Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Täyteläinen viikko ja Ennakkoäänestys kotimaassa 6.-12.4. (keskiviikosta tiistaihin)

Tiistai 5.4.2011 klo 19:37 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen


HUOMIO KANSALAISET!KKKKKKK PUHUU ASIAA TAAS ;)!

Mitäs mun pikku palleroiset? Onkos teillä ollut ikävä iskää ;)? No on varmasti kun en oo vähään aikaan taas mitään kirjoitellut ja päivitellyt teille..nyt kerron lyhyesti taas viikon tärkeimmät tapahtumat teille rakkaat ;)!

Viikkoon on mahtunut missikisoja,viisaudenhampaan repimiset,Popkellarin avajaisbileet,Dtm drag Queen 2011 finaali,synttäreitä,leffassakäyntiä,herkuttelupäivän mukavien ihmisten kanssa <3 ,epäonnistuneet käräjät,nenälääkärissä käynti ja uuden leikkauksen vihdoin saaminen ja paljon paljon muuta ;)!On tää elämä kyllä aikamoista ja menoa aina riittää ;)!

Aloitetaan sitten siitä että viime keskiviikkona oli Miss-Helsinki finaali..joopa joo..järkytykseni oli valtava kun kuulin ja näin voittajan...!Huhhuh sanon minä kyllä! En tiedä mitä tuomreille annettiin vai "antoiko"kenties voittaja :D haha..no mutta siis valinta oli järkytys monelle muullekkin,tai siis enemmänkin kaikillle ympärillä,koska katseet vaelteli epäuskoisina toisten ihmisten silmissä..ja niin minunkin!

BB-Antti tylytti Miss Helsinki -voittajaa! – Hymy 

En väitä että eikö tämä Elina olisi nätti,vaan sitä että olisi paljon parempia vaihtoehtoja ollut voittajaksi!!! Törkeetä! No mutta niin kuin tuossa uutisessa sanotaankin,on niitä järkystyksiä ennenkin kokenut ;) :D!

Muuten tytöt yleisesti oli tosi nättejä ja olihan siellä muutama tuttavakin kisaamassa..harmi ettei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon,vaikka olisi kuulunut :/! No mutte tästä vaan eteenpäin ja kohti uusia pettymyksiä mussukat hei ;) :D haha..no ei :D!

Torstaina oliskin odottamassa maailman pahin ja pelottavin juttu :/!Eli sen aikasemmin monesti tulhetuneen viisaudenhampaan poisto..huh..olin tätä lykännyt monta kertaa eteenpäin,koska vanhojen traumojen takia ei vaan pystynyt millään,varsinkinkaan kun tämä oli kirurginen toimenpide :/!huhhuh!! Kyllä siinä tärisin ennen kuin menin sinne ja pakotettua itseni väkisin paikalle,hiki puski kuin saunassa vaan :XD!Siis olin aivan täpinöissä ja olin valmis tirvaisee hammaslääkäriä yhdestäkin väärästä liikkeestä :D!

Ennen prosessin alkua jouduin pitkään haukkoo happee ja sitten kun vihodin prosessi alkoi puristin niin kovaa kädet tuolista kiinni ettei mitään rajaa :D! Siinä sitten lääkäri sanoi että"mnyt poraan hieman luuta kun se on syvällä,ja sitten hakkaan vähän tällä sivusta,oota leikkaan nyt ikenen auki ja nyt rupeen nykimään kunnolla pidä pää kiinni paikallasi"!Näitten järkyttävien sanojen jälkeen yritin tsempata itteäni ja sanoin itselleni ett"älä Antti ressaa ja muistelee Neuvostoaikoja..jos on kuollakseen niin sitten se on kohtalo"..että näillä mentiin :D! nyt jälkeenpäin vähän naurattaa jo,mutta silloin tilanne oli aivan toinen...!Siinä minä Kansanedustaja pinnistelin hiki otsassa ja paskat housuissa,sekä rukoilin että milloinka tämä kaikki loppuu :D!!!

No loppuihan se jossain vaiheessa vihdoin..vääntelyn ja kääntelyn jälkeen..taukojakin jouduimme pitämään välillä :XD!

Oli miten oli,niin olen ylpeä itsestäni että uskalsin mennä ja kestin sen piinan,joka osoittautui paljon helpommaksi mitä ajattelin :)!

Tikit suuhun ja sitten menoksi luulin,mutta mutta..ei se ollutkaan niin helppoa..verta tuprutti niin perkuleesti ja burana 800 ja antibiootteja jouduin vetää ja vedän vieläkin..

Tyhmää oli että lähin melkein samantien Popkellarin avajaisiin psoki ruvella,lääkkeiden alla ja sitten lärvit vedettiin :D! Tämän takia tämä video onkin vähän hassu kultaisineen vessanpönttöineen ja vaalivalvojaisineen :D haha!Olen pahoillani ihmiset,olin vähän ting tong segasi kyllä :D!

BB-Antti: Seuraavan naiseni kanssa teen lapsia! - 7 päivää

Mutta lapsijuttu on ihan totta ja kullatut vessanpönttölupauskin kylläkin :D!

Kyllä miä haluan pieniä palleroisia itselleni pikkuhiljaa kun ikääkin on ihan tarpeeksi..

Jos tota lääketokkuraa ei oteta tohon,niin ilta oli suhteellisen hauska ja siinä samassa pöhnässä tutustuinkin erittäin hauskoihin ihmisiin samalla :D!Se ei olisi ehkä onnistunut selvinpäin ihan multa ja ihan sillä tavalla :XD! Tuttavuus oli aika hauska siis ja toivottavasti ehkä joksus poikii tulosta :D!

Kaikin puolin oli hauskaa ja kiitos Seiskalle taas hyvistä pirskeistä :)! Ainahan ne hyvin järkätty kun kyseinen taho niitä järkkää :)!

Sieltä sitten jossain vaiheessa lähdinkin sitten aikamoisissa sievissä,niin kuin kunnon kansanedustajan kuuluukin :D!

Siellä bileissä oltuani,en alkohuuruissa tajunnut sitä,että multahan koko ajan on vuotenut verta ikenestä ja minä olin melekein kuolemassa verenhukkaan...muhaha..no ei ehkä ihan,mutta tosiaankin sitä tuli ihan kuin ämpäristä ja herättyäni aivan järkyttävään päänsärkyyn,tajusin että tyynyni on aivan veressä :/!Huh..vielä tänä päivänäklin vuotaa hieman :/!

No mutta joo...olo oli mitä järkyttävin ja ei muu auttanut kuin 800 burana ja sitten lepo,ruoka..ruokaa ei pysyt kunnolla syömään kun ien auki ja poski turvonnut...aika kauheeta kaikki oli...

Jotain muistikuvia on myöskin siitä että Tuksu tuli valittaa Hennasta ja Artosta,ihan ku mua kiinnostaisi :D hyh koko nainen! Artoa käy kyl sääliks ku se tekee mitä tekee ja antaa itselleen tehdä, en tiiä mikä takia,mutta alentuu pahimmaksi maan matoseksi sen naisen edessä...tästä kertoo seiskan ottama video siellä Popkellarissa...Aika liiankin "jäätävää" katseltavaa...nyt Arto oikeesti,Camoon..herää hei,mitä sä teet itsellesi tai annat tehdä..? Vaikka et sinäkään ruusunnuppu ole,mutta mies kummiskin ja ihan fiksu kun sun kaa olen jutellut!!!What a fuck??

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a172529/tuksu+ja+arto+kohtasivat+viikon+jalkeen++jaatavaa/

 

Enempää ei kiinnosta teidän jutut,mutta ton halusin sanoa kun niin pahalta tuntui katsoa videota..!

Palataan siihen särkyyn ja verisiin tyynyihin :D!

 

Tosiaankin en jäänyt makaamaan himaan koko päiväksi vaan yksi tyddeli sai minut houkutettua katsomaan Miss drag Queen 2011 DTM ravintolaan..

Muisiankin että olin viime vuonnakin sitä kattelemassa ja on kyllä hupaisa tapahtuma kyllä :)!

Nyt tultiin kyllä aika myöhään paikalle ja nähtiin 3 viimeistä esitystä vaan :/..Jone Nikulan hauskat kommentit esiintyjille kyllä sain nauramaan ja muutenkin oli ihan hauskaa :)! Ainut asia mikä potutti oli turvonnut poski ja verta tihutti edelleen..:(..

Martinankin esityksen näin ensimmäistä kertaa livenä ja voin sanoa että aika hyvinhän se veti :)!Hyvin tyttö on panostanut ja treenannut :)!Onnea tuleviin keikkoihin ja laulu-uraan,kyllä tolla asenteella pärjää :)!

Jeesh..ei siitä sen enempää..

Lauantai toikin mukanaan todella mielenkiintoiset synttärit ja sainkin kokea uusia ruokanautintoja <3! Olit todella mielenkiintoista seurata miten oikeesti aasialaisessa kulttuurissa tehdään ruoka :)! Suoraan laitetaan ruokaeinekset pöytään ja siitä jokaine itse keittää isoissa pöydälle laitetuissa kattiloissa ruokansa ja samantien syö ja sit lisää..tosi jännän näköistä touhua kyllä :D,mutta saakelin hyvää ruokaa :)..paitsi se mustakala minkä söin,yök :XD!

Illalla sitten vielä oli myöhäisleffassa käynti ja kiltisti kotiin nukkumaan..ainakin melkein heti,kun yhtäkkiä kun kerroin kavereille että liikun autolla niin jouduin vähän kuskailee kaikkia kotiin :D!Perkule,minä kansanedustaja itse ajelltuin mun kamuja himaan :D! haha...Tottakai kamuja pitää autta hädässsä koska nekin auttaisi mua :)!

Khyyl khyyl..ja sunnuntaina odotteli tietämättäni herkkupäivä <3!

Herätyäni joskus tosi myöhään melkein illasta ja ihan tokkurassa Kefexin antibiooteista,katsoin ulos ja oli masentava sää...teki mieli jotain hyvää,mut ei ollut ja laiskuus oli suurta..sitten kuin tilauksesta facebookissa pari ihanaa kilttiä kaveria sanoi että niillä on herkkupäivä ja ne lähtee ajelee kaverille..siinä minä sitten läpällä heitin ett"tänne myös" ja siinähän sitten oltiin :D..täysin pöytä sipsiä,dippiä,kakkuja,suklaamunia,karkkia,huh..ja siinä sitten ahmittiin ja puitiin parisuhteiden saloja samalla kuin jotkut juoru-akat :D! Kiitos teille illan piristyksestä ja herkkupäivästä <3!Pidetään useamminkin,mutta ei liian usein,muuten en mahu enää edes viimeisiin farkkuihin mitä on,kun muutenkin talven aikan perse leinnyt mahottomaksi ja mitkään hyvät farkut ei enää sovi :/..

Tämmöistä juu..maanantaina sitten odotti jo kauan odotettu oikeudenkäynti..no miten kävikään taas prkl..tyypi ei saapunut paikalle ja ei vastannut puheluihin yms.jotenka lykkääntyi 6 toukokuuta ja tämä on jo 3 kerta!! Ottaa kyllä pannuun ku venyy ja venyy,vaikka tapahtuneesta on jo yli vuosi!!Tuomari sanoi että seuraavaksi haku päälle jos ei saavu paikalle tyypille! Hölmöhän sä oot ku pelleilet,koska teon olet itse poliisilla tunnustanut ja korvauksien suhteen vain korko juoksee sulle..eli ihan hyvä neuvo,että kannataa saapua sen seuraavan kerran sinne käräjille ;)! Eli siis tästä jutusta oli kyse jos ihmettelette että mitkä käräjät taas :D!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-04-04&eventId=35#cal_event352011-04-04

Tulossa vielä 12 huhtikuuta se facebooktappouhkailijakäräjät,joista oli paljon kohua ja siitä keskustelimme myös Maria-showssa.

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a111675/bbhenna+ja+antti+halutaan+hengilta/

Saa toikin vastata teoistaan,prkl...!

Sitten meinasinkin unohtaa kertoa melkein että huomenna alkaa ennakkoäänestys hei mussukat ;)!

Eli muistakaahan äänestää minua ahkerasti ja lupaan parantaa tämän Suomen <3!

Antti Kurhisen vaalipuheet tyrmistyttävät! – Hymy 

Ja se mitä tuossa vaaliradion haastiksessa sanoin,on täysin totta!!Pysyn sanojeni takana,mutta ainoastaan voin korjata sen että en todellakaan kannata kovien huumeiden laillistamista,vaan ainoastaan kannabiksen!Asia on jakanut jo kauan eduskunnan ja uskoisin että pikkuhiljaa asia saadaan käsiteltyä loppuun ja laittomat biskenset kuriin..sitä kautta kerrytetään valtion kassaa mielummin kuin rikollisen taskua ;)!

No,ei mun tarvi kertoa tota vaan voitte ihan hyvin itsekkin tajuta ja katsoa vaikka Hollannin mallia sen suhteen..

Portugali jopa laillisti kovatkin huumeet,niin niillä laski puolella huumerikollisuus ja niihin liittyvät kuolemat yms. että semmoista ;)! No mutta en rupee saarnaa tässä,vaan voitte itse googlettamalla löytää paljon mielenkiintoista informaatiota asian suhteen!

Sitten jotain vanhempaa vielä joka jäi viime bileristeilyltä laittamatta,kun videot ilmetyi vasta viime viikolla..

Tässä jotain..

BB-Antti: Misterit jäävät varjooni - tämän takia! - 7 päivää

No jäähän ne mun varjoon ja moni muukin hei,sehän on itsestäänselvyys hei ihmiset vai mitä ;)? :D haha!

 

Sitten tämä minun ihkun ihana seitsemän K:n pikku ripsukka jaksaa vieläkin ihmetyttää kaikkia :D! Mitä ihmeellistä siinä on hei muka :)?

Antti Kurhisen vaaliteemana seitsemän K:ta - lue rivo rimpsu! – Hymy 

Ei se nyt mitenkään erityisen rivo ole minun mielestäni,vaan enemmänkin hauskan hupaisa ;)!

Ja loppuun tietysti ei onohdeta minun erinomaista supertajousta,joka on ollut jonkun aikaa tarjolla ja toisaankin on tullut suhteellisen hyviä tarjouksia,mutta ei tarpeeksi..vaihdot ei erityisemmin kiinnosta,muuta kiitos että niitäkin tarjoatte ja tietenkin katsoon jokaisen tarjouksen minkä laitatte minulle.

Käykää nyt ihmeessä tsekkaamassa tätä ihmepirssiä ja laittakaahan tarjousta tulemaan ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

 

Ja tietysti tämä on pakko laittaa,hehee ;)!

Ja pakkohan se on muistuttaa taas että tarvitsen apuanne jotta pääsen eduskuntaan,jotenka olkaa avomielisiä ja muistakaa tämä tilinumero ;)!

FI40 5447 0620 0693 10

Jeesh..mä taidan tästä lähteä hakemaan kohta flyereita lisää ja lähteä kampanjoimaan ;)!

Tässä vielä äänetysinformaatio huomista ennakkoäänetystä varten.

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Ja lappusen olettekin aikaisemmin saanut jo kotio,jotenka ei muuta kuin siihen iskette kynällä numeron 175 Helsingin vaalipiiristä niin Suomesta tulee maanpäällinen paratiisi elää ;) <3!

 

Ei mulla tällä kertaa muuta ja ollaan koodeissa tulevista ihmiset ja jos on jotain kysyttävää tai tajottavaa niin yhteydenottolomakkeen kauttaa minulle tulee perille viestisi. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian.

Palaillaan taas..

Rakkaudella <3!

KKKKKKK ;)

P.S Kannattaa hyödyntää tarjousta ja tilata itselleen ilmainen Sheiveri alla olevan bannerin kautta,koska aivan mahtavaa tulosta kun itse genitaalialueeni ajelin ;)! Tulos on Pehmeetä kuin vauvanpylly ;)!
Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, ennakkoäänestys,


Kommentit

5.4.2011 23:03  Postimerkki perseeseen ja Venäjälle.

Vai pitäisi poliisin oikeutta rajoittaa, sulle
pitäisi seuraavan kerran työntää kaktus
perseeseen väärin päin, olet ansainnut sen
kun jatkuvasti työllistät virkavaltaa.

6.4.2011 9:18  Kessu

Hei Ana
Minua kiinnostaa saitko läpi kuntosaliohjaajan
koulutuksen ?

6.4.2011 11:58  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Melkin Kessu,melkein..vaalikireet tuli eteen ja en ole kokeessa käynyt..joku päivä sitten...nyt vaalihommat ja eduskunta on tärkein juttu ;)

6.4.2011 14:07  nia tyttö

moi antti, onnea kamppanjaasi jotkut varjoäänestykset lupaavat jptain ihan älytöntä,piraateie 13 paikkaa , soinile yi 70, ei varmaan lähellekään totuutta.
kuka muuten teki tuon haastattelun?

6.4.2011 16:00  Vladimir

Vaikuttaako näissä vaaleissa jokin kansanedustajaehdokas mielestäsi laiskalta ja omahyväiseltä? Kuuluisko mielestäsi sellaista ehdokasta äänestää?

6.4.2011 16:52  Kirsikka.

Ne taisi nussia sulta vaan rahat siinä kuntosaliohjaaja koulutuksessa, taidat olla
liian hyväuskoinen ja hyväksi käytettävä.

6.4.2011 19:52  CCCP

Hei! Kun oot noin kova julkkis ja tuleva kansanedustaja niin tarjoan alustavasti siitä ihmeestä eli sun autosta 5500?. Tehdäänkö mahdollisesti kaupat? Tietysti tämä tarjouskin vaatii tarkennusta, koska koslasi on ihan risa paska.

7.4.2011 7:38  Toivoisin vastausta.

Kerroit aiemmin pökänneesi Priusta, laitettiinko vaurio merkkikorjaamolla vai tekikö homman kummin kaiman serkku.

7.4.2011 9:14  Äläunta nää.

Mukava nauraa paskainen nauru Kurhiselle,
kun saadaan vaalitulos, paluu arkeen ....,
Siperia opettaa ja eikun töitä etsimään.

7.4.2011 9:17  Takasin Venäjälle.

Syy miksi ei tullut kuntosaliohjaaja on se että
Tsaarilta ei onnistu elämässä mikään, ei siitä
mitään edustajaa kansalle tule ikinä tässä
maassa, Venäjällä voisi olla tarvetta tälläiselle
asiantuntemukselle.

7.4.2011 11:24  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Autoani en myy hönö noin halvalla ja meikkaan sitä iste joka päivä Avonin uutuuksilla uuvatti ;) :D!

7.4.2011 14:06  kansanedustaja taalasmaa

saako kuka vaan kutsua itseään kansanedustajaksi? ehdokas on eri asia ana ;) okei mäkin oon sitten kansanedustaja!

7.4.2011 18:26  äänestyS

Ootko mitään ravintolaa varannut vaalivalvojaisia varten? Vois olla ihan järkevää

7.4.2011 23:12  Puoluesihteeri kyselee:

Hei Antti
Voidaanko nyt samalla julkaista se että
piraattipuolue on päättänyt että olet puolueen
presidentti ehdokas seuraavissa vaaleissa ?

7.4.2011 23:40  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Kyllä voidaan,heti kun saadaan lakimuutos,että muuallakin kuin Suomessa syntyneet voi presidentinvirkaan anoa ;)!

8.4.2011 6:46  Muplo

Oletko sä Antti jotenkin vähä-älyinen? Tai siis oletko ollut synnytyksen yhteydessä pitkiä aikoja ilman happea? Se selittäisi kaiken. Sun juttus on kuin jollain 12-vuotiaalla ja jätkä on kohta kolmekymppinen. Olet ylivoimaisesti Suomen vajain ihminen, jopa Tukiainen vaikuttaa suhun verrattuna fiksulta.

9.4.2011 10:07  Iloinen veronmaksaja

Hei Antti, lupaatko hoitaa mm. maksamattomat verot ja sakot jos pääset
eduskuntaan. Mielestäni meillä jokaisella
on oikeudet ja velvoitteet ?

9.4.2011 12:00  Rekrytointi.

Moi Tsaari
Olen politiikasta kiinnostunut yksinhuoltaja äiti, ja hyvän näköinen sellainen. Palkkaisitko minut eduskuntaan omaksi sihteeriksi.
Minulla on hyvä koulutus ja työkokemus.
Voisin imeä moloasi pöydän alla joten kaikki
palvelut pelaa, olen tällä hetkellä työtön.

9.4.2011 16:04  Matti Teppo Sepp

En olisi koskaan uskonut sanovani tätä kenellekään, mutta toivottavasti olet steriili.

9.4.2011 18:10  duplo

Antti hei, saanko kysyä miksi laitat lähes jokaisen kirjoittamasi lauseen perään hymiön, yleensä kaksi? :D ;) (tuohon tyyliin)

Todella häiritsevää lukea tai yrittää kun joka väliin laitat silmäniskuja ym.
Voitko kertoa miksi teet niin?

Mikä se sun numero olikaan, jos ei muuta tuu kopissa mieleen? :D

9.4.2011 19:08  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Kyllä miä aina kullinlutkuttajan voin sihteeriks ottaa,jos oot aika hanakka meisseliä ruuvaamaan ;)! Ei muuta kuin työhakemusta mun sähköpostiin vaan ;)!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini