Uskomatonta!Kaikille osallistuneille ilmainen lahja!

Uusimmat kuvat

Historia

Historiani on monimutkainen ja värikäs sinänsä. Mutta sen takia olenkin niin valloittava persoona ;)! Kerron teille ihan vähäsen siitä...

Olen syntynyt 07.01.1984 Neuvostoliitossa ja 7-vuotiaana Mauno Koiviston aikaan kun Neuvostoliitto oli romahtamisillaan,muutimme Inkeriläisinä Suomeen.

Taival on ollut kova ja monimutkainen tähän pisteeseen, mutta olen silti tyytyväinen nähtyäni paljon pahaa ja hyvää elämässäni.

Nyt olen aikuinen nuori mies,joka haluaa tuoda oman personaallisuutensa teille kaikille näytille ja tarjota mahdollisuutta tutustua lähemmin.

Puhun siis Suomen lisäksi erinomaisesti Venäjää ja sujuvasti Englantia. Jotain rippeitä löytyy muistakin kielistä.

Tässä alla luettelen hieman työkokemuksiani eri aloilta vuosien mittaan ja Pr- ja muita tehtäviä olen tehnyt FREELANCERINA.

 

TYÖKOKEMUS

 

1998                                      TATTIPAKASTAMO OY

 

2000               

                                               RANTASIULA OY, Rakennusharjoittelija

 

2002                                      HOK – ELANTO OY ALEPA KETJU

 

 

2003-2006                           RAUTAKIRJA OY / PIKOIL OY,

 

2007                                      Airline Service G.S.A      

 

2008-tähän hetkeen..           Erilaisia viihdealan hommia.

                                               pr,edustus,malli ym.

 

 

ERITYISOSAAMINEN  

 

 -Erittäin ahkera, urheilullinen, positiivinen, komea nuori mies joka pärjää

joka työssä ja auttaa mielellään teidänkin yritystänne kukoistamaan!

   -asiakaspalvelu markkinointi ovat erikoisalaani.

   - Omaan auton ja BC-ajokortin.


Olin myös viime vuoden Big Brother 2008 kilpailija ja tässä minun profiilini viime vuodelta. Paljon asioita on muuttunut,jotenka tässä se on hieman muokattuna.

Ikä: 25
Horoskooppimerkki: Kauris
Kotikaupunki: Helsinki
Ammatti: Opiskelija, keikkatyötä asiakaspalvelussa
Koulutus: Merkonomi, opinnot kesken
Siviilisääty: Seurustelee
Perheenjäsenet: Isä, muut sukulaiset asuvat Venäjällä
Harrastukset: Kuntosali, hieman uintia ja biletystä viikonloppuisin.
Lemmikkieläimet: Nykyään venäjän kääpiöhamsteri.
Tupakoitko: Kyllä
Pituus: 178 cm
Paino: n. 70 kg
Motto: Kaikki mahdoton on mahdollista

Omien sanojensa mukaan arvaamaton ja komea Antti viettää vapaa-aikansa lähinnä työskennellen, mutta löytää usein viikonloppuisin itsensä juhlimassa kavereidensa kanssa. Parhaimpina puolinaan mies pitää sinnikkyyttään, mutta huonojen puolien lista on pitkä. Esimerkkeinä hän mainitsee itsekeskeisyyden ja omien etujensa ajattelemisen tilanteissa, joissa toisten tarpeet olisivat tärkeämpiä kuin omat.

– Asiat jäävät usein hoitamatta ja jälkeenpäin kaduttaa, Antti pohtii muita huonoja puoliaan.

Antti myös paljastaa olevansa välillä äkkipikainen ja päästävänsä suustaan vihaisena asioita, jotka kaduttavat jälkeenpäin. Ihmisissä Antti arvostaa fiksuutta, luotettavuutta sekä elämänhaluista asennetta. Julkisuuden henkilöistä mies ihailee Euroviisuvoittajaa Dima Bilania tämän muodikkuuden ja ulkonäön suhteen, ja elämänsä tärkeimmäksi henkilöksi hän valitsee äitinsä ja oman tyttöystävänsä Henna Kalinaisen, jota rakastaa yli kaiken.

– Mutta tosiasiassa elämänä tärkein henkilö olen minä itse, koska minä päätän omasta elämästäni, ei kukaan muu, Antti täräyttää. (Nykyään myös tyttöystäväni Henna)

Antti ei voi sietää ihmisiä, jotka muistuttavat liikaa häntä itseään. Mies kertoo olevansa ollut tietyissä tilanteissa nuorempana itsekeskeinen ja itserakas, ja inhoaa näitä piirteitä sekä itsessään että muissa ihmisissä.(Muuttunut tosi paljon vuosien aikana ja huomannut kuinka paljon enemmän iloa saa antamalla kaiken rakkaimmalle ihmiselle kuin itselleen).

Tulevaisuus on Antille vielä mysteeri, mutta mies toivoo, että ihmiset muistaisivat hänet vielä kuolemankin jälkeen. Mies myös toivoo löytävänsä mieluisan työn ja saavuttavansa jotain suurta.

Sinkkumies Antin ihannemies/-nainen on komea ja fiksu ihminen, joka on saavuttanut elämänsä aikana paljon, ja jota muut ihmiset kunnioittavat. Mies kertoo viihtyvänsä seurassa, jossa hänen puheistaan ei loukkaannuta, sillä suusta pääsee usein sammakoita.

– Egoni ei anna minun pyytää anteeksi toisilta, Antti paljastaa.

Repäisevin asia, jonka Antti on eläissään tehnyt, on Mr. Finland -kisoihin lähteminen, sillä samalla mies rohkaisi itsensä esiintymään yleisön edessä. Antti onkin vakuuttunut, että ilman kyseisiä kisoja hän ei olisi nyt Big Brother -talossa, sillä ei olisi uskaltanut sinne pyrkiä.

Talossa Antti aikoo viihdyttää itseään sekä muita ihmisiä. Mies tunnustaa ohjelman mukanaan tuoman julkisuuden kiehtovan. Antti myös uskoo "pretty-boy" -lookinsa purevan yleisöön ja talon muihin asukkaisiin.

Ps. Eli nämä asiat minulla oli päällimäisenä ennen Big Brother taloon astumista, mutta nykyään todella moni asia muuttunut vuoden aikana ja avannut uusia ovia erilaiseen maailman ja tuonut paljon uusia tuttavuuksia. Isoimpana kiitoksena koko Big Brother ohjelmasta oli tärkein asia että sitä kautta löysimme toisemme Henna Kalinaisen kanssa ja olemme todella onnellisia :)!

Tällä hetkellä meillä Hennan kanssa on monia projekteja alla ja päällimäisenä oman ennennäkemättömän mielenkiintoisen yrityksen perustaminen lähiaikoina ja siitä voitte lukea lisää lähitulevaisuudessa "yritystoiminta" linkin alta.

Tarkemmin halutessaan tutustua minun historiaan ja ajatusmaailmaani, niin voitte lähettää kysymyksiä yhteydenottolomakkeen kautta.