Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Bang,Bang, Bangkok ;) ja uuden vuoden alkua..

Keskiviikko 23.1.2013 klo 23:30 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

No heippatirallaa rakkaat!!!

Nyt on vuosi 2013 ja on tämän vuoden ensimmäisen blogin aika:)!

Niin kuin viime vuoden viimeisessä blogissa kerroin,että lähden Bangokkiin vajaaksi pariksi viikoksi,niin siellähän mä pyörähdin joo :)!

Lähellä oli että pyörähdyt olisi jäänyt pelkäksi yrittämiseksi,nimittäin minulla oli 7 minuutista kiinni etten myöhästynyt selvityksestä :DDD!

Uuden vuoden juhliminen meni niin rankaksi ja venyi niin pitkälle,että kun minut istutettiin metroon noin klo 14.00 aikaan,niin tarkoitus oli nopee mennä kotiin hakee tavarat ja kentälle,mutta kävikin niin että nukahdn metroon ja heräsin vasta vuosaaressa siihen että metrokuski heiluttaa minua ja huutaa "herää kaveri" :D!!!

Herättyäni tajuan että olen vuosaaressa,katson kelloa ja tajuan että perkele olen myöhässä ja en ehkä kerkee koneeseen enää!!! Siis olin niin paniikissa ja niin vihainen itelleni,ettei voi kuvitellakkaan sitä!! En tiedä millä ilvellä kerkesin himaan kaiken,mutta kerkesin kummiskin!! Kiirellä kotio,passi mukaan ja taksi alle!! Kaikki tärkeet tavarat unohtui ja lähinkin melkein tyhjä laukku mukana Bangokkiin :D!

Voin sanoa että kaupunki on aikamoinen ja heidän elintapansa on kyllä aikamoiset..

Kaupunki on valtava,sekainen,likainen,mutta samalla upea ja ystävällinen..Kaikki nämä yhdistyvät tässä aasian isossa Megapoliksessa :)!

Eniten hirvistytti siellä liikenne..Siis ihan järkyttävää meininkiä ja itse olin ihan shokissa,koska jopa Venäjän liikenne kalpenee sille hulluudelle mitä ne siellä vetää :D! Pahinta on se mopo/moottoripyöräliikenne. Ne painelevat autojen välistä kuin mitkäkin herhiläiset,eivätkä vari kunnolla yhtän mitään! Pukkelehtivat kuin missäkin radalla ja "läheltä piti" tilanteita on valtavasti koko ajan!

Kertaakaan en mennyt ihan semmoisen pienen kaksipyöräisen kyytiin vaan tuk tuk riitti mulle kyllä hyvin huh!

Pahinta mitä näin mopolla on se,että kyydissä oli yhellä skootterilla 4 ihmistä,eli koko perhe ilman kypärää :D!

Edessä tangon lähellä 5 vuotias poika,sit iskä ajaa,takana äiti istuu ja pitää ylhäällä vielä pientä vauvaa!!!! Ja siis kaikki yhdellä pienellä skootterilla ja kaikki ilman  kypärää!!!! Siis ihan älytöntä touhua oikeesti!!!

Miten voi olla noin vastuuntunnoton ??! Mä en siis millään ymmärrä sitä!

Toisaalta thaikut ovat niin kilttejä ja ystävällisiä,mutta samalla taas niin vastuutunnottomia!

No,kai se menee niin että "maassa maan tavalla"..ei voi mittää,omapahan on henkensä..

Toinen asia mikä oli epämiellyttävä,niin se oli epähygienisuus..!

Siinä samassa kun syöt paikallisten kanssa,niin oli järkytyts ainakin minulle,kun vierellä on iso kasa jätteitä joita ei kukaan vie ja ne haisee,eikä siinä vielä mitään vaan pahinta on saamarin isot rotat jotka hyppii melkein sun syliin kun siinä syöt illalla huhhuh!!Ja tämä on ihan täysin totta!! Tälläistä Bangokin kaduilla tapahtuu!

Kävimme sitten mun synttäreinä tsekkaamassa Tiffany shown Pattayalla ja se olisikin siinä. Olihan mun tämän vuoden synttärit aika pettymys..ei sen takia että en tehnyt paljoo mitään,vaan se fiilis oli koko päivän ihan maassa..no ei voi mitään..

Haluan kummiskin muistaa kaikkia onnittelijoitani <3!

Huomio toverit! Lyhyt synttäripuhe minulta kaikille onnittelijoilleni! Nyt yksi vuosi vanhempana taas haluan kiittää kaikkia onnittelijoita todella paljon :)! Vuodet ovat vierineet lujaa ja paikoin liiankin lujaa..on ollut paljon pahaa, mutta myös paljon hyvää :)..kaikki nämä kokemukset ovat tehneet minusta varmemman ja vahvemman ihmisen! Rakkauden kokeminen ja sen menettäminen on taas opettanut miten iso asia elämässä on rakkaus..!Matkustaminen on avartanut todella paljon maailmaa ja ajattelen iha eri tavalla joka kerta kun näen omin silmin jokaisen uuden kulttuurin ja uuden maan! Tässä nyt seison 29 vuotiaana ja voin sanoa rehellisesti ja suoraan, että olen ylpeä itsestäni kaikista puutteista ja virheistä huolimatta! Kukaan ei ole täydellinen, ei edes herra Tsaari itse;):D!Kiitän kaikkia teitä ketkä olette olleet minun elämässä tekemässä minun elämästä sitä mitä se on ollut ♥! Love yoy all ♥!! Nyt nokka kohti uutta alkanutta vuotta ja tiedän että unelmoimalla ja niiden toteuttamisen yrityksellä tästä tulee mahtava vuosi meillä kaikille!!!Kiitän vielä kerran kaikkia ja päästän teidät nyt unelmoimaan omia unelmianne ja varsinkin toteuttamaan niitä ;)!!!

Semoista sitten :)!

Loppuloma sitten oltiin vaan ja hengailtiin..

Käin bilettämässä yhden päivän kunnolla ja minulle näytti kaupungin menoa yksi Venäläinen kuka asuu siellä jo 3 vuotta.

Häntä minulle neuvoi yksi kaveri kuka asuu Hua Hinissä jo jonkun aikaa myös.

Bangokin yöelämä on kuin muissakin maissa,mutta ainoastaan naiset sitten ovat melkein kaikki ostettavissa rahalla. Eli loppujen lopuksi ihan melkein kenet vaan voi saada mukaansa rahalla.

Kävimme noin 4-5 klubia läpi ja parasta on kun tuntee jonkun kuka asuu siellä oli se,että tämä Venäläinen toverini tiesi että klubien välill voi mennä taksilla ilmaiseksi,koska klubit on tehnyt diilejä taksien kanssa :)! Jos tota ei tietäisi niin tulisi paljon kalliimmaksi tämä ajelu..

Jo ennen biletystä tunsin että kurkkuni on tosi kipee ja olen tulossa kipeeksi,mutta en tiennyt että noin kipeeksi :(! Olen ollut jo yli kaksi viikkoa kipeenä ja päässä heittää vieläkin ihmeellisesti!

On yli kaksi viikkoa kulunut ja vieläkin olen ihan kuuppa pihalla..!

Toivon tosiaankin että miulla on pelkkä flunssa eikä mikään sarssi :D!

Takaisin sitten kun tultiin Bangokista niin sieltähän tultiin Bisnesluokassa :))! Se oli kyllä miellyttävä juttu kun on kipeenä ja muutenkin..en ennen ollut koskaan mennyt Bisneksessä ja nyt kun pääsin niin on se kyllä ihan eri maailma kun tavallinen!

Recaron penkit jotka siirtyy mihin asentoon tahansa ja pääset ihan makuuasentoon saakka :))!

Suomeen päästyä,oli kyllä shokki melkoinen kun pääsi ulos..ensiksi kylmä viima puhalsi sun naamaan niin inhottavasti ettei mitäään rajaa huhhuh!

Sitten mun flunssa paheni ja sitä oltiin sänkypotilaita..sitä on sit mennyt kipeenä jo duuniin kun ei sitä haluu vaan kipeenä himassa olla..!

Se pienikin rusketus kuoriutui musta heti viikossa pois ja taas sitä ollaan kalkkilaivan kapteeneja :D!

Kuvia Bangokista löytyy täältä jos haluatte katsella :)!

http://www.anttikurhinen.fi/albumi/bangokthailand2012/


Suurimpia järkytyksiä oli sitten nämä Bangokissa :D!

Antti Kurhinen thaisaunassa Bangkokissa | Iltamakasiini

No nyt voin sanoa että se on ihan myytti kun puhutaan että kiinalaisilla on pienet vehkeet, koska äskön kun kävin hotellin saunassa niin saunaan pieni kiinalainen jolla roikkui ihan hervoton heiluri jalkojen välissä polveen saakka, huhhuh ..:DDD! Kyllä sitä tunsi itteensä maskuliinisena länsimaalaisena hyvin vaivautuneeksi kun oma veli-veitikka näytti sen rinnalla Vantaanjoen katkaravulta :DDD!

Toinen iso järkytys oli tämmöinen :D!

Maailma on ihmeitä kyllä täynnä ja varsinkin täällä Bangokissa :D! Pelasin ping pongia ihan suoraan sanottuna "pillun"kanssa ja kattelin kun sillä värkillä ammutaan ilmapalloja, poltetaan tupakkaa, soitettiin torvea, kirjoitti kynällä "Happy new year",avasi kaljapulloja ja paljon muuta :DDDDD! En olisi uskonut että naisen pimppi on noin monipuolinen huhhuh:DDDDD!!!!

Semmoista siis Thaimaan ekasta reissustani :))!

Ja kaikesta järkytyksestä huolimatta haluan joskus uudestaan sinne :)!

Nyt sitten ihan vaan hieman vielä Thaimaan jälkeisiin tapahtumiin täällä..

No kipeenähän sitä oltiin jonkun hirveen viruksen kaa ja vielkin ollaan..


Sitten tuli hirvee järkytys itselleni,josta en ikinä olisi uskonut että olisi tullut mitään,koska olen täysin syytön..

Tässä vielä vielä siitä pieni tosiasia mitä kerron radio rockin aamuhaastattelussa mikä pitää täysin paikkaansa!

http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=302712

Ja jos haluatte niin paljon tietää mistä on kyse ja mitä silloin vuoden 2011 bileristeilyll tapahtui,niin voitte lukea minun silloisen blogin tästä niin ymmärrätte mistä on kyse..

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/12/02/204

Se siitä sitten..en halua edes enää muistella tommoista ihan älytöntä juttua! Onneksi minulla on todistajat tapahtumakulusta ja sitten jos joskus oikeuteen mennään niin ison teinilauman syytökset kaatuu kuin seinään;)!

Semmoista siis nyt tällä kertaa ja tuskinpa haluatte enempää että rustaan,kun tää blogi n venynyt muutenkin aika pitkäksi.

Seuraavat kuukaudet menee duunia painaessa..

Paljon on projekteja suunnitteilla kaikkien asoiden suhteen..

Uudenvuodenlupaukseni on lähtenyt pyörii ja en oo sauhutellut yhtään Thaimaan jälkeen röökiä ja olen vähän ruvennut mitä syön.

Haluaisin vaan että tää ihme thaimaan flunssa menisi ohi,kun se haittaa mun treenaamista ja myös duunintekoa :/! Päässä huippaa ja humisee vähän väliä,niin ei hirveen hyvä juttu ja ei siinä paljoo treenailla kun taju meinaa lähtee salilla :/!

Nyt siis yritetään parantua ja pistetän hihat heilumaan :)!

Ja tieytysti unohtamatta rakasta äitiäni <3!

Seuraavaa etelän reissua toisin ei hirvee kauaa tarvi odottaa, koska Seuraavaksi sitten vienkin rakkaan äitimammani jonnekkin kun sen olen jo monta vuotta luvannut ja nyt vihdoin päätin että toteutan sen :)!Äiti viimeksi käynyt etelässä vuonna muussi ja nakki kun Neuvostoliitto oli vielä ja sekin perus mustallamerellä käynti...nyt siis loppuu ittensä hemmottelu ja seuraavaksi hemmotellaan rakasta äitiä ♥!!!

Nyt saa siis riittää blogia tältä kertaa ja palataan taas rakkaat <3!

Rakkaudella <3!


Antti

P.s Liity WWF:ään tästä ja auta eläimiä hädässä <3!3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Hyvää Joulua, Uusi vuosi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, helsinki-vantaa airport, innovaatio, Thaimaa, Bangkok, äiti, happy

Hyvästi mennyt vuosi ja Hyvää uutta vuotta kaikille :)!

Maanantai 31.12.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa kaikki taas :)!

И конечноже  не забывая вас Pуcскоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3! 

Nyt on sitten tämän vuoden viimeisen blogin paikka.

Tosiaankin vuodet vierii todella nopeasti ja tuskin kerkee huomatakkaan kuinka sitä ollaan taas vuoden vanhempia ja eletään kohta jo vuotta 2013..

Enää en voi sanoa ett haluaisin juosta tulevaisuuteen,koska siellä nen vanhuutta,joka alkaa tosiaankin pelottaa jonkun verran.

Itse juuri kävin Venäjällä moikkaa äitiäni,mummia,vaaria ja muita sukulaisia, niin näin miten paljon he kärsivät siitä että ovat niin vanhoja ja mitään muuta kuin paljon sairauksia,sekä tuskaa..Se vetää todella surulliseksi,varsinkin kun vanhuuden äivillä nuppikin sekoo ja muisti menee yms.

Katson heitä ja miten he rukoilevat että pääsisivät taivaaseen, niin silloin väkisinkin juoksee ajatus päähän,että een minä ikinä halua vahentua niin vanhaksi,se on varmaa..

Mitenpä viime vuodesta voisi lyhyesti vetäää johtopäätökset..hmm..No ainakin e on ollut todella sekalainen taas kerran!

Alkuvuosi meni siinä, että vielä viime vuodelta elin Venäjän talo 2 ohjelmassa ja sitten etsin taas itteäni.. Tuli hölmöiltyä julkisuudessa alkuvuodesta aika pahasti,mutta onneksi tajusin että nyt riittää,en jaksa enää sitä paskaa mit on ollut muut edelliset 4 vuotta julkisuudessa!

Tuli totaalikielto hölmöilyille ja muutenkin päätin ottaa itteä niskasta kiinni!

Kaikki meni pikkuhiljaa miten pitikin..

Keväällä palattiin vielä yhden viimeisen kerran ex-vaimoni kanssa yhteen  ja se oli kyllä aika toivotonta. Kyllä sit ois pitänyt jo muutamasta jo aiemmasta kerrasta oppia että jos se ei toimi niin se ei toimi!

Onneksi olemme päässeet kaiken sen yli nyt ja olemme hyviä ystäviä nykyään :)! Henna aina tulee olemaan tärkeä ihminen mun elämässä,vaikka yhdessä emme tule olemaan..

Erottuamme alkukesästä alkoi mulla villi bilekausi ja kesä meni tosi rankasti rallattaen :D!

Vähän liiankin rankasti..

Jotain keikkoja tein,mut muuten rellestys oli hurjaa..!

Syksy tuli ja alkoi Bb taas.. sitä kautta sitten tutustuin uusiin ihmisiin.

Sitten siitä lähtikin oman ohjelman suunnittelu,sitten uusi duuni yms.yms..

Loppuvuosi onkin ollut sitten kiireistä ja duunia painettu ja uusia saavutuksia saavutettu :)!

Nyt ollaan semmoisella tasaisella vyöhykkeellä ja olenkin rankan biletyksen jättänyt pois melkein kokonaan ja siirtynyt Namu linjalle muutaman shamppanjalasin kera :)!

Olen itse asiassa ollut tosi tyytyväinen siihen :)!

Ainoa miinus on ollut,että olen lihonut lähemmäs 10 kiloa kesästä ja mitkään housut ei mee enää päälle :D! Olen joutunut ostaa uudet housut yms.

No,se on pientä se..

Eli johtopäätöksenä on se,että vuosi on ollut todella opettavainen monen suhteen.. Monet virheet jotka tein oli lopullisia ja pakotti lopettamaan tyhmyydet! Yksinkertaisesti voin sanoa, että aikuistuin aika paljon tämän vuoden aikana! Intressit eri asioita kohtaan muuttuivat..rupesin näkemään asioita eri tavalla,eri silmin..

Nyt olenkin ihan eri ihminen melkein :)!

Johtopäätös vuodella on se,että se on ollut todella opettavainen ja todella uuteen elämään johtava..parempaan semmoiseen :)!

Haluan että meillä kaikille ensi vuosi tulee olemaan todella onnellinen vuosi,koska todella monella tämä 2012 on ollut todella huono vuosi. Ja olihan se merkitty kiinalaisessa kalenterissa kuolemien ja sairauksien vuodeksi.

No onneksi nyt sitten vuosi on ohi ja me voidaan kaikki katsoa tulevaisuuteen silmät kirkkaina :)!

Ensi vuonna onkin paljon töitä luvassa ja meidän pitää saada Wellmen Oy kukoistamaan yksi Suomen parhaimmista uusyrittäjistä :)!

Tavoitteena on kehittää myös uusia innovaatioita ja siirtyä sitä kautta Venäjän markkinoille myös. Siellä joillain on rahaa kuin roskaa ja sitä me halutaan ;)!

Vain taivas on rajana meille ;)!

Semmoista..

Sitten tietysti yhden jutun haluan nyt kertoa..Ensiksi sen,että 4 vuoteen en ole Suomessa viettänyt uutta vuotta,mutta nyt vietän..

Ja syy on siihen todella painava ;)!

Lähden 1 tammikuuta Thaimaaseen,Bangkokiin :))! Jepaa jee jee:)! Mun eka kerta Thaimaassa :)!

Olen niin paljon kuullut siitä maasta eri tahoilta,että on hyvä että vihdoin itsekkin pääsen katsomaan sitä paljon kehuttua Aasian paratiisia :)!

Olen siellä ainoastaan 10 päivää ja osittain se on myös työmatkani,koska me etsitään siellä uusia innovaatioita meidän yritykseen :)!

Pattayalla olisi ainakin tarkoitus käväistä edes yhdeksi päiväksi,mutta muuten ollaan suurimaksi osaksi vain Bangkokissa.

Eniten olen kuullut niistä Ladyboysta,jotka on kauniimpia kuin kukaan tyttö siellä ja on todella suuri mahdollisuus vahingossa painaa niitä naisen sijaan :D!

Hyi saamari sentään :D!

Itse tein itelleni selväksi,että en ketään juota tai mee mihinkään,ennen kuin nostaa mekon ylös ja näyttää jalkojenvälit :D!

Mä en transuja nussi perkule :D!

Ja muuten sattuipa niin,että vietän yös synttärini,sekä meidän ortodoksisen Joulunkin Thaimaassa!

Nyt tänä vuonna saa jäädä superhyper isot synttäripippalot taakse,joita olen jo 3 edellistä vuotta pitänyt!

Tässä niistä vähän muistja minkälaisia ne on ollut aina mulla ;)!

Nämä alla on 25 vuotissyndet :)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/778738?big_brother


Nämä alla on 26 vuotissyndet,jotka oli elämäni katastrofaalisimpia synttäreitä..

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a105929/bbantti+ja+tony+halme+yhteiset+synttaribileet/

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1030852?kurhinen_antti

http://www.stara.fi/2010/01/10/bb-henna-tony-halmeen-juhlista-et-koskaan-saapunut/

http://www.stara.fi/2010/01/10/bb-antin-synttarit-pahasti-reisille-poliisi-pilasi-juhlat/

http://www.voice.fi/index.php?mw=tony_halme+antti_kurhinen&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=11190

http://www.stara.fi/2010/01/11/pidatetty-bb-antti-halmeen-kuolemasta-illalla-sitten-selvisi-hirvea-totuus/

http://www.voice.fi/index.php?mw=bbantti+antti_kurhinen+tony_halme&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=11230

Eli noi luettueanne ymmärrätte varmaan miksi mun synet oli katastrofaalisimmat koskaan! No mut ei niistä enää sen enempää..

Sitten alla on 27 syndet :).

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1253465/antti-kurhisen-hurjat-synttarit-katso-kuvat

Ja sitten vielä 28 vuotissyndet alla :)!

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1473586/antti-kurhinen-juhli-syntymapaiviaan-nayttavasti-yokerhossa--katso

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/suomalaiset-turhisjulkkikset-kokoontuivat-yhteen-eilen-tassa-syy

http://metrolive.fi/jutut/artikkeli/7041/kohujulkkikset-juhlivat-antti-kurhisen/

Eli noi kaikki luettueanne ja katotottueanne,ymmärrätte varmaan iten olen aina juhlistanut mun syndejä ;)! Eli saamarin isosti aina :D!

Nyt sitten kun lähen Thaimaaseen,niin jää tuo suuren maailmanluokan juhliminen pois ja muutenkin olen kyllästynyt järjestämään noin suuria juhlia aina..Kaiken lisäksi täytän 29,eli 30 olisi se järkevä isoiden bileiden paikka :)!

Eli mä joudun tuottaa pettymyksen kaikille täällä tällä kertaa..ei tuu bileitä ei..koittakaa nyt vuoden pärjätä ja odotella,koska silloin potti räjähtää ja silloin juhlitaan suuremmin kuin koskaan aiemmin  ;)!!!

Aika juoksee nopeasti ja sitä ei kerennyt kissaa sanoa kun on jo 30 melkein huhhuh..Vielä muistan kuin eilisen, kun täytin 18,mutta nyt sitä ollaankin jo 29!! Apua sanon minä kyllä..! No,sille emme voi mitään ja tämä on vain elämää ja kaikkien on meidän vanhennuttava halusimme sitä tai emme! Näillä mennään,muttei masistella ;)! Yritetään nauttia niin paljon kuin pystytään kaikesta mitä meille elämä tuo <3!

Nyt on aika laittaa tämän vuoden viimeinen blogi pakettiin ja toivotella teille kaikille erittäin hyvät uudet vuodet ja tuokoon uusi vuosi teidän kaikki unelmat toteen :) <3!

Itse meinaan mennä varmaan Le Bonkkiin aluksi kun sinne tuli kutsu ja kaikki kaverit kerääntyy jo alkuillasta sinne boolia litkimään yms.Sitten menen ehkä kavereiden kämpille vielä juomaan shamppanjaa ja ampuu raketteja <3! Sitten katsotaan minne silmät vie,mutta kunhan ne vie seuraavana päivänä ajoissa lentokentälle,nimittäin ei oo varaa myöhästyä lennolta :D! Että tämmöistä..

Rakastan teitä niitä läheisiä ja ei niin läheisiä tosi paljon :) <3!

Olkoon meille kaikille uusi vuosi ilon ja unelmien totetumisien aikaa :)!

Nyt sanon heippatirallaa ja muistakaa olla varovaisia rakettien kanssa ;)!

Rakkaudella <3!

Antti


4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Hyvää Joulua, Uusi vuosi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, helsinki-vantaa airport, innovaatio, Thaimaa, Bangkok,

Hyvää joulua kaikille tasapuolisesti <3!

Lauantai 22.12.2012 klo 1:17 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hello qalb, iżda għal darb'oħra!

Heissulin veissuli rakkaat toverit.

Blogin poikasta taas teille tässä kirjoitan :).

Olen pahoillani etten ole pitkään aikaan taas kirjoittanut mitään,mutta on ollut tosi paljon kiirettä ja työtä riittänyt.

Olen pahoillani että tämä blogi on tosi tönkkö ja mitäänantamaton,mutta halusin edes vähän kertoa ja muistuttaa teille etten ole teitä unohtanut rakkaat ;)!

Viikot mennyt todella nopeasti ja ne on ollut todella työntäytteisiä ja sen takia en ole kerenyt eikä ole haluakaan ollut kirjoittaa mitään blogia..No mutta tässä nyt edes vähän jotain kostuketta teille rakkaat ;)!

Pari viikkoa sitten oltiin 4 päivää putkeen meidän Myyntijohtajan kanssa Silja Europalla promoamassa Selätintä.

Oli kyllä todella hauskaa ja samalla todella rankkaakin.

Rankinta hommassa oli se,että kun oli parasta pikkujouluaikaa ja porukkaa laivat täynnä, ja kaikki ihan seipäässä,eli siis umpikännissä :D! Yritäppä siinä sitten kertoa selättimen salaisuudet kun porukka vittuilee suurimaksi osaksi :D!

Oli se rankkaa huhhuh..

Samaan aikaan sattui sitten laivalle myös sinkkuristeily. Voi että se vasta olikin huhhuh :D!

Siinä sitten yritettiin selitellä kännikaloille selättimen salaisuudet yms.

Samaan aikaan siis risteilyllä oli Hunksit ja babesit esiintymässä.

Hunksien Maunolle sitten tarjosinkin Selättimiä,että Hunksit saisi vähän ennen esitystä venytystä ja reeniä.sekä myös vähän makkaroita pois vyötäröltä :D!

Eskokin siinä kippaili ohi ja tuli testaamaan meidän selätintä.. No hetken kun kerroin sille mikä se on,niin johan se vispas ku viimeistä päivää ja halusi omat Selättimet :)! Valitettavasti kovan kysynnän vuoksi annoimme vaan yhden paikan päällä ja lupasin toimittaa toisen sitten ku ollaan Helsingissä ja niin minä täytinkin minu lupaukseni! Sekä Eskolle,Maunolle ja tietysti meidän Joelin poikaselle lähti omat sellättimet ;)!

Muuten sen jälkeen on ollut tosi kiirus töissä ja ei ole oikein kerennyt muuta tehdä.

Sitten tämmöinen pisti silmään kun kaveri linkkas minulle tämän :DDD!

ToosaTV on nyt Rovaniemi - ToosaTV - Ilta-Sanomat  

En voi muuta sanoa,kuin että on noi Cristal ja Nikola niin hyviä kyl tossa Toosa-hommassa :D!

Oli kyllä naurussa pitelemistä kun katoin tota :D! Kiitos Cristal ja Nikola siitä :)!

Sitten piti kertoa tuunatuista selättimistä vähän.. Eli tänne meni lahjoitus myydyistä tuunatuista Bb-Selättimistä. Muutama myymättä jäänyt tuunattu Selätin menee sitten lahjaksi Koskentuvan nuorisokotiin jonne vein ne eilen henkilökohtaisesti :)! Ei muuta kuin oikein Hyvää joulun odotusta kaikille :) ja jopa niille jotka epäilivät meidän hyväntekeväisyyttä rahastamiseksi,huijaukseksi yms ;)!


P.s Alhaalla siellä Ihosyöpäpotiaiden nettisivuilla lukee että lahjoitus on mennyt perille ja Wellmen Oy on tukenut heitä!

http://www.syopapotilaat.fi/ 

Eli näin Wellmen Oy on mukana tukemassa hyväntekeväisyydessä aina mahdollisuuksien mukaan ja tulee aina tukemaan tulvaisuudessakin.

Siellä nuorisokodissa kaikki oli todella iloisia tuunatuista selättimistä tosi paljon :)! Kysyivätkin,että miksi valitsimme juuri heidät,niin kerroin itse omasta nuoruudesta kun oli perhekodissa ja oli monenlaisia ongelmia.

Kerroin miten paljon nuoren mieltä lämmittää edes pieni hitunen asia jos heitä muistaa joku ulkopuolinen taho. Se antaa voimaa siihen turhautuneisuuteen ja vihaan yhteiskuntaa kohtaan,että ei kaikki olekkaan niin pahasti tässä maailmassa ja on ihmisiä ketkä oikeesti välittää..

Pari päivää sitten kävin mun rakkaimmassa ravintolassa Saslikissa ja olin todella iloinen siitä :)! Se on niin paras ruokaravintola Stadissa,ettei mitään rajaa huhhuh <3! Niin hyvää ruokaa ja niin hyvää palvelua ettei mitään rajaa apua <3!

Että semmoista..

Jouluna itse meinasin käväistä Petroskoissa äidin luona,koska mahdollisesti lähden ulkomaille uuden vuoden jälkeen ja en pääse Petroskoihin. Kaiken lisäksi voi olla että olen yksin duunissa tuossa Joulun ja uuden vuoden välipäivinä,jotenka kiirettä voi olla.

Eli päätin nyt sitten että menen mamman luo huomenna Petroskoihin :) <3!

Ihana aina nähdä äitiä kuin vain mahdollista <3!

Uudeksi sitten palaan Suomeen ja 1 tammikuuta heti uudenvuodenpäivä silmät ristissä lennänkin sitten lämpimään maahan :)! Toivottavasti selviin vaan sinne lentokentälle ja koneeseen saakka :D!

Mutta nyt pidemmittä puheitta jätän teidät joulun viettoon ja haluankin toivottaa kaikille tasapuolisesti todella hyvät joulut <3! Tällä kertaa jätän kokonaan saarnaamatta siitä,että Suomessa on joulu mennyt ihan kaupalliseksi ja jumaloidaan vain joulupukkia,eikä sitä oikeata juhlaa,eli Jeesuksen syntymää..ääh,olen sen jo pari aiempaa vuotta tehnyt,eli eiköhän vihje ole mennyt kaikille perille ja jos ei niin antaa olla,kaikki ei voi olla tässä maailmassa oikeassa ;)!

Eli palataan taas rakkaat vielä yhden kerran ennen uutta vuotta tänne blogin puolelle..

Nyt bye bye ja toivottovasti kulkuset ulisee ja pukin kassit kilisee ;)!

Rakkaudella <3!

Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Hyvää Joulua, Bb-Jouko, Bb-markus, Uusi vuosi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, Bb-katarina, talk show, Bb-Janica, Bb-Teija,

Big Brotherin loppu ja miljonääriksi pyrkiminen,sekä itsenäisyypäivä.

Keskiviikko 5.12.2012 klo 11:15 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hello lagi sayangku!

Tässä ollaan taas!!!

Nyt se on taas loppu tältä vuodelta!!

Ai mikä? No Big Brtother tietysti ;)! Meidän kaikkien ihannereality tv show!

P.s Ja äläkä unohda tilata omaa selätintä joka oli mukana Big Brotherissa koko loppukauden ja asukkaat treenasivat ittensä hyvään kuntoon sen avulla ;)!

Eli tilaa oma unelmalaite osoitteesta www.selätin.fi

Ja nyt takas blogin kimppuun..

Ja voipi olla että tämä loppuu Suomesta lopullisesti.. tästä on ollut vihiä pitkin kautta ja varsinkin kun finaalissa ei sanottu mitään Bb:een jatkosta vaikka yleensä sanotaan. Taitaa tämä formaatti tullut tiensä päähän,ainakin tuossa muodossa mitä on. Joko on pidettävä välivuotta,vaihdettava tuotantoryhmää tai sitten Julkkis/All Stars kehiin.

Eli näillä mennään,mutta itse veikkaisin välivuotta kylläkin. Sen verran selvää peliä toi on.

Teijaa on pakko onnitella kyllä! Kyllä loppujen lopuksi oikea voitti ja Teijasta kuoriutui kauden mittaan todella rempseä mamma,jolla on aina sana valmiina,sekä sarkastisella huumorilla kellisti meidät kaikki :)!

Tällä kertaa blogini jää lyhyeksi,koska minulla ei ole aikaa kirjoittaa kun duunit on nyt puskenut päälle ja olen keskittynyt Selättimen myyntiin.

Haluan kummiskin yhden asian kertoa Bb-Finaalista joka kyllä sai koko studion räjähtämään nauruun :DDD!

Olin siis viime viikonloppuna Ruotsin laivalla promoamassa Selätintä ja samalla kävin maissa ostamassa itselleni aivan huikean smokin,jonka ajattelin tyrmäävän kaikki Bb-finaalissa,mutta arvatkaas miten kävi sitten loppujen lopuksi kun tulin sinne :D?

Kun tulimme sinne myöhässä hieman niin kävelimme siitä psykoterapeutti Ryhäsen ohi joka sanoi että "Häh,onko tää ihan sun oma takki?" Kysyin miten niin,niin se vaan että tuo pahasti näyttää siltä että sulla on sama takki kuin Cristal Snowlla :DDD! Luulin että kai se on vitsi,mutta sitten kun juontajat tuli studioon ja kaikki taputti villisti niin Cristal heitti katseen kaikkiin katsomoon iloisesti ja näki mut :DDD! Siis teidän olisi pitänyt nähdä Cristalin ilmeen huhhuh :DDD! Sen naama vääntyi mutturalle ja se huusi jotain siihen tyyliin että "saatana joku Antti Kurhinen laittoi saman takin päälle jablaa blaa"" :DDD! Koko studio räjähti nauramaan meille ja mä nousin siinä huutaa nauraen Cristalille että sinä se matkit mua perkele,mun mummo antoi tän mulle kun olin pieni vielä Neuvostoliitossa ja sanoi kun kasvat isoksi niin laita se jonnekkin päälle niin oot tosi komee",siis läpällä heitin sen :D!

Se oli todella hauska tilanne kyl ja oli kyllä naurussa pitelemistä pitkän aikaa huhhuh :DDD!

Tässä teille pieni seiskan juttu siitä ;)!

BB-finaali: Cristal ja Antti samassa asussa! - Muotipoliisi - 7 päivää

Näin myöhemmin miten Cristal kuhisi kiukusta kun näki mut yleisöstä :D! ahahaha...oli kyllä niin hauska sattua ettei mitään rajaa :DDD!

Takin näette siis täältä haastattelusta jonka annoimme sitten jatkoilla Tigerissa Hennan kanssa.

BB-Henna & Antti - kebabtreffit ja kohtaaminen Tommin kanssa! - Seiska-TV - 7 päivää

BB-voittaja ratkeaa - Jännitys huipussaan | Big Brother | Iltalehti.fi 

Big Brother 2012 -finaalikuvat! - Julkkiskuvat - 7 päivää

Ja se mitä tulee meihin Hennan kanssa,niin olemme tosiaankin nykyään ystäviä ja olen iloinen siitä :)! Henna on rakas ja tärkeä ihminen mulle ja aina tulee olemaan..

anttihenna_ja_risto.jpg

Tuo haastis on annettu huumorilla ilman mitään taka-ajatuksia ja mun mielestä se on hauska :DDD!

Hauska on myös tuo juttu alla,jonka annoin Helsigin uutisille, kun kysyttiin vessapanoista nykyajan Suomen baareissa :D! Tuokin on huumorilla heitetty ja ei pidä ottaa vakavasti ;)! (Juttu alla)


antin_mielipide_vessaseksista.jpg

Jatkot oli villiit Tigerissakyllä ja meni sitten loppujen lopuksi aamuun asti,tai jopa päivään siis.. Menimme jonnekkin -BbTomin ja Bb-Tommin kanssa jatkoille,josta meidät sitten vähän ajan päästä poliisi tuli häätää ulos liiallisen melun takia kai :DDD! Voi tsiisus sentään :D!

Sen jälkeen yhtäkkiä soitti Katarina Johannan kanssa ja pyysi jatkoille,josta me sitten jatkoimme meille kaikki isolla köörillä..se oli sitten hirveetä ryyppäämistä ja en sitten muista miten sammuin jossain vaiheessa :DDD! Herättyäme joskus päivällä Tommin ja Tomin kaa meiltä,niin tytöt oli jo häippäisseet jonnekkin :D! No mutta hauskaa siis oli,ei sen puolen :)!

Tomi ja Tommi on tosi mahtavia heppuja kyllä :)!

Sovittiin että joku päivä pistetään kunnolla ranttaliksi lisää ;) :D!

Nyt sitten on mun virallinen päiväduuni alkanut ja töitä ollaan tehty paljon. Myyntikin on ollut hyvää ja miljonääriksi tuleminen on väistämätöntä meidän poppoolle Wellmen Oy:ssä ;) :D! Ainakin siis siihen pyrimme ;)!

Tänään lähden sitten 4 vuorokauden työputkelle Turkun Siljan laivoille promoamaan meidän rakasta Selätintä,jotenka ehdottomasti tulkaa kaikki ostamaan omanne laivalta. Se on halvempi siellä kuin maissa,koska myydään sitä verottomana!

Seuraavaksi haluan tietysti ennen blogin loppua onnitella kaikkia Suomalaisia itsenäisyyspäivän johdosta :)! Itse siis kaksoiskansalaisuuden omaavana toverina tiedän Suomes ja Venäjän historiasta paljon ja aina ollut kiinnostunut.  Näinhän se vain menee,että Suomalaisten on turha valittaa ja ajatella meistä Venäläisistä pahaa. Venäjä antoi Suomelle itsenäisyyden ja jos se ei olisi olllut valloittanut Suomea Ruotsilta,niin todennäköisesti tämä olisi vain yksi Ruotsin lääneistä. Venäjä antoi autonomian Tsaarin aikana ja Suomi sai tosi plajon vapauksia! Sitä ei ollut Ruotsin aikana..

Tämän takia minun mielestä se, että toisen maailmansodan aikana tapahtuneet välienselvittelyt ja sodat olivat julmia,mutta molempien osapuolten välttämättömiä tekoja. Hitler olisi anyway myös hyökännyt Suomen kautta Neuvostoliittoon ja Neuvostoliitto teki vaan mikä oli pakko tehdä. Valloittaa Suomen saadakseen hyvät lähtöpaikat taistelussa Natsi-Saksaa vastaan.

Ja en sano että se on oikein hyökätä Suomeen,vaan että se tapahtui ja oli sota,jonka Suomi selvitti kunniallisesti,paremmin kuin mikään Euroopan maa. Ja loppujen lopuksi Suomi silti sai erikoisaseman sodan lopussa kun Neuvostoliitto vyöryi Natsi-Saksaan ja valloitti puolet euroopasta. Suomi sai pitää itsenäisyytensä ja hallituksensa,vaikka siinä vaiheessa ei olisi tarvinnut kuin laittaa tankit tänne niin se olisi siinä. Suomi sai kummiskin kaiken sotilaallisen avunsa Saksalta ja sodan loppuvaiheessa.

Eli Suomi sai pitää itsenäisyytensä!

Jotenka minun mielestä ei maalata piruja seinälle Venäjästä! Neuvostoliitosta kylläkin voi kun Stalinin aikana se oli todella julma imperiumi. Ei ole ketään Venäläistä joka tykkäisi Stalinista! Stalin tappoi omaa kansaa n 30 miljoonaa,kun sillä hetkellä Hitler tappoi vain Juutalaisia,muttei oaa kansaa kummiskaan. Stalin oli armoton hullu diktaattori,joka ajoi Neuvostoliiton pahuuden imperiumin tilaan sodan aikana ja jälkeen! Ja on väärin syyllistää koko kansaa yhden ihmisen hirmuteoista!  Minunkin vaari vihaa Stalinia,koska jo nuorena jamppana kun se joutui Natsien sotavankileirille,niin sitten kun se pääsi pois sodan loputtua,niin hän oli maanpetturi vaikka tahtomattaan jäi vangiksi! Ei riittänyt toveri Stalinille se,vaan hänen mielestä ei pidä jäädä vangiksi vaan joko taistella loppuun tai mieluummin tappaa vaikka ittensä kuin jäädä vangiksi!!! Semmoinen oli toveri Stalin!!Huhhuh sanon minä ja minäkin vihaan koko äijää!

Historia on mikä on,mutta nykypäivänä meidän pitää unohtaa tuo viha,koska se ei ole enää meidän sukupolvien asia! Meidän pitää katsoo objektiivisesti tulevaisuuteen ja nähdä Venäjä parhaana partnerina,nimittäin tämmöisinä taloudellisesti ahdingossa olevalla euroopalla ei ole varaa olla vihamielinen Venäjää kohtaan. Venäjän talous kasvaa rajusti ja on jopa vakaampi kuin koko Euroopan unionin talous. Tämä käy ilmi jopa herra Tasavallan presidentti Sauli Niinistön sivuilta,jossa sanotaan Venäjän talouden olevan vakaampi kuin Euroopan unionin.

No mutta joo..karattiin vähän siitä pelkästä itsenäisyyspäivän onnittelusta aika kauas :D!

Yhden asian voin sanoa,että rakastan molempia maita erittäin paljon ja haluan molemmille pelkkää parasta :)!

Tämän takia mua ärsyttää erimielisyydet ja ahdasmielisten ihmisten rasistinen ajattelutapa!

Nyt katsokaamme eteenpäin ja tehdään meidän upea tulevaisuus yhdessä <3!

Nyt päästän teidät piinasta ja toivotan erittäin mahtavaa itsenäisyyspäivää,sekä muutenkin joulukuun jatkoa <3!

Palataan taas ensi viikolla..

Rakkaudella <3!

Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, itsenäisyyspäivä, Bb-Jouko, Bb-markus, Missit, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, Bb-katarina, talk show, Bb-Janica, Bb-Teija

Visiting Big Brother house again :)

Maanantai 26.11.2012 klo 12:14 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Halló aftur til allra elskan mín!

Tässä sitä ollaan taas rakkaat <3!

Blogia hieman väännetään ja tietysti aloitetaan todella mahtavasta uutisesta joka tapahtui alkuviikosta :))!

Ja sen kaikki tiedättekin jo,eli se on että menin  maanantaina aamulla Bb-taloon vetämään asukkaille Selätinjumpan :))!

Tässä siis siitä uutisia ja videoita :

Yllättävä vieras saapui taloon – asukkaat hämääntyivät - Uutiset - Big Brother 2012

Ja tässä sitten alla Bb-extran lähetys:

Big Brother Extra - Videot - Big Brother 2012

Ja sitten koko iltalähetys,josta näkee suurimman osan aamujumpasta :)

http://www.bigbrother.fi/videot.shtml/big-brother/1659078

Tässä vielä sunnuntain talk show jos ette nähneet :)!

http://www.bigbrother.fi/videot.shtml/big-brother-talk-show/1662324

Eli meigäpoika pääsi kolmannen kerran jo kolmella eri kaudella käymään talossa,joka on mahtavan hauska juttu kyllä :)!

Mitä ihmettä? Jethro BB-taloon! | Big Brother | Iltalehti.fi

Ensimmäinen siis reissuni oli 2008 vuonna kun silloin riehuin ja poktin sitä festivaaliviikon bussia :D!

Toinen kerta oli seuraavana vuonna  2009 kun mentiin naimisiin talossa ex-vaimoni Henna Kalinaisen kanssa ja tehtiin Suomalaista tosi-tv historiaa :)! Siitä muuten tuli kuluneeksi 21.11.2012 tasan kolme vuotta kun mentiin naimisiin siellä. On kyllä niin mahtavia muistoja siitäkin ettei mitään rajaa. Voin laitta teille muutamia youtubessa löydettyjä pätkiä siitä historiallisesta tapahtumasta.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YOIZ6wpdJN0

Sieltä sitten löytyy muutin osat meidän häistä. Toi on se ensimmäinen osa.


Ja nyt tänä vuonna sitten 19.11.2012 klo n. 9.40 minä painelin Big Brother taloon ja vedin asukkaille selätin aamujumpan :)! Härskin tästä jutusta teki se,että asukkailla alkoi viikkkotehtävä "älä huomioi outouksia" ja minä olin ensimmäinen outous :D! Kaiken lisäksi koskaan aiemmin koko Bb-historian aikana ei viikkotehtävää ole aloitettu noin aikaisin!

Eli asukkaat oli ihan unenpöpperössä kun sinne sisälle pamautin :D!

Jumppa menikin hienosti,vaikkakin aluksi asukkaat ei tiennyt miten reagoida muhun ja heti rikkoivatkin viikkotehtävää moikkaamalla mua ja tekemällä mun perässä niitä liikkeitä ;) :D! Vasta vähän ajan päästä Jouko hiffasi ja sanoi Jonnalle että" Miten se jumppa menikäään Jonna" ja he rupesivat tekee Jonnan tahdissa sitä. Minä sitten nostin omaa ääntäni ja Jonnan piipitys jäi kyllä sinne taustalle :D!

Valitettavasti jumppani oli n 10 min ja sitten piti lähteä menemään talosta. Ainoa mikä harmittaa tietysti on se,että ei saanut puhua niitä näitä asukkaiden kanssa,mutta ei se mittää..

Eli oli kyllä tosi hienoa käydä talossa pyörähtämässä ja opastamassa asukkaita Selätinjumpan saloihin ;)!

Nyt sitten onkin enää alle viikko jäljellä Big Brtoheria ja sitten se on taas loppu tältä vuodelta.

Tuleeko sitten ensi vuonna Big Brotheria,niin se vastaus on kyllä,mutta tuskinpa nähdään tavallista Bb:eetä enää, se on varmaa!

Ohjelman elinkaari tommoisenaan o ihan finito ja ideoita on vaan niin vaikea keksiä kun 8 kautta peräkkäin rullannut ohjelma ja kaikki mahdolliset lakien mahdollistamat ideat on kyllä ihan täysin käytetty loppuun.

Psykoterapuetti Teemu Ryhäsen kanssa kävimme pienimuotoisen keskutelun ohjelmasta eilen suoran Bb-talk shown aikana ja Teemukin oli samalla kannalla kassani.

Suoranaista vastausta tavallisesta Bb:een lopusta en saanut,mutta kyllähän sen huomaa olevn niin,varsinkin kun katsoo Bb-extraa,jossa joka kerta Cristal Snow kyselee vierailtaan sitä että"Osallistuisitko Julkkis-Bb:eeseen jos semmoinen tulisi" ja kaiken lisäksi se on jo mokannut pari kertaa sanomalla "kun tulee julkkis-Bb, niin tuletko" :D!

Eli asia on selvä kuin pläkki että semmoinen tulee,mutta tuleeko se nyt ihan seuraavana vuonna vai sitäseuraavalla?

Mahdollista on myös se,että pidetään vuoden tauko ohjelmasta niin kuin muissa maissa on pidetty joskus ja sitten taas aloitettu.

No sen me ainakin saamme tietää finaalissa,kun silloin yleensä ilmoitetaan siitä jatkuuko Bb ensi vuonna vai ei?

Finaalibileet on tänä vuonna Tigerissa ja sinne pitäisi varmaan oman perseeni raahata ainain vähän tsiigailee meininkiä.

Nyt tältä viikolta riittäköön Bb:eestä lässyttäminen ja siirrytään toisaalle ihan vähäksi aikaa.

Viikko on mennyt tosi paljon auttaen Selätintä mainostamisessa yms. ja valmistuessa varsinaiseen kokopäiväduuniin,joka alkaa virallisesti 3.12.

Viime viikonloppuna kävimme myöskin antamassa Selättimet viime vuoden voittajalle Bb-Janicalle Kirkkonummelle,jossa hän piti synttäribileet ja pikkujoulut samaan aikaan.

Pirskeet oli kyllä aikamoiset ja hauskaa kyllä oli epäilemättä :)!

Oli limusiinia ja oli paljua yms.,joihin me ei kyllä menty,koska meidän piti mennä vielä toisille synttäreille Helsingin keskustaan,ravintola Namuun.

Ennen namua kävimme kummiskin pihvit vetämässä Santa Fessä,josta en muista muuta kuin saamarin palaneen ja tulisen pihin,josta meinas ripulit lentää housuun :D! Yleensä en ikinä jätä ruokaa ja varsinkaan pihviä yhtään syömättä,mutta nyt taisi jopa itelläni jäädä hieman syömättä kun se tuntui että haluaakohan joku myrkyttää meidät :D?

Namuun mentäessä olin jo siinä kunnossa,että hyvä ku muistan edes miten menin sisälle,mutta sitten loput on niin hämärän peitossa ettei mitään rajaa :D!

Loput onkin pelkkää sumun peittoa..

Näin olin kirjoittanut eilen facebookissa sen jälkeenkun kaverin kaa soittelin ja kysyin mitä tapahtui eilen ku en muista mitään :D!

"Huhhuh oli hauskaa ja villiä eilen :)!Suomi-Venäjä kiekkolegendojen matsista kaikki alkoi,jatkui Kirkkonummelle Janican syndeille ja sitten Santa Fen kautta Namuun.. Se on ainakin varmaa,että hyvin vahvasti sitä viisasten juomaa tuli otettua, kun Namusta ei ole minkäänlaista muistikuvaa :DDD! Tuli sitten taksistakin lähettyä kesken kaiken ilman syytä kun tilattiin ruokaa mäkkärissä ja kaveri luuli että mut tapettiin jonnekkin varmaan ku en tullut taksiin takas :D! Ja en tiedä miten edes pääsin kottio,mutta se on varaa että yritin syödä,mutta heikolla menestyksellä kun ruoat on pitkin seiniä :XD huhhuh :D! No mutta kivaahan toi on välillä;) :D haha!"

Eli noin siis sitä mentiin,eikä meinattu :D!

Mutta siis oli tosi hauskaa varmasti läpi illan,koska alkuilta oli ainakin mahtavaa :)!

Laitan tänne pari kuvaa vielä illan kulusta.

Nyt sitten on taas maanantai ja alkuviikko. Nyt siis ajatuksena olisi käydä mamman luona Venäjällä ennen duunien alkua,mutta en ole ihan varma lähdenkö vai en.

Kummiskin toivotan kaikille nyt oikein mukavaa viikon alkua ja me palataan sitten ensi viikon alussa viimeistään taas. Sitten meillä on jo ratkennut Bb-voittaja ja ollaan viisaampia ensi vuodenkin suhteen.

Nyt ei muuta kuin Adios toverit :)!

Rakkaudella

Antti <3

antti_latkamatsissa.jpg

anttijanica_ja_selatin.jpg

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Pornohommia, Bb-Jouko, Bb-markus, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, Bb-katarina, talk show, Bb-Janica, pimppi

Pomohommia,eikä pornohommia ;)!

Sunnuntai 18.11.2012 klo 15:09 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen (Markkinointi-ja PR-päällikkö)

Salve nobis ad omnes carus!

И конечноже  не забывая вас рускоязычных любимцев я зделал видеобог который в конце блога <3!

Nyt on kyllä teille niin sensaatiomaista uutista tiedossa,ettei mitään rajaa :)!

Halleluja ja hellät tunteet rakkaat :)!Tästä siis alkaa minun ura markkinointi-ja pr-päällokkönä Wellmen Oy:ssä :)! Voitte onnitella minua siitä jotka oikeesti sitä tarkoitatte :)!Tästä se ura lähee urkenee ehkä jopa pääministeriksi asti ;

selatin_antti_kayntikortti.jpg

) :D! Теперь я начальник :)!! Офицално мои титул будет "Руководитель отдела продаж и рекламы" :) Можете посдравить меня те кто по правде етого мнения :)! Следущий мой етап будет уже Премиер-министр Финляндии как минимум ;)!!
Eli ollaan siis pomoja ja olen tässä yrittänyt omaksua sen pikkuhiljaa ;)
:D!
Ja moni on laittanut mulle kommenttiaettä aluksi kun luki uutista niin näytti ihan kuin siinä olisi ollut,että "pornohommia" :D haha..!
Jos ei nyt kummiskaan ihan niihin hommiin mennä,ainakaan vielä ;) :D!
Tässä on teille ihan suoraa tykitystä siitä ;)!
Kaikkein koomisinta on se,että kun tuo uutinen julkaistiin,niin minulle on satanut yhteydenottopyyntöjä facebookin,sähköpostin ja jopa tekstiviestitse siitä, että ihmiset haluaisivat olla mun siihteerejä ja kaiken kukkuraksi kun muutamalta huvikseni kysyin että mihin he ovat valmiita sihteerin töissä,niin vastaus oli "Ihan mihin vaan" :D! Tämä on kyllä todella äimistyttävää,mutta pisti kyllä hymyä huuleen :D!
Näin siis urani pomona alkoi heti ihanissa merkeissä ;)!
Virallisestihan minun vakituinen virkani alkaa 3.12, mutta olen nyt työskennellyt firman puolesta alustavasti ihan ilmaiseksi.
Haluan että meidän yritys menestyy kaikilla tavoin Suomen markkinoilla ja tavoite on valloittaa Venäjä ja muut itämaat pikkuhiljaa ajan myötä :). Sitä varten minä olenkin yrityksessä ;)!
Tulen nostamaan Wellmen Oy:n Suomen eliittiin ja Selätin tulee olemaan jokaisessa kodissa ;)! Selätin on aidosti niin mahtava laite jolla saa peruskunnon kuntoon,että on aivan absurdia olla hankkimatta sitä!
Itsekkin tee sillä joka päivä sen 10 min ainakin ja olen huomannut miten paljon se vaikuttaa yleiseen hyvinvointiini!!!
Suosittelen siis lämpimästi sitä kaikille ja kaikenikäisille! Hanki Selätin ja selkäsi kiittää :)!
Käy siis tsekkaamassa www.selatin.fi ja hanki oma selätin nettikaupasta suoraan kotiin toimitettuna :)! Uskomatonta,mutta totta :)!
No mutta nyt siirrytään selättimestä muihin kuulumisiin..
Viime viikonlopun siis vietin Pietarissa,tai siis ennemminkin sanottua Venäjällä ja Virossa.
Aluksi minun piti vaan mennä ainoastaan Pietariin,mutta kävikin niin, että kun olin menossa siskon luo Pietariin yöksi niin hän itse oli lähdössä äidin luo Petrokoihin. Me sovimme että hän jättä minulle avaimet joilla pääsen itse sisälle Pietarin kämppään. Sitten rajan yli päästyäni soitan hänelle ja hän kertoo minulle,että avaimet on vahtimestarilla,mutta vahtimestari ei anna niitä 10 jälkeen illlalla..Apuva,ja minä olin vasta rajan yli päässyt kun kello oli jo noin 10 Venäjällä ja Pietariin matkaa vielä 2 tuntia. Eli saisin avaimen vasta aamulla klo 8 aikaan aikaisintaan..
Siinä vaiheessa soitin kaverit läpi ja kukaan ei vastannut..Minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ajaa mummini luo Viron rajalle,eli Ivangorodiin. Loppujen lopuksi se oli ihan hyvä vaihtoehto ja sai taas nähdä rakkaimman mummoni ja vaarini <3! Samalla kävin Viron puolella Narvassa tukanleikkuussa,joka meni niin päin vittulanhonkia,ettei mitään rajaa :D!
Menin ekaan mahdolliseen partukampaamoon siinä rajan jälkeen ja kysyin onko aikaa..ne sanoi että on ja leikkaa ihan just..no mä menin istuu siihen ja se ämmä kädet täristen,krapulan jälkeen todennäköisesti,rupesi mun hiuksia pilaamaan!! Huomasin miten hänen kädet tärisee ja kun saksilla hipsi mun sivuja niin aina jäi kiinni sakset ja mua sattui! Olin ihan kauhuissani,että mitä tästä tulee oikein..!?
Sitten kun piti leikata päältä ja tehdä miten pyysin,niin se ei tajunnut..yritin näyttää kuvia puhelimesta,että minkälainen tukka mul on ollut,mut eihän se tajunnut!! Loppujen lopuksi se meni riitelyksi ja hän sanoi ettei pysty leikkaa minua loppuun!! Lähdin sieltä ovet paukkuen ja tukka puoliksi pilalla!! Raivosin niin perkuleesti,että mistä näitä tommoisia niin epäpäteviä parturikampaajia oikein tulee huhhuh!!
Loppujen lopuksi minulle ei jäänyt vaihtoehtoa kuin mennä uuteen partikampaamoon ja pyytää että voisitteko korjata ton rumiluksen pois mun päästä..! Oli siinä heillä naurussa pitelemistä kylläkin :D!
No onneksi siellä sitten oli ammattilaishenkilökunta,joka osasi hoitaa miun tukan kuntoon ja sitten mentiin eikä meinattu :)!
Illempana palattiin taas sitten Pietariin ja siellä odottikin minun fanini :)! Kauan odotettu kohtaaminen ei mennyt ihan putkeen vaan se meni näin :D!
"Tytön kanssa joka ensi treffeille tuli ugisaappaissa colledgehupparissa :DDD Olen ihan shokissa,mutta kokemus tämäkin :DDD С девушкой которая пришла на первое свидания в валенках и в свитаре :Д!! Я в шоке просто :ддд,но ладно,ето тоже новые впечатления:ДДД!"
Eli tämä 20 vuotias neitsyttyttö tuli kaiken lisäksi ilman meikkejä..:D!
Olin niin järkyttynyt,että meinasin itkee,mutten itkenyt vaan kokosin itteni ja ajattelin,että onhan tämäkin kokemus sinänsä :D!
Teki kyllä mieli juosta lujaa karkuun,mutta sitä en tehnyt..
Näin siis kestin kuin mies sen illan..:D!
Kaiken kukkuraksi neiti oli vielä tymääkin tyhmempi blondi joka ei tiennyt onko Helsinki maa vai kaupunki,ei tiennyt onko Petroskoi joka on saman perustajan kuin Pietari,eli Pietari suuren rakentama,niin kuuluuko mille maalle :DDD! Heitin vitsillä, mutta vakavissani testasin häntä että Petroskoi on Japanissa ja vastaus oli,että "Aijaa" :D! Siis ihan uskomatonta huhhuh!! Tämä taas todistaa,että kun juttelet netissä ja katsot kuvia niin voi pahasti pettää alku :D!
No loppuilta sitten meni niin,että minäkin sitten vapauduin ja sanoin sille,että kun kerran se ei viittinyt panostaa ensi treffeihin,niin minäkin annan palaa niin kuin oisit mun vanha buddy ;) :D! Ei kestänyt ku puol tuntii niin tyttö oli niin shokissa,että nauroin ihan kippurassa :D haha..
Laitoin mun koko Suomalaisen pieru-ja kakkahuumorin peliin ja se oli siinä ;) :D! Venäjällä kun sitä ei oikein ymmärretä,mutta mä ajattelin antaa tytölle vähän takasin ;)!
Loppu olikin aivan uskomatonta menoa,josta en sen enempää tänne kirjoita ;) :D!
Semmoinen oli siis mun Pietarin reissu :)! Erikoinen ja tapahtumia täynnä :D!
Sitten yksi toinen juttu,josta kyllä nauroin aika kipeeks itteni kun luin :DDD!
Tauskihan täytti tossa muutama päivä sitten 50 vuotta ja minulle linkitettiin facebookissa seinälle tämmöinen Ilta-sanomien juttu,jonka luettua nauroin kyl aika kipeeks itteni :DDD!
No en tiedä miten tuon ottaisi edes :D! Ottaisko kunniana vai miten :D?
No mutta ihan hauska juttuhan toi oli loppujen lopuksi ja loppujen lopuksi onhan siinä ihan vähäsen samannäköisyyttä Tauskin kaa :D!
Asiasta kukkaruukkuun taas..
Nyt pitäisi jotain vielä Bb:eestäkin teille vääntää vai?
Mitäpä siitä enää oikeastaan?
Alle kaksi viikkoa jäljellä ja sitten se on ohi..vihdoin :D!
Enää ei montaa asukasta ole talossa ja paikka hiljenee pikkuhiljaa koko ajan..kaikkein pahin on aina nämä pari viimeistä viikkoa,kun ei ole montaa asukasta ja ideat on käyty loppuun tuotannon puolelta..
No onneksi ei kummiskaan ihan, koska nimittäin Selätin on mukana viimeiset pari viikkoa talossa piristämässä asukkaiden arkea ja kuntoa,sekä samalla viihdyttämässä katsojia :)!
Lisätietoja tapahtumista löydät alla olevan linkin alta..

Eli semmoista siis toverit.
Kannattaa siis seurata Big Brotheria tiukasti nämä viimeiset 2 viikkoa silmät tarkkana ;)!!!
Ja tietysti kysymys:Kuka voittaa ? No minun puolelta se on aika selvää,koska jo aiemmin olin sanonut kun Irina lähti,että Jouko voittaa ja mun mielipide pysyy!
Tietysti on siellä muitakin potentiaalisia voittajia ja Markuskin on aika hyvä jätkä,mutta siitä puuttuu se joku juttu..Se on leppoisa kaveri ja kiltti,mutta ei ole omaa vahvaa luonnetta niin kuin Joukolla on.
Tämän takia Jouko on mun suosikki. Talon muut naiset ei jotenkin sytytä mua. Olisi edes joku kaunotar siellä,niin voisi miettiä :D, mutta kun ei niin ei..
Nyt tämä viikonloppu on mennyt todella hauskasti ja täysin selvinpäin :)!
Perjantaina kävin Umekin keikalla selvinpäin ja meno olis siellä hurjaa kyllä,huhhuh :D!
Selvisin kunnialla kummiskin siitä ja oli hauska nähdä vanhoja velmuja :).
Eilen launtaina sitten kävin suihkurusketuskessa pitkästä aikaa ja tulos on jotenkin aika persiistä.
En tiedä sitte onko tää suihkurusketus hirveen hyvä ku ei nyt hirveesti eroa näy :/!Tai sit se mimmi ei vaan ruiskuttanut tarpeeks säästösyistä ainetta päälleni :D!

Mä muistan kun aikoinaan pari vuotta sitten kun kävin,niin se oli paaljon tummempi,mutta se saattaa johtua siitä että ruiskuttaja oli mun kaveri joka pisti haisemaan kunnolla :D ja Antti poika näytti Panda karhulta :DDD!

No ei voi mittää,mutta on mun mielestä on kohtuutonta ottaa 31 euroa siitä,että melkein mitään eroa ei tapahdu..:/! Ääh,ei jaksa valittaamut ainakaan toista kertaa en mee sinne..

Eilen sitten menin vielä Namuun käymään selvinpäin kun mietin pitkään meenkö vai enkö mee..

Kyllä se kannatti ja oli todella mahtavaa nähdä taas liuta kavereita ja tuttuja taas :)!

Samalla sain tutustua todella mukavaan tyddeliin ja tarjosin sitten hänelle kyydin kotiin,kun itse olin autolla ja selvinpäin.

Eli ilta meni enemmän kuin hyvin, mutta tänään olo kun heräsin oli kuin hirveessä darrassa :D!
En oo juonut koko viikonloppuna,mutta tuntuisi kuin itselläni olisi hemo krapula..väsyttää,päätä jomottaa ja heikko happi..ehkäpä mun sisäinen biloginen kelloni on vanhasta tottumuksesta säätänyt kroppaani normaalisti tähän aikaan viikosta hemo krapulan automaattisesti,hyh :XD?!

No mutta joo,eli tälläistä olisi sitten tällä kertaa ollut teille kerrottavana rakkaat :)!

Nyt sitten odotellaan illan suoraa Bb Talk showta ja jännitetän kuka tippuu ja kuka jää..!

Ja huomio!

Ja nyt vielä pitkästä aikaa olen tehnyt Venäläisille faneilleni heidän lukuisten toivomuksien ja pyyntöjen jälkeen lyhyehkön videoblogin youtubeen.
Olen tosi pahoillani että olen teidät rakkaat Venäläiset lukijani unohtanut tyystin moneksi kuukaudeksi,mutta lupaan tästä lähtien aina vähän väliä tehdä teille videoblogia :)!
Nyt siis ei toivotan kaikille todella leppoisaa sunnuntaita ja oikein mukavaa viikonalkua:)!
Me palaamme taas viikon päästä ;)!
Rakkaudella<3
Cum amore<3
С любовью<3

Antti

5 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Pomohommia, Pornohommia, Bb-Jouko, Bb-markus, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, Dom 2, tv-reality, markkinointi-ja pr-päällikkö Tsaari Antti, wellmen oy, selätin, Bb-katarina, busness with Russia, love

Uusia tuttavuuksia ja kuulumisia :)!

Perjantai 9.11.2012 klo 11:04 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

A salam a leikum toverit!

Nyt sitä tehdään eikä meinata taas ;)!

Blogia nyt väännetään..

On kyllä taas niin mielenkiintoinen viikko takana,ettei mitään rajaa :)!

Silti kerron vaan nyt todella lyhyesti siitä tällä kertaa,vaikka oiskin vaikka mitä kerrottavaa..

Viime viikonlopun seksimessut takana ja oli todella mahtavaa tutustua uusiin Bb-tyttöihin. Niitä tulikin ihan roppakaupalla sinne :).

Sarah,Leina,Irina,Johanna,Katarina olivat messuilla ja menoa riittikin.

Itse asiassa se meni niin,etä tulin sinne kavereiden kanssa noin 8 aikaan illalla. Sitten näin että sinne tuli Irina kavereidensa kanssa. Seuraavaksi sinne saapui Leina ja Sarah suoraan extrasta.

Irinan olen tuntenut jo aiemmin ja oli todella hauska nähdä se livenä nyt,kun ollaan monet vuodet juteltu netissä.

No mutta joo,eli olin tullut jo aiemmin sinne ja ollut kavereiden kanssa siihen klo 12 asti yöllä melkein. Siihen mennessä olin ollut tavannut Bb-Irinan ja Sarahin ihimennen. Tietysti Janican myös,mutta hänet olen tavannut lukuisia kertoja jo aiemmin.

Kaikki meni siihen,että selvinpäin en jaksanut enää olla ja kaikki ne pervoilut on niin nähty jo aieemmin.

Olin väsynyt ja päätin lähteä kotiin. Launtaina muutnekin oli tiedossa kaverin synttärit ja ajattelin että vietänpä nyt rauhassa tän perjantain.

No,lähdin sitten sieltä ja hyvästelin muut seksimessuilla. Autolla kääntyessä kaapelitehtaalta risteykseen näin sitten kaksi blondia ketkä hortoilee tiellä ja etsii jotain.. Huomaan että siinähän on Bb-Johanna ja Bb-Katarina :)!

Avaan ikkunan ja huudan heille,että "mihis tytöt menossa ja mikä hukassa"!?

Sitten kun he pysähtyy niin ajan lähemmäs ja sanon,että ehkä ette tunne mua mutta mä tunnen teidät ainakin.. Siihen saan huudahduksen Johannan suusta että"Anttihan se siinä ja kyllähän minä nyt sinut tunnistan" :DDD!

Noh,sinä sitten vaihettiin muutamat sanat ja tarjoudun heittää ne kaapelitehtaalle pornomessuille.

Kysyn miksi olivat niin myöhään kun messut menee jo tunnin pääästä kiinni,niin saan vastaukseksi että meni vähän pitkään skumpan juonti kotona :D!

Ajaessani messujen pihaan Johanna saa minut ylipuhuttua mukaan takaisin messuille heidän kanssaan :D!

No siinä sitten mennään katsomaan vielä viimeistä Bb-Janican strippiesitystä ja Lothar pyytää meitä jatkoille Millioners klubiin.

Anssi heittää muuta limolla ja minä Bb-Irinan ja hänen kaverinsa mun autolla.

Mennään sisälle ja siellä alkaakin sitten järjetön juomien lappaaminen Vip-tiloihin :D! Huhhuh! Siinä sitten en voinut vastustaa kiusausta kun tytöt siinä juotti minua ja se oli menoa morjensta päivää :D!

Mutta en kadu sitä ja oli mahtavaa päästä tutustua läheisesti kaikkien näitten tyttöjen kanssa ja Sarah jopa polivilleni koko ajan yritti istua :D!

Loppuaika klubilla onkin jo hämärää ja sen muistan että taluttelin sitten Bb-Irinaa kavereineen ihan kännissä korkokenkä rikki Bb-Katariinan luokse Kamppiin yöksi :D!

Sinne me sitten jäätiinkin...:D!

Mutta oli siis ihan superhauskaa tyttöjen kanssa ja varsinkin Irina on kyllä niin mahtava tyyppi ettei mitään rajaa :))!

Lauantaina olikin jo tiedossa sitten uudet pirskeet ja hyvän kaverini synttärit cafe baanassa.

Aluksi luulin että se on vaan järkännyt jotkut sipsi ja boolibileet sinne,kun melkein kaikki facebookkaverinsa sinne oli kutsunut,mutta erehdyin pahasti..Venäläis/bulgarialiseen tyyliin siellä oli pöydät koreana ja oli niin plajon ruokaa sekä alkomahoolijuomaa,ettei mitään rajaa :)!

Kiitos ihan mahtavista synttäreistä Sashalle :)!

Sieltä sitten menin namuun loppuaamuyöksi,kun Katarinalle olin sen luvannut ja sielläkin meno oli huimaa :)! Siellä Hunksit juhlii yhden synttäreitä ja viina virtasi :)!

Siellä olinkin jo siinä hapessa että shotit meni kuin vettä vaan alas ja pysyttiin pystyssä hengen voimalla :D!

Törmäsin siellä vielä yhteen tämän kauden tyttöön,eli Bb-Janitaan,joka sitten hyppäsi kaulaan ja nauroi jotain mun blogista yms :D! En kyl muista mitä ku olin aika seis jo silloin :D! Janita oli meidän Bb-Benkun kanssa liikkeellä ja oli nähtävästi todella hyvissä alkomahoolihöyryissä :D!

Jes jes..

Hauskaa oli ja siitä sitten meno jatkui kebabin kautta,jossa sitten siinä kunnossa yli puolet kebabista kastikkeineen oli paidalla ja rinnuksissa :D! Kiva sinne meni yksi parhaimpia paitoja :/!

Noh,kännissä sattuu ja tapahtuu välillä,eikä sille voi mitään..

Loppuaamusta olin kiltti ja mentiin meille kotiin ei muuta..:)!

Viikolla olen hoitanut paljon tulevia haasteita ja moni asia onkin aika mallillaan.

Nyt vaan pidetään peukut pystyssä :)!

Tulette kuulemaan minusta monella eri tavoin tulvaisuudessa,mutta siitä ei sen enempää vielä ;)!


Tämä viikonloppu onkin sitten taas ihana toivottavasti :)!

Menen Pietariin siskoni luoa ja näen samalla yhden ihailijani :)!

Rakastan aina menoa Pietariin <3,vaikkakin viimeksi autoni hinattiin ties minne väärin parkkerauksen takia :D! Siitä kerroinkin muutama blogi sitten!

Nyt ollaan virheistä opittu ja toista kertaa samaa prosessia mitä viimeksi en todellakaan halua huhhuh :D!

Tarkoitus olisi viettää viihtyisä viikonloppu Pietarissa ja nauttia kaikista kaupungin antimista :)!

Jaahas,blogini on tulossa loppuun ja tällä kertaa en puhu ollenkaan mitä bb-talossa sisällä tapahtuu,koska olen ihan tarpeeksi talosta ulos tulleista asukkaista puhunut tällä kertaa.

Onkin tosi häröä kun näin sitten sen yhden 2 bilepäivän aikana lähemmäs 10 eri Bb-tyyppiä,tarkoitan viime viikonloppua siis..Eli tämän takia mulla on Bb överit ja en jaksa vielä talonkin asukkaista lääpyrtää mitään.

Ja olisihan tässä vaikka mitä kerrottavaa teile,mutta kun suurin osa on vielä top secret ja vaiheessa,niin en voi ;)!

Nyt siis ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille teille rakkaat ja palataan taas ensi viikolla <3!

Rakkaudella <3

Antti

2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, Namu, halloween, Dom 2, tv-reality, mr.Lothar, seksimessut

Synttäreitä ja seksimessuja,sekä karmivaa Halloweenia ;)!

Perjantai 2.11.2012 klo 18:17 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Ciao cari amici!

Liirum laarum laa..Tässä sitä taas ollaan taas trallallaalaa.

Innoissaan kertomassa menneitä taas viikolta :) .

Kaikkea taas on tapahtunut. Olimme tietysti Sara Shafakin synttäreillä lauantaina Namussa. Oli kyllä niin sairaan makeeta,ettei mitään rajaa.

Paikalla tietysti minun lisäksi liuta julkkiksia. Kaikki tuntuivat olevan ihania ihmisiä ja juttelinkin tosi pitkään monen kanssa.

Synttärisankari Sara on kyllä ihan huipputyyppi ja hänen poikaystävänsä myös :).

Upeita ihmisiä:)!

Mega Paulakin pitkästä aikaa pääsi moikkaamaan.

Meille oli varattu Vip-tilat,jossa olikin sitten ihmettelemistä ja sekoilemista.. samaan aikaan juhli HJK Jalkapalloklibi omia mestaruusjuhlia ja heillä oli vastapäätä varattu pöytä..No lopputuloshan oli se,että sinne yritti kaikki päästä Vippiin ja sekasorto oli valtava! Kaikki kaatuilivat pöydille ja meno oli hurjaa huhhhuh :D!

Hjk:n pelaajat oli niin päissään,ettei mitään rajaa :DDD! Noh,itse asiassa itsekkin olin aika hyvin alkomahoolin vaikutuksen alaisena ja muistelenkin hämärästi,että jotain muutama pelaaja mulle selitti ja kyseli,mut en muista mitä :D! Sitä ihme pystiäkin pääsin hiplailee kun se kiersi siellä kaikkien kanssa..en tiedä säilyikö se pysti edes kunnossa olevana kaiken sen jälkeen mitä se sai kokea kun kaikki hiplaili ja kuvasi sen kanssa :D!

Loppujen lopuksi meidän porukka ja Hjk:n porukka oli jo toistensa sylissä ja meno oli hurjaa :D!

Aika meni tosi nopeasti,vaikka syndet alkoi jo klo 20.00 ja baaritkin oli samana yönä tunnin pidempään kellojen siirron takia.

Näin tosi paljon vanhoja tuttuja ja oli ihanaa jutella eri ihmisten kanssa :)!

Jotkut Venäläisturistit tunnistivat mut siellä baarissa Talo 2 ohjelmasta ja sitten olivat mun kimpussa loppuillan :D! Pyysivät hotelliin jatkoille,mutta sitten meninkin toiseen paikkaan ja eksytin ne :D!

Ajattelin että se on menoa se,jos menen yksin kolmen Venäläisen naisen matkaan hotellille,jotenka päätin eksyttää ne :D!

Jatkoilla sitten juotiin muutaman hassu ja juteltiin  mukavia. Nyt kun itselleniolen luvannut,etten enää rallattele samalla lailla niin kilttinä poikana menin kotio jo ajoissa jatkoilta :).

Sunnuntaina herättyäni sain taas tuta sen armottoman krapulan voiman..

Iltaan asti vointi oli todella hutera ja illalla sitten meninkin syömään kunnon krapulathaimaalaiset mätöt itikseen.

Siinä siitten oloa paranneltiin ja sitten mentiin taas :).

Viikko alkoi erilaisten haasteiden parissa ja samalla minun lihottamiskuuri on tepsinyt hyvin :D!

Olen turvonnut kyllä niin mukavasti ja kiloja tullut tässä 3 viikona aikana semmoiset 5-6 kiloa :)! Lihotuskuurin syytä en voi vielä kertoa,mutta hyvään tarkoituseen se menee kyllä ;)! Ei haittaa jos vähän aikaa on vähän plösö :D!

Enkä nyt niin lihavaksi muutu,koska kummiskin käyn salilla yhtä intenssiivisesti niin kuin kävinkin. Muutin vaan nyt vähän ohjelmaa ja teen massakuuria :)!

Yksi asia harmittaa eniten että mun perse levii kuin sotanorsulla ja mitkään fakut ei mahu päälle :(! Olenkin joutun jättää kymmenet niin makeet fakut roikkuu hyllyyn kun ne ei mahdu sitten millään päälle :/! Nyt oon joutunut ostaa uusia housuja roppakaupalla kun ei sitä viitti pelkissä verkkareissa käydä joka puolella :D!

No mä toivon tosiaankin että sitten keväällä saan aiken sen paskan ylimääräisen pois ja saan taas pitää mun siitejä farkkuja päällä :)!

No mutta ei huolta,kyl mä uskon että saan sen hoidettua ;)!

Nyt sitten onkin jo viikonloppu tulossa ja tänään olisi meno Seksimessuille :)! Anssi eli Mr.Lothar kovasti kirjoitti mulle että joudun puulavalle vähintään paidan ottaa pois ;) :D! No katotaan miten käy ja kyllä se vaan paitaan enintään saa jäädä,tämän takia menenkin ihan selvinpäin,ettei vaan vahingossa mitään semmoista vahinkoa satu :D! Seksimessuilla ei voi olla edes kännissä,muuten käy huonosti ja löytää ittensä jonkun todella arveelluttavan olennon vierestä ja miettii kuka on ketä mihinkin porannut perkue sentään nou nou nou mitään tommoista haluu :D haha!!

;)

Enkä mä edes kehtaisi mennä Anssin kaa samaan aikaan lavalle :D!

Toisella mela roikkuu polvissa ja toisella katkarapu kylmissään tärisee :DDD! Ei mee karkit ihan tasan kyllä joo :Xd haha..

Emmä ny mun Etanaani kehtaa siellä esitellä ku se on niin ujo ja vetäytyy aina sisään kun on paljon uusia ihmisiä ympärillä :D haha..!

Noh,katsotaan mitä tästäkin tulee ;) :D! Olenhan sentään jo käynyt jo varmaan 8 kertaa ainakin elämäni aikana pornomessuilla,jotenka eipä minulle avaudu mitään uutta ja kaiken lisäksi kun olen ollut aikoinaan Anssin eli Mr.Lotharin Mäntyharjun huvilan vip-pirskeissä niin olen kyllä kaiken nähhnyt voin sanoa suoraan;) :Xd haha..!

Huomenna olisi luvassa hyvän kaverin synttärit ja toivon ettei tarvitse hirveesti siellä juoda alkomahoolia.

Sitten semmoinen pikku juttu vielä liittyen tosi tv maailmaan :D!

Kelatkaa..!!! Mä ihmettelin kun Venäläisessä facebookissa,eli vkontaktessa paljon tyttöjä rupesi Eestistä,Latviasta,Liettuasta kirjoittelee rakkausjuttuja lässyn lää kun olen Talo 2/dom 2 talossa niin ihana :D,(tarkoittaa siis Venäläistä tosi-tv jossa olin.), ja kysyinkin että miksi nyt vasta kun siitä on jo vuosi aikaa kun tulin pois sieltä, niin vastaus oli että baltian maissa TNT kanavan lähetykset tulee vuoden viiveellä :)) :D! Eli nyt pääsee olee julkkis Baltian maissa ;):DDD haha!!


Вот прикол,хахаха :Д! Я думаю почему мне девки с прибалтики начали очень активно писать в Контакте а дело окозалось в том,что в прибалтике показивают телепроект дом 2 с задержкой в 1 год :) :Д!!!

Eli semmoista juu :D!

Tällä kertaa en tiedä oikein mitä kertoisi edes Big brotherista,kun tämä viikko on ollut ihan tylsä täysin..eli enpä kommentoi oikeastaan millään muulla tavalla kuin että olen vielä enemmän pettynyt että kansainvälistä asukasvaihtoa ei tulekkaan :/! Osasin sitä kyllä arvailla,koska kausi on jo tässä vaiheessa ja mitään asukasvaihosta ei ole puhuttu.

Tämä kaikki viittaa siihen että ensi vuonna ei ole enää tavallista Bbeetä vaan on julkkis Bb ;)! Tämän voi arvailla jo siitä,että joka ikinen kerta joka vieraalta Cristal Snow kysyy extrassa,että "menisitkö julkkis Bb-taloon ja minkälainen asukas olisit"! Tämä on ihan suoraa markkinatutkimusta niin sanotusti,jolla mainostetaan ihmisten mieliin julkkis Bb:eetä ja samalla saadaan palautetta mitä ihmiset sitä keskutelufoorumeilla ja sosiaalisessa mediassa kommentoi.

Todella hyvä konsti ja se tuli selväksi nyt ainakin  mulle mitä seuraavana vuonna voi odottaa ;)!

Ai niin,unohdin toivotella teille kaikille Happy Halloweenia myös ;)!

Näihin tunnelmiin jätän teidän viettää viikonloppua ja toivotan oikein railakasta,seksikästä ja himokasta viikonloppua ;)!

Himolla ja rakkaudella toivottaen <3

Antti

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, halloween, Dom 2, tv-reality, mr.Lothar, seksimessut

Tallinna ohjelma meni ja messut myös,mutta ensilumi tuli <3

Perjantai 26.10.2012 klo 14:01 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hastala manjana toverit!

Mites teillä on mennyt taas ilman minua?

Onko ollut ikävä ;)?

Mulla on ainakin ollut teitä tosi ikävä..

Nyt siis voisin kertoa teille vähän kuulumisia viime viikon menosta.

Meidän iki-ihana Tallinna ohjelma on ohi ja nyt teillä on mahdollisuus nähdä viimeinen jakso netistä tämän linkin alta.

http://www.tv5.fi/netti-tv/tallinna-2-jakso-8


Oli kyllä viimeinen jakso niin siirappinen ettei mitään rajaa sanoi kaikki :D!

Mutta minä tykkään olla joskus tosi siirappinen ja siinä ei ole mitään pahaa minun mielestä!

Osaan olla myös todella rajukin jos tarvii,mutta minusta naiselle pitää antaa joskus kunnolla hellyyttää,rakkautta ja romantiikkaa,jotta nainen tuntee olevansa arvostettu ja rakastettu. Sitä kautta sinäkin saat pitkän ajan itse rakkautta :)!

Näin siis mennään ;)!

Sitten voidaan siirtyä eteenpäin. Viime blogeissa kerroin teille,että olen I LOVE ME messuilla töissä ja mainostan ihmevekotinta nimeltä Selätin.

Voin sanoa,että messut meni ihan huippuhyvin :). Oli todella mahtavaa työskennellä meidän tiimin kanssa ketkä oli messuilla.

Hilla,Pasi ja Atte olivat personal trainereita ja Risto sekä Tommi olivat selättimen omistajia.

Meillä oli ihan mahtava sijainti suoraan kauneuspuolen päälavan edessä ja kaikki ketkä katsoivat päälavaa,näivät myös meidät ja Selättimen ;)!

Vieressä oli myös Sara Siepin hammaskoju ja sainkin Saralle annettua Selättimen myös,jota hän halusi tosi paljon :)!

Saran missikaverille Niinallekin annoimme selätimen ;)!

Myös kaunille Sabina Särkälle annettiin Selätin,hän nimittäin juonsi kauneslavalla ja sieltä huomasi meidät. Kauaa ei kestänyt kun rohkea Sabina punnersi minun oheistamana vaikeampia liikkeitä Selättimellä:)!

Sitten meidän Miss Helsinki Katrie Dalerkin osui siihen paikalle kun juonsimme Eevan kanssa ja Katrielle kävi flaksi,hän pääsi osallitumaan showhun ja voitti itselleen Selättimen myös ;)! 

Eli Suomen kaikki mahdolliset Missit sai Selättimen itselleen ;)!

Sitten tietysti ilman muuta ensimmäisenä meni Selätin Henna ex-vaimoselle;),joka toivottavasti käyttää sitä todella ahkerasti kotonaan :)! Selätin pelastaa sinutkin ;)!

Kaiken lisäksi Selätin sain valtavan kiinnostuksen ihmisissä kun esittelimme sitä ja varsinkin kun me Eeva Jaakonmaan kanssa juonsimme ja kerroimme miten homma toimii :)!

Eeva on ihan paras juontaja ja antoi palaa kunnolla Selättimen ihmeellisestä mailmasta :)!

Selätin on uusi tuote joka pistää jokaisen Suomalaisen selän kuntoon ;)!

Messuilla tapasin valtavasti tuttuja joita en ollut pitkään aikaan nähnyt :).

Pezman ahmadi pyörähti meidän osastolla kuvausryhmänsä kanssa ja samalla pyysi minua "Hullut bileet" ohjelmaan. Asia on harkinnan alla.

Ensimmäisenä ja päällimmäisenä on nyt oma unelma jota olen työstänyt yhteistyökumppaneiden kanssa.

En viitsi juosta asioiden edellä,ja tämä onkin ainut asia mitä voin hieman paljastaa.

Antti Kurhinen yllättää: oma tv-ohjelma tulossa! | Metro Live

Enempää en voi paljastaa vielä.Jos tämä kaikki toteutuu,siitä tulee superkova juttu ja todella mahtava,siis toivottavasti ainakin ;)!

Semmoista..

Tänään sitten oli ensilumi jyrähtänyt maahan ja facebookpäivityksen kaikki oli että "lässyn lää ensilumi tuli maahan jee jee ihanaa"Aargh.. :D!!!

  

Onhan se kiva kun lumi tulee,mutta perkule kun koko naamakirja on yhtä ja samaa päivitystä täynnä :D! Ja kun päivitin tuon mun mielipiteen,niin sieltä tuli ovala kaveri ja kirjoitti että" ja loput ihmiset on näitä ''ärsyttäää ku jengil näit lumi päivityksiä' :D haha..!

Se on kyl ihan totta joo :D!

No mutta siis joo..onhan se ihanaa sinänsä herätä aurinkoisessa säässä ja kun kaikki on lumivalkoista <3!

Voittaa tuon sateen ja pimeyden 100-0 :))!

Odotankin että tuo lumi tulisi pysyväksi maahan,jotta olisi aina valkoista ja kirkasta :))! Se pitää mielen niin virkeänä ja masennuksen loitolla :)!

Sitten voisin kertoa vähän mun pari vuorokautta sitten nähdystä yöunesta :D!

Huhhuh olipa unet silloin oikeesti,jumantsipple sentään..!!!Heräsin sätkien siihen  aamulla että olen ihan hikinen ja ja oikeassa käsivarressa on veriset hampaanjäljet :DDD! WTF :D??! Apua!!Mitäköhän ihmettä oikein unessani tapahtui kun tämmöiseen on mennyt,että puren omaa kättä verille :D??! Toivottavasti joku päviä en herää siihen,että olen purrut pari sormee itseltäni poikki :XD haha..Nyt naurattaa vielä joo,mut kun oikeesti miettii,niin aika pelottavaa..!

Seuraavaks herään ilman penistä varmaan,huuhhuuh apuva :DDD haha..

Tämmöistä siis juu ;)!

Viikonloppu on tullut ja se tarkoittaa sitä,että huomenna juhlitaan kaikki Namussa meidän ihanan miss Suomen Sara Chafak synttäreitä :))!

Kiitos Saralle kutsusta :)!

Sunnuntaina taas seurataan kuka lentää kuin leppäkeihäs tuolta Bb-talosta.

Onneksi nyt vihdoin noita äijiäkin häädetään,eikä pelkkiä mimmejä!!

Suurin järkytykseni oli viime sunnuntailta kun Bb-Johanna häädettiin talosta!

Oli ihan uskomatonta kyllä ja kyllä loksahti suu auki kun Elina lausui Johannan nimen!!!

Kaikki järkyttyivät..tosiaankin luulin Johannan olevan ainakin finaalissa ja jopa ehkä voittavan. Näin ehkä olisikin käynyt,mutta näköjään tämä ennakkosuosikkiviitan kantaminen kostautui Johannalle pahimmalla mahdollisella tavalla..

Ymmärrän kyllä täysin ihmisiä ketkä katsoo ohjelmaa ja kun niiden tiedossa on että Johanna on kaikkien galluppien ja äänestyksien mukaan ennakkosuosikki, niin ihmiset automaattisesti olettavat hänen selviävän häätöäänestyksestä. Tämä tarkoittaa siis että hei eivät enää äänestä suosikkiaan.

Tämä on paha virhe ja Johannan kohdalla kävi juuri niin nyt. Paska nakki suoraan sanottuna,mutta herättää tosifanit ja äänestäjät pysymään jatkossa todella valppaana häätöäänestyksien suhteen, kun oma suosikki on mukana.

Nyt siis voi käydä samalla tavalla miehille,jos äänestäjät ei ole valppaana omista suosikeistaan!

Esim. Jouko tai Markus saaatavat olla liipaisimella kun heistäkin media on luonut ennakkosuosikkeja lukuisten uutisten kera. Eli nyt ihmiset se ei tarkoita että ne on automaattisesti turvassa ;)! Eli tiedätte nyt miten toimia!

Itse olen jotenkin jo kyllästynyt talon menoon ja ihmisiin..:D! Kaikki hyvännäköiset tytötkin on häädetty,eli ei ole mitään kateltavaa enää :/..Nyt kyllä isoveikan pitää ajatella meitä mieskatsojia ja laittaa nyt ihana,kaunis,fiksu ja filmaattinen uusi naisasukas taloon ;)!

Ja kyllähän naisiakin aina kiinnostaa joku tosi kaunis tyttö talossa,koska he alkavat vertailla itseensä ja ovat kiinnostuneita siitä miten toinen itseään huolittelee. Toiset katsjoat samaistuvat ja toiset rupeavat vihamaan erilaisuuden takia.

Näin ollen uudet kauniit tyttelit herättäisivät nukahtaneet katsojat horroksesta ja Bb-syän rupeaisi sykkii ihan uudella tavalla taas ;)!

Toivottavasti tuotanto ymmärsi tämän ja tottelee minun suositusta mukisematta ;) :D!

Nyt jätetään toi Bb-rauhaan tältä kertaa..

Itse olen lihotuskuurilla ja paino on noussut jo 5 kiloa parin viikon aikana :D!

Tietysti lihaakin on tullut eikä pelkkää läskiä ;)!

Eli näillä nyt mennään ja nyt jätän teidät kaikki rauhaan iloitsemaan ensilumesta ja viikonlopusta rakkaat toverit <3!

Nyt laitan vielä loppuun meidän kuvan Eevan kanssa messuilta <3!

Palataan taas ensi viikolla rakkaat <3!

antti_ja_eeva_messuilla.jpg


2 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Niina-Maria Lavonen, Sara Chafak, Katrie Daler, Missit, Suomi, Miss Eeva Jaakonmaa, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, rakkaus, Dom 2, tv-reality, muoti-kauneus ja terveysmessut, i love me messut

Lisää Tallinna ohjelmaa,I love Me messut & kuulumisia

Torstai 18.10.2012 klo 11:37 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Halleluja ja hellät tunteet!

Mitäs teille rakkaat kuuluu nykyään taas :)?

Mulle kuuluu muuten mahtavaa,paitsi se, että äitini ei päässyt tulee kyläilee Suomeen kun mummo sai sydänkohtauksia :( ja äiti joutui jäämään pitää huolta mummista..

Tuohon kaikkeen palaan kohta,mutta nyt sitten nopeasti laitan teille linkit supersuosittuun Tallinna ohjelmaan,jos ette ole sitä kerenneet nähdä telkkarista.

Nyt kaikki kolme jaksoa meistä löytyy tv 5 netti tv:eestä :)!

Tässä ne nyt tulevat järjestyksessä..

Tallinna 2, jakso 5 | TV5

Tallinna 2, jakso 6 | TV5


Ja tässä ovat mainosuutiset ohjelmasta iltapäivälehdissä.

Tallinna: Kamerat kuvaavat Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen siirappisia kylpyleikkejä - Ilta-Sanomat 

TV5: Hennan ja Antin rakkausloma pahasti pieleen | Viihde | Iltalehti.fi

Jakso 3 tulee näköään netti:tveeseen vasta sitten kun sen uusinta on ohi telkkarissa ensi sunnuntaina klo. 23.55. Laitan sitten linkin ensi blogiin siitä :).

Kiitos kaikille ketkä seurasitten meidän jaksoja ja toivottavasti nautitte näkemästänne :)! Tämmöistä siis olin minun ex-vaimolleni järjestänyt Tallinnassa :)!

Sen voin sanoa,että ohjelma ei vaikuttanut meidän eroon vaan ihan muut seikat. Kaiken lisäksi erosimme pari viikkoa myöhemmin toisen ohjelman kuvauksien jälkeen Tallinnassa. Tämä ohjelma oli Hollannin Endemolille kuvattu,eikä siis ole millään tavalla sidoksissa Tallinna tosi tv ohjelmaan. Tosiaankin harmi ettemme vaan yksinkertaisesti tule toimeen ja on liikaa erimielisyyksiä kaikista asioista, vaikkakin rakkautta ja romantiikkaa riittäisi vaikka muille jakaa. Joskus pelkkä rakkaus ei vaan riitä ja kun kompromisseihin ei päästä niin lopputulos on mikä on. Tosiaankin asiaa ei enää puida ja olemme Hennan kanssa nykyään hyvissä väleissä ja kavereita, ja se riittää vallan mainiosti :))! Hennaa tulena aina silti auttamaan jos hän apua tarvitsee,koska onhan minulle kuin perhettä. Onhan meillä aikamoinen historia takana..

Eli tämäkin uutinen antaa väärää tietoa sinne etelänaapuriin.

Gossip.ee - Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen taas koos?

En ihan hifaa kaikkea mitä siinä lukee,mutta sen verran tajuan että luulevat meidän olevan yhdessä,joka ei pidä siis paikkaan arvon Gossip.ee

Muuten kai ihan asiajuttua tulee siellä uutisessa:).

Mutta siis suurin pointti on se että meillä oli todella mukavaa tuolla Tallinna ohjelman kuvauksissa ja nautimme kaikesta tosissamme, :))). Jopa se lainelautailu nyt muistuu lämmöllä ja nauraen mieleen :D! Henna oli kyllä siinä ihan paras :D haha!

Kiitos kaikille muillekkin mukana olleille ja suuri kiitos Eeva Jaakonmaalle,sekä unohtamatta teitä katsojia :)))!

Nyt sitten siirrytään toiseen ohjelmaan joka tuli samaan aikaan kun tuo Tallinna ohjelman meidän ensimmäinen jakso.

Ohjelman nimi on siis "Hullu juttu" ja jos et sitä kerennyt nähdä,niin nyt senkin voi nähdä netistä Yle areenasta.

Tämä on mielenkiintoinen asiaohjelma,jota suosittelen katsomaan kaikille ja kaikkein eniten niille jotka pyrkii tai haluu olla julkkiksia.

Hullu juttu: 11.10.2012 20.00 | Tv | Areena | yle.fi 

Tuo ohjelmaa antaa pientä osvittaa siitä mitä julkisuuden henkilö joutuu mahdollisesti käymään elämässä läpi ja miten julkisuus ylipäätään vaikuttaa elämään.

Eli todella fiksu asiaohjelma jonka kannattaa ehdottomasti katsoa!

Sitten siirrytäänkin siihen,että viikonloppuna tapahtuu jänniäää ;)))!

Sitä sitten olaan edustamassa uutta uutuuskuntoilutuotetta I Love Me messuilla,toisella nimellä muoti,terveys ja- kauneusmessut.

Tervetuloa siis tsiigaamaan tämä uskomaton terveystuote paikan päälle ja samalla moikkaa minua ;)!

http://wellmen.fi/FI/Ajankohtaista

Приходите обезателньно на выходные на выстовку в Хельсинки!!Я буду там и новый спортивный пречендал ;)!

Tämä tuote on siis loppukaudesta Big Brother talossa asukkailla aamujumpan ohella aina :)! Olen siis itse päämainostaja ja selättimen aktiivinen käyttäjä :)!

Messuilla olemme yhdessä Eeva Jaakonmaan kanssa kertomassa tästä tuotteesta. Eli ei kannata missata missään tapauksessa messuja!

Kysy ihmeessä rohkeasti lisää minulta tuotteesta niin kerron lisää :)!

Että semmoista siis rakkaat toverit :)!

Nyt palataan hieman muihin tunnelmiin ja tapahtumiin.

Eli siis viikonloppuna minun piti hakee äiti Pietarista tänne Suomeen kyläilee,mutta rakas mummoni sai sydänkohtauksia Petroskoissa ja äiti joutui jäämään hoitamaan mummoa. Olin niin odottanut äiti 4 vuoden tauon jälkeen kyläilee,mutta nyt kävi näin. No onneksi nyt mummon on ainakin elossa ja se on pääasia ! Toivottavasti se nyt tokenee kaikesta. Nyt hänellä todettiin myös kivet munuaisissa ja niiden poistuminen kehosta on todella kivuliasta!

No mä lähen tässä lähiaikoina katsomaan mummiani..

Nyt sitte kerron vähän toista.

Olin siis Pietarissa ja odotin äitini tuloa sinne viime viikonloppuna,mutta kun tuon mummon tapauksen jälkeen äiti ei ollut tulossa,niin jäiin iltaan asti sunnuntaina sinne ja odotin faijaa junasta illalla. Mulle sitten samalla sattui kiva juttu joo :DDD! Tämän kirjoitinkin jo facebookkiin,mutta jos joku ei vielä lukenut, niin tässä se tulee ;)!

"Siis jumankauta mikä päivä eilen Pietarissa huhhuheijaa :DDD..Jätin auton keskustaan Pietarin suurinta kauppakeskusta vastapäätä,johon kaikki muutkin jättivät autonsa ja lähdin kiertelee kauppakeskusta. Sitten kun huomasin että kello on jo kohta 22 ja pitää isä hakee juna-asemalta ja lähtee Suomeen kun hänellä on aamulla töitä, niin tultuani ulos, näen vaan tyhjän kadun edessäni..hieraisen vielä k

erran silmiä ja ajattelen että näen harhoja..läiskin itteäni naamalle ja avaan taas silmät,mutta tilanne on sama..AUTONI ON HÄVINNYT KADUNVARRELTA PERKELE!! Ajattelen että nyt on perkele joku väärinkäsitys,mutta käveltyäni katua pitkin toiseeen päähän,huomaan että kadulla on pysäköinti ja pysähtymiskielto :D! Jep jep..eli kadunvarrella jossa oli kymmeniä autoja oli hinautettu kaikki pois :DDD! Joo nyt kuullostaa hauskalta,mutta silloin eilen pääsi muutama Venäläinen ärräpää ja lujaa suusta :D! Siinä sitten selviteltiin ihme hätänumeroiden kautta,että minnekkös se on hinattu ja kymmenien soittojen jälkeen sain tiedon missä auto on ja otin sinne taksin. Paikan päällä autosakkoparkkipaikalla en saakkaan autoa vaan jonotan noin puolitoistatuntia,että saan lapun,jonka kanssa minun pitää mennä kaupungin toiselle puolelle kymmeniä kilometrjä hakemaan poliisiasemalta sakkolappu jonka suruus on 3000 ruplaa,eli noin 80e!! Siellä istun taas lisää poliisien kanssa kirjoittamassa sakkolappua ja tulkkaamassa mun tietoja,sen jälkeen taas ajetaan toiselle puolelle kaupunkia ja jonotetaan taas tunnin verran että pääsee sisälle autosakkiparkkipaikalle,jossa sitten vielä peritään melkein sen 3000 ruplaa eli sen n. 75e auton hinurista!!sitten pääsen vihdoin pois helpottuneena,väsyneenä,mutta monta tuntia menettäneenä ja noin pari sataa euroa menettäneenä hakee faijaa joka skitsona raivoo odottaen juna-asemalla!!!

Opetus on se,että älkää ikinä jättäkö autoa Pietarissa väärin pysköitynä kadulle,muuten tulee todella kallis paukku ja menetätte sen yhden päivän auton etsimiseen ainakin :D,nimittäin en voi kuvitellakkaan miten olisi käynyt jos en olisi puhunut Venäjää ja ollut sinnikäs kestämään kaikki odottelut ja vittumaisen käyttäytymisen viranomaistahojen puolelta :D! Todennäköisesti vieläkin etisin autoa 7 miljoonan asukkaan Pietarista ja huutaisin hoosiannaa huhhuh..jep jep että semmoista rakkaat ;).."
Siis ihan uskomatonta!!! Kelatkaa jos oikeesti joku turisti jättää auton kadunvarteen kun kaikki muutkin jättäneet,menee kyselee neuvoja jostain infokiskasta ja palattuaan huomaa autonsa hävinneen ja autossa on kaikki passit,sekä rahapussi!! Sen unohdin mainita,että onneksi tuttava pelasti tulemalla antaa mulle rahaa,koska autoon jäi passit sekä lompakko :DDD!
Niin kuin sanotaan aina että " Venäjää ei voi järjellä ymmärtää",se pätee kyllä se sanonta aina ;) :D! Silti rakastan sitä maata ja siinä on myös niin paljon hianoja puolia,joita ei missään muualla maailmassa ole <3!

Olipa siis kokemus taas,mutta nyt sitä muistelee jo nauraen koko juttua,vaikka silloin ei paljoo naurattanut kylmettyä kadulla tuntikaupalla odottamassa omaa vuoroaan viranomaisten puheille :D!

Olen huomannut,että pitkäkestoinen vihaisuus ja negatiivisuus huonoa kokemusta kohtaan pilaa vaan tuleviakin juttuja kun mieli on maassa.

Eli positiivista ajattelutapaa ihmiset hei vastoinkäymisistä huolimatta :)!

Jaahas,ja sitten pitäisi kai vielä teille jotain Bb:eestä kertoa..

Jotenkin minulla on nyt jäänyt katsominen ihan minimiin,kun ei siellä oikein enää ole mitään kiinnostavaa..

Ainoa mitä yritän katsoa mahdollisuuksien mukaan on tietysti Bb-extra,koska siellä on aina mielenkiintoisia vieraita :)!

Tietysti tuon Katarinan lähtö talosta miellytti,koska neiti ei vaan kuulunut sinne.

Uusista miesasukkaista sen verran,että aika juntin näköisiä kaikki, vaikkakin hauskan tuntuisia ainakin tuo Jarno Ja Petteri.

Joni heti tipahti joukosta inhokkilistalle,kun kuulin että äijää pieree yhteisessä ruokapöydässä!

Hyi saatana mikä sika! Mä ymmärrän kyllä jos yksinään joskus pöräyttää vitsinä pöydässä kun istuskelee,mutta kun syö ja pieree niin se on ihan älytöntä huhhuh!!! Se riittää mulle jo että pääsee mun inhokkilistalle myös :D!

Jotain kyllä puuttuu talosta ja kaipaisin jotain pirtsakoita uusia tytteleitä myös taloon :)!

Nyt periaatteessa kun ohjelma on yli puolenvälin,niin odottelen vaan sitä vaihtoa ja sitä finaalia. Muuta oikeastaan mielenkiintoista en näe tällä hetkellä ohjelmassa.

Nyt sitten taidan jättää teidän rakkaat rauhaan ja valmistautumaan viikonlopun muoti,kauneus ja terveysmessuille.

Nähdään siis siellä toverit ja muistakaa tulla noukkii nimmarin jos törmäätte meitsiin ;)!

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille <3!

Antaumuksella <3

Anttinne

8 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, äiti, Pietari, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonnat, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, Bb-talo, rakkaus, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, petroskoi, muoti-kauneus ja terveysmessut, i love me messut,

Tallinna realityohjelma ja Hullu juttu asiaohjelma

Keskiviikko 10.10.2012 klo 12:04 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Simbsalabim rakkaat!

Nyt ollaan taas liikkeellä blogin kanssa,mutta enemmänkin tällä kertaa informoin teitä!

Huhhuh!! Nyt on semmoinen juttu,että samana päivänä tulee telkkarista ohjelmaa meikäläisestä,eikä se jää pelkästään samaan päivään, vaan se tulee vielä kaiken lisäksi samaan aikaan :D! Eli käykää
hän kurkkaamassa mistä on oikein kyse tuolta kelenterista!!

http://www.telkku.com/program/show/2012101117009

Опа как Получается :Д!Так,что в один день и в одно время про меня будет 2 передачи идти по телеку!! Такчто обезательно смотрите в четверг телевизор!! По 2 юле каналу и по тв 5 каналу с 20.00!

Tosiaankin nyt on alkanut supersuosittu tosi tv ohjelma  "Tallinna"toisella tuotantokaudella!!!

TV5:n katsojaennätykset rikkoneessa sarjassa seurataan suomalaisten matkailijoiden edesottamuksia sekä Tallinnassa että muualla Virossa.

Uusissa toisen kauden jaksoissa Viron-matkalle lähtee lukuisia tunnettuja kasvoja. Ruudussa seurataan esimerkiksi räppäri Petri Nygårdin villiä keikkamatkaa, Tukiaisten siskosten ja Frederikin Pärnun-reissua ja CatCat-yhtyeen Virpi ja Katja Kätkän karavaanarikokemusta. Katsojat pääsevät myös mukaan muun muassa kauneusyrittäjä Tiina Jylhän loistokkaisiin 50-vuotisjuhliin, Hunksien pikkujouluihin, Miss XL Johanna Salmisen erojuhliin sekä Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen rakkauslomalle, jonka päätteeksi kaksikko katkaisi välinsä.

http://www.tv5.fi/ohjelmat/sarjat/tallinna-0

Eli kannattaa siis olla messissä joka jaksossa ;)!

Meidän jaksosta Hennan kanssa tulee mahtava ja kannattaa ehdottomasti katsoa se!!!

Eli nyt torstaina klo 20-21.00 tv 5 kanavalta, sekä uusinnat sunnuntaina klo 22.45-1.50!!!

Eli ei muuta kuin nautinnollisia tv hetkiä meidän kanssa Tallinna ohjelmassa :)!

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html

Vielä tietysti muistutan toisesta ohjelmasta jossa olen minä :)!

Tämä ohjelma on asiaohjelma ja kertoo todella vakavia juttuja julkisuuden henkilöihin kohdistuneesta paineesta median osalta,sekä tavallisten ihmisten osalta! valitettavasti tämä ohjelma tulee samaan aikaan kuin Tallinna ohjelma, jotenka suosittelen kyllä jomman kumman nauhoittamista,jotta pystyy myöhemmin sitten katsomaan.

Olin siis mukana haastateltavana YLE TV2:en Hullu juttu -asiaohjelmassa. Kuvaukset olivat viime syksynä.

Jakso, jossa olen , tulee ulos to 11.10. klo 20.00. Kyseessä on syksyn kauden ensimmäinen jakso.

Uusinnat perjantaina klo 13.55 ja sunnuntaina klo 16.15. 

http://www.telkku.com/program/show/2012101117002

Eli tosi paljon ohjelmaa tulossa meikäläisestä nyt,jotenka nauttikaahan oikein olan takaa antimista ;)!

Sit jotain muutakin kuin pelkkää tv-ohjelmaa rakkaat :)!

Ihanaa ♥! Käyn viikonloppuna hakemassa äitini Venäjältä kyläilee tänne Suomeen yli 4 vuoden tauon jälkeen :))!

Замечательно ♥! Я поеду за любимой мамулей в Россию,чтобы она привести погостить у меня в Финляндии после перерыва более 4 лет :))!

Harmi tosiaan että nyt on ankea syksy menossa,mutta enköhän mä löydä jotain tekemistä mammalleni <3!

Voisi varmaan viedä sen Serenaan uiskentelee kai :)!

Sysmässäkin olisi kiva käydä :)!

Noh,pääasia että mamma tulee edes tänne,muulla ei ole niin väliä :)!

Sitä ennen heitetään vielä keikka!

Eli olemme heittämässä keikka rodeohärän kanssa Lappeenrannassa ja Tampereella :)!

Tulkaahan rohkeasti ratsastamaan härällä ja voittamaan :)!

Kohteena molemmissa on opiskelijabileet,jotenka rankkaa settiä aika varmasti luvassa huhhuh :D!

Ja rankkaa tulee olemaan myös sen takia,että meidän työpäivä on noin 24 h putkeen,joka ei ole ihan mikään helppo nakki yhtään huhhuh!

Sitten vielä yksi juttu huhhuh!

Eli tietenkin tämä tässä näin ;)!

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?date=2012-10-20&eventId=66#cal_event662012-10-20

Näitä messuja ei siis kannata missata missään tapauksessa!!!

Sitten vielä hieman vaan jotain kuulumisia loppuun..

Big brotherista varmaan jotain tietty haluatte kuulla ;)!

Sanotaanko näin,että olen iloinen että taloon on saatu uusia asukkaita,eikä edes haittaa että on miehiä. Nimittäin sen verran tylsä olo alkoi olla siellä ja varsinkin kun Irina ja Anne lähti.

Vaikka Annea haukuttiinkin,niin silti se oli aika mahtava viihdepersoona talossa,joka ei antanut talon meiningin mennä liian tylsäksi.

Nyt talo tosiaankin tarvitsi piristystä ja noin nyt nopealla katsaumuksella kun vilkaisin uusia miesasukkaita,niin ihan huumoriveikkojahan ne on :)!

Tuon Jonin Helsingistä olen monesti tavannut yöelämässä minun mielestäni ja uskon että hän jotain minun kaverini kavereita. Sen verran tutun näköinen naama oli kyllä.

Toivon että tästä se meno lähtee rullaa Bb-talossa.

Tietty uusia naisiakin saisi kyllä mennä taloon ;)!

Pitäisi varmaan joku sunnuntai  mennä itsekkin käymään sunnuntain suoraan käymään. Tähän asti aina ollut jotain menoa sunnuntaisin. Tänäkään sunnuntaina en pääse vielä. Ehkäpä sitä seuraavalla voisin mennä mun äidin kanssa sinne :)! Näkis munkin mamma vähän sitä menoa läheltä ja ihmetteleemän tätä Suomalaisen yhteiskunnan realitya ;) :D!

Toisin en tiedä tykkääkö hän semmoisesta,tuskin. Ainoa pelastus onkin ettei hän ymmärää hyvin Suomea ja jää pissa-kakka-pieru jutut ymmärtämättä :D haha..

Nyt taidankin jo lopetella tällä kertaa.

Huomenna siis rankka duunipäivä ja sitten vielä päälle pe. heti ajomatka Pietariin yötä myöden. Huh tulee kyllä rankka viikonloppu meikäläiselle.

Nyt ei muuta kuin oikein hyvää viikonjatkoa kaikille ja ennen kaikkea muistakaa katsoa nuo kaikki ohjelmat mitä suosittelin teille ;)!

Palataan taas

Rakkaudella <3

Antti

3 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, , Big brother 2012, äiti, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, tallinna tv 5, hullu juttu yle tv 2, Bb-talo, kick off, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, petroskoi, Bb-Irina mun suosikki, i love me,

"Hullu juttu" Yle TV 2 11.10.12 ja kuulumisia

Perjantai 5.10.2012 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Mashallaa rakkaimpani! 

Tässä taas nyt ollaan oi makakakkalaapukkala :)!

Missä mennään,mitä tehdään,sillä ei oo väliä,koska täältä löytyy parhaat kengät;)!

On melkein pari viikkoa ollut kirjoittamatta,kun ei ole maistunut bloggaus ja on ollut muita huolia sekä menoja..

Nyt olen taas teidän kanssa rakkaat pikku palleroiseni :)!

Mitäs teille kuuluu oikein ?

Ja heti alkuun muistutan teille siitä,että kohta tulee "hullu juttu" asiaohjelma yle 2 tv kanavalta :)! Tässä linkin alla lisätietoja siitä..

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html

Eli muistakaahan katsoa sitä ehdottomasti ;)!

Nyt kuulumisiin..

On ollut tosi rankat omalla tavallaan nämä pari viikkoa. On ollut tärkeitä tapaamisia ja oikeudenkäyntejä.

Yksi uutinen on ylitse muiden kummiskin :)!

Kun meillä piti olla tuo hovioikeus viikko sitten torstaina sitä Joulukalenterihuijaria vastaan,niin kävi todella mahtava yllätys,joka vapautti meidän kaikista syytöksistä ja voitimme koko jutun :))!

Jippikajei motherfuckers ;)! Se vastapuoli sitten ei saapunut hoviin ja se tarkoittaa automaattisesti,että me voitetaan juttu :))))!

Oli niin mahtava kuulla se,koska siitä on ollut niin paljon vaivaa vuosien mittaan ja olemme saaneet niin paljon kärsiä julkisuudessa tämän jutun takia..!

Nyt se on vihdoin ohi ja elämä jatkuu :))!

Onneksi olkoon meille molemmille,eli minulle ja minun e-vaimolle :)!

Positiivista on myös se,että näköjään pystymme olemaan vain kavereita vihdoin viimein :)!

Toivotan meille molemmille mahtavaa loppuvuotta ja toivottavasti saavutamme sen minkä haluamme :)! Hoppaa :)!

Uusia työhaasteita yms.

Samalla on ollut todella hirveetäkin,kun nyt terveys on vähän reistaillut :(..

On ollut todella huono olo jo pari viikkoa ja olenkin vaan toivonut että paranesi tämä tila..

Kyl tää tästä pikkuhiljaa..

Bb:eestäkin varmaan pitäisi teille kertoa jotain taas..

No aloitetaan kaikkein tärkeimmästä ja surullisesta uutisesta.

Talonj kirkkaasti paras kilpailija on poistettu talosta..! Eli Irina!

Olin oikeesti niin pettynyt ja surullinen kun luin uutisen siitä :((!

Hän oli niitä ihmisiä,ketkä toi hymyn naamalle kun hän teki jotain :)! Hän oli hauska,hullunkurinen ja hyväntahtoinen nainen,joka välitti oikeesti kaikista siellä olleista..

On niin harmi että hänet poistettiin talosta..Toivon tosiaan että oli tosi painava syy sille ja hän oli tosiaankin sekoamassa,eikä muuten vaan ylireagoitu varotoimenpide tuotannolta..

Nyt talossa on sata kertaa tylsempi ja niin persiistä ettei mitään rajaa..

Asialle emme kummiskaan voi yhtikäs mittää ja elämä jatkuu..

Irina on ollut jo kauan mun kaverina facebookissa ja on kommentoinut aina mun tilaa,varsinkin kun olin talo 2/ dom 2 ohjelmassa. Kaipa se diggaa siitä ohjelmasta tosi paljon myös :)!

Itsellenikin on ollut vähän väliä kyllä ikävä talo 2 ohjelmaa,mutta nyt ei ole kyllä yhtään semmoista fiilistä että haluaisin palata sinne:(..ei,vaikka moni on ehdotellutkin sitä.

En näe perspektiivejä itselleni tällä hetkellä siellä..

Sitten yksi mukava yllätys oli kun ppuhelin oli äänettömällä ja mentyäni hetken päästä katsomaan,siellä oli tullut Bb-Millalta,eli meidän rakkaalta seiskan näyttelijäasukkaalta oli saapunut 3 vastaamatonta :D!

Ajattelin,että apuva,nyt sattui jotain kun noin rinkutetaan :DDD!

Positiiviseksi yllätykseksi Milla halusi kuulla vaan kuulumiset ja kuulla mun mielipiteet tästä Bb-kaudesta :)!

Näin siis kerroin :)! (Alla linkki)

Hän on Antti Kurhisen BB-inhokki! - Viihdeuutiset - 7 päivää

 Kyllä se näin vaan on,eikä siitä pääse yli eikä ali..

Yksi perkuleen hyvä uutinen Bb:een suhteen on se,että sinne kävelee uusia asukkaita nyt sunnuntaina <3! Ihanaa nähä vähän uutta verta kun noi vanhat on niin kupsahtaneita,ettei niitä enää kiinnosta seurata..

Eli odotellaan innolla sunnuntaita :)!

Sitten tuli tarjous auttaa Tornion Korkeakouluopiskelijoita.

Viestissä luki näin:

Hei,

Olemme Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun kolmannen vuosikurssin medianomiopiskelijoita ja teemme tilaustyötä Suomen ja Venäjän suurlähetystölle. Projektissa on tarkoitus tehdä henkilökuva Suomessa asuvista venäläisistä, venäläiset sukujuuret omaavista tai Venäjään jollain tapaa liittyvistä henkilöistä.

Henkilökuvan pituus tulee olemaan 5-10 minuuttia. Näistä henkilökuvista tehdään DVD-kooste ja tämä kyseinen DVD lähetetään sen tilaajille eli Suomen ja Venäjän suurlähetystöille. Lisäksi tätä koostetta tarjotaan myös kansallisille tv-kanaville, kuten Ylelle.

Media-alan opiskelijat Moskovasta ovat tehneet Venäjällä asuvista suomalaisista henkilöistä lyhyitä dokumentteja ja nyt on meidän vuoromme tehdä vastaavanlaisia henkilökuvia.

Kuvaukset tapahtuisivat lokakuun aikana. Korvauksia emme pysty maksamaan, sillä kyseessä on opiskelijaprojekti. Tulisimme kuvausryhmän kanssa kuvaamaan haastattelun asuinpaikkakunnallenne.

Olisitko kiinnostunut tulemaan haastateltavaksi henkilökuvaan?

Aiheena olisi julkisuus Suomessa ja Venäjällä. Tavallaan lähtisimme hakemaan tällaista how to make it –fiilistä taustojesi kautta. Haluaisimme oppia tuntemaan Antti Kurhisen. Onko media onnistunut antamaan mielestäsi oikeanlaisen kuvan sinusta? Onko julkisuuskuvasi erilainen Venäjällä kuin Suomessa?

Pikaista yhteydenottoanne toivoen

******(nimiä en paljasta)

-----------------------------------------------

Eli siis tommoista ehdotetiin ja hetken mietittyäni,suostuin :)!

Itse viime kevään eduskuntavaaliehdokkaana olen tietenkin kinnostunut Suomen ja Venäjän välisistä suhteista,,eli enköhän mä tuommoisen asian takia voi uhrata hieman aikaa :))!

Eli tomoinenkin mielenkiintoinen juttu olisi tulossa,jep jep :)!

Ja hei,ei onohdeta todella mahtavaa ja supersuosittua Tallinna ohjelmaa uusin jaksoin,jossa me ollaan ex-vaimon kanssa seikkailemassa :),jotenka muistahan katsoa ehdottomasti ;)!

http://www.tv5.fi/ohjelmat/sarjat/tallinna-0

Rakkautta,romantiikka ja anarkiaa jaksossa on yllin kylllin,jotenka katsojat eivät varmasti jää kylmäksi tämän jälkeen ;)!

Ja tietysti rakkaat ei unohdeta sitä,että olen I love me messuilla edustamassa uusinta huipputuotetta :))! Huhhuh tää on kova juttu ja kannattaa olla ehdottomasti paikalla todistamassa tätä ihmettä :)!

Lisää tietoa löytyy täältä minun tapahtumista.(linkki alla.)

http://www.anttikurhinen.net/kalenteri.html?date=2012-10-21&eventId=66#cal_event662012-10-21

Tänään olin sitten työtapaamisessa ravintola Rivolissa..

Ihan hyvät safkat oli Rivolissa ja vieressä kuin vahingossa oli syömässä Sofi Oksanen,jonka leffan eilen kävin juuri tsiigaamassa tennispalatsissa:D! Meinasin huvikseni käydä sen rastaletistä vetäsee ja sanoo "Zdrastvui tovarish ja terkut Stalinilta":D,mut en sit jaksanut ku pihvi oli niin hyvää,eikä viittinyt lentää pois ravintolasta ennen kuin kaiken olin syönyt loppuun,mut sit se kerkes lähtee jo, däämn ;) :D!

Haha..mitäköhän ois neitonen tuumannut oikein :D?

Voin sanoa,että elokuva oli hyvä muuten,mutta todella pahasti mustamaalataan Venäläisiä kaikissa asioissa,eikä se riitä se pelkästään vaan siihen on vedetty uskontokin mukaan todella rumasti :/! Siitä olen enemmänkin vihainen !!Olen itsekkin ortodoksi ja se että leffassa näytetään iso ortodoksinen risti pahan raiskaajatappajarikollisen kaulassa!! Risti roikkuu halveksivasti kun hän raiskaa,kun hakkaa,kun puhuu mummolle uhkaavasti,eli kaikissa paskatilanteissa..!

Miksi pitää niin paljon vetää uskonto tähän? Se että Virossa on katolisia/luterilaisia ollut,niin ei tarkoita että pitää muuta uskontoa pilkata! Tuon takia ehkä hieman halveksun ainoastaan Sofi Oksasta..Muuten tiedän ne raakuudet mitä on neuvostoarmeija ja natsiarmeija saanut euroopassa aikaiseksi..

Tuossa ei vaan tullut sitä esille ollenkaan,että kaikki neuvostoarmeijan upseerit olivat niin suuren Stalinin pelon vallassa,että tekivät ihan mitä vaan,tahtomattaan!! Jos et teeniin sun perhe on kansanpetturi ja pahimassa tapauksessa teloitetaan koko perhe,parhaimmassa lähetetään Siperiaan! Joka ikinen pelkäsi ja teki sitä mitä kommunistipuolue pakotti,olit sitten Venäläinen,Virolainen,latvialainen tai ihan kuka muu tahansa!

Elokuvassa ei tullut ollenkaan sitä puolta esille ja se on todella iso vääryys..!

Noh,tämä on minun mielipide ja kaikki saa olla sitä mieltä mitä haluaa olla..

Nyt viikonloppuna olisi tulossa kaverin läksiäispirskeet ja meille onkin varattu vip saunat,limusiinit,ampumarata,ravintola ja päätteeksi Namun loossi :))! Ai että kuullostaa hyvältä ja me pistetään sokka irti ;))! Tämä tarkoittaa siis että otan silti suhteellisen iisisti ja en mitään koko viikonlopun putkia :D!

Huhhuh heijjaa :)!


Eiköhän se tällä kertaa riitä taas blogin osalta ;)!

Nyt on sitten varmaan aika siirtyä taas muihin hommiin ja palaillaan taas ensi viikolla uusin kujein ;)!

Rakkaudella <3!

Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, tallinna tv5, hullu juttu tv2, Bb-talo, kick off, suora lähetys, Dom 2, tv-reality, love, petroskoi, Bb-Irina mun suosikki, i love me,

Loppu sekoilulle ja mammat jyrää :)

Lauantai 22.9.2012 klo 13:04 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Shalom kaikille! 

Täällä sitä taas ollaan..

Tosiaankin nyt kerrotaan vähän biletyksen lopettamisesta taas kerran,mutta tosissaan..en viitsi kyllä kertoa miten mulle meinas käydä,mut nyt kiitti ja mulle riitti niin sanotusti,huhhuh!

Oli siis kivaa,ei sen puolen,mutta kun liikaa on liikaa,kun ei enää terveys meinaa kestää..

Nyt päätin viettää terveellistä elämäntapaa ja loppui toi heiluminen bileissä,ainakin käyttämällä alkomahoolia holtittomasti..!

Jokainen kummiskin on ihminen meistä ja päätin tehdä poikkeukset suurina juhlina, kuten synttärit ja uudet vuodet.

Siihen se sitten jääkin! Nyt pikkuhiljaa on taas aloitettava oikea terveellinen elämä,mitä olen osannut ennen elää,mutta varsinkin viimeisen vuoden mennyt ihan läskiksi..Vuoden aikana olen Venäjältä palattuani maailman pisimmästä tosi tv ohjelmasta hyvin pettynyt moneen asiaan ja epäonnistunut monessa asiassa. Yksi suurimpia on parisuhde,jonka kerta toisensa jälkeen pirstoutui pirstaleeksi..on unelmia joita tavoittelin ja jouduin monesti pettymään lukuisista yrityksistä huolimatta.. on ollut todella vaikeaa,vaikka onkin yrittänyt todella paljon. Muistan että ennen olin vähän kuin onnenpekka ja kaikki melkein onnistui ekasta kerrasta mihin vain tosissani ryhdyin. Nyt tämä vuosi on näyttänyt sen toisen puolen,että ei kaikki onnistu vaikka kuinka yrittäisit ja on se pirullinen "paholainen",joka tekee kaikesta epäonnista..

Olen oikeasti yrittänyt todella paljon eri asioita ja ideoinut ties mitä juttuja..Monet ovat toteutuneet,mutta eivät ole tuottaneet tiettyä tulosta. Tämä kaikki tietenkin syö miestä,pikkuhiljaa..Tämä johtaa siihen että kuppi maistuu ja biletys tuo iloa elämään,jossa on paljon stressiä ja ongelmia..

Ja se tie on helppo,tosi helppo,liiankin helppo..on helppo heittäytyä pullon mukaan ja sanoa itselleen,että "minähän yritin ja en voi sille mitään" ja avata pullo ihan ´kuin se olisi puolustettu teko! Sitä ei jaksa itseä syyttää vain kaikesta ja potkia perseelleen,haukkua pystyyn,sekä sanoa"nyt vittu lusmu lopeta toi valitus ja anna mennä uudestaan"!

Nyt tajusin viimeisimmän bilereissun jälkeen kun vihdoin kolmen päivän jälkeen palasin himaan,ihan rikki,puhki,kännykän ja laukun hukanneena,housut veressä, heräen hirveeissä oloissa jotkut naiset vierellä..menin peilin eteen täristen ja katsoin itseäni..Onko tämä enää oikeesti sitä elämää mitä haluan? No en saakelissa..! Olen jo tuon käynyt jo vuosia sitten läpi ja nyt taas vielä villimpänä palanut..Ei,ei ja ei!

Nyt loppui!!! Nyt alkoi sosiaalinen elämä ilman alkomahoolia!

Kaiken lisäksi olen tehnyt niin paljon duunia eräiden asioiden suhteen, että ne on niin lähellä toteutuakseen että toi biletys ja viina siihen sovi!


Ensi viikolla selviää todella paljon,todella paljon..Olen panostanut paljon siihen ja se voi olla minun yksi unelmieni täyttymys tai sitten taas yksi pettymyksistä..Sillä ei ole väliä,kun tiedän että olen yrittänyt parhaani!!

Nyt on paljon parempi fiilis kun on päättänyt sen ja lupaan itelleni pitää sen :)!

Nyt sitten siirrytään tietysti mihin muuhunkaan kuin Big Brotheriin ja menneisiin tapahtumiin.

Tosiaankin Janitan lähdön jälkeen on jonkunlainen aukko jäänyt,vaikka muuten hölmö tyttö se oli.. Nyt olen todella paljon tykännyt mammoista :)! Ne kyllä oikeesti osaa heittää läppää,samalla olla sarkastisia,mutta oikein paikan tullen olla fiksuja! ´Varsinkin minun maannainen Irina on ihan vallaton tapaus :))! Se on kyl niin ihana höpsön hauska sekopäämummeli,ettei mitään rajaa :) :DDD! Hän heittää välillä ihan hulvatonta juttua,mutta samalla hän on niin harmiton,eikä tahdo kellekkään mitään pahaa <3! Hän on mun ehdoton ykkössuosikki voittajaksi :)! Eikä siis sen takia että on Venäläinen,vaan juuri sen oman hulvattomuuden hauskuuden takia ja höpsöyden  :)!

Muutkin mammat on hauskoja kun ne heittää läppää,varsinkin oli hauska katella mammoja kun he Iran syndeillä veti hirveet lärvit ja näytti mistä teräsmammat on kotosin :D! Se Annen ja Markuksen välinen juttu kun Anne veti housut kinttuun,niin oli kyllä vähän ehkä liikaa,mutta uskon kyllä ettei Anne sitä tahalteen tehnyt, varsinkin kun nainen katui sitä tosi paljon..Minusta spekulaatiot talosta poistamisen suhteen on ihan turhia,ei siinä mitään ollut kun Markus muutenkin kävelee munat paljaana aamusta iltaan siellä välittämättä muista..:D!

Suoraan sanottuna toi talo ois niin tylsä ja tyhjä, jos noita mammoja ei olisi!!

Nyt mikä mua eniten potuttaa,että rakas suosikki Irina on kännipäissään hankkinut itselleen rangaistuksen,joka on 3 nimeämispistettä ihan tosta noin vaan!! Niin persiistä,mutta ihan ansaittua kyllä! Tyhmä,hölmö sanon minä..Tässä voi tosiaankin käydä pahasti kun miettii viime viikkoa miten Leina tippui noin vaan,vaikka oli saanut vain yhdeltä asukkaalta nimeämispisteet..! Nyt on myöhästä enää kun paskat on jo housuissa mitään jossitella,vaan pyydänkin kaikkia ihmisiä äänestämään Irina jatkoon!

Voitte itsekkin kuvitella miten paljon talo ja ohjelma menettää viihdettä jos Irina lähtee talosta pois! Ajatelkaa sitä ja miettikää miten paljon muita ehdokkaita on siellä jotka voi häätää, kun heistä ei oikeesti ole mitään iloa..

Aluksi säälin Katariinaa ja propsit oli hänen puolella kun häntä kiusattiinmutta nyt kun huokmaa ettei kukaan haluu pahaa sille vaan ihan nätisti pyytää osallistumaan viikkotehtäviin yms. niin neito ei millään halua mitään tehdä ja itkee koko ajan..nyt ihmisten pitäisi jo huomata että hänen pitäisi lähettää kotiin!!

Hikiviikkotehtävä on ollut kyllä mainio ja on mahtavaa että asukkaat pääsee liikuttaa persettään sohvalta..nimittäin siellä on oikeesti tylsää ja ilman urheilua meinaa tulla hulluksi!

Olihan tuo aika ällöttävää puristaa hikee kuppii,kaiken lisäksi jotkut joutuivat joitteinkin toisten hikeä puristamaan hyhhyh :D!

Parasta oli tässä tämän viikon Bb-extrassa perjantain jakso. :D! Oli kyllä ihan pakko katsoa Bb-extra ehdottomasti kun itse Johanna Tukiainen oli siellä :D ja ihmettelin kyllä suuresti että hän kehui meitä ex-vaimon kanssa "karismaattisiksi yms"!! Oijoi että minä ainakin Olen kyllä todella otettu tästä kunniasta :)) ♥ :D hahaha..!

Muuten hän oli suhteellisen fiksulla päällä ja vastasi yllättävän rauhallisesti ja jopa fiksun sarkastisesti Cristalin kysymyksiin :D! Ehkä Johanna on hieman rauhoittumaan päin ja on saanut vihdoin oikean lääkityksen :) :D!

No joo..

Mutta toi asukkaiden shoppailuun pääsy talosta on kyl aikamoinen juttu :)! Sitä odotellaan ja katsellaan tänään sitten miten siinä käy ja mihin he pääsevät shobbailee..!

Nyt viimeisin uutinen vähän pisti horvat hörölle,että mitäs se Sarah riehuu siellä ja uhkailee väkivallalla,mut enpä jaksa jäädä odottamaan ja kommentoimaan sitten tapahtunutta..jääköön se ensi kertaan..

http://www.stara.fi/2012/09/22/bb-sarah-rajussa-riidassa-irinan-kanssa/


Nyt varmaan on pakko mennä tästä tekee muita hommia..Ensi viikko on tosi tärkeä kaikin puolin ja toivon että mun paha olo menee ohi,muuten moni asia voi mennä pieleen..!

Ja ai niin,hovioikeusjuttukin joulukalenterin suhteen on ensi viikolla.. voi apua onpa paljon kaikkea!

Ai niin,unohtui kertoa teille kun moni on kysellyt missä mun yorkshiren terrieri viipyy,niin se nyt on edelleen siellä odottamassa,mutta mä päätin etten sittenkään ota sitä,koska minun elämä on niin epäsäännöllistä ja matkustan sinne sun tänne vähän väliä yms. niin päädyin siihen tulokseen,että en halua koiran olevan yksin kotona kun lähden. Tutuille ja kavereille aina vienti ei ole hyväksi koiralle olla aina tuntemattomien kanssa ja muutenkaan ei tiedä miten ne käsittelee koiraa yms.

Päätin olla olematta itsekäs..

Koira ei ole mikään lelu jonka kanssa vähän leikkiä ja sit voi heittää nurkkaan! Se on melkein kuin vauva,tai siis se on pikku vauva joka kaipaa tosi paljon huolenpitoa ja huomioo. Ja en halua että se millään tavalla jäisi ilman sitä tai sillä olisi huono olla,jotenka nyt jää koira vielä ainakin hankkimatta,niin kauan kuin itse asetun vähän enemmän aloilleni. Sitten kun rakastava tyttöystävä ja joku muukin kuka pystyy pitää koirasta huolta kun en ole kotona niin on eri asia.

Harmittaa sinänsä kun olisi saanut niin halvalla sen,mutta no..näin on parempi toistaiseski :)!

Jaahas..no nyt pitää lopettaa enne kuin venyy taas ylipitkäksi tää blogi..

Nyt ei muuta kuin hyvää viikonloppua ja palaillaan taas ensi viikolla :)!

From Russia With Love <3!


Antti6 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, Bb-miehet, facebook, Bb-talo, kick off, suora lähetys, bileet, Dom 2, tv-reality, love, petroskoi, Bb-Irina mun suosikki, paras vanhus,

Pettämistä & irstailua oikein mahan täydeltä...

Keskiviikko 12.9.2012 klo 21:52 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Salam a leikum toverit! 

Tässä sitä taas ollaan teidän kanssa jakamassa mielipiteitä ja kertomassa kuulumisia :)!

Ja ensimmäisenä tietysti kerron mistäs muusta kuin Big Brotherista täällä ;)!

Nyt kun päällimmäisen minulla kuhisee tuon Bb-Janitan tekemiset,niin aloitankin hänestä!!

http://www.iltalehti.fi/bigbrother/2012091116065744_bb.shtml

Uskomaton lumppujen lumppu kyllä huhhuh!!! Jos on tommoinen jakorasia saakeli,niin ei olisi edes mennyt kihloihin juuri ennen taloon menoa!!! Olisi edes ollut hieman kunnioitettavaa jos olisi sanonut suoraan ennen taloon menoa,ettei ehkä py

sty olemaan uskollinen ja erota,mutta tollei tädellisesti nolaa ja nyöryyttää kihlattuaan koko Suomen edessä on älläistyttävän röyhkeetä ja säälittävää toimintaa!!! Ai että itteäkin kuhisen kiukusta kun kattelen ton lorton tekemisiä talossa...prkl, s*#*na!!! 

Mua niin harmittaa sen jätkän puolesta,että en tekis mieli auttaa sitä kostamaan tolle lortolle!!!

Toi on niin ala-arvoista toimintaa,ettei voi edes kuvailla käyttämättä kunnon ärräpäitä!!

Kaiken tuon kukkuraksi nuori lorttoneiti uhmaa kaikkia vanhempia asukkaita yhtään kunnioittamatta heitä ja haukkumalla 100 kiloisiksi läskinorsuiksi ja ties mitä muuta!!! Siis niin suurta epäkunnioitusta kaikkia kohtaan talossa,että olen ihan ymmälläni oikein!!! Tuo tyttö kaipaa niin selkäänsä,ettei mitään rajaa!!! Ja sen jälkeen pitäisi lähettää keskitysleirile vähän oppimaan arvostamaan elämää!!! Sitä tuo röyhkeä nulikka kaipaa!!!

Siis toi on niin lellitty kakara,ettei mitään rajaa!!! Haluaisin kyllä katsoa hänen vanhempia ja sanoa suuret suruvalittelut kaikin puolein heille että on tommoinen tyttö..

Mä on yleensäkkin ihmetellyt joitakin perheitä aina kun nähnyt kun ne ei sano mitään lapsilleen kun ne esim. hajottaa iikkunan tai kiroilee yms. Kuulin vaan että "Pekka ei noin saa tehdä" ja sen jälkeen poika vaan jatkaa samaa ja sitten vanhempi ei muuta tee..uskomatonta!!

No muutenkin siellä talossa on nyt hirvee sekasorto menossa!

Siis ihan älyttömiä juttuja kyl jopa vähän vanhemmat naisetkin tekee tuolla,että olin suu auki  että wtf, kun luin tämän uutisen :XD!


Siis mitä hemmettiä tuolla ihmisillä päässä tapahtuu oikein :D??!
Onhan tuo siis hauska jollain tavalla,mutta jotenkin toi on mennyt kyl niin irstaaksi,ettei mitään rajaa huhhuh!!

Ihan sairaita suurin osa asukkaista voisin sanoa näin :D! Varatut naiset kaikki ovat nymfomaaneja jotka heti pettävät omia kihlattujaan ja poikaystäviään mentyä taloon ja miehet on puoliks piilohomoperverssejä jotka kielaroi keskenään ja sit tekee mitä älyttömimpiä irstaita temppuja :D! Vanhemmat mammat nekään ei hirveesti siveellisyydellään eturivissä hehkeile :D!

Ainuita on suht.koht normeja on Iida ja pari muuta,mut siihen se jääkin :D!

Okei,noi vanhimmat muut naiset on ihan hauskoja ja on hyvää läppää,mut toi persvaon imeminen on kyl niin sairasta että huhhuh :D!

Siis viihteen kannalta tuo on mitä hauskinta katseltavaa ja luettavaa,mutta en voi kuvitella omaisia mikä fiilis heillä on kun lukee noita juttuja omasta rakkaastaan tai läheisestään :D!
Voin ainakin sanoa,että tämä kausi on irstain mitä koskaan ollut ja edes minä en ole noin irstas  :DDD!

No,katsotaan miten porukka jatkaa siellä talossa viikojen päästä ja jatkuuko samantapainen sekoilu aina kännissä vai myös selvinpäin..Kuka muuttuu mihinkin suuntaan..kuka näyttelee kuka ei..se paljastuu noin parin kuukauden kohdalla viimeistään.

Nyt kun meno on lähtenyt ihan lapasesta,,niin on vaikea enää fiksusti arvioida talon tapahtumia tällä hetkellä.

Tämän takia siirrynkin nyt hieman toisiin aiheisiin ja omiin kuulumisiin :)!

Ne ei ole ehkä ihan noin irstaita,paitsi yksi juttu ;) :D!

Tosiaankin nyt kun se lehdissä on jo kirjoitettu ja ilmoitettu,niin voin hieman mainostaa ja kertoa,e ttä kyllä siinä meidän jaksossa on myös irstailua,romatiikkaa ja paljon actionia ;)! Tätä ei missään nimessä kannata missata!!! tarkkaa päivämäärää en tiedä vielä milloinka se tulee ulos,mutta heti kun tiedän niin ilmoitan kyllä! Eli tästä siis on kyse. (linkki alla.)Eli ihan huikee jakso Tallinna tosi-tv ohjelmaa tulossa ja suosittelen lämpimästi katsomaan sen :))!Oli hengenvaaratilanteita yms.huhhuh!
Enempää en voi ennen aikoja paljastaa teille vielä,mutta näin on parempi,että tiedän jännitys säilyy mitä siellä oikein tapahtui!!
Eli jäämme odottaa innolla tota jaksoa ;))!
Sitten muihinkin aiheisiin kuin tosi tv ;)! Olin viime viikonloppuna Petroskoissa juhlimassa mun rakkaan siskon synttäreitä :) <3!
Oli tosi hauskaa kun keräännyttiin kaikki vaan siskon kaverin luo ja dokailtiin,sekä pelattiin Aliasta :) :D! Mulla teki vähän tiukempaa kun tuli vaikeita sanoja ja mun piti selittää Venäjäksi :D! Apuva sentään kyl :D!
Yritin parasta ja oli kyllä hauskaa ei voi muuta sanoa :)!
Reissu oli tosiaankin pikareissu ja todella uuvutti minut kun piti ajaa 1000km sinne ja takas sama,eli 200 km parin päivän sisällä..kaiken lisäksi ajaa viel hirveessä krapulassa takaisin..oli kyllä tuskaa huhhuh mä sanon kyllä..!

Palattuani olen suunnitellut yhtä juttua ja toivonkin että nyt vihdoin kaikki loksahtaisi paikoilleen :)!
Treeniä nyt vähän pidempään olen vetänyt salillla,mutta jotenkin on ollut omituinen olo ja on huimannut ihan syyttä..en tiedä mistä johtuu :(!?

No,kai se on viel jotain jälkiflunssaa ja sen semmoista..

Viikonloppuna nyt on tiedossa kunnon bilettämistä taas pitkästä aikaa ja sokka on irti perkule ;) :D!

Ja nyt tuli kyllä taas pakko kirjoittaa Bb:eestä kun tuli yllätysuutinen että Janita luovutti pelin..!!Tuo tuli kylä vähän yllätyksenä,mutta positiivisesti uskon että se on varmaan parempi Janitalle. A: se ei ikinä tulisi voittamaan Big Brotheria tuolla käytöksellä mitä se on ollut talossa. B: se tekis vaan enemmän hallaa itselleen olemalla talossa pidempään C: Hän pääsee ehkä mahdollisesti pyytämään anteeksi hänen ex-kihlatultaan anteeksi

Eli fakta vaan on että sille se on parempi,meille katsojille huonompi juttu..
Olihan se ihan kiva katella sen tyhmiä touhuja ja heittoja,mutta silti toivon tyttöpoloiselle hyvää ja kunnioitan kyllä tuota hänen päätöstään luovuttaa!

Ehkä siellä pääkopassa ei ole pelkkä tuulitunneli kuten Teija sanoi,vaan jotain eloa elämästä löytyi ja Janita rupesi kärsimään pahoista tunnontuskista ja luovutti..

Anyway..tämä oli hyvä uutinen ja huono uutinen samaan aikaan.

Nyt talossa on tietysti yksi sekopää vähemmän,joka tekee ohjelmasta taas tylsemmän :(! Eli nyt tuotannon kyllä pitää fiksusti ajatella ja pistää uusi sekopää tilalle ;) :D!

Voi että mä en voi kuvitella mitä sieltä tulee kun kattelee tota alkusettiä asukkaista :D!

Toivottavasti tuotanto reväyttää kunnolla ja pistää sinne oikeesti kunnon pommiyllätyksen ;))!

Nyt jäämme siis jännityksellä katsomaan seuraavia siirtoja tuotannon puolelta ;)!

Nyt taitaa taas riittää tältä erää tätä bogia ja lähdenkin tästä nyt katsomaan naisetn öjypainia jota mun kaveri houstaa :D! Eiks kuullostakkin aika erikoiselta :D? No todellakin kuullostaa ja sen takia mä meenkin tutkailee mikä ihme se on oikein :D!

Ei muuta kuin oikein mahtavaa loppuviikkoja ja jopa viikonloppua kaikille, jos nyt en jaksakkaan blogia kirjoittaa viikonloppuna kun oon bailufiiliksesissä menossa pitkin Stadia:)!

Eli palailaan taas ;)!


Rakkaudella <3!

Antti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, Bb-miehet, facebook, Bb-talo, kick off, suora lähetys, bileet, Dom 2, tv-reality, love, petroskoi, Bb-Janita, luovutus, huoraaminen, piss

On muutoksien aika..ja tattimetsä kutsuu ;)!

Torstai 6.9.2012 klo 20:08 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Heippatirallaa rakkaat taas :)! 

Viimeksi minun koko blogini liittyi pelkästään big brotheriin ja siihen miten varatut naiset käyttäytyvät siellä..

Palautetta on tullut todella paljon ja suurin osa on ollut samaa mieltä kanssani.

No se ei ole mitenkään ihmeellistä,vaan olisi ollut enemmän ihmeellistä sekä todella huolestuttavaa jos olisi ollut toisinpäin.

Tällä kertaa jätän nyt aiheen syrjään ja muutenkin puhun big brtoherista paljon vähemmän. Joka blogi ei voi olla pelkkää Bb tykitystä ;)!

Olen kylläkin aika tiuhaan seurannut uutisia mitä on tullut talon tapahtumista ja jotkut ovat kyllä lyöneet aika ällikällä minut :D!

Viimeisin hauska järkytys oli Tomin väläytys siitä,että oli paskonut naisen käsilaukkuun jossain bileissä kun ei pääsyt vessan :DDD! Voi jumantsuppale tätä poikaa,että se paljastaa semmoisia juttuja kylläjoita ei ehkä kannattasi paljastaa :D!

Olen kyllä omalla kokemuksella käynyt läpi ja voin rehellisesti sanoa,että kaikkea itsestään ei kannata julkisuuteen antaa,koska se voi haitata todella pahasti jossain tietyissä työtilanteissa ;)!

Ei auta vakuutella kuule sitten työnantajaa tai työhakemuksessa,että en minä tommoine ole mitä annoin tuolla itsestäni ymmärtää..se vaan leimaa sut ja todella mieluinen työpaikka voi mennä nenän edestä sen takia että väläyttelit todella uskomattomia asioita julkisuuteen! On se silloin hauskaa ja ihmisillä on hauskaa lukea,mutta niin kuin sanoin..joskus sitten hamassa tulevaisuudessa ei ole hauskaa monen asian mentyä ohi suun ;)!

Tomi on muutenkin aika paljon semmoisia sioita heittänyt mitä ei todellakaan kannattaisi laukoa! Se että tuli ennen kuin tyttö kerkes edes riisua suunilleen oli kyllä myös semmoinen heitto,jonka olis ehkä koko Suomen edessä ehkä ei ois tarvinnut kertoa :D!

On kyllä todella paljon muitakin asioita,mistä Tomi on saanut mut repeilemään,mutta samalla huutamaan "miten sä tommoista voit väläyttää":D?!

Noh,se on vähän nyt vaikeeta Tomia opastaa ja neuvoa miten toimia sen suhteen kun hän on talossa,mutta tulessaan pois,minä kyllä pidän hänelle pienen nuhtelun asian suhteen ja kyselen tulevaisuuden ajatuksia..

Sitten hieman vielä muutamista asukkaista..

Sarahin käyttäytyminen varsinkin valehäädön jälkeen on puistattanut ja ihmetyttänyt..Tyttö on ollut ihan hukassa ja romahduksen partaalla..

Tällä tytöllä jos ei ole ad/hd niin ainakin todella lyhyt pinna ja kärsivällisyys :D!

Kaiken lisäksi katkeruus ja kateellisuus on huippuluokkaa myös..

Mielenkiintoinen tapaus sinänsä katsojan silmin katsoo sitä kaikkea miten ihminen käyttäytyy näin lyhyessä ajassa noin ailahtelevasti,että on jopa valmis luovuttamaan kun on yhden päivän tylsää :D!

Suoraan sanottuna tämä tyttö ei hirveen kauaa talossa pysy sen jälkeen kun heidän 2 viikon koskemattomuutensa loppuu,se on varmaa se!

Tänään Janitan luovuttamispuheet ja itkupotkuraivarit viime aikana on myös vähän saanut nauramaan :D! Janita on kyllä niin pissis kuin olla ja voi,mutta niin kuin Cristalkin sanoi, se on ihan parasta viihdettä kyllä huhhuh :D!

Janitaa en kyllä haluais pois,mutta tota menoa miten se käyttäytyy ja varsinkin uhmaa isoveljen käskyjä koko ajan,niin ei hirveen kauaa talossa pysytä..!

En nyt rupee sen enempää arvioimaan asukkaita,kun niitä on niin monessa blogissa muualla arvosteltu ja arvioitu,ettei siinä ole oiekin mitään järkeä kun ei meidän fiksujen ihmisten mielipiteet niin paljoa erotu loppujen lopuksi toisistaan ;)!

Antaa nyt niiden muhia sen viikon pari lisää,niin sitten vasta saadaan jo jotain ihmisistä kunnolla irti,mitä he ovat,ketä,mitä varten ja miksi ;)! Nyt on vaan liian aikaista ketään kunnolla tuomita ja arvioida!

Tietysti ensimmäinen häätö olisi ollut kiva nähdä sunnuntaina livenä,mutta minä lähden Petroskoihin minun siskon synttäreitä juhlistaa :)!

Noh,ei se niin justiinsa ja onhan niitä suoria sunnuntain talk show lähetyksiä yllin kyllin mitä voi mennä seurailee..

Rakas sisko on 100 kertaa tärkeempi ja juuri hänen takia pelkästään menen sinne <3!

Rakas siskoni täytti siis jo 4 päivä virallisesti 24 vuotta,mutta viettää vasta viikonloppuna ne. Hän nykyään asuu Pietarissa ja on töissä passi-ja viisumikeskuksessa, jossa Suomen viisumihakemuksia käydään läpi. Olen niin ylpä siskostani,että hän niin nopeasti muuton jälkeen Pietariin löysi itselleen hyvän duunin ja raataa kuin hevonen :)! Kaiken lisäksi hän pääsee nyt toiseen duuniin,eli opettamaan Pietarin kouluun Suomen kieltä :)! Ihan uskomattoman mahtavaa tämä kaikki :))! Niin kuin aina sanonkin,onneksi meidän perheessä on se valkoinen lammas,eli siskoni josta saa olla tosi ylpee :))!

Mä nyt oon tämmöinen hunsvotti ollut aina :D, mutta sen verran itsestäni voin sanoa, että en minä paha ihiminen ole vaikka moni luuleekin..en todellakaan! Te jotka mua ette henkilökohtaisesti tunne,ettekä ole jutelleet yms. niin ihan turhaan ajattelette paskaa.. Niin kuin itsekkin olen sanonut.."älä ikinä arvostele ketään julkisuuskuvan tai kuulemien mukaan,ennen kuin tutustut henkilökohtaisesti"..tämän olen itsekkin oppinut kun ollut suuri ennakkoluuloja jotain tiettyjä tyyppejä kohtaan, ja sitten kun on tavannut,jutellut,ryypnnyt yhdessä,tajunnut sen,että median ja julkisuuden autta saatu kuva on ihan vääristettyä ja tekemällä tehtyjä!

Jotkut tekee sen tahattomasti,jotkut tahallisesti(hyötyjä etsien).

Pointti oli vaan se,että ole fiksu ja ymmärtäväinen,äläkä yksinkertainen ja hölmö kun arvioit ihmisiä tuntematta ;)!

Eli siis siskon syndejä mennään yhdessä juhlistaa meidän rakkaaseen Petroskoihin<3!

Tosiaankin olin unohtanut kertoa sen,että olin viimeiseen saakka melkein valmis lähtemään Ibizalle minun yhden kaverin kanssa,joka oli jo aikoja sitten varannut itselleen liput sinne..

Olin viimeiseen astio valmis lähtemään,mutta vain jos tiettyyn budjettiin olisin päässyt..valitettavasti äkkilähdöt mallorcalle vähän kusi ja muutenkin rahallinen tilanne kesän jälkeen ei ole maaritteleva,niin päätin sitten ihan suosiolla jättä Ibizan reissun ensi vuoteen..Olisin vaan nyt joutunut hirveeseen velkakierteeseen jos olisin sinne lähtenyt ja minä en kuulu niihin ihmisiiin jotka ei maksa laskujaan ja eikä kiinnosta menettääkö luottotiedot vai ei..!

Olen aina ollut todella tiukka sen suhteen ja vielä siihen kun moni ihmettelee miten pärjään pienellä rahalla,niin kyllä minä osaan..olen sentään joutunut lapsena olemaan yksin kuukausitalkulla 100 markalla elossa ja olen oppinut arostamaan rahaa ja säästää joka ikisen pennin.

Olen todella tarkka siitä mitä ostan yleensä kaupoista ja harvoin pistän haisemaan vaatteisiin yms.Ruankin katson tarkkaan mitä ostan ja mista mihin hintaan.

Se vaan on kun on eri lailla kasvatettu minut,mitä nyt kerettiin kasvattaa ennen kuin joudin omilleni.

Opin arvostamaan rahaa ja että sitä ei tule noin vaan,sekä pitää osata säästää jos haluu pärjätä. Tämä tapa on onneksi minulle jäänyt aikuisiälle saakka ja sen avulla olen aina pärjännyt,sekä koskaan en ole mitään luottoja menettänyt tai ollut velkaa. Ainoastaan visa kortti jonka laskun senkin aina maksan heti vain kuin on mahdollista pois!

No mutta ei siitä sen enempää..

En halua muistella lapsuuden paskoja juttuja taas..

Nyt on siis tämä paivä ja nyt :)!

Tämä nykyinen päivä on omituinen päivä kyllä..olen niin paljon kaikkea tehnyt,ollut jutuissa mukana,kaikessa häsläämässä,mutta loppujen lopuksi lopputulos on se että silti kunnon tulvaisuuden pohjaa en ole saavuttanut. Nyt kun olen vanhentunut,ympärillä kaverit vanhentunut,tehnyt perheen yms.,niin tämä tilanne alkaa vähän masentaa..se on ihan normaalia tietysti,mutta sille pitää tehdä jotain..kaikkein vaikeinta on vaan tajuta sen ytimen mihin sitä pitäisi oikeesti mennä.

Olisiko se viihde-ala,vai olisiko kenties kaupan ala,johon olen kouluttaunut aikoinaan ja tiedän olevani myös hyvä siinä..herää monet kysymysket ja vaikea päätös..mihin suuntaan kannattaa mennä,mihin panostaa enemmän,vai panostaako kumpaankaan?

Nämä kysymykset eniten raastaneet minun mieltä viime aikoina..

Mutta nyt olen myöskin tajunnut sen,että tarvitsen kunnon duunin,enkä pelkästään freenlancer pelleilyäjosta tulee joskus ja joskus ei tuu..tarvitsen jo tässä iässä vähän stabilisointia elämääni. Eikä sen takia kun ympärillä kaikke tekevät perhettä ja uraa,vaan sen takia että itsekkin olen jo kypsynyt ja halukas siihen!

Pitkästä aikaa isutin tässä muutama ilta ja lähetin todella moneen paikkaan työhakemuksia,voitteko uskoa ;) :D!?

Kyllä se on täysin totta ja hain jopa semmoisia paikkoja mitkä on tosiaankin mahdollisia minulle,eikä semmoisia joihin haetaan pelkästään toimitusjohtajan paikka eli ovat mahdottomuuksia :D!

Nyt vaan tomitaan ja pikkuhiljaa hyvää tulee :)! Jostain hakemastani paikasta varmasti tulee jotain kutsua ja aioin käyttää sen tilausuuden hyväkseni;)! Ennakkoluuloista kun puhuin,niin se on ainut asia mikä haittaa minun  pääsemistä hyvään ja arvostettuun duuniin. Olen kyllä julkissuudessa sen verran pelleillyt aikoinani,että ei se todellakaan hyvää meriittiä ole CV:eessä ja asialle ei voi muuta sanoa,kuin tehty mikä tehty. Pahimmat asiat pyydetty anteeksi ja tuomot saatu,jotenka  sinänsä ei mitään hätää.. kunhan saa työnantajan yrityksessä vakuuttuneeksi siitä,että olen luotettava tyyppi,eikä pelkästään se Antii mikä on julkisuudessa aikoinaa töpeksinyt.

Tämä on haastavaa,mutta asian eteen jotuu teemään töitä. Käydä haastatteluissa ja näyttää oikeesti mihin pystynyt ja kuka olen!

Sen teen todellakin,mutta niin kuin sanoin..ennakkoluuloisia ja vainoharhaisia ihmisiä on Suomi ja maailma täynnä,jotenka helppoa se ei missään nimessä tule olemaan!

Noh,tähän voi vaan sanoa,että kaikki on mun käsissä ja kaikki mahdoton on mahdollista ;)!

Näillä mennään siis seuraavat kuukaudet ja samalla tietenkin unohtamatta viihdyttää teitä jollain tavalla ;)!

Enää ette kyllä minusta ihan pellehermannia saa mitä joskus tein ihan vapaaehtoisesti joka päivä roskalehdille,mutta omille hyville tutuille ja muille kyllä osaan ja tuun  aina järjestää hauskaa ;),tietäen sen että he ymmärtävät minua :)!

Nyt muutenkin palattuani itä-euroopan matkaltani,olen todella paljon miettinyt monia tulevaisuuden asioita..

Tänään salilla juttelin parin todella tärkeän ihmisen kanssa ja keksin todella mielenkiintoisen uuden idean :)!

Molemmat oli kiinnostuineita aiheesta ja syystäkin,nimittäin asia on todella mielenkiintoinen ja positiivinen :)!

Nyt en siitä sen enmpää puhu edes,ennen eikoja,koska aina kun olen kertonut mun suuret ideat niin ne ei ihan putkeen aina menneet :D! Eli ei mitään ennen aikoja ;)!

Diu diu diu ;)!

Ja sienestämään olen unelmoinut päästä nyt viime aikoina,mutta en ole vielä saanut raahattua persettäni metsään :D! Ai että haluan kerätä hyvät tatit himaan <3!

On niin hyvät sienisateet ollut,että uskoisin että tatteja tulee palkjon tänä vuonna,kunhan ei tuu äkillisiä pakkasia jotak voi pilata sadon :/!

Taitaapi olla jo sen verran paljon taas settiä täällä,että taidanpa rakkaat päästä teidät  sulattaa tätä kaikkea omiin oloihin :D!

Nyt hopi hopi kiire kohta jo tonne Ilotulituksen Sm-mestaruuskilpailuihin :)! Toivottavsti tänäkin vuonn apistävät kunnolla haisemaan :)!

Ensi viikolla palattuani Petroskoista hyppään taas Bb-tovereiden ja isoveljen kimppuun täällä ja lupaan taas teille kommentoida talon kihhkeimmät ja äimästyttävimmät tapahtumat ;)!

Ei muuta kuin oikein mahtavaa ja railakasta viikonloppua kaikille,sekä todella hyviä siensatoja ;)!

Rakkaudella <3!


Antti

4 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, Bb-miehet, facebook, Bb-talo, kick off, suora lähetys, bileet, Dom 2, tv-reality, love, petroskoi, syntymäpäivät, happy birthday sister

Anteeksi kulta..olen muuten uskollinen ja rakastava,mutta en voi sille mitään,mutta nyt ollaan Bb-talossa :D!!!

Lauantai 1.9.2012 klo 15:44 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hei vaan arvon Bb-katsojat ja blogini lukijat! 

Nyt kirjoitinkiin blogin jo ennen aikojani,koska oli jotenkin vaan pakko vähän jakaa mielipidettä kanssanne myös täällä..

Nyt kerronkin teille hieman mielipiteitä tämän vuoden Big Brother asukkaista ja heidän käyttäytymisestä,varsinkin talon niin sanotusti varatuista naisista!

Tässä olen lähetyksiä hieman kattonut ja uutisia lukenut, niin olen ällikällä lyöty koko äijä..:D!

Heräsin tänään ja luin kaikki uutiset,katsoin pätkät eilisistä bileistä yms.

En voi muuta sanoa,että herätti niin paljon vihaa niiden kotona odottavien miesten puolesta,ettei mitään rajaa!!!

Näin sitten sen kaiken lukemani ja näkemani jälkeen olin facebookissa tänään aikaisemmin kirjoittanut profiiliin ja kirjoitan nyt sen uudestaan tänne,koska silloin oli juuri se fiilis millä tarkoitin  :D!

"Mua äimistyttää Bb-Talon varattujen naisten touhut jo muutaman päivän talossa olon jälkeen, no huhhuh!!! Yks istuu sylissä ja valittaa miks ei miehellä ota eteen :D,.Toinen vetää kielarirallia suunilleen vuorotellen miesten kanssa,.Kolmas sama juttu yms. yms..Kaikki siis varattuja naisia omien sanojensa mukaan,joitten miehet istuu ja kattoo tota shittiä nolona telkkarista kun koko Suomi nauraa ja häpee naisten touhuja!!! Sitten vielä kehtaavat jälkeenpäin selitellä,että "en minä tuollei normimaailmassa käyttäydy,tää on vaan tää Bb-talo mikä tähän käytökseen vaikuttaa" :DDD!?Uskomatonta käyttäytymistä ja V#**u mitä Lorttoja isolla L:llä, huhhuh :D!"

Ja päälle muutamat mun kommentit mitä kirjoitin sinne kun facebookporukka tuli sinne myöskin äimistelemään tytön touhuja talossa ja kommentoimaan..:D! (Tässä on vain minun vastaamat kommentit,koska muuten tämä blogi venyisi ihan tajuttoman pitkäksi ja vaikeksi luettavaksi. P.s jos haluaa kaiken tämän jutun osalta kommentoinnin tarkoin lukea niin voi osallistua siihen faceookissa sivuillani.)

"No siis ihan uskomatonta touhua :D! Jos minä olisin se mies siel sohvalla,niin kävisin neuvottelemssa samantien tonne Sohoon työpaikan mun nykyiselle ja samalla entiselle tyttöystävälle ;) ja valittaisin etukäteen että mun ex-tyttöystävä näyttää Panda-Karhulta silmien alueelta ;) :XD!"

 

"Mä mieluummin toivoisin tuon jälkeen heidän tilassaan,että toivottavasti minä selviän hengissä kun tulen pois täältä talosta ja oiskohan mun parasta pyytää julkisesti iso anteeksi!!!Toi on pahinta miehen julkista nöyryyttämistä kun oma rakas tollei käyttäytyy koko Suomen kansan edessä!!!"

"Toi on pahempi kuin että pettäisit jossain baarissa normimaailmassa..Ei tuolla kukaan ole siinä kunnossa,että unohtaisi missä sitä ollaan ja joka puolella olevat kamerat kyllä muistuttavat jatkuvasti siitä!!!Tässä nyt on vaan suoraan sanottuna suuri välinpitämättömyys parisuhdetta kohtaan ja täysi epäkunnioitus rakastaan kohtaan!!!"

" Toi on pahempi kuin että pettäisit jossain baarissa normimaailmassa..Ei tuolla kukaan ole siinä kunnossa,että unohtaisi missä sitä ollaan ja joka puolella olevat kamerat kyllä muistuttavat jatkuvasti siitä!!!Tässä nyt on vaan suoraan sanottuna suuri välinpitämättömyys parisuhdetta kohtaan ja täysi epäkunnioitus rakastaan kohtaan!!!"

"Ja kysymykseen vielä tulee,että miks vitussa pitää tehdä noin pahasti?? ja kaikkein koomisinta tässä on myös se,että ne ehkä luulevat että tekevät pahaa jätkilleen,mutta todellisuuudessa he tekevät paljon pahemmin itselleen tekemällä noin!!! Ei kukaan normaali enää pitkään aikaan(ennen kuin unohtuu unholaan) haluu heitä "oikeeseen" parisuhteeseen,vaan he pysyvät vuosikaudet pelkkinä "yhden illan seuralaisina",koska luottamuksen menettäminen on pahin mahdollinen asia tässä maailmassa ja olen kyllä sen käynyt itsekkin läpi!!"

Eli tuossa yllä on minun kommentointia yhdessä muiden ihmisten kanssa tuon minun facebookprofiilistatuksen tiimoilta mun facebookseinällä..Minun  kommentit on vielä siisteimmästä päästä ja totuudenmukaisia,mutta sarkastisella tavalla huumorilla höystettyjä,jotenka lukekaa myös rivien välistä monia asioita ;)!

Nyt lisään vielä tähän kaikkeen täällä blogissa siis mielipiteitä tähän kaikkeen soppaan..On vaan pakko..

Ja kaikkein suurin ja mielenkiintoisin kysymys onkin siinä,että nämä suurin osa ihmisistä jotka on nyt talossa ovat seuranneet Big Brotheria aiempina vuosina,kaiken lisäksi tiedän että suurin osa on haukkunut entisiä Bb-kilpailijoita tyrkyiksi,huoriksi yms. arvostellut heitä ja kauhistellut miten he kehtaavat tehdä noin ja sitten kun vihdoin oma vuoro tulee,niin pistetäänkin vielä pahemmaksi ja räikeemmäksi koko touhu :DDD! Ollaan enemmän noloja,huoria ja tyrkkyjä kuin ne ketä haukuttiin :XD! Missä logiikka häh?

Kyllä tässä rupee vakavasti miettimään,että onko maailmassa mikään enää oikeesti pyhää ja tärkeetä,kun nykyajan jotkut ovat valmiita yhtään miettimättä heittää rakkaan ihmisen roskikseen omien etujensa ja nautintojen tähden..??! Aikamoista shittiä kyllä joo huhhuh..! Tähän tämä maailma on nyt sitten mennyt..

Nämä siis monet kirjoitukset olen kirjoittanut facebookissa ja laitoin ne tänne,koska miksi heittää hukkaan hyvää keskustelua ja mietteitä kun voi jakaa ne tännekkin..

Näitä kaikkia asioita voit tietysti kommentoida täälläkin,mutta jos haluat enemmän keskustella,niin tule ilman muuta mun facebooksivuille jakaa omia mielipiteitä ;)!

On todella paljon tullutkin mielenkiintoisia kommentteja ja ajatuksia ihmisiltä asiaan ja monet ne,jotka tuntee myös itse Bb-kilpakumppanit,tuntee heidän poikaystävänsä ja kertoo miten pahalta nämä asiat tuntuukaan läheisistä ihmisistä..!

Vieläkin kasvoillani kuvittelen kick offin lähetyksen,kun katson iloisia ja rakastavia poikaystäviä jotka melkein itku silmässä halaavat ja pussaavat rakkaitaan,luottaen heihin ylpeinä ja täysillä tukevansa, mutta sitten jo muutaman päivän jälkeen se suurin ja tärkein tukipilari murenee kuin sokeri,murenee todella järkyttävällä tavalla,tavalla jota ei toivoisi edes pahimmalle viholliselle,suoraa sanottuna haihtuu kuin savuna ilmaan ja jäljelle ei jää muuta kuin suuri tuska,häpeä,sekä uskomattoman nöyryytyksen tunne..

En voi edes kuvitella,tai siis kuvittelen iteni siihen paikalle ja kylmät väreet samantien juoksevat selkäpiitäni pitkin..Tuollaista en soisi edes pahimmalle viholliselleni koskaan..! Suurella nöyryyksellä sydämmen särkeminen on maailman pahin asia,josta ei todennäköisesti ihminen koskaan toivu vaikka miten menisi vuosikaudet..tämä tosiaankin koskee nimenomaan todella rakastuneita pariskuntia,mutta kyllä tuo sattuu eritäin paljon jopa suhteen alkuvaiheessa olevaa pariskuntaa!

Tähän nyt vielä lisään,ettette luule että olen joku sovinisti-sika! En todellakaan, vaan samalla tavalla miehistäkin olisin kirjoittanut,jos noin paljon varattuja äijiä ois muutaman päivän päästä ollut tuolla tavalla lerssi sojossa !! Vaikkakin sanontaan äijät on äijiä ja miettivät alapäällä enemmän kuin yläpäällä,niin silti mitään armoa ei ole!!Naisille tietysti aina on pahempi paikka kun tekee tuolla tavalla ja kaiken muun päälle saa heti "lutkan"leiman myöskin..mutta tämä on se miesten ja naisten välinen ero tässä ja tämänkin naisten pitäisi ottaa huomioon enne kuin menee sekoilee tollei..!

Esimerkkejä siitä miten voitetaan Bb ja ollaan silti luottamuksen arvoisia,niin on tosi lähellä..

Otetaan vaikka esim. Niko Nousiainen,joka voitti Bb:een toissavuonna.. Hän on mies,ja miehet enemmän ajattelevat alapäällä,niin tämä herra miehuudestaan huolimatta oli talossa naisten kanssa 3 kuukautta ja ei antanut pienintäkään huolestumisen ja nöyryytyksen tunnetta rakkaalleen,joska odotti ulkopuolella sen kolme kuukautta ja näkien jokaisen rakkaansa liikkeen!!!

Sitäkin hän itki vuolaasti ja oli ihan romahtanut kun hän valitsi tietämättään asukkaiden kanssa bileet kun rakas odotti seinän takana salahuoneessa..tästä jäkeenpäin kun sai tietää,niin oli ihan paskana koko jätkä ja pyysi anteeksi rakkaaltaan..vaikka hän ei edes tehnyt mitään pahaa vaan ei tiennyt asiasta!!

Tässä on tätä parisuhteen kunnioituksen esimakua kaikille!!!

Tietäen sekä näkien tämän kaiken aivan varmasti aiempina vuosina,nämä tämän vuoden kilpailijat,kaiken lisäksi jotkut varatut naiskilpailijat menevät sekoilee äijen kaa muutaman talossa olon jälkeen :D!

Tämä on kaikkien aikojen alta riman suoritus näiltä naiskilpailijoilta ja nämä tytön-tylleröiset ovat ainakin minulle pelkkää viihdettä tästä lähtien,mutta kunnioitusta tai arvostusta ei koskaan!!!

Vielä loppuun on pakko nauraa vielä todella suuresti näiden joittenkin naiskilpailijoiden kommenteille  sekoilujen jälkeen..

"- Toivottavasti mulla on vielä mies ulkona, Janita pohti.

- Toivottavasti se ei kaatunut Jokke-papan suudelmiin, Sarah totesi.

- Jos mä olisin ulkomaailmassa, niin mä en menisi ikinä nukkumaan jonkun viereen, niin kuin me nukuttiin eilen Joken kanssa tossa lattialla. Mun mies ei vaan voi tietää millaista on olla täällä. Ulkomaailmassa mä voin mennä koska tahansa hänen luokseen, mutta miten mä täällä voin mennä?! En mitenkään! Janita vaahtosi."

Siis mitä *##tua:D?

Siis ihan älytöntä,ihan sairasta voisi melkein saoo näin :D!

Kehtaa vielä heittää noin ja pohdiskella asiaa pokkana julkisesti taas kameroiden edessä!!

Tuon jälkeen voisi luulla että siellä toivottavasti poikaystävällä tai ex-poikaystävällä ei ole naru ja köysi kädessä tuolilla tai sitten pari kiloo dynamiittia repussa,Bb-talon kartta kädessä painelemassa Espooseen :D!

Noh,tälle ei koskaan tule loppua ja aina on mielipiteitä asiaan..tämä oli minun mielipide ja monen sadan muunkin facebookissa,jotenka päätin nyt kirjoittaa mielipiteeni asiaan..

Ei muuta kuin jäämme seuraamaan talon tapahtumia lisää ja näiden varattujen naiskilpailijoiden miehille,en voi kuin sanoa..otan tosi paljon osaa..

Eiköhän nyt riitä tällä erää tästä ja katellaan mitä tuleman pitää:D!

Palailallaan taas ensi viikolla ;)!

Rakkaudella<3

Antti

9 kommenttia . Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother 2012, uskollisuuus, Bb-Janita, Bb-Sarah, Bb-Leina, Bb-Jouko, Bb-Markus, Bb-Tommi, Bb-Jonna, Bb-naiset, Bb-miehet, facebook, Bb-talo, kick off, suora lähetys, bileet, Dom 2, tv-reality, love,

Big Brother 2012 & kuulumisia :)

Torstai 30.8.2012 klo 19:52 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Hei vaan tosi tv:een rakastajat!

Nyt se on semmoinen juttu,että se saamarin Big Brother on taas alkanut,eikä sille voi yhtikäs mittää..paitsi täältä ;)!

Ennen tätä rusinaohjelmaa kerron jotain tärkeämpää teille ;)!

Kaikkein tärkeintä on, että minä the Tsaari the suuri olen lokakuussa "Hullu juttu" ohjelmassa mukana :)!

Eilen tuli tämmöinen sähköposti siis minulle tarinatalolta :)!

"
Hei!

Olit mukana haastateltavana YLE TV2:en Hullu juttu -asiaohjelmassa. Kuvaukset olivat viime syksynä.

Jakso, jossa itse olet, tulee ulos to 11.10. klo 20.00. Kyseessä on syksyn kauden ensimmäinen jakso.

Uusinnat perjantaina klo 13.55 ja sunnuntaina klo 16.15.

 

Kiitos mukanaolostasi ja antoisaa syksyä!"

Eli tommoinen juttu sitten rakkaat ;)!

Muistakaa siis laittaa kalenteriinne kyseisen ohjelman,jotta varmasti olette telkkareiden ääressä seuraamassa tätä mielenkiintoista superohjelmaa ;))!

Sitten pysytään vielä minussa rakkaassa supertsaarissa,ennen kuin siirrytään noihin Bb-hyypiöhin jotka tänä vuonna talossa maleksivat ja tuhlaavat omaa ja meidän elämää sen 3 kuukautta :D!

Eli minä rakas Tsaari katsoin tässä eilen myös tv 5 kanavaa ja näin jotain aivan järkyttävää :XD!

Näin siis itteni tv 5 ohjelmamainoksessa,kun mä hirvee imutus päällä kielaroin siellä kuin käärme kieli pitkälläni toisen kurkussa:XD,huhhuh:D! Ei sit yhtään parempaa kohtaa voinut laittaa mainokseen:D haha..! Tämmöistä perverrsiota teille sit luvassa joskus loka/marraskuussa telkkarista rakkaat;)) hahhah.. ja huhhhuh :D!

Näin siis tämä tarkoittaa sitä,että ei me pelkästään mitään Big Brotheria katsota tv:eestä koko syksyn, vaan Antti Anatoli Kyrbätson on kehissä ja tosi kuumana ;)!

Kuumempi kuin mikään talon hikinen kolli ja kuumempi kuin anusaukko kovan käsittelyn jälkeen ;) :D!

Näin ollen siis im back to busness ;))!

Joopas joo,eli palataan tähän Big Brotheriin joka alkoi 27.08. Espoossa Kilossa,niinn kuin pari edellistäkin vuotta..mikään ei muuttunut,paitsi big Brother ohjelma..muuttumattomuudella tarkoitan että nihkeetä oli tarjoilu tänäkin vuonna,edellisvuonna ja sitä-edellisenä vuonna :D!

2010 vuoteen asti oli hyvät tarjoilut,ja Kick offissa oli ruokaa ja juomaa yllin kyllin tarjolla,mutta joka vuosi vai tarjoilu köyhenee ja ohjelma sen kun vaan rikastuu:D! Näin ollen tämä tarkoittaa sitä,että perusilmiö ihmisen ahneudesta on toteutunut vihdoin tämän ohjelmankin suhteen ;)!

Tämähän on ihan normaalia aina kaikissa ohjelmissa ajan myötä kun suosio onsaavuttanut huippunsa,eli tarkoittaa että ei tarvitse enää miellyttää niin paljoa kaikkia osapuolia,vaan voidaan vanhan tuntemuksen ja suosion avulla olettaa että ihmiset tulee,katsoo,tilaa yms. näinhän se homma pelaa,eikä siitä pääse mihinkään;)!

Mutta onneksi oli sitten positiivisiakin puolia ohjelmassa tänä vuonna nihkeilystä huolimatta :)!

Positiivinen yllätys oli että Cristal valittiin Bb-extran juontajaksi ja samalla toiseksi juontajaksi Bb:eehen :)!

Cristal on kyl semmoinen veitikka,että oksat pois :D!

Toivonkin että hän piristää kummasti nyt sammunutta juontopuolta viime vuodelta :)!

Vaikkakin Susanna Laine onkin kaunis nainen ja osaakin juontaa,mutta särmää puuttuu ja kaikkein tärkeintä varsinkin tämmöisessä ohjelmassa,niin sitä huumoria,sarkastista huumoria,jota varsinkin Vappu Pimiällä oli,puhumattakaan Janne Katajasta :DDD! Jannen huumori puree kuin nyrkki silmään ja kun muistellaan silloista extraa kun hän oli,niinmiten hauska se oli :))! Myöskin kun muistetaan ensimmäistä teräspallit ohjelmaa Jannen kanssa,miten hauska se oli ja miten se tylsiintyi kun hän lähti..

Se vaan on myönnettävä,että kaikilla sitä taitoa hauskuuttaa ei ole eikä tekemälläkään tule..valitattavasti..

Nyt siis Cristal yrittää täyttää sen tyhjiön ja toivonkin että hän siinä onnistuu :)!

Cristalilla ja Nikolalla on mahtava Toosa Tv netti tv ohjelma ollut ja tämän takia uskonkin hänen päässeen juontajaksi Bb:eehen. Nyt pidän niin peukkuja pystyssä Bb-extran puolesta ja toivon että vähintäänkin yhtä paljon hän heittää herjaa asukkaista,kuin Toosa tv:eessä parodioissa :D!

Nyt Cristaaaaaallllll anna palaa beeeib ;) :D!

Elinasta vaan sen verran voin sanoa,että näyttipä se nätiltä Kick Offissa ja taisi tyttö myös vähän laihtuakkin siinä viime vuodesta :))! Huh,kuumalta näytti kyl ;)!

Elina omalla positiivisuudellaan kyllä aivan varmasti pitää katsojat iloisina ja tyytyväisinä :)!

Hametta vaan lyhyemmäksi ja boosteriliivit,niin kyllä katsojan silmää miellyttää varmasti ;)!

Ja itse ohjelmasta nyt sen verran,että kyllä tänä vuonna ainakin alku varmasti mielllyttää monen miehen silmää ;) :D!

Ennen sitä,kummiskin naisille heiman silmäruokaa tästä uutisesta ;) :D!

Antti Kurhinen esitteli salaperäisen seuralaisensa | Metro Live

 Entiset BB-tähdet juhlivat kauden alkua - katso kuvat | Big Brother | Iltalehti.fi

Eli siis saavuimme paikalle minun hyvän uuden tuttavani kanssa seuraamaan kick offia. Heti tietysti heräsi kaikilla kysymyskiä neidin suhteen ja rupesi satelee kysymyksiä,että "onko romanssin poikasta" yms.

Sanon vaan,ettei ole ja tyttö on minun hyvä tuttava nyt ja pidän siitä vain huolta silloin tällöin,ei sen enempää..

On hölmöä minusta heti ruveta manaamaan piruja seinälle siitä,että olen parisuhteessa ja nyt mua ei voi pokailla ;) :D! Aivan todella väärin arvon naiset ;)! Minä edelleen olen vapailla markkinoilla ja minua saa lähestyä kuten ennenkin,kunhan vaan jättää ne likaisien pikkupöksyjen lähetyksen jollekkin muulle :Dnimittäin mua se ei kiihota hirveesti kun siellä hilloviivaa pyyhitty maireasti pöksyillä ja sitten tungettu iloisena kirjekuoreen :D! ei,ei ja vielä kerran ei!!

Mutta joo,eli nyt sitten talon tapahtumiin hieman..

Kick offissa odotti todella aikamoine ylläripylläri kun sitten sinne sisään lappasi todentolkulla Pirkkoja :DDD! Yhteensä siis 15, jos lasketaan meidän kaikkien tuttu Seiskan Milla Leinonen :)!

Milla onkin todella huumorintajuinen tyttö,nimittäin hän on tehnyt monet meidän hauskimmat seiskan uutiset :D! Tässä on hieman Millan esimerkkiä meidän yhdessä vääntämistä jutuista  ;) :DDD haha..saa kyllä pidätellä vatsasta kiinni pyöriessä lattialla :XD!

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a106592/bbhenna+ja+antti+sailytamme+alapaakarvojamme+purkissa/


Haha..luitteko ton :D?Eli tämä Milla neitonen on aikamoinen sepittäjä,jotenka sopii todella hyvin sinne Bb-taloon näyttelijäksi kyllä ;)! Nyt kun muutaman päivän jo kattonut sen menoa hieman siellä,niin perkuleen hinosti se selviää siellä,eikä ainakaan vielä ole herättänyt epäilystä hirveesti :)!

Ainoat kaksi ketkä ajattelin että tunnistaa hänet heti,on tietysti Pia,jonka tunnen ja hän on joskus tarjonnut juontohommia mulle..Hän on jo aiemmin julkisuudessa pyörinyt ja seiskan bileissä,jotenka on todella kummallista ettei hän ole Millaa tunnistanut!!!Toinen on Leina,joka on pitkään ollut Tigerissa ja entisissä Seduloissa duunissa,sekä tänä vuonna Miss Helsinki kisassa mukana. Hänkin nähnyt Seiskan meiningit jo pitkään ja todennäköisesti myöskin tunnistaisi hänet! On siis todella ihmeellistä ettei näin ole käynyt!!!

Ehkäpä tytöt eivät vaan vielä kehtaa kysyä,mutta oon varma,ettei Milla kauaa kerkee näytellä ennen kuin jää kiinni..valitettavasti :/! No toivottavasti se pystyy mahdollisimman pitkään naruttaa porukkaa :)!

Sitten muuten yleinen katsaus taloon..talo näyttää erittäin mielenkiintoiselta ja värit ovat todella räikeät ja silmäänpistävät.

On todella mielenkiintoiset ratkaisut kaikin puolin tänä vuonna ja se puhuva robotti oli kyl aika härskin näköinen :D!

Muuten niin kuin sanoin,talo ei niin paljoa mua kiinnosta vaan ne ihmiset.. Kun talossa on tällä hetkellä 15 naista ja niistä aika moni on nuori niin sanottu julkkistyrkky,niin tässä vaiheessa en osaa vielä päätellä omaa suosikkiani.

Vanhemmat naiset omalla persoonllisuudellaan enemmänkin puri minuun ja tietysti tämä minun maannainen Irina Pietarista on ollut aika ihana mamma :)!

Hän vaan jotenkin semmoinen en tiiä miten sen selittäisi..samalla hänellä on sitä naisellisuutta,mutta silti hän on niin maanläheinen ja kiltti kaikkia kohtaan :)! Kunnon Maatuska <3!

Tähän asti siis hän on mun suosikki :)!

Tietysti siellä tänä vuonna riittää kauniita,nuoria,hemaisevia tyttöjä,mutta ehkäpä en heille soisi voittoa..Tai kuka tietää kauden mittaan..ehkäpä jostain pissa-Liisasta kuoriutuu aito isolla sydämmellä rakastava nainen :)!

Eli alkuvaiheessa kaikki on niin vaikeeta vielä arvioida..

Mutta siis todella nätin näköistä gimmaa on tänä vuonna laitettu taloon ja talon jätkillä on kyllä aika hyvät oltavat ;)!

Tänä vuonna mäkin mielelläni voiiin mennä sekaan mun katkarapua esittelee talon kaunottarille;) :D! Ja milfejäkin mukavasti talossa:D! Ai perkule ei enempää miehiä enää taloon vaan sama jatkukoon läpi kauden;) :D!!

4 miehestä en voi muuta sanoa kuin, että perkuleen hyvät oltavat niillä on tällä hetkellä ja kyllä voisin vaihtaa mielelläni paikkaa jonkun kanssa nyt :D ;)!

Kaikki vaikuttavat ihan mukavilta sälleiltä :)! Ei oo tullut semmoista yökötys/itserakas paska fiilistä kestäkään niistä ainakaan vielä..

Tatuoitu tyyppi Jouko on jotenkin tutun näköinen ja todennäköisesti olen kyllä häneen jossain bileissä törmännyt,se on varmaa..jotenkin vaan niin tutun näköinen on!

Pallinkivesnaputtaja Markus kyllä pisti myöskin nauramaan omalla tempauksellaan kyllä :D!

Jepulista jes..

Jospa nyt sitten riittäisi tältä erää Bb:eestä puhuminen,ettei tää blogi veny ihan ylimittoihin :D!

Olen pahoillani etten aikaisemmin ole kirjoittanut,mutta olen ollut koko viikon kipeä ja vieläkin olen..näin sitkeää flunssaa minulle ei ole ollut pitkään aikaan ja olen ollut ihan paskana sängynpohjalla :(!

On niin ärsyttävää olla kipeenä ettei mitään rajaa :(!

Sitten vielä piti kertoa että oikeuteen taas mennään,eikä meinata ensi kuussa ;)!

Kyseessä on mikäs muukaan juttu kuin tämä mitä on jauhettu vuosikaudet huhhuh!

Postiluukusta tipahti alkuviikosta juuri kutsu hovioikeuteen ensi kuussa..vieläkin puidaan meidän joulukalenterisopimusrikkomushässäkkää oikeudessa kun tapahtumasta on jo kulunut 3 vuotta :D! Kiva kun muistais vielä noita asioita mitä kuka missäkin on tehnyt..:D! Jep jep tosi kiva :D..(linkki alla)

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a104682/bbhenna+ja+antti+hapeavat+rohkeaa+kalenteriaan+meita+kusetettiin/

Olen kyllä niin kypsä tuohon juttuun jo että huhhuh..! Pakko se on vaan käydä loppuun ja se viedään vaikka korkeimpaan oikeuteen jos se on huono meidän osaltanimittäin me oltiin tuossa täysin hyväksikäytön ja huijaksen uhreja!!! Ei me oltais muuten voitettu käräjäoikedessa juttua jos ei oltaisi oikeassa! No,olen itsekkin huomannut että silti oikeus voittaa suurmmaksi osaksi tapauksissa ja tämä on päivänselvä tapaus! Harmittaa vaan puida näitä asioita vuositolkulla :(!

No mutta ei tommoiset lannista meitsii )! Oon sen verran paskaa elämäni aikana saanut niskaan ja kokea koviaettä ei enää kyllä haittaa mikään :)! Enää tommoiset ei masenna,päinvastoin antaa adrenaliinia ja puhtia jatkaa eteenpäin ;)!

Nyt tästä kun rankasta flunssasta paranen, niin pistän uutta pöököä pesään ja uusia säätöjä kehiin rakkaat ;)!

Muistakaa aina yksi ja tärkein asia.."Meillä on vain yksi elämä,jonka pitää elää niin ettei sitä mieti kiikkustuolissa ettei jotain uskaltanut kokeilla ja tehdä" ;)

Näin oli Iltaledessäkin aikoinaan kyselytutkimus ollut mitä jo nahuudessa olevat ihmiset katuvat eniten ettei tehnyt elämässäänniin 1 vastaus oli ettei antanut tehdä itselleen enemmän mitä olisi halunnut tehdä!!!

Eli tehkää mitä haluatte järkevyyden rajoissa ja nauttikaa elämästänne :)!

Nyt jätän teidän pohtimaan näitä kaikkia asioita mitä nyt olen teille kirjoittanut tässä blogissa ja palaan ensi viikon alussa taas uusineen fikuineen neuvoineen teidän luokse rakkaat ;) <3!

Adios lepidos ja muistakaahan myös seurata minua facebookissa,twitterissä ja tietysti myös minun venäläiset fanit,niin vkontaktessa ;)!

Palaillaan ;)!

Rakkaudella <3!

Antti
Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Big brother 2012, Kick Off, cristal snow, elina viitanen, palaat tissit, ibiza, hovioikeus, antti kurhinen, käräjät, Nasha Rossija, Team Russia, big brother, Bb-Antti, world hockey, nhl, russian team, soviet union, hullu juttu tv 2, Russia forever,