Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Timati,Kuulumisia,unelmia ja Pisneestä,pisneestä...:)

Torstai 23.2.2012 klo 16:26 - Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen


ЗДРАСТВУИТЕ ДОРОГИЕ МОИ ЧИТАТЕЛИ  :)!

No nythän se on taas blogin paikka ;)!Voihan rähmä sentään :D!

ДЛЯ МОИХ ЛЮБИМЫХ РОССИЯН ВИДЕОБЛОГ В САМОМ КОНТцЕ БЛОГА ВНИЗУ<3!ЛЮБЛЮ ВАС ВСЕХ <3 

Jepulista jee mun rakkaat ::)!

Pakko heti alkuun hehuttaa hieman tätä uskomattoman kuuluisaa venäläistä hip hop artistia joka tulee ensimmäistä kertaa Suomeen :))!

Hän on maanmieheni Timati the Blackstar:))!

Alla hieman infoa siis ja facebookryhmät aiheesta :)!

Йоуу ман & гирлс ;)!Ето все правда дорогие мои!!! Тимати в первые приежжает в Финляндию, Хелсинки, клуб Сиркус 14.04.2012 Покупаите билеты как можно бистрей,потомучто их ограниченное количество в продаже!!! Их можете преобрести в магазинах тикетти в Финляндии! Я буду там вместе с вами, такчто тусанем вместе с Тимати офигенно :)! Увидимся там дорогие мои ;)! Ессли есть вопросы по поводу тусовки,задаваите вопросы я постараюсь ответить вам :)!

http://www.facebook.com/events/230688910355191/

Yo man & girls ;)! Tämä on täysin totta rakkaat!!! Maanmieheni kuuluisa hip hop laulaja Timati on nyt vihdoin saapumassa Suomeen,Helsinkiin, club Cirkukseen launtaina 14.04.2012! Muistakaahan ostaa omat lippunne ajoissa, nimittäin liput myydään todennäköisesti todella nopeasti loppuun!!! Meitsikin on siellä juhlimassa Timatia, jotenka julitaan kaikki yhdessä kunnolla ;)!

http://www.facebook.com/events/348549915177184/

Welcome Timati to Finland :)! 

timati_uus_kuva_1-1_jee.jpg

Nyt sitten itse blogiin :)!

Mites teillä on mennyt?

Onko ollut ikävä ;)? heh..toivottavasti oikeasti syvällä sydämmessä joo,vaikka tiedän että sanotte ei  :D!

Pitää osata tunnustaa oikeat tunteet hei ;)!Täällä ne on,klikkaa tätä ja voita ;)!

Mulla on ainakin ollut teitä kaikkia ikävä ja sen tekia kirjoitankin tielle blogia taas :)!

Eli paljon ihanaa on tapahtunut viikonlopun aikana :)!

Menoa riitti sen verran että en tiedä mistä oikein aloittaa kertoa..

Viime perjantaina sitten piti olla vaan kotona, mutta sitten kaveri soitti kun olin salilla ja pyysi ulos..emmin siinä jonkun aikaa, mutta tietysti sinkkumiehenä en voinut vastustaa sitä tarjousta :D!

Päätimme sitten mennä vilkaisee Namua,jossa en ollut kutsuavajaisissa kun en muista,mut jotain menoa silloin oli kyl..

Nyt sitten oli mentävä tsekkaamaan tuo paikka :)!

Sinne päästyämme talo kuhisi eri julkisuuden henkilöitä yms. ja interjeeri oli aikamoinen..

Paikka kyllä on erittäin kaunis ja juuri semmoinen mihin voisin kauniin naisen kanssa mennä kahdestaan viettämään iltaa :)! Paikassa onmukavasti ykstyispöytiä ja nurkkauksia,johon voit rakkaasi kanssa mennä kilistelemään laseja jos tanssahtelu kyllästyttää.

Muuten paikka on todlela sokkeloinen ja ensikertaliselle kyllä tuottaa vaikeuksia löytää heti narikka :D!

Valitettavasti ja onneksi silloin siellä emme kauaa viihtyneet. Miksikö valitettavasti? No koska en kerennyt kun yhden juoman ottaa ja minun kaverini,joka toi mukanaan viekä kaksi kaveria oli tottunut semmoiseen  itähelsngin yöelämän meininkiin ja eivät siellä pintaliitoporukan kesken oikein viihtyneet :D No ihan kyllä ymmärrettävää ;). Heidän pakottamana sitten jouduimme siirtymään Tigerin puolelle.

Miksikö onneksi? No sen takia,että sitten huomattiin kaikkien melkein Namun vieraiden siirtyvän Tigerin puolelle :) ja Tigerissa odotti joku yllätysesitys Vipin puolella :)!

Kaiken lisäksi siellä odotti pari tytönpalleroista,jotka sitten halusivat jatkaa kotio jatkoilee :D! No sen tiedätte mihin jatkoilu yleensä päättyy ;),heh!

Yleisesti siis hyvin alkanut Namun makoisan antoisa viikonloppu ;)!

Ja tämän kaiken aloitin siis selvinpäin ja launtaina sitten olikin vuorossa se kauan odotettu Dj Eric Prydz Circuksessa :)!

Tämä se sitten olikin menoa ja en edes muista näinkö sitä Ericiä,koska keskiytin enemmänkin naisten kanssa jutusteluun ja seurusteluun :D!

Nättejä tyttöjä sitten riitti oikein olan takaa ja meno jatkui heidän kanssa pitkälle sunnuntaihin saakka :)!

Meno oli jotain uskomatonta ja aivan mahtavaa :)!

Tämä viime viikonloppu oli siis todella uskomattoman mahtava :)!


Tämmöisen jälkeen ei millään kyllä haluaisi palata arkeen ja olikin tosi vaikeeta alkuviikon palata arkeen :/..

Alkuviikko on mennyt eri suunnittelujen parissa ja sitten keksinkin toivottavasti erinomaisen bisnesidean ;)! Tässä on alla linkki siihen ;)!

http://www.welovefinland.ru/news/142/

Внимание дорогие мои!!! Ето просто изумительное предложение :))!!

Tämä bisnesidea on kyetnyt jo jonkun aikaa minulla,mutta en ollut sitten viittinyt kokeilla ja etsiä yhteistyökumppaneita. Nyt sitten päätin,että pakko se on jotain omaa yrittää eikä sedälle tehä töitä ;)!

Nyt siis kokeilemma tämän yrityksen kanssa markkinoida venäläisille turisteille erikoislomapalveluja, joita minä vedän ja olen mainoskasvona :)!

Ensiksi katsomme miten ihmiset reagoi ja kyslelee asiasta,sitten suunnittelemme tarkemmin palveluja ja sitten voin Suomentaakkin ne,mutta vielä en sen suhteen tänne mitään laita ja muuutenkin palvelut on suunntattu Venäjällä asuville ihmisille!

Mainonta painottuu Venäjän sosiaaliseen mediaan v kontakteen,jossa onkin todella suuri markkinointiarvo! Tällä hetkellä minulla on jo melkein 6200 ihmistä kavereissa ja kasvaa joka päivä noin 50 vähintään..

En tiedä mistä nämä ihmiset tulee,mutta suurin osa  heisät on Talo 2 ohjelman katsojia,jotka minut muistavat ja ovat fanejani :)!

Samalla voin ilmoittaa tässä,että jos joku yritys kaipaa mainosta yritykselle tai ylipäätään, niin kauttani venäläsille Venäjälle tämä välittyy 100% varmasti v kontakten kautta!!!

Sähköpostiini voi laittaa siitä kyselyä antti@anttikurhinen.fi tai tämän yhteydenottolomakkeen kautta.

Nyt sitten ei muuta kuin kaikille oikein mahtavaa hiihtoloman jatkoa :)!

Joillainhan se on nyt,eli siis etelä- Suomessa ja sit pikkuhiljaa siirtyy pohjoisempaan..

Sen kyllä huomaa että on lomaa,koska kun kävin tossa pari päivää sitten itiksessä,niin kaikki näytti siltä kuin olisin aavekaupungissa :D! Ihmisiä ei missään ja myyjät haukuttelevat kassalla :D!

Kaikki laskettelevat talvella,siis ainakin melkein kaikki..itse en muista milloin viimeksi sitä olisin tehnyt :(..jotenkin on jäänyt aina muiden hommien tieltä..aina joku bilijuttu vienyt lasketteluviikonlopun paikan ja Lappi on edelleenkin mun unelmissa vaan..

Hitto siis niin himottaisi mennä jonnkekin Rovaniemelle päin ja sanoo joulupiklle moi,pussata Petteri-punakuonoa nekkuun ja vetää sukset jalkaan ja mäkeen <3! Ai että se olisi niin unelmaa :))!

Tietysti tähän väliin on pakko sanoa että tällä Nissanilla pääsis helposti Lapin teistä ja lumikasoista läpi ;)!

En tiedä sitten milloin minun unelmani toteutuu ja pääsen Lappiin käymään..

Sitä haluaisi niin paljon kaikkea,mutta eihän sitä voi saada noin vaan :(!

Muutenkin haluaisi niin paljon matkustella ympäri ämpäri,mutta rahaa siihen tarvii pirusti..

Toivottavasti joku päivä minulla on niin paljon rahaa,että voin vaan keskittyä matkusteluun ja perheeseen :)!

Joopa joo,kiva sitä on unelmoida vaan :D!

Kaipa se on tältä kertaa tarpeeks blogia ja loppuun nyt vielä lisäilen teille Venäläisille ja Venäjänkielisille videoblogin ja sitten kas kummaa minulle v kontakessa heitettiin jotain videoita mun oleskelusta Talo 2 ohjelmassa,jossa minä riehun ja riitelen Oksana Strunkinan kanssa, jonka kanssa olin parisuhteessa aikoinaan siellä ohjelmassa..Heh,katsokaa ja naurakaa rakkaat ;) :D!

Nyt sitten heippatiralla ja Досвидание любимые мои <3!

Palaillaan taas <3!


</a

Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, timati, vkontakte, dom2, , ihana, niinistö, sex, hard fucking, poliisi, bileet, Dom 2, moscow, , superstar Antti, tv-reality historiaa, tainije soblazna v otele na mtv russia, turism, eric prydz, we love finland, big money


Kommentit

23.2.2012 18:28  W wilma

Sun blogisi on antti ehkä maailman vaikealukuisin... Kirjoitusvirheitä ja ei mitään kappalejakoja ym ym! En siis pahalla sano mutta eihän tälläistä tekstiä yksinkertaisesti pysty tai halua lukea :)

23.2.2012 21:20  ryslan

Oot niin nolo. Mikä tarve sulla on kokoajan puhua naisista ja todistella jotain? Huomaa ettet vieläkään oo päässyt yli Hennasta, kun puhut kun pikkulapsi "panoistasi". Ihme kyllä toiset ei huutele vaikka saa joka päivä..

24.2.2012 13:26  mietinvaan

Hauska seurata teitä kahta toopea twitteristä ja nähdä kuinka sä aina lesoilet sun naisvalloituksillas kun Henna kirjoittaa jotain mikä liittyy vähänkin johonkin mieheen tai esim.treffeihin. Onkohan puoletkaan noista sun tarinoista totta? Kyllä mä ymmärrän että haluut näyttää että sulla pyyhkii "paremmin" mutta mitä jos keskittyisit siihen et teet jotain oikeesti etkä esitä.

24.2.2012 18:57  Rauno25cm

Kurhinen on saanut vain munaa perseeseen ja rahaa vastaan. Ei kyllä ole hintansa väärtti

27.2.2012 13:50  tarkka boy

olisiko antti aika päivittää noita tietoja.
kun tuolla lueskelin niin olette hennan kanssa perustaneet jotain aivan hienoa, yritystoiminnoissa ei ole mitään mainintaa uusista hommista, koitapa saada tiedot ajan tasalle, ei vaan anna hyvää kuvaa jollei edes blogiaan pysy hoitamaan.

1.3.2012 23:03  Saska

Antti, kaupungilla puhutaan, että olet harrastanut viikonloppuna seksiä miehen kanssa :D

Onko totta? :D

1.3.2012 23:07  Antti "The Russian & Finnish Superstar"Kurhinen

Haha..ei pidä Saska :D! Huumorimiehiä riittää ja satuja keksitään kuin liukuhihnalla ;)!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini