Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Joka tapauksessa olen voittaja itselleni ;)!

Keskiviikko 20.4.2011 klo 2:00 - Antti"The Ex- Kansanedustaja"Kurhinen


No morjesta pöytään taas :)!

No nyt on sen aika taas!

Eli vaalit on nyt ohi,aamen!

Eli nyt kerron lyhyesti teille mielipiteeni teidän reaktioihin vaalituloksieni suhteen ;)!

Ohessa laitan linkkejä uutisiin minusta vaalien jälkeen ja samalla vastaan ihmisille siitä mistä tässä nyt oikeesti oli kyse kun ei näköjään kaikille mennyt ajoissa perille ;) :D!

Julkkisehdokkaiden äänimäärät: Katso yllättävät flopit - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

BB-Antille vaatimaton äänisaalis | Viihde | Iltalehti.fi

BB-Antti ja Idolsin Ibi Love floppasivat vaaleissa - Viihdelehti Stara

Näin kävi Antti Kurhiselle eduskuntavaaleissa! - Ilta-Sanomat

Eli nyt kun luitte noi uutiset niin lukekaahan tarkkaan mitä nyt alla kirjoitan ;)!

Luuletteko tosiaan hyvät ihmiset että ajattelin pääseväni eduskuntaan tuolla mun "vaalikampanjalla"vai :D?

Miettikää nyt hyvät naiset ja herrat sitä että olisinko itsekkään äänetästänyt ihmistä joka kampanjoi avoimesti koko Suomen edessä niin sanotusti"Kikkeli kovana" ja yms.? Luuletteko että antaisin ääneni ihmiselle joka kirjoittaa blogissaan alapäävitsejä samalla kun kampanjoi eduskuntavaaleissa :D?

Heh,heh..en muuta oikein voi edes sanoa tuohon jos oikeesti luulitte että tekisin niin pyrkiessäni tosissani eduskuntaan :D!

Eiköhän fikusile ja filmaattisille tullut selväksi tämä asia kun leikkiin ryhdyin, mutta tyhmät ne vaan jakosoi uskoa ja kauhistella mun juttuja ;) :XD!

Hei haloo,herätys ihmiset!! Tämä oli teille viihdettä taas vaihteeksi ja nyt ku se päättyi,niin avaan teille silmät taas siitä, että teatteri on taas päättynyt tältä erää ;)!

Kiitän kummiskin kaikkia mukana olleita ja niitä ketkä piti hauskaa minun kanssa loppuun asti ;)!

Kiitos myös niille jotka äänestitte oikeesti minua ja sanon teille tosiaan sen, että olen pahoillani jos luulitte minun olleeni ihan tosissani..sitä voisin tosiaan olla ehkä ensi vuonna kunnallisvaaleissa jos niihin ryhdyn :)!

Ne minun kaksi asiaa mitä taas ajoin nuorten syjäytymisen ja päihteiden suhteen, sekä Venäjän kieli ja kauppasuhteet on ihan tosiasioita joita tulevaisuudessa en sotke komiikkaan ja ne on tosiaankin niitä asioita joista olen huolissani ja haluan parantaa tulevaisuudessa! Kaikki muu olikin sitten huumoria :D!

Kiitos myös puolueelleni, joka otti myöskin huumrilla nää jutut ja oli ihan messissä loppun asti tässä ;)! Kyllä poltiikassakin pitää olla kunnon huumoria ettei ole liian jäykkää ja tasapaksua meininki ;)!

Ja hei,oltiinhan me ainoa eduskunnan ulkopuolinen puolue joka yltyi prosentuaalisesti listoille :)! Hurraa meille hei ;)!

Vaalivalvojaisjuhlinta alkoi minulla jo ajoissa ja launtaina aloitinkin kaverin synttäreistäja päätin vasta maanataina päivällä sen reissun :D!Huhhuh! Kylläpäs teki tiukkaa,mutta erittäin hauskaa :)) <3!Oujee siistii oli ja meno maistui <3!

Laaserpoint oli taas jytkettä täynnä ja hikinen kuin sauna..porukka oli aika villillä päällä ja kuulemma jotain elvyteltiinkin lopussa,huh..voi tätä nykyajan nuorisoa perkule ku ei osaa enää juhlia edes järkevästi :/!

Vaalivalvojaiset alkoi hyvällä menolla munkkiniemenrannassa, jossa puolueellamme oli vuokrattuna Villa Haka ja mesta oli aivan täynnä piraatteja ja muita tovereita :)! Tunnelma oli aika katossa ja isolta screeniltä seurasimme silmä tarkkana vaalien edistymistä!

Tiloissa oli saunat ja uima-altaat,jotka tuli ahkeraan käyttöön sitten yön mittaan moneen kertaan ja tuli myös kaverilleni tyttöystävältään turpaan, kun erehtyi hölmö kännissä naisten saunaan miesten sijaan :XD! Oli kyl aikamoista menoa,mutta onneksi saatiin sitten rauhotettua ja vasta lähdettyämme Tigeriin jatkaa, sai hän vielä pari huitaisua ja tikit päähän sitten aamuyöstä,huh!Aika pippurinen nainen kyllä sillä :D!

Vielä sitten palattiiin Villalle aamuyöstä Tigerin jälkeen ja menoa riitti sitten ihan reilusti aamuun saakka :D! Päivällä sitten joskus maanantaina vaelsin kuin zombi himaan nukkumaan tämän rankan juhlimisen jälkeen :D!

Vielä loppuun kiitos kaikille mukana olleille ja iso kiitos koko tästä vaalihässäkästä, sekä upeasta kokemuksesta :)!

Eli sen pituinen se näitten vaalien suhteen ja nyt pidetään vähän taukoa politiikasta.. Jos jotain nyt jäi vielä vaivaamaan ja haluatte tietää mun poliittisista edesottamuksista, niin lukekaahan minun aiempia blogeja ja nauttikaa siitä mahtavasta poliittisesta alapäähuumorista ;) :XD muahaha!


Ja loppuun on kyllä pakko sanoa että en olisi uskonut videoni olevan niin suosittua hot tavaraa teidän keskuudessa, kun sitä on jo katsottu muutaman päivän ollessa vasta julkaistuna, niin melkein 27000 kertaa :))!!! No eihä siinä mittää ja olen iloinen että kysyntää riittää :D!

Mitäs siihen sanoisitte että tekisin lisää hyvää matskua teille ja ehkä ihan telkkariin asti ;)? Mitäs siitä sanoisitte :D?

Ei muuta kuin mietitään sitä vakavasti ja palataan taas rakkaat ;)!

Viikonloppuna onkin sitten pääsiäinen ja toivotankin kaikille oikein hyvää pääsiäistä ja kaikkein ihanimmalle naiselle maailmassa toivotan hyvää syntymäpäivää vähän etukäteen ja tämä nainen on minun rakkain äitini, joka täyttää sunnuntaina 24.4 vaivaiset 52 vuotta <3! Tätä en voi missata mistään hinnasta ja lähdenkin Äiti-Venäjälle rakasta Äitiäni juhlistamaan :)!

Olet minulle maailman rakkain, koska tiedän sinun rakastavan minua aina semmoisena kuin olen ja tekisin ihan mitä vaan <3 ja samoin minä sinua <3!

Ja muutenkin on ollut ikävä muitakin läheisiä Venäjällä kun en ole nyt oikein melkein 2 kuukauteen kunnolla käynyt Venäjällä vaalihössötyksen sekä muiden kiireiden takia..

Onneksi tulee kesä ja se onkin ihaninta aikaa siellä oleiluun, varsinkin kaikkein romanttisemmassa ja rakkaimmassa rakkauden kaupungissa Pietarissa <3! Paljon on tois ihania ja rakkaita muistoja sieltä ja on todella paljon surullisia ja koskettavia muistoja..2 vuotta sitten tämä kaupunki avasi uusia tuulia minulle..Nämä tuulet ovat menneet ja myrskyt tulivat tilalle..Nämä myrskyt ovat tuhonsa tehneet ja pyyhkineet kaiken mennensä..Nyt on jälleenrakennuksen aika, joka on aina kaikkein vaikeinta ja työläisintä :/..Kauanko siihen menee ei koskaan tiedä..Joskus jälkijäristykset täristyttävät vielä pitkään ja jälleenrakennus tuntuu aivan mahdottomalta ja hyödyttämältä..Pitää kummiskin uskoa, usko tulevaisuuteen, koska ilman sitä olemme tuhoon tuomittuja ja kuihdumme kuin vesi aavikossa..

Oho,nyt minä ihemettelen jo sitä mitä mä oikein tässä taas höpötän ja miksi? Miksi minä tässä runoilen ihme soopaa :D? Tähän on yksi syy ja se on että jotain sisälläni tunteistui..tämä on minun osaltani huono juttu koska tiedän että se ei ole hyvään johtanut ja sitä en enää anna tapahtua itselleni!!!

Nyt siirrytään loppua kohti jo ja onkin parasta mennä nukkumaan nämä tyhmät tunnetilat pois ;)!

Ex-KKKKKKK, sekä lopputilin ottanut "Pää"ministeri kiittää ja kuittaa eduskuntavaalit päättyneeksi!!!

Mutta..iso MUTTA...JULISTAUDUN TÄTEN ENSI VUODEN SUOMEN PRESIDENTTIKILPAAN MUKAAN!!!OLETTEHAN VALMIINA TÄHÄN;)?OUJEEE LINNA TÄÄLTÄ TULLAAN ;) :D <3!

MUAHAHAHAHAHAHA ;)!

Palaillaan <3!


Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, pääministeri, piraatipuolue, lihakset, vaalivalvojaiset, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, äänestäkää, sosiaali-ja terveysministeri antti, laserpoint, vaalitulokset, voit


Kommentit

20.4.2011 6:18  Arttu

Sinua verrataan jo Tuksuun, onneksi olkoon :D
aika noloa

20.4.2011 10:19  Katainen

haha, luuseri. nyt sitä selitellään kun ei päästykkään.

20.4.2011 10:59  Riikka

Älä turhaan vaivaudu tekemään sitä tv-ohjelmaa. Aika mauton vitsi toi eduskuntavaaleihin lähteminen. Luulenpa että tosissasi luulit sinne pääseväsi ja nyt kun et päässyt, selittelet sen olleen pelkkää huumoria. Niinpä niin. Kyllä huumoria tarvitaan mutta joskus täytyy osata olla myös asiallinen, esimerkiksi kun on kyse Suomen eduskuntavaaleista. On ihan hyvä, että sinä pysyt vain blogikirjoittajana, sillä ryyppääminen näyttää olevan sinulle edelleen tärkeämpää kuin vastuunotto.

20.4.2011 11:14  ddfghh

vittu oot pelle äijä! oon vihannu aina sua saatana!

20.4.2011 11:39  pepe

Hohhoijaa, erittäin lapsellista ilmoittaa nöyryyttävän häviön jälkeen ettei ollutkaan tosissaan. Mutta mitä voi odottaa täysin turhalta ihmiseltä? Nyt Antti kunnon töihin siitä hophop!

20.4.2011 12:04  Per Saukko

Menit sitten pelleilemään Suomalaisella demokratialla. Häpäisit omalla toiminnallasi niin itsesi kuin vaalijärjestelmän joka Suomessa on. Mitä muutakaan sinun kaltaiselta keskenkasvuiselta voikaan odotta, ei yhtään mitään muuta.

20.4.2011 12:06  jani kinnunen

Kyllä sä sit oot aika veen tyhmä jätkä. Kyllä se vaan taitaa Antti poju olla niin et tosissaan sä sinne yritit mut kun sait niin surkeat äänimäärät pitää sit selitellä tollasta. Tai sit tää oli taas yritys nostattaa ("omasta mielestää julkkis") naamaa lehtiin kun et oo taas päässy pitkään aikaan 7:a lehteen. Koita nyt jo tajuta et sä ja sun muut bb- tukiais tyyliset egotrippailijat, ette ole muuta kuin naurun aihe. Keksi kunnon töitä niin kyllä se julkisuus mitä niin halajat tulee sit ihan itsestään. Jos tulee ollenkaan. ps. ns. oikeat julkkikset yrittävät parhaansa mukaan pysyä pois lehtien sivuilta. sulla on ihan väärä taktiikka. bb- antti ja höpö höpö.

20.4.2011 12:09  surkeat leikit lapsella näköjään on

Pakko sanoa, että huumorisi on huonoa, ehkä osa selittyy nuorella iälläsi, et vielä ymmärrä tätä aikuisten maailmaa ja politiikkaa... Joku sinua äänestänyt, olisi voinut antaa äänensä jollekin muulle, ja mahdollistanut sen ehdokkaan pääsyn kansanedustajaksi, jos olisi tiennyt sinun vitsailevan tällä asialla. Muutamien äänien erolla kun sinne jotkut meni. Ratkaisevat äänet sinua äänestäneiltä, olisi voinut saada tilanteen kääntymään ja saamaan asioista ja kansan huonosta olosta, sekä nuorten syrjäytymisen ehkäisemisestä oikeasti välittävän ja muutosta haluavan ihmisen edustajaksemme. Etkä edes ymmärrä tekosi vakavuutta?

20.4.2011 12:15  hahaha kyllä nauratti.... not!

No olitpa "hauska". Toisaalta ymmärrän homman vetämisen vitsiksi kun noin säälittävästi kävi. Luulisi että jo kaverit ja sukulaiset, tutut mukaan laskettuna saisi enemmän ääniä... JOPA (muka) VITSILLÄ!! Kaikkein naurettavinta on mieleastäni nyt esittää että tämä oli ihan leikkiä koko juttu! myöntäisit tappiosi ja ottaisit opisksi, niin pysyisi edes pieni arvostuksen ripa sinua kohtaan.. Mutta ei tetenkään. Hieno "julkkis" olet, todella hyödyllinen oikea roolimalli, esimerkki, et lainkaan katekoriassa "maamme turhimmat jukkikset"...... -Tai no, saavutus sekin, ja varmasti kannattajia siihen ryhmään paljon, eli tavallaan parempi kun vaalitulos. Ja kun noista linkeistä innosatut, niin iltalehdestä; oliko eduskuntaan hakeminen kurhiselta hyvä vitsi: 97% ei, joten hah hah, koko kansan vitsiniekka ja naurattaja.. Joopa joo...

20.4.2011 12:18  Marre

Ei voi olla totta, mitä paskaa. Ennen vaaleja ehdokkuusta piti mainita joka käänteessä ja Maria!:ssa käydä korjaamassa koko kansalle että Mr. Kurhinen on ehdokkaana NÄISSÄ vaaleissa, eikä seuraavassa. Ja kun (Luojalle kiitos) tämän pyrkyrin äänimäärä jäi suorastaan naurettavan pieneksi niin homma heitetäänkin lekkeriksi. Sikäli mikäli piraateilla on pienentäkään itsekunnioitusta, ei Antilla pitäisi olla mitään asiaa mihinkään puolueen toimintaan, sen verran pahasti Antti halventaa tempulla sekä itsensä ETTÄ puolueensa. Mistä näitä pellejä tulee...?

20.4.2011 12:20  Marre

Mutta, toisaalta, miten voi odottaa sellaisen ihmisen kunnioittavan Suomen vaalijärjestelmää ja eduskuntaa, JOKA EI OLE EDES SUOMALAINEN?!

20.4.2011 12:24  -WP-

Kyllä sä varmaan tosissas sinne koitit päästä, Selittelyä riittää kun törmäsit rajuun totuuteen. SINUA EI KAIVATA ARKADIANMÄELLÄ. Eikä oikeestaan missään muuallakaan. Olet Johanna Tukiaisen kanssa samalla viivalla = 0.

20.4.2011 12:53  Herää nyt

Kylla tais poika tosissaan arkadianmäelle pyrkiä!

20.4.2011 12:58  Susta ja Tuksusta hyvä pari! <3

Todella säälittävää käytöstä. Et taia tosiaankaa ymmärtää, et sun "vitsin" takia meni hukkaan yli 50 ääntä, jotka ois voinu vaikuttaa siihen ketä pääsi eduskuntaan... Sinuna häpeisin silmät päästäni ja pysyisin pois julkisuudesta, koska ketään ei oikeesti kiinnosta sun juttus. Toivottavasti persut karkottaa sutki pois Suomesta.

20.4.2011 13:01  Just Joo

Seliseliseliseli... Vitsit sikseen ja myönnä että olit tosissasi! Noloa tuollainen, mutta kyllähän kaikki tiesi jo etukäteen ettei kukaan pelle piraattien listoilta voi päästä lähellekään arkadianmäkeä. Mutta toimintasi on yhdellä sanalla: NOLOA. Huhhuh.

20.4.2011 13:05  Rammy

no vedä sitten vittu päähän, idiootti

20.4.2011 13:06  tavis tankka

HAHAHA! :'D koita nyt vaan selitellä sitte :D luulet varmaan olevasi tosi ovela.

20.4.2011 13:19  Zepi

Mistä näitä älyn ja tiedon jättiläisiä tulee?? Onko oikeasti olemassa joku paikka missä voi kouluttautua Tuksuksi, Antiksi, Hennaksi ym... Jos tyhmyys nostaisi ilmaan niin tuo porukka lentäisi kuin kurkiparvi...

20.4.2011 13:33  Ernoo

Tällä kertaa et pääse edes vitsistä presidenttiehdokkaaksi, koska et ole alkuperäinen suomalainen. Ääliö.

20.4.2011 13:37  justsjoioi

Tämä meni kyllä yli hilseen..
huhuh, kummaa että jaksan edes komentoida. Tukiainen on sentään välillä hyvää viihdettä..

Taisit muutenkin lyödä nyt viimeisen naulan julkisuuden arkkuusi. Ainakin positiivisuuden valossa.

20.4.2011 13:40  VanhA

Kas, luulin että ihmisen tyhmyyden raja oli jo tullut vastaan mutta onnistuit pidentämään..

Grow up.

20.4.2011 13:45  Luovuta jo!

Hetken jo luulin, että susta on päästy jo lopullisesti eroon. Kyllä tämä taas todisti miten pitkälle rajalle tää huomion hakuisuus oikeen menee. Onnea tulevaisuudelle ja toivottavasti tulee järkeä päähän kertyvien vuosien varrella.

20.4.2011 14:14  ...

mene sinne venäjälle kusettamaan oman maas kansalaisia, suomeen ei tollasta kansan pilkkaaja tarvita. jotkut oikeasti anto sulle äänensä ja sä vedät homman lekkeriks. Sulla ei ole mitään kunnioitusta muita kohtaan, nostat itteäs jokasen ihmisen yläpuolelle ja luulet olevas jotain mitä et todellakaan ole. Ei sun videota ei ole käyty kattomassa sen takia, että olisit suosittu vaan sen takia, että sulle nauretaan tollasten tempausten takia. Jossain menee raja ja sä oot ylittäny sen joka hemmetin kerta kun oot blogikirjotuksen eetteriin laittanu. Epäilen näutä sun naisseikkailujaskin, kuka nyt tollaseen itseriittoseen limanuljaskaan koskis pitkällä tikullakaan. hyi hel.

20.4.2011 14:18  Ihailia

Aika ikävää kun et päässyt, mä äänestin sua vaikka oon eri vaalipiirissä.

20.4.2011 14:20  Kuivu Häviöistä

Sä oot niin tyhmä ja oksettava tyyppi! Tosissas luulit pääseväs eduskuntaan ja nyt sitä sitten selitellään kun et päässytkään. Niele tappiosi ja häviä ruudusta. Sä oot rasittavampi ku Tuksu.

20.4.2011 14:42  Raili-mumma

Voi Antti parka, jos luulit kenekään ottavan todesta ehdokkuuttasi. Näkihän sinusta Mariassa heti miten pelleilet ehdokkuudellasi. Protestiääniä sait ja ehkä pari joiltakin tytsiltä sekä omasi.

20.4.2011 14:47  Uka Naakka

Ei vaan voi mitään, suuri sääli ja myötähäpeä syntyy kun sun touhua katselee. Se näkyi jo BB:n aikana. Sori ny vaan, mut ei kukaan muukaan odottanu sun pääsevän eduskuntaan. Susta ei ruudin keksijää tule ikinä. Tulet aina pysymään ruohonjuuritasolla. Born to loose kuvaa sua erittäin hyvin.
Tyhmä mikä tyhmä.

20.4.2011 14:53  idi ootti

Silti olit rahaa vailla vaikka huumorilla olit liikenteessä??? fiksua

20.4.2011 14:56  Lopeta jo ja mene töihin.

Kysäisepä Artolta josko Tuksu olisi vapaana. Voisit sitten mennä naimisiin Tuksun kanssa ja sitten yhdessä kadota häämatkalle jonnekin Pluton radan tuolle puolelle, ettei tarvitsisi näitä idioottimaisia tempauksia enää nähdä.

20.4.2011 15:07  we

Vitsihän sinä olet koko mies.

Tosiasia on se, että sä et sinne huumorilla ole lähtenyt pelkästään?

Toki sinulla on voinut olla ajatus siitä ettei ehkä kansan äänet tule riittämään läpi saakka, mutta aika vakavasti sinä itseäsi toit esille tv:ssä, radiossa jne.

Joko menet suorittamaan sen kuntosali-ohjaajan koulutuksen joka niin pitkä on loppuun nyt kun vaalit meni?
Vai vitsilläkö senkin heitit ettei sulla ole aikomustakaan sitä käydä?

20.4.2011 15:30  Kekkuli

Pidin sinua vain tyhmänä, mutta taidatkin olla ihan oikeasti jonkinasteinen retardi.

Pidä nämä hauskat pikku "vitsisi" blogissasi, missä se pysyy piilossa äläkä levitä tätä saastaa ihmisten ilmoille.

Eikö yhtään edes hävetä?

20.4.2011 15:44  bb antti penaali

kohta varmaan kerrot että toi oli vitsi, että osallistuminen olis muka ollut vitsi, kun huomaat ettei kukaan usko sitä ja että ihmisiä ärsyttää vielä enemmän vaaleilla vitsailu.

20.4.2011 16:42  Pirkanmaa

Hei Antti,

joko kosit Tuksua?Tuksu sopisi sun nykyisiin ja tuleviinkin kuvioihin loistavasti.ajattele kun saisit ihan ilmaiseksi Dance Dollisen pinkin takin vielä! Ajatella, säästäisit tökäreistä noi vaatekulutkin. Ainoo mikä muakin sussa vituttaa on se että olet vain säälittävä sossu siipeilijä! Ja mies joka on pilannut maineensa ihan turhan takia. Tartu pulloon oikein kunnolla...
tuleva puistokemisti?
vitun venakko

20.4.2011 17:07  Antti"The Ex- Kansanedustaja"Kurhinen

Hehehe...voi ku sitä ihmisiä ärsyttää :D! Osuiko arkaan paikkaan :D? Eiks huumorintajua riitä urpot ;)?

20.4.2011 17:13  Vaasa

Huumorintajua tai ei, jotkut asiat on syytä jättää tekemättä ;) Kuten turha eduskuntavaaliehdokkuus.

20.4.2011 17:15  Tarkkis

Ei tuo ollut vitsi, Antti sinä olet se vitsi. Todennäköisesti myös vanhemmillesi.

20.4.2011 17:17  antti sä oot helmi äijjä

Vittu mikä jätkä

20.4.2011 17:21  Jouko

Toivottavasti Anaali-Antille löytyypi jatkossa jotain hommia, kun ei nyt ministerinsalkkua tullut vaikka kuinka sitä odottikin. Ehkä mäkkärin kassalta vois hommia löytyä :D Joko oot sen paskakoslas saanu myytyä?

20.4.2011 17:33  marylee

Huumorintajua :D Juu sitähän tässä haetaan, pitäis nauraa räkättää kaksinkerroin lattialla, kun kirjoituskyvytön nuorimies leikkii Suomen demokratialla ja siinä samassa somasti halventaa puolueensa ja itsensä. Hupaisaa Kurhinen!

Esitän vastakysymyksen: eikö älyä riitä urpo? :D

20.4.2011 18:57  jenny

Lueskelin tässä näitä tulleita kommentteja, eikö sulle se jo kerro jotain että seassa on YKSI positiivinen kommentti?
Jos haluat huumoria tehdä niin vedä housut alas niin saadaan edes kunnon naurut..

20.4.2011 19:14  nnn...

turha "julkkis" ja kaiken lisäks vitun tyhmäki... palaa takas sen kumihuulen kans myymää häpykarvojanne ja hävitkää julkisuudesta!

20.4.2011 19:18  HKI

Moi. Mua kiinnostais saada vastaus tälläseen kysymykseen, kun että hävettääkö sua ees tää pila?

Mä olen täysin kannaton, mutta utelias kuulemaan tohon vastauksen :)

20.4.2011 19:20  Ville

Joo häviäjät sanoi lapsena jo aina kaikessa että "en mä tosissaan ollut edes". Olet vain nii susi ettet tule pääsemään yhtään mihinkään :)

20.4.2011 19:51  Jammusetä

Taidat olla pelkkä vitsi koko poika.

20.4.2011 19:58  Kiukkunen!

Vaaleihin osallistuminen vitsinä on niin kaukana hauskasta kun vaan voi olla. Törkeetä tuhlata ihmisten aikaa ja vaivaa vitsin nimissä. Kasva aikuiseks ja muuta takas sinne Venäjälle vitseines!

20.4.2011 20:06  Juusa

HITTO TE MUUT OOTTE URPOJA :DD KYLLÄHÄN SEN NYT KAIKKI ÄLYS ETTEI se tosissaa sinne hakenu ?

ja kyllä, suomessa kaikki nää on ihan pisin v*ttua, että vähän kuuluuki kettuilla ;)

Ja kirjotustaito sulla on vähän hakusessa, mut mitäpä siitä.
HYVÄ ANTTI!

Ja te muut, te niin "vihaatte" anttia mut luette sen blogia, niimpä niin :DD

20.4.2011 20:11  Hävettää kommentoida

Huono häviäjä!

20.4.2011 21:14  Muru

"Julkisuuteen keinolla millä hyvänsä" ...sehän oli noiden kahden tyhjäpään (Antti & Henna) ilmoittama tavoite BB:n aikoihin. Antakaa armoa!

20.4.2011 21:32  bb antti penaali

tajua nyt jo ettei kyse ole mistään huumorintajusta vaan siitä että kukään ei yksinkertasesti usko että olis ollut mikään vitsi.
toi puolustautumis keino on tuttu jo jostain ala-asteelta että kun huomataan tehneensä jotain tyhmää väitetään etttei oltu tosissaan. ja olen varma että sinä olet käyttänyt tätä puolustusta usein.
eikä sulla pokka olis riittänyt näytellä niin vakavaa naamaa jos et olis ollut tosissas ja piraattipuoluekkaan sua tuskin olis huolinut "vitsaileen" nimissään.
eikä sun huumorintaju ikinä riittäis vitsaileen itses kustannuksella tyyliin "oon niin vtun turha bb tyrkky idiootti julkkis ettei mua kukaan äänestä". eli lyhyesti sanottuna EI MEE LÄPI

20.4.2011 22:22  Kekkuli

Muista Antti että Suomi ei ole isänmaasi, tulet
sellaisesta valtiosta missä ei ole demokratiaa
nyt eikä taida koskaan tulla olemaankaan.
Meille Suomalaisille edustuksellinen demokratia on tärkeä asia, sinä et sitä ymmärrä ja syykin on selvä. Voit mennä takaisin kekkuloimaan sinne mistä tulitkin,
olet käynyt tälle maalle jo riittävän kalliiksi
syöpäläiseksi oikeusjutuillasi ja pahoinpitelyilläsi. Et ole maksanut yhteiskuntaan koskaan veroja etkä varmaan tule maksamaankaan, joten pidä
suusi kiinni.

20.4.2011 23:08  annaf

tiedätkö itse mitä haluat?

20.4.2011 23:34  Matilda

Ihan kun kukaan nyt uskois, että oli vitsi. Varmaan nyt olisit nähnyt kaikkea vaivaa. Kun et muutenkaan oikeeta työtä jaksa tehdä.

21.4.2011 0:05  Tytöt

RIITTÄÄKÖ HUUMORI SILLÄ TYYPILLÄ, JOKA LAHJOITTI SUN VAALIKASSAAN 300 EUROA!!!

Odotamme myös, koska menet ja suoritat kuntosali-ohjaajan loppukokeen!
Jos ihme tapahtuu ja sen läpäiset, sulla ole kovin hyvä maine terveellisten elämäntapojen toteuttajana.Viina maistuu ja tolkuton bilettäminen, tosi esimerkillistä tulevalta kuntosali-ohjaajalta.

21.4.2011 0:26  Antti"The Ex- Kansanedustaja"Kurhinen

Yhden asian voin taas sanoa vaan tähän,että sain hyvin taas teidät ärsyyntymään ;)! Hehee..se on kivaa kun osaa oikeista naruista vetää jotta te huudatte ja kitisette ;) :D! Ettekö ymmärrä oikeesti miten helppo teitä manipuloida kaikkia sen mukaan mitä haluan ;)? Hei...tämä on viihdettä ja on postiivista julkisuutta ja negatiivista,mutta olen pahoillani jos luulitte toista mutta kumpikin myy ja negatiivinen jopa paremmin TONTUT ;) : MUAHAHAHA!

21.4.2011 0:39  Hotelli Presidentin hissipoika

Joo, negatiivinen julkisuus myy, ja sossu maksaa sulle palkan. Tai siis sinä manipuloit sossun maksamaan itsellesi palkan.

Kun saat sen paskan autosi kaupaksi pilkkahintaan, muista taas piilottaa rahat asuntoosi, ettei sossu saa tietää. Tai siis muista manipuloida rahat asuntoosi, ettei sossu saa tietää.

Ai niin, haista vittu, saatanan vajaaälyinen kusipää.

21.4.2011 2:13  sivustaseuraaja

Eipä tässä muuta voi sanoa, kuin että säälittävää touhua. Alusta astihan se oli selvää, ettei sua ota kukaan tosissaan tässä kansanedustaja-jutussa. Ja melkein surullisena sai sivusta seurata, miten paljon kuvitteletkaan itsestäsi. Nyt sitten kun ääniä tuli säälittävän vähän niin yrität selitellä, ettet ollut tosissasi. No kyllä sä vaan taisit olla, tuskin muuten olisit mitään videota vaivautunut tekemään tai mitään vastaavaa. Nyt et vaan kehtaa myöntää, että häviö tuli ja olet kansan mielestä ihan pelle. Koita nyt mies vähän ryhdistäytyä. Hanki itsellesi oikea ammatti ja lopeta se juorulehtien palstoille pyrkiminen. Se on hyvä jos on itsevarmuutta, mutta kun se menee yli niin se on jo naurettavaa. Jopa sun ex-vaimosi Henna, jota ei myöskään ole järjellä siunattu, on hankkinut itselleen oikean työpaikan ja tajunnut, ettei biletys ole se elämän tärkein asia. Sietäisi sunkin ottaa mallia hänestä... Ja jos haluat tulla miespuoliseksi Suomen Tukiaiseksi niin sulla on kyllä aika paljon töitä tehtävänä. Tuksun tempaukset ovat sentään kaikessa typeryydessä aitoja ja se nainen on oikeasti ihan pihalla koko ajan. Toisin kuin sinä kun yrität väkisin vääntää jotain hauskaa juttua siinä onnistumatta ja esität. Ei millään pahalla Antti ja toivon sulle kaikkea hyvää, mut koita nyt miettiä järjellä... hanki hyvä ihminen se työpaikka ja ala elää normaalia elämää, niin äitisikin saisi olla pojastaan ylpeä.

21.4.2011 2:21  Surettaa;(

Miten tuollainen ihminen voi elää itsensä kanssa?

Ei ole ihme että "masituttaa" jatkuvasti.
Mutta hei!Tämähän on vain viihdettä.Muista se Antti kun yksin unettomana pyörit siellä sängyssä.Ai, mutta onhan sulla sentään ne liskot siellä seuranasi!

Sulla on jo ikääkin tuon verran, että et ole enää nuoriaikuinen.Kannattaisi varmaan alkaa tekemään muutakin kuin "viihdettä" elämässään.

21.4.2011 10:01  migo

IL:n uutisen tänne houkuttelemana päädyin ihmettelemään mitä pashaa täällä suolletaan.

"Blogisi" on kuin yksi helvetin pitkä tekstiviesti. Eli jokainen lause alkaa "eli" ja loppuu hymiöön :D ;) :).

Muuten: ex-kansanedustajat ovat siis joskus tulleet valituksi ja istuneet kauden eduskunnassa. Pelkkä ehdollaolo ei riitä.

21.4.2011 11:53  Kolaroitu perunasäkki.

Tsaari yrittää kusettaa, tarjoo vanhaa kolaroitua vosikkaa ylihintaan.

21.4.2011 13:27  Envy

Kyllä ihmiset on taas vakavia. Mitä haittaa on yhdestä huumori-ehdokkaasta? Kuinka moni muukaan ihan tosissaan uskoo läpimenoonsa?

Vitsillä ei saisi ehdokkaaksi asettua mutta samat tyypit (uskoisin) toitottavat, että politiikka on nykyisin pelkkää vitsiä.

Herran muuhun elämään ja julkisuuteen en kommentoi.

21.4.2011 15:29  Jenni

Niin, olin kiinnostunut aidosti Antin autosta ja isän kanssa olis ollut tarkoitus sopia Antin kanssa hinnasta ja auton katsomisesta tähän pääsiäisen pyhiin.
Vahinko vain,(tai onneksi) isoveljeni luki Antin blogin ja näytti sen iskällekkin.Siihen hyytyi mun haave omasta autosta.Iskä oli sitä mieltä ettei Anttiin voi luottaa, kusettaa vielä autokaupassakin ja nauraa täällä blogissa meille tyhmille ostajille.
Iskä loukkaantu tuosta vaalikusetuksesta niin, ettei se edes halua harkita asiaa enää.Hyvää pääsiäistä Antille silti!

21.4.2011 16:48  Äly hoi!

Miten mä edes eksyin tämmöseen paikkaan.. Mut täällä ku ollaan, niin voisin kysyä että minkä ihmeen takia sä(kin) teet itestäs tommosen pellen julkisuudessa roikkuessas? Mitä niin helvetin viehätystä siitä saat kun sulla ei yksinkertasesti oo muuta annettavaa ku myötähäpeä? Nämä sun tekstitki on karmasevaa luettavaa ja oikein katkeruus paistaa silmäniskuhymiöineen.

21.4.2011 19:04  Ei pahalla mutta...

Eikö sulla oo parempaa tekemistä...?

21.4.2011 21:10  gfd

Älä yritä selittää että oisit mukamas leikilläsi vain ollut näissä vaaleissa. Kyllä sä joka paikassa olit ihan tosissas jakamassa niitä vaalimainoksias. Myönnä tappiosi kuin mies.
Suosittelisin että vetäydyt kokonaan julkisuudesta, koska munaat vaan ittes ihan totaalisesti näillä idiootti jutuillasi..

22.4.2011 3:11  cccp-vammainen

Shemeikka, olet ihan oikeasti vähän "erilainen".

Voipi olla että parin vuoden päästä ei paljon buahahuta vaan itkettää ihan kunnolla. Karma on armoton.

Kerrotko kuinka vaikea päävamma sinulla onkaan? Se voisi olla lieventävä seikka väistämättä tulevien kärsimystesi kohdalla.

22.4.2011 12:47  Lissu

Hei Antti;););) ADD
Tee nyt se lapsi jonkun tai ei milloin kaa ja äkkiä.
Ajattele kuinka paljon rahaa sillä teet?
Älä välitä näistä kateellisista kusipäistä.
Ajattele sä esim. Voisit mennä BB- taloon lapsesi kanssa.
Se olisi tosi kova juttu mihin kukaan muu maailmassa ole pystynyt.
Bisnes on bisnestä ja Sun lisäksi liian harva sen Sun lisäksi tajuaa.

23.4.2011 12:19  Percy

Antti hyvä, on aivan ilmiselvää, että halusit oikeasti eduskuntaan ja että kuvittelit sen myös olevan mahdollista. Et ottanut vitsillä rahaa vastaan, et vitsillä ollut YLE:n haastateltavana, etkä vitsillä jakanut vaalimainoksiasi. On myös yhtä ilmiselvää, ettei jokseenkin narsistinen luonteesi anna periksi sanoa jälkikäteen, että tappio tuli (tunnen monia narsisteja, joille kaikille on ollut tyypillistä reagoida epäonnistumiseen täsmälleen samalla tavalla kuin sinulla). Kaksi tuntemaani narsistisesta parsoonallisuushäiriöstä kärsivää on lopulta hakeutunut hoitoon ja saanut elämälleen ja identiteetilleen aivan uuden ja onnellisemman suunnan, kun ammattilaisen avuin on ratkottu menneisyyden solmuja ja kipupisteitä. Syyt käytökseesi ja luonteeseesi löytyvät hyvin todennäköisesti henkilöhistoriastasi, olet varmasti kohdannut vaikeita asioita aivan liian nuorena. Terve itserakkaus on ok, mutta ei kukaan meistä ole voittamaton.

Tarkoitukseni ei ole halventaa sinua, vaan vilpittömästi toivon, että löytäisit itsesi ja oppisit tarkastelemaan objektiivisesti sitä, mikä olet. Koska toisin kuin sanot, tämä julkisuudenkipeä esilläolosi milloin missäkin mediassa ei maksa sinulle leipääsi, eikä negatiivinen julkisuus anna sinulle todellisuudessa mitään. Ei Suomessa. Suositukseni on, että vetäydyt paskalehtien alareunoista ja pikku-uutisista yksityisen kentälle, alat rakentaa itseäsi psykologisen ammattilaisen avuin, kouluttaudut ja sitä kautta kuin itsestään - lupaan - löydät kyllä itsellesi ihanan kumppanin ja elämän. Seiskat ja hymyt voivat parhaimmillaankin vain riistää niitä sinulta.

Toivon, että joskus lopulta pääset irti julkisuusriippuvuudestasi ja löydät Elämän (kirjoitan sen tarkoituksella isolla). Kaunista kevättä sinulle - ja voimia!

23.4.2011 13:47  hessuhopo

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/bb-inkan-kohupaljastukset-rakastan-venalaista-miesta-katso-k-18-video

ooh kateellinen oon jos oot päässy viekkuun! inkalla on suomen paras varsi.. varsinkin ennen silikooneja.

24.4.2011 17:16  ande

Koko kansan hauskuuttaja Antti Kurhinen. Senhän osoitti iltalehden kyselykin :D
Ja uskomaton manipuloija, oikea psykologisen pelin mestari. EI SAATANA

24.4.2011 20:02  Autokauppias

Nyt mulla on sulle Tsaari sellainen tarjous, että samanlaista ei tule ihan heti vastaan:

Osta kymmpitonnilla kolaroitu taksi, jolla on ajettu vain 400 000 kilsaa.

Palaillaan!

27.4.2011 16:56  Marski

No kiva tietää ettet ollutkaan tosissasi, tuostahan nähtiin millainen huijari olet. Turha varmaan enää koskaan pyrkiä eduskuntaan. Rahaa kylläkin keräsit varmaan tosi mielellä ja tilinumeroasi tyrkytit niin televisiossa kun blogissasikin. Toivottavasti kukaan hullu ei laittanut penniäkään sinne ettet päässy kampaajalle tekemään jotain naurettavia koukeroita tukkaasi.

27.4.2011 21:33  Kysyn vaan

Ostaisitko käytetyn auton Antti Kurhiselta ?

28.4.2011 7:48  Pessi

Olen kiinnostunut autostasi, tiedustelen onko
sitä kolaroitu ja kuka on korjauksen tehnyt ?

28.4.2011 11:07  Antti"the Tsaari"Kurhinen

Ei ole kolaroitu!!

7.9.2011 23:56  Elämä on kuin pikavippi

Jou Antti! Vähän myähässä kommentoidaan, mutta parempi myöhään kuin ei koskaan. Hyviä kirjoituksia sulla - jatka samaa rataa! terkkuja Porista!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini