Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Aivan täysin väärä tuomio ja kansanedustajan kuulumisia

Torstai 10.3.2011 klo 2:21 - Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen


Heipparalla kaikki :)!

Nyt linkitän nopeasti teille muutamia uutisia mitä tapahtnut viimeisin viikon aikana,koska kirjoittamalla minulle menisi koko päivä kertoakseen viikon tapahtumia ja kaikkia kissanristiäisiä.

Aloitetaan viikko sitten Maria-ohjelmasta,missä olimme Hennan kanssa vieraina ja ilmoitin että minusta tulee eduskuntavaaliehdokas ja todennäköisesti kansanedustaja ;)!

Maria! - Pariskuntahaastattelussa eroprosessissa olevat Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen | Nelonen.fi

Tuon katsottua selviää paljon ;)!

Seuraava juttu ;)!

BB-Antti: Näin yllättävä on Matti Vanhanen! - 7 päivää

Tosiaankin Matti on menevän näköinen äijä ja nostan hattua hänelle :)! toivottavasti minustakin tulee joku päivä pääministeri :)!

Siiten minua hieman vaalitentattiin Ylex:ltä ja mukana Jani Toivola ja Essi Pöysti!

Julkkisehdokkaat vaalitentissä! | YLEX | yle.fi 

 

Sitten onkin aika hieman päivitellä melkein vuosi sitten vappuna tapahtunutta selkkausta mikä johti siihen että minut tuomittiin aivan väärin ja olemme asianajajani varatuomari Tommi Heinosen kanssa tehneet valituksen tuomiosta,sekä ilman muuta viemme asian hovi-oikeuteen ja jos sekään ei riitä,niin anomme korkeimpaan oikeuteen!!

Alla on siis väärin annettu tuomio ja siitä linkkejä uutisiin,mikä nyt ei ole lainvoimainen ennen kuin hovi-oikeus antaa tuomionsa!

BB-Antti tuomittiin vankeuteen - huumeita ja pahoinpitely! – Hymy

 

BB-julkkis Antti Kurhiselle ehdollista vankeutta - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

MTV3: Kansanedustajaehdokas BB-Antti Kurhinen sai vankeustuomion - Viihdelehti Stara

 

Tämä on täysin totta että annettiin nimmarit ja ei tiedetty mitä pussissa on!! Vartijat kuulusteluissa valehtelivat siitä että paikalla muka ei ollut muita kuin me ja yhtäkkiä ei ollut valvontanauhoja tarkistettavaksi...vittu mitä paskaa sanon minä ja nähää hovissa vitun runkkarit saatana ;)!Varsinkin ne vartijat voisi vetää suoraan h...irteen vaan niiden käytöksen ja kusettamisen takia!!!Huhhuh!

Tämä yllä oleva teksti viittaapacifique_2011.jpg alla olevaan "huumepussukka"uutiseen!

Antti Kurhisen puolustelut: ”Sain huumepussukan nimikirjoituksenpyytäjiltä!” – Hymy

 

Kansanedustajaa ei turhaan mustamaalata!

Ja siinä alla on minun muutama vastaus yllä oleviin uutisiin lyhyesti!

Näin BB-Antti kommentoi vankeustuomiotaan - 7 päivää

BB-Antti vankeustuomiostaan: Valitan hovioikeuteen - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Näin on siis närhen munat ja puolueeni seisoo minun rinnallani tässä ja tietää minun olevan syytön!


Piraattipuolue Kurhisen tuomiosta: Osattiin varautua - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

 

Eli tästä jatketaan täydellä höyryllä kohti vaaleja ja puolueeni kanssa olemme valmiina eduskuntaan :)!

Lisää infoa tulee ihan lähiaikoina asian suhteen,kunhan saamme kaikki vaalinumerot.

Minä aloitan kunnolla vaalikampanjan ja lähden heidän kanssaan aina kun pystyn jakaa pullaa ja kahvia eri paikkoihin,sekä kerromme samalla meidän politiikkaa ja ajatusmaailmaa!

Me olemme vapaus!

Ja minä lupaan auttaa ongelmanuoria,niin kuin alusta lähtien puhuin,sekä tehdä toisesta kielestä valinnanvaraisen koulussa!

Nämä kaksi asiaa on aivan varma nakki mun osalta ja itse kaiken paskan kokeneena en kaunistele vaan tiedän missä ongelma piilee nuorilla ja miten mahdollista ehkäistä ja korjata tilannetta!

Uskokaa muhun,koska minäkin uskon että kaikki mahdoton on mahdollista ja ilman sitä ajatusmaailmaa koko maailma olisi jo pysähtynyt pikkuhiljaa!

Äänestäkää siis minua ja valitkaa se parempi tulevaisuus kanssani,koska omista virheistä oppineena meidän vaan tarvii opettaa uusi sukupolvi tekemättä niitä virheitä!

 

Jepulista...Nyt sitten siirryn vähän pois uutisoinnista ja kansanedustajan homman puhumisesta tavalliseen Anttiin ;)!

Mennyt viikko on ollut mahtava monelta osin ja olenkin tällä hetkellä maailman onnellisimpia miehiä pitkästä aikaa <3!

Tämä mennyt viikko on muuttanut tosi paljon asioita ja tuonut paljon lämpöä ja tunteita elämääni taas <3! Olen tuntenut kun elän ja nautin,enkä siis itselleni,vaan toiselle ja miten paljon saan siitä nautintoa :)! On tämä niin jännää kyllä ettei mitään rajaa..

Mä toivon parasta ja toivon että myöskin toisella puolen ollaan avoimia ja rehellisiä minua kohtaan, niin kuin minä olen!

Mutta ei tästä sen enempää...

Sitten olikin tänä viikonloppuna vuoden odotuteimpia bileitä Serenassa,Pacifique Maupiti <3!

Tämä uskomaton tapahtuma aina vaan saa iloitsee täysillä :)!

Aivan mahtavaa taas oli,kiitos kaikille :)!

Tuli sielläkin sitten jaettua hieman minun äänestysflyeireita ja toivottavasti tulette toverit äänestämään minua ;)!

hammasantti.jpgJa sitten vielä yksi uutinen!

En tiedä hyvä vai huono,mutta olen nyt poistattanut itseltäni ensimmäisen kerran viisauden hampaan elämässäni!

Viime viikon perjantaina minulla rupesi hieman temppuilee minun alaviisaudenhammas, joka piti poistattaa jo monta vuotta sitten..

No,en sitä tietysti traumojen takia ole koskaan käynyt poistattattamassa,vaan lkuisat kerrat vaan perunut lääkäriaikoja ja odottanut ihmeen tapahtuvan etytä ne itse paranee niin sanotusti :D!

Kävi kummiskin niin että tulehtui tosi pahasti ja nyt viikonlopun jäljiltä,minä sitten maanantaina tunsin että mua sattuu jo aika paljon,ja tiistainan hyvä kun pystyin enää puhumaan ja heikotti..Pikamatka venäjällä pahensi vaan vielä ja eilen yöllä tultuani takaisin olin ihan kuumeessa ja tärisin kivusta kun yritin mennä nukkumaan :/!

Tänään herättyäni sitten päätin etten jää odottamaan milloin mun puoli päätä leikataan pois,vaan keräsin rohkeutta ja lähdin päivystävään hammaslääkäriin Pitäjänmäkeen!

Onneksi minulle ihana mussuntussu tuli mun henkiseksi tueksi ja jaksoin loppuun saakka,vaikka se oli yksi hirveimpiä hetkiä :D!

Tulin päivystävälle ja sanoin että tämä hammas on tulehtunut ja ien myös..lääkäri katsoo ja snoaa että en voi tehdä mitään koska se on kirurginen toimenpide ja en osaa sitä :D! No johan on kiva juttu..!Tulin juuri poistattamaan kipeetä ja tulehtunutta hammasta,mutta en saakkaan ku ei osata :XD!

No siinä sit hän sanoi että et turhaan tullut siltikään,koska määrään sulle antibioottikuurin mikä laskee tulehduksen siinä ja menet sitten myöhemmin ammattilaisen asialle ja nyt voimme poistaa sinulta tuonn yläviisaudenhampaan kun sillä et tee mitään ja siinä on reikä! Olin hieman shokissa,mutta sitten hetken mietittyäni sanoin että antaa mennä vaan,fuck it!kerran sitä eletään ja fuck the hammas!Menkööt!En turhaan tullut tänne asti ja vaivannut ihmistä että tulee henkiseksi tueksi!

Eli sitten mentiin eikä meinattu ja veri lensi pitkin seiniä!

Lääkärimamma ei meinannut millään saada hammasta irti ja jouduimme laittamaan jopa 5  vai 6 piikkiä puudutusta,jolloin en tuntenut enää edes naamaani :XD! Sitten hän väänsi ja koko kalustoni rutisi vaan kun hän väänteli hammasta kuin viimeistä päivää ja minä huusin hoosiannaa!!Monta kertaa pysähdyimme ja jatkoimme taas repimistä!Hiki puski ja minä huusin!!Onneksi henkinen tuki oli mukana ja kiitän häntä siitä yli kaiken <3!

Loppujen lopuksi tämä rumilus saatiin yläleusta pois ja siinä se on kuvassa liitteenä ;) :D!

Ei mulla tässä nyt muuta ja ainoan asian vielä loppuun sanon teille että olen ollut aivan superonnellinen sen takia että olen pelannut caramba.com:in sivuilla ilmaiseksi kun sieltä saa rekisteröitymällä 5 e ilmasta pelirahaa ja voi voittaa aivan mielettömiä määriä massia!Mäkin olen voittanut muutaman tonnin ja suosittelen teillekkin kokeilemaan :)! Ei tarvi enää tehdä ehkä töitä sen jälkeen :)!

Siihen pääsette klikkaamalla alla pyörivää caramba banneria!

Ei muuta kuin onnea peliin kaikille teille rakkaille <3!

Palataan taas<3!

Anttinne

Avainsanat: Bb-Antti, Antti Kurhinen, Big brother, bb, treenaaminen, kuntosali, liikunta, kuntosaliohjaaja, piraatipuolue, lihakset, maria vietola, maria-show, tv 4, mtv3 viihdeuutiset, talk show, voitto kotiin, äänestäkää minua, lahjoitukset, ministeri antti, käräjät,


Kommentit

10.3.2011 6:06  Tsaari reppana.

Haluan muistuttaa "Tsaaria" että et vielä kuitenkaan ole kansanedustaja, ensiksi
täytyy saada kansalta valtakirja, rikollinen
kylläkin olet ja siitä on käräjäoikeuden tuomio. Lopeta reppana tää vosuaminen ja yhteiskunnan varjojen hukkaaminen valtion
maksamilla oikeudenkäynneillä, olet tämän
yhteiskunnan "vihollinen".

10.3.2011 14:42  näppis

Mitä tarkoitat itse mainonnalla? Ku sanoit että sillä voidaan auttaa nuoria?

11.3.2011 5:44  Kansanedustajaksi?

Arvoisa ehdokas.
Olette jo aiemmin tuomittu huumerikoksesta. Puhutte myös ristiin itsenne kanssa:

"Antti kertoi tapahtumapaikalla pussukasta eri tarinan kuin esitutkinnassa. Ravintolassa Antti ei tiennyt pussista juuri mitään. Oikeus ei pitänyt selityksiä uskottavina.''

Ovatko kaikki tuomiosi ja syytteesi muiden valehtelun tulosta? Olet tiettävästi itsekin tehnyt tutkintapyyntöjä poliiseille rahan toivossa. Nuo vartijat eivät varmaan nettoa valehtelustaan mitään.

On toki myönnettävä, että 0,2g on kyllä todella vähän. Miten onnistuit kärähtämään? Itsellenikin monet nimikirjoituksenpyytelijät ovat heittäneet huumepussukoita. Ei asia ole ollenkaan niin kummallinen kuin alkuun kuvittelisi. Monet nimikirjoituksenpyytelijät ovat huumehemmoja.

Näkisin että tuomiosi ei tule muuttumaan hovioikeudessa. Tuollaisilla pikkujutuilla ei korkeinta oikeutta kuormiteta. Et tule saamaan valituslupaa. Uusista oikeudenkäyntikuluista tulee mukava lisälasku sinulle maksettavaksi. Miten ajattelit hoitaa sen? Kansanedustajan palkkioillako? :D

11.3.2011 7:09  voi kuule

et ole kansanedustaja

11.3.2011 11:43  Jonna

Sulla on ihan hyvä agenda vaaleihin Antti,
äänestäisin sinua mutta noi huumetuomiot
on liikaa sekä hillitön alkoholin käyttösi.
Et ole nuorille hyvä esimerkki, tulee mieleen
Tony riepu. Eduskunta ei tarvitse kaltaisiasi,
valitettavasti. Jatka hörhöilyäsi muualla.

11.3.2011 12:38  turismo

olet voittanut muutaman tonnin, lienee yhtä totta kuin mahdollisuutesi kansanedustajaksi.
voisin lyödä vetoa vaikka hyvästä konjamiinipullosta ettet saa yli 500 ääntä, sekin jo yläkantiin.

11.3.2011 14:35  Suolapala

Sut on sitten bongattu kyrpä pusukalan suussa Hotelli Presidentin hississä. Teillähän oli kaikki niin ohi, niin ohi...

11.3.2011 20:23  sakito

Meidän hieno ja upea kansanedustaja, joka hässii vaimoaan hississä :D

12.3.2011 9:46  maria

Lopeta sitten se itkeminen niistä sun hampaista, kun et pysty pitämään antibioottikuuristakaan kiinni.

12.3.2011 10:06  Taas ja taas ja taas ja taas ja taas

Ja taas paljastui se exän todellinen luonne ja tuli se viimeinen niitti noin sadannen kerran. Että nyt se on ohi. Tällä kertaa ihan oikeesti, juu. Ja parin viikon kuluttua taas kyrpää suuhun.

12.3.2011 12:35  Sakari

Et tule saamaan edes sataa ääntä mikä on hyvä. Se että tuollainen imbesilli, tuomittu rikollinen ja nisti joka ei osaa edes kirjoittaa -otetaan yleensä ehdokkaaksi kertoo koko puolueen älyllisestä tasosta todella paljon.

Oletko muuten miettinyt että et tule ikinä saamaan mitään eläkettä kun et ole tehnyt töitä?
Pimeistä duuneista kun ei eläkettä kerry, eikä essojen diilaamisesta. Mutta sulla varmaan on roimat säästöt jotka olet viisaasti sijoittanut.

12.3.2011 13:27  : )

Antti, Antti, sun uskottavuus on nollassa. Montako kertaa oot luvannut unohtaa ton "EX-lumpun". Kaikki tietää ketä tarkoitat....
Eihän se tavoistaan eroon pääse...Tiedetään sen ja sinun elämänarvot, oisitte niin sopineet yhteen.... Kaiksi samanlaista, vakka ja kansi.

12.3.2011 19:35  Terveisiä perseestä.

Nyt Antti eduskuntaan, sillä nyt tarvitaan tässä
taloustilanteessa sitä osaamista mitä hänellä
on. Onhan Tsaari osoittanut omalla toiminnallaan miten kaikki asiat järjestyy
ennemmin tai myöhemmin. Laitetaan hattu
kiertämään että saadaan Analle vaalityöhön
hilloa, no täähän oli TSOUKKI.

13.3.2011 9:38  ex-huorat ky.

"Nyt ex-huora pyyhitään lopullisesti elämästä ja muistista!Hyvästi pettävä ja valehteleva lutka!Nyt tuli sun oikee luonne vihodin esille! yesterday reply "

Nytkö se vihdoin sitten tuli esille? Monettako kertaa?
Onko hissilutkuttaja tosiaan ex-huora?
Ei tosin yllätä. Kuvittelin että sinäkin olet + vieläpä rikollinen monella tapaa.

13.3.2011 10:08  Vai eduskuntaan.

Tsaarihan lupaa kotisivuilla lisää kilpailukykyä
niille jotka sitä tarvitsevat, eikö Suomi juuri
nyt sitä tarvitse, nyt Anakonda eduskuntaan !
BUAAHAAAAA !!!

13.3.2011 10:33  sunNun

Jotenki tuntuu et kaikki mitä antti tekee menee jotenki vituiks. Mistähän se johtuu??????????

13.3.2011 12:12  pariterapeutti

EIKÖ HENNA TAJUA, ETTÄ HÄNEN ON OLTAVA TSAARILLE USKOLLINEN MYÖS ERON JÄLKEEN?!!!!!

13.3.2011 13:12  Kauhavalta.

Moon sitä mieltä notta Kurhista ei tule valita
eduskuntaan, liian paljon juomatonta viinaa
vielä ja meillä sanotaan tallaasista miehistä
notta "paskahousu".

13.3.2011 19:30  Äänestäjä

Äänestäjänä minua kiinnostaa Antti mikä
on suhtautumisesi erilaisiin huumausaineisiin
ja mitä pitäisi tehdä ongelman ratkaisemiseksi, pitäisikö rangaistuksia esim.
koventaa.
VOISITKO VASTATA.

13.3.2011 20:21  Fu Manchu

Arvoisa edustajaehdokas Kurhinen!

Uskottavuuden kannalta bloginne ei ole kaikkein parasta manosta, mikäli tähtäätte edes jonkinlaiseen äänisaaliiseen. Ehdottaisinkin että alkajaisiksi

1) muuttaisitte bloginne ulkoasua selkeämmäksi,
2) välttäisitte alatyylistä kielenkäyttöä ja erityisesti kiroilua,
3) lakkaisitte HUUTAMASTA kirjoituksissanne, koska se on huonoa käytöstä ja antaa junttimaisen kuvan.

PS. Kirjoititte (huusitte) yllä seuraavaa:

"olen pelannut caramba.com:in sivuilla ilmaiseksi kun sieltä saa rekisteröitymällä 5 e ilmasta pelirahaa ja voi voittaa aivan mielettömiä määriä massia!Mäkin olen voittanut muutaman tonnin ja suosittelen teillekkin kokeilemaan :)! Ei tarvi enää tehdä ehkä töitä sen jälkeen :)! "

Vieno kysymykseni kuuluu: oletteko oikeasti tehnyt jotain töitä tätä ennen? Juorulehtien lööpissä roikkumista ei luokitella työksi.

14.3.2011 11:03  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Arvoisa äänestäjä!

Minun suhtautuminen huumeisiin on aina negatiiviniinen ja en suosittele kellekkään ja sen takia haluankin auttaa itse päihdenuoria!Itse rankan lapsuuden kokeneena haluan ennaltaehkäistä ja jälkiehkäistä tilannetta jos nuori on joutunut huumeongelmaan.

Kovia huumeita en todellakaan kannata vaan tietysti rangaistuksia pitäisi koventaa.

14.3.2011 12:23  Juliia

Jälkiehkäistä? Mitä se tarkoittaa? Tulee mieleen jälkiehkäisy, joka ei vielä liene mahdollista toteuttaa. Harmi sinänsä.

14.3.2011 17:38  Äänestäjä

Voiko vastauksesi tulkita niin että, kannatat
esim. hasiksen vapautusta ?

14.3.2011 18:18  hessuhopo

Sanoit bb voittaja Anniinalle talossa ollessasi (joku yö jossa olitte parina vahtivuorossa) erilaisia keinoja kuinka elämässä voi ansaita helppoa rahaa tekemättä töitä.
Nämä keinot on päässyt unohtumaan, voisitko siis kertoa niistä enemmän? Meinasitkos noudattaa näitä keinoja myös eduskunnassa?

14.3.2011 19:26  äänest-äjä

Mitä tarkoitat itse mainonnalla? Kun sanoit että sen avulla voidaan auttaa nuoria?

14.3.2011 20:17  Boris of Bulgaria

Antti says...
"L'État, c'est moi"

15.3.2011 9:49  poor

Miten jälkiehkäisy tässä tapauksessa tarkottaa? :D

15.3.2011 15:33  Kiinnostunut?

Voisitko vastata rehellisesti paljonko olet Carambasta voittanut kun noin rumasti sitä mainostat?

Tottakai summan kerrottuasi voit laittaa todisteet voitoistasi tänne kun nyt eduskuntaankin pyrit niin uskottavuuttaa pitäisi saada.

Kyllä kannattaisi pitää molo taskussa kun kaupungilla liikkuu ei tuommoinen ainakaan halua äänestä sua nosta, päinvastoin.

15.3.2011 22:27  Pentti

Kysyn ehdokas Kurhiselta onko vastuullista
houkutella pelaamaan uhkapeliä . Voin kertoa
asiantuntijana Antillekin että vähänkin pitemmällä juoksulla em. pelissä ei voi muuta
kuin hävitä vähät rahansa. Jos näin ei olisi
koko peliä ei olisi olemassa, toivon asiallista
vastaustasi kun olet nuorten asialla.

15.3.2011 22:50  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Pentti

Kiitos kysymyksestäsi..

Jokaisella meistä on oma järki päässä ja tuo nyt ei ihan uhkapeliksi voi sanoa.

Asia on ristiriitainen..Nuoria haluan auttaa,mutta ei niiltä kaikkea voi kieltää! huumeet ja päihteet on se asia missä minä haluan auttaa nuoria!

15.3.2011 23:25  Pentti

Kiitos Antti vastauksestasi, ongelmahan on juuri siinä että kaikilla ei ole sitä järkeä riittävästi. Sinä joidenkin esikuvana houkuttelet pelaamaan kun voi voittaa mielttömiä määriä rahaa. Onko tässä kuitenkin kysymyksessä sinun etu ?
Jos vielä viitsit tähän vastata.
Ps. pelaajat on niitä pikavippien ottajia.

15.3.2011 23:27  hessuhopo

Huumeissa ja päihteissä haluat auttaa...miten? jakamalla niitä nuorille vai? :)
Ja voisitko vastata mitä ne keinot oli joilla pysty hankkimaan rahaa tekemättä töitä?

16.3.2011 9:10  crämp

Miten auttaisit nuoria? kerroit jo siitä itse mainonnasta, mitä ihmettä tarkoitat sillä. Olisi kiva saada asiallinen vastaus

16.3.2011 10:43  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Pentti:

En tietenkään halua kellekkään ongelmia ja jokaisella on oma päänsä. Jos on tarpeeksi tyhmä niin voi vaikka ostaa sokeria koko palkalla ja säästöillään ja sit miettiä mitä tuli tehtyä..

Jokainen meistä tekee myös töitä...joku menee rakennustyömaalle,joku toimistoon,joku eduskuntaan..tällä hetkellä mainonta on yksi minun tulonlähteistä,niin minun mielstäni en tee mitään pahaa jos yritän itselllleni myös tienata leipää..äläkä sano että mene oikeisiin töihin,koska jokainen tekee sitä mitä osaa ;)! Että semmoista...

16.3.2011 10:45  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Ja kaikille muille sanon tässä,että en jaksa vastata älyvapaisiin kysymyksiin kun niitä on muutnekin vähän liikaa ja vastauksellani ei ole mitään merkitystä,jotenka lopettakaa se huutelu että "vastaa"!!Vastaan jos koen kysymyksen olevan tarpeeksi ok minulle ;)!Capish?

16.3.2011 10:47  Antti"The Kansanedustaja"Kurhinen

Crämp.

Autaa tekemällä mainosvideon telkkariin yms. missä kuvataan mahdollisimman totuudenmukainen pätkä siitä miten nuoret oikeesti viettää viikonloppua ja mitä päihteitä käyttää!

Avaa kuule kummasti silmiä kuule vanhemmilta ;)!
kaikkee en tässä kerro vielä,mutta ymmärsit mitä tarkoitan varmaan ..?

16.3.2011 14:00  pelaaja

mihin antti rahaa taritsee, sinullehan tulee tonneja pelistä, varmaan niistä voi vähän käyttää vaalihommiinkin.

16.3.2011 14:51  hessuhopo

Mainosta vaan että kattokaa reindeerspotting -doku niin pääset helpommalla ;)

17.3.2011 0:51  Kaksinaismoralisti

Ei kannata odotella kauheasti ääniä tuolla asenteella minkä olet valinnnut.

Mietin äänestämistäsi, mutta nyt tiedän ettei se ääni tule sinulle ainakaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini