Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Antti Kurhinen=Tuleva Sosiaali-ja terveysministeri :)!

Torstai 14.4.2011 klo 0:22 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen


Halleluja pjarkule sentää;)!Ministeri tässä hei :)!

img_0378.jpgimg_0379.jpgAloitetaan vaikka tuolla iloisella uutisella kuin että minusta on leivottu uuden hallituksen Sosiaali-ja Terveysministeri :) :D!

Onhan tämä kunnia kyllä ja kyllähän minä nimenomaan tiedän kaiken miten terveyden kanssa voi pelata ;)!Osaan pilata sen parhaalla mahdolliselle tavalla ja osaan myös pitää siitä huolta parhaimmalla mahollisella tavalla ;)!Eli tämä virka on kuin leivottu minua varten,vaikka pääministeri olisi ollut myöskin aika jeesh :)!


No mutta tästä se ura lähtee urkenemaan kuulkaas ;)!

Tämän sivussa olevan jutun on siis tehnyt Helsingin sanomat 9.4

img_0381.jpg

Jatketaan sitten muihin poliittiisiin asioihin ja kuulumisiin..tosiaankin on taas viikko kulunut siitä kun blogiani kuulumisieni osalta olen päivitellyt.

Taas viikko on ollut todella mielenkiintoinen ja uusia kokemuksia täynnä ;)!

Esimerkiksi tämä juttu on taas niin huumoria kuin olla ja voi :D!img_0383.jpg

Antti Kurhinen juhlii jo vaalivoittoaan! – Hymy 

Sitten siirrytäänkin noihin vieressä oleviin kuviin minun pääkopastani ;)!

Kyllä,aivan oikein mitä näette :D! Olen virallisetsi Helsingin sanomien mukaan Sosiaali-ja terveysministeri, jotenka päätin sitten ihan virallisesti ottaa ministerin salkun itselleni ;)!hehee..niin kuin jo aiemmin sanoin, että poltiikkakin voi olla hauskaa samalla ja huumoria pitää olla ;)!


Kiitos tästä upeasta kampauksesta taas iki-ihanalle Super Sigelle Salon Uniquesta itäkeskuksesta,joka osaa oman hommansa :)! Käykää tekin leikkauttamassa itsellenne upeat hiukset! Ja  kysykää Sigrid parturikampaajaa..

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=23&lang=fi

 

Jepulist..jospa sitte siirrytään vähän kertomaan viikon tapahtumia lyhyesti..

Tosiaankin tässä viikko mennyt aika paljon vaalihommelien kanssa ja kaiken laista kivaa olenkin kerennyt jo esimerkiksi flyereiden kanssa kyhäilläkkin :D!

BB-Antti sai Stockan vartijat peräänsä! – Hymy

Olen kyllä aika epeli vai mitä ;) :D? No niin kuin sanotaan että kaikki konstit käyttöön jos haluaa menestyä elämässä!

Olen myös muutamat yöt ajanut kaarallani pitkin bussipysäkkejä liimailemassa minun flyereita :D! Teen mitä pystyn, koska meidän puolueellamme ei ole varoja samanlaisiin mainoksiin kuin isoilla puolueilla. Hyvä niiden miljoonabudjeteilla ostella mainostilaa joka puolelta,kun me joudumme suurimmaksi osaksi omillamme toimimaan! Noo,tämä vain vahvistaa meitä ja jos eduskuntaan menemme niin sitäkin enemmän :)!

Nuorten keskuudessa olimme vihreiden kanssa aika hyvässä kärjessä ja se kertoo paljon...uusi vallankumouson tulossa ja me näytämme ;)! Ensi sunnuntaina minut kruunataan kansanedustajaksi ja sitten sitä kautta sosiaali-ja terveysministeriksi! Siitä sitten lähtee uusi poliittinen tuulahdus Suomessa ja loppuu tuo paskanjauhanta ;)!

Koulukiusaamisellekin on jotain tehtävä, koska en turhaan ole itse kärsinyt lapsuudessa ja vuosi sitten tähän aikaan olin yle 1  kanavalla rauhan asialla avausjakson pääosassa jos muistatte! Nyt käyn taistoon oikeuden puolesta kansalaiset!!! Äänestäkää rakkaat oikesati elämää nahnyt nuori joka haluaa että asiolle tehdään jotain eikä vaan puhuta ja pällistellä!! Meillä ei ole varaa pelleillä nuorisolla ja heidän hyvinvoinnilla,koska he ovat meidän ja Suomen tulvaisuus!!!

No mutta,tosiaankin..kiitän kaikki jotka kävitte äänestämässä minua ennakkoäänestyksessä ja toivin sitten muiden ketkä ei vielä äänetästänyt,niin tulevan vaaliuurnille ensi sunnuntaina ;)! Ja numeron pistäkää päähän!! Eli Helsingin vaalipiiri ja nro. 175!


http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Sitten viime viikolla tapahtui se mitä en odottanut ja melkein unohdin..

Minulle tuli kämppis niin sanotusti pariksi kuukaudeksi pyörii nurkkiini,huh!

Tämä vain sen takia että hän on siskoni tuttava ja tuli työharjoitteluun Helsinkiin..olin joskus  luvannut että helposti 2 kuukautta mun luona voi bunkkaa,mutta kyllä se mieli muttui nopee..ainoo ongelma oli että lupaus oli tehty ja tyttelillä ei ole muuta paikkaa mihin mennä.

Kaiken lisäksi hän pöräytti ensi kerralla heti poikaystävänsä kanssa ja siinä sitten oltiin kun tilaa ei olekkaan melkein :D! Onneksi tämä poikaystävä oli vaan sen 2-3 päivää ja lähti sit sinne jonnekkin opiskelee autorassajaaksi :D!

Yksi juttu ärsytti pirusti kun olin launtaina lähössä Lahteen kavereiden luo ja unohdin jotain himaan ja palasin 5 min kuluttua,niin neiti makasi mun sängyssä iloisena ja poikäystävä oli todennäköisesti pesemässä mulkkuaan vessassa sessiota varten!!!Tai niin epäilen ainakin..!Huhhuh mitä touhua..Siinä vaiheessa pääsi pari valittua ja sanoin että anna olla viimeinen kerta kun mun huonessa palloilet tollei ja hiplaat mun tavaroita,puhumattakaan mun rakkaasta parisängyssä, jossa on harrastettu ainoastaan aviollisia rakkaudentunnustuksia!! Tyttö vielä kysyi että"mitä pahaa jos oon sun sängys" :D..kelatkaa?? On neidillä pokkaa kuin vesieläimellä nokkaa nätisti sanottuna!!! Kiire kun olin niin sen kauemmin en kerennyt väleijä selvitellä ja lähin menee..toivon että meni perille ja enää ei toistu..mutta hieman paskan maku jäi suuhun :/! Katsotaan mitä tuleman pitää vielä..

Eli nyt joudun jakamaan minun kämppäni vieraan ihmisen kanssa pari kuukautta :/! Pahinta tästä tekee se,että olen omassa huoneessa ja hän olohuoneessa,mutta keittiä ja vessa on olohuoneeseen yhdistetty..se tarkoittaa että en voi sinne enää noin vaan hiippailla milloin haluun ja tämä neitoinen menee nukkuu jo 10 aikaan joka päivä illalla. Ei siis yöruokailua pahemmin,ei kusemista ja paskomista kun haluu :(,ettei vaan herätä arvon neitiä uniltaan..nyt sitten on otettu avuksi kusipullo huoneeseen ja yritetään olla hiirenhiljaa 10 jälkeen :(!

On tää vaikeeta kyllä totutella jakaa oma kämppä ventovieraan kanssa jolla on kyllä omia torakoita päässä :D!

Mutta kaikki kokemus on hyvästä ja onpahan hyvä meili että autoin tyttöparkaa kun mistään ei löytynyt majoitusta ja Ministeri-Antti auttoi hädässä :)!Eli teen niin kuin hyvän politiikon kuuluukin ;)! Tästä se minun hyväntekeväisyysura lähtee urkenee ;)! Kuka haluu olla mun next kämppis hei ;) :D?

No mutta joo..Lahdessakin tuli viikonloppuna pyörähdettyä pitkästä aikaa tapaamassa vanhoja tuttuja, ketkä muutti Pietarista sinne vähäna aikaa sitten..

Ilta olikin mitä hupaisin ja antoisin ;) :D!

Sanotaan että naistarjontaa riittää ja vasrinkin iäkkäämmät mammat söi katsellaan kun kävimme pyörähtämässä 10 min Armaksessa tai mikä nyt olikaan..paikka kuhisi milffejä ja ne olisi syönyt mut ihan just jos ei oltais lähetty toiseen paikkaan kun nää muut halus..Tivolissa olikin perusjunttimeininkiä ja meitsii katottiin kuin elukkaa häkissä,sekä tyttelit tuli mitä urpoimmailla jutuilla tussuaan tyrkyttää :D! Yksi politiikan suhteen kysyi että miksi hänen pitäisi äänestää minua ja sitä sun tätä piikitteli vitsikkäästi,kysyi miten vakuutan sen äänestämään minua..kuuntelin sitä vähän aikaa ja kysyin että" Oletko sinä Helsingissä kirjoilla"?tyttö katsoi ihmeellisenä ja vastasi että "en". Siihen naurahin ja sanoin yksinkertaisesti että "en jaska nähä vaivaa"..miksi tyttö kysyi? No sanoin että otappa selvää ennen kuin esität fiksua ja filmaattista poltiikan suhteen, niin miten tuo äänestäminen menee ja kuka saa ännestää mistä vaalipiiristä ketäkin :D! Ja ei ollut ainut kuka politiikan avulla yritti persettään hinata mun vierelle :D!

Hauskaahan tommoinen oli ja meno sen kuin yltyi..niin kauan kuin kaveri vippas vahingossa mun päälle kokonaisen tuopin karpalolonkeroa :XD! voi viddu että vitutti kyllä ja keräsin itseni että ei se ilta mee pilalle vaikka märkiä ollaankin..ja sainkin tsempattua itteni sen verra että jytke yltyi ja viina virtasi :)!

Yhessä vaiheessa sitten tulikin 2 kivan näköistä hupakko siihen heiluu ja se oli sitten siinä..meitsi villiintyi humalassa ja sitten meno jatkui erittäin villinä jatkoille, missää suorastaan hullaannuin ;):D! Olinkin sitten aikamoinen ritari kun monen kaa pärjään yksin,vaikka itse näin sen sanonkin,haha ;)! Tästä ei sen enempää,koska muuten menee k 18 blogiksi tää ;) :D haha..!

Eli hauskaa,mutta seuraavana päivänä olo ei ollut hauskaa :/..Ja vielä oli yhdet kuvaukset, joissa olin aivan jäässä ja menin ihan puolivaloilla :XD!

Eli viime viikonloppu oli mitä hauskin pitkästä aikaa ja seuravaalla pistetään toivottavsti paremmaksi ;)!

Mitä miä vielä teille kertoisin oikein? On ollut vaan niin paljon kaikkea hauskaa ja ei hauskaa, niin ei vaan pysty/jaksa kaikkea kirjoittaa tänne!


Tuosta aiheesta vooin vielä hieman kirjoittaa..

Antti Kurhinen juhlii jo vaalivoittoaan! – Hymy 

Tosiaankin kyse on taas huulenheitosta ja en tietenkään juhli vielä mitään voittoa vaa kunha  pelleilen itseni kustannuksella ;)!

Älkää ymmärtäkö väärin taas tuota uutisesta ;)!

Ja tuosta nenäleikkauksesta sen verran,että tosiaankin olen todella paljon sen takia saanut kärsiä ja minua on pompotelut sieltä sun tänne,niin on se vähän kuin voitto kun olen saanut oman kantani edes jotenkin läpi, kun aluksi kiistivät vahingon ja nyt sitten vihdoin totesivat että se ei parane paremmaksi odottamalla ja että uusintaleikkaus tehdään heti kun mahdollista syksyllä! Kaikkien limakalvojen ja rustokudoksen pitää parantua suhteellsien hyvin,ennen kiin se voidaans orkkia uudestaan. Ja onhan se totta, että riski on suuri epäonnistua kun sitä on niin monta kertaa leikattu huonoin tuloksin:/!

No toivotaan parasta ja yritän luottavaisin mielin mennä kaikesta huolimatta mitä olen joutunut kokemaan..

Sitten oiskin aika puhua siitä hyypiöstä joka uhkaili meitä facebookissa tapporyhmällä..no nyt sitten vihdoin käytiin oikeudenkäynti 12.04 ja oli hauska nähdä tyyppi itse henkilökohtaisesti..eli se kuka niin iloisetsi halusi meidän kuolemaa ja yllytti muita..ei kehdannut edes silmiin kattoa kunnolla koko jätkä!!

Kaiken lisäksi yritti vielä kiistää että olsi halnnut meille pahaa ja esitti ettei tajuu mitä tarkoittaa facebookissa "suljettu" ja "avoin" ryhmä, että ei tajunnut että sen voi nähdä koko Suomi googlettamalla meidän nimet! Jopa syyttäjä rupesi vittuilevaan ja todella ivalliseen tyyliin kysyy,"ai et muka tajua suljetun ryhmän ja avoimen mekitystä"??Siis aivan naurettavin asioin yritti vielä sheivata itteensä tilneteesta ja kaiekn lisäksi sytti meitä että me ollaan syyllisiä kun pyöritään julkisuudessa koko ajan,sekä se tarkoittaa että meistä saa heittää tappamispilkkaa :D!!Siis aivan älytön jäpikkä,tai ennemminkin sen asianajaja!!huuhhuh sanon minä ja jopa meidän asianjaja Ingrid Heickell tuohtui siinä vaiheessa kun sen asianajaja rupesi ihan juttuun liittymättömiä asiota kertomaan että emme ole pulmusia ja olemme jääneet huumausaineen käyttörikosesta kiinni..a,juttu ei liity mitenkään tohon,B itselle vaingon tekeminen on ihan eri asia kun uhata tappaa toinen!!Siis aivan sekasin sen asianajajakin!!

Vaadimme kummatkin Hennan kanssa 6000e kärsimyksistä yms.,koska uhkaus on niin vakava,koska koko maailman käytetyimmän sosiaalisen median välitiksellä yllytetään tappamaan ja kaiken lisäksi julkisuuden henkilöitä!!


Tuo on vielä pieni summa verrattuna siihen mitä olisit maksellut jossain jenkeissä samanlaisesta teosta ja siihen nähden kuinka paljon olemme saaneet henkisesti kärsiä!!!

Ja hoviin mennään 100% jos tuomio kumotaan!!! Se olisi oikeusmurha jos niin kävisi!!!

Linkki alla juttuun:

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1109449/antti-kurhinen-facebookin-tapporyhmasta-tama-ei-jaa-tahan

 

No sen me saamme tietää sitten 02.05.11 kun käräjäoikeus antaa tuomionsa tässä jutussa!

Tämmöistä tällä kertaa..ja nyt vähän iloisempiin uutisiin..

Käväisin tossa oikeudenkäynnin jälkeen radio Trobitin vieraana ja oli oikein hupaisaa opiskelijaporukkaa kyl :)! Kiitos teille ja opdcasti tulee jossain vaiheessa kai niiden Radio Trombitin sivuille. Hauskaa settiä tuli ja taisin siinä sivussa luvata kaikille äänestäjille että jos mut valitaan eduskuntaan niin ne kullatutu vessanpöntöt :Dhaha..taitaa tulla kalliiksi mulle tää keissi jos mut valitaan :D!

http://www.trombit.net/radio/

Ja sitten annoin vielä heidän lehdelle hauskan haastattelun jonka voit luke täältä alla olevan linkin kautta ;)!

http://www.trombit.net/blog/2011/04/13/eduskunta-tahtaimessa-antti-kurhinen/

 

Ja sitten vielä loppuun muutamat peruslinkit mistä voitte seurata minun poliittisia edesottamuksia.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-04-12&eventId=39#cal_event392011-04-12


Ja tietysti edellisessä blogissani on paljon asiaa jota en uudestaan tänne kirjoita,jotenka käykäähän tarkistamassa jos jotain jäi vaivaamaan ja ette kaikkea tajunnut :)!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/04/05/171

Jatuon blogin lopusta löytyy myös tilitiedot,jos joku haluu vielä vähän tukea minua vaaleissa ;)!

Tietysti myös minun ihana kaarani on myytävänä ja voinkin sanoa, että hyviä on tullut tarjouksia, mutta ei kummiskaan tarpeeksi..jotenka yrittäkäähän lisää ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja palataan tossa ihan lähipäivinä ennen vaaleja päivitän veilä kerran ja kerron yhen hauskan jutun jos se vaan onnistuu..tai siis sen onnistuu..ainoo vaan minkälaautinen siitä tulee ;) :D!No mutta jätän teidät arvailemaan,hehee ;)!

Ei muuta kuin KKKKKKK eli siis tuleva Ministeri kiittää ja kuittaa kaikkia lukijoita <3!


 

img_0384.jpg

Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, Helsingin sanomat, äänestäkää, lahjoitukset, ministeri antti, ennakkoäänestys,


Kommentit

14.4.2011 12:59  kiira

Ei mene hissi vintille saakka tällä ressukalla. Kun omaan tuttavapiiriin ei tällaista sivistymätöntä roskasakkia kuulu, lukee tämänkaltaisia hengentuotteita melko epäuskoisena. Kyllä, tuollainenkin ihminen on näköjään olemassa.

14.4.2011 15:52  Matti Teppo Seppo

Edelliseen bloggaukseesi kirjoitin, että toivottavasti olet steriili.

Otan sanani takaisin. Sinun isäsi olisi pitänyt olla steriili.

14.4.2011 23:00  Suvi

HANKI ELÄMÄ. :D Mun tekis mieli puhkoa silmät virkkuukoukuilla ja hypätä parvekkeelta tän jälkeen.

18.4.2011 12:47  Jonna

Siis aivan älytöntä touhua, miten kukaan voi olla noin idiootti?! Edes huumorilla tää koko homma menee jo hyvän maun ulkopuolelle. Luuletko, että kukaan sua äänestäis eduskuntaan kun jopa nämä sun postaukset on ihan täynnä kirjoitusvirheitä eikä näitä voi tosissaan ottaa. No, ainakin saa itsensa tuntemaan viisaaksi kun sun juttuja lukee. :D

22.4.2011 18:58  asd

Hauskaa etta sulla on kommari paita, vaikka et tieda kommunismista hevon vittuakaan :D Nolaat itsesi !


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini