Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Tämä on isolla O:lla OIKEUSMURHA!!Hävetkää te kaikki siellä päätöksen takana istuneet tahot!Eu-tuomioistuin kutsuu!

Tiistai 3.5.2011 klo 2:51 - Antti"The oikeusmurhattu Tsaari"Kurhinen


Hellou kaikille!

Vappu meni,mutta oikeusmurha tuli..

ei nyt edes auta oikein se että vappu meni aika mahtavasti, koska tämä päätös eilen siitä facebooktappouhkailijasta oli järkytys meille ja koko Suomelle!! Miten tämmöistä voi tapahtua hyvinvointivaltiossa ,jossa ei pitäisi olla puolueellista toimintaa..? Tämä on jotain aivan muuta kuin rehellistä toimintaa oikeusistuimelta ja tätä emme missään nimessä jätä näin,niin kauan kuin henki pihisee!! Viemme tämän vaikka YK-tai ihan minkä vaan ylimmän tahon tarkaistavaksi!!Kirjoitan tästä presidentillekin valituskirjelmän ja eduskuntavaaliehdokkaana vaadin oikeusjärjestelmän uudistettavaksi ja kaikki tuomarit yms. tarkkaan syyniin puolueettomuudestaan!! Eu-tarkistusvaliokunnasta saa tulla nyt oikeusasiamies käymään tämän tapauksen johdosta!!!

Tässä alla olevista linkeistä selviää mistä järkyttävästä tuomiosta on kyse!huhhuh!

Ja sitten näin:

Kurhisten tapporyhmän Facebookiin perustanut vapautettiin syytteestä - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

ja myös näin:

Näin kävi Hennan ja Antin tappouhkausjutussa! – Hymy

No nyt kun olette lukeneet,niin ootte varmaan yhtä järkyttyneitä kuin minäkin!!

Miten tämmöistä voi tapahtua täämmöisessä maassa, jossa kehutaan oikeusjärjestelmää oikeudenmukaiseksi?

Olemme molemmat Hennan kanssa aika järkyttyneitä tapauksen johdosta..varsinkin Henna tärisi hysteerisena kun soitti minulle ja puhui tuomion päätöskestä..Hän sanoi että hän ei ehkä uskalla enää liikkua ulkona edes ja tarvitsee mahdollisesti psykiatrinkin apua:((! Siis jumankauta mitä toimintaa oikeuslaitokselta!!Khetaatte pilata toisen ihmisen elämän ja tehdä toisesta henkisesti sairaan? entä jos tämä henkilö ei pääse yli koskaan ja joutuu psykooseihin teidän päätöksen takia,s ekä työkyvyttömäksi? maksatteko loppuelämän työkyvyttömyyseläkettä ja muita korvauksia, kuin se että olisitte olleet oikeudenmukaisia ja puolueettomia!? Siis aivan älytöntä ja näin on vastannnut moni juridinen henkilö minulle tästä tuomiosta!

Olen todella huolissani minun ex-vaimoni voinnista ja haluankin tämän jutun mahdollisimman nopeasti Eu-tuomioistuimeen, kun en tiiä uskaltaako enää Suomen oikeuslaitoksessa näitä juttuja puida..:/!Pakko ex-vaimon psyyke ja tulevaisuus pelastaa, koska kaikesta huolimatta hän oli minulle rakkain ihminen!!

Ainakin pakko sen on vielä ensi torstaina käydä läpi tätä vakavaa juttua:

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?m=4&y=2011

Eli tosiaankin tuo juttu on siirynyt jo kolme kertaa sen takia että se syytetty ei ole saapunut paikalle!Nyt sitten seuraavasta ei paikalla olosta haku päälle pojalle tulee!

Eli katsotaan tässäkin tapauksessa miten oikeus käyttäytyy..Tässäkin tapauksessa vastaaja on tunnustanut jo esitutkinnassa potkaiseen minua päähän kun olin makaamassa lattialla..Jos tässä jutussa käy samoin,niin sitten en viitsi kirjoittaa tähänmitä tulee tapahtumaan!!! Mitä yleensä käy kun oikeusjärjestelmä kusee..? no silloin yleensä kun mikään muu ei auta,niin oikeus otetaan omiin käsiin!!

No mutta pieni hitunen vielä toivoa on siihen,että meille on sattuneet kyrvät tuomarit ja oikeusjärjestelmä toimii..that we will see at thursday and friday..

Ai niin..Perjantaina on sitten vielä se paljon mutkikkaampi juttu,jossa ei ole kumpikaan tunnustanut,vaan meitä on röyhkäesti hyväksikäytetty joulukalenterin suhteen! Eli tästä jutusta olette saaneet lukea ja kuulla paljon! Erittäin törkeä juttu, joka varsinkin psitää koetukselle tuoreiden harkintakyvyn,sekä asianajajien taidot!! Tätä vääntöä on kestänyt jo 2009 vuoden joulukuusta tähän hetkeen saakka ja nyt vasta olemme käräjillä tämän jutun tiimoilta!

Tosiaankin..nyt on kyllä koetuksella oikeusjärjestelmä!

Mitäpä tässä enempää jauhaa näistä jutuista,kun ei se jauhamalla hirveesti muutu vaan ei auta muu kuin kaikki peliin ja vääntää kättä meidän oikeuksien puolesta!!!

Palaan näiden asioiden suhteen heti oikeuskäsittelyjen jälkeen ja sen jälkeen vielä odotellaan sitten tuomioita..

Mitä nyt tässä muuta kivaa voisi kertoa kun tämmöiset vastoinkäymiset vaikeuttavat elämää :/!

Yksi asia kummiskin silti jaksaa piristää ja se on vielä ehkä vaan illuusiota jota henkilö luo..no mutta...

Vappu tosiaankin meni aika kivasti,paremmin kuin luulinkaan :)! Nimittäin minulla oli viime vuoden vappu vielä takaraivossa ja ajattelin että nyt ei samanlaisia ongelmia ja eikä vietetä vappua putkassa tai jossain muualla,sen takia että minua vihataan ja halutaan syntipukiksi joka asiaan! Nyt oli porukka vähän rauhallisempaa,lukuunottamatta jotain par urpoa seksimessuilla,jotka tuli örisee jotain paskaa ja hymyilin vaan nille ivallisesti,sylkäisin maahan ja jatkoin matkaa :D!Tais vituttaa veil enemmän kuin että pamauttais päähän ;) :D!

Messut oli kyl aika vaisut ainakin yleisömäärän suhteen, nimittäin kun sinne tulimme 8 aikaan, niin tyhjähköä oli verrattnua edellisiin vuosiin...ehkä vapunaatto vei asiakaskuntaa..ja muutenkaan ei paljoo kiinnostaneet pillut ja kyrvät kun oli muuta ajateltavaa <3!

Sieltä sitten kuuluisaan ravintola Circkukseen missä taannoinen tapahtuma sai alkunsa,eli tuossa edellisessä blogissa mainitsemani käräjäjuttu..siis mistä tuli oikeusmurha myöskin!

BB-Antti vankeustuomiostaan: Valitan hovioikeuteen - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Nyt tämä kaikki meni todella yllättävän hyvin ja hauskaa oli :)! Bileet jatkui pitkälle sunnuntain/maanataihin ja olot oli taas sen mukaiset maanantai-iltana :D!

Kiitos taas kaikille mukana olleille ja mahtavasta seurasta <3!

Nyt sitten taas riittää ja en rupee liian yksityiskohtaisesti kertomaan kaikki vapun kommelluksia,ei siihen riitä mitkään resurssit :D!

Ei muuta kuin oikein hyvää alkanutta viikkoa ja tietysti keväistä toukokuuta <3! Toivottavasti tämä kuu tuo  paljon sitä mitä se toi 2 vuotta sitten ;)!

Hyvää yötä ja halleluja <3!

Ja nyt jokainen hakemaan oma lahja täältä ilmaiseksi!

Kaikkea ilmaiseksi, katso nyt


 

Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, pääministeri, piraatipuolue, lihakset, vaalivalvojaiset, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, hymy, tappouhkailija, eu-tuomioistuin, oikeusmurha, uskomatonta, hyvinvointiperä


Kommentit

3.5.2011 5:03  Olet saanut oikeutta.

Minä, minä, minä kun MINÄ ja oikeusmurha,
laitan sulle hamekankaan Tsaari. Olet reppana
oikeutta lähtenyt hakemaan ja sitä nyt saanut. Tuki suusi tai tulee lisää kakkua.
Kärsi tuomiosi kuin mies äläkä aina valita ja ruikuta, sulla on paha karma ja vaarallinen aura kaikki johtuu siitä. Työllistät liikaa suomalaista oikeusistuinta sekin sun kannattaa muistaa.

3.5.2011 6:32  Johanna

Sä vedät kyllä niin yli tän jutun. Taas.

3.5.2011 7:35  Onneksi olkoon.

Jos oikeuteen mennään niin sinne mennään
voittamaan, Antille ei valitettavasti ei käy
niin. Mulla on sellainen hytinä että kalenteri
käräjillä Tsaarille tulee maksettavaa oikein
kunnolla. Loppuu tää kuppaamisen yritys
lopulta Kurhiselta.

3.5.2011 12:23  Tuomari

Ihan oikein sulle paskakasa

3.5.2011 13:29  Se kuka viimeiksi nauraa .....

Halleluja Antti
Tiesitkö että aika moni tuomari on vapaamuurari ja he ovat päättäneet että
BB-julkkikset ei nauti oikeussuojaa.
BUHHAAHAA....

3.5.2011 13:38  ihminen

Jos olisitte suostuneet oikeaan syytenimikkeeseen, olisi tuomio ehkä tullutkin, mutta piti ajaa kunnianloukkaussyytettä korvausrahojen toivossa. Kertoo aika paljon teistä ja motiiveistanne rasittaa Suomen oikeuslaitosta.

3.5.2011 16:05  SeJenni

Syytitte kunnianloukkauksesta, hävisitte!Arvostelet Suomea hyvinvointivaltiona, siksikö kun ette saaneetkaan "mittavia" korvauksia henkisistä kärsimyksistä?Mites Henna psyyke kärsii nyt kun tuomio oli teille epäedullinen?Neidillä näytti pyyhkivän lujaa, eikä lainkaan pelottanut käydä esim."halvan kaljan" kuppiloissa, jossa voisi kuvitella ks."uhkailijoidenkin" istuvan.No onneksi Anti pelastaa ex-vaimon psyykkeen Muahahaaa:D
ps.Onneks veljeni pelasti mun psyykkeen.Olis meinaan psyyke kovilla ajella kaupungilla sun ex-autolla!Saisinko vaatia sulta vahingonkorvauksia, jos psyykkeeni kärsisi ja opiskelu-työkunto menisi?

3.5.2011 23:41  Aino

Vittu paljonkonhan sunlaiseen syöpälaiseen on jo kulunut verorahoja?
Tiedätkö muuten mitä tarkkoittaa maksaa veroja?
Sä oot niin onneton paska, että en ikimaailmassa moista ole tavannut.
LUUSERI, LUUSERI, LUUSERI.
Huku paskaas saatanan suomen verorahijen kuppari.

4.5.2011 11:29  Viharyhmän perustaja

Tuo viharyhmä jonka perustin teitä kohtaan oli pelkkää pilaa. Ei voi sanoa kun huh huh. Kaikkea tekin uskotte, sehän oli vain viihdettä.

Luulitko oikeasti että mä aion tappaa sut? Sehän oli vaan vitsi. Heh heh...

4.5.2011 13:55  Myötähäpeä

Antti-pieni, herätys! Kirjoititi näin "Jos tässä jutussa käy samoin,niin sitten en viitsi kirjoittaa tähänmitä tulee tapahtumaan!!! Mitä yleensä käy kun oikeusjärjestelmä kusee..? no silloin yleensä kun mikään muu ei auta,niin oikeus otetaan omiin käsiin!!" Eikös tuo ollut uhkaus? Ja sehän on mielestäsi erittäin rangaistava teko eikö? Mitenkähän suun panisit,jos kyseinen henkilö nostaisi syytteen laittomasta uhkauksesta? Vetoaisi mielenterveytensä järkkymiseen pelon vuoksi... Voi luoja, miettisit nyt vähän edes mitä kirjotat. Et taida ihan olla penaalin tervävin kynä.

4.5.2011 16:21  Juhuu

Olen kertakaikkiaan järkyttynyt!!! Oikeuslaitoksella olisi todellakin nyt muutoksen paikka. On kertakaikkiaan käsittämätöntä miten KurhisKalinaiset ovat jo vuosien ajan pystyneet rassaamaan jo muutenkin ylikuormittunutta järjestelmää toistuvilla ja ennekaikkea päättömillä käräjöinneillään. Pää punaisena kiljutaan ja uhotaan blogissa sitten kun eurot jäivätkin saamatta. " Eu:n tuomioistuimeen valitus" ja " EU:n- tarkistuslautakunta saa kyllä puuttua"...voi helvetin kuustoista. Asiantuntevaa ja ennen kaikkea kypsää puhetta.

5.5.2011 1:32  Asioista edes jotain tietävä

Opettele Antti nyt edes miten oikeusjärjestelmä toimii. Ei sulla ole kuule vielä hetkeen aikaan asiaa euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Pysy vaan Suomen tuomioistuimissa, niin voit itelles väittää, et Suomi on vaan kateellisten paskojen takapajunen valtio, missä oikeusmurhat on arkipäivää. Niin ja tajua myös se, että eduskuntavaaliehdokkaalla ei ole mitään papua vaatia mitään. HÄPEÄ ITSEÄSI!

5.5.2011 13:40  sääliksi käy

Antti hei katkeruus jää kalvamaan ihmistä ja te itse olette kirjoittaneet paperit niin turha kitistä, jos paska on housussa.

Hennakin voisi peiliin katsoa ettei ulos uskalla mennä. Olisiko alkoholi tehnyt pieniä pelkotiloja?

Vai onko kenties ettei sekään reppana kelpaa kellekään enää niin sä meet prinssinä paikalle taas Antti! ;) :D

Mtu nyt lpettelen krijoittamisn.

Tuossa esimerkkiä miten vaikeaa sun juttusi on tulkita kun et kehtaa oikolukea tekstiä.

5.5.2011 13:54  juuda

kyllä se valtio varmaan joutuu muutenkin maksamaan loppuelämän teidän korvauksianne, ei kai se työ niin hirveösti teitä kiinnosta.
hyvät tärinät.

5.5.2011 19:09  nohhuhhuh

Miks sä annat Hennalle anteeks uudestaan ja uudestaan?

5.5.2011 20:13  Sköde Ohiveto

Arvon Tsaarin kirjoitusvirhekokoelma sisälsi pitkästä aikaa pirtsakkaa ärjymistä ja
kaikille tutun "tää tulee kalliiksi kiusaajalle, mulla on tarmoa ja suomen sosiaaliturva
taustalla, joten kuluista ei kitsastella" -asenteen, joka tältä mensan kasvatilta pääsi
jossain vaiheessa jo hieman hiipumaan.

Takkuilevan tekstin seasta löytyi tällä kertaa hieno pilkahdus pyyteetöntä myötätuntoa
ex-vaimoa kohtaan, kun ex-kansanedustajaehdokas uhkaili kansaansa niillä kustannuksilla
mitä hänen kyömyleukaisen vaimon psyykkeen järkkyminen tämän tapauksen johdosta saattaa
kehittää. Sinäänsä hilpeä yksityiskohta on että käsittääkseni ensi viikolla käsitellään
jälleen kerran oikeudessa herra Ääshöylin kepposia, ja tällä kertaa Seiska tulee otsikoimaan
spektaakkelin sanoilla "BB-Antti oikeudessa BB-Hennan pahoinpitelystä".

Jos Tsaari on "todella huolissaan ex-vaimon voinnista" niin jatkoa ajatellen kannattaa
muistaa pieksäminen ei ole yleensä hyväksi kyömyleukaisille tyrkyille.

Tähän loppuun haluan itsekin muistuttaa että suomalaiset ovat kateellisia paskoja,
oikeinkirjoituksella ei hevon vitun väliä ja jos vain suinkin osaisin lätkäisisin tähän
jonkun vittumaisen mainoslinkin jonka klikkaamisesta tämä median moniottelija kartuttaisi
pillerikassaansa muutamalla sentillä ja saataisiin ensi viikolle taas uusi teesi jonka
avuin keikkua vielä kuukauden pidempään keltaisten lehtien kutsuvieraslistalla.

5.5.2011 21:32  !

Osaatko hävetä Uuvatti ollenkaan? Huominen 6.5.oleva oideudenkäynti, haet korvausta työkyvyttömyydestä????
Koskas sä olet töitä tehnyt?

Sä olet tosi härski tyyppi, ärsytät ja vittuilet kaikille ja kun saat takaisin niin haastat oikeuteen. Sä oot HÄVYTÖN...
No kaikkihan sen tietää!
Susta ei tule koskaa Suomeen yhteiskuntakelpoista, toimesi on niin läpinäkyvää..

6.5.2011 7:46  Aivovuoto

Moikka Tsaari
Toivoisin että venyisit ylisuoritukseen ja
sanoisit jotain viisasta.... edes joskus.
YRITÄ EDES.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini