Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana)Ehdokasnumerolla 175!

Torstai 17.3.2011 klo 2:04 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen


Hoplaa taas kaikille!

antti_the_hauska_kansanedustaja.jpg

Arvatkaa mitä:)?No sitä että vaalinumerot tuli ja pistäkäähän kaikki nyt heti mieleen tämä taikanumero 175 mieleen!Se on mun vaalinumeroni♥! Eli Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessaan numerolla175! Мои номер на выборах 175!Голосуите все кто
 может за меня и я зделаю вашу жизнь в Финляндии восхетительной и прекрасной;)♥!

 

 

Otsikosta varmaanhuomaatte että olen löytänyt itselleni todella sointuvan slouganin 7 K:n kera ;) :D hehee! Ne kaksi viimeistä on sitten epävirallisissa tapaamisissa käytössä ;) :D haha..esim.naisille esitellessäni itseäni eduskuntatalon hississä ;) Muahaha!

Mun mielestä toi on aivan mahtavaa että juuri noin hyvin on saanut kaikki sanat alkamaan K:kirjaimella :) :D! jotenka ovitte kutsua mua lyhennetysti 7 tähden kansanedustajaksi ;)!


Olen pahoillani etten ole mitään kirjoitellut blogiini,mutta olin tosiaankin tois masentunut viikonlopun ajan ja nyt alkaa olla parempi. Se oli kyllä viimeinen kerta kun mua sattui!En vaan olisi ikinä uskonut tämmöisen tapahtuvan,mutta mutta...elämä on ylläreitä täynnä ja aina ne ei ole hirveen mieluisia..Se sivu elämänkirjastani on lopullisesti nyt suljettu!!!

Ei siitä sen enempää kun ei ole sen arvoista edes puhua,pthyi,hyi..


Ja sitten terveyskin on ollut koetuksella koko viikon ajan..

Aluksi oli se perkuleen ieantulehdus mistä kerroin aiemmassa blogissani ja liitin siihen vielä kuvan revitystä viisaudenhampaastani :D! Toivottavasti kovin monelle ei tullut siitä traumoja :D haha!Ihan huumorilla sen laitoin siihen..

Sitten koko viikon vetänyt antibiootteja eli käytännössä Penisiliinia joka on saanut nupin ihan pökerryksiin ja huonon olon..samalla se on heikentänyt immuunijärjestlmää niin että sain vielä flunssan kaupan päälle :((!

Aika tuskainen viikko on ollut sekä henkisesti,psyykkisesti ja terveydellisesti :/! Mutta tiedän että olen ansainnut hyvää ja sitä saan jossain vaiheessa,kunhan Jumala muistaa katsoo muhun päin :) <3!

Paljon silti on saatu aikaiseksi huonosta voinnista huolimatta ja nyt on alkamassa vihdoin kuukauden mittainen vaalitaisto ja siinä toivon teitä kaikkia mua tukevan <3!

Kaikki apua on paikallaan ja todellakin myös flyerien jako yms. on tervetullutta! Jos haluat auttaa ja vaikuttaa niin otahan minuun yhetyttä sähköpostilla antti@anttikurhinen.fi tai suoraan yhteyslomakkeen kautta ja kirjoita mitä olet valmis tekemään. Kaikille vapaaehtoisille auttajille annan nimmarin siitä hyvästä ja lupaan viedä vaikka leffaan ja syömään,sekä tietysti jos mihelle ei kelpaa leffaan meno niin lupaan antaa hybridi-ihmeellä koko päivän kyydit :)!Kuullostaako hyvältä? Eli nyt vaan auttamaan ;)! Kiitos etukäteen :)!

Voi ottaa myös vaalipuhelinnumeroon yhteyttä,joka menee kiinni aina sitten klo 21.00 viimeistään kiinni. Numero on 0408751807 ja siihen vain asiallisia soittoja vaaleihin liittyvää,kiitos!

Kävin myös Radio rockin vaaliväittelyssä,joka oli aika hauska ja meni enemmän huumoripuolelle :)! Onneksi juontajat nyt jotenkin ymmärsi aiankinminun kokemattomuuden,vaikka ei paljo armoa tippunut kysymyksissä :D! haha! Toivottavasti otitte myös huumorilla nuo monet mun vastaukset,koska juontajien oman johdattelun seurauksena vastaukset tuntuivat aivan joltain muulta kuin piti :D ;)!Kiitos Jussi ja Alexandra taas kivasta piikittelystä ;) :haha..ootte aina hyviä ;)!

No mutta hyvin kaikki hyvin ja antakaa vähän armoa aloittelevalle poltiikolle hei ;)! Lupaan sitten kun tulen valituksi,niin opettella nuo kaikki talouspoliittiset asiat,koska todennäköisesti kansanedustajan viran jälkeen minut nimetäänkin talousministeriksi ;)!

Käy siis kuuntelemassa 16.03.2011 Aamuhaastattelun jossa olimme Kirsikka Geroniman kanssa :)!

http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=133152

Eli siis tuo oli enemmän huumoria ja oikeasti todellakin ajan niitä asioita mitä sanoin alusta lähtien olen luvannutkin ja niihin voit tutustua täältä!

http://www.anttikurhinen.fi/3

 

ja lyhyesti puolueen sivuilta:

http://2011.piraattivaalit.fi/antti-kurhinen/

 

Näillä siis mennään ainakin aluksi ja lisätukea tarvitaan. Ei unohdeta tietenkään vaalitilinumeroa joka on IBAN-Muodossa,eli : FI4054470620069310

P.s Ylempään liittyen pakko kiittää ja kehua erästä ;)! Ja iso kiitos 16.03.2011 Maria-showssa itse Marialle,että auttaa mua mun vaalikeräyksen kanssa <3!Oot paras Maria ja lähetähän sille Toivo Sukarille se mun IBAN-Tilinumero sitä tonnia varten ;) hahaha..

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/maria/etusivu/video/topi-sukari-haastoi-jan-vapaavuorta-ensin-nyrkkeilykeh%C3%A4%C3%A4n-ja-tarjosi-lopuksi-tonnin-vaalirahaa

Ja tietysti Isot onnittelut Anyalle "Suomen seksikkäin" kipailun voitosta :)! On se ihanaa että maanainen voittaa :)!Мои поздравления с победои Анюта :)! Молодец,так держать :)!

 

Ja tietysti jos yrityksenne haluaa näkyvyyttä,oli se sitten aloittava yritys tai vanha ja menestynyt, niin tarjoan valtavasti näkyvyyttä kaikille halukkaille. Ottakaahan yhteyttä niin voimme sopia kaiken tarkemmin ja minkälaisessa muodossa haluatte näkyvyyttä. Kotisivuillani on  parhaimpina päivinä käynyt yli 15000 yksittäistä ip kävijää,joka on todella valtava määrä yksityiskotisivua kohti. Hinta/laatusuhde minulla mainonnassa on kohdallaan ja kaikki on sovittavissa.

Lisätietoja hinnoista yms. saa joko yhteydenottolomakkeella suoraan tai sähköpostilla antti@anttikurhinen.fi

Otahan rohkeasti yhteyttä ja Kansanedustaja Kurhinen pistää firmasi kukoistamaan :)!

Jepulista,tulikohan tässä nyt suunilleen kerrottua kaikki lyhyesti?

Ai niin,melkein unohdin kerota siis että Venäjän piraatit haluaa auttaa minua ja sanoivat että minun pitäisi tulla Venäjälle antamaan haastatteluja esim. mahdollisuus olisi Russia today kanavalle,joka on täyisn vapaamielinen ja todella katsottu ympäri maailmaa! Siiten jotain muitakin medialähteitä..ainakin lehtiin yms. olisi tarkoitus tehdä. Laitan teille linkin ohessa Venäjän piraattien sivuille! Kiitos toverit teille etukäteen <3! Spasibo tovarishi :)!

http://pirate-party.ru/

 

Ja täten minä myös pyydän anteeksi Venäjänkielisiltä äänestajiltäni,että unohdin heille tehdä Venäjän kielellä esittelyn,jotenka tein heti nyt mukisematta!Tein nyt  nopeasti lyhyen esittelyvideon ja se mitä asioita haluan ajaa eduskunnassa!teen sittenmyöhemmin vähän paremman..

Kiitos myös teille kaikille venäjänkielisille äänestänne ja muistakaa vaikuttaa äänestämällä minua,teidän tulevaisuuteen :)! Lupaan tehdä tästä maasta paremman elää <3!


Ja hei,älä unohda ostaa tämä Kansanedustajan auto itsellesi superhalvalla :)! Nyt on kyllä Kansanedustaja Kurhisella halvat  hinnat!!Nyt kannattaa hyödyntää tarjousta ja pian! Käy tsekkaa

http://www.nettiauto.com/toyota/prius/3721229

Ja tietysti etellään tekisi mieli lennähtää hieman hiekkaa heitellä silmille ja uida haikalojen kanssa kilpasilla ;)! Tätä ainutlaatuista tilaisuutta ja täysin ilmaiseksi voit saada vain alla olevan bannerin kautta! Tule ja voita oma matkasi Canarialle ja minä voin tulla messiin jos sinä maksat ;) <3! Onnea kaikille :)!

Paltaan taas rakkaat <3!

 


 

Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, kansanedustajaehdokasnumero 175, Big brother, treenaamine, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, radio rock,


Kommentit

17.3.2011 5:09  heh ana

oot kyllä hupiveikko! paljo on 1+1?

17.3.2011 6:05  rakas

Tossa sun virallisessa sloganissa on viisi sanaa.

Olet onnistunut sisällyttämään näihin viiteen sanaan kaksi kielioppi- tai oikeinkirjoitusvirhettä.

17.3.2011 8:02  Mksk

Ei ainakaan minun kansani edustaja. Sitäkö se peräänkuulutettu sananvapaus on , että julkisesti huoritellaan? Ihan kuin Suomen maineessa ei olisi jo hieman muutenkin korjailtavaa kaiken huippuhan olisi, että munakarvahuorittelija-kurhinen olisi kansanedustaja. Tämänkin maan on oltava uskottava kansainvälisesti pärjätäkseen niin luulenpa, että kun sinulta se itsekritiikki puuttuu , se kuitenkin vielä suomen kansalta löytyy.

Ihminen joka tuhlaa verovaroja käräjöimiseen milloin mistäkin turhasta syystä, maassa jota pitää ihan pa*****....

Ensinnäkin olisi varmasti syytä oppia, että ihmisten, varsinkin kun he ovat selkeästi tunnistettavissa, panettelu on jokseenkin kyseenalaista keltä tahansa, ei liene valttikortti.

Tässä on ihmisten aikuisten oikeasti, siis paino sanalla aikuisten ihmisten ajateltava tämän maan tulevaisuutta, kilpailukykyä, asianmukaisuutta, uskottavuutta. Kun ei sulla Kurhinen ole kapasiteettia yhteenkään ylläolevaan.

No se siitä, uskon, että oikeasti suomalaiset ihmiset tekevät viisaita päätöksiä oikeasti suomalaisten puolesta.

17.3.2011 12:41  Lutkuttaja.

Lupaatko Antti että sulla on eduskunnassa
hississä aina kikkeli kovana, tytöt tykkää
siitä siellä.

17.3.2011 12:47  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Tottakai lupaan ja vannon Lutkuttaja hei ;)!Teen Kaikkeni Suomen kansan puolesta ;)!

17.3.2011 13:46  THE.

Eiköhän tää antin ehdokkuus oo vaan vitsi, joka on kylläkin mennyt ihan liian pitkälle!

17.3.2011 15:30  "kansanedustajaksiko"

"Ja hei,älä unohda ostaa tämä Kansanedustajan auto itsellesi superhalvalla :)!"

Niin, että vaalit olivat jo vai Antti?

Olet tituleerannut itsesi jo kansanedustajaksi?
Millä luulet saavasi ääniä muilta kun omilta kavereiltasi?

Lupaan antaa kaikki äänet joka vaaleissa sulle, jos pääset eduskuntaan näistä vaaleista Anatoli. ;)

Kuuntelin tuon rokin haastattelun ja ei voi muuta sanoa kun huhuhuh!

Miten olet lähtenyt mukaan kun et edes opiskele mitään politiikasta tai ei sulla ole mitään teemaa, narkkarit ja päihdeongelmaiset eivät uppoa Antti.

17.3.2011 15:32  TopiS

THE yhden kommenttiisi sataprosenttisesti.
Säälittävää kuulla kun ihminen on mukana asiassa josta ei ole mitään hajua!

Geronimaa äänestäisin ellei muita olisi ehdolla.

17.3.2011 20:39  hessuhopo

Kun kansanedustajaksi pääset niin varmaan osallistut ehdokkaaksi myös tulevaan presidentti vaaliin? Siinä munakarvojenkin arvo nousisi potenssiin 10 kun kyse olisi herra tasavallan presidentin karvoista!

18.3.2011 0:30  A

Voit ainakin korjata kirjoitusvirheen sloganissasi.

18.3.2011 0:47  asdasd

voi vittu mihin maailma on mennyt :D:D:DD... jos tää pääsee eduskuntaa ni tapan itteni

18.3.2011 1:55  Eelis

"Parhaimpina puolinaan mies pitää sinnikkyyttään, mutta huonojen puolien lista on pitkä. Esimerkkeinä hän mainitsee itsekeskeisyyden ja omien etujensa ajattelemisen tilanteissa, joissa toisten tarpeet olisivat tärkeämpiä kuin omat.

? Asiat jäävät usein hoitamatta ja jälkeenpäin kaduttaa, Antti pohtii muita huonoja puoliaan." (lainattu "Historia" -välilehdeltä)

Tässäpä hienot meriitit kansanedustajalle. Oman edun tavoittelu ja tärkeiden asioiden hoitamatta jättäminen. Mä toivon todella, että tää ehdokkaaksi asettuminen on vitsi, ja huono sellaisenaankin.

18.3.2011 8:01  marketing superstar

saisit 9 kovaa k:ta jos lisäisit sloganiin vielä kikkelikarvat kuosissa, miten olis? tää neuvo oli ilmanen

18.3.2011 9:52  Ei hörhöjä enää parlamenttiin.

Tulee jotenkin vaan mieleen Tony vainaan
eduskunta seikkailu. Yhdistäviä tekijöitä
Kurhiseen aika paljon, mielestäni tämmöinen
touhu on demokratian halventamista.
Ehdottaisin Antille Moskovan sirkuskoulua.
Tonylle kepät mullat.

18.3.2011 11:18  Tulvaisuuden toivoko

Taidat olla seuraava " Kurhis Tukiainen"..
Siihenkö pyrit? keinolla millä hyvänsä??

Joko ero Hennasta on selvä? Voihan se olla että neiti taktikoi, uskoo tosissaan että Kurhisesta tulee "kansanedustaja"....

:D:D

18.3.2011 11:22  PP2k11

"Esimerkkeinä hän mainitsee itsekeskeisyyden ja omien etujensa ajattelemisen tilanteissa, joissa toisten tarpeet olisivat tärkeämpiä kuin omat."

"Tässäpä hienot meriitit kansanedustajalle. Oman edun tavoittelu ja tärkeiden asioiden hoitamatta jättäminen."


Hieno meriitti tässä = rehellisyys.

Koitapa etsiä tuota ominaisuutta poliitikoista, jotka lupailee ummet lammet kuut taivaalta, jokaiselle äänestäjälle?

Itselleni Kurhisen ehdokkuus on aika OK, JOS kaveri on tosissaan noudattamassa Piraattipuolueen puolueohjelmaa:

"Piraattipuolue on kansalaisoikeuksien, erityisesti yksityisyyden suojan ja sananvapauden, turvaamiseen ja kulttuurin ja tiedon vapauden lisäämiseen keskittyvä puolue."

http://www.piraattipuolue.fi/politiikka/puolueohjelma

En usko että Vasen-Oikea -akselilla tämä ihminen äänestäisi sen hullummin mitä vaikkapa kuka tahansa kokoomuksen tai vasemmistoliiton edustaja. Niissä asioissa ei olla menossa edespäin tai taaksepäin kuitenkaan sen enempää mitä viimeisen 20 vuoden aikana on tapahtunut, eli ei mitään.

Mutta kunhan joku (piraattipuolueen vaaliohjelma) taistelee lex-Karpeloita ja ACTA:n tyylisiä urkinta- ja oikeuksienpolkemis -skenaariota vastaan, niin A-ok, Kurhinen eduskuntaan mun puolesta.

Säälihän se on, jos edustaja-ehdokas ei ole tutustunut lähes ollenkaan lähivuosina tod.näk. akuutisti vastaan tuleviin energiakysymyksiin sen enempää kuin, vapaasti lainattuna Radio Ylex:n haastattelusta: ~"kannatan sähköenergiaa".

Mutta, jälleen, jos niitä muita kansanedustajia katsoo, niin ei tunnu käytännön toiminnan tasolla olevan sen enempää tuntemusta heilläkään? Kurhinen myöntää avoimesti jos ei tiedä jostain asiasta. Mahtavaa rehellistä avoimmuutta.

18.3.2011 11:35  p

Antin sloganissa on kuusi sanaa. Ihan vaan tiedoksi, jos tai kun joku äidin_kielen opettaja ei sitä ymmärrä.

Mitä tähän blogitekstiin tulee, niin kansanedustajaehdokkaalta voisi odottaa vähän kypsempää käytöstä. Jos ei ole kerrottavana kuin huonoja juttuja, kannattaa olla mielummin hiljaa.

18.3.2011 15:56  Tarvitaanko tälläistä asiantuntemusta.

En ole asiantuntija, mutta Antti on kertonut
että psyyke ei ole ihan kohdillaan, ADHD
epäilyjä. Hänelle itsellään ei tunnu olevan
kykyä arvoida omia "voimavarjoja" kansanedustajan tehtävään, epäilen että onko edes oikeasti tajunnut mitä on tekemässä.
Eli kyllä tässä tapauksessa vähän viisaampien
pitää käyttää harkintakykyään ja äänioikeuttaan ketä parlamentiin valitaan.

18.3.2011 20:50  Apukoulu

Olen minä aika järkyttynyt Tsaarin ehdokkuudesta, kun ei osaa oikein nimeään
kirjoittaa ja suustaan aivan hirveä niin vielä eduskuntaan tälläisiä.

19.3.2011 15:14  Muikea

Ootko Antti ajatellut sitä että sinut voidaan
valita hallitukseen ministeriksi ja saat virka-autoksi Audi A6, sähän olet Tojo mies...
miten suu pannaan.

20.3.2011 7:24  punnertaja

saitko läpi sitä kuntosaliohjaaja hommaa, vai liekö pakasteessa vaalikiireiden ajan?

20.3.2011 7:33  punnertaja

ps.voisitko tuonne kalenteripuolelle laittaa aikataulut missä toreilla ja ostareilla olet vaalityöyä tekemässä. olisi kiva tulla höpöttämään politiikasta.
älä päästä ääniä hukkaan huonolla tiedottamisella.
plogiasi lukee n. 15000 kansalaista päivittäin, paljon potenttiaalisia äänioikeuttettuja.

20.3.2011 7:46  Isto

Hei Antti
Olen työtön hallintotieteiden maisteri, palkkaisitko minut eduskunta avustajaksi.
Vaimolleni ja minulle syntyy lapsi kesällä,
joten työpaikka olisi enemmän kuin tarpeen.
Voisitko vastata, voisin sen jälkeen sopia
työhaastattelusta.

20.3.2011 17:48  ww

Hei!

Keskisuurille PK- yrityksemme haluaisi olla yhteistyössä kansanedustajain kanssa.
Viemme 250 miljoonalla vuosittain tavaraa venäjälle.
Haluamme kasvattaa vientimme 765 miljoonaan. Voitko auttaa tässä asiassa ? Sinulla on kuitenkin tiedonantoa, kuten tämä menestyvä blogi.

20.3.2011 18:27  huka rihka

henna kalinaisen karvanen pillu

20.3.2011 18:34  Tepa

Ei tainnut senaattorista tule kuntosaliohjaajaa,
kun ei ole sitä lukupäätä. Mutta se ei haittaa
muuten kun rahat meni kurvanperseeseen.
Mutta kansanedustajan työhön ei tarvitse
kuntosalihoitajan koulutusta. En tiedä minkä
takia tsaarilla kaikki mihin ryhtyy menee
perseelleen.

21.3.2011 15:22  Just

Onneksi sä et tule saamaan ääniä. Turha-Kurhinen. Hanki oikeita töitä, joihin sun ällis riittää.

24.3.2011 0:43  Henri

Kyllä Suomessa pitäisi JOKU kriteeri täyttyä että voi edes hakea paikkaa, ilman sitä ralli on juurikin tätä... Mitä sä tuntemattomille mitään sanomaton kiiltokuvapoika voisit, osaisit tai edes pystyisit tekemään?! Luettavana on tekstiä mikä vastaa määrältään KIRJOJA/VIIKKO! Älä menetä luottamusta ystäviisi vaan anna heidänkin äänestää oikeaa ehdokasta ja lopeta! Et ole mitään.

24.3.2011 12:28  Seppo

Voi vitun seppo. Et onneksi ole edes tyhmä.

25.3.2011 18:21  VJ

Antti sun kannattais hakee ministerin salkkua

11.4.2011 15:20  Toni

Sanokaa nyt perkele että tää on joku vähän mauton ja myöhässä tuleva aprillipila???

Ei jeesus Kurhinen Antti voisko turhempaa olla.. ja vielä muka eduskuntaan. siis antakaa mun nauraa :)

28.2.2012 12:50  pikalainat

hyvä artikkeli


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini