kiva sinne meni yksi parhaimpia paitoja :/!

Noh,kännissä sattuu ja tapahtuu välillä,eikä sille voi mitään..

Loppuaamusta olin kiltti ja mentiin meille kotiin ei muuta..:)!

Viikolla olen hoitanut paljon tulevia haasteita ja moni asia onkin aika mallillaan.

Nyt vaan pidetään peukut pystyssä :)!

Tulette kuulemaan minusta monella eri tavoin tulvaisuudessa,mutta siitä ei sen enempää vielä ;)!


Tämä viikonloppu onkin sitten taas ihana toivottavasti :)!

Menen Pietariin siskoni luoa ja näen samalla yhden ihailijani :)!

Rakastan aina menoa Pietariin <3,vaikkakin viimeksi autoni hinattiin ties minne väärin parkkerauksen takia :D! Siitä kerroinkin muutama blogi sitten!

Nyt ollaan virheistä opittu ja toista kertaa samaa prosessia mitä viimeksi en todellakaan halua huhhuh :D!

Tarkoitus olisi viettää viihtyisä viikonloppu Pietarissa ja nauttia kaikista kaupungin antimista :)!

Jaahas,blogini on tulossa loppuun ja tällä kertaa en puhu ollenkaan mitä bb-talossa sisällä tapahtuu,koska olen ihan tarpeeksi talosta ulos tulleista asukkaista puhunut tällä kertaa.

Onkin tosi häröä kun näin sitten sen yhden 2 bilepäivän aikana lähemmäs 10 eri Bb-tyyppiä,tarkoitan viime viikonloppua siis..Eli tämän takia mulla on Bb överit ja en jaksa vielä talonkin asukkaista lääpyrtää mitään.

Ja olisihan tässä vaikka mitä kerrottavaa teile,mutta kun suurin osa on vielä top secret ja vaiheessa,niin en voi ;)!

Nyt siis ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille teille rakkaat ja palataan taas ensi viikolla <3!

Rakkaudella <3

Antti

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, halloween, Dom 2, tv-reality, mr.Lothar, seksimessut

Synttäreitä ja seksimessuja,sekä karmivaa Halloweenia ;)!

Perjantai 2.11.2012 klo 18:17 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Ciao cari amici!

Liirum laarum laa..Tässä sitä taas ollaan taas trallallaalaa.

Innoissaan kertomassa menneitä taas viikolta :) .

Kaikkea taas on tapahtunut. Olimme tietysti Sara Shafakin synttäreillä lauantaina Namussa. Oli kyllä niin sairaan makeeta,ettei mitään rajaa.

Paikalla tietysti minun lisäksi liuta julkkiksia. Kaikki tuntuivat olevan ihania ihmisiä ja juttelinkin tosi pitkään monen kanssa.

Synttärisankari Sara on kyllä ihan huipputyyppi ja hänen poikaystävänsä myös :).

Upeita ihmisiä:)!

Mega Paulakin pitkästä aikaa pääsi moikkaamaan.

Meille oli varattu Vip-tilat,jossa olikin sitten ihmettelemistä ja sekoilemista.. samaan aikaan juhli HJK Jalkapalloklibi omia mestaruusjuhlia ja heillä oli vastapäätä varattu pöytä..No lopputuloshan oli se,että sinne yritti kaikki päästä Vippiin ja sekasorto oli valtava! Kaikki kaatuilivat pöydille ja meno oli hurjaa huhhhuh :D!

Hjk:n pelaajat oli niin päissään,ettei mitään rajaa :DDD! Noh,itse asiassa itsekkin olin aika hyvin alkomahoolin vaikutuksen alaisena ja muistelenkin hämärästi,että jotain muutama pelaaja mulle selitti ja kyseli,mut en muista mitä :D! Sitä ihme pystiäkin pääsin hiplailee kun se kiersi siellä kaikkien kanssa..en tiedä säilyikö se pysti edes kunnossa olevana kaiken sen jälkeen mitä se sai kokea kun kaikki hiplaili ja kuvasi sen kanssa :D!

Loppujen lopuksi meidän porukka ja Hjk:n porukka oli jo toistensa sylissä ja meno oli hurjaa :D!

Aika meni tosi nopeasti,vaikka syndet alkoi jo klo 20.00 ja baaritkin oli samana yönä tunnin pidempään kellojen siirron takia.

Näin tosi paljon vanhoja tuttuja ja oli ihanaa jutella eri ihmisten kanssa :)!

Jotkut Venäläisturistit tunnistivat mut siellä baarissa Talo 2 ohjelmasta ja sitten olivat mun kimpussa loppuillan :D! Pyysivät hotelliin jatkoille,mutta sitten meninkin toiseen paikkaan ja eksytin ne :D!

Ajattelin että se on menoa se,jos menen yksin kolmen Venäläisen naisen matkaan hotellille,jotenka päätin eksyttää ne :D!

Jatkoilla sitten juotiin muutaman hassu ja juteltiin  mukavia. Nyt kun itselleniolen luvannut,etten enää rallattele samalla lailla niin kilttinä poikana menin kotio jo ajoissa jatkoilta :).

Sunnuntaina herättyäni sain taas tuta sen armottoman krapulan voiman..

Iltaan asti vointi oli todella hutera ja illalla sitten meninkin syömään kunnon krapulathaimaalaiset mätöt itikseen.

Siinä siitten oloa paranneltiin ja sitten mentiin taas :).

Viikko alkoi erilaisten haasteiden parissa ja samalla minun lihottamiskuuri on tepsinyt hyvin :D!

Olen turvonnut kyllä niin mukavasti ja kiloja tullut tässä 3 viikona aikana semmoiset 5-6 kiloa :)! Lihotuskuurin syytä en voi vielä kertoa,mutta hyvään tarkoituseen se menee kyllä ;)! Ei haittaa jos vähän aikaa on vähän plösö :D!

Enkä nyt niin lihavaksi muutu,koska kummiskin käyn salilla yhtä intenssiivisesti niin kuin kävinkin. Muutin vaan nyt vähän ohjelmaa ja teen massakuuria :)!

Yksi asia harmittaa eniten että mun perse levii kuin sotanorsulla ja mitkään fakut ei mahu päälle :(! Olenkin joutun jättää kymmenet niin makeet fakut roikkuu hyllyyn kun ne ei mahdu sitten millään päälle :/! Nyt oon joutunut ostaa uusia housuja roppakaupalla kun ei sitä viitti pelkissä verkkareissa käydä joka puolella :D!

No mä toivon tosiaankin että sitten keväällä saan aiken sen paskan ylimääräisen pois ja saan taas pitää mun siitejä farkkuja päällä :)!

No mutta ei huolta,kyl mä uskon että saan sen hoidettua ;)!

Nyt sitten onkin jo viikonloppu tulossa ja tänään olisi meno Seksimessuille :)! Anssi eli Mr.Lothar kovasti kirjoitti mulle että joudun puulavalle vähintään paidan ottaa pois ;) :D! No katotaan miten käy ja kyllä se vaan paitaan enintään saa jäädä,tämän takia menenkin ihan selvinpäin,ettei vaan vahingossa mitään semmoista vahinkoa satu :D! Seksimessuilla ei voi olla edes kännissä,muuten käy huonosti ja löytää ittensä jonkun todella arveelluttavan olennon vierestä ja miettii kuka on ketä mihinkin porannut perkue sentään nou nou nou mitään tommoista haluu :D haha!!

;)

Enkä mä edes kehtaisi mennä Anssin kaa samaan aikaan lavalle :D!

Toisella mela roikkuu polvissa ja toisella katkarapu kylmissään tärisee :DDD! Ei mee karkit ihan tasan kyllä joo :Xd haha..

Emmä ny mun Etanaani kehtaa siellä esitellä ku se on niin ujo ja vetäytyy aina sisään kun on paljon uusia ihmisiä ympärillä :D haha..!

Noh,katsotaan mitä tästäkin tulee ;) :D! Olenhan sentään jo käynyt jo varmaan 8 kertaa ainakin elämäni aikana pornomessuilla,jotenka eipä minulle avaudu mitään uutta ja kaiken lisäksi kun olen ollut aikoinaan Anssin eli Mr.Lotharin Mäntyharjun huvilan vip-pirskeissä niin olen kyllä kaiken nähhnyt voin sanoa suoraan;) :Xd haha..!

Huomenna olisi luvassa hyvän kaverin synttärit ja toivon ettei tarvitse hirveesti siellä juoda alkomahoolia.

Sitten semmoinen pikku juttu vielä liittyen tosi tv maailmaan :D!

Kelatkaa..!!! Mä ihmettelin kun Venäläisessä facebookissa,eli vkontaktessa paljon tyttöjä rupesi Eestistä,Latviasta,Liettuasta kirjoittelee rakkausjuttuja lässyn lää kun olen Talo 2/dom 2 talossa niin ihana :D,(tarkoittaa siis Venäläistä tosi-tv jossa olin.), ja kysyinkin että miksi nyt vasta kun siitä on jo vuosi aikaa kun tulin pois sieltä, niin vastaus oli että baltian maissa TNT kanavan lähetykset tulee vuoden viiveellä :)) :D! Eli nyt pääsee olee julkkis Baltian maissa ;):DDD haha!!


Вот прикол,хахаха :Д! Я думаю почему мне девки с прибалтики начали очень активно писать в Контакте а дело окозалось в том,что в прибалтике показивают телепроект дом 2 с задержкой в 1 год :) :Д!!!

Eli semmoista juu :D!

Tällä kertaa en tiedä oikein mitä kertoisi edes Big brotherista,kun tämä viikko on ollut ihan tylsä täysin..eli enpä kommentoi oikeastaan millään muulla tavalla kuin että olen vielä enemmän pettynyt että kansainvälistä asukasvaihtoa ei tulekkaan :/! Osasin sitä kyllä arvailla,koska kausi on jo tässä vaiheessa ja mitään asukasvaihosta ei ole puhuttu.

Tämä kaikki viittaa siihen että ensi vuonna ei ole enää tavallista Bbeetä vaan on julkkis Bb ;)! Tämän voi arvailla jo siitä,että joka ikinen kerta joka vieraalta Cristal Snow kysyy extrassa,että "menisitkö julkkis Bb-taloon ja minkälainen asukas olisit"! Tämä on ihan suoraa markkinatutkimusta niin sanotusti,jolla mainostetaan ihmisten mieliin julkkis Bb:eetä ja samalla saadaan palautetta mitä ihmiset sitä keskutelufoorumeilla ja sosiaalisessa mediassa kommentoi.

Todella hyvä konsti ja se tuli selväksi nyt ainakin  mulle mitä seuraavana vuonna voi odottaa ;)!

Ai niin,unohdin toivotella teille kaikille Happy Halloweenia myös ;)!

Näihin tunnelmiin jätän teidän viettää viikonloppua ja toivotan oikein railakasta,seksikästä ja himokasta viikonloppua ;)!

Himolla ja rakkaudella toivottaen <3

Antti

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, halloween, Dom 2, tv-reality, mr.Lothar, seksimessut

Tallinna ohjelma meni ja messut myös,mutta ensilumi tuli <3

Perjantai 26.10.2012 klo 14:01 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hastala manjana toverit!

Mites teillä on mennyt taas ilman minua?

Onko ollut ikävä ;)?

Mulla on ainakin ollut teitä tosi ikävä..

Nyt siis voisin kertoa teille vähän kuulumisia viime viikon menosta.

Meidän iki-ihana Tallinna ohjelma on ohi ja nyt teillä on mahdollisuus nähdä viimeinen jakso netistä tämän linkin alta.

http://www.tv5.fi/netti-tv/tallinna-2-jakso-8


Oli kyllä viimeinen jakso niin siirappinen ettei mitään rajaa sanoi kaikki :D!

Mutta minä tykkään olla joskus tosi siirappinen ja siinä ei ole mitään pahaa minun mielestä!

Osaan olla myös todella rajukin jos tarvii,mutta minusta naiselle pitää antaa joskus kunnolla hellyyttää,rakkautta ja romantiikkaa,jotta nainen tuntee olevansa arvostettu ja rakastettu. Sitä kautta sinäkin saat pitkän ajan itse rakkautta :)!

Näin siis mennään ;)!

Sitten voidaan siirtyä eteenpäin. Viime blogeissa kerroin teille,että olen I LOVE ME messuilla töissä ja mainostan ihmevekotinta nimeltä Selätin.

Voin sanoa,että messut meni ihan huippuhyvin :). Oli todella mahtavaa työskennellä meidän tiimin kanssa ketkä oli messuilla.

Hilla,Pasi ja Atte olivat personal trainereita ja Risto sekä Tommi olivat selättimen omistajia.

Meillä oli ihan mahtava sijainti suoraan kauneuspuolen päälavan edessä ja kaikki ketkä katsoivat päälavaa,näivät myös meidät ja Selättimen ;)!

Vieressä oli myös Sara Siepin hammaskoju ja sainkin Saralle annettua Selättimen myös,jota hän halusi tosi paljon :)!

Saran missikaverille Niinallekin annoimme selätimen ;)!

Myös kaunille Sabina Särkälle annettiin Selätin,hän nimittäin juonsi kauneslavalla ja sieltä huomasi meidät. Kauaa ei kestänyt kun rohkea Sabina punnersi minun oheistamana vaikeampia liikkeitä Selättimellä:)!

Sitten meidän Miss Helsinki Katrie Dalerkin osui siihen paikalle kun juonsimme Eevan kanssa ja Katrielle kävi flaksi,hän pääsi osallitumaan showhun ja voitti itselleen Selättimen myös ;)! 

Eli Suomen kaikki mahdolliset Missit sai Selättimen itselleen ;)!

Sitten tietysti ilman muuta ensimmäisenä meni Selätin Henna ex-vaimoselle;),joka toivottavasti käyttää sitä todella ahkerasti kotonaan :)! Selätin pelastaa sinutkin ;)!

Kaiken lisäksi Selätin sain valtavan kiinnostuksen ihmisissä kun esittelimme sitä ja varsinkin kun me Eeva Jaakonmaan kanssa juonsimme ja kerroimme miten homma toimii :)!

Eeva on ihan paras juontaja ja antoi palaa kunnolla Selättimen ihmeellisestä mailmasta :)!

Selätin on uusi tuote joka pistää jokaisen Suomalaisen selän kuntoon ;)!

Messuilla tapasin valtavasti tuttuja joita en ollut pitkään aikaan nähnyt :).

Pezman ahmadi pyörähti meidän osastolla kuvausryhmänsä kanssa ja samalla pyysi minua "Hullut bileet" ohjelmaan. Asia on harkinnan alla.

Ensimmäisenä ja päällimmäisenä on nyt oma unelma jota olen työstänyt yhteistyökumppaneiden kanssa.

En viitsi juosta asioiden edellä,ja tämä onkin ainut asia mitä voin hieman paljastaa.

Antti Kurhinen yllättää: oma tv-ohjelma tulossa! | Metro Live

Enempää en voi paljastaa vielä.Jos tämä kaikki toteutuu,siitä tulee superkova juttu ja todella mahtava,siis toivottavasti ainakin ;)!

Semmoista..

Tänään sitten oli ensilumi jyrähtänyt maahan ja facebookpäivityksen kaikki oli että "lässyn lää ensilumi tuli maahan jee jee ihanaa"Aargh.. :D!!!

  

Onhan se kiva kun lumi tulee,mutta perkule kun koko naamakirja on yhtä ja samaa päivitystä täynnä :D! Ja kun päivitin tuon mun mielipiteen,niin sieltä tuli ovala kaveri ja kirjoitti että" ja loput ihmiset on näitä ''ärsyttäää ku jengil näit lumi päivityksiä' :D haha..!

Se on kyl ihan totta joo :D!

No mutta siis joo..onhan se ihanaa sinänsä herätä aurinkoisessa säässä ja kun kaikki on lumivalkoista <3!

Voittaa tuon sateen ja pimeyden 100-0 :))!

Odotankin että tuo lumi tulisi pysyväksi maahan,jotta olisi aina valkoista ja kirkasta :))! Se pitää mielen niin virkeänä ja masennuksen loitolla :)!

Sitten voisin kertoa vähän mun pari vuorokautta sitten nähdystä yöunesta :D!

Huhhuh olipa unet silloin oikeesti,jumantsipple sentään..!!!Heräsin sätkien siihen  aamulla että olen ihan hikinen ja ja oikeassa käsivarressa on veriset hampaanjäljet :DDD! WTF :D??! Apua!!Mitäköhän ihmettä oikein unessani tapahtui kun tämmöiseen on mennyt,että puren omaa kättä verille :D??! Toivottavasti joku päviä en herää siihen,että olen purrut pari sormee itseltäni poikki :XD haha..Nyt naurattaa vielä joo,mut kun oikeesti miettii,niin aika pelottavaa..!

Seuraavaks herään ilman penistä varmaan,huuhhuuh apuva :DDD haha..

Tämmöistä siis juu ;)!

Viikonloppu on tullut ja se tarkoittaa sitä,että huomenna juhlitaan kaikki Namussa meidän ihanan miss Suomen Sara Chafak synttäreitä :))!

Kiitos Saralle kutsusta :)!

Sunnuntaina taas seurataan kuka lentää kuin leppäkeihäs tuolta Bb-talosta.

Onneksi nyt vihdoin noita äijiäkin häädetään,eikä pelkkiä mimmejä!!

Suurin järkytykseni oli viime sunnuntailta kun Bb-Johanna häädettiin talosta!

Oli ihan uskomatonta kyllä ja kyllä loksahti suu auki kun Elina lausui Johannan nimen!!!

Kaikki järkyttyivät..tosiaankin luulin Johannan olevan ainakin finaalissa ja jopa ehkä voittavan. Näin ehkä olisikin käynyt,mutta näköjään tämä ennakkosuosikkiviitan kantaminen kostautui Johannalle pahimmalla mahdollisella tavalla..

Ymmärrän kyllä täysin ihmisiä ketkä katsoo ohjelmaa ja kun niiden tiedossa on että Johanna on kaikkien galluppien ja äänestyksien mukaan ennakkosuosikki, niin ihmiset automaattisesti olettavat hänen selviävän häätöäänestyksestä. Tämä tarkoittaa siis että hei eivät enää äänestä suosikkiaan.

Tämä on paha virhe ja Johannan kohdalla kävi juuri niin nyt. Paska nakki suoraan sanottuna,mutta herättää tosifanit ja äänestäjät pysymään jatkossa todella valppaana häätöäänestyksien suhteen, kun oma suosikki on mukana.

Nyt siis voi käydä samalla tavalla miehille,jos äänestäjät ei ole valppaana omista suosikeistaan!

Esim. Jouko tai Markus saaatavat olla liipaisimella kun heistäkin media on luonut ennakkosuosikkeja lukuisten uutisten kera. Eli nyt ihmiset se ei tarkoita että ne on automaattisesti turvassa ;)! Eli tiedätte nyt miten toimia!

Itse olen jotenkin jo kyllästynyt talon menoon ja ihmisiin..:D! Kaikki hyvännäköiset tytötkin on häädetty,eli ei ole mitään kateltavaa enää :/..Nyt kyllä isoveikan pitää ajatella meitä mieskatsojia ja laittaa nyt ihana,kaunis,fiksu ja filmaattinen uusi naisasukas taloon ;)!

Ja kyllähän naisiakin aina kiinnostaa joku tosi kaunis tyttö talossa,koska he alkavat vertailla itseensä ja ovat kiinnostuneita siitä miten toinen itseään huolittelee. Toiset katsjoat samaistuvat ja toiset rupeavat vihamaan erilaisuuden takia.

Näin ollen uudet kauniit tyttelit herättäisivät nukahtaneet katsojat horroksesta ja Bb-syän rupeaisi sykkii ihan uudella tavalla taas ;)!

Toivottavasti tuotanto ymmärsi tämän ja tottelee minun suositusta mukisematta ;) :D!

Nyt jätetään toi Bb-rauhaan tältä kertaa..

Itse olen lihotuskuurilla ja paino on noussut jo 5 kiloa parin viikon aikana :D!

Tietysti lihaakin on tullut eikä pelkkää läskiä ;)!

Eli näillä nyt mennään ja nyt jätän teidät kaikki rauhaan iloitsemaan ensilumesta ja viikonlopusta rakkaat toverit <3!

Nyt laitan vielä loppuun meidän kuvan Eevan kanssa messuilta <3!

Palataan taas ensi viikolla rakkaat <3!

antti_ja_eeva_messuilla.jpg


2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, rakkaus, Dom 2, tv-reality, muoti-kauneus ja terveysmessut, i love me messut

Melkein vuosipäivä,mutta onneksi näin kuin vielä myöhemmin vielä huonommin ;)...

Lauantai 20.11.2010 klo 21:51 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

juttu_hesarista.jpg

Hei vaan rakkaat ja ei niin rakkaat!

Nyt kirjoitankin blogia aiheesta mikä on aika kipee ja ehkä olisi pitänyt jättää väliin...Mietittyäni kummiskin päätin kirjoittaa,koska olihan tämä sentään yksi elämäni suurimmista asioista mihin ryhdyin ja koin!

Oli meidän välit sitten minkälaiset tahansa Hennan kaa niin silti nyt kirjoitan tämän...

Ja tässä vaiheessa voin sanoa sen verran että en todellakaan haikaile kenenkään perään tai muuta,vaan ainoastaan olen ihminen jolla on tunteita ja haluun vaan kertoa niistä...Kun viime yhdessä blogissa joillekkin jäi epäselväksi ja luuli että haikailen Hennan perään,niin en todellakaan! Olen kummiskin fiksu sen suhteen ja haluan päällisin osin säilyttää muistissa hyvät asiat,eikä pahat...toisin kuin eräät,mutta mehän nyt olemme jokainen persoona ja käymme erovaiheet omalla tavalla läpi...

Toiseksi...on vaan niin turhaa tuhlata aikaa esittämällä toiselle että kuinka hyvä toinen on ja näyttää sitä mitä ei oikeesti ole...mä en jaksa tommoista ja toivottavasti sinäkin sen ymmärtäisit..Onko järkee suolata toisillemme? Kuka siitä hyötyy?Sinäkö Henna?No et todellakaan,enkä minä...lehdet kylläkin..ymmärrä jo,jos sinä teet mulle paskaa,mä teen takasin ja muut nauraa ja nauttii ;)!"Henna Haukkui"ja"Antti vastasi"tämmöistäkö suunilleen paskaa haluut jatkossakin käydä lehtien kautta vai?

Eli tämmöisiäkö uutisia haluut jatkossakin?:

Henna Kalinainen rötkötti pikaruokaravintolassa sammuneena- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

BB-Hennan murskaava vastaisku ex-miehelleen Antille! – Hymy

On aika naurettavaa,mutta tämmöiseksi se on mennyt näköjään valitettavasti..

Ja muista se vanha sanonta"Jos laiva uppoaa niin uppoat sen mukana" ja sä tiedät sen mitä tarkoitan...

Mutta joo,se on sun päätös ja muistahan vaan mitä sulle sanoin ja mieti tarkkaan mitä teet ja mitäs siirtoja kannataa tehdä ja mitä ei...mä olen omani elämäni valinnut ja sitä jatkan ja yksi ainut neuvo,älä astu mun varpaille ja anna mun elää omaa elämää niin kaikki on hyvin ja minä annan sun elää omaa elämää :)....!

Mutta nyt silti muistelen kaikesta huolimatta tätä päivää...hyvällä silti enimmäkseen :)!

Kyllä...21 päivä olisi ollut meidän hääpäivän vuosipäivä,tai onhan se silti ja pysyy,ainoo vaan että me ei pysytty yhdessä ja sille ei voi mitään ja parempi niin kuin oltaiosiin tajuttu vielä myöhemmin ettei sovita toisillemme...

Aika on kummiskin ollut todella värikästä ja on niitä hetkiä mitä on hauska muistella ja on mitä kauhulla muistella...mutta silti,hiton värikästä ja loppupeleissä siistiihän se oli :)! Ollaan ainakin se villein puoli käyty läpi ja voi sitten seuraavassa suhteessa miettii miten käyttäytyy ja miten elää ;)!

Muistan kuin eilisen kun vuosi sitten hössättiin kuin viiemeistä päivää ja paniikki oli valtava! hääpuvut,sormukset,kanpaukset,kaikki mediajuttujen suunnittelu,siis apua mikä stressi oli :D!

Olimme tekemässä historiaa!!Siis maailman Bb-talon historiaa ja meitä näytettiin ympäri europpaa ja maailmaa kun menimme naimisiin :)!

Ja nyt ihan rehellisesti minä ainakin tunnustan että emme olisi menneet ikinä naimisiin jos se ei olisi historiaa ja että siitä meille molemmille olisi hyötyä tulvaisuuden suhteen! Kyllä!Mitä siinä on hävettävää? Rakkaus on rakkautta ja se ei muutu mihinkään siitä onko nimi paperissa vai ei,ollaanko naimisissa vai ei..

Monet kritisoi meitä silloin siitä että teemme sen rahan ja median takia,mutta niin tekisi moni muu jos sama tilaisuus olisi tarjoutunut hänelle! Kyllä sitä on helppo haukkua ja kritisoida kun itse ei ole ja ei saa mahdollisuutta samaan!

No mutta joo,.se on ollutta ja mennyttä,ja siitä nyt on enää turha edes puhua! Ainoa asia kummiskin on se,että kyllä sitä silti todella haikein fiiliksin muistelee miten sitä hössäsi paniikissa,astui taloon,vihkiminen,ulosmeno,kaikki!!Siis aivan unohtumaton kokemus,mitä en siltikään sitä vaihtaisi mihinkään,vaikka näin loppupeleissä on käynytkin näin...ja tuskinpa Hennakaan tätä muistoa vaihtaisi mihinkään vaikka vihaakin mua hieman,mutta ihan turhaan koska minäkin voisin vihata monesta syystä,mutten sitä tee..ei se mua auta vaan raastaisi sydäntä...sen opin jo silloin loppukesästä kun ensimmäinen eromme tuli...

Voi vitsi kun aika menee nopeasti..nämä kaksi vuotta on mennyt niin nopeasti ja niin paljon kaikkea ollut täynnä,ettei tajua edes...

Mutta viimeistään nyt,tämän muiston jälkeen käännämme sivua,eikö niin? Unohdetaan pahimmat menneet ja mennään uusilla eväillä eteenpäin...ihan sama meneekö hyvin tai huonosti kummallakaan meistä,pääasia ettei sotketa mitään menneitä enää tulevaisuuteen ja unohdetaan toisemme :)!Eikö niin?

Jos me ollaan päästy yhteisymmärrykseen,niin mä en toivo mitään muuta kuin kaikkee hyvää sulle ex-vaimo ja  ja toivottavasti toivot samaa mulle :)!

Tässä muuten huomasin helsingin uutisissa huomasin  kirjoituksen jossa psykoterapeutti kertoo nykyajan ihmisistä ja miten he ratkaisevat parisuhdeongelmansa,no avioerolla :D! Ja kun luin tuon,tajusin että tuohan on täysin totta ja rimmaa meidänkin kohdalla!

(Laitan liitteenä tähän jutun ja toivottavsti saatte siitä selvä,kun vähän suttuiselta vaikutti).

"Vastuutunto toisesta ihmisestä, joka kuuluu oleellisena osana avioliittoon,ei enää kiinnosta suomalaisia. Itsekeskeisyys avioliitossa näyttäytyy niin,että usein aviopuolisot kokevat,että heillä on vain oikeuksia, ei velvollisuuksia." Varsinkin tämä osui silmään jutussa ja hävettää sanoa että näen tosiaankin kaikesta rakkaudesta huolimatta isteni siinä ja kyllä  myös Hennan!

Että semmoista...ja näin on todella monessa suhteessa ja uskaltakaa myöntää se,koska sitten ehkä pystytte korjaa asiaa ja nähdä ne4 vaikeudet,eikä juosta eri suuntiin kuin rotat uppoavasta laivasta!!

Mutta joo,ei tässä sen enmpää...tämäkin nyt käyty läpi ja jos joksus vielä vakavaan suhteeseen päädyn,niin nämä kaikki laitan itselleni muistiin!!!

Ja tietysti ei unohdeta että kaikki me olemme persoonia ja yksilöitä!

 

Nyt en jaksa enempää ja toivotan teille parempaa avio-onnea kuin meillä oli ja muistakaahan nämä asiat ;)!

Ei muuta kuin hurraa hei ja menneistä veis ;)!

Näkemiin vaan ja palaillaan ihan eri aiheilla tulevaisuudessa ;)!

Antti

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, henna kalinainen, tissit, pimpsa, nakuna, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, vuosipäivä

Mahtava viikonloppu ja perverssi junassa..hullu tää maailma :D!

Maanantai 15.11.2010 klo 22:30 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

pkoppa_009.jpgpkoppa_010.jpgpkoppa_011.jpgpkoppa_012.jpgimg_0200.jpgimg_0203.jpg

Heissuliveissuli perverssit ;)!

 

Taas ollaan tosiaankin selvitty hengissä viikonlopusta ja kiitos siitä :)! Oli kyllä sen verran rankkaa menoa,että kävi oikein kunnolla sydämmelle,huhuh! Kyllä taas testailtiin kuinka rakas sydän sykkeröinen sykkii siellä rintakehässä ja valvotettiin pääkoppaa melkein 3 päivää..oli kyl rankkaa mutta saakelin hauskaa :)! Kiitos,kiitos,kiitos teille ketkä viihdytitte minua viikonloppuna <3!

Aluksi  perjantai alkoi pahimmalla mahollisella tavalla ja ajettin että ei hyvää seuraa..eli tultuani auton luo,omalle parkkikselle,oli pyyhkijien alla sakkolappu :/!Siis mitääh?Joo,mä maksan parkkisestani ja saan sakot omalla paikalla!!Meinasin hyppiä auton katolla perkule ilosta! Sitten huomasin että parkkitunnukseni oli tippunut lattialle kun tulin illalla himaan ja en huomannut sitä...eli paska onni :/! Ton tkia sain sakot :/!Synkkänä ajoin myöhässä itsikseen parturikampaajani luo Salon Uniqueen,missä leikkasin uudet kuviot päähän...en siis itse vaan Sigge :)!Kuvioista tulikin sitten aijempia hienompia ja aivan mahtavia,mikä nosti fiiliksen kattoon :)!Liitteenä tossa vierellä kuvia uusista kuvioista! Käyhän tekee omasi erittäin hyvään hintaan Salon Uniquessa ja kysy Sigge kampaajaa. Sanot vaan että paremmat kuviot kuin Antilla niin homma hoituu nopeasti,mutta ammattitaidolla ;)!

Sitten uuden leikkauksen kaa meillä oli tapaaminen mun entisen opettajan kaa,joka on aivan paras Liiketalousopisto Helmestä :)! Tkkäs mun kampauksestakin :D!sanoi että pisnesmiehellä juuri pitääkin olla tommoinen :)!haha!Pyysin häntä syömään ja kiitin  kaikesta häntä ja että sain neuvoja ja apuja mun rankan taipaleen aikana!Kiitos sulle paljon vielä Kerran :)!

Mahtava tapaaminen ja mahtava ruoka ja sen jälkeen kiiruhdinkin jo valmistelemaan illan kohokohtaa varten <3!

Eli siis perjantainahan esiintyi Above & Beyond Tivolissa,missä siis oli aivan mahtavat bileet :)! Te jotka ette päässeet,niin olen todella surullinen teidän puolesta,menetitte paljon ja varsinkin minut :/ ;)!

Tämä poika otti kyllä ilon irti näistä bileistä ja tietenkin kavereiden  yllyttämänä taas heiluttiin lavalla ilman paitaa läskejä näyttelemäs kaikille :D!Olen pahoillani jos aiheutin joillekkin pahoinvointia menollani :D!haha!

Naisia ei ainakaan mun meno haitannut ja kovin moni näytti siltä kun katsoi minua silmiin, että olisi halunnut varmaan silittää mun päätä,.en sit tiedä kumpaa päätä mieluummin,mutta toisessa ei ole noin siistejä kuvioita ja sigge ei nyt oikein lämpee sille ajatukselle että toinenkin pää kaipaisi trimmausta ;) :D haha! No,minähän en paljoo noista emakoista bileiden aikana välittänyt,kun eihän tommoinen artisti joka päivä tuu Suomeen,mutta emakoita on mielin määrin tarjolla vaikka joka päivä :D haha! Sori emakot ;)! Ja anteeksi jos pilailen,mutta en tarkoita pahalla arvon naiset,vain huumoria ;)!

Kaiken tämän jälkeen meno jatkui sitten mahtavasti hotellilla,minne änki liiankin paljon porukkaa ja valitusta tuli :D,perussettiä,haha! Sit aamubileissä,missä meno sen kun yltyi vaan :)! Sitten oliskin jatkot ja tass jatkot,bileet taas,jatkot...ja näin tajuan yhtäkkiä että perkule nythän on jo sunnuntai ja mähän lähin perjantaina liikkeelle :D haha! Apua! Mis mä oon,mitä teen :DDD haha! Kylläs sitä rupeskin tuntee ittensä aika voimattomaksi sunnuntaiillasta ja enää kuntoa ei riittänyt muiden mukana vielä sunnuntain Acapulco Tigeriin,eli jäi edelleen näkemättä tämä Sunnuntain Acapulco meininki...no mutta ei se haittaa,koska kyllä se oma henki/kunto on tärkeempi kuin yhdet bileet :D!

Tässä nyt sitten ollaan jotenkin elossa,mutta olo on kuin pesusienellä :D!

On tää kyllä jo rankkaa mun nikäisenä tuo monen päivän valvominen ja biletys...alkaa jo ikä painaa :(!Eihän tässä kauakaan kun täytän jo 27!Voi apua sentään mikä shaisse!Kohta jo 30 :/!Nyt kriisi pukkaa jo :D!haha!

No ei ihan,mutta huolestuttaa jo...ei kyllä enää haluais yhtään vanhentua...saisi stopata tää ikä tähän ja olla kuolematon,niin kuin vampyyrit,olenhan sentään melkein vampyyri itsekkin ;),mutta kuolemattomuus puuttuu :/! Harmi että se kaikki on vain elokuvissa :/!

Eli palataan olennaiseen ja tajusitte varmaan että silloin kun oikeesti lähen bilettää niin silloin mennään eikä meinata ;) hehee!

Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos Clinicille(järjestäjä),kuka järjestää aina mahtavia bileitä ja mahtavia artisteja Suomeen <3! Mukava tehdä yhteistyötä hyvien tyyppien kanssa ja vielä sitten bilettää yhdessä :)!

Jep,jep...eli tänään maanantaina herättyäni pää neliskanttisena,olin silt niin väsynyt...pakotin itseni nousee suht.kohta ajoissa,jotta rytmi edes vähän pysyy kunnossa..Päivälläs sitten soitettiin taas vaihteeksi voicelta juoruja kyselemään :D!ki

No lttinä poikana kerroin :)! tässä päivän annos mitä saatoin päästää suustani ;)!

Antti Kurhinen vitsaili myyvänsä häpykarvoja – ostajat innostuivat - The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

 

Muuttaako Antti Kurhinen Venäjälle - mahdollisuus päästä suhteilla sisään teatterikorkeakouluun- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

 

Ja totta tosiaan innostuivat kun vähänkin taas muistutin Suomen kuuluisimmista häpykarvoista ;) :D! Haha! Joo,eli totta tosiaan taidanpa mennä heti huomenna patentoimaan idean,ettei vaan muut ala tekee tätä tuottoisaa pisnestä ;) haha! Olenhan sentään juuri valmistunut pisnesmies ;)! Pitääpä tästä ruveta ihan kunnolla oikein Oy:tä perustamaan ja muut rekvisiitat...työsuhdeautot,kännykät ja muu,koska kysyntä on kovaa,kovempaa kuin tuotanto tällä hetkellä ;)!Tulevaisuudessa jos yritystoiminta kukoistaa,niin voisin palkata karvakasvattajia ;)!haha! Mutta joo,ei juosta asioiden edelle vaan pikkuhiljaa hyvvää tulloo ;)! Eikä ihan kaikki yrityssalaisuuksia viiitti kaikille paljastella :D!

Tuleeko karvakalsareiden raaka-aine Antti Kurhisen 'turkiskaupasta'? - EGORAZZI.com - Miehinen elämäntapalehti, jota naisetkin lukevat | Viihdeuutiset | Julkkikset | Mirrit & Beibit | Penkkiurheilu | Tozimies & Blogi 

 

Sitten tässä vähän siitä sinkusta kerroin alustavasti ja näinhän se on...todella säälittävää yhteistyötä Dj:suunnalta,mutta joo..taitaa jäädä pyörimään sinne D-luokan tiskijukaksi mitä on ;)!Mutta ei siitä  sen enempää nyt...

Sitten onkin aikamoinen juttu sattui perkule :D!

Juuri eilen palattua myöhään himaan,niin naistuttava kirjoitti että illalla oli mennyt junalla leppävaaraan ja se oli tyhjillään,siis vaunu,junan lähdettyä joku äijä istui viereen veti housut kinttuun ihan muina miehinä ja katsoi mun naistuttavaa suoraan silmiin ja rupes hakkaa hanskaan :D! Voi jumankauta mä meinasin pudota tuolilta kun luin se mitä se kirjoitti mulle!!!Voi apua mitä juttuu!!Naistuttava lähti siitä pois toiseen vaunuun karkuun ja se äijä runkkas vaan siinä innoissaan kuulemma :D!Okei,kuullostaa aika sairaalta ja naurattaa jollain tavalla,mutta ei se oikeesti ollut tyttelin mielestä ja oli aika shokissa tyttö... Kysyin että kai sanoit konduktöörille ja sit poliisille..ei ollut :/! Ei kehannut ja viittinyt kun ei sattunut mitään..Pitkän väännön jälkeen sain sen suotumaan ilmoittamaan kytille asian,selitin että koska tämä tyyppi saattaa seuraavan kerran käydä kiinni ja raiskata,ja jos ei sut niin jonkun muun!! Pakkohan se onb ilmoittaa ja ennaltaehkäsitä vielä pahempaa!!Eihän noista perversseistä nykyään tiedä mitä voi tehdä,kun lehestäkin joskus lukenut että keskellä kirkasta päivää,oleikohan se Aleksis kiven patsaan luona raiskattu nainen..! Kelatkaa!!? No onneksi ei mitään sen vakavempaa sattunut tällä kertaa...

Huhhuh,mitä meininkiä joo...no toivottavasti tää härski runkvisti jää nyt kiinni perkule! Menis himaan runkkaamaan eikä missään paikallisjunissa!Huuhhuh! Ja jos panettaa ja ei muuten saa,ja on niin saakelin ruma, niin voihan sitä mennä vaikka huoriin tarpeensa tyydyttää,anteeksi nyt vaan näin ronskia kieltäni,mutta pakko!!

Mutta joo...ei nyt enää tommoisista,kun yököttää jo :D! Palleista kattoon roikkumaan vaan tommoiset ;)!

Siirytäänkin taas asiasta kukkaruukkuun...

 

Sitten tulikin ihan lopussa huomattua hymyn uutisen netistä..

BB-Hennan murskaava vastaisku ex-miehelleen Antille! – Hymy

 

Tuohon en voi muuta sanoa että hyvin toimii myös sarkastinen huumori ex-vaimolla :DDD! Tunnistan hyvin opettamisen jälkeni ;)! Hyvin sää vedät Henna pikkuinen ;)! Tässä sulle jo taas yksi asia mistä voit kiittää mua tulevaisuudessa,kun tajuat vaan ettei pelkkä katkeruus vie sua pitkälle ja tekee vaan sulle hallaa ;)!

Ja hei, kyllä minä sen sun osan karvoista maksan,kun myyn joskus :D! Kuningasideasta sen verran nauretaan nyt yhdessä, nimittäin sinunhan se "kuningasidea" aluperin oli ;)hehee,ei tarvi varmaan muistuttaa vai etsinkö radio rockin alkuperäisen haastattelun siitä karvavedosta ;)? Äläpäs sheivaa itteäs tilanteesta kuule tyttönen ;)! kyllä minäkin enkeliä ja äiti-teresaa voin leikkiä,mutta mutta,kun se vaan näyttäisi niin saakelin hölmöltä..uups,en kai paljastanut sua...apua..:D! Kyllä me kaikki tiedämme minkälainen "kiva ja kiltti"tyttö olet ;) haha! No mutta joo,.elähän mukavasti omaa elämääsi ja nauti jumalan antimista mitä sinulle on suonutkaan <3 ja minä omista :)! Hyvin ne uudet tissi ja pimpsakuvat onnistuu varmaan Hymy-lehteen hei,olihan mullakin hyvät photoshoppaajat asialla silloin aikoinaan kun pakaroitani vilauttelin ja uskoisin että sulla tulee olee ja tarvitaan vielä paremmat ;) haha!

Ja Hymy-lehdellä huumori toimii,ainoo vaan että joskus aika kierolla tavalla,niin kuin nyt vähäsen...heh,heh,.ja taidanpa oikein tietää kuka sen takana on ja tykkää noita mitä ihmeellisimpiä uutisia ja ostikoita repiä blogeistani yms..;)! Kakkapyllyt,karvajutut yms.otsikot ovatkin mitä kovempaa valuuttaa tällä hetkellä ;)!Ei muuta kun jatketaan samaa mallia niin kansalla on hauskaa ja viihdettä riittää ;)! Keep on rocking beibee;)!

Joopa joo..nyt väsyttää ja taidanpa mennä vääntää kunon munakkaan istelleni ja yritän mennä aikasemmin nukkumaan,nimittäin huomenna on totuuden päivä ja joudun kohtaamaan silmästä silmää hammaslääkärin :((! Voi apua kun oikeesti pelottaa hirveesti :D! Keerroinkin siitä joksus aiemmin blogissani mitä traumoja sainkaan Neuovosliiton aikana hammaslääkärin käsittelyssä ja iitä asti painajaiset ovat vaivanneet mieltäni ja hampaat sen kun reikiintyneet,kun ei ole uskalatanut mennä lääkärille...aloitetaan huomenna yhdesä reiästä ja katsotaan miten mene..Apua!

Ei muuta kuin palaillaan taas astioille <3!

Rakkaudella <3!

Kaikkivaltias Tsaari Anatoli ;)!

11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, henna kalinainen, tissit, pimpsa, nakuna, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, bileet, aamubileet, , perverssi jun

On tämä jännää tää elämä..

Keskiviikko 10.11.2010 klo 22:55 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

gangster_antti.jpgHeissuliveissuli kaikille taas!

 

(Yllä kuvassa viime reissulta Pietarissa ravintolassa ja viimeisiä päivä pitkät hiuset päässä :D ja asento on niinku leffasta,eli "Are you a gangster,no i am Russian ;)) !

Nyt ollaan taas blogia kirjoittamassa...nyt olen pitkästä aikaa myös pysähtynyt miettii asioita ja se ei kannata,tulee vaan paska fiilis vaikka muuten kaikki olisi suht ok.. Kai se tämä kunnon kaamosaika vaikutta tähän...odotan niin paljon että tulisi nyt valkoisen lumi maahan ja heti kaikki ulkona muuttuisi huomattavasti kauniimmaksi <3! Tällä hetkellä ilman on ihan hanurista ja se tarttuu mieleen..varsinkin jos olet ollut pitkässä parisuhteessa ja nyt tämmöisenä kaamosaikana joudut sinkuksi..huh,en suosittele kellekkään kyllä!

Aika nopeesti voi lähtee masennus lapasesta ja siirtyä dokaamisen ja päihteiden puolelle tuo sureminen..

Pitää vaan jaksaa ja olla kääntymättä taaksepäin liikaa,ettei se imaise mukaan taas helvettiin! Sitä vastaan itsekkin olen taistellut ja aika hyvin pärjännyt :)!

Tosi paljon saanut asioita aikaiseksi kaikesta susrusta huolimatta ja tajunnut ettei se auta se sureminen,koska se ei tässä tilanteessa auta mitään vaan päinvastoin...

Nyt onkin vaikeita aikoja ehkä edessä,vaikka muuten aika tasaisesti paskasta rämpinytkin ulos...ja on todella vaikeita päätöksiä... Yksi on se että minulle tarjosi isän vaimo Petroskoista teatterikorkekoulusta paikkaa opiskeluun...Kuullostaa tosi hyvältä eikö niin,mutta päätös on todella suuri! Se olisi muutto Venäjälle ja Petrokoihin pitkäksi aikaa,minimi 5 vuotta,huh...oonko valmis vaihtaa kaiken täällä ihan eri elämään..?Jollain tavalla haluaisi niin vaan heittää ja jättää kaiken taakseen ja lähteä kokeilemaan siipiään...ja toisaalta pelottaa tosi paljon...mitä siellä odottaa? Tulo kesken lukukauden mukaan ja kieli vaikka sen tunnenkin,niin kaikki kirjoitus yms. taito on ihan aloittellista Venäläiseen korkeakouluun :/!Toiseksi se opsikelu on maksullista,eli 2000e vuodessa on kyllä aika sievoinen summa! Ja jos en pärjää,joka todennäköisesti on mun kohtalo jos en jostain hellkutista palkkaa vielä lisäopetusta itselle jotta saan kiinni ja pysyn mukana..! Kaikki tämä on pelottavaa ja liiankin ehkä haastellista Suomen helpon koulun jälkeen...siellä kuri yms. on niin paljon tiukempaa! Sitten olisi vielä opintojen rahoittaminen ja eläminen...aarghh!Ärsyttää kun on ei ole päätösaikaa vaan pitäisi mahdollisimma pian joko maksaa ja muutta sinne tai sitten jäädä tänne jatkamaan elämää..

En osaa päättää ja potuttaa,ärsyttää,vituttaa suoraan sanottuna kaikki kun kaikki tuli niin yhtäkkiä ja niin suri päätös nenän edessä,juuri nyt! Ja pahan tästä tekee sen,että tuo ryhmää kerää teatterilinjalle ainoastaan kerran 5 vuodessa ryhmän opiskelemaan  :(!Eli seuraava mahis mulla olisi sitten vasta 5 vuoden päästä :/..däämn!

Toiset sanoo mene,toiset sanoo että ootko hullu,eihän tosta tuu mitään...! What should i do?  Oisko fiksua ottaa riskin ja antaa kaiken haista täällä ja lähteä menemään ja sit jso onnistu tulla takas ei minkään luokse? Vai jäädä tänne ja saada kaikki mallilleen ja perustaa täällä bisnestä,koulua tai mitä nyt vaan..?

Ilmassa leijuu iso kysymysmerkki...jos järkevästi katsotaan,niin ehkä parmpi jäädä vielä tänne selvittämään ongelmat ja sitten ensi vuonna jostain muualta ulkomailta hakea koulupaikkaa?

Ääh,liian vaikeeta ja jään nyt kuumeisesti pähkäilee sitä...

 

Mutta yhden asian teille kaikille sanon,ketkä ette ole koulutusta saaneet ja olette jättäneet kesken tai jättämässä kesken...Käykää oikeesti loppuun se koulu niin kiitätte vielä sitä yli kaiken jonain päivänä,oikeesti,trust me Toverit ;)!

Antti Kurhinen kokemustensa jälkeen: Opiskelu kannattaa!- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

 

Asiasta kolmanteen,juuri puhuin kaverin kanssa ja mietimme että meidän äidit on kyllä ansainnut enemmän meidän pitäisi viedä ne etelään nyt talvella,ehkä meidän syntymäpäivinä,nimittäin eroa meillä siinä on vain 2 viikkoa! Varsinkin minun äitini on ansainnut loman etelässä kaiken sen jälkee mitä elämässä se on saanut kokea ja varsinkin viimeiset vuodet...saanut työstä pysyvän sairauden ja työkyvyttömyyseläkkeellä! Sitten hänen vanhemmat,eli mun mummi ja vaari,jotka ovat hassuja,mutta nyt todella vanhoja ja todella rasittavia kunnon Neuvostoliiton kasvatteja! Vaari suomalaissaksalaisella sotavankileirillä ollut ja sitten siperiassa monta vuotta ja mummi paartanut opettajana koko elämän...todella rankat elämät molemmilla ja molemmista tulikin todella Neukkukasvatteja ja muuta ei näe! Vaari ihan sokea jo melkein ja kaikki maailman taudit yms. vaivat..Mummilla vakava alzhaimerin tauti ja kädet tärisee ja unohtelee kaikkee...Vanhuus on kyllä todella pelottavaa kun heidän kanssa muutaman päivän on,niin tajuu,ettei ikinä haluu olla vanha..

Näitä kaikkia asioita äiti joutuu itse sairaana katsomaan joka päivä ja vielä hoitamaan heitä,koska Venäjällä ei ole tapana viedä vanhempiaan vanhuskotiin!

Äiti on ihan poikki ja viimeksi kun kävin niin itki minulle miten rankkaa hänellä on :((! Käy todella sääliksi äitiä ja haluaisin tehdä hänelle jotain hyvää ja vähän että hän vaihtaisi maisemaa,lepuuttaisi hermojaan vanhuksista..Hän on viimeksi käynyt etelässä Neuvostoliiton aikaan kun minäkin olin pieni,niin Krimissä,eli yli 20 vuotta sitten..Ois nyt aika päästä etelään <3! Nyt kuumeisesti mietin rahatilannettani,koska minä haluan sen maksaa ja se olisi kuin lahja äidilleni <3!En halua että hän miettii sekuntiakaan rahaa ja että syömme,juomme ja nautimme auringosta ja merestä <3! Nyt siis pitää säästää jokaista penniä,jotta voin sen tehdä <3! Voitte lähettää tietysti ylimääräiset roposet mulle jos pätäkkää tuntuu olevan liikaa tai ette tiedä miten sitä enää tuhlaisitte ;) :D! Mä kyllä voin neuvoa ja auttaa ;)!

Heh,no mutta joo,.tämmöistä olisi myös haavena,tai siis melkeinpä pakko toetuttaa,sen verran edes mammaa helliä <3!

Tuli tässä huumorilla mieleen että juuri tänään tossa itiksessa joku nuorisoporukka läpällä kyseli meidän häpykarvoja ja vieläkö niitä myyn :D haha? Siinä vaihettiin muutama hauska kommentti ja nyt sitten kun onkin rahan tarpeessa ja äiti  pitäisi etelään viedä,niin pitäisköhän ottaa ne hyllystä pölyttymästä ja pistää taasa myyntiin kun on kerran kysyntää ;) :D? Pitäiskö hei :D? Ainoa asia että mitenköhän tuo ex-vaimo suhtautuu kun myyn senkin kalliita ruumiinosia ilman lupaa :D?haha!

BB-Antilla rahapula - haluaa kaupata ex-vaimonsa häpykarvat! – Hymy 

 

Tässä muuten tulikin mieleen se,että se onkin ainut asia mitä unohdimme jakaa eroprosessissa :D! Voi apua,nyt varmaan vaimo vie käräjille perkule :D muahaha! Haastemies soittelee kohta : muahaha! On siinä sitten tuomareilla miettimistä miten karvat jaetaan :D?haha! No ehkä sillä nyt riittäisi älliä ja luottamusta siihen että jos myisin ne ja puolet rahoista antaisin hänelle,koska toivottavasti tajuu ettei se ehkä onnistu erotella niitä sieltä toisetmme seasta kun ovat niin rullalla toisiinsa :D! Ja mielelläni pääsen niistä eroon,koska se nyt on ainakin varmaa että semmoista muistoa varsinkaan en haluu ex-vaimosta,.hyi,hyi,hyi...mutta jos karvoja tekee mieli nin voin kyllä olla reilu ja antaa vaikka kaikki ex-vaimolle ;) :D! Let me know ;) :D haha! No mutta ihan miten vaan...hehee,huuhhuh,.haha!Heh,sainpas taas hyvät naurut itsekkin täällä kun mietinkin näitä asioita :D!

Hyvä että osaan itse piristää itteeni hei tämmöisinä synkkinä syyspäivinä ;)!hehee!

Asiasta kukkaruukkuun taas..;)!

Launtaina sitten olisi mahdollisesti taas nopee visiitti rakkaaseen Pietariin kamun kaa <3! on se vaan niin ihanaa aina käydä siellä <3! Loove that plase soo,soo much <3!

Ainoo asia mitä nyt kaivelee tosi paljon ja olen valittanut jo kymmeniä kertoja sinne fucking hotels.comiin siitä että varaus ei mennyt läpi viime kerralla ja nukuiin ulkona!! Eka Suomeksi monet kerrat,sitten englanniksi...tuli vastaus että käsittelemme 3 vuorokauden kuluessa,mutta mitään ei ole kuulunut :/! Pyytäisi edes anteeksi,mutta ei! Jotenka sanon nyt teille rehellisesti,paska paikka tuo hotels.com ja varokaa kun ostatte sieltä hotelleja tai varaatte! Voitte tulla yllätyksen eteen niin kuin minä tulin ;)! Lukekaahan aiempia blogeja,missä on kertomu Pietarin reissusta kamujen kaa ja sinne on ladattu videoita..

Tällä kertaa mennään joko mun tutuille tai sitten varmaan hotelliin ;) :D haha! Mä en haluu ihan samanlaista seikkailua kylläkään enää kadulla nukkumisen suhteen:D!

Ei tässä nyt oikeastaan muuta kuin alustavasti oikein hyvää viikonloppua ja pitäkäähän itsenne yhtä fiksuina ja filmaatisina kuin minäkin,niin elämä hymyilee,sekä aurinko paistaa läpi sen syvän paikankin ;)! Halleluja <3! Ja muistakaahan mennä leikkaa hiusenne salon uniqueen istikseen,koska siellä on maailman paras parturi Sigge ja meen huomenna itsekkin tekee lisää kuvioita päähäni ;)!

http://www.uniquekampaamot.fi/salon.html

Eli sinne soitto ja Sigge puhelimeen ja heti,niin eiköhän teidän ulkonäkö muutu vähintään Prinssiksi,koska minä olen Tsaari ;) hehee!

Palataan rakkaat <3!

11 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, valmistuminen, malmin liiketalousopisto, merkonomi, shaisse, elämä

Hurraa,hurraa ja vielä kerran hurraa minulle <3!

Perjantai 5.11.2010 - Antti"The Tsaari" Kurhinen


Armoton hei kaikille :)!

Jumankauta! On ihme tapahtunut vihdoin ja olen maailman paras <3!!Ainakin tunne väliaikaiseti niin itsestäni hei ;)! Olen siis mestari :)!Olen tehnyt sen,mitä odotin kauan :)! Kiduin,väillä luovutin,taas aloitin..

BB-Antti valmistui merkonomiksi: Olen nyt pisnesmies! - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

 

Aluksihan aloitin vuonna 2000 heinolan instituutissa merkonomin opintoni,mutta jo muuatamn kuukauden päästä lähdin pois,koska muutin silloin Helsinkiin. Ihmiset nauroivatkin stadissa silloin että jätkä tulee liiketalousopistosta jakomäen 10-luokalle,josta kaien lisäksi sain potkut :D haha! Se oli sinänsä saavutus,koska harvoin juuri jakomäen koululta joku sai potkuja kun sinne laitettiin yleensä kaupungin kerma opiskelemaan ;) :D haha! Eli saavutus sinänsä sekin oli joo :D! Olin sitten missä koulussa vaan,niin aina kaikki opettajat muistaa mut erittäin hyvin,verrattuna muihin opiskelijoihin ;)! Oon aina ollut aika spesial pakkaus ;),jo pienestä pitäen :D!

Sitten olikin muutamien vuosien tauko koulusta ja kokeilin siipiä kaikessa,eli siis työelämässä...olin siivojana,rakennusmiehenä,kaupan kassana,ikkunanpesijänä,kuorma-autokuskina,automyyjänä,liiekenteenhoitajana,liikenneasemanhoitajana,

pizzakuskina,monia monia muita duuneja on tullut kokeiltua...päädyin kummiskin pitkän työsuhteen jälkeen päätökseen että opiskelu kannattaa ja haluun saada tutkinnon!

Tuttavan kautta,joka valmistui liiketalousopisto Malmilta, suositteli minulle koulua jossa moni julkisuuden henkilö onkin käynyt oppinsa! Näin yhden hauskan opettajan,joka hommasi minulle oppisopimuspaikan kouluun ja duuniin:)! Duuni oli aivan loistava monen mielestä,mutta minun mielestä maistui puulta kuuukauden jälkeen...olin liikenteenhoitajana helsinki-vantaan lentokentällä. Eli bookkasin rahtilentoja eri lentoyhtiöille. Koko ajan vaan samaa paskaa koneella,koneella,ja vielä kerran koneella naku,naku,naku,naku! Ei oo ihan mun hommia vaikka hyväpalkkaista olikin ja tulevaisuus oli taattu...Otin riskin ja lähdin pois ja jatkoin vaan iltaopiskelijana liiketalousopistossa! motivaatio oli aluksi hyvä,mutta vuoden jälkeen alkoi taas laskukausi ja kaikki maistui puulta...Siitä se sitten taas pitkä ja kivinen tie alkoi! Kun opiskelu oli näyttötutkintoon perustuva,niin oli vaikea saada näyttöjä kun ei ollut työpaikkaa. Samalla rupesin jättää tunteja väliin...jäin jälkeen ja sitten alkoi tuo viihde-ala kiinnostaa...Mister finland kilpailut,mallitoimistot ja sitten oltiinkin jo Bb-talossa :D!Siihen tyssäsi opiskelu ja unohdin melkein kokonaan sen! Tästä täytyy antaa täydet pisteet koululle ja monele opettajalle,että kaikesta huolimattta että en käynyt koulussa,ne piti mua kirjoilla ja sitten rupesivatkin pommittaa että tulehan kouluun,tehdään joustava koulusuunnitelma,.auttoi mahdollisuuksien mukaan ja tsemppasi ihan täysillä mua,ainakin siis muutama opettaja (nimeltä en mainitse tässä).Suurin kiitos kuulu heille että saivat mua jaksamaan ja auttoivat mahdollisuuksien mukaan ja sain vapaasti tuoda tehtäviä milloin halusin ja sain suorittaa näyttöjä milloin halusin! Siis aivan mahtava koulu ja todella joustava ja ystävällinen <3!

Jos haluat lisätietoja niin rohkeasti ota yhteyttä oppilaitokseen!(linkki alla)

http://www.liiketalousopisto.fi/

 

Bb-een jälkeen muistan mua ahdisti tosi paljon ja en saanut itseäni millään kouluun,.ihmiset ahisti,alku oli tosi rankkaa tottua siihen että sut tunnetaan. Sekin osittain vaikutti etten käynyt pitkään aikaan koulussa. Sitten sain jotenkin itseni aloittamaan pienestä,rupesin suorittamaan jotain näyttöjä pikkuhiljaa.

Merkonomiksi valmistunut Antti sai potkut koulusta! – Hymy 

 

Ja tietysti kaikesta tapahtuneesta huolimatta,eli tarkoitan meidän eroa Hennan kanssa,niin suuri kiitos siitä että kävin koulun loppuun,kuuluu hänelle. Se onkin ainut asia mistä olen todella kiitollinen ja olen edelleen vaikka miten huonoissa väleissä olisimme :)! Henna jaksoi kotona auttaa ja nakuttamaan koneella pitkää tekstiä,mihin mulla meni hermot :D! Hennan ja opettajan tsemppauksella pääsin loppusuoralle ja nyt lopussa vaikka erosimmekin,vannoin itselleni että minähän käyn tämän loppuun,perkule :D ja niin tein :))!eli suurkiitos sinulle Ex-vaimo avusta ja toivottavasti sinäkin osaat kaikesta huolimatta arvostaa myös niitä asioita mitä mimä sinulle tein!Et ehkä vielä haluu kun ilmassa on paskan makua puolin ja toisin,mutta ajan myötä ;)!

Kiitos kaikille tukijoille ja auttajille tässä mun koulun kivisellä tiellä ja nyt kiitos seisoo teille kaikille <3!

Nyt sitten diplomi kädessä ja elämä edessä ;)! nyt vaan pitää pelata kortit oikein ja järjestää kaikki omille paikoilleen ja oikein...vaikeeta on ja tulee olemaan,mutta eiköhän se tästä ;)!

Ja nyt taas tunnen että elän,ainakin hetkellisesti <3! On ollut energiaa ja päässyt hoitaa kertyneitä ongelmia :)!

Eilen kävin tässä Venäjällä taas tankkailemassa ja hakemassa viinaksia niin jono olikin takaisinpäin suomeen noin 6 tunnin pituinen ja minun matkatoveri meinasi kuolla sinne huoltoasemalle Suomen puolelle kun joutui istumaan puol yötä yksin :D! Olipa reissu kyl joo...en yhtään katos  muistanut että Venäjällä alkoi pidennetty viikonloppu jo torstaina ja minä hölmö lähin tankkaile,luullen että nopeastihan se mennöö kun käy vaan :D!

Nyt ollaankin ihan rättiväsyneitä ja chillisti tä päivä,.huomenn kaverin synttäreille sitten ja jos siinä sitten samalla vähän juhlistaisi valmistumistani <3!

Ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille <3!

Rakkaudella <3!

 

Antti

 

13 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, valmistuminen, malmin liiketalousopisto, merkonomi, shaisse

Uusi tukka,uusi elämä ;) <3!

Maanantai 1.11.2010 klo 17:13 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

sinkkutukka.jpgsinkkutukka_2.jpg

Kakkalapukkala taas kaikille :)!

Halloween on ohi ja hengissä ollaan ;)! Oli taas niin huitsin hauskaa koko viikonlopun :)!

Ensimmäisenä tietysti nyt kerron suuruutisen mistä mainitsinkin edellisessä blogissani,eli mun uudesta tukasta ;)!

eli niin sanotusti suurimmaksi osaksi tukka lähti ja tuli kuviot tilalle <3! Eli periaatteesa olen kalju kuvioineen :D haha! Tätä olin miettinyt jo jonkun aikaa ja nyt varsinkin kun elämäntilanne on muuttunut kokonaan ja nyt ollaan sinkkuja,niin vdein istelleni sinkkutukan ja samalla tästä alkaa uusi elämä ilman vanhaa shaisse :)! Tai siis kylhän se vanha shaisse väkisinkin vielä tunkee joka kolosta,mutta mää potkin sitä pois ja pyyhin valuvat paskat hyvin ;)!

Eli katsokaahan tässä maikkarin jutussa on pari kuvaa siitä kun minulle tehdään tukkaa salon uniquessa itäkeskuksessa! Tekijänä on minun hyvä tuttavani joka on Suomen parhaimpia tukanleikkaajia ja varsinkin perehtynyt kuvioihin,niin kuin näette minun päässäni!

BB-Antti leikkasi siilitukan – katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Tämmöinen siis tapaus ja laitan myöhemmin lisää kuvia tukasta ja parin viikon päästä leikataan lisää kuvioita niin laitan kuvia myös ;)!

http://www.uniquekampaamot.fi/salon.html

Ja yllä oli kampaamon sivut..Soittamalla sinne ja kysymällä Sigge nimistä kampaajaa,saatte itsellenne mahtavat ja supertyylikkäät hiukset,niin kuin mulla ;)! Kysykää vaan rohkeasti ja voitte sanoa että olette nähneet minulla kuviot ja haluutte vastaavaa! Eli nyt kaikki ketkä haluu olla ihan sairaan hyvännäköisiä niin kuin minä,ottakaa yhteyttä Siggeen ;)!

Aluksi tässä minulla on ollut vaikee tottua että olen "melkein kalju" ja kun katson peiliin niiin säikähän...tämä on ensimmäinen kerta elämässä että minulla on niin sanotusti kalju ;)!

Olen saanut erilaista palautetta,mutta kyllä ne naiset ovat hyvin mun kaljusta tykänneet ja varinkin kun sitä silitetään niin tuntuu saakelin hyvältä ;) :D!

Kuvioista melkein jokainen ihminen on kysellyt ja ihmetellyt että miten joku pystyy tommoiseen taiteeseen,mutta kyllä semmoinen ihminen löytyy tuolta itäkeskuksen salon Uniquesta nimellä Sigge :)!

Kiitos Sigelle tästä kaikesta :)!

 

Nyt Sitten halloweeniin ja muihin uutisiin...

Perjantaina nopeasti pyörähdin Tigerissa,oli pakko näyttää siskolle joka tuli Venäjältä käymään edes jotain ja Tigerissa se ei ollut koskaan käynytkään...No päätin sitten viedä sinne...päivä oli kyl väärä ja siellä oli opiskelijabileet :D! Ymmärrätte mitä se tarkoitta varmaan ;)! Jo portsari ovella kun tulin siihen niin sanoi että "tänään Antti maltti on valttia ja mee vaikka vipin puolelle aina jos joku örveltäjä tulee selittää shaissee"!Haha! Mä aattelin että ei saakeli,täähän on hanurista kun just tulin näyttää siskolle paikkaa niin tämmöistä tääl on :D! Mut suht koht ok kaikki meni,koska minä olin juuri leikannut tukkani ja kovin moni siinä kunnossa mitä porukka oli siellä,niin ei tunnistanut..ja sit ku tunnusti niin tussin kaa juoksi pyytelee nimmaria rintaan : haha! Sisko sai nauraa kerrakseen katsoessaan koko meininkiä,miten Suomen teinit juhlii :D haha! Hirveen kauaa aikaa ei siel viihdytty ja lähettiinkin sitten 2 aikaan kiltisti nukkuu kotio kun sisko lähtio sitten eteenpäin ja sielät sitten takaisin Venäjälle..

Tämän jälkeen olikin launtai ja itse halloweenpäivä,.oli meidän vuosipäivä kihlauksesta..siitä kirjoitin viime blogissani..

Nyt haluan sitten korjata median vääristynyttä uutisointia..eli tämmöistä pari uutista huiomasin netistä mun blogin jälkeen...

Antti itkee edelleen Hennan perään! – Hymy

Antti Kurhinen haikailee Henna Kalinaisen perään? – Fiilistelee blogissaan yhteistä aikaa- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

Nämä molemmat otsikot on päin häränpyllyä ja antaa ihan väärän kuvan siitä mitä tarkoitin blogissani!

Sanon nyt suoraan ja rehellisesti! En itke todellakaan Hennan perään ja en missään nimessä haluisi palata yhteen,vaan tuolla kirjoituksella kunnioitan meidän mennyttä suhdetta ja muitelen meidän ihania aikoja vuosi sitten! Silloin olimme nnemme kukkuloilla ja oli ihanaa...nyt kaikki on toisin ja ei pidä vääristellä sitä että kun kirjoitan menneessä muodossa jotain niin itken jonkun perään! Ei,vaan muistelen hyviä aikoja lämmöllä,mutta samalla katson eteenpäin ja tulevaisuuteen! Kerään hyvät asiat mukaan ja pahat tapahtuneet karsin pois,thats it! Siitä siinä blogissa oli kysymys ja samalla halusin ihmisillä avata silmiä ettei toista virheitä seuravaassa suhteessaan ja osaa järjellä katsoa menneitä,ilman vihaa ja ketkeruutta ;)! Tapahtunut mikä tapahtunut,ei sitä saa tekemättömäksi,mutta sen kaa pystyy elää ;)!

Ei mulla muuta sen asian suhteen ja pistäkäähän nyt kalloon että meidän ja Hennan kohdalla ei tule koskaan todennäköisesti olemaan enää mitään!Piste ja sillä sipuli ;)! Jotenka mua ei voisi vähempää kiinnostaa mitä neiti tekee ja lopettakaa se kysely että olemmeko yhdessä ja palaammeko yhteen! Ei,ei ja vielä kerran ei!

Toivottavasti nyt meni perille kaikille ;)!

 

Sitten on pakko vähän kirjoittaa eilisestä Bb- suorasta lähetyksestä...

Pakko valittaa sen verran että noi penkit millä joutu istuu,tai siisn anteeksi puuhöskät millä istumme yli poultoista tuntia,niin on aivan hirveitä :D! Perse puutuu ja seklkää pakottaa niin perkuleesti! En ole ainut kuka valittaa ja nyt tuotannolle vinkkii että hommatkaahan edes ensi vuodeksi joku parempi ratkaisu asiakkaiden viihtyvyyden parantamiseksi ;)! Semmoista ;)!

Sitten siitä kansainvälisestä vaihdosta sen verran että kyllä oli Sandra maatuskan näköinen astuessa taloon perkule :D!Haha!

Kuunneltuani Slovenian kiletä niin se oli kuin puoliksi Venäjää :)! SAnat muistuttavat niin perkuleesti ja jotkut tarkoittavat samaa kuin Venäjällä :)! Jeeah,hyvä Slovenia,hyvä Saalvilaiset veljemme ;) <3! Näytä Sandra taitoisi ja pistähän taloon vähän vilskettä niveliin ;)!

Ja tos yhden uutisen luettua rupesin nauramaan ja muistelin just mitä sanoin kamulle lähetyksessä siitä että se tulee olee shokissa kun ton porukan kaa on jonkun aikaa :D! Juntteja ja röyhtäileviä Suomalaisia Bb-asukkeja verraten heidän tapoihin Slovenian Bb-talossa :D! Otan osaa Sandra sen puolesta,koita kestää se viikko,vaikka varmaan haluut himaan jo nyt :D haha! Koeta kestää tyttö-pieni ja toivotaan ettei ne piere sun nenään ;) :D!

Antti Kurhinen BB-asukasvaihdokista: Maatuskan näköinen- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset 

 

Niko taas pääsi vuorostaan hyviin käsiin sinne Sloveniaan ja Niko olikin ainut fiksu valinta tuohon! Äijä sentään osaa käytöstavat ja on fiksu ja filmaattinen,niin kuin pitääkin tuohon hommaan valitulla olla ;). En voisi kuvitella jos joku noista nyt olevista lähetettäis sinne Slovenian julkkis-Bbeeseen :D! Haha! Voihan vitja mä sanon silloin olisi :D! No onneksi tuotannolla sentään älliä riitti fiksuun valintaan ;)! Ei muuta ku tsemiä ja nauti uusista mahtavista kokemuksista Niko Nousiainen :)!

Jeesh,.enpä mä muuta oikeastaan Bb-eestä haluakkaan sanoa koska ei oo tullut seurattua eikä kyllä itse asiassa kiinnosta paljoo paskaakaan...paitsi joskus nuo Bb-Extrat on mielenkiintoisia saapuvien vieraiden takia,jotka ovat välillä todella mielenkiitoisia ihmisiä :)!

Huomenna sitten minulla on valitusaika sairaalaan ja mun nenä tutkitaan sen takia kun se ei hengitä ja monta kertaa soitin ja valitin asisasta. Sain vihdoin ajan ja huomenna katsotaan kehtaako Husin porukka myöntää heti hoitovirheen vai joudunko sitten vielä yksityislääkärin lausunnon kautta todistelemaan oikeuttani?! Katsotaan,katsotaan,mutta sen sanon että en saakeli jätä tätä tähän mä en oo mikään koekaniini että mun terveydellä leikitään sillä tavalla,että"hups",no mutta leikataan uudestaan,pumpataan lääkkeitä täyteen taas parin viikona ajan,sydän tykkää hyvää nukutuksesta yms shaissea. Ja varsinkin tuo itse prosessi ja sen jälkeinen olotila kun nenästä verta valuu yms. Monta kertaa jouduhn tota kestämään ja vielä maksamaan siitä,huuhuh? Mä en tuohon pelleilyyn suostu ja saa kyllä korvata kaiken tuon mitä olen joutunut kestämään!

BB-Antti: Tyylinmuutos ja korvauksia nenäleikkauksesta! – Hymy 

 

Ei muuta kuin palaillaan taas pikkuiset ja pidän teitä ajan tasalla kaikesta <3!

Rakkaudella<3!

Antti"The Tsaari"Kurhinen

 

 

7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, salon unique itäkeskus, sigge

Halloweenin hyvää viikonloppua & dont worry,be happy ;)!

Torstai 28.10.2010 klo 16:06 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

 

 

Kakkalapukkala kaikille <3!

Mites mun rakkailla on mennyt? Ainahan mun rakkailla menee hyvin vai mitä ;)!?

No kyllä mullakin menee suht kohta ok,.ainakin ehkä kuvittelen niin, haha :D! Ei vaan,.kyl tässä on kaikenlaista taas kehissä negatiivisiakin asioita,mutta ne on vaan osa elämää,enkä edes niistä teille puhu ,ettei tuu paskaa mieltä kellekkään ;)!

Asiahan on näin että ntyhän on halloween ihan ovella hei ;)! Mitäs mitäs me oikein keksitään hei? Mulla ois kyl toi Napoleon-puku tuolla kaapissa,mutta taidan kyl jätää tällä kertaa käyttämättä :D haha! Muistan kun käytin sitä yhden ja ainoan kerran kaksi vuotta sitten Porvoossa ja oli kyl aikamoinen reissu kun muistelee joo :D!

Tänä vuonna suunnitelmat on kyllä todella rauhalliset,ehkä liiankin,mut hei, mä oon jo vanha  tommoisen pelleilyyn ;) D! ja jos jonnekkin meenkin,niin en tielle kerro sitä minne ;)!hehee!

Huomenna onkin sitten semmoinen päivä että tämä poika päätti pistää myöskin pään uusiksi ;)!Ja ei ole sitä mitä ajattelette,en meinaa vaihtaa mun aivoja ja päätä,vaikka sekin ehkä tekisi terää :D! Meinaas siis tehä mullistavan jutun mun hiuksille ja odotan sitä suurella innolla ja pelolla,huuhhuh :D!Apua!Entäs jos olenkin ihan linnunpelättimen näköinen sen jälkeen? Ei voi mitään,elämässä pitää ottaa riskejä jos haluu jotain muuttaa elämässä ja kattoo onko se hyvä vai ei ;)! Niin mäkin teen ;)! Pääsätni tietysti otamme kuvia ja muuan taho sitten julkaisee teille kaikille näytettäviksi,voitte arvioida onko jees vai ei ja sitten laitan yhteystiedot teille jos haluutte kenties samantapaisen tukkatyylin ;)! Eli jäämme innolla odottamaan huoomista,siis minä ja te ylihuomista,silloinh ne kuvat julkaistaan ;)! Palaan asian tiimoilta heti ja kyselyitä voi minulle yhteydenottolomakkeen kautta laittaa jos haluu tarkemin tietää salongista yms.!

Nyt sitten viel tämän päivän keskityn vaan siskonki kanssa palloiluun,joka tuli Venäjältä kyläilemään taas...kaupat on kierrelty ja äidille muutama hassu lahja tarttunut mukaan..ikävä mammaa on taas <3!

Miettiin mennä museoon,tai siis ennemminkin mun sisko haluaisi mennä...mua oikein hävettää tunnustaa,että olen asunut Helsingissä 10 vuotta ja en ole kertaakaan edes ateneumissa käynyt..hyi mua :D! Nyt olisi aika korjata tilanne ja mennä vähän katselemaan taidetta ;)!

Sitten sisko lähteekin Sysmän kautta Tpereelle ja takaisin kottio Petroskoihin ja yliopstoon viimeistä vuotta vetämään loppuun :)! Oi vitsi että olen ylpeä, että sentään meistä kahdesta edes yksi on yliopiston käynyt :)!Mä nyt oon tämmöinen pieni musta lammas,mut mut,.en oo sen tyhmempi,ehkä ihahn hiukkasen vaan levottomampi ;) :D haha! Jees jees <3!

Nyt sitten jätän taas ton aivottoman läpän heiton vähäks aikaa :D ja kerron hieman mun mietteitä...

 

Sitten tässä istuskelin ja kattelin koneelta jotain kuvia ja löysin vahingossa kuvan,mikä oli otettu vuosi sitten 30.10 ravintola Saslikista...Tuli kyl tosi surullinen olo pitkästä aikaa ja pisti miettimään elämää...Tässä kuvassa olemme ex-vaimoni kanssa juuri viettämässä onnellisina meidän kihlajaisia ravintola Saslikissa...eli siis ylihuomenna on vuosi siitä...vaikka kuinka olisin halunnut olla muistelematta asiaa,mutta väkisinkin ajatukset seilasi vuosi taaksepäin kun olimme onnemme kukkuloilla...olimme silti,vaikka erimielisyyksiä oli enemmän jopa kuin nyt ennen eroamme..silti olimme onnellisia ja jaksoimme eteenpäin ja rakastimme toisiamme......Näin se vaan elämä heittelee ja vaikka kuinka vannot ikuisen rakkauden nimeen ja yhdessä olemisen kautta, niin silti vaan ihmiset eroavat,.näin kävi meille myös...en tiedä edes enää pitäiskö olla surullinen vai onnellinen..?Enkä halua...minusta minä yritin kaikkeni pelastakseen avioliiton ja tiedän sen...ei onnistunut,niin ei sitten, ainakaan ei voi sanoa ettei yrittänyt ja katunut jälkeenpäin ja miettinyt, että"mitä jos ja kun"!Tämä on nyt poissuljettua :)! En syytä enää itseäni mistään enkä ex-vaimoani mistään...haluan jatkaa eteenpäin,ilman että pidämme puukkoa selän takana toisiamme varten...ja jos jos toisella osapuolella on,niin sitten on,oma on häpeänsä sitten... Muistakaamme tätä kaikkea loppuelämän mahtavana kokemuksena ja opetuksena,joka opetti molempia valtavasti ja siitä ei voi edes väitellä ja kiistellä! Onhan se nyt kun pohtii että jos en olisi tehnyt niin,olisi toisin..,mut sitä kautta me opimme ja harmi tietysti että opimme ainoastaan omista virheistä,mutta tästä pitää vetää johtopäätökset ja tajuta sen etti missään nimessä tee samoja virheitä seuraavassa suhteessa,minä ainakin yritän kaikkeni ja en todellakaan meinaa tehdä samoja virheitä!

Век жыви,век учись <3! Tämä sanonta pätee meillä ihmisillä,eli "Vuosisadan elä,vuosisadan opi" ,kuullostaa tosi tyhmältä kun Suomentaa,mutta pointti varmasti meni perille ;)!

Eli nyt voimme vetää johtopäätöksen ja sanoa molemmat,sekä minä että Henna,. "Hei,olen nyt paljon parempi kuin silloin ja kullanarvoinen ihminen jollekkin seuraavalle" ;)! Opittuamme toisistamme valtavasti ja toivottavasti jätettyämme ne tekemämme virheet taakse, niin olemme korvaamattomia ja vain me sen ymmärämme ihan täysin ;)! Te varmaan ihmettelette että mitä hemmettiä ja mitä te luulette olevanne...mut hei,ne ihmiset jotka oikeesti on käynyt saman läpi,tajuavat lukemalla rivien välistä mitä tarkoitan ;)!

Tässä kohtaa toivotan kaikille oikein Hullun kauheeta Halloweenia ja jokainen elämänkokemus,oli se sitten hyvä tai huono,on elämänkokemusta,joka tekee teistä päivä päivältä enemmän korvaamattomia ;)!Ja lukekaahan rivien välistä opetuksen tarkoituksen hyvät toverit ;)!

Dont worry,be happy ;) <3!

 

Antti

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, , halloween

Pietarin reissu ja luxushotellimme :D!

Maanantai 25.10.2010 klo 17:59 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

Heissuli vei rakkaat taas :)!

Ollaan palattu Suomeen Pietarin viikonloppureissun jälkeen...reissu oli kyllä tosiaankin oikein ainutlaatuinen joo :D!

Ryhmä rämä starttasi stadista pe. elkuillasta ja hyvällä menestyksellä pääse suhteellisen nopeasti rajan yli ja Pietariin...sää oli ihan kauhea ja lunta tuprutti kuin esterin perseestä! Onneksi meillä oli alla Porche Cayanne,joka oli juurin hankittu ja testiä vaille tommoisin oloihin...hyvin selvisi testistä,mutta pyyhkijät oli kyl aivan hanurista!

Nooh,iloisina saavuttuamme,ainut ongelma enää oli löytää meidän hotellit,.kaveri ja toinen kaveri oli varannut hotellit jo paljon aiemmin ja niiden hintakin oli aika suolainen...nooh,mää varailin kaverin neuvosta hotels.com sinulta suht.koht edullisen hotellin lähellä keskustaa...ainoa paska nakki oli se että siellä ei ollut valokuvia hotellista..luotin operaattoriin ja ajattelin että kyllähän se ihan ok place varmaan on ja kaikki pelaa niin kuin pitää...juuh,niin varmaan joo :DDD!

Kamut kävi kirjautumassa omaan hotlaan inee ja sitten lähdimme etsimään meidät Fredericks hotlaa...se olikin sitten vähän vaikeempi homma,nimittäin kadfulla pyörittyämme emme löytäneet yhtään kylttiä hotellista tai nimea,.ainoastaan tuosteinen ovi rappukäytävään,rähjäiseen kerrostaloon...Siiinä nauroimme ja ajattelimme että tässä on varmaan joku virhse sattunut ja mul on väärä osoite...nooh,päätin kummiskin mennä tolla osoitteella varmistaa ja menin siihen rappukäytävään joka haisi ihan kuselle ja ties mille kuolleelle rotalle :D! Nousin toiseen kerrokseen ja siellä oli rähjäinen rautainen ovi ja hikinen summeri...siinä nauroin,että onx tää nyt ihan oikeesti joku vitsi:D! Nooh,sieltä siitten valui uninen,turvonnut ja alkomahoolille haiseva nainen...kysyin että onko tämä hotelli ja hän vastasi minulle että  KYLLÄ!!!Siis apua!Tämä tosiaankin oli meidän hotelli :DDD!Reopesin siinä nauruun ja hän ihmetteli mikä mulla on...nooh,siinä kauhusta ja naurusta sekaisin tuntein menimme aulaan,jossa oli tiski ja sohhva missä tämä receptionin ihana täti paveli tai nukkui,ihan nyt miten vaan :D! Siinä oli yksi kone,mistä hän kysyi varustani...kaivoin varausnumeroni ja snaoin hänelle,.hetken etsittyään,hän toteaa,ettei täällä ole mitään varausta...olin että mitäääh!!?juu,ei ole tälle päiville mitään varausta hän visertää!!! Olin aivan shokissa! Pyysin tarkistamaan kaiken mahodollisen ja senkin jälkeen kun vastus oli ei,niin näytin hänen koneeltaan sähköpostistani suoraan varausvahvistuksen yms. Sitten nainen tokaisee,että"ai tää on tää firma,nää aika harvoin menee läpi meille"!!!Kelatkaa hei! Täällä vaan myydään hotels.comin sivuilla shaisse paketissa niin sanotusti!onko tämä nyt ihan laillista toimintaa? Laitoin tänään reklamaatiokirjeen asiakaspalveluun!

Mutta palataan olennaiseen taas...eli siinä seisoin ilman mitään,haisevassa luukussa,ilman tietoa missä olen seuraavan yön kamun kaa :D! Toverit nousi katsomaan ja nauroi aivan kippurassa siinä kun näki että täällä homeisessa rapussa tosiaankin oli hotelli :D! siinä sitten hekern naurettuamme rauhotuimm eja rupesimme miettii,että missä hemmetissä me nukutaan nyt tää yö?? Nainen sanoi että kaikki paikat on varattuja siinä homeluukussa,koska on joku lastenkotikatras yöpymässä ja ne lähtevät noin 9.00 aamulla pois..mitä vaihtoehtoja meil on?ei mitään oikein...kaikki mun tutut juuri tällä kertaa oli pois Pietarista ja yöpaikkaa ei saanut mistään...

Vaihtoehto oli venata 9.00 asti niin se nainen kuulemma päästäisi meidät silloin nukkuu,vaikka virallisesti saa vasta 12 jälkeen kun huoneet luovutetaan.. No kiitos edes siitä :)! siinä sitten jo naurun muuttuessa kiroiluksi,päätimme koko konkkaronkka mennä istumaan hieman iltaa ja polttaa hieman koljaania,eli vesipiippua 5 asti aamulla...sit paikan suljettua menemme istumaan johonkin toiseen paikkaan yhdeksään asti aamulla...näin siis teimme ja meidän kaksi tovera lähti nukkumaan omaan hotlaan vesipiippupaikan suljettua ja me raukat Pavelin kaa jäimme kadulle :D!

Vitutus oli suurta ja menimme johonkin saakelin donitsipaikkaan juomaan kahvia ja donitsja 9 asti aamul :D! voi herran lettas mikä kokemus joo :D!

Eikä tässä vielä kaikki hotellin suhteen vaan pahempi oli vasta edessä ;)!

Vihdoin kun pääsimme hotellille ja sieltä lauma riiviöitä häädettiin pois,niin meidän "huone"tai siis ennemminkin koppi vapautui..kun näimme huoneen ja millä tavalla kaikki oli tehty,nauroimme taas kippurassa :D! Seinät oli pahvia ja maalatt vaan päälle! Menimme nukkumaan,mutta eihän siitä tullut mitään,koska jokainen pienikin ääni,jopa hengitys tai pieraisu kuului meidän huoneeseen!siis aivan uskomatonta,järkyttävää!!! siinä sitten 4 tuntia pyöriskelle ja yrittäen nukahtaa,mutta turhaan kaikkeen kolinaan,luovitummme Pavelin kaa ja nousimme ylös! Päätimme käydä pesulla ja lähtee kaupungille pyörii,syömään juomaan,ja piristymään,unohtamaan kaiken paskan mitä meille vuorokauden aikana sattui...

rättiväsyneinä kävelimme Nevski prospektille,menimme syömään juuri sitä mitä kaikki Venäjän kanavat telkkarissa on kieltänyt,eli Shavermaa! Se on samantapaista kuin rullakebab,mutta vähän erilaista...se on Venäjän eteläisiimistä kolkista kotoisin oleva ruokalajike..muuten se on aivan mahtavaa,mutta miten se nykypäivänä tehdään ja mistä,niin se ei liene kellekkään salaisuus ;)! Koiria ja kulkukissojahan sinne yleensä on tungettu pikkukojuissa :D!Se on aivan totta ! ainoa asia mikä vähän lohdutti on se että se oli aivan Nevskij prospektilla ja siellä yleensä on valvontaa mitä oikein ihmisille tarjotaan syötäväksi! Vedettiin semmoiset naamariin ja se oli aivan sairaan pahaa ja suolaista,eli liha oli vanhaa ja ne mausti sitä pirusti,ette pilaannu lisää..mmm..ja me vaan vedettiin se nekkuun iloisina ;) :D! Nooh,mä oon tottunut jo noihin,.on niin monta ruokamyrkytsä ollut noista reissuista,että ei enää nappaa ja jos nappaa niin tottunut että paska lentää reissun jälkeen!

Tällä kertaa päästiin ilman haveria ja maha on vielkin ok,jotenka hyvin kaikki hyvin ;)!

Siinä palloillessa hieman,menimm kiertää kauppoja.. Nevkij  prospektilla riittää aina vilinää ja kaikkee tapahtumaa...yks oli kun yhen muotikaupan edessä oli ihan vahanukeksi meikattuja ihmisä jotka liikkuivat vahanukkien tyyliin :)! Siis se oli aivan upeen näköistä :)! kuvasin hieman ja minulla on video siitä tässä blogin päätteeksi!

Sitten tuli toiset toverit  toisesta hotlasta ja menimme aloittelemaan ruuolla ja bissellä venäläiseen ravintolaan!Onneksi yksi uuden Porchen omistaja ei halunnut juoda vaan halusi ajella autollaan pitkin Pietarin katuja! No sehän sopi meille hyvin...ajeltiin sitten Porchella pitkin katuja,juotiin ja huudeltiin hävyttömyyksiä paikallisille naisille ;) :D haha!

Oli kyl hauskaa ja ilta ajtkui tosi mahtavasti,yksityiskohtia ne edes jaksa kertoa :D!

Seuraavana päivänä olo oli kyl sen mukainen että olimme viihteellä olleet joo :D!

Tai mitä nyt sitten kerkesimme nukkua siinä meidän porttolassa :D!Pari kolme hikistä tuntia koiran unta pierujen keskellä :D!

Sitten olikin häätö meidän ihanasta 5 tähden hotlasta joo ja piti viedä kaverin serkku lentoketnälle kun se lähti kotiinsa Siperiaan Barnauliin! Sinne on smemoiset 5000km,ei sen pidemmällä :D!Huhhuh! Paikka on todella kaunis varsinkin kesällä ja siellä on yksi maailman kauneimmista vuoristoista :)!

Hänet lähetettyä kotiinsa,kävimme ostamassa tarpeellisemmat tavarat,eli viinakset ja tuliaiset ja itten olikin ilta ja aika siirtyä ajamaan takaisin Suomeen päin...

Eli oli todella hauskaa kaikesta tuosta pienestä hotellikusetuskesta huolimatta :)! nämä kaikki hetket nyt tuntuu jo niin hauskalta ja on taas mitä muistella :)!

Olen todella kiitollinen että on muutamia oikeita tosiystäviä,kenen kaa voi pitää hauskaa ja luottaa täysin :)! Kiitos teille toverit matkasta ja seurasta <3! Otetaan taas uusikis heti kuin tekin ehditte duunikiireiltänne niin kuin minä ;)!

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, bb, blogikirjoitus, poikki, sairaa, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, nenäleikkaus, meilahti, lääkäri, rusto, poikki, levyt, turvonnut, mike tyson nenä, michael jackson nenä, venäjä, rakkaus, hotelli kuin sikala, hotels.com, kusetusta

Vanhemmat kirjoitukset »