Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Kompakti paketti..

Sunnuntai 26.5.2013

Hei heippatirallaa rakkaat!

Nyt taas todella pitkästä aika kirjoitan tänne. Tosiaankaan paljon en tänne informaatiota laita nyt, koska nykyään pidän seitsemän päivää lehden omaa julkkislive blogia/videoblogia seiskan omilla nettisivuilla.

Eli sieltä nykypäivänä voi mua seurata ja  päivittäin lataan uusia hauskoja vidoita sekä kuvia omasta päivittäisestä elämästä :).

Eli jos haluaa olla koko ajan ajan tasalla mitä tapahtuu, niin sitten mene tälle sivulle joonka linkin laitan tässä alla.

http://www.seiska.fi/user/profile/Antti-Kurhinen 

Ja tässäkin muistutan heti kaikille,että hei huumorilla olkaa mesissä ja tosissaan kaikkia juttuja ei kannata ottaa mitä laitan sivuilleni. Haluan vain että meillä kaikilla on hauskaa ja mukavaa,jotenka välillä postaan todella härön hullun hauskoja videoita seiskaliveen.

Tietenkin vakavat uutisjutut kerronkin vakavasti, mutta huumorijutut huomaa kyllä olevan huumoria ;) :D!

Suurin osa onkin sen tajunnut, mutta välillä tulee ihmisiä jotka sitten eivät ymmärrä ja ihmettelevät olenko karannut valkotakkisten luota :D haha..

Vastaus on siis, että en ole vaan olen huulenheittomiehiä ja semmoinen tulen aina olemaan ;). Joku ymmärtää mun juttuja,joku ei,mutta mä olen se mitä olen enkä miksikään muuksi muutu,enkä halua muuttua. Paitsi tietysti tosielämän vakavista virheistä, joista yritän oppia ja astumatta ainakaan hirveän montaa kertaa samaan kuoppaan :D.

Eli tämmöistä sitten :).

Palataan vähän taaksepäin kummiskin vielä. Viimeksi muistan joo,että hirveesti hehkutin Mm-kisoja ja punakonetta, mutta kävit tosiaan tosi kalpaten ja ilmn muuta se otti hattuun kun maailmanmestarit pelasti aika alle riman :/. Asialle ei nyt voi mitään ja tämä on vain elämää ja urheilu urheiluna.

Näin siis päivitin facebookissa viimeisimmän Usa-Venäjä pelin jälkeen ja olen tosiaan tätä mieltä.

"Still Thank you and goodbye red machine..No matter how games ends, we fans will always still be by your side !!! Next year is home Olympic games in Sotsi,so then you have to be in brilliant shape !!!"


Näin minun mielestäni kuuluu tehdä kaikesta huolimatta,jos olet tosikannustaja. Voi joo haukkua vähän , jos ihan päin mäntyä pelataan, mutta niin kuin monet kääntää selkää omalle joukkueelle ja haukkua maan rakoon kun häviää niin ei ole oikein! Silloin kun voitetaan niin voi ku sitä rakastetaan joukkuetta, mutta sitten kun hävitään niin hävetään ja haukutaan ihan lyttyyn! Ei näin! Aito fani ei tee niin! Mä olen ainakin Venäläisen jääkiekon tosifani ja silti vaikka kuinka minua sattuikaan häviöt yms. niin silti olen aina joukkueen rinnalla,tuen heitä ja silti ne ovat minulle minun idoleitani! Niin hyvässä kuin pahassa aina mukana Red machine <3, se="" on="" 100="" varma="" juttu="" --3="" --="">

Nyt sitten odotellaan tosiaankin Sotsin olympialaisia <3! olisi="" todella="" makeeta="" sinne="" seuraamaan="" kyll="" kilpailuja="" huh="" --3="" --="">

Tässä jopa käynyt mielessä,että perkules pitäiskö mun pyytää seiskalta toimittajareportterin homma, eli että pääsen kuvaamaan sekä haastattelemaan Sotsiin urheilijoita,ihmisiä ja muutenkin päivittäistä menoa siellä :)! Kieli on hallussa,intoa riittää ja mielestäni huumorintajua :D! Noh, eihän sitä koskaan tiedä mitä elämässä tapahtuu ja pitää elää unelmaa sekä toteuttaa niitä parhaimman mukaan ;).

Nyt kummiskin yksi unelma on lähempänä kuin koskaan ja sitä olen vääntänyt jo kohta vuoden! Paketti kutakuinkin valmis,mutta vielä on matkaa ja duunia.

Toinenkin unelma tässä häämöttää myös kesäkuun alussa,eli kouluun pyrkiminen ja pääsykokeet. Eli vähän yli viikko niin sanotusti niin on taas Antti pojalla yski haaste ja koettelemus edessä. Huh ku jännittää kyllä..

Jospa nyt tänä vuonna onnistaisi. Tai ei,toi väärä ajattelutapa vaan tämä on oikea: Sen on pakko onnistua ja sillä sipuli!

Ai niin, luonani kävi sitten se kuvankaunis Olga josta olen puhunut, mutta se reissu loppujen lopuksi ei mennyt niin hyvin kuin piti :/!

Siihen on syynä Olgan ihan ääretön ylimielinen asenne Diivamaisuuksineen. Tästä olen kertonut täällä seiskaliven sivuillani. Täältä pääsete lukemaan lisää aiheesta,koska tänne en todellakaan jaksa enää samaa kirjoittaa kun yököttää edes muistella!

http://www.seiska.fi/Antti-Kurhinen/Diiva-Olgan-kanssa-Madame-Krogin-kes%25C3%25A4terassin-avajaisissa../1005338 

Eli semmoinen siis tapaus!

Se siitä ja ei enää muistella enempää..

Ja sitten totta tosiaan tässä olen suurimmaksi osaksi viihdyttänyt seiskan lukijoita livesivuilla omalla uudella harrastuksellani nimellä "Punkkibongaus" :D! 

http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/minun-uusi-harrastus-%253APunkkibongaus/1005362 

Ja tosiaankin niin kuin videolla sanon, jokaisella pitää olla joku rakas harrastus :)! Jotkut bongaa niitä junia,lintuja,postikortteja,merkkejä yms.,mut mäpäs kehitin uuden bongausharratsuksen nimeltä punkkibongaus ;) :D!

Hyvin on lähtenyt käyntiin ja muutaman punkin olenkin jo saanut nahalleni ja siitä sitten aina löytyy niitä vidoita seiskan sivuilta ;) :D!

Eli tosiaan seiskalivestä löytyy kaikki uuteen harrastukseeni liittyen ;)!

Lopuksi vielä haluan linkittää videon kun yllätin minun ex-vaimoni sen synttäreillä :)

Kello tosiaan tuli juuri 00.00 16.05.2013 ja silloin siis alkoi juuri Henna syndet virallisesti. Olin eka kuka hekilökohtaisesti yllätti Hennan tällä tavalla ja olin todella iloinen että Henna kaiken lisäksi tykkäsi lahjastani :)! Jee,ihanaa synttärii Hennalle vielä näin jälkikäteen ja voin sanoa että kengät istuu todella hyvin sulle :)!

http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/Yll%25C3%25A4tin-Hennan-sen-syntt%25C3%25A4reill%25C3%25A4-%253A%2529/1005200 

Näin sitten :).

Nyt olisi aika jättää teidät ja pyytää siirtymään seiskan sivuille,koska olenkin juuri lataamassa uutta videota taas sivuille ja se kertoo kyllä miten Tsaari Antti-Aurinkoinen saa vihdoin hallitsijan kruununsa ;) :D,eli ei muuta kuin hopi hopi sinne katsomaan ja mustakaa aina päivittäin käydä siellä vilkuilemassa uutta :)!

Nyt ei muuta kuin rauhallista sunnuntain jatkoa ja kesäistä viikona alkua huomiselle sekä koko viikolle <3! 

Palataan taas rakaat <3! 

Antti


Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, jääkiekon mm kisat 2013, Russia world champion, Henna kalinainen, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, justin bieber, sota,

Justin Bieberin keikka ,Wappua,tansseja,ja tietysti Lätkää,lätkää mahan täydeltä ;) <3!

Keskiviikko 8.5.2013 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hip hei toverit taas!

Tässä sitä taas ollaan blogin kimpussa;)!

Aika juoksee nopeasti ja sitä taas pitää vähän päivitellä blogia..

Pari viikkoa hujahti vauhdilla ja perkuleen kivaa on ollut,huhhuh :).

Nyt tulee vähän hätäsesti sutasten tää blogi,mutta parempi näin kuin ei ollenkaan ;)!

Viimeksi muistan kun blogissa mainitsin sen,että vau ku ihanaa että Henna pääsee katsomaan Justin Bieberin keikkaa Hartwall areenalle, ja ei kulunut kuin pri tuntia blogin julkaisemisen jälkeen, kun Henna soittaa mulle ja sanoo että kaveri teki sille vähän niinku oharit ja se haluaisi minut mukaan kun oli kuullut että oisin halunnut nähdä Bieberin :)!

Olin ihan innoissani tästä ja kauaa miettimättä ilman muuta suostuin tommoiseen mahtavaan tarjoukseen :)!

Iso Kiitos vielä kerran Hennalle siitä :).

Keikka oli siis seiskan tarjoama ja tämän takia kaikki kuvat ja muut löytyvät Henna seiskaliven sivuilta. Käykäähän kattelemassa kuvia ja muutama video meidän rakkaudesta Justin Bieberiin ;)!

http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/Kirkumista/1003064 

Sieltä löytyy muitakin videoita ;)!

Hauskaa oli ja en ole ikinä kuullut noin kovaa kirkuntaa misssään huhhuh :D!

Yli 12000 pikkutyttöä huutaa naama punasena ranteet auki meiningillä, niin se pistää kyllä isonkin miehen ymmälleen ja täysin hämilleen :D!

Tunsin kyllä olevani jossain ihan omassa maailmassa,johon minä en kyllä kuulunut :D!

Seurasin katseilla ympärilleni, mutta en kyllä löytänyt yhtäkään miehen tai edes pojan naamaa ja samalla valuin vielä alemmaksi penkkkiini kiinni :D!

Sitten ryhdistäydyin ja sanoin itsennei,että what a fuck, mitä sil on väliä,antaa mennä vaan, nyt huudetaan ja yritetään kokea sama mitä kokee nämä pikkutytöt pikkuhousut märkänä ;) :D haha!

Siinä sitten ruvetiin kirkumaan Hennan kanssa täyttä kurkkua ja ilmestys oli kyllä jonkinlainen :D!

Koko aikaa kirkumista ei kyllä jaksanut erkkikään ja menimme sitten juomaan muutamat huurteiset ja siellä sitten tapasimme Stigin, joka paljastui kunnolliseksi Justin Bieber faniksi :D!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/travellingandpartyallovertheworld/1508307 

Paikalla myös oli muitakin julkkiksia ja sisääntulon yhteydessä Kiira Korpi tuli miehineen ja moikkasi meitä,sitten Junoa ja Amanda tuli siinä vastaan,jossa Juno kauhisteli ja sanoi mulle että haluu pois jo sieltä :D, sitten Sabina Särkkäkin oli kärppänä mukana siellä :). Eli paljon julkisuuden henkilöitä jotka fanittaa bieberiä ihan kympillä :D!

Konsertin jälkeen sitten kirkuminen muuttui itkuksi ja kaikki ne pikkutytöt rupesi pillittää kun heidän idolinsa lähti lavalta :D!

Tässä tilanteessa minulla Biebertukka päässä oli mahdollisuus heittää todella pahat vitsit, ja naurettiinkin Hennan kanssa sitä, että jos menisin vähäs sivumpaan,takkia vähän silmille ja Henna huutaisi"Heeeii tuolla Bieber menee" niin olisin puolikuollut mies aivan varmaan :DDD! Sieltä olisi tullut kaikki päälle ja mut ois revitty palasiksi :DDD! Onneksi ei kummiskaan toteutettu sitä pilaa, vaikka paljon mieli tekikin ;) :D!

Ja sitten kun Bieberi loppui niin nämä teinit sitten rupesivat huomaamaan meidät,hieman alempaa sorttia olevat "julkkikset" ja siitä sitten alkoi kuviin pyytely ja halailu :D!

Ratikkaa odottaessa sitten lauma teinityttöjä hyökkäsi meidän kimppuun ja siellä sitten halittiin sekä kuvailtiin urakalla :D haha!

No kaikin puolin keikasta jäi hyvä maku ja voin antaa Justinille esityksestä 8, mutta hieman syö tuo hänen suhtautuminen fanien odotuttamiseen ..Minun mielestä on aika törkeetä myöhästymällä odotuttaa pieniä pikkutyttöjä tunti ja 40 minuuttia :(! Onneksi me tultiin hieman myöhemmin, niin ei sitten tarvinnut ihan niin kauaa odottaa..

Nyt on sitten nähty tämä youtuben ihmelapsi Bieber ja voi olla rauhallisin mielin <3 :d="" p="">

Sitten seuraavaan aiheeseen,eli Wabbu..

No niin,siis vappu joo..tai se mitä siitä muistaa oikein :D!

Sen tiedän että enne sitä yksi kaveri tuli minun luo asumaan muutamaks päiväksi kun se riiteli tyttöystävänsä kanssa..Eli sen syndejä sitten vietettiin vapunaattona ja sehän lähti sitten ihan hanskasta :D! No niinhän se pitäääkin loppujen lopuksi lähteä kun kyseessä on vappu ;)!

Sen muistan että jollain ihmeen keinolla ängimme Tivoliin,eli siihen teiniparatiisiin ja siellä sitten onin filmi poikki siihen asti että muistan itteni Kampin mäkkärissä ja sieltä sitten jatkot ja jatkot,sekä vielä kerran jatkot :DDD!

Hauskaa oli kyllä,koska senkin muistan etä olin ollut yhdessä vaiheessa King Kong ja Sarvikuono omasta mielestäni,ja se viittaa siihen että humalatila oli juuri sitä luokkaa mitä tarviikin vappuna olevan ;) :DDD!

Se siitä vapusta ja samaan jonoon niin kuin edellisetkin vaput :D!

Sitten siinä kerettiin vapun jälkeen pyörähtää "Pakko tanssia" finaalissa,joka oli tosiaankin tosi mielenkiintoinen tapahtuma ja oltiin siellä taas Hennan kanssa :)!

Tosiaankin Hennan kanssa olemme todella hyvisä ystäviä nykyään ilman mitään takaajatuksia ja meillä on yhdessä frendeinä tosi hauskaa :))!

Ensi viikolla Hennalla on synttärit ja saas nähdä mitä tyttö meinaa suunnitella synttäreidensä kunniaksi :)!

No mutta ei juosta asioiden edelle;)!

Tärkeämpää onkin kertoa nyt on varmaan se, mitä vapun jälkeen alkoi ;)! No nehän on tietysti ne aina kauan odotetut Mm-jääkiekkokisat Helsinki-Tukholma :)!

Viime vuonna minun rakas äiti Venäjä vei kaikkia kuin pässejä narussa ja voitti ylivoimaisesti Mm-kultaa täällä Helsigissä :)) <3 3="" se="" oli="" ihan="" tajuttoman="" mahtavaa="" ja="" varsinkin="" kun="" juuri="" silloin="" olimme="" tehneet="" ven="" j="" lle="" kannustusbiisin="" cheddan="" kanssa="" joka="" todenn="" k="" isesti="" siivitti="" punakoneen="" ylivoimaiseen="" voittoon="" kaikista="" muista="" maista="" p="">

Tässä nyt vielä alla linkki siihen biisiin,koska se soi tänäkin vuonna yhtä kovaa ja se muuten siivittää tänäkin vuonna Venäjän ylivoimaiseen voittoon ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU 

Tämän tahdissa ollaan menty tähän asti ja kaikki pelit on voitettu tähän asti :)!

Eilen Venäjä vei USA:ta 5-3 ja Helsinki raikui venäläiskannattajien kannustuksista :)!

Itse olin katsomassa matsia President Hotellilla,jossa asuu myös Venäjän maajoukkuea ja monet muutkin lätkämaat kuten Saksa ja Usa yms.

On aivan huikeeta se ,että on sinne on tänä vuonna järjestetty" House of Russian national hockey team",jossa voi seurata Venäjän pelejä isolta screeniltä venäläisineen kommentaattoreineen :)! Ihan huippua kyllä ja eilen katsoessa matsia,siellä oli vierailemassa entinen mm-mestari Aleksandr Judin,joka oli kommentaattorina Venäjä-Usa pelissä :))!

Hän oli ihan loistava ja heitti aivan loistavaa läppää huhhuh :D :)! Me katsojat nauroimm itsemme ihan kippuraan kun hän kommentoi pelin kulkua..eli esim. hän vertasi Usan ja Venäjän päävalmentajia keskenään kun he tulivat kuvaan ja se oli näin" Katsokaaq nyt heit tota jenkkivalmentajaa,siellä se vaan jauhaa ku sonni purkkaa ja pelaa taskubiljardia,katsokaa..ja sitten katsokaa meidän valmentajaa,seisoo ryhdikkäästi,vaakuna näkyy ja kylämviileästi"sit seuraavaks..Siis katsokaa noita jenkkejä,siis eihän ne osaa olla agressiivisia ja pelata voimapeliä kuten Canada,vaan enintään mitä ne pystyy on tehdä pelottava ilme" :DDD ja sitten kymmeniä eri heittoja jotka ei hekä tässä kuullosta hauskalta mutta katsoessa matsia me repeilimme ihan täysin siellä huhhuh :D!

Tässä vielä kuva hänen kanssaan ottelun loputtua :)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/1515452

Ottelu loppui niin kuin piti ja Venäjä vei 5-3 ooppaaaa :))!

Nyt sitten odotellaan ihan mielettömästi perjantaista jännitysottelua Suomea vastaan ja sillloin meitsikin on fanituskunnossa ja sielloin laitetaan kaikki vetimet päälle,ja mennään eikä meinata ooppaa :))!

Tavoitteena on saada taas kuvia,videoita yms. informaatioita Venäjän maajoukkueesta hotellissa matsin jälkeen ;) <3! em="">

Ja tässä vielä lisätietoja paikasta Presidenttihotellissa.

http://russiaunites.ru/images/Flyer.jpg 

Tonne kaikki mukaan vaan kannustamaan perjantaina ;)!

Huomenna onkin sitten se suuri juhla Venäjällä,eli toisen maailmansodan vottopäivä ja haluankin onnitella kaikkia siitä voitosta kun Natsi-Saksa kukistui!!!

9may.jpg

Eli huomenna pelataan lätkää Ranskaa vastaan ja sehän on pakko silloin voittaa voitonpäivänä :)!

Tsemii jätkät huomiseen koitokseen!

Nyt vielä ennen blogin loppua haluaisin pyytää että tekisitte minulle yhden palveluksen ja myös itsellenne ;)!

Tässä se tulee!!

Huomio kaikki!!! Suomen kansan toivosta ja minunkin toivosta, pyydän että äänestätte minut avaruuteen vaikka ilman paluulippua ;) :D ♥ !!! Iso kiitos kaikille ♥!!!

Finnish people hope, and my hope, I ask that you vote me into space even without a return ticket;): D ♥! A big thank you to all who vote ♥!

Друзия мои :)!!!Поршу пожалуйста, По пожелнию Финского народа и моего пожелания, прошу чтобы вы проголосовали за меня в космос даже без обратного билета;): D ♥!Большое спасибо всем за поддержку ♥!

https://www2.axeapollo.com/fi_FI/362147/antti-kurhinen?image=0 

Eli tämmöistä oli tällä kertaa toverit ;)!

Nyt jätän teidän viettämään Helatorstain aattoa ja menen itse yhden tuttavan tytön ensimmäistä kertaa järjestettäviin Vip-bileisiin Iguanaan ja katsotaan mikä siellä on meininki ja tietysti ennen sitä isot tsempit Suomelle illan lätkämatsissa Usaa vastaan :)!

Ja ai niin, ilmoitusluonteinen asia meinasi unohtua :D

Voipi olla että tänne en niin usein mitään kirjoittele, nimittäin aloitan pitämään Seiska lehden liveosioo varmaan ensi viikolla.. 

Yritän aina informoida teitä kummiskin missä mennään ja blogata tännekkin sen jälkeen kun päivittäistä materiaalia on kertynyt seiskaliveen tarpeeksi,niin tänne kokoan sitten koko sen esim. viikon ajan tapahtumat seiskalivestä ja tekemisistäni ympräri ämpäri ;)! 

Eli palaillaan taas rakkaat,hoppaaaa <3! em="">

Rakkaudella <3! em="">

Antti

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, seiskalive, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, jääkiekon mm kisat 2013, Russia world champion, Henna kalinainen, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika, justin bieber, sota

Talo 2 / Dom 2 tosi tv ohjelma puskee puskan takaa päälle taas ja Pohjois-Korea tuli elämääni!

Perjantai 26.4.2013 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hyvvöötä päivöötä toverit :)!  

Tässä sitä ollan teidän kanssa taas ja huokaisitte varmaan helpotukseta, että en jättänytkään teitä pidemmäksi aikaa ;)!

No en jätä enää niin pitkäksi aikaa ja tulen aina pitämään ajan tasalla kaikista minun kuumista tapahtumista ;)!

Tässä viime viikon aikana olen yrittänyt aika paljon käydä salilla, vaikka motivaatio ei ole ollut mistää parhaimmasta päästä.

Kaikki ne juhlimiset yms. on syönyt kyllä paljon taas elämästä.

Nyt onneksi kevät on tullut ja kesäkään ei ole hirveän kaukana :)!

Suunnitelmat ovat monenlaiset ja niin kuin edellisessä blogissani kerroin, että päällimmäisenä unelmana on se,että me lähetään hyvän porukan kanssa kiertämään autolla eurooppaa :)!

Samalla tossa kun juttelin tossa juuri väähän aikaa ex-vaimon kaa ja jotenkin tuli puheeksi matkat yms. niin aluksi heitettiin läpällä,että "perkule ois cool mennä Pohjois-Koreaan",mut sit samalla mulla syttyi hirvee kiinnostus mennä sinne ja rupesin etti netistä matkoja :D!

Löysinkin heti traveller Oy:n,joka tekee sinne kunnon pakettimatkoja kaikkineen nähtävyyksineen :)! Seuraava matka sinne olisi syyskuussa ja nyt tosissani jos voittaisin lotossa tai olisi niin paljon ylimäärästä rahaa,niin ostaisin viipymättä matkan sinne!

On se kyllä niin kiehtovaa nähdä viimeinen rankan kommunistisen diktatuurin livenä kun itsekkin kotoisin kaikkien aikojen pahuuden Imperiumista,eli Neuvostoliitosta ;)!

Toivottavasti siellä ei sitten tule mitään hölmöä tehtyä matkalla, nimittäin siellä aika hätäseen jää loppuelämäksi itkemään töppäilyjään :D!

Tämä siis ei vitsiä vaan olen ihan tosissani!!! Siis Pohjois-Koreaan menolla :D!

Tietysti jos haluatte minusta mahdollisesti eroon, etten palaa takaisin Suomeen, niin tämä olisi ainutlaatuinen mahdollisuus siihen ihmiset,eli kolhti kasaan matkaa varten, sitten seuraatte tapahtumia tarkkaan netistä mitä kikkailen siellä, nimittäin aivan varmasti meinaan kuvata siellä kielloista huolimatta,joka voi todennäköisesti johtaa minun pidätykseen ja elinkautiseen vankeuteen..Eli tässä teillä ainutlaatuine mahdollisuus päästä minusta lopullisesti eroon todella suurin prosenttiyksiköin ;) :D!

Näin siis teille vinkkinä ja ei muuta kuin kolehtia pystyyn "rakkaat" toverit ;)!

Näin siis me molemmat osapuolet unelmoimme samasta varmaan ensimmäisiä kertoja,eli että itse haluan Pohjois-Koreaan ja tekin haluatte samaa tosi paljon  ;) :D!!! Ihan huippua että ollaan päästy yhteisymmärrykseen vihdoin viimein ;)!

Jäämme siis odottamaan innolla tuota tapahtumaa jos se toteutuu joku päivä, mutta nyt muihin mielenkiintoisiin aiheisiin!

Käytiin tosiaankin siis ex-vaimoni Hennan kanssa leffassa eilen kattomassa Iron mania ja oli hauskaa taas vähä heittä hulluhkoo läppää :D! Ollaan tosiaankin ihan frendejä vaan ja on ilo huomata että me tullaan paremmin juttuun yms. kun ollaan vaan ystäviä :))!

On ihana meillä on oikeesti huumorin hauskaa :)!

Tässä nyt sitten Henna päätti yllättää minut leffan jälkeen ja tämmöistä shaissee sitten sieltä tulikin :D!

http://www.seiska.fi/K%25C3%25A4ytt%25C3%25A4jien-sis%25C3%25A4lt%25C3%25B6j%25C3%25A4/iron-man-3/1002848 

On se vaan hauskaa heittää sarkastista läppää ja mun mielestä itseironia on parasta huumoria mitä voi vaan olla :))!

Itse elokuva jäi vähän epäselväksi kun taas vaihteeks oltiin niin myöhässä, että jouduin jättää auton diplomaatipaikalle kiireissäni,sitten yli 20 min myöhässä leffaan jess jess..No alku meninkin ohi ja siinä sitten vihoissani popsin Hennan ylimaustettuja poppreita,joista mulla meni maha ihan sekasi ja sitä istuttiin jalat ristissä ettei luraha housuun sitä lämmintä tavaraa :D!

Hirveetä säätöä leffassa oli ja juuri maailman kauniimmaksi naiseksikin valittu Gwyneth Paltrow ei säväyttänyt mitenkään sen suuremmin,paitsi sen tiukkaan trimmattu kroppa tuossa iässä,huh..

Hirveetä räiskintää taas ja superhyper fantasiaa koko loppuosa,joka ei ole ihan mun mieleen,mut aika hyvät efektit kyllä.

Eli eipä mitään sen kummepaa oikeastaan..leffa kuin leffa,mut ei mitään säväyttävää joka jäisi mieleen loppuelämäksi.

Henna sitten kertoikin että hän on menossa tänään Justin Bieberin keikalle ja jollain tavalla olen kateellinen hänelle, koska oisin halunnut kyllä nähä sen pienen ylilahjakkaan narkkarin livenä itsekkin :D!

Onhan se todella uskomaton saavutus päästä noin korkealle tavallisesta pummiperheestä melkein niin sanotusti!

En voi muuta toivottaa Hennalle kuin erittäin hyvää konserttia ja että ottaa hyvää videomateriaalia seiskaliveen siitä pössyttelvästä hippihihhulista :D!

Ja sitäpaisti kaikki on niin yliregoitua hänen marihuanapössytelyn suhteen,phyh..tää on vaan tää julkisuus joka tuo sinulle ne muut esimerkkivelvollisuuspakon muun maailman edessä!

No joo..Itse jään sinne aidan toiselle puolelle kyltit kädessä kirkumaan "Bilberin" nimeä, niin kuin aikoinaan huusin Dima Bilanin nimeä keskustan Stockmannilla eurivissä hänen euroviisuvoittonsa jälkeen ja työnsi kaikki teinit hevettiin tieltäni, jotta hän näkisi minut heiluttelevan Venäjän lippua uljaana :D!

Ei muuta kuin hauskaa Bieberiltaa vaan kaikille ;)!

Sitten olisi vielä nämä kuuluisat ja niin nähdyt pornomessut kaapelille..hyh..en kyl jaksa enää sinne mennä ja alan olee jo tussuntäytteisin elämäni aikana nöhnyt niin eri värisiä ja muotoisia ympäri ämpäri,että eipä mikään siellä mua yllätä enää.. :D!

Toten jätän varmaan väliin tällä kertaa koko hömpötyksen..

Kaverille piti olla syndet,mutta hän sitten siirsi niitä Vapulle,eli tää viikonloppu on aika auki ja mennään tuulen mukana miettimättä sen enempää, sitäpaitsi Vappukin on ihan ovella,jotena mitä sitä turhaan kroppaa kärvistää alkomahoolin vaikutksen alaisena nyt viikonloppuna!

Vappuna sitten juhlitaan kaverin syndejä ja kaiken kaikkiaan Vappuhulinoita :)!

Vapun jälkeen sitten alkaa kaikkien aikojen taisto, elikkäs lätkän MM-kisat, jotka äiti Venäjä vie ku kusivanaa seinää pitkin ;) :D!!

Muistanette varmaan vielä viime vuodelta tämän maailmalla kuohuttaneen supersuositun kappaleen, joka vei Äiti-venäjän ylivoimaisesti Mm-kultaan :))!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU 

Tätä on vaikea unohtaa ja tätä venäjän joukkueesta on hehkutettu huh ;)!

Venäjän Jätkät halus tällä biisillä mennä tänäkin vuonna, jotenka jääköön se viralliseksi kisbiisiksi myös tänä vuonna ;)!

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012051815590496_vi.shtml

Näillä siis mennää kisoihin eikä meinata,ugh ;)!

Tästä alkaa armoton taistelu mestaruudesta!!

Ja nyt alkaa tulla tämän armottoman bloginkin lopun aika tällä kertaa ja tässä pitää mennä treenailee vähän ja sitten odotellaankin kaveria kotiin, nimittäin se asuu nyt meillä ainakin muutaman päivän kun sille suli riitaa tyttöystävänsä kanssa ja se dumpatiin pihalle,nice :D!

Muutenkin huomaan että kaikki eroilee koko ajan ja palailee yhteen taas huh! Mihin tää maailma on menossa!? Ei mitään tolkkua enää parisuhteissa!! Onneksi mä olen tämmöinen ihana vanhoollinen perus-Prinssi,joka hoitaa hommat kotio oikealla tavalla ;) :D!

Ai niin, nyt kun kerran prinsseydestä ruvettiin puhumaan, niin tämä uljas prinssi siis oli aikoinaan Venäjän ja koko maailman pisimmiten kestäneessä tosi tv ohjelmassa ja nyt tämä ohjelma tulee ulos Viron tv:eestä :D!

Ihmettelin aluksi siis, että miksi olen ruvennut saamaan viestejä Eestin puolelta lukuisilta ihmisiltä, mutta syynä onkin se, että eilen alkoi Eestin Canal 3+ tv kanavalta Dom 2 eli Talo 2 Venäläinen tosi tv ohjelma jossa olin vuonna 2011 pari kuukautta :D! Syynä että monet kanavat tilaavat sen viiveellä baltian maissa! Eli nyt ihmiset Eestissä saa nauttia minun ohjelmassa mukana olosta seuraavat kaksi kuukautta ;) :D! 

Дорогие друзия! Вчера начелся на канале 3 + в Естонии, Российский реалити шоу Дом 2 с моим участием :)! 

http://www.3plus.ee/content/view/1030/834/ 

Näin siis kannattaa katsoa ehdottomasti jos asut Virossa ;)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1398827/antti-kurhinen-saavutti-huippusuosion-venajalla-tuhansia-yhteydenottoja

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011092714465890_vi.shtml

Näillä mennään toverit ja nyt olisi aika varmaan toivotella pikkuhiljaa hyvät viikonloput ja erittäin raikkaan railakkaat vaput kaikille tasapuolisesti :)!

Tsaari häipyy levolle nyt..

Palaillaan taas :)

Antti


1 kommentti . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, Tsaari Antti, elämän viisaudet, jääkiekon mm kisat 2013, Russia world champion, Henna kalinainen, Eesti, Pohjois-Korea, gerassimus Kurhinimus, Suuri Päällikkö, Jumalan poika,

Tv kuvauksia ja lisää kuvauksia,sekä jalkapallon Em-kisat :)!

Lauantai 9.6.2012 klo 20:18 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hei makakakkalapukkala rakkaat <3! Ну ето просто полное каккалапуккала <3 !

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Tässä taas ollaan ja kirjoitetaan blogia minun erittäin mielenkiintoisesta elämästä :)!

Vauhdin huuma on tuntunut kyllä melkoisasti ja puskenut läpi kuin hiki mun paksusta nahasta ;) :D!

Viikko on ollut lennokas ja mentiin ex-vaimoni kanssa lujaa ku rullatuolit ;)!

Kävin tossa tamppaa jalkaa viikonloppuna ja meno oli kovaa kyllä joo :D! Siitä voit katsoa kuvista linkin alta ja antaa arvosanat jos haluat ;)!

http://anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/1288938


Siellä
on lisää kuvia myös mun hyvästä bilekunnosta :D!

Samalla sieltä löytyy kuvia Tallinnasta murun kanssa <3!

Olimme siis kuvaamassa yhtä tv ohjelmaa joka tulee elo-syyskuussa ulos Suomalaiselsta kuuluisalta tv kanavalta :)! Sen voin sanoa että jaksot tulee meidän kanssa olemaan todella hauskoja,jotenka todellakin kannattaa katsoa  ;)!

Eli muistakaa olla silloin telkkareiden ääressä satavarmasti ;)!


Ainoana miinuksena on oli että tuli kipeeksi siellä Tallinnassa ja koko viikon olen ollut kipeenä :(!

Vielä pitää kiittää koko kuvausryhmää ja tuotantoa todella hauskoista kuvauksista :)!

Ja lisää vain tulossa..:)!

Huomenna sitten kuvataan yhtä tv dokumenttia Hollantilaiselle isolle kanavalle :)! Enempää en kerro,koska käsky kävi ettei saa enempää vielä paljastaa,mutta myöhemmin voin kertoa mistä on kyse :))!Jippijajeii :))!

Muuten nämä puolitoista viikkoa on ollut aikamoista meininkiä suuntaan ja toiseen,sekä tietysti monia vastoinkäymisiäkin,mutta kyllä niistä selvitään niin kuin aina :)!

Sitten meillä on murun kanssa oma projekti ihan tässä viittä vaille ideoitu loppuun ja toivottavsti pääsemme toteuttamaan vihdoin unelmiamme <3!

Tästäkään ei sen enempää vielä,ennen kuin kaikki on suht.varmaa ;)!

Meitä harmittaa hieman se,että meidän piti mennä Pietarin sensationiin,mutta se nyt jää sitten menemättä kun lipun hinnat oli niin korkeita ja tuli muutenkin muita menoja..Olisi kyllä ollut makeeta mennä murun kaa,niin kuin aikoinaan mentiin aina, mutta ei voi mitään, kyllä me keretään vielä kesän aikana noita isoja parteja koluta läpi ;)!

Nyt kaiken lisäksi meillä on pieni vauveli-hauveli nimeltä Vanilla <3 ja se tarvii meidän huomioo <3!

On se kyllä niin ihana,että olen ihan itsekkin ihan myyty kun se tulee syliin ja kujertaa nautinnosta kun sitä silittää <3!

Nyt se ei ole enää niin pelokas ja se on oppinut paljon :)! Ja kaikkein parasta on se että se tuottaa iloa mun rakkaalle murulle silloin kun minä sitä en pysty tekemään :) <3!

Tämä muuten ei ehkä jää tähän,vaan ehkä on tulossa lisää perheelisäystä lähiviikkoina,koska me halutaan vielä yorkshiren terrieri :)! Olemme siitä jo neuvotelleet ja se tulee Venäjältä <3! kuvia olen nähnyt pennuista ja ne on yybersöpöjä myös <3 ui ui ui <3!

yorkeja.jpg


Eli tämmöisiä karvapalleroita ne on <3! Eikös ole ihania :)?? Tämmöinen yksi narttu meitä odottaa jo

Sitten pakko kertoa, että mua muisteltiin tosi paljon 8 kesäkuun lähetyksessä Dom 2 ohjelmassa :)!

http://dom2.ru/videos/95290890?order=day.date:desc


Minulle moni kirjoitti,että siellä ne puhuu susta tosi paljon ja laittoi lähetyksen linkkinä..tosiaankin tuli tosi nostalginen olo ja ikävä monia asioita.. Mutta kaikkein parasta on se,että minua muistetaan :))!

Loppuun vielä haluan kertoa että olen täysillä messissä jalkapallon Euroopanmestaruuskilpailuissa ja toivon että Venäjä näyttää kyntensä läpi koko kisojen niin kuin 4 vuotta sitten :)! Eilinen Tsekkiä käyty ottelu näytti sen,että Venäjällä on saumoja vaikka mihin ja joukkue pystyy taistelemaan vaikka voitosta saakka :))! Minun oma lempipelaajani Arshavin on tykityskunnossa ja toivon että hänen ailahteleva pelityyli saa juuri nyt sen kunnon tykityksen päälle eikä nyhvöttämistä!!! Niin kuin Arshavin itsekkin sanoi, " Venäjä pystyy parhaimmillaan voittamaan vaikka maailman parhaimman,mutta pahimmillaan hävitä ihan paskalle joukkueelle"! Se on vain jätkistä kiinni ja heidän mielialasta! Toivon kummiskin,että Venäjä pystyisi sen tekemään ja että jääkiekon maailmanmestaruus saa jatkoa jalkapallon EM-mestaruudella ;)! Hurraa,hurraa oi suuri ja mahtava Venäjä :) <3!

Sanoinkin cheddalle kun teimme lätkäbiisiä Venäjän maajoukkueelle,että tehdään hei jalkapallon kannustusbiisi,koska fudis on niin paljon suositumpi Venäjällä,mutta hän ei uskonut mua hölmö :D! Tosiaankin fudis on tosi kova sana Venäjällä ja paljon kovempi kuin joku lätkä! Esim. kun etin jääkkiekon pelipaitoja Pietarissa tossa vajaa puolitoista kuukautta sitten,niin ei löytynyt mistään, mutta sitten fudikseen ja em kisoihin liittyen rekvisiittaa oli yllin kyllin joka helkutin kaupassa! Tämä kertoo jo paljon! Ja kaiken lisäksi Pietarin Zenit on hallitseva mestari Venäjällä ja 7 pelaajaa pelkästään on Zenitista,niin sekin kertoo paljon :)!

Mutta joo, en itse ole niin jalkapallofani, mutta kun on kyse mm-em kisoista niin kyllä seuraan ja paljon :)! Mestareiden liiga on toinen mitä seuraan ja chelsea onkin mun suosikki :)!

Chelsea veikin mestareiden liigan,Venäjä voitti lätkän mm kisat,nyt vielä kun tää fudis vietäisiin,niin olisi ihan uskomaton urheiluvuosi <3!!!

Nyt siis kannustetaan täysillä kaksipäistä kotkaa yhdessä toverit,nimittäin Suomi ei pelaa kisoissa ja tottakai pitää kannustaa naapurimaata hei ;)!

Nyt kun siis kannustusbiisiä emme kerenneet tehdä Venäjän jalkapallomaajoukkueelle,niin popitetaan tätä meidän lätkäbiisiä kun katsellaan matseja ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU

Jos ei videota katso,niin sanat voisi melkein ihan hyvin sopia jopa jalpapallojoukkueelle,jotenka hätää ei pitäisi olla sen suhteen,etteikö biisi maistuisi ;)!

Eli ei muuta kuin popittamaan vaan ;)!

Kaikesta tuosta voi enemmän lukea edellisestä blogistani,jos haluaa myös vähän mielipiteitä Suomen urheilukäyttäytymisestä yms..

Nyt pikkuhiljaa päästän teidät piinasta ja siiryn itse murun kaa Intialaiseen syömään ja sen jälkeen leffaan lumikki ja metsästäjää katsomaan,kun me unohdettiin kokonaan tuo kutsuveirasnäytös keskiviikkona..

Eli kaikkee hyvää ja palaillaan taas ensi viikolla :)!

Досвидание дорогие мои :)!

Rakkaudella <3!

Antti
6 kommenttia . Avainsanat: Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, murha, itsemurha, koulukiusaaminen, jalkapallon em kisat, Henna Kalinainen, häviö, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, totuus

Yhteiskunnan rippeet..

Keskiviikko 30.5.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar singer"Kurhinen

Terve taas rakkaat <3! Здраствуйте любимые мои <3!

Nyt ollaan taas liikeellä blogin kanssa ja kyllähän sitä pitäisi vähän nakuttaa tänne kuulumisia.

Viime viikko on ollut aika sekava,mutta samalla myös hyvin antoisa kaikin puolin.

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Sitten ekana haluaisin lähettää suruvalittelut kaikille poistuneen ihmisen sukulaisille..Tulin kyllä surulliseksi kun kuulin että yksi minun tosi hyvä tuttava poistui meidän keskuudesta ..Tänään taas tajusi miten pienestä on meidän elämä kiinni ja miten helposti täältä voi poistua :(..R.I.P Tosi hyvä ihminen Sysmästä..(en viitsi nimeä mainita yms.kun haluan kunnioittaa hänen yksityisyyttään)..

Jumala olkoon hänen kanssaan..

Nyt vähän iloisempiin asioihin.

On tullut juhlittua Venäjän maailmanmestaruutta oikein urakalla ja olenkin ollut tosi iloinen siitä pitkin viikkoa :)!

Sitten viime viikonloppuna oli vuorossa Euroviisut,jotka jännitin myös,koska Venäjällä oli mahis viedä nekin :)! No mutta Ruotsilla oli liian kova kappale,sen voin myöntää,koska jopa itse Venäjä antoi Ruotsille 12 pistettä vaikka se oli pahin vastustaja. Venäjän ihan superihanat buranovskie babuski mummelit jäin toiseksi Ruotsin ja siitä voi olla silti olla ylpeä :)! On ne mummelit kyllä sen verran ihania,että olen todella moneen otteeseen kattonut heidän esiintymisensä ja se vaan saa hymyilemään ja positiiviselle mielelle vaikka väkisin :)!

Jollain tavalla he olisivat ansainneet enemmän voittoa sen positiivisuuden ja vilpittömyyden takia,mutta laulullisesti tottakai Ruotsi oli parempi. No,mulle molemmat esiintyjät oli mieluisia,mutta tottakai hieman harmittaa kun oma maa ei voittanut..

Onnittelut Ruottille silti todella mahtavasta kappaleesta ja euroviisuvoitosta :)!

Sitten on aika kertoa myös hieman siitä kun edellisessä blogissa kerroin siitä miten suomalaiset ei osaa hävitä ja miten rasistisiksi muuttuu kun oma joukkue häviää jääkiekossa! Haukutaan pystyyn Ryssäksi yms.ja on painuttava maasta! Eli ei saa kannustaa ja juhlia muuta maata kun Suomi ei voittanut! Naurettavaa ja tästä kaikesta kerroin Yle Mondon kansainvälisessä radiohaastattelussa Venäjän kielellä! Jos et ole vielä kuullut niin linkki on alla tähän haastatteluun!

Ostanovka Finljandija: 25.05.2012 11.11 | Radio | Areena | yle.fi

Внимание!!!Если вы еще не слышали етого,срочно слушайте где я и Chedda рассказиваем о нашей песни в поодержку зборной России по хоккею и откуда она началась, и какие отзывы песня получила в России, а также в Финляндии. Финляндия также связана с очень негативной стороны в сторону Русских и мы расскажем, как большинство Финнов не умеют принять поражение с достоинством, и как грубо в виде расизма и угроз виплескивают свои имоции ха другие натсии изза поражения в спорте, и многое другое!!! Такчто обезательхо все слушаите Yle Mondo под ссыкой которая внизу! 

Ostanovka Finljandija: 25.05.2012 11.11 | Radio | Areena | yle.fi

Tosiaankin lisätietoa kaikesta löytyy edellisestä blogistani,jotenka hopi hopi sinne lukemaan ja kertomaan mielipiteensä!

http://anttikurhinen.fi/blogi/2012/05/23/227

Minä yksinkertaisesti taistlelen rasismia vastaan ja kun itsekkin olen kokenut nuorena todella pahaa rasisimia koko koulun ajan,niin olen osallitunut rauhan asialla Ylen ohjelmaan ja taistelen loppuun asti sorrettujen kiusattujen puolesta!!!

http://www.voice.fi/index.php?mw=antti_kurhinen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=15046

Ja viiem vuoden eduskuntavaaleissa nimenomaan tämä olit tärkein agendani ja en todellakaan katsele kun tämä Suomalainen yhteiskunta ajaa nuoria ihmismurhan partaalle,tai sitten tappaamaan toisia pääsemättömästä tilanteesta!!! Tämä esimerkiksi uutinen järkytti mua syvästi ja oikein selkäpiitä karmi kun kuin ton jutun! Muistelin itse nuorutta raisistisessa ympäristössä jossa olin itse taistelemassa yksin kokonaista yhteiskuntaa vastaan!!!

http://www.iltalehti.fi/perhe/2012052515577986_pr.shtml

Perkele tää kaikki rasismi ja koulukiusaaminen on liiankin suuri juttu täällä Suomessa!!! Nyt perkule pitää tehdä asian eteen jotain ja kunnolla!Vähemmän puhetta ja enemmän tekoja päättäjät hei!!!

Päättäjät vallassa vaan lässyttävät kuinka kauheeta tuo on ja pitää tehdä asioille jotain medialle ja siihen se jääkin!Suurimmaksi osaksi se on vaan politiikkaa ja oman maineen pitämistä yllä,mut ei heitä oikeesti kiinnosta tehdä asialle sen enempää kin vouhottaa tärkeänä eri iltapäivälehdille!! Mä oon jo nähnyt tuon ja suunilleen tiedän miten asiat menee! Säälittävää!!!

On se kumma et tuo Räsänen ilmestyy aina mielipiteidensä kanssa kuvaan, mut silti ikinä ei tehdä mitään muuta ku jauhetaan sontaa. Pitäs vähä skarpata,haloo!!!

Viitaten tuohon iltalehden juttuun,niin ei tullu yllätyksen kun opettajat sanoi ettei edes huomannut että Elisaa kiusattiin. Se on joka  kerta sama selitys kaikilla opettajilla!Sittent ne vielä aina sanoo et ''jos teitä kiusataan niin tulkaa heti kertomaan'' .. ja sitten kun menee kertoo niin ne sanoo että '' okei, pitää tarkkailla asiaa..'' se jääkin siihen et opettajat on opettajan huoneessa mussuttamassa pullaa ja lapset kuolee vieressä! Sairasta välinpitämättömyyttä!

Nyt pitää tehdä jotain hei päättäjät!!! Ja viimeisempänä nyt tuo 18 vuotias nuorukainen kuka Hyvinkäällä tappoi 2 ihmistä ja haavoitti ties kuinka monta! Onkohan tuollakaan lapsukaisella oikeesti ollut kaikki ihan okei koulussa ja perheessä? Tuskinpa..jotain varmasti pikkuhiljaa selviää myöhemmin tutkimuksissa ja hänenkin osalla voi olla kiusaamisesta yms. kyse!!!

Tämä nuorten pahoinvointi muka meidän hyvinvointiyhteiskunnassa voi koitua todella kalliiksi meille kaikille!!! Luulemme että tämä rakennettu yhteiskunta on terve,mutta se ei ole niin vaan päinvastoin!!! Tämä Suomi,maa jossa on todella hyvä ja turvallista elää ei pidä enää paikkaansa kohta,koska Suomalainen nuoriso on sekoamassa pikkuhiljaa tämän kaikein vapauden edessä ja moraaliset arvot ovat ihan päälaellaan! Enää ei mietitä tulevaisuutta sen enempää kuin perhettäkään ja läheisiä..elämme vaan itsellemme ja emme välitä enää mistään mitä on joskus tehnyt meistä ihmisiä moraalisesti! Huumeet,väkivalta ja tämä niin sanottu vapaus tekee meidän nuorista hirviöitä!!!  Nyt pitää herätä ja todella puuttua tähän ihmisen itsekkyyteen,elämänarvoihin,muistuttaa miten tärkeä asia perhe on sekä jälkikasvu! On niin paljon asioita joita pitäisi kieltää lailla vaikka miten ihmiset kitisisivät,että tuo on vapauden rajoittamista yms.!! Yksinkertaisesti suurin osa ihmisistä tarvitsee tiennäyttäjää ja vahvaa hallitsijaa,joka tiukan paikan tullen tekee todella vaikeita ja jopa raakoja päätöksiä säilyttääkseen tasapainon tässä maailmassa!

Suomessa on liikaa löysästty hanoja kaiken sen suhteen ja sen takia ihmiset eivät enää pelkää valtionjohtoa tai poliisia,kun seuraamusket ovat niin pienet ja jopa vapaudenriisto on tehty niin helpoksi kuin kesäleirillä olemiseen! Tässä kaikessa vapaudessa on omat haittapuolensa,joka nyt tuo näitä hedelmiä meille pomittavaksi näin julmilla tavoilla,kuten itsemurhilla tai aivan käsittämättömillä tappamisilla!!!

Vaikka kuinka minua arvostelisitte yms.,mutta yskinkertaisesti tänne yhteiskuntaan tarvittaisiin todella vahva päättäjä,kuin Stalin tai Hitler,mutta ilman murhaamista ja sotimista! En siis todellakaan kannata sotaa tai ihmisten murhaamista,vaan sitä vahvaa hallitsemista ja asioihin radikaalista puuttumista! Vahvaa ja julmaa päätöksien suhteen! Tänne heti saataisiin rotia monen asian suhteen ja tämä sairas mieleltään yhteiskunta saataisiin järjestykseen!!! Eli älkää ymmärtäkö väärin tuota minun vertauskuvaa ja älkää luulko että ihailen Stalinia tai Hitleriä,vaan heidän vahvaa johtamista,muttei heidän tehtyjä päätöksiä!!

No mutta nyt kyllä jätän teidät kyllä vähän sulattelemaan asioita ja miettimään mitä kirjoitin!

Tosiaankin niin kuin aiemmin sanoin,olen ollut eduskuntavaaleissa mukana ja todennäköisesti pyrin kunnallisvaaleissa läpi! Haluan päästä vaikuttamaan tähän julmaan maailmaan ja aloitetaan Suomesta!

Muistakaa äänestää minua sitten syksyllä ja takaan että teidän Suomesta tulee parempi paikka elää!!!

Voitte lukea minun ajatuksia eduskuntavaaleista täältä :

http://anttikurhinen.fi/3

Ja nyt olen kokenut vuoden aikana tosi paljon uutta ja ollut Venäjän ja koko maailman pisimmässä tosi-tveessä,joka on antanut uusia näkymiä monen asian suhteen,vaikka se kuullostaakin tyhmältä..Asian näette sitten kun vaalit tulee ja valitsette minut teidän kunnallisvaltuutetuksi!


Nyt vähän pois tästä hullusta maailmasta ja politiikasta ja kerronpa teille jotain mukavaakin :)!

Minun rakkaani on löytänyt ihanan koiranpuppelin,jonka rotu on chichuahua!

Olen iloinen hänen puolesta että se tekee hänet onnelliseksi ja vaikka tuli riitaa siitä kun hän on vähän hätähousu ja ottaa ensimmäisen vastaantulevan tarjouksen yms.,niin tässä tapauksessa en jaksa riidellä,onhan sentään eläimestä kyse ja pikku-vauvelista <3!

Tässä saa muruni vähän treeniä miten pientä lasta hoidetaan ja ehkä sitten voisi vuoden päästä pyöräyttää omankin mukulan tämän valkoisen pikku monsterin kaveriksi ;) <3!

Itse asiassa se ei jää tähän vaan ehkä meidän koiraperhe lisääntyy yhdellä puppelilla lisää kesällä,kun haemme vielä meidän yhdessä toivomamme Yorkshiren terrierin Venäjältä <3! Olen saanut jo todella hyvän tarjouksen Venäjältä kun kirjoitin venäläiseen facebookkiin ilmoituksen että halutaan Yorkshiren terrieri ja sieltähänminun fanit Venäjällä rupesi kirjoittaa :)! yksi tarjosi juuri minulle puoleen hintaan narttu Yorkin,jos saan nimmarin ja kuvan minulta kun ostan koiran :)! No sehän passaa vallan mainiosti ja nyt odotamme sieltä sitten vastausta milloin koira on sirutettu ja tehty passit :)!Aluski en ollut niin innoissani,mut nyt jotenkin itekkin on ihan innoissaan pikku-dogista <3!

Katsotaan miten saamme kasvatettua siitä ihanan aikuisen fiksun puppetin ;) <3!

Tosiaankin Henna jo omassa blogissaan kyseli kaikkien mielipiteitä koiran nimen suhteen ja samaa minäkin voisin kysyä ihan muodon vuoksi :)? Tosiaankin on tulossa narttu,eli tyttönimiä vaan tulemaan,kiitos :)!

Sitten on meilläkin vielä yksi hauska juttu tulossa ensi viikolla ja lähdemme Hennan kanssa kuvaamaan yhtä ohjelmaa :)! Toivotaan että siitä tulee hyvä ja romanttinen <3! Enempää en kerro kun en tiedä saako paljastaa ohjelman nimeä..No ensi viikolla tiedämme lisää kun ollaan kuvaamassa sitä ja ilmoitellaan sitten tielle tietysti :)!


Nyt en voi muuta toivotella kuin oikein hyvää viikon jatkoa kaikille :)!

Teille Venäjänkielisille on lisänä alla vielä youtubeblogi Venäjän kielellä :)!

До встречи любимые <3!

From Russia & Finland with Love <3!

Antti


31 kommenttia . Avainsanat: Tallinna, antti kurhinen, lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, verihullu, murha, itsemurha, koulukiusaaminen, jääkiekon mm kisat, Henna Kalinainen, häviö, Rasismi, Russia numer 1, Russia forever, totuus

Russia is the best <3! We are the world champions in ice hockey 2012 <3 :)!

Keskiviikko 23.5.2012 klo 2:00 - Antti "The Russian & Finnish Superstar singer"Kurhinen

Oi ma kakkalapukkala mun rakkaat  :)! Oi tätä ilonpäivää huhhuh :))!

Nyt poikkean normaalista blogin kirjoittamisesta ja jätän nämä puolitoista viikkoa melkein pimentoon teiltä,koska on vaan niin pakko hehkuttaa tätä!! Kaiken sen voitte luke alta apua huhhuh mä oon vielkin ihan orkuissa tosta voitosta ja joukkueen tapaamisesta :))) <3!


И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

We're the best :))! We are the ice hockey world champions in 2012 :)! Thank you for the magnificent team and our mighty Mother Russia :) ♥ ♥ ♥ ! And we all know that our song help Russia to won Gold ;) ♥!

Мы лучшие :))! Мы по хоккею чемпионы мира в 2012 году :)! Спасибо за великолепную команду, наша могучая матушка-Россия :) ♥ ♥ ♥ !
И мы все знаем что наша песня помогла России победить ;)♥ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU&list=UUnTk9rtcNQnc9tuW31vRCpQ&index=2&feature=plcp

Eilinen oli todella uskomattoman huikea päivä :)♥! Venäjän Jääkiekon maailmanmestaruuden lisäksi sain kokea elämäni parhaimpia hetkiä :))! Pääsin henkilökohtaisesti puristamaan kättä superlegendaariselle Viktor Tihonoville,halamaan Alexander Ovechkinia,taputtamaan Jevegenia Malkinia, vaihtamaan sanoja superlegendaarisen Vladislav Tretjakin kanssa,sekä tietysti kaikkien heidän nimmarit ja monen muunkin Venäjän joukkueen pelaajien nimmarit! Ennen kuin joukkue saapui hotellin eteen, niin me popitettiin autosta täysillä meidän kannustusbiisiä kaikille faneille sillä aikaa kun odotettiin joukkueen saapumista hotellille ja samalla räppäsin biisin tahdissa :), ja kaikki oli ihan fiiliksissä tästä :))! Kaiken kruunajaiseksi sain pidellä maailmanmestaruuspokaalia ja otin sen kaa kuvankin:)! Siis aivan uskomaton tunne ja voin sanoa että yksi unelmistani toteutui kuin sain tavata maailman parhaimman joukkueen henkilökohtaisesti ♥ ♥ ♥! Olen haltioissani !Iso kiitos heille tästä heille ♥!!!! Hurraa,hurraa,hurraa vielä kerran :)))!

Мы лучшие :))! Мы по хоккею чемпионы мира в 2012 году :)! Спасибо за великолепную команду, наша могучая матушка-Россия :)!

Вчера был на самом деле невероятно удивительный день :) ♥! Россия стала Чемпионам мира по хоккею 2012!!! Ето один из лучших моментов в моей жизни :))! Мне удалось пожать руку самому Виктор Тихонову, обнять Александра Oвечкина, похлопать Женю Малкина по плечу, обменят словами с легендарным Владиславом Третияком, и конечно, все их автограф и автографы многих других игроков Россииской зборной! Перед прибытия команды в отель, мы играли нашу песню "Наша Россия" на полную катушку для всех болельщиков, а я под песенку наш репчик читал:), и все вроде были очень рады :))! И еще до самого стчастия я подержал трофей мира на руках и сфоткался с ним:)! Так что я в полном екстазе от удивительного чувства, и я могу сказать, что одна из моих мечты теперь збылась :)! Я познакомился случшей командой в мире ♥ ♥ ♥! Я в восторге! Большое спасибо всей Российской зборной за ето ♥! Ура, ура, ура,и еще раз ура :)))!

И мы все знаем что наша песня помогла России победить ;)!!!

Eli tommoista siis mulla oli enimmäkseen kerrottavana ja muu ei edes kiinnosta :D!

Viime viikolla minun piti kirjoittta blogi,mutta en sitten kerennyt kun tuli yllättäen keikka Kuopioon moottoripyörätapahtumaan rodeohärkää pitämään..

Tämän takia jouduin jopa Suomen matsin katsomaan vain toisen erän alusta ja jossain kalpa-Kuopio baarista,jossa ei ollut yhtäkään venäläistä kannattajaa :D!

Tämmöistä kirjoittelin tossa facebookissa palattuani Kuopiosta matsin jälkeen ja sain raisistit niskaani,joista kyllä olen poliisille rikosilmoitusta tekemässä! Eli näin meni :

"Huh!Kotiin palattu Kuopion 2 päivän keikalta. Oli kyl hauskaa Villen kanssa :D! Loppuhuipennus oli paras kun menimme tsiigailee Villen kaa Venäjä-Suomi matsia töpötäyteen Kuopiolaiseen baariin,jossa pelkkiä suomalaisia ja minulla Venäjä paita ja lippis päässä, sekä kaiken lisäksi kun rupesin tuulettelee urakalla kun Venäjä tahkoi Suomen verkkon maaleja niin Suomalaisten joukkuhenki petti ja joku rupes rähisee että "mene nyt vittu istumaan sakeli" :XD! Ei muuta kuin annoin palaa takaisin huutaen koko baarille,että missä teidän pelin henki ja eikö saa kannustaa ketä haluaa,häh??! Johan hiljeni koko baari ja toisen erän jälkeen yli puolet porukasta lähti vetää :DDD! Ei perkule miä sanon että jotkut ottaa tän liian vakavasti ja varsinkin jotkut kommetoiat täällä,jotka menee rasististen uhkauksien puolelle!!! Ihan saakelin säälittävää kun häviää pelin ja ei löydä aivokapasiteetista mitään muuta sanottavaa kuin"Vitun ryssä,ja painu vittuun täältä":D! Ymmärrän sarkastisen vittuilun hyvällä maulla ja olen itsekkin sen kannalla,mut tommoinen kielii katkeruudesta ja perkeleen huonosta omasta elämästä!! Yleensä lätkäkannattajat muualla maailmassa tai muualta tulleet lätkäkannattajat tekee toisella tavalla kuin Suomessa!!Olen huomannut että haukkuu oman joukkueen ja maan jos se häviää matsin,mutta puristaa kättä toisen puolen kannattajille kunnioituksen takia ja onnittelee voiton myötä, koska toinen voitti!!! Näin se pitäisi mennä,eikä tulla katkerana säälittävällä tavalla haukkumaan!! Pthyi saakeli te jotkut Suomalaiset sanon minä ja moni muu!!! Semmoista rakkat tällä kertaa ;)!"

Tästä seurasi rasistinen haukkuminen ja uhkailu :D! Todella säälittävää kun ihminen ei osaa muulla tavalla kertoa tunteensa ja aivokapasiteetti ei riitä sarkastiseen väittelyyn kanssani vaan tuohdutaan ja ollaan hiekkalaatikkotasolla,pthyi saakeli sanon minä huhhuh!! Enempää en viitsi tänne edes kirjoittaa tästä vaan voitte kyllä facebookissa ketkä olette mun "kavereita" käydä lukemassa ja nähdä miten alaarvoista settiä tulee aikuisilta ihmisiltä jotka kerotvat kaiken eteen että ovat äitejä ja samaan aikaan haukkuvat ryssittelyn lisäksi avoimesti vielä neekeriksi muita!!! Miten tyhmä ihminen voi olla huhhuh!

En voi muuta sanoa kuin tosi säälittävää ja ahdasmielistä ajattelua! Ihmiset elävät ympäri maailmaa,muuttavat paikasta toiseen,mutta myös kannustavat omaa maataan siitä huolimatta missä sillä hetkellä asuu! Toi vaan kertoo miten paljon enemmän katkeria ja huonoja häviäjiä Suomalaiset ovat! Eikä se mua haittaa vaan enemmänkin hävettää suomalaisten puolesta että vetävät siiehn äärinationalismin ja rasismin kun häviävät,mut sit ku voittavat niin jopa "mustaa pekkaa"suudellaan kadulla!!säälittävän naurettavaa!

Tuli jopa sanaharkkaa Renne Korppilan kanssa tästä aiheesta ja olenkin jostain kuullut että Renne olisi ollut äärinatinalisti nuoruudessa,jotenka en ihmettele reagointia, mut pitäisi nyt julkisuuden henkilön fiksummin reagoida tommoiseen ja varoa sanomisiaan!

Tästä voitte käydä lukemassa Nrj-aamupojat ryhmästä mitä keskusteluja tämän linkkiuutisen alta löytyy:

Antti Kurhinen kannusti Venäjää - sanaharkka baarissa! | Viihde | Iltalehti.fi

 

Mutta joo,ei siitäkään sen enempää vaan annetaan edetä omalla painolla ja jos pahemmaksi menee,niin sitten tämä on tosiaankin rasismia ja meinaan tehdä ilmoituksen poliisille ja sitä kautta pyynnön suurlähettiläälle. Ei tämmöinen käy päinsä että urheilutapahtuman takia ihmisiä uhataan ja haukutaan rasistisesti,varsinkaan julkiuuden henkilöä ja vielä jopa toiset julkisuuden henkilöt!

Nyt voisin kertoa teille vähän muistakin kuulumisista :)!

Tosiaankin on jo pari viikkoa melkein kulunut edellisestä blogista ja paljon kaikkea on sattunut ja tapahtunut :)!

Mun mursukka kerkesi käväistä jo Espanjassa bilettämässä,sekä viettämässä synttärit :)! Kaikki tämä tulee subin netti-tveestä myöhemmin,jotenka silmä tarkkana ;)!


Muuten on ollut kaikenmoista ja kerkesin tossa niinkun tuosta Iltalehden uutisesta voitte päätellä,niin käväsin Kuopiossa keikalla ja samalla kannustamassa Venäjää Kalpa-kisabaarissa :D!

Kuopion keikka oli mulle eka ja voin sanoa, että ihmeen nätti paikka sillei on ja nättejä maisemia :)!

Muuten aika liian rauhallinen meikäpojalle ja en minä semmoisessa pystyisi itse elämään nykypäivänä,huh!

Sitten piti vielä kertoa,että hyvin meidän biisi on ottanut tuulta alleen tuolla Venäjällä onneksi :)!

Antti Kurhisen kiekkobiisistä tuli hitti Venäjällä | Viihde | Iltalehti.fi

Kiitos siitä kuuluu yhdelle tutulle kuka asuu Venäjällä ja on entinen Talo 2 ohjelman asukas ja tuntee noita media-alan taitajia Venäjällä :)!

Nyt meidän biisin on kyllä kuullut aika suurin osa Venäjästä ja olemme siitä ikionnellisia ja tosiaankin toivomme että tämä kisabiisi ei kuole vaan sen voi vielä ensi vuonnakin pyörittää  huoletta :)!

Ja älkää unohtako käydä tsekkaamassa pari kuvaa maailmanmestaruusjuhlista ja maailmanmestaruuspokaalista täältä :)!

http://anttikurhinen.fi/albumi/sieltasuntaaltaoldschoolmatskua3/1278537

Nyt olen sen verran väsynyt,että toivotan teille hyvää yötä ja hyvää jatkoa :)!

Palaillaan taas lähitulevaisuudessa astioille :)!

Rakkaudella <3!


Antti

3 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, Chedda, mm lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, champion, winner , henna kalinainen, jääkiekon mm kisat, Henna Kalinainen, circus, Russian rules, Russia numer 1, Russia forever, Ovechkin,

Minun ja Cheddan sensaatiomainen musavideo ja kuulumisia :)!

Lauantai 12.5.2012 klo 1:08 - Antti "The Russian & Finnish Superstar singer"Kurhinen

Huomio kaikki! Supersensaatio!!!Внимание все!Сенсатсия!!! 

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Täällä se nyt on vihdoin,eli kauan odotettu musavideo meidän biisiin :)!Siis jumankauta mitä tykitystä :)!!!

Ураа!!!

Ето для вас дорогие!!! Вперед ребята,вперед Россия :)!
Вот, наконец-то ,мы его сделали!!! Смотрите сенсацию!

http://www.youtube.com/watch?v=k_cXL7SPqRU&list=HL1336685579&feature=mh_lolz

http://www.iltalehti.fi/iltvmusiikki/2012051006602797_a4.shtml

Antti Kurhinen räppää Venäjää kannustavalla MM2012-musiikkivideolla - Findance.com

Antti Kurhisen musavideolla pussaillaan ja poksautellaan – katso | Metro Live

Uskomattoman hyvää settiä,eikö :)? Putinillekkin tämä video on mennyt perille ja häön on kuullut kappaleen jo :))!

Сенсация: звезда различных телешоу Антти Курхинен и финский рэпер Chedda написали гимн "Наша Россия" в поддержку российской сборной по хоккею на 3-х языках!
Песня широко обсуждается в финской и российской прессе и вызывает бурю положительных эмоций у болельщиков!
Известный исполнитель популярной музыки Chedda с звездой Болшого Брата и Дома2 Антти Курхинен объединили свои силы. В результате получился гимн поддержки российской команды в Чемпионате мира по хоккею. Песня создана при поддержке хип-хоп студии Roitzu Three Legs Luigi продакшн. "Финские рынки полны фирменными песнями для Львов. Я чувствую себя обязанным создать песню для поддержки сборной России здесь, на Западе, где проживает очень много русскоязычного населения ", рассказывает, родившийся в Латвии, но имеющий ингермаландские корни певец Chedda. "Я хотел создать позитивный трек, который будет стимулировать другие страны тоже понимали его и полюбили», добавляет Chedda. Антти Курхинен уже раньше объявлял что хочет стать певцом и лидировать на музыкальном рынке. Антти читает рэп в своем куплете на русском языке, где он обещает, что российская команда "разорвет всех на куски" и "посадить на голую з@дницу"!!!

Toivottavasti diggaatte siitä koska me diggaamme :)! Kiitos kaikille ketkä siihen osallistui ja auttoi meitä sen kanssa :)!

Iso Kiitos siis kuvaajalle,ohjaajalle ja avustajille :)!

Meillä oli huippusiistiä :)!

Sitten eilen tuli Helsingin sanomissa juttu,missä minua verrataan Leo Komaroviin,mutta musa alalla :D! Tsekatkaa tää ;)!

img_0858.jpg

Sitten yleistä kuulumista taas..

Viikko on vierähtänyt taas ja kaikkea on siihen viikkoon mahtunut. On ollut enimmäkseen iloa,mutta myös surua.

Ilo on ollut kun saimme viime viikon lopussa meidän biisin ulos jonka olette jo kuulleet varmaan aika monta kertaa,mutta kuunnelkaa nyt vielä kertaalleen tolta meidän uudelta musavideolta.

Toinen juttu on se,että olemme minun rakkaani kanssa viettäneet ihanaa viikkoa ja vein hänet yllärisyömään meidän lempipaikkaamme jossa kihlauduimme aikanaan <3 :)!

Paikka on tietysti mikäs muukaan kuin ravintola Saslik <3! Meidän iki-ihana Saslik :)!(tsekkaa linkki alta)

Antti ja Henna palasivat yhteen | Viihde | Iltalehti.fi

Palvelu on mitä parasta ja tajoilija vähän väliä juoksi meidän vähän tyhjentyneitä laseja täyttämään,sekä kyseli tarvitsemmeko jotain..uskomattoman hyvää palvelua <3!

Vanha kunnon Iivanan miekka kyllä saa mahan kuin mahan täyttymään <3!

Annoin rakkaimmalleni siellä sydänkoruriipuksen kristalleilla ja ilta oli mitä romanttisin <3!

Tuli siinä juteltua ja vaihdettua herkkiä lauseita toisillimme--<3!

Oli kyllä todella ihanaa <3! Kävimme myös ihailemassa auringonlaskua yms.

Vielä päälle kunnon leffa ja sitten kotiin mörrimöykkysen kanssa uurrghh <3!

Sunnuntaina sitten käytiin katsomassa Idolsin finaalia jäähallilla :)!

Oli kyl ensimmäinen kerta ja ehkä viimeinen,nimittäin enpä nyt oikein saanut mitään irti niin paljoa siitä ja istumapaikat oli hirveän kaukana!

Muutenkaan ei se ollut ihan niin jeesh,mitä luulin.. Ainoa on että molemmat finalistit kyllä lauloivat aika hyvin ja se oli ainut positiivinen asia..Kioskeihin joutui jonottaa tunnin verran ennen kuin sai jotain ostettua ja se oli todella vittumaista!!!

Eli en ole mitenkään niin tohkeissani Idolsista..no ehkä sitte vasta kun itse siellä jokusen vuoden päästä esiinnyn ;)!

Muuten viikko on ollut tosi rankka..alkuviikko meni videon kaa ja loppuviikko meni musavideota mainostaessa :D! Siinä välissä on kaikenlaista sattunut myös,mutta kaikesta selvitään ja kaikki ongelmat selätetään aina,se on varmaa ;)!

Sittenhän vielä on minulla huomenna tai voi sanoa jo tänään Circuksessa tääkin supertapahtuma huhhuh!

http://anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2012-05-11&eventId=63#cal_event632012-05-11


Se pitää vielä vetää kunnolla :)!

Sitten vielä pakko ihan nopeasti hehkuttaa tähän loppuun tuota Venäjän matsia tänään Ruotsia vastaan :))! Kyllä Ruottia vietiin kuin pässiä narussa ;)! Oi oi oi mahtavaa meidän rakas äiti Venäjä <31 Kiitos paljon ja me murskataan kaikki vastustajat ;)! Uraa Uraa Uraaa :)!

Ai niin,meinasin sanoa että mun rakashan lähtee aamulla Espanjan aurinkoon kuvaa tähtöset rannalla sarjaa subille,jotenka minä heitän minun rakkaimman sinne <3! Toivotan todella makoisaa matkaa ja levätköön siellä ja kerätköön voimia meidän suhteeseen ;)!

Pus pus i loove you very much aina oli sitten huonoja tai hyviä päiviä ;) <3 <3 <3!

Nyt mun on pikkuhiljaa ruvettava nukkumaan ja toivottaa teillekkin hyvää yötä ja oikein mahtavaa viikonloppua kaikille <3!

Teille Venäjänkielisille on lisänä alla vielä youtubeblogi Venäjän kielellä :)!

До встречи любимые <3!

From Russia & Finland with Love <3!

Antti


2 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, Chedda, mm lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, bb, dom 2, hockey, nhl, russian team, soviet union, champion, winner , henna kalinainen, jääkiekon mm kisat, Henna Kalinainen, circus, Russian rules, Russia numer 1, Russia forever, Ovechkin

Chedda & Antti Kurhinen - Nasha Rossija song Ice Hockey World Championship 2012 ja kuulumisia

Perjantai 4.5.2012 klo 15:20 - Antti "The Russian & Finnish Superstar artist"Kurhinen

Hyvää päivää rakkaat! Здраствуите любимые мои :)! 

Nyt on todella tärkeetä asiaa teille kerrottavana :))! Для вас очень важные новости!!(в видеоблоге внизу больше об етом)

Eli en aloita perinteisesti kertomalla kuulumisa yms. vaan nyt kerron tämän sensaation  mikä tuli ulos noin vuorokausi sitten ulos!!

Mikä se on vai? no se on tietenkin se kauan odotettu ensimmäinen biisini :))! Hurraaheiii minulle :))! Tämä on vihdoin toteutunut ja olen yhteisytössä Cheddarin,sekä Roitzun kanssa tehnyt Venäjän jääkiekkomaajoukkuuelle kannustusbiisin joka on täyttää tulta,huhhuh :)! Eli alla nyt tulee sitä settiä ;)!( Aluksi Venäjäksi linnkeineen ja sitten Suomeksi)

Моя первая песня наконец-то вышла!!!Как она вам, друзья мои???

http://www.youtube.com/watch?v=w8XEBwHGU3c

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012050315524897_vi.shtml

http://www.stara.fi/2012/05/03/suomalainen-bb-tahti-teki-jaakiekon-mm-kisabiisin-venajalle/

Antti Kurhiselta MM-kannustusbiisi Venäjän joukkueelle - MTV3.fi - Viihde - Uutiset


Песня сделана в поддержку сборной России на чемпионате мира по хоккею 2012!!!
На английском выступает русско-финский рэпер Чедда, а на русском - я, Антти Алексанрович Курхинен!

Все слова на английском написаны Чеддаром, а на русском полностью написал я - Антти Курхиненом!

Вперед Россия!!! За родину ребята!!! Мы вас любим!!! Нам подходит только победа!

Tämä kappale on tehty Venäjän jääkiekkomaajoukkueen kannustusbiisiksi jääkiekon Maailmanmestaruuskisoihin 2012!!!

Englannin kielellä esiintyy Suomalais/Venäläinen räppäri Chedda ja Venäjän kielellä esiintyy minä Antti Kurhinen!!!

Kaikki sanat olemme itse kirjoittaneet ja keksineet! Englanniksi Chedda ja Venäjäksi minä Antti Kurhinen!!!

Eteenpäin Venäjä!!! Isänmaan puolesta!!! Me rakastamme teitä!!! Meille kelpaa vain voitto!!!

Eli tommoista settiä rakkaat ;)! Tarkoitus ei siis ole millään tavalla vittuilla vaan ihan kilpailuhengessä tehdä hauska ja mahtipontinen kannustusbiisi Venäjälle :)!

Tässä uudestaan linkitän tämän maikkarin uutisen missä kerron sen mitä missä milloin ;)!

Antti Kurhiselta MM-kannustusbiisi Venäjän joukkueelle - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Eli tosiaankin odotamme Venäjän maajoukkueen kannanottoja kannustusbiisiin :)!

On myös mahdollista että kuvaamme videonkin biisiin jos vain kerkeemme :)!

Nyt sitten vielä loppuun haluan ihan hieman peruskuulumisia kertoa,ettei kaikki ole lätkäaiheisia ;)!


Eli vappuna olimme Pietarissa muruseni kanssa ja vappu oli tosiaankin mitä erilaisempi kuin koskaan :D!


hei kättelyssä kun tulimme Pietariin ja meidän piti mennä klubin avajaisiin,niin se olikin silkkaa kutsetusta koko juttu :D! Henna kyllä nauroi ihan kippurassa jutulle :D!

Klubille piti tulla kolme Dom 2 tosi tv tähteä ja yhden juontaa,mutta loppujen lopuksi siellä ei ollut kuin talo täynnä karvakäsiä ja ne heitti jotain ihme räppiä :D!Kaiken lisäksi meiltä pyydettiin maksua inee vaikka kaikki oli sovittu että päästään ilmaiseksi sinne :D! Eli täysi fiasko ja siiten lähdimmekin sieltä kälppimään mahd. pian pois :D!

Huhhuh mitä settiä oli kyl :D!

Käveltyämme nevajokea pitkin meille sattui pikku vahinko,apua hävettää :D!

http://www.youtube.com/watch?v=3uvzIhtruDo&feature=relmfu

Tämän jälkeen menimme palloilee kaupungille ja päädyimmekin vahingossa keskelle kultamitalijuhlia kun Pietarin jalkapallojoukkue Zenit juhli Venäjän mestaruutta..keskusta oli ihan sekaisin kannattajista ja kaupunki humisi :D! Autot tööttäsivät ja kaikki juokisvat sinne tänne! Menimme ihan keskustaan missä kerääntyi iso lauma kannattajia juhlimaan ja heitteleee savupommeja :D! Paikalla oli paljon mediaakin ja pääsimmekin kuin vahingossa Venäjän uutisiin kun Henna halusi että hänestä tulee julkkis Venäjällä,haha...No ei :D! Ihan siinä muiden mukana pompittiin innosta ja pääsimme telkkariin :)! (Linkki alla)

http://www.tv100.ru/news/peterburg-otmetil-pobedu-zenita-55555/

http://www.youtube.com/watch?v=96ieLUimF3w&feature=relmfu

Tuolla me pompitaan taustalla ;) :D!

Kaikki oli hyvin kunnes sinne rupesi tulee mellakkapoliiseja roppakaupalla isoilla mellakkabusseilla kaltereineeen..aluksi he vain kattelivat,mutta yhtenä hetkenä ilman mitään syytä he hyökkäsivät joukon kimppuun ja rupesivat hakkaamaan pampuilla!!! Ihan uskomatonta!!! Me kerkesimme sivuun juuri ja juuri!! Olisimme saaneet pampuista muuten oikein olan takaa!! Tässä alla hieman videoita mitä kerkesin kännykällä kuvata kun pahin selkkaus oli ohi..!(linkki alla)

http://www.youtube.com/watch?v=O-46vSpsJJI&list=UUnTk9rtcNQnc9tuW31vRCpQ&index=4&feature=plcp

Olimme ihan järkyttyneitä tapauksesta ja varsinkin mun rakas mursukkani <3!

Henna oli ihan paniikissa ja luuli että meidät hakataan kunnolla!

Samaan aikaan kun yritämme karkuun tilanteesta niin porukka tinnistaa minut Talo 2 ohjelmasta ja tulee pyytää kuviin yms. :D! ihan sairasta kyl kun siellä oli sekasorto,hakattiin porukkaa,samaan aikaan jotkut pussailee siinä vieressä kun pamppu heiluu,sitten multa pyydetään kuviin kun taustalla viuhuu pamppu yms. :DDD! On tää kyl Venäjä mielenkiintoinen ja ihana kotimaani <3 :D! Niin kuin sanonta on,"Venäjää ei voi järjellä ymmärtää" ;) :D,heh..mutta ehkä siinä piileekin sen mielenkiintoisuus ;)!

Onneksi selvittiin säikähdyksellä siitä,huh!

Mutta oli todella mielenkiitoinen kokemus tommoinenkin ;)!

Loppuaika Pietarissa meni kullan kanssa viettäessä romanttista Nevajokiaajelua,ravintoloissa käyntiä,sekä tietysti shoppailua :D!

Henna osti ittselleen varmaan 6 vai seitsemän paria kenkiä sieltä :D! Osti muru mullekkin sieltä aivan ihana kumisaappaat,jotka on varmasti yks maailman kauneimmista kumppareista :)<3! Kiitos raksu vielä kerran niistä <3!


Kerkesimme myös käväistä mummini luona Ivangorodissa Venäjän ja Viron rajalla :)! Oli ihana nähdä mummia pitkästä aikaa ja ilo huomata että hän kaikesta tapahtuneesta minun Hennan välillä,hyväksyi meidät ja oli onnellinen loppujen lopuksi,kunhan lupasimme etemme enää tappele keskenämme :D!

Lupasimme niin rakkaalle mummilleni <3!

Kaikkea muutakin tapahtui ja sattui meille,mutta en enempää jaksa nyt jaaritella..

Ihanaa siis meillä oli vappuna ja kiitos siitä rakkaalleni <3!

Palattuamme on ollut hirvee kiire molemmilla kaiken suhteen..Hennalla hirveesti duunia yms. mulla myöskin tämän biisin ja muun suhteen ollut hirvee härdelli päällä kun pitää markkinoida ympäri ämpäri maailmaa tätä ja jonkunlaista musavideoo mietittiin väsää äkkiä.

Eli kaikkee on riittänyt ja paljon!

Sunnuntaina sitten menemme mörrimöykkyseni kanssa Idolsin finaalia katsomaan helsingin jäähallillie suoraan lähetykseen :)!

Ikinä en ole ollut Idolsia seuraamassa ja nyt olen ekaa kertaa kaiken lisäksi finaalia paikan päällä katsomassa ! Todella mielenkiintoista nähdä miten siellä livenä kaikki menee :)!

Mutta tässä vaiheessa minun on pakko toivottaa kaikille todella mahtavia Kotikisojen alkuja :)! Tänään Leijonat kohtaa ekan vastustajan ja venäjä on sitten vuorossa joskus paljon myöhemmin lähempänä ratkaisupelejä ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=kU-iPY9zbFE&list=UUnTk9rtcNQnc9tuW31vRCpQ&index=1&feature=plcp

Ei muuta kuin tsemppiä kisoihin kaikille ja hyvää viikonloppua :)!

Palataan ensi viikolla lisää ;)!

Rakkaudella <3!

Antti


8 kommenttia . Avainsanat: antti kurhinen, Chedda, mm lätkä, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, bb, dom 2, hockey, nhl, russian team, soviet union, champion, winner , henna kalinainen, jääkiekon mm kisat,

St.Petersburg with mursu,seiskan synttärit & tulevia vappuhulinoita

Lauantai 28.4.2012 klo 1:38 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heissuliveissuli toverit!

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Hei vaan taas kaikille ja olisi blogin paikka taas.

Kaikenmoista on tapahtunut taas ja menoa ja vilskettä on riittänyt yllin kyllin yli rajojen :)!

Mistä edes aloittaisin?

No ainakin siitä että olen taas nykyään onnellinen :)!

Mitäpä sitä enää peittelemään yhtään kun ollaan jo jääty kiinni :D!

Kyllä olemme tekemisissä ex-vaimoni kanssa ja hänestä tosiaankin välitän tosi paljon <3..tai suoraan sanottuna ja rehellisesti sanottuna RAKASTAN <3!

Näin se vain on ja siitä ei pääse yli eikä ali :)! Monet kysyvät miten ihmeessä kaiken sen jälkeen mität teillä on ollut niin vieläkin  voitte olla yhdessä?

Yksinkertainen astaus löytyy siihen ja se on,että yksinkertaisesti rakastaa ja välittää ihmisestä tosi paljon <3!

Rakkaus ei ole koskaan helppoa,eikä sen pidäkkään olla!!!

Mutta eipä tästä vielä myöskään sen enempää ja antaa asian rullata omalla painollaan <3!


Sitten halusin esitellä teille minun Venäjällä  olevan agentin sivut josta minut löytää.

http://agentmedia.ru/artisty/view-submission/217.html


Sitten halusin heiman kerta meidän ihanasta Pietarin matkasta mursuttimen kanssa viime viikonloppuna <3!

eli joo,kävimme meidän lempikaupungissa todella pitkästä aikaa ja näimme minun ystäviä sekä Henna pääsi tutustumaan yhteen talo 2 ohjelman asukkaaseen Donaldiin :)!

Donald on ihan huippuäijä kyllä :)!

Kävimme tietenkin ostamassa mun rakkaalle mursulle parit parit kenkiä ja johan mörrimöykkyseni oli iloista tyttöä :) <3!

Illalla kävimme kavereiden kanssa Donaldin kutsumissa suljetuissa bileissä jossa  oli kyllä aikamoista musiikkia kyl  ja me jammattiin ihan kybällä :)!

Tällä kertaa halusimme nauttia toisistamme kahdestaan ja otimme hotellin keskustasta :)!

Hotelli oli tosi hyvä,toisin etsimme sitä kyllä jonkun aikaa ennen kuin löysimme ja sitten klubinkin jälkeen pimeä taksi ei sitä meinannut löytää kun kuski ei puhunut kunnolla venäjää ja sen ladakin oli vuodelta muussi ja nakki :D! Hän sammuikin pari kertaa risteykseen :D!

Kokemus on aivan mahtava tällei Hennalle kun se ei oikein ole semmoiseen tottunut :D!

Hotellilla vannoimme heräävämme aamiaiselle,mutta eihän siitä tullut yhtikäs mittää ja juuri hyvät arvostelut saanut hotelli aamupalastaan jäi kokematta :/!

Kaiken lisäksi nukuimme yli äyräiden ja olikin siinä sitten kiire kerätä kamppeet ja painua hemmettiin sieltä :DDD!

Harmi että oli vaan vähän yli vuorokauden reissu ja sen takia päätimmekin,että menemme nyt viionloppuna uudestaan sinne :)! Sää kuulemma hellii ja me pyörimme ja hyörimme kuin kakkalapukkalat Pietarin sykkeessä taas :)!!

Sitten halusin kertoa teille että ostin tämän Dom 2 lehden erikoinumeron sieltä ja kirjoitankin teille saman mitä facebookissa kirjoitin ja kuvan mun haastiksesta :)! Eli tässä tulee alla settiä ;)!

Dom 2/Talo 2 tosi tv ohjelman 8 vuotissynttärin erikoislehtinumero,jossa 50 värikkäimmän asukkaan haastattelut ja minä kiitos kunniasta kuulun heihin ;)!!!Tosi tv-Ohjelma on siis pyörinyt yhtäjaksoisesti 8 vuotta ja on maailman pisimmiten kestänyt ohjelma:)!Ohjelmassa sen aikana ollut jo monia tuhansia asukkaita ja on ilo ja kunnia kuulua siihen 50 parhaan joukoon silti vaikka vierailuni oli vain 2 kuukautta ohjelmassa :)! Paljon onnea rakkaalle ohjelmalle vielä kerran ja kiitos että kunnioitatte ja muistatte ♥! Olemme historiaa :))!

Спецномер журнала дом 2 ! Дому 2 аж 8 лет :))!! Моя интервию тоже тут :))!!

Muistakaa siis lukea!


Eilen oltiin seiskan synttäreillä ja ne oli todella upeat :)! Mun mursu oli maailman kaunein siinä ja oli ihan mahtavaa nähdä sen lavalla pomppimassa :)!

Ruoka oli hyvvää ja tarjoilua piisasi.

Nähtiin paljon ihmisiä mitä ei pitkään ole nähnyt. Oli todella mukavaa :)!

Ja onnea seiskalle vielä kerran tästä :)!

Tänään oltiin myös namun terassiavajaisissa ja samat naamat taas sielläkin :D!

Jees..mut nyt ei kyl kiinnosta hirveesti enempää kirjoittaa kun mun rakas mursu kasteli mun ainoan ja ehkä ainutlaatuisen dom 2 lehden kun kävi suihkussa ja ei katsonut mitä lattialla makasi :(..nyt surettaa ja olen melkin itsarin partaalla :((!Yhyy...

Toivotan silti teille todella hyvää vappua ja palaillaan vapun jälkeen todella tärkeiden uutisten kanssa,koska silloin räjähtää potti ;) :D!

Oujeee beiba beiba uuh uhh :))!!!Nyt mun feat. Cheddar träkki/biisi nauhoitettu :))! Huhhei siitä tulee superhyperhitti kuulkaas ;))!!! Nyt vaan meidän ihana tuottajamme fiksaa loput kuntoon ja sen on hittipommi kuulkaas ulkona ;)!! Ai Ai Ai perkule että hyvää shaissee väännettiin kyllä huhhuh :))!

Аууу ауууууу :)!Ои наконецто наш первый трек записали сегодня :))! Осталось обработать и через недельку вы его услышите :))! Ето будет настоящая бомба ;))) Оуэееее беибеееее :)!

Tämä on sensaatio ja sen kuulette ensi viikolla rakkaat ;),mutta nyt nukkuu kun aamulla aikainen herätys ja lähtö Pietariin kaverin klubin avajaisiin :)!


Hyvää yötä ja palaillaan <3!antti_dom_2_special_number.jpg3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, mtv russia, , ihana, hard fucking, bileet, Dom 2, putka, moscow, pacifique, very hard party, superstar Antti, tv-reality, henna kalinainen, seiskan syndet,

Maailma on kyllä täynnä ihme hyypiöitä..

Torstai 19.1.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hello my dearest friends!

On taas blogin paikka ja paljon onkin tapahtunut..

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Ei mistään onkin paljastunut, että tässä on minulla taas yksi kiusankappale lisää mun elämään..

Olen ennenkin saanut kyllä kaikkea paskaa niskaan,mutta se on ollut osittain aiheesta..

Nyt minulla ei ole osaa eikä arpaa mihinkään tuohon ja olenkin ihmeissäni tässä viikon mittaan hämmästellyt yhden ihmisen sekoiluja ja räiskyviä kunnianloukkauksia!

Tässä on niistä siis vähän uutisia teille alla..

Antti Kurhinen huumeväitteistä: ”Törkeää, oikeudessa nähdään!” – Hymy 

Saana Parviaista tapaileva Antti Kurhinen: Teen rikosilmoituksen Jussi Parviaisesta | Viihde | Iltalehti.fi 

BB-tähti teki julkkiksesta rikosilmoituksen! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

Gossip.ee - Big Brotheri-täht Antti Kurhinen andis Jussi Parviainen'i politseisse 

Antti Kurhinen jätti rikosilmoituksen Jussi Parviaisesta | Viihde | Iltalehti.fi 

Antti Kurhinen: Rikosilmoitus Jussi Parviaisesta - MTV3.fi - Viihde - Uutiset 

Eli tämmöistä settiä..

Ei mitään hirveen miellyttävää settiä tuo..

En olisi halunnut tehdä rikosilmoitusta,mutta kun jutut menee todella törkeiksi ja loukataan toista haukkumalla rikollisilla nimikkeillä ja väittämällä rikollisia asioita joita ei ole tapahtunut ja ei ole oikeudessa koskaan tuomittu,niin se menee todella törkeän kunnianloukkauksen puolelle!!!

Olen tästä neuvotellu asianjajan kanssa ja tutun poliisin kanssa ja kaikki tunnusmerkit täyttyvät ja törkeästi vielä!!!

Tätä en siedä,eikä kenenkään muunkaan kannata sietää jos saa osakseen samanlaista kohtelua herra Parviaiselta ilman syytä!

Tämän takia tämä herra saa maksaa oikeudessa tästä hävyttömästä kirjoittelusta!

Hänestä on tehnyt muutama muukin rikosilmoituksen kunnianloukkauksista ja hänen ex-vaimonsakin tietävästi myös!

Olenkin kuullut että kyseinen henkilö on ollut mielisairaalassa ihan tässä lähimenneisyydessä ja ihmettelen jos ei kohta valkoiset pakkopaidat tuu vakituiseen käyttöön :D!

Enempää en tolla tyypille anna huomioo ja lopun huomion saa kyllä antaa poliisiviranomaiset ja valkotakkiset ihmiset ;)!

Asia on tosiaankin malmin poliisin tutkittavana ja toivottavasti saadaan asia nopeammin käsittelyyn ja samalla tätä mies vastuuseen!

Yhden neuvon kyllä annan herra Parviaiselle..Olet aikuinen mies,jo kohta eläkeiässä ja harrastat tommoisia juttuja..älytöntä!

Ymmärrä päästää irti kuin aikuinen mies,äläkä itke perkule ihan naurettavasti blogeissasi ex-vaimosi perään,joka nauraa sulle ja sun jutuille! Minäkin nauraisin,eihän tommoinen  ole mistään kotoisin ja varsinkin kun ahdistellaan toinen ihan äärirajoille! Et tollei saa ikinä vaimoasi takaisin,se on varmaa..! Ei kukaan edes vähän itseään kunnioittava nainen tommoisten tekojen jälkeen ota takaisin!

Oli minullakin rankkaa aikoinaan eron jälkeen ja oli erimielisyyksiä vaikka millä mitalla,mutta en minä kertonut vaimoni alapääasioista kun me erottiin ja ahdistellut häntä! Enkä todellakaan yrittänyt karkottaa kaikkia miehiä sen ympäriltä,vaan päinvastoin..jos haluaa niin senkun kokeilee kaikkea ja jos tosiaankin sua rakastaa niin kaiken sen jälkeen kyllä tajuaa kuka on se oikea ja kenen kanssa on ihaninta olla..


Ja tämä kaikki ihan ystävällisenä neuvona vaan sulle!

Moni muukin on tenyt sinusta ilmoituksen poliisille ja toivottavasti  se opettaa sua..!

Joopa joo,eikähän riitä taas tommoiset negatiiviset jutut ja siirrytään iloisempiin aiheisiin :)!

Viime viikonloppuna olin rakkaimman mummoni synttäreillä Eestissä,Narvassa :)!

Oli tosi mukava nähdä seillä asuvia sukulaisia ja juhlia rakkaimman mummoni synttäreitä ♥!
Samalla tuli pitkästä aikaa nähtyä Narvan yöelämää ja yllätys oli kova kun sielläkin katsoo näköjään Talo 2 venäläistä tosi tv ohjelmaa,koska heti käveltyä clubiin sisälle kuului vaan naisten suusta että"apua,onko se hän"apua,kyllä se on hän":D! Yritin hartaasti k...ieltää että minä olen juuri se Antti Kurhinen Talo 2 ohjelmasta,mutta loppujen lopuksi lukuisten väittelyiden jälkeen jouduin tunnustamaan ja sitten alkoikin ne inhottavat samat kysymykset, että "Oliko kivaa yms" Aarghhh :D,..sen jälkeen kuvien otto yms.Kaiken kukkuraksi siellä oli yksi suomalainenkin bilettäjä ja sekin tuli mun luo kun oli tunnistanut :XD! nauroin kyllä serkkupojan kanssa,että ei sitä enää missään saa olla rauhassa paitsi Afrikassa varmaan :XD haha..!mutta hauskaa oli ja kiitos siitä mun serkulle :)!

Oli siis erittäin mukavaa nähdä kaikkia mun rakkaita <3!

Palattuani olinkin sitten korjaillu autoani ja käynyt katsastamassa mun rakkaimman Toyota Priuksen <3!

Vaikka oikeasti katsastus olisi ollut vasta viimeistään toukokuun puolessa välissä,niin päätin käydä jo nyt viemässä autoni katsastukseen,jotta olisi pitkään huoletonta ajoa :)!

Jouduin kummiskin jonkun verran pulittamaan rahaa,koska ostin uudet 4 kitkarengasta..tämä oli välttämätöntä,koska uhdessä renkaassa oli pullistuma ja ei olisi mennyt katsastuksesta läpi muuten..en olisi tarvinnut kuin pari rengasta,mutta ajattelin sitten kummiskin hankki koko paketin kun oli jo aika kuluneet kaikki..

Nyt sitten onkin ihana ajella mun rakkaalla Priuksella,kun siinä on uusi takapuskuri,uudet renkaat,juuri katsastettu ja huollettu täysin <3! pus pus i love  you Prius <3!

 

Muuten tässä olen miettinyt kaikkea ja tulevaisuutta myös..

Tänään oli ensimmäiset laulutunnit mulla :)!

En tiennytkään että laulaminen on noin vaikeeta,ainakin siis oikein laulaminen :D! Nuotit,hengitys ja kaikki muu ei olekkaan niin helppoa kuin sitä luulisi :D!

Lauloimme Yön "rakkaus on lumivalkoinen" biisiä ja yritin pysyä edes vähän nuoteissa,sekä hengittää..voi apua että tuntui kuin punttisalilla olisi käynyt tai jopa kovempaa,kun rupes jopa huippaa yhdessä vaiheessa :D!

Huhheikkaa nyt on pakko nostaa hattua laulajille jotka vetää parin tunnin konsertin livenä pomppien vielä pitkin lavaa ties mitä voltteja :D!

Toivottavasti itsekkin joskus pystyn samaan ;)!

Olisihan se aika mannaa kun minä ja Madonna vedetään duettoo :)! Ehkäpä se päivä vielä joskus tulee vaikka ehkä hiemasen epätodennäköistä :D!

Noh,unelmia kohti pitää yrittää mennä kaikin mahdollisin tavoin ja niin kuin James Bondissa yhden elokuvan tunnuslause on, että "toivo kuolee viimeisenä" ja niin munkin kohdalla pätee myös ;)!

Nyt kotiläksynä olisi hoilaa tuota Yön "rakkaus on lumivalkoinen" ja opetella kuuntelee omaa ääntä..

Ääneni kuulemma mylvii vielä ja etsii paikkaansa,ja minun vaan pitää löytää ja tuntee mikä mun mielestä  kuullostaa hyvältä.

Hitsi että on vaikeeta ja olenkin vähän ulapalla :D!

Toinen juttu,että noi naapurit täällä hertsikan rannassa oikein ymmärrä jos rupeen hoilottaa täyttä kurkkua :D! onhan täällä ennenkin tullut jopa liian äänekkäästä seksistä kirjallinen varoitus,niin jos rupeen hoilaa täysii niin häätö varmaan tulee :XD! Antakaa armoa rakkaat naapurit hei :D! Musta tulee maailmantähti niin tekin saatte osanne hei ;) :D haha..Alla todiste siitä musalehdessä ;)!

Antti Kurhinen siirtyy musabisnekseen!


Mutta mikään ei tule helpolla valitettavasti ja nyt joudutaan puurtaa ja puurtaa...menee vielä pitkän pitkän tovin ennen kuin ollaan levytyskunnossa yms.,jotenka sanon nyt jo innokkaille toimittajille yms.että ei se mee niin kuin elokuvissa,kun sanotaan ja viikon päästä ollaan estradilla ja biisi valmiina! Ei,tässä on paljon tekemistä ja sinkku on valmis sitten kun sen on hyvä olla valmis eikä yhtään sen aiemmin ;)!

Pidän kummiskin kaikkia teitä ajan  tasalla tästä mun uudesta alunvaltauksesta joko blogin avulla ja tietenkin sitten joskus nauhoitamme jotain harjoituksia ja laitan teille täältä blogin kautta ulos tietenkin :)!

Tämä kaikki kummiskin vasta tulvaisuudessa,jotenka olkaahan maltillisia..hyvää kannattaa odottaa niin kuin sanotaan ;) :D,hehee..

Loppuun vielä haluan ehdottomasti suositella vielä tietoa minusta vuosien varrelta,niin osa nettiuutisista joita olen kerennyt silloin tällöin poimia.. jos vielä janoatte tietoa ja muuta,niin voitte aina käydä tutustumassa miun uutisiin täältä alta olevan linkin alta..

http://www.anttikurhinen.fi/7

Tuolta ei pitäisi ainakaan muutaman päivän aikana luettava loppua ja tylsiä uutiset eivät myöskään ole jotenka varaa todella isot popcornit ;)!

Nyt minä kiitän ja kumarran mun rakkaita ja lähden lepäilee..

Palataan taas rakkaat <3!

14 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Saana Parviainen, ihana, ihastus, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, ortodoksinen joulu, viro, eesti, Jussi Parviainen

Aivan supermahtavat synttärit,thank you all for that <3!

Torstai 12.1.2012 klo 19:16 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa mörriäiset!

Nyt on taas pienen blogin paikka ;)!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3

Eli nyt on syntymäpäiväni takana,joka oli aivan supermahtava ja varmaankin yski parhaista koskaan,jos ei parhain :)))!

Hauskaa riitti yllin kyllin ja meno oli villiä :D! Tästä kaikesta voit katsoa kuvasarjan täältä kuvat osiosto :)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/my28yearsbirthdayparty07.01.2012/

Iso Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille vieraille,esiintyjille ja klubin omistajille :))!Oli supermahtavaa :)))!Мой день рождения 28 лет было просто супер офигително :))! Спасибо огромное всем кто праздновал сомной,я очень благодарен любимые мои ♥!

Lukekaa näitä ja nauttikaa :))! Aivan uskomattoman hyvää meininkiä <3!

http://goo.gl/Tqa4g

Suomalaiset turhisjulkkikset kokoontuivat yhteen eilen - tässä syy! – Hymy 

Kohujulkkikset juhlivat Antti Kurhisen synttäreillä - katso kuvat | Metro Live 

Tässä vähän videoo myös ;)!

Antti Kurhinen: Seuraavaksi haluaisin näytellä ja levyttää | Metro Live 

Ja vasta todella mahtavaa juttua :)! Katso tätä,huuhuh!!!

Antti Kurhinen juhli syntymäpäiviään näyttävästi yökerhossa – katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset


Eli jos noista et huomannut mikä meno ja meininki meillä oli,niin sitten turha edes lukea enempää mun blogia ;) :D!

Olen tosiaankin tosi otettu..!

Kiitän siis vielä kerran vieraita,klubin omistajaa,esiintyjiä,kaikkia muitakin mukana olleita tästä mahtavasta juhlasta minun kanssani <3!

Littlebeatbox mies eli suomen moninkertainen sm-hopeamitalisti ja talent kilpailija veti aivan uskomattoman shown ja porukka oli aivan haltioissaan hänestä :))! Kiitos Lillfillbetbox vielä kerran valtavasti :))!

Ja tietysti Drama Kaput duo Diana ja Juliet oli ihan huippuja ja teki mulla valtavan yllärin,vaikka tiesin että suunnittelimme asiaa,mutta en tiennyt että tämä ylläri on juuri tuo paljastus :)!

Tämä suuri paljastus on tässä :))!lukekaa alta!!!

http://goo.gl/Tqa4g

Antti Kurhinen ryhtyi laulajaksi! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

Aivan oikein :)!

Ryhdyn laulajaksi,ainakin sinkun ajaksi <3! Kyllä,vaikka kunka hullulta kaikki kuullostaa niin haluan kokeilla asioita joista tykkään ja miellyttää minua :)! Haluan ottaa riskejä ja jopa nolata ittenäni jos on pakko,mutta unelmia päin on pakko mennä kaikin keinoin!!!

Huomenna olen menossa ensimmäisen kerran laulutunneille ja siellä sitten nähdään mihin minusta on ;)!

Palataan tohon laulamiseen hieman myöhemmin,mutta nyt palataan hetkellisesti takaisin juhliin ja siitä mitä tapahtui..

Tosiaankin menoa riitti ja kysyntääkin naisten puolelta oli yllin kyllin ja jopa liikaakin välillä :D!

Jätän todella paljon kertomatta,koska se ei ole teidän korviin kuultavaa ja en enää kerro niin kuin ennen aikoinaan ihan niin yksityiskohtaisesti ihan mun suhdeelämää yms seksiin liittyvää..

Vieraina oli erittäin kivoja tyttöjä ja monen kanssa meno oli villiä,mutta yhden kanssa oli vähän enemmän villimpää :)! En voi sanoa että minulla olisi ollut tylsää,koska sitä se ei todellakaan ollut illan aikana :DDD!Huhhuh! Joskus ajattelee että tommoista on vain leffoissa,mutta ei,kaikki on mahdollista tässä maailmassa niin kauan kuin meidän ihmisen mielikuvitus ja taivas on vaan rajana :)!

Yksi todella mielenkiintoisista tuttavuuksista oli tietysti meidän kohuleidi Saana Parviainen.. en tosiaankaan tuntenut ihmistä henk.kohtaisesti yhtään vaan ainoastaan jotain lehtien palstoilta lukenut. No nyt tuli aika tutustua,kun neiti käveli sisään synttäreilleni.

Näin sitten me juhlittiin yhdessä ja hauskaa oli :)!

Se mitä tulee näihin lehtiuutisiin alla,niin voin vaan sanoa,että so fucking what? Ollaan sinkkuja molemmat ja pidettiin saakelin hauskaa ja thats it :))!Mutta ei nyt mennä kiitos liiottelemaan kummiskaan asian suhteen..

Seiska: Saana Parviaisella ja Antti Kurhisella sutinaa | Viihde | Iltalehti.fi 

Saana Parviainen iski tunneissa julkkismiehen! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

BB-tähden treffisuunnitelmat Saana Parviaisen varalle! - Viihdeuutiset - 7 päivää 

Eli siinä on kaikki mitä voin kertoa,samaa mitä yllä olevissa uutisissa ja en yhtään sen enempää..Hyviä ystäviä ollaan tällä hetkellä ja se riittää nyt :)!

No joo..menoa riitti pitkälle maanantaipäivään saakka ja sen takia olenkin kerännyt itseäni kasaan ja vasta nyt tunnen että edes vähän olen kasassa :D! huhhuheikkaa vanha mies oon jo :D..

Se mitä tulee seurusteluuteluihin/huhuihin,niin sanon sen,antakaahan olla..nou way!!!Kaikki menee miten elämä ja kohtalo on päättänyt..elämässä ei voi koskaan tietää milloin kukain tulee,mutta tässä vaihessa voitte ittekkin miettiä ettei semmoinen voi olla kyseessä muutaman päivän tuntemisen jälkeen :D! Haloo ihmiset! Ei oo mitään järkee ei! Olen nahkani polttanut pikaliitoilla yms. niin minun kohdallani semmoinen ei todellakaan tule kysymykseenkään enää! Varsinkin kun neitikin on omilla teoillaan julkisuudessa myöskin paljon saanut aikaan :D..

Ei se tarkoita jos käy ulkona yhdessä tai muuta,niin tarvi heti pommittaa mua kysymyksillä niin kuin koko päivän eilen on tullut, että "no ootteko te nyt yhdessä"..? Woi Kiesus sentääs,ei ei ja ei!!!

Saana on mukava,iloinen,kaunis ja elämäniloinen tyttö, ja sillä pääsee eteenpäin :)!Enempää en voi ihmisestä sanoa tällä hetkellä kun en kunnolla vielä tunne..

Eli katsotaan mitä tuleman pitää ja otataan ihan iisisti..

Samalla nyt samaan syssyyn nyt nopeasti vielä mainitsen yhdestä sairaasta ihmisestä kun sain kuulla mitä kirjoittelee..

Se mitä tässä nopeasti sain kuulla Saanan ex-miehen kirjoittaneen blogiinsa tai mikä nyt nykyään onkaan, niin en voi muuta kuin nauraa ja kauhistella :D!

Hän siis eilen julkaisi omilla sivuillaan ja minulle ihmiset laittoivat linnkejä,että mitäs tää sekopää sua täällä törkeästi mustamaalaa..! Menin lukemaan ja olin aika järkyttynyt ihmisen terveen järjen poissaolemisen suuruutta!!!

Siis en kyllä ole nähnyt tai kuullut kenenkään olleen niin vinksahtanut ja pervo,huhhuh :DDD!Ihan älytöntä,oikeesti :XD!

En jaksa edes kommentoida asioita sen enempää kun niissä ei ole mitään tolkkua ja järjen totuutta!Mieluummin minun hienot lakimiehet hoitaa kunnianloukkausasiat ja Jussi Parviaisen velkataakka kasvaa vaan! Ei siinä mittää jos rahaa riittää tai muuten vaan on niin sekaisin, että haluaa joutua syytetyn penkille ihan turhaan :D!

Yhden ja puoli blogia juuri ja juuri pystyin sitä soopaa lukemaan ja sen jälkeen jo pystyin sanomaan, että tämä ihminen kaipaa vakavasti ammattiauttajan apua,nimittäin tuommoisessa tilassa olevat ihmiset ovat vaaraksi itselleen ja toisilleen!!

No eipä Suomessa siihen mitään tehdä viranomaisten osalta,ennen kuin tapahtuu jotain pahaa..Niin kuin aina..

Sanon nyt vaan tähän,että mene oikeesti hoitoon ennen kuin menetät viimeisenkin toivon elää.. Noin voi kirjoittaa ainoastaan ihminen joka on itsemurhan partaalla..!!! Jos ei herää kohta,niin finito la comedo!

Enempää en tuhlaa yhtään aikaa ihmiseen joka kuuluu Auroran sairaalaan oikeasti,eikä tonne kaupungin kaduille!!!

Adios ja poliisi, sekä lakimieheni sitten myöhemmin ottaa yhteyttä aivan varmasti ;)!

Nyt miä jatkan tästä lepäilee ja viikonloppuna onkin miun rakkaan mummin syndet Virossa Narvassa,jotenka siellä menee viikonloppu perheenjäsenten parissa <3!


Tämä mummini on kaikista rakkain minulle <3! Rakastan sitä yli kaiken <3!

Toivotan teillekkin kaikille oikein paljon rakkautta ja elämäniloa <3! Nimittäin mikään ongelma ei ole ongelma kun sitä katsoo oikealla tavalla ja osaa ajatella oikealla tavalla ;) <3! Ennen ajattelin tosi negatiivisesti jos epäonnistuin asioissa,tai jotain epäimiellyttävää sattui..nyt osaan katsoa sitä siten että käännän sen positiiviseksi :)! Eli melkeinpä mikä vastoinkäyminen vaan voidaan kääntää iloksi jos vain halutaan :)! Se on meidän päässä ainoastaan ja me päätämme siitä mitä haluamme tuntevan ;)!

Ilouutinen on myös,että eilen sain auton toyota korjaamolta entistä ehompana uuden takapuskurin kanssa :)! Nyt riittää taas ajoa mun rakkaalla ekologisella ihmeellä <3!

No nyt meen leffaan erään kanssa ja jatkoa teille kaikille rakkaat <3!

Alla venäjänkielisille lyhyt blogi taas,..olin vähän väsynyt ja huppelissa kun sen tein,jotenka se ei ole ihan maarittelevaa settiä :XD!

Kaikille oikein hyvää teille ja palataan ensi viikon alussa taas <3!

Я буду теперь певцом :)!читаите,переводите ;)!


2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Saana Parviainen, ihana, ihastus, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, ortodoksinen joulu, Uusi vuosi, rakkaus, Jussi Parviainen

Uuden vuoden hulinat ja Onni onnettomuudessa,sekä tietysti ortodoksinen joulumme ja synttärini <3!

Perjantai 6.1.2012 klo 14:59 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa ihmiset!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТСЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3!И поздравлаю всех вас с рождеством христовым <3! А вы меня незабудьте поздравить с днем рождением,потомучто я родился в рождество 7 Января :)!


Uusi vuosi 2012 on tullut :)!

Tämä vuosi on erilainen vuosi..rankka vuosi,siis ainakin kiinalaisen kalenterin mukaan..

Vuosi on lohikäärmeen,eli minun pikkusiskon vuosi :)!

Toivottavasti tämä vuosi tuo hänelle paljon onnea ja menestystä' kaikkeen mihin hän ryhtyykään :)!

Tosiaankin edellisen blogin kirjoitin kun olin Venäjällä viettämässä  uuttaa vuotta..

Nyt on siis aika kirjoittaa vähän blogia siitä ja mitä kaikkee viikon aikana on tapahtunut.


Uusi vuosi meni suhteellisen rauhallisesti verrattuna edellisiin vuosiin ja se ei haittaa yhtään :).

Olen jo elämäni aikana niin paljon juhlinut,että minulle oli aivan sama onko bileitä vai ei,kunhan saan viettää se rakkaiden ihmisten kanssa,niin kuin minä vietinkin :).


klo 12.00 kuunneltiin viimeistä kertaa Dimitri Medvedevin puheen,siis tarkoitten sitä että tuskin hän enää toista kautta presidentti on..

Ammuttiin raketit taivaalle ja sitten se oli menoa siskon kanssa klubille,jossa meillä oli varattuna iso pöytä isolle seurueelle :)!

Ja eipä kestänyt kauaakaan kun minut tunnistettiin ja vaikka hetken yritin sanoa että erehdytte henkilöstä,niin tovin jankkaamisen jälkeen tunnustin olevani DOM 2 talosta tutta Antti..Tämän jälkeen se oli menoa :D! Kaikki halusi kuviin kanssani ja alkoi sadella kysymyksiä kuin liukuhihnalta :D!

No onneksi ihmset olivat ymmärtäväisiä ja antoivat minun sitten edes hiukan olla,kun sanoin että haluan viettää myös rauhassakin aikaa :)!

Hauskaa siis oli,ja pöydässä virtasi vodka,konjakki,tequila,shamppanjaa,drinksuja..siis aivan kaikkea ja paljon!

Jatkoille vielä mentiin,mutta en kunnolla sitä enää muista kun  on niin huonossa hapessa oltiin :D!

En tarkkaan muista miten takaisin kotio päästiin,mutta sen tajusin että kun seuraavana iltana heräsin,niin olo oli sen mukainen :D! En pystnyt edes kävelemään ja päänsärky oli sen mukaista :XD! Silloin tajusin sen että en ole enää nuori jannu kuka voi litkiä miten tahansa kaikkee sekaisin ja herätä seuraavana päivänä kuin mitään ei olisi :D!

Ei oo helppoo olla vanhus :D!


Eli tämmöinen uusi vuosi minulla oli ja olen erittäin tyytyväinen että suhteellisen rauhallisesti mentiin,nimittäin säästelin itteäni minun syntymäpäiville,jotka on jo huomenna ja niistä on tulossa aika isot :))! Lukekaapa alta ;)!

BB-Antin megasynttäreiden yllätysesiintyjäksi tv-tähti | Metro Live

Tosiaankin paikalla on todella paljon ihmisiä ja mahtavia esiintyjiä :)!

Tästä kaikesta olen jo niin paljon kertonut edellisissä blogeissa,että en enää udestaan samaa kerro vaan suosiolla laitan suoraan niihin linkin,josta näette kaiken tärkeimmän ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html


http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/12/30/207


Tuon kaiken kun olette lukeneet niin mitään ei vaarmaan jäänyt epäselväksi ja sen että nämä ovat kovimmat bileet Suomessa tänä alkavana vuonna ;)!

Yhden asian haluan kummiskin kertoa,mikä tuli ilmi tuossa metrolehden uutisessakin,mutta kerronpa nyt vielä uudestaan..

Elikkä..syntymäpäivilläni esiintyy siis mahtavat yllätysesiintyjät klo 21.00 eteenpäin,johon on vapaa pääsy kaikille ketkä haluaa onnitella minua ja nähdä shown!! Eli tervetuloa kaikki rakkat :)! Ja te jotka ette ole vieläkään klikanneet itteänne mukaan facebookkutsun kautta,tehkäähän se nyt,nimittäin siellä on kaksi kutsua ja niissä on tarkkaan kerrottu mitä milloinkin tapahtuu ja mitä milloinkin tarjotaan,sekä milloin tarjoilu loppuu!Eli jos olet ystäväni niin hopi hopi tsekkaamaan oman kutsusi ja lue tarkkaan!

Tarjolla minulta on superhyvää ruokaa ja juomaa rakkaille ystäville alkuillan <3!

Näillä eväillä siis jäämme odottamaan launtaita ja megasynttäreitä :)!

Nyt siirryn vähän vakavempaan ja samalla surulliseen,että iloiseen uutiseen..

Antti Kurhinen vaaratilanteessa: Auto heittelehti moottoritiellä | Viihde | Iltalehti.fi 

Antti Kurhinen täräytti ekoautollaan ojaan - katso onnettomuuskuva! | Metro Live 

Tämä kaikki oli kuin pahaa unta vaan..!

Olin siis lähtenyt Venäjältä ajamaan takaisin Suomeen 2 päivä myöhään illalla,vaikka olisi pitänyt lähteä jo paljon aiemmin..Muutenkin kaikki olosuhteet oli sitä vastaan että lähden ajamaan sinä iltana mihinkään ja jumala antoi enteitä,mutta minä en niitä kuunnellut ja huomioinut!

Meidän piti lähteä jo päivällä ajamaan,mutta ihmset ketkä oli mun kyydissä halusi mennä hautausmaalle näkee vaariaan.He jäivät kuin kirottuina jumiin ojaan keskellä metsää eikä päässeet pois 4-5 tuntiin ja minä jouduin odottamaan heitä..he pyysivät jäisimme vielä yöksi,muttaa sanoin ei..sitten alkoi sataa lunta ja alkoi paha sää,sekin ennusti siis älä lähde ajamaan.. sitten päivällä kun odotin niin näin kuin verinen mies kannettiin ambulanssiin..tämä mies sitten kuoli sairaalaan,äiti ilmoitti minulle..sitten samana päivänä minun äidin serkku kuoli,senkin äiti mulle läehtii nyt jälkeenpäin ja kertoi että koko päivä oli kirottu ja enteet oli että ei pitäisi lähteä ajamaan..minä silti lähdin ja lopputulos oli se mitä luitte noista uutisista jotka linkitin teille yläpuolella..

Kaikki siis meni näin..

Olimme ajamassa Porvoon moottoritietä Venäjältä päin ja tulossa Porvoon moottoritietä Lahden moottoritien liittymää päin. Olin jakomäen ja länsimäen sillan alapuolella ohituskaistalla ja oikealla puolella tuli toinen auto,joka ei ehkä minua huomannut ja painoi kaasua. Tämän takia en päässyt kääntymään oikealle kaistalle ohituskaistalta. Mahdollisesti vieressä oikealla ajava ei huomannut minua ja sen takia painoi kaasua tahattomasti. Mielestäni syy vahinkoon ei ollut minun,vaan toisen auton tahattomasti. Ohituskaistalla olessani autoni töksähti loskalumikasaan ja autoni lähti heittelehtii oikealle. Yritin korjata auton heittelehtimistä,mutta turhaan. Autoni pyörähti ympäri monta kertaa liukkaalla tiellä ympäri ja sitten perä edellä lensi kovalla vauhdilla oikealle puolelle ojanpenkkaan. Tilanteen jälkeen olin pienessä shokissa ja soitin hetken päästä tokenettuani hätäkeskukseen.

Auto tömähti vain muutama kymmensenttiä puusta ja vahingot olisivat olleet todella surulliset jos olisimme törmänneet puuhun,nimittäin takakontissa Priuksella on hybridiakut ja minulla oli bensakanisteri täynnä bensaa!

Jumalalle kiitos että selvisimme!

Meillä oli suojelusenkeli mukana <3!

Mutta kyllähän tuo potuttaa suunnattomasti silti,koska ajettuani melkein 1000 km yhtäputkeen hyvin ja niin pahemmissa olosuhteissa Venäjällä,juuri 2 kilometriä ennen kotio kävi noin :(!

Silti kun oltiin siinä lentelemässä autojen ja rekkojen välissä moottoriteillä kuin keilapallo radalla ja sen jälkeen ojaan ja juuri puusta hitusen, niin tokenettua tilanteesta tajusi miten hirvee flaksi meillä kävi..!

Kun vihdoin pääsin kotiin auton hinauksen yms. jälkeen niin mentäessä nukkumaan,kiitin jumalaa kaikesta ja rukoilin..Tämmöiset asiat pistää miettimään miten pienestä meidän elämä on kiinni..!

Ennen olisin joskus nuorempana kironnut että auto meni mäsäks yms.,mutta nyt nauroin ja hymyilin sitä että pääasia ollaan kunnossa,auto on vaan peltiä ja rahaa saa lisää..henkeä ei!

Tämmöinen reissu siis meillä oli ja todella opettavainen..

Nyt sitten auto on korjaamolla ja siihen vaihdetaan uusi takapuskuri,sekä jotain pientä vielä,mutta ei sen enempää :)!

Muistakaa siis ihmiset että ajakaa varovasti ja muistakaa että jokainen hetki voi olla viimeinen,ja olkaa varovaisia itseänne ja toisia kohtaan :)!

Спасибо богу и ангелом хранителям что все обошлось без большых последствий!!! На скорости  100 км в час на автобане потерял управление машыны и чудом не врезавшысь в грузовик,улетели в кювет в пол метра от дерева!!! Просто жесть!!!

Vanha Venäläinen sanonta kertoo,että "turvallista ihmistä jumalakin turvaa"! Kuullostaa hölmöltä kun Suomentaa,mutta ymmärrätte varmaan tolkun ja opetuksen vai mitä ;)?

Nyt taidankin painua pikkuhiljaa pehkuihin nukkumaan ja lataamaan voimia launtaita varten :),ja tehkää tekin myös niin ;)!

Sitten ensi viikolla onkin yksi todella mielenkiitoinen uusi juttu mitä kokeilen,niin jännittää kyl pirusti onko mulle jumala suonut sitä lahjaa vai ei,mutta siitä ei sen enempää ennen kuin ollaan kokeiltu ;)!

Tämä uusi vuosi on kuulemma todella vaikea monelle ihmiselle,mutta voi olla myös todella antoisa..olen valmiina kaikkeen ja kohtaamaan pahimmatkin vaikeudet positiivisen mielin :)!

Vielä melkein unohdin sanoa tai enemmänkin toivottaa kaikille ortodokseille hyvää joulua,nimittäin vanhan juliaanisen kalenterin mukaan joulu on 7 tammikuuta ja tämän vanhan kalenterin mukaan aikoinaan kaikki muutkin kristityt juhli Jeesuksen syntymää..sitten katoliset ja luterilaiset rupesivat uuden kalenterin mukaan juhlimaan Jeesuksen syntymää..

Tämä on jollain tavalla väärin juhlia 24 -25 joulukuuta,koska hän on syntynyt 7 tammikuuta ja pitäisi juhlia sinä päivänä minä on syntynytkin!

No me ortodoksit olemme pysyneet siinä ja siitä olen ylpeä:)! Näin siis todella hyvää joulu kaikille ortodokseille ja sitä juhlistamme siis yhdessä mun syntympäivänä :)! On ilo ja kunnia olla syntynyt samana päivänä kuin vapahtajamme <3!

Näin ollen juhla on sitäkin suurempi,kun kahden suuren ihmisen synttärit on samaan aikaan ;) !

Heh..no niin,eiköhän nyt riitä taas :D! Jätän nyt teidät rauhaan ja palaan uusilla kujeilla ja uutisillla synttäreistä :)!

Nyt hyvää vielä kerran hyvää joulua ja nähdään taas <3!


И еще раз поздравлаю всех вас с рождеством христовым наступающим <3!


3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, vasikka, valehtelija, Lanzarote, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, syntymäpäivä, superstar Antti, tv-reality historiaa, ortodoksinen joulu, Uusi vuosi, kolari, rakkaus, club

Lyhyesti Lanzaroten reissusta ja uudenvuodenhulinoita..

Perjantai 30.12.2011 klo 14:28 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hola vaan taas!

http://ads.guava-affiliate.com/z/36801/CD2175/

Nyt teillä on varmaankin joulukinkut syöty ja joulukirkossa käyty :)!

Kaikilla oli mukavaa ja muistelitte Jeesuksen syntymää ja rukoilitte..<3!

Rakastitte toisianne ja annoitte aimo annoksen lahjoja <3!

Minun jouluni ei ollut ihan samanlainen kuin teillä, eikä siihen kuulunut perhetäytteistä rakkauselämää kuin teillä :D!

Minä vietin jouluni aika tavalliseen rutiinin tapaan ja joulupäivään,eli sunnuntaihin 25 asti olin vaan iisisti lepäilemässä. Joulupäivänä sitten päätin ottaa vähän jalalla koresti,kun venäjältä tuli yhdet tuttavat ja hekin halusivat lähetä ulos.

Ulkonaoleminen sitten niin kuin yleensä venähti tiistain aamuyöhän saakka ja olo oli mitä jyrän alle olisi jäänyt :D! Nyt voin sanoa,että rupeen tuntemaan itseni siltä että lähenen sitä 30 vuotta,vaikkei sitä itselleen haluakkaan myöntää :D!Kroppa kyllä sanoo nykyään että en ole enää 18 ja mua sattuu :D! Kyllä se karu totuus!!

Hauskaa kummiskin oli ja kiitos siitä mukana olleille :)!

Edessä sitten oli keskiviikkona Venäjälle lähtö,viettämään uusia vuosia äitini luo niin kuin on ollut yleensä tapanakkin.

tänne nyt saavuttuani olen ollut yhteydessä yhteen todella nättiin Dom 2 kilpailijaan,entiseen kilpailijaan siis, Ellinaan joka asuu Moskovassa. Puhuimme puhelimessa ja päädyimme siihen että hän tulee ehkä minun luo tänne Petroskoihin viettää uutta vuotta :)! Siis siitä tulee niin mahtavaa jos hän tulee ja saa ostettua lento tai junaliput,nimittäin uuden vuoden alla on melkein mahdotonta saada lippuja Venäjällä :(! Hän on todella mukava tyttö ja olemmekin puhuneet että hän tekisi viisumin suomeen ja tulisi kyläilee mun luo :)! nooh,ei jusoat nyt ihan liikaa asioiden edelle..

Näin siis suunnitellaan tätä uudenvuoden viettoa :)!

Menneeltä vuodelta haluan sanoa sen,että se on ollut mitä värikkäin taas pitkään..ja se on ollut myös värikäs myös positiivisten asioiden suhteen :)!

Valitettavasti joudun totemaan että kaikki minun negatiiviset tapahtumat juurtuvat ex vaimooni,eli vihdoin viimein tarinan opetus on se,että tämä henkilö on minulla kaiken pahan alku ja juuri,eikä hänen kuuli ikinä enää kuulua minun elämään,ei missään muodossa!!!

Positiiviset on olleet kaikki minun omalaatuiset saavutukset ja kokeilut,jtoka olen kaikesta ihmisten epäröinnistä tai naurusta huolimatta saavuttanut :)!

Parhain kokemus koskaan juurtuu siihen,että sain olla maailman pisimpään kestäneessä tv realityohjelmassa Dom 2,eli Suomksi talo 2 tosi tv!

Tämä ainutlaatuinen kokemus on anatanut niin paljon vaikutteita ja uusia oppeja,mitä en millään rahalla saisi ostettua ja olen todella kiitollinen siitä :)!

Paljon muitakin iloisia ja mielenkiintoisia asioita on tapahtunut vuodessa 2011 :)! Kaikki muutenkin näyttää ihan hianolta,jos tota säälittävää Lanzaroten reissua otata mukaan..

Tässä jouluna kun olin bileissä jatkoilla,niin yksi ennustaja halusi kertoa minulle tulevaisuutta ja ylipäätään ennustaa minulle. Hän tiesi erittänin hyvin monia asioita ja sainkin toisi hyvän vastaukseen minun kiperään kysymykseen,jota en nyt paljasta mutta saan siihen ratkaisun kuule alkuvuodesta :)!Ja se ei ole todellakaan paha :)!

Mutta joo,eiköhän ole nyt jo aika siirtyä eteenpäin ja lakaista vanha vuosi maton alle pikkuhiljaa,ottaen kaikki muistot ja kokemukset mukaan,mutta katsoen ylpeänä nokka kohti tulevaa ;)!

Siirrytäänkin äkkiä vähän huonompiin ja epämiellyttävempään aiheeseen,mutta vain hetkeksi,koska en halua sen enempää sanoa kuin on tammikuun uudessa Hymy-lehdessä on kirjoitettu meidän Lanzaroten matkasta..Totuus on ihan niin kuin siinä on kirjoitettu,mutta kirjoitus on todella sievää ja lyhyttä kertomusta siitä mitä tapahtui..Olemme jättäneett haastattelussa kaikki raisistiset yms.pahal loukkaukset pois,joita ei voi julkaista,mutta vaadittaessa kyllä paljastan ne myöhemmin,niin kuin olen Suomen poliisiviranomaisille kertonut. Turhaan tämmöistä en kertoisi,vaan asia on näin ja toivottavasti asiaan saadaan viranomaistenkin päätös Suomen puolelta!!!

Jos jollekkin on epäselvää mistä puhun,niin suosittelen että luette kaksi edellistä blogiani! Sen jälkeen en usko että on enää mitään epäselvää kellekkään mistään!

Tänän nyt jätän tällä kertaa ja odotan seuravaa siirtoa...

Olisihan sieltä Lanzaroten reissusta hieman hyvääkin kerrottavaa,jota alkoi olee kun toinen osapuoli lähti takaisin suomeen ja minä jäin sinne, mutta eipä se kiinnosta kaiken jälkeen..ehkä joskus sitten kun muu paska unohtuu..

Nyt taas palataan iloisiin uutisaiheisiin :)!

Aluksi tietenkin kerrotaan siitä että olen viikon vieraana plaza.fi sivulla :)!

И нет несколких днеи даже чтобы меня забыли Финские СМИ ;)! И гостем плаза.фи етой недели конечноже Мр. Антти Курхинен ;)!!!читаите мои дорогие и переводите :)!

http://plaza.fi/stadion/viikon-vieras/viikon-vieras-antti-kurhinen

Tämä kohujulkkis haluaa politiikkaan! – Hymy 

Ja politiikka on tosiaan mahdollinen tulvaisuus sitten tv uran jälkeen :)!!

Sitten tietysti kerrottakoon vielä minun mahtavista syntymäpäiväpirskeistä,joista jo edellisessä blogissakin hieman jo päivittelin alustavasti;)!

Tälläinen ryhmä löytyy facebookista ja kaikille kavereille kyllä on varmasti tullut kutsu :)!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.103667836374357.7228.100001934235768&type=1#!/events/307676099272490/

Ja sen päätinkin vielä,että kun minun syntymäpäivillä on huippuesiintyjiä esiintymässä,haluan että kaikki halukkaan voivat ne nähdä,jotenka virallisesti kaikki halukkaat voivat tulla paikan päälle klo 20.50 ja ensimmäinen show alkaa klo.21.00

Alla tapahtumakalenterilinkissä nyt laitankin samaa infoa mitä tuossa facebookkutsussa minulla oli ;), eli mitä on oikein luvassa ja miten mahtavat esiintyjät,aijajajajiiiii <3! Lukekaapa sieltä ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2012

ELI MUISTAKAA TÄMÄN ASIAN ERITTÄIN TARKKAAN! TE KAIKKI MUUT KETKÄ OLETTE MINUN TUTTUJA JA HALUATTE TULLA KATSOMAAN ESITYSTÄ,NIIN VAIN KLO. 20.50 JÄLKEEN JA OVELLA ON K 18, JA KAIKKIEN ON NÄYTETTÄVÄ PAPERINSA SEKÄ NIMENSÄ PORTSAREILLE!

Toivottavasti saamme juhlista mitä mahtavemmat koskaan ja pääasia on että te kaikki viihdytte!

Kerrottakoon vielä se,että Venue Clubi on siis muutama kuukausi sitten avattu uusi clubi YK klubin tilalle. Upeat uudet tilat ja mahtava äänentoisto ei jätä arvailujen varaan yhtään mitään!

Nämä ovat todennäköisesti yksi kovimpia bileitä 2012,joita ei kannata missata missään tapauksessa ;)!

Näemme siis siellä :)!

Nyt ei muuta kuin dosvidanija ja nähdään ensi vuonna :)!

Всех хочу поздравить с наступающим новым годом и всего самого самого в новом году :)! Да будет новый год лудшим годом для нас всех :)! 

 

Ja loppuun nyt vielä alla laitan illan esiintyien youtubeesityksiä,käykä tsekkaa :)!

И вот  еще вам внизу видео о главных выступающих вечера,посмотрите обезательно :)!

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, vasikka, valehtelija, Lanzarote, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, viidakon tähtöset, superstar Antti, tv-reality historiaa, korkojen kera, hymy, etelä, seiska, totuus,

Hyvää joulua teille kaikille tasapuolisesti,olitte sitten vihamiehiä tai ystäviä <3!

Perjantai 23.12.2011 klo 2:05 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hola Amigos!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3!

Nyt palata blogin kimppuun huolimatta siitä että musta pilvi on leijunut ilmassa jo kauan aikaa ja tulee leijumaan vieltä pitkään todennäköisesti..tämä siis tarkoittaa näitä kaikkia juttuja ja uutisia mitä olette viime päivinä lukeneet iltapäivlehtien otsikoista..

Antin ja Hennan tappelu johti tähän: Kovia paljastuksia ja väitteitä - lue! – Hymy 

Antin ja Hennan Kanarian-riita poiki poliisijuttuja! – Hymy 

Entisen BB-pariskunnan ilmiriita jatkuu: Rajuja syytöksiä | Viihde | Iltalehti.fi 

Tuotantoyhtiö tutkii: Rikkoiko Henna Kalinainen sopimusta? | Viihde | Iltalehti.fi 

Nämä kaikki ei ole mitään maarittelevaa luettavaa ja itteäkin oikein hävettää kun tolle tasolle ollaan menty välienselvittelyssä..kuitenkin tässä olen vaan ollut tulilinjalla ja vastasin vaan kun neiti haukkui julkisesti koko Suomen edessä City blogissaan. No,mun blogi ei ehkä ole niin iso kuin City lehden,mutta tavoittaa kyllä ihan tarpeeksi Suomalaisia ihmisiä,jotta saivat lukea totuutta Hennan persoonasta..

Nyt kummiskin haluan sanoa että nyt on tulossa Joulu ja tähän paikkaan vähintäänkin kuuluu tulitauko niin sanotusti ;)!

Tälläisenä aikana haluan toivottaa kaikille hyvää Joulua anyway,oli ne sitten vihamiehiä tai rakkaimpia ihmisiä..kaikille,koska tämä on pyhää juhlaa ja pyhän ihmisen syntymä, ihmisen joka uhrautui meidän puolesta,juuri kaiken pahuuden puolesta ja rakasti meitä semmoisina kuin me ollaan <3!

Haudatkaamme siis sotakirveet ainakin Joulun ajaksi ihmiset hei :)!!!

Vaikka jouluni onkin vasta 7 tammikuuta kun olen ortodoksi,niin silti kunnioitan tätä katolis/luterilaista joulua <3!

Valitettavasti tämän joulun joudun olemaan Suomessa,koska mitään muuta en kerennyt suunnitella ja muutenkin lähden uudeksi vuodeksi Venäjälle,jotenka eipä se haittaa..Onhan se vähän tylsä mulla,kun ei ole sukulaisia täällä ja ei voi kenenkään kanssa Suomalaista joulua oikein viettää,eikä sitä nyt kenenkään perhejuhlaan viitsi mennä vaikka kustuja on tullut..Onhan tämä sentään sukulaisten ja hyvin tuttujen juhlaa :)!

itse taas pamostan paljon uuteen vuoteen,koska se on Venäjällä todella iso juhla,vuoden suurin juhla :)! Pääsen taas äidin tykä ja muiden sukulaisten :)!

7 tammikuuta onkin sitten minun syntymäpäiväni ja siitä voin jo alustavasti vähän teille kertoakkin ;)!

Vietän sitä Club Venuessa,joka on minun käytössä koko alkuillan.

Suurin osa vieraistani on saanut tänään kutsut facebookin kautta,jotenka jos olet kaverini facebookissa ja olet mahdollisesti kutsuttujen listalla,käy ihmeessä tsekkaamassa tapahtumakutsusi!

Kivaa on tosiaankin toivottavsti tulossa ja uskoisin niin ,koska kaikki aiemmatkin vuodet on mennyt aika railakkasti ;)!(käy tsekkaa alta olevista linkeistä menon;)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/778738?big_brother


http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1253465/antti-kurhisen-hurjat-synttarit-katso-kuvat

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a105929/bbantti+ja+tony+halme+yhteiset+synttaribileet/

Eli noin ollaan menty edellisinä vuosina ja nytkään ei yhtään sen huonommin varmasti,koska meillä on ylläriesiintyjänä tämän vuoden Euroviisukarsintaehdokas :)!


No niin rakkaat!Huomio huomio!!! Nyt on suuri nimi vihdoin lupa julkaista :))! Ja illan synttäriesiintyjänä meillä on tämän vuoden Suomen euroviisukarsintaehdokas joka ei jätä omalla esityksellään harkinnan varaa,kenen olisi pitänyt olla Suomen euroviisuehdokas 2012!!!Aploodit,koska He ovat Drama Kaput, Diana Ball & Juliet Hornet duo joka ei jätä ketään kylmäksi!!!

ESIINTYMINEN ON SIIS KLO 21.15,JOTENKA ÄLKÄÄ MISSATKO SITÄ!!!

Alla youtubessa pientä esimakua illan esityksestä teille rakkaat ;)!

http://www.youtube.com/watch?v=M_kDVdps6J4

Huhhuh mikä esitys eikös niin???Noh,malttakaahan odottaa vaan siihen 7 päivään saakka niin näette heidät livenä ;)!!!!


Täältä avoimesta ryhmästä näette tarkemmin mistä on kyse ja mikä on illan ohjelma,sekä miten näitä synttäreitä on aiempina vuosina vietetty ;))!

http://www.facebook.com/events/307676099272490/

sekä myös täältä:

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=1&y=2012

Приглашаю вас самых блиских друзеи на моие день рождения :)!

No mutta joo,ei juosta asian edelle vielä..

Tietysti teille rakkaille Venäjänkielisille minulla on lyhyehkö blogi lopussa videolla :)!

Jaahas..mitäpä mä nyt enää tässä teille sitten höpisen,hmm..no yks hauska juttu oli kun tänään sitten luin uutisia siitä,että sauli ja Adam oli tapelleet mustasukkaisuudesta ravintola DTM:SSÄ ja joutuneet siitä putkaan :D! Jotenkin se pisti mussa vähän naurun poikasta tulemaan :D..ja ei sen takia, että nauraisin heille vaan tilanteelle joka tuntuu jotenkin niin tutulta :XD haha..

Onhan se hirveetä kun riidellään ja tapahtuu tommoista,mutta ymmärrän täysin heitä kyllä ja ymmärrän täsyin myös miten paljon alkoholi vaikuttaa asiaan!

No toivottavasti pojat oppivat tästä jotain ja pistävät korvan taakse,eikä tee samaa uudestaan ja uudestaan niin kuin eräät :XD!

Onpahan Adamilla ainakin muisteltavaa Suomesta,muutakin kuin Joulupukki,tontut ja lumi,vaan sentään Suomen parhaimmistoon kuuluva Pasilan putka ;) :XD haha..! Mut joo,pääasia että loppui hyvin kaikki hyvin,mitä nyt luin uutisista..:)!

Itsekkin samaa olen harrastanut maailmalla ollessani ja toivottavasti nyt tuppaa tulee ihan tavaksi,nimittäin ei se enää silloin ole erikoista ja muistu mieleen jos joka kerta vaan samaa ja samaa ; :XD haha!

No ei,oli pakko vähän heittä sarkastista loppuun,ettei nyt toi blogi ihan niin kuivalta nihkeeltä vaikuta, sekä muutenkin mun pitäisi varmaan pikkuhiljaa taas ruveta vähän iloisempia ja huumorintajusempia juttuja kirjoitella taas, vai mitä meinaatte ihmiset :)?

Nyt kummiskin lähden tästä nukkumaan ja potemaan flunssaani,joka nyt niin kuin yleensä etelän jälkeen pukkaa yleensä tulemaan :/! Rsuketuskin on jo melkein peseytynyt pois viikossa,jotenka se siitä etelästä ja auringonotosta..halvemmaksi se solarium sata kertaa tulee :D!

Ja by the way tähän loppuun tuosta etelästä pikku vinkki vaan rakkaat,että hei muistakaa kaikki,ei kannata lähtee exien kanssa etelän reissuun mistään hinnasta, ei mistään ;) :D!

Tämä oli nyt sen pituinen se tällä kertaa ja palataan tuossa Joulun jälkeen vielä lyhyellä blogilla <3!

Eli oikein mahtavaa Joulua kaikille teille rakkaat ja muistakaa tyhjentää pukin pussit ;)!

Adioooossssssss <3!

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, vasikka, valehtelija, Lanzarote, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, viidakon tähtöset, superstar Antti, tv-reality historiaa, korkojen kera, viidakon tähtöset, etelä, seiska

Kuka kusettaa,vasikoi ja onkaan se valehteleva pahuus?Lue alta karu totuus!

Sunnuntai 18.12.2011 klo 0:28 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hola vaan kaikille taas! 

Harmi ja todella surullista että tälläisellä blogilla joudun aloittaa ,mutta minulle ei jäänyt vaihtoehtoja...

Nyt olen palannut Suomeen Lanzaroten matkalta joka ei mennyt ihan putkeen..Olin koko sydämmestä halunnut vain hyvää,mutta ei tämän naisen kanssa pysty siihen..

Kurhisen ja Kalinaisen loma päättyi katastrofiin: Antti joutui putkaan! | Viihde | Iltalehti.fi

Tästä olette jo varmaan vähän saaneet tietää median kautta,mutta ette todellakaan sitä koko totuutta! Totuuden kuulette ihan lähiaikoina ja se on karua Henna Kalinaisen osalta!

http://ads.guava-affiliate.com/z/36801/CD2175/

Henna on tilitellyt jotain aivan täysin soopaa City-blogissaan ja facebooksivuillaan! Siis uskomaton nainen että kehtaa,huhhuh!Kaiken totuuden kyllä kuulette ihan lähiaikoina! Tämän alla olevan uutisessa kirjoittaman jutun lisäksi on niin paljon vielä,mutta malttakaahan hetki odottaa sitä totuutta..

BB-Antin putkareissusta koitui miehelle kovat kulut! – Hymy

Henna on patologinen valehtelija,ollut koko meidän suhteen ajan ja kun kerran alkoi minusta aiheettomasti paskaisia juttuja kertomaan ilman mitään todisteita,niin minäpä kerron teille taas ihan todellisen jutun Henna Kalinaisesta,johon on ihan päivänselvät todisteet! Eli tästä se alkaa ja lukekaahan tarkkaan alla olevan jutun,niin ymmärrätte edes hiukan minkälainen tämä ihminen on ja miten enkelimäistä kuvaa on itsestään antanut,mutta todellisuudessa on itse paholainen!!!

Siitä ei sen enempää vielä vaikka haluattekin tietää,mutta  nyt haluan ainakin kertoa toisen asian Henna Kalinaisesta ja siitä minkälainen ihminen hän oikeesti on ja millä rahalla sitä mentiin Lanzarotelle! Näin kierosti harva pystyy tekemään,mutta Henna Kalinainen ei keinoja kaihda kun paljon rahaa on tarjolla!

Ja tämä kaikki 100% totta,koska olen kaiken kuullut ja nähnyt vierestä!

Eli Hennahan oli tuossa viime kuussa mukana "viidakon tähtöset"ohjelmassa mukana muiden julkisuudesta tuttujen naisten kanssa,jotka kilpailee thaimaan viidakossa rahapalkinnosta,olette sen varmaan kuulleet. No niin,palataan siihen asti kun palasin Dom 2 tositveestä Venäjältä ja  tapasin Hennan pitkästä aikaa. Sovimme että olemme ystäviä,ei sen enempää ainakaan pitkään aikaan ennen kuin katsotaan miten tulemme toimeen edes ystävinä. 

Henna halusi jo heti enemmän kuin vain kavereita olla ja koko ajan vonkui minua takaisin. Hän kertoi sitten myöskin siinä samalla minulle että on menossa yhteen ohjelmaan ensi kuussa ja jos voittaa sieltä sen voittopotin,niin haluaa viedä mut etelään kiitokseksi siitä kun minä aikoinaan niin paljon vein joka paikkaan häntä ja näytin sekä opetin maailmanmenosta. Aluksi emmin,mutta pitkän ja monen kerran suostuttelun jälkeen suostuin. Sanoin puoliksi vitsillä, että kai se on ok ja katsotaan nyt tilannetta silloin jos voitat! Henna ei voittanut,vaan tippui ensimmäisten joukossa,yhdessä Martinan kanssa. Henna siis äänestettiin pois ja Martina poistetiin ohjelmasta. Tämän sain kaiken kuulla kun Henna soitti minulle sieltä Martinan puhelimesta ja kertoi tippuneensa. Pyysi sitten minua tulemaan lentokentälle aikaisin sunnuntaina 27.11 kun heidän lentonsa saapui Thaimaasta. Sanoin etten pääse lentokentälle,mutta voin odottaa häntä hänen luonaan keskustassa,koska olin sopinut kavereiden kanssa että lähden heidän kanssaan viettää iltaa jo aiemmin. Hän sanoikin sitten että pääsee Martinan kyydillä kotiin punavuoreen. Hän sitten tulikin sieltä Martinan kyydillä,heidät haki Martinan poikaystävä lentokentältä. He toivat Hennan sitten,he halasivat todella lämpimästi Hennan kanssa ja sitten lähtivät kotiinsa.

http://ads.guava-affiliate.com/z/36801/CD2175/

Seuraavana päivänä sitten illasta kun tapaamme taas Hennan kanssa, hän kertoo minulle tavanneensa läheisessä ravintolassa seitsemän päivää lehden nimeltä mainitsemattoman ihmisen,joka on johtavassa asemassa seiskassa. He keskustelivat ja Henna kertoi mitä kaikkea onkaan viidakossa tapahtunut,vaikka kaikki se on kiellettyä sopimussakon uhan alla kuvattavan viidakon tähtöset ohjelman puolelta. Eli Henna rikkoi sopimusta jo siinä vaiheessa kun kertoi asiasta seitsemän päivää lehdelle. Eikä tämä nyt vielä edes tässä.. Hänelle kuulemma sitten tarjottiin myydä juttu seiskalle,vaikka uskon kyllä että hän itse sitä tarjosi..anyway,hänelle tarjottiin 3000e ja Henna sanoi heille kuulemma että riski on suuri kun hän paljastaa ohjelman tapahtumia ennen aikoja,koska voi saada suuren sopimussakon. Hänelle sitten tarjottiin 4000e ja hän sitten kertoi minulle että suostuu ja mitä mieltä minä olen asiasta..sanoin hänelle,että onhan tuo aika rottmainen teko,kun sinä olet ollut sen ihmsen kanssa tekemisissä aika paljon,hän on ollut sulle ystävällinen,heittänyt kotiin yms.antanut soittaa pitkiä puheluista thaimaasta omasta puhelimesta kun Hennan oma puhelin ei toiminut siellä.. Sanoin että jos ei sua hävetä ja sulle aivan sama Martinasta,eikä omatunto kolkuta,niin tee vaan.. hän sanoi vaan,ettei Martina ole kukaan hänelle ja paskat hän välittää hänestä,kun se viidakossa haukkui Hennaa kuulemma..

No,sitten hän teki jutun,ja seitsemän päivää lehteen ja se ilmestyi 1.12 otsikolla "Martina hyökkäsi blondin kimppuun viidakossa"!Samana päivänä Henna meni parturiin ja tapasi siellä Martinan,kun he käy samassa paikassa..Henna kertoi mulle että meni vähän paniikkiin,kun ei tiennyt mitä Martina sanoo ja epäileekö Hennaa. He juttelivat kuulemma,ja Martina kertoi Hennalle että mietti onko se Henna vai tuotanto ja soitti seiskaan kuulemma,koska kukaan muu ei tiennyt noita yksityiskohtia kuin Henna ja tuotanto! Sieltä ei paljastettu kuka jutun kertoi ja vakuuteltiin että onhan se tuotannollekkin hyvää mainosta ohjelmalle etukäteen ja ihan hyvin ehkä ne itse on vuotanut jutun seiskalle. Martina oli sitten kuulemma soittanut tuotannolle ja haukkunut heidät pystyyn! Näin siis Henna tippui epäilyjen listalta pois,vaikka olikin juuri se vasikka! Tämän kaiken on siis kertonut minulle Henna itse! Kaiken kukkuraksi parturista lähdettyä Martina heitti Hennan Kampiin kyydillä ja samalla tarjosi Hennalle olla tuomarina Miss Helsinki kilpailussa. Kun sanoin että huuhuh,aika paskaset kyl teit Martinalle ja hän on niin hyvä sulle,niin Henna tokaisi vaan halveksivasti että"ääh,ei mua kiinnosta joku f****g Martina"!

Eli tämmöinen juttu..mitäs ootte ihmset mieltä tästä? Onko ihan jees tytteli? Rehelleinen ja aito vai :D? Heh,ei todellakaan lähellakään sitä ja on valmis tekemään niin röyhkeitä asioita läheisille tuttaville rahan takia,ettei mitään rajaa!!! Kaiken lisäksi noin räikeästi rikkoo ohjelmasopimusta! minäkin olen rikkonut kun kerroin Venäjällä että siellä tuotanto pelaa kulisseissa ja yllyttää väkivaltaan yms. Tuloksena oli perspotku takalistoon ja hus hei helkuttiin Venäjän suosituimmasta tosi tv:eestä!!! Joku seuraamus varmaan tästäkin neidille seuraa!!!

Ja miten uskotte onko tämä totta mitä yllä kirjoitin? No tässä on vedenpitävät todisteet!

a. Kun Martina tämän lukee niin tajuaa varmasti kun kerroin niin henkilökohatisesti tapahtumasarjan,että en valehtele ja tämä on täysin totta mitä kerroin!

b. Kysykääpä Hennalta hänen tominimen laskutukset viime kuukaudelta kirjanpidosta tai pankkitodisteet,että onko neidiliile siirretty 01.12.2011 4000e+ alvit päälle,eli noin vajaa 5000e napsahti Hennan Nordean tilille Aller medialta!Eli jos Henna Kalinaisella ei ole mitään salatavaa,niin hän voi näyttää sitten julkisesti kiinnostuneille toimittajille tiliotteensa niiltä päivämääriltä,mutta jos ei suostu niin asiahan on selvää kuin pläkki!

Ja kysymys tietysti kuuluu,että miksi tämä kaikki kertominen tänne vai?

Henna itse aloitti tämän ja kaiken kukkuraksi mustamaalaa minua City-lehden blogin kautta todella törkeästi! Ilman mitään kunnon todisteita!!!

Näin ollen katsoin olevani oikeutettu paljastamaan aluksi edes tämän jutun Hennasta,ettei kaikki luule vaan että minä olen se pahuus ja Henna enkeli vaan tekee äiti-Teresan tavoin hyviä tekoja kaikille!

No miettikääpä sitä,kun saatte myöhemmin tietää totuuden matkastamme,miten Henna hyväksikäytti Espanjan poliisia minulle kostaakseen!!! Ja sen voin sanoa myös,että en jättänyt näin sitä juttua vaan kyllä neiti saa maksaa teoistaan!!!

Sen pituinen tämä juttu.. Harmi että jouduttiin alentua tälle tasolle paljastelemaan juttuja,mutta eipä jää enää vaihtoehtoa kun toinen haluu vahingoittaa minua..Muutenkin Hennasta on tullut niin pahansuopa ihminen,kun ollaan oltu erossa,etten meinaa tunnistaa ihmistä ja hänen tekoja enää! Sairasta!

Yritän sitten seuraavalla kerralla vähän iloisempaa blogia kertoa ja niitä hyviä asoita sieltä loppumatkasta Lanzarotelta kun jäin yksin ja sain olla rauhassa ja nauttia erittäin mahtavista asioista :)!

Palaillaan taas ja ilman muuta voi laittaa kysymyksiä tulemaan jos joku askarruttaa,yritän vastata mahdollisuuksien mukaan :)!

Antin ja Hennan tappelu johti tähän: Kovia paljastuksia ja väitteitä - lue! – Hymy 

Antin ja Hennan Kanarian-riita poiki poliisijuttuja! – Hymy 

Entisen BB-pariskunnan ilmiriita jatkuu: Rajuja syytöksiä | Viihde | Iltalehti.fi 

Tuotantoyhtiö tutkii: Rikkoiko Henna Kalinainen sopimusta? | Viihde | Iltalehti.fi


73 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, Bb-Henna, Henna Kalinainen, Martina Aitolehti, vasikka, valehtelija, Lanzarote, poliisi, bileet, Dom 2, putka, moscow, russia, viidakon tähtöset, superstar Antti, tv-reality historiaa, korkojen kera, viidakon tähtöset, etelä, seiska

Todella säälittävää..mutta ymmärrettävää..hyvästi!

Perjantai 10.6.2011 klo 10:54 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Hei...

Jaahas..valitettavasti hyvät ihmiset joudun tämmöisillä asioilla tänne palaa kirjoittamaan,vaikka ei se näin olisi kuulunut mennä..

En olisi että tämä menee tämmöiseksi ja aivan naurettavaksi lapselliseksi "sinä teit,eiku sinä"sormella osoittelu-pelleilyksi..

Siihen se valitettavasti meni..säälittävää..

Yksinkertaisesti juuri äskön minulle tuli facebookissa kyselyjä että"miksi tuo Henna susta tollei kirjoittaa blogissaan"..Olin ,että anteeksi mitä? Nimittäin minun tapoihin ei kuulu lukea Hennan kirjoituksia tai muuta paitsi jos on pakko!

No käväsin lukemassa ja kyllä nauratti kovasti teksti ja nauratti miten tyttö väheksyy omaa rooliaan aina riidoissa :D!Tuossa viimeisemmässä jäi kyllä paljon välissä kertomatta miksi oikeesti riita tuli ja kenen aloitteesta..?No ei tarvi varmaan sanoa nimeä..!! Siis suurimmaksi osaksi kaiken pahan alku riidoissa on ollut HENNA,joka on ruvennut valittaa,huutaa,inistä,tehdä kärpäsestä härkäsen ja kaikin tavoin tahalteen saamaan ihmisen hermoromahduksen partaalle!

Ette vaan tunne häntä ja aina miestä on helmpompi osoittee sormella!

Lukekaapa tosiaankin alta siitä miten maailman rakkain minulle ihminen on tehnyt,pahinta mitä voi olla ja kehtaa vielä tuola omassa blogissa jotain mun suuntaan sylkeä..todella hämästyttävän säälittävää..

Ja jos vain tietäisitte miten minua on ryssitelty hänen toimesta ilman syytä,kun Henna tyttö sattuu olemaan humalassa! Tietäen minun lapsuuden ysinäisenä ulkomaalaisena 5000 asukkaan pitäjässä ja miten rankkaa mulla oli koko koulun ajan olla rasismin uhrina ja joutua näkemään alkoholisoituneen isän,selkäsaunoja,perhekodin,missä isäntäkin ryssiteli,yksin elää kuukausitolkulla 10 vuotiaana noin 100 markalla kun isä jossain,äiti ja kaikki muut sukulaiset Venäjällä..se oli tuskaa,olla pieni lapsi ja ympärillä pelkkää vihaa ja rasismia,eikä ketään auttamassa,ei yhtään ketään..tämä kaikki sattuu sisälleni jo nyt ja sisällä alkaa myllertää kun vähänkin muistelen niitä aikoja..

Vihasin kaikkia tämän takia ja itseäni myös..Ei kaukana ollut ettei olisi käynyt itselleni tai jollekkin pahemmin,mutta onneksi pääsin pois siitä pienestä kylästä..

En ikinä toivo kellekkään nuorelle tai lapselle samaa käydä läpi,en todellakaan!!!Luoja niitä lapsia ketkä joutu saman käymään läpi kuin minä :((!

Elinikäiset traumat siitä jäi mulle  ja niistä kärsitään vieläkin..

Tämän takia olinkin viime vuoden keväänä rauhan asialla ohjelmassa Yle 1 kanavalla,jossa käytiin minun kouluvuodet ja kiusaamiset,ryssittelyt yms. läpi..

No miltäs teistä tuntuisi kun kännissä teidän rakas sanoisi ilman syytä jonkun kännisen mustasukkaisuuskohtauksen yhteydessä tuollaisia voimasanoja joista toisella on pahat traumat??

Vähintä mitä voi siinä sanoa takaisin on huora ja sekin vaan vastapainoksi..ja siitäkin olen aina myöhemmin pahoitellut kun rauhottunut..

Ette uskokkaan kuinka paljon tämä ihminen on saanut mut itkemään,ison miehen..en ole koko elämäni ja lapsuuden aikana niin paljon itkennyt niin paljon mitä meidän suhteen aikana!

Ja itkenyt sen takia,että tämä ihminen on saanut minut voimaan niin pahoin henkisesti..todella pahoin..!

Siitä huolimatta hänessä on hyvää ja paljon,en muuten häntä rakastaisi..

Sama on mullakin..

Jos rakastan,niin rakastan koko sydämmestä ja annan niin paljon mitä vaan pystyn ja Henna tietää sen..jos minut saa raivon partaalle,olen paha,todella paha..mutta se on vain puolustusmekanismi joka on jäänyt rankan lapsuuden takia,ei muuten..

Ja jos olisin muka niin paha,niin miksi mua rakastaisi enää kaiken tämän jälkeen ja haluaisi mun viereen?

Tiedät sen itsekkin että et ehkä ikinä löydä ihmistä kuka oikeesti rakastaisi niin paljon mitä minä sinua rakastin,ei me tässä muuten vieläkin oltaisi..kaikkien riitojen ja ongelmien jälkeen aina vaan yritetty uudelleen..ei se tuu ihan noin vaan,vaan pitää olla todella vahvat tunteet!

Nyt se koki viimeisen kolauksen ja enää ei ole minkäälaista laastaria parantaakseen tätä..varsinkin kun mennään jo noin henkilökohtaisuuksiin..!

Ja tämäkin sinun katkera blogisi ja huomionhaku on vaan yksinkertaisesti vastaus siihen,että tajusit vihdoin että en aio enää yrittää meidän suhteen eteen enää yhtään..todella tyhmää ja säälittävää tuolla tavalla reagoida siihen, mutta mitäpä voi odottaa 22-vuotiaalta todella huonon omatunnon ja muun ison kasan ongelmia omaavalta tytöltä!

Joskus viime syskynä kirjoitin että otin tykööni tytön joka ei osannut mitään elämästä ja opetin elämää..rankkaa on ollut ja on ollut ylä ja pirunmoisia alamäkiä..tämä on täysin totta ja Henna itsekkin tietää sen ja jos vähänkin miettisi rauhallsiesti,niin ei olisi semmoista kirjoittanut,mutta tosiaankin joskus viha ja katkeruus vievan kaikelta järjeltä kasvot..sääli,todella sääli..

Yksinkertaisesti jos rupeisin kertomaan tässä meidän suhteen aikana olleista riitatilanteista ja mistä ne ovat saaneet alkunsa,miten naurettavista asioista ja miten Henna on ne aloittanut niin teillä muttuisi aika paljon Hennasta mielipide kärsineenä osapuolena tässä suhteessa..vaan päinvastoin ymmärtäisitte miten sairas se ihminen on päästään! Siihen Hennallakin on oma rankka lapsuus, mutta tosiaankin,en siitä kerro sen enempää,koska en halua nolata Hennaa täysin,mutta jos meno ja kirjoittelu jatkuu,niin täytyy katsoa uudestaan tätä asiaa..

Ja sen takia toistan vielä,että  minä en halua enempää edes kertoa koska minulla on sentään arvokkuutta jäljellä kaiken tämän jälkeen ja niin sanotusti "annan sen kuvitella että niin asiat on miten se kuvittelee,niin tulee sille parempi mieli",näin se vaan on todella monen naisen kohdalla ja jokainen se tietää..

Eli uskoo ken tahtoo mitäkin,mutta minulla ei ole mitään salattavaa ja sitäpaitsi minä olen ollut ihan hiljaa koko ajan siitä ryssittelystä ja muusta henkisestä vakivallasta mua kohtaan,mutta tässä kun Henna meni vähän henkilökohtaisuuskiin,niin pakko oli edes pikkaisen valaista että mistä päin oikein tuulee..henna on jo laulanut Hymyssä ja muualla ties mitä minusta ja minä olen ollut aika hiljaa meidän suhteesta,todellisista syistä erolle..enkä haluaisi enempää edes kertoa,koska rakastan silti sua ja en  haluaisi sua huonoon valoon enempää..

Ja enempää en halua syytellä tai mitään kertoa,vaan voitte vetää tästä lyhyesti johtopäätöksenne,ja se on teidän asia mitä uskotte ja ketä uskotte vai sukotteko kumpaakaan..aina naista on helpompi uskoa kun se itkee ja sanoo että toi mies teki mulle pahaa,kuin toisinpäin! Ei mulla muuta..

Eikä mulla tosiaankaan ole syytä valehdella tässä..

Ja toivottavasti oikeesti saan nyt olla lopullisesti rauhassa mitä oikeesti pyysinkin..älä pliis ikinä enää tule minun elämään,sen olenkin jo aiemminkin sanonut,mutta eipä ole tehonnut..

Hyvästi,mun akut on sun osalta ihan loppu Henna-rakas,vaikka sua rakastankin yli kaiken..olen ihan rikki,poikki,loppu ja nyt se riittää..en vaan jaksa enää yrittää korjata meidän suhdetta!

Ei meistä kumpikaan olisi halunnut että näin kävisi,mutta kaikki mennyt ja tapahtunut ajois siihen missä nyt ollaan ja lopetahan nyt tämä..!

Ja kaikella kunniotuksella kaikkee hyvää vaan kaikessa ja ei tuo katkeruus sekä viha pitkälle vie,koska älä ole vihianen mulle vaan tapahtuneelle,koska riidassa on aina kaksi osapuolta,ja molemmat me olemme tähän syyllisiä että meille kävi näin ja sen 100% totuus,yritä tajuta se!!!!

Ja toivottavasti järkeä riittää siihen että jätätä nyt mut vihodin rauhaan kuin aikuinen ihminen,kiitos!

Hyvästi rakkaimpani <3  ja yritä elää sen kanssa että emme tule koskaan olemaan yhdessä enää,..sekä iso kiitos ihanista hetkistä mitä meillä oli,ja niitä oli paljon,tosi paljon,en unohda niitä koskaan <3!

Goodbye forever my love <3!

Antti28 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Henna Kalinainen, Bb-Henna, avioliitto, särkynyt sydän, hyvästi, jätä rauhaan, valehetelu, Big brother, bb, treenaaminen, terveys, 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, itke, rakkaus, viha, tuska, oikeus, näin se vaan on

Nyt vihdoin Lontoon videoita ja uskomatonta tarjousta!!!Toimi äkkiä!

Tiistai 31.5.2011 klo 23:31 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Nyt se on selvää pässinlihaa!

Ollaan oltu Lontoossa ja siitä ei voi erehtyä ;)! Alla on siis superkivoja videoita teille katottavaksi Lontoosta ja jos kaikki ei olr tossa,niin sieltä mun youtube tilin alta löytyy varmasti kaikki loputkin ;)! ei muuta kuin nauttikaa katsomastanne :)!

 

 

 
 

Siinä yllä olevissa videoissa oli Ellun kuningattaren luona vierailuvideo ja sit jotain museoshaissee Lontoosta:)!

Alla Henna ja sen sukulaiset :D!

 

Ja alla olevassa videossa me olemme ensimmäistä iltaa Lontoossa ja vähän huppelissa :D!

Ja mitä vessapanoihin tulee lentokoneessa,niin  ei ole lentoa ilman vessapanoa meillä ;) :D haha!

Mitäs diggasitte videoistamme ;)?

Pistäkää palautetta tulemaan videoista ja pistäkää jos haluatte meiltä lisää videomatskua viikottain katsottavaksi ;)!

Ja nyt tosi tärkeään uutiseen tähän loppuun!!

Huomio kaikki!

Uusien tuulien ja uusien suunnitelmien takia minä sanon teille nyt tämän,eli myynnissä oleva autoni on nyt myytävänä tosi halvalla ja voitte laittaa minulle suoraan sähköpostiin omia tarjouksia autostani! Laitan teille nyt tämän linkin nettiautoon,missä autoni on myynnissä ja otankin hinnan pois,koska nyt myydään tarjouksien perusteella kesä/heinäkuun sisällä! Tämä upea kaunokainen on huippukunnossa ja odottaa uutta omistajaansa!

Nyt lue tarkkaan kaikki tuon linkin alta ja varaa oma koeajosi!

http://tinyurl.com/noudaVIPPISI

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Ei muuta kuin palataan taas lähipäivinä niin kerromme teille aivan supermahtavia uutisia ;)!

P.s Rakastan mursuani yli kaiken <3 ja olen superonnelinen hänen kanssaan aina tilanteesta riippumatta <3 <3 <3!

Rakkaudella <3!

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Bb-henna, henna kalinainen, murhaaja, vessapanot, Big brother, treenaamine, Tsaari, Kuningatar Elizabeth, tuomari, Lontoo, hymy, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, hymy, tappouhkailija, eu-tuomioistuin, oikeusmurha, uskomatonta, hyvinvointiperä

Lontoon luvattua reissua :)!

Perjantai 27.5.2011 klo 21:34 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Heipsista!

Nyt sitten saatte vihdoin sitä mitä odotitte koko viikon :)!

BB-Henna sai Antilta synttärilahjaksi ulkomaanmatkan! - Viihdeuutiset - 7 päivää

Tässä nyt on hieman kuvia ja tunnelmaa meidän Lontoon reissulta :)!

BB-Henna ja Antti lemmenlomalla Lontoossa! - Julkkiskuvat - 7 päivää

BB-Henna ja Antti lemmenlomalla: Pylly vilahti Lontoossa - kuvat! - Viihdeuutiset - 7 päivää

Tälläistä meininkiä siis meillä oli ja menoa riitti :)!

Tosiaankin me vain keskityimme vain siihen että olimme Lontoossa ja nähtävyyksiin :)!

Lontoo on aivan mahtava ja ihana kaupunki <3! Molemmat me rakastuimme Lontooseen,tai siis ainakin minä :)!

Ne huhut mitä kuulin että se on rikollissaari yms. niin on ihan palturia ja ihmiset ovat mitä ystävällisempiä maailmassa :)!

Iskoksi metropoliksi kaupunki on todella siistissä kunnossa :)!

Siis yleisesti kaiken kaikkiaan paikka on aivan mahtava ja sinne todellakin menen ainakin itse käymään joku päivä taas :)!

Suosittelen lämpimästi kaikille kyllä kaupunkia :)!

 

Pientä haparointia viimeisenä päivänä kyllä oli,kun bussi simahti ruuhkassa rikki ja myöhystyimme sitten lennolta ja tuli aika kalliiksi se juttu kyl huh :/!

Lue lisää siitä "Pylly vilahti Lontoossa" jutun alta!

Mitäpä muuta voisin kertoa teille Lontoosta? Tosi paljon,mutta tosiaankin olen ollut aika masentunut ja kirjoitin nyt pakollisen blogin Lontoosta,johon linkitin nuo Seiskan jutut..Myöhemmin laitan vielä mitä mahtavimmat  hullunhauskat videot Lontoosta tänne seuraavaan blogiin tai jotain:)!

Elämä se vaan jaksaa heitellä laidasta laitaan ja samalla myös mielialat..

Nyt varsinkin maisistuttaa,kun en tosiaankaan ole mitään pahaa halunnut,mutta muuan tuttava ajattelee musta kuin paskaläjästä ja vielä kaiken kukkuraksi kun ajattelen hyvää ja yritän vaan auttaa niin olen vitun paska jätkä:/..Mä en vaan jaksa enää..

Mä vaan oon..en enää taistele..mikään kunto ja hermo ei kestä semmoista..turhaan sitä välittää ku ei saa mitään kiitosta ja ymmärrystä..

Eilen vielä sitten kävin ottamassa yhtäkkiä päähänpistona punkkirokotuksen joka nyt sitten antaa itestään tietää ja olo ei ole mikään ihan maailman paras todellakaan tämän johdosta:/..flunssainen olo,sydäntä tykyttää,ahistaa,surettaa..kaikki yhessä tuntuu vaan niin hanurista :(!

Yksi asia ainakin piristi mieltä,on se että eilen yhtäkkiä kämppis ilmoittaa minulle,just ennen kuin olen lähössä rajalle käymään hakee viinaksia,niin täräyttää että huomenna lähtee pois,vaikka hänellä ois vielä työharjoittelua maanantaihin saakka :D!

Tähän siis loppui mun murheet siitä mihin aikaan kävelen kämpässäni ja missä asussa,ei tarvitse miettiä herätänkö jonkun,eikä tarvi tosiaankin kusta mihinkään pulloon ku ei pääse vessaan ettie herätä :XD muhahaha!

Jepulista,se oli siinä ja eipä hirveesti jäähyväishaleja annettua vaan molemmat innoissamme sanoimme hyvästit toisillemme :D!

Siihen siis loppui meidän yhteiselo ja halleluja sille :D!

Tämä ei tarkoita kummiskaan,ettenkö etsisi vuokralaista itselleni ;)!

On jo pidemmän aikaa pyörinyt päässä,että haluaisi muuttaa pois Suomesta edes jokskuks aikaa,edes vuodeksi..aihtaa ilmapiiriä,ihmisiä,kaikkea! Tähän tukehtuu ja ei millään pääse samoista kuvioista pois,vaikka  kuinka haluaisi:/!

Nyt siis ajatuksessa olisi,että vuokraisin ehkä asuntoni kalustettuna jollekkin ihanalle rauhalliselle vuokralaiselle :)!

Tosiaankin vuokraan vain kalustettuna,koska meinaan palata vielä ehkä takaisin ja muutenkin siinä olisi jollekkin erittäin ehlppo muutto vain kävelee sisään ja maksaa vuokraa :)!

Hintaa en vielä tiedä ja tässä kun pohdin samalla lähiaikoina vakavasti tulevaisuutta,niin lupaan ilmoittaa enemmän sitten..Sijainnin puolesta tämä on mitä parhaimmalla paikalla meren ääressä ja vielä metro aivan vieressä :)!

Palataan tämän suhteen vielä myöhemmin taas..nyt on semmoinen fiilis,että kismittää niin meenpä vähän ajelee autolla ja rauhottuu..

Käykää te sillä aikaa voittamassa itsellenne mahdottomasti mammonaa täältä

Palaillaan taas rakkaat <3!

Antti

7 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Bb-henna, henna kalinainen, murhaaja, vessapanot, Big brother, treenaamine, Tsaari, Kuningatar Elizabeth, tuomari, Lontoo, hymy, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, hymy, tappouhkailija, eu-tuomioistuin, oikeusmurha, uskomatonta, hyvinvointiperä

Lontoon esimakua ja oikeusmurhaa!

Lauantai 21.5.2011 klo 15:43 - Antti"The Tsaari"Kurhinen

Hellou Suomi!

Lontoon aivan mahtava <3 ja samalla niin kauhea matka takana..

Matkasta en oikein vielä kerro mitään,koska ollaan vieläkin järkytyksen partaalla ja pitää saada hieman rauhoitettua ja levättyä..

Tästä lontoon matkasta kuulette ja näette uskomattomia kuvia sekä videoita sitten ensi viikolla kun lepoa on saanut tarpeeksi..

Muuten päivitän sitä,että hengissä kummiskin ollaan ja Suomessa :) ja se on pääasia :)!

Tässä nyt muutama uutinen meidän matkasta ja tuota vessajutulle olemme nauraneet kyllä,että mistä nämä ihmiset oikein tulevat ja onko heillä joku seiskan suora numero samantien kun näkee jonkun julkisuuden henkilön vähänkin epäilyttävässä tilanteessa :D? No mutta tämmöinen sitten nyt tuli ja emme kommentoi mitenkään vielä asiaa..

BB-Henna ja Antti hieroivat sopua lentokoneen vessassa! - Viihdeuutiset - 7 päivää

Eli tommoista :D!

Ja tosiaankin tämä matka oli minun henkilökohtainen synttärilahja Hennalle <3!

BB-Henna sai Antilta synttärilahjaksi ulkomaanmatkan! - Viihdeuutiset - 7 päivää

Henna Kalinainen lomalle Antti Kurhisen kanssa - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Ja tuosta katastrofista  mitä Hymy-lehti kirjoittaa ehkä kerromme myöhemmin sitten,sekä muutenkin matkan tapahtumakulusta...

Näin katastrofaalisesti meni Antin ja Hennan Lontoon-matka! – Hymy

 

Joop..ei tästä sen enempää vielä ja on pakko pitää teitä jännityksessä ensi viikkoon..

Ja nyt palattuani huomasimme nämä lukuisat uutiset meidän facebooktappouhkailusta..tosiaankin on paljo0n ihmettelemistä miten tämä on mahdollista Suomessa ja kaiken lisäksi kun tämä vastaaja oli tunnustanut teot poliisikuulustelussa ja oikeudessa myös! Miten on mahdollista että käräjäoikeus voi antaa tämmöisen tuomion?

Lukekaa siis nuo kaikki uutiset ja miettikää että miltä teistä tuntuisi jos vastaanlaisesti teidän kohdalla toimittaisiin ja sitten vielä syyllinen vapautettaisiin, vaikka hän itse tunnustaa tehneensää rikoksen!? Uskomatonta vielä kerran sanon minä ja moni muu!!!

Julkkisten tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Julkkisten tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta - HS.fi - Kotimaa

Julkkisten tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta - MTV3.fi - Uutiset - Rikos

Julkkisten tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta - Kotimaa - Turun Sanomat

Helsingin käräjäoikeus: BB-tähtien tappamista sai vaatia - Viihdelehti Stara

Tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta | Etelä-Saimaa

Tappokehotus Facebookissa ei tuonut rangaistusta | Kouvolan Sanomat

Eli tosiaankin aika moni mediatahokin ihmettelee käräjäoikeuden päätöstä ja olemme viemässä asiaa hovioikeuteen!

Jos ihmiset saavat netissä tehdä ihan mitä vaan,niin kohta homma riistäytyy käsistä ja kaikki uhkailevat toisiaan siellä! jos homma on kriminalisoitu,niin siitä pitää myös tuomita jos on selvät todisteet,puhumattakaans iitäe ttä henkilö tunnusti tehneensä niin!!

Vieläkin herää kysymys,että oliko tuomarilla huono päivä,vai vihaako hän ihan muuten vaan meitä henkilökohtaisesti? Tuomari on niin korkeassa asemassa ja niin paljon valtaa,että hänen kyllä pitäisi olla puolueeton ja pitää omat henkilökohtaiset ajatukset pois oikeudesta!!

Emme tiedä mitä tämän tuomarin päässä oikein liikkui,mutta toivottavsti hovi nyt sitten korjaa tämän julman virheen ja todistaa Suomen kansalle,että ei netissä voi tehdä mitä vaan ja PISTE!!!

Se siitä jutusta nyt kun rupee kiehuu kun miettiikin sitä taas..

Tässä nyt sitten käräjäoikeus teki sen tään oikeanlaisen ratkaisun viime torstaina. Eli kyse on siis laivapahoinpitelyjutusta ja linkki siihen alla.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-05-06&eventId=48#cal_event482011-05-06

Eli kaveri tuomittiin pahoinpitelystä sakkoihin ja määrättiin maksamaan hieman korvauksia..

Tässä tapauksessa kaveri myös tunnusti tekonsa ja tuomari sentään oli näköjään selväjärkinen verrattuna facebooktappouhkausjutussa toimineeseen!

Joop..on noi oikeusjutut kyllä monimutkaisia ja vie kyllä kaikki mehut aina..vielä on rankka prosessi joulukalenterijupakasta,joka siirtyi elokuulle..tässäkin tpauksessa tuomarin pitää olla aika puolueeton ja katsoa kaikkia todisteita tarkkaan mitä esitämme!

No joo,ei enempää näistäkään ja päästän teitä viettämään aurinkoista viikonloppua ja palaan taas alkuviikosta :)!

Sinä aikana kannattaa käydä pelaamassa netticasinolla ja voittamassa itelle kesäksi vaikka satoja tuhansia :)!

Käy tsekkaa:

Sätt in 1 € och få 20 € gratis casino bonus - Klicka här! - Click Here

Palataan rakkaat <3!

Antti

14 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Bb-henna, henna kalinainen, murhaaja, vessapanot, Big brother, treenaamine, Tsaari, Kuningatar Elizabeth, tuomari, Lontoo, hymy, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, hymy, tappouhkailija, eu-tuomioistuin, oikeusmurha, uskomatonta, hyvinvointiperä

Melkein vuosipäivä,mutta onneksi näin kuin vielä myöhemmin vielä huonommin ;)...

Lauantai 20.11.2010 klo 21:51 - Antti"The Tsaari" Kurhinen

juttu_hesarista.jpg

Hei vaan rakkaat ja ei niin rakkaat!

Nyt kirjoitankin blogia aiheesta mikä on aika kipee ja ehkä olisi pitänyt jättää väliin...Mietittyäni kummiskin päätin kirjoittaa,koska olihan tämä sentään yksi elämäni suurimmista asioista mihin ryhdyin ja koin!

Oli meidän välit sitten minkälaiset tahansa Hennan kaa niin silti nyt kirjoitan tämän...

Ja tässä vaiheessa voin sanoa sen verran että en todellakaan haikaile kenenkään perään tai muuta,vaan ainoastaan olen ihminen jolla on tunteita ja haluun vaan kertoa niistä...Kun viime yhdessä blogissa joillekkin jäi epäselväksi ja luuli että haikailen Hennan perään,niin en todellakaan! Olen kummiskin fiksu sen suhteen ja haluan päällisin osin säilyttää muistissa hyvät asiat,eikä pahat...toisin kuin eräät,mutta mehän nyt olemme jokainen persoona ja käymme erovaiheet omalla tavalla läpi...

Toiseksi...on vaan niin turhaa tuhlata aikaa esittämällä toiselle että kuinka hyvä toinen on ja näyttää sitä mitä ei oikeesti ole...mä en jaksa tommoista ja toivottavasti sinäkin sen ymmärtäisit..Onko järkee suolata toisillemme? Kuka siitä hyötyy?Sinäkö Henna?No et todellakaan,enkä minä...lehdet kylläkin..ymmärrä jo,jos sinä teet mulle paskaa,mä teen takasin ja muut nauraa ja nauttii ;)!"Henna Haukkui"ja"Antti vastasi"tämmöistäkö suunilleen paskaa haluut jatkossakin käydä lehtien kautta vai?

Eli tämmöisiäkö uutisia haluut jatkossakin?:

Henna Kalinainen rötkötti pikaruokaravintolassa sammuneena- The Voice - Voicen Musiikki- ja viihdeuutiset

BB-Hennan murskaava vastaisku ex-miehelleen Antille! – Hymy

On aika naurettavaa,mutta tämmöiseksi se on mennyt näköjään valitettavasti..

Ja muista se vanha sanonta"Jos laiva uppoaa niin uppoat sen mukana" ja sä tiedät sen mitä tarkoitan...

Mutta joo,se on sun päätös ja muistahan vaan mitä sulle sanoin ja mieti tarkkaan mitä teet ja mitäs siirtoja kannataa tehdä ja mitä ei...mä olen omani elämäni valinnut ja sitä jatkan ja yksi ainut neuvo,älä astu mun varpaille ja anna mun elää omaa elämää niin kaikki on hyvin ja minä annan sun elää omaa elämää :)....!

Mutta nyt silti muistelen kaikesta huolimatta tätä päivää...hyvällä silti enimmäkseen :)!

Kyllä...21 päivä olisi ollut meidän hääpäivän vuosipäivä,tai onhan se silti ja pysyy,ainoo vaan että me ei pysytty yhdessä ja sille ei voi mitään ja parempi niin kuin oltaiosiin tajuttu vielä myöhemmin ettei sovita toisillemme...

Aika on kummiskin ollut todella värikästä ja on niitä hetkiä mitä on hauska muistella ja on mitä kauhulla muistella...mutta silti,hiton värikästä ja loppupeleissä siistiihän se oli :)! Ollaan ainakin se villein puoli käyty läpi ja voi sitten seuraavassa suhteessa miettii miten käyttäytyy ja miten elää ;)!

Muistan kuin eilisen kun vuosi sitten hössättiin kuin viiemeistä päivää ja paniikki oli valtava! hääpuvut,sormukset,kanpaukset,kaikki mediajuttujen suunnittelu,siis apua mikä stressi oli :D!

Olimme tekemässä historiaa!!Siis maailman Bb-talon historiaa ja meitä näytettiin ympäri europpaa ja maailmaa kun menimme naimisiin :)!

Ja nyt ihan rehellisesti minä ainakin tunnustan että emme olisi menneet ikinä naimisiin jos se ei olisi historiaa ja että siitä meille molemmille olisi hyötyä tulvaisuuden suhteen! Kyllä!Mitä siinä on hävettävää? Rakkaus on rakkautta ja se ei muutu mihinkään siitä onko nimi paperissa vai ei,ollaanko naimisissa vai ei..

Monet kritisoi meitä silloin siitä että teemme sen rahan ja median takia,mutta niin tekisi moni muu jos sama tilaisuus olisi tarjoutunut hänelle! Kyllä sitä on helppo haukkua ja kritisoida kun itse ei ole ja ei saa mahdollisuutta samaan!

No mutta joo,.se on ollutta ja mennyttä,ja siitä nyt on enää turha edes puhua! Ainoa asia kummiskin on se,että kyllä sitä silti todella haikein fiiliksin muistelee miten sitä hössäsi paniikissa,astui taloon,vihkiminen,ulosmeno,kaikki!!Siis aivan unohtumaton kokemus,mitä en siltikään sitä vaihtaisi mihinkään,vaikka näin loppupeleissä on käynytkin näin...ja tuskinpa Hennakaan tätä muistoa vaihtaisi mihinkään vaikka vihaakin mua hieman,mutta ihan turhaan koska minäkin voisin vihata monesta syystä,mutten sitä tee..ei se mua auta vaan raastaisi sydäntä...sen opin jo silloin loppukesästä kun ensimmäinen eromme tuli...

Voi vitsi kun aika menee nopeasti..nämä kaksi vuotta on mennyt niin nopeasti ja niin paljon kaikkea ollut täynnä,ettei tajua edes...

Mutta viimeistään nyt,tämän muiston jälkeen käännämme sivua,eikö niin? Unohdetaan pahimmat menneet ja mennään uusilla eväillä eteenpäin...ihan sama meneekö hyvin tai huonosti kummallakaan meistä,pääasia ettei sotketa mitään menneitä enää tulevaisuuteen ja unohdetaan toisemme :)!Eikö niin?

Jos me ollaan päästy yhteisymmärrykseen,niin mä en toivo mitään muuta kuin kaikkee hyvää sulle ex-vaimo ja  ja toivottavasti toivot samaa mulle :)!

Tässä muuten huomasin helsingin uutisissa huomasin  kirjoituksen jossa psykoterapeutti kertoo nykyajan ihmisistä ja miten he ratkaisevat parisuhdeongelmansa,no avioerolla :D! Ja kun luin tuon,tajusin että tuohan on täysin totta ja rimmaa meidänkin kohdalla!

(Laitan liitteenä tähän jutun ja toivottavsti saatte siitä selvä,kun vähän suttuiselta vaikutti).

"Vastuutunto toisesta ihmisestä, joka kuuluu oleellisena osana avioliittoon,ei enää kiinnosta suomalaisia. Itsekeskeisyys avioliitossa näyttäytyy niin,että usein aviopuolisot kokevat,että heillä on vain oikeuksia, ei velvollisuuksia." Varsinkin tämä osui silmään jutussa ja hävettää sanoa että näen tosiaankin kaikesta rakkaudesta huolimatta isteni siinä ja kyllä  myös Hennan!

Että semmoista...ja näin on todella monessa suhteessa ja uskaltakaa myöntää se,koska sitten ehkä pystytte korjaa asiaa ja nähdä ne4 vaikeudet,eikä juosta eri suuntiin kuin rotat uppoavasta laivasta!!

Mutta joo,ei tässä sen enmpää...tämäkin nyt käyty läpi ja jos joksus vielä vakavaan suhteeseen päädyn,niin nämä kaikki laitan itselleni muistiin!!!

Ja tietysti ei unohdeta että kaikki me olemme persoonia ja yksilöitä!

 

Nyt en jaksa enempää ja toivotan teille parempaa avio-onnea kuin meillä oli ja muistakaahan nämä asiat ;)!

Ei muuta kuin hurraa hei ja menneistä veis ;)!

Näkemiin vaan ja palaillaan ihan eri aiheilla tulevaisuudessa ;)!

Antti

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, big brother, aukkoanus, bb, blogikirjoitus, poikki, hymy-lehti, voice, neuvostoliitto, tarja halonen, suomi, henna kalinainen, tissit, pimpsa, nakuna, levyt, viikonloppu, tulevaisuuus, venäjä, rakkaus, vuosipäivä

Vanhemmat kirjoitukset »