Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Hakuna matata & Pacifique waikiki

Perjantai 9.3.2012 klo 13:20 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen


Halló aftur til ykkar allra kæru !

She oli Islantilainen tervehdys teille rakkaat ;)!

No mitäs mun piggu balleroiset taas ;)? Isillä on ollut ikävä teitä lapsukaisia :)!

Mites teidän viikko on mennyt? Everything is fine?

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3 

Viikko juossut taas pikavauhtia ja elämä juoksee perkeleen kovaa eteenpäin..

Miljoonia olen yrittänyt voittaa täältä.

Kokeile sinäkin! Uskomaton tarjous!

Tuntuu siltä ettei kerkee tehdä mitään ja päivät juoksee kuin minuutit nykyään :(!

On tää niin väärin kyllä..

Viikon aikana oli kyllä paljon kivaa,mutta paljon myös paljon ajatuksia on ollut päässä..

Paljon olen miettinyt mikä tekee oikeesti onnelliseksi..

Ääh,en taas jaksa teille saarnata.

Unohdetaan..

Sitten on vaivannut toinen asia,eli vähän tuo olotila..Minua huimannut kohta jo lähemmäs kaksi viikkoa ja en tiedä enää onko se vaan laivanjälkeistä huimausta vai jotain muuta..

Minulle on sanottu että se voi kestää melkeinpä kaksi viikkoa ja sen takia olenkin odottanut..


Tämä on niin inhottavaa kun ei pysty kunnolla keskittyy tekemiseen vaan joutuu hakemaan tasapainoa koko ajan kun kävelee ja silmissä sumenee :((!

Tämä on todella inhottavaa ja tuntuu niin avuttomalta :/!

Nyt olen päättänyt, että ensi viikolla menen sitten lääkäriin jos se ei mee ohi viikonlopun jälkeen!!!

Toivottavasti se menisi ohi..

Sitten olisi taas kertominen mun railakkaasta viikonlopusta yms.

Rupesin miettimään samalla,että herrajumala kuinka plajon käynkään kaikissa maailman kissanristiäisissä ja ylu puolet blogistani menee siihen kun kerron miten biletin ja missä :D! Pitäiskö mun kenties muuttaa mun blogin nimeksi biletysblogi :D?

Itteäkin naurattaa jopa..huhheikkaa..nyt on kyllä tullut niin paljon biletettyä,että voisi monen vuooden tauon pitää melkein pitää biletyksestä :D!

Ei tämä kyllä yhtään hyvvää tee pidemmän päälle kun biletys muuttuu duuniksi,tai no,jos nyt siitä sitten saisi palkkaa niin mikäs siinä ;) :D!

Siihenhän me ollaan pyrkimässä yhden yrityksen kanssa,joka markkinoisi minua venäläisille turisteille bileoppaaksi Helsingin yöhön :)!

Toivottavasti tämä lähtisi toimimaan ja olisi todella mieluinen tehtävä minulle ;)!

Eli jätän suosiolla kertomatta viime viikonlopun meiningeistä..en jaksa enää..

Sitten tämä naistenpäivä vielä..onnittelin kyllä kaikkia maailman naisia tällä tavalla:

Paljon onnea teille rakkaat naiset naistenpäivän johdosta ♥! Rakastan teitä naisia yli kaiken ja lupaan rakastaa aina ♥! Ilman teitä ei olisi meitäkään ;)!

Позраавлаю вас любимых девушек с 8 марта ♥! Я вас девушки очень люблю и всем как можно больше постараюсь в жизни вас любить ♥!!!

Всех благ вам! Любви конечно,очень важно чтобы рядом с вами были мужчины которые носили вас на руках! Заботились! 

Lyhyesti,mutta todella tunteikkaan ytimekkäästi :)!

Tämmöisenä päivänä kun meidän kauniimpi ja herkempi osapuoli on koko ajan tapetilla,niin halusi niin paljon rakkautta ettei mitään rajaa <3!

Silloin varsinkin kun tietää mitä rakkaus on ja miten hyvältä se tuntuu <3!

Nyt olen tajunnut,että kaiken tämän rankan biletyksen ja nussimisen jälkeen,olen kyllästynyt siihen..en jaksa enää,en vaan jaksa..haluan jo asettua aloilleni,vihodin viimein..olla vaan kotona,tehdä kaikkee ihanaa partnerin kanssa..

No ehkä joku päivä se tapahtuu :)!

Olin viemässä jo ihanaa ruusua yhdelle naapurin Pekan vaimolle,mutta sitten jo ovella käännyin pois kun tajusin että sen on väärin,vaikka..

Mutta nyt ei jaksa synkistellä sen enempää..

Nyt kummiskin päätin vielä yhdet bileet käydä,jotka on tietysti vuoden odotetuimpia Suomessa,eli sen nimi on Pacifiqueeee  :))! Kerran vuodessa nämä havajin tai Ibizan tyyliin pidettävät pirskeet rantautuvat Suomeen paikkaan nimeltä vesipuisto Serena :))!

Paikka on toiselta nimeltä tuttu myös Vesipuisto Surina  :D!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=3&y=2012

Täällä olen polskinut jo monet vuodet peräkkän huippu dj:tten tahdissa ;)!

Tänä vuonna minun piti jättää väliin ja minulla ei edes ollut lippua yms. hankittuna,mutta sitten ihan viime tingassa tällä viikolla sitten päätin mennä sittenkin sinne :D!  Sain kuin sainkin lipun itselleni ja nyt sitten jätkien kaa mennään heilumaan vielä :)!

Tämän jälkeen kyllä bilebreikki on kohallaan ja keskitytään uran ja rakkauden luomiseen  ;)!

Sitten vielä hieman pakko mainita näistä vaaleista,eli Venäjän presidenttivaaleista mitkä käytiin äsköittäin.. Putin oli tietysti kiistaton ykkönen ja veikin vaalit ekalla kierroksella 64 % voimin..joopa joo..no eiköhän se ollut muutenkin tiedossa kuka voittaa ;)! Tsaari Putinhan sen vei kuin pässiä narussa ja ei ollut epäselvyttää kuka on valtias :))!

Itkukin pääsi meidän rakkaalta Tsaarilta ja onkin pohdittu kelle se vuoden Oskarpalkinto olisi sittenkin kuulunut :D!

Vaaleissakin vilppiä muka oli ja sehän todella kummallista ;) :D! Itsekkin olen nähnyt kun eri puolueiden edustajat Venäjällä käy ihmisten kotona ja tarjoo rahaa äänestä,kuka tarjoo eniten se saa äänen..sehän yksinkertaista ja sitä harrastaa kaikki puolueet,eikä tarvi pelkästään yhtenäistä Venäjää syyttää!!! 

Yksinkertaisesti vastaus on vaalien tuloksen on semmoinen, että Putin on paras vaihtoehto kaikista muista ehdokkaista! Ja tämä ei ole edes minun pelkästään mielipide vaan kansainvälisten tutkijoiden! Kyllä tämä äijä osaa hommansa ja rakastaa omaa kotimaataan todella paljon!! Joo,kyllä tapahtuu vääryyttä,mutta ei venäjän kaltaisessa maassa pysty vaan kontrolloimaan kaikkea!

Ainoa iso miinus on se,että pitäisi nyt laittaa ruotiin kaikki uusrikkaat!


Juuri tuli uusi lista maailman rikkaista yms.

Moskovassa on maailmassa eniten miljardöörejä ja Venäjä nousi kakkoseksi maailmassa Jenkkien jälkeen missä eniten miljardöörejä..jep jep..Ja vain 20 vuotta Neuvostoliiton hajomaisen jälkeen ja jenkit ollut jo vuosisadan demokratia..Hyvä rakas toveri Putin,kyllä tietää minne rahat mennöö valtion pohjattomasta kassasta ;) :D!

Tämän asian on pakko saada aisoihin ja tästä juuri ihmiset ovat raivoissaan! Rahaa niin sanotusti varastetaan laillisesta valton kassasta ja miljardöörejä tulee kuin sieniä sateella ja toiset taas joutuu tekee hiki hatussa ruokkiakseen perheensä!

Tämän on laitettava kuriin ja vaikka yksin Putin ei kaikkea voi ja valtion naruja veteleekin multimiljardöörit,uusrikkaat,Oligarkit oikealta nimeltään!

Kyllä me vielä rotia saadaan meidän rakkaaseen äiti Venäjään keinolla millä hyvänsä!!!

Mutta joo,ei sen enempää politiikkaa!

Suuret onnittelut vielä rakkaalle  Tsaari Vladimir Putinille vaalivoiton johdosta :)! Ja muistahan toveri että kuka on sun tulevaisuuden mantelinperijä hei ;) :D!

Ensi viikon tiistaina kuvataan sitten muutaman protfoliokuva, vaikka en ole yhtään kunnossa ja ruma ku rullatuoli :/! Kuvaaja vaan halusi nyt nopee kuvaamaan vaikka olisin mmieluummin kesällä ne tehnyt..Eli ei oo kovin hyvää settiä tulossa,mut edes jotain,kivahan se on saada muutama uusi kuva portfolioon :)!

Sitten unohdein sanoa sen verran,että viime viikon perjantaina oli Cirkus yökehossa esiintymässä Venäjän suosituimpia rokkareita ja minähän menin paikan päälle! Minun ei pitänyt mennä sinne,mutta sitten mun kaveri halusi niin paljon sinne niin mentiin yrittää,vaikka liput oli myyty 20 minuutissa loppuun kun ne oli tullut myyntiin aikoinaan! esitys oli aivan mahtava ja tämä rokkinainen venäjältä osaa kyllä ottaa yleisönsä!!

Lopussa minulla on lyhyt videopätkä  konsertissa liitteenä :)!

Sitten vielä loppuun on pakko sanoa,että kaikkeen myöskin synkkään on aikan jotain iloakin joka edes vähän piristää :))!

Tämä superpiristys on Venäjän edustajan Euroviisufinaalin voittaja :))!

Nämä todella harvinaisella udmurtian kielellä laulavat mummelit ovat saaneet koko Venäjän pauloihinsa ja nyt he olivat venäjän euroviisuehdokasfinaalissa mukana ja voitii ylivoimaisesti :)!

Siis nämä mummon on aivan uskomattomia ja saavat niin hymyn korviin ettei mitään rajaa <3 :)!

Heissä on sitä vilpittömyyttä,iloa ja energiaa niin paljon joka hehkuu ulospäin antaen katsojalle ja kuuntelijallekkin niin paljon sitä iloa ja enrgiaa :))! Olen ihan rakastunut näihin mummoihin ja meinaat kannustaa heitä loppuun asti euroviisuissa voittoon tänä keväänä <3!!! Kyllä nämä Buranovskin Babuskat vie kaikkia kuin pässinlihaa  ;)! Oopaa ooopaa,Uraa uraaa <3 <3 <3!


Nyt on aika jo lopetella blogia ettei veny liian pitkäksi,jotenka ei muuta kuin oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille ja palaillaan taas ensi viikolla astioille <3!

Досвидания любимые мои <3!

Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, turism, dtm, mama, we love finland, putin, vaalit, pacifique waikiki


Kommentit

14.3.2012 13:48  Madamme

Anttiiii nyt vähän tsemppii tohon kirjoitustyyliin. Kauheest oli virheitä ja sanat sekaisin. Pikkuisen järki käteen noihin sun teksteihin :D Sun kannattais uudistaa tää koko blogi. Uskon että tätä kuitenki aika moni lukee.

16.3.2012 14:09  nikkari

kannattaisi antti perustaa turhat julkkikset ammattiosasto, jollei lehdet maksa tarpeeksi niin koko porukka lakkoon,turhuuksia tulee kokoajan lisää joten voisit pitää samalla koulutustilaisuuksia miten tullaan turhaksi.
olisit pian iso ay-pomo.

16.3.2012 15:31  Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Kiitos vinkistä :)!on kyllä käynyt mielessä joo ;)!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini