Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

KKKKKKK:n kuulumisia ja tulevia tapahtumia :)!

Torstai 24.3.2011 klo 0:59 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen


Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana)Ehdokasnumerolla 175 kertoo kuulumisiaan :)!

Nyt potuttaa normaalia enemmän ja paljonkin koska äskön kirjoitin yhtä putkee tätä kirotun blogia yli tunnin ja kaikki pyyhkiytyi kuin tuhka tuuleen väärän yhen napin painalluksen takia!!Saatanan saatana!!Pyydän anteeksi kiroiluani,mutta ymmärrätte varmaan kun näin hirveesti vaivaa kirjoittaa ja sitten vahingossa painoin nappia ja sinne meni hyvä hauskaa matskua ihan roppakaupalla ja ymmärrätte että"vitutus on todella suuri nyt"!!!

En kerro enää yhtä hauskasi ja yhtä pitkästi vaan olen pahoillani ja kirjoitan mitä vielä pystyn ja on fiilistä!!

Pakko kummiskin päivittääe des vähän kuulumisia koska onhan tästä jo viikko kun viimeksi päivitn blogiani..

No niin,yritetään..

Eli onhan ntässä ollut aikamoinen viikko joo...kaikkee vaaleihin liittyvää on ollut aika pljon ja juttuja riittänyt...radiohaastatteluja,kyselyitä,vaalikoneiden täyttöä,yms..

Nyt laitan muutamia juttuja tänne menneeltä viikolta!

Ehkä kaikkein hauskin heti alkuun minkä kävin tänään päivällä teetettämässä tällä taitavalla parturikampaajalla! Katsokaa ja hämmästelkää tätä kädentaitoa :) <3!Uskomatonta!!!

Kansanedustajaehdokas taituroi numeronsa hiuksiinsa - katso - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Kyllä :)!! Tämä kaikki on tehty Salon Uniquessa ja leikkaajan kukas muukaan kuin meidän iki-ihana Super-Sikke :)!Soita siis Salon Uniqueen itäkeskukseen ja varaa oma aikasi Sikelle ja ole vähintäänkin yhtä trendikäs kuin minäkin ;)!

http://www.uniquekampaamot.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=13&lang=fi

 

Nämä numerot siis ovat mitä teidän kaikkien pitää mennä Helsigin vaalipiirissä mennä äänestää mukisematta  ;)!

Tässä lisäinfoa asiasta virallisilla puolueen sivuilla ;)!

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

Eli nyt on mahdollisuus teillä kailla vaikuttaa teidän tulvaisuuteen ja tehdä siitä paratiisin,eli äänestää minua :)!

Jeesh..nyt vielä  muutamia juttuja menneeltä viikolta..

Nämä julkkikset aikovat eduskuntaan – katso lista - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Tosiaankin nuo kaikki julkkikset minun lisäksi pyrkivät eduskuntaan ja toivotan kaikille oikein hyvää vaalionnea :)!

Kurhinen Antti - Helsingin vaalipiiri - Eduskuntavaalit 2011 - Vaalikone.fi

Yllä oleva linkki on taas hesarin vaalikonevastuksiin joihin olen vastannut. Olen tietysti täyttänyt kymmeniä muitakin ja jos haluatte esim. iltasanomein ja iltalehiten yms. vaalikonevastauksia lukea,niin ei muuta kuin gooleen "antti kurhinen ja vaalikonevastukset",niin eiköhän sieltä rupee löytymään aika paljon matskua ja mun vastauksia erilaisiin kiperimpiin poliittisiin kysymyksiin ;)! Ja samlla saatte te kaikki ektkä kyselette minulta facebookin jatäälät sähköpostin kautta vastauksia niihin kysymyksiin...Ne kaikki löytyvät vaalikoneista.

Sitten tietenkin kaikkea muuta vaaleihin liittyvää voit tsekata mun edellisistä blogeista...;)!Siellä on todella paljon hauskaa matskua mikä kannattaa tsekata ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/17/168

http://www.anttikurhinen.fi/blogi/2011/03/10/167

Siinä siis pari edellistä blogiani vaaleihin liittyen :)!

Tietenkään ei pidä unohtaa ihan omaa vaaliosiota minun kotisivuiltani,joka on:

http://www.anttikurhinen.fi/3

 Sieltä siis löytyy kaikenlaista ja minun vaaliteemani ja esittelyni.

Ja sitten on vielä tietysti tämä kalneteriosio,mistä voit nähdä joitakin sellaisia tapahtumia mitä koen tärkeiksi ilmoittaa.

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html

Tosiaankin,kaikki mikä vaan mahollsiat löydät mun kotisivuilta kunhan tutusut vaan niihin tarekemmin ja eri osioihin ;)!

Esimerkiksi kuvia ovit tsekata ja antaa niille arvosteluja ja kommentteja täältä:

http://www.anttikurhinen.fi/albumi.html

Eli kaikki löytyy ja ei tule tylsää jos olet kotona iltaisin..rohkeasti painelet kotisivuilleni ja klikkailet,sekä kirjoitat mulle kommentteja joita luen aina ja avstaan vain ainoastaan järkeviin kommentteihin. Kirjoittaa siis voi kaikkea,mutta vain minun mielestäni ok jutut julkaisen ja muut päätyvät roskiin,jotenka turha kirjoittaa paskaa roppakaupalla ;) :D!

Eli nyyt rohkeasti kaikki tutustumaan hei ;)!Olen nuori ja komea eduskuntavaalihedokas,jota ei tarvi pelätä lähestyä ;)!Olen tavallinen jannu,joka kuuntelee jokaikistä kunhan tietty taso jutuissa säilytetään ;)!

Jepulista jee..

Tosiaankin joo..Huomenna onkin sitten Seiskan bileristeily,johon menen meidän Helsingin piraattipuolueen puheenjohtajan kanssa :)! Ajattelin että tää jannu on ansainnut vähän vaihtelua toimistohommille ja vaaliduunille :)!Ole hyvä Oskar :)!Muuetn ihan hauskaa mutta yksi juttua/asia ei ole hauskaa laivalla,mutta en voi asialle mitään..aivan sama..mut käypä tsekkaa tossa alla oleevasta linkistä vähän meininkiä laivalta ;)!

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-24&eventId=30#cal_event302011-03-24

Jeesh...ja heti tosta toivuttua niin launtaina olenkin sitten ihan itse oikein edustamassa Vuosaaren Columbuksessa meidän puolueen kanssa.Käy tutustumassa lisää:

http://www.anttikurhinen.fi/kalenteri.html?date=2011-03-26&eventId=29#cal_event292011-03-26

Jaahas..eiköhän tässä tullut kerrottua mitä mistäkin löytyy ja mikä tuleman pitää ;)!

Henkilökohtaiseen yksityiseen elämääni minun ei nykyään ei des pahemmin kiinnosta uppoutua ja en näe siinä mitään järkeä,jotenka jätän ne jaarittelut kokonaan pois ja keskityn vaaleihin ja tulevaan,ei menneisyyteen ja muuhun paskaan ;)!

Tietysti yksi menneisyys on josta pitää puhua ja se on minun rakas hybridi <3! Tämä kaunoter on myytävänä siis pilkkahintaan ja nyt jollekkin onnelliselle tämä mahtava ekologinen voimanpesä lähtee liiankin halvalla!Tsekkaa tuo ja hämmästy ;)!

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Ja lopuksi kaikille vielä muistin virkistämistä ;)!

Tosiaankin tämä ei ole helppoa hommaa ja tarvitsen kaiken tukenne <3!Sen mä tiedän ainakin että vaalitilinnumero unohtuu yleensä aika helposti ja sen takia oikein uudestaan tähän kirjoitan ;) :D!

FI40 5447 0620 0693 10

Nyt en muuta voi sanoi kuin että toivotan oikein hyvää kevään jatkoa kaikille ja lupaan palata viimeistään ensi viikon alussa taas uuden blogin kera ja samalla päivittelen viikonlopun toilailuista ;) :D!

Hyvää viikonloppua kaikille näin jo aikasessa vaiheessa <3!

Palataan<3!

KKKKKKK<3 RAKKAUDELLA ;)

Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, radio rock,


Kommentit

24.3.2011 4:03  factory coach outlet

Thank you for yor post!it is amazing!i like it!

24.3.2011 10:49  Pena

Voi Antti riepua kun se luulee että hänestä
tulee kansanedustaja, jos nyt sellainen
vahinko pääsisi käymään niin ilo olisi lyhytaikainen. Kyllä tässä tapauksessa on
realistista se että Ana tekee "Tonyt" eduskunnassa ja saa messevän eläkkeen
veronmaksajilta.

24.3.2011 11:21  Tantta

En ymmärrä kuinka vaikeaa voi olla lukea kirjoittamaansa tekstiä kerran tai pari läpi että voisi karsia nuo lähes joka toisessa sanassa esiintyvät "krijotsvirhet". Todella ärsyttävää luettavaa. Muutenkin kökkösesti kirjoitettu, ei yhtään asiallista, järkevää tekstiä. Sinua voisi melkeen äänestää sen takia minkä takia pyrit eduskuntaan, mutta ala-arvoiset blogitekstisi tekevät sinusta täyden pellen, joten jää äänestämättä.

24.3.2011 13:24  Nimmari

Kiitos suuresti siitä, että parodiivisella tekstilläsi korostat koulutuksen ja erityisesti oikeinkirjoituksen tärkeyttä!

24.3.2011 15:55  Melissa

Miksi helvetissä te luette tätä blogia kerta toisensa jälkeen, jos Antin kirjoitukset ovat niin kauheaa luettavaa!? Mä en vaan voi ymmärtää. Kyllä tästä maailmasta varmasti löytyy teillekkin jotain muuta luettavaa, missä tämä oikeinkirjoituspuoli on kunnossa.

Jatka samaan malliin Antti! Ihanaa, että jaksat hymyillä ja olla oma itsesi tilanteessa kuin tilanteessa :)

24.3.2011 18:55  Piraattipuolueen vanha jäsen

enpäs äänestä sinua. Piraattipuolueella ei ollut ketään astumassa vaaliehdokkaaksi ja kuka tahansa puoleen jäsen sen olisi voinut tehdä, vaikka minä! Ja sinun aatteet on jo vähän läpikäytyjä ja kuluneita, siis ei mitenkään että huonoja olisivat mutta eiköhän nuo aiheet ole jo koluttu läpi useamman kerran kuin yhdesti, ja tuskinpa sinäkään niihin mitään parannusta aikaan saat! Hyvähän se on että on itseluottamusta mutta eihän sinua aioi äänestää edes oman puolueesi jäsenet : D Voi Antti, hyvä yritys kuitenkin, onnea seuraavaan julkisuuskikkaan : )

24.3.2011 19:49  heh

GOOGLEEN VAAN :antti kurhinen ja vaalikoneVASTUKSET :D

24.3.2011 19:55  Kiinnostaa

Leikkauksilta tuskin vältytään. Oletko valmis leikkaamaan menoja? ANTIN VASTAUS:On paljon asioita mistä voi liekata ja karsia

Kerrohan jotain konkreettisia esimerkkejä?

24.3.2011 22:57  JUUsoo

Kumpaan sä nyt oot hakemassa duumaan vai eduskuntaan???

25.3.2011 10:25  niina

Olisi kannattanut perehtyä asioihin tarkemmin, ennen kuin asetuit ehdolle. Vaalikonessa vastauksesi kertoivat karua kieltä tietämättömyydestäsi!!! Samalla kun teit itsestäsi pellen, osoitit myös ajattelemattomuutta äänestäjiä kohtaan, kun heitit vastauksia mutu-tuntumalla, ja perustelemalla vastaukset "Ehkäpä se menee näin..."

25.3.2011 15:41  Kantti Urhinen

Joku oikolukija tälle sivulle ois hyvä keksintö, tai sitten jos kirjoittaja ite osais kattoa ettei oo joka lauseessa kirjotusvirhettä. Ei oo uskottavaa luettavaa tämä setti

25.3.2011 18:43  Sepi

SYSMÄ

25.3.2011 19:03  BjornDahlie

Ei herrajumala mikä dille tämä kääpiö on,oikeasta sirkuksesta karannu mikä on minusta varsin hyvä CV kun eduskuntaan pyrkii.

26.3.2011 13:21  fani

Katteeliste tällä vaa n mollaa jakiusaa anttia.Minusta anti on oikkea mies edus kuntaan,älä massennu vaiika täällä kaikemaailman persekärppäset kateellisina huutelee. Minä äännestän ainakin heti ja sinä olet sankari ja tiedä että mennestyt.

28.3.2011 13:43  Qulinaristi

Saadaanks me sitten piraattiruokaa lisää jos Antti menis läpi? Perkules!

31.3.2011 14:02  Jarmo

Kaippa tajuat ettei sua äänestä yksikään suomen kansalainen ilman vahvaa humalatilaa. Eduskuntaan hakeminen julkisuuden takia, EI NÄIN.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini